De Bestenu Activity Tracker Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 08/18/2020


Een activity tracker geeft je een overzicht van je dagelijkse activiteiten en motiveert je om je dagelijkse doelen te bereiken. Waar je op let bij aankoop van een activity tracker, leg ik je in onderstaande koopgids uit.

Hoe gebruik ik een activity tracker?

show product content

Een activity tracker lijkt op een horloge, maar is vaak wat smaller. Je leest er de tijd op af alsook het aantal gezette stappen, en daarnaast houdt hij zaken bij zoals de afstand die je loopt en je slaappatroon. Veel activity trackers tellen bovendien ook de calorieën die je verbrandt en monitoren je hartslag.

Een activity tracker gebruik je samen met een app, of met verschillende apps. Sommige trackers gebruik je alleen met een merkgebonden app, terwijl je bij andere activity trackers ook andere populaire apps gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan Map My Run en Strava.

Welke apps je ook gebruikt, je stelt je doelen in en je krijgt meldingen als je deze doelen bereikt of juist niet bereikt. Sommige activity trackers laten je zelfs iets weten als je te lang stil zit. Wat je met deze informatie doet is aan jou, maar al deze meldingen zijn bedoeld als motivatie.

Een activity tracker is ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te halen waardoor je gezondheid verbetert, maar je zult zelf ook moeite moeten doen.

Welke apps zijn handig voor een activity tracker?

show product content

Welke apps handig zijn voor een activity tracker, hangt af van waar je de activity tracker voor wilt gebruiken en wat voor besturingssyteem deze heeft. De meest populaire apps zijn onder andere: Strava, Fitness22, FitNotes, Google Fit, Leap Fitness Step Counter, 7minuteworkout, MyFitnessPal, Nike Training Club en Fooducate.

Er zijn echterhonderden verschillende apps die te gebruiken zijn met je activity tracker. Ga naar de Google Play Store om Android apps te browsen en neem een kijkje in de App Store om apps te bekijken voor activity trackers die op iOS draaien.

Veel van deze apps zijn gratis, maar om toegang te krijgen tot de uitgebreidere functies, betaal je vaak een paar euro extra.

Waarom gebruikt een activity tracker GPS?

show product content

Activity trackers die gebruikmaken van GPS zijn erg nauwkeurig in het vastleggen van de snelheid, afstand en de route die je neemt tijdens bijvoorbeeld je wandel- of fietstocht. Sommige activity trackers hebben een ingebouwde GPS-ontvanger, terwijl andere gebruikmaken van de GPS-ontvanger in je telefoon.

Een activity tracker die gebruik maakt van een GPS-ontvanger berekent dus preciezer wat je bereikt met je activiteit, dan een activity tracker die geen gebruik maakt van GPS.

Hoe nauwkeurig is een activity tracker?

show product content

Activity trackers zijn nauwkeurig, maar niet perfect. Soms wordt er wel eens een stap gemeten, terwijl er geen stap wordt genomen en soms wordt er wel eens een stap overgeslagen. Experts zeggen dat er soms zo'n 10% marge bestaat tussen wat er wordt weergegeven en wat er daadwerkelijk gelopen is.

Wat is het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge?

show product content

Het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge, is dat een activity tracker jouw activiteiten over de gehele dag bijhoudt en je daardoor inzicht krijgt in hoe actief je bent gedurende de dag. Hierdoor kom je er ook achter wat je meer of minder moet doen om betere resultaten te bereiken.

Daarnaast is een activity tracker vaak veelzijdiger dan een sporthorloge. Je houdt bijvoorbeeld je slaappatroon bij, het aantal gelopen stappen en soms meet het ook je hartslag. Een goed sporthorloge geeft je inzicht in je trainingen en is bedoeld voor het gebruik tijdens deze trainingen. Net als bij een activity tracker, meet deze je activiteiten, maar alleen tijdens de trainingen.

Een sporthorloge is ideaal voor doelgerichte trainingen, terwijl een activity tracker je helpt bij het behalen van verschillende doelen gedurende dag.

Hoe meet een activity tracker je slaap?

show product content

In een activity tracker zitten verschillende sensoren die je beweging tijdens je slaap meten waardoor je een inzicht krijgt in je slaappatroon. Ben je in een diepe slaap, dan beweeg je minder dan wanneer je in een minder diepe slaap bent.

Daarnaast meten de meeste activity trackers ook je hartslag. Je hartslag is over het algemeen lager wanneer je in diepe slaap verkeert dan wanneer je in lichte slaap verkeert.

De combinatie van de bewegingen en je hartslag geven je een goed inzicht in de kwaliteit van je slaap. Dit systeem is echter jammer genoeg niet helemaal waterdicht. Soms lig je stil in je bed terwijl je misschien helemaal niet slaapt, maar wordt dit wel als slaap geregistreerd. Ook kunnen de bewegingen van je partner geregistreerd worden door de activity tracker.

Het is hoe dan ook leuk om een inzicht te krijgen in je slaappatroon, zelfs als deze niet helemaal nauwkeurig is.

Hoe lang gaat de batterij van een activity tracker mee?

show product content

Hoe lang de batterij van een activity tracker meegaat, hangt af van het merk en model wat je hebt. Sommige activity trackers gaan 12 uur mee, andere laad je pas op na 24 uur. Er zijn ook activity trackers die vier of vijf dagen meegaan voordat je ze oplaadt. Het opladen gebeurt meestal via een usb-kabel.

Kan je ook bellen met een activity tracker?

show product content

Of je kunt bellen met een activity tracker hangt erg af van het merk en het model wat je hebt. Met sommige activity trackers kun je bellen, met anderen niet. Soms kun je via een Bluetooth-verbinding een telefoontje aannemen, terwijl je telefoon in je broekzak zit. Hiervoor heb je wel goede Bluetooth koptelefoon nodig.

Soms worden ook sms-berichten weergegeven op het scherm van je activity tracker, terwijl anderen dit niet kunnen.

Wat kun je allemaal doen met een activity tracker?

show product content

Wat de mogelijkheden zijn van een activity tracker hangt wederom af van het merk en het model wat je hebt. Er zijn activity trackers verkrijgbaar die niet alleen het aantal stappen tellen, maar ook de snelheid waarmee je loopt, hoe vaak je de trap op en af loopt en hoeveel calorieën je verbruikt. Daarnaast meten sommige activity trackers je hartslag in rust en tijdens activiteiten.

Soms gebruik je bovendien verschillende apps op je activity trackers zoals bijvoorbeeld Strava, MyFitnessPal en andere fitness-gerelateerde apps. Je kunt er ook voor kiezen om niet gerelateerde apps te downloaden, zoals je muziek app, een app om de weersvoorspellingen mee te zien of een app waarmee je je email kunt lezen.

Zo neemt hij meer de vorm aan van een multifunctionele smartwatch en wordt hij een verlengstuk van je smartphone.

Wat doen de verschillende sensoren op een activity tracker?

show product content

Een activity tracker maakt gebruik van verschillende sensoren:

  • Hoogtemeter: de sensor bepaalt door middel van GPS of luchtdruk op welke hoogte jij je bevindt. Werkt de hoogtemeter samen met GPS, dan kan deze zelfs meten hoe snel je klimt of daalt.
  • Kompas: een kompas komt goed van pas als extra veiligheid bij lange wandelen, maar helpt je ook bij het bepalen van een koers of route.
  • Gyroscoop: een gyroscoop herkent bewegingen zoals bijvoorbeeld het zwaaien van je arm of het bewegen van je pols, waardoor je bewegingen extra nauwkeurig worden vastgelegd.
  • Een versnellingsmeter meet, zoals je al geraden had, de snelheid van een uitgevoerde beweging. Dit komt vooral van pas bij het optillen van je pols, waarna het scherm van je activity tracker meteen oplicht.
  • Een saturatiemeter is vooral handig als je vaak op grote hoogtes sport of wandelt. Deze meet het zuurstofgehalte in je bloed.

Hoe komt deze geweldige Activity tracker lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Activity tracker ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Activity trackers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Activity trackers die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Activity trackers het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Activity trackers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Activity trackers

De beste Activity trackers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Xiaomi Mi Band 4 is geschikt voor smartphones met Android 4.4 of hoger en iOS 9.0 of hoger. De Xiaomi Mi Band 4 is een erg volledige activity tracker met een kleurenscherm en een batterijlevensduur van 20 dagen (in standby stand) en dat voor een erg aantrekkelijke prijs. De activity tracker heeft handige functies zoals een continue hartslagmeter, smartphone meldingen en het bedienen van muziek. LET OP! Zoals de titel al weggeeft betreft dit de Mi Band 4 EU versie, De Engelse taal wordt ingesteld als uw telefoon op Nederlands staat. De app is wel volledig Nederlands, en zo ook de gebruiksaanwijzing. Mi Band 4 verbeteringen ten opzichte van de Band 3 De batterij van de Mi Band 3 gaat al lang mee maar dankzij de 135mAh batterij van de Mi Band 4 hoef je je nog minder zorgen te maken over het opladen van je activity tracker. Niet alleen de batterijduur is verbeterd, maar de Mi Band 4 heeft ook een fraai full colour AMOLED scherm. Het scherm van 0.95 inch met een resolutie van 120 x 240 is natuurlijk ook een touchscreen. Vraag en antwoord Hoe nauwkeurig zijn de metingen van de Xiaomi Mi Band 4? De metingen zijn erg accuraat, maar kunnen alsnog wel eens afwijken. 100% nauwkeurigheid wordt niet gegarandeerd. Hoe makkelijk is het display af te lezen? Het display is vrij klein en om zoveel mogelijk weer te geven, zijn letters dus relatief klein. In de app kun je gemakkelijk je activiteiten aflezen. Dit betreft de Mi Band 4 internationale versie met Nederlandse handleiding, app en activity tracker. Overige specificaties Een 2.5D glasbescherming om ervoor te zorgen dat de activity tracker valbestendig is. Een sportief design, te combineren met ieder kledingstuk. Of je nou in de gym staat of aan het werk bent, de Mi Band 4 maakt je outfit af. Ben je toe aan een andere kleur bandje, het is mogelijk om de kleur te vervangen. Met de stappenteller en hartslagmeter kun je wandelen, hardlopen, fietsen en meer tracken. Met de Mi Band 4 kun je ook een duik nemen, de tracker is namelijk waterproof tot een diepte van maar liefst 50 meter. Daarnaast kan je de tracker instellen op verschillende zwemmodi zoals Freestyle, rugslag en vlinderslag. Let er wel op dat u de band niet in warm water gebruikt.

1. Xiaomi Mi Band 4 - Activity Tracker - EU Versie - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Fitbit app werkt goed in combinatie met iOS 12.2 of hoger en Android 7.0 of hoger. Onderstaande smartphones vertonen Bluetooth-problemen waardoor de Charge 4 niet goed werkt: Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Huawei P20 Lite Xiaomi Mi 6 Samsung Galaxy A50 De Fitbit Charge 4 beschikt over een groot aantal functies. Zo worden verschillende sporten ondersteund en heeft de Fitbit meerdere sensoren om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten. Maak gebruik van slimme functies zoals Fitbit Pay waarmee je eenvoudig contactloos kunt betalen vanaf je pols. Fitbit Pay wordt ondersteund door de Rabobank, ABN Amro, ICS, Revolut, TransferWise en Bunq. Activiteiten De Fitbit Charge 4 beschikt over verschillende sensoren om je activiteiten te meten. In de exercise app zijn meer dan 20 verschillende sporten te vinden die ondersteund worden door de Fitbit. Denk hierbij aan hardlopen, fietsen, zwemmen, tennis en nog veel meer. Tik op het scherm om de verschillende statistieken tijdens je training te bekijken, inclusief verbrande calorieën, verstreken tijd, en je hartslag en hartslagzone. Ingebouwde GPS De Fitbit Charge 4 beschikt over een ingebouwde GPS, hierdoor kan je zonder je telefoon je gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand in real time op het display zien. Ook kan je in de app de kaart zien van waar je gelopen hebt. Ook zijn de verschillende hartslagzones gedurende de activiteit te zien op de kaart. Minuten in actieve zones Met de functie 'minuten in actieve zones' meet de Charge 4 de tijd die je in elke hartslagzone doorbrengt. Deze functie stimuleert je om je bewegingsdoel te halen. Hierbij krijg je een melding als ze van hartslagzone veranderd. Ook kan je overzichten ontvangen van je dagelijkse minuten in actieve zones, zodat je weet of je goed op weg bent om je doelen te bereiken. Meten van je slaap Naast het meten van activiteiten is het ook belangrijk om je slaap te meten. De Fitbit Charge 4 registreert de verschillende slaapfasen en geeft een nachtelijke slaapscore. Hierdoor zal je je slaapkwaliteit beter kunnen begrijpen en kan je zorgen voor een betere nachtrust. Dit is terug te vinden in de Fitbit app. Meldingen Blijf op de hoogte met oproep-, bericht- en appmeldingen binnen handbereik. Daarnaast kun je snelle antwoorden sturen (alleen Android). Beschikbaar wanneer je telefoon dichtbij is. Spotify De Fitbit Charge 4 beschikt over Spotify Connect & Control om muziek te bedienen. Versterk je training door muziek te bedienen, liedjes te liken en door je afspeellijsten en podcasts te bladeren vanaf de display van de Charge 4. Batterij De Fitbit Charge 4 heeft een batterijduur tot 7 dagen, dit is afhankelijk van het gebruik. Bij het gebruik van GPS zal de Fitbit Charge 4 sneller opnieuw opgeladen moeten worden. Bij gebruik van GPS heeft de Fitbit een batterijduur van 4 uur.

2. Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Beweeg meer, slaap beter en verbeter je algehele gezondheid met de Huawei Band 4 Pro. Aan de hand van je hartslag registreert TruSleep 2.0 je slaapfases en slaapkwaliteit. 's Ochtends bekijk je het uitgebreide slaaprapport in de app op je telefoon. Heb je het idee dat je slecht slaapt? Het horloge detecteert 6 slaapproblemen en geeft persoonlijk advies om je slaap te verbeteren. De tracker heeft een ingebouwde gps ontvanger, dus tijdens het joggen laat je je telefoon veilig thuis. Onder het hardlopen, bekijk je je hartslag - die het horloge continue meet - en je snelheid. Eenmaal thuis duik je dieper in op je gelopen afstand, snelheid en route in de app. Met de Band 4 pro bekijk je binnenkomende berichtjes op je telefoon en reageer je direct als het nodig is. Ook zie je wie je belt. Even geen zin in dit belletje? Weiger de oproep dan vanaf je pols. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij.

3. Huawei Band 4 Pro Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de Fitbit Charge 3 houd je de hele dag in de gaten hoe actief je bent en mis je geen enkele melding. Als verbetering op de Charge 2 heeft de Charge 3 nu een groot oled touchscreen. Hierop lees je onder andere je hartslag af, zie je hoeveel stappen je hebt gelopen en bekijk je je calorieverbruik. Zo weet je precies of je goed op dreef bent tijdens het hardlopen of fietsen. Ook houd je je hoeveelheid slaap en je verschillende slaapfases bij. De Charge 3 is bovendien waterdicht tot op 50 meter, dus je gaat er zonder problemen mee zwemmen. Daarnaast geeft de Charge 3 ook berichten en andere notificaties van je telefoon weer, zodat je je smartphone gewoon in je zak laat. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij. Let op: Fitbit is niet compatibel met alle Huawei smartphones. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 15 centimeter.

4. Fitbit Charge 3 Black/Graphite Aluminium


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? Doordat de Watch Active een Samsung-product is werkt een Samsung telefoon het best in combinatie met een Samsung wearable. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor de iPhone-gebruikers geldt iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger. In één oogopslag alle informatie Altijd bovenop je prestaties. De Galaxy Fitⓔ heeft een compact en strak display zodat je al je belangrijke fitnessgegevens in een handomdraai overzichtelijk kunt bekijken, wanneer jij dat wilt. Zo licht dat je niet eens merkt dat je hem draagt Altijd klaar voor de start. De Galaxy Fitⓔ is gemaakt van duurzame, superlichte materialen. Zo word je niet gehinderd in je work-outs en kun je vol energie aan je nieuwe uitdagingen beginnen. Genoeg power voor lange work-outs Je hoeft je routine niet te onderbreken. De batterij van de Galaxy Fit gaat lang genoeg mee om tijdens je dagelijkse work-out je activiteiten te blijven volgen en berichten te ontvangen zonder dat je de verbinding met je smartphone kwijtraakt. Stevig genoeg om je bij te houden Push jezelf steeds iets verder om je doelen te bereiken. De duurzaamheid van de Galaxy Fitⓔ is volgens een militaire standaard gecertificeerd en hij is waterdicht tot 5ATM. Je kunt rustig buiten gaan sporten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stof of regen. Op elke afstand bij de hand Verbind je telefoon en je weet dankzij de slimme meldingen van Galaxy Fitⓔ altijd wie contact met je zoekt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over binnenkomende gesprekken of afspraken waarvoor je een melding krijgt. Houd gemakkelijk al je activiteiten bij Met Auto Workout Tracking detecteert de Galaxy Fitⓔ automatisch drie activiteiten, waaronder lopen, hardlopen en actief sporten. Wanneer je aan een activiteit begint via de mobiele Samsung Health-app, stuurt hij ook je hartslag naar je telefoon, zodat je je gegevens makkelijk kunt controleren en monitoren. Slimmer tracken, beter slapen Met Auto Workout Tracking detecteert de Galaxy Fitⓔ automatisch drie activiteiten, waaronder lopen, hardlopen en actief sporten. Wanneer je aan een activiteit begint via de mobiele Samsung Health-app, stuurt hij ook je hartslag naar je telefoon, zodat je je gegevens makkelijk kunt controleren en monitoren. Geschikt voor alles wat je doet Wanneer je aan de slag wilt gaan, wil je niet dat je ook maar ergens door wordt gehinderd. Daarom is de Galaxy Fitⓔ zo compact, licht en minimalistisch vormgegeven dat je hem de hele dag kunt dragen zonder dat je het doorhebt. Vraag en antwoord Hoe kan ik mijn Samsung Galaxy Fit E koppelen met mijn smartphone? Download de Samsung Health app op je smartphone, vervolgens word je stapsgewijs geholpen bij het opstarten. Kan ik mijn Samsung Galaxy Fit E gebruiken zonder smartphone? Nee, de Samsung Galaxy Fit E moet gekoppeld zijn aan een smartphone om hem te kunnen gebruiken. Kan ik mijn Samsung Galaxy Fit E koppelen aan een Apple iPhone? Ja, de Samsung Galaxy Fit app kun je ook installeren op een Apple iPhone.

5. Samsung Galaxy Fit e - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De opvolger van de Mi Band 2 is bekend: de Mi Band 3! Met groter touchscreen, notificaties lezen vanaf de tracker en veel meer verbeteringen! Plus- en minpunten van de Xiaomi Mi Band 3 Meet je hartslag Toont binnenkomende berichten en telefoontjes Meet je slaappatroon Geschikt om mee te zwemmen Via de de Mi Fit app is de activity tracker in het Nederlands in te stellen Geen GPS mogelijk, ook niet in combinatie met je smartphone Nu met touchscreen en waterdicht! De Mi Band 3 beschikt over een volledig touch screen en is tot 50 meter waterdicht! Enkele functies uitgelicht: - Weersverwachting met driedaagse verwachting en meldingen. - Herinneringen voor evenementen - Realtime weergave van trainingsduur, kilometerstand, hartslag en andere gegevens - Inkomende oproepen en andere nieuwsinhoud direct weergeven - tot 20 dagen levensduur van de batterij

6. Xiaomi Mi Band 3 - Activity Tracker - Zwart - Internationale Versie


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Fitbit app werkt goed in combinatie met iOS 12.2 of hoger en Android 7.0 of hoger. Onderstaande smartphones vertonen Bluetooth-problemen waardoor de Charge 4 niet goed werkt: Huawei P8 Lite Huawei P9 Lite Huawei P20 Lite Xiaomi Mi 6 Samsung Galaxy A50 De Fitbit Charge 4 beschikt over een groot aantal functies. Zo worden verschillende sporten ondersteund en heeft de Fitbit meerdere sensoren om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten. Maak gebruik van slimme functies zoals Fitbit Pay waarmee je eenvoudig contactloos kunt betalen vanaf je pols. Fitbit Pay wordt ondersteund door de Rabobank, ABN Amro, ICS, Revolut, TransferWise en Bunq. Activiteiten De Fitbit Charge 4 beschikt over verschillende sensoren om je activiteiten te meten. In de exercise app zijn meer dan 20 verschillende sporten te vinden die ondersteund worden door de Fitbit. Denk hierbij aan hardlopen, fietsen, zwemmen, tennis en nog veel meer. Tik op het scherm om de verschillende statistieken tijdens je training te bekijken, inclusief verbrande calorieën, verstreken tijd, en je hartslag en hartslagzone. Ingebouwde GPS De Fitbit Charge 4 beschikt over een ingebouwde GPS, hierdoor kan je zonder je telefoon je gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand in real time op het display zien. Ook kan je in de app de kaart zien van waar je gelopen hebt. Ook zijn de verschillende hartslagzones gedurende de activiteit te zien op de kaart. Minuten in actieve zones Met de functie 'minuten in actieve zones' meet de Charge 4 de tijd die je in elke hartslagzone doorbrengt. Deze functie stimuleert je om je bewegingsdoel te halen. Hierbij krijg je een melding als ze van hartslagzone veranderd. Ook kan je overzichten ontvangen van je dagelijkse minuten in actieve zones, zodat je weet of je goed op weg bent om je doelen te bereiken. Meten van je slaap Naast het meten van activiteiten is het ook belangrijk om je slaap te meten. De Fitbit Charge 4 registreert de verschillende slaapfasen en geeft een nachtelijke slaapscore. Hierdoor zal je je slaapkwaliteit beter kunnen begrijpen en kan je zorgen voor een betere nachtrust. Dit is terug te vinden in de Fitbit app. Meldingen Blijf op de hoogte met oproep-, bericht- en appmeldingen binnen handbereik. Daarnaast kun je snelle antwoorden sturen (alleen Android). Beschikbaar wanneer je telefoon dichtbij is. Spotify De Fitbit Charge 4 beschikt over Spotify Connect & Control om muziek te bedienen. Versterk je training door muziek te bedienen, liedjes te liken en door je afspeellijsten en podcasts te bladeren vanaf de display van de Charge 4. Batterij De Fitbit Charge 4 heeft een batterijduur tot 7 dagen, dit is afhankelijk van het gebruik. Bij het gebruik van GPS zal de Fitbit Charge 4 sneller opnieuw opgeladen moeten worden. Bij gebruik van GPS heeft de Fitbit een batterijduur van 4 uur.

7. Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Paars


Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung Galaxy Fit ben je op de hoogte van je sportieve prestaties. Op het moment dat je er om vraagt, meet de smartwatch je hartslag via je pols. Daarnaast meet de Galaxy Fit onder meer je calorieverbranding, aantal stappen en slaap. Dankzij de automatische bewegingsherkenning weet het horloge wanneer je begint met trainen. Op dat moment begint de smartwatch automatisch met het meten van je prestaties. Omdat het horloge waterdicht is, train je ook in de regen of in het zwembad. Koppel de Galaxy Fit aan je Android of Apple smartphone en ontvang meldingen op je horloge. Zo mis je nooit meer een berichtje of Instagram-melding. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij.

8. Samsung Galaxy Fit Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Huawei Band 4 Pro is de opvolger van de Huawei band 4 en de Huawei band 3 Pro. Dankzij de verbeterde GPS sensor houd je activity tracker je route beter bij en meet het je snelheid en afgelegde afstand nauwkeuriger. Wat zijn de verschillen tussen de 4 Pro en 3 Pro? De Huawei Band 4 Pro verschilt qua uiterlijk en design niet heel veel, maar een klein verschil in functies is wel aan de orde. Zoals 11 sportmodi, gezondheidsfuncties, levensduur van de batterij en oplaadmethode. De band 4 Pro komt ook met een polshartslagmeter! Design HUAWEI Band 4 Pro is uitgerust met een 0,95 inch AMOLED HD-kleurenscherm aan de voorzijde, dat een helder en mooie weergave-effect heeft, zowel binnen als buiten, maar omdat het is uitgerust met een AMOLED-scherm dat zeer kleurrijk is zorgt dit voor een mooi uitziende interface. De Huawei Sports Health App, die wordt gebruikt met de armband biedt overigens meer dan 100 soorten prachtige wijzerplaten met verschillende stijlen aan. Met het AMOLED-scherm heeft het een zeer volledig kleureffect, waardoor jouw armband een unieke kleurervaring om jouw pols met zich meebrengt. Op de horlogeband heeft de Huawei-band 4 Pro het huidvriendelijke siliconenmateriaal om het comfortabeler te maken, maar nu is het ook mogelijk voor de mensen die gevoelig zijn voor zweten, geen vettig gevoel bij langdurig dragen ondervindt . De armband is verkrijgbaar in drie kleuren: saffierzwart, roze goud en rood. GPS positionering Huawei band 4 Pro heeft naast een mooie uitstraling ook een ingebouwde onafhankelijke GPS-chip waarmee jij jouw buitenbewegingen kunt opnemen zonder een telefoonverbinding. Als gevolg hiervan heb je geen smartphone meer nodig. Dit maakt de GPS positionering nu nauwkeuriger dan ooit! Dit is bijzonder omdat er maar een handvol armbandproducten zijn die onafhankelijke GPS-functies ondersteunen. Hierdoor heeft de Huawei band 4 Pro een hogere positioneringsnauwkeurigheid. Ook ondersteund de 4 Pro zelfopname en het doen van oefeningen is nu makkelijker. Door de verandering in GPS ondersteuning en in de beperkte body van de armband, brengt dit geen significante verandering in lichaamsdikte en gewicht, wat voor meer onnauwkeurige resultaten zorgt. Wat betreft de levensduur van de batterij gaat dit 8 dagen langer mee dan de bij de 3 Pro. 11 sport modes Deze armband ondersteunt 11 sportmodi!, waaronder buiten hardlopen, binnen hardlopen, buiten wandelen,, buiten fietsen, elliptische machine, roeimachine, zwemmen in open water, gratis training, etc. Tegelijkertijd, geeft het ook de hartslag, het tempo, het traject en andere trainingsgegevens in realtime weer op de Huawei Sports Health-app, en biedt het nauwkeurige monitoring en analyse van de training. SpO2 functie Naast je bloeddruk en hartslag is SpO2 een van de eerste metingen die tijdens een onderzoek worden gedaan. SpO2 staat ook wel bekend als zuurstofsaturatie en staat voor de schatting van het zuurstofgehalte in de bloedstroom. Wil je weten of je lichaam op de juiste manier werkt? De zuurstofsaturatie (SpO2) in het bloed kan daar een een belangrijke indicator voor zijn. Nog meer leuks! De Huawei bracelet 4 Pro ondersteunt Bluetooth-muziekafspeelfunctie, waarmee je liedjes kunt knippen en afspelen van muziek en dit rechtstreeks via de armband kan regelen wanneer deze verbonden is. Het is gemakkelijk te gebruiken, voor dagelijkse trainingen, waardoor je niet langer je smartphone hoeft te gebruiken. Voor deze functie is het wel belangrijk dat je, voordat je deze gebruikt, de berichtmelding op het app-apparaat van Huawei's Health-campagne moet inschakelen. Voor het maken van Foto’s op afstand, doe je dit via de Bluetooth-verbindingsstatus vanuit de camerafunctie.

9. Huawei Band 4 Pro - Roze goud


Product informatiePlus or Show more

De Honor Band 5 is de nieuwe activity tracker van Honor deze versie is alleen in het Engels niet in het Nederlands. De Huawei Health (Gezondheid) app is wel in het Nederlands, en nodig hebt voor het installeren van de activity tracker. Deze activity tracker meet jouw dagelijkse en sportieve bezigheden. GPS is mogelijk via de Honor Health App die je op je telefoon zet. Verder kun je gerust in het diepe springen met de Band 5, deze is namelijk waterdicht tot een diepte van 50m. Tevens toont deze activity tracker binnenkomende telefoontjes, berichten en notificaties op het scherm. Geeft ook aan wanneer je te lang zit en even moet gaan bewegen of rekken en strekken. In een stand-by stand gaat de batterij wel 20 dagen mee, bij normaal gebruik gaat deze overigens 14 dagen mee. De duur van de batterij is dan ook afhankelijk van het gebruik. De Honor Band 5 is te koppelen met zowel Android (4.4) als iOS (9.0) smartphones doet het heel goed op de IPhone/Samsung. Tevens toont deze activity tracker binnenkomende telefoontjes, berichten en notificaties op het scherm. Ook wordt je gelopen afstand, stappen en snelheid gemeten. Verder wordt je hartslag gemeten met de ingebouwde hartslagsensor en je slaapritme wordt bijgehouden met de functie Huawei TruSleep. De functie analyseert je slaap en maakt je op het juiste moment wakker als je dit wilt. Tip voor een activity tracker voor dagelijks gebruik Deze activity tracker meet al je activiteiten, zoals het aantal gezette stappen en trappen. Hij is ideaal voor dagelijks gebruik en stuurt ook nog berichten door vanaf je telefoon. APP 'Huawei Health' voor Android 4.4 +/iOS 9.0 + Voor Bluetooth: 4.2, compatibel met 4.0/4.1 Scherm: 0.95 inch AMOLED Kleur Touch Screen, Standaard Band Gezicht Thema veranderen Functies: Een aantal van onderstaande functies nodig set in APP te werken Alarm: Smart trillingen Sport: Tijd, Calorieën, Stappen, Afstand, Tempo, Zwemmen - Herkend Houding Zelf Sensoren: 24/7 hartslagmeter, Hartslagsensor, Slaapmonitor, 6-as Traagheidswaarneemmiddel, Aparte PPG Sensor, Infrarood Detecteren Sensor 2.Band scherm ondersteunt 10talen(Regio's) instelling in Android/iOS, Vereenvoudigd Chinees, Engels (VS), Engels (VK), Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Japans, Spaans (Europa) en Portugees.

10. Honor band 5 - Activity tracker - Zwart


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Activity trackers er zijn namelijk 383 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Activity tracker kopen.