Wat is de beste koffiemolen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede koffiemolen is een lastige uitdaging. Wat is de beste koffiemolen van 2023? Na het analyseren van 208 koffiemolens kwam de Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart als beste uit onze koffiemolen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de koffiemolens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 koffiemolens-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame koffiemolen-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste koffiemolens

1Score: 10
Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart
Beste Koffiemolen voor thuisgebruik
Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart
Bosch
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart
Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart
Safecourt Kitchen
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler
Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler
Safecourt Kitchen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
MOA Koffiemolen Elektrisch RVS Koffiemolen zilver
MOA Koffiemolen Elektrisch RVS Koffiemolen zilver
MOA
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Krups Koffiemolen F20342 - Zwart
Krups Koffiemolen F20342 - Zwart
Krups
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
KitchenApp Retro koffiemolen Elektrische koffiemolen beige | zwart
KitchenApp Retro koffiemolen Elektrische koffiemolen beige | zwart
KitchenApp
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen zwart
Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen zwart
BLACK+DECKER
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
KitchenPrince Koffiemolen met 4 messen zwart | zilver | transparant
KitchenPrince Koffiemolen met 4 messen zwart | zilver | transparant
Kitchen Princess
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Sboly Elektrische Koffiemolen Bonenmaler zwart , rvs
Beste Koffiemolen voor filterkoffie
Sboly Elektrische Koffiemolen Bonenmaler zwart , rvs
Sboly
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Bosch TSM6A017C - Koffiemolen crème
Bosch TSM6A017C - Koffiemolen crème
Bosch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Koffiemolen Koopgids

Perfect gemalen koffiebonen vormen het belangrijkste ingrediënt voor een heerlijke kop koffie. Met de beste koffiemolen wordt het malen een eitje, maar welke koffiemolens zijn goed? Hier lees je alles wat je moet weten om de ideale koffiemolen te kiezen.

Welke soorten koffiemolens zijn er?

Op het gebied van koffiemolens is er voor ieder wat wils. Om te beginnen zijn er handmatige en elektrische koffiemolens. De handmatige molens kennen ook weer allerlei onderlinge verschillen, maar hebben allemaal de overeenkomst dat je de bonen zelf maalt door aan het hendeltje te draaien.

Het kost wat meer tijd om koffie handmatig te malen, maar deze methode kost je geen elektriciteit. Dat is dus ook erg handig als je reist en graag jouw vertrouwde koffiemolen meeneemt.

Onder de handmatige koffiemolens zijn er ook een paar verschillende types: de klassieke, houten koffiemolen en de moderne variant. De klassieke molens zien er indrukwekkend uit en malen niet alleen lekkere koffiebonen, maar zijn ook een echt pronkstuk in huis. Daartegenover is de moderne koffiemolen, die op functie gebouwd is en een strak uiterlijk heeft, vaak van RVS gemaakt.

Elektrische koffiemolens zijn juist echte keukenapparaten. Ze moeten vaak ingeplugd worden en doen al het werk voor je. Vooral als je met grote hoeveelheden werkt, kan dat een hoop schelen.

Er zijn nog meer eigenschappen die per koffiemolen verschillen, zoals het aantal maalstanden, het type maalschijven en eventuele extra functies. Moderne, elektrische koffiemolens kunnen bijvoorbeeld digitale instellingen hebben. De maalstanden en maalschijven bespreken we verderop in deze koopgids wat uitgebreider.

Kan ik elke soort koffieboon gebruiken in een koffiemolen?

De soort koffiebonen die je in een koffiemolen gebruikt, is een kwestie van smaak. De grootte en kleur van de boon verschilt per soort, maar dit heeft verder geen invloed op de bruikbaarheid van de koffiemolen.

Welke maalstand van de koffiemolen moet ik gebruiken?

Bijna alle koffiemolens hebben een instelbare maalgraad. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen hoe fijn of grof je de bonen maalt. De maalstand die je kiest, heeft een duidelijke impact op de uiteindelijke smaak van de koffie, dus het is belangrijk om de maalgraad juist af te stellen.

Welke maalstand je moet gebruiken, hangt grotendeels af van de zetmethode. Gebruik je bijvoorbeeld een filter koffiezetapparaat, dan extraheert het water de koffie heel anders dan een french press. De juiste maalgraad zorgt ervoor dat de koffiedeeltjes niet te klein of te groot zijn voor de zetmethode, zodat de smaak in balans blijft.

Je kunt de volgende richtlijnen aanhouden:

 • Turkse Koffie – Zeer fijn
 • Espresso – Fijn
 • Percolator – Medium Grof
 • Chemex – Grof
 • Snelfilter – Grof
 • Cafetière – Zeer Grof

Het aantal maalstanden is ook weer een eigenschap die per koffiemolen verschilt. Sommige koffiemolens hebben er slechts 5, terwijl anderen wel 20 maalstanden hebben. Het is niet voor iedereen nodig om zo veel mogelijk maalstanden te hebben.

Hoe meer maalstanden je hebt, des te nauwkeuriger je de maalgraad afstelt. Voor een beginner kan zoveel keuze overweldigend zijn, terwijl een ervaren barista de smaak juist tot in detail wilt afstellen. Kies dus een molen die aan jouw wensen voldoet, zonder dat je het daarmee te ingewikkeld voor jezelf maakt.

Welk type maalschijven is beter?

Ook het type maalschijven heeft een lichte uitwerking op de smaak van de koffie. Dit komt doordat de schijven de koffie op hoge snelheid malen. De schijven kunnen vlak of conisch zijn, en tegenwoordig zijn er zelfs hybride maalschijven: die hebben de eigenschappen van beide soorten maalschijven.

Conische maalschijven hebben de vorm van een kegel en vlakke maalschijven zijn plat. Door de vormen komt er bij vlakke maalschijven tijdens het malen meer hitte vrij, wat de smaak van de koffie in het nadeel kan beïnvloeden. De vorm vlakke maalschijven biedt echter ook een voordeel: een consistentere maling.

De ene soort maalschijven is dus niet per se beter dan de ander; elke vorm heeft weer andere voor- en nadelen.

Hoe maak je een koffiemolen schoon?

Hoe je een koffiemolen schoonmaakt, hangt af van de soort. Klassieke, houten koffiemolens reinig je bijvoorbeeld op een heel andere manier dan een strak model van roestvrij staal. Wat het schoonmaken van de koffiemolen betreft maken we dus onderscheid in materialen.

Om een houten koffiemolen schoon te maken, gebruik je nooit water, zelfs niet een doek die maar lichtjes vochtig is! Water en vocht komen het onderhoud van een houten koffiemolen en de onderdelen namelijk niet ten goede. Het zou zonde zijn om de molen te verpesten, dus gebruik altijd droge borstels.

Voor de onderdelen van houten koffiemolens zijn er speciale borstels te vinden. Het is best eenvoudig: je hoeft alleen de onderdelen schoon te vegen tot ze koffie- en stofvrij zijn. Let wel op dat je de borstels niet gebruikt als de haren vochtig zijn.

De maalschijven maak je schoon met koffiemolenreiniger, wat vaak als korrels wordt aangeleverd. Maal de korrels door de molen zoals je met koffiebonen zou doen. De molenreiniger absorbeert zo het vuil en maakt de maalschijven helemaal schoon.

Roestvrij staal en andere metaalsoorten kunnen wat beter tegen vocht. Je zou de behuizing van deze apparaten dus met een vochtige doek af kunnen nemen, maar voor de binnenkant is eigenlijk nooit vocht nodig.

Haal de losse onderdelen van de koffiemolen uit elkaar en gebruik weer een kwast of borstel om koffieresten weg te poetsen. Voor kleine details kun je voorzichtig een tandenstoker gebruiken. Om de maalschijven te reinigen gebruik je net als bij houten molens koffiemolenreiniger.

hero illustration

Hoe testen we koffiemolens?

Om de beste koffiemolen te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze koffiemolen-test hebben we 208 koffiemolens vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze koffiemolen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze koffiemolen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne koffiemolen-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste koffiemolen in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 208 koffiemolens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste koffiemolens in een makkelijke lijst

1. Beste Koffiemolen voor thuisgebruik: Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart

 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze koffiemolen is uitstekend.
 • list plusHet ontwerp is fraai.
 • list plusHet is praktisch in gebruik.

Nadelen Bosch TSM6A013B - Koffiemolen zwart

 • list plusHet is lastig om schoon te maken.
 • list plusAls het niet vol is, maalt het niet altijd homogeen.
 • list plusEr is geen ruimte om het snoer op te bergen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Met de Bosch TSM6A013B koffiemolen haal je een topklasse apparaat in huis. Het roestvrijstalen hakmes zorgt voor een fijne maling van jouw favoriete koffiebonen. En het beste van alles, je hebt de controle over de maalgraad. Door simpelweg de knop langer of korter ingedrukt te houden bepaal je zelf hoe fijn je de bonen maalt. Bovendien past er tot 75 gram aan koffiebonen in, genoeg voor een flinke pot koffie!

Wat deze koffiemolen echt onderscheidt van de rest is de veiligheid. Hij werkt alleen wanneer de deksel op de juiste manier gesloten is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ongelukjes. En als je bang bent voor lawaai, dan hoef je je geen zorgen te maken. De Bosch TSM6A013B koffiemolen is opmerkelijk stil, met een toerental van slechts 50 r/min.

Als je op zoek bent naar een koffiemolen die precies doet wat hij moet doen, dan is dit de perfecte keuze. De maalgraad is aanpasbaar, het apparaat is veilig en stil en het is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat het vermogen 180 W is, wat betekent dat het langer kan duren om de bonen te malen dan bij sommige andere koffiemolens. Maar dat is echt geen groot probleem.

Al met al, is de Bosch TSM6A013B koffiemolen een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige koffiemolen. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig en stil, en het resultaat is een heerlijke kop koffie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart

 • list plusDeze koffiemolen maalt koffiebonen vlug, waardoor je vlug van je koffie kunt genieten.
 • list plusDe koffiemolen heeft een mooi design, waardoor het een prachtige toevoeging is aan je keuken.
 • list plusDe koffiemolen is compact, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt op je aanrecht.

Nadelen Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart

 • list plusHet schoonmaken van de koffiemolen kan langdurig zijn, omdat je het apparaat met een kwastje moet schoonmaken.
 • list plusDe koffiemolen is niet geschikt voor het malen van grote hoeveelheden koffiebonen, waardoor je het apparaat vaker moet gebruiken.
 • list plusDe koffiemolen is niet geschikt voor het malen van andere producten, zoals kruiden of noten, waardoor het minder veelzijdig is dan andere koffiemolens.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij op zoek naar een koffiemolen die gemakkelijk en snel verse koffiebonen maalt? Dan is de Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart iets voor jou! Met een vermogen van 150 W en een maal niveau dat aanpasbaar is naar jouw wensen, heb je binnen 30 seconden de meest verfijnde stand bereikt. De roestvrijstalen maalschijven malen erg fijn en precies, waardoor je kunt genieten van koffie met een volle smaak.

Wat deze koffiemolen zo bijzonder maakt, is het ingebouwde veiligheidsslot. Als de deksel niet goed afgesloten is, kan de motor niet gestart worden. Dit is een belangrijk kenmerk om ervoor te zorgen dat het menselijk lichaam niet door het mes wordt verwond. Daarnaast is deze koffiemolen voorzien van instelbare en uitgebreide maalinstellingen, waardoor je gemakkelijk van espresso naar Franse pers kunt gaan.

De Safecourt Kitchen koffiemolen heeft een capaciteit van 60 gram, wat goed is voor ongeveer 8 kopjes koffie. Het opbergvak voor de stroomkabel zorgt ervoor dat deze netjes kan worden opgeborgen. Ook is deze koffiemolen van hoogwaardige kwaliteit, met een 304 roestvrijstalen beker, 304 roestvrijstalen messen en een ABS behuizing.

Het enige nadeel is dat deze koffiemolen relatief langzaam draait, met een toerental van 50 r/min. Dit kan ervoor zorgen dat het malen van de bonen iets langer duurt dan bij andere koffiemolens. Maar als je op zoek bent naar een koffiemolen die veilig en precies maalt, dan is de Safecourt Kitchen elektrische koffiemolen zwart zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler

 • list plusDeze koffiemolen maalt de bonen goed.
 • list plusHet apparaat is eenvoudig schoon te maken.
 • list plusEen voordeel van deze koffiemolen is dat het razendsnel werkt.

Nadelen Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler

 • list plusHet apparaat maakt teveel geluid.
 • list plusEen nadeel van deze koffiemolen is dat het niet duurzaam is.
 • list plusHet apparaat heeft weinig instellingen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk te gebruiken koffiemolen, dan is de Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler zeker het overwegen waard! Deze veelzijdige koffiemolen kan worden gebruikt om koffiebonen te malen en ook andere droge ingrediënten, zoals peper, komijn, en kaneel. De maalprecisie is verstelbaar, dus je kunt de precisie van het poeder kiezen volgens jouw behoeften. Het geluidsniveau is gemiddeld 63 dB, wat stiller is dan andere koffiemolens. Zo kun je 's ochtends vroeg opstaan en koffiebonen malen zonder het slapen van je gezin te verstoren.

Een ander voordeel van deze koffiemolen is dat de maalkop verwijderbaar is en 2,5 oz koffiebonen kan malen, wat goed is voor maximaal 10 kopjes koffie. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Wat deze koffiemolen echter echt onderscheidt van de concurrentie, is de mogelijkheid om andere droge ingrediënten te malen. Het feit dat je niet alleen koffie, maar ook andere ingrediënten kunt malen, maakt deze koffiemolen een echte aanwinst voor elke keuken!

Als je op zoek bent naar een koffiemolen die gemakkelijk te gebruiken is en goede kwaliteit gemalen koffie produceert, dan is de Safecourt Kitchen Elektrische koffiemolen bonenmaler zeker het overwegen waard!

Persoonlijk vind ik het geweldig dat deze koffiemolen ook andere droge ingrediënten kan malen, omdat het de veelzijdigheid van het apparaat vergroot. Ik heb echter gemerkt dat de capaciteit van 2,5 oz aan de lage kant is als je een groot huishouden hebt of als je veel koffie drinkt. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden met deze koffiemolen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. MOA Koffiemolen Elektrisch RVS Koffiemolen zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Met deze elektrische koffiemolen van MOA maak je snel en gemakkelijk versgemalen koffie van koffiebonen. Hij heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van RVS. Voordelen van deze koffiemolen Dankzij de inhoud van 75 gram kan je in één keer koffie malen voor ongeveer 10 kopjes koffie. En door de motor van 200 watt gaat dat snel en makkelijk. ✅ Inhoud van 75 gram - Voor 10 kopjes koffie ✅ Krachtig met 200 watt - Snel en makkelijk bonen malen ✅ Goede kwaliteit – Met RVS behuizing ✅ Makkelijke bediening ✅ Afmetingen: 11 x 11 x 21,5 cm 75 gram koffiebonen malen Bonen malen is eenvoudig. Vul allereerst het bekertje met bonen. De hoeveelheid bonen kan je zelf bepalen. Het bekertje heeft een capaciteit van maximaal 75 gram koffiebonen, dat is genoeg voor ongeveer 10 koppen koffie. Wil je minder koffie malen? Vul het bekertje dan met minder koffiebonen. Zet het bekertje vervolgens goed op de maler en zet de maler aan. Na een paar seconden heb je versgemalen koffie. Krachtig: 200 watt Met een vermogen van 200 watt is dit een krachtige koffiemolen. Omdat de koffiemolen krachtig is, gaat malen snel. Zo geniet jij extra snel van een heerlijk bakje koffie van verse koffiebonen! Met RVS Behuizing De koffiemolen heeft een RVS behuizing. Daarmee heeft hij een luxe uitstraling en past hij in elke keuken. RVS is van hoge kwaliteit waardoor je lang plezier hebt van deze koffiemolen. Eenvoudige bediening Bediening van deze koffiemolen is eenvoudig. Vul eerst de binnenste beker met de gewenste hoeveelheid koffiebonen. Vervolgens zet je het bekertje op de maler en sluit je de deksel. Daarna druk je op de deksel en worden de bonen gemalen. Daarna zet je koffie en geniet je van een heerlijk bakje koffie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 augustus in huis

Bekijk prijs

5. Krups Koffiemolen F20342 - Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups Koffiemolen F20342 - Zwart

 • list plusDeze koffiemolen heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet gebruik van deze koffiemolen is eenvoudig.
 • list plusDe kwaliteit is uitstekend.

Nadelen Krups Koffiemolen F20342 - Zwart

 • list plusHet is lastig schoon te maken.
 • list plusEr is geen graadmeter voor de grofheid.
 • list plusDeze koffiemolen is niet geschikt voor espresso.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.1

Wil jij maximaal genieten van de aroma's en smaken van verse koffie? Dan is de Krups Koffiemolen F20342 absoluut een aanwinst voor jouw keuken! Deze krachtige koffiemolen is niet alleen geschikt voor het malen van koffiebonen, maar ook voor het hakken en vermalen van noten, zaden, kruiden en specerijen. De RVS maalschijven zorgen voor een consistente maling in elke consistentie en het aanpasbare maalniveau geeft je de controle om de perfecte maling te bereiken. Met een inhoud van 85 gram kan je tot wel 12 kopjes koffie zetten.

Wat deze koffiemolen echt onderscheidt van anderen is de snelle en efficiënte maling. De topresultaten zijn binnen een handomdraai bereikt en je kan genieten van koffie met een volle smaak en aroma. Het apparaat is ook nog eens compact en gebruiksvriendelijk, waardoor het een praktische aanvulling is voor elke keuken.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan de Krups Koffiemolen F20342. Het apparaat maakt enigszins veel geluid en het is niet geschikt voor het malen van grote hoeveelheden koffiebonen tegelijk. Maar over het algemeen is dit een fantastische koffiemolen die zorgt voor een heerlijke koffie-ervaring.

Als je op zoek bent naar een koffiemolen die niet alleen geschikt is voor het malen van koffiebonen, maar ook voor het hakken en vermalen van noten, zaden, kruiden en specerijen, dan is de Krups Koffiemolen F20342 de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. KitchenApp Retro koffiemolen Elektrische koffiemolen beige | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenApp Retro koffiemolen Elektrische koffiemolen beige | zwart

 • list plusHet stevige ontwerp van deze koffiemolen garandeert een lange levensduur.
 • list plusHet apparaat is klein en aantrekkelijk van design.
 • list plusDe maler is eenvoudig schoon te maken.

Nadelen KitchenApp Retro koffiemolen Elektrische koffiemolen beige | zwart

 • list plusDe maler kan warm worden als hij langer gebruikt wordt.
 • list plusHet apparaat kan maximaal 80 gram malen.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen ontdekt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

De KitchenApp Retro koffiemolen is de ideale elektrische koffiemolen voor de echte koffieliefhebber. Met zijn krachtige 200W motor en roestvrijstalen messen maalt hij niet alleen koffiebonen, maar ook verschillende kruiden, noten, granen en zout. Deze multifunctionele krachtpatser kan tot wel 80g koffiebonen per keer vermalen, goed voor maar liefst 12 kopjes koffie. Het snoer kan netjes worden opgeborgen onder de koffiemolen en de kom is verplaatsbaar, waardoor het malen nog gemakkelijker wordt.

Het mooie design van de koffiemolen is een echte eye-catcher in elke keuken. De koffiemolen is verkrijgbaar in de kleuren beige en zwart. De maalgraad van de koffiebonen is aanpasbaar door langer of korter te vermalen. Zo kan je zelf bepalen hoe fijn of grof je de koffiebonen wilt hebben. Met een zeer grove maalgraad van 5 seconden tot een fijne maalgraad van 20 seconden heb je altijd de perfect gemalen koffiebonen voor jouw favoriete koffie.

De KitchenApp Retro koffiemolen is een geweldige aanvulling op jouw keuken. Het is niet alleen een koffiemolen, maar ook geschikt voor het malen van verschillende kruiden, noten, granen en zout. Het maakt niet uit of je een echte koffiekenner bent of gewoon van gemak houdt, deze koffiemolen is voor iedereen geschikt. De nadelen van deze koffiemolen zijn er eigenlijk niet. Het is een geweldige koffiemolen die doet wat hij moet doen en er ook nog eens leuk uitziet in jouw keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Een goede koffiemolen is minstens zo belangrijk als een koffiezetapparaat. Voor een perfect kopje koffie heb je namelijk versgemalen koffiebonen nodig. Dat malen kun je het beste zelf doen, want de gemalen koffie uit de supermarkt is lang niet zo vers als zelf gemalen. Met deze elektrische BLACK+DECKER koffiemolen is het zo gebeurd en kun je snel genieten van een geurige cappucchino, macchiato, espresso of filterkoffie. Soft touch knop De bonen gaan in een roestvrijstalen container waar de scherpe roestvrijstalen messen ze automatisch net zo fijn maalt als je wilt. Je bedient de koffiemolen met een soft touch knop. Per keer kun je een hoeveelheid bonen goed voor 12 kopjes koffie malen. Minimalistische vormgeving De koffiemaler is uitgerust met een veiligheidsstop en stevige rubberen pootjes zodat hij stabiel blijft staan. Het snoer berg je netjes weg in de snoeropberger. Met zijn minimalistische vormgeving en mat zwarte uitvoering staat dit apparaat mooi op elk aanrecht. Specificaties: Materiaal: RVS Kleur: mat zwart Vermogen: 150W Bediening: soft touch Inhoud: 12 kopjes Met veiligheidsstop Snoeropbergsysteem Rubberen pootjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. KitchenPrince Koffiemolen met 4 messen zwart | zilver | transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5

Ben jij ook een koffieliefhebber die 's ochtends zijn dag niet kan beginnen zonder een heerlijk kopje koffie? Dan is de KitchenPrince Koffiemolen met 4 messen zeker iets voor jou! Met een vermogen van 200W en een toerental van 14500 r/min is het malen van koffiebonen in een handomdraai klaar. Dit compacte apparaat neemt weinig ruimte in beslag, maar heeft toch een reservoir van 400ML. Dit betekent dat je genoeg koffie tegelijkertijd kunt malen voor meerdere kopjes.

Naast koffiebonen, is het ook mogelijk om andere voedselsoorten te malen. Denk hierbij aan kruiden, pepers, of bonen. Het mes van roestvrij staal is sterk en zal niet snel beschadigen. Door de transparante deksel en kom kun je meteen zien wat het resultaat is. Dit is handig, want op deze manier kun je de maalgraad bepalen.

Het enige nadeel is dat de machine niet bestendig is tegen water. Het is dus belangrijk om het apparaat droog schoon te maken. Maar dat is slechts een kleine moeite voor de heerlijkste koffie!

Wat deze koffiemolen van andere onderscheidt, is het 4-tands mes. Dit zorgt ervoor dat de bonen in kleine stukjes worden vermalen. Hierdoor komt de smaak van de koffie nog beter tot zijn recht. Het is dus zeker aan te raden voor de echte koffieliefhebber.

Al met al, is de KitchenPrince Koffiemolen met 4 messen een handig en compact apparaat dat zorgt voor de heerlijkste koffie. Het is niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens multifunctioneel. Enige nadeel is dat het apparaat niet waterbestendig is, maar dat is slechts een kleinigheidje. Ik zou deze koffiemolen zeker aanraden aan iedereen die zijn dag niet kan beginnen zonder een heerlijk kopje koffie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Koffiemolen voor filterkoffie: Sboly Elektrische Koffiemolen Bonenmaler zwart , rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8

Ben jij op zoek naar de perfecte koffiemolen? Zoek dan niet verder dan de Sboly Elektrische Koffiemolen Bonenmaler zwart, rvs! Deze koffiemolen is niet alleen krachtig, maar ook gemakkelijk in gebruik. Met één druk op de knop maal je jouw koffiebonen tot de perfecte consistentie voor jouw favoriete koffie. En met de 19 verschillende instellingen voor maling, kun je jouw koffiebonen precies malen zoals jij dat wilt.

Een van de beste eigenschappen van deze koffiemolen is de capaciteit. Het bonenreservoir heeft namelijk genoeg ruimte voor 200 gram koffiebonen (120 gram gemalen koffie), wat perfect is voor een gezin van koffieliefhebbers. En binnen 30 seconden heb je genoeg koffiepoeder voor wel 12 kopjes! Dat is nog eens efficiëntie.

Maar dat is nog niet alles. Met het hoogwaardige RVS messendeel ben je verzekerd van een consistente maling en zal de koffiemolen lang meegaan. Bovendien is deze koffiemolen eenvoudig schoon te maken en heeft het een veiligheidsslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukken.

Als koffieliefhebber is het belangrijk om een goede koffiemolen te hebben die aan al jouw wensen voldoet. Met de Sboly Elektrische Koffiemolen Bonenmaler zwart, rvs heb je een koffiemolen die aan al jouw eisen voldoet: snel, eenvoudig, en precies. Of je nu houdt van espresso's of filterkoffie, deze koffiemolen kan alles.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben dol op deze koffiemolen. Het is snel, efficiënt, en de 19 verschillende instellingen voor maling zijn geweldig. Het enige nadeel is dat het bonenreservoir niet zo groot is als sommige andere koffiemolens op de markt, maar voor de meeste mensen is het groot genoeg. Al met al is dit een geweldige koffiemolen die ik zeker zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede, betrouwbare koffiemolen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 augustus in huis

Bekijk prijs

10. Bosch TSM6A017C - Koffiemolen crème

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch TSM6A017C - Koffiemolen crème

 • list plusDeze koffiemolen is gemakkelijk te bedienen en heeft een voordelige prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusHet is mooi ontworpen en degelijk gebouwd.
 • list plusHet is handig in gebruik.

Nadelen Bosch TSM6A017C - Koffiemolen crème

 • list plusEen nadeel van deze koffiemolen is dat het moeilijk proper te maken is.
 • list plusEr is geen opbergruimte voor het snoer.
 • list plusEen laatste nadeel is dat het niet altijd homogeen maalt als de koffiemolen niet vol is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Ben jij op zoek naar een koffiemolen die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de Bosch TSM6A017C in crème echt iets voor jou! Met een vermogen van 180 Watt en een toerental van 50 r/min maalt deze koffiemolen jouw bonen in een handomdraai fijn. Het niveau van de maling is aanpasbaar, waardoor je de perfecte maalgraad kunt kiezen voor jouw favoriete koffie. Dit is vooral handig als je verschillende soorten koffiebonen gebruikt en hier verschillende smaken uit wilt halen.

Wat deze koffiemolen ook uniek maakt, is het materiaal van de maalschijven, namelijk roestvrij staal. Hierdoor maalt de Bosch TSM6A017C niet alleen snel, maar ook nog eens heel precies. Daarnaast heeft de koffiemolen een ingebouwd veiligheidssysteem en een aan/uitschakelaar. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ongelukjes en kun je de koffiemolen makkelijk bedienen.

De Bosch TSM6A017C heeft ook een compact formaat, met een diameter van 9 cm en een hoogte van 170 mm. Hierdoor past hij makkelijk in iedere keuken. Met een koffiebonen capaciteit van 75 gram kun je genoeg koffie malen voor een paar kopjes.

Het enige nadeel van deze koffiemolen is dat hij niet beschikt over een automatisch doseersysteem en variabele snelheid. Hierdoor moet je zelf de bonen toevoegen en de maalgraad bepalen. Maar als je op zoek bent naar een betaalbare en stijlvolle koffiemolen die snel en precies maalt, dan is de Bosch TSM6A017C echt iets voor jou!

Persoonlijk vind ik deze koffiemolen een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koffiemolen die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens mooi uitziet. Het compacte formaat en de precisie van de maalschijven zijn zeker pluspunten. Het ontbreken van een automatisch doseersysteem en variabele snelheid is voor mij persoonlijk geen groot probleem, omdat ik het fijn vind om zelf de controle te hebben over de maalgraad. Al met al, een goede keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve koffiemolen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koffiemolens. Er zijn namelijk 208 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!