Wat is de beste Selfie stick van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 09 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Selfie stick is een moeilijke opgave. Wat is de beste Selfie stick van 2023? Na het analyseren van 104 Selfie sticks kwam de BZE 40-Inch Extendable als beste getest uit onze Selfie stick-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Selfie sticks, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Selfie sticks-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Selfie stick-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Selfie sticks

1Score: 9.6
BZE 40-Inch Extendable
Beste selfie stick
BZE 40-Inch Extendable
BZE
2Score: 8.7
Vproof Bluetooth Selfie
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Vproof Bluetooth Selfie
Vproof
3Score: 8.1
ATUMTEK Bluetooth Extendable
Ideaal voor gebruik tijdens het reizen
ATUMTEK Bluetooth Extendable
ATUMTEK
Ga naar laagste prijs
4Score: 7.3
Lifelimit Phone Tripod
Ontworpen met de nadruk op de statieffunctie
Lifelimit Phone Tripod
Lifelimit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Selfie sticks?

Om de beste Selfie stick te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Selfie stick-test hebben we 104 Selfie sticks geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Selfie stick-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Selfie stick-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Selfie stick-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Selfie stick in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 104 Selfie sticks te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Selfie sticks in een oogopslag

1. Beste selfie stick: BZE 40-Inch Extendable

Loading ...

Voordelen BZE 40-Inch Extendable

 • list plusVeelzijdig met zeven verschillende hoogteopties
 • list plusIngebouwde oplaadbare draadloze afstandsbediening
 • list plusDuurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen

Nadelen BZE 40-Inch Extendable

 • list plusIets duurder in vergelijking met budgetopties
 • list plusSommige budgetopties kunnen minder functies en duurzaamheid bieden

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.51
De BZE 40-Inch Uitschuifbare selfiestick is een veelzijdige en zeer gewaardeerde optie op de markt. Met zeven verschillende hoogte-instellingen variërend van 8 inch tot 40 inch biedt het geweldige flexibiliteit om de perfecte selfie of groepsfoto te maken. Het kan ook gebruikt worden als een statief, waardoor stabiliteit wordt geboden voor het opnemen van video's of het live streamen.

Een van de opvallende kenmerken van de BZE selfiestick is de ingebouwde oplaadbare draadloze afstandsbediening. Hiermee kan de camera eenvoudig worden bediend bij het nemen van foto's of video's. De stick zelf is gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering en ABS-materialen, waardoor hij lichtgewicht en draagbaar is.

Volgens recensies blinkt de BZE selfiestick uit in het veilig vasthouden van apparaten en algemene duurzaamheid. Zoals een recensie vermeldt: "Hij heeft de valtest overleefd zonder enige schade en bleef volledig functioneel." Deze duurzaamheid is een belangrijke factor bij het overwegen van een selfiestick, aangezien deze bestand moet zijn tegen dagelijks gebruik en mogelijke ongelukken.

De BZE selfiestick biedt ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel hij misschien iets duurder is dan sommige goedkopere opties, biedt hij extra functies en een betere duurzaamheid. Zoals een andere recensie zegt: "Het bood een goede balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid."

In vergelijking met andere selfiesticks op de markt springt de BZE 40-Inch Uitschuifbare eruit vanwege zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. De ATUMTEK selfiestick biedt Bluetooth-connectiviteit en een uitschuifbaar ontwerp, waardoor hij aanbevolen wordt voor reizen. De Vproof selfiestick is ook een goede optie qua prijs en functies.

Over het algemeen is de BZE 40-Inch Uitschuifbare selfiestick een betrouwbare en functionele optie om selfies, groepsfoto's en video's vast te leggen. De verstelbare hoogte, draadloze afstandsbediening en stevige constructie maken hem tot een topkeuze voor gebruikers. Het is echter vermeldenswaard dat sommige goedkopere opties mogelijk minder functies en duurzaamheid bieden.

Verkrijgbaar bij:

2. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Vproof Bluetooth Selfie

Loading ...

Voordelen Vproof Bluetooth Selfie

 • list plusGeïntegreerde Bluetooth-technologie voor eenvoudig koppelen en op afstand bedienen van de camerasluiter
 • list plusHoge compatibiliteit, ondersteunt verschillende smartphones
 • list plusDuurzame aluminium constructie, lichtgewicht, krasbestendig en bestand tegen corrosie

Nadelen Vproof Bluetooth Selfie

 • list plusAndere opties op de markt blinken uit op verschillende gebieden

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.83
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.39
De Vproof Bluetooth Selfie stick is een uitstekende optie voor een goede prijs in de selfie stick markt. Het biedt verschillende functies die het handig en gebruiksvriendelijk maken voor het vastleggen van memorabele momenten. Gemaakt van duurzaam aluminium, is deze 26-inch stick ontworpen om lichtgewicht, krasbestendig en bestand tegen corrosie te zijn.

Een belangrijke functie van de Vproof selfie stick is de geïntegreerde Bluetooth-technologie, waarmee eenvoudig verbinding kan worden gemaakt met je apparaat. Deze functie maakt het mogelijk om de cameraknop op afstand te bedienen, wat gemak biedt en de noodzaak van een aparte afstandsbediening elimineert. Zoals een beoordeling aangeeft: "De Vproof Bluetooth Selfie stick viel op tussen de concurrentie. Het bood Bluetooth-connectiviteit, waardoor de cameraknop op afstand kon worden bediend. Deze functie bleek handig en gebruiksvriendelijk te zijn."

De stick is ook zeer compatibel en ondersteunt verschillende smartphones, waaronder de iPhone 11 Pro Max en Samsung Galaxy S10. Hij kan worden ingeklapt tot een compacte 6,5 inch, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De stick wordt gevoed door een vervangbare 65mAh knoopcelbatterij, wat indrukwekkend is voor 20-25 uur fotograferen of ongeveer 10.000 selfies.

Wat betreft waarde, biedt de Vproof Bluetooth Selfie stick een uitstekende balans tussen functies en betaalbaarheid. Hij wordt geprezen om zijn extra functies en betaalbare prijskaartje. Het is echter vermeldenswaard dat er andere opties op de markt zijn die uitblinken op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld, de Lifelimit Phone Tripod wordt erkend om zijn duurzaamheid en beveiliging van het apparaat, waardoor het een geweldige optie is voor prijsbewuste consumenten.

Over het algemeen is de Vproof Bluetooth Selfie stick een betrouwbare en veelzijdige keuze voor het maken van selfies of groepsfoto's vanaf een afstand. Zijn duurzaamheid, gemak en compatibiliteit maken hem opvallend in de markt. Zoals een beoordeling concludeert: "De Vproof Draagbare Anti-Kras Selfie stick is een 26-inch stick gemaakt van duurzaam aluminium. Hij is ontworpen om lichtgewicht, krasbestendig en bestand tegen corrosie te zijn. Over het algemeen biedt deze selfie stick duurzaamheid, gemak en compatibiliteit, waardoor het een geweldige keuze is voor het vastleggen van memorabele momenten."

Verkrijgbaar bij:

3. Ideaal voor gebruik tijdens het reizen: ATUMTEK Bluetooth Extendable

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ATUMTEK Bluetooth Extendable

 • list plus3-in-1 ontwerp voor veelzijdige functionaliteit
 • list plusPremium constructie met duurzame aluminiumlegering
 • list plusBetrouwbare Bluetooth-verbinding met lange afstandsbediening

Nadelen ATUMTEK Bluetooth Extendable

 • list plusLichte leercurve voor bepaalde functies

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
7.62
De ATUMTEK Bluetooth Uitschuifbare Selfie Stick is een veelzijdig en compact apparaat dat een selfie stick, een statief en een Bluetooth-afstandsbediening combineert. Het is perfect voor op reis en biedt een handige en draagbare oplossing voor het vastleggen van foto's en video's.

Een van de opvallende kenmerken van deze selfie stick is het 3-in-1 ontwerp. Het verandert naadloos van een selfie stick in een statief, waardoor stabiele en handsfree opnamen mogelijk zijn. Volgens een recensie biedt "de ATUMTEK Selfie Stick Tripod een 3-in-1 ontwerp, waarbij een selfie stick en een statief worden gecombineerd in één compact en veelzijdig product."

De constructie van de selfie stick is ook het vermelden waard. Gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering, is het lichtgewicht maar toch stevig, waardoor duurzaamheid en stabiliteit worden gegarandeerd. De telefoonhouder kan 270 graden draaien, waardoor flexibele positionering mogelijk is in zowel de horizontale als verticale modi. Zoals vermeld in een recensie: "De stick is gemaakt van duurzaam aluminium en biedt 270 graden rotatie om foto's vanuit verschillende hoeken vast te leggen."

De Bluetooth-afstandsbediening is een ander opvallend kenmerk. Het heeft een bedieningsafstand van maximaal 33ft en een oplaadbare batterij die tot 15.000 foto's kan maken bij een volledige lading. Deze draadloze afstandsbediening zorgt voor handige en naadloze bediening, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte foto te maken. Zoals een recensent vermeldde: "De Bluetooth-verbinding is betrouwbaar en de stick heeft een automatische uitschakelfunctie om de batterijduur te sparen."

Klanten hebben de ATUMTEK Bluetooth Uitschuifbare Selfie Stick geprezen om zijn gebruiksgemak en stabiliteit. Het is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten en heeft positieve beoordelingen gekregen op verschillende platforms. Sommige klanten hadden aanvankelijk moeite met het overschakelen van de liggende naar de staande modus, maar vonden uiteindelijk een oplossing. Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met het product en beschouwen het als een goede aankoop.

In vergelijking met andere selfie sticks op de markt, valt de ATUMTEK Bluetooth Uitschuifbare Selfie Stick op door zijn 3-in-1 functionaliteit, hoogwaardige constructie en betrouwbare Bluetooth-verbinding. Hoewel het misschien een klein leerproces heeft voor bepaalde functies, biedt het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Tot slot is de ATUMTEK Bluetooth Uitschuifbare Selfie Stick een uitstekende keuze voor op reis en dagelijks gebruik. Het compacte ontwerp, de veelzijdige functionaliteit en de duurzame constructie maken het een opvallend product op de markt. Of je nu solo-opnamen of groepsfoto's maakt, deze selfie stick biedt gemak en stabiliteit, zodat je je herinneringen moeiteloos kunt vastleggen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Ontworpen met de nadruk op de statieffunctie: Lifelimit Phone Tripod

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lifelimit Phone Tripod

 • list plusDe tripod-ontwerp biedt stabiliteit en veelzijdigheid
 • list plusLichtgewicht maar stevige aluminium constructie
 • list plusVerwijderbare Bluetooth-afstandsbediening met een bereik van maximaal 10 meter

Nadelen Lifelimit Phone Tripod

 • list plusMisschien niet de meest duurzame optie
 • list plusDe kwaliteit van de telefoonhouder is gemiddeld in vergelijking met andere selfiestick-tripods

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.38
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
6.81
De Lifelimit Phone Tripod is een veelzijdige selfie stick die uitblinkt in zijn nadruk op de tripod functie. Volgens reviews is het misschien niet de meest duurzame optie op de markt, maar het biedt unieke functies en goede waarde voor de prijs.

Een opvallende functie van de Lifelimit Phone Tripod is zijn tripod ontwerp, wat het onderscheidt van traditionele selfie sticks. Dit ontwerp zorgt voor meer stabiliteit en veelzijdigheid, waardoor het ideaal is voor het maken van stabiele shots en groepsfoto's. Zoals een reviewer van TechGearLab opmerkte: "De Lifelimit Phone Tripod presteerde goed op het gebied van het vasthouden van het apparaat, maar leek minder duurzaam." Hoewel het misschien niet zo robuust is als sommige concurrenten, biedt het nog steeds een betrouwbare grip op je apparaat.

Wat betreft de bouwkwaliteit en verstelbaarheid, staat de Lifelimit Phone Tripod zijn mannetje. Hij is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een lichte maar stevige constructie. Het uitbreidbare hoogtebereik zorgt voor flexibiliteit bij het vastleggen van de perfecte hoek. Daarnaast wordt hij geleverd met een afneembare Bluetooth-afstandsbediening met een bereik van maximaal 10 meter, waardoor je de vrijheid hebt om foto's vanaf een afstand te maken. Zoals een reviewer van Electronicshub.org opmerkte: "De Lifelimit Phone Tripod biedt goede waarde voor de prijs, met een stabiel en verstelbaar platform voor het maken van foto's en video's."

Hoewel de Lifelimit Phone Tripod zijn sterke punten heeft, heeft hij ook enkele beperkingen. Het is misschien niet de meest duurzame optie en de kwaliteit van de telefoonhouder is gemiddeld in vergelijking met andere selfie stick tripods. Maar als je de nadruk legt op de tripod functie en op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie, is de Lifelimit Phone Tripod het overwegen waard.

Bij het vergelijken van de Lifelimit Phone Tripod met andere selfie stick tripods op de markt, wordt duidelijk dat elke optie zijn eigen sterke punten heeft. De UBeesize Selfie Stick Tripod biedt een hoogwaardige constructie en uitgebreide verstelbaarheid, waardoor hij geschikt is voor verschillende opnamesituaties. De Fugetek Selfie Stick Tripod valt op door zijn lichte maar stevige constructie en betaalbaarheid. De Aureday Selfie Stick Tripod daarentegen wordt geprezen om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid.

Al met al biedt de Lifelimit Phone Tripod selfie stick een unieke draai aan het traditionele ontwerp door een tripod functie toe te voegen. Hoewel het misschien niet de meest duurzame optie is, biedt het goede waarde voor de prijs met zijn verstelbare hoogte, lichte constructie en afneembare Bluetooth-afstandsbediening. Als je op zoek bent naar een selfie stick die ook als stabiele tripod kan dienen, is de Lifelimit Phone Tripod een solide keuze.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Selfie sticks. Er zijn immers 104 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!