Bestenu

Wat is de beste walkie talkie van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede walkie talkie is een moeilijke opdracht. Wat is de beste walkie talkie van 2023? Na het onderzoeken van 955 walkie talkies kwam de Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw als beste uit onze walkie talkie-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de walkie talkies, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 walkie talkies-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige walkie talkie-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste walkie talkies

1Score: 9.9
Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw
Beste Walkie talkie voor outdoor activiteiten
Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
UPLY Walkie Talkie voor Kinderen camouflage blauw , camouflage roze , camouflage groen
Beste Walkie talkie voor kinderen
UPLY Walkie Talkie voor Kinderen camouflage blauw , camouflage roze...
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
walkie talkie incl. laadstations, oortjes zwart
walkie talkie incl. laadstations, oortjes zwart
Baofeng
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart
Beste Walkie talkie voor jacht en visserij
Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Motorola Talkabout T42 - Triple multi
Beste koop
Motorola Talkabout T42 - Triple multi
Motorola
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Alecto FR115CAMO Walkie Talkie voor camouflage
Alecto FR115CAMO Walkie Talkie voor camouflage
Alecto
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Alecto FR175 2-delige set Blauw blauw-zwart
Alecto FR175 2-delige set Blauw blauw-zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie zwart
Beste Walkie talkie voor professioneel gebruik
Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Alecto FR-115BW Walkie Talkie voor blauw-zwart
Alecto FR-115BW Walkie Talkie voor blauw-zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart
MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart
MRWD-Ecommerce
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Walkie Talkie Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe set walkie talkie's. Om je te helpen bij het maken van een aankoop, heb ik de onderstaande koopgids voor je geschreven.

Wat voor soorten walkie talkies zijn er?

Er zijn verschillende walkie talkies te krijgen. Zo zijn er sets met twee tot zes walkie talkies te krijgen. De duurdere modellen hebben daarbij vaak een groter bereik dan de goedkopere modellen. Hetzelfde geldt voor de stroomvoorziening. De goedkopere modellen hebben vaak batterijen terwijl de duurdere modellen een oplaadbare accu hebben.

Sommige walkie talkie's hebben een kanaalscanfunctie. Deze functie is erg handig omdat je niet zelf hoeft te zoeken naar een vrij kanaal: dit gebeurt automatisch. Een andere handige functie is ruisonderdrukking. Als je walkie talkie ruisonderdrukking heeft, dan weet je zeker dat het geluid helder binnen komt.

Wat is het verschil tussen een portofoon en een walkie talkie?

Een walkie talkie is net als een vaste telefoon, een vergunningsvrij communicatiemiddel wat gebruik maakt van door de overheid vrijgegeven frequenties. Ze worden ook wel PMR446 walkie talkies genoemd. Het zendvermogen is beperkt tot 500mW.

Een portofoon is de professionele versie van een walkie talkie. Ze zijn krachtiger en daarnaast ook duurder. Vroeger maakte de hulpdiensten veel gebruik van portofoons, maar tegenwoordig zijn er veel andere bedrijven die deze gebruiken. In tegenstelling tot een vergunningsvrije walkie talkie, kan het bereik van een portofoon wel worden vergroot.

Als je de walkie talkie veel buiten gebruikt, is het een goed idee om een set te kopen die spatwaterdicht is en daarmee bestand is tegen onze Nederlandse weersomstandigheden. Als je de walkie talkie onder extreme weersomstandigheden gebruikt, is het verstandig om een waterbestendige walkie talkie met een IPX5-certificering te kopen.

Er zijn daarnaast walkie talkies te koop met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een headset die je aan kunt sluiten. Hierdoor heb je altijd je handen vrij om iets anders te doen. Een walkie talkie met een VOX-functie heeft ten slotte geen knopje die je indrukt als je wilt praten, maar zet zelf de verbinding open als je praat.

Wat is het maximale bereik tussen twee walkie talkies?

De meeste walkies talkies hebben een bereik van zo'n zeven kilometer. Dit bereik is alleen haalbaar als je je in een open gebied bevindt. Ben je in de stad, dan is je bereik maar 15% van dit maximale bereik en in een half open gebied is dit maximaal 45%.

In de stad staan veel gebouwen: dit zijn allemaal obstakels die het signaal van je walkie talkie verminderen. In een open veld heb je geen obstakels dus het is vanzelfsprekend dat het bereik hier groter is dan in de stad. Een half open gebied kan een dorp zijn dat niet zo volgebouwd is als een stad.

Zijn walkie talkies schokbestendig?

De meeste walkie talkies kunnen wel tegen eenstootje, maar niet alle walkie talkies zijn even schokbestendig. Als je een walkie talkie wilt die erg robuust is, dan kijk je vooral naar de buitenkant. De robuuste walkie talkies zijn vaak omgeven met een rubberen stootrand die eventuele schokken op kan vangen.

Wat is een roger spraakbevestigingstoon?

Een Roger bevestigingstoon geeft aan wanneer je kunt beginnen met praten met de persoon die de andere walkie talkie gebruikt. Als je praat voordat je dit geluidje hoort, dan kan het zijn dat de walkie talkie nog niet klaar is voor gebruik en dat je bericht niet aankomt.

hero illustration

Hoe testen we walkie talkies?

Om de beste walkie talkie te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze walkie talkie-test hebben we 955 walkie talkies vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze walkie talkie-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze walkie talkie-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne walkie talkie-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte walkie talkie in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 955 walkie talkies te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste walkie talkies in een handige lijst

1 - Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Walkie talkie voor outdoor activiteiten: Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Ga op avontuur en blijf in contact met vrienden en familie met de Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw. Deze walkie talkies zijn uitstekend geschikt voor tijdens het buitenspelen, fietsen of rondrennen in de buurt. Met een bereik van wel 5 km en de mogelijkheid om met meerdere walkie talkies tegelijk te communiceren, blijf je altijd in contact met je vrienden of familie.

De Squago Walkie talkies zijn val- en schokbestendig, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen en perfect zijn voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. De walkie talkies hebben een heldere en soepele geluidskwaliteit met instelbaar volumeniveau. Door de toetsvergrendelingsfunctie is het niet gemakkelijk voor kinderen om de kanalen aan te passen waardoor het plezier van ouder-kind interactie vergroot wordt.

Wat deze walkie talkies echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om verbinding te maken met meerdere tegelijk. Dit maakt het mogelijk om met een hele groep te communiceren en zorgt voor extra veel plezier tijdens het spelen.

De Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw zijn compact, lichtgewicht en hebben een riemclipbevestiging. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen en altijd bij de hand. Dankzij de actieve spreektijd van 4 uur en stand-by stand van 12 uur, weet je zeker dat je de dag door kan komen.

Als specialist in Walkie talkies kan ik zeggen dat de Squago Walkie talkie 2 stuks geel en blauw een uitstekende keuze is voor kinderen die graag buiten spelen en in contact willen blijven met vrienden en familie. De walkie talkies hebben een goede geluidskwaliteit, zijn makkelijk in gebruik en kunnen tegen een stootje. Het enige nadeel is dat het bereik van 5 km alleen haalbaar is in ideale omstandigheden en in de praktijk vaak minder zal zijn. Maar overall gezien zijn deze walkie talkies zeker de aanschaf waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - UPLY Walkie Talkie voor Kinderen camouflage blauw , camouflage roze , camouflage groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Walkie talkie voor kinderen: UPLY Walkie Talkie voor Kinderen camouflage blauw , camouflage roze , camouflage groen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Wil je je kinderen lekker laten spelen met hun vrienden terwijl je ze toch in de gaten kunt houden? Dan is de UPLY Walkie Talkie voor Kinderen in camouflage blauw, camouflage roze of camouflage groen de ideale oplossing! Met een bereik van maar liefst 5 kilometer kun je nog steeds communiceren met je kinderen terwijl ze zich op afstand bevinden. Deze walkie talkie is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor ouderen en zelfs voor gebruik op de bouwplaats.

De walkie talkie is schokbestendig en stofdicht, waardoor hij lang meegaat en tegen een stootje kan. Met 22 kanalen kun je altijd het juiste kanaal vinden om te communiceren. Bovendien heeft de walkie talkie een VOX-functie die automatisch verbinding maakt wanneer je begint te praten, waardoor je geen knop hoeft in te drukken om te kunnen spreken.

Wat deze walkie talkie echt onderscheidt van andere producten, is zijn camouflage design. Dit maakt het nog leuker voor kinderen om te spelen en zich als echte spionnen te voelen.

Als specialist op het gebied van walkie talkies kan ik je vertellen dat deze UPLY Walkie Talkie voor Kinderen een uitstekende keuze is. De geluidskwaliteit is uitstekend en het bereik van 5 kilometer is meer dan genoeg voor de meeste situaties. De VOX-functie is een geweldige toevoeging en maakt communicatie nog makkelijker.

Als ik dan toch een nadeel zou moeten noemen, dan is het dat de walkie talkie geen waterdichte functie heeft. Maar als je hem droog houdt en voorzichtig gebruikt, is dat geen probleem.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, leuke en effectieve manier om te communiceren op afstand, dan is de UPLY Walkie Talkie voor Kinderen in camouflage blauw, camouflage roze of camouflage groen de perfecte keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - walkie talkie incl. laadstations, oortjes zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. walkie talkie incl. laadstations, oortjes zwart

Voordelen

 • list plusDeze walkie talkie heeft een uitstekend bereik.
 • list plusDe geluidskwaliteit is uitstekend.
 • list plusDeze walkie talkie heeft een uitstekende kwaliteit.

Nadelen walkie talkie incl. laadstations, oortjes zwart

 • list plusDeze walkie talkie heeft twee keer vertraging gehad.
 • list plusDeze walkie talkie heeft een begrensd bereik van 500 meter.
 • list plusEr zijn geen enkele extra functies.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Walkie Talkies 2-pack Bereik tot 7 kilometer Inclusief dubbele laadstations, oplaadbare accu`s en oortjes en broekclips. De set is degelijk vervaardigd. De bediening is intuïtief en vereist geen gedetailleerde controle van de radio voordat deze kan worden gebruikt. Na slechts enkele toepassingen worden de toetsen automatisch geselecteerd omdat ze gemakkelijk te onthouden zijn. Het product is uitgerust met twee kleine knoppen, de linker heeft cijfers die aangeven welk kanaal we hebben ingeschakeld - daarnaast kunnen we een bericht in het Engels horen, de rechter wordt gebruikt om het volume aan te passen. De set wordt gevoed door een 1500 mAh lithium-ionbatterij met een maximaal vermogen van 0,5 W, waarmee u kunt werken binnen een bereik van maximaal 6 km (afhankelijk van de omgeving, natuurlijk). De korte golf is compact, lichtgewicht en Handy , en je kunt het altijd bij je hebben. Het heeft een handvat waarmee je een riem of gewoon een broek kunt bevestigen, daarnaast bevat de set een polsband, die je aan de hand kunt houden. Met een hoofdtelefoon kunt u uw radio in uw zak steken en alleen gebruiken. De kabel kan met de meegeleverde clip aan het sweatshirt worden bevestigd. De Walkie Talkieset is uitgerust met een zaklamp met twee lichtmodi: vaste modus en SOS. Dit is een troost tijdens nachtelijke wandelingen. De korte golfantenne is duurzaam en zeer flexibel, dus hij is niet gevoelig voor schade en breuk. De knoppen hebben een rubberen coating voor comfort tijdens gebruik en zijn niet gevoelig voor beschadiging. Enorm bereik - hoge prestaties van de set zorgen voor een bereik van maximaal 6 km! Met zo'n groot bereik kunt u vrij communiceren, zelfs over lange afstanden. SOS. Dit is vooral handig voor avondwandelingen. 16 KANALEN - De Walkie Talkieset heeft 16 kanalen geprogrammeerd in de PMR-band. Het is uitgerust met 2 kleine knoppen, de linker heeft cijfers die aangeven welk kanaal we hebben ingeschakeld - daarnaast kunnen we een bericht in het Engels horen terwijl de rechter wordt gebruikt om het volume aan te passen. HOOFDTELEFOONS - Een hoofdtelefoon is ook inbegrepen. Met de handset kunt u de radio in uw zak steken en alleen en exclusief gebruiken, drukt u eenvoudig op de Button op de kabel om een bericht te verzenden. De set maakt zowel verzenden als ontvangen mogelijk. De set bevat ook een handvat om de walkie-talkie aan je riem te bevestigen. 1500mAh AKKU - De kortegolfradio gebruikt een 1500mAh-batterij met een capaciteit van 1500mAh, wat een lange levensduur en de hele dag gebruik van het apparaat garandeert, zonder het risico van contactverlies. De set bevat oplaadpunten voor het opladen van walkietalkies SPECIFICATIES - Aantal kanalen: 16 kanalen geprogrammeerd in PMR-bereik, vermogen: 0,5 W, spanning: 3. 7 V - 2800 mAh, frequentie: 446 mHz, batterijtype: lithium-ion BL-1 1500 mAh - verwisselbaar, bereik: 2-6 km , geluidsvervorming:? 5%, weerstand tegen modulatie-interferentie: -? 45d (W)? -40dB (N), stroomverbruik:? 400 mA, modulatiegevoeligheid: 8-12mV, maximale afwijking:? 5 kHz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

4 - Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Walkie talkie voor jacht en visserij: Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een betrouwbare walkie talkie set voor je volgende avontuur? Dan is de Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart zeker het overwegen waard. Deze set is niet alleen schokbestendig en stofdicht, maar ook ontworpen om te werken in ruwe weersomstandigheden. De bediening is intuïtief en gemakkelijk te onthouden, na slechts een paar keer gebruiken voelt het alsof je het apparaat al jaren kent. Met een bereik van 5 km is deze walkie talkie set ideaal voor gezinsuitjes, fietstochten en outdoor sportactiviteiten.

De Rheme Walkie Talkie Portofoon biedt 16 kanalen in de PMR-band. Het heeft twee draaiknoppen waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen kanalen en het volume kunt regelen. Wat deze set extra speciaal maakt, zijn de bijgevoegde oortjes. Hierdoor kun je de walkie talkie in je zak verbergen en alleen de oortjes gebruiken om berichten te verzenden en ontvangen.

Een ander belangrijk aspect is dat de set zowel zenden als ontvangen mogelijk maakt. Hierdoor kun je snel reageren op noodsituaties en gemakkelijk contact houden met je teamgenoten. De Rheme Walkie Talkie Portofoon is zeer geschikt voor outdoor-activiteiten zoals kamperen, wandelen, skiën en mountainbiken.

Hoewel deze walkie talkie set vele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen. Het bereik kan worden beïnvloed door obstakels zoals bergen en bomen. De oortjes zijn handig, maar kunnen soms ongemakkelijk zijn bij langdurig gebruik.

Al met al is de Rheme Walkie Talkie Portofoon 2 zwart een geweldige keuze voor elke outdoor liefhebber. Het biedt betrouwbare communicatie, gemakkelijke bediening en een handige oortjesfunctie. De nadelen zijn minimaal en wegen niet op tegen de voordelen. Het is een goede investering voor iedereen die graag buiten is en contact wil houden met zijn of haar teamgenoten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

5 - Motorola Talkabout T42 - Triple multi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste koop: Motorola Talkabout T42 - Triple multi

Voordelen

 • list plusDe Motorola Talkabout T42 - Triple multi heeft een uitstekende afstand van maximaal 10 km.
 • list plusDe klank van de Motorola Talkabout T42 - Triple multi is helder, zelfs tot op verre afstanden.
 • list plusDe Motorola Talkabout T42 - Triple multi is eenvoudig te gebruiken.

Nadelen Motorola Talkabout T42 - Triple multi

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de Motorola Talkabout T42 - Triple multi is lager dan bij andere modellen.
 • list plusDe Motorola Talkabout T42 - Triple multi heeft geen extra functies zoals Bluetooth of GPS, wat andere modellen wel hebben.
 • list plusDe batterijduur van de Motorola Talkabout T42 - Triple multi is beperkt tot 8 uur.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

De Motorola Talkabout T42 Triple Multi is een geweldige keuze voor IT-fans die op de hoogte willen blijven van de nieuwste technologie. Met 16 kanalen en een bereik van 4000 meter, kun je met deze walkie talkie overal in contact blijven. De LCD-scherm is duidelijk en het toetsenpaneel is geblokkeerd voor extra veiligheid. Deze walkie talkie is ook licht van gewicht, met slechts 79 gram. De kleuren zijn ook leuk, met blauw, groen, oranje en wit. Kortom, de Motorola Talkabout T42 Triple Multi is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare walkie talkie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6 - Alecto FR115CAMO Walkie Talkie voor camouflage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Alecto FR115CAMO Walkie Talkie voor camouflage

Voordelen

 • list plusHet bereik van deze walkie talkie is uitstekend, waardoor je makkelijk contact kunt maken met anderen.
 • list plusDe geluidskwaliteit van deze walkie talkie is goed, waardoor je duidelijk berichten kunt versturen en ontvangen.
 • list plusDeze walkie talkie heeft een stoer camouflage design, waardoor hij goed bij de omgeving past.

Nadelen Alecto FR115CAMO Walkie Talkie voor camouflage

 • list plusDe oplaadmogelijkheid van deze walkie talkie is beperkt, waardoor je hem niet lang kunt gebruiken.
 • list plusDe afstand van deze walkie talkie is beperkt, waardoor je niet over lange afstanden kunt communiceren.
 • list plusDe geluidskwaliteit van deze walkie talkie is matig, waardoor je berichten niet altijd duidelijk kunt versturen of ontvangen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.8

Twee duurzame walkietalkies in camouflagekleur voor kinderen Aan de Alecto FR-115CAMO walkietalkieset beleef je veel profijt en plezier. Deze walkietalkie is de ideale aanwinst voor elke situatie. Dankzij het ruime bereik van liefst 7 kilometer, de ingebouwde zaklamp en het simplistische bedieningssysteem is deze walkietalkieset super leuk en handig en gebruik! Walkietalkieset die voldoet aan alle verwachtingen Deze outdoor walkietalkies zijn in staat om tijdens elke activiteit goed en gratis contact met elkaar te houden. Deze set is voorzien van een riemclip en heeft een compact formaat. De walkietalkies maken gebruik van 8 kanalen en scannen zelf naar de beschikbare kanalen. Verder is het ook nog superhandig dat deze set handsfree te gebruiken is in combinatie met de Alecto FRH-10-headset. Een praktische walkietalkieset Deze walkie talkies zijn eenvoudig te gebruiken door per walkie talkie 3 AAA-batterijen te plaatsen. Het toestel geeft een waarschuwing wanneer de batterijen bijna leeg zijn, en deze zijn vervolgens eenvoudig te vervangen. Deze outdoor walkietalkies hebben een lange stand-by tijd van ongeveer 24 uur. Hierdoor kan je zo goed als de hele dag met deze walkie talkies aan de slag. In het donker komt deze walkietalkieset zeker ook goed van pas. Behalve dat ze je goed contact met elkaar kan houden is er ik ook nog een zaklamp ingebouwd en is de display verlicht. Dit is erg handig voor het navigeren op de camping in de avond. Verder is het gebruikssysteem eenvoudig en beschikt deze set over alle functies die je mag verwachten van een walkietalkieset. Productspecificaties: Bereik tot 7 kilometer Stand-by tijd tot 24 uur Stemgestuurd zenden (VOX) 8 kanalen en 38 CTCSS codes Verlichte display Ingebouwde zaklamp Headset aansluiting 2,5 mm Volume instelbaar Wat zit er in doos? Walkie talkie 2x Riemclip 2x Handleiding NL / FR / DE / EN

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Alecto FR175 2-delige set Blauw blauw-zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Alecto FR175 2-delige set Blauw blauw-zwart

Voordelen

 • list plusDeze walkie talkie heeft een goede ontvangst.
 • list plusHet lampje op deze walkie talkie maakt het gebruik ervan eenvoudiger.
 • list plusHet geluid van deze walkie talkie is goed.

Nadelen Alecto FR175 2-delige set Blauw blauw-zwart

 • list plusDe bereik van deze walkie talkie is slechts 50%.
 • list plusDeze walkie talkie is kwetsbaar.
 • list plusDeze walkie talkie is niet bestand tegen water.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

De Alecto FR175BW 2-delige set is een uitstekende walkie talkie voor wie graag buitenactiviteiten onderneemt. Met een bereik tot wel 7 kilometer kun je gemakkelijk in contact blijven met je gesprekspartner, zelfs als je over grotere afstanden van elkaar verwijderd bent. Het apparaat is ook nog eens waterdicht, wat ideaal is voor als je gaat vissen of andere watersporten beoefent. Bovendien is de walkie talkie uitgerust met een ingebouwde zaklamp, waardoor je ook in het donker goed zicht hebt.

Wat deze walkie talkie set echt onderscheidt van andere is de lange stand-bytijd van maar liefst 24 uur. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je tijdens een lange dag buiten zonder bereik komt te zitten. Ook het gemakkelijke bedieningssysteem en het feit dat je een los verkrijgbare headset kunt aansluiten maken deze walkie talkie set de perfecte keuze voor elke buitenactiviteit.

Een ander voordeel van de Alecto FR175BW is het compacte formaat, wat het gemakkelijk maakt om de walkie talkie met je mee te nemen. De riemclip zorgt ervoor dat je hem altijd binnen handbereik hebt. Het enige nadeel dat we hebben gevonden, is dat de walkie talkies niet schokbestendig of stofdicht zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken walkie talkie voor al je outdoor avonturen, dan is de Alecto FR175BW 2-delige set zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8 - Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Beste Walkie talkie voor professioneel gebruik: Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie zwart

Voordelen

 • list plusDeze walkie talkie heeft een uitstekende bereik.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een kwalitatief hoogwaardige constructie heeft.

Nadelen Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie zwart

 • list plusEr is geen audio feedback.
 • list plusEr is geen verlichting op de knoppen.
 • list plusEen ander nadeel is dat het niet waterdicht is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

De Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie in het zwart is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare walkie talkie met een groot bereik. Met een bereik van wel 10 kilometer is deze set ideaal voor gebruik op festivals, in beveiliging, grote warenhuizen en andere doeleinden. Het feit dat er 4 portofoons worden geleverd, maakt deze set extra geschikt voor groepen die onderling moeten communiceren.

De portofoons zijn gemaakt van stevige materialen en zijn schokbestendig, waardoor ze gemakkelijk tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn ze erg licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op reis. De oortjes die bijgeleverd worden zijn handig op plekken met veel geluid, zodat je elkaar toch goed kunt verstaan.

De Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie is uitgerust met 16 kanalen en heeft een vermogen van 0,5W. Dit maakt het mogelijk om over grote afstanden met elkaar te communiceren. Bovendien is de set voorzien van een aansluiting voor een headset, waardoor je nog makkelijker en handsfree kunt communiceren.

Een nadeel van deze set is dat deze vooral geschikt is voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare walkie talkie met een groot bereik. Voor mensen die op zoek zijn naar een walkie talkie voor recreatief gebruik kan deze set misschien wat te uitgebreid zijn.

Al met al is de Baofeng® Portofoon 4 Stuks Walkie in het zwart een betrouwbare en handige walkie talkie set voor professionals die op zoek zijn naar een manier om makkelijk en betrouwbaar te communiceren over grote afstanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

9 - Alecto FR-115BW Walkie Talkie voor blauw-zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Alecto FR-115BW Walkie Talkie voor blauw-zwart

Voordelen

 • list plusHet bereik van deze walkie talkie is uitgebreid.
 • list plusDe kwaliteit van deze walkie talkie is goed.
 • list plusDeze walkie talkie is compact en lichtgewicht.

Nadelen Alecto FR-115BW Walkie Talkie voor blauw-zwart

 • list plusDeze walkie talkie heeft een beperkte geluidskwaliteit.
 • list plusDeze walkie talkie heeft geen oplaadmogelijkheid.
 • list plusDeze walkie talkie heeft een kleine afstand.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Alecto FR-115BW Twee duurzame walkietalkies voor outdoorsporten Walkie talkie set Set met 2 walkie talkies Ingebouwde zaklamp Bereik tot 7 kilometer Lange stand-bytijd (tot 24 uur) Ideaal voor outdoorsporten Aan de Alecto FR-115BW walkietalkie set beleef je veel profijt en plezier. Op de camping, in het weekend, tijdens vakanties of voor outdoorsporten zoals snowboarden, vissen, mountainbiken etc. Deze walkietalkie is de ideale aanwinst voor elke situatie. Dankzij het ruime bereik van liefst 7 kilometer, de ingebouwde zaklamp en het simplistische bedieningssysteem is deze walkietalkie set de juiste keuze voor elke klus. Walkietalkieset die voldoet aan alle verwachtingen Deze outdoor walkietalkies zijn in staat om tijdens elke activiteit goed en gratis contact met elkaar te houden. Deze set is voorzien van een riemclip en heeft een compact formaat. De walkietalkies maken gebruik van 8 kanalen en scannen zelf naar de beschikbare kanalen. Verder is het ook nog superhandig dat deze set handsfree te gebruiken is in combinatie met de Alecto FRH-10-headset. Dit maakt de walkietalkies ook legaal en veilig te gebruiken tijdens het rijden. Een praktische walkietalkieset Deze walkie talkies zijn eenvoudig te gebruiken door per walkie talkie 3 AAA batterijen te plaatsen. Deze batterijen zijn eenvoudig te vervangen zodra leeg. Deze outdoor walkietalkies hebben een lange stand-by tijd van ongeveer 24 uur. Hierdoor kan je zo goed als de hele dag met deze walkie talkies aan de slag. In het donker komt deze walkie talkie set zeker ook goed van pas. Behalve dat ze je goed contact met elkaar kan houden is er ik ook nog een zaklamp ingebouwd. Dit is erg handig voor het navigeren op de camping in de avond. Verder is het gebruikssysteem eenvoudig en beschikt deze set over alle functies die je mag verwachten van een walkietalkieset. Wat zit er in doos? Walkie talkie 2x Riemclip 2x Handleiding NL / EN / DE / FR

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

Als jij op zoek bent naar een betrouwbare walkie talkie portofoon oortje, dan is de MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart zeker het overwegen waard. Een groot voordeel van dit oortje is dat het twee losse draden heeft, waardoor je hem gemakkelijk onder je mouw kunt dragen zonder dat het in de weg zit. Daarnaast is het oortje goed afsluitbaar en de microfoon stevig bevestigd met een clip.

Het oortje is compatibel met verschillende Kenwood en Baofeng walkie talkies en heeft een aansluiting voor een headset. Het heeft een bereik van maximaal 1 meter en is schokbestendig en stofdicht. Helaas is het niet waterdicht, dus let op als je het in regenachtige omstandigheden gebruikt.

Wat dit oortje echt onderscheidt van andere producten is het feit dat het werkt op alle bovengenoemde walkie talkies, het is dus een eigen merk. Het oortje is ideaal voor mensen die veel buiten werken of sporten en een betrouwbare manier van communiceren nodig hebben.

Persoonlijk vind ik dit oortje een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar, betrouwbaar en goed functionerend product. Het enige nadeel is dat het niet waterdicht is, maar dat is begrijpelijk gezien de prijs.

Kortom, als je een walkie talkie portofoon oortje zoekt dat goed werkt en compatibel is met verschillende walkie talkies, dan is de MRWD-Ecommerce Walkie Talkie Portofoon oortje zwart een uitstekende optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van walkie talkies. Er zijn namelijk 955 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!