Hoe komt deze super Freesmachine ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Freesmachine ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Freesmachines, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Freesmachines die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Freesmachines het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Freesmachines stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Freesmachines

De beste Freesmachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De WSM1009 van Ferm heeft een vermogen van maar liefst 1.700 watt. Dat is voldoende om zelfs door de hardste steen- en betonsoorten heen te frezen. Dit vermogen doet de slijpschijf onbelast met 4.000 toeren per minuut rondtollen. Op die manier werk je kabels en leidingen gemakkelijk weg. Dankzij de geïntegreerde laser frees je kaarsrecht naar beneden. Voor het beste resultaat is het namelijk van belang dat je naar beneden en dus van de laser weg freest, niet omhoog langs de laserlijn. Natuurlijk wil je niet alleen in 1 breedte kunnen frezen, want sommige kabels of leidingen zijn nu eenmaal een stuk smaller dan anderen. De WSM1009 kan daarom verschillende snijbreedtes aan. Deze muurfrees maakt zonder moeite geulen van 14, 19 en 29 millimeter breed. En hij diept alles ook nog eens flink uit, want hij heeft een zaagdiepte van 28 millimeter.

1. Ferm WSM1009


Product informatiePlus or Show more

Bovenfrezenset in aluminium koffertje (20 st.). Geschikt voor de PRM1015 bovenfrees van FERM.

2. FERM Bovenfrezenset – 20 stuks – Incl. aluminiumkoffer


Product informatiePlus or Show more

De PRM1021 bovenfrees van FERM is een multifunctionele, veelzijdige machine die met name geschikt is voor nauwkeurig groeven, freesranden en -profielen, sleufgaten en contouren. Met een vermogen van 1.200 W kan je moeiteloos op hardere houtsoorten werken. De freesdiepte van deze freesmachine kan snel geselecteerd worden door middel van de diepte-instelling en de maximale freesdiepte is 35 mm. De maximale freesdiameter is 32 mm en de houder van de freesmachine is 6 of 8 mm. Dit maakt het mogelijk om freesbits van 6 en 8 mm te gebruiken. Afhankelijk van het materiaal kan de snelheid van de bovenfrees verstelt worden van 9.000 tot 30.000 rpm. De zachte grip handvatten en de mogelijkheid om de machine op een stofzuiger aan te sluiten zorgen ervoor dat je comfortabel en stofvrij kan werken. De inbegrepen parallelgeleiding maakt het mogelijk rechte lijnen en cirkels te frezen. Met de meegeleverde freesbeitels kan je direct aan de slag. De levering bevat 1 parallelgeleider 1 centreerpen 1 malgeleider 2 spantangen (6 en 8 mm) 1 rechte frees 1 V-groeffrees 1 ronde frees 1 moersleutel kabel 3 meter. Specificaties Kleur: blauw Materiaal: kunststof Afmetingen: 27 x 17,5 x 31 cm (B x D x H) Afmetingen bodemplaat: 15,3 x 10,7 (L x B) Vermogen: 1.200 W Voeding: 230 - 240 V~, 50 Hz Snelheidsinstellingen: tussen 9.000 en 30.000 rpm Afmetingen spantang: 6 en 8 mm Maximale zaagdiepte: 50 mm Maximale snijdiameter: 32 mm Met aansluiting voor stofzuiger Met handgrepen met zachte grip Over het merk FERM: FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, en ergonomisch design voorop staan.

3. FERM Bovenfrees – 1200W – 6,8MM – Variabele snelheid – Incl. 3-delige frezenset, kopieerring


Product informatiePlus or Show more

Met de Ferm BJM1009 lamellenfrees maak je eenvoudig stevige houtverbindingen. Hij is eenvoudig te bedienen en is dan ook heel geschikt voor de beginnende hobbyist of doe-het-zelver. De BJM1009 heeft een solide aluminium basis, zodat de lamellenfrees lang meegaat. Hij is tevens geschikt voor het zagen van parket of laminaat langs een muur of plint. Daarnaast is de freesmachine voorzien van een stofzak zodat je zo stofvrij mogelijk kunt werken en komt compleet met handige robuuste opbergkoffer.

4. Ferm BJM1009


Product informatiePlus or Show more

De Ferm PRM1015 is een bovenfrees die je gebruikt voor sporadisch of hobbymatig freeswerk. Hij is voorzien van een variabel toerental, zodat je het toerental op het te bewerken materiaal aanpast. Zo voorkom je verbranding. Naast het toerental is ook de freesdiepte nauwkeurig in te stellen. De led verlichting zorgt ervoor dat je ook in donkere ruimtes werkt. Via een externe stofzuiger is het mogelijk om het stof af te zuigen. De PRM1015 wordt inclusief 6 frezen geleverd, waardoor je meteen een complete startersset in huis hebt. De ergonomische handgreep met softgrip maakt deze bovenfrees helemaal af.

5. Ferm PRM1015


Product informatiePlus or Show more

Standaard meegeleverd: 1x Breedtegeleider 1x Afzuigadapter 1x Diepte-aanslag 1x Spantang 8mm 1x Spanmoer 1x Steeksleutel 13mm 1x Steeksleutel Bijzondere kenmerken: Lichtste en meest eenvoudige bovenfrees met 900 Watt. Eenvoudige diepte-instelling door snelspanhefboom. Diepte-instelling in 3 standen. Plunjerdiepte tot 35 mm. Specificaties: Softgrip: ja Gewicht (EPTA): 2,7 kg Kabellengte: 2,5 m Opgenomen vermogen: 900 W Afm. lxbxh: 160x287x297 mm Max. cap. freesdiepte: 35 mm Toerental onbelast: 27000 1/min Spantang: 8 mm Machine voltage: 230 V Asblokkering: ja Geluidsdrukniveau (LpA): 89 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie ah frezen in MDF: 4,0 m/s² Vibratie (K) frezen in MDF: 1,5 m/s² Stuks per verpakking: 1 st

6. Makita RP0900 900 watt bovenfrees


Product informatiePlus or Show more

Deze 1800W krachtige muurfrees is het ideale gereedschap voor het uitfrezen van sleuven in beton/muren ten behoeve van elektriciteitsleidingen. Is compleet met stofafzuigadapter, overbelastingsbeveiliging, en twee diamandschijven. Met een minimum aan onderhoud, regelmatig vrij maken van de ventilatie openingen. De belangrijkste specificaties: • Netspanning: 230-240V~ netspanning • Toerental: 5000 min-1 toerental • Motor vermogen: 1800W motor vermogen • Kabellengte: 3 meter • Diameter: Ø 150 x Ø 22.2 x 2mm diamandschijven (2 x) • Max. freesdiepte: 45mm • Freesbreedte: 14-24-34-44mm Garantie: Er zit 3 jaar garantie op de POWX0650 muurfrees. Tip: Het is aangeraden om een extra verlengkabel bij dit product aan te schaffen Zie aan de rechterkant van deze pagina daarom onze aanbeveling voor een geschikte kabel en andere gerelateerde accessoires.

7. Powerplus POWX0650 Muurfrees - 1800 W


Product informatiePlus or Show more

Deze VONROC muurfrees met laser zaagt dankzij de lasergeleiding met gemak kaarsrechte sleuven in vele steen en betonsoorten. Dit is mogelijk dankzij het vermogen van maar liefst 1.700 Watt. Deze muurfrees maakt zonder moeite geulen van 14, 19 en 29 millimeter breed. Daarnaast is de zaagdiepte in te stellen van 5 tot 40 millimeter. De muurfrees die tegen een stootje kan Met zijn gewicht van 5,1kg is dit een degelijke freesmachine met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De behuizingsdelen zijn voornamelijk van metaal dus de machine kan tegen een stootje. Tip Het is aan te raden om tijdens het klussen van boven naar beneden te frezen. Op deze manier werkt het gewicht van de machine mee om nette sleuven te creëren. Het is mogelijk om de bijpassende WC801AA diamantschijven set na te bestellen om je machine optimaal te kunnen blijven gebruiken. Belangrijkste voordelen Behuizingsdelen zijn voornamelijk van metaal, daardoor kan de machine goed tegen een stootje Lasergeleiding voor kaarsrechte sleuven Stofzuigeraansluiting: bij het frezen komt veel stof vrij, dus zo houd je de werkplek schoon Dankzij de soft start, start de machine op een veilige en rustige manier op Alle bewegingsvrijheid tijdens je klus, dankzij de 3 meter lange stroomkabel De soft grip handgreep zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken Te gebruiken voor Sleuven/gleuven maken voor bekabeling, elektra pijpen, buizen en leidingen. Wat zit er in de verpakking? 1x WC502AC Muurfrees 1700W 2x Diamant muurfrees schijven (150mm) 2x Tussenringen (klein en groot formaat) 1x Stofzuigadapter 1x Moersleutel 1x Inbussleutel VONROC Toolbag VONROC Membercard VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’ Technische specificaties Vermogen: 1700W Onbelast toerental: 4000/min Sleufbreedte: 14/19/29mm Sleufdiepte: 5-40mm Diameter slijpschijf: 150mm Asgat slijpschijf: 22.2mm Gewicht: 5.1kg

8. VONROC Muurfrees – Sleuvenfrees + laser – 1700W – Ø150MM – Incl. 2 diamantschijven & stofzuigadapter


Product informatiePlus or Show more

Creatieve klussen in de houtbewerking waren nog nooit zo gemakkelijk. Ervaar betere resultaten met Bosch Electronic – druk gewoon op de schakelaar om het gewenste toerental bij elke toepassing en elk materiaal te bereiken. Wissel freesbits snel en gemakkelijk door een geïntegreerde blokkering van uitgaande as. De transparante spanenbeschermkap beschermt tijdens gebruik comfortabel tegen rondvliegende spanen, terwijl de optie om een stofzuiger aan te sluiten helpt om de werkplek schoon te houden. De POF 1200 AE doet het allemaal – van het vormgeven van hout en verzinken tot en met het snijden van groeven, frezen van randprofielen en perfect afwerken van vormdelen. Kopieerhulzen kunnen zonder gereedschap worden bevestigd dankzij het SDS-systeem. Waar is het artikel voor geschikt? De Bosch bovenfrees is geschikt voor het met vaste steun frezen van groeven, randen, profielen en langgaten in hout, kunststof en lichte bouwmaterialen en voor het kopieerfrezen. De voordelen van de bovenfrees: Voor het frezen van groeven, profielen en zelfs speciale vormdelen in hout Parallelgeleider biedt hulp voor het frezen van nauwkeurige rechte groeven en cirkels Wissel snel en gemakkelijk freesbits door de geïntegreerde blokkering van uitgaande as SDS om zonder gereedschap kopieerhulzen te bevestigen Kan gemakkelijk op een stofzuiger worden aangesloten voor een schone werkplek De belangrijkste specificaties van de bovenfrees: Opgenomen vermogen: 1.400 W Afgiftecapaciteit: 650 W Gereedschapsopname (meegeleverd): 6 mm Gereedschapsopname (meegeleverd): 8 mm Gereedschapsopname (meegeleverd): 1/4" Onbelast toerental: 11.000 – 28.000 min-1 Max. freeshouderslag: 55 mm Machinegewicht: 3,5 kg Toerentalinstelling Blokkering van de uitgaande as Bosch Constant-Electronic Fijninstelling van freesdiepte Bosch SDS voor kopieerhuls Softgrip Geïntegreerde werklamp Bosch Electronic Wat zit er in de verpakking? - Bosch POF 1400 ACE Bovenfrees - Afzuigadapter (2 600 499 077) - Steeksleutel (1 609 203 V40) - Kopieerhuls (2 609 200 139) - Kunststof opbergkoffer (2 605 438 643) - Vingerfrees (Ø 8 mm) (2 608 628 381) - Parallelgeleider (1 609 203 M85) - Centreerstift (2 609 200 310) - 3 spantangen (6 mm, 8 mm en 1/4") Tips & tricks - De freesbewerking moet altijd tegen de draairichting van het freesgereedschap in plaatsvinden (tegenlopend). Bij het frezen met de draairichting mee (gelijklopend frezen) kan het elektrische gereedschap uit jouw hand worden getrokken. - De freesdiepte mag alleen worden ingesteld wanneer het elektrische gereedschap uitgeschakeld is. Onderhoud - Trek altijd voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap de stekker uit het stopcontact. - Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Garantie Er wordt twee jaar fabrieksgarantie gegeven op Bosch bovenfrezen. Bekijk de website van Bosch voor de voorwaarden en verdere details van de garantie.

9. Bosch POF 1400 ACE Bovenfrees


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige bovenfrees van maar liefst 1200 watt biedt u een scala aan mogelijkheden om uw hout te bewerken. U kunt het toerental van deze machine traploos instellen waardoor u met zeer nauwkeurige precisie allerlei soorten hout kunt frezen. Naast deze machine wordt ook een 12-delig frezenset meegeleverd. Met deze frezen kunt u gelijk aan de slag. De frezen die meegeleverd worden zijn zeer divers waardoor u veel afwerkingen gelijk kunt realiseren. De schacht opname van de freesmachine is 8mm. Deze maat is universeel waardoor u overal frezen kunt kopen. Wij kunnen u tevens nog een setje hoogwaardige frezen aanbieden die u onderaan deze pagina kunt mee bestellen. Deze frees onderscheid zich door het lichte gewicht waardoor deze makkelijk hanteerbaar wordt. De frees is afgewerkt met een kunststof behuizing waardoor deze prettig in de hand ligt. Deze bovenfreesmachine wordt geleverd in een mooie opbergkoffer waar u de frezen en toebehoren in kunt opbergen die u meegeleverd krijgt. Het wisselen van de frezen gaat eenvoudig door het meegeleverde gereedschap. Ga dus vandaag nog aan de slag als een houtbewerker. Deze machine is C.E. en GS gecertificeerd en voldoet daarmee aan de Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid. U kunt deze freesmachine aansluiten op een stofzuiger door de meegeleverde adapter voor stofafzuiging. Deze adapter is eenvoudig door middel van 2 schroeven te monteren aan de machine. Accessoires: Frees (1st.) Opbergkoffer (1st.) Stofzuigeradapter (1st.) Kopieerhuls (1st.) Handleiding Engels en Duits (1st.) ..

10. Bovenfrees


Artikelen vergelijkbaar aan Freesmachines


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Freesmachines. Er zijn immers 3218 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Freesmachine kopen.