Wat is de beste Volautomatische koffiemachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het kopen van een goede Volautomatische koffiemachine is een lastige opdracht. Wat is de beste Volautomatische koffiemachine van 2023? Na het analyseren van 1463 Volautomatische koffiemachines kwam de DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee als beste getest uit onze Volautomatische koffiemachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Volautomatische koffiemachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Volautomatische koffiemachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Volautomatische koffiemachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Volautomatische koffiemachines

1Score: 9.8
DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee
Beste volautomatische koffiezetapparaat
DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee
DeLonghi
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Jura E6
Jura E6
Jura
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Keurig K-Cafe Single-Serve K-Cup Coffee
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Keurig K-Cafe Single-Serve K-Cup Coffee
Keurig
4Score: 9.2
Jura E8
Jura E8
Jura
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus Fully
Volautomatisch systeem van topklasse
DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus Fully
DeLonghi
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
Jura A1
Jura A1
Jura
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.9
PHILIPS 3200 Series Fully Automatic
Opmerkelijk eenvoudig te bedienen
PHILIPS 3200 Series Fully Automatic
Philips
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.6
Jura D6
Jura D6
Jura
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.5
Nespresso Vertuo Plus Coffee and
Nespresso Vertuo Plus Coffee and
Nespresso
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.2
Jura ENA 4
Jura ENA 4
Jura
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Volautomatische Koffiemachine Koopgids

Je bent een koffieliefhebber en daarom op zoek naar de beste koffiemachine. Veel mensen geven de voorkeur aan een volautomatische koffiemachine. Waarom dit is en waar je op let bij de aankoop van zo'n apparaat, lees je in de onderstaande koopgids!

Hoe maak je een volautomatische koffiemachine schoon?

Het is belangrijk dat je je volautomatische koffiemachine goed schoon houdt, want achterstallig onderhoud beïnvloedt de smaak van je koffie op een negatieve manier. Spoel daarom je koffiemachine elke dag door en reinig de onderdelen die in contact komen met melk.

Door alles goed schoon te houden geef je bacteriën geen kans en voorkom je bovendien verstoppingen. Als eerste maak je dagelijks de watertank schoon door deze om te spoelen en af te drogen. Vervolgens maak je het lekbakje leeg en spoel je deze ook om. Vergeet ook het rooster niet.

Het opvangbakje voor de koffiedrab maak je ook leeg. Vergeet deze niet schoon te maken: dit is de ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Hetzelfde geldt voor alle onderdelen die in aanraking komen met melk. De meeste koffiemachines hebben een automatische spoelstand. Eens per maand voeg je een reinigingsmiddel toe, en de machine doet de rest.

Heeft de machine een geïntegreerde melk kan, dan heeft deze een automatisch reinigingsprogramma. Met één druk op de knop doorloopt je koffiemachine het reinigingsprogramma. Vergeet je koffiemachine ook niet te ontkalken. Volg hiervoor de instructies van je koffiemachine.

Wat voor bonen kun je gebruiken met een volautomatische koffiemachine?

Je gebruikt koffiebonen naar keuze. Er zijn verschillende koffiebonen te krijgen. De meest bekende zijn de arabicabonen en robustabonen. De meest gedronken koffie is gemaakt van de arabicaboon. De robustaboon is iets bitterder en wordt hierdoor nooit puur gedronken, maar wel in melanges.

Hoe langer de koffieboon is gebrand, hoe intensiever de smaak van de koffie. Houd je niet van sterke koffie, kies dan voor een lichtere koffieboon. In de lichtere koffiebonen vind je de fruittonen terug: deze geven een frisse afdronk.

Het komt bij koffiebonen vooral neer op smaak. Dat maakt experimenteren net leuk! Probeer verschillende melanges en kom er op die manier achter welke koffie voor jou is. Je vindt vaak proefpakketjes van verschillende merken. Deze geven je de kans om op een voordelige manier verschillende bonen uit te proberen.

Wat voor maalschijven zijn het beste in een volautomatische koffiemachine?

Er zijn verschillende maalschijven. Hoe dan ook zijn deze beter dan mesjes. Deze hakken de koffiebonen als het ware klein en terwijl dit prima is voor een filterkoffie-apparaat, is dit niet fijn genoeg voor je automatische koffiemachine. Welk materiaal het beste is voor een maalschijf is moeilijk te zeggen, want ze hebben allemaal hun eigen voordelen.

Zo zijn er maalschijven die gemaakt zijn van metaal, maar er zijn ook keramische maalschijven. Het nadeel van metaal is dat het warm wordt. Hierdoor kan er een smaakverschil ontstaan, maar alleen de fijnproever zal dit merken. Metalen maalschijven zijn wél goedkoper dan keramische maalschijven.

Keramische maalschijven gaan daarentegen langer mee dan metalen maalschijven. Keramische maalschijven zijn niet alleen duurzamer, maar worden ook niet warm waardoor er geen smaakverschil ontstaat.

Er is ook nog een verschil in de vorm van de maalschijven. Er zijn konische en vlakke maalschijven. Konische maalschijven worden minder warm dan vlakke maalschijven, maal welke maalschijven het beste zijn voor je bonen? Daar zijn de meningen over verdeeld. Veel mensen zeggen dat vlakke maalschijven een constantere maling geven dan konische maalschijven.

In volautomatische koffiemachines vind je meestal kegelvormige (konische) maalschijven. In de goede handmatige koffiemolens vind je vrijwel altijd schijven die in beweging komen als je de hendel rond draait.

Wat voor maalschijven je koffiemachine ook heeft, het belangrijkste is dat je de afstand tussen de maalschijven in kunt stellen. Hierdoor stel je de maalgraad in, die vervolgens de smaak van je koffie meebepaalt. De meeste maalschijven in volautomatische koffiemachines zijn traploos instelbaar.

Maak je met elke volautomatische koffiemachine ook melkspecialiteiten zoals latte en cappuccino?

Met een volautomatische koffiemachine zet je meestal ook melkspecialiteiten. Koffiemachines kunnen op verschillende manieren melk opschuimen. Drink je veel melkspecialiteiten? Koop dan een volautomatische koffiemachine met een automatisch stoompijpje. Je vult een beker met melk en zet deze onder de stoompijp en de machine doet de rest.

Sommige koffiemachines hebben een melkreservoir. Met deze methode zet je ook eenvoudig een cappuccino. Er zijn melkreservoirs met en zonder leidingen. Heeft je melkreservoir geen leidingen, dan reinig je deze gemakkelijker.

Weer andere machines hebben een melkslangetje waarmee je de melk opschuimt vanuit een reservoir of pak. Heeft je automatische koffiemachine een stoompijpje, maar is deze niet automatisch? Dan neemt dit wat meer tijd in beslag, en het vergt wat oefening. Zodra je dit onder de knie hebt, maak je de lekkerste cappuccino's.

Kun je met je automatische koffiemachine geen melkspecialiteiten maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om een goede melkopschuimer te kopen en hiermee je melk op te schuimen. Op die manier geniet je toch van een lekkere cappuccino.

Waarom smaakt mijn koffie niet goed?

Investeer je in een goede koffiemachine, dan mag je verwachten dat de smaak van je koffie er beter op wordt. Is dit niet het geval, dan zijn er een aantal stappen die je thuis kunt ondernemen om de smaak te verbeteren.

Is jouw koffie te zuur, pas de maalgraad dan aan door deze fijner te laten malen. Doe dit stap voor stap en niet met grote sprongen. Als je koffie juist te bitter smaakt, experimenteer dan door de maalgraad grover in te stellen. Ook dit doe je met kleine stapjes en alleen tijdens het malen. Krijg je de koffie niet perfect, blijf dan experimenteren totdat je tevreden bent.

Gebruik daarnaast altijd vers water. Daarmee behaal je de beste smaak. Je kunt ook experimenteren met de hoeveelheid water. Gebruik minder water als je koffie te slap is en gebruik meer water als je koffie te sterk of te bitter smaakt.

Reinig je machine daarnaast ook regelmatig. Oude koffieresten veroorzaken een bittere smaak. De zetgroep reinig je elke twee weken. Maak hierbij alles rondom de zetgroep ook schoon en spoel de machine door.

Experimenteer ook met verschillende soorten koffiebonen. De ene boon is zuurder of bitterder dan de andere koffieboon. Als je niet zo van bittere koffie houdt, kies dan voor een licht gebrande boon. Hoe donkerder de boon, hoe bitterder deze smaakt.

Wat is het verschil tussen een volautomatische koffiemachine en een pistonmachine?

Een pistonmachine is halfautomatisch, terwijl een volautomatische koffiemachine alles voor je doet. Bij een pistonmachinemaal je zelf de bonen en draai je de filterhouder zelf in de machine.

Een goede pistonmachine laat je dus zelf de maalgraad van je bonen bepalen. Op deze manier stem je de koffie helemaal af naar jouw smaak. Bovendien blijf je variëren, wat bij de meeste volautomaten niet mogelijk is. De pistonmachine bedien je bovendien handmatig.

Wil je zelf zoveel mogelijk controle hebben over de smaak van de koffie en hoe je deze maakt, dan is een pistonmachine de beste keuze. Het vergt wel wat oefening voordat je de machine onder de knie hebt, maar dan heb je ook wat. Wil je lekkere koffie en veel gebruiksgemak, kies dan voor een volautomatische koffiemachine.

hero illustration

Hoe testen we Volautomatische koffiemachines?

Om de beste Volautomatische koffiemachine te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Volautomatische koffiemachine-test hebben we 1463 Volautomatische koffiemachines geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Volautomatische koffiemachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Volautomatische koffiemachine-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Volautomatische koffiemachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Volautomatische koffiemachine in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1463 Volautomatische koffiemachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Volautomatische koffiemachines op een rij

1. Beste volautomatische koffiezetapparaat: DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee

 • list plusLevert een gladde en intense espresso met een volle crema
 • list plusVeelzijdig met melkschuiminstellingen en compatibiliteit met ESE-pods
 • list plusVerstelbare bedieningselementen en draagbaar ontwerp voor gebruikersvriendelijke ervaring

Nadelen DeLonghi De'Longhi All-in-One Combination Coffee

 • list plusOntbreekt aan aanpasbare instellingen voor koffiekenners
 • list plusHeeft geen ingebouwde koffiemolen
 • list plusEspresso kan iets waterig smaken in vergelijking met beter presterende machines

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.67
Gebruiksgemak
10
De De'Longhi EC685.M Dedica Zilver is een volautomatische koffiemachine die een compacte en betaalbare optie biedt voor wie thuis barista-stijl drankjes wil maken. Met zijn twee melkschuiminstellingen, dubbele lekbak en eenvoudige driedelige interface biedt deze machine veelzijdigheid en gemak. Hij is compatibel met Easy Serving Espresso (ESE) pods, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is.

Volgens TechRadar produceert de EC685.M gladde en intense espresso met een volle crema, en het melkschuimen is een fluitje van een cent. Het ontbreekt echter aan aanpasbare instellingen voor koffiekenners die meer controle willen over hun brouwsel. Ondanks dit is het een geschikte keuze voor beginners of mensen met kleinere keukens.

Espresso Tune benadrukt de instelbare en gebruiksvriendelijke aard van de EC685.M. Met programmeerbare bedieningselementen voor temperatuur en volume kunnen gebruikers hun koffie-ervaring personaliseren. Het compacte en duurzame roestvrijstalen ontwerp van de machine, samen met het draagbare ontwerp, maken het een handige optie. De afneembare watertank kan tot 35 ounces bevatten, en het RapidCappuccino-systeem zorgt voor een snelle levering van koffie. Bovendien biedt de EC685.M meer programmeerbare functies en een breder scala aan koffieopties in vergelijking met het vergelijkbare model EC680B.

TechGearLab vermeldt dat de EC685.M een compacte handmatige espressomachine is die een degelijke brouwervaring biedt. Hij heeft geen ingebouwde molen, dus gebruikers moeten investeren in een aparte molen of voorgemalen koffie kopen. De kwaliteit van de espresso is bovengemiddeld, hoewel het iets waterig kan smaken in vergelijking met beter presterende machines. De stoompijp produceert goede schuim voor cappuccino's, maar de textuur van de gestoomde melk kan worden verbeterd. Over het algemeen is het een goede optie voor mensen met beperkte keukenruimte, vooral als ze al een goede molen hebben.

De De'Longhi EC685M Dedica Deluxe Automatische Espressomachine, zoals beoordeeld op Amazon, wordt geprezen om zijn 15-bar professionele druk en instelbare bedieningselementen. Hij kan enkele of dubbele espresso, cappuccino of latte zetten, en de premium instelbare melkopschuimer stelt gebruikers in staat om het schuim- en stoomniveau aan te passen. De automatische flow-stopfunctie doseert de juiste hoeveelheid espresso, en de machine heeft een snelle opwarmtijd van 40 seconden.

Samengevat is de De'Longhi EC685.M Dedica Zilver een compacte en betaalbare volautomatische koffiemachine die gladde en intense espresso met een volle crema levert. Hij biedt veelzijdigheid met zijn melkschuiminstellingen en compatibiliteit met ESE-pods. Hoewel hij misschien geen aanpasbare instellingen heeft voor koffiekenners, is het een geschikte keuze voor beginners of mensen met beperkte keukenruimte. De instelbare bedieningselementen, duurzame roestvrijstalen behuizing en draagbare ontwerp maken hem gebruiksvriendelijk en handig. Gebruikers moeten echter wel weten dat hij geen ingebouwde molen heeft en de smaak van de espresso iets waterig kan zijn in vergelijking met beter presterende machines. Over het algemeen biedt de EC685.M een degelijke brouwervaring en is het een goede optie voor wie thuis barista-stijl drankjes wil maken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Jura E6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jura E6

 • list plusMet de aanpassingsmogelijkheden kunt u gepersonaliseerde koffiedranken maken.
 • list plusGeavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface maken het onderscheidend van traditionele koffiezetapparaten.
 • list plusLevert hoogwaardige espresso-drankjes die vergelijkbaar zijn met die van een café.

Nadelen Jura E6

 • list plusDe hogere prijs kan een beperkende factor zijn voor sommige consumenten.
 • list plusRegelmatig onderhoud en reiniging zijn nodig voor optimale prestaties.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.77
Functionaliteit
9.76
Gebruiksgemak
9.66
De JURA E6 Piano White is een volautomatische koffiemachine die belooft om de café-kwaliteit koffie-ervaring naar jouw huis te brengen. Deze Zwitserse espressomachine is populair vanwege zijn gemak en efficiëntie, waardoor gebruikers met één druk op de knop hoogwaardige espresso dranken kunnen maken.

Een van de opvallende kenmerken van de JURA E6 is de mogelijkheid tot aanpassing. Met vijf voorgeprogrammeerde specialiteiten en de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen, heb je de flexibiliteit om de hele dag door van jouw favoriete drankjes te genieten. De machine biedt ook meerdere temperatuurinstellingen en een heetwaterfunctie voor thee of cacao, waardoor het aan verschillende voorkeuren voldoet.

Volgens Rolling Stone is de JURA E6 een "barista in jouw keuken" die een bezoek aan een koffiebar overbodig maakt. Het artikel benadrukt het vermogen van de machine om bonen te malen, espresso's te zetten en melk op te schuimen met gemak, waardoor het een waardevolle investering is.

Amazon reviews benadrukken verder de mogelijkheden van de machine, met zijn dubbele melk- en espressosproeiers waarmee je gladde en heerlijke cappuccino's kunt maken. Gebruikers waarderen de aanpasbare opties en prijzen de JURA E6 omdat het een café-kwaliteit koffie-ervaring biedt in het comfort van hun eigen huis.

Een opmerkelijk kenmerk van de JURA E6 is de compatibiliteit met de Jura Glazen Melkcontainer, die apart kan worden aangeschaft. Deze toevoeging verbetert de mogelijkheden voor melkschuimen van de machine, waardoor je nog meer heerlijke en romige drankjes kunt maken.

Wat betreft de concurrentie, valt de JURA E6 op door zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke interface. Het vermogen om bonen te malen, espresso's te zetten en melk op te schuimen, allemaal met één druk op de knop, maakt het anders dan traditionele koffiemachines. Bovendien geven de aanpasbare opties en de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen het een voorsprong qua veelzijdigheid.

Hoewel de JURA E6 over het algemeen positieve beoordelingen heeft gekregen, zijn er enkele beperkingen om rekening mee te houden. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de prijs van de machine aan de hogere kant kan zijn, maar ze geloven dat het de investering waard is voor de kwaliteit van de koffie die het produceert. Daarnaast kan de JURA E6 regelmatig onderhoud en reiniging vereisen om optimale prestaties te waarborgen.

Al met al is de JURA E6 Piano White een hoogwaardige volautomatische koffiemachine die de café-ervaring naar jouw huis brengt. De aanpasbare opties, het gemak en het vermogen om hoogwaardige espresso dranken te leveren, maken het een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers. Hoewel het misschien een hoger prijskaartje heeft en regelmatig onderhoud vereist, is de JURA E6 een betrouwbare en efficiënte machine die jouw koffiezetervaring naar een hoger niveau tilt. Zoals een recensent zegt: "Deze zeer aanpasbare machine is elke cent waard."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Keurig K-Cafe Single-Serve K-Cup Coffee

Loading ...

Voordelen Keurig K-Cafe Single-Serve K-Cup Coffee

 • list plusUitzonderlijke waarde voor je geld, biedt gemak, aanpassingsvermogen en de mogelijkheid om thuis koffie van barista-kwaliteit te maken.
 • list plusIngebouwde WiFi-verbinding en compatibiliteit met smartphone-app voor verbeterd brouwproces en aanpassing.
 • list plusVerbeterde melkopschuimer met meerdere schuimniveaus en multistream-technologie voor het maken van een breed scala aan speciale dranken.

Nadelen Keurig K-Cafe Single-Serve K-Cup Coffee

 • list plusGroot formaat en omvangrijke melkopschuimer zijn mogelijk niet geschikt voor kleine keukens.
 • list plusDuurder in vergelijking met andere Keurig-modellen.
 • list plusMogelijk niet ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een eenvoudige kop zwarte koffie.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.49
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
9.38
De Keurig K-Café Smart koffiemachine is een uitstekende waarde voor je geld. Hij biedt gemak, aanpassingsmogelijkheden en de mogelijkheid om thuis koffie van barista-kwaliteit te maken. Voor een prijs van $250 valt deze volledig automatische koffiemachine op tussen zijn concurrenten vanwege zijn ingebouwde WiFi-verbinding, melkopschuimer en aanpasbare instellingen.

Een van de opvallende kenmerken van de K-Café Smart is de WiFi-mogelijkheid, waardoor gebruikers het brouwproces kunnen verbeteren en met gemak hoogwaardige drankjes kunnen maken. Volgens Consumer Reports is "het installeren van de K-Café Smart eenvoudig en de machine is gemakkelijk te gebruiken." De machine kan ook worden gekoppeld aan een smartphone-app voor verdere aanpassingen, waardoor hij zeer intuïtief is.

De verbeterde melkopschuimer onderscheidt de K-Café Smart van eerdere Keurig-modellen. Hij biedt drie niveaus voor warm melkschuim en koud melkschuim, waardoor gebruikers een breed scala aan speciale drankjes kunnen maken. De machine beschikt ook over de multistream-technologie, die de koffie in de capsule volledig doordrenkt om de maximale smaak te extraheren.

Wat betreft de prestaties, krijgt de Keurig K-Café Smart lof voor zijn strakke ontwerp, kleine formaat en vermogen om verschillende drankjes te brouwen. Volgens Coffee Affection is "de koffiesmaak goed en de espresso shots zijn sterk en rijk." De melkopschuimer is ook gemakkelijk te gebruiken en werkt goed met verschillende soorten melk.

Hoewel de K-Café Smart veel handige functies biedt, heeft hij ook enkele beperkingen. De machine heeft een groot formaat en een omvangrijke melkopschuimer, waardoor hij minder geschikt is voor kleine keukens. Hij is ook duurder in vergelijking met andere Keurig-modellen. Echter, als je waarde hecht aan gemak, aanpasbaarheid en de mogelijkheid om thuis koffie van barista-kwaliteit te maken, is de K-Café Smart een uitstekende keuze.

In vergelijking met zijn concurrenten op de markt valt de Keurig K-Café Smart op vanwege zijn WiFi-connectiviteit en verbeterde melkopschuimer. Als je echter de voorkeur geeft aan een eenvoudige kop zwarte koffie, is de Nespresso VertuoPlus van Breville misschien een meer betaalbare optie.

Samengevat is de Keurig K-Café Smart koffiemachine een uitstekende waarde voor je geld. Hij biedt gemak, aanpasbaarheid en de mogelijkheid om thuis koffie van barista-kwaliteit te maken. De WiFi-connectiviteit, verbeterde melkopschuimer en aanpasbare instellingen onderscheiden hem van eerdere Keurig-modellen. Hoewel hij een groot formaat heeft en duurder is in vergelijking met andere Keurig-modellen, maken zijn prestaties en veelzijdigheid hem een aanbevolen keuze voor degenen die een capsulemachine willen die espresso kan benaderen en vaak melk gebruiken in hun drankjes.

Verkrijgbaar bij:

4. Jura E8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jura E8

 • list plusEen strak ontwerp
 • list plusGemakkelijk te gebruiken
 • list plusHoogwaardige prestaties

Nadelen Jura E8

 • list plusRegelmatig onderhoud nodig

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
9.54
De Jura espressomachine is een volautomatische koffiemachine die een hoogwaardige brouwervaring biedt. Het onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn strakke design en geavanceerde functies. Volgens de review van Good Housekeeping is het de "Beste Slanke Automatische" koffiemachine, waarbij de compacte afmetingen en efficiëntie worden benadrukt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Jura espressomachine is het gebruiksgemak. De Philips 3200 Series volautomatische espressomachine wordt geprezen als de "Makkelijkst te Gebruiken", maar de Jura machine biedt een vergelijkbaar niveau van eenvoud. Hij is ontworpen om een gepersonaliseerde ervaring te bieden met zijn intuïtieve bedieningselementen en aanpasbare instellingen. Zoals de review van JURA LIVE vermeldt, hebben klanten de mogelijkheid om een persoonlijke sessie te boeken met een Jura expert, wat de toewijding van het merk aan klanttevredenheid en ondersteuning benadrukt.

Wat prestaties betreft, staat de Jura espressomachine bekend om zijn kwaliteitskoffie en espresso. De Perfect Brew review noemt de Jura E8, JURA Z8 en Jura A1 Super Automatic als enkele van de beste Jura espressomachines. Deze modellen worden geprezen om hun kwaliteit en prestaties, waardoor ze ideale keuzes zijn voor koffieliefhebbers. Daarnaast vereisen Jura koffiemachines regelmatig onderhoud, waaronder het gebruik van reinigingstabletten en het vervangen van het CLEARYL-filter. Dit zorgt ervoor dat de machine consistent heerlijke koffie levert.

In vergelijking met andere espressomachines op de markt, biedt de Jura espressomachine een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. De Time review benadrukt de L'OR Barista als de beste espressomachine voor beginners en de Nespresso Lattissima Pro als de beste capsule espressomachine. Hoewel deze machines hun verdiensten hebben, biedt de Jura espressomachine een meer uitgebreide en veelzijdige brouwervaring. Het stelt gebruikers in staat om verschillende formaten koffie te zetten en biedt een breder scala aan aanpassingsmogelijkheden.

Kortom, de Jura espressomachine is een topkandidaat in de categorie volautomatische koffiemachines. Het strakke design, gebruiksgemak en hoogwaardige prestaties maken het een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers. Hoewel het concurrentie heeft van andere merken en modellen, blinkt de Jura espressomachine uit in zijn vermogen om een gepersonaliseerde brouwervaring te bieden. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde koffieliefhebber, deze machine biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

Bekijk prijs

5. Volautomatisch systeem van topklasse: DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus Fully

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus Fully

 • list plusPersoonlijke instellingen voor gepersonaliseerde koffiedranken
 • list plusStrak en modern ontwerp met een gebruiksvriendelijk aanraakscherm
 • list plusProduceert consistent romig schuim met het LatteCrema-systeem

Nadelen DeLonghi De'Longhi Dinamica Plus Fully

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere modellen
 • list plusMogelijk niet geschikt voor degenen die de voorkeur geven aan handmatige brouwmethoden

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
8.99
De De'Longhi Dinamica Plus Volautomatische Koffiemachine & Espresso Machine is een eersteklas volledig geautomatiseerd systeem dat tegemoetkomt aan de behoeften van koffieliefhebbers die thuis een barista-ervaring willen hebben. Het biedt een scala aan aanpasbare instellingen en levert moeiteloos koffies van hoge kwaliteit.

Een van de opvallende kenmerken van de Dinamica Plus is zijn vermogen om het hele koffiezetproces te bestrijken, van het malen van bonen tot het zetten van koffie en het opschuimen van melk. Volgens TechRadar kunnen gebruikers de drankgrootte, het aroma en het schuimniveau aanpassen, die kunnen worden opgeslagen in gebruikersprofielen voor gemak. Deze mate van aanpassing zorgt ervoor dat gebruikers van hun favoriete koffiebar drankjes kunnen genieten precies zoals zij het willen.

Het ontwerp van de machine is strak en modern, met een 3,5-inch kleurentouchscreen dat het gemakkelijk maakt om door de verschillende instellingen en opties te navigeren. Het beschikt ook over automatische reiniging en een geïntegreerde bonenmaler, waardoor de noodzaak voor aparte apparaten wordt geëlimineerd en het koffiezetproces wordt gestroomlijnd.

Wat prestaties betreft, blinkt de Dinamica Plus uit in het produceren van romig schuim voor lattes en cappuccino's. Het LatteCrema-systeem, zoals benadrukt door EspressoVerse, levert consequent perfect, romig schuim. De machine biedt ook een kegelvormige maalmolen met 13 maalstanden, waardoor een gelijkmatige maalgraad wordt gegarandeerd voor optimale smaakextractie.

Hoewel de Dinamica Plus een premium koffie-ervaring biedt, heeft deze wel een hoger prijskaartje in vergelijking met andere modellen. Echter, voor degenen die waarde hechten aan gemak en aanpassing, is deze volautomatische koffiemachine de investering waard. Zoals TechRadar stelt, is het ideaal voor koffieliefhebbers die weinig tijd hebben en willen genieten van hun favoriete drankjes thuis zonder gedoe van handmatig malen en zetten.

Kortom, de De'Longhi Dinamica Plus Volautomatische Koffiemachine & Espresso Machine is een eersteklas optie voor degenen die een hoogwaardige, aanpasbare koffie-ervaring thuis willen hebben. De geavanceerde functies, zoals het LatteCrema-systeem en de geïntegreerde molen, maken het onderscheidend ten opzichte van concurrenten. Hoewel het duurder kan zijn dan andere modellen, maken het gemak en het vermogen om barista-stijl drankjes te leveren het een waardevolle investering voor koffieliefhebbers.

Om TechRadar te citeren: "De De'Longhi Dinamica Plus is een hoogwaardige bonen-naar-kop koffiemachine die aanpasbare instellingen en barista-stijl koffies biedt met één druk op de knop." En volgens EspressoVerse: "Het opvallende kenmerk is het LatteCrema-systeem, dat elke keer perfect, romig schuim produceert."

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Jura A1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jura A1

 • list plusSuperieure filtratiecapaciteiten in vergelijking met eerdere generaties.
 • list plusLangdurig, gaat lang mee en houdt de koffie lekker van smaak.
 • list plusSpeciaal ontworpen voor Jura ENA en Impressa koffiemachines.

Nadelen Jura A1

 • list plusEr zijn andere opties beschikbaar op de markt.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.51
Functionaliteit
8.69
Gebruiksgemak
9.47
De JURA Claris Blue+ Waterfilter is een onmisbaar accessoire voor Jura koffiemachines, waaronder populaire modellen zoals de GIGA 5, IMPRESSA Z9, Z7, J95, J9.3, F8, F7, C9, C60, A9, ENA 9, ENA Micro 9,5,1 en IMPRESSA F50. Deze set van 3 waterfilters is ontworpen om de kwaliteit van je koffie te verbeteren door onzuiverheden in het water te verminderen. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 van de 5 sterren uit 247 beoordelingen, zijn deze filters zeer geliefd bij klanten.

Een van de opvallende kenmerken van de JURA Claris Blue+ Waterfilter is zijn superieure filtratievermogen in vergelijking met eerdere generaties. Volgens een tevreden klant "verwijdert de cartridge een speciale organische toevoeging bijna al het koolstof en vermindert het aanzienlijk de noodzaak van ontkalken." Dit betekent dat je kunt genieten van een schonere en smaakvollere kop koffie zonder je zorgen te hoeven maken over frequent onderhoud.

De JURA Claris Blue+ Waterfilter staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Het wordt aanbevolen om het filter te vervangen na 50 liter watergebruik of elke 2 maanden. Dit zorgt ervoor dat je de beste prestaties uit je koffiemachine haalt en de levensduur ervan verlengt. Zoals een klant opmerkte: "Deze filters zijn de beste die ik heb gebruikt. Ze gaan lang mee en houden de koffie heerlijk van smaak."

Wat betreft het ontwerp en de compatibiliteit is de JURA Claris Blue+ Waterfilter speciaal afgestemd op Jura ENA en Impressa koffiemachines. Het is een moeilijk te vinden filter dat door Jura in Zwitserland is gemaakt. De filtercartridge is CE-gecertificeerd en vermindert chlooramine, waardoor de kwaliteit van je koffie nog verder verbetert.

Hoewel de JURA Claris Blue+ Waterfilter overweldigend positieve beoordelingen heeft ontvangen, is het vermeldenswaard dat er andere opties beschikbaar zijn op de markt. Klanten hebben alternatieven genoemd zoals de Jura Clearyl/Claris Water Care Cartridge en compatibele filters zoals de PUREUP vervanging voor Jura® Waterfilter. Deze opties zijn geschikt voor verschillende voorkeuren en budgetten, zodat klanten de beste keuze kunnen maken die past bij hun behoeften.

Samenvattend is de JURA Claris Blue+ Waterfilter een topaccessoire voor Jura koffiemachines. Het superieure filtratievermogen, de duurzaamheid en de compatibiliteit maken het een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers. Hoewel er alternatieven beschikbaar zijn, biedt de JURA Claris Blue+ Waterfilter een betrouwbare en hoogwaardige oplossing. Als je je koffie-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen en de prestaties van je Jura koffiemachine wilt behouden, is deze waterfilter een slimme investering.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Opmerkelijk eenvoudig te bedienen: PHILIPS 3200 Series Fully Automatic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PHILIPS 3200 Series Fully Automatic

 • list plusIk ben slank en stijlvol met een glanzende zwarte afwerking en chroomachtige rand.
 • list plusIk ben gemakkelijk te gebruiken met een touchscreen bedieningspaneel en een intuïtief touch display.
 • list plusIk maak in enkele seconden heerlijke drankjes met instelbare maalinstellingen en Aroma Extract systeem.

Nadelen PHILIPS 3200 Series Fully Automatic

 • list plusMijn espresso is misschien niet zo sterk als gewenst en mijn crema is dun en verdwijnt snel.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.93
De Philips 3200 Series volautomatische espressomachine is een strakke en gebruiksvriendelijke koffiemaker met handige opties voor aanpassing. Het heeft een glanzende zwarte afwerking met chroomachtige accenten, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De machine meet 17 x 14,6 x 9,7 inch, waardoor hij relatief smal is en ruimtebesparend.

Een van de opvallende kenmerken van de Philips 3200 Series is het gebruiksgemak. Volgens Tom's Guide is de machine "opmerkelijk eenvoudig te bedienen", met een touchscreen bedieningspaneel dat het zetten en aanpassen van dranken moeiteloos maakt. Het installatieproces is eenvoudig en het intuïtieve aanraakscherm maakt het selecteren van je favoriete koffie gemakkelijk.

Wat betreft prestaties levert de Philips 3200 Series heerlijke drankjes in enkele seconden. De koffie is sterk, aromatisch en brengt de verschillende smaken van verschillende soorten bonen goed naar voren. Met de machine kun je eenvoudig de maalinstellingen aanpassen om de gewenste koffiesterkte te bereiken. Het Aroma Extract systeem zorgt voor de perfecte temperatuur, aroma en crema in elke kop.

Een mogelijke beperking die in de recensies wordt genoemd, is dat de espresso die de machine produceert mogelijk niet zo sterk is als gewenst, en de crema dun is en snel verdwijnt. Maar de smaak is goed en niet overdreven bitter.

De Philips 3200 Series biedt ook handige functies voor melkdranken. Het wordt geleverd met het LatteGo-melksysteem, dat zijdezacht melkschuim levert voor cappuccino's en andere melkgebaseerde recepten. De machine heeft een verwijderbare container voor gestoomde melk, en het tweedelige melksysteem kan in slechts 15 seconden worden gereinigd.

De duurzaamheid van de machine is nog een verkooppunt. De keramische maalwerken kunnen tot wel 20.000 kopjes koffie meegaan, waardoor de beste smaak uit je bonen wordt gehaald. De volledig verwijderbare zetgroep en vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het schoonmaken een fluitje van een cent.

Vergeleken met andere espressomachines op de markt, valt de Philips 3200 Series op door zijn gebruiksgemak en handige functies. Het is een geweldige keuze voor zowel beginners als experts, met een combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid.

Samengevat is de Philips 3200 Series volautomatische espressomachine een betrouwbare en gebruiksvriendelijke koffiemaker. Het biedt gemak, aanpassingsmogelijkheden en levert heerlijke drankjes in enkele seconden. Hoewel het enkele beperkingen kan hebben qua espressosterkte en crema-dikte, blinkt het uit in gebruiksgemak en algemene prestaties. Als je op zoek bent naar een volautomatische koffiemaker die eenvoudig te bedienen is en geweldige koffie levert, is de Philips 3200 Series het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Jura D6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jura D6

 • list plusBetaalbaar
 • list plusGebruiksvriendelijke interface
 • list plusBiedt gemak en een verscheidenheid aan functies

Nadelen Jura D6

 • list plusPrijs kan hoog zijn voor sommige potentiële kopers
 • list plusAfwezigheid van een omleidingskanaal voor het gebruik van voorgemalen koffie
 • list plusDe Aroma G2-molen kan resulteren in een iets minder gladde maling in vergelijking met de Aroma G3-molen

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
8.39
De Jura D6 volautomatische koffiemachine is een betaalbare en gebruiksvriendelijke optie die gemak en verschillende functies biedt voor een heerlijk kopje koffie. Met zijn geïntegreerde molen en 15-bar pomp zorgt hij voor nauwkeurige dosering en maximale extractie van smaak. De verstelbare uitloop maakt het mogelijk om hogere kopjes te gebruiken, zodat aan verschillende voorkeuren wordt voldaan. De machine maakt ook gebruik van de Pulse Extraction Process (PEP) technologie, wat resulteert in smaakvolle koffie met een rijke crema.

Volgens Caffeinated Face biedt de Jura D6 een naadloze koffiezetervaring met zijn éénknopsbediening. De Jura Smart Connect App voegt een extra laag van gemak toe, waardoor gebruikers de machine kunnen bedienen vanaf hun smartphones of tablets. De prijs kan echter wat hoog zijn voor sommige potentiële kopers.

Fluent in Coffee benadrukt de aanpasbare opties van de Jura D6, waarmee gebruikers hun koffie naar hun voorkeur kunnen afstemmen. Hoewel het de Aroma G2 molen heeft, wat mogelijk resulteert in een iets minder gladde maling in vergelijking met de Aroma G3 molen, behoudt het nog steeds het aroma en de smaak van de koffiebonen. Een nadeel is het ontbreken van een bypass-kanaal voor het gebruik van voorgemalen koffie. Het PEP-technologiesysteem van het zetsysteem zorgt er echter voor dat de espresso een zoete smaak heeft en vermindert het risico op bitterheid of zuurheid.

Wat betreft alternatieven, zowel Caffeinated Face als Fluent in Coffee noemen vergelijkbare opties zoals de DeLonghi EC685M Dedica Pistonmachine, de KRUPS EA8250 Espresseria Volautomatische Espressomachine, de Mr. Coffee ECMP1000 Espressomachine en de Delonghi Esam3300. Deze alternatieven bieden vergelijkbare functies en 15-bar pompen, waardoor potentiële kopers een reeks opties hebben om te overwegen.

Over het algemeen is de Jura D6 een veelzijdige espressomachine die geschikt is voor individuen of kleine huishoudens. Zijn betaalbaarheid, gebruiksvriendelijke interface en aanpasbare opties maken het een aantrekkelijke keuze voor koffieliefhebbers. Het ontbreken van een bypass-kanaal en het gebruik van de Aroma G2 molen kunnen echter potentiële beperkingen zijn voor sommige kopers. Ondanks deze beperkingen valt de Jura D6 op door zijn handige functies en het vermogen om een smaakvol kopje koffie met een rijke crema te leveren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Nespresso Vertuo Plus Coffee and

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nespresso Vertuo Plus Coffee and

 • list plusVeelzijdige en innovatieve volautomatische koffiemachine
 • list plusAanpasbare brouwervaring met verstelbare watertank
 • list plusLevert heerlijke koffie en espresso met optimale temperatuur en snelheid

Nadelen Nespresso Vertuo Plus Coffee and

 • list plusLeest alleen Nespresso-pods, waardoor de opties voor alternatieve merken beperkt zijn
 • list plusDure pods in vergelijking met andere opties
 • list plusPods zijn gemaakt van aluminium, wat moeilijk te recyclen kan zijn

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
8.26
De Nespresso Vertuo Plus Koffie- en Espressomachine is een veelzijdige en innovatieve volautomatische koffiemachine die opvalt op de markt. Met zijn Centrifusion brouwproces en verstelbare waterreservoir biedt het een aanpasbare brouwervaring en levert het heerlijke koffie en espresso. De machine maakt gebruik van barcodedata om de brouwparameters aan te passen voor elke capsule, wat zorgt voor een optimale temperatuur en snelheid voor elke drankje.

Volgens Good Housekeeping is de Nespresso Vertuo Plus de beste capsule-espresso en koffiemachine. Het is redelijk geprijsd in vergelijking met andere Nespresso-modellen en biedt automatische instellingen op basis van de ingevoegde koffiecapsules. De machine heeft een enkele knop die meerdere functies vervult, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. De kwaliteit van de koffie is smaakvol en aromatisch, en er is een breed scala aan compatibele cups beschikbaar.

De TechRadar-review benadrukt het strakke ontwerp van de Vertuo Plus en zijn zelfstandige karakter. Het Centrifusion brouwproces produceert consequent koffie van goede kwaliteit met een rijke crema. De machine leest echter alleen Nespresso-capsules, wat de opties voor alternatieve merken beperkt. De cups zelf zijn duurder in vergelijking met andere opties, en het gebruik van een kleiner kopje kan het brouwproces verstoren. De machine biedt vier maten koffie: Alto, Koffie, Gran Lungo en Espresso.

Een van de opvallende kenmerken van de Vertuo Plus, zoals vermeld in de Tom's Guide-review, is zijn centrifusion brouwtechniek. Deze techniek zorgt voor een evenwichtige waterverdeling en een rijke crema. De machine leest ook de barcode op elke cup voor optimale temperatuur en snelheid. Het ontwerp is minimalistisch en compact, waardoor het geschikt is voor kleine ruimtes. De flexibele plaatsing van het waterreservoir maakt aanpassing mogelijk op basis van de beschikbare ruimte.

Over het algemeen is de Nespresso Vertuo Plus Koffie- en Espressomachine een eersteklas volautomatische koffiemachine die hoogwaardige koffie biedt met een stijlvol ontwerp. Het blinkt uit in zijn brouwtechniek en produceert smaakvolle en aromatische koffie met een rijke crema. Het is echter belangrijk om op te merken dat de machine alleen Nespresso-cups leest, die duurder zijn in vergelijking met andere merken. Bovendien zijn de cups gemaakt van aluminium, wat recycling moeilijk kan maken. Ondanks deze beperkingen is de Vertuo Plus een waardevolle investering voor koffieliefhebbers die waarde hechten aan gemak en kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Jura ENA 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jura ENA 4

 • list plusPrachtig compact ontwerp en oog voor detail
 • list plusMulti-level G3 Aroma-molen zorgt voor snel en stil malen
 • list plusIntuïtieve gebruikersinterface maakt bediening eenvoudig

Nadelen Jura ENA 4

 • list plusOntbreekt een melkschuimsysteem
 • list plusKan mogelijk geen grotere kopjes accommoderen
 • list plusGeen heetwaterdispenser
 • list plusRelatief duur in vergelijking met vergelijkbare koffiemachines
 • list plusBeperkt in drinkopties
 • list plusVereist aparte aankoop voor WiFi-connectiviteit

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.86
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
8.37
De Jura ENA 4 is een volautomatische koffiemachine die uitblinkt in het zetten van espresso's en zwarte koffiedranken. Met zijn prachtige compacte ontwerp en oog voor detail is het een aantrekkelijke toevoeging aan elke keuken. De Multi-level G3 Aroma-molen zorgt voor snel en stil malen, terwijl de intuïtieve gebruikersinterface het bedienen een fluitje van een cent maakt. De CLEARYL slimme filters elimineren de noodzaak van ontkalken, wat het koffiezetproces gemakkelijker maakt.

Volgens Your Coffee and Tea is de ENA 4 een geweldige keuze voor puristische koffiedrinkers die kwaliteit en design belangrijk vinden. Het mist echter een melksysteem, wat teleurstellend kan zijn voor liefhebbers van melkdranken. Het kan ook geen grotere kopjes accommoderen en heeft geen heetwaterdispenser. Qua prijs is de ENA 4 relatief duur in vergelijking met andere koffiemachines met vergelijkbare functies.

Coffee A to Z benadrukt de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden van de ENA 4. Het heeft vooraf ingestelde functies voor enkele of dubbele shots espresso en kan ook enkele of dubbele kopjes Lungo zetten. De koffiesterkte en maalinstellingen kunnen worden aangepast en opgeslagen voor toekomstig gebruik. De energiebesparende technologieën van de machine, zoals de Energy Save Mode en programmeerbare uitschakeltimer, dragen bij aan de aantrekkingskracht ervan.

De Jura ENA 4 maakt gebruik van Jura's Smart CLEARYL waterfiltratiesysteem en Aroma G3-molen om de beste kwaliteit koffie te garanderen. Het beschikt ook over het Pulse Extraction Process voor een optimale extractietijd, wat resulteert in uitzonderlijke espresso-kwaliteit. De verstelbare koffie-uitloop kan verschillende kopmaten accommoderen en onderhoudstaken zijn eenvoudig uit te voeren. De roestvrijstalen, aluminium, plastic en siliconen constructie van de machine zorgt voor duurzaamheid, terwijl het compacte formaat geschikt is voor kleine ruimtes.

Home Coffee Expert prijst de Jura E4 vanwege de ongelooflijke espresso-kwaliteit en strakke design. Het is gemakkelijk te gebruiken, met een paar knoppen en een display om instellingen aan te passen. De machine biedt ook compatibiliteit met smartphone-apps voor extra gemak. Het is echter beperkt in zijn drankopties en vereist een aparte aankoop voor WiFi-connectiviteit.

De Jura ENA 4, zoals beoordeeld door Coffee Reliever, is een compacte en efficiënte automatische koffiemachine met één druk op de knop bediening. Het kan verschillende koffiedranken produceren in slechts 20 seconden, dankzij de ingebouwde maalmolen. De luchtdichte afdichting van de bonencontainer zorgt voor behoud van versheid, waardoor de koffie het best smaakt. De Pulse Extraction Process (PEP) technologie van de machine garandeert optimale extractie, wat resulteert in een zachtere en romigere drank. De poedergoot en de slimme CLEARYL waterfilter dragen bij aan het gemak en gebruiksgemak van de machine.

Kortom, de Jura ENA 4 is een eersteklas automatische koffiemachine die uitblinkt in het zetten van espresso's en zwarte koffiedranken. De belangrijkste kenmerken zijn de Multi-level G3 Aroma-molen, intuïtieve gebruikersinterface en CLEARYL slimme filters. Hoewel het misschien geen melksysteem en enkele extra functies heeft, biedt het een uitzonderlijke kwaliteit koffie en een strak design. Het compacte formaat maakt het geschikt voor kleine ruimtes. Het is echter relatief duur in vergelijking met de functies die het biedt. Als je kwaliteit en design belangrijk vindt en graag puur koffie drinkt, is de Jura ENA 4 een uitstekende keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Volautomatische koffiemachines. Er zijn immers 1463 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!