Wat is de beste Stille wasmachine van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Stille wasmachine is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Stille wasmachine van 2024? Na het analyseren van 401 Stille wasmachines kwam de CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit als beste getest uit onze Stille wasmachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Stille wasmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Stille wasmachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Stille wasmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Stille wasmachines

1Score: 9.7
CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit
Beste stille wasmachine
CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit
chiq
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Bosch WAN28278NL Serie 4 Wasmachine
Bosch WAN28278NL Serie 4 Wasmachine
Bosch
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine 10
CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine 10
chiq
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Siemens WG44G006NL iQ300 Wasmachine
Siemens WG44G006NL iQ300 Wasmachine
Siemens
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
CHIQ Wasmachine, 10 Kg, 1400
CHIQ Wasmachine, 10 Kg, 1400
chiq
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Miele WSD164 WCS - Wasmachine
Miele WSD164 WCS - Wasmachine
Miele
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Bosch WGG244F7NL Serie 6 Wasmachine
Bosch WGG244F7NL Serie 6 Wasmachine
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Miele WSD 023 WCS
Miele WSD 023 WCS
Miele
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series
Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series
Haier
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Haier HW90-B16939 - I-Pro Series
Haier HW90-B16939 - I-Pro Series
Haier
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stille Wasmachine Koopgids

Niets is zo vervelend als een luide wasmachine die je rust verstoort. Met een stille wasmachine hoef je je geen zorgen meer te maken over lawaai en onrust in huis.

Hoeveel dB is een stille wasmachine?

Er is geen standaard definitie van een "stille" wasmachine. De hoeveelheid geluid die een wasmachine produceert, varieert afhankelijk van het merk en model. 

Geluidsniveaus van wasmachines

Een typische wasmachine produceert ongeveer 60 tot 70 decibel (dB) tijdens het centrifugeren, wat relatief luid is. 

Een stille wasmachine produceert ongeveer 50-60dB tijdens het wassen en centrifugeren, maar dit hangt af van het merk en het model. 

Om je een idee te geven van hoe luid dat is, 50 dB is ongeveer zo luid als eenrustig gesprek in een bibliotheek en 60 dB is vergelijkbaar met het geluid van een normaal gesprek tussen twee mensen. 

Belang van stilte

Als je een wasmachine wilt kopen, is het belangrijk om te overwegen hoeveel geluid het apparaat produceert. Als je bijvoorbeeld in een appartement woont of als je wasmachine in de buurt van een slaapkamer staat, wil je waarschijnlijk een wasmachine die zo stil mogelijk is. 

Aan de andere kant, als je je wasmachine in een kelder of een andere afgelegen ruimte hebt staan, is het geluidsniveau wellicht minder belangrijk.

Waarom maakt mijn wasmachine veel lawaai?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wasmachine veel lawaai maakt. Hier zijn een paar mogelijke oorzaken:

Vastzittende voorwerpen in de trommel

Soms zit er iets vast in de trommel, zoals een muntstuk of een bh-beugel, wat het centrifugeren verstoort. Dit leidt tot ongewoon harde geluiden tijdens het wassen en centrifugeren.

Onstabiele ondergrond

Als je wasmachine niet op een vlakke ondergrond staat, kan hij gaan wiebelen en lawaai maken. Dit kan vooral het geval zijn als de wasmachine op eenonstabiele of scheve vloer staat.

Versleten lagers

Een andere mogelijke oorzaak van lawaai in de wasmachine is slijtage van de lagers. Dit leidt tot een schurend of krakend geluid tijdens het draaien van de trommel. 

Versleten lagers zijn meestal het gevolg van jarenlang gebruik en kunnen een teken zijn dat het tijd is om de wasmachine te vervangen.

Oplossen van het probleem

In sommige gevallen is het probleem op te lossen door simpelweg het object te verwijderen dat vastzit in de trommel of door de wasmachine opnieuw uit te lijnen. 

Als het probleem echter aanhoudt, is het misschien tijd om een ​​professional in te schakelen om de wasmachine te inspecteren en te repareren.

In sommige gevallen is het nodig om de lagers te vervangen of andere onderdelen te repareren of te vervangen om het probleem op te lossen.

Hoe klinken kapotte lagers wasmachine?

Als de lagers van je wasmachine versleten of kapot zijn, leidt dit tot een aantal verschillende geluiden. Het kan bijvoorbeeld een schurend of krakend geluid produceren wanneer de trommel ronddraait. 

Soms treedt er een bonkend of tikkend geluid op als de wasmachine begint te centrifugeren. Dit komt omdat de trommel niet meer soepel draait en uit balans raakt, waardoor het centrifugeren een ongewoon lawaai produceert. 

Over het algemeen is het geluid van kapotte lagers behoorlijk luid en storend. Het is meestal een teken dat er iets mis is met de wasmachine en dat het een reparatie nodig heeft. 

Als je vermoedt dat de lagers van je wasmachine versleten of kapot zijn, is het het beste om een ​​professional te raadplegen om het probleem te onderzoeken en te repareren.

Hoe klinkt 40 dB?

Een geluidsniveau van 40 dB is vrij rustig. Het is ongeveer zo luid als een zachte fluistering of het geluid van een koelkast die aan staat. 

Om je een idee te geven van hoe zacht het is, probeer je voor te stellen dat je in een rustige bibliotheek bent en iemand zachtjes tegen je fluistert. Dat is ongeveer hoe luid 40 dB klinkt. 

Hoe geluid wasmachine dempen?

Dus je hebt last van een luidruchtige wasmachine? Dat is behoorlijk vervelend, vooral als je probeert te ontspannen terwijl de machine aan het draaien is. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om het geluid te verminderen.

Ten eerste kun je proberen om de wasmachine op een stevige ondergrond te plaatsen, zoals een betonnen vloer. Als de wasmachine wiebelt of wiebelt tijdens het gebruik, kan dit bijdragen aan het lawaai. 

Of probeer om rubberen pads of voetjes onder de wasmachine te plaatsen om de trillingen te verminderen.

Een andere optie is om de wasmachine in een speciale geluiddempende behuizing te plaatsen. Dit vermindert het geluid aanzienlijk, maar het is ook duur. 

Als je op zoek bent naar een goedkopere oplossing, is het een optie om het gebied rond de wasmachine te isoleren met geluidsisolatiemateriaal, zoals akoestische panelen. 

Tot slot, als je echt wanhopig bent, kun je proberen om de wasmachine alleen 's nachts of op andere momenten te gebruiken wanneer het geluid minder storend is. Maar dat is natuurlijk niet altijd praktisch. 

hero illustration

Hoe testen we Stille wasmachines?

Om de beste Stille wasmachine te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Stille wasmachine-test hebben we 401 Stille wasmachines vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Stille wasmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Stille wasmachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Stille wasmachine-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Stille wasmachine in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 401 Stille wasmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Stille wasmachines op een rijtje

1. Beste stille wasmachine: CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit

 • list plusCompact formaat met grote trommelcapaciteit van 8 kg
 • list plusEenvoudig te bedienen met One-Touch Wash-functie en 16 wasprogramma's
 • list plusStille werking en energiezuinig met BLDC-invertermotor en hoge centrifugeersnelheid van 1400 tpm

Nadelen CHiQ Compacte Wasmachine 8kg Capaciteit

  Beoordeling

  9.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.45
  Functionaliteit
  9.59
  Gebruiksgemak
  10
  Ik ben CHiQ Compacte Wasmachine, dé oplossing voor mensen die een ruimtebesparende wasmachine nodig hebben. Met mijn compacte formaat van 60x52x84 cm bied ik een grote trommelcapaciteit van 8 kg, wat gelijk is aan het vloeroppervlak van een traditionele 6 kg wasmachine. Dus, ik pas perfect in elk huishouden!

  Mijn bediening is super eenvoudig dankzij mijn One-Touch Wash-functie. Met 16 verschillende wasprogramma's, waaronder Stoom, Gemengd, Katoen, Baby, Snel 15 minuten en Trommelreiniging, kan ik moeiteloos aan al je wasbehoeften voldoen. En wist je dat ik ook een energiezuinige en stille BLDC-invertermotor heb? Daarmee zorg ik voor een efficiënte waterafvoer en sneller drogende kleding, met mijn hoge centrifugeersnelheid van 1400 tpm. En om pieken in energie- en waterverbruik te voorkomen, heb ik zelfs een handige 24-uurs timer. Zo bespaar jij geld!

  Maar dat is nog niet alles. Mijn gebruikersvriendelijke ontwerp is een groot pluspunt. Met functies zoals een elektromagnetisch deurslot, de mogelijkheid om kleding toe te voegen tijdens de cyclus, kindersloten, wasmiddellades met diffusiemiddel en antimicrobiële deurafdichtingen, zorg ik voor een veilige en naadloze ervaring.

  En maak je geen zorgen, ik kom met een garantie van 2 jaar op de gehele machine en zelfs een uitgebreide garantie van 10 jaar op mijn motor. Zo kun je op me vertrouwen voor langdurig en zorgeloos gebruik.

  Maar geloof me niet alleen op mijn woord, kijk naar de gebruikersreviews! Gebruikers zijn dol op mijn geluidloze werking, mijn geweldige schoonmaakresultaten en mijn mooie design. Er zijn geen negatieve punten genoemd!

  Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte ruimtebesparende wasmachine met een grote trommelcapaciteit, dan ben ik jouw perfecte keuze. Met mijn gebruiksvriendelijke ontwerp, energiezuinigheid en stille werking ben ik een uitstekende investering voor jouw huishouden.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  2. Bosch WAN28278NL Serie 4 Wasmachine

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bosch WAN28278NL Serie 4 Wasmachine

  • list plusEnergiezuinig
  • list plusStille werking
  • list plusHandige bijvulfunctie

  Nadelen Bosch WAN28278NL Serie 4 Wasmachine

  • list plusVerwarrende wasprogramma-namen

  Beoordeling

  9.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.48
  Functionaliteit
  9.32
  Gebruiksgemak
  9.1
  De Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine is mijn persoonlijke keuze als het gaat om een energiezuinige voorlader wasmachine. Met een capaciteit van 8 kg en een maximaal toerental van 1400 rpm, biedt deze machine alles wat je nodig hebt voor een grondige en efficiënte wasbeurt. Het beste van alles is dat de EcoSilence Drive zorgt voor een stille werking en een duurzaamheid waarop je kunt vertrouwen. 🌟

  Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de bijvulfunctie. Dit betekent dat je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk kunt toevoegen of eruit kunt halen. Dus als je die gevallen sok of je favoriete shirt bent vergeten, hoef je je geen zorgen te maken!

  Maak je geen zorgen over waterlekkages, want de AquaStop biedt een zesvoudige bescherming en heeft een garantie voor de hele levensduur van het apparaat. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt wassen, zonder je zorgen te maken over eventuele ongewenste waterstromen.

  Met de SpeedPerfect functie krijg je een perfect schone was in 65% minder tijd. Dus als je haast hebt, kun je vertrouwen op deze wasmachine om je was snel en efficiënt te doen.

  De Eco Silence Drive zorgt voor minder geluidsoverlast tijdens het wassen. Dankzij de koolborstelloze, energiezuinige motor wordt wrijving verminderd en geluid beperkt. Dus als je een stille wasmachine wilt, is dit de ideale keuze.

  De Vario Trommel is speciaal ontworpen om vlekken aan te pakken terwijl je kleding wordt beschermd. Deze trommel begeleidt de was in beide draairichtingen zonder je geliefde items te beschadigen. Dit betekent dat je kleding langer meegaat en altijd vlekkeloos schoon is.

  Het led-display met touch knoppen maakt het bedienen van de wasmachine heel eenvoudig. Met slechts een paar tikken kun je selecteren wat je nodig hebt en de wasmachine beschikt ook over een uitgestelde start- en eindtijd functie. Dus je kunt je was doen op een moment dat jou het beste uitkomt.️

  De Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine heeft verschillende wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor donkere was en spijkerbroeken. Met een extra spoelbeurt om wasmiddelresten te voorkomen, kun je er zeker van zijn dat je zwarte kleding altijd stralend schoon blijft.

  Gebruikers zijn over het algemeen positief over deze wasmachine. Ze zijn vooral tevreden over de zuinigheid en de geruisloze werking. Hoewel de programma-namen misschien enigszins verwarrend kunnen zijn, is het eindresultaat altijd goed. Dus je kunt vertrouwen op deze wasmachine om je kleding brandschoon te krijgen.

  Kortom, de Bosch WAN28278NL - Serie 4 - Wasmachine is mijn betrouwbare en energiezuinige keuze. Met handige functies zoals de bijvulfunctie en AquaStop, en een uitstekende waskwaliteit, is deze wasmachine een absolute winnaar. Dus waar wacht je nog op? Maak je leven gemakkelijker en schaf deze geweldige wasmachine vandaag nog aan!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs

  3. CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine 10

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine 10

  • list plusEfficiënte en ruime wasmachine met een trommelcapaciteit van 10 kg.
  • list plusGemakkelijk in gebruik dankzij de One-Touch Wash-functie en 16 verschillende wasprogramma's.
  • list plusEnergiezuinig en stil, met een BLDC-invertermotor en hoge centrifugeersnelheid.

  Nadelen CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine 10

  • list plusToerental van de centrifuge is lager dan beloofd.
  • list plusGeen extra deurtje voor het toevoegen van was en het niet kunnen halveren van het wasprogramma.
  • list plusEnkele kleine nadelen volgens gebruikersreviews.

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.58
  Functionaliteit
  8.84
  Gebruiksgemak
  9.53
  De CHiQ CFL100-14586IM3XB Compacte Wasmachine is mijn ideale metgezel voor schone kleren! Met een ruime trommelcapaciteit van 10 kg, biedt deze compacte machine dezelfde ruimte als een traditionele 6 kg wasmachine. Dat betekent dat ik nooit meer hoef te worstelen met te weinig ruimte, ongeacht de grootte van mijn huishouden.

  Het beste van alles is de One-Touch Wash-functie. Met slechts één aanraking kan ik mijn wasbeurt starten. En met 16 verschillende wasprogramma's, waaronder Stoom, Gemengd, Katoen, Baby, Snel 15 minuten en Trommelreiniging, kan ik aan al mijn wasbehoeften voldoen.

  Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine is ook energiezuinig en stil. Dankzij de BLDC-invertermotor bespaar ik niet alleen energie, maar geniet ik ook van een vredige waservaring. Met een hoge centrifugeersnelheid tot 1400 tpm, wordt het water efficiënt afgevoerd en drogen mijn kleren sneller. En met de 24-uurs timer kan ik pieken in energie- en waterverbruik vermijden, waardoor ik geld bespaar.

  Deze wasmachine is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met functies zoals een elektromagnetisch deurslot, de mogelijkheid om kleding toe te voegen tijdens de cyclus, kindersloten, wasmiddellades met diffusiemiddel en antimicrobiële deurafdichtingen, kan ik genieten van een veilige en naadloze waservaring.

  En maak je geen zorgen, ik ben gedekt met garantie! Met 2 jaar garantie op de gehele machine en een uitgebreide garantie van 10 jaar op de motor, kan ik zorgeloos genieten van mijn CHiQ CFL100-14586IM3XB wasmachine.

  Met zijn grijze design en voorlader is deze machine niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met een gewicht van 65 kg, verbruikt deze machine 59 kWh energie per 100 cycli en heeft een geluidsniveau van 76 dB tijdens het wassen.

  Gebruikersreviews bevestigen dat de CHiQ CFL100-14586IM3XB over het algemeen een geweldige machine is. Sommige gebruikers merken op dat het toerental van de centrifuge lager is dan verwacht, maar dat het geen groot probleem is. Ze zijn ook dol op de grote deur en de ruime keuze aan wasprogramma's. Het design wordt als mooi ervaren en de lade voor wasmiddel is super handig.

  Hoewel er enkele kleine nadelen worden genoemd, zoals het ontbreken van een extra deurtje om was toe te voegen en het niet kunnen halveren van het wasprogramma, wordt de CHiQ CFL100-14586IM3XB over het algemeen gezien als een geweldige machine voor een geweldige prijs.

  Vergeleken met eerdere modellen van CHiQ heeft deze wasmachine een grotere trommelcapaciteit en een uitgebreider scala aan wasprogramma's. En met zijn energiezuinigheid en stilte is het een winnende keuze. Het design en de gebruiksvriendelijke functies maken de CHiQ CFL100-14586IM3XB de perfecte keuze voor huishoudens van elke grootte.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs

  4. Siemens WG44G006NL iQ300 Wasmachine

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Siemens WG44G006NL iQ300 Wasmachine

  • list plusStil en energiezuinig.
  • list plusiQdrive-motor met 10 jaar garantie.
  • list plusAntiVlekken programma voor gerichte vlekverwijdering.

  Nadelen Siemens WG44G006NL iQ300 Wasmachine

  • list plusKorte programma draait alleen tot 1200 toeren.
  • list plusEconomische zuinige programma duurt te lang.

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.24
  Functionaliteit
  8.34
  Gebruiksgemak
  9.2
  Ik ben dol op de Siemens WG44G006NL - iQ300 - Wasmachine - Energielabel A! Deze fantastische machine zit boordevol handige functies. Hij is niet alleen stil, maar ook energiezuinig dankzij de iQdrive-motor die gebruikmaakt van magneten in plaats van wrijving. Dit betekent dat hij niet alleen stiller is, maar ook minder energie verbruikt. En wist je dat deze motor zelfs een garantie van 10 jaar heeft?

  Een van de unieke kenmerken van deze machine is het antiVlekken programma. Met dit programma kun je gericht de meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging worden aangepast aan het soort vlek, zodat je kleding beter gereinigd wordt.

  En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Siemens WG44G006NL ook versnelde wasprogramma's. Met de varioSpeed-optie kun je het wasprogramma versnellen, waardoor je al binnen 30 minuten schone kleding hebt. En voor degenen die echt haast hebben, is er zelfs een SpeedPack L waarmee je binnen slechts 15 minuten klaar bent. Ideaal als je weinig tijd hebt om een wasje te draaien.

  Voor sport- en outdoorkleding is er een speciaal programma dat zorgt voor een zachte wasbeurt en de gevoelige waterproof coating beschermt. Dit programma is geoptimaliseerd voor elk klimaat en zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat.

  De WaveTrommel van deze machine zorgt voor een optimale verzorging van je kleding. De was wordt in beide richtingen asymmetrisch rondgedraaid, waardoor vuile kledingstukken gemakkelijker schoon worden zonder snelle slijtage. En als bonus heeft de machine ook een trommelreinigingsprogramma dat aangeeft wanneer het tijd is om schoon te maken. Dit programma werkt bij een lege trommel en reinigt met 90°C.

  Deze wasmachine heeft al veel positieve beoordelingen ontvangen van gebruikers. Ze zijn vooral enthousiast over hoe stil de machine is, het vermogen om programma's te verkorten en de energiezuinigheid. Ook zijn ze tevreden over de ruime trommelopening en het degelijke uiterlijk.

  Natuurlijk zijn er altijd een paar kleine nadelen. Sommige gebruikers merken op dat het korte programma alleen tot 1200 toeren draait, dus soms is extra centrifugeren nodig. En sommige mensen vinden het economische zuinige programma iets te lang duren.

  Maar al met al is de Siemens WG44G006NL - iQ300 - Wasmachine - Energielabel A een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stille, energiezuinige en veelzijdige wasmachine. Hij biedt allerlei handige functies en is geschikt voor verschillende soorten was. Met zijn goede prestaties en betrouwbaarheid kan ik hem zeker aanraden! 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs

  5. CHIQ Wasmachine, 10 Kg, 1400

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen CHIQ Wasmachine, 10 Kg, 1400

  • list plusKrachtige en efficiënte prestaties
  • list plusCompact ontwerp, neemt weinig ruimte in
  • list plusEnergiezuinig, resulteert in lagere energiekosten

  Nadelen CHIQ Wasmachine, 10 Kg, 1400

  • list plusOntbreken van een extra deurtje om was toe te voegen
  • list plusNiet mogelijk om het wasprogramma te halveren

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.25
  Functionaliteit
  8.27
  Gebruiksgemak
  9.01
  Ik stel je graag voor aan de CHIQ Wasmachine, een krachtpatser van een apparaat dat je wasgoed moeiteloos schoonmaakt en droogt. Met een indrukwekkend laadvermogen van 10 kg en een maximale rotatiesnelheid van 1400 tpm, is deze machine klaar om elke uitdaging aan te gaan. En met de ECS-technologie, die alles regelt en bewaakt, hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties.

  Wat deze wasmachine echt opvallend maakt, is het compacte ontwerp. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en past perfect in kleinere huishoudens of ruimtes met beperkte ruimte. En als bonus bespaart het ook nog eens energie, wat zich vertaalt in lagere energiekosten. 💚

  Maar laten we het even hebben over het laadvermogen. Met 10 kg aan capaciteit kan deze machine meer wasgoed aan dan ooit tevoren. Perfect voor grotere gezinnen die altijd bergen was hebben liggen. En dankzij de grote deur kun je zelfs dekbedden en andere grote stukken wasgoed zonder problemen kwijt.

  Wat betreft geluidsniveau, deze machine is een echt fluisterstille krachtpatser. Dus als rust en stilte belangrijk zijn in jouw huishouden, hoef je je geen zorgen te maken. En met de verschillende wasprogramma's kun je de perfecte instelling kiezen voor elk type wasgoed.

  Nu, ik moet eerlijk zijn en zeggen dat er een paar kleine beperkingen zijn. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze graag een extra deurtje hadden gehad om was toe te voegen tijdens het programma, of dat ze het programma niet kunnen halveren. Maar over het algemeen zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en functionaliteit van deze machine. En het oog wil ook wat, toch? Het ontwerp van de CHIQ Wasmachine wordt geprezen om zijn esthetische aantrekkingskracht.

  Al met al is de CHIQ Wasmachine een betaalbare en betrouwbare keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte wasmachine. Met zijn compacte ontwerp, energiezuinigheid en indrukwekkende laadvermogen levert deze machine uitstekende prestaties in elke situatie. Dus laat die bergen was maar komen, ik ben er klaar voor!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  6. Miele WSD164 WCS - Wasmachine

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Miele WSD164 WCS - Wasmachine

  • list plusGeavanceerde functies voor een efficiënte en gepersonaliseerde waservaring
  • list plusMiele@home-functionaliteit voor slimme connectiviteit en bediening via app
  • list plusProfiEco-motor voor energie-efficiënte en comfortabele waservaring

  Nadelen Miele WSD164 WCS - Wasmachine

  • list plusHogere prijsklasse

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.32
  Functionaliteit
  7.77
  Gebruiksgemak
  8.3
  Ik ben enthousiast over de Miele WSD164 WCS, een geweldige toevoeging aan de Miele wasmachines. Met geavanceerde functies biedt deze wasmachine een efficiënte en gepersonaliseerde waservaring. Met de voorprogrammering en resttijdaanduiding kun je tot 24 uur van tevoren instellen, zodat je de flexibiliteit hebt om te wassen op een tijdstip dat het beste bij jouw schema past. En met de Miele@home-functionaliteit kun je de wasmachine bedienen via de Miele app of integreren in je Smart Home-oplossingen.

  De AddLoad-functie maakt het eenvoudig om vergeten wasgoed toe te voegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Daarnaast analyseert de beladingsherkenning automatisch de werkelijke belading en gebruikt de benodigde hoeveelheid water en energie voor een optimaal wasresultaat.

  Met de ProfiEco-motor geniet je van een energie-efficiënte en stille waservaring, terwijl de wasmachine zuinig omgaat met water en stroom. En met het CapDosing-systeem en de toevoeging van stoom, kun je rekenen op perfect gedoseerd wasmiddel en kortere strijktijden.

  De Miele WSD164 WCS biedt een scala aan wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor fijne was, donker wasgoed/jeans, wol, overhemden, impregneren en een express 20-programma. Elk programma is ontworpen om optimale zorg te bieden voor verschillende soorten kleding en stoffen.

  Dus, als je op zoek bent naar duurzaamheid, geavanceerde functies en uitmuntende prestaties, dan is de Miele WSD164 WCS zeker de investering waard. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  7. Bosch WGG244F7NL Serie 6 Wasmachine

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bosch WGG244F7NL Serie 6 Wasmachine

  • list plusEfficiënt en snel verwerken van grote hoeveelheden wasgoed
  • list plusAutomatisch doseersysteem bespaart water, wasmiddel en energie
  • list plusIron Assist-functie vermindert kreukels tot 50%

  Nadelen Bosch WGG244F7NL Serie 6 Wasmachine

  • list plusWasprogramma's kunnen lange tijd duren

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.36
  Functionaliteit
  7.71
  Gebruiksgemak
  7.66
  De Bosch WGG244F7NL Serie 6 wasmachine is echt een topper, speciaal ontworpen voor gezinnen van alle groottes, waaronder die van jou! Met een enorme capaciteit van 9 kg en een razendsnelle snelheid van 1400 tpm, kan deze wasmachine moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed aan. En weet je wat echt geweldig is? Het i-DOS automatische doseersysteem! Hiermee meet de machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en water, zodat je nooit te veel verspilt. Dat is pas slim!

  Maar dat is nog niet alles. Deze wasmachine heeft nog meer handige functies die je zeker zullen bevallen. Wat dacht je van de Iron Assist-functie? Hiermee verminder je kreukels tot wel 50%! Dat betekent minder tijd besteden aan strijken en meer tijd overhouden voor leuke dingen. En laten we het energiezuinige label A niet vergeten! Hiermee bespaar je niet alleen op water en wasmiddel, maar ook op je energierekening. Dubbel win!

  Wat deze wasmachine echt speciaal maakt, is het ActiveWater Plus-systeem. Dit zorgt ervoor dat de machine precies de juiste hoeveelheid water gebruikt, zelfs bij kleine wasbeurten. Geen verspilling meer! En als je echt haast hebt, kun je altijd vertrouwen op de SpeedPerfect-functie. Hiermee verkort je de wastijd met maar liefst 65%. Ideaal voor drukke huishoudens zoals die van ons!

  Heb je wel eens last van hardnekkige vlekken? Geen probleem! De AntiVlekken-functie rekent af met vier veelvoorkomende vlekken zonder voorbehandeling. En als je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk wilt toevoegen of eruit wilt halen, kan dat met de handige bijvulfunctie. Zo hoef je nooit meer te wachten tot de volgende wasbeurt. Echt superhandig!

  Maar laten we het ook hebben over het gebruiksgemak van deze machine. Het grote led-display geeft je in één oogopslag de resterende wastijd weer. En dankzij de VarioTrommel worden vlekken aangepakt terwijl je kleding beschermd blijft. Zo blijft je kleding langer als nieuw. En maak je geen zorgen, de machine herinnert je eraan wanneer het tijd is om de trommel schoon te maken en te onderhouden. Zo blijft je machine in topconditie!

  Gebruikers zijn dol op de stille werking, het i-DOS systeem en de stoomfunctie van de Bosch WGG244F7NL Serie 6 wasmachine. Het wordt beschouwd als een topper die aan alle verwachtingen voldoet. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de wasprogramma's wat lang kunnen duren, maar over het algemeen zijn ze zeer tevreden met de prestaties van de machine.

  Kortom, de Bosch WGG244F7NL Serie 6 wasmachine is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte wasmachine met geavanceerde functies. Het biedt geweldige prestaties, energiezuinigheid en gebruiksgemak. Ja, sommige programma's duren wat langer, maar de vele voordelen van deze machine maken dat meer dan goed. Het is gewoonweg de beste in zijn klasse! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs

  8. Miele WSD 023 WCS

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Miele WSD 023 WCS

  • list plusEnergiezuinig
  • list plusBrede selectie van wasprogramma's
  • list plusOptie voorstrijken werkt goed

  Nadelen Miele WSD 023 WCS

  • list plusLange wasprogramma's
  • list plusGeen optie om op bepaalde temperaturen te wassen
  • list plusCapsules voor speciale behandelingen lijken duur

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.01
  Functionaliteit
  7.37
  Gebruiksgemak
  7.45
  Na veel gedoe met mijn vorige Samsung EcoBlubber, is dit mijn allereerste Miele wasmachine en jongens, wat een verademing is het! Het aanschaffen ervan was een eitje, omdat ik al had besloten dat mijn volgende machine absoluut een Miele moest zijn. Na zes hele jaren is het eindelijk zover. Ik hoefde geen Excel-lijstjes te maken of dagenlang reviews te lezen, want er waren maar twee Miele wasmachines binnen mijn budget van onder de €1000. Deze duurdere optie heeft een grotere capaciteit én de optie voorstrijken, wat betekent dat de machine aan het einde van het programma een half uurtje stoomt om kreukels te verminderen. En geloof me, dat werkt echt geweldig! Zelfs een hele berg T-shirts kwam er ongekreukt uit.

  De programmeerfuncties zijn echt top, omdat je je persoonlijke voorkeuren kunt instellen, zoals het bewaren van je programma-instellingen, het display aanhouden tijdens het wassen zodat je de resttijd kunt zien als je voorbij loopt, of het geluidssignaal na het einde van het programma een uurtje lang laten piepen.

  Ik ben ook ontzettend blij met de degelijkheid van de machine. Alles voelt gewoon kwalitatief hoogwaardig aan. De motor is stil tijdens het wassen en centrifugeren en ik heb geen enkele trilling opgemerkt. Het enige geluid dat je hoort, is het afpompen van water, maar dat duurt maar heel even. Na acht wasbeurten ben ik helemaal overtuigd, ik wil echt nooit meer een andere merk wasmachine.

  De levering van Coolblue was supersnel, binnen maar twee dagen stonden de vriendelijke bezorgers voor de deur met een brede glimlach en handige tips, zoals het uitvoeren van een lege trommelwas op 90 graden om eventuele restjes van de fabricage weg te spoelen.

  Sterke punten: Stil, optie voor extra water, degelijkheid, optie voorstrijken werkt echt goed, rustig water zonder bonken in de waterleiding.

  Zwakke punten: De capsules lijken een onnodig dure toevoeging vergeleken met gewoon wasmiddel.

  Miele, er is gewoon geen betere :-)

  Na een paar jaar een goedkopere wasmachine te hebben gebruikt, ben ik weer teruggekeerd naar Miele. Ja, ze zijn duurder, maar de kwaliteit spreekt voor zich. Sterke punten: Zware en stabiele machine, eenvoudige en intuïtieve bediening, handige voorkeuzeprogramma's, aanpasbare instellingen, weinig geluid, zelfs tijdens het centrifugeren. Zwakke punten: De prijs is iets hoger en de wasprogramma's duren vrij lang.

  Prima luxe wasmachine

  Ik heb sinds kort deze Miele in huis als vervanging van mijn oude Miele, die maar liefst 23 jaar lang goed heeft gewerkt. Het ontwerp van de machine valt meteen op, het is gewoon mooi om naar te kijken. Enkele voordelen ten opzichte van mijn oude machine zijn onder andere de mogelijkheid om op 20 graden te wassen en de verschillende snelheden voor het centrifugeren. Op mijn oude machine kon ik alleen kiezen tussen 1400 toeren of helemaal geen centrifugeren, dus dit is zeker een verbetering. Helaas mis ik wel de mogelijkheid om op 50 of 70 graden te wassen. De programma's duren ook langer dan op mijn vorige machine, dus dat is even wennen. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden en kan ik deze machine zeker aanbevelen.

  Sterke punten: Mooi design, wassen op lage temperaturen mogelijk, diverse centrifugeersnelheden.

  Zwakke punten: Geen optie om op 50 of 70 graden te wassen, programma's duren langer dan verwacht.

  Al met al is de Miele WSD 023 WCS een fantastische wasmachine met talloze handige functies. Het is een energiezuinige machine met een breed scala aan wasprogramma's om aan verschillende behoeften te voldoen. De optie voorstrijken is een geweldige toevoeging voor mensen die graag kreukvrije kleding willen. De machine is stevig gebouwd en maakt weinig geluid tijdens het wassen en centrifugeren. Het watercontrol-systeem zorgt voor extra veiligheid en de beladingsherkenning zorgt voor een efficiënte wasbeurt. Hoewel de capsules voor speciale behandelingen misschien wat duur lijken, bieden ze wel een handige en milieuvriendelijke manier om wasmiddel te doseren. De machine heeft enkele beperkingen, zoals de lange wasprogramma's en het ontbreken van de mogelijkheid om op bepaalde temperaturen te wassen. Maar over het geheel genomen is de Miele WSD 023 WCS een betrouwbare en hoogwaardige wasmachine die uitstekende resultaten levert.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs

  9. Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series

  • list plusStille werking
  • list plusRuime keuze aan wasprogramma's
  • list plusHandige app-functies

  Nadelen Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series

  • list plusHoge prijs
  • list plusAfhankelijk van een stabiele internetverbinding en compatibele mobiele apparaten

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7
  Functionaliteit
  7.26
  Gebruiksgemak
  7.64
  De Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series 5 - Wasmachine is echt iets voor mij! Met deze wasmachine haal ik een professionele waservaring in huis. Hij heeft een grote capaciteit, zelfs voor een compacte machine, en biedt een hele reeks speciale programma's. Zo weet ik zeker dat mijn kleding altijd professioneel gereinigd en hygiënisch schoon is.

  Een van de meest opvallende kenmerken van de I-Pro Series 5 is de innovatieve Direct Motion motor. Deze ingebouwde technologie is echt geweldig, want hij zorgt voor superieure betrouwbaarheid en een extra stille werking. Dus geen lawaaiige storingen meer tijdens het wassen. En dankzij de precieze beweging van de 525 mm trommel wordt mijn kleding op de juiste manier behandeld en grondig gereinigd.

  Wat deze wasmachine echt uniek maakt, zijn de I-Time management functie en de Refresh-cyclus. Met I-Time management kan ik de wasmachine zo instellen dat hij start op het tijdstip dat ik wil. Zo heb ik altijd frisse kleding wanneer ik het nodig heb. En de Refresh-cyclus is ideaal voor kleding die net niet helemaal fris meer is. Binnen 15 minuten is mijn kleding weer klaar om te dragen.

  Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine kan ook worden verbonden met de hOn App. Hiermee krijg ik toegang tot een hele reeks extra functies, zoals de exclusieve Washing-Lens. Met de app kan ik zelfs kiezen uit maar liefst 60 wasprogramma's, zodat ik altijd de perfecte instelling voor mijn kleding kan vinden. En ik kan de wasmachine zelfs op afstand starten, zodat mijn kleding klaar is wanneer ik thuiskom.

  De reviews van andere gebruikers benadrukken de positieve eigenschappen van de Haier HW80-B14959U1. Ze zijn vooral enthousiast over de stille werking van de machine, de snelheid van de wasprogramma's en het gebruiksgemak. Ook de ruime trommelopening wordt als een groot pluspunt genoemd.

  Als ik naar de concurrentie kijk, springt de Haier HW80-B14959U1 er echt uit. Hij is stiller dan andere wasmachines, biedt een ruime keuze aan wasprogramma's en kan via de app op afstand worden bediend. Dat maakt hem ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gebruiksgemak, efficiëntie en kwaliteit.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, moet ik wel opmerken dat de prijs van de Haier HW80-B14959U1 aan de hogere kant is. Dat kan een belemmering zijn voor mensen met een beperkt budget. Ook is een stabiele internetverbinding en compatibele mobiele apparaten nodig voor de app-verbinding.

  Al met al is de Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series 5 - Wasmachine echt een aanrader voor iedereen die een professionele waservaring in huis wil hebben. Met zijn stille werking, ruime keuze aan wasprogramma's en handige app-functies biedt hij alles wat ik nodig heb voor schone en frisse kleding. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Haier HW90-B16939 - I-Pro Series

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Haier HW90-B16939 - I-Pro Series

  • list plusGeavanceerde ABT technologie die 99% van de bacteriën elimineert voor perfecte hygiëne van kleding.
  • list plusGepatenteerde Direct Motion motor zorgt voor aanzienlijke energiebesparing en vermindert waterverbruik, terwijl het ook zorgt voor stille werking.
  • list plusIntuïtief en gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel voor volledige controle over de wascyclus.

  Nadelen Haier HW90-B16939 - I-Pro Series

  • list plusUitgebreide functies en technologische aspecten kunnen overweldigend zijn voor gebruikers die een meer eenvoudige benadering van wassen zoeken.

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.77
  Functionaliteit
  6.73
  Gebruiksgemak
  7.5
  Ik ben trots om de Haier HW90-B16939 - I-Pro Series 3 - Wasmachine aan te bieden, een geavanceerde toevoeging aan elke moderne wasruimte. Deze machine maakt deel uit van de I-Pro Serie 3, die op maat gemaakte en technologisch geavanceerde oplossingen biedt voor een uitstekende waservaring. Met trots kan ik zeggen dat de machine beschikt over de ABT ® technologie, gecertificeerd door het VDE instituut, die maar liefst 99% van de bacteriën elimineert, waardoor perfecte hygiëne gegarandeerd wordt. Dit is vooral geruststellend in tijden waarin hygiëne en gezondheid centraal staan.

  Een ander onderscheidend kenmerk is de gepatenteerde Direct Motion motor, die aanzienlijke energiebesparing oplevert en het waterverbruik vermindert. Bovendien zorgt deze motor voor een uiterst stille werking, wat bijdraagt aan een rustige omgeving in huis. Deze eigenschappen maken de Haier I-Pro Series 3 niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een kostenefficiënte oplossing op de lange termijn.

  Wat deze wasmachine echt opmerkelijk maakt, is de combinatie van professionele resultaten en gebruiksgemak. De machine is ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van een druk huishouden en levert consistente en hoogwaardige wasresultaten. Bovendien is het bedieningspaneel intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, waardoor jij volledige controle hebt over de wascyclus.

  De Haier HW90-B16939 is ideaal voor gezinnen en huishoudens die waarde hechten aan hygiëne, energie-efficiëntie en topwasresultaten. Het is echter vermeldenswaardig dat de uitgebreide functies en technologische aspecten van deze wasmachine mogelijk overweldigend kunnen zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer eenvoudige benadering van wassen.

  In conclusie biedt de Haier HW90-B16939 - I-Pro Series 3 - Wasmachine een uitgebalanceerde combinatie van geavanceerde technologieën, energie-efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een keuze die uitblinkt in het leveren van hygiënische en professionele wasresultaten, terwijwijl het ook aandacht besteedt aan milieubewustzijn en geluidsreductie. Hoewel het misschien niet geschikt is voor gebruikers die de voorkeur geven aan een meer eenvoudige bediening, is het ongetwijfeld een geweldige aanwinst voor huishoudens die streven naar hoogwaardige waservaringen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stille wasmachines. Er zijn immers 401 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!