Wat is de beste 4k TV van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het kopen van een goede 4k TV is een lastige opdracht. Wat is de beste 4k TV van 2023? Na het onderzoeken van 231 4k TVs kwam de Hisense 55-Inch U6H 4K TV als beste uit onze 4k TV-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 4k TVs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 4k TVs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige 4k TV-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste 4k TVs

1Score: 9.6
Hisense 55-Inch U6H 4K TV
Hisense 55-Inch U6H 4K TV
Hisense
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
LG OLED C2
Beste 4k tv
LG OLED C2
LG
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Sony A95K OLED 4K TV
Optimaal voor thuisbioscopen met opmerkelijke helderheid en zwartniveaus
Sony A95K OLED 4K TV
Sony
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
Samsung Q70A Series 4K TV
Samsung Q70A Series 4K TV
Samsung
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.9
TCL 32S334 Android TV
Betaalbare QLED-waarde met Google TV
TCL 32S334 Android TV
TCL
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.8
LG C2 OLED
LG C2 OLED
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.6
TCL 4-Series (Roku TV model)
TCL 4-Series (Roku TV model)
TCL
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.3
Samsung QN90C
Samsung QN90C
Samsung
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.2
Samsung S90C
Samsung S90C
Samsung
Ga naar laagste prijs
10Score: 8
TCL QM8 Class
TCL QM8 Class
TCL
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu 4K Tv Koopgids

Wil je jouw favoriete film, serie of game in hoge beeldkwaliteit beleven? Dan kies je voor een 4K (Ultra HD) televisie! Wat 4K precies inhoudt en waar je op let als je de beste 4K tv koopt, lees je in deze koopgids.

Wat is 4K Ultra HD tv?

4K is een aanduiding voor de resolutie die aangeeft hoe scherp het beeld is. Een andere naam voor 4K is Ultra HD. Ultra HD wordt ook afgekort als UHD. 4K, Ultra HD en UHD staan bij tv's dus allemaal voor hetzelfde. Deze afkortingen vertellen iets over de scherpte van het beeld. De geluidskwaliteit, kijkafstand, schermdiagonaal en meer eigenschappen staan daar los van.

Zo zijn er onder de 4K tv's verschillende schermtypen: dat kan lcd, oled of Qled zijn. De kleurdiepte verschilt ook per 4K tv, net als de verversingssnelheid en andere eigenschappen.

Hoe scherp is een 4K tv?

Het beeld van elke tv is opgebouwd uit pixels. Hoe meer pixels er aanwezig zijn, hoe scherper het beeld is. Als je het vergelijkt met een mozaïek, dan breng je met meer kleine steentjes meer details aan dan met minder grotere stenen. Zo werkt het ook met pixels in het scherm.

Onder de aanduidingen van beeldkwaliteit is Full HD de voorganger van 4K. Deze beeldkwaliteit is al aan de hoge kant, maar 4K doet daar een schepje bovenop: deze resolutie is wel vier keer scherper dan Full HD! De minimale scherpte van 4K tv bestaat uit 3840 bij 2160. Dat resulteert in een minimum van 8 miljoen pixels en zorgt voor haarscherp beeld.

Welke HDMI-kabel heb ik nodig voor een 4K tv?

Alle HDMI-kabels passen op een HDMI-poort, maar in kwaliteit zijn er onderlinge verschillen. Als een HDMI-kabel ouder is dan vijf jaar, dan kun je ervan uitgaan dat deze niet geschikt is voor 4K. Omdat 4k een relatief nieuwe resolutiehoogte is, zijn alleen nieuwe soorten HDMI-kabels geschikt. Kies dus voor een HDMI-kabel die kort geleden is geproduceerd.

Aan de versie van de HDMI-kabel zie je of deze geschikt is voor 4K. De HDMI-versie staat altijd op de verpakking van de kabel. HDMI 1.4, HDMI 2.0 en HDMI 2.1 zijn de nieuwste versies: dit zijn de enige die 4K-resolutie ondersteunen. Gebruik je een andere versie, dan is die nog wel bruikbaar, maar speelt het beeld in een lagere kwaliteit af op het scherm.

Kan ik op een 4K tv alles in Ultra HD kijken?

Als de tv een resolutie van 4K heeft, wil dit zeggen dat de beeldkwaliteit hoog genoeg is om 4K-beelden te weergeven. Dat betekent niet automatisch dat elke bron 4K-beeld aanlevert. Oude films zijn bijvoorbeeld zelden in de 4K-resolutie geproduceerd. Ook verouderde games, series en andere content zijn zelfden in 4K beschikbaar.

De tv moet dus niet alleen 4K-resolutie ondersteunen, het mediatype dat je afspeelt op de tv moet ook in 4K-resolutie zijn gemaakt. Gelukkig is er steeds meer content in Ultra HD beschikbaar. Streamingdiensten zoals Netflix en Videoland hebben bijvoorbeeld veel films en series die in 4K beschikbaar is. Tijdens het streamen klik je het 4K-pictogram aan om de juiste resolutie af te spelen.

Heb je een 4K tv, houd er dan rekening mee dat content niet automatisch in 4K afspeelt. Op YouTube en andere streamingdiensten klik je op het 4K-pictogram en voor tv-programma's in 4K neem je bij de provider een geschikt pakket. Blu-rayfilms zijn ook geschikt voor een 4K tv.

Is een 4K TV altijd smart?

Wel of niet smart en de resolutie van een tv zijn twee verschillende eigenschappen. Technisch gezien hebben ze weinig met elkaar te maken, maar in de praktijk gaan ze vaak hand in hand. Smart tv's en de 4K-resolutie zijn namelijk allebei nieuwe, moderne eigenschappen. Om die reden zijn 4K tv's in de praktijk bijna altijd met smart functies uitgerust.

Als je het omdraait, werkt het anders: niet alle smart tv's hebben een beeldresolutie van 4K. Smart televisies vind je in verschillende prijscategorieën, en de goedkopere modellen hebben vaak een Full HD resolutie in plaats van 4K.

hero illustration

Hoe testen we 4k TVs?

Om de beste 4k TV te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 4k TV-test hebben we 231 4k TVs geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze 4k TV-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 4k TV-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 4k TV-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste 4k TV in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 231 4k TVs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste 4k TVs in een oogopslag

1. Hisense 55-Inch U6H 4K TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hisense 55-Inch U6H 4K TV

 • list plusUitstekende filmervaring in donkere kamers
 • list plusGoede prestaties voor gaming, met ondersteuning voor variabele verversingssnelheid en lage input lag
 • list plusKan lagere resolutie content zonder problemen upscalen

Nadelen Hisense 55-Inch U6H 4K TV

 • list plusGebrek aan HDMI 2.1 bandbreedte voor gaming met hoge framesnelheid
 • list plusTrage reactietijd kan resulteren in bewegingsonscherpte
 • list plusNauwe kijkhoek beïnvloedt de beeldkwaliteit vanaf de zijkanten

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.31
Functionaliteit
9.64
Gebruiksgemak
9.94
De Hisense U6H 4K TV is een veelzijdige optie die goede prestaties biedt voor diverse doeleinden. Hij valt op door zijn uitstekende filmervaring in donkere kamers, dankzij zijn hoge native contrastverhouding en degelijke lokale dimfunctie. Zoals een beoordeling van Rtings.com vermeldt: "Hij blinkt uit bij het kijken van films in donkere kamers dankzij zijn hoge native contrastverhouding en degelijke lokale dimfunctie." Hij gaat ook goed om met reflecties en heeft een goede piekhelderheid, waardoor hij geschikt is voor goed verlichte kamers.

Gamen op de U6H is ook een positieve ervaring, met ondersteuning voor variabele verversingssnelheid en een lage invoervertraging. Hij mist echter de HDMI 2.1 bandbreedte voor gamen met een hoge framesnelheid. Volgens Rtings.com is het een TV die "geschikt is voor gamen, met ondersteuning voor variabele verversingssnelheid en een lage invoervertraging." De prestaties van de TV in HDR zijn prijzenswaardig, met een breed scala aan kleuren en goed contrast. Sommige hoogtepunten en kleuren kunnen echter minder opvallen.

De Hisense U6H TV kan lagere resolutie content probleemloos opschalen, waardoor het een solide keuze is voor tv-programma's, sport, gamen en HDR-films. Zoals een beoordeling van Tom's Guide benadrukt, wordt het "beschouwd als een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, met solide prestaties voor prijsbewuste consumenten."

Wat het ontwerp betreft, heeft de U6H een eenvoudige en onopvallende uitstraling, met een dunne plastic rand en een dikkere achterkant. De standaard heeft ingebouwde beugels voor kabelbeheer. Hij biedt een degelijke selectie van poorten, waaronder HDMI, USB en Ethernet. Geen van de HDMI-poorten ondersteunt echter de nieuwere HDMI 2.1-standaard, waardoor de gaming-mogelijkheden beperkt zijn.

Hoewel de Hisense U6H zijn sterke punten heeft, heeft hij ook enkele beperkingen. De trage reactietijd kan leiden tot bewegingsonscherpte en de beperkte kijkhoek kan de beeldkwaliteit aan de zijkanten beïnvloeden. De beperking van de kijkhoek maakt hem ook minder geschikt voor brede zitopstellingen. Daarnaast kunnen er enkele onregelmatigheden zijn met felle kleuren.

In vergelijking met andere modellen op de markt valt de Hisense U6H op als een solide keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke optie met goede prestaties voor diverse doeleinden. Zijn sterke punten liggen op het gebied van het kijken van films, gamen en HDR-content, waarbij hij levendige kleuren en indrukwekkende hoogtepunten levert. Hij schiet echter tekort in het produceren van diepe zwarttinten en heeft enkele beperkingen wat betreft kijkhoeken en reactietijd.

Al met al biedt de Hisense U6H 4K TV een veelzijdige en betaalbare optie voor consumenten die een betrouwbare TV zoeken voor gemengd gebruik. Hoewel hij misschien niet alle toeters en bellen heeft van duurdere modellen, levert hij solide prestaties op essentiële gebieden en biedt hij uitstekende waarde voor zijn prijsklasse.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Beste 4k tv: LG OLED C2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG OLED C2

 • list plusSuperieure beeldkwaliteit
 • list plusVerschillende formaatopties
 • list plusHoogwaardige functies

Nadelen LG OLED C2

 • list plusDe afstandsbediening van de TV kan verbeterd worden
 • list plusEen rommelig WebOS-menu systeem
 • list plusOntbreekt een ATSC 3.0 tuner

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.82
De LG OLED C2 wordt geprezen als de beste high-end 4k TV voor je geld in 2022. Het biedt een uitstekende beeldkwaliteit, verschillende afmetingsopties en hoogwaardige functies. Het OLED-paneel van de TV zorgt voor kleurreproductie en contrast van topklasse, waarmee het andere OLED-panelen overtreft die momenteel beschikbaar zijn. Met de toevoeging van een 120Hz OLED Evo-paneel en de nieuwste processor biedt de C2 uitstekende waarde en een geavanceerde OLED-ervaring. De nieuwe Alpha a9 Gen. 5-processor verbetert upscaling en bewegingsverwerking, waardoor problemen zoals kleurbanden en bewegingsartefacten worden verminderd.

De LG C2 OLED blinkt ook uit in zijn slimme functies. Het maakt gebruik van WebOS 22, een van de beste slimme platforms, met meerdere kijkprofielen, ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant, en toegang tot belangrijke streamingplatforms. Bovendien heeft de TV HDMI 2.1-poorten die 4K@120Hz ondersteunen, waardoor het ideaal is voor gamers die hoge framerates willen en Dolby Atmos-geluid kunnen uitvoeren via de eARC-poort.

Wat het ontwerp betreft, heeft de C2 een minimalistische uitstraling met smallere randen en een kleinere voetafdruk van de standaard, wat bijdraagt aan een meeslepende kijkervaring. Het gebruik van koolstofvezelmaterialen maakt hem lichter dan zijn voorganger. De review merkt echter op dat de afstandsbediening van de TV verbeterd zou kunnen worden qua eenvoud en dat het WebOS-menu als rommelig wordt beschouwd.

In vergelijking met zijn opvolger, de LG C3, biedt de C2 een betaalbaardere optie zonder concessies te doen aan beeldkwaliteit en afmetingsopties. Beide modellen hebben vier 4K/120Hz HDMI-poorten en een reactietijd van minder dan 10 ms voor gaming. Hoewel de C3 incrementele upgrades biedt, zoals geavanceerde verwerkingsfuncties en een strakker smart TV-systeem, blijft de C2 een fantastische TV met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De belangrijkste gebruiksscenario's voor de LG C2 OLED TV zijn meeslepend film kijken, gamen met hoge framerates en genieten van de voordelen van een krachtig smart TV-platform. De belangrijkste sterke punten liggen in de uitstekende beeldkwaliteit, verschillende afmetingsopties en hoogwaardige functies zoals HDMI 2.1-poorten en de nieuwste processor. Het is echter vermeldenswaardig dat de C2 geen ATSC 3.0-tuner heeft, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers in gebieden waar deze tuner vereist is.

Al met al springt de LG OLED C2 eruit als de beste 4k TV qua prijs-prestatieverhouding, beeldkwaliteit en afmetingsopties. Het biedt een fantastische kijkervaring met zijn OLED-paneel en levert op het gebied van gaming met zijn hoge verversingssnelheid en lage reactietijd. Hoewel het mogelijk niet alle geavanceerde functies heeft van zijn opvolger, blijft de C2 een topkeuze voor degenen die een high-end TV zoeken zonder de bank te breken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Optimaal voor thuisbioscopen met opmerkelijke helderheid en zwartniveaus: Sony A95K OLED 4K TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony A95K OLED 4K TV

 • list plusUitzonderlijke beeldkwaliteit met bijna perfecte zwartniveaus en een brede kijkhoek
 • list plusLage invoervertraging en geweldige gamingfuncties
 • list plusCognitive Processor XR bootst de manier waarop mensen zien en horen na, wat resulteert in een nauwkeurig en realistisch beeld

Nadelen Sony A95K OLED 4K TV

 • list plusRisico op permanente burn-in
 • list plusOpvallende haperingen bij content met een lage framesnelheid

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.54
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
8.81
De Sony Bravia A90J 4K TV is echt een topper in zijn categorie. Het biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit, innovatieve functies en een meeslepende kijkervaring. Volgens RTings heeft het "een uitzonderlijke beeldkwaliteit" met bijna perfecte zwartniveaus en een brede kijkhoek. Het presteert uitstekend in verschillende gebruikssituaties, zoals het kijken naar tv-programma's en sport, dankzij de fantastische weergave van reflecties en vloeiende bewegingen. Voor gamers biedt het een lage input lag en geweldige gamefuncties.

Een van de belangrijkste kenmerken van de A90J is zijn Cognitive Processor XR, zoals benadrukt door AVForums. Deze processor bootst de manier na waarop mensen zien en horen, wat resulteert in een nauwkeurig en levensecht beeld. Het analyseert elementen in het beeld en past ze samen aan, waardoor gesynchroniseerde en indrukwekkende HDR-beelden worden weergegeven. De XR OLED Contrast Pro-technologie verbetert de kijkervaring met een hogere piekhelderheid en diepe zwartwaarden. Bovendien verandert de Acoustic Surface Audio+ -technologie het scherm in een luidspreker, waardoor er een meeslepend geluid ontstaat.

De Sony A90J concurreert met andere topklasse OLED-tv's, zoals vermeld door AVForums. Zijn XR TRILUMINOS PRO zorgt voor nauwkeurige kleurbereiken, en de XR Upscaling-technologie verbetert de scherpte van het beeld en de beweging. De tv draait op het Google TV-platform, dat een vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface biedt. Het heeft ingebouwde Chromecast en Google Assistent voor eenvoudig zoeken en bedienen.

Wat het ontwerp betreft, springt de A90J eruit met zijn randloze ontwerp, ultradunne vorm en de mogelijkheid om de poten te plaatsen, zoals vermeld in de Digital Trends-review. De tv is eenvoudig in te stellen, vooral voor mensen met een Google-account, en het zorgt voor een strakke uitstraling wanneer deze aan de muur wordt bevestigd. De geluidskwaliteit is indrukwekkend, met transducers aan de achterkant van het OLED-paneel die zorgen voor een meeslepende audio-ervaring.

Hoewel de Sony Bravia A90J opmerkelijke prestaties en functies biedt, heeft het ook enkele beperkingen. RTings noemt het risico op permanente inbranding, wat een zorg kan zijn voor sommige gebruikers. Bovendien kan er merkbare hapering optreden bij content met een lage framesnelheid, zoals benadrukt in hun review.

Vergeleken met zijn concurrenten springt de Sony A90J eruit vanwege zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit, innovatieve functies en meeslepende audiobeleving. Het wordt sterk aanbevolen voor filmliefhebbers die uitzonderlijke SDR- en HDR-OLED-beeldkwaliteit zoeken, zoals benadrukt door AVForums.

Al met al is de Sony Bravia A90J 4K TV een topper op de markt, met indrukwekkende beeldkwaliteit, innovatieve functies en een luxueus ontwerp. Het excelleert in verschillende gebruikssituaties, zoals het kijken naar tv-programma's, sport en gamen. Hoewel het enkele beperkingen heeft, zoals het risico op inbranding en merkbare hapering, wegen de sterke punten zwaarder dan deze uitdagingen. Als je op zoek bent naar een premium tv met opmerkelijke helderheid, zwartniveaus en meeslepend geluid, dan is de Sony A90J een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Samsung Q70A Series 4K TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung Q70A Series 4K TV

 • list plusUitzonderlijke beeldkwaliteit met een bijna oneindig contrastverhouding en levendige kleuren.
 • list plusIndrukwekkende gaming-mogelijkheden met een lage inputlag en geavanceerde functies.
 • list plusStrak en stijlvol ontwerp met een groot 65-inch scherm.

Nadelen Samsung Q70A Series 4K TV

 • list plusAggressieve ABL (Automatische Helderheidsbeperker) kan afleidend zijn in heldere gebieden.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
9.09
De Samsung QD OLED 65S95C (2023) is een opvallende 4k-televisie die een uitzonderlijke beeldkwaliteit en een scala aan indrukwekkende functies biedt. Volgens recensies heeft het een vrijwel oneindig contrastverhouding, wat resulteert in diepe zwarttinten en heldere hoogtepunten, waardoor het perfect is om films te kijken in een donkere kamer. De televisie presteert ook uitstekend bij HDR-content en levert levendige en levensechte beelden dankzij de brede kleurruimte en hoge piekhelderheid. Het presteert goed in verlichte kamers dankzij de uitstekende reflectiebehandeling en goede piekhelderheid. De brede kijkhoek zorgt voor een consistent beeld vanuit verschillende posities in de kamer.

Wat betreft gaming, wordt de S95C OLED ten zeerste aanbevolen, met een lage invoervertraging en een vrijwel directe responstijd. Het ondersteunt ook geavanceerde gamingfuncties zoals variabele verversingssnelheid en HDMI 2.1-bandbreedte. TechRadar merkt op dat de S95C een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van zijn voorganger, met bijna 40% meer helderheid en verbeterde kleuren. De verhoogde helderheid verbetert de kijkervaring, vooral bij content met een hoog dynamisch bereik.

De Samsung QD OLED 65S95C (2023) heeft een prijs die iets lager ligt dan de vlaggenschip 4K Neo QLED mini-LED TV van Samsung en is gepositioneerd als het premium QD-OLED-aanbod voor 2023. Het beschikt over de Quantum Dot OLED-paneeltechnologie, native 4K-resolutie met HDR-ondersteuning, AI-verwerking en ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS-audio. Het wordt ook geleverd met het Tizen smart TV-platform en 4 HDMI 2.1-poorten.

Het ontwerp van de televisie is strak en stijlvol, waardoor het een geweldige toevoeging is aan elke woonkamer. Het biedt een groot 65-inch display, wat zorgt voor een verbluffende visuele ervaring. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, slimme functies en gaming-mogelijkheden is de Samsung QD OLED 65S95C (2023) zeer gewaardeerd onder recensenten.

Hoewel de televisie over het algemeen positieve recensies heeft ontvangen, hebben sommige reviewers agressieve ABL (Automatische Helderheidsbegrenzer) opgemerkt die storend kan zijn in heldere gebieden. Dit overschaduwt echter niet het algehele positieve feedback over de prestaties en functies van de televisie.

Vergeleken met zijn concurrenten springt de Samsung QD OLED 65S95C (2023) eruit door zijn vrijwel oneindige contrastverhouding, brede kleurruimte en uitstekende gaming-mogelijkheden. Het biedt een helderdere en betere OLED-televisie-ervaring met indrukwekkende beeldkwaliteit en een breed scala aan functies.

Kortom, de Samsung QD OLED 65S95C (2023) is een topklasse 4k-televisie die een uitzonderlijke beeldkwaliteit, slimme functies en gaming-mogelijkheden levert. Het biedt een verbluffende visuele ervaring met diepe zwarttinten, levendige kleuren en een hoge piekhelderheid. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben met agressieve ABL, maken de algehele prestaties en het scala aan functies het een opvallende keuze op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. Betaalbare QLED-waarde met Google TV: TCL 32S334 Android TV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TCL 32S334 Android TV

 • list plusHet heeft een QLED-display, wat zorgt voor levendige kleuren en een scherp beeld.
 • list plusHet is geïntegreerd met Google TV, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot een breed scala aan streamingdiensten en apps.
 • list plusHet is een betaalbare optie, waardoor het een goede keuze is voor mensen met een beperkt budget.

Nadelen TCL 32S334 Android TV

 • list plusHet scherm heeft een gebrek aan helderheid in fel verlichte kamers, waardoor het moeilijk kan zijn om details te zien.
 • list plusDe kijkhoek is beperkt, wat betekent dat het beeld er minder goed uitziet als je niet recht voor de tv zit.
 • list plusHet heeft beperkte mogelijkheden om de kwaliteit van lage kwaliteit content te verbeteren, waardoor het er minder scherp en gedetailleerd uitziet.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
8.44
De TCL 43S455 4K TV is een betaalbare optie die waarde biedt met zijn QLED-scherm en integratie van Google TV. Met een hoog contrast en geweldige uniformiteit van zwart is het zeer geschikt voor het kijken van films in een donkere kamer. Maar in heldere kamers en met brede zitopstellingen presteert het minder goed vanwege het gebrek aan helderheid en de smalle kijkhoek. Ook heeft het beperkte veelzijdigheid als pc-monitor.

Volgens een recensie van RTINGS is "de TCL 4-serie middelmatig voor het bekijken van tv-programma's overdag. Het heeft redelijke reflectiebeheersing, maar mist helderheid, waardoor het het meest geschikt is voor matig verlichte of donkere kamers." Dit suggereert dat de tv mogelijk niet de ideale keuze is voor mensen die voornamelijk overdag tv-programma's kijken. Ook heeft het moeite met het verbeteren van de kwaliteit van lagekwaliteitsinhoud en heeft het een smalle kijkhoek.

De gameprestaties van de TCL 43S455 zijn redelijk, met een lage inputvertraging en een redelijke responstijd. Het mist echter geavanceerde gamingfuncties en ondersteunt geen 4K bij 120Hz gaming. De tv ondersteunt technisch gezien HDR, maar biedt geen echt indrukwekkende HDR-ervaring vanwege het gebrek aan helderheid en een breed kleurengamma. Het levert echter diepe zwarttinten voor HDR-films in een donkere kamer dankzij het hoge contrast en uniformiteit van zwart, hoewel het geen lokale dimming heeft voor heldere hoogtepunten.

De TCL 43S455 biedt toegang tot duizenden streamingkanalen via de integratie van Google TV, waardoor er een breed scala aan contentopties beschikbaar is. Het beschikt ook over eenvoudige spraakbesturing met Siri, Alexa en Hey Google, waardoor navigatie en bediening gemakkelijk zijn. De tv is compatibel met Apple AirPlay, zodat video's, foto's en muziek gemakkelijk gedeeld kunnen worden vanaf Apple-apparaten. Het startscherm is aanpasbaar en met de ingebouwde slimme functies is het eenvoudig om over te stappen op streamingdiensten.

Met vier HDMI-ingangen, dual-band wifi en een Ethernet-poort biedt de TCL 43S455 voldoende connectiviteitsopties. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met snelkoppelingen naar populaire kanalen en ondersteunt privé luisteren via de Roku mobiele app. Bovendien is de tv compatibel met Alto Sound Bars met Roku TV Ready™.

In vergelijking met andere modellen in dezelfde prijsklasse biedt de TCL 43S455 een goede balans tussen betaalbaarheid en prestaties. Het blinkt misschien niet uit op alle gebieden, maar het biedt degelijke beeldkwaliteit en een scala aan slimme functies. Voor degenen die echter een helderder display en bredere kijkhoeken belangrijk vinden, zijn er mogelijk geschiktere opties op de markt.

Al met al is de TCL 43S455 4K TV een solide keuze voor gemengd gebruik, inclusief tv-programma's, sport, videospelletjes en HDR-films. De sterke punten liggen in het QLED-scherm, de toegang tot Google TV en de betaalbaarheid. Het heeft echter beperkingen qua helderheid, kijkhoeken en het verbeteren van lagekwaliteitsinhoud.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs

6. LG C2 OLED

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG C2 OLED

 • list plusUitzonderlijke beeldkwaliteit met levendige kleuren en diepe zwarttinten.
 • list plusMeeslepend geluid met ondersteuning voor Dolby Atmos.
 • list plusStrak ontwerp en helder display.

Nadelen LG C2 OLED

 • list plusMogelijke vertragingen bij het ontvangen van de TV.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.72
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.16
De LG OLED55G26LA (2022) is een 55-inch OLED Evo 4K Ultra HD HDR Smart TV die een verbluffende kijkervaring biedt met levendige kleuren en diepe zwarttinten. Het is erkend voor zijn uitmuntendheid en heeft prijzen gewonnen bij de CES 2022 Innovation Awards en de T3 Awards 2022. Het strakke ontwerp en het heldere display maken het een opvallende verschijning in zijn categorie.

Volgens beoordelingen levert de LG OLED55G26LA een uitzonderlijke beeldkwaliteit, waarbij een recensent zegt: "De beeldkwaliteit is ongelooflijk, de kleuren zijn levendig en de zwarttinten zijn diep." De OLED Evo-technologie van de TV zorgt voor nauwkeurige kleuren en verbeterde helderheid in vergelijking met eerdere modellen, waardoor het een stapje voor is op zijn concurrenten.

Naast indrukwekkend beeld, biedt de LG OLED55G26LA een meeslepend geluid met Dolby Atmos ondersteuning. Het heeft ook game-mogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor gamers. De TV is compatibel met LG Soundbar en Xbox, waardoor een verbeterde game-ervaring mogelijk is.

De LG OLED55G26LA wordt geleverd met één afstandsbediening waarmee u al uw apparaten kunt bedienen, wat het gebruiksgemak bevordert. Het biedt ook eenvoudige toegang tot uw favoriete content, zodat u moeiteloos uw favoriete shows en films kunt streamen.

In vergelijking met vergelijkbare modellen, zoals de Philips 55OLED907 en de Sony BRAVIA FWD-85X90H, valt de LG OLED55G26LA op door zijn OLED Evo-technologie en levendige beeldkwaliteit. Het biedt een korting van £100 ten opzichte van de oorspronkelijke prijs, waardoor het een concurrerende optie is in zijn prijsklasse.

Hoewel er beperkte beoordelingen beschikbaar zijn voor de LG OLED55G26LA, is de algehele feedback positief geweest. Klanten hebben zijn prestaties en beeldkwaliteit geprezen. Sommige gebruikers hebben echter vertragingen gemeld bij het ontvangen van de TV, wat een potentieel nadeel kan zijn.

Concluderend is de LG OLED55G26LA (2022) een topklasse 4K TV die een uitzonderlijke beeldkwaliteit, meeslepend geluid en een strak ontwerp biedt. Zijn OLED Evo-technologie onderscheidt het van zijn concurrenten door levendige kleuren en diepe zwarttinten te leveren. Hoewel er mogelijk vertragingen zijn bij het ontvangen van de TV, blijft het een sterke concurrent in zijn prijsklasse.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7. TCL 4-Series (Roku TV model)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TCL 4-Series (Roku TV model)

 • list plusIndrukwekkende beeldkwaliteit met hoge helderheid, verbeterde kleurreproductie en diepe schaduwen.
 • list plusOndersteunt Dolby Vision IQ, HDR10+ en HLG voor optimale HDR-prestaties.
 • list plusUitstekende gamingfuncties, waaronder HDMI 2.1-ingangen, Variable Refresh Rate en lage inputvertraging.

Nadelen TCL 4-Series (Roku TV model)

 • list plusGemiddelde geluidskwaliteit.
 • list plusKan een extra soundbar vereisen voor een verbeterde audiobeleving.
 • list plusLichte banding in scènes met subtiele kleurovergangen.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
8.09
De TCL 6-Series Roku TV (2022) is een betaalbare 4K TV die indrukwekkende beeldkwaliteit en gaming functies biedt. Met mini-LED achtergrondverlichting, een quantum dot-laag en volledige matrixlokale dimverwerking levert deze TV een hoge helderheid, verbeterde kleurreproductie en diepe schaduwen. Zoals TechRadar zegt: "De TCL 6-Series Roku TV biedt verbluffende beeldkwaliteit die kan concurreren met duurdere modellen." Het ondersteunt ook Dolby Vision IQ, HDR10+ en HLG voor optimale HDR-prestaties, wat zorgt voor een levendige en meeslepende kijkervaring.

Voor gamers blinkt de TCL 6-Series Roku TV uit met zijn HDMI 2.1-ingangen die 120Hz, Variable Refresh Rate en Auto Low Latency Mode ondersteunen. Het heeft ook ondersteuning voor FreeSync Premium Pro, waardoor het ideaal is voor vloeiend en responsief gamen. Volgens TechRadar: "Gamers zullen de lage invoervertraging en variabele verversingssnelheid van de TCL 6-Series waarderen."

Wat het ontwerp betreft, heeft de TV een strak nieuw ontwerp met een dunne rand en een stevige middenstandaard, waardoor een meeslepende en moderne uitstraling ontstaat. De toevoeging van kabelbeheer in de standaard is een doordachte toevoeging, waardoor de installatie schoon en georganiseerd blijft. Het is echter vermeldenswaardig dat de geluidskwaliteit gemiddeld is en het toevoegen van een soundbar de algehele audiobeleving kan verbeteren.

De TCL 6-Series Roku TV maakt gebruik van de Roku smart TV-interface, bekend om zijn gebruiksvriendelijke navigatie en uitgebreid scala aan streamingdiensten. Zoals Tom's Guide benadrukt: "Roku TV is een van de beste smart TV-platforms die beschikbaar zijn, met een eenvoudige lay-out die gemakkelijk te navigeren maakt."

Wat de prestaties betreft, biedt de TCL 6-Series Roku TV een groot, helder 4K-paneel met QLED-technologie, wat resulteert in rijke en levendige kleuren. De verversingssnelheid van 120Hz zorgt voor vloeiende actie, waardoor zowel films als gaming-ervaringen worden verbeterd. Hoewel er mogelijk enige lichte banding is in scènes met subtiele kleurovergangen, is de algehele beeldkwaliteit indrukwekkend, zoals PCMag opmerkt: "De TCL 6-Series biedt uitstekende beeldprestaties."

In vergelijking met zijn concurrenten valt de TCL 6-Series Roku TV op door zijn betaalbare prijs, terwijl hij nog steeds een hoogwaardige prestatie levert. Het concurreert met duurdere modellen op het gebied van beeldkwaliteit en gaming functies. Het is echter de moeite waard om te overwegen dat andere modellen mogelijk een betere geluidskwaliteit bieden vanaf het begin.

Al met al is de TCL 6-Series Roku TV (2022) een geweldige 4K TV met een uitstekende beeldkwaliteit en gaming functies. De betaalbare prijs, indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijke interface maken het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een meeslepende kijk- en game-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Samsung QN90C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung QN90C

 • list plusIndrukwekkende gaming-mogelijkheden met HDMI 2.1-poorten en gaming-functies
 • list plusHoge helderheid en uitstekende kleurreproductie voor levendige en realistische beelden
 • list plusVeelzijdige prestaties voor verschillende gebruikssituaties, waaronder donkere en heldere kamers

Nadelen Samsung QN90C

 • list plusOntbreekt ondersteuning voor Dolby Vision
 • list plusCentrale standaard kan stabieler zijn

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.51
Gebruiksgemak
7.92
De Samsung QN90C 4k TV is een uitstekende keuze in zijn categorie, met indrukwekkende prestaties en een scala aan functies die het tot een veelzijdige keuze maken voor verschillende gebruiksdoeleinden. Met zijn betaalbare prijs in vergelijking met Samsung's vlaggenschip QLED TV, de QN95C, biedt de QN90C uitstekende waar voor je geld. Het ontwerp van de TV is strak en minimalistisch, hoewel sommige recensenten opmerkten dat de centrale standaard stabieler zou kunnen zijn.

Een van de belangrijkste kenmerken van de QN90C is zijn gaming mogelijkheden. Het heeft vier HDMI 2.1-poorten die functies ondersteunen zoals eARC, Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate, waardoor het een ideale keuze is voor gaming liefhebbers. Volgens Tom's Guide "Imponeerden de opschalingsmogelijkheden van de TV, aangedreven door Samsung's Neural Quantum Processor 4K, recensenten met zijn vermogen om realisme te behouden en kleine details in scènes vast te leggen."

Wat betreft de prestaties blinkt de QN90C uit in helderheid, met een piek van 1987,34 nits in een 10% venster in Filmmaker mode met HDR-content, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Het biedt ook een goede kleurnauwkeurigheid en -reproductie, met een Delta-E van 2,2 en 99,77% dekking van de Rec 709 kleurruimte. Dit zorgt voor levendige en realistische kleuren, met name in HDR-content.

De QN90C wordt zeer geprezen om zijn prestaties in verschillende gebruiksgevallen. Volgens RTINGS blinkt hij uit in het kijken naar films of gamen in een donkere kamer vanwege zijn hoge contrastverhouding. Het is ook geschikt voor lichte kamers, dankzij zijn hoge piekhelderheid en uitstekende omgang met reflecties. De TV heeft een redelijke kijkhoek, waardoor hij geschikt is voor groepsweergave. Hij presteert ook goed bij het bekijken van sport, met hoge piekhelderheid en minimaal dirty screen effect.

De Tizen smart TV-interface van de QN90C biedt aanpassingsmogelijkheden en vergroot de bruikbaarheid voor slimme huishoudelijke technologie. Het biedt ook bovengemiddelde audioprestaties, waaronder Object Tracking Sound Plus en Q-Symphony-functies. Het ontbreekt echter aan ondersteuning voor Dolby Vision, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

Bij het vergelijken van de QN90C met zijn tegenhanger, de QN85C, bieden beide TV's vergelijkbare functies en indrukwekkende beeldkwaliteit. De QN90C heeft echter een hogere piekhelderheid en een anti-reflecterend scherm, waardoor het een betere keuze is voor lichtere kamers.

Al met al is de Samsung QN90C 4k TV een serieuze concurrent in zijn categorie, met indrukwekkende prestaties en een scala aan functies. De gaming mogelijkheden, hoge helderheid en uitstekende kleurreproductie maken het een veelzijdige optie voor verschillende gebruiksgevallen. Hoewel het misschien geen ondersteuning biedt voor Dolby Vision en de centrale standaard stabieler kan zijn, biedt de QN90C een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en steekt hij boven zijn concurrenten uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Samsung S90C

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung S90C

 • list plusTop-notch performance tegen een betaalbare prijs
 • list plusElegant en dun ontwerp
 • list plusIndrukwekkende poortselectie met HDMI 2.1-ingangen en gamingfuncties

Nadelen Samsung S90C

 • list plusLagere helderheid in vergelijking met sommige concurrenten
 • list plusIets lagere helderheid in vergelijking met het S95C-model
 • list plusOntbreekt de One Connect Box voor gemakkelijkere toegang tot poorten

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.21
Functionaliteit
8.53
Gebruiksgemak
7.74
De Samsung S90C is een QD-OLED TV die top prestaties levert voor een betaalbare prijs. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende schermformaten, variërend van 55 tot 83 inch, en heeft een strak en dun ontwerp met een dikte van slechts 1,6 inch op het dikste punt. De TV kan aan de muur worden bevestigd of op een vlakke ondergrond worden geplaatst met de bijgeleverde standaard.

Een van de opvallende kenmerken van de S90C is de ruime selectie aan poorten, met vier HDMI-poorten die de 2.1-standaard ondersteunen. Dit maakt 4K-resolutie mogelijk met een verversingssnelheid van 120Hz, wat ideaal is voor gamers. De TV beschikt ook over Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low-Latency Mode (ALLM), waardoor de game-ervaring nog verder wordt verbeterd.

Volgens Tom's Guide levert de S90C uitstekende helderheid, kleurweergave en dekking van het HDR-kleurengamma. Hij presteert goed in zowel SDR- als HDR-modi en overtreft veel vergelijkbare modellen op deze gebieden. De website prijst ook zijn helderheid, met een piekhelderheid van 1073 nits.

In een vergelijking met de S95C OLED TV staat de S90C zijn mannetje. Beide modellen hebben vergelijkbare poorten, waaronder vier HDMI 2.1-ingangen, en ondersteunen HDR10, HLG en HDR10+. De S95C biedt echter iets meer helderheid met 1369 nits in vergelijking met de 1073 nits van de S90C. De S95C heeft ook een One Connect Box, waardoor hij nog dunner is en gemakkelijker toegang biedt tot de poorten.

TechRadar benadrukt het waanzinnig dunne paneelontwerp en de indrukwekkende connectiviteit van de S90C. Hoewel hij misschien niet zo helder is als de duurdere S95C-modellen, kunnen sommige home theater-liefhebbers de iets zachtere en consistente beelden van de S90C juist prefereren. Ook de geluidskwaliteit is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de S95B.

Al met al biedt de Samsung S90C QD-OLED TV een geweldige kijkervaring met indrukwekkende prestaties en connectiviteitsopties. Hij heeft misschien niet de hoogste helderheid in vergelijking met sommige concurrenten, maar het strakke ontwerp, de gamingfuncties en de betaalbare prijs maken hem een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige 4K TV. Zoals Tom's Guide het zegt: "De Samsung S90C is een indrukwekkende QD-OLED TV die top prestaties levert voor een betaalbare prijs."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. TCL QM8 Class

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TCL QM8 Class

 • list plusUitzonderlijke gaming-prestaties met ondersteuning voor 4K bij 144Hz en VRR-technologie
 • list plusLevendige visuals met hoge helderheid in SDR en HDR
 • list plusConcurrerende prijsstelling in vergelijking met duurdere modellen

Nadelen TCL QM8 Class

 • list plusTeleurstellende kijkhoeken
 • list plusSlechte scherpte-verwerking bij het opschalen van lage-resolutie inhoud
 • list plusKan last hebben van dirty screen effect en onvoldoende kijkhoeken

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.07
Functionaliteit
8.06
Gebruiksgemak
7.78
De TCL QM8 Class 4K TV is een veelzijdige televisie die indrukwekkende prestaties en functies biedt tegen een aantrekkelijke prijs. Volgens beoordelingen blinkt hij uit op het gebied van gaming, met ondersteuning voor 4K bij 144Hz en variabele verversingssnelheid (VRR) technologie, wat resulteert in gaming zonder haperingen. De TV heeft een lage input lag en een uitstekende reactietijd, waardoor hij geschikt is voor snelle actie. Zoals een beoordeling vermeldt: "De TCL QM8/QM850G is uitzonderlijk, met geweldig contrast, lage input lag en uitstekende helderheid."

Wat betreft beeldkwaliteit levert de TCL QM8 Class levendige beelden met een hoge helderheid in zowel SDR als HDR, waardoor games en HDR-content er geweldig uitzien. Hij heeft ook verfijnde lokale dimming en diepe zwarttinten vergelijkbaar met OLED-televisies, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Hij heeft echter ook enkele beperkingen, zoals teleurstellende kijkhoeken en slechte scherpte bij het opschalen van lage resolutie content. Zoals een beoordeling opmerkt: "De kijkhoek is teleurstellend en de scherpte bij het opschalen van lage resolutie content is slecht."

De TCL QM8 Class is niet alleen geweldig voor gaming, maar presteert ook goed bij het kijken naar tv-shows en sport. Hij heeft uitstekende reflectiebeheersing en helderheid, waardoor hij geschikt is voor goed verlichte kamers. Hij kan echter last hebben van het "dirty screen" effect en onvoldoende kijkhoeken, wat vervelend kan zijn. Een beoordeling vermeldt: "Voor sport biedt hij levendige beelden met uitstekende reflectiebeheersing en helderheid, maar het 'dirty screen' effect en onvoldoende kijkhoek kunnen vervelend zijn."

De TV heeft een slank en randloos ontwerp met een in hoogte verstelbare standaard en een verlichte afstandsbediening met spraakcommando mogelijkheden. Hij maakt gebruik van Google TV als het slimme interface, maar is ook compatibel met Alexa en Apple's HomeKit. Het ingebouwde 2.1 luidsprekersysteem zorgt voor helder geluid en ondersteunt Dolby Atmos en DTS Virtual: X verwerking.

Vergeleken met zijn concurrenten biedt de TCL QM8 Class uitstekende waarde voor zijn prijs. Hij concurreert met duurdere modellen van grote merken en levert indrukwekkende prestaties. Zoals een beoordeling zegt: "De TCL QM8 Class is een krachtige en heldere mini-LED TV die uitstekende waarde biedt voor zijn prijs."

Al met al is de TCL QM8 Class 4K TV een veelzijdige optie met uitzonderlijke gaming prestaties, indrukwekkende beeldkwaliteit en aantrekkelijke functies. Hoewel hij enkele beperkingen heeft op het gebied van kijkhoeken en het opschalen van lage resolutie content, maken zijn sterke punten, zoals lage input lag, uitstekende helderheid en concurrerende prijsstelling, het een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige televisie tegen een meer betaalbare prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 4k TVs. Er zijn namelijk 231 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!