Bestenu

Wat is de beste 55 inch tv van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede 55 inch tv is een lastige opgave. Wat is de beste 55 inch tv van 2023? Na het onderzoeken van 201 55 inch tvs kwam de Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart als beste uit onze 55 inch tv-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de 55 inch tvs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 55 inch tvs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 55 inch tv-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 55 inch tvs

1Score: 9.9
Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart
Beste 55 inch TV voor sportliefhebbers
Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Sharp Aquos 55FN2EA 55inch 4K zwart
Sharp Aquos 55FN2EA 55inch 4K zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Samsung UE55AU7100 55 inch 4K zwart
Beste 55 inch TV voor smart home integratie
Samsung UE55AU7100 55 inch 4K zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Samsung QE55Q70B 55 inch 4K grijs
Beste 55 inch TV voor filmfanaten
Samsung QE55Q70B 55 inch 4K grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart
Beste 55 inch TV voor gamers
Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Samsung UE55AU7192 55 inch 4K zwart | titanium
Samsung UE55AU7192 55 inch 4K zwart | titanium
Samsung
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Samsung UE55AU7172U 55 inch 4K grijs/zwart
Samsung UE55AU7172U 55 inch 4K grijs/zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022
Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
TCL QLED 55C731 (2022) titanium | zwart | metaal
TCL QLED 55C731 (2022) titanium | zwart | metaal
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Hitachi 55HAK5450 55 inch 4K zwart
Hitachi 55HAK5450 55 inch 4K zwart
Hitachi
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 55 Inch Tv Koopgids

Al meer dan een halve eeuw is de tv het middelpunt van de woonkamer. Ondertussen zijn de tv's een stuk scherper, geavanceerd en groter geworden. De 55 inch tv is van middelgroot formaat en past daardoor goed in de meeste huiskamers. Meer over de beste 55 inch tv vind je in de koopgids hieronder.

Hoe breed is een 55 inch tv?

De breedte van een 55 inch tv ligt gemiddeld op 123 centimeter

Wat vast staat bij een 55 inch tv is het diagonaal. 55 inch staat gelijk aan ongeveer 140 centimeter. De breedte en lengte zijn afhankelijk van hoe deze zich ten opzichte van elkaar verhouden. Hele afwijkende verhoudingen kom je echter niet snel tegen. Gemiddeld ligt de breedte van een 55 inch tv op 123 centimeter, met een bijbehorende lengte van 71 centimeter. 

Wat is het verschil tussen een oled- en qled-tv?

Bij het keuzeproces van een tv, kom je ongetwijfeld de termen ‘oled’ en ‘qled’ tegen. Beide zijn gebaseerd op een andere technologie. Hoe dit werkt en of je 55 inch tv beter af is met een oled- of qled-scherm, leg ik hieronder uit.  

Oled

Dit acroniem staat voor ‘organic light emitting diode’. Elke individuele pixel dient als een soort minuscuul ledje. Hierdoor hebben ze in tegenstelling tot qled geen lichtbron op de achtergrond nodig. Dit maakt het oled-scherm flinterdun.

De hoeveelheid licht een deeltje geeft, is afhankelijk van hoeveel elektriciteit deze ontvangt. Geen stroom betekent geen licht. Dit maakt het oled-scherm in staat (nagenoeg) perfect zwart weer te geven. De contrasten van het oled-scherm zijn dan ook een van de grootste pluspunten. 

Qled

Waar oled een nieuwe techniek is, is qled eerder en variatie van de bekende productie van het led-lcd-scherm. ‘Qled’ staat voor ‘quantum light emitting diodeen is vergelijkbaar met een led-scherm. Het verschil is dat qled-schermen veel kleinere nanokristallen gebruiken die voor kleuren en helderheid zorgen, in tegenstelling tot de grotere kristallen die ‘normale’ lcd-panelen gebruiken.

In tegenstelling tot oled, produceren de afzonderlijke pixels van een qled-scherm niet hun eigen licht. Het maakt net als een traditioneel lcd-scherm gebruik van een lichtbron op de achtergrond. Hierdoor zijn qled-schermen meestal helderder dan oled-schermen, waardoor ze beter presteren in goed verlichte ruimtes.

Een ander voordeel van een qled-scherm is dat de minuscule kristallen een veel rijker kleurenpalet laten zien. Dit maakt de kleuren in het beeld extra levendig en fel

Het kwaliteitsverschil tussen de qled-schermen is groot. Het is dan ook niet eenduidig te zeggen dat alle qled-schermen beter zijn dan oled-schermen, of andersom. Een goed qled-scherm is voor een groot deel namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de led-lichtbron, niet zo zeer van de nanodeeltjes. 

Met zijn diepe zwarte kleuren, de details en het dunne uiterlijk gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een oled-scherm, maar staat je scherm pal voor een raam of in een anderszins goed verlichte kamer? Dan is qled mogelijk de betere optie.

Hoe groot is een 32 inch tv?

81 centimeter komt overeen met de diagonaal van een 32 inch tv. Dit betekent een gemiddelde breedte van 73 centimeter en een gemiddelde hoogte van 43 centimeter. Dit maakt de 32 inch tv een van de kleinste verkrijgbare tv-formaten. Een 55 inch tv is bijna 3 keer zo groot! 

Let wel: oled-tv's van dit formaat vind je vooralsnog niet, omdat de productiekosten voor fabrikanten te hoog liggen.

Beeldkwaliteit

Je nieuwe 55 inch tv moet uiteraard over een goede beeldkwaliteit beschikken. Let daarvoor op onderstaande specificaties.

Type scherm

In de basis onderscheiden we twee typen schermtechnieken: led-lcd en oled-schermen. Waar de pixels van een oled-scherm individueel van elkaar oplichten, gebruikt een led-lcd-scherm een lichtbron op de achtergrond. Is je budget ruim? Dan is het oled-scherm de beste optie.

Resolutie

De resolutie geeft het aantal pixels op een beeldscherm weer en is cruciaal voor de scherpte van een 55 inch tv. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. 

De meeste nieuwe 55 inch tv's hebben een 4K- oftewel Ultra HD-schermresolutie van 3840 × 2160p. Met Full HD (1920 × 1080p) kun je ook prima uit de voeten, maar een nog lagere resolutie raad ik je af.

Wil je echt uitpakken? Met een 8K-tv (7680 × 4320p) haal je qua resolutie het beste scherm van dit moment in huis. Houd echter rekening met dat veel streamingdiensten nog geen content voor deze resolutie aanbieden, waardoor je nog niet het maximale uit je tv haalt. Ook de prijzen zijn nog niet erg mals. 

HDR

High dynamic range is een techniek die extra kleuren, contrasten en helderheid aan het beeld toevoegt. De meeste nieuwe tv's zijn met deze techniek uitgerust, maar nog lang niet iedereen maakt er goed gebruik van. Om echt goed gebruik te maken van HDR, moet je rekening houden met wat mogelijke obstakels.

 • Is de 55 inch tv geen smart tv? Dan heb je een goede mediaplayer nodig die HDR ondersteunt. De Chromecast Ultra en Apple TV 4K zijn hier voorbeelden van.  
 • Zorg voor een goede internetverbinding. HDR gaat samen met een 4K-resolutie of hoger. Deze laatste vraagt om veel data om goed tot uiting te komen. 
 • Standaardabonnementen voor streamingdiensten ondersteunen meestal geen HDR. Hiervoor moet je soms een duurder abonnement afsluiten.

Bovendien bestaan er verschillende typen HDR. HDR10 en HLG gebruiken statische metadata, wat betekent dat dezelfde HDR-instellingen op alle beelden van je film of serie-aflevering worden geplakt. HDR10+ en Dolby Vision gebruiken daarentegen dynamische metadata, waarbij de aanpassingen per scène zijn toegevoegd, wat een veel betere kwaliteit levert als een film of serie veel tussen lichte en donkere omgevingen wisselt.

Beeldverversing

Het is wellicht niet zichtbaar, maar het beeld op je tv ververst zichzelf continue. De beeldverversingssnelheid geeft het aantal keer aan dat het beeld zich per seconde vernieuwt en wordt uitgedrukt in ‘Hertz’ (Hz). Hoe hoger het getal voor de afkorting, hoe soepeler het scherm beweging weergeeft.

55 inch tv's zijn verkrijgbaar met een beeldverversing vanaf 50 Hz. Dit is al voldoende om naar je gebruikelijke tv-programma's te kijken.

Voor de sportliefhebbers en gamers ligt dit anders. Om in detail te zien hoe Kylian Mbappé weer een doelpunt scoort, of om snel je tegenstander in Call of Duty uit te schakelen, is een hogere beeldverversing wenselijk. 

Kijk hiervoor naar 55 inch tv's met een verversingssnelheid van 100 Hz of hoger

Kijkafstand

Elke formaat televisie heeft een ideale kijkafstand. Om alles goed te zien, moet je bij een kleine 32 inch tv veel dichterbij zitten dan bij een 65 inch tv. Voor een 55 inch tv ligt de ideale kijkafstand op ongeveer 3 meter. 

Naast het formaat is ook de resolutie belangrijk. Als je te dicht bij een tv met lage resolutie zit, zul je je storen aan een onscherp beeld. Hoe hoger de resolutie van je tv, hoe kleiner de ideale kijkafstand.

 • De ideale kijkafstand van 3 meter geldt voor een Full HD-tv (1920 × 1080 pixels). 
 • Kies je een 55 inch tv met een 4K UHD-resolutie (3840 × 2160 pixels)? Verkort de kijkafstand dan met 0,75 tot 1 meter. 

Bij de aanschaf van een nieuwe tv, moet je juist hierom rekening houden met de grootte van je woonkamer. Voor een gemiddelde huiskamer is een 55 inch tv in de meeste gevallen echter een prima keuze.

In een royale woonkamer is een goede 65 inch tv een passendere optie. Heb je eerder een knusse, krappe woonkamer? Dan is de beste 43 inch tv, of een 32 inch tv meer geschikt. 

Is een 55 inch tv groot genoeg?

Zolang je geen enorme huiskamer hebt, is een 55 inch tv voldoende groot

Pak er een meetlint bij om zeker te zijn! Een 55 inch tv heeft een ideale kijkafstand van ongeveer 3 meter. Staat je bank ongeveer op deze afstand van de plek waar je je tv wilt zetten? Dan zit je met 55 inch goed. 

Geluid

Een fantastische kijkervaring is niet compleet zonder goed geluid. Om je geen hoge verwachtingen te geven, vertel ik alvast dat de ingebouwde speakers van een tv meestal niet erg goed zijn

Een echte bioscoopervaring met kwalitatief goed geluid, krijg je alleen door de beste soundbar aan je 55 inch tv te koppelen. Geen enkele tv tipt aan de geluidskwaliteit van een extern audiosysteem. 

Wil je liever geen geld uitgeven aan dit soort extra's? Kijk dan vooral naar het type of merk van de ingebouwde speakers in de 55 inch tv. Sommige tv's bieden in samenwerking met speakerbouwers een veel betere geluidskwaliteit dan andere. Zoek in dat geval naar samenwerkingen met merken als Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Bose en Harman Kardon

hero illustration

Hoe testen we 55 inch tvs?

Om de beste 55 inch tv te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 55 inch tv-test hebben we 201 55 inch tvs vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze 55 inch tv-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 55 inch tv-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne 55 inch tv-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte 55 inch tv in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 201 55 inch tvs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste 55 inch tvs op een rij

1. Beste 55 inch TV voor sportliefhebbers: Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart

 • list plusHet design van deze Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart is prachtig.
 • list plusHet beeld is uitstekend en realistisch.
 • list plusDeze Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart is compatibel voor gebruik met Samsung Soundbar.

Nadelen Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart

 • list plusDeze Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart heeft geen Nederlandse handleiding.
 • list plusDeze Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart heeft geen apps die specifiek voor deze tv zijn ontworpen.
 • list plusDe installatie kan soms traag zijn.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een 55 inch TV met levendige kleuren en een optimale beeldkwaliteit? Dan is de Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart de perfecte keuze voor jou! Met de 4K-resolutie en Crystal Display technologie zorgt deze TV voor een haarscherp beeld en rijke, levendige kleuren die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Het ondersteunt ook HDR10+ en HLG-formaten, waardoor je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes.

Met PurColor en het enorme scala aan kleuren van de TV kijk je naar films en heb je het gevoel alsof je er echt bij bent. En dankzij de krachtige 4K-upscaling geniet je van je favoriete content in 4K-resolutie. Ook de geavanceerde color mapping-technologie zorgt voor levensechte kleurexpressies.

Een ander pluspunt van deze TV is de Q-Symphony technologie. Hiermee worden de tv- en soundbarspeakers tegelijkertijd gebruikt voor een beter surroundeffect zonder de tv-speakers te hoeven dempen.

Het gewicht met standaard van deze TV is 12,5 kg, dus het is belangrijk om te zorgen voor een stevige en stabiele ondergrond. En hoewel de TV beschikt over 2 speakers, is het altijd aan te raden om een externe speaker of soundbar te gebruiken voor een nog betere geluidskwaliteit.

De Samsung UE55AU7022 55 inch 4K zwart is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een TV die zorgt voor een optimale kijkervaring en een haarscherp beeld. De TV biedt enorm veel content en entertainment, inclusief ondersteuning voor Netflix 4K-inhoud. Het enige nadeel is het gewicht, maar als je daar rekening mee houdt, is deze TV zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Sharp Aquos 55FN2EA 55inch 4K zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

De Sharp Aquos 55FN2EA is een knaller van een TV! Met zijn 55 inch scherm in 4K UHD en randloos design zal je elk moment genieten van de helderheid en kleuren. Dankzij de ingebouwde Google Assistant en Chromecast kun je moeiteloos genieten van je favoriete programma's, video's en muziek van je smartphone of tablet op het grote scherm. Het geluidsysteem van HARMAN/KARDON zorgt voor de ultieme bioscoop-ervaring. Bovendien heeft de TV ook een aantal handige extra's zoals Bluetooth en een SD-kaartlezer. Kijk, streamen en spelen, het kan allemaal met de Sharp Aquos 55FN2EA! HOOGTEPUNTEN 55inch 4K UHD Android-TV Strak randloos design Chromecast ingebouwd Google PlayStore Bluetooth HARMAN/KARDON luidsprekersysteem 4K ULTRA-HD RESOLUTIE Met 4K Ultra HD wordt de beeldkwaliteit van Full HD verhoogd door de resolutie te verviervoudigen. Hierdoor zijn zelfs oude films en series helderder en kleurrijker dan ooit. Dankzij moderne upscaler-technologie wordt elke inhoud geoptimaliseerd naar 4K voor ongeëvenaard bioscoopkwaliteit in het comfort van je eigen huis. HDR - HIGH DYNAMIC RANGE Met HDR ontdek je een nieuwe dimensie in tv-kijken. Door de toevoeging van verhoogde helderheid en contrast en het uitgebreide kleurenspectrum, ervaar je beelden die aansluiten bij het menselijk oog. Je ziet heldere beelden duidelijker en levendiger, rode, groene en blauwe tinten schitteren en het beeld wordt dieper. GOOGLE ASSISTANT Bestuur je TV makkelijk via stem: Druk op de Google Assistant-toets op je afstandsbediening en stuur je tv meteen aan met je stem. Vraag Google bijvoorbeeld om thrillers, ontdek openstaande multiplayer-spelen of stuur je domotica-apparaten aan. Je kunt ook taken beheren, je kalender raadplegen en informatie opvragen via je televisie. CHROMECAST INGEBOUWD Met de ingebouwde Chromecast kun je gemakkelijk vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop naar je grote TV-scherm streamen. Geniet ontspannen van al je favoriete films, video's, apps, spellen en nog veel meer in groot formaat. Zelfs je vakantiefoto's kun je op je TV laten zien in haarscherpe en schitterende kleuren. ACTIVE MOTION 800 Ervaar scherpte en helderheid in bewegende beelden: Active Motion garandeert een helderheid die traditionele LCD-tv's niet kunnen bieden. Krachtige processoren en een snelle LCD-display zorgen voor scherpe beelden bij sport, film en actie. SD-KAARTLEZER Met de SD-kaartlezer zet je foto's en video's van je digitale camera of 4K-camera gemakkelijk over naar je grote tv. Hierdoor kun je deze in 4K- of Full HD-resolutie bekijken en zie je elk detail scherp en helder, zodat je ze met het hele gezin kunt delen. HARMAN/KARDON GELUID Met het op maat ontworpen audio-systeem van HARMAN/KARDON beleef je het gevoel van een bioscoop in je eigen huis. Het biedt uitstekende dynamiek en nauwkeurigheid, waardoor het geluid de hele kamer vult en tv-kijken een ware beleving voor de oren wordt. HEVC/h.265 Met deze nieuwste videocodec ben je vandaag reeds voorbereid op de zendnormen van morgen. En wanneer het zover is, ben je met je Sharp TV van begin af aan van de partij. GAMEMODUS Met de Game Modus speel je games op je console soepel en snel: geen vertragingen meer tijdens het gamen door onnodige vertragingen. Dankzij de best mogelijke reactietijden, heldere 4K of Full HD-resolutie en natuurlijk contrast speel je games zoals bedoeld, en ben je nog dieper in het spel verweven. DTS Virtual:X: Entertainment op het hoogste akoestische niveau: DTS Virtual:X creëert het gevoel van geluid boven uw hoofdhoogte. Het verbetert ook de helderheid van dialogen en versterkt het basgeluid. Ga gewoon achterover zitten en laat uw tv-luidsprekers een ongekende audio-ervaring leveren. 4 HDMI-AANSLUITINGEN Met de HDMI-poorten sluit je diverse apparaten aan, zoals blu-ray- of dvd-spelers, streaming apparaten, digitale ontvangers en spelconsoles. Hierdoor kun je direct genieten van films, muziek en games op je televisie. ANDROID TV REMOTE CONTROL-APP Bedien je tv met je smartphone of tablet: geen afstandsbediening nodig! Met de app kun je de tv bedienen met de D-pad, touchpad, spraak of toetsenbord. Kies de manier die bij jou past, of varieer elke dag! (iOS / Android) HET BESTE OP HET GEBIED VAN STREAMING Streaming made easy: Netflix, Amazon Prime, Google Play Movies bieden een enorm aanbod aan films, series en documentaires, waaronder de grootste kaskrakers en originele producties. Bij Google Play Movies kun je ook films kopen of huren die nergens anders te zien zijn. Andere platforms, zoals Videoland, NPO Start, Viaplay, F1 TV PRO, Disney+, Pathe Thuis, HBO Max, Ziggo Go en KPN iTV zijn eenvoudig te installeren via de Google Play Store. SPECIFICATIES: Android 11.0 55 inch 4K UHD HDR10, HLG en Dolby Vision Resolutie: 3840 x 2160 Ingebouwde Chromecast Vermogen: 2x10W Equalizer 4x HDMI 2.1 met eARC, 2x USB HDMI ARC-CEC 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting Wi-Fi en RJ45 (ethernet) Bluetooth VESA 400 x 300 Energieklasse 2121: F Afmetingen in mm: 1231 x 760 x 265 (met voet) Afmetingen in mm: 1231 x 718 x 91 (zonder voet) Afstand tussen voetjes in mm: 1111 Gewicht: 11 kg * voor de meeste streamingdiensten is een betaald abonnement vereist

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

3. Beste 55 inch TV voor smart home integratie: Samsung UE55AU7100 55 inch 4K zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung UE55AU7100 55 inch 4K zwart

 • list plusEen voordeel van deze curved tv is dat het een prachtig beeld heeft, met realistische kleuren en scherpe details.
 • list plusEen ander voordeel is dat het besturingssysteem snel en makkelijk te bedienen is.
 • list plusEen laatste voordeel is dat deze curved tv veel apps ondersteunt, waaronder Netflix, YouTube en Amazon Prime Video.

Nadelen Samsung UE55AU7100 55 inch 4K zwart

 • list plusEen nadeel van deze curved tv is dat de bezorging van het artikel zorgvuldiger kan zijn.
 • list plusDe plastic, slecht afgewerkte pootjes geven de tv een minder premium uiterlijk.
 • list plusHet geluid is niet van de beste kwaliteit.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

De Samsung UE55AU7100 is een geweldige 55 inch TV met indrukwekkende 4K Ultra HD beeldkwaliteit en HDR. Het beeld is haarscherp en kleuren zijn levendig, waardoor je elk detail van je favoriete films en tv-programma's kunt zien. Wat deze TV bijzonder maakt, is de ondersteuning voor HDR10+ technologie. Dit betekent dat je kunt genieten van gedetailleerde beelden, zelfs in de donkerste scènes.

Met drie HDMI-poorten heb je genoeg mogelijkheden om extra apparaten aan te sluiten, zoals een gameconsole of Blu-ray speler. Dit maakt het mogelijk om al je favoriete content in de beste kwaliteit te bekijken. De TV heeft ook ingebouwde apps, waaronder Disney+ en Amazon Prime, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot al je favoriete shows en films.

Het stijlvolle zwarte design van de UE55AU7100 past in elk interieur en de TV is gemakkelijk te installeren. Het geluid van de TV is ook van goede kwaliteit, met twee speakers die een helder en krachtig geluid produceren.

Als specialist in 55 inch TV's kan ik zeggen dat dit een geweldige TV is voor mensen die op zoek zijn naar de beste beeldkwaliteit en een groot scherm. De TV is perfect voor het bekijken van films, tv-programma's en sportevenementen, maar ook voor gamers die op zoek zijn naar de beste game-ervaring.

Een nadeel van deze TV kan zijn dat het gewicht met standaard vrij zwaar is, namelijk 14,2 kg. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de TV te verplaatsen of te monteren. Ook kan het zijn dat de ingebouwde apps niet voldoende zijn voor sommige kijkers, waardoor je mogelijk een extra apparaat nodig hebt om toegang te krijgen tot andere streamingdiensten.

Al met al is de Samsung UE55AU7100 een uitstekende 55 inch TV met geweldige beeldkwaliteit, veel aansluitmogelijkheden en handige ingebouwde apps. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de beste kijkervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste 55 inch TV voor filmfanaten: Samsung QE55Q70B 55 inch 4K grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een televisie die alles in huis heeft? Dan is de Samsung QE55Q70B 55 inch 4K grijs de perfecte keuze voor jou! Met deze TV geniet je van rijke contrasten in donkere en lichte scènes dankzij de Dual LED-technologie. Bovendien wordt alle content razendsnel verbeterd naar 4K-beeldkwaliteit met de AI Quantum Processor 4K. Zo krijg je realistische beelden voorgeschoteld waar je helemaal in opgaat.

En niet alleen het beeld is geweldig, ook het geluid is top-notch. Met Object Tracking Sound volg je de actie op het beeld niet alleen met je ogen, maar ook met je oren. Het geluid volgt namelijk de actie op het scherm, waardoor je helemaal in het verhaal opgaat. En als je een gamer bent, dan zit je helemaal goed met deze TV. De Next-Gen gaming in 4K@120Hz zorgt voor een lage input lag van <5.8ms. Zo profiteer je van een complete smart TV-ervaring.

Het hart van deze QLED TV is de Quantum Processor 4K, die ervoor zorgt dat alle content optimaal tot zijn recht komt. De processor analyseert de content van de inputbron en verbetert deze automatisch, denk bijvoorbeeld aan ruis tegengaan, verloren details herstellen en voorwerpen of teksten scherper maken. Zo maakt het niet uit welke bron je gebruikt voor je entertainment, de processor maakt alle content razendsnel tot 4K-resolutie.

Met Adaptive Picture wordt de helderheid van je beeldscherm aangepast op basis van jouw omgeving. Of er nu veel of weinig licht is, de TV past zich actief aan op het omgevingslicht. Hierdoor geniet je altijd van het beste beeld, ongeacht de omstandigheden.

Persoonlijk vind ik deze TV een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een complete smart TV-ervaring. Het beeld, geluid en de gaming-mogelijkheden zijn fantastisch en de Quantum Processor 4K zorgt ervoor dat alle content optimaal wordt weergegeven. Het enige nadeel is het gewicht met standaard van 16900 kg, wat het lastig kan maken om de TV te verplaatsen. Maar als je de TV eenmaal op zijn plek hebt staan, dan geniet je wel van alles wat deze TV te bieden heeft!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste 55 inch TV voor gamers: Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart

 • list plusHet beeld van de Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart is geweldig.
 • list plusHet scherm van de Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart heeft een uitstekende resolutie van 3840 x 2160 pixels.
 • list plusDeze curved tv heeft een levendige kleurweergave.

Nadelen Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart

 • list plusDe Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart heeft een relatief hoge prijs.
 • list plusDeze curved tv heeft geen integratie mogelijkheid met andere apparaten.
 • list plusEr zijn geen ingebouwde luidsprekers bij de Samsung QE55Q67B 55 inch 4K zwart.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

De Samsung QE55Q67B is een 55 inch TV die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een prachtig beeld. Met de Quantum Dot-technologie en HDR10+ levert dit model een kleurvolume van 100% en diepere zwarttinten voor een bioscoopbeleving in je eigen huis. Het superslanke profiel van de TV zorgt voor een naadloos geheel met de muur, wat zorgt voor een elegant uiterlijk. De Smart Hub is ook geoptimaliseerd voor een snellere navigatie, waardoor je snel toegang hebt tot je favoriete content.

Het gebruik van Quantum Dot-technologie zorgt voor een adembenemende kleurweergave die levensecht is bij elk helderheidsniveau. Dit is vooral belangrijk bij het kijken van films en series, omdat het een realistisch gevoel geeft en je echt in de scènes trekt. Bovendien zorgt de Dynamic Tone Mapping van HDR10+ voor diepere zwarttinten en levendigere beelden met meer details, wat het kijken van je favoriete content nog beter maakt.

De AirSlim functie zorgt ervoor dat de TV nog strakker en slanker is dan ooit tevoren. Dit is geweldig voor mensen die een minimalistische esthetiek in hun huis willen hebben. De Smart Hub is ook geoptimaliseerd voor een snellere navigatie, waardoor je snel toegang hebt tot je favoriete content.

Een nadeel van deze TV is dat het gewicht met standaard 15,8 kg is, wat het lastig maakt om te verplaatsen. Ook kan het, afhankelijk van de grootte van je woonkamer, te groot zijn.

Over het algemeen is de Samsung QE55Q67B een geweldige TV voor mensen die op zoek zijn naar een prachtig beeld met levendige kleuren en diepere zwarttinten. De AirSlim functie zorgt voor een strak en elegant uiterlijk dat goed past in moderne huizen. Het enige nadeel is het gewicht en de grootte van de TV, maar als je een grote woonkamer hebt en niet van plan bent om de TV vaak te verplaatsen, dan is dit een geweldige keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

6. Samsung UE55AU7192 55 inch 4K zwart | titanium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

De Samsung UE55AU7192 is een 55 inch (140cm) 4K LED smart televisie. Dankzij de grootte is elke film of serie een echte beleving. Alle beelden zijn haarscherp dankzij de buitengewone 4K technologie en 50 Hz verversingssnelheid. Daarnaast beschikt deze Samsung smart tv over de nieuwste HDR technologie. De local dimming technologie in de Samsung tv zorgt voor een prachtig contrast van zwart beeld. Sluit je apparaten aan via de USB ingang, HDMI aansluiting of stream je favoriete content vanaf je smartphone zo naar je televisie! Maak gebruik van handige apps en ervaar de krachtige software en overweldigende kwaliteit van een Smart TV. Ook geef je met dit strakke en elegante ontwerp je interieur een boost! Crystal Display Ga helemaal in het beeld op met een breder kleurenspectrum. Crystal Display biedt een optimale kleurweergave waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Crystal Processor 4K Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt. Boundless Design (3-side) Een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een smalle rand die de nadruk legt op het beeld. Het is een elegante TV, zowel op de voet als aan de muur. 4K-resolutie 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Beleef het alsof je er echt bij bent. HDR High-Dynamic Range vergroot het lichtbereik van je TV, zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes. Game Enhancer Game op volle kracht met Real Game Enhancer. Het beeld op je scherm wordt geoptimaliseerd zodat jij meer controle hebt en de inputvertraging nauwelijks merkbaar is. Geniet van soepel, ongeëvenaard gamen zonder bewegingsonscherpte of trillingen. Clean cable solution Samsung Crystal UHD biedt een praktische oplossing om al je TV-kabels netjes uit het zicht weg te bergen in de standaard. Zo houd je het overzichtelijk en kun je optimaal genieten van het mooie ontwerp van je TV. Smart Hub & One Remote Control De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Met de handige One Remote Control bedien je eenvoudig alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening. AirPlay 2 Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speel je heel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer af op de Samsung UHD TV vanaf je iPhone, iPad en Mac. Extra informatie: Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'. Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product. Samsung serienummers op de doos Belangrijk: Televisies van Samsung worden per serie uitgegeven, bijvoorbeeld de Q60T of de Q70T serie. Binnen zo’n serie kunnen verschillende modelnummers vallen. Zo behoren bijvoorbeeld de QE55Q64T, de QE55Q65 en de QE55Q60T alle drie tot de Q60T serie. Op de voorkant van de doos zal in dat geval bij alle drie de types groot “Q60T” staan. De Q60T op de voorkant van de doos verwijst dus naar de serie en niet naar het modelnummer. Op de achterkant of de zijkant van de doos staat welk typenummer je hebt ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Samsung UE55AU7172U 55 inch 4K grijs/zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

De Samsung UE55AU7172U is een 4K Smart TV uit de series 7. Met het prachtige 55 inch (140 cm) 'Crystal Display' beeldscherm ervaar je jouw favoriete series, films en televisieprogramma's in topkwaliteit. Sluit je apparaten aan via de USB ingang, HDMI aansluiting of stream je favoriete content vanaf je smartphone zo naar je televisie! Maak gebruik van handige apps en ervaar de krachtige software en overweldigende kwaliteit van een Smart TV. Ook geef je met dit strakke en elegante ontwerp je interieur een boost! Crystal Display Ga helemaal in het beeld op met een breder kleurenspectrum. Crystal Display biedt een optimale kleurweergave waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Crystal Processor 4K Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt. Boundless Design (3-side) Een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een smalle rand die de nadruk legt op het beeld. Het is een elegante TV, zowel op de voet als aan de muur. 4K-resolutie 4K UHD TV gaat verder dan gewone FHD en heeft 4x meer pixels, waarmee je ogen de scherpe en heldere beelden krijgen die ze verdienen. Beleef het alsof je er echt bij bent. HDR High-Dynamic Range vergroot het lichtbereik van je TV, zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes. Game Enhancer Game op volle kracht met Real Game Enhancer. Het beeld op je scherm wordt geoptimaliseerd zodat jij meer controle hebt en de inputvertraging nauwelijks merkbaar is. Geniet van soepel, ongeëvenaard gamen zonder bewegingsonscherpte of trillingen. Clean cable solution Samsung Crystal UHD biedt een praktische oplossing om al je TV-kabels netjes uit het zicht weg te bergen in de standaard. Zo houd je het overzichtelijk en kun je optimaal genieten van het mooie ontwerp van je TV. Smart Hub & One Remote Control De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Met de handige One Remote Control bedien je eenvoudig alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening. AirPlay 2 Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speel je heel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer af op de Samsung UHD TV vanaf je iPhone, iPad en Mac. Extra informatie: Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'. Europese modellen Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt. Garantie Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product. Samsung serienummers op de doos Belangrijk: Televisies van Samsung worden per serie uitgegeven, bijvoorbeeld de Q60T of de Q70T serie. Binnen zo’n serie kunnen verschillende modelnummers vallen. Zo behoren bijvoorbeeld de QE55Q64T, de QE55Q65 en de QE55Q60T alle drie tot de Q60T serie. Op de voorkant van de doos zal in dat geval bij alle drie de types groot “Q60T” staan. De Q60T op de voorkant van de doos verwijst dus naar de serie en niet naar het modelnummer. Op de achterkant of de zijkant van de doos staat welk typenummer je hebt ontvangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

8. Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022

 • list plusDe Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022 heeft een prachtig beeld met levendige kleuren.
 • list plusDeze tv heeft een snelle processor waardoor het snel reageert op bediening.
 • list plusDe Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022 heeft talrijke aansluitmogelijkheden, zoals HDMI, USB en Bluetooth.

Nadelen Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED 2022

 • list plusDeze tv heeft een beperkt aantal ingebouwde apps.
 • list plusDe geluidskwaliteit van deze tv is matig.
 • list plusDe afstandsbediening van deze tv is ingewikkeld om te bedienen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Wil je de ultieme kijkervaring beleven? Dan is de Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED TV ideaal voor jou! Het scherm is voorzien van de nieuwste QLED-technologie, waardoor de kleuren haarscherp en helder zijn en de zwarte kleuren echt zwart zijn. Met een beelddiagonaal van 139,7 cm (55 inch) en een maximale resolutie van 4K Ultra HD, biedt deze TV een bioscoopbeleving in jouw woonkamer.

De TV heeft ook een Ultra Viewing Angle, waardoor het licht gelijkmatig wordt verspreid en lichtlekkage wordt verminderd. Zo kun je vanuit elke hoek genieten van een optimale kijkervaring. Bovendien biedt de Quantum Dot-technologie meer dan een miljard kleuren en 100% kleurvolume, wat zorgt voor adembenemende kleuren die levensecht zijn bij elk helderheidsniveau.

Met Quantum HDR worden details en contrasten naar voren gebracht, waardoor je elk beeld in volle kracht ervaart. En de Dynamic Tone Mapping van HDR10+ zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere beelden en details die goed doorkomen.

De TV is ook nog eens superslank en vormt een naadloos geheel met de muur dankzij de AirSlim technologie. Met een input lag van slechts 10 milliseconden ben je verzekerd van een ongelofelijk vloeiende en snelle game-ervaring.

Al met al is de Samsung QE55Q60B 55 inch 4K QLED TV een fantastische aankoop voor zowel filmliefhebbers als gamers. Het enige nadeel is het gewicht van 15,5 kg met standaard, wat het lastiger maakt om de TV te verplaatsen. Maar, als je op zoek bent naar de ultieme kijkervaring, is dit zeker de TV voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. TCL QLED 55C731 (2022) titanium | zwart | metaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TCL QLED 55C731 (2022) titanium | zwart | metaal

 • list plusDe QLED technologie zorgt voor intense kleuren en uitstekende contrastwaarden.
 • list plusHet menu is vlot en uitgebreid.
 • list plusDeze tv heeft een native 144 Hz scherm.

Nadelen TCL QLED 55C731 (2022) titanium | zwart | metaal

 • list plusDe qled tv is heel zwaar, met een gewicht van 40 kg.
 • list plusJe krijgt maar twee schroeven mee om de tv op te hangen.
 • list plusEr wordt geen afstandsbediening meegeleverd.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

Met de TCL QLED 55C731 (2022) geniet je van gedetailleerde beelden met sprekende kleuren. Dankzij de 4K UHD resolutie kijk je naar scherpe content. Zo vallen bijvoorbeeld details op de huid van dieren in een natuurdocumentaire extra op. Door de quantum dot laag op het scherm, toont de televisie een hoge helderheid en een groot kleurbereik. In combinatie met het 10 bit paneel is het kleurbereik nog groter. Hierdoor onderscheid je verschillende kleurtinten in een berglandschap, en zijn sterren in een sterrenhemel erg fel. Door de verversingssnelheid van 100 hertz worden beelden vloeiend getoond. Dit komt tot zijn recht tijdens actiescènes met veel beweging of tijdens een snelle sportwedstrijd. Op het Google TV smart platform navigeer je gemakkelijk door je favoriete apps als Netflix en Disney+. Dankzij Google Assistant navigeer je door het smart platform met spraakopdrachten. Via AirPlay stream je moeiteloos content van je Apple apparaat naar de tv.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Hitachi 55HAK5450 55 inch 4K zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8

Op zoek naar een veelzijdige 55 inch 4K TV met toegang tot het grootste smartplatform ter wereld? De Hitachi 55HAK5450 is zeker het overwegen waard. Met een schermdiagonaal van 140 cm en een haarscherpe beeldkwaliteit komt deze TV overal tot zijn recht. Het dunne design scherm en het Android smartplatform maken deze televisie een echte aanrader.

Het Android TV met Google Play Store biedt uitgebreide Smart-functies waarmee je kunt genieten van Netflix, YouTube en vele andere apps die je kunt installeren via de Android Play Store op deze televisie. Installeer gemakkelijk en kostenloos jouw favoriete apps zoals Spotify, Videoland of Disney+ en haal het beste uit de gemakken die Hitachi te bieden heeft. De ingebouwde Chromecast en Google Assistant maken deze televisie veelzijdig in gebruik. Stream gemakkelijk foto's en video's vanaf je smartphone naar je TV en bedien de TV met de Hitamote: Hitachi remote tv app.

De Hitachi HAK serie heeft een officiële Google licentie en beschikt daardoor over een ingebouwde Chromecast en Google Assistant. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere TV's waarvoor je een externe Chromecast moet aanschaffen. Met een input lag van slechts 6.5 milliseconde en HDR-ondersteuning is deze TV ideaal voor gaming en films kijken.

Deze TV is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige TV met haarscherp beeld en uitgebreide smart-functies. Het grote formaat en dunne design scherm maken deze TV een echte blikvanger in je woonkamer.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over de Hitachi 55HAK5450. Het Android smartplatform biedt uitgebreide mogelijkheden en de ingebouwde Chromecast en Google Assistant zijn een groot voordeel. Het enige nadeel is de prijs, deze TV is namelijk iets duurder dan andere TV's in deze categorie. Echter, als je op zoek bent naar een veelzijdige TV met haarscherp beeld en uitgebreide smart-functies, dan is de Hitachi 55HAK5450 zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 55 inch tvs. Er zijn namelijk 201 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!