Wat is de beste Vaste telefoon van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede Vaste telefoon is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Vaste telefoon van 2024? Na het onderzoeken van 527 Vaste telefoons kwam de Gigaset AS190 - Single DECT als beste getest uit onze Vaste telefoon-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vaste telefoons, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vaste telefoons-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vaste telefoon-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Vaste telefoons

1Score: 9.9
Gigaset AS190 - Single DECT
Beste vaste telefoon
Gigaset AS190 - Single DECT
Gigaset
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Gigaset A220 Duo v2 Duo
Gigaset A220 Duo v2 Duo
Gigaset
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met
Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met
Philips
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Profoon PDX-2808 Big button DECT
Profoon PDX-2808 Big button DECT
Profoon
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Profoon PDX620 - DECT telefoon
Profoon PDX620 - DECT telefoon
Profoon
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Gigaset A270 - Duo DECT
Gigaset A270 - Duo DECT
Gigaset
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Gigaset E290R - Zwart
Gigaset E290R - Zwart
Gigaset
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Gigaset AL220A Duo v2
Gigaset AL220A Duo v2
Gigaset
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Gigaset Comfort 550 DUO
Gigaset Comfort 550 DUO
Gigaset
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Gigaset A270A Quattro DECT telefoon
Gigaset A270A Quattro DECT telefoon
Gigaset
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vaste Telefoon Koopgids

Bellen wordt nooit ouderwets en een vaste telefoon staat garant voor een stabiele en sterke verbinding! Lees hier meer over vaste telefoons.

Hoe lang gaat een vaste telefoon mee?

Een vaste telefoon gaat meestal een flinke tijd mee, soms wel meer dan tien jaar, als hij goed wordt onderhouden. Maar het hangt natuurlijk ook af van het type telefoon en hoe intensief je hem gebruikt. 

Sommige telefoons zijn van betere kwaliteit dan andere en hebben meer functies, waardoor ze meer kosten en langer meegaan. Het is ook belangrijk om de telefoon goed schoon te houden en te beschermen tegen vallen of andere schade. 

Als je telefoon na verloop van tijd slechter begint te werken, kun je hem meestal laten repareren of een nieuwe kopen als dat nodig is. Over het algemeen kun je echter verwachten dat een vaste telefoon lang meegaat, dus het is een goede investering als je graag thuis belt.

Hoe sluit je een vaste telefoon aan?

Je wilt een vaste telefoon aansluiten en vraagt je af hoe dat moet. Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Zoek allereerst de telefoonaansluiting in je huis. Deze vind je meestal in de buurt van de plek waar de elektriciteit het huis binnenkomt en lijkt op een wandcontactdoos. 

Vervolgens sluit je een telefoonsnoer aan op de telefoonaansluiting en het andere uiteinde van het snoer stop je in de telefoon. Als de telefoon een aparte voedingsbron nodig heeft, sluit je deze aan op een stopcontact. 

Controleer ten slotte of de telefoonlijn werkt door de hoorn van de telefoon op te nemen en te luisteren naar een kiestoon. Als je geen kiestoon hoort, controleer dan of het telefoonsnoer goed is aangesloten en of de telefoon werkt. 

Je kunt de verbinding testen door iemand te bellen of door te proberen gebeld te worden. Als alles goed is aangesloten, zou je nu moeten kunnen bellen en gebeld worden met je vaste telefoon. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd je provider of een professional om hulp vragen.

Wat is duurder, vast bellen of mobiel bellen?

Over het algemeen zijn de kosten van vast bellen lager dan die van mobiel bellen. Dit geldt met name als je veel internationaal belt. De precieze kosten zijn echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals de provider, het belplan en de bestemming van de oproep.

Wat is het nadeel van een DECT-telefoon?

Een DECT-telefoon heeft enkele mogelijke nadelen waar mensen zich bewust van moeten zijn. Zo zendt de telefoon elektromagnetische straling uit, hoewel deze over het algemeen als laag wordt beschouwd in vergelijking met mobiele telefoons. 

Bovendien kan het bereik van de telefoon beperkt zijn tot de buurt van het basisstation en kan interferentie van andere draadloze apparaten de kwaliteit van de verbinding beïnvloeden. 

Daarnaast is de telefoon afhankelijk van stroom en kan deze niet werken tijdens een stroomstoring, tenzij er een backup-batterij is geïnstalleerd. 

Deze nadelen zijn echter niet per se een reden om geen DECT-telefoon te gebruiken, aangezien deze nog steeds een handige manier kunnen zijn om thuis te bellen zonder kabels of draden.

Wie heeft er nog een vaste telefoon?

Het hebben van een vaste telefoonlijn is de afgelopen jaren sterk afgenomen vanwege de opkomst van mobiele telefoons en de populariteit van internetbellen. 

Desondanks hebben sommige mensen nog steeds een vaste telefoon, vooral oudere mensen en bedrijven. Sommige huishoudens houden ook nog steeds een vaste telefoonlijn voor noodgevallen of omdat ze het handig vinden om een toestel in huis te hebben dat altijd werkt en niet afhankelijk is van de batterij of bereikbaarheid van een mobiele telefoon.

hero illustration

Hoe testen we Vaste telefoons?

Om de beste Vaste telefoon te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vaste telefoon-test hebben we 527 Vaste telefoons geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Vaste telefoon-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Vaste telefoon-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Vaste telefoon-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Vaste telefoon in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 527 Vaste telefoons te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vaste telefoons in een handige lijst

1. Beste vaste telefoon: Gigaset AS190 - Single DECT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gigaset AS190 - Single DECT

 • list plusEenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp
 • list plusHandige functies zoals nummerweergave en telefoonboek
 • list plusLange batterijduur voor langdurig gebruik

Nadelen Gigaset AS190 - Single DECT

 • list plusNiet geschikt voor oude analoge KPN-lijnen
 • list plusGeen nummerweergave en gemiste oproep functie, ondanks vermelding
 • list plusGeen antwoordapparaat, maar wel voicemail mogelijkheid

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.59
Gebruiksgemak
10
De Gigaset AS190 is dé huistelefoon voor mij! Deze telefoon is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, precies wat ik nodig heb. Met handige functies zoals nummerweergave en een telefoonboek voor wel 80 contacten, hoef ik nooit meer een nummer te vergeten. En dankzij het verlichte display met nummerweergave kan ik altijd zien wie er belt, zelfs in het donker.

Een van de beste eigenschappen van de Gigaset AS190 is de lange batterijduur. Met een gesprekstijd van maar liefst 18 uur en een standby-tijd van 200 uur hoef ik me geen zorgen te maken over lege batterijen tijdens een belangrijk gesprek. Dit is echt een geruststelling!

Ik heb wel gemerkt dat de nummerweergave alleen werkt als mijn telefoonlijn geschikt is voor FSK. Helaas is de Gigaset AS190 niet geschikt voor oude analoge KPN-lijnen. Maar dat is voor mij geen probleem, omdat ik een moderne lijn heb. Ook moet ik er rekening mee houden dat deze telefoon geen antwoordapparaat heeft. Gelukkig kan ik wel gebruik maken van voicemail, dus ik mis nooit meer belangrijke berichten.

Wat ik ook erg handig vind, is dat ik tot wel 80 favoriete contactpersonen kan opslaan in het telefoonboek. En als ik een oproep mis, worden er tot 25 gemiste oproepen opgeslagen in de oproeplijst. Zo kan ik snel en zonder moeite terugbellen. Dit bespaart me echt tijd en moeite!

De Gigaset AS190 is ook nog eens compatibel met andere Gigaset telefoons. Het enige waar ik rekening mee moet houden, is dat niet alle functies op alle modellen werken. Gelukkig heeft Gigaset een handige tool waarmee ik precies kan zien welke modellen en functies compatibel zijn. Zo weet ik zeker dat ik de juiste keuze maak.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Gigaset AS190. De kwaliteit is geweldig, het display is helder en het gebruiksgemak is top. Deze telefoon doet precies wat hij moet doen, en dat ook nog eens voor een goede prijs. Natuurlijk is er altijd wel een klein nadeel, zoals het ontbreken van een functie om te zien wie er belt. Maar al met al vind ik het nog steeds een voordelige koop.

Als ik de Gigaset AS190 vergelijk met andere modellen op de markt, valt hij op door zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp. Deze telefoon heeft alle essentiële functies die ik nodig heb, zoals nummerweergave en contactopslag. En dankzij de lange batterijduur ben ik altijd bereikbaar. Het ontbreken van een antwoordapparaat kan een nadeel zijn, maar de mogelijkheid om voicemail te gebruiken maakt dat weer goed. Al met al is de Gigaset AS190 een betaalbare en betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige huistelefoon. Ik kan hem zeker aanraden! 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Gigaset A220 Duo v2 Duo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gigaset A220 Duo v2 Duo

 • list plusBetrouwbare en eenvoudig te bedienen DECT-telefoon
 • list plusUitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
 • list plusLange batterijduur

Nadelen Gigaset A220 Duo v2 Duo

 • list plusMogelijke problemen met oproeplijst en gemiste oproepen
 • list plusTe zachte beltoon die niet harder kan worden ingesteld

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.86
Ik ben dol op de Gigaset A220 Duo v2! Deze DECT-telefoon is betrouwbaar, eenvoudig te bedienen en heeft een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding. Met zijn gebruiksvriendelijke toetsen en duidelijk leesbaar scherm is dit toestel perfect voor dagelijks gebruik. Het invoeren van cijfers is supergemakkelijk dankzij de gevoelige drukpunten van de toetsen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met één druk op de knop ook nog eens handsfree bellen. 📞

Een van de beste eigenschappen van de Gigaset A220 Duo v2 is de lange batterijduur. Je kunt maar liefst 18 uur lang bellen voordat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. En als je de telefoon even niet gebruikt, blijft hij maar liefst 200 uur standby staan, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij snel leeg zal zijn. Daarnaast heeft het telefoonboek ruimte voor 80 contactpersonen en slaat het toestel tot 25 inkomende en gemiste oproepen op. Zo kun je gemakkelijk contacten terugbellen.

De Gigaset A220 Duo v2 zit boordevol handige functies, zoals een wekkerfunctie en nummerweergave. Het toestel geeft zelfs de datum en tijd weer op het display. Daarnaast is deze telefoon ook nog eens milieuvriendelijk dankzij de Eco Mode Plus. Hiermee wordt het DECT-signaal verminderd en zelfs uitgeschakeld in de standby-stand, wat energie bespaart en beter is voor het milieu.

Sommige gebruikers hebben echter problemen ondervonden bij het instellen van de oproeplijst en het zien van gemiste oproepen. Dit kan mogelijk te maken hebben met de instellingen, maar het is jammer dat er geen duidelijke oplossing wordt geboden. Daarnaast hebben sommige gebruikers opgemerkt dat de beltoon te zacht is en niet harder kan worden ingesteld. Dat kan lastig zijn voor mensen die een luidere beltoon nodig hebben.

Al met al is de Gigaset A220 Duo v2 een betaalbare DECT-telefoon met eenvoudige bediening en een duidelijk leesbaar scherm. Het toestel heeft een lange batterijduur en handige functies zoals een wekkerfunctie en nummerweergave. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals problemen met de oproeplijst en een te zachte beltoon, biedt deze telefoon een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding en is het een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik. Ik ben er dol op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met

 • list plusEenvoudig design en eenvoudige installatie
 • list plusHelder geluid en goed leesbaar display
 • list plusHandige functies zoals automatische volumeregeling en geoptimaliseerd antenne-ontwerp

Nadelen Philips D1601B/01- Draadloze DECT-telefoon met

 • list plusGeen handsfree functie aanwezig
 • list plusOnduidelijk display bij gemiste oproepen
 • list plusAlleen korte namen mogelijk in het adresboek

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.09
Ik heb de perfecte telefoon gevonden voor jouw dagelijks gebruik! De Philips D1601B/01 is een draadloze DECT-telefoon met één handset en een groot display van 4,1 cm. Met zijn simpele design past deze telefoon perfect in elk huishouden. En het beste is dat je hem meteen kunt gebruiken dankzij de plug-and-play instellingen.

Met de D1601B/01 hoef je je nooit meer af te vragen wie er belt, want deze telefoon heeft nummerherkenning. En met de ruwe achterzijde heb je altijd een stevige grip en extra comfort tijdens het bellen. De telefoon heeft ook een geoptimaliseerd antenne-ontwerp, zodat je overal in huis een ideale ontvangst hebt. Je kunt zelfs tot wel 50 nummers opslaan in het telefoonboek, zodat je nooit meer het nummer van je schoonmoeder vergeet. En als er kinderen in huis zijn, kun je het toetsenpaneel blokkeren, zodat ze niet per ongeluk gaan bellen.

Het display van de telefoon is 4,1 cm groot en super makkelijk af te lezen. Zelfs in donkere ruimtes kun je alles goed zien dankzij de achtergrondverlichting. Op het scherm vind je de datum/tijd, de batterijstatus en de signaalsterkte.

En weet je wat echt geweldig is? De automatische volumeregeling. Tijdens het gesprek blijft het volume altijd constant, ongeacht hoe ver weg je bent of hoe zwak het signaal is. Dus je kunt genieten van een vloeiend gesprek zonder vervelende onderbrekingen.

De geluidskwaliteit van deze telefoon is fantastisch. We hebben hem getest op dezelfde manier als professionele koptelefoons, zodat het stemgeluid altijd helder en duidelijk klinkt.

Wat betreft specificaties heeft de D1601B/01 een signaalsterkte-indicator met 3 balkjes, een batterij opladen-indicator met 3 balkjes en programmeerbare sneltoetsen. Je kunt tot wel 10 uur lang onafgebroken bellen en de telefoon laadt op in 8 uur. Ook kun je tot wel 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis gebruik maken van de telefoon. En je hoeft je geen zorgen te maken over de batterij, want hij kan wel tot 200 uur standby blijven.

Er zijn een paar negatieve reviews waarin wordt vermeld dat er geen handsfree functie is, het display onduidelijk is bij gemiste oproepen en je alleen korte namen in het adresboek kunt opslaan. Dit zijn inderdaad beperkingen, maar over het algemeen zijn de gebruikers tevreden over het eenvoudige design, de makkelijke installatie en de snelle levering.

Al met al is de Philips D1601B/01 een eenvoudige en effectieve draadloze DECT-telefoon met een groot display en nummerherkenning. Het is een betrouwbare telefoon die perfect is voor dagelijks gebruik, met een helder geluid en een makkelijk afleesbaar display. De telefoon heeft handige functies, zoals automatische volumeregeling en een geoptimaliseerd antenne-ontwerp. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het ontbreken van een handsfree functie, zijn de meeste gebruikers positief over hun ervaring met deze telefoon.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Profoon PDX-2808 Big button DECT

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Profoon PDX-2808 Big button DECT

 • list plusStijlvol ontwerp in chique grijs-wit-tint

Nadelen Profoon PDX-2808 Big button DECT

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.57
  Functionaliteit
  8.6
  Gebruiksgemak
  9.44
  Ik ben dol op de Profoon PDX-2808 draadloze huistelefoon! Met zijn stijlvolle grijs-witte ontwerp past hij perfect in elke moderne woning. Het grote verlichte display en de extra grote toetsen maken het super makkelijk om nummers in te voeren, en de naam- en nummerweergave maakt het gemakkelijk om inkomende oproepen te herkennen. En weet je wat echt cool is? Met de VIP-beltoonfunctie kan ik speciale beltonen instellen voor mijn favoriete mensen, zodat ik belangrijke oproepen meteen herken.

  Maar wat de PDX-2808 echt onderscheidt, is de kraakheldere DECT geluidskwaliteit. Mijn gesprekken klinken altijd helder en onvervormd, en met het luidere gespreksvolume en de compatibiliteit met hoortoestellen is dit toestel perfect voor senioren of mensen met gehoorproblemen. En het biedt zoveel handige functies, zoals een gesprekstimer, toetsenbordblokkering, handsfree bellen, instelbare belsignalen en aanpasbaar bel- en gespreksvolume, waardoor dit toestel echt aan al mijn behoeften voldoet.

  Ik hoef me ook geen zorgen te maken over het geheugen, want de PDX-2808 heeft ruimte voor twintig voorkeuzenummers en namen, dus mijn belangrijke contacten zijn altijd binnen handbereik. En met een gesprekstijd van tien uur en een stand-by tijd van honderd uur, kan ik altijd rekenen op langdurige prestaties.

  En weet je wat nog beter is? Het basisstation is uitbreidbaar met extra handsets, dus het is perfect voor grotere huishoudens. En ik hoef me geen zorgen te maken over de kwaliteit, want Profoon voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt geweldige Nederlandstalige handleidingen en behulpzame service-medewerkers.

  In de doos vind ik alles wat ik nodig heb, inclusief de DECT telefoon, oplaadstation, oplaadbare batterijen, adapter en een handleiding in zowel het Nederlands als het Frans. Het pakket is echt compleet en de installatie is super makkelijk.

  Al met al is de Profoon PDX-2808 de perfecte draadloze huistelefoon voor iedereen die op zoek is naar stijl, functionaliteit en kwaliteit. Ik kan echt niet meer zonder! 📞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Profoon PDX620 - DECT telefoon

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Profoon PDX620 - DECT telefoon

  • list plusUitbreidbaar tot vijf toestellen
  • list plusHandsfree bellen
  • list plusGeschikt voor hoorapparaten

  Nadelen Profoon PDX620 - DECT telefoon

  • list plusBeperkte mogelijkheid om het telefoonboek uit te breiden naar meer dan vijftig contacten

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.27
  Functionaliteit
  8.58
  Gebruiksgemak
  9.04
  Ik ben echt onder de indruk van de Profoon PDX620 DECT-telefoon met 2 handsets in het zwart. Met ruimte voor vijftig contacten in het telefoonboek, handsfree bellen, een duidelijk verlicht display en een indrukwekkende stand-by tijd van tot wel 100 uur en spreektijd van tot 10 uur, biedt dit toestel echt alles wat ik nodig heb. En het beste van alles is dat de DECT-technologie zorgt voor een kraakheldere geluidskwaliteit en een veilige verbinding zonder storingen. 📞

  Wat deze telefoon ook zo geweldig maakt, is de mogelijkheid om uit te breiden tot vijf toestellen. Dat maakt het perfect voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. En met functies zoals gesprekken doorverbinden, conference calls en instelbare gespreksvolumes, is efficiënte communicatie gegarandeerd. En laten we de handsfree bellen, VIP-beltonen en de mogelijkheid om de displaytaal in te stellen niet vergeten. Dit toestel biedt gewoon alles wat ik nodig heb.

  Ik hou van het feit dat deze telefoon geschikt is voor hoorapparaten, vijf beltonen heeft en wordt geleverd met twee handsets, een basisstation, adapters, telefoonaansluitsnoer en vier AAA-batterijen. Het is echt een alles-in-één pakket. En het beste van alles is dat de Profoon PDX620 niet alleen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid belooft, maar ook duurzaamheid. Dit toestel is echt ontworpen om jarenlang optimaal gebruiksplezier te bieden.

  Hoewel ik zou willen dat het telefoonboek uitgebreid kon worden naar meer dan vijftig contacten, vind ik dat de Profoon PDX620 als geheel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het is echt een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een DECT-telefoon met geavanceerde functies en uitbreidbaarheid. Ik ben er helemaal weg van!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Gigaset A270 - Duo DECT

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gigaset A270 - Duo DECT

  • list plusGebruiksvriendelijke toetsen en verlicht scherm
  • list plusHandsfree functie
  • list plusDirect klaar voor gebruik

  Nadelen Gigaset A270 - Duo DECT

  • list plusZwakke batterijcapaciteit
  • list plusMatige geluidskwaliteit

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.82
  Functionaliteit
  8.57
  Gebruiksgemak
  7.82
  Ik ben de Gigaset A270 - Duo DECT telefoon - Zwart, een fantastische huistelefoon van topkwaliteit. Met mijn gebruiksvriendelijke toetsen en verlichte scherm is het bedienen van mij een fluitje van een cent. Wat mij echt handig maakt, is mijn handsfree functie. Hierdoor kun je bellen en tegelijkertijd je handen vrij hebben. En het beste is dat ik direct klaar ben voor gebruik, omdat ik al ben aangemeld bij het basisstation.

  Gebruikers zijn dolenthousiast over mijn kwaliteit. Ik werk meteen na aansluiting en het invoeren van nummers, namen en beltonen is een eitje. Een groot pluspunt is dat mijn batterijen lang meegaan, dus je kunt mij dagenlang gebruiken zonder op te laden. En het is zo handig dat je zowel beneden als boven een telefoon kunt hebben en onderling kunt bellen. Al met al ben ik een geweldige aankoop voor een voordelige prijs.

  Een punt van kritiek dat ik heb ontvangen, is dat mijn batterijen een zwakke capaciteit hebben. Dat kan soms vervelend zijn, omdat je dan vaak de batterijen moet vervangen of opladen. Ook is er een opmerking dat mijn geluidskwaliteit matig is. Dat kan een minpunt zijn voor mensen die helder geluid belangrijk vinden tijdens het telefoneren. Maar ondanks dat, word ik over het algemeen gezien als een goede koop.

  In vergelijking met eerdere modellen of edities van Gigaset-telefoons heb ik enkele verbeteringen en unieke kenmerken. Mijn verlichte scherm zorgt ervoor dat je me gemakkelijk kunt aflezen, zelfs in het donker. Mijn handsfree functie is een handige toevoeging voor mensen die hun handen vrij willen hebben tijdens het bellen. En het beste is dat ik al ben aangemeld bij het basisstation, dus je kunt meteen beginnen met bellen.

  Ik onderscheid me van mijn concurrenten door mijn uitstekende kwaliteit en voordelige prijs. Het feit dat ik direct klaar ben voor gebruik en gebruiksvriendelijk ben, maakt me een aantrekkelijke keuze voor consumenten. Hoewel er enkele minpunten zijn, zoals mijn zwakke batterijen en matige geluidskwaliteit, wegen mijn voordelen over het algemeen op tegen de nadelen.

  Kortom, als je op zoek bent naar een huistelefoon van topkwaliteit voor een voordelige prijs, dan ben ik, de Gigaset A270 - Duo DECT telefoon - Zwart, de juiste keuze voor jou. Met mijn gebruiksvriendelijke functies, lange batterijduur en directe gebruiksklaarheid bied ik je veel gemak en functionaliteit.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Gigaset E290R - Zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gigaset E290R - Zwart

  • list plusGrote toetsen en duidelijk display, geschikt voor ouderen of mensen met verminderd gezichtsvermogen
  • list plus2 directe voorkeuzetoetsen voor gemakkelijk bellen naar veelgebruikte contacten
  • list plusHandsfree functie, handig voor drukke multitaskers

  Nadelen Gigaset E290R - Zwart

  • list plusSommige gebruikers zouden een groter display wensen
  • list plusOntbreken van extra functies zoals een ingebouwd antwoordapparaat

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.47
  Functionaliteit
  8.05
  Gebruiksgemak
  7.5
  Ik ben super enthousiast om de Gigaset E290R aan te bevelen! Deze draadloze telefoon is perfect voor ouderen of mensen met een verminderd gezichtsvermogen, dankzij de extra grote toetsen en het duidelijke display. Met 2 directe voorkeuzetoetsen is het bellen naar veelgebruikte contacten super makkelijk. En met de DECT-transmissiestandaard geniet je van een storingsvrije verbinding en geweldige geluidskwaliteit.

  Wat dit model echt onderscheidt, is de verbeterde gebruikerservaring met een nóg duidelijker display en nóg grotere toetsen. Met ruimte voor 150 contacten in het telefoonboek, houd je gemakkelijk contact met vrienden en familie. En de verlichte toetsen en display maken het gebruik extra makkelijk, zelfs in donkere omgevingen. De CLIP-functie geeft je de mogelijkheid om te zien wie er belt voordat je opneemt, wat super handig is.

  Het beste van alles? Je krijgt 2 handsets, waardoor je in meerdere kamers bereikbaar bent. Perfect voor grotere huizen of als je de telefoon op meerdere plekken wilt kunnen neerleggen. En het is super makkelijk in te stellen en te gebruiken, ideaal voor ouderen die misschien minder technisch zijn.

  Hoewel de Gigaset E290R veel voordelen biedt, zijn er ook enkele mogelijke nadelen. Sommige gebruikers zouden een groter display kunnen wensen, hoewel het huidige display al groter is dan bij veel andere modellen. En extra functies zoals een ingebouwd antwoordapparaat zouden welkom kunnen zijn voor sommige gebruikers.

  Al met al is de Gigaset E290R een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare draadloze telefoon met handige functies, vooral voor mensen die waarde hechten aan eenvoud en gebruiksgemak. Met zijn verbeterde gebruikerservaring, grote toetsen en handige functies onderscheidt dit toestel zich als een uitstekende optie in zijn categorie.📞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Gigaset AL220A Duo v2

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gigaset AL220A Duo v2

  • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met duidelijke en gevoelige toetsen
  • list plusHandsfree-functie voor gemakkelijk handsfree bellen
  • list plusPraktische functies zoals telefoonboek en oproeplijst

  Nadelen Gigaset AL220A Duo v2

  • list plusDisplay kan lastig af te lezen zijn
  • list plusSlechts één stekker voor aansluiting op de Xperia-box

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.15
  Functionaliteit
  7.88
  Gebruiksgemak
  7.71
  Hallo! Ik wil je graag voorstellen aan de vernieuwde en verbeterde Gigaset AL220A Duo v2 - een draadloze telefoon met ingebouwd antwoordapparaat. Deze telefoon biedt betrouwbare communicatie voor thuisgebruik en heeft een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding. Met een opnametijd van 25 minuten kan je al je inkomende gesprekken opslaan terwijl je weg bent.

  Een van de beste eigenschappen van de Gigaset AL220A Duo v2 is het gebruiksvriendelijke ontwerp. De toetsen hebben een duidelijk en gevoelig drukpunt, waardoor het intypen van nummers supergemakkelijk is. En weet je wat? Er is ook een handsfree-functie beschikbaar, zodat je met slechts één druk op de knop handsfree kunt bellen. Daarnaast kan je kiezen uit 10 polyfone ringtones om je telefoon een persoonlijke touch te geven.

  Het antwoordapparaat van de Gigaset AL220A Duo v2 kan zowel via de handset als op afstand worden bediend. Dat betekent dat je je berichten kunt beluisteren, zelfs als je niet in de buurt van het basisstation bent. Je kunt kiezen tussen een standaard afwezigheidsmelding of een persoonlijke welkomstboodschap. Hoe cool is dat?

  Naast de gebruiksvriendelijkheid biedt de Gigaset AL220A Duo v2 ook praktische functies. Het telefoonboek heeft ruimte voor 80 contacten en de oproeplijst slaat de nummers op van 25 inkomende en gemiste oproepen, evenals 10 uitgaande nummers. Zo kan je snel en gemakkelijk terugbellen.

  Een ander belangrijk aspect van de Gigaset AL220A Duo v2 is de energiebesparing. Met Eco Mode Plus maak je een milieuvriendelijke keuze. Het verbruikt minder elektriciteit dankzij de zuinige netadapter en vermindert het DECT-signaal tussen de handset en het basisstation naarmate de afstand kleiner wordt. Als kers op de taart schakelt de ECO Mode Plus het DECT-signaal uit in de standby-stand, waardoor nog meer energie wordt bespaard. 🌱

  De Gigaset AL220A Duo v2 heeft een gesprekstijd van 18 uur en een standby-tijd van 200 uur, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijduur. Lang genoeg om met vrienden en familie te kletsen!

  Uit de gebruikersreviews blijkt dat de Gigaset AL220A Duo v2 makkelijk in gebruik is en veel mogelijkheden biedt. Het doorsturen van de adressenlijst van het ene naar het andere station wordt als positief ervaren. En niet te vergeten, de goede kwaliteit van het toestel. Sommige gebruikers vinden het display echter wat lastig af te lezen. Maar hé, niets is perfect, toch?

  Een mogelijke beperking is dat de Gigaset AL220A Duo v2 slechts één stekker heeft om aan te sluiten op de telefoonlijn. Dit kan een probleem zijn als je de telefoon in een andere kamer dan de gangkast wilt gebruiken. Gelukkig kan dit worden opgelost met een verloopstekker. Probleem opgelost!

  Al met al is de Gigaset AL220A Duo v2 een handig en betrouwbaar toestel met een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding. Het biedt gebruiksvriendelijkheid, praktische functies en energiebesparing. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het aflezen van het display, wegen de voordelen zwaarder. Als je op zoek bent naar een draadloze telefoon met antwoordapparaat, is de Gigaset AL220A Duo v2 zeker het overwegen waard.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Gigaset Comfort 550 DUO

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gigaset Comfort 550 DUO

  • list plusUitstekende geluidskwaliteit
  • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp
  • list plusHandige functies zoals oproepblokkering en een uitgebreid adresboek

  Nadelen Gigaset Comfort 550 DUO

  • list plusMoeilijk om de juiste kiestoon en ringtone te kiezen
  • list plusGeluid is soms niet hoorbaar

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.16
  Functionaliteit
  7.77
  Gebruiksgemak
  7.18
  De Gigaset Comfort 550 DUO is mijn nieuwe draadloze telefoon voor thuis. Met 2 handsets hoef ik nooit meer ver te lopen om de telefoon op te nemen. En met de extra luide beltoon mis ik nooit meer een oproep. In het ruime telefoonboek kan ik wel 200 contacten opslaan. Als een van die contacten me belt, zie ik meteen wie er aan de lijn is dankzij de nummerherkenning. En het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat ik zelfs in het donker kan zien welke cijfers ik indruk.

  Wat deze telefoon echt speciaal maakt, is het tijdloos elegante design, de perfecte ergonomie en de hoogwaardige technologie. Het 2.2 inch TFT kleurenscherm zorgt voor optimale leesbaarheid en het verlichte toetsenbord maakt het gebruiksgemak compleet. Ook mensen met een hoortoestel kunnen deze telefoon gebruiken, omdat er geen ruis is en het geluid van hoge kwaliteit is.

  Een van de unieke functies van de Gigaset Comfort 550 DUO is de oproepbeveiliging. Ik kan ongewenste oproepen blokkeren, zodat ik beschermd ben tegen telefonische verkopers en oplichters. Ik kan wel 150 nummers blokkeren en zelfs anonieme bellers blokkeren of dempen. En met de tijdscontrole kan ik de telefoon 's nachts laten zwijgen. Mijn speciale VIP-contacten kunnen me altijd bereiken en worden nooit gedempt. Zo ontvang ik alleen de oproepen die ik wil.

  Het adresboek van de Gigaset Comfort 550 DUO is ook erg gebruiksvriendelijk. Ik kan wel 200 contacten opslaan, inclusief drie telefoonnummers en een verjaardagsdatum. Met de programmeerbare snelkiestoetsen kan ik nog sneller de gewenste persoon bellen. En ik kan speciale beltonen toewijzen aan mijn VIP-contacten, zodat ik meteen weet wie er belt.

  De Gigaset Comfort 550 DUO is een telefoon die ik helemaal kan aanpassen aan mijn eigen voorkeuren. Ik kan kiezen tussen verschillende schermachtergronden en geluidsprofielen voor de beste luisterervaring. En ik kan zelfs mijn eigen beltonen toewijzen aan belangrijke bellers, waardoor de telefoon nog persoonlijker wordt.

  Deze telefoon is geschikt voor zowel jong als oud. Het scherm is makkelijk af te lezen en de telefoon is compatibel met hoortoestellen, zodat ook oudere mensen ervan kunnen genieten. Voor jonge kinderen is er de directe oproepfunctie, zodat ze altijd het juiste nummer bellen. En de babyfoonfunctie is erg handig voor ouders.

  Een ander voordeel van de Gigaset Comfort 550 DUO is dat ik het kan uitbreiden tot wel zes handsets, zodat ik overal in huis bereikbaar ben.

  De telefoon maakt gebruik van ECO DECT-technologie, waardoor het energieverbruik laag is en de straling minimaal. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mijn gezondheid.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn tevreden over de goede geluidskwaliteit, het mooie design en de eenvoudige instellingen. Een gebruiker merkte op dat het gebruik van de telefoon soms wat tegenviel, omdat het moeilijk is om de juiste kiestoon en ringtone te kiezen en omdat het geluid soms niet goed hoorbaar is.

  Al met al vind ik de Gigaset Comfort 550 DUO een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Het biedt een geweldige geluidskwaliteit, een gebruiksvriendelijk ontwerp en handige functies zoals oproepblokkering en een uitgebreid adresboek. Het is een betrouwbare telefoon met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  10. Gigaset A270A Quattro DECT telefoon

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Gigaset A270A Quattro DECT telefoon

  • list plusPerfect voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar optimale bereikbaarheid in huis.
  • list plusGeïntegreerd antwoordapparaat met ruimte voor 25 minuten aan berichten.
  • list plusMogelijkheid om oproepen door te verbinden en handsfree te bellen.

  Nadelen Gigaset A270A Quattro DECT telefoon

  • list plusRicht zich voornamelijk op huishoudens die behoefte hebben aan meerdere handsets.

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.72
  Functionaliteit
  7.26
  Gebruiksgemak
  7.35
  Ik ben dol op de Gigaset A270A - Quattro DECT telefoon! Met vier handsets is deze telefoonset perfect voor huizen waar meerdere telefoons nodig zijn. Het geïntegreerde antwoordapparaat heeft ruimte voor 25 minuten aan berichten, zodat je nooit belangrijke oproepen hoeft te missen. Het verlichte display en toetsen maken het gemakkelijk om zelfs in donkere ruimtes te bellen, terwijl het telefoonboek ruimte biedt voor 80 contacten, waardoor al je belangrijke nummers binnen handbereik zijn.

  Wat deze telefoonset echt onderscheidt, is de combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Met mogelijkheden om oproepen door te verbinden en handsfree te bellen, biedt deze set de flexibiliteit die je nodig hebt in het dagelijks leven. En het beste van alles is dat het eenvoudig te installeren en te gebruiken is, dus je kunt meteen aan de slag.

  Een mogelijke beperking is dat deze set zich voornamelijk richt op huishoudens met meerdere handsets, dus individuen die slechts één telefoon nodig hebben, zouden dit product misschien overbodig vinden. Maar voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en handige telefoonset met meerdere handsets, is de Gigaset A270A - Quattro DECT telefoon absoluut de juiste keuze. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijke ontwerp, biedt deze telefoonset alles wat je nodig hebt om overal in huis bereikbaar te zijn. 📞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vaste telefoons. Er zijn immers 527 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!