Hoe komt deze super Soldeertin reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Soldeertin ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Soldeertins, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Soldeertins die die je kunt kopen in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Soldeertins het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Soldeertins stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Soldeertins

De beste Soldeertins op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Rol van 100 gram soldeertin 60/40 1MM - 100GRAM Main Features: weight: 100g Ø: 1.0mm 60% Sn - 40% Pb with resin core melting point: 185°C

1. Soldeertin rol van 100 gram 60/40 1 mm


Product informatiePlus or Show more

Rol soldeertin 55 gram. Diameter Ø: 1mm

2. Soldeertin Soldeerdraad Ø 1mm 55 gram op rol tin met flux kern


Product informatiePlus or Show more

3 meter soldeerdraad met ee diameter van 1 mm

3. Benson soldeertin Ø1 mm 15 gram


Product informatiePlus or Show more

Print Draadsoldeer Tin/Koper 99/1 Harskern voor het zachtsolderen van o.a. printplaten en elektronica.Eigenschappen: · Tin/Koper 99/1 · Harskern · Ø 0.7 mm · Temperatuurbestendig tot 90°C Toepassingsgebied: Voor het solderen van o.a. printplaten en elektronica. Niet gebruiken in combinatie met een vloeimiddel. Temperatuurbestendigheid: 90°C Merk: GriffonVerpakkingDoseerpenSamengestelde artikelomschrijvingDoseerpen 4 m Ø 0,7 mmLengte15 mmBreedte15 mmHoogte162 mmGewicht21 g

4. Griffon Soldeerdraad 60/40 0,7mm 4M Koker


Product informatiePlus or Show more

Handige pen met soldeertin. Deze tin is niet corrosief en spat niet. Door de 2% toegevoegde flux soldeert u gemakkelijk en snel zonder het toevoegen van soldeervet. Het smeltpunt van de soldeertin is 183 graden Celcius. De werktemperatuur is 250-280 graden. In de soldeerpen zit 20 gram soldeertin met een doorsnede van 0,8mm. Ideaal voor het solderen van elektronica componenten e.d.

5. Soldeertin dispenser - tin - solderen - soldeerpen - 0,8mm - 20g - 2% flux - 60/40 | Elektrischefoutjes.nl


Product informatiePlus or Show more

Rol soldeertin neto 100 gram met flux kern. Tin / lood verhouding 60/40 2% flux zeer geschikt voor fijn elektronica werk. Diameter Ø: 1mm Door de flux vloeit het tin mooi uit en geeft geen oxidatie op koper.

6. 100 Gram Soldeertin Soldeerdraad Ø 1mm op rol 60/40


Product informatiePlus or Show more

gewicht: 500g \xd8: 0.8mm opmerking: - 60% Sn - 40% Pb met harskern smeltpunt: 185\xb0C

7. SOLDEER 60/40 0.8mm 500g


Product informatiePlus or Show more

Griffon electro tin/koper 99/1 HK 1.5MM CRT 3M - 6312623 Dit soldeertin van Griffon is geschikt voor het solderen van elektronica toepassingen. Zo kunnen verschillende huishoudelijke apparaten, witgoed en audioapparatuur worden gerepareerd. Lengte 3 meter Diameter 1.5mm

8. Griffon electro - tin/koper 99/1 HK - 1.5mm CRT 3M


Product informatiePlus or Show more

De Bernzomatic Aluminium soldeer staven zijn bruikbaar voor diverse taken zoals solderen of repareren van aluminium ramen, deuren, goten en gevelbeplating. Met een lage werktemperatuur van +/- 375°c kunnen deze staven ook worden gebruikt voor de opbouw van aluminium verbindingen zonder vervorming, verkleuring of verlies van kracht. Lengte 30cm - verpakking bevat 2 staven. Als er eventueel uitdagingen zijn wat betreft de warmte overdracht naar reeds gesoldeerde verbindingen, dan kan een hitteopneembare gel de uitkomst bieden. Deze gel is beschikbaar op de bernzomatic(.nl) website en zal de warmte opnemen zodat de "achtergelegen gebied" niet tot nauwelijkst warm zal worden en de nieuwe soldeerverbinding niet los zal komen. Let op! Bij de Bernzomatic aluminium soldeerstaven is geen flux nodig! Aluminium zal niet verkleuren (rood gloeien) zodat u weet dat het metaal warm genoeg is. Houd rekening met de verwerking en de temperatuur van de ondergrond door regelmatig met de aluminium soldeerstaaf over de solderen plek te strijken. Als de ondergrond heet genoeg is zal de staaf direct gan vloeien. Mocht u nog geen ervaring hebben met aluminium solderen, dan raden wij aan een proefstuk te gebruiken. Het is zeer eenvoudig als u eenmaal doorheeft hoe het werkt.

9. Aluminium soldeerstaaf Bernzomatic - werkt zonder flux - 2 stuks per verpakking 30 cm per staaf - AL3


Product informatiePlus or Show more

Universele soldeertin op rol (60 gram), geschikt voor gebruik in electronicatoepassingen. De rol bevat 8 meter tin, genoeg voor een grote hoeveelheid klussen! Het draad heeft een diameter van 1 mm en heeft een harskern zodat de soldeertin beter over de soldeerverbinding vloeit. Dat maakt het solderen makkelijker en de verbinding steviger. ..

10. Benson soldeertin Ø1 mm 60 gram


Vergelijkbare artikelen aan Soldeertins


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Soldeertins er zijn immers 100 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Soldeertin kopen.