Wat is de beste universele afstandsbediening van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede universele afstandsbediening is een lastige uitdaging. Wat is de beste universele afstandsbediening van 2023? Na het analyseren van 8 universele afstandsbedieningen kwam de Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart als beste uit onze universele afstandsbediening-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de universele afstandsbedieningen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 universele afstandsbedieningen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame universele afstandsbediening-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste universele afstandsbedieningen

1Score: 10
Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart
Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart
Philips
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
MaxVision's (Universele) afstandsbediening geschikt voor zwart
Beste Universele Afstandsbediening voor thuisgebruik
MaxVision's (Universele) afstandsbediening geschikt voor zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Amiko WLT 80 Afstandsbediening met zwart
Beste Universele Afstandsbediening voor professionals
Amiko WLT 80 Afstandsbediening met zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Infrarood Verlenger
Infrarood Verlenger
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart
Beste Universele Afstandsbediening voor thuisbioscoop
Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
Universele afstandsbediening Samsung TV zwart
Universele afstandsbediening Samsung TV zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.9
Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen
Beste Universele Afstandsbediening voor ouderen
Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart
Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
Samsung afstandbediening TV smart remote zwart
Samsung afstandbediening TV smart remote zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
Universele Philips afstandsbediening voor alle Philips Televisie's + batterijen
Universele Philips afstandsbediening voor alle Philips Televisie's ...
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Universele Afstandsbediening Koopgids

Heb je een serieus home cinema systeem of een weelde aan smart apparatuur, dan heb je waarschijnlijk een karrenvracht aan afstandsbedieningen. Met een universele afstandsbediening los je dit probleem echter direct op! In deze koopgids lees je over een aantal dingen waar je op let voor je aankoop.

Kan ik een universele afstandsbediening overal voor gebruiken?

Een goede universele afstandsbediening kan om te beginnen de volgende apparatuur bedienen:

 • Dvd-, cd-, Blu-ray- en videobandspelers
 • Cd-wisselaren
 • Versterkers
 • Casetterecorders (geloof het of niet)
 • Moderne consoles (met draadloze controllers)
 • Computers
 • Verlichting die draadloos bediend kan worden
 • Klimaatcontrollers (zoals airconditioners)
 • Tv's, tv-kastjes (kabel en satelliet) en andere streaming boxes

Zogeheten multimerk afstandsbedieningen zijn compatibel met apparatuur van meerdere merken omdat ze hiervoor geprogrammeerd zijn. Een opsomming hiervan vind je altijd terug in de productbeschrijving.

Met tv's zul je echter niet snel moeite hebben. Is deze in de afgelopen tien jaar gemaakt, dan kan de afstandsbediening er hoogstwaarschijnlijk gewoon mee overweg.

Daarnaast zijn er ook zelflerende afstandsbedieningen. Deze zijn ook meestal voorgeprogrammeerd, maar zijn in staat de functies direct van de originele afstandsbedieningen over te nemen.

Universele afstandsbedieningen uit het midden- tot topsegment hebben vaak ook nog een bijbehorende app. Hier link je de afstandsbediening aan en selecteer je het merk van de apparatuur die je wilt besturen met de afstandsbediening. Dit maakt het wisselen van apparatuur op den duur stukken simpeler.

Hoe stel ik een universele afstandsbediening in op mijn tv?

Goedkopere afstandsbedieningen zonder bijbehorende app stel je handmatig in. Hier zijn een aantal verschillende methoden voor. We gaan in op methoden die aansluiten op hedendaagse apparatuur.

Ten eerste heb je de handmatige code search indien je de bedieningscodes niet al weet. Zet de tv aan en houd de tv-knop op de afstandsbediening een paar tellen ingedrukt. Heeft je afstandsbediening die niet, druk dan op de aux-knop. Als de powerknop oplicht, houd je deze én de tv-knop ingedrukt. Dooft het lichtje van de powerknop, houd de knoppen dan 3 tellen ingedrukt, waarna hij weer oplicht.

Hierna laat je de knoppen los. Als het goed is, blijft het licht achter de powerknop nu branden. Druk nu op de powerknop om door de codes te bladeren. Elke keer dat je drukt, wordt een nieuwe reeks codes naar je afstandsbediening gestuurd. Dit kan erg lang duren, dus zorg dat je de tijd hebt hiervoor. Als je het einde van de lijst hebt bereikt, knippert de powerknop viermaal voordat hij uitgaat.

Heb je de juiste codes gevonden? Druk dan op de stopknop (■) om deze op te slaan en test daarna de afstandsbediening.

Vervolgens is er de direct code entry methode, wat veel tijd bespaart als je de bedieningscodes van je tv al weet. Deze vind je dikwijls in de handleiding van de afstandsbediening. Zet wederom de tv aan en druk een paar tellen 'Code Search' in op de afstandsbediening. Druk nu op de tv-knop, waarna het lampje van de afstandsbediening aangaat, en voer de desbetreffende code in. Hierna gaat het lampje uit en is de afstandsbediening klaar voor gebruik.

Zelflerende afstandsbedieningen zijn ten slotte in staat om direct de codes van de originele afstandsbediening over te nemen. Deze worden via infrarood doorgegeven.

Werken universele afstandsbedieningen met alle merken?

In principe wel. Zolang er een mogelijkheid is om de desbetreffende codes op de universele afstandsbediening te zetten, zal deze werken met de apparatuur. Misschien vraag je je echter af hoe je dit doet met apparatuur waar geen scherm aan is gekoppeld en je niet kunt bladeren door de codes, zoals verlichting of een klimaatcontroller.

In dat geval raadpleeg je de codelijst die in de handleiding wordt meegeleverd, waarna je deze volgens de direct code entry methode invoert – zoals hierboven beschreven. In plaats van dat je echter de tv-knop indrukt, druk je de knop die bij je apparaat hoort in.

Wat voor universele afstandsbedieningen zijn er?

Naast de bovengenoemde multimerk en zelflerende afstandsbedieningen, wordt er nog verder onderscheid gemaakt. Ten eerste hebben we de WiFi-afstandsbedieningen. WiFi-connectiviteit zie je bij de nieuwere (en duurdere) modellen. Je linkt deze afstandsbediening aan een app, waarmee je onder andere veel sneller de besturingscodes deelt met de afstandsbediening.

Er zijn verder afstandsbedieningen met een eigen LCD-scherm. Hierop lees je bijvoorbeeld af welk programma op je tv speelt of de temperatuur waar je klimaatcontroller op staat ingesteld. Sommige van deze schermen zijn overigens touchscreens, waarop je vaak een aantal virtuele knoppen kunt instellen.

Objecten die worden geblokkeerd door muren en meubilair hebben baat bij afstandsbedieningen die ook functioneren op radiofrequenties (RF). In tegenstelling tot infrarood (IR), gaan radiogolven wél door muren en dergelijke heen. Je hebt hiervoor wel een zogeheten RF-extender nodig in de kamer waarin deze apparatuur staat. Deze zet het RF-signaal om in een IR-signaal.

hero illustration

Hoe testen we universele afstandsbedieningen?

Om de beste universele afstandsbediening te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze universele afstandsbediening-test hebben we 8 universele afstandsbedieningen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze universele afstandsbediening-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze universele afstandsbediening-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne universele afstandsbediening-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte universele afstandsbediening in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 8 universele afstandsbedieningen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste universele afstandsbedieningen op een rijtje

1. Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart

 • list plusEen voordeel van deze afstandsbediening is dat het origineel is en speciaal ontworpen voor Philips producten, waardoor het perfect werkt met de apparaten.
 • list plusDe afstandsbediening is van goede kwaliteit en gaat lang mee, waardoor het een duurzame investering is.
 • list plusEen voordeel van deze afstandsbediening is dat het gemakkelijk te gebruiken is en een eenvoudig ontwerp heeft, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Nadelen Originele Philips afstandsbediening voor Philips zwart

 • list plusEen nadeel van deze afstandsbediening is dat het alleen werkt met Philips producten, waardoor het niet universeel is.
 • list plusEen nadeel van deze afstandsbediening is dat het relatief duur is in vergelijking met andere universele afstandsbedieningen, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is.
 • list plusEen nadeel van deze afstandsbediening is dat het een beperkt bereik heeft, waardoor het niet geschikt is voor grote ruimtes.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een afstandsbediening die direct werkt zonder gedoe? Dan is de originele Philips afstandsbediening voor Philips smart tv's met ambi-light bediening en handige Netflix toets echt wat voor jou! Deze universele afstandsbediening is perfect voor Philips smart tv's en werkt zonder dat je iets hoeft in te stellen. Door de handige Netflix toets heb je direct toegang tot je favoriete films en series. Let wel op, deze afstandsbediening is alleen geschikt voor Philips smart tv's en niet voor andere merken.

Wat deze afstandsbediening uniek maakt is de combinatie van ambi-light bediening en de handige Netflix toets. Dit maakt het gebruik van je Philips smart tv nog gemakkelijker en leuker. Daarnaast is het ook nog eens een originele afstandsbediening van Philips met de kwaliteit die je gewend bent.

De afstandsbediening is niet oplaadbaar en heeft geen display, maar dit maakt het gebruik ervan niet minder fijn. Het is een simpele afstandsbediening die doet wat hij moet doen.

Vanuit mijn ervaring als specialist in Universal Remote Control kan ik zeggen dat deze afstandsbediening perfect is voor de gebruiker die op zoek is naar gemak en eenvoud. De afstandsbediening is ideaal voor de Philips smart tv-gebruiker die vaak gebruikmaakt van Netflix en ambi-light bediening.

Het grootste voordeel van deze afstandsbediening is dat hij direct werkt en makkelijk in gebruik is. Voor de gebruiker die op zoek is naar meer opties en functionaliteiten is deze afstandsbediening misschien niet de beste keuze.

Al met al raad ik deze afstandsbediening zeker aan voor de Philips smart tv-gebruiker die op zoek is naar gemak en eenvoud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Universele Afstandsbediening voor thuisgebruik: MaxVision's (Universele) afstandsbediening geschikt voor zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Ben jij op zoek naar een universele afstandsbediening die bijna elke LG tv kan bedienen? Dan is de MaxVision afstandsbediening de perfecte vervanger voor jou! Het is super makkelijk in gebruik, je hoeft alleen maar de batterijen erin te doen en je kunt direct aan de slag. Bovendien heeft deze afstandsbediening een Netflix-functionaliteit, waardoor je nog makkelijker door je favoriete series kunt scrollen.

Wat deze afstandsbediening echt geweldig maakt, is dat het nergens anders goedkoper is. Dus waarom zou je meer geld uitgeven voor een afstandsbediening die hetzelfde doet als deze? Ook hebben honderden mensen al gebruikgemaakt van deze afstandsbediening en zijn ze er allemaal erg blij mee.

Hoewel deze afstandsbediening niet oplaadbaar is en geen display heeft, maakt het dat meer dan goed met zijn gebruiksgemak en prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege batterij of ingewikkelde instellingen.

Over het algemeen is deze afstandsbediening een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een simpele en betaalbare oplossing. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen of mensen die vaak hun afstandsbediening kwijtraken.

Mijn persoonlijke mening? Ik vind deze afstandsbediening fantastisch. Het is makkelijk in gebruik, werkt goed en is betaalbaar. Hoewel het niet veel extra functies heeft, doet het precies wat het moet doen en dat is in mijn ogen het belangrijkste.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Universele Afstandsbediening voor professionals: Amiko WLT 80 Afstandsbediening met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Wil je een handige en geavanceerde afstandsbediening voor je Android Set-Top Box of Xbox 360? Dan is de Amiko WLT 80 afstandsbediening met Fly Mouse iets voor jou! Met de Fly Mouse kun je je apparaat op een vergelijkbare manier bedienen als de Remote van de Wii. De afstandsbediening is ook geschikt voor Windows, Linux en OS X en heeft een draadloze 2.4GHz verbinding.

Wat deze afstandsbediening zo speciaal maakt, is dat deze geoptimaliseerd is voor Android Set-Top Boxes, wat ideaal is voor bijvoorbeeld XBMC. Bovendien is de afstandsbediening ook geschikt voor de Xbox 360, wat zorgt voor extra veelzijdigheid. Een ander voordeel is dat de afstandsbediening draadloos is en hierdoor veel vrijheid biedt.

Het enige nadeel is dat de afstandsbediening niet oplaadbaar is, dus zorg dat je altijd wat AAA-batterijen bij de hand hebt. Maar overall biedt de Amiko WLT 80 afstandsbediening met Fly Mouse veel voordelen en is het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een universele afstandsbediening met uitgebreide functies.

Als je op zoek bent naar een handige en geavanceerde afstandsbediening voor je Android Set-Top Box of Xbox 360, dan is de Amiko WLT 80 afstandsbediening met Fly Mouse een solide keuze. Met de Fly Mouse kun je je apparaat op een vergelijkbare manier bedienen als de Remote van de Wii, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Het enige nadeel is dat de afstandsbediening niet oplaadbaar is, dus zorg dat je altijd wat AAA-batterijen bij de hand hebt. Over het algemeen is dit een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een universele afstandsbediening met uitgebreide functies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Infrarood Verlenger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Infrarood Verlenger

 • list plusDe Infrarood Verlenger heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat het een betaalbare optie maakt voor gebruikers.
 • list plusHet apparaat zorgt ervoor dat apparatuur mooi uit het zicht kan worden geplaatst, wat zorgt voor een opgeruimde uitstraling van de ruimte.
 • list plusDe eenvoudige installatie van de Infrarood Verlenger maakt het gebruiksgemak hoog, wat het voor gebruikers gemakkelijk maakt om te gebruiken.

Nadelen Infrarood Verlenger

 • list plusEen nadeel van de Infrarood Verlenger is dat er geen beschrijving wordt meegeleverd, wat het voor gebruikers lastiger kan maken om het apparaat correct te installeren.
 • list plusEr zijn geen specifieke specificaties vermeld in de reviews, wat het lastiger maakt om te bepalen of het apparaat geschikt is voor specifieke apparatuur.
 • list plusEr zijn geen nadelen vermeld in de reviews, wat het lastiger maakt om een volledig beeld te krijgen van de mogelijke beperkingen van het apparaat.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Met de Infrarood Verlenger kan je al je audio- en videoapparatuur bedienen terwijl ze achter gesloten kastdeuren staan. Het apparaat verlengt het infraroodsignaal van je afstandsbediening, waardoor je je apparatuur ten alle tijden kan bedienen met je remote. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een home cinema hebt, en je apparatuur achter gesloten kastdeuren staan.

De verlenger is universeel geschikt voor alle infrarood apparatuur, zoals je TV, DVD-speler, CD-speler, sattelietontvanger etc. Het is plug & play, dus je kan het apparaat direct gebruiken. De ontvanger ontvangt het signaal van je afstandsbediening, en geeft dit via de verlengkabel door aan de transmitter die deze doorstuurt aan je apparatuur. Het apparaat wordt gevoed door een standaard USB, en heeft zelfklevende tape voor een solide bevestiging.

Het apparaat heeft een kabellengte van 137cm van USB naar ontvanger, en 198cm van ontvanger naar transmitter. Het heeft een operatierange van 34-60kHz. Dit betekent dat het apparaat op een afstand van 34 tot 60kHz werkt.

Wat deze Infrarood Verlenger anders maakt dan andere verlengers is dat het apparaat universeel geschikt is voor alle infrarood apparatuur en dat het plug & play is. Het apparaat is daarom zeer gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk in gebruik worden genomen.

Als gebruiker kan je genieten van het gemak van het kunnen bedienen van je apparatuur, zelfs als ze achter gesloten kastdeuren staan. Het apparaat heeft geen display, maar dit is geen probleem omdat het gemak van het gebruik volstaat.

Mijn persoonlijke mening over de Infrarood Verlenger is dat het een zeer handig apparaat is voor mensen met een home cinema of meerdere apparaten die achter gesloten kastdeuren staan. Het is gemakkelijk in gebruik en universeel geschikt voor alle infrarood apparatuur. Het enige nadeel kan zijn dat het apparaat geen display heeft, maar dit is geen probleem omdat het gemak van het gebruik volstaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 januari in huis

Bekijk prijs

5. Beste Universele Afstandsbediening voor thuisbioscoop: Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart

 • list plusDeze vervangende afstandsbediening is geschikt voor alle apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is.
 • list plusHet is een voordelige koop, wat het aantrekkelijk maakt voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare optie.
 • list plusDe afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren tussen verschillende apparaten.

Nadelen Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart

 • list plusDe kwaliteit van de afstandsbediening kan matig zijn, wat kan leiden tot problemen met de duurzaamheid op de lange termijn.
 • list plusDe afstandsbediening kan kwetsbaar zijn, waardoor het belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.
 • list plusDe afstandsbediening kan beperkt zijn in termen van functies en mogelijkheden, wat kan leiden tot beperkingen bij het gebruik ervan met sommige apparaten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij ook zo'n pechvogel die zijn afstandsbediening kwijt is geraakt? Of heeft je hond weer eens iets begraven in de achtertuin? Dan hebben wij de oplossing voor jou! De Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart is een universele afstandsbediening die perfect werkt met alle Samsung TV's die na het jaar 2000 zijn geproduceerd. Je hoeft geen moeilijke installatie of programmering te doen, want deze ‘remote control’ werkt direct uit de doos!

Het mooie van deze afstandsbediening is dat hij geschikt is voor alle soorten Samsung TV's, ongeacht of het een LCD, LED, Plasma of OLED model is. Ook hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteit met andere merken, want deze afstandsbediening is alleen geschikt voor Samsung TV's.

Een ander voordeel is dat de afstandsbediening het grootste deel van de functies van je originele afstandsbediening ondersteunt. Dit betekent dat je alle belangrijke functies kunt gebruiken zonder enig probleem. Uit onze eigen onderzoeken en feedback van klanten blijkt dat deze afstandsbediening zeer gebruiksvriendelijk is en goed werkt.

Er zijn echter wel een paar kleine nadelen. Zo heeft de afstandsbediening geen display en is hij niet oplaadbaar. Ook is het belangrijk om te controleren of de afstandsbediening de functies heeft die jij nodig hebt voordat je hem koopt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare vervangende afstandsbediening voor jouw Samsung TV, dan is de Vervangende afstandsbediening geschikt voor alle zwart een goede keuze!

Persoonlijk vind ik de afstandsbediening een goede keuze voor mensen die hun originele afstandsbediening kwijt zijn of als reserve willen hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft alle belangrijke functies die je nodig hebt. Het enige nadeel is dat het geen display heeft, maar voor de prijs is het nog steeds een geweldige deal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Universele afstandsbediening Samsung TV zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Universele afstandsbediening Samsung TV zwart

 • list plusDeze universele afstandsbediening is ergonomisch ontworpen, waardoor het comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is.
 • list plusDeze universele afstandsbediening is plug & play, wat betekent dat het direct werkt zonder extra installatie.
 • list plusDe vormgeving van deze universele afstandsbediening is modern en past goed bij de Samsung TV.

Nadelen Universele afstandsbediening Samsung TV zwart

 • list plusDe batterijen van deze universele afstandsbediening zijn niet oplaadbaar, wat betekent dat ze regelmatig vervangen moeten worden.
 • list plusDeze universele afstandsbediening heeft geen backlight, wat het moeilijker kan maken om in het donker te gebruiken.
 • list plusDeze universele afstandsbediening heeft geen voice control functie, wat sommige gebruikers misschien als een nadeel ervaren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een universele afstandsbediening voor je Samsung TV? Dan is de Universele Afstandsbediening Samsung TV zwart de oplossing! Deze afstandsbediening vervangt de originele afstandsbediening van alle voorkomende Samsung Televisies. Of je nu een Plasma, Lcd of Led TV hebt, deze universele afstandsbediening bedient ze allemaal.

Het grote voordeel van deze afstandsbediening is dat je direct na ontvangst aan de slag kunt, zonder dat je eerst allerlei ingewikkelde instellingen moet doorlopen. En het beste van alles? De prijs is ontzettend scherp!

De Universele Afstandsbediening Samsung TV zwart is van uitstekende kwaliteit en onderscheidt zich van andere vervangende afstandsbedieningen op de markt. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en het zorgt ervoor dat je niet meer alle afstandsbedieningen voor je televisie bij de hand hoeft te hebben.

De afstandsbediening is niet oplaadbaar, maar dat is in dit geval geen probleem. Het gebruik van 2 AAA-batterijen is namelijk zeer eenvoudig en voordelig in vergelijking met andere afstandsbedieningen die wel oplaadbaar zijn.

Kortom, de Universele Afstandsbediening Samsung TV zwart is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, maar effectieve manier om zijn of haar televisie te bedienen. Het is gemakkelijk te gebruiken, van uitstekende kwaliteit en ook nog eens zeer betaalbaar.

Mijn persoonlijke mening is dat deze universele afstandsbediening een geweldige aankoop is voor iedereen die een Samsung TV heeft. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en de prijs is ontzettend scherp. Het enige nadeel is dat het niet compatibel is met andere merken televisies.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Universele Afstandsbediening voor ouderen: Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een eenvoudige en compacte universele afstandsbediening voor je TV of radio? Dan is de Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen wellicht iets voor jou! Deze afstandsbediening is speciaal ontworpen voor senioren en slechtzienden, en heeft zes grote en tactiele toetsen die ver uit elkaar staan voor eenvoudig gebruik. Bovendien kan de afstandsbediening de oude infrarood afstandsbediening voor TV, decoder en audio vervangen en neemt deze de signalen van de oude afstandsbediening over nadat deze zijn geprogrammeerd.

Wat deze afstandsbediening bijzonder maakt, is dat het ideaal is voor mensen die moeite hebben met het onderscheiden van kleine knoppen en moeilijk leesbare tekst. Met de Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen hoef je je geen zorgen te maken over onnodige functies en ingewikkelde menu's. Het is een eenvoudige afstandsbediening die doet wat het moet doen: het bedienen van je TV of radio.

Een ander voordeel is dat de afstandsbediening zeer compact is en dus gemakkelijk mee te nemen is. Het is ook een geweldige oplossing voor mensen die graag op reis gaan. Bovendien is de afstandsbediening zeer betaalbaar en hoef je geen dure universele afstandsbediening te kopen om te profiteren van de voordelen.

Hoewel deze afstandsbediening voor de meeste mensen perfect is, heeft het ook enkele nadelen. Zo heeft het bijvoorbeeld geen display en is het niet oplaadbaar. Maar gezien de prijs en het doel van de afstandsbediening, zijn deze nadelen te verwaarlozen.

Al met al is de Senioren|Slechtzienden universele afstandsbediening SLIM groen een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en compacte afstandsbediening. Het is betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en speciaal ontworpen voor senioren en slechtzienden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart

 • list plusDeze vervangende afstandsbediening is compatibel met alle Sony apparaten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor gebruikers.
 • list plusDe afstandsbediening is eenvoudig in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om tussen verschillende apparaten te schakelen.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze afstandsbediening is goed, waardoor het een betaalbare optie is voor gebruikers.

Nadelen Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart

 • list plusDe afstandsbediening kan kwetsbaar zijn, waardoor het belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.
 • list plusDe afstandsbediening heeft mogelijk niet alle functies van de originele afstandsbediening, waardoor sommige gebruikers mogelijk beperkingen ervaren.
 • list plusDe afstandsbediening heeft mogelijk geen ondersteuning voor alle Sony apparaten, waardoor sommige gebruikers mogelijk niet in staat zijn om al hun apparaten te bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Hey, heb jij ook meerdere Sony tv's in huis en ben je het zat om steeds van afstandsbediening te moeten wisselen? Dan heb ik goed nieuws voor je! De Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart van Blueqon is een alles in 1 afstandsbediening die geschikt is voor alle Sony televisies. En dat is niet alles, want deze universele afstandsbediening werkt op alle tv's, of het nou Plasma, Lcd, Led, Qled, Oled, 4k of UHD is. Het enige wat je hoeft te doen is de batterijen erin te doen en je kunt direct aan de slag.

Deze afstandsbediening is niet zomaar een vervanger, het is een vervanger van hoge kwaliteit. Vergeleken met andere vervangers op de markt is dit product echt een topper. En het beste van alles is dat je met deze afstandsbediening meerdere tv's kunt bedienen. Dus geen gedoe meer met verschillende afstandsbedieningen en knopjes die je niet kunt vinden.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare oplossing om al je Sony tv's te bedienen, dan is de Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart echt een aanrader. Het enige nadeel is dat deze afstandsbediening geen display heeft, geen Bluetooth functie heeft en niet oplaadbaar is. Maar dat mag de pret niet drukken, want voor deze prijs krijg je een topkwaliteit vervanger die je veel gemak en tijd zal besparen.

Dus waar wacht je nog op? Haal die Vervangende afstandsbediening voor alle Sony zwart in huis en geniet van het gemak van een alles in 1 afstandsbediening!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Samsung afstandbediening TV smart remote zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij een eigenaar van een Samsung Smart TV en ben jij op zoek naar een vervangende afstandsbediening? Dan is de Samsung afstandbediening TV smart remote zwart wellicht iets voor jou! Deze afstandsbediening is van hoge kwaliteit en geschikt voor HD & 4K Samsung Smart TV's. Let wel op dat de afstandsbediening mogelijk gekoppeld moet worden aan de TV, maar dit is gelukkig heel eenvoudig te doen door de return en play\pause knop tegelijk in te drukken.

Wat deze afstandsbediening uniek maakt is dat het een universele afstandsbediening is. Dit betekent dat het niet alleen werkt met Samsung Smart TV's, maar ook met andere merken. Daarnaast heeft het een strak en modern zwart design dat goed past bij elk interieur. Helaas heeft deze afstandsbediening geen Bluetooth en is het niet oplaadbaar, maar dit is geen groot probleem aangezien de afstandsbediening werkt op normale batterijen.

Het beste gebruik voor deze afstandsbediening is voor mensen die op zoek zijn naar een vervangende afstandsbediening voor hun Samsung Smart TV. Het voordeel van deze afstandsbediening is dat het een universele afstandsbediening is, waardoor het ook geschikt is voor andere merken. Echter, het nadeel is dat het niet oplaadbaar is en geen Bluetooth heeft.

Als het gaat om de beoordeling van deze afstandsbediening vanuit het perspectief van een gebruiker, is het gemakkelijk te zien dat het een geweldige vervangende afstandsbediening is die eenvoudig te koppelen is. Het heeft een strak en modern design en is perfect voor Samsung Smart TV-eigenaren die op zoek zijn naar een degelijke en betaalbare vervangende afstandsbediening.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 januari in huis

Bekijk prijs

10. Universele Philips afstandsbediening voor alle Philips Televisie's + batterijen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij ook altijd jouw afstandsbediening kwijt of is deze stukgegaan? Geen probleem! Met de Universele Philips afstandsbediening voor alle Philips Televisie's + batterijen heb jij binnen no-time weer de controle over jouw TV. Deze afstandsbediening is namelijk de perfecte vervanger van een kwijtgeraakte of kapotte afstandsbediening. Het mooi afgewerkte design zorgt ervoor dat deze afstandsbediening niet alleen functioneel is, maar ook nog eens mooi oogt.

Wat deze afstandsbediening zo handig maakt, is dat je hem niet hoeft te installeren. Je stopt er gewoon de 2 meegeleverde AAA-batterijen in en je kunt er meteen mee aan de slag. Alle functies die je nodig hebt zijn aanwezig, denk hierbij aan Smart TV, 3D en het menu. Je kunt er zelfs zenders mee zoeken en persoonlijke voorkeuren instellen. Het is dus een universele afstandsbediening die perfect werkt voor alle Philips televisies. Let wel op, deze afstandsbediening is alleen geschikt voor Philips televisies en niet voor andere merken of andere apparaten van Philips.

Een groot voordeel van deze afstandsbediening is dat je geen gedoe hebt met het installeren van de afstandsbediening. Dit kan soms een tijdrovend en frustrerend proces zijn, maar met deze afstandsbediening is dat verleden tijd. Ook zijn de batterijen inbegrepen, waardoor je meteen aan de slag kunt. Het enige nadeel is dat deze afstandsbediening alleen geschikt is voor Philips televisies en niet voor andere merken.

Al met al is de Universele Philips afstandsbediening voor alle Philips Televisie's + batterijen een handige en mooi vormgegeven afstandsbediening die perfect werkt voor alle Philips televisies. Het gemak van het niet hoeven installeren en de meegeleverde batterijen maken deze afstandsbediening een echte aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van universele afstandsbedieningen. Er zijn immers 8 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!