Bestenu

Beste android smartwatches - dec. 2022

Met meer dan 1576 android smartwatches op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste android smartwatches in een handige lijst
01Score: 9.3
Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud
Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
Roze Smartwatch Dames
Roze Smartwatch Dames
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.4
Bizoule® Elegante Dames Smartwatch Rose Goud
Bizoule® Elegante Dames Smartwatch Rose Goud
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.2
Smartwatch
Smartwatch
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.7
Fitbit Versa 2 Zwart
Fitbit Versa 2 Zwart
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Fitbit Versa 3 Zwart
Fitbit Versa 3 Zwart
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
SmartWatch-Trends S205L
SmartWatch-Trends S205L
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.8
Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart
Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Android Smartwatch Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Een Android-smartwatch is meer dan alleen een apparaat dat je activiteiten bijhoudt. Je kunt je smartwatch meer zien als een verlengde van je Android smartphone. Naast het tracken van je sportprestaties en hartslag, kun je met een goede Android-smartwatch ook notificaties weergeven, je muziek bedienen en je agenda raadplegen. Ontzettend handig!

Zijn Android-smartwatches hetzelfde als andere smartwatches?

Je kunt alle smartwatches grofweg in twee categorieën verdelen: Apple-smartwatches (officieel ‘Apple Watches’) en Androids-martwatches

Waar Apple-smartwatches enkel met iPhones werken, is er een veel ruimer aanbod van Android-smartwatches. Wanneer we het dus hebben over een smartwatch, is de kans groot dat dit een Android-smartwatch betreft.

Android-smartwatches werken met het besturingssysteem van Google: Wear OS. Het merendeel van de smartwatches die niet zijn gebouwd door Apple, draaien op dit besturingssysteem. Je zult dan ook veel hardwareproviders tegenkomen die Android-smartwatches bouwen, zoals Samsung, Garmin, Fitbit & Fossil. Keuze genoeg!

Kan je een Android-smartwatch gebruiken zonder telefoon?

Het korte antwoord is: ja, er zijn Android smartwatches die je volledig zonder telefoon kunt gebruiken. Het is net afhankelijk van je wensen of dit nodig is of niet.

Elke smartwatch is erop gebouwd een tijdje zonder je smartphone te kunnen. Een rondje hardlopen of beneden werken, terwijl je telefoon boven aan de oplader ligt zijn scenario's die voor de meeste smartwatches geen problemen zijn. Wil je langer onafhankelijk van je telefoon zijn? Dan zijn er smartwatches die zelfstandig prima werken.  

Soms moet je deze wel instellen met een smartphone, maar als je dit eenmaal hebt gedaan gaan ze hun eigen gang. Dit zijn vaak wat duurdere modellen die ook een eigen simkaart vereisen. Het voordeel hiervan is dat je kunt bellen, sms'en en mailen zonder dat je telefoon in de buurt hoeft te zijn. 

Kijk altijd goed naar de specificaties van je smartwatch om te weten wat hij allemaal zonder een bluetooth-verbinding met je telefoon kan. Het helpt vaak al heel erg wanneer je smartwatch zelfstandig met een wifi-netwerk kan verbinden. Op deze manier is de smartwatch niet volledig afhankelijk van de bluetooth-verbinding met je telefoon. 

Toch zullen de meeste smartwatches pas optimaal werken wanneer ze zijn gekoppeld aan je telefoon. Dit komt doordat je smartwatch eens in de zoveel tijd met je telefoon moet synchroniseren om al je activiteit en notificaties up-to-date te houden. Een goede samenwerking tussen je telefoon en smartwatch is nu eenmaal ontzettend handig! 

Kan je een Android-smartwatch koppelen met een iPhone?

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk een Android-smartwatch aan je iPhone te koppelen. Android-smartwatches werken met het besturingssysteem Wear OS (voorheen Android Wear), wat door Google wordt beheerd. Sinds 2015 kan dit besturingssysteem ook aan iPhones koppelen.

Bedenk hierbij wel dat veel functies niet of minder goed werken wanneer je een iPhone met een Android-smartwatch matcht! Voor de optimale gebruikerservaring raad ik je daarom aan met een iPhone voor een Apple Watch te kiezen. 

De volgende systeemvereisten gelden wanneer je je iPhone aan je Android-smartwatch wilt koppelen: 

  • De iPhone moet op iOS 8.2 of nieuwer draaien.
  • De Android-smartwatch moet minimaal opAndroid Wear 1.3 draaien.

Om zeker te zijn dat je je smartwatch aan je telefoon kunt koppelen, is het raadzaam even de specificaties van je smartwatch te checken. Meestal staat duidelijk aangegeven welke apparaten deze ondersteunt. 

Waar een iPhone en Android-smartwatch prima samengaan, is het omgekeerde niet mogelijk: een Apple Watch werkt niet goed samen met een Android-telefoon!

Wat zijn belangrijke specificaties van een Android-smartwatch?

Tijdens het aanschafproces van een Android smartwatch zijn er een aantal belangrijke specificaties waar je rekening mee moet houden. Ik loop ze je hieronder met je langs!

Compatibiliteit

Je hebt niet veel aan je Android-smartwatch als je hem niet aan je telefoon kunt koppelen! Check daarom altijd goed het besturingssysteem van je beoogde smartwatch én je smartphone. Gelukkig staat het vaak duidelijk aangegeven met welke systemen je Android-smartwatch kan samenwerken. 

Functies

Een smartwatch wordt pas echt een verlengde van je telefoon, wanneer deze met vele extra functies komt. Voor de optimale ervaring zou je Android smartwatch moeten beschikken over verschillende sensoren, zelfstandige GPS (zodat je je telefoon thuis kunt laten tijdens een wandeltocht), een NFC-chip (hierover later meer) en de mogelijkheid om notificaties in te zien. Het is dus zeker de moeite waard dit even uit te zoeken. 

De meeste functies in een Android-smartwatch zijn gebouwd om meer te weten te komen over je sportprestaties en lichamelijke gezondheid. 

Met een eigengps-tracker bepaalt je Android-smartwatch nauwkeurig je locatie, zonder dat je een telefoon bij je hebt. Naast dat je zo precies je hardloopronde trackt, kunnen sommige smartwatches je helpen met navigeren naar je bestemming. 

Ook de versnellingsmeter en gyroscoop helpen hierbij. Deze laatste meet de draaiingen die je pols maakt, waardoor je smartwatch de plek in de ruimte nog beter kan inschatten. De versnellingsmeter meet hoe snel je beweegt in deze ruimte en herkent vanuit zichzelf inspanning. Zo hoef je niet je eigen beweging in je telefoon te tracken! 

Een goede Android-smartwatch bevat enkele sensoren. De bekendste is optische de hartslagmeter. Deze werkt met een groen led-lampje. De kleur groen is gekozen, doordat deze goed wordt opgenomen door de rode kleur van ons bloed en zo de stroming kan meten. 

Nu is de hartslagmeter van je smartwatch natuurlijk niet vergelijkbaar met de apparatuur van de cardioloog, maar voor sport- of stressmeting kan het je goede inzichten geven!  

Sommige smartwatches bevatten een geavanceerde ECG-sensor. ECG staat voor ‘elektrocardiogram’ en geeft je een nauwkeurig beeld van de staat van je hart. Deze sensor werkt samen met de optische hartslagmeter en geeft zo een accuraat beeld van je hartslagpatroon en hoe je bloed stroomt. Een ECG-sensor in je smartwatch helpt hartritmestoornissen op te sporen en te monitoren. 

Als aanvulling op de ECG-sensor, bevat een goede smartwatch een saturatiemeter. Deze meet het zuurstofpercentage in je bloed. Hoe hoger dit zuurstofpercentage, hoe gezonder je bent! Je smartwatch meet dit gehalte door een infrarood, groen en rood licht uit te zenden.  

In de sportschool heb je vast wel eens die enorme weegschalen gezien die meer meten dan enkel je gewicht. Deze BIA-weegschalen (bioelectrical impedance analysis) meten de verhoudingen van vet, spiermassa en vocht in je lichaam. 

De makers van enkele Android-smartwatches hebben deze BIA-sensor in dit kleine apparaatje weten te vatten.  Deze sensor werkt door kleine elektrische signalen door het lichaam te sturen. Geen zorgen, hier voel je niks van! Met deze signalen berekent je smartwatch vervolgens wat je vet-, spier- en vochtpercentage is! 

Bediening

Steeds meer smartwatches verruilen fysieke knoppen voor touchscreens. Alhoewel een touchscreen voor een mooi, minimalistisch uiterlijk zorgt, is het niet enkel rozengeur en maneschijn.

Je kunt je indenken dat tijdens het hardlopen het lastig is het kleine schermpje van je smartwatch met touchscreen te bedienen. Dit niet alleen door de constante beweging, maar denk ook aan de zweterige vingers of het dragen van handschoenen tijdens het sporten. 

Fysieke knoppen makende bediening van je horloge een stuk gemakkelijker. Toch zou ik je aanraden de touchscreen niet helemaal uit te bannen. In rust is touchscreen erg gemakkelijk in gebruik. Daarbij maakt bediening met enkel fysieke knoppen je smartwatch erg dik en zwaar. De voorkeur gaat dus uit naar een combinatie van beide, waarbij één of twee fysieke knoppen de basale bediening verzorgen. 

Type display

Het type scherm van je smartwatch doet veel voor je gebruikerservaring. Je communiceert immers het meeste via je scherm met de smartwatch. 

De meeste Android-smartwatches hebben een lcd-display. Lcd werkt met een lichtgevend paneel met minuscule kristallen die voor een schermprojectie zorgen. Dit is een prima optie die je in de goedkopere smartwatches veel ziet. Het nadeel is dat deze technologie relatief veel energie verbruikt. 

Het oled-display wint het in veel opzichten van het lcd-scherm. Oled werkt met verschillende lagen van organische stoffen, waarbij elke afzonderlijke pixel licht geeft wanneer deze van stroom wordt voorzien. 

Het nadeel is dat en oled-scherm minder helder is dan een lcd-scherm. Daarentegen is het contrast en de kijkhoek van een oled-scherm veel beter dan lcd. Dit verklaart waarom oled-displays over het algemeen wat duurder zijn dan lcd-schermen. Het is aan jou of dit verschil in kwaliteit het je waard is. 

Batterijduur

Een lange batterijduur is voor een wearable erg belangrijk! Een smartwatch is bedoeld om continu gedragen te worden, maar dit wordt uiteraard onderbroken door wat oplaadmomenten tussendoor. Om deze momenten zo beperkt mogelijk te houden is een batterijduur van minstens 40 uur sterk aan te raden.

Sim-kaart of niet?

Met een eigen sim-kaart ontvang je en pleeg je telefoontjes met je Android-smartwatch, omdat deze toegang krijgt tot het mobiele netwerk via de sim-kaart. Zo ben je niet meer afhankelijk van wifi of een bluetoothverbinding met je smartphone!

Kom je in veel situaties waarbij een je je smartphone liever thuislaat? Of zou je liever je schermtijd willen reduceren? Dan is een Android-smartwatch met eigen sim-kaart wat voor jou. Zo kun je tijdens je wandeltocht of hardloopsessie toch muziek streamen en gebeld worden. 

De smartwatches met eigen mogelijkheid tot bellen en internetten werken met een zogeheten eSIM-technologie. Dit is een digitale sim-kaart die je toevoegt aan je telefoon door een QR-code te scannen. Nog niet alle providers ondersteunen de eSIM echter, en houd rekening dat hier extra maandelijkse kosten voor in rekening worden gebracht. Prepaid-eSIM bestaat namelijk nog niet!

Ben je eigenlijk nooit zonder telefoon op stap? Dan heeft een smartwatch met eigen simkaart niet echt een meerwaarde en kun je deze kosten beter besparen. 

Kun je met elke smartwatch betalen?

Nee, helaas heeft nog niet elke smartwatch de mogelijkheid om contactloos te betalen. Om dit te kunnen doen, moet je smartwatch beschikken over een NFC-chip

NFC staat voor near field communication en kan worden gebruikt om op korte afstand (vaak niet meer dan 10 centimeter) gegevens uit te wisselen. Contactloos betalen gebeurt via deze NFC-chips. Vandaar dat je deze terugvindt in je pinpas, telefoon en hopelijk ook je smartwatch. 

Wil je dus snel en gemakkelijk betalen met je smartwatch? Check dan altijd of je beoogde Android-smartwatch over een NFC-chip beschikt. 

hero illustration

Hoe komt deze super android smartwatch opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste android smartwatch ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over android smartwatches, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle android smartwatches die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke android smartwatches het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van android smartwatches stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste android smartwatches in een handige lijst

1 - Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ga aan de slag met je sportdoelen en blijf op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud. Deze smartwatch is een lichtgewicht dankzij de aluminium horlogekast, dus hij weegt niet zwaar aan je arm tijdens het sporten. Op het scherm navigeer je gemakkelijk door je berichten en apps. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. Is de Galaxy Watch leeg? Dankzij Fast Charging laad je hem in 1,5 uur weer op. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Roze Smartwatch Dames

Loading..
Ga naar laagste prjis

Slim van binnen, modieus van buiten. De Avalue® Roze Smartwatch voor dames beheert moeiteloos je leven, fitness en welzijn, allemaal vanaf je pols. Verbind je telefoon eenvoudig via bluetooth en geniet ervan dat je bewegingen elke dag worden bijgehouden! De hele dag activiteiten bijhouden Volg je bewegingen in real time via de Avalue® Smartwatch. Dit omvat 9 sportstanden waaruit je kunt kiezen, en een hartslagsensor die ervoor zorgt dat je tijdens het bewegen in de juiste polsslag blijft. Houd je niet van sporten? Stel doelen en maak gebruik van de ingebouwde stappenteller bij het bijhouden van je dagelijkse stappen. Elke dag lopen verbetert je gezondheid beter dan de hele dag maar zitten. Reguleer je ademhaling Heb je veel aan je hoofd? Sluit je ogen en haal diep adem. Ademhalingsoefeningen zijn geweldig om stress los te laten en je stemming op te vrolijken. Je kunt ze doen wanneer je maar wilt en er is geen gereedschap voor nodig, alleen je Avalue® Smartwatch. Deze heeft een relax modus functie waarin je begeleid wordt bij je ademhalingsoefening om je spanning te verlichten. Houd de slaapkwaliteit bij Begin je ochtend met volle energie van de nachtrust van de afgelopen nacht. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je geconcentreerd blijft op je taken en productief bent op je dag. De Avalue® Smartwatch houdt je slaappatronen bij en laat zien of je een diepe of een lichtere slaap had en hoe lang je geslapen hebt. Perfect voor als je een kijkje wilt nemen op wat je kwaliteit van slaap beïnvloedt. Welke functies heeft de Avalue® Smartwatch? Stappenteller, afstand, calorieën en duur Multi sport modus voor workout tracking Hartslagmeter Slaap tracker Lange batterijduur van 10 dagen Controle muziek Ontspanningsmodus met ademhalingsoefeningen Alarm en meldingen Waterdicht Gratis app Smartphone-vrije muziek Luister je graag naar muziek? De Avalue smartwatch maakt het je probleemloos! Verbind je telefoon eenvoudig met de smartwatch en met een tikje van je pols kun je het huidige nummer gemakkelijk overslaan. Zo kun je muziek bedienen zonder dat je je telefoon hoeft te pakken. Dagenlang gebruik op een enkele lading Laad één keer volledig op, en gebruik je smartwatch tot wel 10 dagen! De Avalue® Smartwatch doet beter zijn best om een lange batterijduur te behouden dan je telefoon. Moet je je telefoon opladen? Geen probleem! Je smartwatch stuurt je meldingen van berichten en oproepen die binnenkomen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je dingen mist als je je telefoon aansluit. Specificaties: Inhoud: 1x Avalue® Roze Smartwatch, 1x Oplaadkabel, Handleiding en toegang tot de app 1.3 Inch Aanraakscherm Waterdicht IP68 Corning Gorilla glas 2.5D Tijdweergave 12/24 uur Beeldscherm TFT LCD 100% Tevredenheidsgarantie Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen via bol.com. We helpen je dan graag zo snel mogelijk verder.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Bizoule® Elegante Dames Smartwatch Rose Goud

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elegante hightech smartwatch met de nieuwste technische functies, prachtig HD kleuren-touchscreen en een hoog gebruiksgemak. Ben jij op zoek naar een stijlvolle hightech smartwatch met de nieuwste technische snufjes, ontelbaar veel verschillende functies en een hoge kwaliteit? Dit stijlvolle horloge in een prachtige kleur rose-goud staat niet alleen prachtig om je pols, hij geeft je ook een uniek inkijkje in jezelf en je gezondheid! Daarnaast heeft hij vele leuke extra's. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen wijzerplaat ontwerpen, foto's maken op afstand door met het horloge te schudden, en direct al je appjes en berichten aflezen. Het IPS touchscreen zorgt voor een superscherp HD beeld met prachtige kleuren. En dankzij de krachtige batterij en het Full-Touchscreen ervaar je ultiem gebruiksgemak. Full-Touch Screen Dit elegante horloge is uitgerust met een HD 1.1 inch IPS-TFT Full-Touch kleurenscherm, voor zeer sprekende en realistische kleuren. Veel smartwatches hebben nog een Single-Touch Screen, wat betekent dat je steeds heen en terug moet swipen. De elegante dames smartwatch van Bizoule heeft een Full Touch Screen voor een optimaal gebruiksgemak en snelle navigatie tussen de functies. Krijg inzicht in jezelf en je gezondheid Met de hartslag-, bloeddruk- en zuurstofmeter kun je 24/7 je gezondheid meten en deze bijhouden en analyseren in de app. De slaapmonitor geeft je inzicht in je slaappatronen en helpt je bij een betere nachtrust. Met de menstruatiemonitor hou je heel precies je menstruatie, ovulatie en vruchtbare dagen bij. Dit helpt je niet alleen met plannen en andere praktische zaken, het geeft je ook meer inzicht in hoe jouw unieke cyclus verloopt. Word fit & gezond met de vele sportfuncties Met de vele sportfuncties kun je al je activiteiten tracken en o.a. de afgelegde afstand, snelheid, aantal stappen, verbrande calorieën en je hartslag bijhouden. Daarnaast kun je instellen dat het horloge je eraan herinnert als je te lang stil zit of water moet drinken. Vele leuke smartfuncties Naast het aflezen van inkomende oproepen en diverse appjes heeft het horloge nog vele leuke extra functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zelf ontwerpen van je wijzerplaat? Kies een leuk plaatje of mooie foto uit je telefoon en pas daarnaast de tijdsweergave helemaal aan naar jouw wensen. Ook kun je je camera bedienen door met het horloge te schudden. Handig voor die leuke groepsfoto bijvoorbeeld! Daarnaast beschikt het horloge over een wekker (met trilfunctie), een timer en een stopwatch, en vind je heel gemakkelijk je telefoon weer terug met de ‘vind-mijn-telefoon’ functie. In de app kun je diverse voorkeuren instellen, zoals het oplichten van het scherm als je je pols naar je toe draait en de optie om het weerbericht direct op je watch te kunnen aflezen. Lange batterijduur & IP68 waterproof Met de duurzame batterij van 190 mAh hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder zit! Je kunt de smartwatch bij normaal gebruik 7 tot 10 dagen gebruiken. De standbytijd is 20 - 30 dagen. Binnen een uur is het horloge bovendien weer helemaal opgeladen met de bijgeleverde magnetische USB oplaadkabel. Ook voor water is het horloge absoluut niet bang. Met IP68 valt hij in de hoogste klasse waterdichtheid en kan hij dus gerust tegen een spatje! Waarom kiezen voor de Bizoule elegante dames smartwatch? Stijlvol en elegant ontwerp Full Touch Screen met hoge resolutie en prachtige kleuren Keuze uit 41 mooie watchfaces of ontwerp zelf je wijzerplaat met een foto of plaatje Zeer duurzame batterij: 7-10 dagen bij normaal gebruik en 20-30 dagen in standby Ontelbaar veel smart-, sport- en gezondheidsfuncties en vele leuke extra’s Geeft een gedetailleerd inzicht in o.a. je slaapkwaliteit, menstruatiecyclus, dagelijkse beweging, calorieverbruik en je algehele gezondheid. Schud het horloge om een foto te nemen: ideaal voor bijvoorbeeld een actie- of groepsfoto 100% tevredenheidsgarantie En mocht het horloge nou toch niet helemaal iets voor je zijn? Geen probleem! Je kunt het horloge binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Dus bestel nu deze elegante smartwatch van Bizoule en krijg meer inzicht in jezelf & je gezondheid, terwijl je er ook nog eens fantastisch uitziet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Smartwatch

Loading..
Ga naar laagste prjis

❤ [Stijlvolle, hightech smartwatch]: vrouwen smartwatch met serieuze technische functies zoals slaapmonitor, gezondheidshartslagmeter, bloeddrukmeter, camerabesturing op afstand, activiteiten-tracker, stappenteller, oproepen, sms-berichten en meldingen (Facebook, Twitter, WhatsApp , Line, SKype, Twitter, Wechat), sedentaire herinnering, synchronisatiedatum en -tijd, anti-verloren waarschuwing, enz.) U kunt uw conditie volgen en calorieën in de gaten houden terwijl u realtime meldingen ontvangt. ❤ [Slaapmonitor]: dit fit-tracker-horloge houdt automatisch bij hoe lang en hoe goed je slaapt, stel slaapdoelen in. Met hartslagmeting meet u uw tijd in lichte, diepe en REM-slaap om de slaapkwaliteit te begrijpen en tips te ontvangen om uw nacht te verbeteren. ❤ [Duurzame batterij]: ongeveer 2 uur oplaadtijd en 2 dagen standby-tijd. Bluetooth smartwatch is uitgerust met een USB-oplaadkabel, die handig en praktisch magnetisch met het horloge kan worden verbonden. Smartphones met iOS8.0 of hogere versies en Android 4.4 of hogere versies zijn compatibel. 【Opmerking: ✔Enkel touchscreen in plaats van volledig touchscreen; ✔ Raadpleeg voor gebruik de handleiding.】 ❤ [Stijlvol, elegant en high-end ontwerp]: Dit slimme horloge voor vrouwen heeft een eenvoudige interface en een aantrekkelijk uiterlijk. 1,04 inch kleurrijk touchscreen; resolutie: 240 (H) * RGB * 198 (V) Dots, True Color IPS. Maat: 1,77 * 1,5 * 0,42 inch. 5 vrouwelijke UI-interface is gratis te vervangen. Deze Smartwatch ziet er zo goed uit dat je het gemakkelijk naar je werk of met een mooie outfit kunt dragen. Hoe de tijd instellen? & Hoe verbind je de smartwatch met een smartphone? Het slimme horloge synchroniseert de tijd automatisch wanneer u uw telefoon aansluit. U hoeft de tijd niet zelf in te stellen. ✔ Allereerst kunt u de QR-code van de smartwatch-APP in de handleiding scannen en op uw telefoon installeren. ✔Ten tweede, open de app en geef hem toestemming om de benodigde autoriteit te krijgen om de smartwatch-functie te activeren. (Sommige smartphones weigeren dit toe te staan. Je moet hem handmatig machtigingen geven, Setting -> APP Manager -> "WearHealth" -> Klik en sta alle machtigingen toe. ✔ Ten derde, voeg de smartwatch-app toe aan de witte lijst. Of het wordt gesloten via het telefoonsysteem, waardoor de verbinding onstabiel wordt. Bluetooth wordt verbroken wanneer de gebruiker de APP verlaat. Houd de APP actief wanneer u het horloge gebruikt. ---- Nadat de app alle toestemming heeft gekregen, kunnen de smartwatch-functies allemaal worden geactiveerd. 1. Hoe telefoon aansluiten? -------------------------------- Open eerst uw Bluetooth; zoek vervolgens Bluetooth van het horloge in APP; Laatste verbinding. (Werk je telefoonsysteem bij naar Android 5.0 en hoger of IOS 9.0 en hoger wanneer het verbinden mislukt) 2. waarom de verbinding onstabiel is? --------------------- Bluetooth wordt verbroken wanneer de gebruiker de APP verlaat. Houd de APP actief wanneer u het horloge gebruikt. 3. volledig touchscreen? --------------------------------------- Nee. Gebruikersbediening via het onderste gedeelte van het scherm. Alleen vooruit naar de volgende scène, kan niet achteruit gaan. 4.Kan geen berichten van de telefoon krijgen om te bekijken? --------- Alleen berichtherinnering, geen lees-, oproep- en schrijffuncties. Autoriseer APP om berichten van de telefoon te ontvangen. Open vervolgens Meer herinneringen in APP. 5. De functie "Vind je telefoon" werkt niet? ------------- Houd de APP actief als je het horloge gebruikt. 6. Kan niet inloggen op de app of het werkt niet? ---------- Kies gratis inloggen. Geef toestemming voor de app als je voor de eerste keer inlogt. 7. hoe tijd instellen? ---------- De tijd wordt automatisch gesynchroniseerd na een succesvolle verbinding. *Exacte waardes van de metingen kunnen afwijken met het moment en indicatie niet geschikt voor medisch gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm Zwart. Deze rvs smartwatch heeft een ronddraaiende bezel waarmee je gemakkelijk door je berichten en apps scrolt. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet je jouw hartslag en bloeddruk met de Watch4. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. Is de Galaxy Watch leeg? Dankzij Fast Charging laad je hem in 1,5 uur weer op. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Fitbit Versa 2 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Fitbit Versa 2 is jouw stok achter de deur bij het verbeteren van je levensstijl. Het horloge meet je dagelijkse activiteiten en spoort je aan om meer te bewegen. 's Nachts meet het je slaap. Heb je slecht geslapen? Bekijk dan de tips en verbeter je nachtrust. Verder is het mogelijk om apps te installeren. Voeg bijvoorbeeld extra gezondheidsapps toe voor meer motivatie. Tijdens een fitnesssessie laat je jouw portemonnee en telefoon veilig thuis. Je betaalt contactloos met het horloge en luistert muziek, want je zet er tot 300 nummers op. Door het ontbreken van een ingebouwde gps ontvanger is de Versa 2 minder geschikt voor het meten van je sportprestaties. Hij gebruikt de gps-sensor van je telefoon voor het meten van je gelopen route, snelheid en afstand. Je moet je telefoon dus meenemen tijdens een rondje hardlopen. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Fitbit Versa 3 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Fitbit Versa 3 Zwart motiveert je de hele dag door om te blijven bewegen. Dankzij de ingebouwde gps ontvanger legt het horloge je sportprestaties en route vast in de Fitbit App op je smartphone zonder dat je deze mee hoeft te nemen. Deze opvolger van de Versa 2 heeft een speaker waardoor je overal geniet van je favoriete muziek. Ook berichten lees je gemakkelijk af van het haarscherpe AMOLED scherm. Bovendien meet de Versa 3 je slaapritme waardoor je je nachtrust verbetert. Je bankpasje laat je voortaan thuis, betalen doe je vanaf nu met de Fitbit Pay betaaldienst. Houd voor de grote aankopen wel rekening met een betaallimiet welke verschilt per bank. Let op: je krijgt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel er een thuislader bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - SmartWatch-Trends S205L

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij meer inzicht in je gezondheid en dagelijkse beweging? Of wil je minder op je telefoon kijken? Dan is de S205L smartwatch wat voor jou! Met deze in 2021 verbeterde damessmartwatch uitgerust met een 1,3 inch TFT LCD volledig touchscreen, maak je een grote doorbraak bij het fitnessen. Met geavanceerde gezondheid functies die je helpt om je slaaptracking, sportregistratie, vrouwelijke cyclus op te volgen, met ontspanningshandleiding, alarm, timer enz. De Smartwatch-Trends S205L smartwatch geeft je inzicht in je stappen, gelopen afstand en verbrande calorieën. Daarnaast heb je keuze uit 9 verschillende sportmodes om je zo goed mogelijk inzicht te geven in jouw dagelijkse beweging! Alle notificaties van je telefoon op de smartwatch bekijken? Geen probleem! Bij deze uitgebreide functies hoort natuurlijk ook een mooi en strak design! Bekijk hieronder alle functies van de S205L smartwatch. Stappenteller: de S205L Smartwatch bevat een ingebouwde pedometer. Deze geeft aan hoeveel stappen je hebt gezet, wat de afstand daarvan is en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Zo heb je meer inzicht in hoeveel je beweegt! Notificaties: voor de liefhebbers die graag up to date blijven: als je S205L Smartwatch trilt dan heb je een notificatie ontvangen van o.a. Whatsapp, Facebook, Instagram, LinkedIn of je krijgt een telefoontje binnen! Batterijduur: geniet van een batterijduur van 10 dagen en 40 dagen in stand-by stand, met één volle batterij. 1.3 inch touchscreen: bekijk al jouw activiteiten, berichten en tijd op een scherp, overzichtelijk en kwalitatief beeldscherm! 9 verschillende sportmodes: je kan niet alleen jouw stappen en beweging tracken, maar ook specifiekere sporten. Zoals wandelen, hardlopen, fietsen, fitness, hiken, bergbeklimmen, hardloopband, spinnen en yoga. Hartslagmeter: aan de achterkant van de S205L Smartwatch bevindt zich een sensor waarmee jij nauwkeurig en ter plekke jouw hartslag kan meten. Zo kan je bijvoorbeeld ook nagaan of je op een veilige en gecontroleerde manier beweegt tijdens jouw trainingen. Slaapmeter: met een slaapmeter heb je beter inzicht in hoe jouw slaap(patroon) is. Met de S205L Smartwatch kan je bijhouden hoe licht of diep je slaapt, of en hoelang je wakker bent geweest en hoelang je uiteindelijk hebt geslapen. Waterproof: je kan gerust douchen of zwemmen met de S205L Smartwatch, dankzij een IP-waarde van 68. Houd er wel rekening mee dat dit niet voor zeewater geldt! Te koppelen aan gezondheid-apps: de S205L smartwatch te koppelen is aan gezondheid-apps zoals VeryFit , Google Fit en Apple health! Stopwatch en timer: houd je trainingen effectief bij en haal het uiterste eruit! Adempauze: de S205L Smartwatch heeft een relax modus. Met behulp van een kleine en korte begeleiding kan je een ademhalingsoefenening doen voor even wat rust in je hoofd en ontspanning. ℹ Let op: de smartwatch is geschikt voor een polsomtrek van 14.6cm t/m 22cm. ℹ Let op: je kan geen apps downloaden op het horloge of berichten versturen via dit horloge. Het is wel mogelijk om notificaties te ontvangen en deze op het horloge te zien. ℹ Werkt de smartwatch met jouw telefoon? De smartwatch is geschikt voor telefoons die Android 4.4, iOS 8. 0 en bluetooth 4.0 of hoger hebben. Alle telefoons die nu in omloop zijn, werken met de smartwatch! Wat zit er in de doos? 1x S205L Smartwatch 1x Magnetische oplader 1x Nederlandse handleiding Bestel jouw smartwatch vandaag nog en krijg meer inzicht in je dagelijkse beweging!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ga aan de slag met je sportdoelen en blijf op de hoogte van je berichten en je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart. Deze smartwatch is een lichtgewicht dankzij de aluminium horlogekast, dus hij weegt niet zwaar aan je arm tijdens het sporten. Op het scherm navigeer je gemakkelijk door je berichten en apps. Dankzij het Wear OS besturingssysteem download je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat op de Watch. Met de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Houd de smartwatch om tijdens je slaap, want dit horloge meet je slaap en wanneer je snurkte. Is de Galaxy Watch leeg? Dankzij Fast Charging laad je hem in 1,5 uur weer op. Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van android smartwatches. Er zijn immers 1576 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste