Hoe komt deze fantastische Soldeerflux ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Soldeerflux ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Soldeerfluxs, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Soldeerfluxs die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Soldeerfluxs het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Soldeerfluxs stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Soldeerfluxs

De beste Soldeerfluxs in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| inhoud (ml): 80 | Kleur: Transparant | Merk: Griffon | Verpakking: Flacon | Korte beschrijving: Universele zuurvrije soldeervloeistof met kwast voor het solderen van alle metalen (excl. aluminium en zijn legeringen) in vrijwel alle toepassinggebieden.\n \n Eigenschappen\n · Krachtig reinigende werking\n · Maximaal temperatuurbereik 375°C\n · Goed bevochtigend vermogen\n · Met kwast\n · Zuurvrij\n · Transparant\n · Vloeistof\n

1. Griffon Soldeervloeistof S39 80


Product informatiePlus or Show more

Soldeer Flux met hoge viscositeit. Ideaal voor het solderen, desolderen en reballing van SMD componenten en chips in combinatie met een hete lucht soldeerstation. De flux wordt geleverd inclusief plunger en doseer nozzle. De inhoud bedraagt 10 ml (10 CC).

2. Soldeer Flux 10CC met plunger en nozzle - RMA-223 - SMD


Product informatiePlus or Show more

Voor het verbeteren van soldeertin hechtingen. Loodvrij, droog solderen voor het verkrijgen van professionele resultaten. Voorkom droge hechtingen door roestvorming. Laat geen resten achter.

3. Silverline Soldeerpasta, 20 g


Product informatiePlus or Show more

Griffon - Universele Soldeervloeistof - 320 Ml

4. Griffon Soldeervloeistof S39 320


Product informatiePlus or Show more

Perel Griffon - Soldeervloeistof - 80 Ml

5. Griffon S-65 soldeervloeistof kiwa 80ml


Product informatiePlus or Show more

P.T.F.E. draadeind tape (Teflon tape). Geschikt voor leidingen zoals verwarming, heet & koud drinkwater en gasleidingen. 12mm x 12m x 0.1mm Voldoet aan Gastec QA KL 0.2.

6. Griffon PTFE Tape geschikt voor CV, water & gas


Product informatiePlus or Show more

Materiaal: Koper plated staaldraad Materiaal bakje: Metaal Gewicht draad: 20 gram Afmetingen: 83x28mm

7. Soldeerbout reiniger | Houder | Koper verguld | Ø83mm | Allteq


Product informatiePlus or Show more

Specificaties: 0.8mm cored soldeer draad Materiaal: 63/37 Tin / lood Smeltpunt: 183 (C) Fluxgehalte: 2,0 (%) Gewicht: 100 g

8. 100g Soldeertin 0.8mm


Product informatiePlus or Show more

Deze soldeerpasta vergemakkelijkt het solderen. Het tin vloeit beter uit en corosie tijdens het verhitten wordt voorkomen. Met het meegeleverd kwastje is het eenvoudig om een dun laagje op het te solderen oppervlak aan te brengen. Plaats altijd een schoon glimmende soldeerboutpunt zoveel mogelijk tegen de aan elkaar of te vertinnen delen. Voeg op het gezamelijke punt, dus ook tegen de punt zelf, tin toe. Het smelten van de tin tegen de punt zal het thermische contact naar de ondedelen versnellen. Als de tin is uitgevloeid, de bout weghalen. Dit product is geschikt voor PCB's, BGA's, CSP, solderen en nabewerking. Halogeenvrij en loodvrij. Goede activiteit en stabiele prestaties. Het toegevoegde oplosmiddel is organisch bevat hars. Matige viscositeit en goede reologie. Specificaties vorm en kleur: transparant (vloeibaar) geur: licht prikkelende geur pH-waarde: 4 - 5 ontvlambaarheid: niet brandbaar dichtheid (g/cm³): 0.77-0.795 kookpunt: 235 °C-255 °C smeltpunt: 130 °C-150 °C ontbindingstemperatuur: ontbindt niet gemakkelijk oplosbaarheid: onoplosbaar in water gewicht: 30 g

9. SOLDEERPASTA - 30 g


Product informatiePlus or Show more

Flesje met vloeibare met een inhoud van 20ml. Wanneer u gaat solderen dient u de vlakken in te smeren met deze flux. De flux bevordert het uitvloeien en zorgt er tevens voor dat tussentijdse oxidatie wordt voorkomen.

10. Vloeibare flux 22 cc


Artikelen overeenkomstig aan Soldeerfluxs


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Soldeerfluxs. Er zijn namelijk 1709 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Soldeerflux kopen.