Wat is de beste gps horloge kind van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede gps horloge kind is een lastige opdracht. Wat is de beste gps horloge kind van 2024? Na het testen van 2360 GPS horloges voor kinderen kwam de Apple Watch SE (2nd generation) als beste getest uit onze gps horloge kind-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de GPS horloges voor kinderen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 GPS horloges voor kinderen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige gps horloge kind-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste GPS horloges voor kinderen

1Score: 9.7
Apple Watch SE (2nd generation)
Beste GPS kinderhorloge
Apple Watch SE (2nd generation)
Apple
2Score: 9.3
Verizon Gizmo Watch 3
Betrouwbare en kosteneffectieve smartwatch voor kinderen met robuust ouderlijk toezicht
Verizon Gizmo Watch 3
Verizon
3Score: 8.8
Forgoods TickTalk 4
Forgoods TickTalk 4
TickTalk
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.5
Cosmo JrTrack SE
Cosmo JrTrack SE
Cosmo
Ga naar laagste prijs
5Score: 7.9
VTech KidiZoom Smartwatch DX3
VTech KidiZoom Smartwatch DX3
VTech
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.4
Xplora XGO 3
Geavanceerd ouderlijk toezicht in een smartwatch
Xplora XGO 3
Xplora
Ga naar laagste prijs
7Score: 7
Apple Watch SE 2022 Smartwatch
Apple Watch SE 2022 Smartwatch
Otterbox
Ga naar laagste prijs
8Score: 6.5
Alcatel SmartFlip
Alcatel SmartFlip
Alcatel
Ga naar laagste prijs
9Score: 6
Gabb Z2
Gabb Z2
Gabb
hero illustration

Hoe testen we GPS horloges voor kinderen?

Om de beste gps horloge kind te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gps horloge kind-test hebben we 2360 GPS horloges voor kinderen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze gps horloge kind-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze gps horloge kind-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne gps horloge kind-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste gps horloge kind in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2360 GPS horloges voor kinderen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste GPS horloges voor kinderen in een makkelijke lijst

1. Beste GPS kinderhorloge: Apple Watch SE (2nd generation)

Loading ...

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.78
Gebruiksgemak
10

Verkrijgbaar bij:

2. Betrouwbare en kosteneffectieve smartwatch voor kinderen met robuust ouderlijk toezicht: Verizon Gizmo Watch 3

Loading ...

Voordelen Verizon Gizmo Watch 3

 • list plusRobuuste ouderlijk toezicht
 • list plusKosteneffectieve prijsstelling
 • list plusVerbeterde batterijduur

Nadelen Verizon Gizmo Watch 3

 • list plusBevat geen slaaptracking

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.11
Ik ben enthousiast over de Verizon Gizmo Watch 3, een betrouwbare en betaalbare GPS kinderhorloge met uitgebreide ouderlijke controle en vele functies speciaal ontworpen voor kinderen. Met een Qualcomm Snapdragon Wear 4100-processor, 1GB RAM en 8GB intern geheugen biedt dit horloge verbeterde reactiesnelheid zonder in te leveren op batterijduur. De prijs van $150 of een maandelijkse afbetaling van $4.16 gedurende 36 maanden, plus een activatiekosten van $35 en een maandelijkse mobiele verbinding van $10 exclusief bij Verizon.

Dit GPS kinderhorloge behoudt hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, maar met opvallende toevoegingen zoals een camera, twee kleuropties (Teal Mint en Blue Clay), en uitgebreide communicatiefuncties. De toevoeging van een camera aan de voorkant maakt video-oproepen mogelijk en verbetert de entertainmentopties van het horloge, waardoor het een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een smartwatch voor hun kinderen. De Gizmo Watch 3 biedt ook een verbeterde batterijduur, met maximaal 3,6 dagen stand-by tijd en ongeveer twee dagen normaal gebruik, inclusief berichten, oproepen, stappentelling en locatiediensten.

Volgens XDA Developers "presteert de batterijduur beter dan veel andere smartwatches voor kinderen op de markt," waardoor de Gizmo Watch 3 zich positioneert als een leider op dit essentiële aspect. De communicatiefuncties van het horloge maken berichten, noodcontacten bellen en noodmedische informatie tonen via een SOS-knop mogelijk. Het is echter vermeldenswaardig dat in tegenstelling tot sommige concurrenten zoals de Garmin Bounce, de Gizmo Watch 3 geen slaapmonitoring bevat.

De evoluerende functies van het horloge, waaronder meer goedgekeurde contacten, extra veilige zones, gemakkelijkere buddy toevoegingen en Bluetooth-connectiviteit met oortelefoons, maken het een voortdurend verbeterende optie voor ouders. Verizon's aanbieding van $100 korting op een tweede apparaat versterkt zijn aantrekkingskracht, waardoor het een betaalbare keuze is voor gezinnen die hun kinderen willen voorzien van een betrouwbare smartwatch.

In de wereld van GPS horloges voor kinderen komt de Verizon Gizmo Watch 3 naar voren als een opvallende optie, met uitgebreide ouderlijke controle, verbeterde batterijduur en evoluerende functies speciaal ontworpen voor kinderen. De concurrerende prijs en voortdurend verbeterende functies maken het een betrouwbare en betaalbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar een smartwatch voor hun kinderen. Voor degenen die specifiek op zoek zijn naar slaapmonitoring functionaliteit, kunnen alternatieve opties zoals de Garmin Bounce meer geschikt zijn. Over het algemeen blinkt de Verizon Gizmo Watch 3 uit als een betrouwbaar en voortdurend verbeterend GPS kinderhorloge met uitgebreide ouderlijke controle, waardoor het een topkeuze is voor gezinnen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

3. Forgoods TickTalk 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods TickTalk 4

 • list plusRijk aan functies en aanpasbare smartwatch voor kinderen
 • list plusIndrukwekkende batterijduur
 • list plusVerbeterde GPS-locatietracking en activiteitenmonitoring

Nadelen Forgoods TickTalk 4

 • list plusGebrek aan functies zoals games, toegang tot sociale media en webbrowsing

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
8.62
Ik ben enthousiast om de TickTalk 4 GPS kinderhorloge te introduceren - een slim horloge boordevol functies en aanpasbaar naar wens! Met een prijs van $150 tijdens de Kickstarter-lancering en $180 voor pre-orders, is dit horloge voorzien van een grote behuizing met een luide luidspreker, twee camera's en een 1000mAh batterij voor exceptionele prestaties. Met verbeterde GPS-locatietracking, activiteitenmonitoring, en vooraf geladen met iHeartRadio Family, is dit een boeiende en veilige optie voor kinderen.

Volgens Android Central adresseert de TickTalk 4 eerdere klachten over zijn voorganger, de TickTalk 3, met opvallende verbeteringen in functies, ontwerp, en batterijduur. De bijbehorende app stelt ouders in staat om stapdoelen en DND-tijd in te stellen, waardoor de bruikbaarheid en ouderlijk toezicht worden verbeterd. Zoals benadrukt in Forbes, valt de TickTalk 4 op door zijn robuuste functies zoals videobellen, spraakbellen, en tekstberichten, vergezeld van meer dan 20 ouderlijke controles voor een veilige en gecontroleerde communicatie-ervaring voor kinderen.

In vergelijking met andere kindersmartwatches wordt de Garmin Bounce aanbevolen als de beste algemene optie, met geofencing, realtime locatietracking, tekst- en spraakberichten, en optionele spellen en activiteiten. Aan de andere kant is de Angel Watch Series R een upgrade-optie met geavanceerde functies zoals videobellen, gezondheids- en slaaptracking, en ondersteuning voor SIM-kaart en Wi-Fi. Echter, de TickTalk 4 overtreft deze opties met de nadruk op veilige communicatie en uitgebreide ouderlijke controles, waardoor het een veelzijdige, functierijke ervaring biedt voor zowel kinderen als ouders.

Hoewel de TickTalk 4 uitblinkt in het bieden van een veilig en boeiend communicatieplatform voor kinderen, mist het functies zoals spelletjes, toegang tot sociale media, en webbrowsing, zoals opgemerkt door Forbes. Desalniettemin onderscheidt het zich door zijn focus op het verbeteren van communicatie en het beperken van potentieel schadelijke inhoud, waardoor het een betrouwbare optie is voor ouders die op zoek zijn naar een veilige smartwatch voor hun kinderen.

Als afsluiting biedt de TickTalk 4 GPS kinderhorloge een indrukwekkende reeks functies, een uniek ontwerp, en krachtige ouderlijke controles, waardoor het een opvallende keuze is in de categorie kindersmartwatches. Met de nadruk op veilige communicatie en geavanceerde functionaliteiten, biedt het een overtuigende optie voor ouders die op zoek zijn naar een functierijke, veilige, en boeiende smartwatch voor hun kinderen, waarmee het zijn concurrenten overtreft op deze specifieke gebieden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Cosmo JrTrack SE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cosmo JrTrack SE

 • list plusBiedt betrouwbare communicatie en monitoring voor ouders

Nadelen Cosmo JrTrack SE

 • list plusBeperkte smartphone-ervaring kan minder aantrekkelijk zijn voor oudere kinderen
 • list plusBeperkte functionaliteit in vergelijking met volwaardige smartphones

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.73
Gebruiksgemak
8.06
Ik ben super enthousiast over de Cosmo JrTrack SE, een GPS-horloge voor kinderen dat ouders een betrouwbare manier biedt om in contact te blijven en hun kinderen te monitoren. Met een prijs tussen de $50 en $60, heeft het horloge 4G bellen, sms'en, verbeterde GPS en een vooraf geïnstalleerde simkaart. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd met de Cosmo Mission Control app voor ouderlijk toezicht en monitoring, samen met verschillende draadloze serviceplannen. Het biedt een balans tussen communicatie en vrijheid, met 2-weg bellen, beperkt sms'en en GPS-tracking voor extra veiligheid. Dit horloge is als een "cyber veiligheidsgordel voor kinderen die opgroeien in een digitale wereld," het maakt bellen, sms'en en spraakberichten binnen een veilig netwerk mogelijk, terwijl het games, sociale media en open internettoegang uitsluit. Het is volledig versleuteld en voldoet aan de COPPA-wetgeving, waardoor ouders met een gerust hart kunnen zijn.

Volgens Smartwatches.org is "de Cosmo JrTrack 2 een kindersmartwatch die ouders een functionele en betrouwbare manier biedt om in contact te blijven en hun kinderen te monitoren." Dit benadrukt de primaire focus van het horloge op veiligheid en communicatie, waardoor het een betrouwbaar apparaat is voor ouders om in contact te blijven met hun kinderen. Bovendien benadrukt het de beperkte smartphone-ervaring, wat aangeeft dat het geschikt is voor jongere kinderen die misschien nog niet klaar zijn voor volwaardige smartphones.

Het opvallendste kenmerk van het horloge is het vermogen om ouders inzichten en tips te bieden voor gezinnen over het gebruik van technologie en kinderveiligheid, zoals benadrukt door COSMO Technologies, Inc. Dit laat een holistische benadering van kinderveiligheid zien, die verder gaat dan alleen de functies van het horloge en zich uitstrekt tot begeleiding voor ouders over het benutten van technologie voor het welzijn van hun kinderen.

In vergelijking met andere GPS-horloges voor kinderen, concurreert de Cosmo JrTrack SE met modellen zoals de TickTalk 4 en de XPLORA X5 Play, die ook bellen, berichten sturen en GPS-locatiefuncties bieden. Echter, de Cosmo JrTrack SE onderscheidt zich door de focus op het bieden van een veilige en beperkte digitale ervaring, waarbij functies zoals games en sociale media worden uitgesloten, en zo aansluit bij de behoeften van ouders die veiligheid en communicatie boven vermaak stellen.

De Cosmo JrTrack SE blinkt uit als een betrouwbare en functionele manier van communicatie en monitoring voor kinderen, met een balans van functies die tegemoetkomen aan de veiligheidsbehoeften van ouders. De focus op een beperkte smartphone-ervaring, gecombineerd met de veiligheidsfuncties, maakt het een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een GPS-horloge voor kinderen dat de nadruk legt op veiligheid en communicatie boven vermaak. Echter, de beperkte functionaliteit kan minder aantrekkelijk zijn voor oudere kinderen die een uitgebreidere digitale ervaring zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. VTech KidiZoom Smartwatch DX3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3

 • list plusLevendig, kindvriendelijk ontwerp met felgekleurde afwerking en geluidseffecten
 • list plusDubbele camera's en fotobewerkingstools voor creativiteit en plezier
 • list plusIngebouwde oplaadbare batterij en ouderlijke controle voor gemoedsrust

Nadelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3

 • list plusNiet waterdicht, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers
 • list plusPrijzen zijn mogelijk niet de meest budgetvriendelijke optie
 • list plusBeperkt tot basisfunctionaliteiten van een smartwatch

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
8.16
Gebruiksgemak
8.03
De VTech KidiZoom Smartwatch DX3 is het perfecte tech-accessoire voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met een mix van leuke en educatieve functies. Met dubbele camera's, basis smartwatch functionaliteiten en een kindvriendelijk ontwerp, is het een opvallende verschijning in de categorie GPS kinderhorloges. De DX3 heeft een "levendig, kindvriendelijk ontwerp" dat kinderen aanspreekt met zijn "opvallend gekleurde afwerking en geluidseffecten", en biedt een leuke en interactieve ervaring. Het "grote scherm en eenvoudig te navigeren bediening" maken het geschikt voor jonge gebruikers, waardoor ze selfies kunnen maken, augmented reality games kunnen spelen en leren klokkijken.

Met de dubbele camera's en fotobewerkingstools kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten, momenten vastleggen met een fotoresolutie van 640 x 480 pixels en zelfs video-opnames maken. Daarnaast biedt de smartwatch basisfunctionaliteiten zoals een rekenmachine en zaklamp, waardoor het naast zijn entertainmentfuncties ook praktisch nut biedt. De ingebouwde oplaadbare batterij en ouderlijke controle worden ook goed ontvangen, waardoor ouders met een gerust hart kunnen toezien op ononderbroken gebruik voor de kinderen. Het is echter belangrijk op te merken dat het horloge niet waterdicht is, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

In het veranderende landschap van GPS-horloges voor kinderen, valt de KidiZoom Smartwatch DX3 op door zijn uitgebreide functies en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het kan concurreren met zijn voorgangers en tijdgenoten en biedt een naadloze mix van entertainment en educatieve componenten. Hoewel de DX3 misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, is de prijs op Amazon, variërend van $38,67 tot $42,63, een overtuigende keuze voor ouders die een balans zoeken tussen kwaliteit en betaalbaarheid. In vergelijking met andere GPS kinderhorloges onderscheidt de DX3 zich door de nadruk op leuke leerfuncties, dubbele camera's en ouderlijke controle.

De VTech KidiZoom Smartwatch DX3 blinkt uit in het bieden van een boeiende en educatieve ervaring voor kinderen, waardoor het een topkeuze is voor ouders die een veelzijdig tech-accessoire voor hun kinderen zoeken. Het levendige ontwerp, dubbele camera's en leerfunctionaliteiten maken het een overtuigende optie in de categorie GPS kinderhorloges. Het ontbreken van waterdichtheid kan echter een nadeel zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een robuustere optie voor actieve kinderen. Over het algemeen slaat de VTech KidiZoom Smartwatch DX3 een bewonderenswaardige balans tussen entertainment en educatie, waardoor het een opmerkelijke keuze is voor tech-savvy jongeren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Geavanceerd ouderlijk toezicht in een smartwatch: Xplora XGO 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Xplora XGO 3

 • list plusNaadloze communicatie met vooraf goedgekeurde contacten via oproepen, spraakberichten, emoji's en chat.
 • list plusGeavanceerde GPS-tracking voor het monitoren van de realtime locatie van een kind en het instellen van veiligheidszones.
 • list plusStimuleert kinderen om actief te blijven met een activiteitenplatform en beloont hen met Xplora-munten voor genomen stappen.

Nadelen Xplora XGO 3

 • list plusVorige modellen hadden te maken met bevriezingsproblemen en zorgen over de nauwkeurigheid van GPS-tracking.

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.54
Gebruiksgemak
7.19
De Xplora XGO 3 GPS kinderhorloge is een veelzijdige en waardevolle tool voor ouders die hun kinderen willen monitoren en communiceren. Met een prijs van $129,99 biedt dit slimme horloge een overvloed aan functies, waardoor het een overtuigende optie is voor ouders. De XGO3 stelt kinderen in staat om te communiceren met vooraf goedgekeurde contacten via oproepen, spraakberichten, emoji's en chat, wat een gevoel van veiligheid biedt terwijl het ook onafhankelijkheid bevordert. Het valt op met zijn GPS-tracking, waardoor ouders de realtime locatie van hun kind kunnen volgen en veiligheidszones kunnen instellen. Bovendien bevat het horloge een activiteitenplatform dat kinderen stimuleert om actief te blijven en beloont hen met Xplora-munten voor elke duizend stappen die ze nemen. De Xplora Connect SIM-oplossing zorgt voor naadloze connectiviteit voor betrouwbare netwerkdekking en verbeterde bel- en berichtmogelijkheden.

In tegenstelling tot zijn voorganger, de XGO 2, heeft de XGO 3 verbeteringen op het gebied van prestaties en functionaliteit. Terwijl de XGO 2 kritiek kreeg vanwege het trage en lage-resolutie touchscreen, lijkt de XGO 3 deze problemen te hebben aangepakt en biedt het een verbeterde gebruikerservaring. De 2MP camera en de 850mAh batterij van de XGO 3 zijn aanzienlijke upgrades, die bijdragen aan een betere fotokwaliteit en een langere gebruiksduur.

De nadruk van de Xplora XGO 3 op veiligheid en activiteitenmonitoring onderscheidt het van zijn concurrenten. De mogelijkheid om communicatie, GPS-tracking en activiteitenmonitoring te combineren in één apparaat maakt het tot een overtuigende optie voor ouders die op zoek zijn naar een allesomvattende oplossing om verbonden te blijven met hun kinderen. De toevoeging van een SOS-knop voor noodgevallen versterkt zijn aantrekkingskracht nog verder, met een extra laag veiligheid.

Hoewel de XGO 3 uitblinkt op verschillende gebieden, moeten potentiële beperkingen in overweging worden genomen. De vorige modellen hadden te maken met bevriezingsproblemen en zorgen over de nauwkeurigheid van GPS-tracking. Het is cruciaal voor potentiële kopers om te beoordelen of deze problemen adequaat zijn aangepakt in de XGO 3.

In de wereld van GPS kinderhorloges onderscheidt de Xplora XGO 3 zich als een uitgebreide en betrouwbare optie voor ouders die de veiligheid van hun kinderen willen waarborgen terwijl ze fysieke activiteit en onafhankelijkheid bevorderen. De naadloze communicatiefuncties, geavanceerde GPS-tracking en activiteitenstimulansen maken het tot een overtuigende keuze op de markt, vooral voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar.

Over het algemeen schittert de Xplora XGO 3 GPS kinderhorloge als een veelzijdige aanbieding, waarbij essentiële veiligheidsfuncties worden gecombineerd met activiteitenmonitoring en communicatiemogelijkheden. Hoewel het misschien enkele kleine beperkingen heeft, positioneren de uitgebreide functies en verbeteringen van eerdere modellen het als een toonaangevende keuze in zijn productcategorie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

7. Apple Watch SE 2022 Smartwatch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.53
Functionaliteit
7.13
Gebruiksgemak
7.28
Als ik kijk naar de drukke markt van GPS kinderhorloges, dan springt de Apple Watch SE 2022 er echt uit als een topkeuze, vooral voor mensen die voor het eerst een smartwatch voor kinderen kopen of voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veelzijdig horloge voor hun kinderen. Met een prijs van $249 voor het 40mm GPS-model en een startprijs van $279 voor het 44mm GPS-model, heeft dit horloge een groter scherm en een nieuwe bodembehuizing van nylon composietmaterialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een strak ontwerp. De S8-chip zorgt voor verbeterde prestaties, terwijl veiligheidsfuncties zoals nood-SOS, valdetectie en botsingsdetectie ouders geruststellen. Hoewel het niet alle gezondheidssensoren heeft die in duurdere modellen te vinden zijn, compenseert het met een geweldige gebruikerservaring, nieuwe wijzerplaten, app-ondersteuning, gestroomlijnde meldingen, de Medicaties-app en een verbeterde workout-interface op watchOS 9.

Volgens Tom's Guide biedt de Apple Watch SE 2022 "geweldige waarde voor de prijs" met zijn grotere scherm, geavanceerde chip en veiligheidsfuncties, waardoor het ideaal is voor kinderen of mensen die voor het eerst een smartwatch gebruiken. De review benadrukt de "verbeterde prestaties" in vergelijking met zijn voorganger en benadrukt zijn aantrekkingskracht voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en responsief GPS kinderhorloge. Bovendien lijkt het ontwerp op dat van de Apple Watch Series 4, wat duidt op een volwassen en verfijnde esthetiek, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor kinderen die een apparaat willen dat er premium uitziet en aanvoelt.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Apple Watch SE 2022 zich door een balans te vinden tussen betaalbaarheid en functionaliteit, waardoor het een overtuigende optie is voor ouders die op zoek zijn naar het "beste GPS kinderhorloge". Zijn robuuste veiligheidsfuncties en verbeterde prestaties zetten het apart en bieden ouders gemoedsrust en betrouwbare tracking, terwijl kinderen een boeiende en veelzijdige ervaring hebben. Hoewel het misschien wat geavanceerde gezondheidssensoren mist, maakt de focus op veiligheid en gebruiksgemak het tot een opvallende keuze voor gezinnen.

Tot slot, de Apple Watch SE 2022 komt naar voren als een indrukwekkend GPS kinderhorloge, dat uitblinkt in het bieden van een uitgebreide, veilige en boeiende ervaring voor kinderen, terwijl het ouders gemoedsrust biedt. Zijn combinatie van geavanceerde functies, veiligheidsmogelijkheden en een strak ontwerp positioneert het als het "beste budgetproduct voor GPS-tracking" in de categorie kindersmartwatches. Ondanks zijn beperkingen op het gebied van gezondheidssensoren, maken de algehele waarde, prestaties en veiligheidsfuncties het tot een overtuigende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbaar GPS kinderhorloge.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Alcatel SmartFlip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alcatel SmartFlip

 • list plusBetrouwbaar en betrouwbaar voor basisfunctionaliteit
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met grote knoppen en extern voorbeeldscherm
 • list plus4G LTE-ondersteuning voor betrouwbare en snelle verbinding

Nadelen Alcatel SmartFlip

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies in vergelijking met smartphones
 • list plusVergrendeld op AT&T, beperkt flexibiliteit voor andere providers
 • list plusBeperkte opslagcapaciteit van 4GB

Beoordeling

6.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.7
Functionaliteit
6.41
Gebruiksgemak
6.3
De Alcatel SmartFlip is een betrouwbare klaptelefoon die basisfunctionaliteit biedt, waardoor het een solide keuze is voor kinderen of mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig, betrouwbaar apparaat. De telefoon, vergrendeld voor AT&T, heeft een 2,8" intern kleurendisplay, grote knoppen voor snel kiezen en een 1,44" extern voorbeeldscherm. Het ondersteunt snelle 4G LTE-snelheden, HD Voice en beschikt over een quad-core processor, uitbreidbaar geheugen en een duurzame batterij. De afmetingen van de telefoon zijn 4,13" (H) x 2,08" (B) x .75" (D), en het heeft een opslagcapaciteit van 4GB, met een gewicht van 4,16 ounces. Met een 2MP camera werkt het op draadloze frequenties/banden 700/850/1700/1900, ondersteunt het connectiviteitstechnologieën zoals Bluetooth en Wi-Fi, met een USB Type C-connector en GSM, UMTS en LTE draadloze netwerktechnologieën.

Volgens Wirecutter behoort de Alcatel SmartFlip tot de beste telefoons voor kinderen, met basisfunctionaliteit en betaalbaarheid. De grote knoppen voor snel kiezen en een 1,44" extern voorbeeldscherm maken het gebruiksvriendelijk, gericht op een jonger publiek, terwijl de 4G LTE-ondersteuning zorgt voor een betrouwbare en snelle verbinding. Zoals Ellen Lee aangeeft, wordt "elk apparaat beoordeeld op betaalbaarheid, prestaties en geschiktheid voor kinderen," en de SmartFlip blinkt uit in het bieden van een betrouwbaar en eenvoudig communicatieapparaat voor kinderen.

Op de officiële Alcatel ondersteuningswebsite kunnen gebruikers stapsgewijze hulp vinden voor eventuele problemen met de SmartFlip, zodat hulp indien nodig direct beschikbaar is. Ondertussen getuigt de gemiddelde beoordeling van 4,0 van de 5 sterren op Best Buy, met specifieke functies beoordeeld op 4,2 voor waarde, 4,0 voor kwaliteit en 3,9 voor gebruiksgemak, van de algehele positieve ontvangst. Een klant merkt op: "Het is een geweldige basis telefoon voor oproepen en sms, vooral voor jonge kinderen of oudere volwassenen."

In vergelijking met smartwatches en smartphones gericht op kinderen, onderscheidt de Alcatel SmartFlip zich als een betrouwbaar en eenvoudig communicatieapparaat. Hoewel het misschien niet de geavanceerde functies van een smartwatch biedt, maken zijn eenvoud en duurzaamheid het een uitstekende keuze voor ouders die een betaalbare en betrouwbare optie voor hun kinderen zoeken. Zijn beperkingen liggen misschien in het ontbreken van geavanceerde functies in vergelijking met smartphones, maar voor degenen die op zoek zijn naar een no-nonsense communicatieapparaat, maken de basisfunctionaliteit en gebruiksgemak van de Alcatel SmartFlip het tot een topkeuze.

Tot slot, de Alcatel SmartFlip is een betrouwbare klaptelefoon, met basisfunctionaliteit die het een uitstekende keuze maakt voor kinderen of als een eenvoudig communicatieapparaat. Zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, 4G LTE-ondersteuning en algehele positieve ontvangst positioneren het als een topconcurrent op de markt, vooral voor degenen die een betrouwbare en betaalbare optie zoeken. Zijn beperkingen in functies worden overtroffen door zijn eenvoud, waardoor het een uitstekende keuze is voor een no-nonsense communicatieapparaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Gabb Z2

Loading ...

Voordelen Gabb Z2

 • list plusUitgebreide contactenlijst voor maximaal 100 vooraf goedgekeurde contacten.
 • list plusBetaalbare optie voor gezinnen die een budgetvriendelijk apparaat zoeken.
 • list plusFocus op essentiële communicatiemiddelen en veiligheid voor kinderen.

Nadelen Gabb Z2

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals een camera, games en fysieke activiteitstracking.
 • list plusMogelijk niet aantrekkelijk voor oudere kinderen of tieners die meer geavanceerde functionaliteiten zoeken.
 • list plusConcurrentie biedt uitgebreidere ouderlijke controle en kleurrijke ontwerpopties.

Beoordeling

6.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.36
Functionaliteit
6.31
Gebruiksgemak
5.5
Als ouder wil ik altijd het beste voor mijn kinderen, en daarom ben ik dolblij met de Gabb Z2. Met deze GPS-kinderhorloge geef ik ze de vrijheid om te communiceren zonder de afleiding van een camera of spelletjes. Het simpele ontwerp en de uitgebreide contactenlijst maken dit horloge een veilige en betaalbare keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een smartwatch voor beginners.

In vergelijking met andere opties op de markt, zoals de Verizon Gizmo Watch 3 en de Apple Watch SE (2e generatie), onderscheidt de Gabb Z2 zich door zijn nadruk op essentiële communicatiefuncties en betaalbaarheid. Waar andere horloges misschien meer geavanceerde functies bieden, staat de Gabb Z2 voor eenvoud en veiligheid. Voor mij als ouder is dat precies wat ik zoek in een kinderhorloge.

Hoewel de Gabb Z2 misschien niet kan concurreren met de geavanceerde functies van zijn concurrenten, is het juist de focus op eenvoud en veiligheid die dit horloge zo aantrekkelijk maakt. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare smartwatch die communicatie en veiligheid vooropstelt, is de Gabb Z2 een logische keuze. Als ouder kan ik me geen betere optie wensen.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van GPS horloges voor kinderen. Er zijn immers 2360 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!