Wat is de beste Activity tracker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Activity tracker is een lastige uitdaging. Wat is de beste Activity tracker van 2023? Na het analyseren van 1877 Activity trackers kwam de Fitbit Inspire 3 als beste uit onze Activity tracker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Activity trackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Activity trackers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Activity tracker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Activity trackers

1Score: 9.9
Fitbit Inspire 3
Beste activiteitstracker
Fitbit Inspire 3
Fitbit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Fitbit Charge 5
Ideaal voor hardlopers en fietsers met ingebouwde GPS
Fitbit Charge 5
Fitbit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Oura Ring Generation 3
Premium fitnesstracker voor slaap- en temperatuurtracking
Oura Ring Generation 3
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Apple Watch SE
Voordelige smartwatch met fitnesstracking
Apple Watch SE
Apple
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Garmin Vívoactive 4
Garmin Vívoactive 4
Garmin
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Apple Watch Series 9
Apple Watch Series 9
Apple
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Garmin Venu Sq
Garmin Venu Sq
Garmin
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Garmin Vivofit Junior 3 (Age
Garmin Vivofit Junior 3 (Age
Garmin
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Garmin Lily
Garmin Lily
Garmin
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Huawei Band 3 Pro
Huawei Band 3 Pro
Huawei
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Activity Tracker Koopgids

Een activity tracker geeft je een overzicht van je dagelijkse activiteiten en motiveert je om je dagelijkse doelen te bereiken. Waar je op let bij aankoop van een activity tracker, leg ik je in onderstaande koopgids uit.

Hoe gebruik ik een activity tracker?

Een activity tracker lijkt op een horloge, maar is vaak wat smaller. Je leest er de tijd op af alsook het aantal gezette stappen, en daarnaast houdt hij zaken bij zoals de afstand die je loopt en je slaappatroon. Veel activity trackers tellen bovendien ook de calorieën die je verbrandt en monitoren je hartslag.

Een activity tracker gebruik je samen met een app, of met verschillende apps. Sommige trackers gebruik je alleen met een merkgebonden app, terwijl je bij andere activity trackers ook andere populaire apps gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan Map My Run en Strava.

Welke apps je ook gebruikt, je stelt je doelen in en je krijgt meldingen als je deze doelen bereikt of juist niet bereikt. Sommige activity trackers laten je zelfs iets weten als je te lang stil zit. Wat je met deze informatie doet is aan jou, maar al deze meldingen zijn bedoeld als motivatie.

Een activity tracker is ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te halen waardoor je gezondheid verbetert, maar je zult zelf ook moeite moeten doen.

Welke apps zijn handig voor een activity tracker?

Welke apps handig zijn voor een activity tracker, hangt af van waar je de activity tracker voor wilt gebruiken en wat voor besturingssyteem deze heeft. De meest populaire apps zijn onder andere: Strava, Fitness22, FitNotes, Google Fit, Leap Fitness Step Counter, 7minuteworkout, MyFitnessPal, Nike Training Club en Fooducate.

Er zijn echterhonderden verschillende apps die te gebruiken zijn met je activity tracker. Ga naar de Google Play Store om Android apps te browsen en neem een kijkje in de App Store om apps te bekijken voor activity trackers die op iOS draaien.

Veel van deze apps zijn gratis, maar om toegang te krijgen tot de uitgebreidere functies, betaal je vaak een paar euro extra.

Waarom gebruikt een activity tracker GPS?

Activity trackers die gebruikmaken van GPS zijn erg nauwkeurig in het vastleggen van de snelheid, afstand en de route die je neemt tijdens bijvoorbeeld je wandel- of fietstocht. Sommige activity trackers hebben een ingebouwde GPS-ontvanger, terwijl andere gebruikmaken van de GPS-ontvanger in je telefoon.

Een activity tracker die gebruik maakt van een GPS-ontvanger berekent dus preciezer wat je bereikt met je activiteit, dan een activity tracker die geen gebruik maakt van GPS.

Hoe nauwkeurig is een activity tracker?

Activity trackers zijn nauwkeurig, maar niet perfect. Soms wordt er wel eens een stap gemeten, terwijl er geen stap wordt genomen en soms wordt er wel eens een stap overgeslagen. Experts zeggen dat er soms zo'n 10% marge bestaat tussen wat er wordt weergegeven en wat er daadwerkelijk gelopen is.

Wat is het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge?

Het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge, is dat een activity tracker jouw activiteiten over de gehele dag bijhoudt en je daardoor inzicht krijgt in hoe actief je bent gedurende de dag. Hierdoor kom je er ook achter wat je meer of minder moet doen om betere resultaten te bereiken.

Daarnaast is een activity tracker vaak veelzijdiger dan een sporthorloge. Je houdt bijvoorbeeld je slaappatroon bij, het aantal gelopen stappen en soms meet het ook je hartslag. Een goed sporthorloge geeft je inzicht in je trainingen en is bedoeld voor het gebruik tijdens deze trainingen. Net als bij een activity tracker, meet deze je activiteiten, maar alleen tijdens de trainingen.

Een sporthorloge is ideaal voor doelgerichte trainingen, terwijl een activity tracker je helpt bij het behalen van verschillende doelen gedurende dag.

Hoe meet een activity tracker je slaap?

In een activity tracker zitten verschillende sensoren die je beweging tijdens je slaap meten waardoor je een inzicht krijgt in je slaappatroon. Ben je in een diepe slaap, dan beweeg je minder dan wanneer je in een minder diepe slaap bent.

Daarnaast meten de meeste activity trackers ook je hartslag. Je hartslag is over het algemeen lager wanneer je in diepe slaap verkeert dan wanneer je in lichte slaap verkeert.

De combinatie van de bewegingen en je hartslag geven je een goed inzicht in de kwaliteit van je slaap. Dit systeem is echter jammer genoeg niet helemaal waterdicht. Soms lig je stil in je bed terwijl je misschien helemaal niet slaapt, maar wordt dit wel als slaap geregistreerd. Ook kunnen de bewegingen van je partner geregistreerd worden door de activity tracker.

Het is hoe dan ook leuk om een inzicht te krijgen in je slaappatroon, zelfs als deze niet helemaal nauwkeurig is.

Hoe lang gaat de batterij van een activity tracker mee?

Hoe lang de batterij van een activity tracker meegaat, hangt af van het merk en model wat je hebt. Sommige activity trackers gaan 12 uur mee, andere laad je pas op na 24 uur. Er zijn ook activity trackers die vier of vijf dagen meegaan voordat je ze oplaadt. Het opladen gebeurt meestal via een usb-kabel.

Kan je ook bellen met een activity tracker?

Of je kunt bellen met een activity tracker hangt erg af van het merk en het model wat je hebt. Met sommige activity trackers kun je bellen, met anderen niet. Soms kun je via een Bluetooth-verbinding een telefoontje aannemen, terwijl je telefoon in je broekzak zit. Hiervoor heb je wel goede Bluetooth koptelefoon nodig.

Soms worden ook sms-berichten weergegeven op het scherm van je activity tracker, terwijl anderen dit niet kunnen.

Wat kun je allemaal doen met een activity tracker?

Wat de mogelijkheden zijn van een activity tracker hangt wederom af van het merk en het model wat je hebt. Er zijn activity trackers verkrijgbaar die niet alleen het aantal stappen tellen, maar ook de snelheid waarmee je loopt, hoe vaak je de trap op en af loopt en hoeveel calorieën je verbruikt. Daarnaast meten sommige activity trackers je hartslag in rust en tijdens activiteiten.

Soms gebruik je bovendien verschillende apps op je activity trackers zoals bijvoorbeeld Strava, MyFitnessPal en andere fitness-gerelateerde apps. Je kunt er ook voor kiezen om niet gerelateerde apps te downloaden, zoals je muziek app, een app om de weersvoorspellingen mee te zien of een app waarmee je je email kunt lezen.

Zo neemt hij meer de vorm aan van een multifunctionele smartwatch en wordt hij een verlengstuk van je smartphone.

Wat doen de verschillende sensoren op een activity tracker?

Een activity tracker maakt gebruik van verschillende sensoren:

 • Hoogtemeter: de sensor bepaalt door middel van GPS of luchtdruk op welke hoogte jij je bevindt. Werkt de hoogtemeter samen met GPS, dan kan deze zelfs meten hoe snel je klimt of daalt.
 • Kompas: een kompas komt goed van pas als extra veiligheid bij lange wandelen, maar helpt je ook bij het bepalen van een koers of route.
 • Gyroscoop: een gyroscoop herkent bewegingen zoals bijvoorbeeld het zwaaien van je arm of het bewegen van je pols, waardoor je bewegingen extra nauwkeurig worden vastgelegd.
 • Een versnellingsmeter meet, zoals je al geraden had, de snelheid van een uitgevoerde beweging. Dit komt vooral van pas bij het optillen van je pols, waarna het scherm van je activity tracker meteen oplicht.
 • Een saturatiemeter is vooral handig als je vaak op grote hoogtes sport of wandelt. Deze meet het zuurstofgehalte in je bloed.
hero illustration

Hoe testen we Activity trackers?

Om de beste Activity tracker te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Activity tracker-test hebben we 1877 Activity trackers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Activity tracker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Activity tracker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Activity tracker-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Activity tracker in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1877 Activity trackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Activity trackers op een rijtje

1. Beste activiteitstracker: Fitbit Inspire 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fitbit Inspire 3

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusLange batterijduur van maximaal 10 dagen
 • list plusUitgebreide fitness tracking mogelijkheden

Nadelen Fitbit Inspire 3

 • list plusKlein scherm is mogelijk niet ideaal voor het bekijken van live feedback tijdens activiteiten
 • list plusGeen ingebouwde GPS voor serieuze trainingsdoeleinden
 • list plusPremium abonnement verminderd van één jaar om in lijn te zijn met andere Fitbit apparaten

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.65
Functionaliteit
9.92
Gebruiksgemak
10
De Fitbit Inspire 3 is een indrukwekkende instap fitness tracker die een scala aan functies biedt tegen een betaalbare prijs. Het heeft een helder AMOLED-scherm en een batterijlevensduur van maximaal 10 dagen, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige tracker. Het herontwerp en de lichte constructie van de Inspire 3 dragen bij aan de aantrekkingskracht ervan en geven het een meer premium uitstraling in vergelijking met zijn voorganger.

Eén opvallende functie van de Inspire 3 is het vermogen om verschillende fitness-metrieken bij te houden, waaronder hartslag, stappen, calorieën, Actieve Zone Minuten, stress, SpO2 en slaap. Deze uitgebreide tracking stelt gebruikers in staat om hun algehele gezondheid en welzijn te monitoren. Volgens Consumer Reports is de Inspire 3 geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare fitness tracker met basisfuncties.

De twee haptische knoppen op de Inspire 3 maken navigatie eenvoudig en handig. Bovendien kunnen gebruikers tot zes oefensnelkoppelingen laden en kunnen ze kiezen uit 21 verschillende oefenopties, waardoor gepersonaliseerde workout tracking mogelijk is. Hoewel het kleine scherm misschien niet ideaal is voor het bekijken van live feedback tijdens activiteiten, kan de tracker aan kleding worden bevestigd voor extra gemak.

Een recensent van TechRadar prijst de Inspire 3 om zijn indrukwekkende batterijduur, die ongeveer 10 dagen meegaat, zelfs met het always-on display. De tracker introduceert ook SpO2-monitoring om het zuurstofgehalte in het bloed bij te houden, waardoor gebruikers een meer allesomvattend beeld krijgen van hun gezondheid.

De Fitbit Inspire 3 heeft een prijs van €99,95 en wordt geleverd met twee bandjes en een oplaadkabel. Het bevat ook een abonnement van zes maanden op Fitbit Premium, dat meer gedetailleerde functies biedt zoals slaapanalysegegevens en Fitbit's Dagelijkse Klaarheidsscore. Het is echter vermeldenswaard dat het Premium-abonnement is teruggebracht van één jaar om in lijn te zijn met andere Fitbit-apparaten.

Al met al is de Fitbit Inspire 3 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare fitness tracker die niet inlevert op functies. De lange batterijduur, uitgebreide trackingmogelijkheden en comfortabele ontwerp maken het een opvallende optie in zijn prijsklasse. Hoewel het geen ingebouwde GPS heeft voor serieuze trainingsdoeleinden, blinkt het uit als een algehele gezondheids- en fitnessbegeleider. Zoals een recensent van Tom's Guide zegt: "De Fitbit Inspire 3 is een geweldige betaalbare fitness tracker voor mensen die hun algehele gezondheid willen monitoren zonder de complexiteit van een high-end apparaat."

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Ideaal voor hardlopers en fietsers met ingebouwde GPS: Fitbit Charge 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fitbit Charge 5

 • list plusIngebouwde GPS voor nauwkeurige tracking tijdens hardlopen en fietsactiviteiten.
 • list plusStrak ontwerp en indrukwekkend full-color AMOLED-display.
 • list plusInclusief geavanceerde functies zoals het bijhouden van de menstruatiecyclus en contactloze betalingen via Fitbit Pay.

Nadelen Fitbit Charge 5

 • list plusNiet compatibel met Charge 4 polsbandjes of opladers.
 • list plusGebrek aan fysieke knoppen kan enigszins lastig zijn voor hardlopers.
 • list plusOntbreekt aan muziekhulpmiddelen zoals het bedienen van Spotify-afspeellijsten vanaf de pols.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.49
De Fitbit Charge 5 is een uitstekende fitness tracker die voldoet aan de behoeften van hardlopers en fietsers met zijn ingebouwde GPS-functie. Deze activiteitentracker heeft zowel van experts als gebruikers lof ontvangen voor zijn strakke ontwerp en indrukwekkende display. Volgens TechRadar is het full-color AMOLED-display een aanzienlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger, met heldere visuals en soepel scrollen. De meldingen op de tracker zijn gemakkelijk te lezen en je kunt zelfs oproepen accepteren of weigeren met een snelle tik. Daarnaast heeft het functies zoals het bijhouden van de menstruatiecyclus en contactloze betalingen via Fitbit Pay, wat gemak toevoegt aan je dagelijkse routine.

Een opvallende functie van de Charge 5 is het verbeterde display, zoals benadrukt door Tom's Guide. Het kleuren OLED-scherm is nu twee keer helderder dan voorheen, waardoor het zelfs in direct zonlicht gemakkelijk leesbaar is. Het aanraakgevoelige AMOLED-display zorgt voor moeiteloze navigatie, waarbij gebruikers naar rechts kunnen scrollen vanaf het startscherm en dubbel kunnen tikken om terug te gaan. Het toevoegen van een EDA-sensor, die de stressreactie van het lichaam meet door veranderingen in de zweetklieren, zet de Charge 5 apart van zijn concurrenten.

De Charge 5 wordt geprezen om zijn comfortabele pasvorm en gebruiksvriendelijk ontwerp. Hij wordt geleverd met zowel kleine als grote bandjes, zodat hij altijd goed past, ongeacht de grootte van je pols. Het is echter belangrijk op te merken dat de bijgewerkte oplaadpoort van de Charge 5 niet compatibel is met de bandjes of opladers van de Charge 4, zoals vermeld in de review van Tom's Guide.

Wat betreft prestaties blinkt de Fitbit Charge 5 uit in GPS-tracking en hardloopactiviteiten. Dankzij het slanke ontwerp en de eenvoudige navigatie is het een handige metgezel tijdens workouts. Hoewel het ontbreken van fysieke knoppen enigszins onhandig kan zijn voor hardlopers, is de algehele ervaring zeer bevredigend. De GPS-verbinding is iets trager dan bij een Garmin-horloge, maar nog steeds relatief snel.

Al met al is de Fitbit Charge 5 een zeer aanbevolen fitness tracker, vooral voor hardlopers en fietsers. De ingebouwde GPS, strakke ontwerp en indrukwekkende display maken het een ideale keuze voor fitnessliefhebbers. Zoals TechRadar opmerkt, ontbreekt het misschien aan muziekmogelijkheden zoals het bedienen van Spotify-afspeellijsten vanaf de pols, maar het compenseert dit met geavanceerde functies en verbeteringen in het ontwerp. De Fitbit Charge 5 biedt een overtuigend pakket voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en functierijke activiteitentracker.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Premium fitnesstracker voor slaap- en temperatuurtracking: Oura Ring Generation 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oura Ring Generation 3

 • list plusUitzonderlijke nauwkeurigheid bij het volgen van slaap
 • list plusUitgebreide functies voor het bijhouden van de gezondheid
 • list plusStrak en draagbaar ontwerp

Nadelen Oura Ring Generation 3

 • list plusMogelijk niet geschikt voor intensieve trainingen of activiteiten waarbij grip vereist is
 • list plusVereist een Oura-lidmaatschap voor volledige functies

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.26
Functionaliteit
9.87
Gebruiksgemak
9.7
De Oura Ring Generatie 3 is een premium fitness tracker die opvalt door zijn slaap- en temperatuurtrackingsmogelijkheden. Met geavanceerde sensoren voor hartslag, ademhaling, lichaamstemperatuur en bewegingsdetectie biedt deze discrete ring een uitgebreide ervaring op het gebied van gezondheidstracking. Volgens Tom's Guide is de ring verkrijgbaar in vier metalen afwerkingen en heeft hij een strak design dat lijkt op reguliere sieraden. Hij is comfortabel om te dragen en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik.

Een van de opvallende kenmerken van de Oura Ring is de nauwkeurigheid van de slaaptracking. Mens Health prijst de biometrische metingen, die zorgen voor nauwkeurigere tracking in vergelijking met apparaten die alleen vertrouwen op versnellingsmeters. Ook de mogelijkheid van de ring om verschillende soorten fysieke activiteit te identificeren wordt geprezen, hoewel hij mogelijk het aantal stappen overschat. De draagbaarheid van de Oura Ring wordt zeer gewaardeerd, omdat hij strak, compact en minder opvallend is dan smartwatches of fitnessbanden.

Wat betreft functies biedt de Oura Ring een scala aan metingen en tools om gebruikers te helpen hun activiteit en herstel te monitoren. De ring volgt calorieverbranding, stappen, het equivalent van wandelen en uurlijkse beweging. Hij kan ook de intensiteit van de training beoordelen op basis van hartslag en minuten van verhoogde activiteit. De bijbehorende app biedt een visueel aantrekkelijke weergave van vitale functies en biedt inzichten zoals slaapscores en gereedheidsscores op basis van factoren zoals slaapkwaliteit, lichaamstemperatuur en hartslagvariabiliteit. De app wordt zeer gewaardeerd om zijn nauwkeurige slaaptrackingmogelijkheden en nuttige aanbevelingen.

In vergelijking met zijn voorganger heeft de Oura Ring Generatie 3 drie keer meer sensoren en 32 keer meer geheugen, wat resulteert in nauwkeurigere tracking. Hij kan gebruikers zelfs helpen bij het detecteren van ziekte, wat vooral relevant is in het kader van de COVID-19 pandemie. De ring is waterdicht en hoeft alleen voor het opladen elke 4-7 dagen te worden verwijderd.

Hoewel de Oura Ring uitblinkt in slaaptracking en hartslagmonitoring, is hij mogelijk niet geschikt voor intensieve trainingen of activiteiten waarbij grip cruciaal is. Bovendien is een Oura-lidmaatschap van $5.99/maand vereist om de volledige functies van de ring te ontgrendelen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Al met al is de Oura Ring Generatie 3 een premium fitness tracker die uitstekende slaaptracking en hartslagmonitoring biedt in een strakke, draagbare vorm. Zijn nauwkeurigheid, comfort en uitgebreide gezondheidstracking functies maken hem tot een topkeuze voor degenen die slaap- en temperatuurtracking belangrijk vinden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Voordelige smartwatch met fitnesstracking: Apple Watch SE

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Watch SE

 • list plusEen smartwatch met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusIndrukwekkende mogelijkheden voor het bijhouden van fitness.
 • list plusMogelijkheid voor Family Setup met meerdere Apple Watches.

Nadelen Apple Watch SE

 • list plusGeen always-on display.
 • list plusBeperkte batterijduur.
 • list plusHet opladen kan een uitdaging zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.95
Gebruiksgemak
9.24
De Apple Watch SE is een slimme horloge die waar biedt voor je geld en indrukwekkende fitness tracking mogelijkheden heeft. Het biedt eenvoudige connectiviteit en motiverende fitness statistieken, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een slim horloge met uitstekende watchOS functies.

Een opvallende functie van de Apple Watch SE is de Family Setup mogelijkheid, waarmee meerdere Apple Watches aan één iPhone kunnen worden gekoppeld. Deze functie is ideaal voor kinderen en ouderen die geen eigen iPhone hebben. Met Family Setup kunnen gebruikers verbonden blijven, muziek streamen, apps downloaden en zelfs functies beperken voor geconcentreerde tijd. Het horloge bevat ook veiligheidsfuncties zoals Valdetectie en Nood-SOS, waardoor het gemoedsrust biedt, zelfs zonder een mobiel abonnement.

Wat het ontwerp betreft, heeft de Apple Watch SE afgeronde randen, een aluminium behuizing en een Digitale Kroon. Het display is scherp en duidelijk dankzij de OLED-technologie. Het ontbreekt echter aan een always-on display, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn. Het horloge integreert naadloos met de iPhone, waardoor het eenvoudig is om wekkers en gegevens tussen apps te synchroniseren.

De Apple Watch SE blinkt uit in fitness tracking, met een groeiende lijst van oefeningen die kunnen worden bijgehouden en compatibiliteit met apps van derden zoals Strava. De combinatie van een groter scherm en een lagere prijs in vergelijking met de Apple Watch 6 maakt het een aantrekkelijke fitness metgezel. De batterijduur is echter nog steeds beperkt, slechts anderhalve dag. Het opladen kan ook een uitdaging zijn, omdat er overdag geen natuurlijke optie is om op te laden.

Volgens PCMag maakt de Apple Watch SE deel uit van Apple's streven om alle producten tegen 2030 koolstofneutraal te maken. Het heeft een koolstofneutraal ontwerp en kan worden gecombineerd met een koolstofneutrale Sport Loop band, waardoor het een milieubewuste keuze is.

Over het algemeen is de Apple Watch SE een slim horloge boordevol functies dat veel waar voor je geld biedt. Het introduceert misschien niets baanbrekends, maar het voldoet aan wat je van een Apple Watch zou verwachten. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar slim horloge met uitstekende watchOS functies, hoewel het tekortschiet op bepaalde gebieden zoals het ontbreken van een always-on display en beperkte batterijduur.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Garmin Vívoactive 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Vívoactive 4

 • list plusVerbeterd ontwerp en uitgebreide functies
 • list plusUitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van oefeningen en geavanceerde metingen
 • list plusBetrouwbare prestaties en lange batterijduur

Nadelen Garmin Vívoactive 4

 • list plusGeen AMOLED-display
 • list plusHogere prijs in vergelijking met Vívofit 4

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.18
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
9.88
De Garmin Vívoactive 4 activity tracker springt eruit met zijn verbeterde ontwerp en uitgebreide functies. Met twee maatopties spreekt het een bredere groep gebruikers aan, waardoor het aantrekkelijker wordt. Volgens Tom's Guide zorgt de toevoeging van een tweede zijknop voor handige snelkoppelingen voor oefeningen en fungeert het als start-/stopknop tijdens trainingen. Het ronde LCD-touchscreen blijft helder en responsief. Hoewel de Garmin Venu een AMOLED-display biedt, is het display van de Vívoactive 4 nog steeds indrukwekkend.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Vívoactive 4 is de uitgebreide trainingsmogelijkheden. Het is vooraf geladen met 20 oefeningen en biedt de mogelijkheid voor aangepaste trainingsplannen en geavanceerde statistieken, waardoor het bijzonder nuttig is voor langeafstandslopers. Het biedt ook begeleide animaties op het scherm voor yoga, Pilates, cardio en krachttraining, die nuttiger zijn dan typische stokfiguurtjes. Het horloge blinkt uit in het volgen van buitenhardlopen en fietsen, met snelle GPS-signaalvergrendeling en de mogelijkheid om routekaarten te bekijken in de Garmin Connect-app.

Op het gebied van gezondheidsfuncties bevat de Vívoactive 4 ademhalingstracking en een pulsoximeter voor het volgen van slaap. Het biedt ook basisfuncties voor het volgen van activiteiten zoals stappen, afstand en verbrande calorieën. Volgens Amazon is het veilig om mee te zwemmen en te douchen, waardoor het een veelzijdige optie is. Het apparaat synchroniseert periodiek met Garmin Connect, waar gebruikers hun activiteiten kunnen opslaan, plannen en delen. Daarnaast detecteert en classificeert de Garmin Move IQ-functie automatisch activiteitstypen.

De Garmin Vívoactive 4 wordt geprezen om zijn betrouwbare prestaties en lange batterijduur. Het biedt een batterijduur van maximaal één jaar, waardoor frequent opladen niet nodig is. Dit is een significant voordeel ten opzichte van andere activity trackers die vaak om de paar dagen moeten worden opgeladen.

Over het algemeen is de Garmin Vívoactive 4 een topkeuze voor fitnessliefhebbers. De uitgebreide trainingsmogelijkheden, geavanceerde statistieken en begeleide animaties maken het een waardevol hulpmiddel om fitnessdoelen te bereiken. De lange batterijduur is een opvallende functie, waardoor gebruikers er langdurig op kunnen vertrouwen zonder onderbreking. Het is echter belangrijk om op te merken dat de Vívoactive 4 geen AMOLED-display heeft zoals de Garmin Venu, wat een nadeel kan zijn voor degenen die de voorkeur geven aan een levendiger scherm.

In vergelijking met de Garmin Vívofit 4 biedt de Vívoactive 4 een geavanceerdere set functies. Terwijl de Vívofit 4 basisactiviteiten en slaaptracking biedt, biedt de Vívoactive 4 een breder scala aan trainingsmogelijkheden en geavanceerde statistieken. De Vívoactive 4 heeft ook een verfijnder ontwerp en een groter display. De Vívofit 4 heeft echter zijn eigen sterke punten, waaronder een langere batterijduur van maximaal één jaar en een betaalbaardere prijs.

Samengevat is de Garmin Vívoactive 4 een betrouwbare en functierijke activity tracker die geschikt is voor fitnessliefhebbers. De uitgebreide trainingsmogelijkheden, aanpasbare trainingsplannen en geavanceerde statistieken maken het een waardevol hulpmiddel om fitnessdoelen te bereiken. Met zijn verbeterde ontwerp en lange batterijduur springt het eruit tussen zijn concurrenten. Hoewel het geen AMOLED-display heeft zoals sommige andere modellen, maken de algehele prestaties en functionaliteit het tot een topkeuze op de activity tracker-markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Apple Watch Series 9

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apple Watch Series 9

 • list plusDubbel tikgebaar voor handige handsfree acties
 • list plusOn-device Siri voor snellere prestaties
 • list plusBehoudt een batterijduur van 18 uur ondanks de verhoogde helderheid van het display

Nadelen Apple Watch Series 9

 • list plusGeen grote verbeteringen aan gezondheids- en wellnessfuncties
 • list plusGeen verbeteringen aan de Actieknop

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
9.54
De Apple Watch Series 9 is de nieuwste toevoeging aan het assortiment smartwatches van Apple en biedt een scala aan nieuwe functies en verbeteringen. Met een prijs van $399 voor het model met alleen GPS en $499 voor de GPS + Cellular versie, behoudt de Series 9 het ontwerp van zijn voorganger, de Series 8, met toevoeging van een roze afwerking en meer gerecyclede materialen. De koolstofneutrale gecertificeerde Sport Loop is een andere milieuvriendelijke toevoeging.

Een van de opvallende kenmerken van de Series 9 is het Double Tap-gebaar, zoals benadrukt door TechRadar. Met dit gebaar kunnen gebruikers meldingen negeren, timers pauzeren en widgets openen door twee keer met hun wijsvinger en duim op elkaar te tikken. Hoewel het even wennen kan zijn, biedt het een handige handsfree optie voor verschillende handelingen.

De Series 9 introduceert ook Siri op het apparaat, die sneller werkt en opdrachten kan uitvoeren, zelfs wanneer de horloge geen verbinding heeft met Wi-Fi of een smartphone. Volgens Tom's Guide is de nieuwe Siri-prestatie een welkome verbetering en draagt het bij aan de algehele responsiviteit van het apparaat.

Wat betreft de batterijduur behoudt de Series 9 dezelfde 18 uur uithoudingsvermogen als zijn voorgangers, ondanks de verhoogde helderheid van het display van 2.000 nits. Dit zorgt ervoor dat gebruikers een volledige dag kunnen doorkomen zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

Een gebied waar de Series 9 tekortschiet, is op het gebied van gezondheids- en welzijnskenmerken, zoals opgemerkt door CNET. Het biedt geen grote veranderingen in vergelijking met de Series 8 en er zijn geen verbeteringen aan de Actie-knop. Desalniettemin is de Series 9 beter in het vinden van zoekgeraakte iPhones, wat een nuttige functie kan zijn voor veel gebruikers.

Over het algemeen wordt de Apple Watch Series 9 beschouwd als een kleine upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het biedt enkele nieuwe trucs zoals het Double Tap-gebaar en snellere Siri-prestaties, maar de gezondheids- en welzijnskenmerken blijven grotendeels onveranderd. Desondanks tonen de koolstofneutrale aanpak en integratie met Ultra Wideband-apparaten de toewijding van Apple aan duurzaamheid en het future-proof maken van zijn smartwatches.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Apple Watch Series 9 op als een van de beste opties voor de meeste mensen, volgens TechRadar. De naadloze integratie met het Apple-ecosysteem, uitgebreide app-ondersteuning en betrouwbare prestaties maken het een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare smartwatch.

Om af te sluiten, brengt de Apple Watch Series 9 incrementele verbeteringen en nieuwe functies met zich mee. Hoewel het misschien geen grote upgrade is voor bestaande Apple Watch-gebruikers, biedt het een inkijkje in de ambities van Apple met zijn focus op duurzaamheid en integratie met Ultra Wideband-technologie. Het Double Tap-gebaar en snellere Siri-prestaties zijn opmerkelijke verbeteringen, waardoor de Series 9 een waardevolle optie is voor degenen die op zoek zijn naar een capabele en future-proof smartwatch.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Garmin Venu Sq

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Venu Sq

 • list plusNauwkeurige activiteitsregistratie, slaapmonitoring en meldingen van hartslag.
 • list plusBudgetvriendelijke optie met veel functies die door Garmin worden aangeboden.
 • list plusGoede batterijduur tot zes dagen.

Nadelen Garmin Venu Sq

 • list plusPlastic behuizing en knoppen geven het een goedkopere uitstraling.
 • list plusZwakke trilmotor maakt het moeilijk om meldingen op te merken.
 • list plusGebrek aan diepgaande begeleiding bij het omgaan met stress.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
9.64
De Garmin Venu Sq is een solide fitness tracker die essentiële functies biedt voor het volgen van gezondheid en fitness. Hij heeft continue monitoring van de bloedzuurstof, hartslagmeldingen en sterke slaaptracking. Het 1,3-inch kleuren-LCD-scherm kan wat krap aanvoelen in vergelijking met andere Garmin horloges, maar de bouwkwaliteit is stevig. De plastic behuizing en knoppen geven het echter een goedkopere uitstraling. De trilmotor is zwak, waardoor het lastig is om meldingen alleen via trilling op te merken. De Venu Sq heeft een SpO2-sensor voor het monitoren van het zuurstofgehalte in het bloed, maar het is belangrijk om te weten dat dit niet is goedgekeurd voor medisch gebruik.

Een van de opvallende kenmerken van de Venu Sq is zijn vermogen om verschillende workouts te meten, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, skiën, roeien en fietsen. Het biedt GPS, GLONASS en Galileo satelliet-trackingmogelijkheden, waardoor nauwkeurige tracking van activiteiten wordt gegarandeerd. Het apparaat heeft een snelle GPS-signaalverwerving en biedt aanpassingsopties voor de weergegeven statistieken. Het bevat ook gezondheidsfuncties zoals rusthartslag, slaaptracking en stress-tracking. Het ontbreekt echter aan diepgaande begeleiding bij het omgaan met stress.

De Venu Sq heeft een batterijlevensduur van maximaal zes dagen, wat indrukwekkend is voor een fitness tracker. Het GPS-signaal kan echter traag zijn om te vergrendelen. Er is ook een muziekversie van het horloge beschikbaar, die $50 meer kost.

In vergelijking met zijn voorganger is de Venu Sq een betaalbaardere versie van de oorspronkelijke Venu. Hij behoudt de meeste functies van de oorspronkelijke Venu, maar heeft een rechthoekig ontwerp dat lijkt op de Apple Watch. Hij is verkrijgbaar in twee versies: de Venu Sq met een prijs van $199 en de muziekversie met een prijs van $249. De Venu Sq heeft een 1,3" kleuren-LCD-scherm, terwijl de oorspronkelijke Venu een 1,2" AMOLED-scherm had. Enkele functies die zijn verwijderd in de Venu Sq zijn de barometrische hoogtemeter, vloer/trap tracking, gyrosensoren en workout animaties. De Venu Sq biedt echter nog steeds functies zoals optische hartslagmeting, GPS met meerdere opties, muziekopslag en -streaming, contactloze betalingen, ademhalingssnelheidmeting, slaaptracking en connectiviteit met ANT+ en Bluetooth Smart-sensoren.

Wat betreft concurrentie valt de Garmin Venu Sq op als een budgetvriendelijke optie voor degenen die een fitness tracker willen met veel van de functies die Garmin biedt. De plastic behuizing en lagere schermresolutie kunnen echter ervoor zorgen dat het minder premium aanvoelt in vergelijking met andere smartwatches op de markt.

Al met al is de Garmin Venu Sq een functionele fitness tracker met essentiële functies voor het volgen van gezondheid en fitness. Het biedt nauwkeurige activiteitstracking, slaapmonitoring en hartslagmeldingen. Hoewel het misschien enkele premiumfuncties mist en een goedkopere uitstraling heeft in vergelijking met andere smartwatches, maken de betaalbaarheid en solide prestaties het een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare fitness tracker.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Garmin Vivofit Junior 3 (Age

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Vivofit Junior 3 (Age

 • list plusIndrukwekkende batterijduur van één jaar
 • list plusGamified oefenfuncties
 • list plusDuurzaamheid en waterbestendigheid

Nadelen Garmin Vivofit Junior 3 (Age

 • list plusUitdagend om het scherm te lezen bij weinig licht

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
8.92
De Garmin Vivofit Jr 3 is een activiteitentracker voor kinderen met een indrukwekkende batterijduur van één jaar, wat het onderscheidt van andere horloges die vaak moeten worden opgeladen. Het apparaat heeft een vierkant scherm en een gespsluiting, waardoor het lijkt op een traditioneel horlogeontwerp. Het kleurenscherm toont de tijd, oefenstatistieken en personages, hoewel het moeilijk te lezen kan zijn bij weinig licht.

Deze activiteitentracker telt nauwkeurig stappen en registreert activiteiten, waardoor kinderen worden gemotiveerd met gamified functies. Na 60 minuten activiteit kunnen kinderen avonturen beleven en ze kunnen ook concurreren met vrienden in getimede activiteiten. De bijbehorende app stelt ouders in staat om de activiteit en slaap van hun kind te volgen, doelen te stellen, taken toe te wijzen en contactgegevens voor noodgevallen in te voeren.

Volgens T3 is "de opvallende functie van de Vivofit Jr 3 de indrukwekkende batterijduur, in tegenstelling tot andere horloges die vaak moeten worden opgeladen." Deze lange batterijduur zorgt ervoor dat kinderen het apparaat langdurig kunnen gebruiken zonder onderbreking.

De Garmin Vivofit Jr 3 biedt duurzaamheid, met 5 ATM waterbestendigheid en de mogelijkheid om de avonturen van een actief kind te doorstaan. Het registreert de activiteit gedurende de dag en synchroniseert met de bijbehorende app. Het verbeterde display is levendig en gemakkelijk te lezen, en kan ook informatie voor noodgevallen tonen. Bovendien kan de tracker worden gebruikt om kinderen aan taken te herinneren zonder dat er naar een aparte lijst hoeft te worden verwezen.

Android Central prijst het apparaat en zegt dat het een "leuke en duurzame fitness tracker is voor kinderen die hen stimuleert om actief te blijven." De tracker biedt thematische avonturen en educatieve ervaringen die voortgang boeken naarmate het kind zijn dagelijkse activiteitsdoel bereikt. Het motiveert kinderen niet alleen om actief te blijven, maar biedt ook handige functies zoals herinneringen aan taken.

Hoewel er geen specifieke beoordelingen beschikbaar waren voor de Garmin Vivofit Jr 3 op Amazon, benadrukken de functies die in andere beoordelingen worden genoemd de belangrijkste sterke punten ervan. De lange batterijduur, de gamified oefenfuncties, de duurzaamheid en de handige functionaliteiten maken het een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen willen motiveren om actief te blijven.

Vergeleken met andere activiteitentrackers voor kinderen is de opvallende functie van de Garmin Vivofit Jr 3 zijn indrukwekkende batterijduur. Deze langdurige energiebron zorgt ervoor dat kinderen het apparaat langdurig zonder onderbreking kunnen gebruiken. Daarnaast dragen de gamification functies en duurzaamheid bij aan de aantrekkingskracht ervan.

Samenvattend is de Garmin Vivofit Jr 3 een betrouwbare en motiverende activiteitentracker voor kinderen. Zijn lange batterijduur, gamified oefenfuncties en duurzaamheid maken het een aantrekkelijke keuze ten opzichte van andere opties op de markt. Hoewel de zichtbaarheid van het scherm bij weinig licht een beperking kan zijn, maken de algehele prestaties van het apparaat en de handige functionaliteiten het een de moeite waard investering voor ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Garmin Lily

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Lily

 • list plusSleek en stijlvol ontwerp
 • list plusGericht op het bijhouden van de gezondheid van vrouwen
 • list plusComfortabel en lichtgewicht

Nadelen Garmin Lily

 • list plusOntbreekt aan boord GPS en NFC voor contactloze betalingen
 • list plusHeeft niet de sport-tracking mogelijkheden van Garmin's Forerunner serie
 • list plusOntbreekt functies zoals trap tracking, externe hartslagmonitor connectiviteit, Garmin Pay en muziekopslag/afspelen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.23
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
9.66
De Garmin Lily is een gestroomlijnde en stijlvolle smartwatch die speciaal is ontworpen voor vrouwen. Met zijn slanke profiel, aantrekkelijke wijzerplaat en dunnere band biedt het een unieke en modieuze uitstraling in vergelijking met eerdere Garmin apparaten. De horloge wordt geleverd met een helder touchscreen display en heeft de optie voor een leren of siliconen band, wat zorgt voor zowel comfort als stijl.

Een van de opvallende kenmerken van de Garmin Lily is de focus op het bijhouden van de gezondheid van vrouwen, met menstruatie-tracking en noodmeldingen. Het mist echter enkele belangrijke functies die te vinden zijn in moderne smartwatches, zoals GPS en NFC voor contactloze betalingen, wat een nadeel kan zijn voor mensen die geavanceerdere functionaliteit zoeken.

Volgens TechRadar wordt de Garmin Lily beschouwd als een relatief eenvoudige smartwatch in vergelijking met genderneutrale opties zoals de Apple Watch en Amazfit GTS-serie. De recensie vermeldt dat hoewel de Lily potentie heeft, het indrukwekkender zou zijn als het de sport-tracking mogelijkheden van Garmin's Forerunner-serie zou bevatten.

De Garmin Lily blinkt uit op het gebied van ontwerp en draagbaarheid, met de nadruk op stijl en comfort. Zoals vermeld in de beoordeling van DC Rainmaker, is het horloge ongelooflijk klein en licht, waardoor het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een gestroomlijnd en compact ontwerp. Het biedt functies zoals activiteits- en slaaptracking, een optische hartslagsensor en meldingen van je smartphone.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat de Garmin Lily geen ingebouwde GPS heeft en afhankelijk is van de GPS van je telefoon tijdens buitenworkouts. Het mist ook functies zoals trappen tellen, de mogelijkheid om verbinding te maken met externe hartslagmeters, Garmin Pay voor contactloze betalingen en muziekopslag/-weergave.

Wat betreft de batterijduur beweert de Garmin Lily tot wel vijf dagen mee te gaan, wat indrukwekkend is gezien zijn formaat en functionaliteit. Het biedt ook stress- en slaaptracking, live tracking met veiligheidsmeldingen en tracking van de gezondheid van vrouwen.

Al met al is de Garmin Lily een stijlvolle optie voor vrouwen die mode en basisfitnesstracking belangrijker vinden dan geavanceerde functies. Het heeft misschien niet alle toeters en bellen van andere smartwatches op de markt, maar het aantrekkelijke ontwerp en de focus op het bijhouden van de gezondheid van vrouwen maken het een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een meer vrouwelijke en modieuze activiteitstracker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Huawei Band 3 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Huawei Band 3 Pro

 • list plusStijlvol design
 • list plusSterke waterbestendigheid
 • list plusGeavanceerde functies zoals ingebouwde GPS en slaaptracking

Nadelen Huawei Band 3 Pro

 • list plusIets groter en minder comfortabel in vergelijking met concurrenten
 • list plusGebrek aan automatische helderheidssensor
 • list plusBeperkte keuze aan wijzerplaten en eigen oplaaddock

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.69
De Huawei Band 3 Pro is een budgetvriendelijke fitness tracker die stijl en functionaliteit combineert. Hij valt op door zijn premium uitstraling, met een glazen en metalen oppervlak en een siliconen bandje. Maar sommige gebruikers vinden hem misschien iets groter en minder comfortabel in vergelijking met zijn concurrenten. Het 0,95-inch AMOLED-scherm biedt een levendig en helder display, hoewel het ontbreken van een automatische helderheidssensor een nadeel is. Volgens PCMag "biedt de Huawei Band 3 Pro een stijlvol ontwerp en een geweldig display, maar valt hij iets tekort qua comfort en het aantal wijzerplaatopties."

Een van de belangrijkste kenmerken van de Band 3 Pro is de waterbestendigheid van 5ATM, waardoor hij geschikt is om mee te zwemmen. Hij heeft ook ingebouwde GPS, waardoor gebruikers hun workouts kunnen volgen zonder hun telefoon nodig te hebben. De tracker ondersteunt verschillende sportmodi, waaronder hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen. De 24/7 hartslagmonitor biedt realtime gegevens, hoewel hij bij buitentrainingen wat achter kan lopen op een borstband.

De Band 3 Pro biedt slaaptracking met TrueSleep 2.0, ontwikkeld in samenwerking met de Harvard Medical School. Het identificeert veelvoorkomende slaapproblemen en geeft suggesties voor een betere nachtrust. Daarnaast kan het worden gebruikt als een afstandsbediening voor de camera van smartphones en helpt het bij het vinden van een telefoon via een Bluetooth-verbinding.

Wat het ontwerp betreft, heeft de Band 3 Pro een metalen behuizing met een hoogglanzende ultraviolette coating en een siliconen rubberen polsband. Hij heeft een 1" diagonaal kleuren-touchdisplay. De batterij gaat lang mee, ongeveer vijf dagen op één lading. Maar het speciale pin-oplaaddock kan een beetje onhandig in gebruik zijn.

In vergelijking met zijn voorganger heeft de Band 3 Pro een groter ontwerp, wat misschien niet geschikt is voor mensen met smallere polsen. De ingebouwde GPS en hartslagmonitor zijn nauwkeurig, maar de GPS-antenne heeft wat tijd nodig om een signaal te ontvangen. De zwemtracking-metingen zijn verbeterd, maar volgens Tom's Guide voldoet de Band 3 Pro niet aan de prestaties van zijn voorganger.

Al met al biedt de Huawei Band 3 Pro een stijlvol ontwerp, sterke waterbestendigheid en geavanceerde functies zoals ingebouwde GPS en slaaptracking. Het is misschien niet de meest comfortabele optie en heeft enkele kleine nadelen zoals het beperkte aantal wijzerplaatopties en het speciale oplaaddock. Maar gezien de budgetvriendelijke prijs biedt het goede waarde voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare fitness tracker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Activity trackers. Er zijn namelijk 1877 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!