Beste Pistonmachine - May. 2020

168 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BK - Pistonmachine

De'Longhi
9.6Score
2

De'Longhi ECP35.31

De'Longhi
9.1Score
3

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BG Handmatige Espressomachine - Beige

De'Longhi
8.9Score
4

De'Longhi Dedica Style EC 685.R - Pistonmachine - Rood

De'Longhi
8.7Score
5

Solis Grind & Infuse Pro 115/A - Pistonmachine

Solis
8.4Score
6

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.GR - Pistonmachine

De'Longhi
8.3Score
7

De'Longhi Dedica Style EC 685.BK - Pistonmachine - Zwart

De'Longhi
8Score
8

Sage Barista Express Stainless Steel

Sage
7.9Score
9

Krups XP3208 Opio

Krups
7.3Score
10

WMF Lumero - Espresso Machine

WMF
7.1Score

Hoe komt deze leuke Pistonmachine ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Pistonmachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Pistonmachines, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Pistonmachines die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Pistonmachines het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pistonmachines stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Pistonmachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Beleef met de stijlvolle De'Longhi Icona Vintage ECOV 311 Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren '50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het Espresso apparaat Icona Vintage ECOV 311 geschikt voor ESE servings. Onze specialist adviseert deze espressomachine voor: Koffieliefhebbers die koffie willen zetten zoals een barista dat doet, en dus zelf de maling kiest. En wanneer je van het retro design uit de jaren '50 houdt.

1. De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BK - Pistonmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de De'Longhi ECP35.31 maak je thuis niet alleen een heerlijke espresso en cappuccino, maar óók een koffie verkeerd. Het stoompijpje beschikt namelijk over 2 instellingen. Hiermee maak je melkschuim voor een cappuccino, of warm je de melk alleen op voor een koffie verkeerd. Bewaar je kopjes bovenop de machine, zodat ze lekker warm worden. Hierdoor koelt de koffie minder snel af. Met de heetwaterfunctie zet je ook een kop thee. De machine is ook geschikt voor het zetten van koffie met een koffiepad. Handig wanneer je in de ochtend in alle haast toch nog even een kopje koffie wilt drinken. Vergeet je de espressomachine uit te zetten? Geen probleem, want de machine schakelt na 9 minuten automatisch uit. Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

2. De'Longhi ECP35.31

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Beleef met het stijlvolle espresso apparaat Icona Vintage ECOV 310.BG het actuele vintage en retro design uit de jaren '50 en geniet van de beste koffie. Door de geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet u elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatig cappuccinosysteem een perfecte cappuccino dat is voorzien van een rijke romige schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het espresso apparaat Icona Vintage ECOV 310.BG geschikt voor zowel gemalen koffie als ESE servings. 9 minuten na het laatste gebruik schakelt het apparaat zich volledig en automatisch uit.  Creëer met het handmatig cappuccinosysteem een perfecte cappuccino dat is voorzien van een rijke romige schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het espresso apparaat Icona Vintage ECOV 310.BG geschikt voor zowel gemalen koffie als ESE servings. Geniet elke dag in stijl van de beste koffie met de Icona Vintage serie van De'Longhi.

3. De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BG Handmatige Espressomachine - Beige

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Creëer als een ware Barista de heerlijkste espresso's met het nieuwste halfautomatisch pompdruk espressoapparaat Dedica Style EC 685.M. Dit espressoapparaat is slechts 15 centimeter breed en heeft een prachtig modern design met metalen behuizing en mooie afwerkingen in chroom. Een ware aanwinst in uw keuken! Het pompdruk espresso apparaat Dedica Style EC685.M is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem met regelbaar stoompijpje waarmee u de perfecte cappuccino kunt creëeren. De Dedica Style EC685.M is zowel geschikt voor gemalen espressokoffie als voor ESE servings. Dankzij het dubbel lekbalkje kunt u kopjes tot 13cm gebruiken. Geniet elke dag opnieuw van de allerlekkerste koffiedranken met het nieuwste pompdruk espresso apparaat Dedica Style EC685.M van De'Longhi. Simpelweg door u zelf bereid in de keuken. GEBRUIKSGEMAK Dankzij het regelbare stoompijpje ean de nieuwe Dedica Style EC685.M Latte Macchiato, Caffe latte, warme melk, Lungo, Cappuccino en warm water voor thee bereiden. PREMIUM KWALITEIT Elektronisch gecontroleerde temperatuur, aanpasbare koffiehoeveelheid, gebruiksklaar in 35 seconden, professionele pomp en filterhouder. ... EN NÓG STIJLVOLLER Het in reliëf gedrukte Dedica-logo in het dubbel lekbakje geven het unieke Dedica Style design een extra dimensie. Professionele filterhouders voor een perfecte cremalaag Filter 1: 1 kopje espresso met gemalen koffie Filter 2: 2 kopjes espresso met gemalen koffie Filter 3: 1 kopje met 1 ESE-serving Kenmerken: Zeer compact halfautomatisch pompdruk espressoapparaat (slechts 15 cm breed) ‘Cappuccinosysteem’ met semiprofessioneel opschuimpijpje mengt stoom, water en lucht, zorgt voor een heerlijke cappuccino met een rijke melkschuimlaag Thermoblock voor het bereiden van een espresso met een ideale en constante temperatuur Het apparaat functioneert zowel met gemalen espressokoffie als met ESE-servings Programmeerbare koffiehoeveelheid Gebruiksklaar in slechts 35 seconden Eenvoudig bedieningspaneel met 3 verlichte knoppen Controlelampje voor het ontkalken van het apparaat Warmhoudplaat voor kopjes Voorwelling Waterfilter Druppelstop Uitneembaar dubbel lekbakje met niveau indicator : kopjeshouder met 2 niveaus voor kopjes/glazen tot 13cm Transparant en uitneembaar waterreservoir van 1L Automatische stand-by stand om energie te besparen Aan/uit knop om de stroom volledig uit te schakelen

4. De'Longhi Dedica Style EC 685.R - Pistonmachine - Rood

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dit model betreft de RVS variant! Heeft u altijd al het perfecte kopje koffie willen drinken? Welke warme drank u ook wenst, met de Grind & Infuse Pro RVS schenkt u het in een handomdraai. Deze alles in één halfautomatische espresso machine met ingebouwd maalwerk heeft ook een heetwater- en een stoomfunctie. De Rolls Royce onder de koffiemachines De SOLIS Grind & Infuse Pro is een bonenmaler, espressomachine, theemaker én melkopschuimer in één. Geen losse apparaten, maar slechts één krachtige koffiemachine op uw aanrecht. De espresso machine van Solis beschikt over een bonenreservoir voor 250 gram koffiebonen en een ingebouwd kegelmaalwerk van gehard edelstaal. Via de automatische of handmatige koffiedosing en 18 maalgraadinstellingen maalt u de perfecte koffie voor uw favoriete koffie. Dit kan direct in de zeefhouder, met het unieke precisiegereedschap ‘de Razor’ verwijdert u eventuele overtollige koffie uit de zeefhouder en met de uitneembare tamper maakt u de koffie klaar voor gebruik. Plaats de zeefhouder in de zetgroep en stel vervolgens de gewenste hoeveelheid kopjes (1 of 2) en de gewenste kopjesgrootte in. De koffiemachine doet de rest. Alles voor een goede espresso De unieke lagedruk voorperculatiefunctie bevochtigt de koffie zodat alle aroma’s zo optimaal mogelijk vrijkomen en u een intense smaakbeleving ervaart. De hogedrukpomp van 15 bar en de elektronische temperatuurstabilisatie (PID methode) zorgt vervolgens voor een perfecte kop koffie van 93 graden. De druk is af te lezen op de fraaie manometer. De espresso-drukindicator zorgt dat de optimale druk wordt ingesteld. De waarde is de druk waarmee het water door de gemalen koffie heen wordt geperst, een proces wat plaatsvindt in de filterdrager. Aan de dikke en gelijkmatige laag fijne, goudkleurige créma zie je direct dat de koffie perfect is bereid. Het perfecte apparaat voor iedere koffie- en theeliefhebber Uw kopjes kunnen voorverwarmd worden op de warmhoudplaat aan de bovenzijde van het koffieapparaat en met de stoomfunctie maakt u het perfecte ‘micro melkschuim’ voor een geweldige koffiespecialiteit zoals latte macchiato en cappuccino. Maar er is meer! De SOLIS Grind & Infuse Pro heeft ook een heet water functie, dus met dezelfde eenvoud maakt u ook een heerlijke kop thee. Bovendien heeft deze espressomachine een energiebesparingsfunctie, wat betekent dat het de koffiemachine automatisch uitschakelt wanneer het gedurende een periode van 10 minuten inactief is. Bent u op zoek naar een alles in één halfautomatische espressomachine waarmee u in een handomdraai kunt genieten van het perfecte kopje koffie? Dan is de premium class Grind & Infuse van Solis dé machine voor u!

5. Solis Grind & Infuse Pro 115/A - Pistonmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Beleef met de stijlvolle De'Longhi Icona Vintage ECOV 311 Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren '50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het Espresso apparaat Icona Vintage ECOV 311 geschikt voor ESE servings.

6. De'Longhi Icona Vintage ECOV311.GR - Pistonmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Creëer als een ware Barista de heerlijkste espresso's met het nieuwste halfautomatisch pompdruk espressoapparaat Dedica Style EC 685.BK. Dit espressoapparaat is slechts 15 centimeter breed en heeft een prachtig modern design met metalen behuizing en mooie afwerkingen in chroom. Een ware aanwinst in uw keuken! Het pompdruk espresso apparaat Dedica Style EC685.BK is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem met regelbaar stoompijpje waarmee u de perfecte cappuccino kunt creëeren. De Dedica Style EC685.BK is zowel geschikt voor gemalen espressokoffie als voor ESE servings. Dankzij het dubbel lekbalkje kunt u kopjes tot 13cm gebruiken. Geniet elke dag opnieuw van de allerlekkerste koffiedranken met het nieuwste pompdruk espresso apparaat Dedica Style EC685.BK van De'Longhi. Simpelweg door u zelf de barista in uw eigen keuken te laten zijn. GEBRUIKSGEMAK Dankzij het regelbare stoompijpje van de nieuwe Dedica Style EC685.BK kun je gemakkelijk Latte Macchiato, Caffe latte, warme melk, Lungo, Cappuccino en warm water voor thee bereiden. PREMIUM KWALITEIT Elektronisch gecontroleerde temperatuur, aanpasbare koffiehoeveelheid, gebruiksklaar in 35 seconden, professionele pomp en filterhouder. ... EN NÓG STIJLVOLLER Het in reliëf gedrukte Dedica-logo in het dubbel lekbakje geven het unieke Dedica Style design een extra dimensie. Professionele filterhouders voor een perfecte cremalaag Filter 1: 1 kopje espresso met gemalen koffie Filter 2: 2 kopjes espresso met gemalen koffie Filter 3: 1 kopje met 1 ESE-serving

7. De'Longhi Dedica Style EC 685.BK - Pistonmachine - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Sage Barista Express Stainless Steel heeft een ingebouwde koffiemolen én een rvs melkkan met temperatuurcontrole. De melkkan meet de temperatuur van de melk tijdens het opschuimen en geeft met een groen licht aan wanneer de melk de ideale temperatuur bereikt heeft. Hierdoor ben jij verzekerd van een goede kwaliteit melkschuim, zonder verbrande smaak. In deze pistonmachine giet je 250 gram van je favoriete koffiebonen. Het ingebouwde kegelmaalwerk maalt de bonen en laat dit in de filterdrager vallen. Zo ga jij meteen verder met het zetten van de koffie. Je kiest uit 18 maalinstellingen en stelt zelf de kopjesgrootte in. De elektronische temperatuurstabilisatie zorgt voor een optimaal koffiearoma. Gebruik eventueel de heetwater functie om jou kopjes eerst nog even voor te verwarmen. Topklasse bouwkwaliteit Voor deze pistonmachine zijn duurzame onderdelen gebruikt. Met de zware, rvs behuizing en de antislipvoetjes blijft de koffiemachine stevig op je aanrecht staan tijdens het koffie zetten.

8. Sage Barista Express Stainless Steel

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Krups XP3208 Opio zet je voortaan thuis espresso¿s, precies naar jouw smaak. De koffiemachine bedien je gemakkelijk via de grote, ronde draaiknop. Om koffie te zetten draai je de knop naar de stand met het koffie kopje. Wil je melk opschuimen voor een cappuccino? Dan schakel je de stoomfunctie in. Uit de stoompijp komt heet stoom waarmee je melkschuim maakt vanuit een kannetje. Dankzij de meegeleverde filters zet je ook 2 koppen koffie tegelijk. Het uitneembare waterreservoir met hendel vul je gemakkelijk bij onder de kraan.

9. Krups XP3208 Opio

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Stap in de schoenen van een echte Barista en maak de heerlijkste espresso's met de WMF Lumero Espresso Machine espressoapparaat die werkt met popmpdruk. De Lumero is een compact prijswinnende pistonmachine met sfeervolle LED-verlichting en eersteklas Barista crema-bereiding voor het ultieme koffiegenot. Met een hoogte van slechts 30,4 cm past hij in elke keuken. Het thermoblock zorgt voor een snelle opwarming (30-40 sec.) en houdt de kopjes warm boven op de machine. Creëer met het regelbare stoompijpje een heerlijke cappuccino of Latte-macchiato. Uniek: het stoompijpje heeft een radius van wel 180° en kan dus zowel links als rechts gebruikt worden. Dit maakt het bereiden van romig melkschuim, hete melk of heet water voor thee nog gemakkelijker. Het prachtige prijswinnende ontwerp en de eersteklas materialen in combinatie met uitstekende prestaties tillen de LUMERO-serie, van een elektrisch koffieapparaat tot een eersteklas ‘must have’. Of je nu voor een traditioneel kopje espresso gaat of oogstrelend design - met de LUMERO Espresso Machine heb je beiden in huis. Heerlijke koffie in een handomdraai Of je nu weinig of veel tijd hebt, je Espresso, Cappuccino, Latte-Macchiato en warm water is dankzij het thermoblock en het regelbare stoompijpje in een handomdraai gemaakt. Het opwarmen duurt maar 30-40 seconden en met een druk op de knop zet je 1 of 2 kopjes koffie. Prijswinnend design WMF biedt jou de mogelijkheid om prijswinnend design een perfect podium in je keuken te geven: sfeervolle LED-verlichting in combinatie met roestvrijstalen Cromargan® accenten en de nieuwste Barista Crema-technologie voor het perfecte kopje koffie. Kwaliteit die je proeft Met een vermogen van 1400 Watt en een druk van 15 bar zorgt de Lumero dat alle aroma's van de koffiebonen terecht komen in het kopje. Pas eenvoudig de temperatuur aan met de bedieningsknop aan de zijkant. Is het water op of heeft het apparaat onderhoud nodig? Dan kun je dat zien aan de verlichting rondom deze knop, die licht op in de relevante kleur. Zo blijft de Lumero en elk kopje koffie altijd van de hoogste kwaliteit. Productvoordelen: ✅ Deze WMF espressomachine is binnen 30-40 seconden opgewarmd. ✅ Geschikt voor elke keuken door zijn compacte design met een hoogte van 30,4 cm. ✅ Uniek: het stoompijpje heeft een radius van wel 180° en kan dus zowel links als rechts gebruikt worden ✅ Pas eenvoudig de temperatuur aan met de bedieningsknop aan de zijkant Producteigenschappen van de WMF Lumero Espressomachine: · Compact thermoblock voor snelle opwarming (30-40 sec.) en het bereiden van een espresso perfect op temperatuur · Hoogwaardige 1 en 2-kops en filterhouders van Cromargan® met Barista Crema-technologie · Compact formaat: 140 x 304 x 310 mm, past dus in elk formaat keuken. · Met decoratieve Ambient LED-verlichting en een verlichte automatische start-stop-knop (zero energy) · Barista Crema-technologie voor het perfecte kopje koffie · Het stoompijpje is regelbaar tot 180°(zowel links als rechts), perfect voor de bereiding van romig melkschuim, hete melk of heet water voor thee · Winnaar van de Red Dot Design Award 2019 in de categorie Product Design · Pompdruk van 15 bar voor een uitstekend koffiearoma, zonder bitterheid · Uitneembaar waterreservoir van 1,5 L met waterniveau-indicator · Automatische controlemelding voor het ontkalken van het apparaat · Uitneembaar en eenvoudig in hoogte verstelbaar lekbakje met waterpeilglas · Accessoires: 3 soorten vaatwasmachine-veilige filterhouders (1-2 kopjes), koffie maatbeker en tamper ineen. Ook geschikt voor ESE-pads

10. WMF Lumero - Espresso Machine

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pistonmachines er zijn immers 168 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Pistonmachine kopen.

Beste koop maken