Bestenu

Wat is de beste vaste telefoon van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede vaste telefoon is een lastige opdracht. Wat is de beste vaste telefoon van 2023? Na het analyseren van 1235 vaste telefoons kwam de Gigaset AS190 - Single DECT zwart als beste getest uit onze vaste telefoon-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vaste telefoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vaste telefoons-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vaste telefoon-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste vaste telefoons

1Score: 9.9
Gigaset AS190 - Single DECT zwart
Beste Vaste telefoon voor thuisgebruik
Gigaset AS190 - Single DECT zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Fysic FX-6000 Big Button Dect zwart
Fysic FX-6000 Big Button Dect zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met zwart
Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart
Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Gigaset A220 Duo v2 Duo zwart
Beste Vaste telefoon voor ouderen
Gigaset A220 Duo v2 Duo zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Gigaset CL390HX Wit Uitbreiding
Gigaset CL390HX Wit Uitbreiding
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Gigaset A705 Duo - draadloze zwart
Gigaset A705 Duo - draadloze zwart
Gigaset
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Gigaset C570-HX Zwart Uitbreiding
Gigaset C570-HX Zwart Uitbreiding
Gigaset
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Gigaset A270 Single DECT telefoon zwart
Gigaset A270 Single DECT telefoon zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Alcatel S280 dect telefoon vaste lijn met nummerherkenning Zwart/Blauw
Alcatel S280 dect telefoon vaste lijn met nummerherkenning Zwart/Blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vaste Telefoon Koopgids

Bellen wordt nooit ouderwets en een vaste telefoon staat garant voor een stabiele en sterke verbinding! Lees hier meer over vaste telefoons.

Hoe lang gaat een vaste telefoon mee?

Een vaste telefoon gaat meestal een flinke tijd mee, soms wel meer dan tien jaar, als hij goed wordt onderhouden. Maar het hangt natuurlijk ook af van het type telefoon en hoe intensief je hem gebruikt. 

Sommige telefoons zijn van betere kwaliteit dan andere en hebben meer functies, waardoor ze meer kosten en langer meegaan. Het is ook belangrijk om de telefoon goed schoon te houden en te beschermen tegen vallen of andere schade. 

Als je telefoon na verloop van tijd slechter begint te werken, kun je hem meestal laten repareren of een nieuwe kopen als dat nodig is. Over het algemeen kun je echter verwachten dat een vaste telefoon lang meegaat, dus het is een goede investering als je graag thuis belt.

Hoe sluit je een vaste telefoon aan?

Je wilt een vaste telefoon aansluiten en vraagt je af hoe dat moet. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Zoek allereerst de telefoonaansluiting in je huis. Deze vind je meestal in de buurt van de plek waar de elektriciteit het huis binnenkomt en lijkt op een wandcontactdoos. 

Vervolgens sluit je een telefoonsnoer aan op de telefoonaansluiting en het andere uiteinde van het snoer stop je in de telefoon. Als de telefoon een aparte voedingsbron nodig heeft, sluit je deze aan op een stopcontact. 

Controleer ten slotte of de telefoonlijn werkt door de hoorn van de telefoon op te nemen en te luisteren naar een kiestoon. Als je geen kiestoon hoort, controleer dan of het telefoonsnoer goed is aangesloten en of de telefoon werkt. 

Je kunt de verbinding testen door iemand te bellen of door te proberen gebeld te worden. Als alles goed is aangesloten, zou je nu moeten kunnen bellen en gebeld worden met je vaste telefoon. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd je provider of een professional om hulp vragen.

Wat is duurder, vast bellen of mobiel bellen?

Over het algemeen zijn de kosten van vast bellen lager dan die van mobiel bellen. Dit geldt met name als je veel internationaal belt. De precieze kosten zijn echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals de provider, het belplan en de bestemming van de oproep.

Wat is het nadeel van een DECT-telefoon?

Een DECT-telefoon heeft enkele mogelijke nadelen waar mensen zich bewust van moeten zijn. Zo zendt de telefoon elektromagnetische straling uit, hoewel deze over het algemeen als laag wordt beschouwd in vergelijking met mobiele telefoons. 

Bovendien kan het bereik van de telefoon beperkt zijn tot de buurt van het basisstation en kan interferentie van andere draadloze apparaten de kwaliteit van de verbinding beïnvloeden. 

Daarnaast is de telefoon afhankelijk van stroom en kan deze niet werken tijdens een stroomstoring, tenzij er een backup-batterij is geïnstalleerd. 

Deze nadelen zijn echter niet per se een reden om geen DECT-telefoon te gebruiken, aangezien deze nog steeds een handige manier kunnen zijn om thuis te bellen zonder kabels of draden.

Wie heeft er nog een vaste telefoon?

Het hebben van een vaste telefoonlijn is de afgelopen jaren sterk afgenomen vanwege de opkomst van mobiele telefoons en de populariteit van internetbellen. 

Desondanks hebben sommige mensen nog steeds een vaste telefoon, vooral oudere mensen en bedrijven. Sommige huishoudens houden ook nog steeds een vaste telefoonlijn voor noodgevallen of omdat ze het handig vinden om een toestel in huis te hebben dat altijd werkt en niet afhankelijk is van de batterij of bereikbaarheid van een mobiele telefoon.

hero illustration

Hoe testen we vaste telefoons?

Om de beste vaste telefoon te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vaste telefoon-test hebben we 1235 vaste telefoons vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze vaste telefoon-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vaste telefoon-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen vaste telefoon-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste vaste telefoon in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1235 vaste telefoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste vaste telefoons op een rij

1. Beste Vaste telefoon voor thuisgebruik: Gigaset AS190 - Single DECT zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gigaset AS190 - Single DECT zwart

 • list plusDeze vaste telefoon heeft een heldere display, wat het gemakkelijk maakt om nummers te zien en te bellen.
 • list plusDeze vaste telefoon is gebruiksvriendelijk, wat het ideaal maakt voor ouderen en mensen die niet bekend zijn met technologie.
 • list plusDeze vaste telefoon heeft een goede geluidskwaliteit, wat belangrijk is voor duidelijke communicatie.

Nadelen Gigaset AS190 - Single DECT zwart

 • list plusDeze vaste telefoon heeft geen nummerweergave, wat het moeilijk kan maken om te weten wie er belt.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing van deze vaste telefoon kan onduidelijk zijn, wat het moeilijk kan maken om de telefoon juist in te stellen.
 • list plusDeze vaste telefoon heeft mogelijk beperkte gebruiksmogelijkheden, wat het minder geschikt maakt voor mensen die meer geavanceerde functies nodig hebben.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

De Gigaset AS190 is een eenvoudige, maar toch zeer gebruiksvriendelijke huistelefoon. Het toestel heeft een groot telefoonboek waarin je tot wel 80 contactpersonen kunt opslaan en biedt de mogelijkheid om tot 25 gemiste en ingekomen oproepen op te slaan. Het verlichte display met nummerweergave zorgt ervoor dat je altijd ziet wie er belt en dankzij de lange batterijduur van 18 uur kan je langdurige gesprekken voeren zonder dat je batterij leeg raakt.

Wat deze telefoon echt onderscheidt van andere modellen, is de betrouwbaarheid en het gemak dat het biedt. De Gigaset AS190 is compatibel met verschillende andere Gigaset-telefoons en kan worden uitgebreid tot 4 handsets. Dit maakt het ideaal voor huishoudens waar meerdere telefoons nodig zijn. Daarnaast is het toestel geschikt voor het Nederlandse en Belgische netwerk en wordt het geleverd met alles wat je nodig hebt om het te installeren.

Hoewel de Gigaset AS190 niet de meest geavanceerde telefoon op de markt is, is het wel een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie die doet wat het moet doen. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar betrouwbare huistelefoon zonder al te veel toeters en bellen.

Persoonlijk vind ik de Gigaset AS190 een goede keuze voor mensen die een betrouwbare en eenvoudige huistelefoon willen. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt alles wat je nodig hebt zonder te veel extra functies die je toch niet gebruikt. De enige mogelijke drawback is dat het niet de meest geavanceerde telefoon op de markt is, maar dat is misschien ook niet wat je zoekt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Fysic FX-6000 Big Button Dect zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Beu om altijd te moeten zoeken naar het juiste toetsje, of druk je er ook altijd eerst drie keer naast? Geen probleem, bij deze Fysic Big Button Telefoon FX-6000 zitten de extra grote toetsen gewoon inbegrepen. De instelbaar luide beltoon zal er bovendien voor zorgen dat je nooit meer een oproep mist. Ook goed om weten is dat het gespreksvolume naar eigen goeddunken aangepast kan worden. Als kers op de taart beschikt deze telefoon nog over 3 directe kiesgeheugens, en een telefoonboek met 50 geheugens.Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke draadloze telefoon.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met zwart

 • list plusDeze draadloze telefoon heeft een stijlvol zwart design dat aansluit op elk interieur.
 • list plusDe toetsen van deze telefoon zijn duidelijk en eenvoudig te bedienen, waardoor het bellen efficiënt verloopt.
 • list plusDeze DECT-telefoon heeft een heldere geluidsweergave, waardoor gesprekken gemakkelijk te volgen zijn.

Nadelen Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met zwart

 • list plusHet adresboek van deze telefoon biedt alleen ruimte voor beknopte namen, wat beperkend kan zijn voor gebruikers met veel contacten.
 • list plusDe beltonen van deze telefoon zijn vervelend en bieden weinig keuze, wat kan leiden tot een negatieve gebruikerservaring.
 • list plusDe batterijvoeding van deze telefoon is lastig zichtbaar en kan verwarrend zijn voor gebruikers die de batterijstatus willen controleren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

De Philips D1601B/01 is een draadloze DECT-telefoon met een simpel en strak design dat perfect past in elk huishouden. De plug-and-play instellingen maken het gemakkelijk om deze telefoon in te stellen en vrijwel direct te gebruiken. Het heldere geluid en het goed leesbare beeldscherm zorgen voor een ultiem gebruiksgemak. Een groot voordeel van deze telefoon is de nummerherkenning, waardoor je altijd weet wie er belt. Daarnaast is er ruwe achterzijde voor extra grip en comfort en een geoptimaliseerd antenne-ontwerp voor ideale ontvangst in elke kamer. Je kunt tot wel 50 nummers opslaan in het telefoonboek en het toetsenpaneel kan geblokkeerd worden voor kinderen in huis. Het scherm van 1,6 inch (4,1cm) is eenvoudig af te lezen en de automatische volumeregeling zorgt ervoor dat het volume tijdens het gesprek altijd constant blijft.

Een groot voordeel van de Philips D1601B/01 is dat het gemakkelijk uitbreidbaar is tot 4 handsets. Daarnaast zijn de verlichte toetsen en het eenvoudig af te lezen display handige extra's. Het enige nadeel is dat er geen noodknop aanwezig is.

Kortom, de Philips D1601B/01 is een degelijke telefoon voor een scherpe prijs met handige extra's. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare landline phone zonder poespas.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart

 • list plusDe grote knoppen op dit toestel maken het gemakkelijk voor ouderen of mensen met een visuele beperking om te gebruiken.
 • list plusHet toestel heeft een DECT-verbinding, wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit en minder storingen.
 • list plusHet telefoonboek van dit toestel heeft ruimte voor 50 nummers, wat handig is voor mensen die veel contacten hebben.

Nadelen Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart

 • list plusHet ontbreken van een antwoordapparaat kan een nadeel zijn voor mensen die vaak gebeld worden.
 • list plusHet toestel heeft geen handsfree functie, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag hun handen vrij hebben tijdens het bellen.
 • list plusHet ontbreken van nummerherkenning kan een nadeel zijn voor mensen die graag willen weten wie er belt voordat ze opnemen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

De Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart is een stijlvolle en functionele huistelefoon. Met zijn grote verlichte toetsen en kraakheldere geluidskwaliteit is dit een perfecte telefoon voor mensen die wat slechter zien of horen. Het ingebouwde telefoonboek biedt ruimte voor 20 telefoonnummers, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de nummers van je familie en vrienden.

Wat deze telefoon echt bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor hoortoestellen en dat hij uitbreidbaar is tot maximaal 5 handsets. Zo ben je in elke ruimte van je huis bereikbaar en kun je altijd genieten van het heldere geluid. En als je even geen zin hebt om te bellen, kun je gewoon gebruikmaken van de handsfree-functie.

Wat betreft de kwaliteit van Profoon hoef je je geen zorgen te maken. Deze telefoon is ontwikkeld en uitgebreid getest in de eigen Research & Development-faciliteiten in Den Bosch. En als je toch nog vragen hebt, staan de service-medewerkers voor je klaar om je te helpen via e-mail en telefoon.

Al met al is de Profoon PDX-2808 Big button DECT zwart een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele huistelefoon. Of je nu slecht ziet of hoort, of gewoon op zoek bent naar een fijne telefoon om mee te bellen, deze telefoon heeft alles wat je nodig hebt.

Mijn persoonlijke mening is dat deze telefoon een uitstekende keuze is voor mensen die behoefte hebben aan een telefoon met grote toetsen en een helder geluid. Het feit dat hij uitbreidbaar is tot maximaal 5 handsets is ook een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat hij niet beschikt over een noodknop, maar voor de meeste mensen zal dit geen probleem zijn.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Vaste telefoon voor ouderen: Gigaset A220 Duo v2 Duo zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gigaset A220 Duo v2 Duo zwart

 • list plusEen voordeel van deze vaste telefoon is de goede geluidskwaliteit, wat zorgt voor heldere communicatie.
 • list plusDeze vaste telefoon heeft veel gebruiksmogelijkheden, zoals het opslaan van telefoonnummers en het instellen van een oproeplijst, wat handig is voor efficiënt gebruik.
 • list plusEen voordeel van deze vaste telefoon is de voordelige prijs, wat aantrekkelijk is voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare optie.

Nadelen Gigaset A220 Duo v2 Duo zwart

 • list plusEen nadeel van deze vaste telefoon is het ontbreken van een instelbare oproeplijst, wat een gemis kan zijn voor gebruikers die deze functie belangrijk vinden.
 • list plusDe geluidskwaliteit van deze vaste telefoon is matig, wat kan leiden tot minder duidelijke communicatie.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen genoemd in de reviews, wat aangeeft dat dit een solide keuze kan zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke vaste telefoon.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Als je op zoek bent naar een betaalbare, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare draadloze telefoon, dan is de Gigaset A220 Duo versie 2 zeker de moeite waard om te overwegen. Dit toestel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en is voorzien van handige functies zoals een handsfree-functie en een verlicht display. Het ontwerp is gebruiksvriendelijk, met duidelijke toetsen en een ergonomische vormgeving. Ook de batterijduur van maar liefst 18 uur is indrukwekkend en zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft op te laden.

Een ander voordeel van de Gigaset A220 Duo versie 2 is dat het toestel uitbreidbaar is tot vier handsets. Zo kan je het toestel in verschillende kamers van je huis gebruiken of zelfs als intercomsysteem. Daarnaast is het toestel voorzien van Eco Mode Plus, wat het energieverbruik vermindert en het toestel milieuvriendelijker maakt.

Een klein nadeel van de Gigaset A220 Duo versie 2 is dat de toetsen niet verlicht zijn, wat het lastiger kan maken om in het donker te bellen. Ook heeft het toestel geen noodknop, wat voor sommige gebruikers een belangrijke functie kan zijn.

Over het algemeen is de Gigaset A220 Duo versie 2 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare draadloze telefoon. Het toestel is gebruiksvriendelijk, heeft een lange batterijduur en biedt handige functies zoals een handsfree-functie. Het ontwerp is ergonomisch en het toestel is uitbreidbaar tot vier handsets. Het enige nadeel is dat de toetsen niet verlicht zijn en er geen noodknop is.

Persoonlijk vind ik de Gigaset A220 Duo versie 2 een goede keuze voor wie een eenvoudige en betrouwbare telefoon zoekt. Het toestel doet wat het moet doen en heeft een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Als je echter in het donker vaak belt of een noodknop belangrijk vindt, dan kan je beter naar andere modellen kijken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Gigaset CL390HX Wit Uitbreiding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.2

Met de Gigaset CL390HX Uitbreiding breid je het basisstation van je vaste telefoon uit, zodat je thuis of op kantoor op meerdere plekken bereikbaar bent. Op het ruime contrastrijke scherm zijn namen en nummers goed leesbaar. Dankzij de verlichte toetsen kies je ook in het donker altijd het juiste nummer. Het toestel is compatibel met alle vaste telefoon basisstations die het GAP protocol ondersteunen. Wanneer je de handset koppelt aan een basisstation van een ander merk dan Gigaset, werken sommige functies mogelijk niet. Alleen bellen en gebeld worden werkt in dat geval gegarandeerd.

Let op: De handset wordt los geleverd en werkt niet zonder basisstation.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Gigaset A705 Duo - draadloze zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

De Gigaset A705 Duo heeft 2 handsets, waardoor je altijd een telefoon in de buurt hebt. In het ruime telefoonboek sla je tot 100 contacten op. Als een van die contacten je belt, zie je gelijk wie je aan de lijn krijgt door de ingebouwde nummerherkenning. Ook in het donker zie je welk nummer je intoetst dankzij het verlichte toetsenbord. Het toestel heeft een handsfree functie, zodat jij je handen vrij hebt tijdens het bellen. Deze telefoon ondersteunt geen VoIP, waardoor het niet mogelijk is via het internet te bellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

8. Gigaset C570-HX Zwart Uitbreiding

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

Breid het basisstation van je vaste telefoon uit met de Gigaset C570-HX Zwart. Dankzij het slanke ergonomische ontwerp houd je de handset comfortabel vast. Het telefoonboek biedt plaats voor maximaal 200 contactpersonen. Heb je een Gigaset basisstation? Dan zet je de contactpersonen eenvoudig over naar de nieuwe handset via de Gigaset vCard functie. Deze handset is GAP compatibel waardoor hij zowel werkt met Gigaset basisstations als met toestellen van andere merken die het GAP protocol ondersteunen. Houd er wel rekening mee dat alleen de functies bellen en gebeld worden gegarandeerd werken wanneer je het toestel koppelt aan een basisstation van een ander merk dan Gigaset.

Let op: De handset wordt los geleverd en werkt niet zonder basisstation

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Binnen 1-2 dagen klaar voor verzending

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Gigaset A270 Single DECT telefoon zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

De Gigaset A270 is een fijne huistelefoon van een vertrouwde, goede kwaliteit. Deze DECT-telefoon is eenvoudig te gebruiken door gebruiksvriendelijke toetsen en het verlichte scherm. Wanneer je gebeld wordt terwijl je nét even bezig bent, zet je de Gigaset A270 met één druk op de knop in handsfree zodat je een gesprek moeiteloos combineert met je dagelijkse gang van zaken. Plug and Play 2.0: je kunt de telefoon gelijk gebruiken na het uitpakken, want het toestel is namelijk al aangemeld bij het basisstation en gelijk klaar voor gebruik! Milieuvriendelijk: stralingsvrij met ECO DECT. Alle draadloze Gigaset-telefoons is uitgerust met milieuvriendelijke ECO DECT-technologie. De telefoons zijn stralingsvrij in de standby-modus, zelfs als er meer dan één handset wordt gebruikt, zolang de basis en alle geregistreerde mobiele eenheden ECO DECT ondersteunen. Tijdens een gesprek past het zendvermogen zich automatisch aan de afstand tussen het basisstation en de mobiele eenheid aan. Hoe korter de afstand tot de basis, hoe lager de straling. Voor een maximaal DECT-bereik kunt u de ECO DECT-modus op elk moment deactiveren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Alcatel S280 dect telefoon vaste lijn met nummerherkenning Zwart/Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De huistelefoon S280 is een betrouwbare en betaalbare draadloze telefoon die gemakkelijk te gebruiken is. Het compacte ontwerp met een groot, helder scherm en grote toetsen maakt het ideaal voor senioren of mensen met een visuele beperking. Met blokkeren ongewenste beller. S280 draadloze Dect huistelefoon voor vaste lijn. De S280 is ontworpen voor eenvoudig en prettig telefoneren. De gebruiksvriendelijke toetsen zijn voorzien van een duidelijk en gevoelig drukpunt. U voelt dat u de toets goed heeft ingedrukt. Het verlichte, grafische display is gemakkelijk af te lezen. Meer bewegingsvrijheid tijdens het bellen druk dan eenvoudig op de handenvrij toets. De lange gesprekstijd van 7 uur en de lange stand-by-tijd van 100 uur van de S280 zorgen ervoor, dat de handset altijd gereed is voor gebruik. Met de S280 is telefoneren gemakkelijk, omdat u uw belangrijke gegevens in het toestel kunt opslaan. Zo kunt u tot 50 van uw favoriete contactpersonen opslaan in het telefoonboek, terwijl in de oproeplijst tot 10 ingekomen en gemiste oproepen worden opgeslagen. De S280 biedt een aantal handige -, betrouwbare functies voor alledaags gebruik. Zo weet u dankzij Nummer Weergave direct wie er belt zodra de telefoon overgaat. De S280 geeft tijdens elk gesprek de datum en gesprekstijd weer. Het toestel is bovendien voorzien van een klok – en wekkerfunctie. Het geluid kunt u naar eigen wens instellen. Zowel de ringtoon als het gespreksvolume kunt u op verschillende niveaus instellen. Wilt u even overleggen met iemand bij u in de buurt dan kunt u met de Mute knop de microfoon even uitschakelen zodat uw beller u tijdelijk niet kan horen. Bent u de handset kwijt dan kunt u deze met de paging functie snel weer vinden. Één druk op deze knop op het basisstation en uw handset gaat bellen. Kenmerken • Gebruikersvriendelijke toetsen • Telefoonboek voor 50 nummers en namen • Handsfree-telefoneren • Plug & play: handsets zijn bij levering al aangemeld bij het basisstation • Verlicht, grafisch display

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vaste telefoons. Er zijn namelijk 1235 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!