Wat is de beste Android smartwatch van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede Android smartwatch is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Android smartwatch van 2024? Na het testen van 369 Android smartwatches kwam de smartwatches als beste uit onze Android smartwatch-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Android smartwatches, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Android smartwatches-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Android smartwatch-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Android smartwatches

1Score: 9.5
smartwatches
Beste Android smartwatch
smartwatches
2Score: 9.7
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Beste Android smartwatch
Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Samsung
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Samsung
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Fossil Gen 6
Fossil Gen 6
Fossil
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport
Garmin
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Google Pixel Watch 2 Smartwatch
Google Pixel Watch 2 Smartwatch
Google
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.7
Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus
Garmin
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.2
Amazfit GTR 4
Amazfit GTR 4
Amazfit
Ga naar laagste prijs
9Score: 6.9
Withings ScanWatch Light
Superieur hybride smartwatch-ontwerp
Withings ScanWatch Light
Withings
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.4
Garmin Venu 3S Goud/Wit
Platformonafhankelijke fitnesstracking van topklasse
Garmin Venu 3S Goud/Wit
Garmin
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Android Smartwatch Koopgids

Een Android-smartwatch is meer dan alleen een apparaat dat je activiteiten bijhoudt. Je kunt je smartwatch meer zien als een verlengde van je Android smartphone. Naast het tracken van je sportprestaties en hartslag, kun je met een goede Android-smartwatch ook notificaties weergeven, je muziek bedienen en je agenda raadplegen. Ontzettend handig!

Zijn Android-smartwatches hetzelfde als andere smartwatches?

Je kunt alle smartwatches grofweg in twee categorieën verdelen: Apple-smartwatches (officieel ‘Apple Watches’) en Androids-martwatches

Waar Apple-smartwatches enkel met iPhones werken, is er een veel ruimer aanbod van Android-smartwatches. Wanneer we het dus hebben over een smartwatch, is de kans groot dat dit een Android-smartwatch betreft.

Android-smartwatches werken met het besturingssysteem van Google: Wear OS. Het merendeel van de smartwatches die niet zijn gebouwd door Apple, draaien op dit besturingssysteem. Je zult dan ook veel hardwareproviders tegenkomen die Android-smartwatches bouwen, zoals Samsung, Garmin, Fitbit & Fossil. Keuze genoeg!

Kan je een Android-smartwatch gebruiken zonder telefoon?

Het korte antwoord is: ja, er zijn Android smartwatches die je volledig zonder telefoon kunt gebruiken. Het is net afhankelijk van je wensen of dit nodig is of niet.

Elke smartwatch is erop gebouwd een tijdje zonder je smartphone te kunnen. Een rondje hardlopen of beneden werken, terwijl je telefoon boven aan de oplader ligt zijn scenario's die voor de meeste smartwatches geen problemen zijn. Wil je langer onafhankelijk van je telefoon zijn? Dan zijn er smartwatches die zelfstandig prima werken.  

Soms moet je deze wel instellen met een smartphone, maar als je dit eenmaal hebt gedaan gaan ze hun eigen gang. Dit zijn vaak wat duurdere modellen die ook een eigen simkaart vereisen. Het voordeel hiervan is dat je kunt bellen, sms'en en mailen zonder dat je telefoon in de buurt hoeft te zijn. 

Kijk altijd goed naar de specificaties van je smartwatch om te weten wat hij allemaal zonder een bluetooth-verbinding met je telefoon kan. Het helpt vaak al heel erg wanneer je smartwatch zelfstandig met een wifi-netwerk kan verbinden. Op deze manier is de smartwatch niet volledig afhankelijk van de bluetooth-verbinding met je telefoon. 

Toch zullen de meeste smartwatches pas optimaal werken wanneer ze zijn gekoppeld aan je telefoon. Dit komt doordat je smartwatch eens in de zoveel tijd met je telefoon moet synchroniseren om al je activiteit en notificaties up-to-date te houden. Een goede samenwerking tussen je telefoon en smartwatch is nu eenmaal ontzettend handig! 

Kan je een Android-smartwatch koppelen met een iPhone?

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk een Android-smartwatch aan je iPhone te koppelen. Android-smartwatches werken met het besturingssysteem Wear OS (voorheen Android Wear), wat door Google wordt beheerd. Sinds 2015 kan dit besturingssysteem ook aan iPhones koppelen.

Bedenk hierbij wel dat veel functies niet of minder goed werken wanneer je een iPhone met een Android-smartwatch matcht! Voor de optimale gebruikerservaring raad ik je daarom aan met een iPhone voor een Apple Watch te kiezen. 

De volgende systeemvereisten gelden wanneer je je iPhone aan je Android-smartwatch wilt koppelen: 

 • De iPhone moet op iOS 8.2 of nieuwer draaien.
 • De Android-smartwatch moet minimaal opAndroid Wear 1.3 draaien.

Om zeker te zijn dat je je smartwatch aan je telefoon kunt koppelen, is het raadzaam even de specificaties van je smartwatch te checken. Meestal staat duidelijk aangegeven welke apparaten deze ondersteunt. 

Waar een iPhone en Android-smartwatch prima samengaan, is het omgekeerde niet mogelijk: een Apple Watch werkt niet goed samen met een Android-telefoon!

Wat zijn belangrijke specificaties van een Android-smartwatch?

Tijdens het aanschafproces van een Android smartwatch zijn er een aantal belangrijke specificaties waar je rekening mee moet houden. Ik loop ze je hieronder met je langs!

Compatibiliteit

Je hebt niet veel aan je Android-smartwatch als je hem niet aan je telefoon kunt koppelen! Check daarom altijd goed het besturingssysteem van je beoogde smartwatch én je smartphone. Gelukkig staat het vaak duidelijk aangegeven met welke systemen je Android-smartwatch kan samenwerken. 

Functies

Een smartwatch wordt pas echt een verlengde van je telefoon, wanneer deze met vele extra functies komt. Voor de optimale ervaring zou je Android smartwatch moeten beschikken over verschillende sensoren, zelfstandige GPS (zodat je je telefoon thuis kunt laten tijdens een wandeltocht), een NFC-chip (hierover later meer) en de mogelijkheid om notificaties in te zien. Het is dus zeker de moeite waard dit even uit te zoeken. 

De meeste functies in een Android-smartwatch zijn gebouwd om meer te weten te komen over je sportprestaties en lichamelijke gezondheid. 

Met een eigengps-tracker bepaalt je Android-smartwatch nauwkeurig je locatie, zonder dat je een telefoon bij je hebt. Naast dat je zo precies je hardloopronde trackt, kunnen sommige smartwatches je helpen met navigeren naar je bestemming. 

Ook de versnellingsmeter en gyroscoop helpen hierbij. Deze laatste meet de draaiingen die je pols maakt, waardoor je smartwatch de plek in de ruimte nog beter kan inschatten. De versnellingsmeter meet hoe snel je beweegt in deze ruimte en herkent vanuit zichzelf inspanning. Zo hoef je niet je eigen beweging in je telefoon te tracken! 

Een goede Android-smartwatch bevat enkele sensoren. De bekendste is optische de hartslagmeter. Deze werkt met een groen led-lampje. De kleur groen is gekozen, doordat deze goed wordt opgenomen door de rode kleur van ons bloed en zo de stroming kan meten. 

Nu is de hartslagmeter van je smartwatch natuurlijk niet vergelijkbaar met de apparatuur van de cardioloog, maar voor sport- of stressmeting kan het je goede inzichten geven!  

Sommige smartwatches bevatten een geavanceerde ECG-sensor. ECG staat voor ‘elektrocardiogram’ en geeft je een nauwkeurig beeld van de staat van je hart. Deze sensor werkt samen met de optische hartslagmeter en geeft zo een accuraat beeld van je hartslagpatroon en hoe je bloed stroomt. Een ECG-sensor in je smartwatch helpt hartritmestoornissen op te sporen en te monitoren. 

Als aanvulling op de ECG-sensor, bevat een goede smartwatch een saturatiemeter. Deze meet het zuurstofpercentage in je bloed. Hoe hoger dit zuurstofpercentage, hoe gezonder je bent! Je smartwatch meet dit gehalte door een infrarood, groen en rood licht uit te zenden.  

In de sportschool heb je vast wel eens die enorme weegschalen gezien die meer meten dan enkel je gewicht. Deze BIA-weegschalen (bioelectrical impedance analysis) meten de verhoudingen van vet, spiermassa en vocht in je lichaam. 

De makers van enkele Android-smartwatches hebben deze BIA-sensor in dit kleine apparaatje weten te vatten.  Deze sensor werkt door kleine elektrische signalen door het lichaam te sturen. Geen zorgen, hier voel je niks van! Met deze signalen berekent je smartwatch vervolgens wat je vet-, spier- en vochtpercentage is! 

Bediening

Steeds meer smartwatches verruilen fysieke knoppen voor touchscreens. Alhoewel een touchscreen voor een mooi, minimalistisch uiterlijk zorgt, is het niet enkel rozengeur en maneschijn.

Je kunt je indenken dat tijdens het hardlopen het lastig is het kleine schermpje van je smartwatch met touchscreen te bedienen. Dit niet alleen door de constante beweging, maar denk ook aan de zweterige vingers of het dragen van handschoenen tijdens het sporten. 

Fysieke knoppen makende bediening van je horloge een stuk gemakkelijker. Toch zou ik je aanraden de touchscreen niet helemaal uit te bannen. In rust is touchscreen erg gemakkelijk in gebruik. Daarbij maakt bediening met enkel fysieke knoppen je smartwatch erg dik en zwaar. De voorkeur gaat dus uit naar een combinatie van beide, waarbij één of twee fysieke knoppen de basale bediening verzorgen. 

Type display

Het type scherm van je smartwatch doet veel voor je gebruikerservaring. Je communiceert immers het meeste via je scherm met de smartwatch. 

De meeste Android-smartwatches hebben een lcd-display. Lcd werkt met een lichtgevend paneel met minuscule kristallen die voor een schermprojectie zorgen. Dit is een prima optie die je in de goedkopere smartwatches veel ziet. Het nadeel is dat deze technologie relatief veel energie verbruikt. 

Het oled-display wint het in veel opzichten van het lcd-scherm. Oled werkt met verschillende lagen van organische stoffen, waarbij elke afzonderlijke pixel licht geeft wanneer deze van stroom wordt voorzien. 

Het nadeel is dat en oled-scherm minder helder is dan een lcd-scherm. Daarentegen is het contrast en de kijkhoek van een oled-scherm veel beter dan lcd. Dit verklaart waarom oled-displays over het algemeen wat duurder zijn dan lcd-schermen. Het is aan jou of dit verschil in kwaliteit het je waard is. 

Batterijduur

Een lange batterijduur is voor een wearable erg belangrijk! Een smartwatch is bedoeld om continu gedragen te worden, maar dit wordt uiteraard onderbroken door wat oplaadmomenten tussendoor. Om deze momenten zo beperkt mogelijk te houden is een batterijduur van minstens 40 uur sterk aan te raden.

Sim-kaart of niet?

Met een eigen sim-kaart ontvang je en pleeg je telefoontjes met je Android-smartwatch, omdat deze toegang krijgt tot het mobiele netwerk via de sim-kaart. Zo ben je niet meer afhankelijk van wifi of een bluetoothverbinding met je smartphone!

Kom je in veel situaties waarbij een je je smartphone liever thuislaat? Of zou je liever je schermtijd willen reduceren? Dan is een Android-smartwatch met eigen sim-kaart wat voor jou. Zo kun je tijdens je wandeltocht of hardloopsessie toch muziek streamen en gebeld worden. 

De smartwatches met eigen mogelijkheid tot bellen en internetten werken met een zogeheten eSIM-technologie. Dit is een digitale sim-kaart die je toevoegt aan je telefoon door een QR-code te scannen. Nog niet alle providers ondersteunen de eSIM echter, en houd rekening dat hier extra maandelijkse kosten voor in rekening worden gebracht. Prepaid-eSIM bestaat namelijk nog niet!

Ben je eigenlijk nooit zonder telefoon op stap? Dan heeft een smartwatch met eigen simkaart niet echt een meerwaarde en kun je deze kosten beter besparen. 

Kun je met elke smartwatch betalen?

Nee, helaas heeft nog niet elke smartwatch de mogelijkheid om contactloos te betalen. Om dit te kunnen doen, moet je smartwatch beschikken over een NFC-chip

NFC staat voor near field communication en kan worden gebruikt om op korte afstand (vaak niet meer dan 10 centimeter) gegevens uit te wisselen. Contactloos betalen gebeurt via deze NFC-chips. Vandaar dat je deze terugvindt in je pinpas, telefoon en hopelijk ook je smartwatch. 

Wil je dus snel en gemakkelijk betalen met je smartwatch? Check dan altijd of je beoogde Android-smartwatch over een NFC-chip beschikt. 

hero illustration

Hoe testen we Android smartwatches?

Om de beste Android smartwatch te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Android smartwatch-test hebben we 369 Android smartwatches vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Android smartwatch-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Android smartwatch-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Android smartwatch-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Android smartwatch in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 369 Android smartwatches te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Android smartwatches op een rij

1. Beste Android smartwatch: smartwatches

Loading ...

Voordelen smartwatches

 • list plusEersteklas communicatiefuncties

Nadelen smartwatches

 • list plusEén dag batterijduur
 • list plusOptimalisatie voor Samsung-telefoons

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
9.9
De Android smartwatch markt zit vol met opties, elk afgestemd op verschillende behoeften en voorkeuren. Onder de top kanshebbers, springt de Samsung Galaxy Watch 6 eruit als een uitstekende keuze, geprezen om zijn uitgebreide functies en naadloze integratie met Android-apparaten. Volgens Tom's Guide biedt het "eersteklas communicatie-, fitness-, gezondheids- en veiligheidsfuncties," waardoor het de beste algehele Android smartwatch is. Zijn ontwerpverbeteringen, verbeterde gezondheidsfuncties en vernieuwde ingebouwde apps versterken verder zijn positie als topkeuze.

TechRadar benadrukt verder de Samsung Galaxy Watch 5, waarbij de krachtige fitnessfuncties en Super AMOLED-display worden belicht. De batterijduur van één dag en optimalisatie voor Samsung-telefoons worden echter genoemd als nadelen. Aan de meer betaalbare kant wordt de TicWatch E3 geprezen om zijn snelle prestaties en groot display, waardoor het een haalbare budgetoptie is met een batterijduur van twee dagen. De Google Pixel Watch daarentegen schittert als een Wear OS-showcase, geprezen om zijn elegante ontwerp en naadloze integratie met Google-telefoons, hoewel de batterijduur tekortschiet.

De evolutie van de Samsung Galaxy Watch-serie, met name de Galaxy Watch 6, heeft geleid tot incrementele verbeteringen in prestaties, batterijduur en display, zoals benadrukt door Android Central. Deze iteratie behoudt vertrouwde elementen van zijn voorgangers en verfijnt belangrijke aspecten, waardoor het aantrekkelijk is voor Android-gebruikers die een allesomvattende smartwatch-ervaring zoeken. De nadruk op Wear OS-software, duurzame constructie en snel opladen verstevigt zijn positie als de beste algehele optie.

Terwijl de Samsung Galaxy Watch 6 uitblinkt op verschillende gebieden, zoals communicatie, fitness tracking en gezondheidsfuncties, is het essentieel om rekening te houden met de diverse behoeften van gebruikers. Voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie met krachtige fitness tracking, bieden de Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense 2 overtuigende keuzes. De Fitbit Versa 3, specifiek genoemd als de beste onder de $200, biedt basis fitness- en slaaptracking functies tegen een betaalbare prijs, gericht op gebruikers die zich richten op essentiële gezondheidsmonitoring.

Daarentegen springt de Garmin Fenix 7 eruit als een eersteklas sporthorloge met een indrukwekkende batterijduur van 18 dagen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die een langdurig gebruik tijdens buitenactiviteiten prioriteren. De Garmin Venu 3, met zijn langdurige batterij, AMOLED-display en aangepaste trainingsplannen via Garmin Coach, richt zich op fitnessliefhebbers die een veelzijdige smartwatch zoeken.

Tot slot leidt de Samsung Galaxy Watch 6 de weg als de beste Android smartwatch, met een overtuigende mix van communicatie, fitness en gezondheidsfuncties. Zijn incrementele verbeteringen en naadloze integratie met Android-apparaten maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die een allesomvattende smartwatch-ervaring zoeken. Echter, de diversiteit van de markt biedt levensvatbare alternatieven, die elk uitblinken in specifieke gebieden, gericht op verschillende gebruikersbehoeften en voorkeuren.

In de woorden van Tom's Guide, valt de Samsung Galaxy Watch 6 op door zijn "eersteklas communicatie-, fitness-, gezondheids- en veiligheidsfuncties," waardoor het zijn positie als de beste algehele Android smartwatch verstevigt.

Verkrijgbaar bij:

2. Beste Android smartwatch: Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung Galaxy Watch 6 Classic

 • list plusGeavanceerde gezondheidsregistratiefuncties

Nadelen Samsung Galaxy Watch 6 Classic

 • list plusGrotere omvang voldoet mogelijk niet aan ieders voorkeuren
 • list plusOmvangrijkere bouw leidt tot een compromis op het gebied van comfort en esthetiek

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.83
Functionaliteit
9.68
Gebruiksgemak
9.47
De Samsung Galaxy Watch 6 Classic is een opvallende Android smartwatch die de grenzen verlegt op het gebied van functionaliteit en stijl. Met een groter en levendiger display, kleinere randen en een hogere resolutie, is het uitgerust met de nieuwe Exynos W930 chipset en 2GB RAM, wat zorgt voor verbeterde prestaties. De toevoeging van een infrarood temperatuursensor voor geavanceerde gezondheidsmetingen maakt het echt uniek. Zoals Android Central opmerkt, "De smartwatch beschikt over de nieuwe Exynos W930 chipset, verbeterde prestaties, 2GB RAM, grotere displays met kleinere randen en een hogere resolutie."

Bovendien biedt de draaibare rand van het Classic model een prettige gebruikerservaring, wat de navigatie en gebruiksvriendelijkheid verbetert. TechRadar benadrukt de duurzaamheid, verbeterde batterijduur en responsieve prestaties, waarbij wordt bevestigd dat "het functies biedt voor activiteiten tracking, hartslagmonitoring, ECG, temperatuuranalyse, lichaamssamenstelling en slaaptracking." Ondanks dit kan het grotere formaat niet ieders voorkeur hebben.

De Galaxy Watch 6 Classic blinkt uit in gezondheids- en fitness tracking, waarbij ECG en temperatuuranalyse functies worden geïntegreerd die de bruikbaarheid als gezondheidsmaatje verhogen. Android Central benadrukt dat "De smartwatch duurzaam is, met verbeterde batterijduur en responsieve prestaties." Dit maakt het een betrouwbare partner voor gezondheidsbewuste personen die uitgebreide inzichten in welzijn zoeken.

In de wereld van smartwatches concurreert de Samsung Galaxy Watch 6 Classic met zijn non-Classic variant. Beide bieden vergelijkbare prestaties, geheugen, display, beschermende functies, batterijcapaciteit en gezondheidssensoren. Het Classic model onderscheidt zich door zijn draaibare rand en een meer robuust, verfijnd ontwerp. Echter, zoals opgemerkt door Android Central, heeft het Classic model een wat omvangrijkere bouw, wat een compromis kan zijn op het gebied van comfort en esthetiek.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Samsung Galaxy Watch 6 Classic op door zijn uitgebreide gezondheidsmonitoring capaciteiten en een gebruiksvriendelijke draaibare rand. De naadloze integratie met Android-apparaten en Wear OS 4 (One UI 5 Watch) versterkt verder zijn aantrekkingskracht. Echter, het grotere formaat kan gebruikers afschrikken die op zoek zijn naar een discretere smartwatch optie.

Samenvattend, de Samsung Galaxy Watch 6 Classic verhoogt het landschap van Android smartwatches met zijn geavanceerde gezondheidsmonitoring functies, verbeterde prestaties en een verfijnd ontwerp. Hoewel het grotere formaat misschien niet iedereen past, maken zijn robuuste capaciteiten het een uitstekende keuze voor gebruikers die uitgebreide gezondheidsmonitoring en een naadloze smartwatch-ervaring prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Mediamarkt.nl

Online op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.44

Inzicht in persoonlijke prestaties en progressie

Sport is voor jou geen hobby, maar een levensstijl. Je legt de lat hoog en je traint voor een verbetering van je PR bij de volgende trailrun. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De Samsung Galaxy Watch5 Pro is altijd binnen handbereik en staat je 24/7 bij. Hij analyseert je snelheid en de afgelegde route. Hij verkent met jou het parcours, zodat je kunt pieken op het juiste moment.

Hij geeft je inzicht in waar je nu staat, waar je progressie kunt boeken en waar je je trainingsschema kunt aanpassen. Hij registreert hoe je lichaam functioneert tijdens een work-out en controleert je hartslag tijdens het herstellen. Met de geavanceerde index- en intervaltraining op je Galaxy Watch5 Pro profiteer je van optimale work-outs en kun je de lat steeds hoger leggen. Daag jezelf vooral uit op onbekend terrein. Je smartwatch heeft een geïntegreerde GPS zodat je nooit kunt verdwalen en altijd de weg terugvindt. Meten is weten. Als je alles uit jezelf wilt halen, moet je ook precies weten hoe jouw lichaam in elkaar steekt. De Bio Electrical Impedance Analysis (BIA) geeft dan ook een compleet beeld van je lichaam en meet onder meer je spiermassa, je vetmassa en je lichaamsvocht. En met de geïntegreerde zuurstofmeting op je Watch kun je zelfs je zuurstofgehalte checken op elk gewenst moment. Je zuurstofgehalte is rechtstreeks gelinkt aan je fysieke prestaties en geeft een goed beeld van je conditie en herstelvermogen.*

*Deze functie is uitsluitend bedoeld voor fitness- en gezondheidsdoeleinden en uitdrukkelijk niet bedoeld voor het opsporen, diagnosticeren en behandelen van medische aandoeningen of ziektes.

Duurzamer en krachtiger dan ooit

Met de nieuwe Samsung Galaxy Watch5 Pro kun je nu nog langer doorgaan. De krachtige batterij houdt het als hij volledig is opgeladen wel tot 80 uur uit*. Bovendien kun je je Watch altijd een snelle boost geven, want met Wireless Fast Charging is hij in 45 minuten weer voor 80% opgeladen. Neem je smartwatch gerust mee op survivaltocht, hij kan tegen een stootje. De kast is uitgevoerd in titanium met een hardheidsgraad van 1.800 Hv en is daardoor in zeer hoge mate val- en corrosiebestendig. Het saffierglas op het scherm is zelfs 2x zo sterk als dat van zijn voorganger en krasbestendiger dan ooit. Je smartwatch is ook zeker niet bang voor een drupje regen. Hij is IP68-gecertificeerd en waterbestendig tot 5 ATM**. Dankzij de krachtige processor houdt je Watch het niet alleen langer vol, maar werkt alles ook nog eens beter: grafische animaties lopen vloeiend in elkaar over, apps starten nog sneller op en bovendien heb je enorm veel geheugen voor al je apps en je eigen content. Op het Super AMOLED display kun je zelfs in het donker alles goed aflezen, met Advanced Brightness Control wordt de helderheid automatisch aangepast bij meer of minder licht.

* 24 uur wanneer GPS continu is ingeschakeld.

** IP68: Het toestel is getest door het gedurende 30 minuten tot 1,5 meter diep onder te dompelen in zoet water. Gebruik op het strand of in het zwembad niet aanbevolen.

Naadloze Connectivity

Je nieuwe Samsung Galaxy Watch5 Pro werkt naadloos samen met je andere Samsung-apparaten. Als afstandsbediening of als verlengstuk voor je smartphone of navigatiesystemen. Zo kun je met Call & Text telefoontjes en berichten ontvangen op je Watch, ook als je telefoon in je zak zit. Kies je voor het LTE-model, dan heeft je Watch een eigen internetverbinding* en kun je je smartphone zelfs gewoon thuislaten als je op pad gaat. En ben je vergeten waar je je telefoon hebt gelaten? Geen probleem. Met SmartThings Find** vind je je telefoon snel en gemakkelijk terug. Ook je tablet of oordopjes kun je met deze handige app moeiteloos traceren. Je Galaxy Watch5 Pro toont je een kaart waarop je meteen kunt zien waar je ze voor het laatst hebt gebruikt, compleet met adres en routebeschrijving. En als je je binnen gehoorafstand bevindt van de spullen die je zoekt, geven die ook een geluidssignaal af, zodat je alles zo hebt gevonden.

* Nog niet alle providers bieden een eSim-abonnement aan. Informeer bij je provider naar de mogelijkheden.

** De SmartThings Find-app is alleen beschikbaar op Galaxy-toestellen met Android 8 of hoger.

*** De locatie die SmartThings Find aangeeft, is de locatie bij benadering waar het signaal van het apparaat voor het laatst werd gedetecteerd.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Fossil Gen 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fossil Gen 6

 • list plusStrak ontwerp
 • list plusIndrukwekkende hardware
 • list plusVerbeterde batterijduur

Nadelen Fossil Gen 6

 • list plusVerouderde en trage software
 • list plusBeperkte fitnesssoftware

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
9.49
Ik ben enthousiast over de Fossil Gen 6 smartwatch, onderdeel van de Wear OS 3-lijn, met zijn strakke design, indrukwekkende hardware en verbeterde batterijduur. Het standaardmodel kost $299 en de versie met roestvrijstalen band kost $319. Je hebt keuze uit twee kleuren en drie verschillende bandjes. Met zijn dunne 44mm formaat en 1.28-inch AMOLED-display biedt hij een heldere kijkervaring. De nieuwe Snapdragon 4100+ processor maakt het mogelijk om altijd gezondheidsgegevens te meten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of batterijduur. Bovendien beschikt de smartwatch over meerdere sensoren voor uitgebreide gezondheidsmetingen. Volgens Android Central biedt de Fossil Gen 6 "een overtuigend pakket met zijn design, hardware en verbeterde batterijduur."

Toch lijkt de software een struikelblok te zijn voor sommige recensenten. The Verge wijst erop dat de smartwatch wordt belemmerd door verouderde en trage software, wat de algehele gebruikerservaring beïnvloedt. Ondanks dit is de Fossil Gen 6 een opmerkelijke upgrade ten opzichte van zijn voorgangers, met verbeteringen in de oplaadspoel om problemen met misalignatie of losraken te voorkomen, en snelladen mogelijk te maken. Dit is een belangrijk verkoopargument, zoals vermeld door Android Central, aangezien de smartwatch "een verbeterde batterijduur" biedt.

Hoewel het geen specifiek fitnesshorloge is, biedt de Fossil Gen 6 wel basisgezondheidsfuncties zoals het meten van hartslag en bloedzuurstofniveaus. TechRadar merkt op dat de prestaties tijdens trainingen geschikt zijn, maar dat de fitnesssoftware beperkt is. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die uitgebreide fitnessmetingen zoeken. Desalniettemin valt de Fossil Gen 6 op door zijn nadruk op stijl, hardware en batterijduur. Zoals TechRadar benadrukt, biedt de Fossil Gen 6 "een overtuigend pakket met zijn design, hardware en verbeterde batterijduur."

In vergelijking met de Samsung Galaxy Watch 4 staat de Fossil Gen 6 zijn mannetje met zijn trendy design en verbeterde hardware. Echter, de trage software kan het in het nadeel brengen ten opzichte van de functionaliteit en soepele gebruikerservaring van de Galaxy Watch 4.

Concluderend, de Fossil Gen 6 smartwatch schittert met zijn stijlvolle design, indrukwekkende hardware en verbeterde batterijduur. Hij is zeer geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van mode en functionaliteit, en de verbeteringen in het opladen en batterijprestaties zijn aanzienlijke voordelen. Desalniettemin vormt de verouderde en trage software een opvallende beperking. Als je stijl en hardware belangrijker vindt dan geavanceerde fitnessmetingen en bereid bent om de softwareproblemen over het hoofd te zien, dan kan de Fossil Gen 6 een ideale keuze zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. Garmin Vivomove Sport

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Vivomove Sport

 • list plusDiscreet ontwerp

Nadelen Garmin Vivomove Sport

 • list plusGeen ingebouwde GPS
 • list plusBeperkte aantrekkingskracht voor serieuze hardlopers of atleten

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.89
Functionaliteit
8.35
Gebruiksgemak
8.59
De Garmin Vivomove Sport, geprijsd op €179,99, is een betaalbare en discrete hybride smartwatch die geschikt is voor mensen die hun algehele gezondheid willen bijhouden. Het verborgen scherm, geactiveerd door polsbewegingen, geeft essentiële informatie discreet weer. De smartwatch heeft geen ingebouwde GPS, maar compenseert dit met 10 voorgeïnstalleerde sportmodi en 24/7 gezondheidstracking. Zoals benadrukt door Tom's Guide, is het "geschikt voor degenen die liever geen conventionele smartwatch dragen." De aanpasbare opties, waaronder 20mm snel los te maken banden en vier kleurvarianten, bieden een persoonlijke touch en verbeteren de gebruikerservaring.

De hybride smartwatch valt op door zijn lichte ontwerp, comfortabele siliconen band en een 40mm plastic behuizing, zoals opgemerkt in de review van Android Central. De touchscreen functionaliteit zorgt voor gemakkelijke toegang tot meldingen, activiteitstracking en bloedzuurstofmetingen. De Garmin Connect app biedt uitgebreide gegevens over metingen en voortgang, waardoor het een waardevolle metgezel is voor de smartwatch. Daarnaast zorgt de indrukwekkende batterijduur van maximaal vijf dagen op één lading, genoemd door Android Central, voor ononderbroken gebruik, wat het onderscheidt van veel concurrenten.

De Garmin Vivomove Sport blinkt uit in het naadloos integreren van vorm en functie, zoals beschreven in The Verge. Het discrete ontwerp en uitgebreide gezondheids- en wellness-tools maken het een veelzijdige optie voor dagelijks gebruik. Met functies zoals stress tracking, slaapmonitoring en body battery energy monitoring, richt het zich op mensen die streven naar holistisch welzijn. Zoals benadrukt door Android Central, biedt de smartwatch ingebouwde sport-apps, stappentelling, intensieve minuten en calorieënracking, waardoor het een geschikte metgezel is voor een actieve levensstijl.

Het ontbreken van ingebouwde GPS kan echter een beperkende factor zijn voor serieuze hardlopers of atleten, zoals vermeld door Tom's Guide. Dit kan het aantrekkelijk maken voor fitnessliefhebbers die vertrouwen op GPS voor nauwkeurige afstands- en snelheidstracking. Ondanks deze beperking maken de prijs, discreet ontwerp, uitgebreide gezondheidstrackingfuncties en indrukwekkende batterijduur van de Garmin Vivomove Sport het tot een aantrekkelijke optie voor degenen die algeheel welzijn boven geavanceerde atletiektracking stellen.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Garmin Vivomove Sport op door zijn discrete ontwerp, betaalbare prijs en uitgebreide gezondheidstrackingfuncties. Hoewel het misschien niet kan concurreren met high-end smartwatches op het gebied van geavanceerde atletiektracking, blinkt het uit als dagelijkse wellness metgezel. Het lichte ontwerp, aanpasbare opties en lange batterijduur onderscheiden het in de markt, waardoor het een sterke kanshebber is voor degenen die een discrete, betaalbare en uitgebreide gezondheidstracking smartwatch zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Mediamarkt.nl

Online op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Morgen bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Google Pixel Watch 2 Smartwatch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
7.82
Gebruiksgemak
8.6
Ik ben enthousiast over de Google Pixel Watch 2! Met zijn verfijnde en stijlvolle ontwerp, verbeterde prestaties en subtiele designveranderingen is dit echt een Android smartwatch die eruit springt. Dankzij de lichtere aluminium behuizing en iets grotere digitale kroon behoudt hij zijn prachtige design, terwijl de toevoeging van de Qualcomm Snapdragon Wear 5100 SoC zorgt voor verbeterde prestaties. Met verschillende sensoren, draadloze verbindingsmogelijkheden en veiligheidsfuncties is deze smartwatch nog aantrekkelijker. Hij is IP68-gecertificeerd en tot 50m waterbestendig, waardoor hij geschikt is voor verschillende activiteiten. De Pixel Watch 2 is verkrijgbaar in een 41mm formaat met verschillende bandopties en behuizingskleuren, zodat er voor iedereen wat wils is. De Bluetooth/Wi-Fi versie kost $349 en de LTE variant $399, en biedt een naadloze ervaring met soepele app-gebruik, toegang tot de Play Store en de mogelijkheid om wekkers te synchroniseren met Android 14-telefoons.

Volgens Android Central behoudt de Pixel Watch 2 het prachtige design van zijn voorganger, met een paar subtiele veranderingen zoals een lichtere aluminium behuizing en een iets grotere digitale kroon. Dit benadrukt de toewijding van de smartwatch om zijn iconische design te behouden, terwijl het toch zinvolle upgrades integreert. De review benadrukt ook de Snapdragon Wear 5100 SoC, die bijdraagt aan de verbeterde prestaties van de smartwatch en zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring.

In vergelijking met de Samsung Galaxy Watch 6 blinkt de Pixel Watch 2 uit op het gebied van stijl, fitnessfuncties en opslag. Samsung wint echter op het gebied van formaatvariatie, schermgrootte en helderheid, en duurzaamheid. De Pixel Watch 2 heeft een 1,2-inch display met een resolutie van 384 x 384 en een helderheid van 1.000 nit, terwijl Samsung varianten biedt met grotere displays en dubbele helderheid. De speciale haptische kroon voor navigatie en het gebruik van gerecycled aluminium voor een concurrerend gewicht zijn opvallende kenmerken van de Pixel Watch 2. Aan de andere kant zorgt het duurzame ontwerp van de Galaxy Watch 6 met MIL-STD-810H rating en saffierglas voor betere bescherming tegen beschadiging en krassen.

Met zijn verfijnde design, verbeterde prestaties en een concurrerende prijs is de Google Pixel Watch 2 een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een stijlvolle en functierijke Android smartwatch. De naadloze integratie met Android-telefoons en robuuste fitnessmogelijkheden versterken zijn positie op de markt. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met het iets kleinere display voor bepaalde apps en de knopproblemen die in de review worden genoemd. Over het algemeen is de Google Pixel Watch 2 een overtuigende keuze voor gebruikers die een mix van stijl, prestaties en functionaliteit zoeken in een Android smartwatch. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Garmin Venu 2 Plus

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Venu 2 Plus

 • list plusUitzonderlijk design
 • list plusGedetailleerde gezondheidstracking
 • list plusGeavanceerde functies
 • list plusLevendig AMOLED-display
 • list plusUitgebreide fitness-trackingmogelijkheden
 • list plusMicrofoon voor het beantwoorden van oproepen en gebruik van telefoonassistenten
 • list plusSnel opladen
 • list plusDuidelijke gesprekskwaliteit om de pols

Nadelen Garmin Venu 2 Plus

 • list plusHoge prijskaartje
 • list plusKortere batterijduur dan aangegeven
 • list plusProblemen met de hartslagsensor
 • list plusGebrek aan live turn-by-turn navigatie

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.97
Functionaliteit
7.28
Gebruiksgemak
7.79
De Garmin Venu 2 Plus is een geavanceerde, op fitness gerichte smartwatch die opvalt door zijn uitzonderlijke design, uitgebreide gezondheidstracking en geavanceerde functies. Zijn levendige AMOLED-display en uitgebreide fitness-tracking mogelijkheden, waaronder hartslagmonitoring, slaaptracking en workout-analyse, hebben veel lof ontvangen. De toevoeging van een microfoon voor het beantwoorden van oproepen vanaf de pols en het gebruik van stemassistenten van de telefoon verbetert verder de functionaliteit. Volgens TechRadar blinkt het uit in fitness-tracking, met functies zoals hartslagmonitoring, SpO2-tracking, slaapcyclusmonitoring en stress-tracking met GPS-nauwkeurigheid. Het heldere, hoogwaardige display toont spierkaarten en begeleide workout-animaties, waardoor het geschikt is voor verschillende activiteiten.

Eén van de opvallende kenmerken van de Garmin Venu 2 Plus is het snelle opladen, zoals vermeld in de review van Android Authority, waar het werd geprezen om "snel opladen, duidelijke gesprekskwaliteit aan de pols, langzame maar nuttige ondersteuning van stemassistenten en nauwkeurige fitness- en gezondheidstracking." Zijn uitgebreide gezondheidstracking en nauwkeurige fitnessfuncties maken het een waardevol hulpmiddel voor mensen die gedetailleerde inzichten in hun welzijn zoeken. Bovendien wordt het horloge geprezen om zijn duidelijke gesprekskwaliteit en de bruikbaarheid van de ondersteuning van stemassistenten, ondanks dat deze langzaam is.

Er zijn echter enkele beperkingen genoemd. Het prijskaartje van de Garmin Venu 2 Plus is een punt van discussie geweest, waarbij reviewers opmerkten dat het een hoge prijs heeft. Bovendien is de batterijduur korter dan beweerd, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die een langere gebruiksduur tussen oplaadbeurten prioriteren. Daarnaast zijn er problemen met de hartslagsensor genoemd, waardoor er zorgen zijn over de betrouwbaarheid ervan in bepaalde situaties.

In vergelijking met zijn voorganger, de Garmin Venu 2, introduceert de Venu 2 Plus de significante toevoeging van een microfoon voor het beantwoorden van oproepen vanaf de pols en het gebruik van stemassistenten van de telefoon. Hoewel het het ontwerp en de grootte van de originele Venu 2 behoudt, verbetert deze nieuwe functie zijn bruikbaarheid als multifunctionele smartwatch. Het mist echter enkele geavanceerde tools zoals live turn-by-turn navigatie, zoals benadrukt door TechRadar, wat een overweging kan zijn voor gebruikers die deze functionaliteit prioriteren.

In de smartwatch-markt onderscheidt de Garmin Venu 2 Plus zich door zijn sterke nadruk op fitness-tracking en gezondheidsmonitoring, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreide gezondheidscompagnon. Zijn geavanceerde functies, waaronder ECG-mogelijkheden en Health Snapshot voor essentiële gezondheidsstatistieken, positioneren het als een waardevol hulpmiddel voor gezondheidsbewuste consumenten. Gebruikers die echter op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie of die een langere batterijduur prioriteren, kunnen zijn hoge prijs en kortere batterijduur als opmerkelijke nadelen ervaren.

Concluderend biedt de Garmin Venu 2 Plus een indrukwekkende reeks functies, met name uitblinkend in fitness-tracking en gezondheidsmonitoring. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is en enkele beperkingen heeft wat betreft batterijduur en prestaties van de hartslagsensor, maken zijn uitgebreide gezondheidstrackingmogelijkheden en geavanceerde functies het tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die fitness en welzijn prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Amazfit GTR 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Amazfit GTR 4

 • list plusStijlvol design met een traditioneel rond gezicht en een 1,43-inch AMOLED-scherm
 • list plusIndrukwekkende batterijduur tot wel 14 dagen
 • list plusEen overvloed aan functies voor gezondheidstracking

Nadelen Amazfit GTR 4

 • list plusGeen ondersteuning voor NFC-betalingen en apps van derden
 • list plusNiet voorzien van snellaadfunctie

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
6.99
Gebruiksgemak
7.32
De Amazfit GTR 4, een Android-smartwatch, is een opvallende keuze op de markt voor draagbare technologie. Met een "traditioneel rond gezicht en een 1,43-inch AMOLED-scherm" biedt het een gestroomlijnd ontwerp met een stevige constructie. Het meest opvallende kenmerk van het horloge is de indrukwekkende batterijduur, met een "langere batterijduur tot 14 dagen," waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die duurzaamheid zoeken in hun draagbare apparaten. De "uitgebreide functies" en "overvloed aan functies" voor gezondheidstracking maken het een sterke concurrent, waardoor het de titel van "koning van betaalbare smartwatches" verdient vanwege de uitstekende waarde voor de prijs.

De hardware van de smartwatch is ontworpen voor gebruiksgemak, met een "stevige constructie met een grote diameter en een halve inch dikte," en een "1,43-inch AMOLED-display" dat helder en geschikt is voor buitenworkouts. De toevoeging van een hartslagsensor en een magnetische oplaadkabel, evenals een 5W-adapter, draagt bij aan het algehele gemak en de functionaliteit van het apparaat. Hoewel het niet snel-opladen mogelijk is, laadt het horloge van nul tot volledig op in minder dan twee uur, waardoor de downtime minimaal is.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Amazfit GTR 4 op door zijn combinatie van stijl, functionaliteit en indrukwekkende batterijduur. Het presteert beter dan concurrenten zoals Fitbit en biedt een overtuigend alternatief voor degenen die een budgetvriendelijke maar functierijke smartwatch zoeken. De primaire gebruiksscenario's variëren van fitness-tracking tot dagelijkse activiteitenmonitoring en meldingenbeheer, allemaal mogelijk gemaakt door een uitgebreid scala aan sensoren en functies.

De GTR 4 heeft echter enkele beperkingen, zoals het ontbreken van NFC-betalingen en ondersteuning voor apps van derden. Ondanks dit maken zijn stijlvolle ontwerp, uitgebreide batterijduur en uitgebreide gezondheids- en fitness-tracking functies het tot een aantrekkelijke optie. In een markt waar veelzijdigheid, ontwerp en batterijduur belangrijke factoren zijn, blinkt de Amazfit GTR 4 uit en is het een topkeuze voor consumenten die een betrouwbare, budgetvriendelijke smartwatch zoeken.

Tot slot positioneren de "gestroomlijnde vormgeving, lange batterijduur en uitgebreide functies" van de Amazfit GTR 4 het als een topkeuze in de categorie budgetsmartwatches. Zijn robuuste constructie, uitgebreide gezondheidstracking functies en indrukwekkende batterijduur maken het een overtuigende optie voor gebruikers die een alles-in-één draagbaar apparaat zoeken. Ondanks enkele beperkingen onderscheidt de algehele waarde en prestaties ervan het op de markt en maakt het een waardige overweging voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functierijke smartwatch.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Superieur hybride smartwatch-ontwerp: Withings ScanWatch Light

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.91
Functionaliteit
6.64
Gebruiksgemak
7.06
De Withings ScanWatch Light Zwart is een compact en stijlvol hybride horloge met een aantal gezondheidsfuncties. De ScanWatch ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm. Daarop zie je bijvoorbeeld je hartslag en je gelopen stappen. Dit horloge is je klein, dus je houdt 'm ook zonder problemen 's nachts om. De ScanWatch Light meet dan je slaap en geeft je elke ochtend een slaapscore. Om die uitgebreide informatie te bekijken open je de app, want het digitale scherm is klein. De batterij gaat na 1 keer opladen 30 dagen mee. De ScanWatch Light heeft niet de geavanceerde temperatuursensor en hartslagsensor die de ScanWatch 2 wel heeft. Ga voor de ScanWatch 2 als je meer inzicht in je gezondheid wilt. Je krijgt dan meldingen bij temperatuurschommelingen en maakt vanaf je pols een hartfilmpje.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. Platformonafhankelijke fitnesstracking van topklasse: Garmin Venu 3S Goud/Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

6.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.41
Functionaliteit
6.75
Gebruiksgemak
6.04
Ik ben de Garmin Venu 3S Goud/Wit, een slimme toevoeging aan jouw dagelijkse routine. Met een helder 41 millimeter scherm en een batterijduur tot wel 10 dagen, sta ik klaar om jouw gezondheid en fitnessdoelen bij te houden. Dankzij Body Battery energiebewaking begrijp je jouw energieniveau beter op basis van slaap, stress en workouts. Mijn verbeterde slaapmonitor zorgt voor nauwkeurige metingen, zelfs van dutjes.

Of je nu een sportieveling bent of gewoon je welzijn wilt verbeteren, ik heb meer dan 30 ingebouwde sport-apps en geanimeerde workouts om je te ondersteunen. Bellen, berichten beantwoorden via spraakassistent en muziek luisteren, alles kan met mij. En met Garmin Pay hoef je je portemonnee niet mee te nemen tijdens het sporten.

Wat mij onderscheidt, is mijn rolstoelmodus die specifieke workouts en advies biedt aan rolstoelgebruikers. Daarnaast monitor ik je polshartslag, fitnessleeftijd, stressniveaus en zelfs je menstruatiecyclus en zwangerschap. Mijn geavanceerde trainingsfuncties helpen je je doelen te bereiken en je workouts te optimaliseren.

Gebruikers zijn dol op mijn lange batterijduur, heldere scherm en nauwkeurige metingen. En hoewel sommigen de prijs wat aan de hoge kant vinden, zijn ze over het algemeen blij met mijn functionaliteiten. Enkele puntjes van kritiek zijn het niet direct kunnen beantwoorden van berichten en beperkingen met iPhones.

Met mijn stijlvolle design en focus op gezondheid en fitness, begeleid ik je op jouw welzijnsreis. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt monitoren, ik ben er om je te helpen en te motiveren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Android smartwatches. Er zijn namelijk 369 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!