De Bestenu Sporthorloge Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/29/2020


Stappen tellen, je hartslag meten en nog veel meer: met een sporthorloge houd je dit soort metingen makkelijk bij. Hoe je het beste sporthorloge kiest en waar je allemaal op let bij het kiezen van een goede sporthorloge lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten sporthorloges zijn er?

hide product content

Voor verschillende sporten zijn er allerlei soorten sporthorloges. De meest voorkomende soorten zijn het hardloophorloge en fitnesshorloge, maar ook voor sporten als zwemmen, fietsen, triatlon en zelfs golf zijn er speciale horloges. Vorm en functie zijn geoptimaliseerd voor de sport.

Zo moet een zwemhorloge natuurlijk waterdicht zijn en heeft een hardloophorloge andere trackers dan een golfhorloge. De soorten sporthorloges hebben wat overeenkomsten in basisfuncties, zoals een hartslagmeter, maar zijn in details helemaal aangepast op een specifieke sport.

Welke functies kan een sporthorloge allemaal hebben?

hide product content

Om te beginnen zijn er verschillende soorten functies die een smart sporthorloge kan hebben. De meetfuncties zijn het belangrijkst: die bestaan uit een hartslagmeter, afstandsmeter, calorieteller, snelheidsmeter, slaapmeter, stappenteller en de trappenteller. Al deze tellers houden een bepaald gegeven bij en het sporthorloge laat jou de rapportage zien.

De hartslagmeter is daarbij niet beperkt tot het weergeven van je huidige hartslag. Een calorieberekening op basis van je hartslag is ook mogelijk, net als het berekenen van je maximale hartslag.

Daarnaast zijn er verschillende GPS-functies die een sporthorloge kan hebben. Je kunt niet alleen de kaart en jouw locatie bekijken, maar ook routes plannen, trackpunten instellen en de afstand tot jouw eindbestemming zien. Het verschilt wel weer per sporthorloge hoeveel van deze GPS-functies het model heeft.

Veel sporthorloges zijn ook te koppelen aan je smartphone. Je kunt het horloge dan als uitbreiding van je telefoon gebruiken om te bellen, berichten te lezen en versturen, meldingen lezen en meer. Bekijk wel of het sporthorloge compatibel is met het besturingssysteem van jouw telefoon: Apple werkt met iOS en de meeste overige merken zoals Samsung werken met Android.

Al deze functies kun je redelijk algemeen gebruiken, maar er zijn ook een hoop functies die echt speciaal voor een bepaalde sport zijn. Als we het bijvoorbeeld over een sporthorloge voor golfers hebben, kan het horloge het swingtempo en dogleg afstanden meten. Functies voor zwemmetingen kunnen zelfs de slag automatisch herkennen! Zo zijn er nog veel meer details.

Wat is het verschil tussen een smart en normaal sporthorloge?

hide product content

Een smart sporthorloge is een digitaal apparaatje en een normaal sporthorloge is de gebruikelijke benaming voor een analoog sporthorloge. Het eerste, grote verschil zit in de technologie: een analoog sporthorloge kun je niet aan een smartphone koppelen en voert de metingen zoals tijd-, afstand- en hartslagmetingen analoog uit.

Het verschil dat meteen opvalt zodra je naar de twee soorten sporthorloges kijkt, is het klokje. Het smarthorloge heeft geen uurwerk, maar een scherm. De analoge variant ziet er uit als een klassiek, gewoon horloge zonder smart functies.

Er bestaan ook hybride sporthorloges: deze hebben het uiterlijk van een analoog horloge, maar kun je met Bluetooth aan je smartphone koppelen en hebben enkele voordelen en functies van de smart versie in zich. De resultaten van metingen zijn dan bijvoorbeeld op je telefoon te zien en het horloge gaat trillen wanneer je een melding op je telefoon krijgt.

Kun je contactloos betalen met een sporthorloge?

hide product content

Contactloos betalen is een nieuwe mogelijkheid die smart apparaten ons bieden. Je kunt met de meeste smartphones contactloos betalen, en ook met sommige sporthorloges is het mogelijk. Omdat contactloos betalen een vrij nieuwe technologische ontwikkeling is, alleen de nieuwste sporthorloges deze functie.

Een gloednieuw sporthorloge is geen garantie dat je er contactloos mee kunt betalen. Er moet namelijk een NFC chip in het horloge zitten. Zonder die chip is de juiste technologie om de contactloze betaling uit te voeren niet aanwezig. In de productspecificaties van een sporthorloge kun je lezen of er een NFC chip in zit en je contactloos kunt betalen.

Wat is het verschil tussen een sporthorloge en een activity tracker?

hide product content

Activity trackers worden ook wel gezondheidshorloges genoemd en doen voornamelijk metingen zoals stappen tellen, calorieën bijhouden en slaap meten. De metingen zijn vooral van dagelijkse activiteiten die iedereen wel uitvoert. Je krijgt zo meer inzicht in je gewoontes en algemene gezondheid.

Sporthorloges zijn daarentegen gemaakt om je te helpen bij een specifieke sport. De metingen zijn toegespitst op de desbetreffende sport en meet al je prestaties tot in detail. Met een sporthorloge kun je jouw sportprestaties bijhouden en verder ontwikkelen, terwijl de activity tracker jouw algemene gezondheid, gewoontes en activiteiten bijhoudt.

Beoefen je geen specifieke sport, maar wil je werken aan jouw leefstijl en gezondheid? Dan past een activity tracker daar beter bij. Ben je een doorgewinterde hardloper, wielrenner, zwemmer, golfer of wil je een andere sport ontwikkelen, dan past het sporthorloge daar beter bij.

Hoe komt deze leuke Sporthorloge lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Sporthorloge ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Sporthorloges, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Sporthorloges die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Sporthorloges het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Sporthorloges stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Sporthorloges in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Blijf fit, analyseer en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge is uitgerust met Elevate™ hartslagmeting op de pols, zodat je zonder hartslagband om de borst kunt lopen! Functies Dit horloge functioneert ook als activity tracker en telt onder andere het aantal stappen en de verbrande calorieën. Het monitoren van het slaapritme en de slaapkwaliteit zorgt voor voldoende herstel. De Forerunner 35 is uitgerust met connected functies zoals smartphone meldingen, muziekbediening vanaf de pols, automatische uploads naar de Garmin Connect online fitness community, Live Track en meer! Behaal je gestelde doelen met behulp van diverse sportprofielen, intervaltrainingen, meldingen om je gemotiveerd te houden en nuttige functies zoals Auto Pause®, ingebouwde GPS functionaliteit en hardloop/wandel modus. De Forerunner 35 biedt alles wat je nodig hebt om jouw hardloopprestaties te verbeteren. Ben je dus op zoek naar een smartwatch of sporthorloge met GPS voor jouw outdoor sport activiteiten, of juist een tracker voor je dagelijkse gezondheids statistieken en fitness. De Garmin Forerunner 35 heeft het allemaal!

1. Garmin Forerunner 35 - Hardloophorloge - 35 mm - Zwart - GPS


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Garmin Forerunner 45 Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45 is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45 functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar ook als een smartwatch voor dagelijks gebruik! Hardlopen met Garmin Coach 2.0 Met Garmin Coach heeft heb je altijd een gratis, persoonlijke hardloopcoach binnen handbereik. Kies een coach en jouw (wedstrijd)doel voor de 5km, 10km of halve marathon. Je ontvangt een gratis aanpasbaar trainingsschema en stap-voor-stap begeleiding. Personaliseer en behaal jouw doelen: go, go, go! Meet alles Dag en nacht kun je jouw hartslag meten zonder extra hartslagband. Met de Forerunner 45 om jouw pols meet je niet alleen jouw prestaties tijdens het hardlopen, maar ook alle andere dagelijkse inspanningen én ontspanning. Dit horloge meet namelijk ook jouw stappen, afstand, verbrande calorieën, stress en zelfs slaap. Koppel met jouw iPhone of Android smartphone De Forerunner 45 is compatibel met Android, iPhone én Windows: met iedere smartphone dus! Ontvang meldingen en oproepen om altijd op de hoogte te blijven en bedien jouw muziek via je horloge. Word lid van de online community Jouw progressie gemakkelijk bijhouden is natuurlijk een must. Jouw horloge upload automatisch naar de Garmin Connect app op je smartphone, waar je al jouw activiteiten kunt bijhouden en kunt delen met de online community. Connect met je vrienden, ga uitdagingen met elkaar aan en deel jouw prestaties via social media! Ga met een veilig gevoel de deur uit Ben je net begonnen met hardlopen, heb je last van een blessure of ga je hardlopen op vakantie? Dit horloge bevat veiligheid- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en de mogelijkheid om jouw real-time locatie te versturen naar een contactpersoon voor noodgevallen. Ook kun je jouw live locatie delen zodat jouw familie en vrienden kunnen zien hoe lekker jij bezig bent! Doe meer dan alleen hardlopen Hardlopen is niet het enige waar de Forerunner 45 jou bij kan helpen! Wanneer je een keer anders wilt trainen, kun je dit hardloophorloge ook instellen voor bijvoorbeeld fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Vind de perfect maat voor jouw pols De Forerunner 45 is verkrijgbaar in small en large. De Forerunner 45S is een smaller horloge met een diameter van 39,5 mm en geschikt voor polsen van 124-185 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart/paars. De grotere uitvoering heeft een diameter van 42 mm en is geschikt voor polsen van 129-197 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart en zwart/rood. Vraag en antwoord Heeft de Forerunner 45 touchscreen? Nee, deze maakt alleen gebruik van fysieke knoppen zodat je hem tijdens het sporten makkelijk kan bedienen. Hoe kan ik mijn work-out meten? Zorg ervoor dat je Forerunner geconnect is met Garmin Connect, geef hieraan welke sport je gaat beoefenen. Gebruik de uitgebreide GPS-functies Met ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo heb je altijd een snelle verbinding om exact bij te houden hoe ver, hoe snel en waar je loopt, zelfs onder de bomen. Je hebt geen telefoon nodig!

2. Garmin Forerunner 45 - GPS Sporthorloge - 42 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Wil jij graag weer aan de slag met je gezondheid of vind je het gewoon heel belangrijk om dit nauwkeurig bij te houden? Dan is de Activity Tracker van Achaté jouw perfecte hulpmiddel! Dit luxe sporthorloge zit vol met nuttige apps om jou weer op weg te helpen met je gezondheid. Je zal direct resultaten zien tijdens het sporten of bewegen en zo extra gemotiveerd zijn om er volledig voor te gaan! Jouw voordelen ✓ Beste hulpmiddel om je gezondheid bij te houden ✓ Scherm automatisch aan als je ernaar kijkt ✓ Luxe ontwerp ✓ Verstelbare band ✓ Klein compact formaat ✓ Volledig waterproof ✓ Calorieën verbranding bijhouden ✓ Stappenteller / Afstand calculator / Hartslag meter / Bloeddruk meter ✓ Oproep herinneringen / Mail herinneringen / Whatsapp herinneringen ✓ Slaapmonitor ✓ Camerafunctie Jouw gezondheid op 1 scherm De Achaté Activity Tracker doet metingen tijdens het trainen. Hij houdt bijvoorbeeld je hartslag bij, hoeveel calorieën je verbrand en hoeveel stappen je hebt gemaakt. Op het beginscherm wordt de tijd, datum en stappentelling weergegeven. Slaapmonitor Een goede nachtrust is van essentieel belang. Daarom beschikt dit sporthorloge ook over een slaapmonitor. Hij analyseert je slaapgedrag die je vervolgens te zien krijgt op je smartphone. Verbonden met je smartphone Omdat de Activity Tracker maar een klein scherm heeft, is de smartwatch verbonden met je mobiel. Via onze app kan je dan alle uitgebreide informatie over jouw lichaam terugvinden, zoals bijvoorbeeld je hartslagfrequentie. Meldingen ontvangen Dit prachtige en functionele sporthorloge is niet alleen fijn om je gezondheid bij te houden, hij beschikt ook over andere handige tools. Zo krijg je meldingen wanneer je gebeld wordt, een bericht binnen krijgt of wanneer je een mailtje hebt ontvangen. Kwaliteit en deskundigheid Wij bij Achaté streven naar kwaliteit, luxe en functionele designs. Daarom kan je van ons de nieuwste en beste technologie verwachten. Het horloge is voorzien van een prachtig kleurenscherm en heeft een batterijlevensduur van maar liefst 20 dagen in stand-by stand. Waterproof Ons sporthorloge is volledig waterproof! Dus als je gaat zwemmen kan je het horloge gewoon omhouden. Spontane foto’s Je bent aan het sporten en je wil even een leuke mirror selfie maken of een progressie foto, maar je hebt je telefoon niet bij de hand. Daarom is deze Activity Tracker voorzien van een camera functie. Je hoeft alleen even te schudden met het horloge en dan wordt er een foto gemaakt. Verpakkingsinhoud • 1x Achaté Activity Tracker • 1x USB-oplaadkabel • 1x Gebruikshandleiding Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔1 Jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis! Koop nu jouw Achaté Activity Tracker en weet altijd de stand van jouw gezondheid!

3. Sporthorloge - Activity Tracker - Smart Band - Bomvol Opties - Waterproof - Slaapmonitor - Berichten Notificaties - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Polar Ignite kan worden gekoppeld iOS 12 of hoger en met Android 6.0 of hoger met bluetooth 4.0 Polar Ignite is een allround, waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde, optische hartslagmeting en geintegreerde GPS. Met betrouwbare, nauwkeurige metingen en een reeks nieuwe, slimme functies als Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en FitSpark zorgt Polar Ignite ervoor dat je jezelf in balans houdt en fit blijft in een druk bestaan. Elke dag opnieuw. Hoe nauwkeurig zijn de metingen van deze Polar? De metingen zijn erg accuraat, maar kunnen alsnog wel eens afwijken. 100% nauwkeurigheid wordt niet gegarandeerd. Bouw je dag op de nacht Tijdens de nacht meet Polar Ignite hoe je lichaam zich heeft hersteld van stress gedurende de dag en training door je slaap en de activiteit van het autonome zenuwstelstel te meten. Hij helpt je de juiste keuzes te maken; doe je vandaag een intensieve training of is het toch slimmer om wat rustiger aan te doen? Workout zonder burnout Je hoeft geen tijd meer te verspillen met het bedenken van het juiste trainingsschema voor die dag – de FitSpark trainingsbegeleiding biedt je klant-en-klare trainingen die je rechtstreeks vanaf je horloge volgt. De workouts zijn gebaseerd op je Nightly Recharge status van de vorige nacht, je fitheidsniveau, herstel en trainingshistorie. Geen slaap, Geen prestatie Polar's Sleep Plus Stages slaapregistratie volgt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap en laat je zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht. Ontspan lichaam en geest Serene is een begeleide ademhalingsoefening die je helpt lichaam en geest te ontspannen, stress de baas te blijven en de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Met Polar Ignite heb je de keuze uit meer dan 100 sportprofielen. Je kiest zelf welke sporten je in je horloge wilt zetten en welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je workout. Met zijn slanke en lichtgewicht design heeft Polar Ignite een helder kleuren touchscreen en de batterij gaat meer dan 5 dagen mee met continue hartslagmeting. Wil je eens wat anders? De polsband is eenvoudig te wisselen voor een andere kleur. Polar Ignite: Garandeert zeer nauwkeurige, optische hartslagmeting met Polar's Precision Prime sensorfusietechnologie een combinatie van optische hartslagmeting met 9 LED's en huidcontactmeting voor nog betere resultaten. Meet snelheid, afstand, tempo en hoogte via GPS en GLONASS Ontworpen om 24/7 te dragen: verzorgt je planning, meet je herstel (tijdens de nacht), volgt je slaap en bied kant-en-klare workouts, die worden gebaseerd op je actuele fitheid van die dag. Heeft een batterijduur van maar liefst 17 uur in trainingsmodus (met ingeschakelde GPS, optische hartslagmeting) en meer dan 5 dagen in horlogemodus met ingeschakelde, continue hartslagmeting. Toont op het display meldingen van inkomende oproepen, berichten, emails, agenda-items en meer. Volgt je prestaties tijdens het zwemmen; registreert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, banen en rusttijden. Biedt meer dan 100 sportprofielen met individuele algoritmen voor elke sport. Je voegt je favoriete sporten toe in je horloge via de Polar Flow app. Meet je conditie in slechts 5 minuten in rust (VO2max) met de Fitness Test. Meet continu je hartslag gedurende de dag en nacht en geeft je nog nauwkeurigere gegevens over calorieverbruik en dagelijkse beweging en toont je de laagste en hoogste hartslag van de dag en nacht. Maakt een persoonlijk trainingsprogramma voor de 5km, 10km, halve of hele marathon en past dit continu aan op je voortgang. Meet automatisch hoe goed je lichaam 's nachts herstelt van de dag met de functie Nightly Recharge. Levert je kant-en-klare workouts met FitSpark trainingsbegeleiding, die optimaal zijn afgestemd op je herstel (die in de nacht gemeten is), je actuele fitheid en je trainingshistorie. Biedt je wetenschappelijk onderbouwde slaapmeting - het algoritme van Sleep Plus Stages™ is gevalideerd aan de hand van polysomnografisch onderzoek, de huidige gouden standaard van slaapregistratie. Toont je slaapduur, slaapkwaliteit, AZS-herstel, hartslagvariabiliteit, gemiddelde ademhalingsfrequentie, slaaponderbrekingen en slaapcyclus. Geeft je via je horloge, met Serene breathing exercise, begeleide ademhalingsoefeningen, waarmee je lichaam en geest ontspant. Draagt automatisch je data over je dagelijkse activiteit, trainingen en slaappatroon over naar Polar Flow en helpt je je voortgang te analyseren, beter te presteren en betere keuzes te maken om optimaal in balans te zijn.

4. Polar Ignite - Multisporthorloge - 43 mm - M/L bandje - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. De Fenix 6 serie is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatches. Ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor-avonturiers. De Fenix 6 Serie is voor hen die grenzen verleggen en verwachtingen bijstellen. Deze robuuste smartwatches zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan en passen bij een actieve levensstijl–in welke vorm of intensiteit dan ook. Activiteiten De horloges zijn uitgerust met verbeterede hartslagmeting op de pols, PulseOx2, outdoor navigatie sensoren, ingebouwde activiteiten profielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smartphonemeldingen en meer. Geoptimaliseerd voor outdoor activiteiten hebben de sportieve smartwatches een always-on display die zelfs in fel zonlicht duidelijk afleesbaar is. Fenix 6 pro vs Fenix 6: De pro versies hebben voorgeladen TOPO kaarten van europa met afslag voor afslag navigatie en ziet de drukte op de wegen. Daarnaast hebben ze ook al golfbanen ingeladen en zijn ze voorzien van ski kaarten. Verder staan apps als Spotify en Deezer als standaard op de watch. Verschillen Fenix 6 (pro), Fenix 6s (pro) en Fenix 6X (pro). De cijfers achter het model hebben voornamelijk betrekking op de batterijduur en de afmetingen van de horloge kast. Zie hieronder de verschillen: Fenix 6s (pro): batterijduur tot 9 dagen, in GPS modus tot 25 uur en in horloge modus 34 dagen. Verder heeft de 6s een horloge kast van 42 mm. Fenix 6 (pro): batterijduur tot 14 dagen, in GPS modus tot 36 uur en in horloge modus 48 dagen. Verder heeft de 6 een horloge kast van 47 mm. Fenix 6x (pro): batterijduur tot 21 dagen, in GPS modus tot 60 uur en in horloge modus 80 dagen. Verder heeft de 6 een horloge kast van 51 mm.

5. Garmin fēnix 6 Pro - Multisporthorloge - 47 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45S is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45S functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar ook als een smartwatch voor dagelijks gebruik! Gebruik de uitgebreide GPS-functies Met ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo heb je altijd een snelle verbinding om exact bij te houden hoe ver, hoe snel en waar je loopt, zelfs onder de bomen. Je hebt geen telefoon nodig! Hardlopen met Garmin Coach 2.0 Met Garmin Coach heeft heb je altijd een gratis, persoonlijke hardloopcoach binnen handbereik. Kies een coach en jouw (wedstrijd)doel voor de 5km, 10km of halve marathon. Je ontvangt een gratis aanpasbaar trainingsschema en stap-voor-stap begeleiding. Personaliseer en behaal jouw doelen: go, go, go! Meet alles Dag en nacht kun je jouw hartslag meten zonder extra hartslagband. Met de Forerunner 45S om jouw pols meet je niet alleen jouw prestaties tijdens het hardlopen, maar ook alle andere dagelijkse inspanningen én ontspanning. Dit horloge meet namelijk ook jouw stappen, afstand, verbrande calorieën, stress en zelfs slaap. Word lid van de online community Jouw progressie gemakkelijk bijhouden is natuurlijk een must. Jouw horloge upload automatisch naar de Garmin Connect app op je smartphone, waar je al jouw activiteiten kunt bijhouden en kunt delen met de online community. Connect met je vrienden, ga uitdagingen met elkaar aan en deel jouw prestaties via social media! Ga met een veilig gevoel de deur uit Ben je net begonnen met hardlopen, heb je last van een blessure of ga je hardlopen op vakantie? Dit horloge bevat veiligheid- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en de mogelijkheid om jouw real-time locatie te versturen naar een contactpersoon voor noodgevallen. Ook kun je jouw live locatie delen zodat jouw familie en vrienden kunnen zien hoe lekker jij bezig bent! Doe meer dan alleen hardlopen Hardlopen is niet het enige waar de Forerunner 45S jou bij kan helpen! Wanneer je een keer anders wilt trainen, kun je dit hardloophorloge ook instellen voor bijvoorbeeld fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Vind de perfect maat voor jouw pols De Forerunner 45 is verkrijgbaar in small en large. De Forerunner 45S is een smaller horloge met een diameter van 39,5 mm en geschikt voor polsen van 124-185 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart/paars. De grotere uitvoering heeft een diameter van 42 mm en is geschikt voor polsen van 129-197 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart en zwart/rood.

6. Garmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Wil jij graag weer aan de slag met je gezondheid of vind je het gewoon heel belangrijk om dit nauwkeurig bij te houden? Dan is de Activity Tracker van Achaté jouw perfecte hulpmiddel! Dit luxe sporthorloge zit vol met nuttige apps om jou weer op weg te helpen met je gezondheid. Je zal direct resultaten zien tijdens het sporten of bewegen en zo extra gemotiveerd zijn om er volledig voor te gaan! Jouw voordelen ✓ Beste hulpmiddel om je gezondheid bij te houden ✓ Scherm automatisch aan als je ernaar kijkt ✓ Luxe ontwerp ✓ Verstelbare band ✓ Klein compact formaat ✓ Volledig waterproof ✓ Calorieën verbranding bijhouden ✓ Stappenteller / Afstand calculator / Hartslag meter / Bloeddruk meter ✓ Oproep herinneringen / Mail herinneringen / Whatsapp herinneringen ✓ Slaapmonitor ✓ Camerafunctie Jouw gezondheid op 1 scherm De Achaté Activity Tracker doet metingen tijdens het trainen. Hij houdt bijvoorbeeld je hartslag bij, hoeveel calorieën je verbrand en hoeveel stappen je hebt gemaakt. Op het beginscherm wordt de tijd, datum en stappentelling weergegeven. Slaapmonitor Een goede nachtrust is van essentieel belang. Daarom beschikt dit sporthorloge ook over een slaapmonitor. Hij analyseert je slaapgedrag die je vervolgens te zien krijgt op je smartphone. Verbonden met je smartphone Omdat de Activity Tracker maar een klein scherm heeft, is de smartwatch verbonden met je mobiel. Via onze app kan je dan alle uitgebreide informatie over jouw lichaam terugvinden, zoals bijvoorbeeld je hartslagfrequentie. Meldingen ontvangen Dit prachtige en functionele sporthorloge is niet alleen fijn om je gezondheid bij te houden, hij beschikt ook over andere handige tools. Zo krijg je meldingen wanneer je gebeld wordt, een bericht binnen krijgt of wanneer je een mailtje hebt ontvangen. Kwaliteit en deskundigheid Wij bij Achaté streven naar kwaliteit, luxe en functionele designs. Daarom kan je van ons de nieuwste en beste technologie verwachten. Het horloge is voorzien van een prachtig kleurenscherm en heeft een batterijlevensduur van maar liefst 20 dagen in stand-by stand. Waterproof Ons sporthorloge is volledig waterproof! Dus als je gaat zwemmen kan je het horloge gewoon omhouden. Spontane foto’s Je bent aan het sporten en je wil even een leuke mirror selfie maken of een progressie foto, maar je hebt je telefoon niet bij de hand. Daarom is deze Activity Tracker voorzien van een camera functie. Je hoeft alleen even te schudden met het horloge en dan wordt er een foto gemaakt. Verpakkingsinhoud • 1x Achaté Activity Tracker • 1x USB-oplaadkabel • 1x Gebruikshandleiding Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔1 Jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis! Koop nu jouw Achaté Activity Tracker en weet altijd de stand van jouw gezondheid!

7. Sporthorloge - Activity Tracker - Smart Band - Bomvol Opties - Waterproof - Slaapmonitor - Berichten Notificaties - Blauw


Product informatiePlus or Show more

LET OP!! Deze smartwatch zijn nieuw, door omstandigheden hebben we de smartwatch lichtjes beschadigd binnengekregen vanuit de leverancier. Dit heeft totaal geen invloed op de prestatie of kwaliteit van de horloge. Vandaar de enorme prijs verlaging. Eerst T.W.V 59,95 nu tijdelijke korting 32,95 en als je twee koopt voor 26,95. De horloge zijn niet gebruikt!! Sporten is belangrijk. Juist nu in deze moeilijke tijd. Track jou sportresultaten makkelijk met de smartwatch. De Smartwatch heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen met de magnetische oplader. de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Accu: 3 tot 4dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 3 tot 4 dagen lang mee. Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de speciale oplader zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken OLED-Display Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Activiteitenmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Vibrerende Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat , Instagram en email meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Fit pro zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken 50% krachtigere batterij, wat resulteert in een langere gebruiksduur. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Nederlanse en Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x Smartwatch Zwart 1x Magnetische oplader 1x Handleiding Extra band

8. Smartwatch - Sporthorloge - Apple watch alternatief - Vele opties - Unisex - Nieuw Model - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Garmin Instinct Solar is het 2020 model van de al bestaande Garmin Instinct. De nieuwe Solar editie komt met de speciale solar charging functie. Hiermee kan de batterijduur tot wel 50% verlengd worden door middel van zonne-energie. Ook komt het horloge met een nieuwe pulse OX sensor om de verzadiging van zuurstof in de bloedbaan te meten. Opladen door zonne-energie De Garmin Instinct beschikt over Solar charging, wat ervoor zorgt dat de batterijduur verlengd kan worden. De energie wordt opgenomen door het speciale glas van de Garmin Instinct Solar. De batterijduur verschilt per modus. Zo kan de smartwatch functie van 24 dagen indoor verlengd worden tot 54 dagen met solar en kan de GPS functie van 30 uur indoor verlengd worden tot 38 uur. De mate waarin de batterijduur verlengd wordt is sterk afhankelijk van de hoeveelheid zon op het horloge. Zo zal de batterijduur in de zomer een stuk langer zijn dan in de winter. Body battery, energie monitor De Garmin Instinct Solar komt nu met een nieuwe body battery functie. Het horloge kijkt naar je hartslagvariabiliteit, stress, slaap en nog meer andere data om te bepalen of het verstandig is om die dag actief te zijn of om juist wat rustiger aan te doen. Dit helpt je om blessures en overtrainen te voorkomen. Vertrouw op de Garmin Instinct Als jij op Instinct vertrouwt kan de wereld op jou vertrouwen. Deze robuuste, betrouwbare outdoor GPS sporthorloge is gebouwd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid (tot 100 meter). De vezelversterke polymeerbehuizing voegt sterkte en duurzaamheid toe, en het chemisch geharde, krasbestendige scherm biedt voldoende contrast om te worden afgelezen in fel zonlicht, zodat je het toestel onder extreme omstandigheden kunt gebruiken. De volledig geventileerde siliconen polsbanden zijn voorzien van twee onafhankelijke lussluitingen die een veilige pasvorm garanderen en ervoor zorgen dat je nergens aan blijft haken. GPS waarop u kunt vertrouwen Je hebt nog nooit het gebaande pad gevolgd en daarom komt Instinct bijzonder van pas. Dankzij ondersteuning van GPS, GLONASS en GALILEO satellietnetwerken vindt je je weg in meer uitdagende omgevingen waarin alleen GPS niet volstaat. Het ingebouwde 3-assige kompas en de barometrische hoogtemeter helpen je om je koers te volgen. Haal het gokwerk uit de route terug met behulp van de TracBack functie om dezelfde route terug te navigeren naar je beginpunt Controleren en trainen Het Instinct GPS-horloge controleert je hartslag, activiteit en stress gedurende de dag, zodat je weet hoeveel je doet - en hoe hard je werkt om het te doen. Wanneer je klaar bent om te trainen, staan wij voor je klaar met vooraf geladen activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen en meer. Blijf verbonden Dankzij de smartphone meldingen kan je je telefoon in je zak houden. Koppel de telefoon met de Garmin Instinct en onze Garmin Connect online fitnessgemeenschap voor automatische uploads, live tracking en de GroupTrack functie. Of maak verbinding met de Garmin Explore website en app om je avonturen te plannen voordat je vertrekt.

9. Garmin Instinct Solar - Sporthorloge - Graphite - 45 mm


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving ✔Smartwatch met volledig touchscreen:het fitnesshorloge is uitgerust met een 1,3 inch full-touch HD TFT-kleurenscherm. De hoofdinterface van het horloge beschikt over vier soorten achtergrondafbeeldingen: minimalistisch, dromerig, traditioneel en helder. Er zijn vier kleuren om uit te kiezen, die je naar wens kunt wijzigen. IP68 waterdicht ontwerp, draag het in de regen, bij het handen wassen, zweten of zwemmen zal je horloge niet beschadigen, je kunt er zonder zorgen mee trainen. ✔Meerdere sportmod: dit sporthorloge is verkrijgbaar in 9 sporten: wandelen, fietsen, loopbanden, fitness, bergbeklimmen, spinnen, yoga; je kunt tijdens het sporten real-time gegevens opnemen en weergeven en de GPS-sportmodus op de telefoon activeren om je bewegingsroute in real-time vast te leggen. ✔Hartslagmeting en slaapmonitor: deze hartslagmeter ondersteunt een 24 uur hartslagbewaking die hartslaggegevens bewaakt en registreert, zodat je je gezondheid beter kunt begrijpen. Het kan je slaap registreren (diepe slaap, lichte slaap, wakker slaap), dankzij slaapanalyse ook informatie over je slaapkwaliteit en helpt je om je slaapschema aan te passen. ✔Slimme meldingen:nadat de verbinding tussen de telefoon en het intelligente horloge is gemaakt, download je de app op je smartphone en verbind hem via de app, hij kan trillen en je herinneren wanneer je op je telefoon inkomende oproepen, sms- en SNS-informatie (Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, LinkedIn, Messenger enz.) binnenkomt, zodat je deze nooit meer gesprekken en berichten zult missen. ✔Meer functies:de activiteitsmonitor kan je dagelijkse activiteitsgegevens 24 uur per dag bewaken en registreren: stappenteller, activiteitsafstand, calorieën kunnen op het horloge worden weergegeven. Ondersteuning voor het optillen van het scherm aan de pols, zittende herinnering, alarm, stopwatch, timer, muziekbesturing, ademtraining enz. Het horloge is via Bluetooth verbonden met de mobiele app en is compatibel met iOS 8.0 en hoger, Android 4.4 en hoger.

10. Smartwatch Zwart - Sporthorloge - Hartslagmeter - Heren&Vrouwen - Nieuw model


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sporthorloges. Er zijn immers 284 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Sporthorloge kopen.