Hoe komt deze fantastische Profielfrees opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Profielfrees ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Profielfreess, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Profielfreess die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Profielfreess het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Profielfreess stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Profielfreess

De beste Profielfreess in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Met deze bovenfrezenset PRA1008 van FERM kunt u het meeste halen uit al uw houtbewerkingsprojecten. Iedere frees heeft een C2 hardmetalen punt die scherp blijft en erg duurzaam is. Daarnaast hebben ze een anti-kickback ontwerp waardoor ze minder snel zullen slijten. De bovenfrees zal langer meegaan en soepeler werken. De met warmte behandelde onderdelen zullen lang meegaan. De bovenfrezenset bevat 20 stuks en wordt geleverd in een aluminium koffer om alles eenvoudig te kunnen opbergen en vervoeren. Hij is geschikt voor alle FERM bovenfrezen, zoals de PRM1015, die u in onze webshop kunt vinden. Gewicht: 0,96 kg Aantal onderdelen: 20 Geleverd in een aluminium koffer Geschikt voor alle FERM bovenfrezen Wat zit er in de verpakking: 1x sponningfrees: 28,6 x 12,7 mm 1x 45° afschuinfrees: 32 mm 1x romeinse ogieffrees: R 4 mm 1x halfrondgroeffrees: 9,5 mm 1x afrondfrees: R 6,35 mm 1x holprofielfrees: R6,35 mm 1x halfrondfrees: R 6,35 mm 1x groeffrees: 9,5 mm 1x combinatiefrees: 12,7 mm 1x zwaluwstaartfrees: 12,7 mm 1x boor- en uitloopfrees: 6,35 mm 1x rechte frees: 6 mm 1x rechte frees: 20 mm 1x bolle frees: R 3,18 mm 1x bolle frees: R 6,35 mm 1x 90° V-groeffrees: 12,7 mm 1x groeffrees: 12,7 mm 1x rechte frees: 3 mm 1x rechte frees: 12 mm 1x rechte frees: 16 mm Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

1. FERM Bovenfrezenset (20st.) - in aluminium koffer - PRA1008


Product informatiePlus or Show more

Deze aluminium koffer bevat een set van 15 verschillende frezen in premium DIY-kwaliteit voor een bovenfrees. Met deze set haal je alles in huis om de meest veelzijdige afwerkingsvormen te frezen in houtmaterialen met een professioneel resultaat. De frezenn in de set zijn geschikt voor alle freesmachines met een spantangdiameter van 8 mm. Inhoud van de set: • 1x Halfrondprofielfrees met lager (R1/2) • 1x Afrondprofielfrees (R3/8) • 1x Scharnierfrees (1/2) • 1x 45° fasefrees (1/2) • 1x Profielfrees (R5/32) • 1x Kantenfrees (1/2) • 1x Kopieerfrees (1/4) • 1x Halfrondfrees (R1/8) • 1x 90° V-groeffrees (9 mm) • 4x Vingerfrees (1/8 - 1/2 - 1/4 - 3/4) • 1x Sponningfrees (3/8) • 1x Zwaluwstaartfrees (1/2) De belangrijkste specificaties: • 15 frezen • Materiaal: 45# koolstofstaal+YG8C • Asdiameter: Ø8mm • Verpakt in koffertje • Geschikt voor bovenfrezen Powerplus POWX0910 en POWX093 Garantie: Er zit 3 jaar garantie op de KRT060185 frezenset. Over Kreator: Kreator biedt een brede waaier aan handgereedschap, gereedschapsaccessoires, veiligheidsartikelen en een luik 'opslag & transport'. Elke veeleisende doe-het-zelver vindt in het omvangrijke aanbod de kwaliteit die hij zoekt. De schroevendraaiers, sleutels, tangen,… liggen comfortabel in de hand en zijn een plezier om mee te werken. De gereedschapsaccessoires passen perfect op de meest gangbare merken.

2. Kreator KRT060185 Frezenset voor bovenfrees - 8 mm - 15 delig


Product informatiePlus or Show more

Nooit meer zonder het juiste gereedschap met deze 6 delige Hardmetalen houtfrezenset. Deze set bevat 1 afrondprofielfrees met kogellager 1 halfrondprofielfrees 2 vingerfrezen 1 profielfrees met kogellager 1 zwaluwstaartfrees.

3. Bosch set HM-houtfrezen 6-delig - Diameter 6 mm


Product informatiePlus or Show more

De 12-delige hardmetalen frezenset van Bosch wordt geleverd in een handige kunststof box. Waar zijn de frezen voor geschikt? De frezen zijn geschikt voor bovenfrezen met 8 mm-gereedschapopname van alle merken. De frezen zijn geschikt voor de volgende klussen: - Voor het profileren: 2 afrondprofielfrezen, 1 fase-/kantenfrees, 2 halfrondprofielfrezen, 1 profielfrees, 1 V-groeffrees. - Voor precieze verbindingen: 1 kantenfrees, 3 vingerfrezen, 1 zwaluwstaartfrees. De voordelen van de frezen: - Nauwkeurig passend en duurzaam door hoogwaardige hardmetalen snijkanten en precisiegeslepen freesmes met geoptimaliseerde geometrie. De belangrijkste specificaties van de frezen: - Diameter schacht: 8 mm Wat zit er in de verpakking? - 2 Afrondprofielfrezen - 1 kantenfrees - 1 Fase-/kantenfrees - 2 halfrondprofielfrezen - 3 groeffrezen (dubbelzijdig) - 1 Sierprofielfrees - 1 V-vingerfrees - 1 zwaluwstaartfrees Tips & tricks Draag bij gebruik veiligheidsbril, stofmasker en gehoorbescherming. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch frezen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

4. Bosch Houtfrezen 12-delig - 8 mm schacht


Product informatiePlus or Show more

De 6-delige hardmetalen frezenset van Bosch wordt geleverd in een handige kunststof box. Waar zijn de frezen voor geschikt? De frezen zijn geschikt voor bovenfrezen met 8 mm-gereedschapopname van alle merken. De frezen zijn geschikt voor de volgende klussen: - Voor het vervaardigen van profielen : 1 afrondprofielfrees met kogellager, 1 halfrondprofielfrees, 1 profielfrees met kogellager. - Voor het maken van precieze verbindingen: 2 vingerfrezen,1 zwaluwstaartfrees. De voordelen van de frezen: - Nauwkeurig passend en duurzaam door hoogwaardige hardmetalen snijkanten en precisiegeslepen freesmes met geoptimaliseerde geometrie. De belangrijkste specificaties van de frezen: - Diameter schacht: 8 mm Wat zit er in de verpakking? - 1 afrondprofielfrees met kogellager - 1 halfrondprofielfrezen - 2 vingerfrezen - 1 profielfrees met kogellager - 1 zwaluwstaartfrees Tips & tricks Draag bij gebruik veiligheidsbril, stofmasker en gehoorbescherming. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch frezen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie. Over het merk Bosch Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Het complete Bosch doe-het-zelf en tuinassortiment is te verkrijgen bij bol.com en hierdoor heeft bol.com het grootste Bosch assortiment van Europa!

5. Bosch Houtfrezen - � 8 mm schacht - 6-delig - geschikt voor alle merken


Product informatiePlus or Show more

Deze uitloopfrees met boven geleider met bekleding in tungsten-carbonide kunnen worden ingezet voor precisiewerken op laminaten ofwel voor snel profielwerk. Deze frezen zijn ideaal voor het verwezenlijken van voortgaand verspanen op hout. Gebruik een uitloopfrees ø 19.05 mm met een snijlengte die lichtjes meer is dan de dikte van de lijst, terwijl men met het geleidelager het tracé van het kanaal volgt dat men gevolgd heeft vanaf de tegenovergestelde zijde van het hout. Freesdiameter D=19.05 mm Freeshoogte I=25 mm Totale lengte L=70 mm Opname S=8 mm

6. DW4Trading® Hout kantenfrees met boven geleider 19.05x20mm schacht 8mm


Product informatiePlus or Show more

De 12-delige frezenset is geschikt voor alle freesmachines met een boorkopdiameter van 8mm. De frezenset is ondergebracht in een stevige houten opbergdoos, zodat je de frezen netjes kunt opbergen te terugvinden. Met deze frezenset heb je in een keer alle freesjes in huis om verschillende freestoepassingen te doen. Deze frezenset zijn geschikt voor het bewerken van: Spaanplaat MDF-plaat Hardhout Naaldhout Technische specificatie: Schachtdiameter: 8mm Verschillende freeskoppen Verpakking: 12 freeskoppen. Houten opbergdoos

7. Bovenfrezenset 12-delig - Frezenset 12-delig - Frezenset voor bovenfrees - Schachtdiameter 8mm in hout koffer


Product informatiePlus or Show more

Deze frezenset is geschikt voor alle bovenfrezen met TCT snijranden en sterke, gehard stalen schacht van 8 mm. De set bevat: rechte frees 6 x 20 mm rechte frees 12 x 20 mm rechte frees 16 x 20 mm 90 graden groef 12,7 mm zwaluwstaartfrees 12,7 mm 45 graden afkant 32 mm lagerfrees 12,7 x 13 mm kwart rondfrees R6,3 D22,2 mm kwart rondfrees R9,5 D28,6 mm half rond R6,3 D12,7 mm gleuf frees R6,3 D22,2 mm paneelfrees R4 D25,5 mm Opname S=8 mm Geleverd in een houten opbergkoffer.

8. DW4Trading® Hout frezenset van 12 stuks in koffer schacht 8mm


Product informatiePlus or Show more

Bijzondere kenmerken TCT snijranden en sterke, gehard stalen schachten. De set bevat: sponning D12,7 mm; verstek: D12,7 mm; zwaluwstaart: D9,5 en 12,7 mm; 90° groef: D12,7 mm; ronde neus: D9,5 R4,76 mm en D12,7 R6,35 mm; afkant: D22 mm; paneel: D6,35 mm; groef: D6,35, 9,5, 12,7 en 19,05 mm; lager: D12,7 mm, rond: R3,17 D19,05 mm, R4,76 D22,2 mm, R6,35 D25,4 mm, R95 D31,7 mm, gleuf: R6,35 D22,2 mm, R9,52 D28,6 mm, paneelfrees: R3,96 D25,4 mm, 45° afkant: D30 mm, strook: D6,35 mm, trap: D12.

9. Silverline 656577 24-delige TCT Frezenset - 1/4"


Product informatiePlus or Show more

Deze groeffrezen set met bekleding in tungsten-carbonide kunnen worden ingezet voor precisiewerken op laminaten ofwel voor snel profielwerk. Deze frees heeft aan de onderkant snijvlakken zodat deze voor 'cleaning bottom" geschikt is. Deze frezen zijn ideaal voor het verwezenlijken van voortgaand verspanen op hout. Freesdiameters D = 6, 10, 12 en 16 mm Freeshoogte I=20 mm Totale lengte L=52, 56, 49, 48 mm Opname S=8 mm

10. DW4Trading® Hout groeffrezen set van 4 stuks 6x20,10x20,12x20, 16x20mm schacht 8mm


Producten die vergelijkbaar zijn aan Profielfreess


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Profielfreess. Er zijn namelijk 375 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Profielfrees kopen.