Bestenu

Beste soldeerbouten - dec. 2022

Met meer dan 498 soldeerbouten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste soldeerbouten op een rij
01Score: 10
Houtbrander Set
Houtbrander Set
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Allteq
Allteq
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Houtbrander
Houtbrander
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Dremel 2000 VersaTip Soldeerbout
Dremel 2000 VersaTip Soldeerbout
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
VONROC Soldeerbout 4V – Max. 450°C – Incl. Soldeerbouthouder met spons, soldeer tin- en tips
VONROC Soldeerbout 4V – Max. 450°C – Incl. Soldeerbouthouder met spons, soldeer tin- en tips
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.7
Woodify Houtbrander Set 7 Delig
Woodify Houtbrander Set 7 Delig
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Houtbrander Set
Houtbrander Set
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Houtbrander Set
Houtbrander Set
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Happy products houtbrander set voor hobby 73 stuks
Happy products houtbrander set voor hobby 73 stuks
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Houtbrander Set
Houtbrander Set
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Soldeerbout Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Of je nou metaalwerker, elektricien of een juwelier bent: een soldeerbout valt voor velen onder de essentiële onderdelen van hun toolkit. In de onderstaande koopgids lees je waar je op let bij aankoop van een soldeerbout.

Wat voor soorten soldeerbouten zijn er?

Metaalwerkers, juweliers, elektriciens en dakwerkers zijn allemaal bekend met de soldeerbout en de bijbehorende soldeer: een metaal (tin) met een laag smeltpunt waar je twee andere stukken metaal mee samensmelt. De keuze van de soldeerwerktuigen voor het smelten van soldeer in deze vakgebieden zijn een soldeerbout, een soldeerpistoolen een soldeerpotlood.

De soldeerbout is de meest gangbare van de bovenstaande apparaten en wordt het meeste gebruikt. Er zijn verschillende soorten soldeerbouten te krijgen. Ze lijken allemaal op elkaar, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Sommige soldeerbouten worden geleverd met een uitgebreide set van accessoires.

Sommige soldeerbouten hebben hele smalle punten terwijl andere wat wijdere punten hebben. Er zijn ook soldeerbouten waarvan je de temperatuur in kunt stellen. Dit is vooral handig als je met verschillende soorten soldeer werkt: de verschillende samenstellingen hebben een verschillende smeltpunten, waardoor je soms warmer of juist minder warm soldeert.

Hoe heet wordt een soldeerbout?

De meeste soldeerbouten hebben een instelbare temperatuur van 200 °C tot 450 °C. De combinatie van 63% tin, 37% lood en heeft een smeltpunt van 180 °C. Loodhoudend soldeer heeft 315 °C tot 345 °C nodig om te smelten, en loodvrije soldeer heeft een smelpunt van 360 °C à 370 *C.

Je ziet hierboven dat verschillende soorten soldeer, verschillende smeltpunten hebben. Daarom is het handig als je soldeerbout een instelbare temperatuur heeft. Is je soldeerbout te heet, dan smelt je soldeer te snel waardoor de taak lastiger wordt.

Welke soldeerbout heb ik nodig voor elektronica?

Voor het solderen van elektronica gebruik je een speciale soldeerbout van rond de 30 watt. Het is belangrijk dat je de temperatuur kunt regelen. Hierdoor zijn goede soldeerstations erg geschikt voor het solderen van elektronica.

Soldeerpistolen of soldeerbouten op gas worden veel te snel heet waardoor je erg snel moet werken. Dit is erg lastig als je met elektronica bezig bent. Gebruik daarnaast 60/40 tin (60% tin, 40% lood, eutectisch mengsel) en een dunne punt zodat je overal gemakkelijk bij kunt. 60/40 tin smelt bij ongeveer 185 °C.

Hoeveel watt moet mijn soldeerbout zijn?

Met een soldeerbout van 40 watt kun je alle kanten op. Er zijn soldeerbouten verkrijgbaar van 30 watt en 60 watt of hoger, maar belangrijker is dat je de temperatuur in kunt stellen. Het smeltpunt van de verschillende tinsoorten is niet altijd hetzelfde waardoor je soms minder hitte nodig hebt om het tin te doen smelten.

Smelt het te snel, dan moet je sneller werken. Om snel te werken, heb je ervaring nodig en dit heeft niet iedereen. Het is eenvoudiger om langzamer te werken en daardoor nauwkeuriger te zijn. Het is daarom de moeite waard te investeren in een soldeerstation in plaats van een enkele soldeerbout. Soldeerstations hebben meerdere accessoires en een instelbare temperatuur.

Is solderen moeilijk?

Nee, maar zoals met alles: oefening baart kunst. Het gaat bij solderen vooral om precisie en het juiste moment kiezen. Het tin moet smelten en dient als het ware als lijm. Doe je dit te snel, dan is het nog te vloeibaar, maar ben je te langzaam dan droogt het op.

Je moet daarnaast wennen aan je soldeerbout, want deze zijn ook allemaal anders. De ene is zwaarder dan de andere en voelt anders aan, weer een andere heeft een instelbare temperatuur. Solderen is leuk en zodra je het onder de knie hebt, maak je niet alleen leuke dingen, maar kun je ook van alles repareren.

hero illustration

Hoe komt deze handige soldeerbout ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste soldeerbout ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over soldeerbouten, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle soldeerbouten die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke soldeerbouten het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van soldeerbouten stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste soldeerbouten op een rijtje

1 - Houtbrander Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Snij, soldeer en brand er dan op los met dit uitgebreide soldeerstation. Dankzij deze uitgebreide pyrografie set van Woodley hoeft er geen einde te komen aan jouw creativiteit! De perfecte set voor zowel beginners als professionals Heb je zopas kennis gemaakt met pyrografie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Of blinken jouw eerste kunstwerkjes al op de schouw en wil je jouw werkset verder uitbreiden? Deze Soldeerset van Woodley helpt je meteen op weg naar een professioneel resultaat. Vingerbeschermers, opzetstukjes, templates, Woodley heeft werkelijk aan alles gedacht! Waar wacht je dus nog op? Ga meteen aan de slag! Waarom steeds meer pyrografen kiezen voor de Houtbrander van Woodley: ✓ 32 opzetstukken - Met deze uitgebreide set kan je vanaf de eerste minuut beginnen aan jouw nieuwste creatie. Bovendien kan je de set ook gebruiken voor soldeer- of snijwerk. Sieraden maken of houtpanelen graferen, met deze soldeerbout kan je het allemaal! ✓ Regelbare temperatuur - Jouw creaties verdienen de grootste precisie. Werk alles tot in de kleinste details af met deze uiterst nauwkeurige soldeerbout die je makkelijk instelt van 200 tot 450°C. Sta versteld van wat je allemaal kan verwezenlijken. ✓ Makkelijk in gebruik - Starten met pyrografie is een fluitje van een cent met deze set. In 15 seconden is de soldeerbout opgewarmd, zodat jij meteen aan de slag kan. Woodley heeft bovendien aan jouw veiligheid gedacht. Vermijd verbrande vingers dankzij het handige soldeerstation en de bijgeleverde vingerdopjes. ✓ Multifunctioneel - Wij weten dat jij als creatieve duizendpoot het niet alleen bij houtbranden houdt. De houtbrander gebruik je dan ook makkelijk om bijvoorbeeld piepschuim te snijden of metaal te solderen. Ideaal om misschien iets nieuws uit te proberen! Zo makkelijk is het om de Woodley Houtbrander te gebruiken: ➊ Steek de stekker in het stopcontact om de brandpen in te schakelen. ➋ Stel de temperatuur in door aan de onderste knop te draaien. ➌ Houd de pen kort tegen een stuk hout aan om te testen of de gewenste temperatuur is bereikt. ➍ Laat na het bereiken van de gewenste temperatuur ook het opzetstuk volledig opwarmen. ➎ Haal de stekker uit het stopcontact en laat de houtbrander afkoelen op de standaard. Hoewel de houtbrander voor bijna elk materiaal geschikt is, kan je beter niet met chroom en aluminium aan de slag gaan. Solderen zal met deze handige houtbrander ongetwijfeld kinderspel lijken, maar dat is het niet! Hou de soldeerbout dan ook altijd buiten het bereik van kinderen. Klaar om te beginnen aan jouw volgende creatie? Kies dan vandaag nog voor de Woodley Houtbrander en geniet morgen al van de eerste uren knutselplezier!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Allteq

Loading..
Ga naar laagste prjis

✅ Merk: Allteq ✅ Product: soldeerset ✅ Spanning: 230 volt ✅ Maximaal vermogen: 60 watt ✅ Materiaal: keramisch ✅ Temperatuur verstelbaar: ja ✅ Temperatuur bereik: 220 tot 480 graden Celsius ✅ Verpakking: gereedschapstas ✅ Afmetingen verpakking: 26,5 centimeter x 15,5 centimeter x 5 centimeter ✅ Inhoud set: 1 x Instelbare temperatuur soldeerbout ✅ 5 x soldeerbout tips ✅ 5 x schroevendraaierkopsets ✅ 1 x desoldeerpomp ✅ 1 x soldeerstatief ✅ 1 x loodvrij soldeerdraad (1 mm OD x 10G) ✅ 6 x dubbelzijdige soldeerhulpmiddelen ✅ 2 x pincet ✅ 1 x draadschaar ✅ 2 x elektronische draad ✅ Garantie: 5 jaar Veelzijdige soldeerset van Allteq De Allteq Soldeerset is een veelzijdige en gemakkelijk mee te nemen set. Het product bestaat uit een gereedschapstas die gevuld is met een soldeerbout en alle nodige middelen en materialen om verbindingen te kunnen maken. De set bestaat onder andere uit een soldeerbout, 5 soldeerbout tips, 5 schroevendraaierkopsets, een desoldeerpomp, een soldeerstatief, een loodvrij soldeerdraad met een dikte van 1 millimeter, 6 dubbelzijdige soldeerhulpmiddelen, 2 pincetten, een draadschaar en 2 elektronische draden. Dat alles zit verpakt in een handige tas die je kunt openen met een rits. Door de vakjes en banden in het tasje, kan al het gereedschap netjes en georganiseerd worden opgeborgen. Gebruik De gereedschapstas zorgt er ook voor dat het materiaal gemakkelijk kan worden meegenomen. Voor gebruik moet de soldeerbout worden aangesloten op een stopcontact met een spanning van 230 volt. Met de knop op de soldeerbout kan vervolgens de temperatuur worden ingesteld. Deze kan worden ingesteld op een minimum van 220 graden Celsius en een maximum van 480 graden Celsius. Het statief dat ook in de verpakking zit is bedoeld om de soldeerbout in te plaatsen tijdens het opwarmen. Oude verbindingen kunnen worden weggehaald door gebruik te maken van de desoldeerpomp en de andere hulpmiddelen. Met de spons op het statief kan de punt worden schoongemaakt. Doordat er verschillende soldeerpunten worden meegeleverd, kan het apparaat voor elke klus klaar worden gemaakt. Kenmerken • Complete set inclusief soldeerbout, gereedschappen en materialen • Temperatuur is handmatig in te stellen • Wordt geleverd inclusief 5 punten die op de soldeerbout gemonteerd kunnen worden • Temperatuur in te stellen van 220 graden Celsius tot maximaal 480 graden Celsius • Inclusief handige gereedschapstas waarin alles kan worden opgeborgen Technische informatie De Allteq soldeerset is compleet en klaar voor gebruik. De soldeerbout wordt aangesloten op netstroom met een stroomkabel die aan het apparaat verbonden is. Daarvoor is een spanning nodig van 230 volt. Het apparaat kan een vermogen leveren van maximaal 60 watt en is voorzien van een knop voor het instellen van de temperatuur. Hiermee kan de soldeerbout ingesteld worden op een minimale werktemperatuur van 220 graden Celsius. De maximale temperatuur die je kunt instellen is 480 graden Celsius. De meegeleverde soldeerpunten zijn eenvoudig te vervangen. De afmetingen van de tas waarin het gereedschap geleverd wordt is een breedte van 26,5 centimeter, een diepte van 15,5 centimeter met een hoogte van 5 centimeter. De Allteq soldeerset wordt verkocht met een garantie van 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Houtbrander

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een houtbrander om mee te solderen of voor het uitoefenen van pyrografie? Dan is een soldeerset die gemakkelijk, veilig én nauwkeurig werkt het fijnst om mee aan de slag te gaan. Deze Houtbrander van Woodley garandeert optimaal resultaat! Van professional tot hobbyist: het soldeerstation van Woodley is je basis. Van kleine tot middelgrote klussen: van het solderen van sieraden tot werken met elektronische printplaten, de Soldeerbout van Woodley helpt je om snel en professioneel aan de slag te gaan. Met maar liefst 5 opzetstukken is er voor iedere uitdaging een juiste aanpak. Niet zo gek dus dat hobbyisten, professionals en pyrografen het liefst met de Woodley Houtbrander werken! Waarom de Houtbrander van Woodley steeds populairder wordt: ✓ Regelbare temperatuur - Afhankelijk van het project en of je de houtbrander voor o.a. pyrografie of als soldeerbout gebruikt, kun je de warmte eenvoudig zelf instellen. Met een vermogen van 60W en temperatuur tussen de 200 en 450°C is er altijd een geschikte optie. ✓ Maximale veiligheid - Groot project? Dan ben je wel even bezig! Geen zorgen, want de soldeerset is hittebestendig en uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Het antistatische en roestvrije materiaal zorgt bovendien voor een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. ✓ Snelle opwarming - Zet je de houtbrander/soldeerset eenmaal aan, dan wil je het liefst ook snel aan de slag. Dankzij de keramische verwarming start je binnen 15 seconden aan je klus! ✓ 5 opzetstukken - Van precisiewerk op een smal sieraad, noodzakelijke nauwkeurigheid bij een elektrisch apparaat of juist grovere lijnen tijdens pyrografie: dankzij de verschillende opzetstukken van de soldeerbout ben je altijd voorzien van de juiste afmetingen. Hoe werkt de Woodley Houtbrander? 1) Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander te activeren. 2) Stel de temperatuur in met de knop aan de pen. 3) Wacht na het instellen een aantal seconden totdat het opzetstuk warm is. 4) Klus geklaard? Haal de stekker uit het stopcontact om de houtbrander inclusief het opzetstuk af te laten koelen. 5) Haal het opzetstuk los om de houtbrander op te bergen. Hoewel de houtbrander 100% veilig te gebruiken is voor o.a. pyrografie en als soldeerbout voor volwassenen, is het belangrijk om het gadget uit de buurt van kinderen te houden. Kies vandaag voor de Woodley Houtbrander en profiteer morgen al van optimaal gebruiksgemak en 100% nauwkeurigheid!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Dremel 2000 VersaTip Soldeerbout

Loading..
Ga naar laagste prjis

De snoerloze 6-in-1 gassoldeerbout van Dremel. Het perfecte gereedschap voor solderen, smelten, krimpen, pyrografie, warm snijden en verf verwijderen. De enige soldeerbout die een groot aantal toepassingen in één gereedschap verenigt, dankzij het vermogen om 6 verwisselbare tips te gebruiken. De Dremel soldeerbout is geschikt voor de volgende gedetailleerde en complexe taken, zoals: Solderen Smelten Warm snijden Krimpen Houtbranden (pyrografie) De belangrijkste specificaties van het Dremel gereedschap: Gewicht: 0,135 kg Lengte: 21 cm Ontsteking: Piëzo Brandduur: 90 min Tankinhoud: 17ml / 9g Temperatuur: 1200 °C (in de open lucht) 680 °C (hete lucht) 550 °C (tips) Wat zit er in de verpakking? Dremel VersaTip soldeerbout Soldeertip Snijmes Warmsnijmes Grote brander Deflector Warme-luchtblazer Soldeertin met blauwe dop Soldeerspons + sponsblik Handleiding Opbergkoffer voor tin Tip: Het gas dat wordt gebruikt voor de Versatip soldeerbout is gewoon butaangas. Dit is hetzelfde gas dat wordt gebruikt voor sigaretaanstekers. Je hoeft dus niet een speciaal type gasfles te kopen om de soldeerbout te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - VONROC Soldeerbout 4V – Max. 450°C – Incl. Soldeerbouthouder met spons, soldeer tin- en tips

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze VONROC soldeerbout is geschikt voor vele toepassingen. Zoals bijvoorbeeld het solderen of de-solderen van printplaten, het maken van glas in lood frames of het solderen van elektriciteitskabels (zacht solderen tot < 450 °C). Daarnaast is het met dit soldeerpistool ook mogelijk om 3D geprinte modellen te bewerken. Let hierbij wel op de smelt temperatuur van het gebruikte kunststof van het 3D model. Voordelen van de soldeerbout: Het soldeerpistool is erg licht van gewicht en werkt op een 4V Li-Ion accu, waardoor je geniet van alle bewegingsvrijheid tijdens het solderen. Dit in combinatie met de soft grip zorgt dat de soldeerbout comfortabel en prettig in de hand ligt. De levering omvat 4 verschillende soldeer tips (2x punt, 1x smal punt en 1x platte punt) welke geschikt zijn voor zowel grove als fijne soldeerwerkzaamheden. Wanneer je vergeet om de soldeerbout uit te schakelen is dit geen probleem, de machine is voorzien van een automatische uitschakeling na 10 minuten inactiviteit. Je kunt snel aan de slag met je klus, de soldeerbout heeft een opwarmtijd van ±25 seconden Berg de soldeerbout op in de houder, tijdens óf na het klussen. Door tijdens het werken de soldeerbout in de standaard te plaatsen, voorkom je dat bijvoorbeeld jouw tafel of werkbank wordt beschadigt door de warmte van de soldeerbout. Tevens is de standaard voorzien van een vakje waar je de spons in kunt leggen zodat deze niet verschuift tijdens de werkzaamheden. De soldeerbout is voorzien van werkverlichting zodat je altijd een goed zicht hebt op je werkstuk. Het soldeerpistool is dus in vele lichtomstandigheden te gebruiken. Middels de LED-indicator houd je gemakkelijk de accu status in de gaten en weet je wanneer het tijd is om de soldeerbout op te laden óf wanneer deze volledig is opgeladen. Wanneer je de machine inschakelt geeft de LED-indicator ook aan wanneer de machine op temperatuur is (rood is opwarmen, groen is klaar voor gebruik). Laad het soldeerpistool op middels de micro USB aansluiting van de machine (kabel meegeleverd). Een hoge werktemperatuur tot een max. van 450 °C. Wat zit er in de milieubewuste verpakking? Inhoud: 1x Soldeerbout 4V 1x Soldeerbouthouder/standaard met spons 1x Soldeer tin 10 gram, 1mm 1x Soldeer tin 10 gram, 2mm 4x Soldeer tip: 2x punt, 1x smal punt, 1x platte punt 1x Oplaadkabel 80cm (USB micro) 1x VONROC Toolbag Belangrijkste specificaties van de soldeerbout: Voltage: 4V Vermogen: 8W Opwarmtijd: 25 seconden Automatische uitschakeling: ja, na 10 minuten Soft grip: ja Gewicht: 110g Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC SG501DC soldeerbout.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Woodify Houtbrander Set 7 Delig

Loading..
Ga naar laagste prjis

De 7 delige houtbrander set van Woodify voor houtbewerking. Woodify heeft een set samengesteld waarmee je als professional of hobbyist alle kanten op kunt. Bovendien is deze houtbrander geschikt als soldeerbout en piepschuimsnijder. 7 delige set voor houtbewerking & leerbewerking Deze houtbrander set bestaat maar liefst uit 7 verschillende delen, zo kun je elk gewenst creatief resultaat maken. De opzetstukken zijn gemaakt van koper en geleiden de warmte goed door voor een perfect eindresultaat. Graveer bijvoorbeeld gedetailleerde ontwerpen met de brandpen, of werk het tin netjes af met een van de andere opzetstukken Woodify Soldeerbout ✔ Temperatuur draaiknop 200 tot 450°C ✔ Anti-slip handgreep ✔ Comfortabel en veilig ✔ Warmt snel op Instructies; Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander aan te zetten Draai de knop onderaan de pen naar het gewenste temperatuur geschikt voor het materiaal dat je bewerkt. Test of de houtbrander op temperatuur is, door dit simpelweg tegen het hout te plaatsen Als je klaar bent haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen De eerste paar keren zal er wat rook verschijnen uit de houtbrander set, maak je geen zorgen dit is normaal. Houdt het apparaat buiten bereik van kinderen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Houtbrander Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Snij, soldeer en brand er dan op los met dit uitgebreide soldeerstation. De perfecte set voor zowel beginners als professionals Heb je zopas kennis gemaakt met pyrografie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Of blinken jouw eerste kunstwerkjes al op de schouw en wil je jouw werkset verder uitbreiden? Deze Soldeerset helpt je meteen op weg naar een professioneel resultaat. Vingerbeschermers, opzetstukjes, templates, Woodley heeft werkelijk aan alles gedacht! Waar wacht je dus nog op? Ga meteen aan de slag! Waarom steeds meer pyrografen kiezen voor de Houtbrander : ✓ 32 opzetstukken - Met deze uitgebreide set kan je vanaf de eerste minuut beginnen aan jouw nieuwste creatie. Bovendien kan je de set ook gebruiken voor soldeer- of snijwerk. Sieraden maken of houtpanelen graferen, met deze soldeerbout kan je het allemaal! ✓ Regelbare temperatuur - Jouw creaties verdienen de grootste precisie. Werk alles tot in de kleinste details af met deze uiterst nauwkeurige soldeerbout die je makkelijk instelt van 200 tot 450°C. Sta versteld van wat je allemaal kan verwezenlijken. Instructies voor jouw; Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander aan te zetten Draai de knop onderaan de pen naar het gewenste temperatuur geschikt voor het materiaal dat je bewerkt. Test of de houtbrander op temperatuur is, door dit simpelweg tegen het hout te plaatsen Als je klaar bent haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen De eerste paar keren zal er wat rook verschijnen uit de houtbrander set, maak je geen zorgen dit is normaal. Let op: Houdt het apparaat buiten bereik van kinderen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Houtbrander Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een veelzijdige houtbrander set die al jouw creaties aankan? Snij, soldeer en brand er dan op los met dit uitgebreide soldeerstation. De perfecte set voor zowel beginners als professionals Heb je zopas kennis gemaakt met pyrografie en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Of blinken jouw eerste kunstwerkjes al op de schouw en wil je jouw werkset verder uitbreiden? Deze Soldeerset helpt je meteen op weg naar een professioneel resultaat. Vingerbeschermers, opzetstukjes, templates, Woodley heeft werkelijk aan alles gedacht! Waar wacht je dus nog op? Ga meteen aan de slag! Waarom steeds meer pyrografen kiezen voor de Houtbrander : ✓ 32 opzetstukken - Met deze uitgebreide set kan je vanaf de eerste minuut beginnen aan jouw nieuwste creatie. Bovendien kan je de set ook gebruiken voor soldeer- of snijwerk. Sieraden maken of houtpanelen graferen, met deze soldeerbout kan je het allemaal! ✓ Regelbare temperatuur - Jouw creaties verdienen de grootste precisie. Werk alles tot in de kleinste details af met deze uiterst nauwkeurige soldeerbout die je makkelijk instelt van 200 tot 450°C. Sta versteld van wat je allemaal kan verwezenlijken. Instructies voor jouw; Stop de stekker in het stopcontact om de houtbrander aan te zetten Draai de knop onderaan de pen naar het gewenste temperatuur geschikt voor het materiaal dat je bewerkt. Test of de houtbrander op temperatuur is, door dit simpelweg tegen het hout te plaatsen Als je klaar bent haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen De eerste paar keren zal er wat rook verschijnen uit de houtbrander set, maak je geen zorgen dit is normaal. Let op: Houdt het apparaat buiten bereik van kinderen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Happy products houtbrander set voor hobby 73 stuks

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij een kunstenaar in hart en nieren? En klaar om deze creativiteit naar de wereld te uitten? Lees dan snel verder voor het deluxe houtbrander set van Happy Products! Wat is een houtbrander? De Happy Products houtbrander set met 73 opzet stukken is een creatieve alles-in-één set gecreeërd voor de echte kunstenaars, hobbyisten en ambachtslieden onder ons! Deze deluxe set is voorzien van 73 opzetstukjes en komt nú tijdelijk met een soldeerbout (pyrografie pen). Maakt het terug brengen naar aarde van die ware kunstenaar in jou je ook zo Happy? Wáárom een houtbrander set deluxe van Happy Products. Het antwoord op deze vraag is natuurlijk vrij logisch! Happy Products zijn ter wereld gebracht om mensen blij te maken en te voorzien van de beste mogelijke producten voor een laagst mogelijke prijs. Goed nieuws! Zoals je aan de hand van deze advertentie al begrepen hebt, bieden wij sinds kort ook kwalitatief goede hout brander deluxe sets aan voor een zeer lage prijs. En niet zomaar een set, deze set komt namelijk met 73 opzet stukjes zodat jij gigantisch veel verschillende ontwerpen kunt maken. Daarnaast word deze creabea set nú tijdelijk geleverd met een deluxe soldeerbout (pyrografie pen). Het allerleukste van deze houtbrander set is dat deze gemaakt is voor zowel de beginners als de gevorderen onder ons. Voordelen van creatief zijn met Happy Products ✓ Kwaliteitsproducten ✓ Hoogwaardig materiaal ✓ Snelle en persoonlijke service Specificaties ✔Gewicht: 450 kilogram ✔Watt: 30 W ✔Uitvoering: 73-delige houtbrander set ✔Voeding: stopcontact ✔Inhoud verpakking: 73-delige houtbrander set incl. alle toebehoringen. NÚ tijdelijk met deluxe soldeerbout dus wees er snel bij. Zeer belangrijke aandachts punten tijdens gebruik: 1. Raak geen metalen delen van de penpunt aan. 2. Schakel de stroom uit en laat de pyrogafiepen af afkoelen voordat je de tip vervangt. 3. Na gebruik, laat de houtbrander koelen op het ruststuk. 4. Schakel de stroom uit terwijl je rust of het werk hebt voltooid. 5. Het is een normaal verschijnsel dat rook optreedt wanneer u dit product gebruikt, vooral bij het eerste gebruik. Maak je geen zorgen. 6. Houd dit apparaat buiten bereik van jonge kinderen. Maar welke houtsoorten zijn geschikt voor deze houtbrander set? Het voordeel van deze deluxe set is dat het op veel verschillende houtsoorten gebruikt kan worden. Deze zijn als volgt: Populieren, Linde, Berken en Grenenhout. Hoe zachter de houtsoort des te beter het resultaat. Het leuke is dat er in de verpakking een aantal oefenplaatjes zijn bijgevoegd om het opstarten gemakkelijker te maken. Tip van de dag! Veel mensen krijgen last van armen of pols tijdens het hout snijden. Om dit te voorkomen kun je een stuk hout of een handdoek onder je arm leggen, hierdoor krijg je meer steun. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat dit hoger ligt dan het stuk hout wat je bewerkt, anders kan het alsnog resulteren in een pijnlijke arm of pols. Maakt de ware kunstenaar in jou nu ook een sprongetje van blijdschap? Wees er dan snel bij, want door een zeer hoge afname hebben wij nog maar een berperkt aantal op voorraad! Titel Happy products houtbrander set voor hobby 73 stuks - soldeerbout met opzetstukken - graveermachine voor hobby - houtbewerking - pyrografie - graveren - graveerpen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Houtbrander Set

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wat jij je kunt bedenken, kun je maken met onze pyrografie set. Een geweldige alles-in-één set voor houtbewerking! Of je nu een beginner of gevorderd bent, je zult deze kit geweldig vinden! Deze set wordt geleverd met alle basisbenodigdheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan met houtbranden. Perfect startpakket voor beginners. Voldoet aan de behoeften van pyrografische kunstenaars, hobbyisten, ambachtslieden en kunstenaars. Voordelen: ✔ Milieuvriendelijk ✔ 3-in-1 (solderen, snijden en houtbranden) ✔ Creatief houtbewerken ✔ 60W kwaliteit ✔ Geen ‘geuren’ Temperatuur Premium kwaliteit 60W, 230V houtbrander set met variabele instelbare temperatuur van 200°C tot 450°C geeft je controle over de warmte voor elk project. De kit is ook te gebruiken als soldeerbout, graveermachine en piepschuimsnijder. Keramische technologie zorgt voor snelle opwarming in 15 seconden; energiebesparend en milieubeschermend. Oneindige mogelijkheden Met 32 verschillende opzetstukken kan jij al jouw creatieve ideeën mogelijk maken; bruikbaar op alle soorten hout en leer. Deze opzetstukken kunnen ook worden gebruikt voor stencil snijden, solderen, embossing, graveren, papier knutselen en reliëf. Kortom: een geweldig hulpmiddel voor het voltooien van kunst. Gebruiksaanwijzingen/ tips: 1. Om de houtbrander aan te zetten; stop de stekker in het stopcontact. 2. Stel de temperatuur in door aan de knop onderaan de pen te draaien. 3. Houd de pen tegen het hout aan om te testen of de gewenste temperatuur is bereikt. 4. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, wacht dan even totdat het opzetstuk ook warm is. 5. Na gebruik de stekker uit het stopcontact halen en de houtbrander af laten koelen op het opzetstuk. 6. Maak je geen zorgen als er rook verschijnt uit de houtbrander, dit is normaal, vooral bij de eerste keren. 7. Opzetstukken kunnen zwart worden door gebruik, dit kan schoongemaakt worden. 8. Houd dit apparaat buiten bereik van jonge kinderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van soldeerbouten. Er zijn namelijk 498 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste