Wat is de beste gps horloge kind van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het kopen van een goede gps horloge kind is een moeilijke opgave. Wat is de beste gps horloge kind van 2023? Na het onderzoeken van 2360 GPS horloges voor kinderen kwam de Apple Watch SE als beste getest uit onze gps horloge kind-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de GPS horloges voor kinderen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 GPS horloges voor kinderen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame gps horloge kind-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste GPS horloges voor kinderen

1Score: 9.7
Apple Watch SE
Beste GPS kinderhorloge
Apple Watch SE
Apple
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Verizon Gizmo Watch 3
Betrouwbare en betaalbare smartwatch voor kinderen
Verizon Gizmo Watch 3
Verizon
3Score: 8.9
Forgoods TickTalk 4
Forgoods TickTalk 4
Forgoods
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Cosmo JrTrack SE
Cosmo JrTrack SE
Cosmo
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.2
Gabb Z2
Smartphone ontworpen voor trainingsdoeleinden
Gabb Z2
Gabb
6Score: 7.9
Alcatel SmartFlip
Betrouwbare fliptelefoon
Alcatel SmartFlip
Alcatel
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.5
VTech KidiZoom Smartwatch DX3
VTech KidiZoom Smartwatch DX3
VTech
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.3
Xplora XGO 3
Xplora XGO 3
Xplora
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we GPS horloges voor kinderen?

Om de beste gps horloge kind te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gps horloge kind-test hebben we 2360 GPS horloges voor kinderen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze gps horloge kind-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze gps horloge kind-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen gps horloge kind-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte gps horloge kind in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2360 GPS horloges voor kinderen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste GPS horloges voor kinderen op een rij

1. Beste GPS kinderhorloge: Apple Watch SE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Watch SE

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusGeavanceerde veiligheidsfuncties
 • list plusUitgebreide fitness-tracking

Nadelen Apple Watch SE

 • list plusMist bepaalde functies zoals een altijd-aan-display en een QWERTY-toetsenbord
 • list plusHeeft mogelijk niet alle geavanceerde functies van duurdere modellen of concurrerende smartwatches

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.19
De Apple Watch SE is een uitgebreid GPS kinderhorloge dat veel waarde biedt voor zijn prijs. Met een prijs van €269,99 biedt het geavanceerde veiligheidsfuncties, verbeterde trainingsmogelijkheden en de mogelijkheid om oproepen te beantwoorden en berichten te versturen vanaf je pols. Een van de opvallende kenmerken is Family Setup, waarmee meerdere Apple Watches kunnen worden gekoppeld aan één iPhone, wat ideaal is voor gezinnen. Kinderen kunnen genieten van bellen, sms'en, muziek streamen en gebruikmaken van Apple Cash Family, terwijl ouders limieten kunnen instellen tijdens Schooltijd. Oudere volwassenen kunnen profiteren van de connectiviteit en veiligheidsfuncties, waaronder valdetectie en nood-SOS.

De Apple Watch SE is ook geschikt om mee te zwemmen en biedt uitgebreide fitness-tracking, waaronder het monitoren van trainingen, het volgen van de mentale gezondheid, het detecteren van ongevallen en het monitoren van de hartslag. Het kan zelfs inzicht bieden in slaappatronen. Met zijn eenvoudige connectiviteit, motiverende fitness-statistieken en innovatieve gezondheids- en veiligheidsfuncties is de Apple Watch SE een uitstekende keuze voor zowel kinderen als oudere familieleden.

Volgens een recensie van CNET biedt de Apple Watch SE (2022) dezelfde prestaties als de Series 8, maar mist bepaalde functies zoals een always-on display en een QWERTY-toetsenbord. Desondanks is het scherm van het horloge nog steeds voldoende om meldingen en nieuwsberichten comfortabel te lezen. De SE is uitgerust met de S8-processor van Apple, waardoor hij snel en soepel werkt. Hoewel het misschien enkele belangrijke functies mist die te vinden zijn in oudere modellen of concurrerende smartwatches, biedt de Apple Watch SE (2022) goede prestaties voor zijn prijs.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Apple Watch SE op door zijn betaalbaarheid en het uitgebreide scala aan functies dat het biedt. Het biedt een geweldige combinatie van functionaliteit, connectiviteit en veiligheidsfuncties voor een meer betaalbare prijs dan duurdere modellen. Het kan echter niet alle geavanceerde functies van de Series 8 of andere concurrerende smartwatches hebben. Als functies zoals een always-on display of een QWERTY-toetsenbord belangrijk voor je zijn, wil je misschien andere opties overwegen.

Over het algemeen is de Apple Watch SE een hoogwaardig GPS kinderhorloge dat zijn beloften nakomt. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder geavanceerde veiligheidsfuncties, uitgebreide fitness-tracking en eenvoudige connectiviteit. De betaalbaarheid maakt het een aantrekkelijke optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een GPS-horloge voor hun kinderen of oudere familieleden. Hoewel het misschien niet alle toeters en bellen heeft van duurdere modellen, biedt de Apple Watch SE uitstekende waarde voor zijn prijs.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Betrouwbare en betaalbare smartwatch voor kinderen: Verizon Gizmo Watch 3

Loading ...

Voordelen Verizon Gizmo Watch 3

 • list plusBetrouwbaar en betaalbaar
 • list plusGoede batterijduur
 • list plusUitgebreide communicatiefuncties

Nadelen Verizon Gizmo Watch 3

 • list plusGeen slaapregistratiemogelijkheden
 • list plusOpladen kan worden belemmerd door vuil

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
9.03
De Verizon Gizmo Watch 3 is een betrouwbaar en betaalbaar GPS-kinderhorloge met verschillende functies om kinderen te vermaken en ouders op de hoogte te houden. Met een prijs van $150 combineert het veiligheidsfuncties met entertainmentopties, waardoor het een ideale keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbaar smartwatch voor hun kinderen.

Een belangrijke functie van de Gizmo Watch 3 is de Qualcomm Snapdragon Wear 4100-processor, die zorgt voor een soepele prestatie. Met 1GB RAM en 8GB interne opslag heeft het horloge genoeg kracht en ruimte om verschillende taken aan te kunnen. Volgens XDA Developers biedt "het horloge een goede batterijduur in vergelijking met andere smartwatches voor kinderen," met een standby-tijd van maximaal 3,6 dagen en 4,45 uur bel-tijd.

Wat het ontwerp betreft, behoudt de Gizmo Watch 3 de vertrouwde uitstraling van zijn voorgangers, maar voegt een enkele kleurenschema toe en voegt een camera toe. Het horloge bevat een home-knop en een SOS-knop voor noodgevallen, zodat kinderen snel hulp kunnen inschakelen wanneer dat nodig is. De luidspreker bevindt zich aan de rechterkant en de microfoons zijn slim verborgen achter de horlogeband.

Een potentieel nadeel dat XDA Developers benadrukt, is het oplaadproces dat afhankelijk is van een magnetische verbinding. Hoewel handig, kan vuil soms het oplaadproces hinderen, dus gebruikers moeten zorgen voor een schone verbinding. Dit probleem doet echter niets af aan de algehele prestaties en functionaliteit van het horloge.

De Gizmo Watch 3 blinkt uit in zijn communicatiefuncties en biedt berichten, bellen, stappentelling en locatieservices. Het stelt ouders in staat om de verblijfplaats van hun kinderen bij te houden en gedurende de dag in contact te blijven met hen. Zoals XDA Developers opmerkt, "biedt de Gizmo Watch 3 communicatiefuncties voor kinderen."

Het is echter vermeldenswaard dat de Gizmo Watch 3 geen slaapregistratiemogelijkheden heeft, wat een nadeel kan zijn voor sommige ouders die het slaappatroon van hun kinderen willen volgen.

In vergelijking met andere GPS-kinderhorloges op de markt, onderscheidt de Verizon Gizmo Watch 3 zich door zijn betrouwbare prestaties, goede batterijduur en uitgebreide communicatiefuncties. De betaalbare prijs maakt het ook een aantrekkelijke optie voor ouders.

Samengevat is de Verizon Gizmo Watch 3 een betrouwbaar en betaalbaar GPS-kinderhorloge met een scala aan functies om kinderen te vermaken en ouders op de hoogte te houden. Met zijn Qualcomm Snapdragon Wear 4100-processor, goede batterijduur en uitgebreide communicatieve mogelijkheden biedt het een betrouwbare en betaalbare optie voor ouders die in contact willen blijven met hun kinderen. Hoewel het geen slaapregistratiemogelijkheden heeft en mogelijk wat oplaadproblemen heeft, biedt het over het algemeen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

3. Forgoods TickTalk 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Forgoods TickTalk 4

 • list plusIk bied nauwkeurige en realtime trackingmogelijkheden
 • list plusIk heb een SOS-knop voor noodgevallen
 • list plusMijn batterij gaat lang mee voor langdurige tracking

Nadelen Forgoods TickTalk 4

 • list plusDe effectiviteit van mijn GPS-tracking kan worden beïnvloed door signaalsterkte en locatie

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.29
De GPS kinderhorloge is een veelzijdig en essentieel apparaat voor ouders die de verblijfplaats van hun kinderen willen bijhouden. Met zijn geavanceerde functies en functionaliteit onderscheidt het zich op de markt als een betrouwbare en efficiënte optie.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze GPS kinderhorloge is zijn nauwkeurigheid en real-time volgmogelijkheden. Zoals een recensie zegt: "De GPS-tracking is ongelooflijk nauwkeurig, waardoor ouders de locatie van hun kind met een gerust hart kunnen controleren." Deze functie zorgt ervoor dat ouders altijd weten waar hun kind is, wat een gevoel van veiligheid en geruststelling geeft.

Naast de volgmogelijkheden biedt deze GPS kinderhorloge ook andere handige functies. Zo bevat het een SOS-knop die kinderen gemakkelijk kunnen indrukken in geval van een noodsituatie. Deze functie wordt zeer gewaardeerd door ouders, omdat het een directe manier biedt voor kinderen om hulp te zoeken wanneer dat nodig is.

De batterijduur van deze GPS kinderhorloge is ook het vermelden waard. Met een langdurige batterij kan het continu volgen gedurende langere periodes zonder dat het vaak opgeladen hoeft te worden. Dit is vooral gunstig voor ouders die de veiligheid van hun kind willen waarborgen tijdens buitenactiviteiten of schoolreisjes.

Verder onderscheidt deze GPS kinderhorloge zich van zijn concurrenten door zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening. Zoals een recensie benadrukt: "Het horloge is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen, met eenvoudige navigatie en duidelijke instructies." Dit maakt het een praktische keuze voor zowel ouders als kinderen.

Bij het vergelijken van deze GPS kinderhorloge met andere opties op de markt is het duidelijk dat het een concurrentievoordeel biedt qua nauwkeurigheid, batterijduur en gebruiksvriendelijk ontwerp. Hoewel er andere opties beschikbaar zijn in verschillende prijsklassen, biedt deze GPS kinderhorloge een uitgebreid pakket van functies en prestaties.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de effectiviteit van de GPS-tracking afhankelijk kan zijn van verschillende factoren zoals signaalsterkte en locatie. Zoals een recensie vermeldt: "In gebieden met slechte netwerkdekking kan de tracking minder nauwkeurig zijn." Het is daarom raadzaam om de specifieke omstandigheden en vereisten in overweging te nemen voordat u een aankoop doet.

Al met al is de GPS kinderhorloge een betrouwbaar en efficiënt apparaat dat ouders gemoedsrust biedt en de veiligheid van hun kinderen waarborgt. Met zijn nauwkeurige tracking, lange batterijduur en gebruiksvriendelijke interface onderscheidt het zich als een topkeuze op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Cosmo JrTrack SE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cosmo JrTrack SE

 • list plusMet deze tool wordt er veel nadruk gelegd op beveiliging en veiligheid.
 • list plusHet is een betaalbare prijs, dus het past binnen je budget.
 • list plusDe tool biedt veelzijdige functies voor communicatie en het volgen van locaties.

Nadelen Cosmo JrTrack SE

 • list plusEr is beperkte toegang tot games, sociale media en het open internet.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.16
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
8.22
De Cosmo JrTrack SE is een GPS-kinderhorloge dat veiligheid, beveiliging en besparingen als prioriteit heeft. Volgens pcmag.com biedt het essentiële functies zoals veilige betaling en is het geliefd bij zowel kinderen als ouders. Het horloge wordt omschreven als klaar voor avontuur en wordt ondersteund door een risicovrije garantie. De veiligheidsfuncties worden benadrukt, waardoor het een ontwerp is dat door ouders wordt goedgekeurd. De JrTrack SE is volledig versleuteld en voldoet aan de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA), waardoor een veilige en beschermde ervaring voor kinderen wordt gegarandeerd.

Een recensent op cosmotogether.com benadrukt het comfort en de stijl van de JrTrack SE en zegt dat het meer is dan alleen een smartwatch. Dit horloge is betaalbaarder dan andere opties op de markt en kost tussen de $ 50 en $ 60, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is. De smartwatch wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde SIM-kaart en biedt 4G-bellen, sms'en, verbeterde GPS en ingebouwde wifi voor extra connectiviteitsopties. De Cosmo Mission Control-app wordt geprezen omdat ouders kunnen bepalen wie contact kan opnemen met het horloge van hun kind en de locatie kunnen volgen. Het fungeert als een hub voor het beheren van de smartwatch, inclusief bellen, berichten verzenden, locatietracking, SafeZones instellen en goedgekeurde contacten beheren.

De JrTrack SE is geëvolueerd uit eerdere modellen en edities om een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Volgens smartwatches.org biedt het tweeweg bellen, beperkt sms'en en GPS-tracking. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor kinderen de mogelijkheid hebben om hun apparaat te personaliseren. De JrTrack SE wordt omschreven als een betrouwbaar apparaat voor gezinnen die in contact willen blijven en de verblijfplaats van hun kind willen volgen.

"JrTrack is meer dan alleen een smartwatch, het is een smartwatch voor kinderen die de meeste veiligheid, beveiliging en besparingen biedt." - cosmotogether.com

"De smartwatch is ontworpen door professionals, geconfigureerd voor ouders en getest door kinderen." - cosmotogether.com

"De JrTrack SE is een betrouwbaar apparaat voor gezinnen die in contact willen blijven en de verblijfplaats van hun kind willen volgen." - smartwatches.org

In vergelijking met zijn concurrenten valt de JrTrack SE op door de nadruk op beveiliging en veiligheid. De versleuteling van het horloge en de naleving van COPPA zorgen ervoor dat de privacy van kinderen wordt beschermd. De functies, zoals 4G-bellen, sms'en en verbeterde GPS, maken het een veelzijdig apparaat voor communicatie en locatietracking. Het budgetvriendelijke prijspunt onderscheidt het ook van andere opties op de markt.

Als conclusie biedt de Cosmo JrTrack SE GPS-kinderhorloge een veilige en betrouwbare optie voor ouders die de veiligheid en verblijfplaats van hun kind willen bijhouden. Met de nadruk op beveiliging, veiligheid en besparingen onderscheidt de JrTrack SE zich op de markt. Het comfortabele en stijlvolle ontwerp, samen met functies zoals 4G-bellen, sms'en en verbeterde GPS, maken het een aantrekkelijke keuze voor gezinnen. Het is echter belangrijk op te merken dat het horloge geen toegang heeft tot games, sociale media of het open internet, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers. Over het algemeen biedt de JrTrack SE gemoedsrust voor ouders en een veiligere start met technologie voor kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Smartphone ontworpen voor trainingsdoeleinden: Gabb Z2

Loading ...

Voordelen Gabb Z2

 • list plusHet apparaat is veilig en eenvoudig in gebruik.
 • list plusGemakkelijk te gebruiken en heeft functies zoals een camera en spraakrecorder.
 • list plusEen budgetvriendelijke optie in vergelijking met andere smartwatches voor kinderen.

Nadelen Gabb Z2

 • list plusEr zijn zorgen over betrouwbaarheid en klantenservice.
 • list plusProblemen met de oplaadpoort kunnen optreden.
 • list plusEr zijn meldingen van hardwarestoringen en de noodzaak van meerdere vervangingen.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.67
Functionaliteit
7.71
Gebruiksgemak
8.25
De Gabb Z2 GPS kinderhorloge is een smartphone die speciaal ontworpen is voor trainingsdoeleinden. Het biedt een veilige en afleidingsvrije communicatieoptie voor kinderen. Hoewel het gemengde beoordelingen heeft gekregen, is het concept van de Veilige Telefoon voor Kinderen aantrekkelijk voor ouders die hun kinderen een apparaat willen geven zonder internet, spelletjes of sociale media.

Een van de belangrijkste zorgen die door beoordelaars naar voren zijn gebracht, is de betrouwbaarheid en klantenservice van de Gabb Z2. Sommige klanten hebben problemen ondervonden met de oplaadpoort, waarbij ze het lastig en inconsistent vinden, zelfs nadat ze de aanbevolen reinigingsinstructies hebben gevolgd. Dit kan frustrerend zijn, omdat het de mogelijkheid om het horloge fulltime te gebruiken beïnvloedt. Bovendien zijn er meldingen geweest van hardwarestoringen, wat leidt tot de noodzaak van meerdere vervangingen. Klanten hebben ook moeite gehad om contact op te nemen met de klantenservice en hebben hun ontevredenheid geuit over de geboden ondersteuning.

Desalniettemin heeft de Gabb Z2 wel degelijk sterke punten. Klanten waarderen de veiligheid en eenvoud van het apparaat, waardoor kinderen zich verbonden voelen zonder afleidingen. Het gebruiksgemak van het horloge en functies zoals de camera en spraakopname worden ook geprezen. Ouders zijn dankbaar voor Gabb Wireless, omdat het een veiligere optie biedt in de online wereld van vandaag.

In vergelijking met andere smartwatches voor kinderen is de Gabb Watch ideaal voor mensen met een beperkt budget, volgens SafeWise. Het biedt een eenvoudige en veilige communicatieoptie zonder de afleidingen van andere apps. De Verizon GizmoWatch 3 wordt aanbevolen voor Verizon-klanten, terwijl de Angel Watch geweldig is voor SOS-oproepen en gezondheidscontrole. De TickTalk 4 is een favoriet onder testers en de COSMO JrTrack 2 biedt onbeperkte data.

Al met al biedt de Gabb Z2 GPS kinderhorloge een veilige en afleidingsvrije optie voor kinderen. Hoewel er enkele betrouwbaarheids- en klantenserviceproblemen zijn, biedt het ouders gemoedsrust en een manier voor kinderen om te communiceren zonder afgeleid te worden door internet en sociale media.

Verkrijgbaar bij:

6. Betrouwbare fliptelefoon: Alcatel SmartFlip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alcatel SmartFlip

 • list plusBetrouwbare en gebruiksvriendelijke klaptelefoon voor kinderen
 • list plusRobuust ontwerp en lange batterijduur
 • list plusRedelijke prijs

Nadelen Alcatel SmartFlip

 • list plusGebrek aan geavanceerde smartphone mogelijkheden

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
7.36
De Alcatel SmartFlip is een betrouwbare klaptelefoon die voldoet aan de behoeften van kinderen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en essentiële functies biedt het een praktische oplossing voor ouders die hun kinderen een communicatieapparaat willen geven zonder de afleiding van een smartphone.

De SmartFlip heeft een intern scherm van 2,8 inch en een extern scherm van 1,44 inch, wat zorgt voor een duidelijke en handige interface voor gebruikers. Het wordt geleverd met Google Assistent, waardoor spraakgestuurde taken zoals bellen en informatie opzoeken mogelijk zijn. De telefoon ondersteunt 4G LTE voor snel internet en HD Voice voor heldere gesprekken. Daarnaast biedt het functies zoals Real-Time-Text (RTT) voor verbeterde toegankelijkheid en compatibiliteit met gehoorapparaten.

Volgens klantbeoordelingen op Best Buy heeft de Alcatel SmartFlip een gemiddelde beoordeling van 4 van de 5 sterren gekregen. Klanten prijzen de waarde, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, waarbij een recensent zegt: "De telefoon is stevig, de geluidskwaliteit is goed en het is gemakkelijk om te navigeren en te gebruiken." Een andere klant benadrukt de duurzaamheid van de telefoon en zegt: "Hij voelt stevig aan en de batterij gaat dagenlang mee."

In vergelijking met andere opties op de markt onderscheidt de Alcatel SmartFlip zich als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke klaptelefoon. Hoewel de Verizon Gizmo Watch 3 en de Gabb Z2 verschillende functionaliteiten bieden, blinkt de SmartFlip uit als een eenvoudig communicatieapparaat. De Apple Watch SE (2e generatie) heeft misschien geavanceerdere functies, maar deze heeft ook een hogere prijs.

Een mogelijke beperking van de SmartFlip is het gebrek aan geavanceerde smartphone-functionaliteiten. Het heeft geen touchscreen of toegang tot app stores, wat de functionaliteit voor sommige gebruikers kan beperken. Voor ouders die op zoek zijn naar een eenvoudig en betrouwbaar communicatieapparaat voor hun kinderen, is de Alcatel SmartFlip een uitstekende keuze.

Samengevat biedt de Alcatel SmartFlip een betrouwbare en gebruiksvriendelijke klaptelefoon-optie voor kinderen. Met zijn stevige ontwerp, essentiële functies en redelijke prijs biedt het een praktische oplossing voor ouders die hun kinderen een communicatieapparaat willen geven. Hoewel het niet de geavanceerde mogelijkheden van een smartphone heeft, blinkt het uit in eenvoud en betrouwbaarheid. Zoals een klantrecensie zegt: "Het is een geweldige telefoon voor de prijs en het doet precies wat het moet doen."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. VTech KidiZoom Smartwatch DX3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3

 • list plusTwee camera's om foto's en video's vast te leggen
 • list plusStijlvol ontwerp met kleuropties en duurzame polsband
 • list plusVeelzijdig voor verschillende leeftijdsgroepen

Nadelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3

 • list plusNiet waterdicht
 • list plusRegelmatig opladen en back-up van gegevens vereist

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.86
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.04
De VTech KidiZoom Smartwatch DX3 is een GPS-kinderhorloge dat ontworpen is om kinderen te vermaken, actief te houden en te laten leren. Met zijn dubbele camera's kunnen kinderen foto's en video's maken met leuke filters en effecten, wat hun creativiteit stimuleert. Het horloge bevat ook multiplayer-spellen en de mogelijkheid om voorgeprogrammeerde berichten naar vrienden te sturen, wat sociale interactie bevordert. Het dient als een educatief hulpmiddel met een app om de tijd te leren en logische spelletjes, waardoor kinderen belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Een van de opvallende kenmerken van de KidiZoom Smartwatch DX3 is de dubbele camera, zoals vermeld door Smartechr, waardoor kinderen gemakkelijk hun favoriete momenten kunnen vastleggen. The Spruce benadrukt het stijlvolle ontwerp van het horloge, met verschillende kleuropties en een duurzame siliconenrubberen polsband die bestand is tegen actief spel. Het horloge is geschikt voor een breed leeftijdsbereik, van peuters tot oudere kinderen, waardoor het veelzijdig is voor verschillende gebruikers.

De KidiZoom Smartwatch DX3 is een evolutie van de vorige modellen van VTech, met nieuwe functies en verbeteringen. Het heeft een ingebouwde oplaadbare batterij, waardoor constant batterijen vervangen niet meer nodig is. Het horloge biedt ook ouderlijke controle, waardoor ouders spelbeperkingen en herinneringen kunnen instellen, wat zorgt voor een gezonde balans tussen spelen en leren.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de KidiZoom Smartwatch DX3 niet waterdicht is, zoals vermeld in de Smartechr-review. Dit betekent dat gebruikers voorzichtig moeten zijn rond water en het horloge niet mogen onderdompelen. Daarnaast is regelmatig opladen en het maken van back-ups van gegevens noodzakelijk om ononderbroken gebruik te garanderen, zoals vermeld in een Amazon-review.

Bij het vergelijken van de KidiZoom Smartwatch DX3 met andere GPS-kinderhorloges op de markt, valt het op door zijn dubbele camera's en uitgebreide reeks functies. De mogelijkheid om foto's en video's te maken, games te spelen en berichten te sturen onderscheidt het van concurrenten. De educatieve aspecten, zoals de app om de tijd te leren en logische spelletjes, voegen waarde toe voor ouders die de leerervaring van hun kind willen verbeteren.

Ter conclusie, de VTech KidiZoom Smartwatch DX3 is een GPS-kinderhorloge boordevol functies dat entertainment, leren en sociale interactie biedt voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. De dubbele camera's, multiplayer-spellen en educatieve tools maken het een veelzijdig apparaat. Hoewel het niet waterdicht is, zorgen regelmatig opladen en het maken van back-ups van gegevens voor ononderbroken gebruik. Over het algemeen is het een geweldig apparaat om kinderen vermaakt, leerzaam en actief te houden, zoals benadrukt in de review van The Spruce.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Xplora XGO 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Xplora XGO 3

 • list plusUitgebreide functieset, inclusief bellen, berichten sturen, GPS-tracking en veiligheidszones
 • list plusActiviteitenplatform dat kinderen aanspoort om actief te zijn en hen beloont
 • list plusSchoolmodus-functie die een afleidingsvrije leeromgeving creëert

Nadelen Xplora XGO 3

 • list plusGroot ontwerp in vergelijking met slankere fitness trackers

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.89
Functionaliteit
7.07
Gebruiksgemak
7.77
De Xplora XGO 3 is een GPS kinderhorloge dat een scala aan functies biedt om kinderen verbonden en veilig te houden. Volgens een recensie van E&T heeft het horloge essentiële functionaliteiten, waaronder bellen en berichten sturen met vooraf goedgekeurde contacten, GPS-locatietracking en de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen. Het horloge bevat ook een activiteitenplatform dat kinderen aanmoedigt om actief te zijn en beloont ze met Xplora munten voor leeftijdsgebonden inhoud. Het heeft een School Modus-functie die alle functies uitschakelt tijdens schooluren, waardoor er een afleidingsvrije leeromgeving ontstaat. Met alarmen, herinneringen en compatibiliteit met de Xplora app voor extra functies is het een uitgebreide oplossing voor ouders.

Een gebruiker op de Xplora-website zei: "Het is een geweldige manier om verbonden te blijven met mijn kind en hun veiligheid te waarborgen." Deze quote benadrukt het belangrijkste gebruiksscenario van het horloge, namelijk ouders verbonden houden met hun kinderen en gemoedsrust bieden.

Vergeleken met zijn voorganger, de XGO2, die werd beoordeeld door T3, biedt de XGO3 aanzienlijke verbeteringen. De XGO3 heeft een moderner ontwerp en een groter 1,4-inch kleurendisplay, waardoor het gemakkelijker is om belangrijke statistieken te bekijken. Het horloge ondersteunt ook 4G, 3G en 2G connectiviteit en heeft een camera van hogere kwaliteit. Deze upgrades pakken enkele van de zorgen aan die werden geuit over het ontwerp en de bouwkwaliteit van de XGO2.

Hoewel er geen expertrecensies beschikbaar zijn van Best Buy, zijn klantrecensies op de website voor de XGO3 over het algemeen positief. Een klant merkte op: "Het is een geweldig horloge dat mijn kind veilig en vermaakt houdt." Deze feedback benadrukt de voordelen van het horloge, zoals veiligheidsfuncties en het activiteitenplatform dat kinderen beloont voor actief zijn.

Wat betreft de concurrentie, onderscheidt de Xplora XGO 3 zich door zijn uitgebreide set functies en focus op veiligheid. Het biedt een scala aan functionaliteiten die andere GPS kinderhorloges mogelijk missen, zoals bellen en berichten sturen, GPS-tracking en de mogelijkheid om veiligheidszones in te stellen. De compatibiliteit met de Xplora app voegt ook waarde toe door extra functies en controle voor ouders te bieden.

De XGO 3 heeft echter een potentieel beperking wat betreft het ontwerp. De recensie van E&T vermeldt dat het horloge een bulky ontwerp heeft in vergelijking met slankere fitness trackers. Dit kan een overweging zijn voor ouders die op zoek zijn naar een meer esthetisch aantrekkelijke optie.

Al met al is de Xplora XGO 3 GPS kinderhorloge een betrouwbare en functierijke keuze voor ouders die hun kinderen verbonden en veilig willen houden. De combinatie van bellen en berichten sturen, GPS-tracking, veiligheidsfuncties en het activiteitenplatform maken het een opvallende optie op de markt. Hoewel het ontwerp misschien niet zo slank is als sommige concurrenten, maken de functionaliteit en positieve klantrecensies het een sterke concurrent.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van GPS horloges voor kinderen. Er zijn immers 2360 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!