Bestenu

Beste koffiemolens - nov. 2022

Met meer dan 218 koffiemolens op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste koffiemolens op een rij
01Score: 10
Bosch TSM6A017C Koffiemolen Crème 180 W
Bosch TSM6A017C Koffiemolen Crème 180 W
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Aigostar Breath 30CFR
Aigostar Breath 30CFR
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Safecourt Kitchen Elektrische Koffiemolen
Safecourt Kitchen Elektrische Koffiemolen
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
KitchenBrothers Elektrische Koffiemolen
KitchenBrothers Elektrische Koffiemolen
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.6
Redmond Retro Koffiemolen Elektrisch
Redmond Retro Koffiemolen Elektrisch
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.4
Koffiemolen
Koffiemolen
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.3
CuisiNoon® Koffiemolen Elektrisch
CuisiNoon® Koffiemolen Elektrisch
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Aigostar Natural 30RRJ
Aigostar Natural 30RRJ
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen
Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Melitta Molino
Melitta Molino
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Koffiemolen Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Perfect gemalen koffiebonen vormen het belangrijkste ingrediënt voor een heerlijke kop koffie. Met de beste koffiemolen wordt het malen een eitje, maar welke koffiemolens zijn goed? Hier lees je alles wat je moet weten om de ideale koffiemolen te kiezen.

Welke soorten koffiemolens zijn er?

Op het gebied van koffiemolens is er voor ieder wat wils. Om te beginnen zijn er handmatige en elektrische koffiemolens. De handmatige molens kennen ook weer allerlei onderlinge verschillen, maar hebben allemaal de overeenkomst dat je de bonen zelf maalt door aan het hendeltje te draaien.

Het kost wat meer tijd om koffie handmatig te malen, maar deze methode kost je geen elektriciteit. Dat is dus ook erg handig als je reist en graag jouw vertrouwde koffiemolen meeneemt.

Onder de handmatige koffiemolens zijn er ook een paar verschillende types: de klassieke, houten koffiemolen en de moderne variant. De klassieke molens zien er indrukwekkend uit en malen niet alleen lekkere koffiebonen, maar zijn ook een echt pronkstuk in huis. Daartegenover is de moderne koffiemolen, die op functie gebouwd is en een strak uiterlijk heeft, vaak van RVS gemaakt.

Elektrische koffiemolens zijn juist echte keukenapparaten. Ze moeten vaak ingeplugd worden en doen al het werk voor je. Vooral als je met grote hoeveelheden werkt, kan dat een hoop schelen.

Er zijn nog meer eigenschappen die per koffiemolen verschillen, zoals het aantal maalstanden, het type maalschijven en eventuele extra functies. Moderne, elektrische koffiemolens kunnen bijvoorbeeld digitale instellingen hebben. De maalstanden en maalschijven bespreken we verderop in deze koopgids wat uitgebreider.

Kan ik elke soort koffieboon gebruiken in een koffiemolen?

De soort koffiebonen die je in een koffiemolen gebruikt, is een kwestie van smaak. De grootte en kleur van de boon verschilt per soort, maar dit heeft verder geen invloed op de bruikbaarheid van de koffiemolen.

Welke maalstand van de koffiemolen moet ik gebruiken?

Bijna alle koffiemolens hebben een instelbare maalgraad. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen hoe fijn of grof je de bonen maalt. De maalstand die je kiest, heeft een duidelijke impact op de uiteindelijke smaak van de koffie, dus het is belangrijk om de maalgraad juist af te stellen.

Welke maalstand je moet gebruiken, hangt grotendeels af van de zetmethode. Gebruik je bijvoorbeeld een filter koffiezetapparaat, dan extraheert het water de koffie heel anders dan een french press. De juiste maalgraad zorgt ervoor dat de koffiedeeltjes niet te klein of te groot zijn voor de zetmethode, zodat de smaak in balans blijft.

Je kunt de volgende richtlijnen aanhouden:

  • Turkse Koffie – Zeer fijn
  • Espresso – Fijn
  • Percolator – Medium Grof
  • Chemex – Grof
  • Snelfilter – Grof
  • Cafetière – Zeer Grof

Het aantal maalstanden is ook weer een eigenschap die per koffiemolen verschilt. Sommige koffiemolens hebben er slechts 5, terwijl anderen wel 20 maalstanden hebben. Het is niet voor iedereen nodig om zo veel mogelijk maalstanden te hebben.

Hoe meer maalstanden je hebt, des te nauwkeuriger je de maalgraad afstelt. Voor een beginner kan zoveel keuze overweldigend zijn, terwijl een ervaren barista de smaak juist tot in detail wilt afstellen. Kies dus een molen die aan jouw wensen voldoet, zonder dat je het daarmee te ingewikkeld voor jezelf maakt.

Welk type maalschijven is beter?

Ook het type maalschijven heeft een lichte uitwerking op de smaak van de koffie. Dit komt doordat de schijven de koffie op hoge snelheid malen. De schijven kunnen vlak of conisch zijn, en tegenwoordig zijn er zelfs hybride maalschijven: die hebben de eigenschappen van beide soorten maalschijven.

Conische maalschijven hebben de vorm van een kegel en vlakke maalschijven zijn plat. Door de vormen komt er bij vlakke maalschijven tijdens het malen meer hitte vrij, wat de smaak van de koffie in het nadeel kan beïnvloeden. De vorm vlakke maalschijven biedt echter ook een voordeel: een consistentere maling.

De ene soort maalschijven is dus niet per se beter dan de ander; elke vorm heeft weer andere voor- en nadelen.

Hoe maak je een koffiemolen schoon?

Hoe je een koffiemolen schoonmaakt, hangt af van de soort. Klassieke, houten koffiemolens reinig je bijvoorbeeld op een heel andere manier dan een strak model van roestvrij staal. Wat het schoonmaken van de koffiemolen betreft maken we dus onderscheid in materialen.

Om een houten koffiemolen schoon te maken, gebruik je nooit water, zelfs niet een doek die maar lichtjes vochtig is! Water en vocht komen het onderhoud van een houten koffiemolen en de onderdelen namelijk niet ten goede. Het zou zonde zijn om de molen te verpesten, dus gebruik altijd droge borstels.

Voor de onderdelen van houten koffiemolens zijn er speciale borstels te vinden. Het is best eenvoudig: je hoeft alleen de onderdelen schoon te vegen tot ze koffie- en stofvrij zijn. Let wel op dat je de borstels niet gebruikt als de haren vochtig zijn.

De maalschijven maak je schoon met koffiemolenreiniger, wat vaak als korrels wordt aangeleverd. Maal de korrels door de molen zoals je met koffiebonen zou doen. De molenreiniger absorbeert zo het vuil en maakt de maalschijven helemaal schoon.

Roestvrij staal en andere metaalsoorten kunnen wat beter tegen vocht. Je zou de behuizing van deze apparaten dus met een vochtige doek af kunnen nemen, maar voor de binnenkant is eigenlijk nooit vocht nodig.

Haal de losse onderdelen van de koffiemolen uit elkaar en gebruik weer een kwast of borstel om koffieresten weg te poetsen. Voor kleine details kun je voorzichtig een tandenstoker gebruiken. Om de maalschijven te reinigen gebruik je net als bij houten molens koffiemolenreiniger.

hero illustration

Hoe komt deze leuke koffiemolen ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de zoektocht naar de beste koffiemolen ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over koffiemolens, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle koffiemolens die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke koffiemolens het best worden verkocht
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van koffiemolens stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste koffiemolens op een rijtje

1 - Bosch TSM6A017C Koffiemolen Crème 180 W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elektrische koffiemolen Kenmerken: Producttype: messenslijper Capaciteit koffiebonen: 75 g Beveiligingssysteem: ja Roestvrijstalen messen Vermogen: 180 W. AC ingangsspanning: 220 - 240 V. AC ingangsfrequentie: 50 - 60 Hz Diameter: 9 cm Gewicht: 618 gram Breedte: 90 mm Diepte: 90 mm Hoogte: 170 mm Informatie over de foto: Levering zonder decoratie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Aigostar Breath 30CFR

Loading..
Ga naar laagste prjis

Koffieliefhebbers kunnen met de Aigostar Breath opgelucht adem halen. Deze koffiemolen maalt tot 60 gram koffie in één keer. Bovendien maal je niet alleen koffie fijn met het 2-vleugelige mes maar kun je er ook noten, lijnzaad of andere bonen mee bewerken. Krachtig, snel en makkelijk in gebruik Dankzij de krachtige 150 watt motor kun je een beker koffiebonen (tot 60 gram) met één druk op de knop, binnen 10 seconden malen. Door het transparante, afneembare deksel kun je het maalproces van de bonen controleren. De koffiemolen is gemaakt van hoogwaardig RVS en is 100% BPA vrij. RVS Mesjes De RVS mesjes zorgen voor een beter malingsresultaat en een langere levensduur, tevens maken deze mesjes geen krassen en/of vlekken. Kenmerken: Vermogen: 150 watt Capaciteit: 60 gram Snoerlengte: 1 meter 1 snelheid Transparante deksel Binnen 10 seconden gemalen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Safecourt Kitchen Elektrische Koffiemolen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is de Safecourt Kitchen Elektrische Koffiemolen - Koffiebonenmaler Met de compacte koffiemolen van Safecourt Kitchen heb je binnen secondes vers gemalen koffiebonen, kruiden en granen van top kwaliteit. Bepaal zelf hoe fijn je de ingrediënten wilt malen door de knop ingedrukt te houden. Binnen 30 seconde heeft u al de meest verfijnste stand bereikt. De 4 roestvrije stalen messen malen erg fijn en precies. De inhoud van de koffiemolen is 60g. Uit veiligheid kan de koffiemolen alleen aan wanneer de deksel er goed opzit. Unieke eigenschappen 1) Hoge uniformiteit Geen grote deeltjes, de uniformiteit is tot 80% nauwkeurig. 2) Ingebouwd veiligheidsslot Als de beker niet goed afgesloten is, kan deze de motor niet starten. Dit is om ervoor te zorgen dat het menselijk lichaam niet door het mes wordt verwond. 3) Grof of fijn in uw controle 10s voor koffiepoeder van de Franse pers, 20s voor koffiepoeder voor druppelkoffiezetapparaat. 4) Kwaliteit De koffiemolen is van hoog waarde kwaliteit. 304 roestvrijstalen beker, 304 roestvrijstalen messen en ABS behuizing. 5) Capaciteit De capaciteit van de Safecourt Kitchen koffiemolen is 60 gram. Hiermee kunnen makkelijk 8 kopjes koffie worden gezet. Ideaal voor thuis gebruik. 6) Opbergvak voor stroomkabel Een deel van de stroomkabel kan aan de onderkant worden opgeborgen. 7) Instelbare en uitgebreide maalinstellingen Dit stelt gebruikers in staat om gemakkelijk van espresso naar Franse pers te gaan. 8) Verse en volle smaak Koffie zetten met verse gemalen koffiebonen verrijkt de smaak van een lekkere kop koffie. Safecourt Kitchen staat voor gemak in de keuken. In de 21e eeuw staat de klant op de eerste plek. De klant wilt gemakkelijke, tijd besparende en kwalitatieve producten. Het liefst willen zij dit ook nog tegen een zo laag mogelijke prijs. Safecourt Kitchen biedt al deze eigenschappen binnen heel haar assortiment. Al onze producten beschikken over meerdere kwaliteiten, in maar één product. Efficientie is onze prioriteit, maak het ook uw prioriteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - KitchenBrothers Elektrische Koffiemolen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij ook eenvoudig en snel versgemalen koffie? Bestel dan de KitchenBrothers Koffiemolen. Met één druk op de knop heb je vers gemalen koffie voor jouw koffiezetapparaat. In het bonenreservoir is ruimte voor 120 gram koffiebonen, ofwel 12 kopjes. Binnen 30 seconden kun je koffie malen voor alle 12 kopjes! Dankzij de 19 verschillende instelbare malingen kun je precies naar wens je bonen malen. Of je nu houdt van espresso’s of van filterkoffie, deze koffiemolen kan alles! Het hoogwaardige RVS messendeel verzekert een consistente maling. De essentiële oliën in de bonen worden behouden waardoor jij geniet van een rijke smaak met volle aroma’s! Maak de binnenkant van de koffiemolen eenvoudig schoon met het meegeleverde borsteltje. Voor het gemak kunnen het bonenreservoir, het poederreservoir en de bijbehorende deksels zelfs in de vaatwasser. De koffiemolen heeft een veiligheidsslot en is beschermd tegen oververhitting. KitchenBrothers koffiemolen ✔ Binnen 30 seconden 12 kopjes koffie ✔ Inclusief doseerlepel met borsteltje ✔ Hoogwaardige RVS koffiemaler ✔ Eenvoudig schoon te maken ✔ Volume voor 120 gram koffie ✔ 19 instellingen voor maling ✔ Met veiligheidsslot ✔ Conische Maler Snel en eenvoudig vers gemalen koffie Met de KitchenBrothers Koffiemolen heb je snel en eenvoudig verse koffie. Één druk op de knop en je koffie wordt nauwkeurig gemalen. Als de gewenste hoeveelheid is bereikt gaat de koffiemolen automatisch in stand-by modus. Zo staat het apparaat nooit onnodig langdurig aan! Binnen 30 seconden heb je genoeg koffiepoeder voor wel 12 kopjes. Alleen een kopje koffie voor jou en je partner? Dat duurt slechts 7 seconden! 19 instelbare malingen Je kunt jouw koffiebonen precies naar wens malen. Dankzij de 19 verschillende instellingen maalt de koffiemolen naar jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld heel fijn malen voor espresso’s, of heel grof voor filterkoffie. Gebruik voor een standaard koffiezetapparaat altijd de medium stand. Conische maler De conische maalschijven kunnen de koffiebonen zeer fijn malen zonder dat er hitte wordt geproduceerd. Hierdoor behoudt je de smaakextractie waardoor de beste koffiesmaak naar boven kom. Tevens zijn conische schijven (vaak) stiller dan bijvoorbeeld platte maalschijven. Volume voor 120 gram koffie In het bonenreservoir is ruimte voor 120 gram aan koffiebonen. Dit staat gelijk aan wel 12 kopjes koffie. De deksel van het bonenreservoir is luchtdicht, zo blijft je koffie extra lang vers. Je kunt de hoeveelheid koffie eenvoudig per kopje instellen met de draaiknop op het apparaat. Vervolgens kun je de gemalen koffie precies afmeten met het meegeleverde lepeltje. RVS koffiemaler Het messendeel van de koffiemolen is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit roestvrij staal verzekert een consistente en nauwkeurige maling. De maler behoudt de essentiële oliën uit de koffiebonen. Zo ben je verzekerd van een rijke smaak en diepgaande aroma’s! Eenvoudig schoon te maken De koffiemolen is eenvoudig schoon te maken én houden. Zowel het bonenreservoir, het poederreservoir met bijbehorende deksels als het doseerlepeltje kunnen in de vaatwasser. Aan het doseerlepeltje zit ook een borsteltje vast. Met dit borsteltje kun je eenvoudig de binnenkant van de koffiemolen schoonmaken en houden. Inclusief veiligheidsslot De koffiemolen werkt niet als het bonenreservoir niet goed in de behuizing zit. Dit voorkomt dat de koffiemolen ineens onverwacht begint te draaien. Veiliger voor jou en veiliger voor het apparaat! Daarnaast is de koffiemolen ook beschermd tegen oververhitting. Specificaties: ► Merk: KitchenBrothers ► Inhoud verpakking: 1x Elektrische Koffiemolen - 1x Lepel/Borstel combi - 1x Handleiding ► Materiaal: RVS ► Kleur: RVS / Zwart ► Afmetingen: 23.60 x 19.10 x 30.80 CM ► Gewicht: 2,3 kg ► Snoerlengte: 1,2 m ► Nominale voltage: 220-240V ► Nominale frequentie: 50/60Hz ► Nominaal vermogen: 200W ► Capaciteit poederreservoir: 120 gr ► Capaciteit bonenreservoir: 200 gr ► Geluidsniveau: <80dB ► Aantal maalgraden: 19 ► Hoeveelheid: 0-2-4-6-8-10-12 koppen ► Continue werkduur: Minder dan 4 minuten ► Automatische uitschakeling: Ja ► Beschermd tegen oververhitting: Ja ► BPA-vrij: Ja Bestel nu de koffiemolen van KitchenBrothers en geniet elke dag van vers gemalen koffie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Redmond Retro Koffiemolen Elektrisch

Loading..
Ga naar laagste prjis

Love Food, Love Life, Love Redmond! Die geur van vers gemalen koffiebonen, daar gaat niets boven. Met de elektrische koffiemolen van Redmond kan je elke dag super snel je koffiebonen (en andere ingredienten) malen. Super handig en hij ziet er ook nog eens heel leuk uit in jouw keuken! Multifunctionele krachtpatser De elektrische koffiemolen van Redmond beschikt over 160W motor en roestvrijstalen messen die geschikt zijn voor voedsel. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel verschillende ingredienten vermalen. Niet alleen koffiebonen kunnen worden gemalen maar ook verschillende kruiden, noten, granen en zout. De koffiemolen kan 80g koffiebonen per keer vermalen. Dat zijn wel 12 kopjes koffie per keer! Daarbij is de kom verplaatsbaar en heb je ook nog een ruimte om het snoer op te bergen onder de koffiemolen. Je kan de maalgraad van de koffiebonen bepalen door langer of korter te vermalen. 5 seconden is zeer grof en 20 seconden is fijn. Voordelen van de koffiemolen ✅Hoge capaciteit ✅Koord opslagruimte ✅Geschikt voor vele ingredienten ✅Verplaatsbare maatbeker ✅RVS messen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Koffiemolen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij op zoek naar de koffiemolen die jou helpt ‘s ochtends jouw dag goed te beginnen? Dan is deze koffiemolen het perfecte product! Deze elegante koffiemolen is de ideale elektrische koffiemolen waarmee jij jouw koffiebonen perfect maalt, keer op keer. Met een vermogen van 150 watt heb je binnen een mum van tijd jouw bonen gemalen. De koffiemolen gaat op een stille maar snelle manier te werk dankzij zijn dubbele blad van roestvrij staal. Tevens kun je het resultaat gemakkelijk zien door de transparante deksel, die ook als extra beveiliging dient. De koffiemalen werkt enkel als de deksel op de juiste manier gesloten is, zo kan er nooit iets misgaan. Met een ruime capaciteit van tot wel 50 gram koffiebonen, weet je zeker dat je nooit koffie te kort zult komen. Jouw voordelen ✓ Geluidsarm ✓ Snel en efficiënt malen ✓ Ruime capaciteit ✓ Extra veilig Hoog vermogen De koffiemolen is voorzien van een krachtig vermogen van 150 watt wat ervoor zorgt dat de koffiemolen alle bonen op een krachtige manier maalt. Snel en efficiënt malen Doordat de koffiemolen is uitgerust met een mes dat niet een maar twee snijkanten heeft, zijn de koffiebonen binnen een mum van tijd perfect fijngemalen. Extra veilig Deze handige koffiemolen is meer dan alleen maar stijlvol. Deze koffiemolen is namelijk ook uitgerust met een extra beveiliging. Zo kan de koffiemolen niet aanspringen zodra de handig transparante deksel er niet goed op zit. Extra veilig dus als jij jouw koffiebonen erin giet. Ruime capaciteit Aan ruimte komt deze handige koffiemolen overigens ook niets te kort. Met een capaciteit van tot wel 75 gram koffiebonen kun jij ervoor zorgen dat jij en jouw gasten nooit zonder versgemalen koffie zitten. Verpakkingsinhoud - Koffiemolen - 1x Handleiding Bestel jouw koffiemolen vandaag en binnen een mum van tijd kun ook jij genieten van de beste gemalen koffiebonen! Specificaties: ✓ Vermogen van 150W ✓ Capaciteit van 75g ✓ Bescherming tegen het draaien zonder deksel ✓ Voeding via lichtnet

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - CuisiNoon® Koffiemolen Elektrisch

Loading..
Ga naar laagste prjis

Functioneer je pas nadat je een heerlijk kopje koffie hebt gedronken? Proef je duidelijk verschil tussen vers gemalen koffie en koffie uit een pakje? Dan is een eigen koffiemolen in huis onmisbaar. Dankzij de elektrische CuisiNoon - Koffiemolen met braam-technologie geniet je van de echte smaak van koffie. Zo kun je vol goede moed aan je dag beginnen! Echte koffie Wist je dat gemalen koffie maar een uur houdbaar is en dat daarna de smaak vervliegt? En wist je dat je koffie beter kunt vermalen met een koffiemolen met bramen in plaats van met mesjes? Door gewone blender-mesjes wordt de koffie namelijk te warm en hierdoor gaat de echte smaak verloren. Kortom, koffiezetten is een kunst apart. De CuisiNoon - Koffiemolen helpt je bij het perfect vermalen van koffie. Jouw koffie smaakte nog nooit zo goed! Zeer uitgebreide koffiemolen met braam-technologie De braam-technologie bestaat uit twee ronddraaiende schijven die de koffiebonen als het ware platpersen. Het wordt niet voor niets een koffiemolen genoemd. Dankzij deze bramen blijven de essentiële oliën, aroma's en smaken volledig behouden. Dat proef je! Verder heeft de molen maar liefst 31 maalstanden voor 6 verschillende soorten koffie, waaronder een heerlijke Italiaanse espresso. Altijd een voorraad achter de hand Met de CuisiNoon - Koffiemolen heb je alles in huis om koffie te zetten als een echte barista. Zo is er zelfs een apart gedeelte om 275 gram koffiebonen en 100 gram gemalen koffie op te slaan. Dit is genoeg voor het achter elkaar zetten van 10 kopjes koffie. Ideaal voor als je visite hebt. Zo kan iedereen meegenieten van jouw koffiekunsten! Premium-, luxe- & moderne uitvoering Hoewel de CuisiNoon - Koffiemolen een zeer krachtige 200 watt-motor met een snelheid van maar liefst 500 RPM heeft, maakt deze unieke molen nauwelijks geluid. De zilveren kleur, het simplistische LED-bedieningspaneel, de geruisloze motor en de vele functies maken deze uitvoering exclusief en zeer geliefd. Velen tevreden koffieliefhebbers gingen je voor. Bespaar tijd Je hebt besloten dat je vanaf nu alleen nog maar verse koffie wilt drinken… Goed idee, maar om nou voor elk kopje koffie eerst een half uur handmatig koffie te vermalen gaat te ver. Dankzij de CuisiNoon - Koffiemolen vermaal je geheel geruisloos koffiebonen tot fijngemalen koffie binnen slechts 10 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is de molen te vullen met koffiebonen en de gewenste maalstand te in te stellen. Voel je een echte barista Altijd al benieuwd geweest hoe een professionele barista de smaak van koffie toch zo perfect kan maken? Vanaf nu kun je dit zelf ook! Bij de aanschaf van CuisiNoon - Koffiemolen ontvang je namelijk GRATIS exclusief toegang tot een unieke barista-workshop. Leer meer over de kunst van het koffie maken en maak indruk op jouw visite! Pluspunten ✅Geniet van echte koffie ✅Braam-technologie (geen mesjes) ✅Essentiële oliën, aroma's & smaken blijven behouden ✅Geruisloze koffiemolen ✅Volledig automatisch ✅31 Maalstanden, 6 Koffiesoorten ✅Premium-, luxe, & moderne uitvoering ✅Inclusief GRATIS toegang tot barista-workshop Specificaties - Merk: CuisiNoon - Afmetingen Product: - Afmetingen Verpakking: 21,6 x 15,8 x 34 cm - Spanning: 220-240 V - Vermogen 600 W - Frequentie: 50-60 Hz Bestel vandaag nog en start morgen al met het bereiden van vers gemalen koffie!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Aigostar Natural 30RRJ

Loading..
Ga naar laagste prjis

Koffieliefhebbers kunnen met de Aigostar Naturel 30RRJ opgelucht adem halen. Deze koffiemolen maalt tot 60 gram koffie in één keer. Bovendien maal je niet alleen koffie fijn met het 2-vleugelige mes maar kun je er ook noten, lijnzaad of andere bonen mee bewerken. Krachtig, snel en makkelijk in gebruik Dankzij de krachtige 200 watt motor kun je een beker koffiebonen (tot 60 gram) met één druk op de knop, binnen 10 seconden malen. Door het transparante, afneembare deksel kun je het maalproces van de bonen controleren. De koffiemolen is gemaakt van hoogwaardig RVS. RVS Mesjes De RVS mesjes zorgen voor een beter malingsresultaat en een langere levensduur, tevens maken deze mesjes geen krassen en/of vlekken. Gebruik Vul de mengbeker, doe het deksel erop en druk deze naar beneden om met malen te beginnen. Laat het apparaat niet langer dan 90 seconden achter elkaar malen om oververhitting te voorkomen. Geef de bonenmaler tussen maalbeurten door genoeg tijd om af te koelen. Met het meegeleverde borsteltje/lepel veeg je de resten eenvoudig weg. Kenmerken: Vermogen: 200 watt Capaciteit: 60 gram Snoerlengte: 1 meter 1 snelheid Transparante deksel Binnen 10 seconden gemalen Met handige lepel/borstel in één

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Black+Decker BXCG150E elektrische koffiemolen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een goede koffiemolen is minstens zo belangrijk als een koffiezetapparaat. Voor een perfect kopje koffie heb je namelijk versgemalen koffiebonen nodig. Dat malen kun je het beste zelf doen, want de gemalen koffie uit de supermarkt is lang niet zo vers als zelf gemalen. Met deze elektrische BLACK+DECKER koffiemolen is het zo gebeurd en kun je snel genieten van een geurige cappucchino, macchiato, espresso of filterkoffie. Soft touch knop De bonen gaan in een roestvrijstalen container waar de scherpe roestvrijstalen messen ze automatisch net zo fijn maalt als je wilt. Je bedient de koffiemolen met een soft touch knop. Per keer kun je een hoeveelheid bonen goed voor 12 kopjes koffie malen. Minimalistische vormgeving De koffiemaler is uitgerust met een veiligheidsstop en stevige rubberen pootjes zodat hij stabiel blijft staan. Het snoer berg je netjes weg in de snoeropberger. Met zijn minimalistische vormgeving en mat zwarte uitvoering staat dit apparaat mooi op elk aanrecht. Specificaties: Materiaal: RVS Kleur: mat zwart Vermogen: 150W Bediening: soft touch Inhoud: 12 kopjes Met veiligheidsstop Snoeropbergsysteem Rubberen pootjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Melitta Molino

Loading..
Ga naar laagste prjis

Versgemalen koffiebonen voor echte koffieliefhebbers. Fijngemalen koffie voor een sterke, aromatische espresso of iets grover gemalen voor filterkoffie – met de Melitta Molino® elektrische koffiemolen kunt u koffie malen voor elke gelegenheid. De gewenste hoeveelheid koffie wordt volledig automatisch gemalen uit het bonenreservoir met een inhoud van 200 g. - Koffiehoeveelheid instelbaar van 2 tot 14 kopjes - 100 W - Bonenreservoir met een inhoud van 200 g en afneembaar deksel - Maalgraad met 17 instellingen - Doorzichtig, uitneembaar opvangbakje voor de gemalen koffie met deksel - Uitneembare maalschijf - Automatische uitschakeling - Geïntegreerde snoeropbergruimte - Veiligheid getest door SGS Maalgraad met 17 instellingen Met de Melitta Molino® kunt u de maalgraad instellen volgens uw persoonlijke voorkeur. Er zijn maar liefst 17 instellingen, van heel fijn (1) tot heel grof (17). De Melitta Molino® kan dus koffiebonen malen voor elke gelegenheid – van fijngemalen koffie voor een aromatische espresso tot grofgemalen koffie voor filterkoffiezetapparaten of cafetières. Koffiehoeveelheid instelbaar van 2 tot 14 kopjes Met de draaiknop voor het aantal kopjes kan gemakkelijk de juiste hoeveelheid koffie worden gekozen voor 2 tot 14 kopjes. De Melitta Molino® zal de gekozen hoeveelheid dan malen. Maximale inhoud van 200 g koffiebonen Het bonenreservoir van de Melitta Molino® heeft een afneembaar deksel en kan gemakkelijk worden gevuld met maximaal 200 g koffiebonen. Professionele schijfmolen met uitneembare maalschijf Dit type koffiemolen wordt ook gebruikt door professionals. Door de afstand tussen de twee maalschijven in te stellen, wordt een gelijkmatige maalgraad verkregen. De uitvoering van de molen en de krachtige motor garanderen een snel en uitstekend maalresultaat. Automatische uitschakeling Het malen start met één druk op de knop. Zodra de koffie is gemalen, wordt de Melitta Molino® automatisch uitgeschakeld. Eenvoudig te reinigen Dankzij de afzonderlijke, uitneembare onderdelen (maalschijf, opvangbakje voor de gemalen koffie en deksel van het bonenreservoir) kan de Melitta Molino® na gebruik snel en eenvoudig worden gereinigd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koffiemolens. Er zijn immers 218 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste