Wat is de beste 55 inch TV van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 maart, 2024

Het kopen van een goede 55 inch TV is een moeilijke opdracht. Wat is de beste 55 inch TV van 2024? Na het analyseren van 2202 55 inch TVs kwam de Samsung CU7100 als beste uit onze 55 inch TV-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 55 inch TVs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 55 inch TVs-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 55 inch TV-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze 55 inch TV selectie

De top 10 beste 55 inch TVs

1Score: 9.7
Samsung CU7100
Samsung CU7100
Samsung
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Samsung 55QN90C
Samsung 55QN90C
Samsung
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)
LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)
LG
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Hisense U8K ULED TV
Hisense U8K ULED TV
Hisense
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)
Hisense
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
LG 65" G3 OLED 4K
LG 65" G3 OLED 4K
LG
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
Amazon Fire TV Omni QLED
Amazon Fire TV Omni QLED
Amazon
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
Samsung
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.9
Sony 65-inch Bravia XR A80L
Sony 65-inch Bravia XR A80L
Sony
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.9
SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV
SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV
SunBriteTV
hero illustration

De Bestenu 55 Inch Tv Koopgids

Al meer dan een halve eeuw is de tv het middelpunt van de woonkamer. Ondertussen zijn de tv's een stuk scherper, geavanceerd en groter geworden. De 55 inch tv is van middelgroot formaat en past daardoor goed in de meeste huiskamers. Meer over de beste 55 inch tv vind je in de koopgids hieronder.

Hoe breed is een 55 inch tv?

De breedte van een 55 inch tv ligt gemiddeld op 123 centimeter

Wat vast staat bij een 55 inch tv is het diagonaal. 55 inch staat gelijk aan ongeveer 140 centimeter. De breedte en lengte zijn afhankelijk van hoe deze zich ten opzichte van elkaar verhouden. Hele afwijkende verhoudingen kom je echter niet snel tegen. Gemiddeld ligt de breedte van een 55 inch tv op 123 centimeter, met een bijbehorende lengte van 71 centimeter. 

Wat is het verschil tussen een oled- en qled-tv?

Bij het keuzeproces van een tv, kom je ongetwijfeld de termen ‘oled’ en ‘qled’ tegen. Beide zijn gebaseerd op een andere technologie. Hoe dit werkt en of je 55 inch tv beter af is met een oled- of qled-scherm, leg ik hieronder uit.  

Oled

Dit acroniem staat voor ‘organic light emitting diode’. Elke individuele pixel dient als een soort minuscuul ledje. Hierdoor hebben ze in tegenstelling tot qled geen lichtbron op de achtergrond nodig. Dit maakt het oled-scherm flinterdun.

De hoeveelheid licht een deeltje geeft, is afhankelijk van hoeveel elektriciteit deze ontvangt. Geen stroom betekent geen licht. Dit maakt het oled-scherm in staat (nagenoeg) perfect zwart weer te geven. De contrasten van het oled-scherm zijn dan ook een van de grootste pluspunten. 

Qled

Waar oled een nieuwe techniek is, is qled eerder en variatie van de bekende productie van het led-lcd-scherm. ‘Qled’ staat voor ‘quantum light emitting diodeen is vergelijkbaar met een led-scherm. Het verschil is dat qled-schermen veel kleinere nanokristallen gebruiken die voor kleuren en helderheid zorgen, in tegenstelling tot de grotere kristallen die ‘normale’ lcd-panelen gebruiken.

In tegenstelling tot oled, produceren de afzonderlijke pixels van een qled-scherm niet hun eigen licht. Het maakt net als een traditioneel lcd-scherm gebruik van een lichtbron op de achtergrond. Hierdoor zijn qled-schermen meestal helderder dan oled-schermen, waardoor ze beter presteren in goed verlichte ruimtes.

Een ander voordeel van een qled-scherm is dat de minuscule kristallen een veel rijker kleurenpalet laten zien. Dit maakt de kleuren in het beeld extra levendig en fel

Het kwaliteitsverschil tussen de qled-schermen is groot. Het is dan ook niet eenduidig te zeggen dat alle qled-schermen beter zijn dan oled-schermen, of andersom. Een goed qled-scherm is voor een groot deel namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de led-lichtbron, niet zo zeer van de nanodeeltjes. 

Met zijn diepe zwarte kleuren, de details en het dunne uiterlijk gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een oled-scherm, maar staat je scherm pal voor een raam of in een anderszins goed verlichte kamer? Dan is qled mogelijk de betere optie.

Hoe groot is een 32 inch tv?

81 centimeter komt overeen met de diagonaal van een 32 inch tv. Dit betekent een gemiddelde breedte van 73 centimeter en een gemiddelde hoogte van 43 centimeter. Dit maakt de 32 inch tv een van de kleinste verkrijgbare tv-formaten. Een 55 inch tv is bijna 3 keer zo groot! 

Let wel: oled-tv's van dit formaat vind je vooralsnog niet, omdat de productiekosten voor fabrikanten te hoog liggen.

Beeldkwaliteit

Je nieuwe 55 inch tv moet uiteraard over een goede beeldkwaliteit beschikken. Let daarvoor op onderstaande specificaties.

Type scherm

In de basis onderscheiden we twee typen schermtechnieken: led-lcd en oled-schermen. Waar de pixels van een oled-scherm individueel van elkaar oplichten, gebruikt een led-lcd-scherm een lichtbron op de achtergrond. Is je budget ruim? Dan is het oled-scherm de beste optie.

Resolutie

De resolutie geeft het aantal pixels op een beeldscherm weer en is cruciaal voor de scherpte van een 55 inch tv. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. 

De meeste nieuwe 55 inch tv's hebben een 4K- oftewel Ultra HD-schermresolutie van 3840 × 2160p. Met Full HD (1920 × 1080p) kun je ook prima uit de voeten, maar een nog lagere resolutie raad ik je af.

Wil je echt uitpakken? Met een 8K-tv (7680 × 4320p) haal je qua resolutie het beste scherm van dit moment in huis. Houd echter rekening met dat veel streamingdiensten nog geen content voor deze resolutie aanbieden, waardoor je nog niet het maximale uit je tv haalt. Ook de prijzen zijn nog niet erg mals. 

HDR

High dynamic range is een techniek die extra kleuren, contrasten en helderheid aan het beeld toevoegt. De meeste nieuwe tv's zijn met deze techniek uitgerust, maar nog lang niet iedereen maakt er goed gebruik van. Om echt goed gebruik te maken van HDR, moet je rekening houden met wat mogelijke obstakels.

 • Is de 55 inch tv geen smart tv? Dan heb je een goede mediaplayer nodig die HDR ondersteunt. De Chromecast Ultra en Apple TV 4K zijn hier voorbeelden van.  
 • Zorg voor een goede internetverbinding. HDR gaat samen met een 4K-resolutie of hoger. Deze laatste vraagt om veel data om goed tot uiting te komen. 
 • Standaardabonnementen voor streamingdiensten ondersteunen meestal geen HDR. Hiervoor moet je soms een duurder abonnement afsluiten.

Bovendien bestaan er verschillende typen HDR. HDR10 en HLG gebruiken statische metadata, wat betekent dat dezelfde HDR-instellingen op alle beelden van je film of serie-aflevering worden geplakt. HDR10+ en Dolby Vision gebruiken daarentegen dynamische metadata, waarbij de aanpassingen per scène zijn toegevoegd, wat een veel betere kwaliteit levert als een film of serie veel tussen lichte en donkere omgevingen wisselt.

Beeldverversing

Het is wellicht niet zichtbaar, maar het beeld op je tv ververst zichzelf continue. De beeldverversingssnelheid geeft het aantal keer aan dat het beeld zich per seconde vernieuwt en wordt uitgedrukt in ‘Hertz’ (Hz). Hoe hoger het getal voor de afkorting, hoe soepeler het scherm beweging weergeeft.

55 inch tv's zijn verkrijgbaar met een beeldverversing vanaf 50 Hz. Dit is al voldoende om naar je gebruikelijke tv-programma's te kijken.

Voor de sportliefhebbers en gamers ligt dit anders. Om in detail te zien hoe Kylian Mbappé weer een doelpunt scoort, of om snel je tegenstander in Call of Duty uit te schakelen, is een hogere beeldverversing wenselijk. 

Kijk hiervoor naar 55 inch tv's met een verversingssnelheid van 100 Hz of hoger

Kijkafstand

Elke formaat televisie heeft een ideale kijkafstand. Om alles goed te zien, moet je bij een kleine 32 inch tv veel dichterbij zitten dan bij een 65 inch tv. Voor een 55 inch tv ligt de ideale kijkafstand op ongeveer 3 meter. 

Naast het formaat is ook de resolutie belangrijk. Als je te dicht bij een tv met lage resolutie zit, zul je je storen aan een onscherp beeld. Hoe hoger de resolutie van je tv, hoe kleiner de ideale kijkafstand.

 • De ideale kijkafstand van 3 meter geldt voor een Full HD-tv (1920 × 1080 pixels). 
 • Kies je een 55 inch tv met een 4K UHD-resolutie (3840 × 2160 pixels)? Verkort de kijkafstand dan met 0,75 tot 1 meter. 

Bij de aanschaf van een nieuwe tv, moet je juist hierom rekening houden met de grootte van je woonkamer. Voor een gemiddelde huiskamer is een 55 inch tv in de meeste gevallen echter een prima keuze.

In een royale woonkamer is een goede 65 inch tv een passendere optie. Heb je eerder een knusse, krappe woonkamer? Dan is de beste 43 inch tv, of een 32 inch tv meer geschikt. 

Is een 55 inch tv groot genoeg?

Zolang je geen enorme huiskamer hebt, is een 55 inch tv voldoende groot

Pak er een meetlint bij om zeker te zijn! Een 55 inch tv heeft een ideale kijkafstand van ongeveer 3 meter. Staat je bank ongeveer op deze afstand van de plek waar je je tv wilt zetten? Dan zit je met 55 inch goed. 

Geluid

Een fantastische kijkervaring is niet compleet zonder goed geluid. Om je geen hoge verwachtingen te geven, vertel ik alvast dat de ingebouwde speakers van een tv meestal niet erg goed zijn

Een echte bioscoopervaring met kwalitatief goed geluid, krijg je alleen door de beste soundbar aan je 55 inch tv te koppelen. Geen enkele tv tipt aan de geluidskwaliteit van een extern audiosysteem. 

Wil je liever geen geld uitgeven aan dit soort extra's? Kijk dan vooral naar het type of merk van de ingebouwde speakers in de 55 inch tv. Sommige tv's bieden in samenwerking met speakerbouwers een veel betere geluidskwaliteit dan andere. Zoek in dat geval naar samenwerkingen met merken als Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Bose en Harman Kardon

hero illustration

Hoe testen we 55 inch TVs?

Om de beste 55 inch TV te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 55 inch TV-test hebben we 2202 55 inch TVs vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze 55 inch TV-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze 55 inch TV-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 55 inch TV-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte 55 inch TV in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2202 55 inch TVs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste 55 inch TVs op een rij

1. Samsung CU7100

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.92
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.81
De Samsung CU7100 55-inch TV is een topkeuze in de categorie 55-inch TV's, met indrukwekkende functies die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Volgens een recensie van Rtings.com blinkt de TV uit in gaming met een lage input lag en goede responstijd, waardoor het een geweldige optie is voor gamingliefhebbers. Het reflecterende vermogen is voldoende, hoewel het misschien niet helder genoeg is voor goed verlichte ruimtes, waardoor het ideaal is voor donkere kijkomgevingen.

De sterke punten van de Samsung CU7100 zijn duidelijk zichtbaar in zijn geschiktheid voor gaming en het kijken naar tv-programma's, sport en HDR-films in donkere kamers. Rtings.com merkt zijn goede upscaling en voldoende contrastverhouding voor HDR-content op. Het ontbreekt echter aan lokale dimming en heeft een slechte piekhelderheid voor HDR. TechRadar prijst ook de Samsung S90C, een nauwe tegenhanger van de CU7100, om zijn verbluffende helderheid, kleurprestaties en top gamingtechnologie, waaronder een verversingssnelheid van 144 Hz en uitstekende gamingondersteuning.

In een bredere vergelijking concurreert de Samsung CU7100 met een reeks 55-inch TV's, zoals de Hisense U8K ULED TV, LG C3 OLED en LG G3 OLED. Deze concurrenten bieden verschillende voordelen, van diepe kleurverzadiging en piekhelderheid tegen een budgetvriendelijke prijs tot diepe zwartniveaus en een strak ontwerp. De focus van de CU7100 op gaming, voldoende reflectiebehandeling en over het algemeen goede prestaties bij verschillende inhoudstypen zetten het echter apart.

Zoals TechRadar opmerkt, valt de Samsung S90C, een model nauw verwant aan de CU7100, op door zijn heldere beeld met rijke details en diepe zwarttinten, waardoor het een topkeuze is voor de meeste mensen. De CU7100 erft deze sterke punten en biedt een overtuigende optie voor mensen die een veelzijdige 55-inch TV zoeken met een focus op gaming en bevredigende algehele prestaties.

Met de woorden van Rtings.com: "De Samsung CU7100 is over het algemeen een goede TV, met bevredigende reflectiebehandeling en geweldige gamingprestaties," en de lof van TechRadar voor de S90C: "De S90C wordt aanbevolen als de beste algehele 55-inch TV vanwege zijn verbluffende helderheid en kleurprestaties," benadrukken de recensies de sterke punten van de Samsung CU7100 op het gebied van gaming en algehele prestaties.

Kortom, de Samsung CU7100 55-inch TV is een overtuigende keuze, vooral voor gamingliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige TV voor verschillende soorten inhoud. Hoewel het misschien niet hetzelfde niveau van helderheid en kleurprestaties biedt als zijn nauwe tegenhangers, maken de focus op gaming en bevredigende algehele prestaties het een sterke concurrent in de categorie 55-inch TV's.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Samsung 55QN90C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung 55QN90C

 • list plusIndrukwekkende gaming mogelijkheden met vier HDMI 2.1 poorten die geavanceerde gaming functies ondersteunen zoals Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate.
 • list plusVerbluffende HDR-prestaties en levendige kleuren met hoge piekhelderheid en uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid.
 • list plusVeelzijdige prestaties en gebruiksvriendelijke slimme interface met een ruime selectie van apps, geschikt voor verschillende kijkscenario's.

Nadelen Samsung 55QN90C

 • list plusAf en toe haperingen in langzame panoramashots en uitdagingen bij het gladstrijken van macro-blokken in lage kwaliteit content.
 • list plusStabiliteit op de centrale standaard kan een zorg zijn voor potentiële kopers.
 • list plusBeperkingen in het omgaan met bepaalde visuele artefacten, zoals opgemerkt in sommige recensies.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
9.9
De Samsung 55QN90C Neo QLED TV valt op met zijn indrukwekkende reeks functies en veelzijdige prestaties. Met een strak en minimalistisch ontwerp biedt het verschillende formaten tegen verschillende prijspunten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor verschillende budgetten. De gamingmogelijkheden van de TV zijn een opvallende functie, dankzij de vier HDMI 2.1-poorten die geavanceerde gamingfuncties ondersteunen zoals Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate, waardoor een naadloze game-ervaring met de nieuwste consoles wordt gegarandeerd. Volgens Tom's Guide blinkt de TV uit in helderheid, kleurnauwkeurigheid en reproductie, met een verbluffende HDR-prestatie en levendige kleuren. De Neural Quantum Processor 4K drijft de TV aan en biedt eersteklas upscaling-mogelijkheden voor een gedetailleerde en realistische beeldkwaliteit, vooral merkbaar tijdens filmscènes.

Rtings.com benadrukt de veelzijdigheid van de Samsung 55QN90C en beveelt het aan voor verschillende doeleinden zoals film kijken en gamen in donkere kamers vanwege zijn hoge contrastverhouding en lage invoervertraging. De hoge piekhelderheid en uitzonderlijke reflectiebehandeling maken het geschikt voor heldere kamers, met een uitstekende kijkervaring voor tv-programma's, sport en videogames. De redelijke kijkhoek en gebruiksvriendelijke slimme interface met een ruime selectie aan apps versterken verder de aantrekkingskracht ervan. Hoewel de TV een consistente beeldkwaliteit en hoge piekhelderheid levert, merken sommige recensies af en toe haperingen op bij langzame panningsshots en uitdagingen bij het gladstrijken van macroblocking in lage kwaliteit content.

In vergelijking met zijn tegenhangers concurreert de Samsung 55QN90C gunstig met zijn geavanceerde gamingfuncties, uitzonderlijke helderheid en kleurnauwkeurigheid. Zijn prestaties in zowel donkere als heldere kamers, samen met zijn veelzijdige slimme interface, positioneren het als een sterke concurrent in de 55-inch TV-markt. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de stabiliteit van de TV op zijn centrale standaard en de beperkingen bij het omgaan met bepaalde visuele artefacten.

Concluderend biedt de Samsung 55QN90C Neo QLED TV een indrukwekkend pakket met zijn gamingmogelijkheden, verbluffende beeldkwaliteit en veelzijdigheid in verschillende kijkscenario's. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben, maken zijn algehele prestaties en functieset het een overtuigende keuze voor degenen die een premium 55-inch TV-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)

 • list plusUitzonderlijke helderheid in SDR en HDR

Nadelen LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA)

 • list plusAgressieve ABL in heldere gebieden

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.47
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
9.99
De LG C3 55-inch OLED (OLED55C3PUA) TV is een veelzijdige en indrukwekkende keuze voor entertainment, met uitstekende prestaties in verschillende gebruiksscenario's. Volgens www.rtings.com biedt hij uitstekende helderheid in zowel SDR- als HDR-modi, waardoor hij geschikt is voor het bekijken van een breed scala aan content, met uitstekende reflectiebeheersing en lage inputvertraging, ideaal voor gaming. De bijna oneindige contrastverhouding en brede kijkhoek dragen bij aan zijn aantrekkingskracht, terwijl hij ook uitblinkt in het upscalen van content met lagere resolutie. Zoals opgemerkt in de recensie, "krijgt de LG C3 hoge aanbevelingen voor gemengd gebruik, tv-programma's, sport en videospellen."

De LG C3-serie heeft een gestroomlijnd ontwerp met een ultradunne metalen rand en een goed uitgeruste selectie poorten, waaronder vier HDMI 2.1-poorten, zoals benadrukt in de recensie van www.tomsguide.com. De TV wordt aangedreven door een a9 AI Processor Gen6, die perfecte zwarttinten, opwindend contrast en rijke, nauwkeurige kleuren levert. De recensie benadrukt verder het vermogen van de TV om levendige beelden tot leven te brengen, met films als The Super Mario Bros. Movie en Spider-Man: No Way Home als voorbeelden.

Een van de opvallende kenmerken van de LG C3 OLED TV is zijn uitzonderlijke helderheid en bijna oneindige contrastverhouding, wat hem geschikt maakt voor verschillende soorten content, waaronder gaming, tv-programma's en sport. Zijn brede kijkhoek en uitstekende reflectiebeheersing verbeteren de kijkervaring en bieden ondersteuning voor verschillende gebruiksscenario's. Sommige gebruikers kunnen echter, zoals vermeld door www.rtings.com, de agressieve ABL storend vinden in heldere gebieden, wat een mogelijke beperking kan zijn voor degenen die gevoelig zijn voor dergelijke weergavekenmerken.

In vergelijking met andere modellen op de markt valt de LG C3 OLED TV op door zijn uitzonderlijke prestaties bij het verwerken van verschillende soorten content, van films tot gaming, en zijn brede kijkhoek. De vier HDMI 2.1-poorten maken hem ook een overtuigende keuze voor gamingliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar connectiviteitsmogelijkheden. De agressieve ABL kan echter een punt van overweging zijn voor gebruikers die consistente helderheidsniveaus in hun kijkervaring prioriteren.

Al met al blinkt de LG C3 55-inch OLED TV uit in het leveren van een veelzijdige en indrukwekkende entertainmentervaring, met zijn uitzonderlijke helderheid, contrast en brede kijkhoek. Zijn prestaties bij het upscalen van content met lagere resolutie en het verwerken van verschillende soorten content, inclusief gaming, maken hem tot een sterke concurrent op de TV-markt.

In de woorden van www.rtings.com, "Kortom, de LG C3 krijgt hoge aanbevelingen voor gemengd gebruik, tv-programma's, sport en videospellen, waardoor het een veelzijdige en indrukwekkende keuze is voor entertainment."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Hisense U8K ULED TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.51
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.77
De Hisense U8K ULED 55-inch TV slaat een balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs, waardoor het een aantrekkelijke optie is op de markt. Geprezen om zijn uitzonderlijke helderheid in zowel HDR als SDR, indrukwekkend contrast en fantastische reflectiebehandeling, is deze TV bijzonder geschikt voor HDR-films en videospellen. De uitstekende beeldkwaliteit, lage inputvertraging en superbright display maken het een geweldige keuze voor home entertainment. Volgens rtings.com biedt het geavanceerde audio- en videoformaten, wat de kijkervaring verbetert.

"De Hisense U8K-serie biedt een uitstekende balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs, en biedt een relatief betaalbare optie met uitstekende algehele beeldkwaliteit en een capabel Google TV-systeem," merkt een recensie van CNET op. De helderheid en kleurrijkheid van de tv maken hem ideaal voor lichte kamers, wat hem onderscheidt van zijn concurrenten. Het moet echter worden opgemerkt dat de beperkte kijkhoek misschien niet ideaal is voor brede zitopstellingen, zoals tv-programma's of sport met vrienden kijken. Deze beperking kan de gebruikerservaring in bepaalde omgevingen beïnvloeden, zoals vermeld in de rtings.com-recensie.

In vergelijking met de LG C3 OLED valt de Hisense U8K op door zijn helderder en kleurrijker display, waardoor het een sterke concurrent is voor goed verlichte omgevingen. De LG C3 OLED presteert echter beter dan de Hisense op verschillende gebieden, waaronder gemengd gebruik, tv-programma's, videospellen, HDR-content en pc-monitor. Daarom wordt de LG C3 OLED aanbevolen vanwege zijn superieure prestaties op meerdere gebieden, ondanks de indrukwekkende functies van de Hisense U8K.

De U8K-serie is niet zonder zijn nadelen. Er wordt opgemerkt dat de tv niet zo helder of dynamisch is als sommige concurrenten, en de standaardactivering van bewegingsscherpte in de "Theater" beeldmodi mogelijk niet geschikt is voor alle gebruikers. Bovendien wordt het ontwerp omschreven als saai en de afstandsbediening als eenvoudig. Het Google TV-systeem, hoewel geprezen om zijn snelheid en app-variëteit, wordt bekritiseerd om zijn lay-out en zoekresultaten. Deze aspecten, zoals benadrukt in de CNET-recensie, wijzen op gebieden waar de U8K zou kunnen worden verbeterd om een meer afgeronde gebruikerservaring te bieden.

Al met al biedt de Hisense U8K ULED 55-inch TV een sterke optie voor wie op zoek is naar een balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs. Zijn uitzonderlijke helderheid en kleurrijkheid zijn geschikt voor goed verlichte omgevingen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor HDR-films en videospellen. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen van de tv op het gebied van kijkhoek en de gebieden waarop het tekortschiet in vergelijking met zijn concurrenten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

5. Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
9.66
De Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) TV is een opvallende toevoeging aan de markt, met een mix van indrukwekkende functies tegen een concurrerende prijs. Zoals benadrukt door Tom's Guide, staat het bekend als "een van de beste budget TV's", waarbij betaalbaarheid wordt gecombineerd met belangrijke ontwerpverbeteringen. De slanke randen en verstelbare voeten dragen bij aan de algehele aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende omgevingen.

Een opvallende eigenschap van deze TV is zijn vermogen om een optimale kijkervaring te bieden voor HDR-films en gaming. De Mini-LED achtergrondverlichtingstechnologie brengt levendige kleuren tot leven en verbetert details in de donkere tinten, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Bovendien is zijn prestatie als gaming TV prijzenswaardig, met een lage inputvertraging en een snelle responstijd, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gaming liefhebbers, zoals benadrukt door RTINGS.

Echter, de TV heeft ook zijn beperkingen. Zoals waargenomen door RTINGS, heeft het te maken met smalle kijkhoeken, wat kan leiden tot beeldvervorming wanneer bekeken vanaf de zijkanten. Dit aspect maakt het misschien niet de ideale keuze voor situaties waarin meerdere kijkers een brede kijkhoek nodig hebben. Bovendien, terwijl het uitblinkt in het tonen van HDR-content met diepe zwarttinten en een breed kleurengamma, kan het moeite hebben met kleine hoogtepunten en helderheid in bepaalde scènes, zoals opgemerkt door RTINGS.

In vergelijking met zijn concurrenten, presteert de Hisense U6K TV goed in het budgetsegment, met een overtuigende mix van functies. Zijn Mini-LED achtergrondverlichting en gaming prestaties onderscheiden het van andere budget TV's, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die een meeslepende game- en HDR-filmervaring willen zonder de bank te breken. Echter, voor gebruikers die prioriteit geven aan bredere kijkhoeken en geavanceerde gaming functies zoals HDMI 2.1 bandbreedte en variabele verversingssnelheidstechnologie, kunnen andere modellen zoals de Hisense U6G meer geschikt zijn, omdat het een veelzijdigere kijkervaring biedt over verschillende soorten content, zoals uiteengezet door RTINGS.

Samenvattend biedt de Hisense 55-Inch U6 Series (55U6K) TV een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare maar toch rijk uitgeruste televisie. Zijn sterke punten liggen in zijn budgetvriendelijke prijs, indrukwekkende HDR-film- en gamingprestaties, en slanke ontwerpverbeteringen. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met zijn beperkingen, met name zijn smalle kijkhoeken en het ontbreken van geavanceerde gaming functies, voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. LG 65" G3 OLED 4K

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
8.82
De LG 55" G3 OLED TV is een toptoestel in de OLED TV-reeks van LG voor 2023, geprezen om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en uitstekende prestaties in verschillende gebruiksscenario's. Met een strak ontwerp en de beste prestaties in heldere kamers, biedt het een visueel verbluffende ervaring. De bijna oneindige contrastverhouding en brede kijkhoek dragen bij aan een uitzonderlijke kijkervaring, waardoor het geschikt is voor elke kamersituatie. De lage inputvertraging en uitstekende responstijd maken het ook optimaal voor gaming, zonder merkbare invloed op de beeldkwaliteit in de gamemodus. Volgens een review van rtings.com, "blinkt de LG G3 OLED TV uit in helderheid voor zowel SDR- als HDR-inhoud, waardoor het geschikt is voor elke kamersituatie." Deze TV is een uitstekende keuze voor verschillende entertainmentbehoeften.

De LG G3 OLED TV is verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij het 55-inch model begint bij $2,299.99. Hoewel het slanke, wandvriendelijke ontwerp wordt geprezen, is het vermeldenswaard dat een aparte standaardaankoop vereist is om het op een tafel of entertainmentcentrum te plaatsen. De TV beschikt over een poortselectie, waaronder HDMI 2.1-poorten, om te voldoen aan moderne connectiviteitsbehoeften. Sommige gebruikers kunnen echter de agressieve ABL (Automatische Helderheidsbegrenzer) storend vinden in heldere gebieden. Bovendien worden de afstandsbediening en de smart TV-interface bekritiseerd vanwege hun complexiteit en rommeligheid, met een aanbeveling om in plaats daarvan een externe streamingapparaat te gebruiken. Zoals benadrukt in een review van CNET, "wordt de LG G3 OLED TV geprezen als de best presterende TV met uitstekende beeldkwaliteit, contrast en beeld vanuit een schuine hoek, maar de hoge prijs rechtvaardigt mogelijk niet de waarde voor de meeste hoogwaardige TV-kopers."

In vergelijking met zijn tegenhangers wordt de Sony A95L OLED aanbevolen vanwege de ondersteuning voor Dolby Vision HDR, uitzonderlijke verwerking en ondersteuning voor audioformaten, waardoor het ideaal is voor een thuisbioscoop. Aan de andere kant wordt de Samsung S90C OLED opgemerkt als de beste waarde OLED TV, die bijna de prestaties van de Sony A95L evenaart, terwijl het betaalbaarder is. Het blinkt uit in beeldkwaliteit met diepe zwarttinten en biedt uitstekende gamingfuncties. De LG C3 OLED, gepositioneerd als een van de beste OLED TV's in het hogere middensegment, richt zich op waarde en gaming-georiënteerde functies, met verbluffende beeldkwaliteit in donkere kamers.

Over het algemeen valt de LG 55" G3 OLED TV op door zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit, veelzijdigheid en gamingprestaties. De hoge prijs rechtvaardigt mogelijk niet de waarde voor alle hoogwaardige TV-kopers, en sommige gebruikers kunnen bepaalde aspecten van het ontwerp en de interface als onhandig ervaren. Zoals samengevat in een review van Tom's Guide, "biedt de LG G3 OLED TV uitstekende beeldkwaliteit en ultrahelderheid, waardoor het een visueel verbluffende ervaring is. Het opzetten op een tafel of entertainmentcentrum vereist echter een aparte standaardaankoop."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

7. Amazon Fire TV Omni QLED

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.78
Ik ben helemaal weg van de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV. Met zijn QLED-technologie en levendige kleuren biedt deze TV een geweldige kijkervaring. Voor gamers is het helemaal top, met 4K Dolby Vision-gaming, VRR en ALLM op de HDMI 2.1-poort. En met de Fire TV-platform krijg je slimme TV-functies en aanbevelingen op basis van je kijkgedrag. En het beste van alles is dat deze TV echt waar voor je geld biedt, vooral tijdens kortingsperiodes zoals Black Friday en Amazon Prime Day.

Wat ik echt geweldig vind, is dat de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV een Fire TV Stick heeft ingebouwd, waardoor je toegang krijgt tot alle grote streaming-apps en Alexa-spraakbediening. En het ondersteunt ook alle grote HDR-formaten en biedt VRR voor gamers, wat het echt veelzijdig maakt. En de grotere versie, de QL65F601, is ook de moeite waard, vooral als hij in de aanbieding is. Met de concurrerende prijzen en regelmatige kortingen van Amazon zijn deze TV's echt de moeite waard om te overwegen.

Deze TV is perfect voor het kijken van films of shows in een donkere kamer vanwege het geweldige contrast en de uniforme zwarte kleuren. En voor gamers is het ook top, met een lage inputvertraging en een goede selectie gamingfuncties. Maar voor sport en als desktopmonitor heeft het wel wat beperkingen vanwege de slechte kijkhoeken en problemen met het correct weergeven van chroma 4:4:4. Toch biedt de TV een geweldige selectie streaming-apps, goede reflectiebehandeling en een goede helderheid voor overdag, dus het is echt geschikt voor allerlei toepassingen.

Maar eerlijk is eerlijk, de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV heeft ook wat minpuntjes. De piekhelderheid en de kleurruimte-afdekking kunnen teleurstellend zijn in vergelijking met andere modellen, en de HDR-highlights en kleurhelderheid zijn niet zo krachtig als bij duurdere modellen. Ook is de 60Hz-native weergave niet ideaal voor gaming, en de lokale dimfunctie kan wat bloeiende artefacten vertonen. En het is ook goed om te weten dat Amazon's eigen content sterk gepromoot wordt op het startscherm van de Fire TV-interface.

Al met al is de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV echt een geweldige keuze, vooral voor de prijs en de veelzijdige functies. Het biedt een geweldige kijkervaring en gamingmogelijkheden, en hoewel het misschien niet helemaal kan tippen aan duurdere modellen, is het toch een fantastische optie voor budgetbewuste consumenten die geavanceerde functies willen in een TV.

Kortom, ik ben echt onder de indruk van de Amazon Fire TV Omni QLED 55-inch TV. Met zijn levendige QLED-display, sterke gamingfuncties en concurrerende prijs is het een solide keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare TV met geavanceerde mogelijkheden. Ondanks enkele beperkingen op het gebied van helderheid en kleurhelderheid, is het totaalpakket echt de moeite waard en maakt het een waardige concurrent in de categorie 55-inch TV's.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
8.88
Gebruiksgemak
8.96
De Samsung Q80C 55-inch TV is een opvallend model in het middensegment van QLED dat uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit levert. Met directe LED-verlichting met lokale dimming en een Quantum Dot-kleurensysteem, aangedreven door de Neural Quantum Processor 4K-beeldmotor, biedt het indrukwekkende beelden. Met een prijs van $ 1.000 in de VS wordt het beschouwd als een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, met vier HDMI-poorten die 4K120Hz ondersteunen, variabele verversingssnelheden en automatische omschakeling naar de modus met lage latentie, waardoor het goed is uitgerust voor gamen. Zoals TechRadar opmerkt, "zijn prestaties en prijs maken het een overtuigende optie in het middensegment van QLED TV's." Bovendien ondersteunt de TV Dolby Atmos-audio, het Tizen smart TV-platform en heeft het een full-array ontwerp met 96 afzonderlijke dimzones, waardoor het een topkandidaat is in zijn categorie.

In vergelijking met zijn concurrenten overtreft de Samsung Q80C instapmodellen zoals de Q60C QLED TV, met een superieure beeldkwaliteit met directe LED-verlichting en een hoger aantal dimzones. De robuuste gamingfuncties van de Q80C, waaronder ondersteuning voor 4K120Hz en variabele verversingssnelheden, onderscheiden het van andere QLED TV's en maken het een uitstekende keuze voor gamingliefhebbers. Bovendien verhogen de ondersteuning voor spraakassistenten zoals Bixby, Amazon Alexa en Google Assistant, evenals de Object Tracking Sound Lite-technologie en zes luidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning, zijn aantrekkingskracht.

De positionering van de Q80C in het middensegment van de QLED TV-segment plaatst het in directe concurrentie met andere topkeuzes zoals de Hisense U6 Series en U7 Series en de TCL Q7 QLED 4K Smart TV. Zijn combinatie van geavanceerde gamingfuncties, indrukwekkende beeldkwaliteit en concurrerende prijsstelling geeft het echter een voorsprong op de markt. Zoals een recensie van PC Guide bevestigt, "De TV is goed uitgerust voor gaming met vier HDMI-poorten die 4K120Hz ondersteunen, variabele verversingssnelheden en automatische omschakeling naar de modus met lage latentie," waardoor het een overtuigende keuze is voor gamers die een balans zoeken tussen prestaties en waarde.

Hoewel de Q80C uitblinkt in verschillende aspecten, heeft het misschien niet hetzelfde aantal dimzones als vlaggenschipmodellen, wat mogelijk invloed heeft op zijn prestaties in donkere ruimtes in vergelijking met high-end QLED TV's. Bovendien zou de Tizen smart interface, zoals benadrukt door Tom's Guide, baat kunnen hebben bij een update. Deze beperkingen worden echter tenietgedaan door zijn algehele prestaties, gamingcapaciteiten en waardepropositie.

Concluderend is de Samsung Q80C 55-inch TV een opmerkelijke QLED TV in het middensegment die uitblinkt in het leveren van uitzonderlijke beeldkwaliteit, geavanceerde gamingfuncties en meeslepende geluidsprestaties. Zijn concurrerende prijsstelling en robuuste functies maken het tot een topkeuze voor consumenten die een hoogwaardige kijk- en game-ervaring zoeken zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Sony 65-inch Bravia XR A80L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony 65-inch Bravia XR A80L

 • list plusIndrukwekkende beeldkwaliteit met levendige kleuren en gedetailleerde beelden
 • list plusVeelzijdige gebruiksscenario's voor films, games en als PC-monitor
 • list plusLagere prijs in vergelijking met de Samsung S95C OLED TV

Nadelen Sony 65-inch Bravia XR A80L

 • list plusSlechts twee HDMI 2.1-poorten
 • list plusIets lagere SDR-helderheid in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusMogelijke risico's op inbranden

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.03
Ik ben de Sony 55-inch Bravia XR A80L OLED 4K Google TV, een veelzijdige en krachtige televisie die geschikt is voor allerlei kijksituaties. Mijn strakke ontwerp met minimale randen biedt de mogelijkheid om op een standaard te staan of aan de muur te hangen. Ik heb verschillende poorten, waaronder meerdere HDMI-poorten, USB, optische audio-uitgang en Ethernet.

Met de Sony Cognitive Processor XR, XR Triluminos Pro en XR Clear Image-technologieën lever ik indrukwekkende beeldkwaliteit met levendige kleuren en gedetailleerde beelden bij verschillende soorten inhoud, zoals films en games, waardoor ik een opvallende keuze ben voor gemengd gebruik. Een van mijn sterke punten ligt in mijn HDR piekhelderheid, waardoor ik ideaal ben voor het kijken van films in een donkere kamer, terwijl ik ook uitblink in het omgaan met reflecties voor het bekijken in een lichte kamer.

Mijn gamingfuncties, waaronder lage inputvertraging en responstijd, maken mij een uitstekende keuze voor gaming en gebruik als pc-monitor, hoewel potentieel inbranden een zorg is. Ik blink ook uit in categorieën zoals tv-programma's, sport, videogames en HDR-films, met functies zoals uitstekende upscaling, omgaan met reflecties, kijkhoek en lage responstijd. Het is echter belangrijk om op te merken dat ik slechts twee HDMI 2.1-poorten heb en een iets lagere SDR-helderheid in vergelijking met sommige van mijn concurrenten.

In vergelijking met de Samsung S95C OLED TV is mijn prijs iets lager in de VS en het VK, wat potentiële kostenbesparingen voor consumenten oplevert. Mijn ontwerp heeft verplaatsbare voeten voor flexibele plaatsing, terwijl de Samsung S95C een platte, gecentreerde basis heeft. Bovendien heeft mijn meer traditionele connectiviteitsopstelling beperkte HDMI 2.1-poorten en een omvangrijker gedeelte aan de achterkant waar de interne componenten en poorten zich bevinden, terwijl de Samsung S95C de One Connect-box heeft, die connectiviteitsopties biedt via een enkele kabel en het bijna onzichtbare randloze ontwerp van Samsung's high-end TV mist.

In de wereld van 55-inch tv's is de Sony Bravia XR A80L OLED 4K Google TV een toonaangevende keuze, met verbluffende beeldkwaliteit, veelzijdige gebruiksscenario's en een concurrerend prijspunt. Hoewel ik enkele beperkingen heb wat betreft poortbeschikbaarheid en SDR-helderheid, maken mijn algehele prestaties en functies mij een aantrekkelijke keuze voor degenen die een hoogwaardige, meeslepende kijkervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV

Loading ...

Voordelen SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV

 • list plusDuurzame, IP55-geclassificeerde aluminium behuizing ter bescherming tegen stof, vaste objecten en water
 • list plusVerbeterde poortselectie en -indeling, met opties voor wand- of plafondmontage en ingebouwde Wi-Fi
 • list plusSlank en licht ontwerp, weegt 47 pond en meet 49,4 x 28,7 x 3,5 inch zonder standaard

Nadelen SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV

 • list plusGebrek aan slimme functionaliteit, maar geschikt voor een streaming stick

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
8.42
Ik ben dol op de SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV, vooral het 55-inch model! Deze televisie is speciaal ontworpen voor gebruik in schaduwrijke buitenomgevingen. Met een prijskaartje van $2,898.95, heeft het een duurzame, IP55-geclassificeerde aluminium behuizing die bescherming biedt tegen stof, vuil en water. Volgens Tom's Guide heeft deze TV "verbeterde poortselectie en -indeling," met opties voor muur- of plafondmontage en ingebouwde Wi-Fi. Het ontwerp van de TV heeft bescherming als prioriteit met een gepoedercoate aluminium behuizing die afgesloten is tegen vocht en vuil. Het is opvallend slank en licht in vergelijking met andere buiten-televisies, met een gewicht van 47 pond en afmetingen van 49.4 x 28.7 x 3.5 inch zonder standaard.

Het afgesloten paneel aan de achterkant van de TV heeft een reeks poorten, waaronder drie HDMI-poorten, component- en composietvideo-ingangen, en een USB 3.0-poort. Hoewel de Veranda 3 geen slimme functionaliteit heeft, is er ruimte voor een streaming stick. Deze TV is geoptimaliseerd voor schaduwrijke installaties en is niet geschikt voor direct zonlicht. Tom's Guide vermeldt ook dat de Veranda 3 goed presteerde in laboratoriumtests, waarbij de nadruk lag op zijn vermogen om een kwalitatieve kijkervaring te bieden in de beoogde omgeving.

In vergelijking met de SunBriteTV Pro 2 outdoor TV, valt de Veranda 3 op vanwege zijn lichtere gewicht, verbeterde poortselectie en meer toegankelijke prijsstelling, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een buiten-televisie zoeken voor schaduwrijke gebieden. Aan de andere kant is de Pro 2 ontworpen met zware bescherming tegen de elementen, waaronder een ingebouwd temperatuurregelsysteem, beveiligde mediabay, weersbestendige bedieningsknoppen en getemperd glas dat het scherm beschermt. Dit maakt de Pro 2 meer geschikt voor extreme weers- en temperatuurcondities, gericht op een ander scala aan buiteninstallatiescenario's.

De SunBriteTV Veranda 3 Outdoor TV blinkt uit als een weerbestendige, schaduwrijke buiten-televisie, met verbeterde beeldkwaliteit, geluid en HDR-ondersteuning. Toch kan het gebrek aan slimme functionaliteit een beperking zijn voor sommige gebruikers. De concurrerende prijs, duurzaamheid en verbeterde poortselectie maken het een overtuigende keuze voor degenen die een buiten-televisie zoeken voor schaduwrijke installaties. Zoals Tom's Guide opmerkt, "de TV is slank en licht in vergelijking met andere buiten-televisies, waardoor het een uitstekende keuze is voor wandmontage."

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 55 inch TVs. Er zijn namelijk 2202 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!