Wat is de beste gsm van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede gsm is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste gsm van 2023? Na het testen van 376 gsms kwam de Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren als beste uit onze gsm-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de gsms, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 gsms-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame gsm-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste gsms

1Score: 9.9
Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren
Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Nokia 105 Neo zwart
Nokia 105 Neo zwart
Nokia
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Fysic FM-7500 zwart
Fysic FM-7500 zwart
Fysic
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Profoon PM-750 zwart
Profoon PM-750 zwart
Profoon
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Denver BAS24200M zwart
Denver BAS24200M zwart
Denver
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Profoon PM-778 grijs
Profoon PM-778 grijs
Profoon
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Samsung 1272 wit
Samsung 1272 wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
LIPA V909T zwart
LIPA V909T zwart
uniwa
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Fysic FM-50 zwart
Beste GSM voor fotografie
Fysic FM-50 zwart
Fysic
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
LIPA V1000 zwart
LIPA V1000 zwart
uniwa
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu GSM Koopgids

Een GSM is een krachtige en efficiënte telefoon zonder onnodige franje. We hebben allemaal gezien hoe deze telefoon de tand des tijds heeft doorstaan en zich heeft bewezen als een betrouwbare en noodzakelijke tool voor dagelijkse communicatie.

Wat is het verschil tussen een GSM en een telefoon?

Er is geen echt verschil tussen een GSM en een telefoon. GSM is een technologie die wordt gebruikt voor mobiele telefoons en staat voor Global System for Mobile Communications. Dit is de technologie die wordt gebruikt voor de meeste mobiele telefoons die we vandaag de dag gebruiken. 

Een telefoon is een algemene term voor een apparaat dat wordt gebruikt om te communiceren via geluid of gesproken woord. Dus eigenlijk is een GSM gewoon een type van een telefoon.

Is een smartphone een GSM?

Ja, een smartphone is eigenlijk gewoon een soort van GSM. Smartphone is eigenlijk een marketingterm voor een mobiele telefoon met geavanceerde functies zoals internettoegang, e-mail, apps, camera, en navigatie. Dus als je een smartphone hebt, dan heb je eigenlijk gewoon een GSM met extra functies.

Wat is de veiligste mobiele telefoon?

Er is geen enkele mobiele telefoon die 100% veilig is, maar sommige telefoons worden als veiliger beschouwd dan andere. Dit komt meestal doordat ze specifieke beveiligingsfuncties of -maatregelen hebben. Hier zijn enkele voorbeelden van telefoons die als veiliger worden beschouwd:

 • iPhone: de iPhone heeft geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals Touch ID of Face ID en een veilige chip (de A-serie) die gegevens encrypteert.
 • Google Pixel: Google's Pixel-telefoons hebben ook geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukherkenning.
 • BlackBerry: BlackBerry's worden vaak beschouwd als de veiligste telefoons voor zakelijk gebruik vanwege hun geavanceerde beveiligingsfuncties zoals encryptie en beheer van mobiele apparaten.
 • Samsung's Galaxy S-serie: Samsung's Galaxy S-serie telefoons hebben ook geavanceerde beveiligingsfuncties zoals gezichtsherkenning, vingerafdrukherkenning en encryptie van gegevens.

Het is belangrijk om te realiseren dat zelfs met de meest geavanceerde beveiligingstechnologie, het nog steeds mogelijk is om gegevens te verliezen of te worden gehackt. Het is daarom belangrijk om je toestel regelmatig te updaten en een goede wachtwoordbeveiliging te gebruiken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een mobiele telefoon?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van een mobiele telefoon. Hieronder staan een aantal belangrijke overwegingen:

 1. Hardware specificaties: Let op de processor, geheugen, opslagcapaciteit, camera's, schermgrootte en -resolutie en batterijduur van de telefoon.
 2. Besturingssysteem: Kijk of je een telefoon wilt met een bekend besturingssysteem zoals iOS of Android, of misschien een ander besturingssysteem zoals Tizen of Sailfish.
 3. Beveiliging: Kijk of de telefoon beveiligingsfuncties heeft zoals gezichtsherkenning, vingerafdrukherkenning, encryptie, of een beveiligingspatchbeleid.
 4. Prijs: Bepaal je budget voor de telefoon en kijk welke telefoons binnen dat budget vallen.
 5. Merk en garantie: Overweeg welk merk je wilt en of de telefoon een garantie heeft en of dit een belangrijke factor is voor je.
 6. Extra functies: Overweeg of je specifieke functies nodig hebt, zoals water- en stofdichtheid, draadloos opladen en 5G-connectiviteit

Wat is de levensduur van een GSM?

De levensduur van een GSM is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder staan een aantal belangrijke overwegingen:

 • Gebruik: Hoe vaak je de telefoon gebruikt en in welke omstandigheden, zoals temperaturen of vochtigheid, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Onderhoud: Hoe goed je de telefoon onderhoudt, zoals het regelmatig schoonmaken en beschermen tegen beschadiging, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Software-updates: Hoe regelmatig je de telefoon updatet naar de nieuwste software, kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon.
 • Batterij: De levensduur van de batterij kan van invloed zijn op de levensduur van de telefoon, omdat je een telefoon met een slechte batterij niet lang kunt gebruiken.

Kortom, de levensduur van je telefoon hangt af van hoe vaak je hem gebruikt, hoe goed je hem onderhoudt en welk merk/model het is. Sommige smartphones kunnen wel meer dan een paar jaar mee, maar gemiddeld gezien gaat een telefoon ongeveer 2-3 jaar mee

hero illustration

Hoe testen we gsms?

Om de beste gsm te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gsm-test hebben we 376 gsms vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze gsm-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze gsm-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne gsm-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte gsm in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 376 gsms te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste gsms in een handige lijst

1. Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren

 • list plusDe grote toetsen maken het gemakkelijk voor senioren om te bellen en sms'en.
 • list plusHet toestel heeft een duidelijk en helder scherm, wat het lezen van berichten vergemakkelijkt.
 • list plusDe SOS-knop is een belangrijke functie in geval van nood.

Nadelen Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren

 • list plusVoor gebruikers die meer functionaliteit nodig hebben, kan het ontbreken van internet en apps een nadeel zijn.
 • list plusHet openen van de achterkant van het toestel kan lastig zijn voor mensen met beperkt zicht.
 • list plusHet volume van de beltoon kan niet altijd luid genoeg zijn voor senioren met gehoorproblemen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

Ben jij op zoek naar een GSM voor senioren met grote toetsen en eenvoudige bediening? Dan is de Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren van Tokvia T102 dé oplossing voor jou! Met het heldere en duidelijke kleurendisplay en extra grote weergave van cijfers en letters wordt het lezen een stuk prettiger. Bovendien ben je snel gewend aan de vereenvoudigde bediening. Navigeren door het menu en bellen gaat gemakkelijk en snel.

Deze GSM heeft niet alleen een alarmtoets, maar ook de mogelijkheid om 2 snelkiestoetsen in te stellen. Zo heb je belangrijke contacten altijd binnen handbereik. Daarnaast beschikt de Senioren Telefoon over moderne functies zoals Bluetooth, waarmee je draadloos muziek kan afspelen en kan koppelen aan andere apparaten zoals speakers of koptelefoons. Ook kan je draadloos foto's en/of video's versturen zonder dat er een kabel nodig is!

De GSM is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en heeft gescheiden toetsen en grote tekens, wat het toestel fijn in gebruik maakt. Met een baterijduur die lang meegaat, hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Bovendien wordt deze Prepaid telefoon geleverd met een gratis simkaart en is overal ter wereld te gebruiken.

De Senioren Telefoon Grote Toetsen Senioren van Tokvia T102 is een perfecte GSM voor senioren die een eenvoudig te gebruiken toestel willen met moderne functies. Het grote display, de gescheiden toetsen en de extra grote weergave van cijfers en letters zijn essentieel voor senioren. Bovendien is de GSM van hoogwaardige kwaliteit en heeft het een lange baterijduur.

Mijn persoonlijke mening is dat deze GSM een uitstekend toestel is voor senioren die op zoek zijn naar een eenvoudige telefoon met moderne functies. De grote toetsen en gescheiden tekens zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Het enige nadeel is dat de opslaggeheugen met 32 MB vrij beperkt is, maar dit is een veelvoorkomend probleem bij veel senioren telefoons.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Nokia 105 Neo zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.8

Praat met iedereen met de nieuwste Nokia 105. Dankzij de lange batterijduur blijf je nog langer in contact met anderen, terwijl het moderne, ergonomische design ervoor zorgt dat je je geen moment onprettig voelt, hoelang het gesprek ook duurt. De behuizing van polycarbonaat geeft je stijl en stevigheid, terwijl de speciale kleur ervoor zorgt dat krassen zo min mogelijk zichtbaar zijn. Er is ruimte voor tot wel 2.000 contactpersonen en tot 500 berichten. En als je niet praat, doe het dan even rustigaan met wat spelletjes of relax met radiomuziek. Batterijduur Laat het gesprek nog langer duren. Met een batterij die langer meegaat kan je uren praten. Nog een reden om nog geen 'tot ziens' te zeggen. Ontwerp Modern gaat hand in hand met duurzaam om een hardwerkende telefoon te creëren met een ergonomisch gevormd design dat perfect in je hand past. Capaciteit Met een capaciteit van tot wel 2.000 contactpersonen is er genoeg ruimte voor iedereen. Bovendien is er genoeg ruimte om tot 500 sms-berichten op te slaan, dus er is ook genoeg ruimte voor al je berichtjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. Fysic FM-7500 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Uitstekende mobiel voor senioren Een mobiele telefoon moet gemakkelijk zijn in gebruik. Deze FM-7500 Comfort GSM doet zijn naam eer aan. Dat komt onder andere door de grote toetsen, die het toestel gebruiksvriendelijk maken. U kunt heel gemakkelijk een telefoonnummer intoetsen of een sms-bericht typen, zonder dat u per ongeluk een verkeerde toets raakt die er vlak naast zit. Ook de eenvoud van deze telefoon is een verademing. U heeft alle functionaliteiten die u van een telecommunicatieproduct mag verwachten, maar ook niks meer dan dat. Handzaam, eenvoudig te bedienen en gesproken bediening; dat is deze telefoon in een notendop. Dit is de mobiel voor senioren die u zoekt Zoals alle mobiele telefoontoestellen van Fysic, is ook deze simlockvrij. U bepaalt dus zelf bij welke aanbieder u een abonnement afsluit. En gebruikt u liever beltegoed? Dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien is deze telefoon: Heel eenvoudig en intuïtief in gebruik, ook als u nog niet bekend bent met mobiele telefoons. Zeer goed beoordeeld op Kieskeurig.nl, een toonaangevende website voor het vergelijken van producten op het gebied van prijs en kwaliteit. Voorzien van een helder en overzichtelijk display, met extra grote weergave van letters en cijfers. Van uitstekende kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs/kwaliteitverhouding is een van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie. Voorzien van een alarmfunctie, waarmee u met één druk op de knop belt naar een vriend, buur of familielid. U kunt vijf noodnummers programmeren en als u een van deze nummer kiest, wordt er ook automatisch een sms-bericht gestuurd. De ideale mobiel voor senioren Dit is kortom, de ideale mobiel voor senioren. En dan hebben we nog niet eens alle specificaties besproken. Zoals de mogelijkheid om handenvrij te telefoneren, het instelbare gespreksvolume en het telefoonboek voor 100 nummers. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Mobiele telefoon Oplaadstation Accu Li-Ion 3.7V 800mAh Micro USB kabel Snelstartgids NL / EN / DE / FR

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Profoon PM-750 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Als u een eenvoudige mobiele senioren telefoon zoekt én u wilt niet teveel geld uitgeven, dan is de PM-750 precies voor u. De telefoon is heel erg handig te bedienen en daarom erg geschikt als GSM voor ouderen. Zoals u van Profoon gewend bent is de telefoon simlockvrij. Dus u bent helemaal vrij om de provider en het abonnement te kiezen dat bij u past. Het heldere, goedverlichte display geeft duidelijk weer welk nummer u kiest of van wie het binnenkomende gesprek is. Daarnaast is de batterijduur van deze GSM voor ouderen - in tegenstelling tot veel andere moderne telefoons - enorm. Dankzij de alarmfunctie kunt u als dat nodig is snel hulp inschakelen. Dus u kiest voor de PM-750, als uw GSM: •simpel en gebruiksvriendelijk moet zijn •een duidelijk en overzichtelijk display moet bezitten •een uitstekende prijs/kwaliteit moet hebben •en over een alarm functie moet beschikken Een eenvoudige GSM van Profoon Zoals alle toestellen van Profoon voldoet de PM-750 aan de hoogste eisen van kwaliteit. We hebben de telefoon ontwikkeld en uitgebreid getest in onze eigen Research & Development-faciliteiten in ‘s-Hertogenbosch. En zoals u gewend bent van ons krijgt u bij de PM-750 de service die u zoekt. Dat betekent dat u op onze website en in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding alle nuttige informatie kunt vinden die voor het gebruik van dit toestel nodig is. En als u toch nog vragen hebt dan helpen onze service-medewerkers u via e-mail en telefoon graag verder. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? •PM-750 mobiele telefoon •Accu •Voedingsadapter •Bureaulader •Startgids •Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse handleiding

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Denver BAS24200M zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Denver BAS24200M zwart

 • list plusDeze gsm heeft een lange batterijduur.
 • list plusHet toestel is compact en past gemakkelijk in je binnenzak.
 • list plusEen ander voordeel is de hoge kwaliteit van het toestel.

Nadelen Denver BAS24200M zwart

 • list plusHet toestel heeft geen Nederlandse spraak.
 • list plusHet toestel heeft een slechte garantie na verkoop.
 • list plusEen ander nadeel is dat het beeld na enkele maanden vervormd kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Deze uitklapbare mobiele telefoon van Denver is vanwege de eenvoudige bediening en de extra grote toetsen perfect te gebruiken als senioren telefoon. Het apparaat leent zich voor bellen en SMS-en en heeft duidelijk zichtbare iconen op het kleurenscherm van 2,4 inch. Zo kun je het apparaat ook gebruiken als radio, alarm of fototoestel. Daarnaast is er een kalender en telefoonboek. Met een druk op de knop worden de toetsen en het scherm verlicht, prettig in het donker. Heel handig is de SOSknop. Je hoeft alleen maar op deze knop te drukken en één van de voorgeprogrammeerde nummers wordt direct gebeld. Het apparaat is voorzien van Bluetooth, zodat je zonder kabeltje muziek kunt luisteren of foto's kunt versturen. Het uitklapmodel zorgt dat scherm en toetsenbord extra beschermd zijn. Het design is slank en stijlvol en de mobiele telefoon ligt prettig in de hand. Het apparaat is simlockvrij, wat betekent dat je elke provider kunt kiezen. Perfect als senioren telefoon Dankzij de extra grote knoppen en de SOS knop waarmee je het vooraf ingestelde nummer met één druk op de knop belt, is deze telefoon perfect geschikt als senioren telefoon! Bel een vooraf ingesteld telefoonnummer met één druk op de knop Voer tot 5 telefoonnummers van vrienden of familie in de SOS-lijst van de telefoon in. Kies of u een persoonlijk alarm wilt laten klinken, een tekstbericht wilt sturen en/of alleen uw SOS-lijst wilt bellen wanneer de SOS-functie is ingeschakeld. Met één aanraking (houd de SOS-knop op de achterkant van de telefoon 2 seconden ingedrukt) wordt SOS ingeschakeld. Moderne telefoon in een ouderwets jasje Hoewel gemakkelijk te gebruiken, heeft deze telefoon nog steeds een aantal geweldige functies die hem onderscheiden van de massa. Wordt vooraf geladen met 2 achtergronden & 5 beltonen.Deze GSM is simpel in gebruik, maar wel voorzien van moderne functies zoals Bluetooth. Hiermee kun je draadloos muziek afspelen en koppelen aan het gewenste apparaat zoals een speaker of koptelefoon. Ook kun je met Bluetooth draadloos foto's en/of video's versturen. Er is dus geen kabel meer nodig! Simlock vrij Omdat deze senioren telefoon simlockvrij is, bent u niet afhankelijk van één provider. Eenmaal de telefoon aangeschaft, hoeft u enkel nog een willekeurige simkaart in het toestel te plaatsen. Welke provider u kiest maakt dus niet uit! Deze GSM is geschikt voor alle simkaarten/providers welke 2G netwerkt bieden! Dual SIM (twee SIM-kaarten op hetzelfde toestel) Wilt u een zakelijk én privénummer maar heeft u geen zin om twee verschillende telefoons aan te schaffen? Dan is deze (senioren) telefoon ideaal geschikt voor u! Dankzij het Dual-SIM slot kunnen er namelijk twee Simkaarten in dezelfde telefoon worden geplaatst! Super handig! Alle voordelen op een rij: Simlockvrij Grote toetsen, Meerdere functies, zoals SMS, camera (0,8 megapixel), alarm en radio Organizer-icoon voor kalender en telefoonboek SOS-knop waarmee voorgeprogrammeerde nummers direct worden gebeld Voorzien van oplader, voor 120 uur op stand-by of 3 uur gesprekstijd Met oplaadstation Aan de zijkant een volumeknop en een opening voor een koptelefoon Slank en ergonomisch ontwerp, uitklapbaar en zo extra beschermd 2,4 inch kleurenscherm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Profoon PM-778 grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Profoon PM-778 grijs

 • list plusDeze telefoon is zeer duurzaam en gaat lang mee, wat belangrijk is voor senioren die niet vaak hun telefoon willen vervangen.
 • list plusDe telefoon heeft een heldere display, wat het gemakkelijk maakt om te zien en te lezen voor senioren met verminderd zicht.
 • list plusDe telefoon is compact en praktisch van formaat, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen en vast te houden voor senioren met verminderde mobiliteit.

Nadelen Profoon PM-778 grijs

 • list plusHet instellen van de telefoon kan moeilijk zijn voor senioren die niet bekend zijn met technologie, wat kan leiden tot frustratie.
 • list plusHet opladen van de batterij kan lastig zijn vanwege de slechte manier van laden, wat een nadeel kan zijn voor senioren die afhankelijk zijn van een goed opgeladen telefoon.
 • list plusDe telefoon kan te ingewikkeld zijn voor sommige senioren, wat kan leiden tot ongebruikte functies en een minder bevredigende gebruikerservaring.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.2

Zoek je een basic GSM zonder poespas? Dan is de Profoon PM-778 grijs iets voor jou! Deze GSM heeft alles wat je nodig hebt: grote toetsen, een helder scherm en een alarmknop voor noodgevallen. Bovendien kun je twee telefoonnummers programmeren die je met één druk op de knop kunt bellen. Handig voor als je snel je kinderen of beste vrienden wilt bereiken.

De batterijcapaciteit is 600 mAh, wat genoeg is voor een paar dagen gebruik voordat je de GSM weer moet opladen. Het type netwerkfrequentie is dual-band, waardoor je netwerkverbinding betrouwbaar is. En met een netwerksnelheid van 2G kun je zonder problemen bellen en SMS'en.

De Profoon PM-778 grijs heeft geen camera, flitser of Bluetooth, maar dat maakt hem juist zo eenvoudig in gebruik. Je hoeft geen ingewikkelde handleidingen door te nemen om de GSM te begrijpen. Het gespreksvolume en belvolume kun je zelf instellen, en het scherm laat je zien hoe vol de batterij nog is en hoe lang je al hebt gebeld.

Deze GSM is perfect voor ouderen, kinderen of mensen die gewoon een eenvoudige GSM willen die doet wat hij moet doen. De Profoon PM-778 grijs is van uitstekende kwaliteit en wordt geleverd met een handleiding in vier talen. En omdat Profoon al 45 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van elektronica, kun je er van op aan dat je een betrouwbaar product krijgt.

Mijn persoonlijke mening? Als je op zoek bent naar een GSM zonder toeters en bellen, is de Profoon PM-778 grijs een goede keuze. Hij doet wat hij moet doen en is eenvoudig in gebruik. Het enige nadeel is misschien dat je hem niet kunt gebruiken voor internet of het maken van foto's, maar daar is de GSM ook niet voor bedoeld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Samsung 1272 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Als u een mobiele telefoon voor senioren zoekt, biedt Samsung u een uitgebreide en uitstekende keuze. Onze toestellen blinken uit in gebruiksgemak en eenvoudige bediening. Zoals deze Klap GSM met een helder en duidelijk kleurendisplay en extra grote weergave van cijfers en letters. Dat leest een stuk prettiger! Bovendien is deze telefoon geschikt voor hoortoestellen, wat betekent dat u het geluid kunt afstemmen. Geen schelle tonen of onhoorbaar lage tonen meer, maar een prima verstaanbare geluidskwaliteit. Onze telefoons kunnen alles wat u van een mobiele telefoon verwacht, zonder extra functies die het toestel nodeloos ingewikkeld maken. Zo kunt u bijvoorbeeld bellen, sms’en en – in geval van nood - vijf noodnummers bereiken met één druk op de knop. U kunt het toestel ook als wekker, agenda of radio gebruiken. Alle functionaliteiten zijn eenvoudig te bedienen, zodat u optimaal van de mogelijkheden van uw telefoon profiteert. Samsung E1272 is ontworpen om perfect in uw hand te passen en was ontworpen met stijl en mobiliteit in gedachten. Met dit eenvoudige ontwerp kunt u de telefoon in elk etui stoppen zonder u zorgen te maken over de ruimte. Bovendien biedt de kiezel-achtige buitenkant een comfortabele grip met een meer stijlvolle uitstraling. Met twee kleurenopties, wit en zwart, kunt u uw telefoon afstemmen op uw individuele stijl. Met de Samsung GT-E1272 geniet u van echte eenvoud die uw actieve levensstijl verrijkt. Gratis Simkaart Deze Prepaid telefoon wordt geleverd met een gratis simkaart en is overal ter wereld te gebruiken. Je hoeft niet nog een simkaart aan te schaffen. Deze Samsung is simlockvrij en accepteert dus alle providers wereldwijd. Stel dat je even in het buitenland bent en je wilt niet je abonnement gaan gebruiken omdat achteraf een dure factuur wordt. Dan kun je daar een goedkope prepaid simkaart aanschaffen en deze zetten in je simlockvrije telefoon. Je bent meteen bereikbaar. Extra functies van de Sez Goods Prepaid Telefoon: Gemaakt van hoogwaardig kwaliteit Gemakkelijk en handig in gebruik Klein compact formaat Dit toestel is voorzien van gescheiden toetsen en grote tekens en is daardoor fijn in gebruik. Specificaties: 4 MB opslaggeheugen Schermdiagonaal - 1,77 inch 3.5mm audio poort aanwezig CE gecertificeerd product Inhoud verpakking: 1 x Samsung E1272 1 x Accu 1x Oplader 1x Gratis simkaart 100% Klanttevredenheid Met onze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie kunt u, indien het product niet bevalt altijd kosteloos het artikel naar ons terugsturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. LIPA V909T zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Nu ook met Nederlands menu en een Nederlandse handleiding. Deze zit in het pakket, maar is ook digitaal op te vragen. Ben je op zoek naar een senioren telefoon met grote toetsen, harder geluid, grotere tekens en een SOS knop? Dan is de Uniwa V909T senioren telefoon wat voor jou. Ook ontvang je een docking station in het pakket. Hiermee kan je de telefoon opladen en ergens in de woonkamer neerzetten. Dit is een klaptelefoon waarbij het scherm en de toetsen beschermd worden als je het toestel inklapt. Klaptelefoon, grote toetsen en grotere display Dit toestel is een klaptelefoon wat betekent dat je het kan inklappen. De toetsen en het scherm worden hierdoor beschermd. Ook kan je het makkelijk in je zak doen. Daarnaast bevat het toestel grote toetsen en een grotere display. Alles is goed zichtbaar en de tekens zijn uitvergroot wat ten goede komt voor slechtzienden. Het geluid is ook wat harder, waardoor je extra goed kan horen als je gebeld wordt. Met docking station De senioren telefoon wordt geleverd met een docking station. Dit houdt in dat je het toestel hierin kan plaatsen om het op te laden. Ook kan je het ergens in de woonkamer plaatsen zodat het goed zichtbaar is voor je. Beeld en camera Het toestel beschikt over twee schermen. Het scherm aan de binnenkant beschikt over een grootte van 2.8 inch. Het scherm aan de buitenkant beschikt over een grootte van 1.77 inch. De telefoon beschikt over een camera aan de achterkant met 0.3 megapixels. Simkaart 4G Je kan een simkaart in het toestel plaatsen welke de 2G, 3G en 4G netwerken ondersteunen. Zo kan je bellen en gebeld worden, maar ook sms'en. SOS functie De Uniwa V909T senioren telefoon beschikt over een SOS noodknop. Deze kan je activeren en je kan hier 5 nummers instellen om te bellen bij een noodgeval. Er zal dan gebeld worden totdat er iemand opneemt. Ook kan je een nood SMS sturen. Het is handig om dit van tevoren in te stellen en het te oefenen. Zo kan het soepel verlopen mocht het een keer nodig zijn. Aansluitingen Dit model heeft de volgende aansluitingen: NANO SIM. Micro usb voor data en opladen. Bluetooth 2.1. Besturing en batterij Dit model wordt bestuurd door ThreadX wat speciaal gemaakt is voor senioren. Het is erg eenvoudig en makkelijk te begrijpen. De batterij bevat 2250 mAh aan inhoud en is op te laden, maar ook te vervangen. Verdere extra functies van de telefoon zijn: FM-Radio, Alarm, kalender, calculator, VoLTE E-book, speed dial en zaklamp. In het pakket ontvang je de Uniwa V909T senioren telefoon, een batterij, een oplader, handleiding en een docking station. Haal eerst het stickertje van de batterij voordat je het gebruikt, dan kan je het starten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste GSM voor fotografie: Fysic FM-50 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fysic FM-50 zwart

 • list plusDeze telefoon heeft grote toetsen, wat het gemakkelijk maakt voor ouderen om te bellen.
 • list plusDe telefoon heeft een SOS-knop met locatie, wat handig kan zijn in noodgevallen.
 • list plusHet toestel is simlockvrij, waardoor het met verschillende providers gebruikt kan worden.

Nadelen Fysic FM-50 zwart

 • list plusHet invoeren van gegevens en pincode kan omslachtig zijn, wat voor sommige gebruikers een uitdaging kan zijn.
 • list plusDe volumeknop en aan/uitknop zijn aan de buitenkant van het toestel geplaatst, wat het kwetsbaar maakt voor beschadigingen.
 • list plusDe usb-aansluiting is niet omkeerbaar, wat het kwetsbaar maakt voor beschadigingen en het opladen via snoer kan lastig zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar betrouwbare GSM voor senioren? Dan is de Fysic FM-50 zwart een goede keuze. Met 4 grote fototoetsen en grote letters en cijfers op het scherm is deze GSM gemakkelijk te bedienen. Je hoeft geen nummers te onthouden of in te toetsen, druk gewoon op de foto van de persoon die je wilt bellen. En met de SOS knop op de achterkant van het toestel kan je snel hulp inschakelen in geval van nood. Het toestel stuurt automatisch een noodbericht naar vijf vooraf ingestelde nummers, inclusief je locatie dankzij de GPS-functie.

Wat deze GSM echt onderscheidt van andere toestellen is de combinatie van de fototoetsen en de SOS knop. Het is een geweldig hulpmiddel voor senioren die misschien moeite hebben met het onthouden van nummers of niet altijd in staat zijn om snel hulp in te schakelen in geval van nood. De batterij heeft een capaciteit van 800 mAh en het toestel werkt op een 2G-netwerk.

Het enige nadeel van deze GSM is dat het geen Bluetooth heeft. Maar als je op zoek bent naar een eenvoudige, betrouwbare GSM met handige functies voor senioren, dan is de Fysic FM-50 een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te bedienen, het biedt hulp in noodsituaties en het heeft een goede batterijduur. Kortom, een geweldige GSM voor senioren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

10. LIPA V1000 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

Nu met Nederlands menu en een Nederlandse handleiding. Deze zit in het pakket, maar is ook digitaal op te vragen. Ook is een Franstalige handleiding op te vragen. Ben je op zoek naar een senioren telefoon met grote toetsen, harder geluid, grotere tekens en een SOS knop? Dan is de Uniwa V1000 senioren telefoon wat voor jou. Ook ontvang je een docking station in het pakket. Hiermee kan je de telefoon opladen en ergens in de woonkamer neerzetten. Dit is een klaptelefoon waarbij het scherm en de toetsen beschermd worden als je het toestel inklapt. Bar telefoon, grote toetsen en grotere display Dit toestel heeft een rechthoekige vorm en is niet uit te klappen. Hierdoor beschikt het model over een compact formaat en kan je het makkelijk in je zak doen. Daarnaast bevat het toestel grote toetsen en een grotere display. Alles is goed zichtbaar en de tekens zijn uitvergroot wat ten goede komt voor slechtzienden. Het geluid is ook wat harder, waardoor je extra goed kan horen als je gebeld wordt. Met docking station De senioren telefoon wordt geleverd met een docking station. Dit houdt in dat je het toestel hierin kan plaatsen om het op te laden. Ook kan je het ergens in de woonkamer plaatsen zodat het goed zichtbaar is voor je. Beeld en camera Het toestel beschikt over een scherm aan de voorkant. Dit scherm heeft een grootte van 2.31 inch. De telefoon beschikt over een camera aan de achterkant met 0.3 megapixels. Simkaart 4G Je kan een simkaart in het toestel plaatsen welke de 2G, 3G en 4G netwerken ondersteunen. Zo kan je bellen en gebeld worden, maar ook sms'en. SOS functie De Uniwa V1000 senioren telefoon beschikt over een SOS noodknop. Deze kan je activeren en je kan hier 5 nummers instellen om te bellen bij een noodgeval. Er zal dan gebeld worden totdat er iemand opneemt. Ook kan je een nood SMS sturen. Het is handig om dit van tevoren in te stellen en het te oefenen. Zo kan het soepel verlopen mocht het een keer nodig zijn. Aansluitingen Dit model heeft de volgende aansluitingen: NANO SIM. 3.5 mm microfoon. Micro usb voor data en opladen. Bluetooth 3.0 MicroSD kaart tot maximaal 64 GB. Besturing en batterij Dit model wordt bestuurd door ThreadX wat speciaal gemaakt is voor senioren. Het is erg eenvoudig en makkelijk te begrijpen. De batterij bevat 2250 mAh aan inhoud en is op te laden, maar ook te vervangen. Verdere extra functies van de telefoon zijn: FM-Radio, Alarm, kalender, calculator, VoLTE E-book, speed dial en zaklamp. In het pakket ontvang je de Uniwa V1000 senioren telefoon, een batterij, een oplader, handleiding en een docking station. Haal eerst het stickertje van de batterij voordat je het gebruikt, dan kan je het starten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gsms. Er zijn namelijk 376 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!