Bestenu

Beste Vlog camera - Jan. 2022

Met meer dan 145 vlog camera's op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste vlog camera's in een handige lijst
01Score: 9.8
GoPro HERO 9 Black
GoPro HERO 9 Black
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.4
GoPro HERO 8 Black
GoPro HERO 8 Black
Ga naar laagste prijs
03Score: 8.7
Insta360 One X2
Insta360 One X2
Ga naar laagste prijs
04Score: 8.5
Sony CyberShot DSC-WX500 Zwart
Sony CyberShot DSC-WX500 Zwart
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.4
Techani® Digitale Camera LCD Display
Techani® Digitale Camera LCD Display
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.2
GoPro HERO 10 Black
GoPro HERO 10 Black
Ga naar laagste prijs
07Score: 7.9
EKEN H9R 4K WiFi Action Cam met Afstandsbediening Complete Set | Lader + Extra Batterij | 32GB MicroSD Kaart | Selfie Stick | Hoofdband + Borstband + Polsband
EKEN H9R 4K WiFi Action Cam met Afstandsbediening Complete Set | Lader + Extra Batterij | 32GB MicroSD Kaart | Selfie Stick | Hoofdband + Borstband + Polsband
Ga naar laagste prijs
08Score: 7.8
Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart
Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart
Ga naar laagste prijs
09Score: 7.3
Sony Cybershot DSC-WX500
Sony Cybershot DSC-WX500
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.8
Sony ZV-1 Vlog
Sony ZV-1 Vlog
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vlog Camera Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Wil je graag vlogs maken, of maak je al vlogs en wil je de kwaliteit van de videomateriaal verbeteren? Dan kan een goede vlog camera natuurlijk niet ontbreken! Daarom lees je hier handige informatie en weetjes over de beste vlog camera.

Wat is het verschil tussen een normale camera en een vlog camera?

Met een 'normale camera' bedoelt men meestal een compactcamera of een systeemcamera. Dit zijn camera's die erg geschikt zijn om in huiselijke sferen leuke foto's en video's te maken. Professionele fotografen gebruiken een spiegelreflexcamera. Deze camera's en lenzen leveren geweldige kwaliteit, maar zijn groot, zwaar en gecompliceerd. Om te vloggen zijn spiegelreflexcamera's dus minder handig.

Een vlog camera is niet een aparte soort camera. Het gaat dan om compactcamera's of systeemcamera's met bepaalde eigenschappen die erg handig zijn tijdens het vloggen. Een kantelbaar scherm is bijvoorbeeld erg belangrijk, zodat je ziet wat je filmt wanneer de lens op jezelf gericht is.

Een grote, zware camera is erg onhandig en daarom zijn vlog camera's vaak lekker compact. De opnamekwaliteit van een vlog camera is dan ook relatief hoog ten opzichte van het formaat. Ten slotte is autofocus bij vlog camera's een belangrijke functie. Als je rondloopt en veel in beweging bent, past de focus van de camera zich automatisch aan, waardoor je beeldmateriaal altijd scherp is.

Kun je de lenzen van vlog camera's verwisselen?

In bepaalde gevallen kun je de lens van een vlog camera verwisselen. 'Vlog camera' is eigenlijk verzamelnaam voor compact- en systeemcamera's met bepaalde eigenschappen die handig zijn bij het vloggen. Omdat het niet een losstaand type camera is, verschilt de mogelijkheid om lenzen te verwisselen per camera.

Is de vlog camera een systeemcamera, dan kun je de lenzen verwisselen. Compactcamera's hebben één vaste lens die je niet kunt verwisselen. Wil je graag de lens kunnen wisselen, let er dan op dat jouw nieuwe vlog camera een systeemcamera is.

Zit er WiFi op vlog camera's?

Op bijna alle nieuwe camera's zit WiFi, en in het geval van vlog camera's geldt dat voor alle modellen. Als je een vlog camera koopt kun je er dus vanuit gaan dat er WiFi op zit.

Als een camera WiFi heeft koppel je jouw smartphone en bedien je zo de camera. Ook download je handige apps voor je camera en kun je opnames meteen posten op social media. Daarnaast kun je foto's en opnames meteen opslaan in een cloud, zodat je niet afhankelijk bent van een geheugenkaartje en materiaal niet zomaar kwijtraakt.

Waar let je op als je een vlog camera koopt?

Een goede vlog camera is een licht, compact apparaat met een kantelbaar scherm dat beelden van hoogwaardige kwaliteit schiet. Om met de beste vlog camera te eindigen, let je op een aantal details.

De beeldkwaliteit bepaalt hoe scherp het videomateriaal wordt. Full HD zorgt voor redelijk scherp beeld op kleine tot middelgrote schermen. Wil je haarscherp beeld op grote schermen, dan heb je extra kwaliteit nodig en ga je voor Ultra HD, oftewel 4K.

Wil je jezelf filmen, dan is een touchscreen erg handig. Wanneer het kantelbare scherm op jou gericht is, bedien je de camera met het touchscreen. Je hoeft dan niet de camera weer om te draaien om te knoppen te zien en gaat gewoon lekker door met vloggen.

Als je regelmatig buiten vlogt ,krijg je hoogstwaarschijnlijk te maken met regenbuien. Misschien wil je ook in pretparken en waterparken filmen. Dan komt een waterbestendige vlog camera goed van pas! Let wel op het verschil tussen spatwaterdicht en volledig waterdicht, en kies daarbij wat het beste bij jouw gebruik past.

Ten slotte gaat de batterij van een goede vlog camera zo lang mogelijk mee. Je let dan op de batterijcapaciteit die wordt uitgedrukt in mAh. Hoe hoger de mAh waarde, des te groter de batterijcapaciteit, waardoor de batterij langer meegaat.

Welke accessoires horen bij een vlog camera?

Er zijn een aantal camera accessoires die erg praktisch zijn tijdens het vloggen. Film je vaak jezelf op een vaste plek, dan kan een statief niet ontbreken. Om jezelf makkelijk onderweg en buiten te filmen gebruik je een selfie stick. Vaak zie je dat smartphones op selfie sticks worden gebruikt, maar ze zijn er ook voor camera's. Vereiste is dan wel dat de camera niet al te zwaar is.

Een gimbal lijkt op een selfie stick en stabiliseert je beeld. Je kunt dus rennen zonder dat je dit terug ziet in je beeld. Afhankelijk van de kwaliteit van de gimbal zie je misschien nog een beetje geschommel in de video terug of juist helemaal niks, maar het resultaat is hoe dan ook beter dan wat je krijgt zonder een gimbal.

Verder is een camerahoes of beschermende tas voor je camera geen harde eis, maar wel zo veilig. Heb je geen speciale tas of hoes voor je vlog camera? Bescherm de lens dan in ieder geval met een lenskapje.

hero illustration

Hoe komt deze handige vlog camera ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste vlog camera ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over vlog camera's, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle vlog camera's die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke vlog camera's het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van vlog camera's stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste vlog camera's op een rijtje

1 - GoPro HERO 9 Black

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de GoPro HERO 9 Black neem je video's op tijdens buitensportactiviteiten. De HERO 9 heeft een 20 megapixel sensor waarmee je in 5K 30fps of 4K 60fps filmt. Dit zorgt voor gedetailleerde foto's en video's. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel en worden trillingen beperkt. De camera heeft 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Hiermee plaats je hem op een mount, zodat je geen bevestigingsframe nodig hebt. Met TimeWarp 3.0 maak je timelapse opnames terwijl je beweegt. Je past tijdens het filmen de snelheid van de timelapse aan, zo licht je een gebeurtenis uit. Stream je beelden live met de 1080p live streaming functie. Zo kijken je vrienden en familie live met jou mee. De HERO 9 heeft zowel een scherm aan de achter- als aan de voorkant. Het scherm aan de voorkant gebruik je om selfies en vlogs te maken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - GoPro HERO 8 Black

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de GoPro HERO 8 Black neem je video's op tijdens buitenactiviteiten. In LiveBurst modus leg je 1,5 seconde voor en na een actiemoment vast, zodat je het hoogtepunt niet mist. Je kiest achteraf de beste foto of deelt het filmpje. Dankzij de HyperSmooth 2.0 beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel. De camera heeft 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Hiermee plaats je hem op een mount, zodat je geen bevestigingsframe nodig hebt. Je maakt 's nachts timelapse video's met de night lapse video functie. Hiermee breng je bijvoorbeeld het nachtleven in je stad of dorp in beeld. Met TimeWarp 2.0 maak je timelapse opnames terwijl je beweegt. Je past tijdens het filmen de snelheid van de timelapse aan, zo licht je een gebeurtenis uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Insta360 One X2

Loading..
Ga naar laagste prijs

Insta360 ONE X2 360-graden action camera Met een gewone action camera kun je een belangrijk moment missen als de camera even niet in de juiste richting wijst. Met de Insta360 ONE X2 heb je dat probleem niet meer, want de hele omgeving wordt gefilmd. Hiermee leg je dus alles in één keer van alle kanten vast! Dit is erg handig als je tijdens het opnemen geen tijd hebt om actief op zoek te gaan naar shots, zoals op een drukke bruiloft, een festival of een afdaling met je snowboard op de piste. Het opgenomen beeldmateriaal kun je daarna eenvoudig verwerken tot een vlog of filmpje. De Insta360 One X2 is de opvolger van de populaire Insta360 One X. All-round compacte 360-graden video camera De Insta360 ONE X2 heeft met afmetingen van ca. 46cm x 11cm x 30cm een hanteerbaar formaat die je gemakkelijk met je mee op pad kunt nemen. Met deze 360 action cam schiet je video in 5760 x 3880 (30 fps). Ook kun je 4K-video’s in 50fps beelden opnemen en bij beeldmateriaal in 3K resolutie kun je zelfs met 100fps opnemen. Omdat de Insta360 ONE X2 in 360° beeld opneemt, hoef je pas tijdens het monteren te beslissen vanuit welke hoek je de foto of video wilt gebruiken. De software maakt er vervolgens een video met een bruikbaar beeldformaat van. Deze allround 360 camera kun je breed inzetten voor allerlei doeleindes: van creatieve skateboard filmpjes tot 360-graden video’s van het interieur van je huis of kantoor. De batterijcapaciteit is 1630mAh en de gebruiksduur van een volle batterij is ongeveer 70 à 80 minuten. Dit is sterk afhankelijk van de instellingen waarmee je videobeelden maakt. De batterij van de One X2 is uitneembaar zodat je een lege batterij kunt verwisselen met een volle batterij. Verfijnd tot in de puntjes De Insta360 One X2 video camera beschikt over 'FlowState Stabilization'. Hiermee worden zichtbare trillingen en heftige bewegingen in het video gecorrigeerd en houd je een mooie vloeiende video over. Zo wordt de video van de afdaling met je snowboard een stabiel shot, dat je maar al te graag aan je vrienden laat zien. De audio die tijdens het filmen wordt opgenomen is sterk verbeterd ten opzichte van de One X. De One X2 heeft nu vier interne microfoons die worden ondersteund met een wind-reductie algoritme om ruis te minimaliseren. Daarnaast heeft het display van de One X plaatsgemaakt voor een groter touchscreen videodisplay. Met de viewfinder functie kun je gemakkelijk de opgenomen 360 footage bekijken. Ook kun je doorgaan met filmen in elke flinke regenbui, want de One X2 is waterdicht tot een diepte van 10 meter! Krachtige software voor veelzeggende video’s Met de One X2 is het niet heel erg als je niet veel van videobewerking weet, de krachtige One X2 app doet eigenlijk al het werk voor jou. Deze veelzijdige bewerkingsapplicatie voor (OTG compatibele) iOS en Android-apparaten is geheel gratis. In de applicatie monteer je zelf de opgenomen 360-video’s aan elkaar, of je laat de AI-powered technologie dynamische filmpjes voor je maken. Kleurbewerking is met de app eenvoudig, zo worden groenige onder water beelden weer sprankelend blauw door de AquaVision-functie. Ook kun je direct je 360° beelden levendige kleuren geven door ze op te nemen in Vivid Mode. De Insta360-app maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om met je One X2 het 360° beeld te live te streamen. Gevorderde videomakers zullen misschien graag specifieke bewerkingssoftware willen gebruiken. Voor zowel Final Cut Pro als Adobe Premiere Pro heeft Insta360 een plug-in om eenvoudig de 360-graden beelden in je favoriete bewerkingsprogramma te importeren. Foto’s maken met de One X2 Met de One X2 kun je naast video's ook hele gave foto's maken. De maximale fotoresolutie is 6080 x 3040). Naast standaard foto’s kun je ook HDR foto’s en foto’s met een interval voor een timelapse maken. Voor fotografie met de One X2 zijn er in de app verschillende functionaliteiten beschikbaar. Zo maak je bijvoorbeeld met PureShot zonder moeite de meest heldere nachtfoto’s. Een nieuwe functionaliteit waarover de One X2 beschikt is de ‘Insta Pano’ functie. Met ‘Insta Pano’ maak je in één klik en zonder gedoe een prachtige panoramafoto met een beeldresolutie van 4320x1440 pixels. In de doos: Insta360 ONE X2 USB naar micro-USB-kabel Camerahoesje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Sony CyberShot DSC-WX500 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Leg je vakantie vast met de Sony CyberShot WX500 compact camera. De camera heeft een eenvoudig menu en is geschikt voor de beginnende fotograaf. De 30x optische zoom zorgt ervoor dat je van een grote afstand kunt inzoomen op je onderwerp. Leg de pittoreske huisjes aan kustlijn van Italië vast of de jachten in de haven van Monaco. Door het 180 graden kantelbare scherm maak je eenvoudig zelfportretten. Je selfies deel je direct op Facebook via wifi. Zo houd je je vrienden op de hoogte van jouw vakantieavonturen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Techani® Digitale Camera LCD Display

Loading..
Ga naar laagste prijs

Vereeuwig jouw favoriete momenten op foto of film! Met deze 16MP camera kun je haarscherpe plaatjes schieten van jouw mooiste bestemmingen en alle onvergetelijke momenten vereeuwigen met een kleine druk op de knop. Deze foto- en videocamera kan tot wel 16 keer inzoomen. Verder beschikt het eigenlijk over alle hulpmiddelen die een moderne camera nodig heeft, zoals een timer en beeldstabilisator! We zullen de kenmerken voor jou op een rijtje zetten. Foto en Video Met deze camera kun je naast fotos ook videos vastleggen. Je kan makkelijk switchen tussen de 2 instellingen en ervoor zorgen dat elk moment op de juiste manier kan worden vastgelegd. Het is dan ook ideaal om prachtige fotos te maken voor jouw instagram, of mooie filmpjes voor bijvoorbeeld een reisvlog. Professionele Kwaliteit Deze camera is uitstekend geschikt voor professioneel gebruik dankzij de moderne specificaties. Je kunt er professioneel ogende fotos en videos mee vastleggen, en die zullen er ook haarscherp uitzien dankzij de 16MP camera. Daarna kun je de camera gemakkelijk aansluiten op een computer om jouw fotos of videos nog even te editen. De vele andere kenmerken van deze camera kun je verder onderaan de pagina vinden. LCD Display Deze camera is uitgerust met een LCD scherm, waarop je jouw fotos en videos in hoge kwaliteit terug kunt kijken. Zo kun je makkelijk controleren of je alles goed op beeld hebt gelegd. Compact Deze camera heeft een compact design en is erg licht qua gewicht. Je kunt het dan ook zonder problemen overal mee naartoe nemen. Het is de ideale buddy om mee te nemen op reis, of om prachtige momenten vast te leggen tijdens evenementen. Kenmerken en Instellingen - Haarscherpe beelden tot 16 miljoen pixels - Geheugen kan worden uitgebreid tot 32GB sd-kaart/SDHC-kaart - Automatische gevoeligheid, ISO100 ISO200, ISO400 - Lens F / 3.2, F = 7.6 mm - Statische beelden jpeg/VGA, 1 m, 3 m, 5 m en 12 m, 16 m (interpolatie) - Videoclips AVI 1080 p, 720 p VGA - 16x digitale zoomfunctie - Beeldstabilisatie - LED verlichting flitslamp < 1.0 m range openen/sluiten - Automatische witbalans/zon/bewolkt/bollen/fluorescerende lamp - Belichtingscompensatie-2.0 + / 2.0 - Timer instelbaar 2 - 5 - 10 seconden - USB kabel om te verbinden met computer of laptop - Instelbare automatische uitschakeling - Ingebouwde microfoons en luidspreker - 2.4 inch LCD scherm (230000 pixels, 4:3) - NTSC/PAL video-uitgang Pluspunten + Beschikt over alle moderne benodigdheden zoals timers en beeldstabilisatie + Te gebruiken voor fotos en videos + Haarscherpe beelden vastleggen + Heldere LCD display + Licht en makkelijk draagbaar Verdere Specificaties Afmetingen: 11.5 x 4.8 x 5 cm Gewicht: 220 gram Dit pakket bevat: 1 x Digitale camera 1 x USB kabel 1 x Lens cover 1 x Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - GoPro HERO 10 Black

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de GoPro HERO 10 Black leg je eenvoudig actiemomenten vast op video. De HERO 10 is uitgerust met een 23 megapixel sensor en een nieuwe GP2-beeldprocessor. Hierdoor film je in 5,3K met 60fps of in 4K met 120 fps. Dankzij de hoge framerate leg je bewegingen vloeiend vast. Daarnaast zorgt de HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie ervoor dat trillingen van de camera niet zichtbaar zijn op beeld. Met de twee inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant van de camera bevestig je hem gemakkelijk op een mount. Met de TimeWarp 3.0 functie maak je timelapse opnames terwijl je beweegt. De HERO 10 beschikt zowel aan de voor- als achterkant over een scherm. Het scherm aan de voorkant heeft een verbeterde refresh rate, waardoor het beeld er soepeler uitziet.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - EKEN H9R 4K WiFi Action Cam met Afstandsbediening Complete Set | Lader + Extra Batterij | 32GB MicroSD Kaart | Selfie Stick | Hoofdband + Borstband + Polsband

Loading..
Ga naar laagste prijs

EKEN H9R 4K Ultra HD Action Cam met vele accessoires. De camera word geleverd met afstandbediening, Oplader en extra batterij, Samsung 32GB MicroSD kaart en verschillende accessoires om de camera te bevestigen. Het is mogelijk om de camera te bedienen met de meegeleverde afstandbediening, de camera zelf of de EZ iCam app voor smartphone of tablet. Zo is het mogelijk om de camera aan en uit te zetten vanaf aan afstand. Ideaal als deze bijvoorbeeld op een helm is gemonteerd. De set wordt geleverd in een handige draagkoffer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Panasonic Lumix DC-TZ90 heb je een compact camera boordevol selfie functies. Het lcd touchscreen van de camera is 180 graden te draaien zodat je jezelf kunt zien. Samen met de Panorama Selfie functie en de Self Shot functie maak je hierdoor gemakkelijk verschillende soorten selfies. Via de Post Focus functie stel je de scherptediepte van een foto achteraf in via het touchscreen. Foto's en video's schiet je in maximaal 4K. Met de grote beeldhoek van de lens fotografeer je weidse landschappen. De camera is voorzien van 30x optische zoom, zo vergroot je voorwerpen die ver weg zijn zonder het verlies van beeldkwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Sony Cybershot DSC-WX500

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Sony Cyber-shot DSC-WX500 maak je altijd foto’s van je beste kant. Doordat het lcd-scherm 180 graden kantelbaar is kun je hem heel eenvoudig omdraaien en op jezelf richten als je een foto maakt. Je ziet dus direct en kraak helder hoe je erop komt te staan. Leuke selfies, portretten en nog veel meer waren nog nooit zo gemakkelijk te maken. De Nieuwe Sony DSC-WX500 is de kleinste camera ter wereld met een geweldige ZEISS-lens met 30x optische zoom. Prachtige foto’s heb je zo dus letterlijk in de palm van je hand. Of neem je mee in je broekzak. Plus- en minpunten van de Sony DSC-WX500: ZEISS Vario-Sonnar T* 30x optische zoomlens voor nog scherpere foto's 18,212-MP Exmor R-CMOS-sensor voor een hogere beeldkwaliteit, zelfs in het donker BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor meer details met minder ruis Kantelbaar LCD-scherm (180 ) voor eenvoudige compositie van selfies/opnamen vanuit een lage positie Niet stof-en waterdicht Tip: Bij deze camera worden standaard accessoires meegeleverd. Wil je nog beter beeldmateriaal opnemen? Bekijk dan de bijpassende accessoires voor Sony compactcamera's De ingrediënten van grootse beeldkwaliteit De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOS-beeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat. De Zeiss Vario-Sonnar T*-lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie high-precision optica waarmee je scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24-720 mm vastlegt. Geef je foto een andere look In de modus Photo Creativity kun je met eenvoudige, intuïtieve veranderingen in de helderheid, kleur, levendigheid en beeldeffecten de weergave van foto's en films veranderen. Laat iedereen er mooi uit zien Als je het uiterlijk van mensen op je foto's wilt retoucheren, kun je schoonheidseffecten gebruiken die de huid zachter maken of kleur geven, huid wat minder glimmend maken, ogen vergroten en tanden witter maken. Gewoon op je camera. Open snel je menu Onder de zes aanpasbare knoppen/toetsen is één Function-knop waaraan je 12 veelgebruikte functies kunt toewijzen. Aan de overige vijf knoppen kun je elk één functie toewijzen. Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen. Kies de modus die je wilt Wil je de actie snel delen of wil je het met hogere resolutie opslaan om te bewerken? Je kunt eenvoudig de indeling, modus, belichting of andere instellingen bepalen en dan met opnemen beginnen. Films in verschillende indelingen Maak opnamen in XAVC S- of AVCHD-indeling voor films met hoge resolutie en als mp4-bestand. Weg met die ruis Intelligent Active Mode met beeldstabilisatie over 5 assen en frame-analyse. Ga door zolang je wilt Met een volle batterij kun je ongeveer 400 foto's maken of 75 minuten filmen. Zo gaat er nooit een mooi film- of fotomoment verloren. Deel met gemak—bediening op afstand Gebruik de ingebouwde NFC/Wi-Fi voor het versturen van films en foto's van je camera naar andere mobiele apparaten. Even aanraken en je mobiele apparaat en camera zijn verbonden. Vermaarde ZEISS-optica De legendarische kwaliteit van ZEISS zorgt voor briljante scherpte, rijk contrast en minimale vervorming. Exmor R-CMOS-sensor Een Exmor R-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht voor mooiere details in elke opname. BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor Het resultaat: realistischere details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis. Standaard meegeleverd: - Sony Cybershot DSC-WX500 - NP-BX1 li-ion accu - AC-UB10D USB-lader - Netsnoer - Micro USB-kabel - Polsriempje - Handleiding Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter: Met de Sony DSC-WX500 kan je 30x inzoomen en het scherm omkantelen: ideaal voor het vloggen of voor selfies. Met de Sony DSC-HX60 kan je ook 30x inzoomen en heb je nog wat extra’s als: uitklapbare flitser, Multi Interface Shoe voor het aansluiten van accessoires en is handmatig instellen mogelijk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Sony ZV-1 Vlog

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Sony ZV-1 Vlog is een compacte camera voor vloggers die meer uit hun opnames willen halen. Het model heeft een relatief grote 1 inch sensor, waarmee je scherpe video's opneemt in verschillende lichtsituaties. Je gebruikt de product showcase setting om een product te laten zien in je video. De camera zorgt hierbij voor een vloeiende overgang van scherpstelling op je gezicht naar het product. Hierbij is de achtergrond onscherp, zodat de focus op het product ligt. Dankzij de gezichts- en oogherkenning en de snelle autofocus, stelt de camera scherp op je gezicht of ogen. De camera heeft een kantelbaar scherm. Hierop zie je jezelf tijdens het opnemen van je vlog of video livestream via de computer. Je klapt het scherm horizontaal uit. Zo zit hij bijvoorbeeld niet in de weg als je een externe microfoon op de camera plaatst.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vlog camera's. Er zijn namelijk 145 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste vlog camera kopen.