De Bestenu Smartwatch Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 01/17/2020


Een smartwatch is niet simpelweg een slim horloge, maar een complete, digitale mini computer om je pols. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, merken en meer. Waar moet je allemaal aan denken bij een smartwatch en hoe kies je de beste? Dat lees je hier.

Wat kun je met een smartwatch?

hide product content

Ten eerste kun je de smartwatch aan je telefoon koppelen. Sterker nog, de meeste smartwatches hebben het nodig om aan een telefoon gekoppeld te zijn. Zo heb je toegang tot de contacten, apps en andere data die in je telefoon staan.

De ene smartwacht is uitgebreider dan de andere en fabrikanten proberen elkaar constant te overtreffen met het aantal functies. Nieuwe smartwatches hebben daarom dus ook vaak meer opties. Je kan tegenwoordig met bijna elke smartwatch de volgende dingen doen:

  • De tijd en datum bekijken (digitaal)
  • WhatsApp berichten, smsjes en e-mails lezen
  • Je hartslag meten
  • Bellen
  • Stappen tellen
  • GPS inschakelen en routes vastleggen
  • Foto's en video's bekijken
  • Muziek luisteren
  • Slaapritme bijhouden

Sommige smartwatches zijn uitgerust met een camera. In dat geval maak je met de smartwatch dus ook foto's! Het koppelen van betaalgegevens kom ook steeds vaker voor, onder andere door het gebruik van Apple Pay. Je kan dan makkelijk in-app aankopen doen. Alle apps die op de smartwatch te gebruiken zijn vind je in de App Store van het desbetreffende besturingssysteem.

Hoe werkt een smartwatch?

hide product content

Eerst koppel je de smartwatch aan jouw telefoon. Hiervoor heb je een bluetooth verbinding en smartwatch app op je telefoon nodig. De smartwatch app vind je in de Apple of Android App Store, afhankelijk van de soort telefoon die je hebt. Je installeert de app op je telefoon.

Zet bluetooth op beide apparaten aan en zorg ervoor dat ze verbinding met elkaar maken. Wanneer de verbinding geregeld is, synchroniseer je de smartwatch en telefoon met elkaar. Zo krijgt de smartwatch alle benodigde data en toegang om goed te werken.

Nu zijn de apparaten gekoppeld en gesynchroniseerd. Klaar voor gebruik! Vanuit de smartwatch kun je ook naar de App Store. Hier vind je apps met allerlei verschillende toepassingen die je op je smartwatch kan gebruiken. Van e-mails lezen tot muziek luisteren, het OV checken en nog meer is nu allemaal binnen handbereik. Sterker nog, het zit om je pols!

Wat voor telefoon heb je voor een smartwatch nodig?

hide product content

Niet elke telefoon kan aan een smartwatch gekoppeld worden. Andere soorten mobiele telefoons zijn tegenwoordig zeldzaam, maar om te beginnen moet het een smartphone zijn. De smartphone hoeft niet het nieuwste model te zijn, maar erg verouderde modellen worden meestal niet meer ondersteund met updates. Die hebben dus geen mogelijkheid om een smartwatch te koppelen.

Bij de productinformatie van een smartwatch vind je precies terug vanaf welk smartphone model het koppelen mogelijk is. Bij Apple ligt dit vaak ongeveer bij de iPhone 6S. Bij Android modellen moet het toestel nog ondersteund worden met software updates.

Dan is er ook nog een soort smartwatch die helemaal zelfstandig functioneert en waar je dus geen telefoon voor nodig hebt: de standalone smartwatch. Zoals de naam al zegt is dit een zelfstandige smartwatch die zonder koppelingen werkt. Het voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt wat voor telefoon je hebt. Het nadeel is dat je dus niets van je mobiel kan besturen of bekijken.

Welke smartwatch voor iPhone?

hide product content

Als bezitter van een iPhone heb je een smartwatch nodig die met het besturingssysteem iOS samen kan werken. Alle Apple Watch modellen werken standaard met iOS, maar er zijn meer smartwatch merken die aan iPhones gekoppeld kunnen worden. Zo sluiten Fitbit modellen ook aan op iOS en zijn er zelfs Samsung smartwatches die op iPhones aangesloten kunnen worden.

Hoewel je naast Apple Watch meer opties hebt voor de iPhone, synchroniseren de Apple smartwatches net wat beter met iPhones. De instellingen zijn beter op elkaar afgestemd en met je Apple ID heb je alles direct bij de hand.

Van de Apple Watch modellen heeft de 5 series lijn je het meest te bieden. Voor synchronisatie hoef je alleen maar je telefoon en smartwatch bij elkaar in de buurt te leggen. De Apple Watch heeft een eigen App Store en je hebt dus direct toegang tot alle mogelijkheden. De smartwatch hoeft niet in de buurt van je telefoon te zijn om optimaal te werken, wat ook een handig pluspunt is.

De series 5 lijn heeft ook meteen de duurste modellen. Een goedkopere en goed beoordeelde optie zijn de series 3 modellen. Deze smartwatches vereisen wel dat je telefoon op niet al te verre afstand is. Ook mist dit model een slaaptracker.

Welke smartwatch voor Android?

hide product content

Telefoons die op het besturingssysteem Android draaien, koppel je aan een smartwatch die daar op aansluit. Je kijkt dus naar smartwatches die compatible zijn met Android. Smartwatches die deze eigenschap hebben zijn van de merken Samsung, Fitbit en Garmin. Ook produceert Huawei enkele smartwatch modellen.

Er zijn meer merken die smartwatches produceren, maar de genoemde merken zul je het meest tegenkomen en zijn gemiddeld het best beoordeeld. Zo lang je telefoon een geschikte update van het besturingssysteem Android heeft, kun je elke smartphone koppelen. iPhones hebben het besturingssysteem iOS, dus die vallen af in deze categorie.

Wat modellen betreft is de Samsung Galaxy Watch een goed beoordeelde, sterkte optie. Deze smartwatch heeft de meeste mogelijkheden op het gebied van applicaties, heeft een strak design en het scherm is bestand tegen vingerafdrukken en vegen. Een nadeel is dat het één van de duurdere smartwatches is.

De Fitbit Versa 2 heeft een lagere prijs en is een fijne smartwatch. Je hebt de keuze uit een breed scala aan applicaties en kan zelfs contactloos betalen. De beoordelingen liegen er ook niet om; de Fitbit Versa 2 scoort hoog in reviews van consumenten.

Hoeveel kost een smartwatch?

hide product content

De prijzen van smartwatches lopen nogal uiteen en zijn sterk afhankelijk van een aantal verschillende factoren. De meeste smartwatch modellen kosten tussen de €200 en €600. Goedkopere en duurdere opties bestaan, maar komen weinig voor.

De prijs is onder andere afhankelijk van het merk. Apple producten hebben bijvoorbeeld een vast prijskaartje dat wat aan de hoge kant uitpakt. Hun prijzen zijn in ieder geval consequent. De collectie of lijn waar de smartwatch uit komt heeft ook invloed: het laatste model is duurder dan de oudere generaties, net zoals dat bij telefoons het geval is.

Ten slotte zijn de kwaliteit en extra technische snufjes ook van invloed op de prijs. De schermkwaliteit is daar een goed voorbeeld van: een Retina scherm kost bijvoorbeeld nu eenmaal wat meer. Contactloos betalen en hoge afstand van de smartphone kunnen hebben zijn opties die vooral in de nieuwere modellen zitten.

Van de genoemde merken is Fitbit het goedkoopst. Een smartwatch van dit merk kost je ongeveer €200. Huawei en Samsung liggen mooi in het midden met prijzen tussen de €200 en €400. Apple en Garmin verkopen de duurste modellen, met prijzen die voornamelijk tussen de €400 en €650 liggen.

Hoe komt deze fantastische Smartwatch ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Smartwatch ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Smartwatchs, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Smartwatchs die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Smartwatchs het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Smartwatchs stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Smartwatchs

De beste Smartwatchs op een rij

Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Galaxy Watch is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor de iPhone-gebruikers geldt dat iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund. Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gekoppeld aan het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen. Ontwerp De nieuwe definitie van authenticiteit. De Galaxy Watch sluit aan bij jouw lifestyle met een authenticiteit die zichtbaar is in de diverse wijzerplaten met diepte- en lichteffecten. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge. Kies je eigen stijl Personaliseer je Galaxy Watch met het bandje van jouw voorkeur. Kies een bandje dat past bij je outfit of humeur voor je de deur uitgaat. Ga voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies een eigen bandje – de Galaxy Watch met een kastdiameter van 42 mm kan worden gecombineerd met een bandje van 20 mm en op het model van 46 mm past een 22 mm bandje. Always On, altijd bij de tijd De Galaxy Watch is een Always On-horloge en je hoeft dus geen knop in te drukken of aan de ring te draaien om de tijd weer te geven. Je kunt het sAMOLED-display instellen op een continue tijdsweergave zodat je dag en nacht ziet hoe laat het is. Altijd je muziek bij de hand Met de Galaxy Watch LTE reist je muziek met je mee, waar je ook gaat. Als je je muziek online streamt en je Galaxy Watch aansluit op je draadloze oortjes kun je zelfs zonder telefoon gaan joggen. Batterij gaat lang mee Laat je oplader eens een nachtje tot rust komen. De batterij van de Galaxy Watch gaat met één keer opladen een hele tijd mee, zodat je langdurig je gesprekken, muziek en nog veel meer kunt beheren. Hou je vooruitgang bij Je Galaxy Watch is je eigen persoonlijke trainer waardoor je meer kunt trainen en minder hoeft te plannen. Je horloge kan je hartslag meten en zes activiteiten registreren tijdens je training. Selecteer meer om tot 35+ verschillende activiteiten te meten. Conditie opvolgen Dankzij Samsung Health kun je de bestaande features op je Galaxy Watch verder uitbreiden en je conditie, inclusief hartslag en calorieverbruik, in detail volgen en vastleggen. Rust, relax en haal meer uit jezelf Kom meer te weten over je nachtrust zodat je beter aan je dag kunt beginnen. De Galaxy Watch registreert je slaapkwaliteit en legt die in 4 slaapfases vast. Hij volgt ook je stressniveaus op en helpt je om die met ademhalingsoefeningen te verminderen. Elke dag op de hoogte Wakker worden en meteen al helemaal up-to-date. De Galaxy Watch detecteert wanneer je wakker wordt en geeft meteen een ochtendoverzicht van het weer, je agenda voor die dag, reminders en nog veel meer. Evalueer je dag Blik terug op je dag voor je naar bed gaat. Een ander overzicht op basis van je slaappatroon wordt getoond voor je gaat slapen, inclusief openstaande reminders en je gezondheidsgegevens voor die dag. Apps in overvloed Bekijk de grote keuze in apps voor je Galaxy Watch en selecteer wat er bij je past. In dit grote en steeds groter wordende aanbod heb jij het voor het kiezen. Prestaties Breng je route in kaart en ga voorbereid op pad De Galaxy Watch heeft een GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Je horloge heeft ook een geïntegreerde altimeter en barometer voor als je eens de avontuurlijke tour wil opgaan. Ontworpen voor optimale prestaties Draag je Galaxy Watch in de regen of andere uitdagende omstandigheden. Het horloge is 5 ATM waterdicht en voldoet aan een militaire standaard zodat jij buiten actief kunt blijven zelfs in de zwaarste omstandigheden. Laat je portemonnee thuis Met Samsung Pay op je Galaxy Watch doe je elke aankoop in een handomdraai – je telefoon of je portemonnee kan je gewoon thuislaten. Eenvoudig opladen Het opladen van de Galaxy Watch is een fluitje van een cent. Zet die op het draadloze oplaadstation* en het horloge begint meteen op te laden.

1. Samsung Galaxy Watch - Smartwatch - 46 mm - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Met de Huawei Watch GT 2 Zwart 46mm behaal je jouw sportdoelen en blijf je verbonden met je omgeving. Tijdens het hardlopen ontvang je gesproken aanwijzingen die je helpen jouw doel te behalen. Of je nou een nieuwe hardloper bent, rent om af te vallen of jezelf tot het uiterste drijft. Ook geeft het horloge aan hoe effectief je training is; je weet gelijk of je lekker bezig bent of dat je een tandje bij moet zetten. De Watch GT 2 toont meldingen van berichten, je agenda en meer. Ook bel je ermee als hij verbonden is met je telefoon. Voor het luisteren van muziek laat je jouw telefoon veilig thuis, want je bewaart tot 500 liedjes op het 2GB geheugen. Verder meet het horloge je dagelijkse activiteiten, hartslag, stressniveau en de kwaliteit van je slaap. Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij.

2. Huawei Watch GT 2 Zwart 46mm


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 3 vereist een iPhone 6s of nieuwer met een iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De combinatie van de Watch Series 3 en Android werkt niet optimaal. De Apple Watch Series 3 is een smartwatch met een reeks aan slimme functies. Hij is erg geschikt voor jou als fanatieke buitensporter door de ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met nog meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen. Op elk niveau verbeterd. Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde Hartslag‑app. Ingebouwde hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. En een snellere processor zodat Siri tegen je kan praten. Nieuw: Apple Watch Series 3. Het is nu makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven. GPS en hoogtemeter. Ga verder. Ga hoger. Ga dieper. Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work‑outs buiten. De hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. En na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken. Lekkerder trainen met je favoriete playlists om je pols. Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. Het maakt niet uit waarnaartoe. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training weer vol voor gaan. Altijd klaar voor het zwembad of de zee. Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet je work‑outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker. Blijf bij jouw favoriete apps. Of je nou graag circuittrainingen of yoga doet, gebruik gewoon de apps die je al kende. Want ook die work‑outs tellen mee om je Activiteit-ringen rond te krijgen Rolstoelgebruikers. Fitness voor iedereen. Voor rolstoelgebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun roltechniek en het terrein om tot accurate Activiteit-gegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee work‑outs speciaal voor rolstoelers. Apple Pay In 2019 komt Apple met de introductie van Apple Pay in Nederland. De betaaldienst zorgt ervoor dat jij contactloos kan betalen met jouw Apple Watch. Hierdoor kan jij je portemonnee met een gerust hart thuis laten. Apple Pay is veilig te gebruiken doordat er verificatie nodig is via Touch ID, Face ID of je toegangscode. Het betaalsysteem is zowel geschikt voor betalingen onder als boven de 25 euro. Apple Pay is binnenkort te gebruiken in combinatie met ING, verwachting is dat andere banken snel zullen volgen.

3. Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs


Product informatiePlus or Show more

Overtref uw verwachtingen: met een 1,3-inch groot touchscreen waarmee u uw gezondheid intuïtiever kunt begrijpen door uw sportgegevens levendig en op een gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. Voldoet aan IP68 waterstandaardvereisten, met deze Smartwatch kunt u ook uw sportactiviteiten volgen tijdens het zwemmen in de regen. Bescherm en bewaak uw gezondheid: onze activiteitenhorloge bevat een aantal nieuwe functies, zoals stresstraining. Daarmee wordt het meer dan alleen een gezondheids-tracker. Betaalbaar en functioneel: net als de meeste traditionele gezondheidstrackers, kan deze Smart Tracker 24 uur per dag uw stappen, verbrande calorieën, sportkilometrage en slaapkwaliteit controleren en alle data kan gesynchroniseerd worden met onze VeryFitPro-app. Uw apparaat kan ook genieten van een batterijduur tot 10 dagen per volledige lading. Oproep- en berichtmeldingen: ontvang en lees sms-berichten en SNS-meldingen rechtstreeks op uw apparaat (inclusief Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn en Instagram). U kunt zelfs inkomende telefoontjes rechtstreeks vanaf uw pols ophangen. Compatibiliteit met Smart Watch: "VeryFitPro" vereist Android OS 4.0 of iOS 8.0 of hoger of Bluetooth 4.0 en hoger, alleen geschikt voor smartphones.

4. SmartWatch-Trends S205L - Smartwatch - Roze


Product informatiePlus or Show more

SANBO Q17 Kinder smartwatch met GPS locatiebepaling / Wifi Na het grote succes van de SANBO Q12 lanceert SANBO nu de SANBO Q17! De locatiebepaling van deze smartwatch is nog nauwkeuriger dan zijn voorganger ( tot 1 meter nauwkeurig ) doormiddel van GPS locatiebepaling. Hierdoor is het "kinderlijk" eenvoudig om op elk gewenst moment te zien waar uw kind zich bevind. Daarnaast heeft de SANBO Q17 een verbeterde belfuncie een verbeterde microfoon en een betere camera tegenover zijn voorganger. BELANGRIJK: Voor de kinder smartwatch is een 2G NANO Simkaart vereist! Wij raden onze klanten aan om een SIM kaart aan te schaffen van Lebara. Lebara is gevestigd op het KPN Netwerk, 2G wordt op dit netwerk ondersteund tot 2025! SANBO Q17 Stappenplan Nano SIM kaart installatie: Stap 1: Leg de SANBO Q17 Smartwatch minimaal 2 uur aan de oplader. Dit is nodig om alle elektronen te activeren en doet de accu ten goede! Stap 2: Als u een nieuwe NANO Simkaart gebruikt, moet deze eerst geactiveerd worden via een Smartphone. Om de SIM kaart te activeren belt u naar een telefoonnummer of volgt u de stappen van uw telecomprovider. Stap 3: Het is belangrijk om de NANO Simkaart pincode vrij te maken. Dit doet u als volgt: -Doe de simkaart in je telefoon en zet deze aan. -Klik op 'Instellingen'. -Klik op 'Locatie en beveiliging'. -Ga naar 'SIM-kaartvergrendeling instellen'. -Zet vervolgens het groene vinkje uit. Hiermee zorgt u er voor dat de SANBO Q17 de NANO SIM kaart kan lezen! Stap 4: Het is belangrijk dat u uw SIM kaart op “Alleen 2G” zet. Dit doet u eenvoudig door naar Instellingen -> Mobiele netwerken -> Netwerkmodus. Hier kunt u kiezen uit 4G 3G en 2G. Het is belangrijk om hier 2G te kiezen omdat de SANBO Q17 via dit netwerk GPS verbinding maakt! LET OP! VOOR SOMMIGE VERSIES VAN IOS IS HET OMZETTEN NAAR 2G ONMOGELIJK! WIJ RADEN U AAN OM DIT VIA EEN ANDRIOD SMARTPHONE OF EEN TELECOMSERVICEPUNT TE DOEN! Stap 5: Plaats de NANO Simkaart in de SANBO Q17 Smartwatch. Dit doet u door middel van de bijgeleverde schroevendraaier. Stap 6: Download de SETracker2 app voor Android of iOS op uw Smartphone. Stap 7: Maak een account aan via de SETracker 2 app. Stap 8: Koppel uw SANBO Q17 Smartwatch met de SETracker2 app. Dit doet u door in de App rechtsboven op het + tekentje te klikken. De scan registratiecode is achterop de SANBO Q17 te vinden! Uw Smartwatch en Smartphone zijn verbonden met elkaar! De SANBO Q17 Smartwatch is klaar voor gebruik! Met de smartwatch van Sanbo, bent u altijd op de hoogte waar uw kind is. Met de ingebouwde GPS kunt u niet alleen zien waar uw kind zich bevindt, maar kunt u ook een pushmelding krijgen wanneer uw kind buiten bepaalde grenzen komt. Naast de locatie tracker, kunt u ook bellen met uw kind en zit er een nood/SOS-functie op de smartwatch! Dit zorgt ervoor dat uw kind met een simpele druk op de knop een noodsignaal afgeeft aan u. Dit is een perfecte oplossing voor noodgevallen waar u zelf helaas niet bij aanwezig bent. Er kunnen ook meerdere nummers gekoppeld worden aan de smartwatch! Functies op 1 rij: Voice chat, Instellingen, SOS-nummer instellen, Niet storen functie, Meerdere nummers opslaan, Monitoring, Alarmklok, Herstel modus, Belfunctie, WiFi Specificaties: ✅Geschikt voor Android, iOS, Windows ✅Gemaakt van duurzaam materiaal ✅Accu/Batterij: 400 mAh ✅Afstandsmeting inbegrepen ✅Batterijduur 30 uur (Weergave inbegrepen) ✅Resolutie: 128 x 96 cm ✅Camera ✅Datum/Tijd/Kalender aanduiding ✅Diameter Horlogekast: 35,6 MM ✅Dagelijks gebruik ✅Inclusief Polsband (Omtrek maximaal 23cm/Minimaal 14 cm) ✅Gewicht: 200g ✅Touch Screen ✅Kleur band: Zwart ✅Kleur Horlogekast: Zwart ✅Materiaal: Rubber ✅Silica Horlogeband ✅Nikkelvrij ✅Opslag: 32MB ✅Scherm: 1,44 In ✅Schokbestendig/stofdicht Met deze smartwatch kunt u altijd en overal toezicht houden op uw kind! LET OP: SIM-Kaart NIET Inbegrepen Trefwoorden Sanbo Q17 Smartwatch, Kinderen, Kinder, Q17, GPS, GPS-tracker, LBS, zwart, roze, blauw, Wifi, horloge, GPS locatie, kinderen zien, traceren, tracken, bellen, foto´s, SOS, kwijt, diefstal, vermist, kinderen kwijt, 2G, led touch screen, kinder cadeau, kerstmis, sinterklaas, verjaardag, zaklamp, selfie camera, spatwaterdicht, lange accuduur, alarmfunctie, kindermode, locatie zien van uw kind,

5. Sanbo Q17 - Kinder Smartwatch - Zwart - GPS & WiFi - kinderen - smartwatches - gps tracker -


Product informatiePlus or Show more

De Fitbit Versa 2 is jouw stok achter de deur bij het verbeteren van je levensstijl. Het horloge meet je dagelijkse activiteiten en spoort je aan om meer te bewegen. 's Nachts meet het je slaap. Heb je slecht geslapen? Bekijk dan de tips en verbeter je nachtrust. Verder is het mogelijk om apps te installeren. Voeg bijvoorbeeld extra gezondheidsapps toe voor meer motivatie. Tijdens een fitnesssessie laat je jouw portemonnee en telefoon veilig thuis. Je betaalt contactloos met het horloge en luistert muziek, want je zet er tot 300 nummers op. Door het ontbreken van een ingebouwde gps ontvanger is de Versa 2 minder geschikt voor het meten van je sportprestaties. Hij gebruikt de gps-sensor van je telefoon voor het meten van je gelopen route, snelheid en afstand. Je moet je telefoon dus meenemen tijdens een rondje hardlopen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

6. Fitbit Versa 2 Zwart


Product informatiePlus or Show more

Maak kennis met de Apple Watch Series 6. Deze Apple Watch meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende nieuwe sensor en app. Maak een ECG waar en wanneer het jou uitkomt en bekijk in één oogopslag je work‑outgegevens op het verbeterde always‑on Retina-display. Met Apple Watch Series 6 om je pols ligt een gezonder, actiever, meer connected leven binnen handbereik. De smartwatch heeft een aluminium kast die licht is in gewicht en gemaakt van hoogwaardig 100% gerecycled aluminium. Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE. Zuurstofgehalte meten Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je algehele conditie. Je kunt eruit afleiden hoe goed je zuurstofopname is en hoeveel zuurstof er beschikbaar is voor je lichaam. Met de baanbrekende nieuwe sensor en de app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt. De zuurstofsaturatiesensor is geïntegreerd in de volledig vernieuwde achterkant van de kast, en werkt samen met de Saturatie-app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Maak een hartritme filmpje Via de ECG-app kun je met Apple Watch Series 6 een ECG laten maken dat gelijk staat aan een elektrocardiogram met één afleiding. Deze bijzondere feature kan artsen cruciale informatie bieden. De elektroden in de Digital Crown en achter op de kast werken samen met de ECG-app om zo de elektrische signalen van je hart vast te leggen. Door de Digital Crown aan te raken, genereer je al binnen 30 seconden een ecg-golfvorm. Workouts Kies uit een grote hoeveelheid work-outs zoals yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Til je pols op en je ziet alle info die belangrijk voor je is. Ga verder, hoger en dieper met gps, realtime hoogte-informatie en het ingebouwde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch Series 6 is er voor al je sprintjes, push-ups, poses en sprongen. Til simpelweg je pols op om gegevens te zien over afstand, tempo, ronden, pasritme, verbrande calorieen en je hartslag. Met de always-on hoogtemeter kun je in real time hoogteverschillen bijhouden. Slaapmeting De nieuwe Slaap-app helpt je iedere nacht de nodige uurtjes slaap te halen. Voldoende slaap is van groot belang voor een goede gezondheid. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. Je stelt zelf de slaapdoelen in die je wilt behalen. Altijd op de hoogte Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e‑mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg stap voor stap een route in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is. Always-on Retina-display Bekijk je work-outgegevens op het always-on Retina-display, dat buiten nu 2,5x zo helder is als je je arm omlaag hebt. Zo is alle informatie op je wijzerplaat beter te zien dan ooit. Dus zelfs in de volle zon kun je tijdens het sporten je gegevens goed zien, zonder je pols op te tillen. Juridische informatie De metingen van de Saturatie-app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene conditie- en gezondheidsdoeleinden. De ECG-app en waarschuwing bij een onregelmatig hartritme vereisen de nieuwste versie van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar. De waarschuwing bij een onregelmatig hartritme is niet bedoeld voor gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrilleren is vastgesteld. Om SOS-noodmelding te kunnen gebruiken op een Apple Watch zonder mobiele netwerkverbinding, moet je iPhone in de buurtzijn. Heb je je iPhone niet bij je, dan moet je Apple Watch verbonden zijn met een bekend wifinetwerk en moet je ‘Bellen via wifi’ instellen.

7. Apple Watch Series 6 - 44 mm - Spacegrijs


Product informatiePlus or Show more

Waak over je gezondheid en verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4S. Naast standaard gegevens meet het horloge ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Het horloge maakt sporten en gezonder leven gemakkelijk met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor onder andere cardio, kracht en yoga. Bekijk hoe jouw lichaam zich houdt tijdens een zware training door te kijken naar je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau. Voor motivatie tijdens het sporten luister je naar muziek die je vooraf downloadt via Spotify, Amazon Music of Deezer. Handig, want nu laat je jouw telefoon veilig thuis. De batterij gaat tot 7 dagen mee in smartwatchmodus en 5 uur met gps en muziek aan. Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

8. Garmin Vivoactive 4S - Zwart - 40 mm


Product informatiePlus or Show more

Waarmee te koppelen? De Galaxy Watch is een Samsung-product. Een Samsung telefoon werkt het best in combinatie met deze smartwatch. Android 5.0 of hoger wordt ondersteund. Voor de iPhone-gebruikers geldt dat iPhone 5 of hoger met iOS 9 of hoger wordt ondersteund. Blijf langer verbonden. De functies van een smartwatch gekoppeld aan het natuurlijke gevoel van een analoog horloge. De Galaxy Watch verbindt je met de wereld om je heen. Ontwerp De nieuwe definitie van authenticiteit. De Galaxy Watch sluit aan bij jouw lifestyle met een authenticiteit die zichtbaar is in de diverse wijzerplaten met diepte- en lichteffecten. De ronde wijzerplaat, de bewegende wijzers en het tikkende geluid geven het de uitstraling van een echt horloge. Kies je eigen stijl Personaliseer je Galaxy Watch met het bandje van jouw voorkeur. Kies een bandje dat past bij je outfit of humeur voor je de deur uitgaat. Ga voor een lichtgewicht siliconen bandje of kies een eigen bandje – de Galaxy Watch met een kastdiameter van 42 mm kan worden gecombineerd met een bandje van 20 mm en op het model van 46 mm past een 22 mm bandje. Always On, altijd bij de tijd De Galaxy Watch is een Always On-horloge en je hoeft dus geen knop in te drukken of aan de ring te draaien om de tijd weer te geven. Je kunt het sAMOLED-display instellen op een continue tijdsweergave zodat je dag en nacht ziet hoe laat het is. Altijd je muziek bij de hand Met de Galaxy Watch LTE reist je muziek met je mee, waar je ook gaat. Als je je muziek online streamt en je Galaxy Watch aansluit op je draadloze oortjes kun je zelfs zonder telefoon gaan joggen. Batterijduur Laat je oplader eens een nachtje tot rust komen. De batterij van de Galaxy Watch gaat met één keer opladen een hele tijd mee, zodat je langdurig je gesprekken, muziek en nog veel meer kunt beheren. Bij het outdoor sporten met GPS gaat de batterij 14 uur mee. bij gemiddeld verbruik gaat de batterij 45 uur mee. Rust, relax en haal meer uit jezelf Kom meer te weten over je nachtrust zodat je beter aan je dag kunt beginnen. De Galaxy Watch registreert je slaapkwaliteit en legt die in 4 slaapfases vast. Hij volgt ook je stressniveaus op en helpt je om die met ademhalingsoefeningen te verminderen. Evalueer je dag Blik terug op je dag voor je naar bed gaat. Een ander overzicht op basis van je slaappatroon wordt getoond voor je gaat slapen, inclusief openstaande reminders en je gezondheidsgegevens voor die dag. Apps in overvloed Bekijk de grote keuze in apps voor je Galaxy Watch en selecteer wat er bij je past. In dit grote en steeds groter wordende aanbod heb jij het voor het kiezen. Prestaties Breng je route in kaart en ga voorbereid op pad. De Galaxy Watch heeft een GPS zodat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Je horloge heeft ook een geïntegreerde altimeter en barometer voor als je eens de avontuurlijke tour wil opgaan. Ontworpen voor optimale prestaties Draag je Galaxy Watch in de regen of andere uitdagende omstandigheden. Het horloge is 5 ATM waterdicht en voldoet aan een militaire standaard zodat jij buiten actief kunt blijven zelfs in de zwaarste omstandigheden. Laat je portemonnee thuis Met Samsung Pay op je Galaxy Watch doe je elke aankoop in een handomdraai – je telefoon of je portemonnee kan je gewoon thuislaten. Eenvoudig opladen Het opladen van de Galaxy Watch is een fluitje van een cent. Zet die op het draadloze oplaadstation* en het horloge begint meteen op te laden. Vraag en antwoord Wat te doen als mijn smartwatch niet goed werkt? Je kunt het beste een reset uitvoeren en je smartwatch weer naar fabrieksinstellingen zetten. Wat is de batterijduur van deze smartwatch? Deze smartwatch gaat ongeveer 14 uur mee als je deze intensief gebruikt. Hoe nauwkeurig zijn de metingen van deze smartwatch? De metingen zijn erg accuraat, maar kunnen alsnog wel eens afwijken. 100% nauwkeurigheid wordt niet gegarandeerd.

9. Samsung Galaxy Watch - Smartwatch - 42 mm - Rosegoud


Product informatiePlus or Show more

De Apple Watch SE inspireert je om gezonder te leven. Deze Apple Watch heeft hetzelfde grotere display als Series 6, valdetectie, een kompas en de always-on hoogtemeter. Kies uit tientallen work‑outs, en houd al je bewegings- en trainingsdoelen precies bij. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. Je kan bellen, berichten versturen en muziek luisteren, direct vanaf je pols. Het is veel Watch voor minder dan je dacht. Waarmee te koppelen? De Apple Watch Series 6 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 14 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 6 werkt ook met de iPhone SE. Workouts Kies uit een grote hoeveelheid work-outs zoals yoga, fietsen, zwemmen en dansen. Til je pols op en je ziet alle info die belangrijk voor je is. Ga verder, hoger en dieper met gps, realtime hoogte-informatie en het ingebouwde kompas om op koers te blijven. De Apple Watch SE is er voor al je sprintjes, push-ups, poses en sprongen. Til simpelweg je pols op om gegevens te zien over afstand, tempo, ronden, pasritme, verbrande calorieen en je harstalg. Met de always-on hoogtemeter kun je in real time hoogteverschillen bijhouden. Slaapmeting De nieuwe Slaap-app helpt je iedere nacht de nodige uurtjes slaap te halen. Voldoende slaap is van groot belang voor een goede gezondheid. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon. Je stelt zelf de slaapdoelen in die je wilt behalen. Altijd op de hoogte Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e‑mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg stap voor stap een route in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is. Valdetectie en SOS-noodmelding Met de ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop kan Apple Watch SE detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld. In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden. Waterbestendigheid De Apple Watch SE kan worden gebruikt voor activiteiten in ondiep water zoals zwemmen in een zwembad of de zee. De Apple Watch SE is niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Wanneer je een zwemwork-out start, vergrendelt de Apple Watch het scherm automatisch met het waterslot om onbedoelde tikken te voorkomen. Wanneer je klaar bent, draai je aan de Digital Crown om het scherm te ontgrendelen en eventueel water uit uw Apple Watch te verwijderen. U hoort geluiden en voelt mogelijk wat water op uw pols.

10. Apple Watch SE - 44mm - Spacegrijs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Smartwatchs. Er zijn namelijk 515 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Smartwatch kopen.