Bestenu

Beste 55 inch tvs - dec. 2022

Met meer dan 240 55 inch tvs op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste 55 inch tvs in een handige lijst
01Score: 9.9
LG OLED55C16LA (2021)
LG OLED55C16LA (2021)
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)
Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Samsung 55Q65A
Samsung 55Q65A
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
LG 55NANO886PB
LG 55NANO886PB
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Samsung Neo QLED 55QN85A (2021)
Samsung Neo QLED 55QN85A (2021)
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Samsung Crystal UHD 55TU7020 (2020)
Samsung Crystal UHD 55TU7020 (2020)
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
LG G1 OLED55G1RLA
LG G1 OLED55G1RLA
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
LG B1 OLED55B16LA
LG B1 OLED55B16LA
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Philips 55PUS7906 - Ambilight (2021)
Philips 55PUS7906 - Ambilight (2021)
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Samsung UE55AU8070
Samsung UE55AU8070
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu 55 Inch Tv Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Al meer dan een halve eeuw is de tv het middelpunt van de woonkamer. Ondertussen zijn de tv's een stuk scherper, geavanceerd en groter geworden. De 55 inch tv is van middelgroot formaat en past daardoor goed in de meeste huiskamers. Meer over de beste 55 inch tv vind je in de koopgids hieronder.

Hoe breed is een 55 inch tv?

De breedte van een 55 inch tv ligt gemiddeld op 123 centimeter

Wat vast staat bij een 55 inch tv is het diagonaal. 55 inch staat gelijk aan ongeveer 140 centimeter. De breedte en lengte zijn afhankelijk van hoe deze zich ten opzichte van elkaar verhouden. Hele afwijkende verhoudingen kom je echter niet snel tegen. Gemiddeld ligt de breedte van een 55 inch tv op 123 centimeter, met een bijbehorende lengte van 71 centimeter. 

Wat is het verschil tussen een oled- en qled-tv?

Bij het keuzeproces van een tv, kom je ongetwijfeld de termen ‘oled’ en ‘qled’ tegen. Beide zijn gebaseerd op een andere technologie. Hoe dit werkt en of je 55 inch tv beter af is met een oled- of qled-scherm, leg ik hieronder uit.  

Oled

Dit acroniem staat voor ‘organic light emitting diode’. Elke individuele pixel dient als een soort minuscuul ledje. Hierdoor hebben ze in tegenstelling tot qled geen lichtbron op de achtergrond nodig. Dit maakt het oled-scherm flinterdun.

De hoeveelheid licht een deeltje geeft, is afhankelijk van hoeveel elektriciteit deze ontvangt. Geen stroom betekent geen licht. Dit maakt het oled-scherm in staat (nagenoeg) perfect zwart weer te geven. De contrasten van het oled-scherm zijn dan ook een van de grootste pluspunten. 

Qled

Waar oled een nieuwe techniek is, is qled eerder en variatie van de bekende productie van het led-lcd-scherm. ‘Qled’ staat voor ‘quantum light emitting diodeen is vergelijkbaar met een led-scherm. Het verschil is dat qled-schermen veel kleinere nanokristallen gebruiken die voor kleuren en helderheid zorgen, in tegenstelling tot de grotere kristallen die ‘normale’ lcd-panelen gebruiken.

In tegenstelling tot oled, produceren de afzonderlijke pixels van een qled-scherm niet hun eigen licht. Het maakt net als een traditioneel lcd-scherm gebruik van een lichtbron op de achtergrond. Hierdoor zijn qled-schermen meestal helderder dan oled-schermen, waardoor ze beter presteren in goed verlichte ruimtes.

Een ander voordeel van een qled-scherm is dat de minuscule kristallen een veel rijker kleurenpalet laten zien. Dit maakt de kleuren in het beeld extra levendig en fel

Het kwaliteitsverschil tussen de qled-schermen is groot. Het is dan ook niet eenduidig te zeggen dat alle qled-schermen beter zijn dan oled-schermen, of andersom. Een goed qled-scherm is voor een groot deel namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de led-lichtbron, niet zo zeer van de nanodeeltjes. 

Met zijn diepe zwarte kleuren, de details en het dunne uiterlijk gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een oled-scherm, maar staat je scherm pal voor een raam of in een anderszins goed verlichte kamer? Dan is qled mogelijk de betere optie.

Hoe groot is een 32 inch tv?

81 centimeter komt overeen met de diagonaal van een 32 inch tv. Dit betekent een gemiddelde breedte van 73 centimeter en een gemiddelde hoogte van 43 centimeter. Dit maakt de 32 inch tv een van de kleinste verkrijgbare tv-formaten. Een 55 inch tv is bijna 3 keer zo groot! 

Let wel: oled-tv's van dit formaat vind je vooralsnog niet, omdat de productiekosten voor fabrikanten te hoog liggen.

Beeldkwaliteit

Je nieuwe 55 inch tv moet uiteraard over een goede beeldkwaliteit beschikken. Let daarvoor op onderstaande specificaties.

Type scherm

In de basis onderscheiden we twee typen schermtechnieken: led-lcd en oled-schermen. Waar de pixels van een oled-scherm individueel van elkaar oplichten, gebruikt een led-lcd-scherm een lichtbron op de achtergrond. Is je budget ruim? Dan is het oled-scherm de beste optie.

Resolutie

De resolutie geeft het aantal pixels op een beeldscherm weer en is cruciaal voor de scherpte van een 55 inch tv. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. 

De meeste nieuwe 55 inch tv's hebben een 4K- oftewel Ultra HD-schermresolutie van 3840 × 2160p. Met Full HD (1920 × 1080p) kun je ook prima uit de voeten, maar een nog lagere resolutie raad ik je af.

Wil je echt uitpakken? Met een 8K-tv (7680 × 4320p) haal je qua resolutie het beste scherm van dit moment in huis. Houd echter rekening met dat veel streamingdiensten nog geen content voor deze resolutie aanbieden, waardoor je nog niet het maximale uit je tv haalt. Ook de prijzen zijn nog niet erg mals. 

HDR

High dynamic range is een techniek die extra kleuren, contrasten en helderheid aan het beeld toevoegt. De meeste nieuwe tv's zijn met deze techniek uitgerust, maar nog lang niet iedereen maakt er goed gebruik van. Om echt goed gebruik te maken van HDR, moet je rekening houden met wat mogelijke obstakels.

  • Is de 55 inch tv geen smart tv? Dan heb je een goede mediaplayer nodig die HDR ondersteunt. De Chromecast Ultra en Apple TV 4K zijn hier voorbeelden van.  
  • Zorg voor een goede internetverbinding. HDR gaat samen met een 4K-resolutie of hoger. Deze laatste vraagt om veel data om goed tot uiting te komen. 
  • Standaardabonnementen voor streamingdiensten ondersteunen meestal geen HDR. Hiervoor moet je soms een duurder abonnement afsluiten.

Bovendien bestaan er verschillende typen HDR. HDR10 en HLG gebruiken statische metadata, wat betekent dat dezelfde HDR-instellingen op alle beelden van je film of serie-aflevering worden geplakt. HDR10+ en Dolby Vision gebruiken daarentegen dynamische metadata, waarbij de aanpassingen per scène zijn toegevoegd, wat een veel betere kwaliteit levert als een film of serie veel tussen lichte en donkere omgevingen wisselt.

Beeldverversing

Het is wellicht niet zichtbaar, maar het beeld op je tv ververst zichzelf continue. De beeldverversingssnelheid geeft het aantal keer aan dat het beeld zich per seconde vernieuwt en wordt uitgedrukt in ‘Hertz’ (Hz). Hoe hoger het getal voor de afkorting, hoe soepeler het scherm beweging weergeeft.

55 inch tv's zijn verkrijgbaar met een beeldverversing vanaf 50 Hz. Dit is al voldoende om naar je gebruikelijke tv-programma's te kijken.

Voor de sportliefhebbers en gamers ligt dit anders. Om in detail te zien hoe Kylian Mbappé weer een doelpunt scoort, of om snel je tegenstander in Call of Duty uit te schakelen, is een hogere beeldverversing wenselijk. 

Kijk hiervoor naar 55 inch tv's met een verversingssnelheid van 100 Hz of hoger

Kijkafstand

Elke formaat televisie heeft een ideale kijkafstand. Om alles goed te zien, moet je bij een kleine 32 inch tv veel dichterbij zitten dan bij een 65 inch tv. Voor een 55 inch tv ligt de ideale kijkafstand op ongeveer 3 meter. 

Naast het formaat is ook de resolutie belangrijk. Als je te dicht bij een tv met lage resolutie zit, zul je je storen aan een onscherp beeld. Hoe hoger de resolutie van je tv, hoe kleiner de ideale kijkafstand.

  • De ideale kijkafstand van 3 meter geldt voor een Full HD-tv (1920 × 1080 pixels). 
  • Kies je een 55 inch tv met een 4K UHD-resolutie (3840 × 2160 pixels)? Verkort de kijkafstand dan met 0,75 tot 1 meter. 

Bij de aanschaf van een nieuwe tv, moet je juist hierom rekening houden met de grootte van je woonkamer. Voor een gemiddelde huiskamer is een 55 inch tv in de meeste gevallen echter een prima keuze.

In een royale woonkamer is een goede 65 inch tv een passendere optie. Heb je eerder een knusse, krappe woonkamer? Dan is de beste 43 inch tv, of een 32 inch tv meer geschikt. 

Is een 55 inch tv groot genoeg?

Zolang je geen enorme huiskamer hebt, is een 55 inch tv voldoende groot

Pak er een meetlint bij om zeker te zijn! Een 55 inch tv heeft een ideale kijkafstand van ongeveer 3 meter. Staat je bank ongeveer op deze afstand van de plek waar je je tv wilt zetten? Dan zit je met 55 inch goed. 

Geluid

Een fantastische kijkervaring is niet compleet zonder goed geluid. Om je geen hoge verwachtingen te geven, vertel ik alvast dat de ingebouwde speakers van een tv meestal niet erg goed zijn

Een echte bioscoopervaring met kwalitatief goed geluid, krijg je alleen door de beste soundbar aan je 55 inch tv te koppelen. Geen enkele tv tipt aan de geluidskwaliteit van een extern audiosysteem. 

Wil je liever geen geld uitgeven aan dit soort extra's? Kijk dan vooral naar het type of merk van de ingebouwde speakers in de 55 inch tv. Sommige tv's bieden in samenwerking met speakerbouwers een veel betere geluidskwaliteit dan andere. Zoek in dat geval naar samenwerkingen met merken als Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Bose en Harman Kardon

hero illustration

Hoe komt deze handige 55 inch tv ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste 55 inch tv ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over 55 inch tvs, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle 55 inch tvs die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke 55 inch tvs het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van 55 inch tvs stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan 55 inch tvs

De beste 55 inch tvs in een oogopslag

1 - LG OLED55C16LA (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de LG OLED55C16LA (2021) komt alles wat je kijkt levensecht in beeld. Deze 4K tv heeft een milieu- en oogvriendelijk OLED scherm, waardoor miljoenen pixels individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Op die manier bekijk je beelden met een krachtig contrast en veel subtiele kleurtinten. Zo zie je elk detail in schaduwen, terwijl zwarte beelden écht zwart zijn. Dankzij de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en vloeiend. Zo heb je nooit last van schokkerige beelden tijdens een voetbalwedstrijd of spannende film. De processor zorgt er ook voor dat je eenvoudig en snel door het smart menu navigeert. In het WebOS smart menu zie je live televisie, apps en je aangesloten apparaten overzichtelijk samen. Daarmee bekijk je in een handomdraai precies wat je wilt zien. De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED tv ook zeer geschikt voor gamers. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van vertraging tussen de knoppen die je indrukt op je controller en de actie op het scherm. De hdmi 2.1 ingangen ondersteunen 4K beelden met 100 hertz en verschillende technieken die handig zijn voor gamers. Zo zorgt de Variable Refresh Rate ondersteuning ervoor dat games extra vloeiend ogen en minder gevoelig zijn voor beeldfouten.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Samsung Neo QLED 55QN95A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung Neo QLED 55QN95A (2021) komen je favoriete films, series en games realistisch en levendig in beeld. Deze 4K televisie heeft dankzij de Neo QLED technologie duizenden kleine led lampen die individueel kunnen oplichten en dimmen. Zo hebben de beelden die je kijkt een krachtig contrast: donkere delen van het beeld zijn erg donker en lichte delen erg helder. Door het QLED scherm en het 10 bit paneel toont de tv ook een breed kleurbereik en zie je alle subtiele tinten in bijvoorbeeld een schaduw of een wolkenveld. Adaptive Picture past de beeldweergave aan op jouw situatie. Kijk je bijvoorbeeld een donkere film in een lichte ruimte? Dan zorgt de tv dat de belangrijke delen van het beeld helder genoeg zijn, zodat je alles goed ziet en je geen last hebt van vervelende reflecties op het scherm. Dankzij de anti-reflectielaag en Ultra Wide Viewing Angle bekijk je altijd de mooiste beeldkwaliteit. Met de Slim One Connect Box sluit je al je apparaten aan op een los kastje en loopt er maar één transparante kabel naar je televisie. Zo ziet je opstelling er netjes en minimalistisch uit. Met maar liefst 4 hdmi 2.1 ingangen en veel handige functies in de game modus is deze televisie zeer geschikt voor de nieuwere spelcomputers. Zo stuur je beelden door met de 4K resolutie en 100 hertz verversingssnelheid, zodat je game gedetailleerd en vloeiend in beeld komt. Dankzij Freesync en Variable Refresh Rate ben je verzekerd van een speelervaring zonder schokken en beeldfouten. Zo is je tegenstander je nooit een stap voor. Dankzij Object Tracking Sound+ luister je naar realistisch geluid tijdens je games en favoriete films. Met deze techniek volgt het geluid de bewegingen in het beeld, zodat je midden in de actie zit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Samsung 55Q65A

Loading..
Ga naar laagste prjis

Beeld met pure en heldere kleuren Het maakt niet uit hoeveel licht inval je hebt, met de QLED 4K Q65A kan je altijd genieten van een goed beeld. Alle kleuren worden te allen tijde even mooi weergegeven, de essentie van QLED. Ook door het vernieuwde design zal deze TV je in alle behoeften voorzien, ongeacht of je hem prachtig strak aan de muur wilt hangen met de Slim Fit Wall-Mount of op een meubelstuk, zowel smal als breed, met dit model is alles mogelijk! Detail en contrast in één 100% kleurvolume biedt jou de mogelijkheid om TV te kijken met een natuurlijke weergave van alle beelden. Door de Quantum Dot-technologie is het mogelijk om meer dan een miljard tinten weer te geven, hierbij maakt het niet uit hoe donker of helder het beeld is. Denk bijvoorbeeld aan scènes met een prachtige zonsondergang op zee met donker zeewater, door 100% kleurvolume zal je nog steeds vele blauw tinten perfect kunnen zien. Een echt feest voor je ogen! TV dunner dan ooit De QLED 4k Q65A biedt niet alleen prachtige kleurrijke beelden maar is ook een lust voor het oog als het gaat om design. Dat komt door het superslanke ontwerp, hij is nu maar 25 of 27 mm dik. Dit dunne design straalt niet alleen elegantie uit, maar het oogt ook fantastisch zowel aan de muur als geplaatst op een meubelstuk. Beeld realistischer dan ooit te voren Bekijk alle beelden realistischer dan ooit, niet alleen dankzij de meest kleurrijke beelden maar ook door de optimale nuance van piekhelderheid van Quantum HDR. Voor TV’s geldt, hoe hoger het aantal nits, hoe hoger de helderheid van het beeld. Quantum HDR zorgt voor levensecht beeld tot maar liefst 1000 nits. De combinatie van 100% kleurvolume en Quantum HDR staat garant voor realistische beelden met een hoge helderheid en rijk contrast. Verbeterde kijkhoek Samsung heeft een oplossing gevonden voor meer helderheid, contrast en een betere kijkhoek. Door Dual LED zal content met warme en coole kleuren tiptop worden behouden doordat de achtergrondverlichting ervoor zorgt dat er een rijk contrast is, met als resultaat een verbeterde kijkhoek. Dus als je kijkt naar warme, donkere beelden zal Dual LED voornamelijk de warme LED’s gebruiken en voor coole, heldere content vooral de coole LED’s gebruiken om zo de beeldkwaliteit te verbeteren. TV stand verstelbaar Met de Q65A maakt het niet uit of je je Samsung TV naadloos aan de muur wilt hangen of juist wilt plaatsen op een breed of juist smal meubelstuk. Dit jaar zijn de pootjes verstelbaar in hoogte en breedte om jou in je behoefte te voorzien. De TV heeft daardoor een tijdloos design die geschikt is voor elke situatie. Ook ideaal voor als je een Cinematic Q-series soundbar van Samsung wilt aansluiten op je TV. Door Q-Symphony werken alle speakers van zowel je TV als soundbar harmonieus samen voor een intens geluid. Ga voor de complete surround ervaring bij jou thuis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - LG 55NANO886PB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Smart TV LG 55NANO886PB 55" 4K Ultra HD NanoCell WiFitegen een onklopbare prijs. *Kleur: *Zilver *Ziverachtig *Eigenschappen: *Webnavigatie *Ruisonderdrukking *Progressief scannen *Timeshift-functie *Geschaald naar 4 K *HDR *Plat scherm *Hbb TV *Google Assistant *Amazon Alexa *Apple AirPlay 2 *2 Speakers *Ondertitelingsfunctie *Energiebesparing *ECO *Smart TV *Teletext *Elektronische programmagids (EPG) *Upgradebare firmware *Visualisatie van .jpeg-afbeeldingen *Automatisch zoeken van kanalen *Hotelmodus *Aspectverhouding: 16:9 *Connectiviteit: *Bluetooth *Wifi *WIFI 5 Ghz *Ethernet *Algemene interface *Bluetooth 5.0 *Enhanced Audio Return Channel (eARC) *Tuner: *Digitaal *DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2 *Smart TV: Ja *Afstandsbediening: Ja *Scherm: 55" *Verbindingen: *RJ45 x 1 *USB 2.0 x 3 *HDMI x 4 *RF x 2 *CI x 1 *CI+ x 1 *CI+ *HDMI 2.1 *1 x RJ45 *CI+ 1.4 x 1 *HDMI 2.1 x 1 *Compatibel: *VESA *Amazon Alexa *Resolutie: *4K Ultra HD *3840 x 2160 px *Besturingssysteem: *Web OS *6.0 *Technologie: *NanoCell *AMD FreeSync *HbbTV *Filmmaker Mode,High Dynamic Range 10 Pro (HDR10 Pro),Hybrid Log-Gamma (HLG) *Voedingsbron: *Wisselstroom *CA-kabel *Wisselstroom *Energieklasse: *G *Klasse G *Vorm: Doos *Compatibiliteit: Google Assistant *Vermogen RMS: 20W *Poorten: Digitale optische output *Functie: Timeshift *Inhoud van de doos: Houder *Frequentie: *50 - 60 Hz *120 Hz *Inclusief: Afstandsbediening *VESA: 30 x 30 cm *Spanning: 100 - 240 V *Opname: USB *Energieverbruik: *80 kWh *0.5 kWh *Montage: VESA *Jaar: 2021

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Samsung Neo QLED 55QN85A (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Samsung Neo QLED 55QN85A (2021) geeft al jouw lievelingsfilms letterlijk kleur. Dankzij de Neo QLED techniek heeft de tv veel meer oplichtende en dimmende lampjes achter het scherm. Hierdoor geeft hij donkere en lichte delen op het scherm nauwkeurig weer. Daarnaast zie je door het 10 bit paneel en de HDR ondersteuning beelden met een hoog contrast en veel verschillende kleurtinten. Hierdoor zie je niet zeven kleuren in de regenboog, maar tientallen tinten. De Neo Al Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat de tv beeldbronnen van een mindere kwaliteit verbetert naar 4K resolutie. Zo geniet je altijd van haarscherp beeld. De anti-reflectielaag en de brede kijkhoek zorgen ervoor dat je altijd beelden met de best mogelijke beeldkwaliteit bekijkt. De Neo QLED 55QN85A beschikt over een duurzame afstandsbediening, de 'Solarcell One Remote'. Deze afstandsbediening laadt zichzelf op met kunst- en daglicht, waardoor je geen batterijen meer hoeft te kopen. Object Tracking Sound zorgt voor een ruimtelijke geluidsweergave. Dankzij deze techniek volgt het geluid de bewegingen van het beeld, zodat scènes realistischer klinken. Beschik je over een soundbar of wil die bij de tv kopen? Dan zorgt de Q-Symphony techniek ervoor dat de soundbar het geluid van de tv niet volledig overneemt. In plaats daarvan hoor je de speakers van beide apparaten, wat zorgt voor een dynamisch en kamervullend geluid.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Samsung Crystal UHD 55TU7020 (2020)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Samsung Crystal UHD 55TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. Dankzij de Crystal Processor 4K van Samsung bekijk je kleurrijke en heldere beelden. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - LG G1 OLED55G1RLA

Loading..
Ga naar laagste prjis

De LG G1 55" OLED TV is een lust voor het oog. En speciaal ontworpen om aan de muur te hangen. Met de bijgeleverde LG Wall Mount hang je deze TV netjes en strak tegen de muur. Wil je de TV wel op een standaard ergens in de kamer neerzetten dan wordt de Gallery Stand apart verkocht. Light up your world. Zelfoplichtende pixels zijn geëvolueerd Zelfoplichtende pixels zorgen voor een werkelijk spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks design mogelijkheden, terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je leuk vindt aan tv - op alle manieren beter. LG OLED evo Onze beste OLED ooit. LG OLED evo zet een nieuwe standaard. Het OLED-scherm van de volgende generatie is opnieuw ontworpen en bevat nu een extra laag en een sterker emitterend materiaal. Deze optimaliseren de structuur van het scherm, verfijnen de golflengten van het licht en verhogen de efficiëntie. Het resultaat is een helderder en scherper beeld met verbeterde helderheid van de content - het is niet alleen het scherm dat is geëvolueerd, het is je kijkervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - LG B1 OLED55B16LA

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze LG B1 OLED55B16 OLED televisie van LG bevat zelfverlichte pixels die je de ultieme kijkervaring geeft. In tegenstelling tot led-tv's die worden beperkt door achtergrondverlichtingstechnologie, zijn de OLED-tv's in staat tot realistisch en uniek beeld. De zelfverlichte pixels zorgen voor een spectaculair beeld. De pixels bieden oneindig contrast, 100% kleurgetrouwheid en de scherpste pixel-perfecte details. Daarnaast het de televisie een slank ontwerp voor een stijlvolle ruimte. Door de technologie van LG kan de televisie onvoorstelbaar dun en licht worden ontworpen. De televisie zal elegant in de kamer opgaan. De echt filmervaring die de LG OLED55B16 kan bieden, geeft fantastisch beeld dankzij de 4k resolutie. Dolby Vision IQ kalibreert automatisch elke scène om ervoor te zorgen dat de instellingen van je tv passen bij de lichtniveaus van je kamer. Ervaar het thuisbioscoop geluid dankzij Dolby Atmos. Het brein van de LG OLED55B16 is de nieuwe a7 Gen4 AI-processor 4K met 100 HZ die het beeld en geluid intelligent aanpast, terwijl je de beweging helder houdt. Eigenschappen LG OLED55B16 Energieklasse: G Schermgrootte: 55 inch WiFi Frequentie: 120 Hz Dolby Atmos HDMI poorten: 2 VESA: 300 x 200 mm Bluetooth Besturingssysteem: webOS Gewicht: 19.9 kg Smart TV 4K Ultra HD USB poorten: 3 TV-kleur: zwart HDR Afmeting zonder standaard: HxBxD: 122.8 x 70.6 x 4.6 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Philips 55PUS7906 - Ambilight (2021)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Philips 55PUS7906 - Ambilight (2021) geniet je van filmmarathons met scherpe beeldkwaliteit. De HDR ondersteuning zorgt voor contrast- en kleurrijke beelden. Zo zie je bijvoorbeeld alle felle én subtiele blauwtinten bij een documentaire over de oceaan. Daarnaast komen details goed in beeld door de 4K resolutie, waardoor je tijdens diezelfde natuurfilm minuscule plankton deeltjes door de oceaan ziet dwalen. Een film, video of documentaire zet je gemakkelijk op via het Android smart platform. Met de afstandsbediening navigeer je naar smart tv, waarna je jouw favoriete app kiest uit een uitgebreid overzicht. Bovendien ondersteunt de 55PUS7906 Dolby Atmos, wat van pas komt als je een soundbar hebt. Zo zorgt de Dolby Atmos ervoor dat het geluid van de soundbar via het plafond jouw kijkpositie bereikt, waardoor het een surround geluidseffect krijgt. Hierdoor klinkt filmmuziek levendiger en lijkt het of je tussen twee discussiërende acteurs staat. Deze tv beschikt over 3-zijdige Ambilight, wat betekent dat de tv op de zijkanten en bovenkant ingebouwde lichtjes heeft. Deze lichten op en kleuren mee met het beeld als de tv aanstaat, wat extra sfeer geeft tijdens een film of serie. Daarnaast bedien je het licht van de tv via de Philips Hue app. Met deze app zet je alle lichten in de woonkamer met één druk op de knop aan of uit. Hierdoor loop je 's avonds letterlijk niet meer tegen de lamp als je door je donkere woonkamer loopt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Samsung UE55AU8070

Loading..
Ga naar laagste prjis

Levendige, kristalheldere kleuren met ons slankste profiel Levensechte kleuren, gemaakt van puur, fijn kristal Dynamic Crystal Color Ga helemaal in het beeld op met een miljard kleurtinten. Dynamic Crystal Color zorgt voor levensechte variaties waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Ervaar de levensechte kleurtinten dankzij het krachtige 4K Crystal Processor 4K Dankzij de krachtige 4K-upscaling geniet je van je favoriete content in 4K-resolutie. Je geniet ook van levensechte kleurexpressies dankzij de geavanceerde color mapping-technologie. Soepele bewegingen voor een helder beeld Motion Xcelerator Geniet van een duidelijk beeld en krachtige prestaties. De frames worden automatisch geschat en gecompenseerd voor de contentbron. Levensechte beleving met 4K UHD-resolutie 4K-resolutie 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Zelfs de kleinste details in de scène ontgaan je niet. Weergave van donker en licht in iedere scène HDR High Dynamic Range vergroot het lichtbereik van de tv zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes. TV en soundbar in perfecte harmonie Q-Symphony Omring jezelf met geluid van de tv en soundbar in perfecte harmonie. Dankzij Q Symphony kunnen de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd worden gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen. Slanker dan ooit AirSlim Crystal UHD is voorzien van een ultradun profiel. Je tv past dus naadloos in je interieur en heeft een minimalistische, maar elegante uitstraling. Naadloze aansluiting op de muur Slim Fit Wall Mount Ga voor het minimalistische interieur dat je altijd al wilde. Met de eenvoudig te installeren Slim Fit Wall Mount kan je tv dicht tegen de muur bevestigd worden, voor een natuurlijke uitstraling in je ruimte. Minder rommel Slimme kabeloplossing Organiseer je kabels netjes en verberg ze, voorkom rommel en geef je tv een naadloze uitstraling.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 55 inch tvs. Er zijn immers 240 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste