Bestenu

Beste mediaplayers - dec. 2022

Met meer dan 415 mediaplayers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste mediaplayers in een handige lijst
01Score: 9.7
Google Chromecast V3
Google Chromecast V3
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
Google Chromecast met Google TV
Google Chromecast met Google TV
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
Xiaomi Mi TV Stick
Xiaomi Mi TV Stick
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Nokia Streaming Box 8000
Nokia Streaming Box 8000
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Formuler Z10 Pro Max
Formuler Z10 Pro Max
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Apple TV HD (2021) 32 GB
Apple TV HD (2021) 32 GB
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Google Chromecast Ultra
Google Chromecast Ultra
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Xiaomi Mi Box S EU
Xiaomi Mi Box S EU
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Wifi HDMI Dongle
Wifi HDMI Dongle
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Xiaomi TV Stick 4K
Xiaomi TV Stick 4K
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Mediaplayer Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


Wil je met één apparaatje alle films en series kijken op je tv? Met een mediaplayer gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Hoe een mediaplayer werkt en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een mediaplayer?

Een mediaplayer speelt video's, foto's en meer af op het scherm waarop het apparaat is aangesloten. Meestal sluit je een mediaplayer op de tv aan. De mediaplayer heeft een HDMI-aansluiting of andere uitgang, waarmee je het apparaat in een handomdraai aan de tv koppelt.

Hoe de mediaplayer aan de bestanden komt, hangt af van de soort. Er zijn mediaplayers met en zonder externe harde schijf. Als het apparaat een externe harde schijf heeft, kun je videobestanden, geluidsbestanden en afbeeldingen direct op de harde schijf zetten. Je hoeft dan geen andere bron te koppelen om je bestanden af te spelen.

Heeft de media geen externe schijf, dan koppel je een andere bron met bestanden aan het apparaat. Mediaplayers hebben bijvoorbeeld een usb-poort, zodat je een usb-stick alleen maar hoeft in te pluggen en vervolgens bestanden hiervan afspeelt. Mediaplayers hebben nog meer poorten, zodat je ook jouw laptop of pc kunt verbinden om als bron van bestanden te gebruiken.

Een andere optie die veel mogelijkheden biedt, is een mediaplayer met WiFi-verbinding. Via het online netwerk verbind je de mediaplayer draadloos met apparaten zoals de laptop, computer, tablet of smartphone. De mediaplayer gebruikt hierbij het verbonden apparaat als bron en speelt de bestanden die jij kiest af op de televisie. WiFi dient hierbij als een soort onzichtbare kabel.

Wat kun je allemaal met een mediaplayer?

Met een mediaplayer bekijk je allerlei films en series op de tv. De mediaplayer speelt allerlei soorten bestanden af, dus muziek afspelen en foto's bekijken behoort ook tot de opties.

Als je de mediaplayer met het WiFi-netwerk verbindt, ontstaan er nog veel meer mogelijkheden. Je hebt dan internettoegang met de mediaplayer, waardoor je ook online content streamt. Heeft de mediaplayer ook webbrowser-ondersteuning, dan kun je ook surfen op het internet.

De mediaplayer is dan ook een populair apparaat om zonder smart tv toch te kunnen streamen. Ook al zijn er geen apps op de tv geïnstalleerd, via de mediaplayer heb je alsnog toegang tot YouTube, Netflix, Spotify en nog veel meer streaming-diensten.

Omdat een mediaplayer zoveel verbindingsmogelijkheden heeft, doe je er ontzettend veel mee. Eenmaal verbonden met het internet kun je eigenlijk bijna alles doen wat ook met een computer of smart TV kan. Met de juiste accessoires en ondersteuning is zelfs gamen een optie!

Welke bestanden speelt een mediaplayer allemaal af?

Elke mediaplayer speelt een breed scala aan bestandstypen af. Welke bestandstypen dat exact zijn, verschilt per mediaplayer en vind je terug in de product specificaties van het apparaat. De Google Chromecast ondersteunt bijvoorbeeld MP3, MP4, H.263-265, MPEG4, VP8, VP9, DivX en nog meer. Kortom kun je er meestal van uitgaan dat veelvoorkomende bestandstypen worden ondersteund.

Als je een 3D tv hebt, zijn er wel mediaplayers die 3D-beelden ondersteunen, maar dit geldt niet voor alle modellen. Je hebt hiervoor een recente mediaplayer nodig. Bij de eigenschappen van een mediaplayer wordt aangegeven of het apparaat geschikt is om 3D-beelden af te spelen.

Wat de beeldkwaliteit betreft ondersteunen bijna alle mediaplayers die tegenwoordig beschikbaar zijn wel Full HD. Veel mediaplayers ondersteunen ook 4K-beeld, maar die zitten in een iets hogere prijsklasse.

Hoe koppel je een mediaplayer aan andere apparaten?

Er zijn twee manieren om de mediaspeler aan andere apparaten te koppen: met kabels of via het WiFi-netwerk. Om te beginnen heeft elke mediaplayer een HDMI-aansluiting waarmee je het apparaat makkelijk op de TV aansluit.

Verder zijn mediaplayers uitgerust met een usb-aansluiting, zodat je usb-sticks simpelweg in de usb-poort van de mediaplayer steekt en andere kleine apparaten makkelijk met een usb-kabel verbindt. Voor oudere tv's zijn er vaak ook alternatieve (eveneens oudere) aansluitingen om de mediaplayer te verbinden.

Met het WiFi-netwerk maak je online verbinding tussen de twee apparaten. Je verbindt ze met hetzelfde netwerk en vervolgens stuurt het verbonden apparaat de beelden en geluid via het netwerk naar de mediaspeler.

Om de mediaplayer te bedienen schaf je een extra afstandsbediening aan, maar bediening via een app is ook mogelijk. Voorwaarde hiervoor is dat de mediaplayer op het WiFi-netwerk is aangesloten. Je downloadt dan de app die bij de mediaspeler hoort op je smartphone of tablet. De mediaplayer gebruiken is zo een stuk makkelijker!

Wat is AirPlay bij een mediaplayer?

Sommige mediaplayers hebben AirPlay als extra functie. Dit betekent dat de mediaspeler compatibel is met Apple-apparaten. Als je AirPlay gebruikt, stream je draadloos films, series, muziek en andere mediabestanden via jouw Apple-apparaat met de mediaplayer. Dat geldt dus voor alle laptops, telefoons, tablets enzovoorts die door Apple zijn geproduceerd.

Staat jouw favoriete film of zelfgemaakte vakantievideo op jouw Macbook? Dan speel je die met AirPlay makkelijk op de tv af. Zonder AirPlay is het ook mogelijk om een laptop of ander apparaat van Apple met de mediaplayer te verbinden, maar met AirPlay is het een stuk efficiënter.

Welke accessoires zijn handig bij een mediaplayer?

Afhankelijk van wat je met de mediaplayer doet, is het handig om bepaalde accessoires aan te schaffen. Om te beginnen is een HDMI-kabel bijna altijd handig: de mediaplayer en andere apparaten zoals computers, laptops en meer hebben bijna allemaal een HDMI-poort. Met een HDMI-kabel verbind je veel apparaten eenvoudig met de mediaspeler.

Als een mediaplayer een webbrowser ondersteunt, kun je er ook mee surfen op het internet. Bedien je de mediaspeler met je smartphone, dan heb je een toetsenbord tot je beschikking, maar als je geen app gebruikt is het wat lastiger. Een speciale afstandsbediening met ingebouwd mini-toetsenbord is dan de uitkomst! Let er wel op dat het model compatibel is met de mediaspeler.

Gebruik je de mediaplayer graag om te gamen op de tv? Dan heb je een draadloze controller nodig. Een air mouse met of zonder ingebouwd toetsenbord is dan ook een goede optie.

hero illustration

Hoe komt deze handige mediaplayer ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste mediaplayer ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over mediaplayers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle mediaplayers die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke mediaplayers het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van mediaplayers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste mediaplayers op een rij

1 - Google Chromecast V3

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Google Chromecast V3 maak je van een oude televisie een smart tv. Zo bekijk je apps zoals Netflix, YouTube en Spotify direct op het grote scherm van je tv. Je bedient de Chromecast met je iPhone, iPad of Android telefoon en tablet. Je opent een app op je mobiele apparaat en streamt zo het beeld naar je tv via je Chromecast. De Google Chromecast ondersteunt wifi op de 5 GHz band. Hierdoor stream je video's in hoge resolutie naar je tv zonder haperingen. Je plugt de kleine mediastreamer in een tv met HDMI aansluiting. Via de Google Home app voor iOS en Android bekijk en doorzoek je alle apps die de Chromecast ondersteunen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Google Chromecast met Google TV

Loading..
Ga naar laagste prjis

Chromecast met Google TV streamt jouw entertainment in maximaal 4K HDR. Het entertainment waar je van houdt. Op één plaats. Google TV organiseert films en tv-programma's van jouw favoriete services op één scherm. Vind je volgende favoriet op basis van jouw favorieten. Ontvang persoonlijke aanbevelingen op basis van de inhoud die jij leuk vindt. Doe meer op je tv met de stemafstandsbediening. Vraag naar een specifieke titel of zoek op stemming, genre, acteur en meer. Geen schakelen tussen apps. Gewoon aan het kijken. Google TV organiseert al jouw inhoud, op al uw streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Wanneer je naar een programma of film zoekt, kijk dan of deze bij jouw services is inbegrepen, of vergelijk prijzen op andere manieren om te kijken. Van het kleine scherm tot de tv. Cast rechtstreeks vanaf je telefoon, laptop of tablet vanuit honderden compatibele Android- en iOS-apps. En spiegel je Chrome-browsertabblad naar je tv. smartphone is nodig voor dit product

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Xiaomi Mi TV Stick

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Xiaomi Mi TV Stick maak je van iedere tv een smart tv met Android. Deze compacte stick steek je namelijk in iedere tv met een hdmi aansluiting. Dankzij Android TV installeer je allerlei beschikbare apps op de stick, van Netflix tot Disney Plus maar ook bijvoorbeeld games. Ook cast je films naar de Mi TV Stick. Je bedient de smart tv stick met de afstandsbediening. Deze heeft spraakherkenning, zodat je eenvoudig opdrachten geeft aan de tv. Zo hoef je de knoppen niet meer te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Nokia Streaming Box 8000

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak van iedere televisie een smart tv met behulp van de Nokia Streaming Box 8000. Deze mediaspeler ondersteunt Ultra hd (4K), zodat je films en series kijkt in de hoogste kwaliteit. Je installeert eenvoudig jouw favoriete apps, van YouTube en Netflix tot VTM GO of NPO Start. In de Google Play store kies je daarnaast uit nog duizenden andere applicaties. Je bedient de Streaming Box 8000 met de meegeleverde afstandsbediening of streamt rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet. Voor nog meer gemak is ook spraakbediening met Google Assistant mogelijk.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Formuler Z10 Pro Max

Loading..
Ga naar laagste prjis

Formuler Z10 Pro Max De Z10 Pro Max is een Android 10 IPTV Box. Het nieuwste model van Formuler. Uitgerust met een 4GB RAM DDR4 werkgehouden en een krachtig processor. De box is voorzien van een SD-Kaart slot, waardoor het geheugen uit te breiden is. Let op! Netflix wordt niet officieel ondersteund op de Formuler GTV. de Netflix applicatie op de box is een tablet versie die alleen tot maximaal 720p beeldlijnen vertoond en is niet de officiele versie van Netflix. Hiermee is het niet mogelijk om Netflix in Full hd of 4K UHD te gebruiken. Voor de bediening van de tablet versie van Netflix heeft men een muis nodig om een film of serie te selecteren. De verbeterpunten ten opzichte van voorgaande modellen is: Android 10.0 4GB Ram DDR4 in plaats van 2 GB Ram Krachtige Realtek processor Zuiniger 4K Streamen Micro-SD kaartsleuf 32GB Rom Strakker uiterlijk, met Led indicator Hoogwaardige specificaties De Z10 Pro Max voelt aan als een product van hoogwaardige kwaliteit. Met een USB 3.0 Poort, een Gigabit lanpoort (1000 mb/s), Dual-Band Wifi (2.4 & 5Ghz) en Bluetooth 5.0 kom je niks tekort aan connectiviteit. Hiernaast is de box voorzien van een 4GB Ram werkgeheugen met een DDR4 efficiëntie en een krachtige Realtek RTD1319 processor. Hiermee navigeer je snel door het menu en kun je meerdere app tegelijkertijd soepel gebruiken. Ook het interne gehougen is ruim met wel 32GB. Android10 met Widevine L1 Download je favoriete applicaties zoals Disney+, Netflix, Kodi, Videoland, Amazon Prime en nog vele andere apps. De MyTV Online2 applicatie is een exclusieve applicatie op de formuler. Verbind jouw TV pakket via Portals of M3U of stalker en geniet van IPTV zoals het hoort. Vloeiend beeld met goede kwaliteit. De krachtige processor en videokaart tonen de beelden in hoogwaardige kwaliteit. 4K UHD op 60fps snelheid is standaard. De kleuren worden levensecht getoond met HDR. MyTV online2 De MyTV Online2 applicatie is een exclusieve applicatie op de formuler. Verbind jouw TV pakket via Portals of M3U of stalker en geniet van IPTV zoals het hoort. De MyTV Online2 applicatie is intuïtief te bedienen. Bij het opstarten voelt de iptv app natuurlijk aan en kun je eenvoudig jouw kanaal vinden en zappen. Let op hiervoor is wel een eigen iptv abonnement nodig. Deze wordt niet bij de box meegeleverd. Vernieuwde afstandsbediening De Z10 Pro Max komt de vernieuwde GTV IR-Remote. Deze afstandsbediening is nog compacter dan voorganger, waardoor deze fijn in de hand ligt. Met alle knoppen op de logische plek navigeer je gemakkelijk door het menu en kijk je comfortabel TV Inhoud verpakkingsdoos Formuler Z10 Pro Max IR Remote 12V Adapter PSU voeding HDMI kabel infrarood oog extender Handleiding (engelse quick guide) 2 x AA Batterijen Prestaties Resolutie: 4K (3840 x 2160) CPU : Realtek RTD1319 GPU : ARM G31 MP2 RAM: 4GB DDR4 @2400MHz Geheugen: 32GB eMMC Operating System : Android 10 Netwerk Wireless : Dual-Band 2×2 AC Wireless BT : 5.0 Ethernet : 1000M (Gigabit) Decoder Video decoder : 4K@60fps, AV1, H.265(HEVC), AVS, H.264(AVC, MVC), Real, MPEG1/2/4, VC-1 Audio decoder : MPEG-1 Layer 1,2,3(2-CH), MPEG-2 Layer 1,2, HE AAC V1/V2 Support Language: Global DRM : Widevine L1, L3 Dimensies Lengte: 105mm Breedte: 105mm Dikte: 21mm Color: Black Aansluitingen Power Input : 1 USB 3.0 : 1 USB 2.0 : 1 HDMI : 1 Gigabit LAN : 1 Micro SD Card : 1 IR Extension : 1 Power Power rating : 12VDC / 1A Power Consumption : Max. 12W Standby Power : Max. 0.5W (Ultra low power)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Apple TV HD (2021) 32 GB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met Apple TV HD (2021) 32 GB geniet je van je favoriete content. Dankzij de full hd resolutie bekijk je gedetailleerd beeld op vrijwel elke televisie. Het tvOS besturingssysteem geeft je toegang tot bekende streaming apps als Netflix en Apple TV+, maar ook interactieve apps als Apple Arcade en Fitness+. Content vanaf je iPhone of iPad afspelen op je tv? Dankzij Airplay stream je eenvoudig vanaf je device naar Apple TV. De nieuwe Siri Remote in een licht aluminium design is voorzien van een touch klikpad, waarmee je eenvoudig door de menu's scrollt. Door op het knopje op de zijkant van de Remote te drukken, schakel je spraakassistent Siri in. Hiermee geef je Apple TV spraakopdrachten om snel apps te openen. Dit model is de tweede generatie Apple TV.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Google Chromecast Ultra

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Chromecast Ultra, dat is genieten van online multimedia op je TV, stream films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. Dankzij de betere verwerkingssnelheden en 4K Ultra HD- en HDR-beeldkwaliteit kijk je streams in adembenemende kwaliteit met minimale buffering. Met de Chromecast Ultra maak je van jouw toestel een afstandsbediening en bedien je eenvoudig je TV. De Chromecast Ultra werkt met iPhone®, iPad®, Android-apparaten, Mac®, Windows® en Chromebooks. Chromecast Ultra vs. Chromecast Zowel qua streamingkwaliteit en verbindingsmogelijkheden doet de Chromecast Ultra het beter dan zijn broertje. Stream in nóg betere kwaliteit: 4K Ultra HD - en HDR beeldkwaliteit. Draadloos of bekabeld verbinden: Bij de Chromecast Ultra krijg je standaard een voedingsadapter die voorzien is van een Ethernetpoort. Zo sluit je de Chromecast bedraad aan op je netwerk en zorg je voor een stabiele(re) verbinding Tips van de specialist: Als je content wil bekijken in 4K of HDR, heb je ook een 4K- of HDR-tv nodig Als je content wil bekijken in 4K of HDR heb je een stabiele internetverbinding nodig (draadloos of bedraad) Sluit je Chromecast aan op je netwerk via een ethernetkabel om een snelle en stabiele verbinding te garanderen. Perfect voor plekken waar je geen goed wifi-signaal hebt. Wat maakt de Chromecast Ultra zo handig? Altijd de best mogelijke beeldkwaliteit Geniet van een kristalhelder beeld, diepere kleuren en vloeiendere video's wanneer je tot 4K-content via de Chromecast Ultra naar een 4K-tv streamt. Of je nu een 4K-tv of HDTV hebt, de content wordt automatisch geoptimaliseerd voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Onbeperkt entertainment op elk moment Kies uit voor 4K geschikte apps zoals Netflix en YouTube of browse door meer dan 200.000 tv-programma's en films, plus nog eens 30 miljoen muzieknummers, games en meer. Ontdek het aanbod aan - gratis, betaalde en abonnementscontent - van duizenden apps op chromecast.com/apps Streamen vanop je mobiele apparaat zonder onderbrekingen Gebruik je mobiele apparaat om je favoriete tv-series, films en meer naar je tv te streamen. Terwijl je streamt, kan je nog steeds sms'en of bellen zonder het afspelen te onderbreken en zonder dat je batterij sneller leegraakt. Heb jij een internet - en TV abonnement van Ziggo, KPN of Telfort ...? Dan kijk je vanaf nu TV op elk scherm met een HDMI aansluiting. Stream vanop verschillende apparaten: • Telefoon: je favoriete apps en entertainment op een groot scherm. • Laptop: foto's, video's, muziek en andere webcontent op een groot scherm. • Android-apparaat: Zie exact wat op je Android-apparaat wordt weergegeven door het scherm naar je tv te casten. Installatie Stel je Chromecast Ultra in drie eenvoudige stappen in: De Chromecast Ultra is heel eenvoudig in te stellen. 1. Sluit de Chromecast Ultra aan op je tv en een voedingsbron. Ga vervolgens naar chromecast.com/setup. 2. Maak op je telefoon, tablet of laptop verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als op je tv. 3. Tik op het Cast-icoon in een app die werkt met Cast om content van je telefoon naar je tv te streamen. Het is mogelijk dat sommige providers geen 4K-content beschikbaar stellen. Daarnaast is voor bepaalde apps is een abonnement vereist. In de verpakking • Chromecast Ultra • Voedingskabel • Voedingsadapter met Ethernet-poort

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Xiaomi Mi Box S EU

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met Xiaomi Mi Box S mediaspeler maak je van iedere televisie een smart tv met Android. Deze compacte mediaspeler ondersteunt films in Ultra HD, waardoor je kijkt in de hoogste kwaliteit. Installeer apps als Netflix of Disney+, maar bijvoorbeeld ook VTM GO en NPO Start en je bekijkt ook je favoriete series in 4K. Doordat de Mi Box S op Android draait, installeer je honderden verschillende media apps of spellen op de mediaspeler. Dit slimme mediacenter heeft een ingebouwde Google Assistent. Geef spraakopdrachten aan de afstandsbediening en je speelt eenvoudig je favoriete serie. Of zet de lampen in huis op de juiste sfeer voor een gezellig tv-avondje.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Wifi HDMI Dongle

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij moeiteloos filmpjes en foto's streamen naar elk apparaat denkbaar? Dan is deze draadloze media streamer waar je naar op zoek bent! Met zijn nieuwste draadloze technologie sluit je de draadloze HD media streamer via Wi-Fi op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector aan. Bekijk je foto's van de laatste reis op het grote scherm in uiterst scherpe HD-resolutie! Jouw voordelen ✔️ Snelle verbinding ✔️ Nieuwste technologie ✔️ Geen extra benodigdheden zoals vervelende apps, plug and play! ✔️ HD kwaliteit ✔️ Te gebruiken op je laptop, smartphone, tablet, tv of projector ✔️ Eenvoudig streamen van video's, games en muziek in Full HD kwaliteit ✔️ Laag stroomverbruik en op te laden middels de bijgeleverd USB-laadkabel! Wat doet deze Media Streamer? Deze media streamer maakt het mogelijk om video en/of andere media door middel van Wi-Fi direct te streamen van het ene apparaat naar het andere apparaat. Op deze manier kun je het scherm van jouw smartphone, tablet of computer super snel en gemakkelijk weergeven op een TV of beamer zonder veel vertraging Hoe te gebruiken? Verbind de MirrorScreent via de HDMI-kabel met uw tv of projector. Maak verbinding met een smartphone, tablet of computer via wifi. Als uw tv niet genoeg vermogen heeft, sluit u de MirrorScreent aan op de voeding via de micro USB-kabel. Zie de meegeleverde gids voor verdere instructies Geen overbodige software of apps Deze media streamer is plug and stream, je hoeft niet zoals bij de meeste andere media streamers eerst allerlei software of apps te installeren. Je plugt deze media streamer in een apparaat en je kan direct beginnen met streamen. Hoe makkelijk wil je het hebben! Details ➡️ Ondersteunt: Android 4.2+, iOS 7.0+, Mac OS X 10.9, Windows 8.1+ en meer ➡️ Ondersteunde video-indeling: .AVI, .DIVX, .MKV, .DAT, .VOB, .MPG ,. MPEG, .MOV, .MP4, .RM, .RMVB, .WMV ➡️ Fotoformaat ondersteuning: jpeg en bmp ➡️ WiFi-frequentie: 2,4 GHz ➡️ WiFi-bereik: tot 10 meter ➡️ Resolutie: 1920 x 1080

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Xiaomi TV Stick 4K

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Xiaomi TV Stick 4K geeft jouw televisie het Android TV smart platform terwijl je de beeldkwaliteit van je televisie behoudt. Zo bekijk je films en series in 4K en ondersteunt de Xiaomi Stick Dolby vision beelden, mits je tv dit ondersteunt. De meegeleverde afstandsbediening werkt met Bluetooth, zo installeer je de Stick achter je televisie waardoor hij niet in het zicht hangt. Handig voor als je aan het koken bent, zodat je de eetclub playlist vanuit de keuken aan zet. Je bedient de mediaspeler daarnaast met de spraakassistent, zo hoef je niet lang door Netflix te scrollen om jouw nieuwe serie te vinden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mediaplayers. Er zijn namelijk 415 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste