De Bestenu Soldeerbout Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/29/2020


Of je nou metaalwerker, elektricien of een juwelier bent: een soldeerbout valt voor velen onder de essentiële onderdelen van hun toolkit. In de onderstaande koopgids lees je waar je op let bij aankoop van een soldeerbout.

Wat voor soorten soldeerbouten zijn er?

Metaalwerkers, juweliers, elektriciens en dakwerkers zijn allemaal bekend met de soldeerbout en de bijbehorende soldeer: een metaal (tin) met een laag smeltpunt waar je twee andere stukken metaal mee samensmelt. De keuze van de soldeerwerktuigen voor het smelten van soldeer in deze vakgebieden zijn een soldeerbout, een soldeerpistool en een soldeerpotlood.

De soldeerbout is de meest gangbare van de bovenstaande apparaten en wordt het meeste gebruikt. Er zijn verschillende soorten soldeerbouten te krijgen. Ze lijken allemaal op elkaar, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Sommige soldeerbouten worden geleverd met een uitgebreide set van accessoires.

Sommige soldeerbouten hebben hele smalle punten terwijl andere wat wijdere punten hebben. Er zijn ook soldeerbouten waarvan je de temperatuur in kunt stellen. Dit is vooral handig als je met verschillende soorten soldeer werkt: de verschillende samenstellingen hebben een verschillende smeltpunten, waardoor je soms warmer of juist minder warm soldeert.

Hoe heet wordt een soldeerbout?

De meeste soldeerbouten hebben een instelbare temperatuur van 200 °C tot 450 °C. De combinatie van 63% tin, 37% lood en heeft een smeltpunt van 180 °C. Loodhoudend soldeer heeft 315 °C tot 345 °C nodig om te smelten, en loodvrije soldeer heeft een smeltpunt van 360 °C à 370 *C.

Je ziet hierboven dat verschillende soorten soldeer, verschillende smeltpunten hebben. Daarom is het handig als je soldeerbout een instelbare temperatuur heeft. Is je soldeerbout te heet, dan smelt je soldeer te snel waardoor de taak lastiger wordt.

Welke soldeerbout heb ik nodig voor elektronica?

Voor het solderen van elektronica gebruik je een speciale soldeerbout van rond de 30 watt. Het is belangrijk dat je de temperatuur kunt regelen. Hierdoor zijn goede soldeerstations erg geschikt voor het solderen van elektronica.

Soldeerpistolen of soldeerbouten op gas worden veel te snel heet waardoor je erg snel moet werken. Dit is erg lastig als je met elektronica bezig bent. Gebruik daarnaast 60/40 tin (60% tin, 40% lood, eutectisch mengsel) en een dunne punt zodat je overal gemakkelijk bij kunt. 60/40 tin smelt bij ongeveer 185 °C.

Hoeveel watt moet mijn soldeerbout zijn?

Met een soldeerbout van 40 watt kun je alle kanten op. Er zijn soldeerbouten verkrijgbaar van 30 watt en 60 watt of hoger, maar belangrijker is dat je de temperatuur in kunt stellen. Het smeltpunt van de verschillende tinsoorten is niet altijd hetzelfde waardoor je soms minder hitte nodig hebt om het tin te doen smelten.

Smelt het te snel, dan moet je sneller werken. Om snel te werken, heb je ervaring nodig en dit heeft niet iedereen. Het is eenvoudiger om langzamer te werken en daardoor nauwkeuriger te zijn. Het is daarom de moeite waard te investeren in een soldeerstation in plaats van een enkele soldeerbout. Soldeerstations hebben meerdere accessoires en een instelbare temperatuur.

Is solderen moeilijk?

Nee, maar zoals met alles: oefening baart kunst. Het gaat bij solderen vooral om precisie en het juiste moment kiezen. Het tin moet smelten en dient als het ware als lijm. Doe je dit te snel, dan is het nog te vloeibaar, maar ben je te langzaam dan droogt het op.

Je moet daarnaast wennen aan je soldeerbout, want deze zijn ook allemaal anders. De ene is zwaarder dan de andere en voelt anders aan, weer een andere heeft een instelbare temperatuur. Solderen is leuk en zodra je het onder de knie hebt, maak je niet alleen leuke dingen, maar kun je ook van alles repareren.

Hoe komt deze super Soldeerbout ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Soldeerbout ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Soldeerbouts, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Soldeerbouts die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Soldeerbouts het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Soldeerbouts stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Soldeerbouts

De beste Soldeerbouts in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een houtbrander om mee te solderen of voor het uitoefenen van pyrografie? Dan is een soldeerset die gemakkelijk, veilig én nauwkeurig werkt het fijnst om mee aan de slag te gaan. Deze Houtbrander van Woodley garandeert optimaal resultaat! Van professional tot hobbyist: het soldeerstation van Woodley is je basis. Van kleine tot middelgrote klussen: van het solderen van sieraden tot werken met elektronische printplaten, de Soldeerbout van Woodley helpt je om snel en professioneel aan de slag te gaan. Met maar liefst 5 opzetstukken is er voor iedere uitdaging een juiste aanpak. Niet zo gek dus dat hobbyisten, professionals en pyrografen het liefst met de Woodley Houtbrander werken! Waarom de Houtbrander van Woodley steeds populairder wordt: ✓ Regelbare temperatuur - Afhankelijk van het project en of je de houtbrander voor o.a. pyrografie of als soldeerbout gebruikt, kun je de warmte eenvoudig zelf instellen. Met een vermogen van 60W en temperatuur tussen de 200 en 450°C is er altijd een geschikte optie. ✓ Maximale veiligheid - Groot project? Dan ben je wel even bezig! Geen zorgen, want de soldeerset is hittebestendig en uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Het antistatische en roestvrije materiaal zorgt bovendien voor een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. ✓ Snelle opwarming - Zet je de houtbrander/soldeerset eenmaal aan, dan wil je het liefst ook snel aan de slag. Dankzij de keramische verwarming start je binnen 15 seconden aan je klus! ✓ 5 opzetstukken - Van precisiewerk op een smal sieraad, noodzakelijke nauwkeurigheid bij een elektrisch apparaat of juist grovere lijnen tijdens pyrografie: dankzij de verschillende opzetstukken van de soldeerbout ben je altijd voorzien van de juiste afmetingen. Hoe werkt de Woodley Houtbrander? 1) Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander te activeren. 2) Stel de temperatuur in met de knop aan de pen. 3) Wacht na het instellen een aantal seconden totdat het opzetstuk warm is. 4) Klus geklaard? Haal de stekker uit het stopcontact om de houtbrander inclusief het opzetstuk af te laten koelen. 5) Haal het opzetstuk los om de houtbrander op te bergen. Hoewel de houtbrander 100% veilig te gebruiken is voor o.a. pyrografie en als soldeerbout voor volwassenen, is het belangrijk om het gadget uit de buurt van kinderen te houden. Kies vandaag voor de Woodley Houtbrander en profiteer morgen al van optimaal gebruiksgemak en 100% nauwkeurigheid!

1. Houtbrander - Soldeerbout - Soldeerstation - Pyrografie - Soldeerset – Soldeer - Houtbrander voor hobby


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Snij, soldeer en brand er dan op los met dit uitgebreide soldeerstation. Dankzij deze uitgebreide pyrografie set van Woodley hoeft er geen einde te komen aan jouw creativiteit! De perfecte set voor zowel beginners als professionals Heb je zopas kennis gemaakt met pyrografie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Of blinken jouw eerste kunstwerkjes al op de schouw en wil je jouw werkset verder uitbreiden? Deze Soldeerset van Woodley helpt je meteen op weg naar een professioneel resultaat. Vingerbeschermers, opzetstukjes, templates, Woodley heeft werkelijk aan alles gedacht! Waar wacht je dus nog op? Ga meteen aan de slag! Waarom steeds meer pyrografen kiezen voor de Houtbrander van Woodley: ✓ 32 opzetstukken - Met deze uitgebreide set kan je vanaf de eerste minuut beginnen aan jouw nieuwste creatie. Bovendien kan je de set ook gebruiken voor soldeer- of snijwerk. Sieraden maken of houtpanelen graferen, met deze soldeerbout kan je het allemaal! ✓ Regelbare temperatuur - Jouw creaties verdienen de grootste precisie. Werk alles tot in de kleinste details af met deze uiterst nauwkeurige soldeerbout die je makkelijk instelt van 200 tot 450°C. Sta versteld van wat je allemaal kan verwezenlijken. ✓ Makkelijk in gebruik - Starten met pyrografie is een fluitje van een cent met deze set. In 15 seconden is de soldeerbout opgewarmd, zodat jij meteen aan de slag kan. Woodley heeft bovendien aan jouw veiligheid gedacht. Vermijd verbrande vingers dankzij het handige soldeerstation en de bijgeleverde vingerdopjes. ✓ Multifunctioneel - Wij weten dat jij als creatieve duizendpoot het niet alleen bij houtbranden houdt. De houtbrander gebruik je dan ook makkelijk om bijvoorbeeld piepschuim te snijden of metaal te solderen. Ideaal om misschien iets nieuws uit te proberen! Zo makkelijk is het om de Woodley Houtbrander te gebruiken: ➊ Steek de stekker in het stopcontact om de brandpen in te schakelen. ➋ Stel de temperatuur in door aan de onderste knop te draaien. ➌ Houd de pen kort tegen een stuk hout aan om te testen of de gewenste temperatuur is bereikt. ➍ Laat na het bereiken van de gewenste temperatuur ook het opzetstuk volledig opwarmen. ➎ Haal de stekker uit het stopcontact en laat de houtbrander afkoelen op de standaard. Hoewel de houtbrander voor bijna elk materiaal geschikt is, kan je beter niet met chroom en aluminium aan de slag gaan. Solderen zal met deze handige houtbrander ongetwijfeld kinderspel lijken, maar dat is het niet! Hou de soldeerbout dan ook altijd buiten het bereik van kinderen. Klaar om te beginnen aan jouw volgende creatie? Kies dan vandaag nog voor de Woodley Houtbrander en geniet morgen al van de eerste uren knutselplezier!

2. Houtbrander Set - 43 Delig - Pyrografie - Soldeerbout - Houtbrander voor hobby - Soldeerset


Product informatiePlus or Show more

Ben jij een echte hobbyist in hart en nieren en doe je niets liever dan iets bouwen of repareren? De Woodley® houtbrander set biedt volledige ruimte aan jouw creativiteit en geeft jou alles wat je nodig hebt! Deze 71-delige houtbrander set biedt een breed scala aan mogelijkheden waarmee jij verschillende soorten projecten kunt creëren. Alles wat jij ooit nodig zult hebben, van vingerdopjes tot aan een scalpel mes, vind je binnen deze set. Hét ideale pakket Dit unieke alles-in-één pakket is de ideale beginners set en wordt geleverd met alle basisbenodigdheden voor het branden van hout, maken van sieraden, snijden van piepschuim en uitvoeren van soldeerwerk. Zo ga jij na ontvangst direct aan de slag en hoef je geen extra spullen meer aan te schaffen. Multifunctioneel Jouw nieuwe houtbrander set wordt geleverd met wel 32 verschillende opzetstukken zodat jij binnen elk project kunt kiezen voor de juiste pasvorm of maat. Zo graveer je makkelijk gedetailleerde ontwerpen met een brandpen, werk je tin op nauwkeurige wijze af of breng je de juiste vormen aan in een kunstwerk van hout of ijzer. Temperatuur Met een in te stellen temperatuur van 200°C tot 450°C behoud jij optimale controle bij het bewerken van jouw project. Daarnaast is het apparaat in 15 seconden razendsnel opgewarmd waardoor jij ook nog eens op energie bespaart. Creatieve vrijheid Met verschillende opzetstukken en meerdere gebruiksmogelijkheden maak jij met één set werkelijkheid van al jouw creatieve ideeën. Dit veelzijdige karakter maakt het uitvoeren van meerdere hobby’s mogelijk waardoor jij niet aan één stijl bent gebonden. Zo is de pyrografie set ideaal te gebruiken als soldeerbout, graveermachine of piepschuimsnijder en kunt jij vanaf nu écht jouw creatieve ei kwijt. Gebruik ➊ Steek de stekker in het stopcontact om de brandpen in te schakelen. ➋ Stel de temperatuur in door de onderste knop te draaien. ➌ Houd de pen kort tegen een stuk hout aan om te testen of de gewenste temperatuur is bereikt. ➍ Laat na het bereiken van de gewenste temperatuur ook het opzetstuk volledig opwarmen. ➎ Haal de stekker uit het stopcontact en laat de houtbrander afkoelen op het standaard. Let op! ✗ Niet geschikt voor chroom en aluminium! ✗ Houd dit apparaat buiten het bereik van jonge kinderen. ✓ Het verschijnen van rook is normaal. ✓ Opzetstukken die zwart zijn geworden door gebruik kunnen goed worden gereinigd. Jouw voordelen ✓ 3-in-1 (solderen, snijden en houtbranden) ✓ Meerdere opzetstukken ✓ Creatieve pyrografie ✓ Geen nare geurtjes ✓ Multifunctioneel in gebruik ✓ Snel opgewarmd Verpakkingsinhoud 1x brandpen met EU stekker 1x houder brandpen 12x kleurpotlood 32x opzetstuk 1x scalpel mes tip 3x vingerbeschermer 1x opbergtas 6x oefenhout 1x extra opzetstuk 1x puntenslijper 12x graveer template 1x handleiding Productspecificaties • Ingangsspanning: 110V-240V • Wattage: 60W • Temperatuur: 200°C - 450°C • Geschikt voor: koper, ijzer, staal, blik, brons, zilver, messing en zink • Gebruik: pyrografie, graveren, solderen, houtbranden Schaf jouw pyrografie set vandaag nog aan en begin eindelijk aan het project van je dromen!

3. Houtbrander Set - 71 Delig - Soldeerbout - Pyrografie - Houtbrander voor hobby - Soldeerset


Product informatiePlus or Show more

De snoerloze 6-in-1 gassoldeerbout van Dremel. Het perfecte gereedschap voor solderen, smelten, krimpen, pyrografie, warm snijden en verf verwijderen. De enige soldeerbout die een groot aantal toepassingen in één gereedschap verenigt, dankzij het vermogen om 6 verwisselbare tips te gebruiken. De Dremel soldeerbout is geschikt voor de volgende gedetailleerde en complexe taken, zoals: Solderen Smelten Warm snijden Krimpen Houtbranden (pyrografie) De belangrijkste specificaties van het Dremel gereedschap: Gewicht: 0,135 kg Lengte: 21 cm Ontsteking: Piëzo Brandduur: 90 min Tankinhoud: 17ml / 9g Temperatuur: 1200 °C (in de open lucht) 680 °C (hete lucht) 550 °C (tips) Wat zit er in de verpakking? Dremel VersaTip soldeerbout Soldeertip Snijmes Warmsnijmes Grote brander Deflector Warme-luchtblazer Soldeertin met blauwe dop Soldeerspons + sponsblik Handleiding Opbergkoffer voor tin Tip: Het gas dat wordt gebruikt voor de Versatip soldeerbout is gewoon butaangas. Dit is hetzelfde gas dat wordt gebruikt voor sigaretaanstekers. Je hoeft dus niet een speciaal type gasfles te kopen om de soldeerbout te gebruiken.

4. Dremel 2000 VersaTip Soldeerbout - Soldeerset met 6 verwisselbare punten


Product informatiePlus or Show more

Deze sterke soldeerbout met rechte stift van Powerplus kan je gebruiken voor het kleine soldeerwerk zoals het herstellen van printplaatjes of bij de modelbouw. De handgreep heeft een antislip soft grip en je krijgt een handige soldeerboutsteun meegeleverd. Voordelen: De POWX1384 beschikt over een zachte handgreep en verhoogt zo je comfort en veiligheid. Een handige soldeerboutsteun wordt standaard meegeleverd. Met rechte stift. Specificaties • Netspanning: 230V~ 50Hz • Nominaal vermogen: 60W • Max. Temperatuur: 520°C • Lengte kabel: 1,6m Wat zit er in de verpakking? 1 x soldeerpistool van 60W 1 x soldeerstatief 1 x soldeerpunt 1 x handleiding Garantie: 3 jaar garantie

5. Powerplus POWX1384 Soldeerbout - 60W


Product informatiePlus or Show more

De 34 delige houtbrander set van Woodify voor houtbewerking. Woodify heeft een set samengesteld waarmee je als professional of hobbyist alle kanten op kunt. Bovendien is deze houtbrander geschikt als soldeerbout en piepschuimsnijder. 34 delige set voor houtbewerking & leerbewerking Deze houtbrander set bestaat maar liefst uit 34 verschillende delen, zo kun je elk gewenst creatief resultaat maken. De opzetstukken zijn gemaakt van koper en geleiden de warmte goed door voor een perfect eindresultaat. Graveer bijvoorbeeld gedetailleerde ontwerpen met de brandpen, of werk het tin netjes af met een van de andere opzetstukken Woodify Soldeerbout ✔ Temperatuur draaiknop 200 tot 450°C ✔ Anti-slip handgreep ✔ Comfortabel en veilig ✔ Warmt snel op Instructies; Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander aan te zetten Draai de knop onderaan de pen naar het gewenste temperatuur geschikt voor het materiaal dat je bewerkt. Test of de houtbrander op temperatuur is, door dit simpelweg tegen het hout te plaatsen Als je klaar bent haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen De eerste paar keren zal er wat rook verschijnen uit de houtbrander set, maak je geen zorgen dit is normaal. Houdt het apparaat buiten bereik van kinderen

6. Woodify Houtbrander Set 34 Delig - Pyrografie - Soldeerbout Station voor Houtbewerking - Oranje Opbergtas


Product informatiePlus or Show more

➡️ Ben jij iemand die graag creatief bezig is? Zoekt u een voordelige en professionele houtbrander om te beginnen met houtschilderen? Deze 30 delige houtbrander kit is geschikt voor iedereen die het leuk vind om creatief bezig te zijn. Dit model is een leuke houtbrander voor de beginner of voor op scholen. Door de ergonomische softgrip ligt hij lekker in de hand. De houtbrander bereikt een temperatuur van ca. 400 graden. De houtbrander kan gebruikt worden voor het schrijven, tekenen en branden van materialen zoals hout, kurk of leer. Ook super leuk om cadeau te geven aan een creatieveling! Snel klaar voor gebruik De opzetstukken zijn gemaakt van koper en geleiden de warmte dus heel goed. Je kunt snel aan de slag met je do-it-yourself project. Let wel op dat je geen metalen delen aanraakt anders verbrand je jezelf. Met de handige display is de temperatuur altijd zichtbaar en is deze aan te passen met de + en - naar de gewenste temperatuur. Nochi's Houtbrander ✅ 3 in 1 (Solderen, snijden en houtbranden) ✅ Temperatuur Regelbaar 200 tot 450°C ✅ Laat warmte los voor optimale efficiëntie ✅ Stevig metalen pen ✅ Comfortabel en veilig ✅ 30 Opzetstukken ✅ Opzetstukken zijn gemaakt van koper waardoor het snel warm wordt. ✅ Makkelijk mee te nemen ✅ Perfect voor starters en gevorderde. Tips Laat de stroom uit en laat de pen afkoelen voordat je de punt terug plaats. Gebruik het apparaat niet te lang, zo voorkom je dat de houtbrander overhit raakt. Draai de opzetstukken goed vast, Bij slecht aandraaien of het teveel kracht uitoefenen kan het opzetstuk verbuigen of afbreken. De spons nat maken voor gebruik Gebruiksvriendelijk en efficiënt De opzetstukjes zijn gemaakt van materiaal dat snel verhit. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag met je DIY-project. De draaiknop op de houtbrander is gemakkelijk te bedienen en zeer toegankelijk om de temperatuur aan te passen naar jouw preferentie. Maak je geen zorgen wanneer er zwarte rook zichtbaar is gedurende de eerste keer wanneer dit apparaat in gebruik is. Dit is volkomen normaal. Let op! Raak geen metalen gedeeltes aan die verhit worden om blessures te voorkomen. Kinderen alleen laten gebruiken onder toezicht. Laat de houtbrander eerst afkoelen voordat je deze terug plaatst, U kunt ook een knijptang gebruiken voor verwisselen van de houtbrander kopstukken. Bestel de Nochi Houtbrander vandaag vóór 23:59, dan heb je ‘m morgen al in huis! De Houtbrander wordt gratis verzonden. Nog niet helemaal overtuigd? Je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd en kunt het gewoon gratis retourneren. Inhoud Verpakking → Houtbrand pen met EU stekker → Handleiding → Pen houder met spons → Opzetstukken → Alfabet en cijfer kaarten Specificaties ▶ Merk: Nochi ▶ kleur : Blauw/Zwart ▶ Kracht: 60 Watt ▶ Temperatuur: 200-450 ° C ▶ Tekenkaarten ▶ Brandpen: Ja ▶ Draadloos: Nee ▶ Batterijen: Nee

7. Houtbrander set - Houtbrander - Soldeerbout - Pyrografie - 30 Delige - Professioneel - Temperatuur Regelbaar 200 tot 450°C - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met deze 19-delige soldeerbout set van Vues repareer jij eenvoudig je printplaten of andere apperatuur. De set bestaat uit verschillende tools om jou soldeeropdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Waaronder precisie gereedschap waaronder tin, soldeerbouthouder, desoldeerpomp en verschillende soldeerstiften zodat het tin zo goed mogelijk kan vloeien op de print. Solderen en graveren Met de meegeleverde soldeerboutstiften kan er zowel gesoldeerd worden maar ook graveren (houtbranden) is geen probleem met deze opzetstukken. Hiermee kan je houten dingen graveren en de mooiste kunstwerkjes maken. Instelbare temperatuur Met de regelbare potentiometer kan de temperatuur van de bout worden ingesteld van 200℃ tot 450℃. De temperatuur van de bout kan heel verschillen. Bij SMD solderen word een veel lagere temperatuur gehanteerd dan bij dikkere kabels die gelast moeten worden. Voordelen Algebra soldeerbout set ✔ Regelbare temperatuur ✔ All in One 19-delige set ✔ Opberghoes ✔ Tin meegeleverd (eenvoudig van start) ✔ Opbergtas meegeleverd Inhoud Verpakking → Soldeerbout met EU stekker → 5 x IJzeren soldeer opzetstukken → Desoldeer pomp → 2x Anti-statische pincet → Soldeerstandaard → 6x Precisie-tools → Tin soldeerdraad (met busje) → Opbergtas

8. Soldeerbout Set - Soldeerstation - Houtbrander - Soldeerset - Hobby - 19-delige set - 60W - incl. Opbergtas


Product informatiePlus or Show more

Een geweldige soldeerbout, kun je de Mini TS100 wel noemen. Met 17 - 65Watt aan vermogen is het een krachtpatser ten aanzien van zijn formaat (pen vorm). De voeding voor de bout is 12 - 24V gelijkstroom, waardoor de bout ook in de auto of op het RC- Race circuit is te gebruiken! Standaard wordt een adapter meegeleverd, die de bout van stroom voorziet uit het stopcontact. Hij is heel snel met opwarmen, sneller dan de gemiddelde (dure) soldeerstation bouten. De temperatuur wordt digitaal geregeld en is instelbaar via het kleine maar overzichtelijke display (O-led) Al met al een mooi soldeerstation met soldeertin! Voor deze soldeerbout zijn verschillende bout-soldeerpunten verkrijgbaar. De soldeerbout wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om hem meteen in gebruik te nemen; een B2 soldeertip, een houder, een adapter, kabel voor gebruik met batterij of accu, soldeertin en de handleiding. De soldeerbout heeft een usb-poort (!), zodat je de software in de bout kunt updaten. De TS100 wordt geleverd met een: Ronde soldeerpunt met een straal van ~0.25 mm (TS-B2) Adapter en stroomkabel (24V, voor vol vermogen) Soldeerhouder + Sponsje Bijbehorend imbussleuteltje en extra schroefjes een Kabel XT-60 naar DC5525plug voor aansluiting op een accu Soldeertin Vermogen: 65 Watt Temperatuur stabiliteit: +/-2 % Punt naar aarde weerstand: 2 Ω Temperatuurbereik: 100℃ - 400℃ Connectiviteit: Micro USB, DC5525 Display: OLED Gewicht: 33 g

9. TS100 Professionele soldeerbout, zeer snel en compact + soldeertin en soldeerstation


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Soldeerbouts


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Soldeerbouts. Er zijn namelijk 360 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Soldeerbout kopen.