Hoe komt deze geweldige Profielfrees opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Profielfrees ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Profielfreess, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Profielfreess die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Profielfreess het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Profielfreess stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Profielfreess

De beste Profielfreess op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Ferm PRA1008 20-delige frezenset is een set die geschikt is voor alle Ferm bovenfrezen. De 20 frezen worden geleverd in een aluminium koffertje met handige pictogrammen.

1. Ferm 20-delige Frezenset PRA1008


Product informatiePlus or Show more

De Einhell 12-delige frezenset is geschikt voor alle freesmachines met een spantangdiameter van 8 millimeter. Met deze frezenset heb je in één keer alle freesjes in huis om verschillende freestoepassingen te doen. De frezenset wordt geleverd in een stevige houten opbergkoffer, zodat je de frezen netjes kunt opbergen en altijd weer terug kunt vinden.

2. Einhell 12-delige Frezenset


Product informatiePlus or Show more

De KRT060185 15-delige frezenset is geschikt voor alle freesmachine met een spantangdiameter van 8 millimeter. Met de KRT060185 heb je in één keer alle freesjes in huis om verschillende freestoepassingen te doen. De frezenset wordt daarbij ook nog eens geleverd in een stevige aluminium opbergkoffer, zodat je de frezen netjes kunt opbergen en altijd weer terug kunt vinden.

3. Powerplus 15-delige Frezenset KRT060185


Product informatiePlus or Show more

De 6-delige hardmetalen frezenset van Bosch wordt geleverd in een handige kunststof box. Waar zijn de frezen voor geschikt? De frezen zijn geschikt voor bovenfrezen met 8 mm-gereedschapopname van alle merken. De frezen zijn geschikt voor de volgende klussen: - Voor het vervaardigen van profielen : 1 afrondprofielfrees met kogellager, 1 halfrondprofielfrees, 1 profielfrees met kogellager. - Voor het maken van precieze verbindingen: 2 vingerfrezen,1 zwaluwstaartfrees. De voordelen van de frezen: - Nauwkeurig passend en duurzaam door hoogwaardige hardmetalen snijkanten en precisiegeslepen freesmes met geoptimaliseerde geometrie. De belangrijkste specificaties van de frezen: - Diameter schacht: 8 mm Wat zit er in de verpakking? - 1 afrondprofielfrees met kogellager - 1 halfrondprofielfrezen - 2 vingerfrezen - 1 profielfrees met kogellager - 1 zwaluwstaartfrees Tips & tricks Draag bij gebruik veiligheidsbril, stofmasker en gehoorbescherming. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch frezen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

4. Bosch Houtfrezen - � 8 mm schacht - 6-delig - geschikt voor alle merken


Product informatiePlus or Show more

Deze 12-delige Frezenset van Bosch is geschikt voor alle bovenfrezen met een spantangdiameter van 8 millimeter. De set is te gebruiken voor houten materialen en wordt geleverd in een handige kunststof box.

5. Bosch 12-delige Frezenset Hout


Product informatiePlus or Show more

Hardmetalen groeffrees van JSO-TRASCO, leverancier van topkwaliteit boren, frezen, zagen en schaven. Specificaties: Type: groeffrees Kwaliteit: hardmetaal Opname schacht: 8 mm Grootste diameter: 8 mm Snijlengte: 30 mm Totale lengte: 90 mm Merk: JSO-TRASCO In de doos: Per stuk verkocht Tips: Draag tijdens freeswerkzaamheden altijd een veiligheidsbril!

6. groeffrees lang 8mm HM schacht 8mm


Product informatiePlus or Show more

Halfrondprofielfrees HM, hardmetalen snijkanten, VPA GS getest.

7. KWB holprofielfrees 12,7 mm


Product informatiePlus or Show more

TCT snijranden en sterk, gehard stalen schacht. Dubbele fluit voor een fijne afwerking. Voor het trimmen van hard laminaat als keukenbladen. Max. 24.000 min-1.

8. Silverline 8 mm kantenfrees 12,7 x 25,4 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze uitloopfrees met kopse geleider met bekleding in tungsten-carbonide kunnen worden ingezet voor precisiewerken op laminaten ofwel voor snel profielwerk. Deze frezen zijn ideaal voor het verwezenlijken van voortgaand verspanen op hout. Gebruik een uitloopfrees ø 12.7 mm met een snijlengte die lichtjes meer is dan de dikte van de lijst, terwijl men met het geleidelager het tracé van het kanaal volgt dat men gevolgd heeft vanaf de tegenovergestelde zijde van het hout. Freesdiameter D=12,7 mm Freeshoogte I=40 mm Totale lengte L=82 mm Opname S=8 mm

9. DW4Trading® Hout kantenfrees met kopse geleider 12,7x40mm schacht 8mm


Product informatiePlus or Show more

Nooit meer zonder het juiste gereedschap met deze 6 delige Hardmetalen houtfrezenset. Deze set bevat 1 afrondprofielfrees met kogellager 1 halfrondprofielfrees 2 vingerfrezen 1 profielfrees met kogellager 1 zwaluwstaartfrees.

10. Bosch set HM-houtfrezen - Diameter 6 mm - 6-Delig - geschikt voor alle merken


Gerelateerde artikelen aan Profielfreess


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Profielfreess er zijn immers 375 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Profielfrees kopen.