Wat is de beste Smartphone van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Smartphone is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Smartphone van 2024? Na het testen van 2255 Smartphones kwam de Samsung Galaxy Z Fold 5 als beste getest uit onze Smartphone-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Smartphones, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Smartphones-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Smartphone-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Smartphones

1Score: 9.7
Samsung Galaxy Z Fold 5
Beste smartphone
Samsung Galaxy Z Fold 5
Samsung
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.1
Google Pixel 8 Pro
Google Pixel 8 Pro
Google
Ga naar laagste prijs
3Score: 8.5
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro
iPhone
Ga naar laagste prijs
4Score: 7.8
iPhone 15
iPhone 15
Apple
Ga naar laagste prijs
5Score: 7.2
Samsung Galaxy Z Flip 5
Samsung Galaxy Z Flip 5
Samsung
Ga naar laagste prijs
6Score: 6.6
Samsung Galaxy Z Flip 4
Compact OLED-scherm met vloeiende beelden, nieuwste processor en waterbestendigheid
Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung
Ga naar laagste prijs
7Score: 6.6
Nothing Phone 2
Nothing Phone 2
Nothing
Ga naar laagste prijs
8Score: 6
Samsung Galaxy S24 Plus
Samsung Galaxy S24 Plus
Samsung
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Smartphone Koopgids

De smartphone is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken onze telefoon niet alleen om te bellen, maar ook om de weg te vinden, te bankieren, foto’s te maken en nog veel meer! Hier lees je daarom meer over de belangrijkste eigenschappen van smartphones.

Welke besturingssystemen zijn er voor smartphones?

Het besturingssysteem is één van de belangrijkste zaken in een smartphone. Welke het beste is? Dat is vooral een persoonlijke keuze. Ik vind bijvoorbeeld iOS geweldig en zou nooit meer anders willen, maar iemand anders is misschien even blij met Android en wilt daar nooit vanaf stappen. Elk besturingssysteem heeft dan ook zijn eigen voor- en nadelen.

iOS is het besturingssysteem van Apple. Alle iPhones en oudere iPads maken gebruik van dit systeem. Het is een gesloten systeem, wat betekent dat Apple alles zelf produceert: van de software tot de hardware. Het voordeel van zo’n systeem is dat alles probleemloos samenwerkt. Dit betekent ook dat geen enkel ander merk gebruik kan maken van iOS.

Android is een besturingssysteem wat gemaakt is door Google. Je vindt het terug op meerdere telefoons, maar niet op producten van Apple. Android is een zogenaamd open source-besturingssysteem. Dit betekent dat developers de hardware mogen gebruiken om er software voor te ontwikkelen. Er zijn dan ook ontzettend veel apps verkrijgbaar voor Android.

Huawei heeft zelf een besturingssysteem moeten ontwikkelen nadat ze in Amerika geen Android meer mochten gebruiken. HarmonyOS, is daarom nog een erg nieuw systeem waarvoor er nog niet veel apps zijn ontwikkeld.

Formaat van een smartphone

Smartphones worden steeds groter. De meeste modellen hebben nu een scherm dat groter is dan 5,5 inch. De meeste mensen geven hier de voorkeur aan. Zo’n groot scherm is natuurlijk fijn wanneer je films kijkt of langdurig wilt internetten, wat we met zijn allen steeds meer doen.

Niet iedereen is echter op zoek naar zo’n grote smartphone en daarom zijn er nog steeds kleinere modellen verkrijgbaar.

Resolutie van het scherm

De resolutie van het scherm heeft niets te maken met hoe groot het scherm is, maar met hoeveel pixels het scherm bevat. Pixels zijn de individuele lichtpuntjes die met elkaar een beeld opzetten. Hoe meer pixels het scherm bevat, hoe scherper het beeld is. Hieronder een lijstje met de meestvoorkomende standaarden:

  • HD: 1280 × 720 px
  • Full HD: 1920 × 1080 px
  • 2K / Quad HD: 2560 × 1440 px
  • 4K / Ultra HD: 3840 × 2160 px

Hoewel een 4K-scherm een uitstekende resolutie biedt, is het niet altijd de moeite waard om te investeren in een smartphone met een 4K scherm. Een smartphone heeft een relatief klein scherm en het verschil tussen Full HD en 4K is haast niet waarneembaar, waardoor je 4K-schermen weinig tot nooit ziet bij smartphones.

Kenmerken van de camera

De processor voert alle hoofdberekeningen uit van je smartphone. Hoe snel dit gaat, is afhankelijk van de snelheid van de processor. Hoe snel de processor is, hangt vervolgens af van een aantal eigenschappen.

Zo bepaalt de kloksnelheid – gemeten in Gigahertz (GHz) – hoeveel instructies er per seconde de processor uitvoert. Hoe hoger de kloksnelheid, hoe sneller de smartphone is. Duurdere smartphones hebben over het algemeen hogere kloksnelheden.

Deze smartphones blijven ook langer snel: hiermee bedoel ik dat ze de eisen van de nieuwste apps beter bijhouden dan een smartphone met een lagere kloksnelheid.

Ook de hoeveelheid cores (kernen) beïnvloeden de snelheid van een smartphone, en dan met name de hoeveelheidcores. Er zijn smartphones met twee kernen (dual), vier kernen (quad), zes kernen (Hexa) en acht kernen (octa).

Wanneer je smartphone data verwerkt, verdeelt hij deze data over verschillende kernen. Hoe meer kernen er zijn, hoe minder hard deze kernen afzonderlijk van elkaar hoeven te werken. Hierdoor worden de taken als het waren sneller uitgevoerd. Dit leidt vervolgens tot een snellere smartphone.

Wat is de gemiddelde levensduur van een smartphone?

De meningen zijn nogal verdeeld wanneer het gaat over hoelang een smartphone meegaat. De een zegt vijftien tot achttien maanden, terwijl weer iemand anders zegt dat een smartphone minstens twee jaar meegaat.

Ik kan je daarom niet vertellen hoelang een smartphone precies meegaat. Dit hangt vooral af hoe voorzichtig je bent met je telefoon. De meeste telefoons zijn toe aan vervanging wanneer er bijvoorbeeld een scheur in het scherm zit, of wanneer je je telefoon van zo’n grote hoogte laat vallen dat hij het niet meer doet.

Het is vaak erg duur om je smartphone te laten repareren en daarom in veel gevallen niet de moeite waard. Bescherm je smartphone daarom altijd met een goed schokbestendig hoesje en een screenprotector.

Waar staat mAh voor?

De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère/uur). Tijdens het opladen van je smartphone, wordt deze volgestopt met energie. Hoe hoger de mAh, hoe meer energie ede accu van de telefoon kan opslaan. Een gemiddelde smartphone heeft een batterijcapaciteit van 4.500 mAh.

Toch hangt de batterijcapaciteit niet alleen af van het getal voor deze afkorting. Je smartphone loopt sneller leeg als je hem gedurende dag veel gebruikt of als je Bluetooth altijd aan staat. Heb je geen goed signaal, dan zoekt je telefoon bovendien naar een signaal, wat ook de levensduur van de batterij beïnvloed.

De behuizing

Ook de behuizing is belangrijk. De meeste smartphones zijn tegenwoordig waterdicht, waardoor je je geen zorgen maakt over het bellen in de regen of erger nog, per ongeluk je telefoon in de wc laten vallen! Heeft je smartphone eenIP-certificering van IPX8, dan hoef je niet aan de slag met bakken rijst en is je telefoon volledig waterdicht.

hero illustration

Hoe testen we Smartphones?

Om de beste Smartphone te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Smartphone-test hebben we 2255 Smartphones vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Smartphone-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Smartphone-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Smartphone-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Smartphone in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2255 Smartphones te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Smartphones in een makkelijke lijst

1. Beste smartphone: Samsung Galaxy Z Fold 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
10
Hallo, ik ben de Samsung Galaxy Z Fold 5, en ik ben een verbeterde versie in de categorie van opvouwbare smartphones. Met een startprijs van $1.799, heb ik een 7,6-inch QXGA+ Dynamic AMOLED binnen display en een 6,2-inch HD+ Dynamic AMOLED 2X buiten display met een vernieuwingsfrequentie tot 120Hz. Ik word aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2 chipset, 12GB RAM en tot 1TB opslag. De Z Fold 5 introduceert ook een optionele S Pen draagtas en is IPX8 waterbestendig, waardoor mijn veelzijdigheid en duurzaamheid worden verbeterd. Volgens Tom's Guide heb ik een lichtere en slankere vorm, een nieuwe Flex scharnier met minder bewegende delen en een dunner profiel, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in de opvouwbare vormfactor. Ik bied ook een levendige kijkervaring met mijn hoogwaardige OLED-schermen, waardoor ik ideaal ben voor multimediaconsumptie en productiviteit op het uitgebreide display.

Mijn design- en prestatieverbeteringen worden verder benadrukt in vergelijking met de Samsung Galaxy Z Flip 5. Beide apparaten hebben een opnieuw ontworpen scharniermechanisme waardoor ze plat kunnen worden opgevouwen wanneer ze gesloten zijn, Gorilla Glass Victus 2, Armor Aluminium frames en IPX8-geclassificeerde waterbestendigheid. De Z Fold 5, met zijn groter opvouwbaar display en verbeterde specificaties, waaronder 12GB RAM en een 4.400mAh batterij, wordt gepositioneerd als een premium keuze, met een startprijs van $1.799,99. Aan de andere kant heeft de Z Flip 5, met zijn unieke esthetiek en kleinere formaat, een startprijs van $999,99 en bedient daarmee gebruikers die op zoek zijn naar een compactere opvouwbare optie. Deze vergelijking benadrukt de positie van de Z Fold 5 als een hoogwaardige keuze met de focus op een groter display en krachtige prestaties.

Mijn evolutie van eerdere modellen is duidelijk te zien in mijn verfijnde design, verbeterde scharnier en verbeterde specificaties, waarmee ik enkele zorgen van mijn voorgangers aanpak. Zoals opgemerkt door Tom's Guide, maken mijn "opmerkelijke verbeteringen" mij een aantrekkelijke keuze voor degenen die geïnteresseerd zijn in de opvouwbare vormfactor. Mijn waterbestendigheid, uitgebreide hoogwaardige OLED-scherm en geavanceerde processor dragen bij aan mijn aantrekkingskracht, waardoor ik een veelzijdig apparaat ben voor multimediaconsumptie, productiviteit en creatieve taken.

Het is echter belangrijk op te merken dat mijn premium positionering en hogere prijs voor sommige consumenten een belemmering kunnen vormen, vooral in vergelijking met traditionele niet-opvouwbare vlaggenschip-smartphones. Bovendien, hoewel ik een groter display bied voor meeslepende ervaringen, ben ik misschien niet zo handig voor eenhandig gebruik als compacte smartphones. Desalniettemin bevestigen mijn verbeteringen en verfijningen mijn positie als een toonaangevende opvouwbare smartphone, die gebruikers bedient die op zoek zijn naar een uitgebreid, hoogwaardig apparaat met een unieke vormfactor.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Google Pixel 8 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Google Pixel 8 Pro

  • list plusSignificante camera-upgrades met verbeterde prestaties bij weinig licht en een groter diafragma
  • list plusAI-aangedreven fotobewerking en verbeteringen in de verwerking
  • list plusOpgevoerde Tensor G3-chip met verbeterde GPU- en CPU-prestaties

Nadelen Google Pixel 8 Pro

  • list plusKwetsbaarheid door veranderingen in de cameraplaatsing
  • list plusBeperkte functionaliteit van de temperatuursensor

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
9.29
Mijn vrienden, laat me jullie vertellen over de Google Pixel 8 Pro. Dit is de smartphone waar fotografie- en videoliefhebbers van dromen. Met zijn geavanceerde camerafuncties en krachtige eigenschappen, is dit echt een pareltje. Het scherm is 6,7 inch groot en heeft een prachtige OLED display met levendige kleuropties zoals Rose, Hazel en Obsidian. En wat dacht je van die 50MP hoofdcamera en de 12MP ultragroothoekcamera met een nieuwe macro close-up modus? Dit zijn slechts enkele van de geweldige functies die de Pixel 8 Pro te bieden heeft.

De verbeteringen in de camera en de helderheid van het display maken dit toestel een solide keuze voor iedereen die van foto's en video's maken houdt. Ja, het prijskaartje begint bij $999, maar geloof me, het is elke cent waard. De Google Tensor G3 chip en de 12GB RAM zorgen voor een krachtige prestatie, terwijl de opslagopties tot 1TB ervoor zorgen dat je nooit om ruimte verlegen zit. En laten we de temperature sensor niet vergeten, die hoewel momenteel beperkt in functionaliteit, veelbelovend is voor toekomstige toepassingen.

Vergeleken met zijn voorganger, de Pixel 8, is de Pixel 8 Pro echt een klasse apart. Met zijn verbeterde camerafuncties en helderheid van het display, is dit toestel een topkeuze voor iedereen die van fotografie houdt. Dus als jij zo iemand bent, dan is de Google Pixel 8 Pro zeker het overwegen waard. Maar wees je wel bewust van de kwetsbaarheid door de veranderingen in de cameraplaatsing. Met al zijn geavanceerde functies en competitieve prijs is de Pixel 8 Pro een smartphone die de moeite waard is, vooral voor degenen die een uitzonderlijke fotografie-ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. iPhone 15 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.36
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
8.3

Gesmeed uit titanium

iPhone 15 Pro heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van Ceramic Shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook. En hij is spat-, water- en stofbestendig

Gavanceerd display

Op het 6,1inch Super Retina XDR-display2 met ProMotion kan de refresh-rate worden opgevoerd tot maar liefst 120 Hz voor waanzinnige graphics. Dynamic Island brengt meldingen en live activiteiten in beeld. En op het alwayson display is het toegangsscherm altijd te zien, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te blijven.

Grensverleggende A17 Pro-chip

Dankzij de GPU van pro-niveau zie je gedetailleerde omgevingen met vloeiendere graphics en een realistischere belichting. Dankzij een snellere CPU raas je door veeleisende workloads en run je probleemloos al je zakelijke apps. A17 Pro is bovendien ongelofelijk efficiënt en zorgt dat de batterij de hele dag meegaat, zodat je overal kunt werken.

Gavanceerd Pro-camerasysteem 

Met de zeven pro-lenzen krijg je alles geweldig mooi in beeld. De 48MP hoofdcamera is goed voor foto’s van superhoge resolutie boordevol kleur en detail. Met de nieuwe 3x telelenscamera op iPhone 15 Pro maak je scherpere closeups van nog verder weg.

Instelbare actieknop

Met de actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Stel bijvoorbeeld ‘Geluid uit’, Camera, Dictafoon of Opdrachten in en je hoeft alleen maar de knop ingedrukt te houden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. iPhone 15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.73
Functionaliteit
8.03
Gebruiksgemak
7.67

Maak kennis met het nieuwe model iPhone, de iPhone 15.

Dynamic Island

Dynamic Island bubbelt meldingen en live activiteiten tevoorschijn, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt je muziek bedienen, kijken wie er belt, de status van je vlucht checken en nog veel meer.

Design

Het innovatieve nieuwe design valt op door het glas aan de achterkant dat door en door gekleurd is. Voor het glas is een speciaal proces voor tweevoudige ionenuitwisseling gebruikt en de behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium. iPhone 15 is dus ongelofelijk stevig.

Camera

De hoofdcamera maakt nu foto’s met superhoge resolutie. Daarmee maak je nog makkelijker foto’s vol schitterende details, van snapshots tot prachtige landschapsfoto’s.

Chip

A16 Bionic levert power voor allerlei geavanceerde features, zoals computationele fotografie voor 24‑MP foto’s en verbeterde portretten, stemisolatie voor telefoon­gesprekken en soepele prestaties voor grafisch intensieve games. Allemaal ongelofelijk efficiënt, zodat de batterij lang meegaat. Geen wonder dat het eerst een Pro‑chip was.

USB-C

Met de nieuwe USB-C-connector kun je je Mac of iPad opladen met dezelfde kabel als je iPhone 15. Je kunt zelfs met je iPhone 15 je Apple Watch of AirPods opladen. Zeg maar dag tegen die wirwar aan kabels.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Samsung Galaxy Z Flip 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.22
Functionaliteit
7.55
Gebruiksgemak
6.92
De Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB Zwart 5G is een vouwbare smartphone die gemakkelijk in je broekzak past. Je klapt het 6,7 inch full hd scherm open en dicht. Aan de buitenkant van de dichtgeklapte Samsung Flip 5 zit een klein 3,4 inch scherm waarop je berichten leest of video's kijkt. Vouw de smartphone in een hoek van 90 graden en zet hem neer. Zo maak je gemakkelijk een selfie of videobel je met vrienden. Met de 2 camera's aan de achterkant maak je scherpe foto's, maar ze zijn wel van mindere kwaliteit dan bij andere smartphones uit deze prijsklasse. Je bewaart je foto's, video's en apps op het ruime 512 GB opslaggeheugen. De Galaxy Flip 5 is geschikt voor de zwaarste taken. Je speelt bijvoorbeeld 3D games en bewerkt foto's en video's. De kleine 3.700 mAh batterij haalt vaak het einde van de dag niet. Je moet hem soms gedurende de dag opladen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Compact OLED-scherm met vloeiende beelden, nieuwste processor en waterbestendigheid: Samsung Galaxy Z Flip 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.72
Functionaliteit
6.25
Gebruiksgemak
6.89
Ik ben razend enthousiast om de Samsung Galaxy Z Flip 4 aan te kondigen, die de dominantie van Samsung in de markt voor opvouwbare clamshell-telefoons handhaaft. Met een prijs van $999,99 biedt het goede waar voor uw geld, vooral met de optie van hogere opslag en een aanpasbare Bespoke Edition. Deze iteratie lijkt sterk op zijn voorganger, maar introduceert kleine verbeteringen, wat Samsung's responsiviteit op gebruikersinput benadrukt. Vanaf 10 augustus 2022 beschikbaar voor pre-order en vanaf 26 augustus 2022 te koop, zet het een nieuwe standaard in de clamshell opvouwbare categorie.

Volgens TechRadar valt de "Samsung Galaxy Z Flip 4 op in een drukke markt, met een unieke ervaring ondanks enkele tekortkomingen in de functies." Het compacte OLED-scherm van het apparaat levert vloeiende beelden, terwijl de nieuwste processor zorgt voor naadloze prestaties. De toevoeging van waterbestendigheid voegt een laag duurzaamheid toe, wat de praktische bruikbaarheid verbetert.

Een recensie van Android Authority benadrukt dat de prestaties van de Z Flip 4 goed standhouden in 2023, met lof voor zijn solide cameramogelijkheden en echt handig coverdisplay. Daarnaast ontvangt de software en updates lof. Echter, het ontwerp heeft wel compromissen en eigenaardigheden, en de afwezigheid van een telelens in de camera wordt opgemerkt. Hoewel de batterijduur verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger, is er nog ruimte voor verbetering.

In vergelijking met zijn voorganger onderscheidt de Z Flip 4 zich door verbeterde prestaties, een verfijndere camera en een verbeterd coverdisplay. De waterbestendigheid van het apparaat verbetert verder de bruikbaarheid en duurzaamheid, wat een veelvoorkomende zorg van smartphonegebruikers adresseert. In de clamshell opvouwbare categorie behoudt de Z Flip 4 zijn concurrentievoordeel, met een unieke compacte OLED-displayervaring en de nieuwste processortechnologie.

In vergelijking met andere smartphones in zijn klasse excelleert de Samsung Galaxy Z Flip 4 in het bieden van een soepele, compacte OLED-displayervaring, gekoppeld aan krachtige prestaties en waterbestendigheid. Hoewel het misschien niet de uitgebreide zoommogelijkheden van sommige concurrenten heeft, maken zijn unieke vormgeving en iteratieve verbeteringen het tot een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mix van innovatie en bruikbaarheid.

Tot slot, de Samsung Galaxy Z Flip 4 komt naar voren als een leider in de clamshell opvouwbare markt, met een mix van compact OLED-display, krachtige prestaties en waterbestendigheid. Hoewel het enkele beperkingen heeft, zoals het ontbreken van een telelens en ruimte voor verbetering van de batterijduur, levert het algehele pakket een onderscheidende en praktische smartphone-ervaring op.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Nothing Phone 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.2
Functionaliteit
6.97
Gebruiksgemak
6.63
De Nothing Phone (2) 256GB Zwart 5G is een middenklasse smartphone met een uniek ontwerp. Door de glazen achterkant zie je de onderdelen van de Nothing smartphone zitten. Ook zitten er ledstrips aan de achterkant van het toestel, de zogenaamde Glyph interface. De ledstrips lichten op als je een melding krijgt en geven je informatie over de oplaadstatus van de Nothing smartphone. Nothing Phone (2) draait op het Nothing OS. Je vindt hierop geen onnodige extra apps die al vooraf geïnstalleerd zijn. Zo blijft er meer ruimte op het 256 GB opslaggeheugen over voor je apps, foto's en bestanden. Heb je nog meer ruimte nodig? Ga dan voor het 512 GB model. Op het grote 6,7 inch full hd scherm van de Nothing Phone 2 kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Dit toestel is geschikt voor de zwaarste taken en schakelt soepel tussen verschillende apps. Met de standaard- en groothoeklens aan de achterkant maak je scherpe foto's. De 4.700 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Opladen doe je razendsnel met een los verkrijgbare 45 watt snellader.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Samsung Galaxy S24 Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
5.59
Functionaliteit
6.45
Gebruiksgemak
6.08
De Samsung Galaxy S24 128GB Zwart 5G is een compacte topklasse smartphone met een ingebouwde AI assistent. Met Galaxy AI bewerk je gemakkelijk foto's en teksten of vertaal je zelfs live telefoongesprekken. Dankzij het 6,2 inch full hd scherm past de Samsung S24 gemakkelijk in je broekzak. De Galaxy S24 is geschikt voor de zwaarste taken. Je speelt zonder problemen 3D games of bewerkt foto's en video's. Op de achterkant van de Samsung S24 vind je 3 camera's: een standaard-, groothoek- en telelens. Hiermee maak je ook bij weinig licht haarscherpe foto's en 8K video's. De 4.000 mAh batterij van de S24 is aan de kleine kant. Bij intensief gebruik moet je het toestel gedurende de dag opladen. Dit doe je met een los verkrijgbare 25 watt snellader. Op het 128 GB opslaggeheugen moet je vaker apps en foto's verwijderen. Ga voor de 256 GB variant als je graag veel apps of series downloadt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Smartphones. Er zijn namelijk 2255 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!