Wat is de beste Qled tv van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 13 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Qled tv is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Qled tv van 2024? Na het testen van 847 Qled tvs kwam de Hisense U6K Series Google TV als beste getest uit onze Qled tv-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Qled tvs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Qled tvs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Qled tv-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Qled tvs

1Score: 9.9
Hisense U6K Series Google TV
Beste Qled tv
Hisense U6K Series Google TV
Hisense
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.1
Hisense U8/U8K
Hisense U8/U8K
Hisense
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.8
SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
Samsung
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
Samsung
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
Samsung QE65QN95C
Samsung QE65QN95C
Samsung
6Score: 8
SAMSUNG 65-Inch OLED S90C (QN65S90C)
Superieure QD-OLED beeldschermtechnologie
SAMSUNG 65-Inch OLED S90C (QN65S90C)
SAMSUNG
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.6
Hisense 55-Inch Class A6 (55A6H)
Hisense 55-Inch Class A6 (55A6H)
Hisense
Ga naar laagste prijs
8Score: 6.8
TCL 5-Series S555 (2022)
TCL 5-Series S555 (2022)
TCL
Ga naar laagste prijs
9Score: 6.6
TCL 6-Series with Roku
TCL 6-Series with Roku
TCL
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.2
Samsung QN95B Neo QLED TV
Samsung QN95B Neo QLED TV
Samsung
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Qled Tv Koopgids

Qled is een van de populairste types onder de televisies, en dat is niet zonder reden. De beste qled-tv biedt kristalhelder beeld met rijke contrasten en een hoge helderheid. Ontdek de beste modellen hier!

Wat is qled en wat zijn de voordelen?

Een qled-tv is een type televisie waarbij gebruik wordt gemaakt van quantum dots om de beelden weer te geven. Dit zijn kleine deeltjes die licht kunnen uitzenden of absorberen, afhankelijk van hun grootte. 

Wanneer deze quantum dots worden gebruikt in een tv, kunnen ze een breder kleurengamma produceren, wat zorgt voor meer levendige en nauwkeurige kleuren. Daarnaast kunnen qled-tv's ook een hogere helderheid bereiken dan standaard led-tv's, waardoor ze beter presteren in helder verlichte kamers.

Een standaard led-tv maakt gebruik van een ander soort technologie genaamd 'edge-lit backlighting' of 'direct-lit backlighting' om de beelden te produceren. 

Hierbij wordt er een matrix van led-lampjes gebruikt die achter het scherm zijn geplaatst om licht uit te stralen en zo de beelden te produceren. Dit kan een beperkter kleurengamma opleveren dan bij qled-tv's en minder precieze kleurweergave.

Over het algemeen hebben qled-tv's enkele voordelen ten opzichte van standaard led-tv's. Ze produceren rijkere kleuren en bieden een hogere helderheid, waardoor ze beter geschikt zijn voor gebruik in heldere kamers. Daarnaast hebben qled-tv's over het algemeen een betere kijkhoek en betere contrastverhoudingen dan led-tv's.

Er zijn echter ook enkele nadelen verbonden aan qled-tv's. Zo zijn ze over het algemeen duurder dan standaard led-tv's en hebben ze een hoger stroomverbruik. Daarnaast kan de beeldkwaliteit worden beïnvloed door de omgevingstemperatuur, en kan er sprake zijn van zogenaamde blooming, waarbij er een halo-effect optreedt rond felverlichte objecten in donkere scènes.

Resolutie

De meeste qled-tv's zijn beschikbaar in 4K-resolutie, wat betekent dat ze een resolutie van 3840 × 2160 pixels hebben. Dit zorgt voor een ongelooflijk scherp en gedetailleerd beeld, zelfs als je naar grote schermen kijkt.

Sommige qled-tv's zijn ook beschikbaar in 8K-resolutie, wat betekent dat ze een resolutie hebben van 7680 × 4320 pixels. Dit zorgt voor nog meer scherpte en detail in het beeld, maar is momenteel nog relatief nieuw en duur.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de beeldkwaliteit niet alleen afhankelijk is van de resolutie van de tv, maar ook van andere factoren zoals de helderheid, het contrast en de kleurweergave. Als je op zoek bent naar een qled-tv, is het altijd een goed idee om te kijken naar de algehele beeldkwaliteit en niet alleen naar de resolutie.

Beschikbare merken

Er zijn verschillende merken die qled-tv's aanbieden, waaronder Samsung, LG en Sony. Elk van deze merken heeft verschillende modellen beschikbaar, en er kunnen verschillen zijn in termen van beeldkwaliteit, functies, ontwerp en prijs.

Samsung is een van de bekendste merken die qled-tv's produceert en heeft een groot aantal verschillende modellen beschikbaar. Ze bieden qled-tv's in verschillende formaten, variërend van 32 inch tot meer dan 80 inch. 

Samsung-qled-tv's hebben vaak een hoge helderheid en goede contrastverhoudingen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in heldere kamers. Daarnaast bieden veel modellen ook toegang tot de Smart Hub van Samsung, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot streamingdiensten en andere online functies.

LG biedt ook verschillende modellen qled-tv's aan. Deze tv's hebben vaak een uitstekende beeldkwaliteit en een breed kleurengamma, wat zorgt voor rijke en levendige kleuren. LG qled-tv's hebben meestal ook een slank en stijlvol ontwerp, waardoor ze een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een tv die er goed uitziet in je woonkamer.

Sony is een ander merk dat qled-tv's aanbiedt. Hun modellen staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit en helderheid, waardoor ze ideaal zijn voor het kijken naar sport en andere snelle scènes. Sony qled-tv's hebben vaak ook een slank ontwerp en bieden toegang tot de Android TV-interface van het merk, waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot verschillende apps en andere online content.

Prijs

Over het algemeen zijn qled-tv's duurder dan andere soortgelijke televisies, zoals standaard led-tv's of oled-tv's. Dit komt doordat de technologie die wordt gebruikt bij het maken van qled-tv's duurder is dan die van andere soorten televisies. Daarnaast zijn qled-tv's vaak beschikbaar in grotere maten en met meer functies, waardoor de prijs nog verder kan oplopen.

Ook al zijn qled-tv's over het algemeen duurder dan andere soorten televisies, kan het de extra kosten wel waard zijn voor mensen die op zoek zijn naar een tv met superieure beeldkwaliteit en helderheid. Het is een goed idee om de prijzen van verschillende merken en modellen te vergelijken voordat je een beslissing neemt, en om te bepalen welke functies en specificaties voor jou het belangrijkst zijn.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat de prijzen van qled-tv's in de loop van de tijd kunnen veranderen, afhankelijk van factoren zoals nieuwe technologieën, veranderende marktvraag en seizoensgebonden aanbiedingen. Als je op zoek bent naar een qled-tv, kan het de moeite waard zijn om rond te kijken en aanbiedingen en kortingen te bekijken om geld te besparen op je aankoop.

hero illustration

Hoe testen we Qled tvs?

Om de beste Qled tv te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Qled tv-test hebben we 847 Qled tvs vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Qled tv-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Qled tv-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Qled tv-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Qled tv in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 847 Qled tvs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Qled tvs in een handige lijst

1. Beste Qled tv: Hisense U6K Series Google TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.51
Gebruiksgemak
10

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Hisense U8/U8K

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
9.61
Hisense 65U8KQ. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat, LED backlight-type: Mini LED, Helderheid: 500 cd/m², Responstijd: 6 ms, Typische contrastverhouding: 5000:1, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9. Formaat digitaal signaal: DVB-T2, DVB-T, DVB-C, DVB-S, DVB-S2. Wifi, Ethernet LAN. Kleur van het product: Zwart, Grijs Flat 165,1 cm (65") LED Mini LED Flat 165,1 cm (65") LED Mini LED 4K Ultra HD 3840 x 2160 Pixels 16:9 4K Ultra HD 3840 x 2160 Pixels 16:9 500 cd/m² 6 ms 5000:1 500 cd/m² 6 ms 5000:1 DVB-T2, DVB-T, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 DVB-T2, DVB-T, DVB-C, DVB-S, DVB-S2 Wifi Ethernet LAN Bluetooth Wi-Fi Ethernet LAN Bluetooth HDR-ondersteuning G 109 kWu G 109 kWu

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

 • list plusFantastische inputvertraging, geschikt voor gaming en pc-monitorgebruik
 • list plusZeer goede SDR piekhelderheid
 • list plusGaming-vriendelijke functies zoals HDMI 2.1 ondersteuning, ALLM, VRR en FreeSync Premium Pro

Nadelen SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

 • list plusGebrek aan Dolby Atmos ondersteuning en volledige beeldverwerking controle
 • list plusMatige kijkhoek beperkt de aantrekkingskracht voor brede zitplaatsen
 • list plusValt iets achter in kleurvibrantie vergeleken met sommige concurrenten

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
8.29
De Samsung 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C) TV is een prachtige toevoeging aan de QLED-reeks, met het AirSlim-ontwerp met een slank profiel en een titanium grijze rand. Het Tizen 7.0-besturingssysteem biedt verschillende aanpasbare functies en speciale toepassingen, terwijl de Quantum Processor 4K zorgt voor goede ruisonderdrukking en beeldverbetering. Zoals benadrukt in een recensie van Tech Week Mag, "De geluidskwaliteit is in balans, en de TV kan de instellingen in real-time aanpassen aan de kamerakoestiek." Het ontbreekt echter aan Dolby Atmos-ondersteuning en volledige beeldverwerkingscontrole, en het VA-paneel mist lokale dimming en heeft een slechte uniformiteit.

Een van de opvallende sterke punten van de Samsung Q70C QLED TV, zoals benadrukt door Rtings, is de fantastische input lag, waardoor het geschikt is voor gaming en gebruik als pc-monitor. Het biedt zeer goede SDR-piekhelderheid en redelijke reflectiebehandeling, waardoor het geschikt is voor matig verlichte kamers bij het kijken naar sport of tv-shows. De suboptimale kijkhoek beperkt echter de aantrekkingskracht voor brede zitgedeeltes. Daarnaast presteert de TV goed voor gaming, met lage input lag en goede responstijd, maar het is mogelijk minder ideaal voor overgangen in donkere scènes. De beperkingen in kijkhoek en HDR-prestaties moeten in overweging worden genomen, zoals vermeld in de recensie.

De TV, zoals benadrukt door Digit Week, pronkt met een 4K-resolutie met HDR-ondersteuning, Dolby Atmos, eARC-ondersteuning, een native verversingssnelheid van 120Hz en een scala aan gamingvriendelijke functies. Het biedt ondersteuning voor HDR10+ maar mist Dolby Vision. De Q70C levert heldere en kleurrijke beelden voor dagelijks kijken en wordt geprezen om zijn gamingvriendelijke functies, zoals volledige HDMI 2.1-ondersteuning voor alle ingangen, Auto Low Latency Mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR) en FreeSync Premium Pro. Het valt echter iets achter in termen van kleurhelderheid in vergelijking met sommige concurrenten.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Samsung Q70C QLED TV uit in gaming en het bekijken van SDR-content vanwege de fantastische input lag en zeer goede SDR-piekhelderheid. Het is een geschikte keuze voor gaming, met gamingvriendelijke functies en een 120Hz-paneel voor helderheid van beweging. De beperkingen in kijkhoek, HDR-prestaties en kleurhelderheid maken het echter mogelijk minder aantrekkelijk voor degenen die een allesomvattende thuisbioscoopervaring zoeken met levendige kleuren en breedbeeldkijken.

Samenvattend is de Samsung Q70C QLED TV een solide keuze voor gaming en het bekijken van SDR-content, met uitstekende input lag en SDR-piekhelderheid. Het slanke ontwerp, aanpasbare functies en gamingvriendelijke eigenschappen maken het tot een aantrekkelijke optie. Potentiële kopers moeten echter de beperkingen in kijkhoeken en HDR-prestaties afwegen tegen de sterke punten. Zoals samengevat door Best Buy, biedt de Q70C QLED TV internationale klanten de mogelijkheid om producten van Best Buy in de Verenigde Staten te verkrijgen, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.25
De Samsung Q60B QLED TV biedt een betaalbare optie binnen de QLED line-up, met Quantum Dot kleuren en een robuust smart systeem. Het superdunne ontwerp en stevige constructie tillen de kijkervaring naar een hoger niveau, met levendige 4K HDR streaming. Zoals TechRadar opmerkt, "biedt het Quantum Dot kleuren en een uitgebreid smart systeem," met nadruk op de premium visuele mogelijkheden. Toch zijn er tekortkomingen in de prestaties, met "relatief vlakke en grijze donkere scènes" en ondermaatse bewegingsverwerking, zoals benadrukt in de review van Tom's Guide. Ondanks zijn solide beeldkwaliteit en lage input lag voor gaming, schiet de TV tekort op bepaalde kritieke aspecten, wat wijst op een compromis voor zijn budgetvriendelijke prijs.

De sterke punten van de Q60B liggen in zijn diepe zwarttinten, uitstekende zwarte uniformiteit en goede SDR piekhelderheid, waardoor het geschikt is voor diverse kijkscenario's, zoals opgemerkt door Rtings. De prestaties bij het tonen van een breed scala aan kleuren voor HDR-content is prijzenswaardig, maar het ontbreekt aan lokale dimming en heeft beperkte HDR piekhelderheid. De TV biedt ook functies zoals Game Bar 2.0, Filmmaker Mode en Samsung Health, wat de algehele gebruikerservaring verbetert. Echter, zoals aangegeven in de review van USA Today, kan het ontbreken van HDMI 2.1 ondersteuning en Variable Refresh Rate (VRR) gamers laten verlangen naar meer functionaliteit.

In vergelijking met zijn concurrenten, zoals de TCL 6-Series Roku TV (2022), ondervindt de Q60B uitdagingen in bewegingsverwerking, wat mogelijk invloed heeft op zijn aantrekkingskracht bij gebruikers met specifieke kijkvoorkeuren. Terwijl het concurreert met andere Quantum Dot TV's, behoudt de Q60B de middenklasse LCD-standaarden van Samsung, waarbij zijn hoger gepositioneerde tegenhangers verbeterde beeldverwerking en achtergrondverlichtingstechnologie bieden. De stap-terug BU8500 biedt daarentegen vergelijkbare verwerking en smart TV functies tegen een lagere kostprijs. Deze positionering binnen het QLED assortiment van Samsung benadrukt de rol van de Q60B als een budgetvriendelijk instappunt, waardoor het een geschikte keuze is voor wie op zoek is naar een balans tussen prestaties en betaalbaarheid.

In essentie biedt de Samsung Q60B QLED TV een overtuigende mix van functies tegen een toegankelijke prijs, gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een middenklasse QLED-ervaring zonder de bank te breken. Zijn levendige Quantum Dot kleuren, uitgebreide smart systeem en strakke ontwerp maken het een opmerkelijke optie voor verschillende gebruiksscenario's. Toch moeten zijn beperkingen in het omgaan met donkere scènes, bewegingsonscherpte en gaming-specifieke functies in overweging worden genomen, vooral voor gebruikers die een meer gespecialiseerde kijkervaring zoeken. Als een middenklasse QLED TV overbrugt de Q60B effectief de kloof tussen premium prestaties en budgetvriendelijke toegankelijkheid, waardoor het een levensvatbare keuze is voor kritische consumenten die een balans van kwaliteit en waarde zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Samsung QE65QN95C

Loading ...

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
7.93

Verkrijgbaar bij:

6. Superieure QD-OLED beeldschermtechnologie: SAMSUNG 65-Inch OLED S90C (QN65S90C)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.86
Functionaliteit
8.12
Gebruiksgemak
7.99
Samsung GQ65S90CAT. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: OLED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart TV. Motion interpolation technologie: Motion Xcelerator Turbo Pro, Responstijd: 6 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9. Formaat digitaal signaal: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, DVB-T. Wifi, Ethernet LAN. Kleur van het product: Zwart Flat 165,1 cm (65") OLED 4K Ultra HD 3840 x 2160 Pixels 16:9 6 ms Motion Xcelerator Turbo Pro DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, DVB-T NTSC, PAL, SECAM Smart TV Internet TV Screen mirroring Wifi Ethernet LAN Bluetooth HDR-ondersteuning F 102 kWu 102 W

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Hisense 55-Inch Class A6 (55A6H)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
8.06
Ik ben de Hisense 55-Inch Class A6 (55A6H) Qled TV, een veelzijdige optie die geschikt is voor verschillende doeleinden, met een focus op het kijken van films en tv-programma's in matig verlichte kamers. Mijn brede kijkhoek, goede upscaling voor lagere resoluties en ruime selectie aan streaming-apps maken mij een goede keuze. Volgens Rtings ben ik "oké voor gemengd gebruik" en blink ik uit in "gamen vanwege lage invoervertraging en ondersteuning voor variabele verversingssnelheid." Helaas heb ik ook nadelen, zoals "matige contrast, ondermaatse zwarte uniformiteit en beperkte helderheid om verblinding te overwinnen," waardoor ik minder geschikt ben voor HDR-content vanwege mijn lage contrastverhouding, slechte zwarte uniformiteit en gebrek aan lokale dimming, wat resulteert in algeheel saai HDR-content.

In vergelijking met de A65KTV bied ik een ruimere selectie aan streaming-apps en een betere upscaling voor lagere resoluties, waardoor ik een geweldige keuze ben voor streamingliefhebbers. Echter presteert de A65KTV beter in donkere kamers met een hoge contrastverhouding en goede zwarte uniformiteit. Ook wordt hij beschreven als een degelijke tv, vooral geschikt voor gamen vanwege zijn lage invoervertraging en VRR-ondersteuning.

Ik, de Hisense A6 (55A6H) TV, bied een 4K Ultra High Definition scherm met AI UHD Upscaler voor verbeterde niet-4K content, Google TV voor het organiseren van entertainment, Dolby Vision HDR en HDR10 voor levendige visuals, en Game Mode Plus voor een dynamische game-ervaring. Daarnaast beschik ik over DTS Virtual X audiotechnologie, ingebouwde Chromecast en een spraakgestuurde afstandsbediening met Google Assistent. Met een 60Hz-paneel, variabele verversingssnelheid en automatische lage latentie modus, ben ik geschikt voor next-generation gameconsoles.

De Hisense A6G 4K HDR TV (55A6G) biedt een goed gespecificeerde televisie voor een betaalbare prijs, met functies zoals HDR10+, Dolby Vision HDR, HDMI 2.1 en eARC. Hoewel hij degelijke native 4K-beelden levert en goed functioneert als gamingmonitor, schiet hij tekort in helderheid, contrast, upscaling van lagere resoluties en audiokwaliteit. Dit benadrukt mijn sterke punten in vergelijking, vooral op het gebied van upscaling en audiokwaliteit.

In de markt val ik op als een veelzijdige optie, uitblinkend in streamingcontent, upscaling en gamen. Mijn brede kijkhoek en ruime selectie aan streaming-apps maken mij een geweldige keuze voor het kijken van films en tv-programma's in matig verlichte kamers. Echter kunnen mijn beperkingen in contrast, zwarte uniformiteit en HDR-content uitdagingen bieden voor degenen die op zoek zijn naar een top-tier HDR-ervaring.

Als conclusie bied ik goede waarde voor mijn prijs, vooral voor gaming- en streamingliefhebbers. Echter kan het nodig zijn om enkele concessies te doen in vergelijking met andere Hisense TV's, met name op het gebied van HDR-content en algehele beeldkwaliteit. Zoals TechRadar opmerkt, bied ik goede waar voor mijn geld, wat mij een sterke concurrent maakt voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige TV zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. TCL 5-Series S555 (2022)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.73
Functionaliteit
7.18
Gebruiksgemak
6.4
Met een 4K-resolutie, HDR-kleuren en de kwaliteit van Qled is de TCL 55c645 een echte entertainment-ervaring. Of je nu graag films kijkt, sportwedstrijden volgt of de laatste games speelt: deze tv wordt het centrum van jouw woonkamer. De kleuren van Qled Als er iets is waar Qled-tv’s in uitblinken, dan is het kleurweergave. En dat is bij de TCL 55c645 niet anders. Deze 55-inch 4K-tv beschikt over meerdere HDR-formaten (zoals HDR10+ en Hybrid Log Gamma) en filmstandaarden zoals Dolby Vision, voor het weergeven van kleuren zoals de filmregisseur het heeft bedoeld. Levendige kleuren die van het scherm afspatten; dat is wat je kan verwachten van een tv als deze. Daarnaast biedt de gameversneller (die de beeldverversing zelfs tot 120 Hz tilt) en lage latency een game-ervaring die je niet snel meer vergeet. Met de kracht van AI Die mooie kleuren worden mogelijk gemaakt door de AiPQ 3.0 Engine. Het stelt de tv in staat om huidige content op prachtige manieren weer te geven, maar het heeft nog een functie: upscaling. Oudere films en series worden door middel van slimme AI-algoritmes en Machine Learning opgeschaald naar 4K-resolutie

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. TCL 6-Series with Roku

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.98
Functionaliteit
6.71
Gebruiksgemak
6.07
If you're passionate about IT and electronics, like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Smart TV TCL 65C649 65" 4K Ultra HD HDR QLED Direct-LED AMD FreeSync at an unbeatable price.

 • Colour: Titanium
 • Characteristics:
  • Noise reduction
  • Apple AirPlay 2
  • 2 Speakers
  • Browsing the web
  • Equaliser
  • Smart TV
  • Teletext
  • Electronic programming guide (EPG)
  • Updatable firmware
  • HDR
  • Switch off timer
  • Channel auto search
  • Subtitling Closed Captioning
  • Flat screen
 • Connectivity:
  • Bluetooth
  • Wi-Fi
  • Common interface
  • Bluetooth 5.0
  • Miracast
  • eARC
 • Energy classification: G
 • Smart TV: Yes
 • Screen: 65"
 • Connections:
  • RJ45
  • HDMI x 3
  • USB 3.2
  • HDMI 1.4 x 1
  • Ethernet LAN
  • RF x 2
  • HDCP
  • CI+
  • CI+ 1.4 x 1
  • HDMI 2.1 x 1
 • Technology:
  • HDR
  • QLED
  • AMD FreeSync
  • Direct-LED
 • Resolution: 4K Ultra HD
 • Tuner:
  • Analogue and digital
  • DVB-S2,DVB-T2,ISDB-C
 • Resolution (px): 3840 x 2160 px
 • Diagonal of the screen (cm):
  • 165,1 cm
  • 162,6 cm
 • Aspect ratio: 16:9
 • Compatibility: Google Assistant
 • Power supply: CA cable
 • Power RMS: 20W
 • Frequency:
  • 50 Hz
  • 60 Hz
 • Ports: Optical digital output
 • Type of plug: Type C
 • Contents of the Box: Holder
 • Compatible: Amazon Alexa
 • Includes: Remote control
 • Cable length: 1,5 m
 • Processor: Quad Core
 • VESA: 30 x 30 cm
 • Functions: Volume control
 • Formats:
  • Dolby Audio
  • AAC, SBC
  • AVI,H.264,H.265,MKV,MP4,MPG,TS,VP9,WEBM,WMV
 • Automatic shutdown: Yes
 • Channels: 2.0
 • Voltage: 220-240 V
 • Energy consumption: 0.5 kWh
 • Assembly: VESA
 • Operating System: Google TV

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Samsung QN95B Neo QLED TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
5.95
Functionaliteit
5.86
Gebruiksgemak
6.64

Geniet van de meest geavanceerde 4K-ervaring tot nu toe met de Samsung QE55QN95B. Dit beeldscherm heeft een schermdiagonaal van 55 inch (140 cm) en combineert Neo QLED met Quantum Mini LEDs voor haarscherpe details, kleurrijke beelden en zeer nauwkeurige lichtbediening.

Infinity One Design

Doe geen concessies aan elegantie voor een meeslepende kijkervaring. Dit prachtige Infinity One Design heeft een buitengewoon slank profiel.

Neural Quantum Processor 4K

De geavanceerde, multi-intelligente processor van Neo QLED levert te mooiste 4K-kijkervaring. In plaats van één neuraal netwerk om visuele data te analyseren, gebruikt de Neo Quantum Processor 4K data van 20 neurale netwerken om ieder visueel detail van eender welke bron te verbeteren.

Dolby Atmos®

De nieuwe top channel speakers van Samsung maken de Dolby Atmos-ervaring nog intenser, zodat je bij het bekijken van een film of tijdens het gamen helemaal kunt opgaan in de actie met multidimensionaal geluid.

Quantum HDR 32x

Iedere nuance en ieder detail wordt tot leven gewekt met rijke, levensechte kleuren en een dieper contrast. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ verschuift kleur en contrast per scène. Hierdoor merk je zelfs de kleinste details op.

Anti Reflection

Laat je niet hinderen door de zon tijdens die spannende middagwedstrijd of door reflecties van de lamp als je 's avonds een film kijkt, met de alom geprezen Anti Reflection. Het maakt niet uit waar je zit: je wordt niet afgeleid door weerkaatsend licht en kunt jezelf helemaal verliezen in de nieuwste kaskrakers.

EyeComfort Mode

Samsungs EyeComfort Mode laadt vooraf de tijden van zonsondergang en zonsopgang en past helderheid en kleuren automatisch op de lichtsterkte aan. Je ogen hoeven zich hierdoor minder in te spannen als je TV kijkt en dus kun je gemakkelijker ontspannen en uitrusten.

Real Depth Enhancer

Het menselijk oog neemt diepte waar door het vergroten van het contrast tussen voor- en achtergrond. Real Depth Enhancer doet precies hetzelfde. Wanneer je bijvoorbeeld naar een natuurdocumentaire kijkt, komen de rimpels van een olifant extra scherp in beeld en blijft de achtergrond hetzelfde. Net alsof je oog in oog met de olifant zou staan.

Motion Xcelerator Turbo Pro

Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz zorgt voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en hoge snelheden.

FreeSync Premium Pro

Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro™ core technologie, profiteer je van minder schokken en scheuren op het scherm. Bovendien heb je met de combinatie van soepel gamen met de allerbeste prestaties, visuals met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie optimale winkansen.

Q-Symphony

Omring jezelf met geluid van de tv en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q-Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen.

Object Tracking Sound+ (OTS+)

De ingebouwde speakers zorgen voor een levendig, realistisch 3D-geluid en geeft je het gevoel dat je omringd wordt door de actie.

Smart Hub

In de nieuwe Samsung Smart Hub is de navigeerfunctie geoptimaliseerd: je favoriete content heb je nu nog sneller gevonden en dus kun je langer genieten van films en veel meer.

SmartThings

Ontspan en laat alles over aan je slimme butler. Via SmartThings maak je naadloos verbinding met al je slimme apparaten in huis en bedien je alles met je afstandsbediening of via spraakbesturing terwijl je TV kijkt.

Video Call Application

Met Google Duo praat je op het grote scherm gezellig bij met vrienden en familie. Met de Samsung SlimFit Cam of de camera van je smartphone is videobellen gemakkelijker dan ooit.

Samsung TV Plus

Geniet van gratis live streaming-content op je TV met Samsung TV Plus. Kies uit diverse kanalen met actuele content: er is voor ieder wat wils.

Multi View

Kijk wat er op TV is en houd tegelijkertijd je mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: je hoeft alleen je telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 7 tot 8 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Qled tvs. Er zijn namelijk 847 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!