Wat is de beste mediaplayer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede mediaplayer is een moeilijke opdracht. Wat is de beste mediaplayer van 2023? Na het testen van 281 mediaplayers kwam de Google HD Single Pack wit als beste uit onze mediaplayer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de mediaplayers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mediaplayers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame mediaplayer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste mediaplayers

1Score: 9.9
Google HD Single Pack wit
Google HD Single Pack wit
Google
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Google V3 zwart
Google V3 zwart
Google
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Google 4K Single Pack wit
Google 4K Single Pack wit
Google
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart
Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Nokia 8000FTA zwart
Nokia 8000FTA zwart
Nokia
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Google HD Two Pack wit
Google HD Two Pack wit
Google
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart
Beste Mediaspeler voor reizigers
Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart
Happyshopper
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
centechia Thuys zwart
centechia Thuys zwart
centechia
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit
Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit
Google
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Google 4k Media Streamer zwart
Google 4k Media Streamer zwart
Google
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mediaplayer Koopgids

Wil je met één apparaatje alle films en series kijken op je tv? Met een mediaplayer gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Hoe een mediaplayer werkt en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Hoe werkt een mediaplayer?

Een mediaplayer speelt video's, foto's en meer af op het scherm waarop het apparaat is aangesloten. Meestal sluit je een mediaplayer op de tv aan. De mediaplayer heeft een HDMI-aansluiting of andere uitgang, waarmee je het apparaat in een handomdraai aan de tv koppelt.

Hoe de mediaplayer aan de bestanden komt, hangt af van de soort. Er zijn mediaplayers met en zonder externe harde schijf. Als het apparaat een externe harde schijf heeft, kun je videobestanden, geluidsbestanden en afbeeldingen direct op de harde schijf zetten. Je hoeft dan geen andere bron te koppelen om je bestanden af te spelen.

Heeft de media geen externe schijf, dan koppel je een andere bron met bestanden aan het apparaat. Mediaplayers hebben bijvoorbeeld een usb-poort, zodat je een usb-stick alleen maar hoeft in te pluggen en vervolgens bestanden hiervan afspeelt. Mediaplayers hebben nog meer poorten, zodat je ook jouw laptop of pc kunt verbinden om als bron van bestanden te gebruiken.

Een andere optie die veel mogelijkheden biedt, is een mediaplayer met WiFi-verbinding. Via het online netwerk verbind je de mediaplayer draadloos met apparaten zoals de laptop, computer, tablet of smartphone. De mediaplayer gebruikt hierbij het verbonden apparaat als bron en speelt de bestanden die jij kiest af op de televisie. WiFi dient hierbij als een soort onzichtbare kabel.

Wat kun je allemaal met een mediaplayer?

Met een mediaplayer bekijk je allerlei films en series op de tv. De mediaplayer speelt allerlei soorten bestanden af, dus muziek afspelen en foto's bekijken behoort ook tot de opties.

Als je de mediaplayer met het WiFi-netwerk verbindt, ontstaan er nog veel meer mogelijkheden. Je hebt dan internettoegang met de mediaplayer, waardoor je ook online content streamt. Heeft de mediaplayer ook webbrowser-ondersteuning, dan kun je ook surfen op het internet.

De mediaplayer is dan ook een populair apparaat om zonder smart tv toch te kunnen streamen. Ook al zijn er geen apps op de tv geïnstalleerd, via de mediaplayer heb je alsnog toegang tot YouTube, Netflix, Spotify en nog veel meer streaming-diensten.

Omdat een mediaplayer zoveel verbindingsmogelijkheden heeft, doe je er ontzettend veel mee. Eenmaal verbonden met het internet kun je eigenlijk bijna alles doen wat ook met een computer of smart TV kan. Met de juiste accessoires en ondersteuning is zelfs gamen een optie!

Welke bestanden speelt een mediaplayer allemaal af?

Elke mediaplayer speelt een breed scala aan bestandstypen af. Welke bestandstypen dat exact zijn, verschilt per mediaplayer en vind je terug in de product specificaties van het apparaat. De Google Chromecast ondersteunt bijvoorbeeld MP3, MP4, H.263-265, MPEG4, VP8, VP9, DivX en nog meer. Kortom kun je er meestal van uitgaan dat veelvoorkomende bestandstypen worden ondersteund.

Als je een 3D tv hebt, zijn er wel mediaplayers die 3D-beelden ondersteunen, maar dit geldt niet voor alle modellen. Je hebt hiervoor een recente mediaplayer nodig. Bij de eigenschappen van een mediaplayer wordt aangegeven of het apparaat geschikt is om 3D-beelden af te spelen.

Wat de beeldkwaliteit betreft ondersteunen bijna alle mediaplayers die tegenwoordig beschikbaar zijn wel Full HD. Veel mediaplayers ondersteunen ook 4K-beeld, maar die zitten in een iets hogere prijsklasse.

Hoe koppel je een mediaplayer aan andere apparaten?

Er zijn twee manieren om de mediaspeler aan andere apparaten te koppen: met kabels of via het WiFi-netwerk. Om te beginnen heeft elke mediaplayer een HDMI-aansluiting waarmee je het apparaat makkelijk op de TV aansluit.

Verder zijn mediaplayers uitgerust met een usb-aansluiting, zodat je usb-sticks simpelweg in de usb-poort van de mediaplayer steekt en andere kleine apparaten makkelijk met een usb-kabel verbindt. Voor oudere tv's zijn er vaak ook alternatieve (eveneens oudere) aansluitingen om de mediaplayer te verbinden.

Met het WiFi-netwerk maak je online verbinding tussen de twee apparaten. Je verbindt ze met hetzelfde netwerk en vervolgens stuurt het verbonden apparaat de beelden en geluid via het netwerk naar de mediaspeler.

Om de mediaplayer te bedienen schaf je een extra afstandsbediening aan, maar bediening via een app is ook mogelijk. Voorwaarde hiervoor is dat de mediaplayer op het WiFi-netwerk is aangesloten. Je downloadt dan de app die bij de mediaspeler hoort op je smartphone of tablet. De mediaplayer gebruiken is zo een stuk makkelijker!

Wat is AirPlay bij een mediaplayer?

Sommige mediaplayers hebben AirPlay als extra functie. Dit betekent dat de mediaspeler compatibel is met Apple-apparaten. Als je AirPlay gebruikt, stream je draadloos films, series, muziek en andere mediabestanden via jouw Apple-apparaat met de mediaplayer. Dat geldt dus voor alle laptops, telefoons, tablets enzovoorts die door Apple zijn geproduceerd.

Staat jouw favoriete film of zelfgemaakte vakantievideo op jouw Macbook? Dan speel je die met AirPlay makkelijk op de tv af. Zonder AirPlay is het ook mogelijk om een laptop of ander apparaat van Apple met de mediaplayer te verbinden, maar met AirPlay is het een stuk efficiënter.

Welke accessoires zijn handig bij een mediaplayer?

Afhankelijk van wat je met de mediaplayer doet, is het handig om bepaalde accessoires aan te schaffen. Om te beginnen is een HDMI-kabel bijna altijd handig: de mediaplayer en andere apparaten zoals computers, laptops en meer hebben bijna allemaal een HDMI-poort. Met een HDMI-kabel verbind je veel apparaten eenvoudig met de mediaspeler.

Als een mediaplayer een webbrowser ondersteunt, kun je er ook mee surfen op het internet. Bedien je de mediaspeler met je smartphone, dan heb je een toetsenbord tot je beschikking, maar als je geen app gebruikt is het wat lastiger. Een speciale afstandsbediening met ingebouwd mini-toetsenbord is dan de uitkomst! Let er wel op dat het model compatibel is met de mediaspeler.

Gebruik je de mediaplayer graag om te gamen op de tv? Dan heb je een draadloze controller nodig. Een air mouse met of zonder ingebouwd toetsenbord is dan ook een goede optie.

hero illustration

Hoe testen we mediaplayers?

Om de beste mediaplayer te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mediaplayer-test hebben we 281 mediaplayers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze mediaplayer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze mediaplayer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen mediaplayer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte mediaplayer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 281 mediaplayers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste mediaplayers in een handige lijst

1. Google HD Single Pack wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

De Chromecast met Google TV (2K HD) streamt het entertainment naar jouw voorkeur in tot wel 1080p HDR en werkt met gesproken bediening. Krijg persoonlijke aanbevelingen op basis van je abonnementen en streamgeschiedenis, allemaal op één plek. Je hoeft dus niet meer te schakelen tussen apps om wat leuks te vinden. Gebruik de afstandsbediening om films en series te zoeken met je stem. Deze Chromecast met Google TV werkt zowel met een iPhone als met een Android toestel. De installatie is uiterst gemakkelijk en het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. That's it. De Google Chromecast met Google TV in het kort Google TV organiseert al jouw inhoud, op al je streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Speel je favorieten in 1080p HDR. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Krijg persoonlijke aanbevelingen die zijn gebaseerd op je abonnementen, kijkgewoonten en de content die je al hebt. Installeren is zo gepiept. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en verbinding te maken. Druk op de Google Assistent-knop op de afstandsbediening om met Google te praten. Vraag om een serie of zoek bijvoorbeeld op stemming, genre of actrice. Of zet muziek op en krijg antwoord op je vragen. Let op: Smartphone nodig voor dit product

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Google V3 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Met deze Google Chromecast 3 zorg je ervoor dat je televisie een Smart-televisie wordt of een uitbreiding krijgt in opties en Apps die jouw huidige Smart-televisie niet heeft. Denk hierbij aan naadloze streaming met een Apple iOS apparaat of Android maar ook direct streamen via Apps als de Ziggo App, Netflix, Disney+, HBO max, Viaplay, F1 TV en veel meer. Dit is de Google Chromecast 3 in het kort: Scherp en vloeiend beeld Met de vorige generatie streamde je nog in HD en haalde je maximaal 720P op 60fps op of 1080P op 30 fps. Het aantal beelden of 'frames' per seconde is bepalend voor de beeldkwaliteit van een video. Een laag aantal beelden per seconde zorgt vaak voor een haperend beeld. Door deze upgrade naar 60 fps zullen je video's dus nog vlotter afgespeeld worden. Hoe moet ik streamen? Zorg er voor dat je apparaten en de chromecast verbonden zijn met hetzelfde netwerk. Installeer de App en begin met streamen (Ja, zo eenvoudig is de installatie). Streamen vanaf mijn Laptop Om vanaf je laptop te streamen moet je de Google Chrome browser installeren. Zo cast je eenvoudig een tabblad op TV terwijl jij draadloos verder surft op andere tabbladen. Handig toch? Om een tabblad vanaf Chrome te casten klik je rechts bovenaan op het instellingen-icoontje, tussen de lijst met instellingen zie je 'Cast' staan. Vervolgens verschijnen alle beschikbare apparaten, klik op je Chromecast en geniet van je content op TV. Er zijn ook sites die het cast-logo meteen tonen naast hun content. In dit geval hoef je hier enkel op te klikken en kan je meteen genieten van de content op jouw TV. Streamen vanaf mijn Tablet of Smartphone Streamen via je tablet of smartphon e doe je eenvoudig via verschillende ondersteunde apps. Kijk televisie waar je maar wil en dat zonder kabel! Heb jij een internet - en TV abonnement van Telenet, Proximus, Orange, TV Vlaanderen, ...? Dan kijk je vanaf nu TV op elk scherm met een HDMI aansluiting. 1. Sluit de Chromecast aan op je scherm 2. Download de online TV app van je provider 3. Zoek het cast-icoontje in de app 4. Stream naar je TV LET OP: De chromecast moet ook voorzien zijn van stroom, de chromecast zal dus in de stopcontact moeten Werkt perfect met volgende apps: Yeloplay (Telenet) Proximus TV Orange TV TV Vlaanderen Live TV Overige populaire apps die werken met de Chromecast 3 VTM Netflix Stievie VRT nu Spotify YouTube Videoland Dezer VEVO Plex F1 TV Viaplay ... en nog veel meer Wil je meer compatibel apps ontdekken, download en open de Google Home app, tik vervolgens op 'Ontdekken'.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Google 4K Single Pack wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Chromecast met Google TV is de mediastreamer van Google die een stuk slimmer is, een betere 4K HDR beeldkwaliteit biedt en makkelijker in gebruik is dankzij de afstandsbediening. Deze Chromecast met Google TV werkt zowel met een iPhone als met een Android toestel. De installatie is uiterst gemakkelijk en het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. That's it. Dit is de Google Chromecast met Google TV in het kort: Vraag naar een specifieke titel of zoek op stemming, genre, acteur en meer. Niet meer schakelen tussen apps. Gewoon lekker kijken. Google TV organiseert al jouw inhoud, op al je streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Wanneer je naar een programma of film zoekt, kijk dan of deze bij jouw services is inbegrepen, of vergelijk prijzen op andere manieren om te kijken. Van het kleine scherm tot de tv, cast rechtstreeks vanaf je telefoon, laptop of tablet vanuit honderden compatibele Android- en iOS-apps en spiegel je Chrome-browsertabblad naar je TV. Let op: Smartphone nodig voor dit product

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart

 • list plusDeze mediaspeler heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een voordelige koop is voor consumenten.
 • list plusDeze mediaspeler is eenvoudig in gebruik, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
 • list plusDeze mediaspeler heeft veel mogelijkheden, waardoor het een multifunctioneel apparaat is.

Nadelen Mxq Pro mediaplayer Android 10 zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze mediaspeler is matig, waardoor het niet de beste optie is voor consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties.
 • list plusDeze mediaspeler vergt enige studie om er alles uit te halen, waardoor het niet de meest gebruiksvriendelijke optie is.
 • list plusDeze mediaspeler heeft een traag en niet performant systeem, waardoor het niet geschikt is voor consumenten die op zoek zijn naar snelheid en efficiëntie.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een betaalbare en krachtige Android Mediaspeler? Dan is de MXQ Pro 4K met Android 10.1 en Kodi 18 de perfecte keuze! Met 4K-ondersteuning en de Allwinner h313 chipset zet deze mediaplayer prachtige prestaties neer voor een belachelijk lage prijs. En met de ingebouwde Google Playstore heb je toegang tot duizenden apps en games om je kijkervaring te verbeteren.

Wat de MXQ Pro 4K Mediaplayer allemaal kan? Nou, bijna alles! Full HD en 4K worden probleemloos afgespeeld en daarbij zijn Android en Kodi al voor geïnstalleerd. Bovendien is deze mediaspeler overal ter wereld te gebruiken, handig voor op vakantie dus! En met Airplay en Miracast kun je gemakkelijk content streamen vanaf je smartphone of tablet.

Een ander groot voordeel van de MXQ Pro 4K is de prijs. Dit is 100% de goedkoopste Quad Core mediaspeler met een Allwinner h313 chipset op de markt! En dankzij de plug & play functie is de mediaplayer meteen klaar voor gebruik, geen gedoe met installaties.

Maar zijn er ook nadelen? Nou, de opslagcapaciteit van 8 GB is misschien wat aan de krappe kant als je veel media wilt opslaan. En helaas is er geen informatie beschikbaar over het besturingssysteem en Bluetooth vereisten.

Al met al is de MXQ Pro 4K Mediaplayer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en krachtige Android Mediaspeler. Met 4K-ondersteuning, de Allwinner h313 chipset en ingebouwde Google Playstore is dit een echte alleskunner. En met de lage prijs en plug & play functie is het ook nog eens een zeer toegankelijke optie. Dus waar wacht je nog op? Haal hem nu in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Nokia 8000FTA zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

4K Ultra HD - Haarscherp beeld Met 4K Ultra HD geniet je van haarscherp beeld met meer details en levendige kleuren. De 4K Ultra HD verwijst naar een resolutie van 3840x2160 pixels. Dit is maar liefst 4x zo scherp dan de standaard resolutie. Voortaan is er altijd iets op TV ‘Er is niets op de TV’ behoort tot het verleden. Met de Nokia Streaming Box 8000 is er altijd iets op TV! Je maakt van elke TV on een handomdraai een Smart TV met Android. Dat maakt de Streaming Box ook ideaal voor gebruik op een oudere 2e TV op bijv. de slaapkamer. Je kijkt in 4K beeldkwaliteit ongestoord naar je favoriete series, films en documentaires op Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, VIAPLAY, F1TV. Maar ook naar Nederlandse content aanbieders zoals bijv. NLZIET, NPO en Videoland. Je favoriete apps kun je eenvoudig toevoegen aan je homepagina zodat je snel toegang hebt tot deze apps. Je bepaalt zelf wat je wilt kijken en wanneer. Meer dan 7.000 apps staan tot je beschikking in de Google Play Store. TV kijken was nog nooit zo leuk! Eenvoudige installatie en bediening Nokia besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De installatie en bediening van de Streaming Box 8000 is dan ook kinderspel. Sluit de Streaming Box aan op je TV met een HDMI-kabel Verbind met internet via WiFi of ethernetkabel Doorloop de installatie en kijken maar! Via de ergonomische Bluetooth afstandsbediening met spraakbesturing bedien je de Streaming Box 8000 zoals je dat gewend bent van een TV. Via de voorkeurtoetsen heb je direct toegang tot een aantal veelgebruikte apps zoals Netflix, YouTube, Prime Video en Google Play. Extra handig zijn de verlichte toetsen, zodat je ook in een donkere ruimte altijd de juiste toets indrukt. Doe meer met je TV De veelzijdige aansluitingen bieden je meer flexibiliteit. Voeg je soundbar, Bluetooth-gamecontroller of toetsenbord toe en bekijk video's en foto's vanaf een externe USB-harde schijf. Je smartphone, laptop of laptop gebruiken als afstandsbediening Ga in een oogwenk van je smartphone, tablet of laptop naar je TV. Met apps die ingebouwde Chromecast ondersteunen, kun je jouw favoriete content rechtstreeks naar je TV spiegelen. Vraag het aan Google Vraag Google gewoon om naar jouw favoriete serie te zoeken of om één van de meer dan 500.000 films te kiezen. Jouw stem wordt de afstandsbediening. Veel gestelde vragen: Kan ik er films/foto's vanaf een harde schijf mee afspelen? Ja dat kan. Je dient wel via de Google Playstore een goede mediaspeler te installeren zoals VLC of Kodi. Is dit inclusief abonnementen voor alle diensten? Nee. Je dient zelf een abonnement af te sluiten bij de dienst die je wilt gebruiken. Hij leest de harde schijf niet via de USB-C poort aan de achterzijde, hoe kan dat? De USB-C poort is alleen bedoeld om bijvoorbeeld je telefoon of een ander USB-C apparaat op te laden. De UTP aansluiting is 'maar' 100 Mbit. Is dat wel genoeg? Een stream van bijvoorbeeld Netflix in 4K kwaliteit gebruikt ongeveer 25 Mbit. Dus ja, 100 Mbit is ruim voldoende. Inhoud verpakking: 1 x Streaming Box 8000 1 x Afstandsbediening 1 x Power adapter 1 x HDMI kabel 2 x AAA batterijen 1 x Installatiegids Specificaties Audio & Video Schermresolutie: 4K Ultra HD Video resolutie: 4Kx2K @ 60fps, 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i, 480p, 480i Audiodecodering: Dolby Digital Plus Systeem en opslag Besturingssysteem: Android 10 Chipset: Amlogic S905X3 CPU: Quad-Core Cortex-A55 GPU: ARM Mali-G31 MP2 SDRAM: DDR3: 2 GB Flash: eMMC: 8 GB Smart functies Diensten zoals: Netflix, YouTube, NLZIET, Videoland Viaplay, F1 TV, HBO Max, Skyshowtime, etc. (Abonnementen niet inbegrepen. Stembediening

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Google HD Two Pack wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
9.2

Dit is de 2 Pack Google Chromecast met Google TV HD. Deze bundel biedt niet 1 Google Chromecast met Google TV, maar 2! De Chromecast met Google TV (2K HD) streamt het entertainment naar jouw voorkeur in tot wel 1080p HDR en werkt met gesproken bediening. Krijg persoonlijke aanbevelingen op basis van je abonnementen en streamgeschiedenis, allemaal op één plek. Je hoeft dus niet meer te schakelen tussen apps om wat leuks te vinden. Gebruik de afstandsbediening om films en series te zoeken met je stem. Deze Chromecast met Google TV werkt zowel met een iPhone als met een Android toestel. De installatie is uiterst gemakkelijk en het enige wat je nodig hebt is een smartphone, een wifi-verbinding, een televisie met een HDMI-poort en een beschikbaar stopcontact. That's it. De Google Chromecast met Google TV in het kort Google TV organiseert al jouw inhoud, op al je streamingdiensten, op één scherm. Het is dus gemakkelijk om te vinden wat je wilt bekijken. Een applading aan entertainment. Speel je favorieten in 1080p HDR. Blader door meer dan 400.000 films en tv-afleveringen, plus miljoenen nummers. Ontvang persoonlijke aanbevelingen. Vind jouw volgende favoriet op basis van je abonnementen, kijkgeschiedenis en inhoud die je bezit. Krijg meer voor de juiste prijs. Krijg persoonlijke aanbevelingen die zijn gebaseerd op je abonnementen, kijkgewoonten en de content die je al hebt. Installeren is zo gepiept. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en verbinding te maken. Druk op de Google Assistent-knop op de afstandsbediening om met Google te praten. Vraag om een serie of zoek bijvoorbeeld op stemming, genre of actrice. Of zet muziek op en krijg antwoord op je vragen. Let op: Smartphone nodig voor dit product

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Mediaspeler voor reizigers: Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

 • list plusEen voordeel van deze mediaspeler is dat het eenvoudig in te stellen en te gebruiken is, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
 • list plusEen pluspunt van deze mediaspeler is dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is, waardoor het een betaalbare optie is.
 • list plusDeze mediaspeler ondersteunt surround sound, waardoor het een geweldige optie is voor het bekijken van films en tv-series.

Nadelen Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze mediaspeler is niet erg goed, waardoor het niet geschikt is voor intensief gebruik.
 • list plusDeze mediaspeler heeft beperkte connectiviteitsopties, waardoor het niet geschikt is voor mensen die veel verschillende apparaten willen aansluiten.
 • list plusEen nadeel van deze mediaspeler is dat het geen ingebouwde opslag heeft, waardoor het afhankelijk is van externe opslagapparaten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij op zoek naar een simpele manier om video's, games en muziek in Full HD kwaliteit te streamen naar je televisie? Dan is de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart misschien wel wat voor jou! Deze media player is gemakkelijk te gebruiken en werkt met zowel Android, Windows als iOS. Het beste van alles is dat er geen app nodig is voor volledige functionaliteit, dus je kunt direct beginnen met streamen naar je tv.

Met de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart kun je video's, games, muziek en foto's in Full HD kwaliteit streamen naar je tv. Het apparaat ondersteunt ook 4K, wat betekent dat je kunt genieten van haarscherp beeld. Bovendien is het bereik van de wifi tot 10 meter, dus je kunt je apparaat op afstand bedienen zonder dat je in de buurt van de tv hoeft te zijn.

Deze media player is ook gemakkelijk aan te sluiten op je laptop, smartphone of tablet met een wifi-verbinding en de meegeleverde kabel. Bovendien is er geen opslagcapaciteit nodig, dus je hoeft geen externe harde schijf aan te schaffen.

Hoewel deze media player geen Ethernet verbinding heeft, is het wel een draadloos apparaat dat perfect is voor mensen die hun tv-ervaring willen verbeteren zonder gedoe met kabels. Een ander voordeel is dat Bluetooth niet vereist is, dus je hoeft geen extra apparaten aan te schaffen om te kunnen streamen.

Al met al is de Happyshopper Wifi HDMI Dongle Surround zwart een geweldige mediaspeler die ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en draadloze manier om video's, games en muziek in Full HD kwaliteit te streamen naar hun tv. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en te installeren, en biedt een haarscherp beeld. Het enige nadeel is dat het bereik van de wifi beperkt is tot 10 meter, maar dat is geen groot probleem als je in een kleine kamer bent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. centechia Thuys zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Maak van jouw TV een smart-TV en stream met het grootste gemak beeld en geluid naar jouw TV. Met de Media Streamer maak je van een oude televisie een smart tv. Zo bekijk je apps zoals Netflix, YouTube en Spotify direct op het grote scherm van je tv. Je bedient de Media Streamer met je iPhone, iPad of Android telefoon en tablet. Je opent een app op je mobiele apparaat en streamt zo het beeld naar je tv. De Media Streamer ondersteunt ook wifi op de 5 GHz band. Hierdoor stream je video's in hoge resolutie naar je tv zonder haperingen. Je plugt de kleine mediastreamer in een tv met HDMI aansluiting. Via de Google Home app voor iOS en Android bekijk en doorzoek je alle apps die de Media Streamer ondersteunen. Ongelimiteerd streamen Zonder problemen geniet je van jouw favoriete series, kijk je afleveringen terug via de NPO app of huur je een film via Pathé Thuis. Zelfs als jouw TV geen smartfunctionaliteit heeft. Het enige dat je hoeft te doen is de Media Streamer aan te sluiten op een HDMI-aansluiting op jouw TV en je geniet direct van onder andere de volgende apps; Youtube Spotify NPO (Uitzending gemist) Ziggo Go RTL X KPN iTV NOS Fox Sports Videoland Pathe Thuis Chrome Google Play PLEX LocalCast Google Foto’s Facebook Google Chromecast 3 Eenvoudige bediening: Het werkt heel simpel. Open een van de apps op bijvoorbeeld jouw telefoon, kies wat jij op dat moment wilt zien en druk op de castingknop. De Media Streamer laat dan op de TV zien wat jij hebt geselecteerd en dan kun jij jouw telefoon weer gebruiken voor iets anders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

 • list plusEen voordeel van deze Chromecast is dat het een goede beeldkwaliteit heeft, waardoor je video's in HD kunt bekijken.
 • list plusMet de Google TV functie kun je eenvoudig streamen vanaf verschillende apps zoals Netflix en Disney+.
 • list plusDe Chromecast is klein en gemakkelijk te installeren.

Nadelen Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit

 • list plusDe afstandsbediening kan soms traag reageren.
 • list plusDe Chromecast heeft geen bedrade internetverbinding, waardoor de verbinding soms onstabiel kan zijn.
 • list plusDe Chromecast is niet compatibel met alle tv's, waardoor het belangrijk is om te controleren of je tv geschikt is.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.8

Wil jij ook lekker ontspannen op de bank en eindeloos genieten van de beste films en tv-programma's? Dan is de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit echt iets voor jou! Met deze handige gadget heb je al jouw favorieten op één startscherm en hoef je dus niet meer te zoeken. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog eens slimme suggesties voor shows, films en meer, zodat je altijd iets leuks te zien hebt. En het mooiste van alles is dat je het allemaal kunt bedienen met je stem! Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening en vraag naar specifieke shows of zoek op genre, acteur en meer.

Maar wat deze Media Player echt bijzonder maakt, is dat je direct vanuit je Google-zoekopdracht iets aan je watchlist kunt toevoegen. Zo vergeet je nooit meer iets wat je graag wilt zien! En als je kinderen hebt, kun je gezinsvriendelijke keuzes maken met kinderprofielen. Je beperkt het entertainment en welke streamingdiensten worden weergegeven, kiest uit speelse avatars en thema's en beperkt de kijktijd.

Bovendien kun je met deze Media Player shows, films en muziek afspelen van Netflix tot Spotify. En YouTube kijk je nu ook gewoon op het grote scherm! Daarnaast verander je jouw woonkamer in een bioscoop met kristalheldere 4K of briljante 1080p. En als je even geen zin hebt om op te staan, kun je met jouw Google Assistant de lichten dimmen of de camerabeelden van de achtertuin bekijken.

Kortom, de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit is een must-have voor elke filmliefhebber. Het is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te bedienen en biedt eindeloos entertainment. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat een app vereist is voor volledige functionaliteit. Maar dat is eigenlijk een kleinigheidje. Dus waar wacht je nog op? Zet jouw favoriete snacks klaar, plof op de bank en geniet van de beste films en tv-programma's met de Google Chromecast met Google TV USB HD Android wit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Google 4k Media Streamer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.1

De Chromecast Ultra, dat is genieten van online multimedia op je TV, stream films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. Dankzij de betere verwerkingssnelheden en 4K Ultra HD- en HDR-beeldkwaliteit kijk je streams in adembenemende kwaliteit met minimale buffering. Met de Chromecast Ultra maak je van jouw toestel een afstandsbediening en bedien je eenvoudig je TV. De Chromecast Ultra werkt met iPhone®, iPad®, Android-apparaten, Mac®, Windows® en Chromebooks. Chromecast Ultra vs. Chromecast Zowel qua streamingkwaliteit en verbindingsmogelijkheden doet de Chromecast Ultra het beter dan zijn broertje. Stream in nóg betere kwaliteit: 4K Ultra HD - en HDR beeldkwaliteit. Draadloos of bekabeld verbinden: Bij de Chromecast Ultra krijg je standaard een voedingsadapter die voorzien is van een Ethernetpoort. Zo sluit je de Chromecast bedraad aan op je netwerk en zorg je voor een stabiele(re) verbinding Tips van de specialist: Als je content wil bekijken in 4K of HDR, heb je ook een 4K- of HDR-tv nodig Als je content wil bekijken in 4K of HDR heb je een stabiele internetverbinding nodig (draadloos of bedraad) Sluit je Chromecast aan op je netwerk via een ethernetkabel om een snelle en stabiele verbinding te garanderen. Perfect voor plekken waar je geen goed wifi-signaal hebt. Wat maakt de Chromecast Ultra zo handig? Altijd de best mogelijke beeldkwaliteit Geniet van een kristalhelder beeld, diepere kleuren en vloeiendere video's wanneer je tot 4K-content via de Chromecast Ultra naar een 4K-tv streamt. Of je nu een 4K-tv of HDTV hebt, de content wordt automatisch geoptimaliseerd voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Onbeperkt entertainment op elk moment Kies uit voor 4K geschikte apps zoals Netflix en YouTube of browse door meer dan 200.000 tv-programma's en films, plus nog eens 30 miljoen muzieknummers, games en meer. Ontdek het aanbod aan - gratis, betaalde en abonnementscontent - van duizenden apps op chromecast.com/apps Streamen vanop je mobiele apparaat zonder onderbrekingen Gebruik je mobiele apparaat om je favoriete tv-series, films en meer naar je tv te streamen. Terwijl je streamt, kan je nog steeds sms'en of bellen zonder het afspelen te onderbreken en zonder dat je batterij sneller leegraakt. Heb jij een internet - en TV abonnement van Ziggo, KPN of Telfort ...? Dan kijk je vanaf nu TV op elk scherm met een HDMI aansluiting. Stream vanop verschillende apparaten: • Telefoon: je favoriete apps en entertainment op een groot scherm. • Laptop: foto's, video's, muziek en andere webcontent op een groot scherm. • Android-apparaat: Zie exact wat op je Android-apparaat wordt weergegeven door het scherm naar je tv te casten. Installatie Stel je Chromecast Ultra in drie eenvoudige stappen in: De Chromecast Ultra is heel eenvoudig in te stellen. 1. Sluit de Chromecast Ultra aan op je tv en een voedingsbron. Ga vervolgens naar chromecast.com/setup. 2. Maak op je telefoon, tablet of laptop verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als op je tv. 3. Tik op het Cast-icoon in een app die werkt met Cast om content van je telefoon naar je tv te streamen. Het is mogelijk dat sommige providers geen 4K-content beschikbaar stellen. Daarnaast is voor bepaalde apps is een abonnement vereist. In de verpakking • Chromecast Ultra • Voedingskabel • Voedingsadapter met Ethernet-poort

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mediaplayers. Er zijn namelijk 281 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!