Wat is de beste GSM van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede GSM is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste GSM van 2024? Na het analyseren van 237 GSMs kwam de SeniorCom T1 - 4G Senioren als beste getest uit onze GSM-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de GSMs, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 GSMs-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame GSM-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste GSMs

1Score: 9.6
SeniorCom T1 - 4G Senioren
Beste GSM
SeniorCom T1 - 4G Senioren
SeniorCom
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Fysic FM-7500 Big Button GSM
Fysic FM-7500 Big Button GSM
Fysic
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Nokia 105 Neo 4MB Zwart
Nokia 105 Neo 4MB Zwart
Nokia
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Artfone C1+ 4G Telefoon Senioren
Artfone C1+ 4G Telefoon Senioren
Artfone
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Artfone G6 Senioren Mobiele Telefoon
Artfone G6 Senioren Mobiele Telefoon
Artfone
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Artfone Senioren Mobiele Telefoon SOS-functie
Artfone Senioren Mobiele Telefoon SOS-functie
Artfone
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Nokia 105 - Zwart
Nokia 105 - Zwart
Nokia
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
NOKIA 2660 GREEN
NOKIA 2660 GREEN
Nokia
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
NOKIA 110 4G BLUE
NOKIA 110 4G BLUE
Nokia
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Nokia 106 Dual-Sim Grijs
Nokia 106 Dual-Sim Grijs
Nokia
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu GSM Koopgids

Een GSM is een krachtige en efficiënte telefoon zonder onnodige franje. We hebben allemaal gezien hoe deze telefoon de tand des tijds heeft doorstaan en zich heeft bewezen als een betrouwbare en noodzakelijke tool voor dagelijkse communicatie.

Wat is het verschil tussen een GSM en een telefoon?

Er is geen echt verschil tussen een GSM en een telefoon. GSM is een technologie die wordt gebruikt voor mobiele telefoons en staat voor Global System for Mobile Communications. Dit is de technologie die wordt gebruikt voor de meeste mobiele telefoons die we vandaag de dag gebruiken. 

Een telefoon is een algemene term voor een apparaat dat wordt gebruikt om te communiceren via geluid of gesproken woord. Dus eigenlijk is een GSM gewoon een type van een telefoon.

Is een smartphone een GSM?

Ja, een smartphone is eigenlijk gewoon een soort van GSM. Smartphone is eigenlijk een marketingterm voor een mobiele telefoon met geavanceerde functies zoals internettoegang, e-mail, apps, camera, en navigatie. Dus als je een smartphone hebt, dan heb je eigenlijk gewoon een GSM met extra functies.

Wat is de veiligste mobiele telefoon?

Er is geen enkele mobiele telefoon die 100% veilig is, maar sommige telefoons worden als veiliger beschouwd dan andere. Dit komt meestal doordat ze specifieke beveiligingsfuncties of -maatregelen hebben. Hier zijn enkele voorbeelden van telefoons die als veiliger worden beschouwd:

 • iPhone: de iPhone heeft geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals Touch ID of Face ID en een veilige chip (de A-serie) die gegevens encrypteert.
 • Google Pixel: Google's Pixel-telefoons hebben ook geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukherkenning.
 • BlackBerry: BlackBerry's worden vaak beschouwd als de veiligste telefoons voor zakelijk gebruik vanwege hun geavanceerde beveiligingsfuncties zoals encryptie en beheer van mobiele apparaten.
 • Samsung's Galaxy S-serie: Samsung's Galaxy S-serie telefoons hebben ook geavanceerde beveiligingsfuncties zoals gezichtsherkenning, vingerafdrukherkenning en encryptie van gegevens.

Het is belangrijk om te realiseren dat zelfs met de meest geavanceerde beveiligingstechnologie, het nog steeds mogelijk is om gegevens te verliezen of te worden gehackt. Het is daarom belangrijk om je toestel regelmatig te updaten en een goede wachtwoordbeveiliging te gebruiken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een mobiele telefoon?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van een mobiele telefoon. Hieronder staan een aantal belangrijke overwegingen:

 1. Hardware specificaties: Let op de processor, geheugen, opslagcapaciteit, camera's, schermgrootte en -resolutie en batterijduur van de telefoon.
 2. Besturingssysteem: Kijk of je een telefoon wilt met een bekend besturingssysteem zoals iOS of Android, of misschien een ander besturingssysteem zoals Tizen of Sailfish.
 3. Beveiliging: Kijk of de telefoon beveiligingsfuncties heeft zoals gezichtsherkenning, vingerafdrukherkenning, encryptie, of een beveiligingspatchbeleid.
 4. Prijs: Bepaal je budget voor de telefoon en kijk welke telefoons binnen dat budget vallen.
 5. Merk en garantie: Overweeg welk merk je wilt en of de telefoon een garantie heeft en of dit een belangrijke factor is voor je.
 6. Extra functies: Overweeg of je specifieke functies nodig hebt, zoals water- en stofdichtheid, draadloos opladen en 5G-connectiviteit

Wat is de levensduur van een GSM?

De levensduur van een GSM is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder staan een aantal belangrijke overwegingen:

 • Gebruik: Hoe vaak je de telefoon gebruikt en in welke omstandigheden, zoals temperaturen of vochtigheid, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Onderhoud: Hoe goed je de telefoon onderhoudt, zoals het regelmatig schoonmaken en beschermen tegen beschadiging, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Software-updates: Hoe regelmatig je de telefoon updatet naar de nieuwste software, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Batterij: De levensduur van de batterij kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon, omdat je een telefoon met een slechte batterij niet lang kunt gebruiken.

Kortom, de levensduur van je telefoon hangt af van hoe vaak je hem gebruikt, hoe goed je hem onderhoudt en welk merk/model het is. Sommige smartphones kunnen wel meer dan een paar jaar mee, maar gemiddeld gezien gaat een telefoon ongeveer 2-3 jaar mee

hero illustration

Hoe testen we GSMs?

Om de beste GSM te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze GSM-test hebben we 237 GSMs vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze GSM-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze GSM-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen GSM-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte GSM in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 237 GSMs te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste GSMs in een oogopslag

1. Beste GSM: SeniorCom T1 - 4G Senioren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SeniorCom T1 - 4G Senioren

 • list plusEenvoudige bediening en gemakkelijk te kiezen en sms'en met grote knoppen
 • list plus4G-connectiviteit zorgt voor snelle gesprekken, tekstberichten en internetten
 • list plusValbescherming minimaliseert schade bij stoten of vallen

Nadelen SeniorCom T1 - 4G Senioren

 • list plusStandaard in het Engels, geen informatie beschikbaar over het veranderen van de taal
 • list plusGeen specifieke details gegeven over de prestaties van de telefoon, zoals batterijduur of geluidskwaliteit

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.63
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
10
De SeniorCom T1 is dé geavanceerde 4G mobiele telefoon voor senioren die op zoek zijn naar een gemakkelijke en veilige manier om te communiceren. Met zijn grote knoppen is bellen en sms'en een eitje, zelfs als je beperkte handmobiliteit of visuele beperkingen hebt. En voor noodgevallen is er de handige SOS-functie, waarmee automatisch een vooraf ingesteld nummer wordt gebeld en je locatie naar je noodcontacten wordt gestuurd.

Wat de SeniorCom T1 echt onderscheidt, is de 4G connectiviteit. Hierdoor kun je altijd en overal snel bellen, sms'en én surfen op het internet. En het opladen? Geen gedoe met kabels, want deze telefoon wordt geleverd met een handig oplaadstation.

Daarnaast biedt de SeniorCom T1 ook valbescherming. Hij is ontworpen om schade bij stoten of vallen tot een minimum te beperken, zodat je altijd kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van je telefoon. En als kers op de taart heeft deze telefoon zelfs een ingebouwde FM-radio, zodat je je favoriete radiostations kunt beluisteren, waar je ook bent.

De SeniorCom T1 is een echte verbetering ten opzichte van eerdere modellen. Hij biedt moderne functies zoals 4G connectiviteit en valbescherming, waardoor het leven van senioren gemakkelijker en veiliger wordt. Het is wel belangrijk om te vermelden dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de telefoon standaard in het Engels is en dat er geen informatie beschikbaar is over hoe je dit kunt veranderen. Dit kan een probleem zijn voor senioren die geen Engels spreken.

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de SeniorCom T1. Ze waarderen het gebruiksgemak en het handige oplaadstation. Ook het feit dat deze telefoon speciaal is ontworpen voor senioren wordt gewaardeerd. Er zijn echter geen specifieke details gegeven over bijvoorbeeld de batterijduur of de geluidskwaliteit.

Kortom, de SeniorCom T1 is dé perfecte keuze voor senioren die op zoek zijn naar een eenvoudige en veilige mobiele telefoon. Met moderne functies zoals 4G connectiviteit en valbescherming, plus handige extra's zoals de SOS-knop en de ingebouwde FM-radio. Het enige mogelijke nadeel is dat de telefoon standaard in het Engels is, wat een probleem kan zijn voor senioren die geen Engels spreken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Fysic FM-7500 Big Button GSM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fysic FM-7500 Big Button GSM

 • list plusGemakkelijk te gebruiken met grote toetsen
 • list plusSimlockvrij en ondersteunt beltegoed
 • list plusAlarmfunctie voor extra veiligheid

Nadelen Fysic FM-7500 Big Button GSM

 • list plusVerwarrende combinatie van groene en rode knoppen met functietoetsen
 • list plusVolume kan zo laag worden ingesteld dat de andere persoon niet meer te horen is

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
9.05
De Fysic FM-7500 Big Button GSM, dat is een telefoon die ik aanbeveel aan senioren. Deze telefoon is speciaal ontworpen om het gebruiksgemak te vergroten, met grote toetsen die zorgen voor een eenvoudige bediening. Geen gedoe meer met het per ongeluk indrukken van verkeerde knoppen bij het invoeren van een telefoonnummer of het typen van een sms-bericht. Met deze telefoon is het allemaal een fluitje van een cent.

Wat ik zo fijn vind aan deze telefoon is dat hij simlockvrij is. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen bij welke provider je een abonnement afsluit. Of je kunt gewoon beltegoed gebruiken, dat kan ook. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heldere en overzichtelijke display. De letters en cijfers zijn extra groot, dus je hoeft nooit meer met je ogen te knijpen om te kunnen lezen wat er op het scherm staat.

Maar het belangrijkste kenmerk van deze telefoon is toch wel de alarmfunctie. Met één druk op de knop kun je bellen naar een vriend, buur of familielid. En als je een van de vijf noodnummers belt die je kunt programmeren, wordt er automatisch ook een sms-bericht gestuurd. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel, vind je niet?

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er ook wat negatieve ervaringen zijn gedeeld. Zo hebben sommige gebruikers opgemerkt dat de groene en rode knoppen gecombineerd zijn met functietoetsen M1 en M2, en dat kan verwarrend zijn voor mensen met verminderd zicht. En er is ook iemand die zei dat het volume zo laag kan worden ingesteld dat je de andere persoon aan de lijn niet meer kunt horen. Dat is natuurlijk niet handig.

Maar ondanks deze kleine minpuntjes blijft de Fysic FM-7500 Big Button GSM een uitstekende keuze voor senioren. Deze telefoon is gebruiksvriendelijk, heeft handige functies zoals spraaktoetsen en sneltoetsen, en de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon top. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke mobiele telefoon, dan is dit de telefoon voor jou! 📱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Nokia 105 Neo 4MB Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nokia 105 Neo 4MB Zwart

 • list plusEenvoudig en betrouwbaar, ideaal voor mensen die gewoon willen bellen en sms'en
 • list plusLange batterijduur, handig voor mensen die veel onderweg zijn
 • list plusComfortabel en ergonomisch design, zelfs tijdens lange gesprekken

Nadelen Nokia 105 Neo 4MB Zwart

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals een MP3-speler of SD-kaartsleuf
 • list plusNiet geschikt voor mensen die behoefte hebben aan geavanceerde functies of een groot scherm
 • list plusMeer geschikt als backup telefoon voor mensen die een smartphone als primaire telefoon gebruiken

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
9.12
Gebruiksgemak
9.34
De Nokia 105 Neo - 4MB - Zwart - Dual sim is de perfecte telefoon voor mij. Ik wil gewoon kunnen bellen en af en toe een sms'je sturen, zonder gedoe met een smartphone. Gelukkig heeft deze telefoon een lange batterijduur, zodat ik urenlang kan praten zonder me zorgen te maken over opladen. Ideaal als ik onderweg ben en geen stopcontact in de buurt heb.

Het moderne en ergonomische design zorgt ervoor dat de Nokia 105 Neo comfortabel in mijn hand ligt, zelfs tijdens lange gesprekken. De behuizing van polycarbonaat is niet alleen stijlvol, maar ook stevig en krasbestendig. Zo blijft mijn telefoon er altijd goed uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Met een capaciteit van maximaal 2.000 contactpersonen heb ik genoeg ruimte om al mijn belangrijke contacten op te slaan. En ik hoef me geen zorgen te maken over het verwijderen van belangrijke sms'jes, want ik kan er tot 500 bewaren. Ideaal voor iemand die veel communiceert via tekstberichten.

De Nokia 105 Neo biedt ook enkele extra functies, zoals spelletjes en een ingebouwde FM-radio. Zo kan ik mezelf vermaken wanneer ik even niet aan het bellen ben. Hoewel de telefoon geen geavanceerde functies heeft zoals een MP3-speler of een SD-kaartsleuf, biedt het toch genoeg entertainmentopties voor mensen zoals ik die graag naar muziek luisteren of spelletjes spelen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Nokia 105 Neo. Ze zijn tevreden met de eenvoudige functionaliteit van de telefoon en prijzen de lange batterijduur en het comfortabele design. Een gebruiker noemt de Nokia 105 Neo zelfs een "mobiel zoals het hoort". Een andere gebruiker beschrijft het als een "goeie Nokia" voor mensen die geen gedoe willen met een smartphone.

Hoewel de Nokia 105 Neo misschien niet geschikt is voor mensen die behoefte hebben aan geavanceerde functies of een groot scherm, is het een uitstekende keuze voor mensen zoals ik die gewoon een betrouwbare telefoon willen om te bellen en sms'en. Het biedt een prima prijs-kwaliteitverhouding en is een goede backup telefoon voor mensen die een smartphone als primaire telefoon gebruiken. Al met al is de Nokia 105 Neo een solide keuze binnen zijn productcategorie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Artfone C1+ 4G Telefoon Senioren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Artfone C1+ 4G Telefoon Senioren

 • list plusEenvoudig in te stellen en te bedienen, zelfs voor beginners en senioren.
 • list plusSOS-noodfunctie voor snel contact met vooraf ingestelde nummers in noodgevallen.
 • list plusCompatibiliteit met 4G-netwerken en handige extra functies zoals zaklamp, handsfree bellen, camera, Bluetooth, en FM-radio.

Nadelen Artfone C1+ 4G Telefoon Senioren

 • list plusBeperkte geavanceerde functies in vergelijking met smartphones.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.58
Ik ben verheugd om de Artfone C1+ 4G Senioren Mobiele Telefoon aan te bevelen, speciaal ontworpen voor senioren, kinderen en beginners. Met grote, verlichte toetsen en een luide beltoon is deze telefoon perfect voor mensen met beperkt gezichtsvermogen. En met de SOS-noodfunctie kunt u snel verbinding maken met vijf vooraf ingestelde nummers in geval van nood.

Het oplaadstation zorgt ervoor dat de telefoon altijd klaar is voor gebruik en gemakkelijk te vinden is. En met extra functies zoals een zaklamp, handsfree bellen, camera, Bluetooth en FM-radio, biedt deze telefoon alles wat u nodig heeft. Het interne geheugen van 32MB is uitbreidbaar met een micro-SD kaart tot 32GB, en de batterijcapaciteit van 1400mAh zorgt voor langdurig gebruik.

Hoewel de Artfone C1+ niet alle geavanceerde functies van een smartphone biedt, is het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar eenvoud en functionaliteit. Met compatibiliteit met 4G-netwerken en een SOS-noodfunctie, is deze telefoon een waardevolle aanschaf. Kortom, de Artfone C1+ 4G Senioren Mobiele Telefoon is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en praktische mobiele telefoon met handige extra functies. 📱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Artfone G6 Senioren Mobiele Telefoon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Artfone G6 Senioren Mobiele Telefoon

 • list plusEenvoudig in gebruik met grote fysieke knoppen en duidelijk toetsenbord
 • list plusOndersteuning van 4G-netwerk met indrukwekkende stand-by tijd van maximaal 300 uur
 • list plusOpvouwbaar ontwerp met twee hoogwaardige LCD-displays en meegeleverd oplaadstation voor extra gemak

Nadelen Artfone G6 Senioren Mobiele Telefoon

 • list plusBeperkte functionaliteiten voor diegenen die uitgebreidere mogelijkheden nodig hebben

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
8.79
Ik ben dol op de Artfone G6! Deze Senioren Mobiele Telefoon is ideaal voor wie op zoek is naar een betrouwbare 4G-telefoon met essentiële functies. Met zijn opvouwbare ontwerp en twee schermen blijf je altijd bereikbaar en lees je alles duidelijk.

Dit toestel is zo gemakkelijk te gebruiken! De grote knoppen en het overzichtelijke toetsenbord maken het perfect voor een intuïtieve ervaring. En het vereenvoudigde menu maakt het navigeren een eitje, zelfs voor beginners.

Met ondersteuning voor 4G, 3G en 2G biedt de Artfone G6 razendsnelle connectiviteit. En met een batterijduur van wel 300 uur hoef je zelden op te laden. Het meegeleverde oplaadstation maakt het nog handiger, vooral voor mensen met verminderd zicht of coördinatie.

En weet je wat? Deze telefoon heeft zelfs een camera! Zo kun je al je favoriete momenten vastleggen en delen. Het voegt net dat beetje extra veelzijdigheid toe aan dit gebruiksvriendelijke toestel.

De Artfone G6 is de perfecte combinatie van eenvoud, betrouwbaarheid en moderne connectiviteit. Ideaal voor senioren en iedereen die op zoek is naar een no-nonsense mobiele telefoon. Maar als je op zoek bent naar meer geavanceerde functies, is dit misschien niet de beste keuze.

Kortom, de Artfone G6 biedt een perfecte mix van eenvoud, betrouwbaarheid en moderne connectiviteit. Een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een intuïtieve mobiele telefoonervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Artfone Senioren Mobiele Telefoon SOS-functie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Artfone Senioren Mobiele Telefoon SOS-functie

 • list plusEenvoudige bediening
 • list plusGrote, verlichte en duidelijke toetsen
 • list plusSOS-noodfunctie voor gemoedsrust en veiligheid

Nadelen Artfone Senioren Mobiele Telefoon SOS-functie

 • list plusGesprekken zijn hoorbaar voor anderen vanwege de duo speaker functie
 • list plusSummiere handleiding

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.02
Gebruiksgemak
8.33
De Senioren Mobiele Telefoon met SOS-functie, grote knoppen en valbescherming is echt wat voor mij! Deze telefoon is perfect voor senioren zoals ik, omdat het eenvoudig en praktisch is. Het doel van deze telefoon is om oproepen te plegen en sms'jes te versturen en ontvangen, zonder al die ingewikkelde functies die ik niet nodig heb.

Een van de beste eigenschappen van deze telefoon zijn de grote, verlichte knoppen die duidelijk en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit maakt het ideaal voor senioren, kinderen, beginners en mensen met een slecht gezichtsvermogen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze telefoon ook een luide beltoon en grote cijfers en letters, waardoor het allemaal nog gemakkelijker wordt.

Naast de basisfuncties heeft de Senioren Mobiele Telefoon ook een paar handige extra's. Zo heeft het een SOS-noodfunctie waarmee ik snel contact kan maken met vijf vooraf ingestelde nummers in geval van nood. Als het eerste nummer niet opneemt, belt het automatisch het volgende nummer. Dat geeft mij en mijn dierbaren gemoedsrust en veiligheid.

De telefoon heeft ook een zaklamp, handsfree bellen, een witte achtergrondverlichting voor betere zichtbaarheid, een rekenmachine, MP3-speler, Bluetooth 3.0, FM-radio, Dual-SIM-mogelijkheid en geavanceerd geheugen dat kan worden uitgebreid met een 32GB micro-SD-kaart. Daarnaast kan ik de telefoon vergrendelen met de 'Lock/Unlock'-knop voor extra beveiliging, het als een U-schijf gebruiken en het heeft ruimte voor 100 contacten.

Volgens de gebruikersreviews is deze telefoon echt geweldig. Mensen zijn enthousiast over hoe eenvoudig het is om te gebruiken, de grote knoppen en het mooie formaat. Het is ook handig dat ik het kan gebruiken met een prepaid kaart van Vodafone. Een paar kleine nadelen die genoemd worden, zijn dat anderen mijn gesprekken kunnen horen vanwege de duo speaker functie en dat de handleiding een beetje beknopt is.

Al met al is de Senioren Mobiele Telefoon - SOS-functie - Grote knoppen - Valbescherming de perfecte keuze voor senioren die een eenvoudige en praktische telefoon willen met handige functies. Het biedt gemoedsrust en veiligheid met de SOS-noodfunctie en is gemakkelijk te bedienen met de grote knoppen. Ondanks een paar kleine nadelen wegen de voordelen zeker op tegen de uitdagingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Nokia 105 - Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nokia 105 - Zwart

 • list plusEenvoudige bediening
 • list plusGoede bouwkwaliteit
 • list plusLange batterijduur

Nadelen Nokia 105 - Zwart

 • list plusSms'en letter voor letter
 • list plusNiet aanpasbare sneltoetsen op startscherm

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.99
Functionaliteit
7.99
Gebruiksgemak
8.14
De Nokia 105 - Zwart, dat is mijn telefoon! Simpel, betrouwbaar en met een stevige bouwkwaliteit. Geen gedoe met verkleuringen en krasjes, want dit toestel blijft er altijd als nieuw uitzien. En het mooie is, hij ligt ook nog eens supercomfortabel in de hand.

Wat mij onderscheidt van mijn voorgangers? Mijn verbeterde technologie zorgt voor kraakheldere gesprekken en harder geluid. Zelfs in een rumoerige omgeving blijf ik goed klinken. Met ruimte voor wel 2000 contacten en een gesprekstijd van maar liefst 15 uur, ben ik perfect voor mensen die gewoon willen bellen en sms'en.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook nog een ingebouwde FM-radio, zodat je kunt genieten van je favoriete muziekzender of het laatste nieuws kunt volgen. En als je je verveelt, heb ik twee leuke spelletjes voor je: Bubble Bash 2 en Snake. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ook nog een handige zaklamp, een Micro USB-poort voor de oplader en een 3,5 mm audio-aansluiting.

Maar wat mij echt speciaal maakt, is mijn lange batterijduur. Met een maximale stand-by tijd van wel 35 dagen hoef je je nooit zorgen te maken dat je telefoon leeg is. Ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn en niet altijd de mogelijkheid hebben om op te laden.

Mensen zijn dol op mij, dat blijkt wel uit de reviews. Vooral mensen die geen behoefte hebben aan een smartphone zijn fan. Ze waarderen mijn eenvoudige bediening en degelijke kwaliteit. Mijn batterij gaat lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik, en ik lig lekker in de hand.

Er zijn wel een paar kleine minpuntjes die genoemd worden, zoals het letter voor letter sms'en en de niet-aanpasbare sneltoetsen op het startscherm. Dat kan soms een beetje onhandig zijn, maar voor mensen die vooral willen bellen en sms'en is het geen groot probleem.

Al met al ben ik een geweldige keuze voor mensen die een eenvoudige en betrouwbare telefoon zoeken. Ik bied topgeluid, een lange batterijduur en handige extra's zoals een ingebouwde radio en spelletjes. Oké, ik kan niet alles wat een smartphone kan, maar ik voldoe perfect aan de behoeften van mensen die gewoon willen bellen en sms'en. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Nokia 105 - Zwart en ontdek zelf het gemak! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. NOKIA 2660 GREEN

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NOKIA 2660 GREEN

 • list plusLange batterijduur
 • list plusGemakkelijk te gebruiken met een T9-toetsenbord
 • list plusGeschikt voor senioren

Nadelen NOKIA 2660 GREEN

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.39
  Functionaliteit
  8.03
  Gebruiksgemak
  7.56
  De Nokia 2660 Green is dé telefoon voor mij. Eenvoudig, betrouwbaar en perfect als vervanging voor mijn smartphone of als reserve telefoon. Met deze telefoon kan ik bellen, sms'en en foto's maken, zonder al die afleidende notificaties en constante toegang tot sociale media.

  Wat mij echt opvalt aan de Nokia 2660 Green is de batterijduur. Het is geweldig om te weten dat ik me geen zorgen hoef te maken over het snel opladen van mijn telefoon, want de batterij gaat lang mee. Vooral handig als ik veel onderweg ben en niet altijd een stopcontact in de buurt heb.

  En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gemak van de Nokia 2660 Green. Met het T9-toetsenbord kan ik gemakkelijk tekstberichten typen en ben ik duidelijk verstaanbaar tijdens het bellen. Ideaal voor mij, omdat ik liever geen smartphone gebruik of behoefte heb aan een telefoon met een simpele interface.

  En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Nokia 2660 Green ook nog een paar handige extra functies, zoals een zaklamp en een FM-radio. Hiermee kan ik mijn telefoon nog veelzijdiger gebruiken en voegt het extra functionaliteit toe.

  De Nokia 2660 Green is ook geschikt voor senioren. Met duidelijke toetsen, een helder scherm en voldoende luid geluid is deze telefoon ideaal voor oudere gebruikers die een eenvoudige telefoon zonder gedoe willen. En gebruikers hebben zelfs gezegd dat deze telefoon duurzamer is dan andere senioren mobielen van andere merken.

  Er zijn geen specifieke nadelen genoemd door gebruikers, wat betekent dat de Nokia 2660 Green echt aan alle verwachtingen voldoet en een betrouwbare keuze is voor iedereen die een eenvoudige en functionele telefoon zoekt.

  Kortom, de Nokia 2660 Green is perfect voor mij. Eenvoudig, betrouwbaar en zonder al die extra functies en afleidingen van een smartphone. Met een lange batterijduur, gebruiksvriendelijke bediening en handige extra functies is deze telefoon ideaal voor dagelijks gebruik, als reserve telefoon of voor senioren die een betrouwbare en eenvoudige telefoon zoeken. 📱

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. NOKIA 110 4G BLUE

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen NOKIA 110 4G BLUE

  • list plus4G-connectiviteit voor snellere gegevensoverdracht en betere connectiviteit
  • list plusHelder 1,8-inch scherm voor comfortabele navigatie en multimedia-ervaring
  • list plusLange batterijduur voor langdurig gebruik zonder frequent opladen

  Nadelen NOKIA 110 4G BLUE

  • list plusBeperkt schermformaat kan een nadeel zijn voor gebruikers die gewend zijn aan grotere smartphoneschermen

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.97
  Functionaliteit
  7.8
  Gebruiksgemak
  7.43
  Ik ben verheugd om de NOKIA 110 4G BLUE - 2023 versie te introduceren, een indrukwekkende feature-telefoon die een upgrade biedt ten opzichte van eerdere modellen. Met zijn 4G-connectiviteit zorgt dit toestel voor snellere gegevensoverdracht en een soepelere online ervaring, wat het onderscheidt van zijn concurrenten.

  Het 1,8-inch scherm van de NOKIA 110 4G BLUE - 2023 versie biedt een heldere weergave, waardoor je comfortabel kunt navigeren en van multimedia kunt genieten. En met een lange batterijduur kun je langer verbonden blijven zonder je zorgen te hoeven maken over frequente oplaadbeurten. Dit maakt het toestel ideaal voor mensen die betrouwbare communicatie nodig hebben, vooral in situaties waarin een stopcontact niet altijd in de buurt is.

  De toevoeging van 4G-connectiviteit benadrukt de toewijding van NOKIA aan kwaliteit en betrouwbaarheid in een snel evoluerende markt. Hierdoor staat de NOKIA 110 4G BLUE - 2023 versie in een gunstige positie ten opzichte van zijn concurrenten, omdat het betrouwbaarheid en moderne functies combineert.

  Hoewel het beperkte schermformaat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn, biedt de NOKIA 110 4G BLUE - 2023 versie toch een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, eenvoudige en duurzame communicatieoptie.

  Al met al is de NOKIA 110 4G BLUE - 2023 versie een solide keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare feature-telefoon met moderne connectiviteitsmogelijkheden. Zijn lange batterijduur, 4G-connectiviteit en de reputatie van NOKIA op het gebied van duurzaamheid maken het een opvallende concurrent in zijn productcategorie. Hoewel het niet alle toeters en bellen van smartphones biedt, vult het de behoefte aan betrouwbare communicatie op een overtuigende manier in. 📱

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

  Bekijk prijs

  10. Nokia 106 Dual-Sim Grijs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Nokia 106 Dual-Sim Grijs

  • list plusLange batterijduur
  • list plusDual-sim mogelijkheid
  • list plusHandige basisfuncties zoals zaklamp en FM-radio

  Nadelen Nokia 106 Dual-Sim Grijs

  • list plusGebrek aan geavanceerde functies zoals internettoegang en camera

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.53
  Functionaliteit
  7.2
  Gebruiksgemak
  6.6
  Hey there, ik ben de Nokia 106 Dual-Sim in het stoere grijs! Ik ben hier om je te voorzien van eenvoudige en betrouwbare communicatie, zonder gedoe. Met mijn 3,5 mm audioaansluiting, ingebouwde zaklamp en FM-radio, ben ik perfect voor jouw behoeften. Oh, en niet te vergeten, mijn dual-sim mogelijkheid maakt het super gemakkelijk om tussen twee nummers te schakelen zonder gedoe!

  Vergeleken met eerdere modellen, ben ik een flinke upgrade. Mijn dual-sim mogelijkheid maakt het leven een stuk eenvoudiger, en mijn compacte formaat en duurzame batterij maken me perfect als back-up telefoon of voor mensen die niet te veel willen uitgeven. En laten we het hebben over mijn batterijduur - met maximaal 21 dagen stand-by tijd en 15 uur spreektijd, ben ik perfect voor mensen die altijd onderweg zijn.

  Ik ben misschien niet de meest geavanceerde smartphone, maar ik ben zeker betrouwbaar en no-nonsense. Met mijn eenvoudige functionaliteiten en lange batterijduur, ben ik perfect voor gebruikers die gewoon op zoek zijn naar een telefoon die doet wat hij moet doen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte mobiele telefoonervaring, dan ben ik jouw beste keuze! 📱

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van GSMs. Er zijn namelijk 237 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!