Hoe komt deze geweldige Wasmachine bovenlader lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Wasmachine bovenlader ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Wasmachine bovenladers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Wasmachine bovenladers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Wasmachine bovenladers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Wasmachine bovenladers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Wasmachine bovenladers

De beste Wasmachine bovenladers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Stop je wasgoed zonder te bukken in de Zanussi ZWY61225NW bovenlader wasmachine. De wasmachine is slechts 40 centimeter breed en 60 centimeter diep. Handig, wanneer je in je badkamer of washok niet veel ruimte hebt. Met een vulgewicht van 6 kilo is het apparaat geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Heb je een keer minder wasgoed? Het Fuzzy Logic systeem past het wasprogramma aan op de hoeveelheid was die jij in de bovenlader stopt. Zo hoef je zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading. Op het display lees je precies het aantal resterende minuten voor je was klaar is.

1. Zanussi ZWY61225NW


Product informatiePlus or Show more

De oneConcept Ecowash Pico mini-wasmachine brengt kleur in uw leven en reduceert de berg was van vrijgezellen, studenten en kampeerders.De compacte bovenlader is voorbestemd voor plaatsen waar de handwas de enige optie was om uw kleding weer fris en fleurig te krijgen. Zo vereenvoudigt ze met haar 380 Watt vermogen de berg was in vrijgezellenflats, studenwoningen, op campings, onderweg of in tuinhuisjes. De geïntegreerde centrifuge reduceert de wachttijd op een 3,5 kg lading was aanzienlijk - een verder voordeel voor hen die geen omvangrijke garderobe mee in de camper willen nemen. De timer van de wasmachine is in te stellen tussen 0 en 10 minuten, de timer voor de centrifuge tussen 0 en 3 minuten.Niet alleen wat plaats betreft is de kleine wasmachine bijzonder praktisch, ook in water- en energieverbruik is zij zuinig. Een gering eigen gewicht en de compacte bouwwijze van breukvast kunststof maken van de Ecowash Pico een bijzonder interessante camping- en reiswasmachine.De brutaal gekleurde vlek op de wasberg: de oneConcept Ecowash Pico mini-wasmachine.Beschikbare kleuren: groen, zwart (Artikel 10030789), blauw (Artikel 10030791)

2. Ecowash Pico mini-wasmachine & centrifuge 3,5 kg 380 W - groen


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een wasmachine met een klein laadvermogen en veel verschillende wasprogramma's? Dan is de Whirlpool TDLR 70230 ideaal voor jou. De wasmachine heeft een toerental van 1200, hiermee komt je was niet heel droog uit de wasmachine en heeft het een langere droogtijd nodig. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Whirlpool TDLR 70230. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 60 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kan je ook het opfrisprogramma van 20 minuten kiezen. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten. Productvoordelen van de Whirlpool TDLR 70230: Het geluidsniveau van 71 dB bij het centrifugeren is stiller dan de gemiddelde wasmachine Goed om rekening mee te houden: zin voor toerental 1200 tpm Door de relatief kleine trommel van 7 kg minder geschikt als je veel was in één keer wil doen. Stop de trommel niet te vol om trillingen en lawaai te voorkomen Heeft energielabel A+++, maar er zijn tegenwoordig veel wasmachines die nog zuiniger zijn Heeft geen automatische wasmiddeldosering, waardoor je zelf goed moet opletten of je niet te veel wasmiddel gebruikt

3. Whirlpool TDLR 70230 wasmachine Vrijstaand Bovenbelading Wit 7 kg 1200 RPM A+++


Product informatiePlus or Show more

De AEG L6TBK62W is een bovenlader wasmachine met een wascapaciteit van 6 kg. Een bovenlader is ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt voor je wasmachine of wanneer je niet wilt hoeven bukken om de was in en uit te laden. Deze AEG wasmachine heeft een toerental van 1200 toeren per minuut. De wasmachine is erg zuinig (label A+++) en verzorgt je wasgoed op de beste manier. Ieder programma wordt namelijk aangepast op de lading en wasverzachter wordt zo verdeeld in de wasmachine dat elk deel van de stof van je wasgoed wordt bereikt. ProSense®-technologie verzorgt je kleding en bespaart water en energie De ProSense®-technologie zorgt ervoor dat elke was automatisch gewogen wordt. Het wasprogramma wordt zo precies afgestemd op de was die in de machine zit. Het wasgoed wordt gewassen met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Zo wordt slijtage vermindert en blijft kleding langer mooi, bovendien bespaar je zo ook water en energie Optimaal gebruik van je wasverzachter De SoftPlus-optie van deze wasmachine zorgt ervoor dat de wasverzachter elk deel van de stof bereikt wanneer het de trommel binnenkomt. Zo voelt al je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit. En dat terwijl de vezels worden beschermd en de levensduur van elk kledingsstuk wordt verlengd. Zachtjes open Deze bovenlader gaat altijd zachtjes open, zodat je direct bij je was kunt. Het tweedelige SoftOpen-systeem geeft je met één tiptoets toegang tot de trommel zelf. Vervolgens worden de twee halve trommeldeuren met nog één toets zachtjes en veilig geopend. Dit betekent dat je altijd met één hand toegang tot de trommel hebt. Handig want zo kun je met je andere hand het wasgoed in de trommel doen. De was start wanneer jij dat wilt Startuitstel geeft je de vrijheid om de was te doen op het moment dat het jou uitkomt. Je stelt namelijk zelf in wanneer het programma start en dus wanneer het afgelopen is. Energie besparen? Kies ECO Op deze wasmachine zitten verschillende Eco-programma’s die ervoor zorgen dat je energie bespaart. Met Eco TimeSave bespaar je naast energie ook nog eens tijd. In dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties samen selecteren, waardoor de wasmachine energie-efficiënt is, en zo snel mogelijk werkt. Bij veel wasmachines moet je kiezen tussen deze twee opties, dat is nu verleden tijd. Ook geschikt voor handwas Deze wasmachine is voorzien van het Woolmark Blue certifiicaat. Dat wil zeggen dat je kleding waarop handwas in het label staat gewoon in deze wasmachine kunt wassen, zoals bijvoorbeeld wol. Snel wasje Even snel een wasje doen? Geen probleem want deze wasmachine heeft een 20 minuten programma. Stop maximaal 3 kilo in deze AEG wasmachine en haal het er 20 minuten later alweer schoon uit.

4. AEG L6TBK62W - 6000 serie - Prosense - Bovenlader wasmachine - NL/FR


Product informatiePlus or Show more

Met de AEG L6TB73G bovenlader wasmachine hoef je niet langer te bukken bij het in- en uitladen van je wasgoed. Je vult de wasmachine met 7 kilogram aan kleding wat genoeg is voor een huishouden van 1 tot 2 personen. ProSense technologie weegt met sensoren bij elke wasbeurt de belading en past het programma hier op aan. Hierdoor verbruik je nooit meer water en energie dan nodig is. Hij heeft energieklasse A+++ en is met een breedte van 40 centimeter ook te plaatsen in kleinere ruimtes. Heb je haast en wil je de was nog even uitstellen? Met startuitstel kies je zelf wanneer de wasmachine begint met wassen en is tot wel 20 uur vooruit in te stellen.

5. AEG L6TB73G


Product informatiePlus or Show more

AEG ProSteam L7TB73E Deze AEG ProSteam bovenlader beschikt over een apart stoomprogramma die je helpt kreukels te verminderen in droge kleding. Ook kan je een wascyclys afronden met een stoomprogramma waardoor je minder hoeft te strijken! Ook beschikt deze bovenlader ook over de volgende wasprogramma’s: Katoen| Synthetisch| Fijne was| Wol Handwas| Stoom opfrissen| Anti-Allergie|20 Min. - 3 kg| New Outdoor| Dekens| Jeans ProSense-technologie Deze wasmachine beschikt over technologie die automatisch elke lading afweeg en hierop de cyclus aanpast voor het meest optimale wasresultaat. Zo zal je kleding nooit te lang worden gewassen en zal er minder slijtage optreden. Geniet nog langer van je kleding met deze wasmachine! Geniet van het zachte gevoel van je kleding Deze machine beschikt over SoftPlus-technologie. Dit zorgt ervoor dat wasverzachter elk deeltje van de stof van je kleding bereikt wanneer deze binnenkomt in de trommel. Hierdoor zal je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aanvoelen dan ooit.

6. AEG ProSteam L7TB73E - Wasmachine


Product informatiePlus or Show more

De AEG L6TB62K is een wasmachine bovenlader geschikt voor huishoudens van 1 tot 2 personen en heeft een breedte van slechts 40 centimeter. Hierdoor past hij perfect in kleinere badkamers en wasruimtes. De wasmachine heeft een vulgewicht van 6 kilogram en de vulopening zit aan de bovenkant. Hierdoor hoef je niet langer te bukken tijdens het in- en uitladen van je wasgoed. Speciale sensoren wegen je kleding tijdens het wassen en passen het wasprogramma hierop aan. Je verbruikt hierdoor niet meer water en energie dan nodig is. Wil je weten wanneer de was klaar is? Op het display zie je precies binnen hoeveel minuten hij klaar is. Met het SoftOpen systeem is de deur met één hand te openen.

7. AEG L6TB62K


Product informatiePlus or Show more

De Whirlpool TDLR 70220 wasmachine is een bovenlader, de totale capaciteit van de machine is 7 kg. Hiermee is de wasmachine geschikt voor kleine tot middelgrote huishoudens. Door het compacte formaat is de wasmachine ideaal voor kleine ruimtes. Het apparaat heeft een toerental van 1200 en een geluidsniveau van 76 dB. De temperatuur is in te stellen naar wens en er is keuze uit meerdere programma's. Ook is het mogelijk de start van het programma uit te stellen.

8. Whirlpool TDLR 70220 - Wasmachine


Product informatiePlus or Show more

Top-7 kg-1200 rpm / min-A++-Verbonden NFC: SmartTouch / assistent-Check up-Smart End Delay-Delayed Start 24h-Interface digitaal-Digital Drum Shiatsu-Charging area XXL-Display van de resterende tijd16 programma's - Slechte veiligheid met LED-indicatoren - Conso 9600L water/jaar-197 kWh/jaar-61 dB wassen/78 dB spinby-Black

9. CANDY CST 272DB-47 - Wasmachinetop - 7 kg - 1200 tpm - A++ - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Klarstein Bubble Boost is een compacte wasmachine voor de reisgezinde inzet met een vermogen van 380 Watt en een capaciteit van 3,5 kg.Gemaakt voor het gebruik buiten de gewoonlijke ontmoetingsplaatsen, vereenvoudigt de Bubble Boost het wassen en centrifugeren op campings, op reis of in de tuin. Maar ook voor gebruik in singles- en studentenhuishoudens is de compacte wasmachine uiterst geschikt. Met een wascapaciteit van 3,5 kg en een centrifugecapaciteit van 1 kg kunnen ook grotere bergen was probleemloos weggewerkt worden. Behulpzaam hiervoor is niet op de laatste plaats de korte bedrijfsduur voor de wasgang van 0-10 minuten en voor het centrifugeren 0-5 minuten. Dankzij het geringe gewicht en de compacte afmetingen evenals de praktische gripopties is de Klarstein Bubble Boost toploader niet alleen extreem zuinig als het gaat om de benodigde plaats maar hij is ook makkelijk te verplaatsen en te vervoeren. De behuizing is vervaardigd van stabiel, breukvast kunststof en overtuigt met een elegant zwart-wit kleurdesign.Voor ongecompliceerd wassen en centrifugeren met een geringe tijdsbesteding: De flexibel inzetbare Klarstein Bubble Boost wasmachine.

10. Bubble Boost wasmachine 380W 3,5kg timer 0-10 min. zwart


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Wasmachine bovenladers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Wasmachine bovenladers. Er zijn namelijk 18 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Wasmachine bovenlader kopen.