Bestenu

Wat is de beste waterpas van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede waterpas is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste waterpas van 2023? Na het onderzoeken van 782 waterpassen kwam de STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel als beste getest uit onze waterpas-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de waterpassen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 waterpassen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige waterpas-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste waterpassen

1Score: 9.9
STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel
Beste Waterpas voor doe-het-zelvers
STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
STANLEY Torpedo - Waterpas zwart
STANLEY Torpedo - Waterpas zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
STANLEY FatMax I-Beam Waterpas 120cm geel
Beste Waterpas voor bouwprofessionals
STANLEY FatMax I-Beam Waterpas 120cm geel
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Silverline 3-delige waterpas set 400, geel
Silverline 3-delige waterpas set 400, geel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Hofftech Waterpas 30cm Blauw
Hofftech Waterpas 30cm Blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen
Beste Waterpas voor landschapsarchitecten
Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan, zwart
DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan, zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel
Beste Waterpas voor elektriciens
STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas geel
STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas geel
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Elektronische Laser Waterpas - Laserwaterpas geel
Elektronische Laser Waterpas - Laserwaterpas geel
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Waterpas Koopgids

Een waterpas is het ideale hulpmiddel voor wanneer je dat ene schilderij graag recht wilt hangen. Daarnaast is een waterpas onmisbaar in de bouw en bij andere klussen in en rondom je huis. In de onderstaande koopgids lees je waar je op let bij aankoop van een waterpas.

Wat voor soorten waterpassen zijn er?

Er zijn verschillende waterpassen verkrijgbaar, maar ze meten allemaal hetzelfde: of je loodrecht aan het werk bent en/of je iets loodrecht hebt geplaatst. Er zijn waterpassen die dit digitaal doen met behulp van een display, maar de ouderwetse waterpas met de vloeistof met daarin een luchtbelletje, is nog steeds het populairst.

Er zijn daarnaast verschillende maten waterpassen verkrijgbaar. Er zijn waterpassen van 20 cm, maar ook van 60 cm. Met sommige waterpassen meet je zowel horizontaal als verticaal. Er zijn daarnaast ook apps verkrijgbaar die je op je smartphone installeert. Op deze manier kun je controleren of iets loodrecht is met je mobiele telefoon.

Wat voor vloeistof zit er in een waterpas?

De vloeistof die je in een waterpas ziet, is vaak ethanol, maar dit hangt van het merk van de waterpas af. De vloeistof mag niet makkelijk bevriezen, mag de kunststof van het buisje niet aantasten en moet een lage viscositeit hebben.

Dit maakt ethanol een ideale vloeistof, maar ook lampolie, ethyleenglycol (antivries), isopropanol en fluoresceïne worden gebruikt. Fluoresceïne zorgt ervoor dat je het belletje goed ziet door er kleur aan te geven.

Waarom is het belangrijk dat een koelkast en wasmachine waterpas staan?

Een goede wasmachine is een erg zwaar apparaat. Als een wasmachine trilt, dan kan dit de onderdelen in de machine beschadigen waardoor deze stuk gaat. Door je wasmachine waterpas te zetten, beperk je deze trillingen en gaat je wasmachine langer mee.

Een koelkast werkt met koelvloeistof. Deze vloeistof loopt door de leidingen heen en als de vloeistof niet goed verdeeld is, dan krijg je luchtbubbels. Hierdoor kan het koelsysteem van je koelkast stuk gaan. Dit is ook de reden waarom je een koelkast rechtop moet vervoeren en 24 uur moet wachten voordat je deze aan zet.

Hoe lees je een waterpas af?

Een waterpas is erg eenvoudig om af te lezen. In het midden van de waterpas zie je een buisje met daarin een luchtbel. Je plaatst de waterpas op de plaats waar je wilt meten en zodra de luchtbel zich in het midden van het glazen buisje bevindt, is de waterpas (en daarmee bijvoorbeeld je schilderij) loodrecht.

Is de vloeistof in een waterpas giftig?

Of de vloeistof in een waterpas giftig is, hangt volledig af van wat voor vloeistof er is gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld ethanol of antivries zijn, maar om zekerheid te hebben neem je contact op met de fabrikant. Het is het verstandig om er vanuit te gaan dat de vloeistof inderdaad giftig is. Fluoresceïne is de vloeistof die de groene kleur geeft aan de vloeistof in het glazen buisje. Deze is niet giftig.

hero illustration

Hoe testen we waterpassen?

Om de beste waterpas te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze waterpas-test hebben we 782 waterpassen vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze waterpas-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze waterpas-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen waterpas-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste waterpas in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 782 waterpassen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste waterpassen in een handige lijst

1 - STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Waterpas voor doe-het-zelvers: STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel

Voordelen

 • list plusHet materiaal van deze waterpas is sterk, waardoor het lange tijd meegaat.
 • list plusDankzij de precieze meting van deze waterpas zijn de resultaten betrouwbaar.
 • list plusDeze waterpas heeft een fraai design waardoor het aantrekkelijk is om te gebruiken.

Nadelen STANLEY 1-43-553 FatMax I-Beam Waterpas geel

 • list plusDeze waterpas heeft een meetlat die begint in het midden waardoor de resultaten minder nauwkeurig zijn.
 • list plusHet is heavier dan andere waterpassen waardoor het moeilijker is om te verplaatsen.
 • list plusHet nadeel van deze waterpas is dat het een beperkte meetafstand heeft waardoor het lastiger is om lange afstanden te meten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Deze STANLEY FatMax I-Beam Waterpas is een absolute must-have voor elke klusser! Met zijn lengte van 60cm en 3 libellen, waaronder een extra grote middenlibel, is deze waterpas geschikt voor diverse meetwerken. De schokabsorberende eindstukken zorgen ervoor dat de waterpas niet beschadigt bij een val en de potloodhouder is handig voor het snel markeren van meetpunten. Wat deze waterpas echt onderscheidt van andere producten is zijn duurzaamheid en precisie. Het materiaal van aluminium en het gewicht van 0,461 kg maken het gemakkelijk om te dragen en te gebruiken. De waterpas is niet automatisch genivelleerd, wat betekent dat je de waterpas horizontaal moet plaatsen, maar dit is geen probleem als je de vaardigheid hebt om een ​​waterpas correct te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een waterpas die lang meegaat en nauwkeurig meet, dan is de STANLEY FatMax I-Beam Waterpas de ideale keuze voor jou. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele klusser, deze waterpas zal je helpen om je klussen nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Een mogelijke nadeel is de lengte van de waterpas, 60cm is niet altijd genoeg voor grotere klussen. Ook is het niet automatisch genivelleerd wat voor sommige klussers een probleem kan zijn. Echter, deze nadelen wegen niet op tegen de voordelen en precisie van deze waterpas.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - STANLEY Torpedo - Waterpas zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. STANLEY Torpedo - Waterpas zwart

Voordelen

 • list plusDeze waterpas heeft een mooi design.
 • list plusDit materiaal is duurzaam.
 • list plusDe metingen zijn nauwkeurig..

Nadelen STANLEY Torpedo - Waterpas zwart

 • list plusEr is geen magneetstrip aan de onderkant.
 • list plusDeze waterpas is minder handzaam dan andere waterpassen.
 • list plusDeze waterpas is relatief klein..

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.2

De STANLEY Torpedo Waterpas is een handig en lichtgewicht gereedschap dat ideaal is voor al je maat- en meetwerk. Het is gemaakt van stevig kunststof en heeft 3 libellen, waardoor je zowel horizontaal, verticaal als op 45 graden kunt meten. Wat deze waterpas onderscheidt van andere is de groef voor het gebruik op ronde oppervlakken en het ophanggat.

De nauwkeurigheid van 0.5 mm/m zorgt ervoor dat je altijd de exacte meting krijgt die je nodig hebt. Het is ook handig om te weten dat de STANLEY Torpedo Waterpas niet magnetisch is, dus het is niet geschikt voor metalen oppervlakken.

Het gebruik van de STANLEY Torpedo Waterpas is bijzonder eenvoudig. Je plaatst het gereedschap op het oppervlak dat je wilt meten en zorgt ervoor dat de luchtbel in het midden van de libel staat. Dit geeft aan dat het oppervlak perfect waterpas is.

De voordelen van deze waterpas zijn dat het lichtgewicht is, een ophanggat heeft, en de groef voor het gebruik op ronde oppervlakken. Het enige nadeel is dat het niet magnetisch is.

Kortom, de STANLEY Torpedo Waterpas is een geweldig gereedschap voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige en betrouwbare manier om oppervlakken waterpas te maken. Het is gemakkelijk te gebruiken, lichtgewicht en heeft een aantal handige functies. Ik zou het zeker aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - STANLEY FatMax I-Beam Waterpas 120cm geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Waterpas voor bouwprofessionals: STANLEY FatMax I-Beam Waterpas 120cm geel

Voordelen

 • list plusDeze waterpas is vervaardigd van sterk materiaal dat lange tijd meegaat.
 • list plusDoor het lichtgewicht gewicht is deze waterpas eenvoudig te verplaatsen.
 • list plusHet heeft een sterke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Nadelen STANLEY FatMax I-Beam Waterpas 120cm geel

 • list plusDeze waterpas heeft geen zichtbare indicatie voor de correcte richting.
 • list plusHet is relatief duur in vergelijking met andere vergelijkbare producten.
 • list plusHet is niet waterbestendig.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een waterpas die geschikt is voor het waterpas stellen van grote oppervlakten? Dan is de STANLEY FatMax I-Beam Waterpas zeker het overwegen waard! Deze waterpas is 120 cm lang en gemaakt van stevig aluminium. Dankzij de drie libellen kun je de waterpas zeer nauwkeurig aflezen, met een nauwkeurigheid van een halve millimeter per meter.

Wat deze waterpas extra handig maakt, zijn de twee ingebouwde handvatten. Hierdoor kun je de waterpas gemakkelijk vasthouden en verplaatsen. Daarnaast heeft de waterpas een potloodhouder, wat het tekenen van lijnen nog makkelijker maakt.

De schokabsorberende eindstukken zorgen ervoor dat de waterpas tegen een stootje kan en lang meegaat. Bovendien is deze waterpas erg licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende klussen.

Wat deze waterpas echt onderscheidt van andere producten, is de combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de nauwkeurigheid en handige extra's is deze waterpas perfect voor vakmensen en klussers die op zoek zijn naar een betrouwbare en handige waterpas.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze waterpas. Het is een handige en betrouwbare tool die mijn werk een stuk makkelijker maakt. Het enige nadeel is dat de waterpas vrij groot is, waardoor hij niet altijd even handig is voor kleinere klussen. Maar al met al zou ik deze waterpas zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare waterpas!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Silverline 3-delige waterpas set 400, geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Silverline 3-delige waterpas set 400, geel

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Aluminium waterpassen met beschermende einddoppen De waterpas beschikt over libellen in 3 verschillende graden, namelijk 45°, 90° en 180° libellen. De waterpassen hebben hanggaten voor eenvoudige opberging. Afmetingen: 50 x 20 mm Aluminium

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Hofftech Waterpas 30cm Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Hofftech Waterpas 30cm Blauw

Voordelen

 • list plusDe Hofftech Waterpas 30cm Blauw is nauwkeurig en reliabel.
 • list plusDeze waterpas heeft een heldere indicatie voor verticale lijnen.
 • list plusDaarnaast heeft deze waterpas een aantrekkelijk design.

Nadelen Hofftech Waterpas 30cm Blauw

 • list plusEen nadeel van deze waterpas is dat deze een onnauwkeurige meting heeft.
 • list plusHet materiaal van deze waterpas is onattractief.
 • list plusDe sticker die op deze waterpas zit is moeilijk schoon te maken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Deze blauwe waterpas van 30 cm heeft 3 libellen waarmee het geschikt is voor diverse meetwerken. Door de grootte van de libellen is de stand goed afleesbaar. Specificaties Kleur: Blauw Lengte: 30cm Libellen: 3 stuks

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Waterpas voor landschapsarchitecten: Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een handige en compacte waterpas? Dan is de Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen de perfecte keuze voor jou! Met een gewicht van slechts 0.08 kg en een meetlengte van 10 cm past deze waterpas gemakkelijk in je zak en is hij altijd bij de hand als je hem nodig hebt.

Wat deze waterpas echt onderscheidt van andere modellen is het gebruiksgemak. Dankzij de 2 libellen kun je zowel horizontaal als verticaal meten, wat hem zeer veelzijdig maakt. Bovendien is hij zeer nauwkeurig, wat betekent dat je altijd de perfecte meting krijgt.

De beste gebruiks- of omstandigheden voor deze waterpas zijn als je onderweg bent en snel een meting wilt doen, bijvoorbeeld als je iets aan de muur wilt ophangen. Maar hij is ook handig voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld bij het leggen van vloeren of het bouwen van een huis.

Een van de voordelen van deze waterpas is dat hij zeer licht en compact is, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is hij zeer nauwkeurig en veelzijdig, wat hem geschikt maakt voor veel verschillende toepassingen. Een nadeel zou kunnen zijn dat de meetlengte van 10 cm misschien te kort is voor sommige toepassingen.

Al met al is de Architectenwaterpas Lengte - 10cm groen een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige, nauwkeurige en veelzijdige waterpas. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, deze waterpas zal je helpen bij al je metingen en klussen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan, zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een compacte driehoekwaterpas die je eenvoudig op de vloer of wand kunt monteren? Dan is de DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan een goede keuze. Deze waterpas is perfect voor het tegelijkertijd uitlijnen van twee horizontale vlakken en is daarom een aanrader voor je caravan, stacaravan of camper.

Een belangrijk kenmerk van de DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan is het feit dat deze automatisch nivelleert. Dit betekent dat je de waterpas niet handmatig hoeft aan te passen, maar dat deze zichzelf automatisch uitlijnt. Dit bespaart je veel tijd en moeite en zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Een ander voordeel van deze waterpas is het compacte formaat. Met afmetingen van slechts 45x60 mm is deze waterpas gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Daarnaast is de waterpas gemaakt van duurzaam kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale slijtage.

Hoewel deze waterpas geen magnetische functie heeft, beschikt hij wel over een duidelijke libel. Hierdoor kun je gemakkelijk zien of je oppervlakken perfect horizontaal zijn. De meetlengte van 6.0 cm is ruim voldoende voor de meeste toepassingen en zorgt voor een nauwkeurige meting.

Al met al is de DW4Trading Mini Stelwaterpas Driehoek Caravan een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, duurzame en nauwkeurige waterpas. Het enige nadeel is dat deze waterpas slechts één libel heeft, terwijl sommige andere modellen er twee of meer hebben. Toch is dit geen groot probleem, omdat de ene libel nog steeds nauwkeurig genoeg is voor de meeste toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

8 - STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Waterpas voor elektriciens: STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel

Voordelen

 • list plusDe STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel is nauwkeurig in zijn metingen.
 • list plusHet is klein en praktisch om mee te nemen.
 • list plusHet materiaal is sterk en bestendig.

Nadelen STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel

 • list plusDe STANLEY 0-43-603 FatMax Torpedo geel is compacter dan verwacht.
 • list plusHet is lastiger om te gebruiken voor grote projecten.
 • list plusHet is duurder dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een waterpas waarmee je snel en nauwkeurig kunt meten? Kijk dan niet verder dan de STANLEY FatMax Torpedo Waterpas! Met zijn gegoten aluminium frame en stevige libellen is deze waterpas niet alleen duurzaam maar ook uiterst nauwkeurig met een meetnauwkeurigheid van 0,5 mm/m. Bovendien is de waterpas voorzien van een extra groot middenlibel en sterke magneten, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken op ronde oppervlakken en hij stevig op zijn plaats blijft zitten.

Wat deze waterpas echt onderscheidt van andere producten is zijn groef voor gebruik op ronde oppervlakken. Hierdoor kun je de waterpas gebruiken op buizen en andere ronde objecten zonder dat hij wegrolt. En omdat de waterpas slechts 22 cm lang en 199 g weegt, is hij gemakkelijk mee te nemen naar elke klus.

Het enige nadeel dat we hebben kunnen vinden is dat de waterpas niet automatisch nivelleert, wat betekent dat je hem handmatig moet afstellen. Dit kan een beetje lastig zijn als je niet gewend bent om met een waterpas te werken, maar het is zeker de moeite waard voor de nauwkeurigheid die je krijgt.

Kortom, als je op zoek bent naar een waterpas die nauwkeurig, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de STANLEY FatMax Torpedo Waterpas zeker het overwegen waard. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, deze waterpas zal je helpen om je werk snel en gemakkelijk te doen en je resultaten zien er altijd professioneel uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas geel

Voordelen

 • list plusDeze waterpas is nauwkeurig en heeft een goede nauwkeurigheid.
 • list plusHet materiaal is sterk, waardoor het bestand is.
 • list plusHet design is mooi en modern.

Nadelen STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas geel

 • list plusEen nadeel van deze waterpas is dat hij niet magnetisch is.
 • list plusEen nadeel is dat er geen instructie bijgeleverd is.
 • list plusEr is geen extra accessoire bijgeleverd.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een betrouwbare waterpas voor je klus- en meetwerk? De STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas is een uitstekende optie. Wat deze waterpas zo bijzonder maakt, is zijn nieuwe ontwerp met extra grote zijlibellen die goed zichtbaar zijn. Zo kun je snel en nauwkeurig meten. De rubberen eindstukken werken schokabsorberend, wat handig is als je de waterpas per ongeluk laat vallen.

Met een nauwkeurigheid van een halve millimeter per meter kun je met deze waterpas heel precies meten. De waterpas heeft drie libellen en een meetlengte van 40 cm. Het materiaal is stevig metaal en de waterpas weegt 260 gram. Helaas is de waterpas niet magnetisch en heeft het geen automatische nivellering.

De STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas is een uitstekende keuze voor klussers en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige waterpas. De extra grote zijlibellen maken het gemakkelijk om snel te meten, terwijl de schokabsorberende eindstukken beschermen tegen ongelukjes. Het enige nadeel is dat de waterpas niet magnetisch is en geen automatische nivellering heeft.

Al met al is de STANLEY STHT1-43102 Classic Waterpas een goede investering voor iedereen die serieus met klussen bezig is. Zijn nauwkeurigheid en stevige bouw maken deze waterpas uniek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Elektronische Laser Waterpas - Laserwaterpas geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Elektronische Laser Waterpas - Laserwaterpas geel

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

Meten is weten! Dat weet elke goede timmerman en met deze laserwaterpas verandert iedere klusser in een ware pro! Met de laserwaterpas kun je met behulp van de laser op grote afstanden op de juiste plek afmeten en aftekenen. Ideaal voor klussen met een hoge precisie zoals het leggen van tegels, ophangplanken, fotolijsten enz! Aan de achterkant kun je een meetlint vinden van 250 cm lang. Kortom alle tools die je nodig hebt om tijdens het klussen al je afmetingen en aftekeningen goed te hebben. Ook handig voor op vakantie met de caravan. De laserwaterpas met rolmaat en precisielaser heeft een meetbereik van 5,5 m en is een ideaal hulpmiddel voor het recht ophangen van fotolijsten en schilderijen. De rolmaat is zeer degelijk en comfortabel in het gebruik dankzij het innovatieve en ergonomische ontwerp. De rolmaat heeft een lange levensduur dankzij de stevige behuizing en goede afwerking. Kenmerken: ✔ Stevig uitgevoerde rolmaat. ✔ Waterpas met richtlaser / -raster (spot lijn horizontaal- verticale lijn). ✔ Stevig uitgevoerde, vergrendelbate rolmaat (2,5 meter). ✔ Multitool: 3 in 1. ✔ Onmisbaar bij de meeste klussen. ✔ Handige aan- en uit schakelaar. Meetwaarden in metrisch systeem cm/mm of imperiaal foot/inch. Specificaties: Golflengte: 650NM +/- 10 Voeding: 2 x AAA batterijen (niet meegeleverd) Afmetingen (lengte / hoogte / breedte): 16x6x2,5 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van waterpassen. Er zijn namelijk 782 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!