Bestenu

Wat is de beste mediaplayer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede mediaplayer is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste mediaplayer van 2023? Na het testen van 257 mediaplayers kwam de Google Chromecast met Google TV wit als beste uit onze mediaplayer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de mediaplayers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mediaplayers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige mediaplayer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste mediaplayers

1Score: 9.8
Google Chromecast met Google TV wit
Google Chromecast met Google TV wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit
Beste Mediaspeler voor streaming
Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Google Chromecast 3 zwart
Beste Mediaspeler voor audioliefhebbers
Google Chromecast 3 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart
Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart
Beste Mediaspeler voor reizigers
Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart
Happyshopper
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
2 Pack Google Chromecast met Google TV - HD - Wit
2 Pack Google Chromecast met Google TV - HD - Wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Media Streamer - Mediaplayers
Media Streamer - Mediaplayers
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit
Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit
Google
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Google Chromecast Ultra - Media zwart
Google Chromecast Ultra - Media zwart
Google
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Formuler Z10se 4K Android IPTV zwart
Formuler Z10se 4K Android IPTV zwart
Formuler
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mediaplayer Koopgids

Wil je met één apparaatje alle films en series kijken op je tv? Met een mediaplayer gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Hoe een mediaplayer werkt en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een mediaplayer?

Een mediaplayer speelt video's, foto's en meer af op het scherm waarop het apparaat is aangesloten. Meestal sluit je een mediaplayer op de tv aan. De mediaplayer heeft een HDMI-aansluiting of andere uitgang, waarmee je het apparaat in een handomdraai aan de tv koppelt.

Hoe de mediaplayer aan de bestanden komt, hangt af van de soort. Er zijn mediaplayers met en zonder externe harde schijf. Als het apparaat een externe harde schijf heeft, kun je videobestanden, geluidsbestanden en afbeeldingen direct op de harde schijf zetten. Je hoeft dan geen andere bron te koppelen om je bestanden af te spelen.

Heeft de media geen externe schijf, dan koppel je een andere bron met bestanden aan het apparaat. Mediaplayers hebben bijvoorbeeld een usb-poort, zodat je een usb-stick alleen maar hoeft in te pluggen en vervolgens bestanden hiervan afspeelt. Mediaplayers hebben nog meer poorten, zodat je ook jouw laptop of pc kunt verbinden om als bron van bestanden te gebruiken.

Een andere optie die veel mogelijkheden biedt, is een mediaplayer met WiFi-verbinding. Via het online netwerk verbind je de mediaplayer draadloos met apparaten zoals de laptop, computer, tablet of smartphone. De mediaplayer gebruikt hierbij het verbonden apparaat als bron en speelt de bestanden die jij kiest af op de televisie. WiFi dient hierbij als een soort onzichtbare kabel.

Wat kun je allemaal met een mediaplayer?

Met een mediaplayer bekijk je allerlei films en series op de tv. De mediaplayer speelt allerlei soorten bestanden af, dus muziek afspelen en foto's bekijken behoort ook tot de opties.

Als je de mediaplayer met het WiFi-netwerk verbindt, ontstaan er nog veel meer mogelijkheden. Je hebt dan internettoegang met de mediaplayer, waardoor je ook online content streamt. Heeft de mediaplayer ook webbrowser-ondersteuning, dan kun je ook surfen op het internet.

De mediaplayer is dan ook een populair apparaat om zonder smart tv toch te kunnen streamen. Ook al zijn er geen apps op de tv geïnstalleerd, via de mediaplayer heb je alsnog toegang tot YouTube, Netflix, Spotify en nog veel meer streaming-diensten.

Omdat een mediaplayer zoveel verbindingsmogelijkheden heeft, doe je er ontzettend veel mee. Eenmaal verbonden met het internet kun je eigenlijk bijna alles doen wat ook met een computer of smart TV kan. Met de juiste accessoires en ondersteuning is zelfs gamen een optie!

Welke bestanden speelt een mediaplayer allemaal af?

Elke mediaplayer speelt een breed scala aan bestandstypen af. Welke bestandstypen dat exact zijn, verschilt per mediaplayer en vind je terug in de product specificaties van het apparaat. De Google Chromecast ondersteunt bijvoorbeeld MP3, MP4, H.263-265, MPEG4, VP8, VP9, DivX en nog meer. Kortom kun je er meestal van uitgaan dat veelvoorkomende bestandstypen worden ondersteund.

Als je een 3D tv hebt, zijn er wel mediaplayers die 3D-beelden ondersteunen, maar dit geldt niet voor alle modellen. Je hebt hiervoor een recente mediaplayer nodig. Bij de eigenschappen van een mediaplayer wordt aangegeven of het apparaat geschikt is om 3D-beelden af te spelen.

Wat de beeldkwaliteit betreft ondersteunen bijna alle mediaplayers die tegenwoordig beschikbaar zijn wel Full HD. Veel mediaplayers ondersteunen ook 4K-beeld, maar die zitten in een iets hogere prijsklasse.

Hoe koppel je een mediaplayer aan andere apparaten?

Er zijn twee manieren om de mediaspeler aan andere apparaten te koppen: met kabels of via het WiFi-netwerk. Om te beginnen heeft elke mediaplayer een HDMI-aansluiting waarmee je het apparaat makkelijk op de TV aansluit.

Verder zijn mediaplayers uitgerust met een usb-aansluiting, zodat je usb-sticks simpelweg in de usb-poort van de mediaplayer steekt en andere kleine apparaten makkelijk met een usb-kabel verbindt. Voor oudere tv's zijn er vaak ook alternatieve (eveneens oudere) aansluitingen om de mediaplayer te verbinden.

Met het WiFi-netwerk maak je online verbinding tussen de twee apparaten. Je verbindt ze met hetzelfde netwerk en vervolgens stuurt het verbonden apparaat de beelden en geluid via het netwerk naar de mediaspeler.

Om de mediaplayer te bedienen schaf je een extra afstandsbediening aan, maar bediening via een app is ook mogelijk. Voorwaarde hiervoor is dat de mediaplayer op het WiFi-netwerk is aangesloten. Je downloadt dan de app die bij de mediaspeler hoort op je smartphone of tablet. De mediaplayer gebruiken is zo een stuk makkelijker!

Wat is AirPlay bij een mediaplayer?

Sommige mediaplayers hebben AirPlay als extra functie. Dit betekent dat de mediaspeler compatibel is met Apple-apparaten. Als je AirPlay gebruikt, stream je draadloos films, series, muziek en andere mediabestanden via jouw Apple-apparaat met de mediaplayer. Dat geldt dus voor alle laptops, telefoons, tablets enzovoorts die door Apple zijn geproduceerd.

Staat jouw favoriete film of zelfgemaakte vakantievideo op jouw Macbook? Dan speel je die met AirPlay makkelijk op de tv af. Zonder AirPlay is het ook mogelijk om een laptop of ander apparaat van Apple met de mediaplayer te verbinden, maar met AirPlay is het een stuk efficiënter.

Welke accessoires zijn handig bij een mediaplayer?

Afhankelijk van wat je met de mediaplayer doet, is het handig om bepaalde accessoires aan te schaffen. Om te beginnen is een HDMI-kabel bijna altijd handig: de mediaplayer en andere apparaten zoals computers, laptops en meer hebben bijna allemaal een HDMI-poort. Met een HDMI-kabel verbind je veel apparaten eenvoudig met de mediaspeler.

Als een mediaplayer een webbrowser ondersteunt, kun je er ook mee surfen op het internet. Bedien je de mediaspeler met je smartphone, dan heb je een toetsenbord tot je beschikking, maar als je geen app gebruikt is het wat lastiger. Een speciale afstandsbediening met ingebouwd mini-toetsenbord is dan de uitkomst! Let er wel op dat het model compatibel is met de mediaspeler.

Gebruik je de mediaplayer graag om te gamen op de tv? Dan heb je een draadloze controller nodig. Een air mouse met of zonder ingebouwd toetsenbord is dan ook een goede optie.

hero illustration

Hoe testen we mediaplayers?

Om de beste mediaplayer te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mediaplayer-test hebben we 257 mediaplayers geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze mediaplayer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze mediaplayer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne mediaplayer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte mediaplayer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 257 mediaplayers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste mediaplayers op een rijtje

1. Google Chromecast met Google TV wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast met Google TV wit

 • list plusHet gebruik van een afstandsbediening maakt het gemakkelijk om de mediaspeler te bedienen.
 • list plusStandalone functionaliteit zorgt ervoor dat het apparaat zelfstandig kan werken.
 • list plusHet apparaat is betaalbaar geprijsd.

Nadelen Google Chromecast met Google TV wit

 • list plusOm de mediaspeler te gebruiken is een Google account vereist.
 • list plusEr is geen USB aansluiting.
 • list plusVoor het leveren van stroom is een adaptor vereist.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

De Google Chromecast met Google TV wit is een geweldige toevoeging aan je thuisentertainment systeem. Met deze Chromecast kun je gemakkelijk 1080p HDR streamen naar je televisie en heb je toegang tot alle streamingdiensten op één plek. Dit betekent dat je niet meer hoeft te schakelen tussen verschillende apps om je favoriete films en series te vinden. Het apparaat werkt met gesproken bediening en je kunt de afstandsbediening gebruiken om met je stem te zoeken naar films en tv-series.

Wat deze Chromecast met Google TV echt onderscheidt, zijn de persoonlijke aanbevelingen op basis van je abonnementen en streamgeschiedenis. Dit betekent dat je altijd iets nieuws en interessants kunt vinden om te kijken. Bovendien kun je met de Google Assistent-knop op de afstandsbediening met Google praten. Dit maakt het nog gemakkelijker om inhoud te vinden die past bij jouw smaak.

De Chromecast met Google TV wit is gemakkelijk te installeren en werkt met zowel iPhone als Android. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. Dit maakt het een zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Met meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers, heb je toegang tot een overvloed aan entertainment. De Google TV organiseert al jouw inhoud op één scherm, zodat het gemakkelijk te vinden is wat je wilt bekijken.

Over het geheel genomen is de Google Chromecast met Google TV wit een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke, persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier om te streamen. Het apparaat heeft alleen geen 4K-ondersteuning en geen Ethernet verbinding. Maar als je op zoek bent naar een betaalbare manier om je televisie te upgraden, dan is dit zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Mediaspeler voor streaming: Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

 • list plusHet voordeel van deze mediaspeler is het compacte formaat en de eenvoudige afstandsbediening.
 • list plusDe Chromecast met Google TV heeft alles in één apparaat en ondersteunt 4K HDR.
 • list plusNog een voordeel is dat er een mooie afstandsbediening bij zit, F1TV op tv zonder te vasten vanaf ander device en veel apps beschikbaar zijn.

Nadelen Google Chromecast met Google TV - 4K HDR - Wit

 • list plusEen nadeel is dat er een extra stroomkabel nodig is.
 • list plusOok is het zo dat de Chromecast met Google TV nog niet alle 100% aps ondersteunt en privacy gevoelig is.
 • list plusDe Chromecast met Google TV heeft geen Nederlandse tv apps en is relatief duur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een slimme en gemakkelijke manier om je favoriete films, tv-programma's en muziek te streamen, dan is de Google Chromecast met Google TV een uitstekende keuze. Deze mediastreamer biedt een betere 4K HDR-beeldkwaliteit en wordt geleverd met een handige afstandsbediening, zodat je gemakkelijk door je inhoud kunt bladeren en kunt zoeken op titel, stemming, genre, acteur en meer.

Wat deze Chromecast echt onderscheidt van andere mediastreamers, is de Google TV-functionaliteit. Hiermee kun je al je inhoud organiseren, ongeacht welke streamingdienst je gebruikt, en het op één scherm bekijken. Dit maakt het gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken en om op de hoogte te blijven van nieuwe releases en aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis.

Een ander voordeel van de Chromecast met Google TV is het gemak van de installatie. Alles wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. Vervolgens kun je rechtstreeks vanaf je telefoon, laptop of tablet casten vanuit honderden compatibele Android- en iOS-apps.

Een nadeel van de Chromecast met Google TV is wel dat je een smartphone nodig hebt voor volledige functionaliteit. Dit kan voor sommige gebruikers een beperking zijn. Bovendien heeft de Chromecast met Google TV geen Ethernet-verbinding, wat betekent dat je afhankelijk bent van wifi voor een stabiele verbinding.

Al met al is de Google Chromecast met Google TV een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme en gemakkelijke manier om te streamen. Of je nu van films, tv-programma's of muziek houdt, deze mediastreamer biedt een uitstekende beeldkwaliteit en een naadloze gebruikerservaring. Dus waar wacht je nog op? Haal de Google Chromecast met Google TV vandaag nog in huis en geniet van al je favoriete inhoud op één plek!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Mediaspeler voor audioliefhebbers: Google Chromecast 3 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast 3 zwart

 • list plusHet is gemakkelijk te installeerbaar.
 • list plusDe mediaspeler heeft een mattige afwerking.
 • list plusHet is voordelig.

Nadelen Google Chromecast 3 zwart

 • list plusEr is geen voeding vanuit HDMI aanwezig.
 • list plusHet kan lastig te installeren zijn.
 • list plusHet geluid en beeld moeten gesplitst worden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

De Google Chromecast 3 zwart zorgt ervoor dat jouw televisie een Smart-televisie wordt. Met deze upgrade krijg je toegang tot verschillende apps en opties die jouw huidige televisie niet heeft. Stream je favoriete content vanaf je Apple iOS of Android apparaat of direct via apps als de Ziggo App, Netflix, Disney+, HBO max en meer. Het scherpe en vloeiende beeld dat deze Chromecast biedt is een grote plus. Met deze upgrade stream je namelijk met 60 frames per seconde, waardoor haperend beeld verleden tijd is.

Het installeren van de Chromecast is simpel en snel gedaan. Zorg ervoor dat je apparaten en de Chromecast verbonden zijn met hetzelfde netwerk en installeer de app. Vanaf hier kun je direct beginnen met streamen. Een groot voordeel is dat je ook vanaf je laptop kunt streamen. Door de Google Chrome browser te installeren en een tabblad te casten kun je gemakkelijk jouw content draadloos bekijken terwijl je verder surft op andere tabbladen.

Een nadeel van deze Chromecast is dat het geen opslagcapaciteit heeft. Dit betekent dat je geen content kunt opslaan op de Chromecast zelf. Ook biedt deze Chromecast geen 4K-ondersteuning. Dit is jammer, aangezien 4K-beeldkwaliteit steeds populairder wordt.

Over het algemeen is de Google Chromecast 3 zwart een goede keuze voor mensen die hun televisie willen upgraden naar een Smart-televisie. Het biedt veel opties om content te streamen en het installatieproces is simpel. Het scherpe en vloeiende beeld is een groot pluspunt, maar het ontbreken van opslagcapaciteit en 4K-ondersteuning is wel een gemis.

Mijn persoonlijke mening is dat de Google Chromecast 3 zwart een handige tool is voor het streamen van content. Het is vooral handig als je geen Smart-televisie hebt. Het installeren is makkelijk en met verschillende apps heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan content. Het ontbreken van opslagcapaciteit en 4K-ondersteuning zijn wel punten die voor verbetering vatbaar zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een betaalbare en krachtige Android Mediaspeler? Dan is de MXQ Pro 4K met Android 10.1 en Kodi 18 de perfecte keuze! Met 4K-ondersteuning en de Allwinner h313 chipset zet deze mediaplayer prachtige prestaties neer voor een belachelijk lage prijs. En met de ingebouwde Google Playstore heb je toegang tot duizenden apps en games om je kijkervaring te verbeteren.

Wat de MXQ Pro 4K Mediaplayer allemaal kan? Nou, bijna alles! Full HD en 4K worden probleemloos afgespeeld en daarbij zijn Android en Kodi al voor geïnstalleerd. Bovendien is deze mediaspeler overal ter wereld te gebruiken, handig voor op vakantie dus! En met Airplay en Miracast kun je gemakkelijk content streamen vanaf je smartphone of tablet.

Een ander groot voordeel van de MXQ Pro 4K is de prijs. Dit is 100% de goedkoopste Quad Core mediaspeler met een Allwinner h313 chipset op de markt! En dankzij de plug & play functie is de mediaplayer meteen klaar voor gebruik, geen gedoe met installaties.

Maar zijn er ook nadelen? Nou, de opslagcapaciteit van 8 GB is misschien wat aan de krappe kant als je veel media wilt opslaan. En helaas is er geen informatie beschikbaar over het besturingssysteem en Bluetooth vereisten.

Al met al is de MXQ Pro 4K Mediaplayer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en krachtige Android Mediaspeler. Met 4K-ondersteuning, de Allwinner h313 chipset en ingebouwde Google Playstore is dit een echte alleskunner. En met de lage prijs en plug & play functie is het ook nog eens een zeer toegankelijke optie. Dus waar wacht je nog op? Haal hem nu in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Mediaspeler voor reizigers: Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

 • list plusHet is eenvoudig in te stellen, dankzij de plug & play-functie.
 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding van dit apparaat is goed.
 • list plusHet heeft een uiterlijk dat lijkt op een echt werkend product.

Nadelen Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

 • list plusDe app die je moet downloaden is vrij vaag en erkent het product niet.
 • list plusHet product werkt helaas niet.
 • list plusHet is een Chinese imitatie, wat de kwaliteit van het product beïnvloedt.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Ben jij op zoek naar een simpele manier om video's, games en muziek in Full HD kwaliteit te streamen naar je televisie? Dan is de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart misschien wel wat voor jou! Deze media player is gemakkelijk te gebruiken en werkt met zowel Android, Windows als iOS. Het beste van alles is dat er geen app nodig is voor volledige functionaliteit, dus je kunt direct beginnen met streamen naar je tv.

Met de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart kun je video's, games, muziek en foto's in Full HD kwaliteit streamen naar je tv. Het apparaat ondersteunt ook 4K, wat betekent dat je kunt genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het bereik van de wifi tot 10 meter, dus je kunt je apparaat op afstand bedienen zonder dat je in de buurt van de tv hoeft te zijn.

Deze media player is ook gemakkelijk aan te sluiten op je laptop, smartphone of tablet met een wifi-verbinding en de meegeleverde kabel. Bovendien is er geen opslagcapaciteit nodig, dus je hoeft geen externe harde schijf aan te schaffen.

Hoewel deze media player geen Ethernet verbinding heeft, is het wel een draadloos apparaat dat perfect is voor mensen die hun tv-ervaring willen verbeteren zonder gedoe met kabels. Een ander voordeel is dat Bluetooth niet vereist is, dus je hoeft geen extra apparaten aan te schaffen om te kunnen streamen.

Al met al is de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart een geweldige mediaspeler die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en draadloze manier om video's, games en muziek in Full HD kwaliteit te streamen naar hun tv. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en te installeren, en biedt een haarscherp beeld. Het enige nadeel is dat het bereik van de wifi beperkt is tot 10 meter, maar dat is geen groot probleem als je in een kleine kamer bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. 2 Pack Google Chromecast met Google TV - HD - Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Met de 2 Pack Google Chromecast met Google TV HD krijg je niet één, maar twee Chromecasts. Deze bundel is perfect voor elke huiskamer en biedt talloze functies. Stream jouw favoriete entertainment met gemak en gebruik de afstandsbediening om te zoeken met jouw stem. Met de Google TV organiseer je al jouw inhoud van al je streamingdiensten op één scherm. Dit maakt het gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. De Chromecast met Google TV ondersteunt 1080p HDR, wat zorgt voor haarscherp beeld en heldere kleuren. Je kunt meer dan 400.000 films en tv-afleveringen bekijken, plus miljoenen nummers beluisteren.

Een groot voordeel van dit product is dat je persoonlijke aanbevelingen krijgt op basis van je abonnementen en kijkgeschiedenis. Hierdoor hoef je niet meer te schakelen tussen verschillende apps om te vinden wat je zoekt. Daarnaast is de installatie super eenvoudig en heb je alleen een smartphone, wifi-verbinding, televisie met HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact nodig.

Een nadeel van de Chromecast met Google TV is dat het geen 4K-ondersteuning biedt. Dit kan voor sommige gebruikers een dealbreaker zijn. Ook is de app vereist voor volledige functionaliteit en werkt het niet op alle besturingssystemen.

Al met al is de 2 Pack Google Chromecast met Google TV HD een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige oplossing om al zijn entertainment op één plek te organiseren. Het biedt persoonlijke aanbevelingen en haarscherp beeld. Het ontbreken van 4K-ondersteuning kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Media Streamer - Mediaplayers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Media Streamer - Mediaplayers - 4K Ultra HD Met deze mediaspeler zorg je ervoor dat je televisie een Smart-televisie wordt of een uitbreiding krijgt in opties en Apps die jouw huidige Smart-televisie niet heeft. Denk hierbij aan naadloze streaming met een Apple iOS apparaat of Android maar ook direct streamen via Apps als de Ziggo App, Netflix, Disney+, Viaplay, F1 TV en veel meer Scherp en Kwaliteit Met deze mediaspeler ga je vloeiend kunnen streamen. Je gaat kunnen streamen op 4k resolutie. Je kunt het op elke streaming platform casten zonder probleem te hebben. Hoe moet ik streamen? Zorg er voor dat je apparaten en de mediaspeler verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Installeer de App en begin met streamen (Ja, zo eenvoudig is de installatie). Stream opties Je kan streamen op je Laptop/Smarthpones/Tablet/Ipad's.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8. Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

 • list plusDeze mediaspeler is geschikt met veel besturingssystemen, waaronder Android en iOS.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze mediaspeler een hoge beeldkwaliteit heeft, waardoor hij een goede keuze is voor het streamen van films en series.
 • list plusEen laatste voordeel is dat deze mediaspeler een snelle verbinding heeft, waardoor hij een goede optie is voor streamingdiensten.

Nadelen Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

 • list plusEen nadeel van deze mediaspeler is dat het een beperkt aantal apps heeft waarmee het kan worden gebruikt.
 • list plusEen ander nadeel is dat deze mediaspeler geen optie heeft om te upgraden naar een hogere versie.
 • list plusEen laatste nadeel is dat deze mediaspeler geen optie heeft voor het opslaan van mediabestanden.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8

Wil jij ook lekker ontspannen op de bank en eindeloos genieten van de beste films en tv-programma's? Dan is de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit echt iets voor jou! Met deze handige gadget heb je al jouw favorieten op één startscherm en hoef je dus niet meer te zoeken. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog eens slimme suggesties voor shows, films en meer, zodat je altijd iets leuks te zien hebt. En het mooiste van alles is dat je het allemaal kunt bedienen met je stem! Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening en vraag naar specifieke shows of zoek op genre, acteur en meer.

Maar wat deze Media Player echt bijzonder maakt, is dat je direct vanuit je Google-zoekopdracht iets aan je watchlist kunt toevoegen. Zo vergeet je nooit meer iets wat je graag wilt zien! En als je kinderen hebt, kun je gezinsvriendelijke keuzes maken met kinderprofielen. Je beperkt het entertainment en welke streamingdiensten worden weergegeven, kiest uit speelse avatars en thema's en beperkt de kijktijd.

Bovendien kun je met deze Media Player shows, films en muziek afspelen van Netflix tot Spotify. En YouTube kijk je nu ook gewoon op het grote scherm! Daarnaast verander je jouw woonkamer in een bioscoop met kristalheldere 4K of briljante 1080p. En als je even geen zin hebt om op te staan, kun je met jouw Google Assistant de lichten dimmen of de camerabeelden van de achtertuin bekijken.

Kortom, de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit is een must-have voor elke filmliefhebber. Het is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te bedienen en biedt eindeloos entertainment. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat een app vereist is voor volledige functionaliteit. Maar dat is eigenlijk een kleinigheidje. Dus waar wacht je nog op? Zet jouw favoriete snacks klaar, plof op de bank en geniet van de beste films en tv-programma's met de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Google Chromecast Ultra - Media zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast Ultra - Media zwart

 • list plusDe Chromecast Ultra heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusHet heeft een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusMet veel apps kan je casten met deze Chromecast Ultra.

Nadelen Google Chromecast Ultra - Media zwart

 • list plusHet heeft geen aan/uit-knop.
 • list plusDeze Chromecast Ultra is prijzig.
 • list plusHet wordt erg heet na een paar uur in gebruik.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

De Google Chromecast Ultra - Media zwart is een must-have voor iedereen die van online multimedia wil genieten. Met deze Chromecast Ultra kun je films, tv-programma's, series, muziek en nog veel meer streamen in adembenemende kwaliteit met minimale buffering. Je kunt je toestel eenvoudig bedienen met je iPhone, iPad, Android-apparaten, Mac, Windows en Chromebooks. De Chromecast Ultra is een stuk beter dan zijn broertje. Je kunt streamen in 4K Ultra HD- en HDR-beeldkwaliteit. Bovendien krijg je standaard een voedingsadapter met een Ethernetpoort, waardoor je de Chromecast bedraad kunt aansluiten op je netwerk. Om optimaal te genieten van de Chromecast Ultra heb je een 4K- of HDR-tv nodig. Daarnaast is een stabiele internetverbinding vereist. Als je geen goed wifi-signaal hebt, kun je de Chromecast aansluiten op je netwerk via een ethernetkabel. Kortom, de Google Chromecast Ultra - Media zwart is een must-have voor iedereen die van online multimedia wil genieten. Met deze Chromecast Ultra kun je films, tv-programma's, series, muziek en nog veel meer streamen in adembenemende kwaliteit met minimale buffering. Je kunt je toestel eenvoudig bedienen met je iPhone, iPad, Android-apparaten, Mac, Windows en Chromebooks.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Formuler Z10se 4K Android IPTV zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Let op! De ontvangers worden zonder enige abonnementsvormen geleverd. Indien u een abonnement wenst voor bijvoorbeeld Disney+ , Videoland, etc kunt u bij de desbetreffende provider deze afsluiten. Formuler Z10 se

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mediaplayers. Er zijn namelijk 257 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!