De Bestenu Mediaplayer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/24/2020


Wil je met één apparaatje alle films en series kijken op je tv? Met een mediaplayer gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Hoe een mediaplayer werkt en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een mediaplayer?

Een mediaplayer speelt video's, foto's en meer af op het scherm waarop het apparaat is aangesloten. Meestal sluit je een mediaplayer op de tv aan. De mediaplayer heeft een HDMI-aansluiting of andere uitgang, waarmee je het apparaat in een handomdraai aan de tv koppelt.

Hoe de mediaplayer aan de bestanden komt, hangt af van de soort. Er zijn mediaplayers met en zonder externe harde schijf. Als het apparaat een externe harde schijf heeft, kun je videobestanden, geluidsbestanden en afbeeldingen direct op de harde schijf zetten. Je hoeft dan geen andere bron te koppelen om je bestanden af te spelen.

Heeft de media geen externe schijf, dan koppel je een andere bron met bestanden aan het apparaat. Mediaplayers hebben bijvoorbeeld een usb-poort, zodat je een usb-stick alleen maar hoeft in te pluggen en vervolgens bestanden hiervan afspeelt. Mediaplayers hebben nog meer poorten, zodat je ook jouw laptop of pc kunt verbinden om als bron van bestanden te gebruiken.

Een andere optie die veel mogelijkheden biedt, is een mediaplayer met WiFi-verbinding. Via het online netwerk verbind je de mediaplayer draadloos met apparaten zoals de laptop, computer, tablet of smartphone. De mediaplayer gebruikt hierbij het verbonden apparaat als bron en speelt de bestanden die jij kiest af op de televisie. WiFi dient hierbij als een soort onzichtbare kabel.

Wat kun je allemaal met een mediaplayer?

Met een mediaplayer bekijk je allerlei films en series op de tv. De mediaplayer speelt allerlei soorten bestanden af, dus muziek afspelen en foto's bekijken behoort ook tot de opties.

Als je de mediaplayer met het WiFi-netwerk verbindt, ontstaan er nog veel meer mogelijkheden. Je hebt dan internettoegang met de mediaplayer, waardoor je ook online content streamt. Heeft de mediaplayer ook webbrowser-ondersteuning, dan kun je ook surfen op het internet.

De mediaplayer is dan ook een populair apparaat om zonder smart tv toch te kunnen streamen. Ook al zijn er geen apps op de tv geïnstalleerd, via de mediaplayer heb je alsnog toegang tot YouTube, Netflix, Spotify en nog veel meer streaming-diensten.

Omdat een mediaplayer zoveel verbindingsmogelijkheden heeft, doe je er ontzettend veel mee. Eenmaal verbonden met het internet kun je eigenlijk bijna alles doen wat ook met een computer of smart TV kan. Met de juiste accessoires en ondersteuning is zelfs gamen een optie!

Welke bestanden speelt een mediaplayer allemaal af?

Elke mediaplayer speelt een breed scala aan bestandstypen af. Welke bestandstypen dat exact zijn, verschilt per mediaplayer en vind je terug in de product specificaties van het apparaat. De Google Chromecast ondersteunt bijvoorbeeld MP3, MP4, H.263-265, MPEG4, VP8, VP9, DivX en nog meer. Kortom kun je er meestal van uitgaan dat veelvoorkomende bestandstypen worden ondersteund.

Als je een 3D tv hebt, zijn er wel mediaplayers die 3D-beelden ondersteunen, maar dit geldt niet voor alle modellen. Je hebt hiervoor een recente mediaplayer nodig. Bij de eigenschappen van een mediaplayer wordt aangegeven of het apparaat geschikt is om 3D-beelden af te spelen.

Wat de beeldkwaliteit betreft ondersteunen bijna alle mediaplayers die tegenwoordig beschikbaar zijn wel Full HD. Veel mediaplayers ondersteunen ook 4K-beeld, maar die zitten in een iets hogere prijsklasse.

Hoe koppel je een mediaplayer aan andere apparaten?

Er zijn twee manieren om de mediaspeler aan andere apparaten te koppen: met kabels of via het WiFi-netwerk. Om te beginnen heeft elke mediaplayer een HDMI-aansluiting waarmee je het apparaat makkelijk op de TV aansluit.

Verder zijn mediaplayers uitgerust met een usb-aansluiting, zodat je usb-sticks simpelweg in de usb-poort van de mediaplayer steekt en andere kleine apparaten makkelijk met een usb-kabel verbindt. Voor oudere tv's zijn er vaak ook alternatieve (eveneens oudere) aansluitingen om de mediaplayer te verbinden.

Met het WiFi-netwerk maak je online verbinding tussen de twee apparaten. Je verbindt ze met hetzelfde netwerk en vervolgens stuurt het verbonden apparaat de beelden en geluid via het netwerk naar de mediaspeler.

Om de mediaplayer te bedienen schaf je een extra afstandsbediening aan, maar bediening via een app is ook mogelijk. Voorwaarde hiervoor is dat de mediaplayer op het WiFi-netwerk is aangesloten. Je downloadt dan de app die bij de mediaspeler hoort op je smartphone of tablet. De mediaplayer gebruiken is zo een stuk makkelijker!

Wat is AirPlay bij een mediaplayer?

Sommige mediaplayers hebben AirPlay als extra functie. Dit betekent dat de mediaspeler compatibel is met Apple-apparaten. Als je AirPlay gebruikt, stream je draadloos films, series, muziek en andere mediabestanden via jouw Apple-apparaat met de mediaplayer. Dat geldt dus voor alle laptops, telefoons, tablets enzovoorts die door Apple zijn geproduceerd.

Staat jouw favoriete film of zelfgemaakte vakantievideo op jouw Macbook? Dan speel je die met AirPlay makkelijk op de tv af. Zonder AirPlay is het ook mogelijk om een laptop of ander apparaat van Apple met de mediaplayer te verbinden, maar met AirPlay is het een stuk efficiënter.

Welke accessoires zijn handig bij een mediaplayer?

Afhankelijk van wat je met de mediaplayer doet, is het handig om bepaalde accessoires aan te schaffen. Om te beginnen is een HDMI-kabel bijna altijd handig: de mediaplayer en andere apparaten zoals computers, laptops en meer hebben bijna allemaal een HDMI-poort. Met een HDMI-kabel verbind je veel apparaten eenvoudig met de mediaspeler.

Als een mediaplayer een webbrowser ondersteunt, kun je er ook mee surfen op het internet. Bedien je de mediaspeler met je smartphone, dan heb je een toetsenbord tot je beschikking, maar als je geen app gebruikt is het wat lastiger. Een speciale afstandsbediening met ingebouwd mini-toetsenbord is dan de uitkomst! Let er wel op dat het model compatibel is met de mediaspeler.

Gebruik je de mediaplayer graag om te gamen op de tv? Dan heb je een draadloze controller nodig. Een air mouse met of zonder ingebouwd toetsenbord is dan ook een goede optie.

Hoe komt deze geweldige Mediaplayer ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Mediaplayer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Mediaplayers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Mediaplayers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Mediaplayers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mediaplayers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Mediaplayers

De beste Mediaplayers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Met de Google Chromecast 3 geef je jouw televisie een betaalbare upgrade. Plug de Chromecast in de HDMI poort van je TV, laat de Chromecast even opstarten en stream je favoriete entertainment (films, muziek, ...) vanaf je laptop, computer, Smartphone of tablet naar je TV. Wat is er nieuw? Deze vernieuwde Chromecast werd in 2018 geïntroduceerd Betere verbindingssnelheid, zo stream je zonder haperingen Streamt in Full HD, 1080P op 60 fps Frames Per Second (fps) Met de vorige generatie streamde je nog in HD en haalde je maximaal 720P op 60fps op of 1080P op 30 fps. Het aantal beelden of 'frames' per seconde is bepalend voor de beeldkwaliteit van een video. Een laag aantal beelden per seconde zorgt vaak voor een haperend beeld. Door deze upgrade naar 60 fps zullen je video's dus nog vlotter afgespeeld worden. Hoe moet ik streamen? Zorg er steeds voor dat je apparaten en de chromecast verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Streamen vanaf mijn Laptop Om vanaf je laptop te streamen moet je de Google Chrome browser installeren. Zo cast je eenvoudig een tabblad op TV terwijl jij draadloos verder surft op andere tabbladen. Handig toch? Om een tabblad vanaf Chrome te casten klik je rechts bovenaan op het instellingen-icoontje, tussen de lijst met instellingen zie je 'Cast' staan. Vervolgens verschijnen alle beschikbare apparaten, klik op je Chromecast en geniet van je content op TV. Er zijn ook sites die het cast-logo meteen tonen naast hun content. In dit geval hoef je hier enkel op te klikken en kan je meteen genieten van de content op jouw TV. Streamen vanaf mijn Tablet of Smartphone Streamen via je tablet of smartphone doe je eenvoudig via verschillende ondersteunde apps. Kijk televisie waar je maar wil en dat zonder kabel! Heb jij een internet - en TV abonnement van Telenet, Proximus, Orange, TV Vlaanderen, ...? Dan kijk je vanaf nu TV op elk scherm met een HDMI aansluiting. 1. Sluit de Chromecast aan op je scherm 2. Download de online TV app van je provider 3. Zoek het cast-icoontje in de app 4. Stream naar je TV Werkt perfect met volgende apps: Yeloplay (Telenet) Proximus TV Orange TV TV Vlaanderen Live TV Overige populaire apps die werken met de Chromecast 3 VTM Netflix Stievie VRT nu Spotify YouTube Videoland Dezer VEVO Plex ... Wil je meer compatibel apps ontdekken, download en open de Google Home app, tik vervolgens op 'Ontdekken'.

1. Google Chromecast 3 Smart - TV-dongle - Full HD / Zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze nieuwe Chromecast met Google TV is nog niet officieel uit in Nederland maar op Bol.com wel al te bestellen. Google Chromecast met Google TV biedt je het entertainment waar je van houdt, in maximaal 4K HDR. * Ontvang persoonlijke aanbevelingen van je abonnementen - allemaal op één plek. U hoeft niet tussen apps te springen om te beslissen wat u wilt bekijken. Alles wat je kunt zien. Geniet van uw favoriete entertainment in maximaal 4K HDR. ** Ontdek meer dan 400.000 films en tv-afleveringen. En cast rechtstreeks vanaf je telefoon of tafel naar de tv. Supersnel streamen. Stream snel en geniet van een kristalhelder beeld tot 4K en helderdere kleuren met HDR. ** Gebruik je stem. Vraag om te zoeken naar specifieke shows, of op stemming, genre, actrice en meer. Praat met Google en zeg: "Waar moet ik naar kijken?" En gebruik de afstandsbediening om de ingangen van de volumeschakelaar te bedienen, muziek af te spelen en antwoorden op het scherm te krijgen. Aanbevelingen speciaal voor jou. Ontvang persoonlijke suggesties op basis van uw abonnementen, kijkgewoonten en inhoud die u bezit. Voor nu en de toekomst. Omdat Chromecast leven inblaast in bestaande tv's en is ontworpen met gerecyclede materialen, helpt het ervoor te zorgen dat afval niet op stortplaatsen terechtkomt. Voor webgebaseerde services en inhoud is een snelle internetservice vereist. Voor sommige services is mogelijk een abonnement vereist. * Chromecast met Google TV vereist een tv met een HDMI-poort, wifi-netwerk, Google-account, stopcontact in de buurt en compatibel mobiel apparaat. Minimale besturingssysteemvereisten zijn beschikbaar op g.co/cast/req. Om inhoud in 4K te bekijken, zijn een voor 4K geschikte tv en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist. ** Om inhoud in 4K te bekijken, zijn ook een voor 4K geschikte tv en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist.

2. Google Chromecast met Google TV, wit


Product informatiePlus or Show more

Wil jij moeiteloos filmpjes en foto's streamen naar elk apparaat denkbaar? Dan is deze draadloze media streamer waar je naar op zoek bent! Met zijn nieuwste draadloze technologie sluit je de draadloze HD media streamer via Wi-Fi op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector aan. Bekijk je foto's van de laatste reis op het grote scherm in uiterst scherpe HD-resolutie! Jouw voordelen: ✔️ Snelle verbinding ✔️ Nieuwste technologie ✔️ Geen extra benodigdheden zoals vervelende apps, plug and play! ✔️ HD kwaliteit ✔️ Te gebruiken op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector ✔️ Eenvoudig streamen van video's, games en muziek in Full HD kwaliteit ✔️ Laag stroomverbruik en op te laden middels de bijgeleverd USB-laadkabel! Wat doet deze Media Streamer? Deze media streamer maakt het mogelijk om video en/of andere media door middel van Wi-Fi direct te streamen van het ene apparaat naar het andere apparaat. Op deze manier kun je het scherm van jouw smartphone, tablet of computer super snel en gemakkelijk weergeven op een TV of beamer zonder veel vertraging Hoe te gebruiken? Verbind de MirrorScreent via de HDMI-kabel met uw tv of projector. Maak verbinding met een smartphone, tablet of computer via wifi. Als uw tv niet genoeg vermogen heeft, sluit u de MirrorScreent aan op de voeding via de micro USB-kabel. Zie de meegeleverde gids voor verdere instructies Geen overbodige software of apps Deze media streamer is plug and stream, je hoeft niet zoals bij de meeste andere media streamers eerst allerlei software of apps te installeren. Je plugt deze media streamer in een apparaat en je kan direct beginnen met streamen. Hoe makkelijk wil je het hebben! Details: ➡️ Ondersteunt: Android 4.2+, iOS 7.0+, Mac OS X 10.9, Windows 8.1+ en meer ➡️ Ondersteunde video-indeling: .AVI, .DIVX, .MKV, .DAT, .VOB, .MPG ,. MPEG, .MOV, .MP4, .RM, .RMVB, .WMV ➡️ Fotoformaat ondersteuning: jpeg en bmp ➡️ WiFi-frequentie: 2,4 GHz ➡️ WiFi-bereik: tot 10 meter ➡️ Resolutie: 1920 x 1080

3. Wifi Chromecast - Miracast - HDMI Dongle - Mediaplayer - TV stick - TV screencast mirror - 1080 P - Airplay


Product informatiePlus or Show more

Chromecast met Google TV streamt jouw entertainment in maximaal 4K HDR. Het entertainment waar je van houdt. Op één plaats. Google TV organiseert films en tv-programma's van jouw favoriete services op één scherm. Vind je volgende favoriet op basis van jouw favorieten. Ontvang persoonlijke aanbevelingen op basis van de inhoud die jij leuk vindt. Doe meer op je tv met de stemafstandsbediening. Vraag naar een specifieke titel of zoek op stemming, genre, acteur en meer. Geen schakelen tussen apps. Gewoon aan het kijken. Google TV organiseert al jouw inhoud, op al uw streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Wanneer je naar een programma of film zoekt, kijk dan of deze bij jouw services is inbegrepen, of vergelijk prijzen op andere manieren om te kijken. Van het kleine scherm tot de tv. Cast rechtstreeks vanaf je telefoon, laptop of tablet vanuit honderden compatibele Android- en iOS-apps. En spiegel je Chrome-browsertabblad naar je tv.

4. Google Chromecast Digitaler Multimedia-Receiver mit Google TV


Product informatiePlus or Show more

Wil jij moeiteloos filmpjes en foto's streamen naar elk apparaat denkbaar? Dan is deze draadloze media streamer waar je naar op zoek bent! Met zijn nieuwste draadloze technologie sluit je de draadloze HD media streamer via Wi-Fi op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector aan. Bekijk je foto's van de laatste reis op het grote scherm in uiterst scherpe HD-resolutie! Jouw voordelen ✔️ Snelle verbinding ✔️ Nieuwste technologie ✔️ Geen extra benodigdheden zoals vervelende apps, plug and play! ✔️ HD kwaliteit ✔️ Te gebruiken op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector ✔️ Eenvoudig streamen van video's, games en muziek in Full HD kwaliteit ✔️ Laag stroomverbruik en op te laden middels de bijgeleverd USB-laadkabel! Wat doet deze Media Streamer? Deze media streamer maakt het mogelijk om video en/of andere media door middel van Wi-Fi direct te streamen van het ene apparaat naar het andere apparaat. Op deze manier kun je het scherm van jouw smartphone, tablet of computer super snel en gemakkelijk weergeven op een TV of beamer zonder veel vertraging Hoe te gebruiken? Verbind de MirrorScreent via de HDMI-kabel met uw tv of projector. Maak verbinding met een smartphone, tablet of computer via wifi. Als uw tv niet genoeg vermogen heeft, sluit u de MirrorScreent aan op de voeding via de micro USB-kabel. Zie de meegeleverde gids voor verdere instructies Geen overbodige software of apps Deze media streamer is plug and stream, je hoeft niet zoals bij de meeste andere media streamers eerst allerlei software of apps te installeren. Je plugt deze media streamer in een apparaat en je kan direct beginnen met streamen. Hoe makkelijk wil je het hebben! Details ➡️ Ondersteunt: Android 4.2+, iOS 7.0+, Mac OS X 10.9, Windows 8.1+ en meer ➡️ Ondersteunde video-indeling: .AVI, .DIVX, .MKV, .DAT, .VOB, .MPG ,. MPEG, .MOV, .MP4, .RM, .RMVB, .WMV ➡️ Fotoformaat ondersteuning: jpeg en bmp ➡️ WiFi-frequentie: 2,4 GHz ➡️ WiFi-bereik: tot 10 meter ➡️ Resolutie: 1920 x 1080

5. Wifi Chromecast - HDMI Dongle - Surround sound support - HD video streaming - Mediaplayer - 1080P - Tv stick


Product informatiePlus or Show more

Overal een smart tv Met de Xiaomi Mi TV Stick tover je elke gewone televisie in een handomdraai om tot een Smart TV. Kabels zijn verleden tijd! De praktische TV Stick kun je in elke televisie, monitor of projector met HDMI-poort steken. Het apparaat is vervolgens eenvoudig in te stellen en is razendsnel klaar voor gebruik. Het vergt slechts 3 simpele stappen om aan de slag te gaan en te genieten van je welverdiende filmavond. Gebruik de praktische afstandsbediening om eenvoudig te navigeren. Doordat de Xiaomi Mi TV Stick wordt aangedreven door Android TV 9.0, ondersteunt het Chromecast en gesproken zoekopdrachten met Google Assistant. Het is dus niet nodig om te typen omdat je ook je stem kunt gebruiken om jouw favoriete series, liedjes enzovoort te vinden. Dankzij de Chromecast functie cast je ook video’s en andere inhoud van jouw smartphone, tablet of laptop rechtstreeks op het scherm met 1080p kwaliteit. Het is ook mogelijk om vanaf je iPhone of iPad te casten. Overal mee naar toe te nemen Met de Xiaomi Mi TV Stick is het mogelijk om oproepen te beantwoorden zonder dat hetgeen wat op tv wordt afgespeeld wordt onderbroken. Gebruik de Google Play Store om je eigen favoriete apps te downloaden zoals Netflix, HBO, YouTube, Prime Video, Kodi, Disney+, Spotify en meer. De Xiaomi Mi TV Stick beschikt over een vlotte Quad-Core Amlogic S905Y2 CPU en 1GB aan RAM. Daarnaast biedt het apparaat ook 8GB extern geheugen voor opslag. De TV Stick is ook op het 5Ghz netwerk aan te sluiten, voor een nog snellere en meer stabiele verbinding! Naast het hebben van een afstandsbediening, onderscheidt de Xiaomi Mi TV Stick zich ook van de Chromecast door het ondersteunen van Dolby en DTS Surround Sound. Dit zorgt voor de ultieme geluidsbeleving in je woonkamer! De stick ondersteunt ook MP3-, WMA-, AAC-, FLAC- en OGG-audiobestanden. De TV Stick is zeer compact en heeft een gewicht van slechts 28.5 gram waardoor hij overal eenvoudig mee naar toe is te nemen. Filmavondje bij je vrienden? Neem de Xiaomi Mi TV Stick mee en geniet van urenlang kijkplezier. Tover elke tv, monitor of projector om tot smart tv Neem de stick overal mee naar toe Draait op Android TV 9.0 Gebruik de afstandsbediening of spraakopdrachten Cast wat en wanneer je maar wilt van jouw smartphone, tablet of laptop Download jouw favoriete apps via de Google Play Store

6. Xiaomi Mi TV Stick Full HD Android HDMI Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met Apple TV 4K kun je films, video's, muziek, apps en games direct op je TV afspelen. Met ondersteuning voor 4K HDR komt de kwaliteit van je 4K TV volledig tot recht. Daarnaast is de Apple TV 4K de eerste mediaspeler die Dolby Atmos ondersteunt. De Apple TV heeft een HDMI-poort, een bekabelde internetaansluiting en Wifi, zo plaats je de Apple TV overal in huis. Afstandsbediening De compacte Siri Remote heeft een touchpad om gemakkelijk de Apple TV 4K te bedienen. Dankzij Siri-ondersteuning hoef je alleen maar te praten tegen de afstandsbediening. Gebruik deze functie bijvoorbeeld om te zoeken naar een bepaald filmgenre, tijdperk of acteur/actrice. Apple Airplay Vanaf een iPhone, iPad of MacBook deel je het scherm draadloos naar de Apple TV 4K. Deel foto's, video's, apps of toon een website op de TV. Apps De App Store voor de Apple TV 4K bevat allerlei handige apps voor het bekijken van films, series of het spelen van games. Denk bijvoorbeeld aan YouTube of Netflix.

7. Apple TV - 4K - 64 GB - Wi-Fi Ethernet LAN - Zwart 4K Ultra HD


Product informatiePlus or Show more

0

8. Nokia Streaming Box 8000


Product informatiePlus or Show more

De toekomst van televisie is begonnen. Televisie is niet uit ons leven weg te denken. Films en sportwedstrijden houden massa's mensen aan het scherm gekluisterd. Toch lijkt onze tv weinig nieuws meer te bieden. Daar komt nu verandering in. Niemand twijfelt er nog aan dat apps de toekomst van de televisie zijn. We kijken al steeds vaker tv via apps. Apple is klaar voor deze ontwikkeling. We hebben het nieuwe tvOS ontwikkeld en andere manieren bedacht om met je scherm verbinding te maken. Dit is de nieuwe Apple TV. Televisiekijken wordt nooit meer hetzelfde. Het draait allemaal om apps. Apps zijn de toekomst van televisie. Ga maar na: op al je mobiele devices en computers gebruik je nu al apps voor allerlei vormen van entertainment. En ook op je tv is deze manier van kijken straks heel gewoon. Met apps bepaal jij wat je kijkt, wanneer en waar. De nieuwe Apple TV en het krachtige, nieuwe tvOS maken jouw tv net zo persoonlijk als je iPhone of iPad. Je grote scherm had nog nooit zoveel te bieden. Games en apps op tv. Kamerbreed genieten. De App Store vind je nu ook op tv. En daar kun je werkelijk van alles verwachten. Indrukwekkende, spannende games, apps die je woonkamer omtoveren tot leslokaal of fitnessruimte, of die leuk zijn voor het hele gezin. We zijn razend benieuwd waar de ontwikkelaars mee voor de dag komen. Eindelijk. De technologie waarop je tv zat te wachten. Sinds de komst van de iPhone en iPad zijn er heel wat technologieën ontwikkeld, speciaal voor mobiele devices met een klein scherm. Nu wordt het tijd dat ook grote schermen met deze innovaties worden uitgerust. De nieuwe Apple TV met tvOS, de herziene interface en Apple TV Remote met Touchpad tillen televisie naar een hoger plan. Zo heb je nog nooit naar tv gekeken. Je tv-scherm staat ergens aan de andere kant van de kamer, maar met Apple TV voelt het alsof je erbovenop zit. Je kunt je tv op een heel directe manier bedienen. Dag druk druk druk. Hallo swipe. Touch heeft voor een revolutie in de bediening van je telefoon gezorgd. En zorgt nu voor een revolutionaire afstandsbediening. Scrollen, selecteren en navigeren op je tv-scherm doe je eenvoudig met je duim op het Touchpad van de nieuwe Apple TV Remote.

9. Apple TV 32 GB 4e generatie - 2015


Producten die soortgelijk zijn aan Mediaplayers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mediaplayers. Er zijn immers 451 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Mediaplayer kopen.