Bestenu

Wat is de beste smartphone van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede smartphone is een lastige uitdaging. Wat is de beste smartphone van 2023? Na het testen van 1836 smartphones kwam de Nokia G22 128GB Grijs 4G als beste uit onze smartphone-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de smartphones, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 smartphones-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame smartphone-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste smartphones

1Score: 10
Nokia G22 128GB Grijs 4G
Nokia G22 128GB Grijs 4G
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 1
Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 1
Ga naar laagste prijs
3Score: 10
Xiaomi Redmi Note 11S 128GB grijs
Xiaomi Redmi Note 11S 128GB grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 10
Samsung Galaxy A13 zwart
Samsung Galaxy A13 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 10
Samsung Galaxy A14 64GB Zwart
Samsung Galaxy A14 64GB Zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 10
Samsung Galaxy A23 64GB Blauw lichtblauw
Samsung Galaxy A23 64GB Blauw lichtblauw
Samsung
Ga naar laagste prijs
7Score: 10
OPPO A94 128GB Zwart 5G
OPPO A94 128GB Zwart 5G
OPPO
Ga naar laagste prijs
8Score: 10
Nokia C2 2nd Edition blauw
Beste smartphone voor budgetgebruikers
Nokia C2 2nd Edition blauw
Ga naar laagste prijs
9Score: 10
Samsung Galaxy A23 128GB Blauw lichtblauw
Samsung Galaxy A23 128GB Blauw lichtblauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.9
Samsung Galaxy A13 64GB Blauw
Samsung Galaxy A13 64GB Blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Smartphone Koopgids

De smartphone is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken onze telefoon niet alleen om te bellen, maar ook om de weg te vinden, te bankieren, foto’s te maken en nog veel meer! Hier lees je daarom meer over de belangrijkste eigenschappen van smartphones.

Welke besturingssystemen zijn er voor smartphones?

Het besturingssysteem is één van de belangrijkste zaken in een smartphone. Welke het beste is? Dat is vooral een persoonlijke keuze. Ik vind bijvoorbeeld iOS geweldig en zou nooit meer anders willen, maar iemand anders is misschien even blij met Android en wilt daar nooit vanaf stappen. Elk besturingssysteem heeft dan ook zijn eigen voor- en nadelen.

iOS is het besturingssysteem van Apple. Alle iPhones en oudere iPads maken gebruik van dit systeem. Het is een gesloten systeem, wat betekent dat Apple alles zelf produceert: van de software tot de hardware. Het voordeel van zo’n systeem is dat alles probleemloos samenwerkt. Dit betekent ook dat geen enkel ander merk gebruik kan maken van iOS.

Android is een besturingssysteem wat gemaakt is door Google. Je vindt het terug op meerdere telefoons, maar niet op producten van Apple. Android is een zogenaamd open source-besturingssysteem. Dit betekent dat developers de hardware mogen gebruiken om er software voor te ontwikkelen. Er zijn dan ook ontzettend veel apps verkrijgbaar voor Android.

Huawei heeft zelf een besturingssysteem moeten ontwikkelen nadat ze in Amerika geen Android meer mochten gebruiken. HarmonyOS, is daarom nog een erg nieuw systeem waarvoor er nog niet veel apps zijn ontwikkeld.

Formaat van een smartphone

Smartphones worden steeds groter. De meeste modellen hebben nu een scherm dat groter is dan 5,5 inch. De meeste mensen geven hier de voorkeur aan. Zo’n groot scherm is natuurlijk fijn wanneer je films kijkt of langdurig wilt internetten, wat we met zijn allen steeds meer doen.

Niet iedereen is echter op zoek naar zo’n grote smartphone en daarom zijn er nog steeds kleinere modellen verkrijgbaar.

Resolutie van het scherm

De resolutie van het scherm heeft niets te maken met hoe groot het scherm is, maar met hoeveel pixels het scherm bevat. Pixels zijn de individuele lichtpuntjes die met elkaar een beeld opzetten. Hoe meer pixels het scherm bevat, hoe scherper het beeld is. Hieronder een lijstje met de meestvoorkomende standaarden:

 • HD: 1280 × 720 px
 • Full HD: 1920 × 1080 px
 • 2K / Quad HD: 2560 × 1440 px
 • 4K / Ultra HD: 3840 × 2160 px

Hoewel een 4K-scherm een uitstekende resolutie biedt, is het niet altijd de moeite waard om te investeren in een smartphone met een 4K scherm. Een smartphone heeft een relatief klein scherm en het verschil tussen Full HD en 4K is haast niet waarneembaar, waardoor je 4K-schermen weinig tot nooit ziet bij smartphones.

Kenmerken van de camera

De processor voert alle hoofdberekeningen uit van je smartphone. Hoe snel dit gaat, is afhankelijk van de snelheid van de processor. Hoe snel de processor is, hangt vervolgens af van een aantal eigenschappen.

Zo bepaalt de kloksnelheid – gemeten in Gigahertz (GHz) – hoeveel instructies er per seconde de processor uitvoert. Hoe hoger de kloksnelheid, hoe sneller de smartphone is. Duurdere smartphones hebben over het algemeen hogere kloksnelheden.

Deze smartphones blijven ook langer snel: hiermee bedoel ik dat ze de eisen van de nieuwste apps beter bijhouden dan een smartphone met een lagere kloksnelheid.

Ook de hoeveelheid cores (kernen) beïnvloeden de snelheid van een smartphone, en dan met name de hoeveelheidcores. Er zijn smartphones met twee kernen (dual), vier kernen (quad), zes kernen (Hexa) en acht kernen (octa).

Wanneer je smartphone data verwerkt, verdeelt hij deze data over verschillende kernen. Hoe meer kernen er zijn, hoe minder hard deze kernen afzonderlijk van elkaar hoeven te werken. Hierdoor worden de taken als het waren sneller uitgevoerd. Dit leidt vervolgens tot een snellere smartphone.

Wat is de gemiddelde levensduur van een smartphone?

De meningen zijn nogal verdeeld wanneer het gaat over hoelang een smartphone meegaat. De een zegt vijftien tot achttien maanden, terwijl weer iemand anders zegt dat een smartphone minstens twee jaar meegaat.

Ik kan je daarom niet vertellen hoelang een smartphone precies meegaat. Dit hangt vooral af hoe voorzichtig je bent met je telefoon. De meeste telefoons zijn toe aan vervanging wanneer er bijvoorbeeld een scheur in het scherm zit, of wanneer je je telefoon van zo’n grote hoogte laat vallen dat hij het niet meer doet.

Het is vaak erg duur om je smartphone te laten repareren en daarom in veel gevallen niet de moeite waard. Bescherm je smartphone daarom altijd met een goed schokbestendig hoesje en een screenprotector.

Waar staat mAh voor?

De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère/uur). Tijdens het opladen van je smartphone, wordt deze volgestopt met energie. Hoe hoger de mAh, hoe meer energie ede accu van de telefoon kan opslaan. Een gemiddelde smartphone heeft een batterijcapaciteit van 4.500 mAh.

Toch hangt de batterijcapaciteit niet alleen af van het getal voor deze afkorting. Je smartphone loopt sneller leeg als je hem gedurende dag veel gebruikt of als je Bluetooth altijd aan staat. Heb je geen goed signaal, dan zoekt je telefoon bovendien naar een signaal, wat ook de levensduur van de batterij beïnvloed.

De behuizing

Ook de behuizing is belangrijk. De meeste smartphones zijn tegenwoordig waterdicht, waardoor je je geen zorgen maakt over het bellen in de regen of erger nog, per ongeluk je telefoon in de wc laten vallen! Heeft je smartphone eenIP-certificering van IPX8, dan hoef je niet aan de slag met bakken rijst en is je telefoon volledig waterdicht.

hero illustration

Hoe testen we smartphones?

Om de beste smartphone te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze smartphone-test hebben we 1836 smartphones vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze smartphone-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze smartphone-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen smartphone-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte smartphone in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1836 smartphones te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste smartphones in een makkelijke lijst

1. Nokia G22 128GB Grijs 4G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

De Nokia G22 128GB Grijs 4G is een smartphone met vervangbare onderdelen. Als er iets kapot gaat, repareer je deze Nokia gemakkelijk zelf. Je bestelt zelf een beeldscherm, batterij, oplaadpoort of behuizing om je Nokia G22 te repareren. Je hoeft je toestel dus niet meer op te sturen, maar vervangt een kapot onderdeel helemaal zelf. Je gebruikt dit toestel vooral voor social media, bellen en lichte spellen zoals Candy Crush. De grote 5.050 mAh batterij van deze Nokia smartphone gaat bij gemiddeld gebruik met gemak langer dan één dag mee. Aan de achterkant van de Nokia G22 vind je 3 camera's: een standaard- en macrolens en een dieptesensor. Je bewaart je foto's, apps en andere bestanden op het 128 GB opslaggeheugen. Het 6,5 inch scherm is aan de grote kant, dus je bedient de Nokia G22 moeilijk met één hand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

De Samsung Galaxy A14 128GB Zwart 4G is een instapmodel smartphone met een ruim geheugen en een grote batterij. Op het 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor je apps, foto's en andere bestanden. De grote 5.000 mAh batterij van de Samsung A14 gaat bij gemiddeld gebruik met gemak een hele dag mee. Je laadt de batterij op met een los verkrijgbare 15 watt snellader. Op het grote 6,6 inch full hd scherm van de Samsung A14 kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Bovendien ververst het scherm 90 keer per seconde, waardoor bewegingen op het scherm er vloeiend uitzien. Wel bedien je het toestel door zijn formaat moeilijk met één hand. Met deze Galaxy A14 heb je geen toegang tot het 5G netwerk, dus je haalt niet de maximale internetsnelheid met dit toestel. Wil je dat wel? Ga dan voor de Samsung Galaxy A14 5G.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Xiaomi Redmi Note 11S 128GB grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

De Xiaomi Redmi Note 11S 128GB Grijs is een middenklasse smartphone met een scherp scherm. Het 6,43 inch full hd beeldscherm van dit toestel is scherper dan dat van andere smartphones uit deze prijsklasse. Het beeldscherm ververst 90 keer per seconde, waardoor bewegingen als scrollen er vloeiend uitzien. Je gebruikt deze smartphone voor social media, WhatsApp en lichte spellen zoals CandyCrush. Bij zwaarder gebruik kan hij haperen. De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Je laadt hem vervolgens met de meegeleverde 33 watt snellader binnen een uur volledig op. Met de 3 camera's en dieptesensor achterop maak je prima foto's. De kwaliteit is goed voor social media, maar niet scherp genoeg om te printen. Bewaar je foto's en video's op het 128 GB opslaggeheugen. Is dit niet voldoende, dan breid je het geheugen uit met een geheugenkaart van maximaal 1 TB.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Samsung Galaxy A13 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung Galaxy A13 zwart

 • list plusDe Samsung Galaxy A13 zwart heeft een groot, helder scherm dat geschikt is voor het maken van foto's van hoge kwaliteit.
 • list plusDe accu van de Samsung Galaxy A13 zwart gaat lang mee.
 • list plusDeze camera smartphone biedt veel mogelijkheden voor het maken van foto's.

Nadelen Samsung Galaxy A13 zwart

 • list plusDeze camera smartphone is traag in het gebruik.
 • list plusEr worden minimale accessoires meegeleverd bij deze camera smartphone.
 • list plusHet scherm is niet zo helder als verwacht.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een betaalbare smartphone die al jouw dagelijkse taken aankan? Dan is de Samsung Galaxy A13 zwart een goede keuze! Met 128 GB aan opslag en een uitbreidbaar geheugen, hoef je je nooit meer zorgen te maken over een volle telefoon. Het scherm is groot genoeg om comfortabel te kunnen lezen en aanpassen van foto's en video's. De 5000 mAh batterij zorgt ervoor dat je de hele dag zonder problemen kunt doorkomen. Een handige toevoeging is de vingerafdrukscanner die zich aan de zijkant van het toestel bevindt, waardoor je telefoon goed beveiligd is.

De Samsung Galaxy A13 zwart onderscheidt zich van andere smartphones binnen dezelfde prijsklasse door zijn uitbreidbare geheugen en dualsim-mogelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld een tweede simkaart gebruiken voor zaken of privé. Bovendien is het mogelijk om de telefoon tijdens het afrekenen boven of naast de betaalautomaat te houden in plaats van een pinpas, dankzij de ingebouwde NFC-chip.

Vanuit gebruikersperspectief is dit een ideale smartphone voor mensen die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en niet teveel willen betalen voor onnodige functies. Het besturingssysteem Android 12 biedt een gebruiksvriendelijke interface die voor bijna iedereen gemakkelijk te begrijpen is. De camera van de Samsung Galaxy A13 zwart levert mooie foto's en video's op, maar met 50 megapixels zou een professionele fotograaf mogelijk niet helemaal tevreden zijn.

Al met al is de Samsung Galaxy A13 zwart een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone die goede prestaties levert. Met de uitbreidbare opslag, dualsim-mogelijkheid, lange batterijduur, en goede beveiliging, is dit een geschikte telefoon voor dagelijks gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

5. Samsung Galaxy A14 64GB Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

De Samsung Galaxy A14 64 GB Zwart 5G is een instapmodel smartphone met 5G verbinding en een lange batterijduur. Omdat dit toestel geschikt is voor het 5G netwerk, haal je onderweg altijd de maximale internetsnelheid. Op het grote 6,6 inch full hd scherm kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Bovendien ververst het scherm 90 keer per seconde, waardoor bewegingen op het scherm er vloeiend uitzien. Wel bedien je het toestel door zijn formaat moeilijk met één hand. De Samsung A14 heeft een grote 5.000 mAh batterij die bij gemiddeld gebruik gemakkelijk een hele dag meegaat. Je laadt de batterij op met een los verkrijgbare 15 watt snellader. Het 64 GB opslaggeheugen raakt snel vol en heeft weinig ruimte voor je apps en foto's. Ga voor het 128 GB model of gebruik een geheugenkaartje als je meer ruimte nodig hebt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Samsung Galaxy A23 64GB Blauw lichtblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

De Samsung Galaxy A23 64GB Blauw 5G is een basis smartphone met een grote 5.000 mAh batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat deze batterij de hele dag mee. Je gebruikt de A23 soepel voor apps als YouTube, Spotify en Instagram. Deze smartphone is geschikt voor 5G. Hiermee ben je klaar voor de toekomst met het snelle 5G netwerk. Het grote 6,6 inch full hd scherm bedien je moeilijk met één hand. Op dit scherm zie je behoorlijk wat details, maar de kleuren zijn minder helder en levendig dan bij vergelijkbare toestellen. Achter op de A23 vind je maar liefst 3 camera's en een dieptesensor die diepte meet. Hierdoor krijg je een scherptediepte effect bij portretfoto's. Met de groothoeklens zet je grote gebouwen of landschappen compleet op de foto. Je bewaart je foto's en apps op het 64 GB opslaggeheugen. Heb je meer opslagruimte nodig? Kijk dan eens naar de variant met 128 GB opslaggeheugen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

7. OPPO A94 128GB Zwart 5G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.6

Met de OPPO A94 128GB Zwart 5G haal je een krachtig toestel in huis. Dankzij de Mediatek P95 processor en 8 GB werkgeheugen openen apps snel en multitask je probleemloos. Daarnaast speel je er ook games op. Het toestel is geschikt voor het snelle 5G netwerk, daardoor heb je in de toekomst toegang tot razendsnel internet. De camera heeft verschillende lenzen waarmee je in verschillende situaties foto's maakt. Wil je een weids landschap fotograferen? Dan gebruik je de groothoeklens. Of leg voorwerpen van dichtbij vast met de macrolens. Op het 6,43 inch full hd scherm kijk je comfortabel naar je favoriete serie of film. Met de 4.310 mAh batterij houdt de OPPO A94 het gerust een dag vol. Al je favoriete apps en foto's bewaar je op het 128 GB opslaggeheugen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

8. Beste smartphone voor budgetgebruikers: Nokia C2 2nd Edition blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nokia C2 2nd Edition blauw

 • list plusDe Nokia C2 2nd Edition blauw heeft een helder display, waardoor foto's en video's er scherp uitzien.
 • list plusDeze camera smartphone heeft een goede kwaliteit, waardoor hij duurzaam is en lange tijd meegaat.
 • list plusMet de camera van de Nokia C2 2nd Edition blauw kun je mooie foto's maken.

Nadelen Nokia C2 2nd Edition blauw

 • list plusDeze camera smartphone is soms een beetje sloom, waardoor het langer kan duren voordat bepaalde taken worden voltooid.
 • list plusDe accu van de Nokia C2 2nd Edition blauw gaat relatief snel leeg, waardoor je vaak moet opladen.
 • list plusHet scherm van deze camera smartphone is klein, waardoor je minder informatie op het scherm kunt weergeven.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.3

De Nokia C2 2nd Edition is een smartphone die je vol vertrouwen de smartphonewereld binnen laat stappen. Dit toestel is gebouwd voor duurzaamheid, met een stevig metalen chassis aan de binnenkant. Het royale 5,7-inch display past gemakkelijk in je hand, waardoor je toegang krijgt tot een wereld van nieuwe smartphonemogelijkheden. De batterijcapaciteit van 2400 mAh zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder op te laden.

Met een opslagcapaciteit van 32 GB kun je al je favoriete apps en foto's opslaan, en met 5 megapixels krijg je scherpe en heldere foto's. De Nokia C2 2nd Edition draait op Android 11 Go, wat betekent dat het besturingssysteem is geoptimaliseerd voor gebruik op minder krachtige apparaten. Dit zorgt voor een soepele en snelle gebruikerservaring.

Wat deze smartphone echt onderscheidt van andere toestellen is de beveiliging. Nokia belooft standaard 2 jaar driemaandelijkse beveiligingsupdates, wat betekent dat je altijd beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen. Dit is vooral belangrijk als je veel persoonlijke informatie op je telefoon hebt staan.

De Nokia C2 2nd Edition is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame smartphone met goede beveiliging. Het is ook ideaal voor mensen die niet veel opslagruimte nodig hebben en die hun toestel de hele dag door willen gebruiken zonder op te laden.

Als ik een nadeel zou moeten noemen, zou het zijn dat de camera niet zo geavanceerd is als die van sommige andere smartphones op de markt. Maar als je geen professionele fotograaf bent en gewoon op zoek bent naar een betrouwbare smartphone, dan is de Nokia C2 2nd Edition zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Samsung Galaxy A23 128GB Blauw lichtblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

De Samsung Galaxy A23 128GB Blauw 5G is een basis smartphone met een grote 5.000 mAh batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat deze batterij de hele dag mee. Je gebruikt de A23 soepel voor apps als YouTube, Spotify en Instagram. Deze smartphone is geschikt voor 5G. Hiermee ben je klaar voor de toekomst met het snelle 5G netwerk. Het grote 6,6 inch full hd scherm bedien je moeilijk met één hand. Op dit scherm zie je behoorlijk wat details, maar de kleuren zijn minder helder en levendig dan bij vergelijkbare toestellen. Achter op de A23 vind je maar liefst 3 camera's en een dieptesensor die diepte meet. Hierdoor krijg je een scherptediepte effect bij portretfoto's. Met de groothoeklens zet je grote gebouwen of landschappen compleet op de foto. Je bewaart je foto's en apps op het 64 GB opslaggeheugen. Heb je meer opslagruimte nodig? Breid de opslagcapaciteit dan uit met een geheugenkaart.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. Samsung Galaxy A13 64GB Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

De Samsung Galaxy A13 64GB Blauw 5G heeft een grote batterij en is geschikt voor basisgebruik. Je gebruikt de smartphone voor WhatsApp, internet en social media zoals Facebook. De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Deze Galaxy A13 is geschikt voor 5G. Hiermee ben je klaar voor de toekomst met het snelle 5G netwerk. De camera heeft verschillende lenzen waarmee je redelijke foto's maakt. De groothoeklens gebruik je voor landschappen en groepsfoto's. Wel maak je met deze smartphone minder scherpe foto's dan met andere smartphones uit deze prijsklasse. Op het grote 6,5 inch hd scherm scrol je gemakkelijk door je apps. Het hd scherm is minder scherp dan dat van andere smartphones. Bewaar je veel apps, foto's en video's? Kies dan voor de variant met 128 GB opslaggeheugen.

Let op: Samsung levert geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 15 watt lader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van smartphones. Er zijn namelijk 1836 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!