De Bestenu Sporthorloge Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/29/2020


Stappen tellen, je hartslag meten en nog veel meer: met een sporthorloge houd je dit soort metingen makkelijk bij. Hoe je het beste sporthorloge kiest en waar je allemaal op let bij het kiezen van een goede sporthorloge lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten sporthorloges zijn er?

hide product content

Voor verschillende sporten zijn er allerlei soorten sporthorloges. De meest voorkomende soorten zijn het hardloophorloge en fitnesshorloge, maar ook voor sporten als zwemmen, fietsen, triatlon en zelfs golf zijn er speciale horloges. Vorm en functie zijn geoptimaliseerd voor de sport.

Zo moet een zwemhorloge natuurlijk waterdicht zijn en heeft een hardloophorloge andere trackers dan een golfhorloge. De soorten sporthorloges hebben wat overeenkomsten in basisfuncties, zoals een hartslagmeter, maar zijn in details helemaal aangepast op een specifieke sport.

Welke functies kan een sporthorloge allemaal hebben?

hide product content

Om te beginnen zijn er verschillende soorten functies die een smart sporthorloge kan hebben. De meetfuncties zijn het belangrijkst: die bestaan uit een hartslagmeter, afstandsmeter, calorieteller, snelheidsmeter, slaapmeter, stappenteller en de trappenteller. Al deze tellers houden een bepaald gegeven bij en het sporthorloge laat jou de rapportage zien.

De hartslagmeter is daarbij niet beperkt tot het weergeven van je huidige hartslag. Een calorieberekening op basis van je hartslag is ook mogelijk, net als het berekenen van je maximale hartslag.

Daarnaast zijn er verschillende GPS-functies die een sporthorloge kan hebben. Je kunt niet alleen de kaart en jouw locatie bekijken, maar ook routes plannen, trackpunten instellen en de afstand tot jouw eindbestemming zien. Het verschilt wel weer per sporthorloge hoeveel van deze GPS-functies het model heeft.

Veel sporthorloges zijn ook te koppelen aan je smartphone. Je kunt het horloge dan als uitbreiding van je telefoon gebruiken om te bellen, berichten te lezen en versturen, meldingen lezen en meer. Bekijk wel of het sporthorloge compatibel is met het besturingssysteem van jouw telefoon: Apple werkt met iOS en de meeste overige merken zoals Samsung werken met Android.

Al deze functies kun je redelijk algemeen gebruiken, maar er zijn ook een hoop functies die echt speciaal voor een bepaalde sport zijn. Als we het bijvoorbeeld over een sporthorloge voor golfers hebben, kan het horloge het swingtempo en dogleg afstanden meten. Functies voor zwemmetingen kunnen zelfs de slag automatisch herkennen! Zo zijn er nog veel meer details.

Wat is het verschil tussen een smart en normaal sporthorloge?

hide product content

Een smart sporthorloge is een digitaal apparaatje en een normaal sporthorloge is de gebruikelijke benaming voor een analoog sporthorloge. Het eerste, grote verschil zit in de technologie: een analoog sporthorloge kun je niet aan een smartphone koppelen en voert de metingen zoals tijd-, afstand- en hartslagmetingen analoog uit.

Het verschil dat meteen opvalt zodra je naar de twee soorten sporthorloges kijkt, is het klokje. Het smarthorloge heeft geen uurwerk, maar een scherm. De analoge variant ziet er uit als een klassiek, gewoon horloge zonder smart functies.

Er bestaan ook hybride sporthorloges: deze hebben het uiterlijk van een analoog horloge, maar kun je met Bluetooth aan je smartphone koppelen en hebben enkele voordelen en functies van de smart versie in zich. De resultaten van metingen zijn dan bijvoorbeeld op je telefoon te zien en het horloge gaat trillen wanneer je een melding op je telefoon krijgt.

Kun je contactloos betalen met een sporthorloge?

hide product content

Contactloos betalen is een nieuwe mogelijkheid die smart apparaten ons bieden. Je kunt met de meeste smartphones contactloos betalen, en ook met sommige sporthorloges is het mogelijk. Omdat contactloos betalen een vrij nieuwe technologische ontwikkeling is, alleen de nieuwste sporthorloges deze functie.

Een gloednieuw sporthorloge is geen garantie dat je er contactloos mee kunt betalen. Er moet namelijk een NFC chip in het horloge zitten. Zonder die chip is de juiste technologie om de contactloze betaling uit te voeren niet aanwezig. In de productspecificaties van een sporthorloge kun je lezen of er een NFC chip in zit en je contactloos kunt betalen.

Wat is het verschil tussen een sporthorloge en een activity tracker?

hide product content

Activity trackers worden ook wel gezondheidshorloges genoemd en doen voornamelijk metingen zoals stappen tellen, calorieën bijhouden en slaap meten. De metingen zijn vooral van dagelijkse activiteiten die iedereen wel uitvoert. Je krijgt zo meer inzicht in je gewoontes en algemene gezondheid.

Sporthorloges zijn daarentegen gemaakt om je te helpen bij een specifieke sport. De metingen zijn toegespitst op de desbetreffende sport en meet al je prestaties tot in detail. Met een sporthorloge kun je jouw sportprestaties bijhouden en verder ontwikkelen, terwijl de activity tracker jouw algemene gezondheid, gewoontes en activiteiten bijhoudt.

Beoefen je geen specifieke sport, maar wil je werken aan jouw leefstijl en gezondheid? Dan past een activity tracker daar beter bij. Ben je een doorgewinterde hardloper, wielrenner, zwemmer, golfer of wil je een andere sport ontwikkelen, dan past het sporthorloge daar beter bij.

Hoe komt deze handige Sporthorloge opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Sporthorloge ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Sporthorloges, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Sporthorloges die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Sporthorloges het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Sporthorloges stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Sporthorloges in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Blijf fit, analyseer en deel je prestaties met de Forerunner 35. Dit stijlvolle, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge is uitgerust met Elevate™ hartslagmeting op de pols, zodat je zonder hartslagband om de borst kunt lopen! Functies Dit horloge functioneert ook als activity tracker en telt onder andere het aantal stappen en de verbrande calorieën. Het monitoren van het slaapritme en de slaapkwaliteit zorgt voor voldoende herstel. De Forerunner 35 is uitgerust met connected functies zoals smartphone meldingen, muziekbediening vanaf de pols, automatische uploads naar de Garmin Connect online fitness community, Live Track en meer! Behaal je gestelde doelen met behulp van diverse sportprofielen, intervaltrainingen, meldingen om je gemotiveerd te houden en nuttige functies zoals Auto Pause®, ingebouwde GPS functionaliteit en hardloop/wandel modus. De Forerunner 35 biedt alles wat je nodig hebt om jouw hardloopprestaties te verbeteren. Ben je dus op zoek naar een smartwatch of sporthorloge met GPS voor jouw outdoor sport activiteiten, of juist een tracker voor je dagelijkse gezondheids statistieken en fitness. De Garmin Forerunner 35 heeft het allemaal!

1. Garmin Forerunner 35 - Hardloophorloge - 35 mm - Zwart - GPS


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Garmin Forerunner 45 Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45 is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45 functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar ook als een smartwatch voor dagelijks gebruik! Hardlopen met Garmin Coach 2.0 Met Garmin Coach heeft heb je altijd een gratis, persoonlijke hardloopcoach binnen handbereik. Kies een coach en jouw (wedstrijd)doel voor de 5km, 10km of halve marathon. Je ontvangt een gratis aanpasbaar trainingsschema en stap-voor-stap begeleiding. Personaliseer en behaal jouw doelen: go, go, go! Meet alles Dag en nacht kun je jouw hartslag meten zonder extra hartslagband. Met de Forerunner 45 om jouw pols meet je niet alleen jouw prestaties tijdens het hardlopen, maar ook alle andere dagelijkse inspanningen én ontspanning. Dit horloge meet namelijk ook jouw stappen, afstand, verbrande calorieën, stress en zelfs slaap. Koppel met jouw iPhone of Android smartphone De Forerunner 45 is compatibel met Android, iPhone én Windows: met iedere smartphone dus! Ontvang meldingen en oproepen om altijd op de hoogte te blijven en bedien jouw muziek via je horloge. Word lid van de online community Jouw progressie gemakkelijk bijhouden is natuurlijk een must. Jouw horloge upload automatisch naar de Garmin Connect app op je smartphone, waar je al jouw activiteiten kunt bijhouden en kunt delen met de online community. Connect met je vrienden, ga uitdagingen met elkaar aan en deel jouw prestaties via social media! Ga met een veilig gevoel de deur uit Ben je net begonnen met hardlopen, heb je last van een blessure of ga je hardlopen op vakantie? Dit horloge bevat veiligheid- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en de mogelijkheid om jouw real-time locatie te versturen naar een contactpersoon voor noodgevallen. Ook kun je jouw live locatie delen zodat jouw familie en vrienden kunnen zien hoe lekker jij bezig bent! Doe meer dan alleen hardlopen Hardlopen is niet het enige waar de Forerunner 45 jou bij kan helpen! Wanneer je een keer anders wilt trainen, kun je dit hardloophorloge ook instellen voor bijvoorbeeld fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Vind de perfect maat voor jouw pols De Forerunner 45 is verkrijgbaar in small en large. De Forerunner 45S is een smaller horloge met een diameter van 39,5 mm en geschikt voor polsen van 124-185 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart/paars. De grotere uitvoering heeft een diameter van 42 mm en is geschikt voor polsen van 129-197 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart en zwart/rood. Vraag en antwoord Heeft de Forerunner 45 touchscreen? Nee, deze maakt alleen gebruik van fysieke knoppen zodat je hem tijdens het sporten makkelijk kan bedienen. Hoe kan ik mijn work-out meten? Zorg ervoor dat je Forerunner geconnect is met Garmin Connect, geef hieraan welke sport je gaat beoefenen. Gebruik de uitgebreide GPS-functies Met ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo heb je altijd een snelle verbinding om exact bij te houden hoe ver, hoe snel en waar je loopt, zelfs onder de bomen. Je hebt geen telefoon nodig!

2. Garmin Forerunner 45 - GPS Sporthorloge - 42 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Polar Ignite is jouw digitale coach bij het nastreven van een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Zo meet het horloge 's nachts hoe je herstelt van de dag. Hiervoor kijkt het naar de kwaliteit van je slaap en activiteit van je autonome zenuwstelsel. Aan de hand van deze Nightly Recharge meting adviseert het FitSpark trainingsprogramma een training die aansluit bij je lichamelijke én mentale fitheid. Kan je vandaag een intensieve krachttraining aan of kun je het beter rustig aan doen en wat stretchen? De Ignite vertelt het je en toont de juiste oefeningen. Herstel je lichamelijk goed, maar geestelijk niet door bijvoorbeeld stress? Dan adviseert het horloge je bijvoorbeeld om iets te doen wat je blij maakt. Verder meet het binnen 5 minuten je fitnessniveau met een VO2 max meting in rust. Streef ernaar het Polar elite niveau te halen en kijk uit naar de fitste versie van jezelf. Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij.

3. Polar Ignite Zwart - Maat M/L


Product informatiePlus or Show more

Verbreek je graag je records? De Polar Vantage M is een multi-sporthorloge en voorziet je tijdens het sporten van al je trainingsgegevens. Voor elke sport pas je je instellingen aan, zoals je hartslagzones of welke gegevens je op je horloge bekijkt tijdens het trainen. Via Polar Flow houdt het horloge een logboek bij en krijg je feedback per sport. Daarnaast meet het sporthorloge 24/7 je dagelijkse activiteiten en hartslag en geeft je op basis hiervan een persoonlijk activiteitsdoel. Voor het leveren van prestaties is een goede nachtrust belangrijk. Daarom meet het horloge jouw slaapduur en -kwaliteit. Op basis van deze gegevens geeft de Vantage advies voor jouw training van de volgende dag. Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een oplader bij.

4. Polar Vantage M Zwart - Maat M/L


Product informatiePlus or Show more

Met de SW-163 Smartwatch van Denver ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve en sociale activiteiten ! Naast de vele specificaties die je helpen bij het sporten, zoals bijvoorbeeld: hardlopen, wandelen en fietsen, ondersteunt deze smartwatch je bij sociale activiteiten. Notificaties van SMS, whatsapp, agenda en social media apps worden weergegeven. De smartwatch heeft een ingebouwde hartslagmeter, lichaamstemperatuur meter en analyseert dagelijk jouw activiteiten en slaap. Dankzij het touch screen scherm swipe je gemakkelijk door de vele functies van de SW-163. Specificaties: Bluetooth smartwatch met lichaamstemperatuur & hartslag meter 1.3-inch full touch IPS display + 1 klik terug knop voor makkelijke bediening IP67 Stof & Waterproof Multi-Sport Mode (Hardlopen, Wandelen, Indoor sport & fietsen ) Meet sport activiteiten Ingebouwde hartslag meter Monitoort dagelijkse activiteiten en slaap Laat inkomende SMS, emails, kalender activiteiten en social activiteiten zien Slimme opstart stand: schud met arm om het apparaat te starten Bruikbaar met iOS8 en daarboven & Android 4.4 en daarboven.

5. Denver SW-163 - Smartwatch - touchscreen sportwatch met hartslagmeter - Fitbit - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de SW-163 Smartwatch van Denver ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve en sociale activiteiten ! Naast de vele specificaties die je helpen bij het sporten, zoals bijvoorbeeld: hardlopen, wandelen en fietsen, ondersteunt deze smartwatch je bij sociale activiteiten. Notificaties van SMS, whatsapp, agenda en social media apps worden weergegeven. De smartwatch heeft een ingebouwde hartslagmeter, lichaamstemperatuur meter en analyseert dagelijk jouw activiteiten en slaap. Dankzij het touch screen scherm swipe je gemakkelijk door de vele functies van de SW-163. Specificaties: Bluetooth smartwatch met lichaamstemperatuur & hartslag meter 1.3-inch full touch IPS display + 1 klik terug knop voor makkelijke bediening IP67 Stof & Waterproof Multi-Sport Mode (Hardlopen, Wandelen, Indoor sport & fietsen ) Meet sport activiteiten Ingebouwde hartslag meter Monitoort dagelijkse activiteiten en slaap Laat inkomende SMS, emails, kalender activiteiten en social activiteiten zien Slimme opstart stand: schud met arm om het apparaat te starten Bruikbaar met iOS8 en daarboven & Android 4.4 en daarboven.

6. Denver SW-163 - Smartwatch - touchscreen sportwatch met hartslagmeter - Fitbit - Roze


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Je bent een hardloper, dus train als een hardloper. De Garmin Forerunner 45S is een gebruiksvriendelijk hardloophorloge met polshartslagmeter en GPS om jouw tempo, afstand en nog veel meer bij te houden. De Forerunner 45S functioneert namelijk niet alleen als sporthorloge, maar ook als een smartwatch voor dagelijks gebruik! Gebruik de uitgebreide GPS-functies Met ingebouwde GPS, GLONASS en Galileo heb je altijd een snelle verbinding om exact bij te houden hoe ver, hoe snel en waar je loopt, zelfs onder de bomen. Je hebt geen telefoon nodig! Hardlopen met Garmin Coach 2.0 Met Garmin Coach heeft heb je altijd een gratis, persoonlijke hardloopcoach binnen handbereik. Kies een coach en jouw (wedstrijd)doel voor de 5km, 10km of halve marathon. Je ontvangt een gratis aanpasbaar trainingsschema en stap-voor-stap begeleiding. Personaliseer en behaal jouw doelen: go, go, go! Meet alles Dag en nacht kun je jouw hartslag meten zonder extra hartslagband. Met de Forerunner 45S om jouw pols meet je niet alleen jouw prestaties tijdens het hardlopen, maar ook alle andere dagelijkse inspanningen én ontspanning. Dit horloge meet namelijk ook jouw stappen, afstand, verbrande calorieën, stress en zelfs slaap. Word lid van de online community Jouw progressie gemakkelijk bijhouden is natuurlijk een must. Jouw horloge upload automatisch naar de Garmin Connect app op je smartphone, waar je al jouw activiteiten kunt bijhouden en kunt delen met de online community. Connect met je vrienden, ga uitdagingen met elkaar aan en deel jouw prestaties via social media! Ga met een veilig gevoel de deur uit Ben je net begonnen met hardlopen, heb je last van een blessure of ga je hardlopen op vakantie? Dit horloge bevat veiligheid- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie en de mogelijkheid om jouw real-time locatie te versturen naar een contactpersoon voor noodgevallen. Ook kun je jouw live locatie delen zodat jouw familie en vrienden kunnen zien hoe lekker jij bezig bent! Doe meer dan alleen hardlopen Hardlopen is niet het enige waar de Forerunner 45S jou bij kan helpen! Wanneer je een keer anders wilt trainen, kun je dit hardloophorloge ook instellen voor bijvoorbeeld fietsen, cardio, crosstraining of yoga. Vind de perfect maat voor jouw pols De Forerunner 45 is verkrijgbaar in small en large. De Forerunner 45S is een smaller horloge met een diameter van 39,5 mm en geschikt voor polsen van 124-185 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart/wit en zwart/paars. De grotere uitvoering heeft een diameter van 42 mm en is geschikt voor polsen van 129-197 mm. Deze is beschikbaar in de kleuren zwart en zwart/rood.

7. Garmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Start een sportiever leven met de Dylero Fit Good, dit slimme horloge is perfect om bewegingen vast te stellen, wat meer motivatie voor jou betekent om lekker te gaan bewegen! Met zijn elegante, strakke design en lichte gewicht past het mooi om de pols bij alle gebeurtenissen. De Dylero Fit Good is IP68 waterbestendig, en zal dus geen probleem vormen bij hethardlopen in de regen. Met zijn batterijcapaciteit van maar liefst 180 mAh gaat het tot wel 25 dagen mee in stand-by tijd. Behalve het automatisch volgen van uw activiteit, kan je met dit slimme horloge ook gemakkelijk app-meldingen, het weer en afspelende muziek bekijken. Universeel compatibel met alle iOS en Android apparaten! Fitness tracker voor mannen, vrouwen en kinderen Met de Fit Good is het mogelijk om heel de dag door volledig automatisch uw stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en zelfs je slaapkwaliteit te volgen. Daarnaast is het mogelijk om maar liefst 8 verschillende sportmodi in te stellen. Hartslag- bloeddruk en bloedzuurstofmonitor Met een druk op de knop is het vanaf nu mogelijk om via de pols gemakkelijk verschillende waarden te meten. Na het meten kunt u simpelweg rechtstreeks op het horloge alles resultaten lezen. Dit is een perfecte aanvulling op de fitness tracker functionaliteit, zo kan je op een goede manier op weg geholpen worden om jouw gezondheid beter te begrijpen. Ontvang meldingen via Android of iOS Ontvang gemakkelijk meldingen voor oproepen, sms-berichten en applicaties als Facebook, Twitter, WhatsApp en Instagram. Telefoon kwijt thuis? Dat zou geen probleem meer moeten zijn, met de Fit Good kan je gemakkelijk jouw telefoon terugvinden met de ‘Zoek mijn telefoon’ functie. IP68 waterbestendig In de regen lopen of sporten? Dat is geen probleem voor dit waterdichte slimme horloge! Daarnaast heeft het zelfs een zwemstand, waardoor je bij het zwemmen gemakkelijk kunt inzien hoeveel calorieën zijn verbrand en wat jouw hartslag is. Overige belangrijke functies: Muziekcontrole: gebruik het horloge om muziek af te spelen of te pauzeren, daarnaast is het ook mogelijk om van nummers te wisselen en dat allemaal zonder je telefoon aan te raken! Stopwatch-functie: de tijd op een handige manier bijhouden voor als je bijvoorbeeld moet gaan sporten kan nu simpelweg met een paar knoppen op je horloge. Foto’s maken: als de telefoon succesvol connectie heeft gemaakt met het horloge is het mogelijk om met een druk op de knop via je horloge foto’s te maken. Watchfaces: De Fit Good komt mee met 3 standaard watchfaces. Naast de standaard watchfaces kan je tientallen andere downloaden via de applicatie, en is het zelfs mogelijk om je eigen afbeelding aan de watchface toe te voegen! Het weer: de weersverwachting van vandaag en morgen bekijken? Dat kan vanaf nu ook simpelweg via je horloge. Sportmodi die door het horloge worden ondersteund: Fietsen, badminton, voetbal, hardlopen, basketbal, zwemmen, lopen en touwspringen. Hoe te gebruiken? Installeren van het horloge is seconden werk! Ontvang je het horloge voor het eerst? Laad hem even op en download ondertussen de HeroBandIII applicatie in de Google Play Store of App Store. Vervolgens volg je de stappen die worden weergegeven op de mobiele telefoon. Voor meer informatie over het installeren kan je de meegegeven gebruiksaanwijzing raadplegen. Specificaties: Inhoud en afmetingen ✔ Merk: Dylero ✔ Inhoud verpakking: 1x horloge met band, 1x laadkabel, 1x gebruiksaanwijzing ✔ Kleur: zwart. ✔ Afmeting verpakking: 16.5 * 8 * 4 cm Smartwatch: ✔ Batterijcapaciteit: 180 mAh ✔ Scherm: 1.4 IPS kleur beeld/ 240*240 px / full touch ✔ Bluetooth versie: 4.0 ✔ Waterbestendigheid: IP67 ✔ Comptabiliteit: Android 4.4 en boven, iOS 9.0 en boven ✔ Materiaal: Metaal + Siliconen band ✔ Manier van opladen: magnetisch bekabeld opladen ✔ Talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees (Mandarijns), Japans ✔ Certificaat: CE, RoHS, FCC Tekst geschreven door: Dylero - Alle rechten voorbehouden.

8. Dylero Fit Good - Smartwatch / Fitness Tracker - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Achaté Activity Tracker is geschikt voor smartphones met Android 4.4 of hoger en iOS 9.0 of hoger. De Achaté Activity Tracker is een erg volledige activity tracker met een kleurenscherm en een batterijlevensduur van 20 dagen (in standby stand) en dat voor een erg aantrekkelijke prijs. De activity tracker heeft handige functies zoals een continue hartslagmeter, smartphone meldingen en het bedienen van muziek. Bekijk de afbeeldingen voor nadere productspecificaties Merk: Achaté Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔1 Jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!

9. Sporthorloge - Activity Tracker - Smart Band - Bomvol Opties - Waterproof - Slaapmonitor - Berichten Notificaties - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Dylero Fit Easy is de perfecte smartwatch om u te ondersteunen met een gezonde levensstijl, deze smartwatch heeft namelijk de mogelijkheid om automatisch en continue uw hartslag te meten, uw slaaptijd en slaapkwaliteit te volgen en kan gegevens monitoren van maar liefst 6 verschillende sportactiviteiten! Deze smartwatch is gemaakt van sterk en duurzaam glas van 1.4inch, gecombineerd met een lichtgewicht frame zorgt dit voor een prachtige visuele ervaring. Te combineren met de ‘Da Fit’ applicatie waar u een complete ondersteuning tijdens uw training kan krijgen om u te helpen uw fitnessdoelen te behalen. Volledig compatibel met alle iOS (8.0) en Android (5.1) smartphones, waarbij u de gelegenheid heeft om oproep- sms, e-mail, kalender- en overige appmeldingen in te lezen! Geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit slimme horloge kan volledig automatisch uw stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en slaapkwaliteit de hele dag door nauwkeurig volgen. Alles wat u nodig heeft om de nodige aanpassingen te maken om uw levensstijl aanzienlijk te verbeteren. Connectie maken met uw telefoon voor uitgebreide ondersteuning kan gemakkelijk met de app! Hartslag- bloeddruk- en bloedzuurstofmonitor. Met dank aan moderne technologie, heeft dit horloge de mogelijkheid om de 3 belangrijke gezondheidsindicatoren te volgen. U heeft de mogelijkheid om de informatie realtime uit uw horloge af te lezen, dit helpt u om uw gezondheid beter te begrijpen en daar waar nodig aanpassingen te maken op uw levensstijl. Lange batterijduur en waterdicht. Met een grote batterijcapaciteit van 170mAh heeft u met een volledige lading de mogelijkheid om het horloge tot maar liefst 7 dagen optimaal te gebruiken! Daarnaast is de helderheid op 3 standen in te stellen, wat zorgt voor extra batterijbesparing. Bovendien is de Fit Easy gecertificeerd met de IP67 waterproof rating, dit betekent dat het horloge is te dragen tijdens het handen wassen of in de regen. Lezen van oproep- en overige appmeldingen. Nadat het horloge met behulp van bluetooth is verbonden met uw telefoon, is het mogelijk om inkomende oproep- sms en overige appmeldingen (o.a. Facebook/WhatsApp) in te lezen! Dit biedt u de mogelijkheid om informatie in te zien los van uw telefoon, waardoor meldingen haast niet gemist kunnen worden. Overige belangrijke functies: → Muziekcontrole: gebruik het horloge om muziek af te spelen of te pauzeren, daarnaast is het ook mogelijk om van nummers te wisselen en dat allemaal zonder je telefoon aan te raken! → Stopwatch-functie: de tijd op een handige manier bijhouden voor als je bijvoorbeeld moet gaan sporten kan nu simpelweg met een paar knoppen op je horloge. → Foto’s maken: als de telefoon succesvol connectie heeft gemaakt met het horloge is het mogelijk om met een druk op de knop via je horloge foto’s te maken. → Foto’s maken: als de telefoon succesvol connectie heeft gemaakt met het horloge is het mogelijk om met een druk op de knop via je horloge foto’s te maken. → Watchfaces: De Fit Easy komt mee met standaard watchfaces. Naast de standaard watchfaces kan je tientallen andere downloaden via de applicatie, en is het zelfs mogelijk om je eigen afbeelding aan de watchface toe te voegen! → Muziekcontrole: gebruik het horloge om muziek af te spelen of te pauzeren, daarnaast is het ook mogelijk om van nummers te wisselen en dat allemaal zonder je telefoon aan te raken! → Het weer: de weersverwachting van vandaag en morgen bekijken? Dat kan vanaf nu ook simpelweg via je horloge. Sportmodi die door het horloge worden ondersteund: → Fietsen, badminton, voetbal, hardlopen, basketbal, zwemmen, lopen en touwspringen. Hoe te gebruiken? Installeren van het horloge is seconden werk! Ontvang je het horloge voor het eerst? Laad hem even op en download ondertussen de Da Fit applicatie in de Google Play Store of App Store. Vervolgens volg je de stappen die worden weergegeven op de mobiele telefoon. Voor meer informatie over het installeren kan je de meegegeven gebruiksaanwijzing raadplegen. Specificaties: Inhoud en afmetingen ✔ Merk: Dylero ✔ Inhoud verpakking: 1x horloge met band, 1x laadkabel, 1x gebruiksaanwijzing ✔ Kleur: zwart/roze/blauw. ✔ Afmeting verpakking: 16.5 * 8 * 4 cm Smart watch: ✔ Batterijcapaciteit: 180 mAh ✔ Scherm: 1.4 IPS kleur beeld/ 240*240 px / full touch ✔ Bluetooth versie: 4.0 ✔ Waterbestendigheid: IP67 ✔ Comptabiliteit: Android 4.4 en boven, iOS 8.0 en boven ✔ Materiaal: Metaal + Siliconen band ✔ Manier van opladen: magnetisch bekabeld opladen ✔ Talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Arabisch, Oekraïens, Russisch, Chinees (Mandarijns), Japans, Thai ✔ Certificaat: CE, RoHS, FCC Tekst geschreven door: Dylero - Alle rechten voorbehouden.

10. Dylero Fit Easy – Smart Watch / Fitness Tracker met hartslag- en bloeddrukmeter, slaapmonitor & meldingen – Zwart – Android & iOS


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sporthorloges. Er zijn namelijk 284 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Sporthorloge kopen.