De Bestenu Smartwatch Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 01/17/2020


Een smartwatch is niet simpelweg een slim horloge, maar een complete, digitale mini computer om je pols. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, merken en meer. Waar moet je allemaal aan denken bij een smartwatch en hoe kies je de beste? Dat lees je hier.

Wat kun je met een smartwatch?

Ten eerste kun je de smartwatch aan je telefoon koppelen. Sterker nog, de meeste smartwatches hebben het nodig om aan een telefoon gekoppeld te zijn. Zo heb je toegang tot de contacten, apps en andere data die in je telefoon staan.

De ene smartwacht is uitgebreider dan de andere en fabrikanten proberen elkaar constant te overtreffen met het aantal functies. Nieuwe smartwatches hebben daarom dus ook vaak meer opties. Je kan tegenwoordig met bijna elke smartwatch de volgende dingen doen:

  • De tijd en datum bekijken (digitaal)
  • WhatsApp berichten, smsjes en e-mails lezen
  • Je hartslag meten
  • Bellen
  • Stappen tellen
  • GPS inschakelen en routes vastleggen
  • Foto's en video's bekijken
  • Muziek luisteren
  • Slaapritme bijhouden

Sommige smartwatches zijn uitgerust met een camera. In dat geval maak je met de smartwatch dus ook foto's! Het koppelen van betaalgegevens kom ook steeds vaker voor, onder andere door het gebruik van Apple Pay. Je kan dan makkelijk in-app aankopen doen. Alle apps die op de smartwatch te gebruiken zijn vind je in de App Store van het desbetreffende besturingssysteem.

Hoe werkt een smartwatch?

Eerst koppel je de smartwatch aan jouw telefoon. Hiervoor heb je een bluetooth verbinding en smartwatch app op je telefoon nodig. De smartwatch app vind je in de Apple of Android App Store, afhankelijk van de soort telefoon die je hebt. Je installeert de app op je telefoon.

Zet bluetooth op beide apparaten aan en zorg ervoor dat ze verbinding met elkaar maken. Wanneer de verbinding geregeld is, synchroniseer je de smartwatch en telefoon met elkaar. Zo krijgt de smartwatch alle benodigde data en toegang om goed te werken.

Nu zijn de apparaten gekoppeld en gesynchroniseerd. Klaar voor gebruik! Vanuit de smartwatch kun je ook naar de App Store. Hier vind je apps met allerlei verschillende toepassingen die je op je smartwatch kan gebruiken. Van e-mails lezen tot muziek luisteren, het OV checken en nog meer is nu allemaal binnen handbereik. Sterker nog, het zit om je pols!

Wat voor telefoon heb je voor een smartwatch nodig?

Niet elke telefoon kan aan een smartwatch gekoppeld worden. Andere soorten mobiele telefoons zijn tegenwoordig zeldzaam, maar om te beginnen moet het een smartphone zijn. De smartphone hoeft niet het nieuwste model te zijn, maar erg verouderde modellen worden meestal niet meer ondersteund met updates. Die hebben dus geen mogelijkheid om een smartwatch te koppelen.

Bij de productinformatie van een smartwatch vind je precies terug vanaf welk smartphone model het koppelen mogelijk is. Bij Apple ligt dit vaak ongeveer bij de iPhone 6S. Bij Android modellen moet het toestel nog ondersteund worden met software updates.

Dan is er ook nog een soort smartwatch die helemaal zelfstandig functioneert en waar je dus geen telefoon voor nodig hebt: de standalone smartwatch. Zoals de naam al zegt is dit een zelfstandige smartwatch die zonder koppelingen werkt. Het voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt wat voor telefoon je hebt. Het nadeel is dat je dus niets van je mobiel kan besturen of bekijken.

Welke smartwatch voor iPhone?

Als bezitter van een iPhone heb je een smartwatch nodig die met het besturingssysteem iOS samen kan werken. Alle Apple Watch modellen werken standaard met iOS, maar er zijn meer smartwatch merken die aan iPhones gekoppeld kunnen worden. Zo sluiten Fitbit modellen ook aan op iOS en zijn er zelfs Samsung smartwatches die op iPhones aangesloten kunnen worden.

Hoewel je naast Apple Watch meer opties hebt voor de iPhone, synchroniseren de Apple smartwatches net wat beter met iPhones. De instellingen zijn beter op elkaar afgestemd en met je Apple ID heb je alles direct bij de hand.

Van de Apple Watch modellen heeft de 5 series lijn je het meest te bieden. Voor synchronisatie hoef je alleen maar je telefoon en smartwatch bij elkaar in de buurt te leggen. De Apple Watch heeft een eigen App Store en je hebt dus direct toegang tot alle mogelijkheden. De smartwatch hoeft niet in de buurt van je telefoon te zijn om optimaal te werken, wat ook een handig pluspunt is.

De series 5 lijn heeft ook meteen de duurste modellen. Een goedkopere en goed beoordeelde optie zijn de series 3 modellen. Deze smartwatches vereisen wel dat je telefoon op niet al te verre afstand is. Ook mist dit model een slaaptracker.

Welke smartwatch voor Android?

Telefoons die op het besturingssysteem Android draaien, koppel je aan een smartwatch die daar op aansluit. Je kijkt dus naar smartwatches die compatible zijn met Android. Smartwatches die deze eigenschap hebben zijn van de merken Samsung, Fitbit en Garmin. Ook produceert Huawei enkele smartwatch modellen.

Er zijn meer merken die smartwatches produceren, maar de genoemde merken zul je het meest tegenkomen en zijn gemiddeld het best beoordeeld. Zo lang je telefoon een geschikte update van het besturingssysteem Android heeft, kun je elke smartphone koppelen. iPhones hebben het besturingssysteem iOS, dus die vallen af in deze categorie.

Wat modellen betreft is de Samsung Galaxy Watch een goed beoordeelde, sterkte optie. Deze smartwatch heeft de meeste mogelijkheden op het gebied van applicaties, heeft een strak design en het scherm is bestand tegen vingerafdrukken en vegen. Een nadeel is dat het één van de duurdere smartwatches is.

De Fitbit Versa 2 heeft een lagere prijs en is een fijne smartwatch. Je hebt de keuze uit een breed scala aan applicaties en kan zelfs contactloos betalen. De beoordelingen liegen er ook niet om; de Fitbit Versa 2 scoort hoog in reviews van consumenten.

Hoeveel kost een smartwatch?

De prijzen van smartwatches lopen nogal uiteen en zijn sterk afhankelijk van een aantal verschillende factoren. De meeste smartwatch modellen kosten tussen de €200 en €600. Goedkopere en duurdere opties bestaan, maar komen weinig voor.

De prijs is onder andere afhankelijk van het merk. Apple producten hebben bijvoorbeeld een vast prijskaartje dat wat aan de hoge kant uitpakt. Hun prijzen zijn in ieder geval consequent. De collectie of lijn waar de smartwatch uit komt heeft ook invloed: het laatste model is duurder dan de oudere generaties, net zoals dat bij telefoons het geval is.

Ten slotte zijn de kwaliteit en extra technische snufjes ook van invloed op de prijs. De schermkwaliteit is daar een goed voorbeeld van: een Retina scherm kost bijvoorbeeld nu eenmaal wat meer. Contactloos betalen en hoge afstand van de smartphone kunnen hebben zijn opties die vooral in de nieuwere modellen zitten.

Van de genoemde merken is Fitbit het goedkoopst. Een smartwatch van dit merk kost je ongeveer €200. Huawei en Samsung liggen mooi in het midden met prijzen tussen de €200 en €400. Apple en Garmin verkopen de duurste modellen, met prijzen die voornamelijk tussen de €400 en €650 liggen.

Hoe komt deze handige Smartwatch ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Smartwatch ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Smartwatchs, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Smartwatchs die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Smartwatchs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Smartwatchs stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Smartwatchs

De beste Smartwatchs in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung Galaxy Watch3 Zwart 45 mm ben jij continu op de hoogte van de belangrijkste informatie. Je krijgt al jouw notificaties binnen op je pols. Je ziet 's ochtends wat voor weer het wordt en welke afspraken je in je agenda hebt. Ook inkomende oproepen beantwoord je gemakkelijk vanaf je pols. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Het horloge is kleiner, dunner en lichter dan zijn voorganger en heeft een verstelbaar leren bandje. Dat geeft jouw horloge een stijlvolle, tijdloze uitstraling. De Watch3 heeft verschillende sportprofielen, dus je gebruikt het ook in de sportschool. Wissel wel het bandje van je Galaxy Watch3, want leer is niet geschikt om mee te sporten of zwemmen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

1. Samsung Galaxy Watch3 Zwart 45 mm


Product informatiePlus or Show more

Maak kennis met de Apple Watch Series 6. Deze Apple Watch meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende nieuwe sensor en app. Maak een ECG waar en wanneer het jou uitkomt en bekijk in één oogopslag je work‑outgegevens op het verbeterde always‑on Retina-display. Met Apple Watch Series 6 om je pols ligt een gezonder, actiever, meer connected leven binnen handbereik. De smartwatch heeft een aluminium kast die licht is in gewicht en gemaakt van hoogwaardig 100% gerecycled aluminium. Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE. Zuurstofgehalte meten Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je algehele conditie. Je kunt eruit afleiden hoe goed je zuurstofopname is en hoeveel zuurstof er beschikbaar is voor je lichaam. Met de baanbrekende nieuwe sensor en de app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. De zuurstofsaturatiesensor is geïntegreerd in de volledig vernieuwde achterkant van de kast, en werkt samen met de Saturatie-app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Maak een hartritme filmpje Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken dat gelijk staat aan een elektrocardiogram met één afleiding. Deze bijzondere feature kan artsen cruciale informatie bieden. De elektroden in de Digital Crown en achter op de kast werken samen met de ECG-app om zo de elektrische signalen van je hart vast te leggen. Door de Digital Crown aan te raken, genereer je al binnen 30 seconden een ecg-golfvorm. Workouts Kies uit een grote hoeveelheid work-outs zoals yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Til je pols op en je ziet alle info die belangrijk voor je is. Ga verder, hoger en dieper met gps, realtime hoogte-informatie en het ingebouwde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprintjes, push-ups, poses en sprongen. Til simpelweg je pols op om gegevens te zien over afstand, tempo, ronden, pasritme, verbrande calorieen en je hartslag. Met de always-on hoogtemeter kun je in real time hoogteverschillen bijhouden. Slaapmeting De nieuwe Slaap-app helpt je iedere nacht de nodige uurtjes slaap te halen. Voldoende slaap is van groot belang voor een goede gezondheid. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. Je stelt zelf de slaapdoelen in die je wilt behalen. Altijd op de hoogte Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e‑mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg stap voor stap een route in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is. Always-on Retina-display Bekijk je work-outgegevens op het always-on Retina-display, dat buiten nu 2,5x zo helder is als je je arm omlaag hebt. Zo is alle informatie op je wijzerplaat beter te zien dan ooit. Dus zelfs in de volle zon kun je tijdens het sporten je gegevens goed zien, zonder je pols op te tillen. Juridische informatie De metingen van de Saturatie-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene conditie- en gezondheidsdoeleinden. De ECG-app en waarschuwing bij een onregelmatig hartritme vereisen de nieuwste versie van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar. De waarschuwing bij een onregelmatig hartritme is niet bedoeld voor gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrilleren is vastgesteld. Om SOS-noodmelding te kunnen gebruiken op een Apple Watch zonder mobiele netwerkverbinding, moet je iPhone in de buurtzijn. Heb je je iPhone niet bij je, dan moet je Apple Watch verbonden zijn met een bekend wifinetwerk en moet je ‘Bellen via wifi’ instellen.

2. Apple Watch Series 6 - 44 mm - Spacegrijs


Product informatiePlus or Show more

De Samsung Galaxy Watch Active2 valt op door het minimalistische en verfijnde design. Het horloge is vooral een verlengstuk van je telefoon. Je belt ermee zolang het via bluetooth verbonden is met je telefoon. Je ontvangt berichten die je gelijk beantwoordt vanaf je pols. Niet met standaard reacties, maar met spraakbediening of het kleine toetsenbord. Met de touch rand scroll je gemakkelijk door alle apps die je uitbreidt in de Galaxy Store. Hier voeg je Uber, Google Maps of Strava toe. Dankzij de zelfstandige muziekspeler bewaar je muziek op het horloge. Koppel een koptelefoon via bluetooth en luister muziek voor extra motivatie tijdens het sporten. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Let op: de Active2 werkt niet altijd goed samen met iPhones. Afhankelijk van je model en IOS versie kun je bijvoorbeeld niet reageren op berichten of gebruik maken van de Samsung Health app. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

3. Samsung Galaxy Watch Active2 Rose Goud 40 mm Aluminium


Product informatiePlus or Show more

De Fitbit Versa 3 Zwart motiveert je de hele dag door om te blijven bewegen. Dankzij de ingebouwde gps ontvanger legt het horloge je sportprestaties en route vast in de Fitbit App op je smartphone zonder dat je deze mee hoeft te nemen. Deze opvolger van de Versa 2 heeft een speaker waardoor je overal geniet van je favoriete muziek. Ook berichten lees je gemakkelijk af van het haarscherpe AMOLED scherm. Bovendien meet de Versa 3 je slaapritme waardoor je je nachtrust verbetert. Je bankpasje laat je voortaan thuis, betalen doe je vanaf nu met de Fitbit Pay betaaldienst. Houd voor de grote aankopen wel rekening met een betaallimiet welke verschilt per bank. Let op: je krijgt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel er een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

4. Fitbit Versa 3 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Blijf op de hoogte en houd je dagelijkse activiteiten bij met Apple Watch SE 40mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband. Op het heldere Retina scherm lees jij je berichten gemakkelijk af en reageer je op inkomende oproepen en berichten. Met Apple Watch SE werk jij elke dag aan je gezondheid. Zo geeft SE je een herinnering om je handen te wassen als je thuiskomt. Ook houdt Apple Watch SE je stappen, hartslag en workouts voor je bij. Als je valt, registreert Apple Watch SE je val dankzij valdetectie. Het horloge belt de hulpdiensten als je niet op tijd reageert. Draag Apple Watch als je slaapt, want het meet je nachtrust. SE is waterdicht, dus je houdt 'm om als je gaat zwemmen of douchen. Let op: je krijgt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel er een thuislader bij. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 centimeter. Let op: om Apple Watch te gebruiken heb je iPhone 6S of nieuwer nodig met iOS 14 of nieuwer.

5. Apple Watch SE 40mm Space Gray Aluminium Zwarte Sportband


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 3 vereist een iPhone 6s of nieuwer met een iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De combinatie van de Watch Series 3 en Android werkt niet optimaal. De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks aan slimme functies. Hij is erg geschikt voor jou als fanatieke buitensporter door de ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met nog meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen. Op elk niveau verbeterd. Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde Hartslag‑app. Ingebouwde hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. En een snellere processor zodat Siri tegen je kan praten. Nieuw: Apple Watch Series 3. Het is nu makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven. GPS en hoogtemeter. Ga verder. Ga hoger. Ga dieper. Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work‑outs buiten. De hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. En na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken. Lekkerder trainen met je favoriete playlists om je pols. Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. Het maakt niet uit waarnaartoe. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training weer vol voor gaan. Altijd klaar voor het zwembad of de zee. Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet je work‑outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker. Blijf bij jouw favoriete apps. Of je nou graag circuittrainingen of yoga doet, gebruik gewoon de apps die je al kende. Want ook die work‑outs tellen mee om je Activiteit-ringen rond te krijgen Rolstoelgebruikers. Fitness voor iedereen. Voor rolstoelgebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun roltechniek en het terrein om tot accurate Activiteit-gegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee work‑outs speciaal voor rolstoelers. Apple Pay In 2019 komt Apple met de introductie van Apple Pay in Nederland. De betaaldienst zorgt ervoor dat jij contactloos kan betalen met jouw Apple Watch. Hierdoor kan jij je portemonnee met een gerust hart thuis laten. Apple Pay is veilig te gebruiken doordat er verificatie nodig is via Touch ID, Face ID of je toegangscode. Het betaalsysteem is zowel geschikt voor betalingen onder als boven de 25 euro. Apple Pay is binnenkort te gebruiken in combinatie met ING, verwachting is dat andere banken snel zullen volgen.

6. Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs


Product informatiePlus or Show more

De Samsung Galaxy Watch Active2 Zwart 44 mm Aluminium valt op door het minimalistische en verfijnde design. Het horloge is vooral een verlengstuk van je telefoon. Je belt ermee zolang het via bluetooth verbonden is met je telefoon. Je ontvangt berichten die je gelijk beantwoordt vanaf je pols. Niet met standaard reacties, maar met spraakbediening of het kleine toetsenbord. Met de touch rand scroll je gemakkelijk door alle apps die je uitbreidt in de Galaxy Store. Hier voeg je Uber, Google Maps of Strava toe. Dankzij de zelfstandige muziekspeler bewaar je muziek op het horloge. Koppel een koptelefoon via bluetooth en luister muziek voor extra motivatie tijdens het sporten. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Let op: de Active2 werkt niet altijd goed samen met iPhones. Afhankelijk van je model en IOS versie kun je bijvoorbeeld niet reageren op berichten of gebruik maken van de Samsung Health app. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

7. Samsung Galaxy Watch Active2 Zwart 44 mm Aluminium


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Galaxy Watch is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor de iPhone-gebruikers geldt dat iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund. Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gekoppeld aan het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen. Ontwerp De nieuwe definitie van authenticiteit. De Galaxy Watch sluit aan bij jouw lifestyle met een authenticiteit die zichtbaar is in de diverse wijzerplaten met diepte- en lichteffecten. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge. Kies je eigen stijl Personaliseer je Galaxy Watch met het bandje van jouw voorkeur. Kies een bandje dat past bij je outfit of humeur voor je de deur uitgaat. Ga voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies een eigen bandje – de Galaxy Watch met een kastdiameter van 42 mm kan worden gecombineerd met een bandje van 20 mm en op het model van 46 mm past een 22 mm bandje. Always On, altijd bij de tijd De Galaxy Watch is een Always On-horloge en je hoeft dus geen knop in te drukken of aan de ring te draaien om de tijd weer te geven. Je kunt het sAMOLED-display instellen op een continue tijdsweergave zodat je dag en nacht ziet hoe laat het is. Altijd je muziek bij de hand Met de Galaxy Watch LTE reist je muziek met je mee, waar je ook gaat. Als je je muziek online streamt en je Galaxy Watch aansluit op je draadloze oortjes kun je zelfs zonder telefoon gaan joggen. Batterij gaat lang mee Laat je oplader eens een nachtje tot rust komen. De batterij van de Galaxy Watch gaat met één keer opladen een hele tijd mee, zodat je langdurig je gesprekken, muziek en nog veel meer kunt beheren. Hou je vooruitgang bij Je Galaxy Watch is je eigen persoonlijke trainer waardoor je meer kunt trainen en minder hoeft te plannen. Je horloge kan je hartslag meten en zes activiteiten registreren tijdens je training. Selecteer meer om tot 35+ verschillende activiteiten te meten. Conditie opvolgen Dankzij Samsung Health kun je de bestaande features op je Galaxy Watch verder uitbreiden en je conditie, inclusief hartslag en calorieverbruik, in detail volgen en vastleggen. Rust, relax en haal meer uit jezelf Kom meer te weten over je nachtrust zodat je beter aan je dag kunt beginnen. De Galaxy Watch registreert je slaapkwaliteit en legt die in 4 slaapfases vast. Hij volgt ook je stressniveaus op en helpt je om die met ademhalingsoefeningen te verminderen. Elke dag op de hoogte Wakker worden en meteen al helemaal up-to-date. De Galaxy Watch detecteert wanneer je wakker wordt en geeft meteen een ochtendoverzicht van het weer, je agenda voor die dag, reminders en nog veel meer. Evalueer je dag Blik terug op je dag voor je naar bed gaat. Een ander overzicht op basis van je slaappatroon wordt getoond voor je gaat slapen, inclusief openstaande reminders en je gezondheidsgegevens voor die dag. Apps in overvloed Bekijk de grote keuze in apps voor je Galaxy Watch en selecteer wat er bij je past. In dit grote en steeds groter wordende aanbod heb jij het voor het kiezen. Prestaties Breng je route in kaart en ga voorbereid op pad De Galaxy Watch heeft een GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Je horloge heeft ook een geïntegreerde altimeter en barometer voor als je eens de avontuurlijke tour wil opgaan. Ontworpen voor optimale prestaties Draag je Galaxy Watch in de regen of andere uitdagende omstandigheden. Het horloge is 5 ATM waterdicht en voldoet aan een militaire standaard zodat jij buiten actief kunt blijven zelfs in de zwaarste omstandigheden. Laat je portemonnee thuis Met Samsung Pay op je Galaxy Watch doe je elke aankoop in een handomdraai – je telefoon of je portemonnee kan je gewoon thuislaten. Eenvoudig opladen Het opladen van de Galaxy Watch is een fluitje van een cent. Zet die op het draadloze oplaadstation* en het horloge begint meteen op te laden.

8. Samsung Galaxy Watch - Smartwatch heren - 46mm - Zwart/zilver


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Watch Active is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor de iPhone-gebruikers geldt dat iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund. Maak kennis met de Galaxy Watch Active! De smartwatch die jou ondersteunt in het opbouwen, vasthouden en verbeteren van een gezonde levensstijl. Welke functionaliteiten zijn er mogelijk bij deze smartwatch? Berichten ontvangen en versturen, mail lezen, navigatie, opnemen en ophangen. Let op: Met deze smartwatch kun je niet bellen. Het is alleen mogelijk om op te nemen of op te hangen via de smartwatch via je telefoon. Batterijduur Deze smartwatch gaat ongeveer 45 uur mee wanneer er niet gebruik gemaakt wordt van speciale sportfuncties. Wanneer deze functies wel gebruikt worden gaat de smartwatch ongeveer12 uur mee. Bij het luisteren naar muziek via het horloge is de batterijduur 8 uur. Design Dankzij het lichte, dunne, schok- en waterbestendige design is de Galaxy Watch Active uitermate geschikt om een diverse reeks aan sportoefeningen te tracken. Dankzij het IP68-certificaat en 5ATM is de Galaxy Watch Active ook te gebruiken in zoet of zout water, tot wel 50 meter diep. Spotify Koppel de Galaxy Watch Active aan je telefoon en download via de Bluetooth verbinding jouw Spotify lijst op de Watch Active. Zo ben je bij elke work out voorzien van je favoriete muziek. Vraag en antwoord Wat te doen als deze smartwatch niet werkt zoals verwacht? Je kunt het beste een reset uitvoeren en je smartwatch weer naar fabrieksinstellingen zetten. Hoe nauwkeurig zijn de metingen van deze smartwatch? De metingen zijn erg accuraat, maar kunnen alsnog wel eens afwijken. 100% nauwkeurigheid wordt niet gegarandeerd.

9. Samsung Galaxy Watch Active - Smartwatch dames - 39 mm - Roségoud


Product informatiePlus or Show more

Met de Samsung Galaxy Watch3 Goud 41 mm ben jij continu op de hoogte van de belangrijkste informatie. Je krijgt al jouw notificaties binnen op je pols. Je ziet 's ochtends wat voor weer het wordt en welke afspraken je in je agenda hebt. Ook inkomende oproepen beantwoord je gemakkelijk vanaf je pols. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Het horloge is kleiner, dunner en lichter dan zijn voorganger en heeft een verstelbaar leren bandje. Dat geeft jouw horloge een stijlvolle, tijdloze uitstraling. De Watch3 heeft verschillende sportprofielen, dus je gebruikt het ook in de sportschool. Wissel wel het bandje van je Galaxy Watch3, want leer is niet geschikt om mee te sporten of zwemmen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

10. Samsung Galaxy Watch3 Goud 41 mm


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Smartwatchs. Er zijn namelijk 515 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Smartwatch kopen.