Bestenu

Beste volautomatische koffiemachines - feb. 2023

Met meer dan 125 volautomatische koffiemachines op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste volautomatische koffiemachines op een rij

De top 10 beste volautomatische koffiemachines

01Score: 9.9
BluMill zwart , rosé goud
BluMill zwart , rosé goud
BluMill
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.8
Philips EP2231/40 zwart en rvs-afwerking
Philips EP2231/40 zwart en rvs-afwerking
Philips
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.7
Krups EA8150 zwart
Krups EA8150 zwart
Krups
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.6
Philips 5400 EP5447/90 zwart | rvs
Philips 5400 EP5447/90 zwart | rvs
Philips
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.5
De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zwart
De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zwart
De'Longhi
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.5
Philips 2200 EP2230/10 matzwart
Philips 2200 EP2230/10 matzwart
Philips
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.5
Philips EP4346/70 zwart | grijs
Philips EP4346/70 zwart | grijs
Philips
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.4
Krups 0010942218647 zwart
Krups 0010942218647 zwart
Krups
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.4
De'Longhi ECAM20.110.B zwart
De'Longhi ECAM20.110.B zwart
De'Longhi
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
JURA E6 Piano Black
JURA E6 Piano Black
JURA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Volautomatische Koffiemachine Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Je bent een koffieliefhebber en daarom op zoek naar de beste koffiemachine. Veel mensen geven de voorkeur aan een volautomatische koffiemachine. Waarom dit is en waar je op let bij de aankoop van zo'n apparaat, lees je in de onderstaande koopgids!

Hoe maak je een volautomatische koffiemachine schoon?

Het is belangrijk dat je je volautomatische koffiemachine goed schoon houdt, want achterstallig onderhoud beïnvloedt de smaak van je koffie op een negatieve manier. Spoel daarom je koffiemachine elke dag door en reinig de onderdelen die in contact komen met melk.

Door alles goed schoon te houden geef je bacteriën geen kans en voorkom je bovendien verstoppingen. Als eerste maak je dagelijks de watertank schoon door deze om te spoelen en af te drogen. Vervolgens maak je het lekbakje leeg en spoel je deze ook om. Vergeet ook het rooster niet.

Het opvangbakje voor de koffiedrab maak je ook leeg. Vergeet deze niet schoon te maken: dit is de ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Hetzelfde geldt voor alle onderdelen die in aanraking komen met melk. De meeste koffiemachines hebben een automatische spoelstand. Eens per maand voeg je een reinigingsmiddel toe, en de machine doet de rest.

Heeft de machine een geïntegreerde melk kan, dan heeft deze een automatisch reinigingsprogramma. Met één druk op de knop doorloopt je koffiemachine het reinigingsprogramma. Vergeet je koffiemachine ook niet te ontkalken. Volg hiervoor de instructies van je koffiemachine.

Wat voor bonen kun je gebruiken met een volautomatische koffiemachine?

Je gebruikt koffiebonen naar keuze. Er zijn verschillende koffiebonen te krijgen. De meest bekende zijn de arabicabonen en robustabonen. De meest gedronken koffie is gemaakt van de arabicaboon. De robustaboon is iets bitterder en wordt hierdoor nooit puur gedronken, maar wel in melanges.

Hoe langer de koffieboon is gebrand, hoe intensiever de smaak van de koffie. Houd je niet van sterke koffie, kies dan voor een lichtere koffieboon. In de lichtere koffiebonen vind je de fruittonen terug: deze geven een frisse afdronk.

Het komt bij koffiebonen vooral neer op smaak. Dat maakt experimenteren net leuk! Probeer verschillende melanges en kom er op die manier achter welke koffie voor jou is. Je vindt vaak proefpakketjes van verschillende merken. Deze geven je de kans om op een voordelige manier verschillende bonen uit te proberen.

Wat voor maalschijven zijn het beste in een volautomatische koffiemachine?

Er zijn verschillende maalschijven. Hoe dan ook zijn deze beter dan mesjes. Deze hakken de koffiebonen als het ware klein en terwijl dit prima is voor een filterkoffie-apparaat, is dit niet fijn genoeg voor je automatische koffiemachine. Welk materiaal het beste is voor een maalschijf is moeilijk te zeggen, want ze hebben allemaal hun eigen voordelen.

Zo zijn er maalschijven die gemaakt zijn van metaal, maar er zijn ook keramische maalschijven. Het nadeel van metaal is dat het warm wordt. Hierdoor kan er een smaakverschil ontstaan, maar alleen de fijnproever zal dit merken. Metalen maalschijven zijn wél goedkoper dan keramische maalschijven.

Keramische maalschijven gaan daarentegen langer mee dan metalen maalschijven. Keramische maalschijven zijn niet alleen duurzamer, maar worden ook niet warm waardoor er geen smaakverschil ontstaat.

Er is ook nog een verschil in de vorm van de maalschijven. Er zijn konische en vlakke maalschijven. Konische maalschijven worden minder warm dan vlakke maalschijven, maal welke maalschijven het beste zijn voor je bonen? Daar zijn de meningen over verdeeld. Veel mensen zeggen dat vlakke maalschijven een constantere maling geven dan konische maalschijven.

In volautomatische koffiemachines vind je meestal kegelvormige (konische) maalschijven. In de goede handmatige koffiemolens vind je vrijwel altijd schijven die in beweging komen als je de hendel rond draait.

Wat voor maalschijven je koffiemachine ook heeft, het belangrijkste is dat je de afstand tussen de maalschijven in kunt stellen. Hierdoor stel je de maalgraad in, die vervolgens de smaak van je koffie meebepaalt. De meeste maalschijven in volautomatische koffiemachines zijn traploos instelbaar.

Maak je met elke volautomatische koffiemachine ook melkspecialiteiten zoals latte en cappuccino?

Met een volautomatische koffiemachine zet je meestal ook melkspecialiteiten. Koffiemachines kunnen op verschillende manieren melk opschuimen. Drink je veel melkspecialiteiten? Koop dan een volautomatische koffiemachine met een automatisch stoompijpje. Je vult een beker met melk en zet deze onder de stoompijp en de machine doet de rest.

Sommige koffiemachines hebben een melkreservoir. Met deze methode zet je ook eenvoudig een cappuccino. Er zijn melkreservoirs met en zonder leidingen. Heeft je melkreservoir geen leidingen, dan reinig je deze gemakkelijker.

Weer andere machines hebben een melkslangetje waarmee je de melk opschuimt vanuit een reservoir of pak. Heeft je automatische koffiemachine een stoompijpje, maar is deze niet automatisch? Dan neemt dit wat meer tijd in beslag, en het vergt wat oefening. Zodra je dit onder de knie hebt, maak je de lekkerste cappuccino's.

Kun je met je automatische koffiemachine geen melkspecialiteiten maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om een goede melkopschuimer te kopen en hiermee je melk op te schuimen. Op die manier geniet je toch van een lekkere cappuccino.

Waarom smaakt mijn koffie niet goed?

Investeer je in een goede koffiemachine, dan mag je verwachten dat de smaak van je koffie er beter op wordt. Is dit niet het geval, dan zijn er een aantal stappen die je thuis kunt ondernemen om de smaak te verbeteren.

Is jouw koffie te zuur, pas de maalgraad dan aan door deze fijner te laten malen. Doe dit stap voor stap en niet met grote sprongen. Als je koffie juist te bitter smaakt, experimenteer dan door de maalgraad grover in te stellen. Ook dit doe je met kleine stapjes en alleen tijdens het malen. Krijg je de koffie niet perfect, blijf dan experimenteren totdat je tevreden bent.

Gebruik daarnaast altijd vers water. Daarmee behaal je de beste smaak. Je kunt ook experimenteren met de hoeveelheid water. Gebruik minder water als je koffie te slap is en gebruik meer water als je koffie te sterk of te bitter smaakt.

Reinig je machine daarnaast ook regelmatig. Oude koffieresten veroorzaken een bittere smaak. De zetgroep reinig je elke twee weken. Maak hierbij alles rondom de zetgroep ook schoon en spoel de machine door.

Experimenteer ook met verschillende soorten koffiebonen. De ene boon is zuurder of bitterder dan de andere koffieboon. Als je niet zo van bittere koffie houdt, kies dan voor een licht gebrande boon. Hoe donkerder de boon, hoe bitterder deze smaakt.

Wat is het verschil tussen een volautomatische koffiemachine en een pistonmachine?

Een pistonmachine is halfautomatisch, terwijl een volautomatische koffiemachine alles voor je doet. Bij een pistonmachinemaal je zelf de bonen en draai je de filterhouder zelf in de machine.

Een goede pistonmachine laat je dus zelf de maalgraad van je bonen bepalen. Op deze manier stem je de koffie helemaal af naar jouw smaak. Bovendien blijf je variëren, wat bij de meeste volautomaten niet mogelijk is. De pistonmachine bedien je bovendien handmatig.

Wil je zelf zoveel mogelijk controle hebben over de smaak van de koffie en hoe je deze maakt, dan is een pistonmachine de beste keuze. Het vergt wel wat oefening voordat je de machine onder de knie hebt, maar dan heb je ook wat. Wil je lekkere koffie en veel gebruiksgemak, kies dan voor een volautomatische koffiemachine.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische volautomatische koffiemachine reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste volautomatische koffiemachine ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over volautomatische koffiemachines, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle volautomatische koffiemachines die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke volautomatische koffiemachines het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van volautomatische koffiemachines stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste volautomatische koffiemachines op een rij

1 - BluMill zwart , rosé goud

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill zwart , rosé goud

 • list plusDeze volautomatische koffiemachine heeft een mooi uiterlijk, wat ideaal is voor een moderne keuken.
 • list plusHet eenvoudig bijvullen van het melkreservoir maakt het maken van cappuccino's veel sneller en gemakkelijker.
 • list plusDoor het kleine formaat is deze volautomatische koffiemachine gemakkelijk te verplaatsen.

Nadelen BluMill zwart , rosé goud

 • list plusEen nadeel van deze volautomatische koffiemachine is dat het redelijk veel lawaai maakt tijdens het maken van cappuccino's.
 • list plusDe temperatuur van de koffie kan niet worden ingesteld, waardoor de koffie niet altijd de perfecte temperatuur heeft.
 • list plusEen nadeel van deze volautomatische koffiemachine is dat het niet geschikt is voor plantaardige melk, waardoor de smaak van de koffie hieronder kan lijden.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Met deze koffiemachine van BluMill zet u koffie als een echte Italiaan. Het koffie apparaat is geschikt voor zowel, cappuccino, espresso en latte machiato, én is voorzien van een automatische melkopschuimer. Met een vermogen van bijna 1500 Watt en een waterreservoir van 1,2 liter maakt u gemakkelijk meerdere koffievariaties achter elkaar. Voordelen ✓ Ook geschikt voor dubbele espresso ✓ Geschikt voor ieder type melk: koemelk, soya- en haver- en amandelmelk ✓ Groot waterreservoir van 1,2L ✓ Inclusief melkopschuimer ✓ Inclusief maatlepel en stamper ✓ Inclusief clean functie voor de melktuit ✓ Verkrijgbaar in zilver en zwart/rosé Uw favoriete koffie in een handomdraai Het koffieapparaat heeft 3 handige knoppen waarmee u eenvoudig aangeeft voor welke type koffie u wilt gaan. Kies eerst uw favoriete gemalen koffie en vul daarmee het filter. Er worden twee filters meegeleverd voor een enkele of dubbele espresso. Met de meegeleverde maatlepel en stamper, heeft u altijd de juiste hoeveelheid koffie. Vervolgens voegt u naar wens uw favoriete type melk toe, et voilà - de BluMill Koffiemachine doet de rest! Het apparaat warmt snel op en heeft een uitneembaar afdruipprooster en uitschuifbaar plateau, waardoor hij geschikt is voor zelfs de kleinste koffiekopjes. Eenvoudig te reinigen Het waterreservoir en melkreservoir kunnen na gebruik schoongemaakt worden in de vaatwasser. De rest maakt u schoon met een sopje. Om de melktuit na ieder gebruik goed schoon te maken zit er een speciale clean functie op. De filters bergt u handig aan de achterkant op, zodat deze niet los rondslingeren. Let op! - U dient het het rode dopje onderaan het waterreservoir eerst te verwijderen voor gebruik - U dient de koffiemachine voor gebruik eerst te ontluchten, zoals in de gebruiksaanwijzing wordt beschreven. - U kunt bij deze koffiemachine alleen gebruikmaken van gemalen koffie(bonen). Inhoud pakket BluMill Koffiemachine Melkopschuimer Maatbeker & stamper Portafilter in 2 maten Gebruiksaanwijzing Specificaties Stroomvoorziening: 220 – 240 V~ 50 Hz Vermogen: 1230-1470W Capaciteit waterreservoir: 1200 ml Capaciteit melkreservoir: 700 ml

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Philips EP2231/40 zwart en rvs-afwerking

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips EP2231/40 zwart en rvs-afwerking

 • list plusJe krijgt een uitstekende kwaliteit voor de prijs die je betaalt.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.
 • list plusJe hoeft het apparaat maar minimaal te onderhouden.

Nadelen Philips EP2231/40 zwart en rvs-afwerking

 • list plusHet waterreservoir vult snel op.
 • list plusHet apparaat maakt veel lawaai.
 • list plusHet is moeilijk om het binnenwerk schoon te maken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Geniet met één druk op de knop van heerlijke koffievariaties, zoals espresso, koffie en cappuccino met de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 - Espressomachine - Zwart/RVS. Met het LatteGo melksysteem geef je je koffie eenvoudig een zijdezacht melkschuimlaagje en het is in slechts 15 seconden schoon te maken. Met het intuïtieve touchdisplay kun je eenvoudig je favoriete koffie selecteren en door middel van de drie verschillende instellingen je voorkeuren aanpassen. De Philips 2200 serie bevat 100% keramische molens, waarmee je 20.000 koppen kan zetten van hoogwaardige kwaliteit. Tevens hoef je dankzij het AquaClean-filter tot 5.000 kopjes je machine niet te ontkalken*. Belangrijkste kenmerkenvan de Philips LatteGo Espressomachine: Verleng de levensduur van jouw Philips Espresso machine met de apart verkrijgbare onderhoudsartikelen. Je espressomachine dient regelmatig te worden ontkalkt om optimale prestaties en de best mogelijke smaak van de koffie te garanderen. Deze speciale ontkalker voor espressomachines verwijdert kalkresten uit je machine. Daarnaast bieden we ook reinigers aan voor het schoonmaken van het melkdoorloopsystem. Deze reiniger zorgt ervoor dat alle melkrestjes van alle componenten verwijderd worden en dat het melkdoorloopsysteem hygiënisch schoon wordt. Voor overige onderhoudsartikelen, bekijk ook eens onze koffie-olieverwijderingstabletten. Binnen een handomdraai genieten van een kopje koffie. Geniet van jouw favoriete dranken op speciale momenten. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een drankje met melk, de volautomatische koffiemachine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd! LatteGo melksysteem Doe een laagje zijdezachte melkschuim bij jouw koffie. Het LatteGo melksysteem mixt bij hoge snelheid melk en lucht in de ronde melkopschuimkamer, en voegt romig melkschuim toe aan jouw kopje op precies de juiste temperatuur zonder te knoeien.Ons 2-delige melksysteem heeft geen buizen of verborgen delen en kan in de vaatwasser of onder de kraan* in minder dan 15 seconden worden schoongemaakt.LatteGo is het snelst schoon te maken melksysteem ooit van Philips. Intuïtief touchdisplay Het intuïtive touchdisplay is eenvoudig in gebruik. Met één druk op de knop kun je je koffie, espresso of cappuccino zetten. Daarnaast is het mogelijk om de koffiesterkte en hoeveelheid van je drankje aan te passen met My Coffee Choice, om je koffie naar jouw wensen te kunnen aanpassen. Pas de sterkte, hoeveelheid aan met My Coffee Choice en maak gebruik van 12 maalstanden Pas de sterkte en de hoeveelheid van je drankje naar je eigen voorkeur. Kies eenvoudig uit drie verschillende instellingen om je voorkeuren aan te passen. Daarnaast beschikken onze duurzame keramische molens over 12 verschillende standen, zodat je je bonen kunt malen zoals je wilt: van ultrafijn tot grof. Tot 5.000 kopjes zonder ontkalken*, dankzij AquaClean Onze gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van je volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes je machine niet te ontkalken en krijg je het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in je machine. 100% keramische molens voor duurzame prestaties Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 kopjes van de lekkerste koffie, door de duurzame keramische malers. Aroma-Extract systeem voor constante koffiezettemperatuur Het Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun je genieten van koffie van hoge kwaliteit. Volledig afneembare zetgroep Gemakkelijk schoon te maken dankzij de volledig afneembare zetgroep. Aroma afdichting van het bonenreservoir De nieuwe aroma-afdichting beschermt je favoriete koffiebonen en het aroma seal zorgt ervoor dat de koffiebonen langer goed blijven, terwijl de maalmolen minder geluid maakt. Op basis van consumententests in Duitsland waarbij vooraanstaande volautomatische espressomachines (koffie + melk) die met één druk op de knop koffie zetten, werden vergeleken (2017). Geschikt waterfilter AquaClean CA6903/22

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Krups EA8150 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups EA8150 zwart

 • list plusEen voordeel van de Krups EA8150 zwart is dat het compact is en daardoor weinig ruimte inneemt.
 • list plusHet apparaat heeft 2 voorkeur programma's waardoor het eenvoudig is.
 • list plusEen voordeel van de Krups EA8150 zwart is dat de koffie die het maakt smaakvol en krachtig is.

Nadelen Krups EA8150 zwart

 • list plusEen nadeel van de Krups EA8150 zwart is dat het waterreservoir beperkt is waardoor je na acht mokken het reservoir moet legen.
 • list plusEen nadeel van de Krups EA8150 zwart is dat de rubberen voetjes loskomen als je het apparaat verplaatst.
 • list plusEen nadeel van de Krups EA8150 zwart is dat het relatief veel lawaai maakt tijdens het malen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Krups heeft met deze Automatic EA815 de meest compacte volautomatische espressomachine ter wereld ontwikkeld. Dit zonder enige consessie te doen aan de kwaliteit of mogelijkheden. De Krups Automatic EA815 beschikt over een stoompijpje voor het opschuimen van melk, zeer handige bediening met een LCD-scherm en 15 bar pompdruk. Productvoordelen van de Krups Espressovolautomaat Eenvoudige bediening via drukknoppen met pictogrammen & een overzichtelijk LCD scherm De EA8150 is zeer eenvoudig in gebruik.De machine is voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel met drukknoppen voorzien van pictogrammen. Met stoompijpje voor het opschuimen van melk: De machine is voorzien van een stoompijpje waarmee melk opgeschuimd kan worden voor de heerlijkste melkrecepten. Kenmerken van de Krups Espresso Automatic EA8150 Volautomaatische Espressomachine: Meest compacte volautomatische espressomachine ter wereld Compact Thermoblock System (15 bar), hete koffie vanaf het 1e kopje LCD scherm Stoompijpje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4 - Philips 5400 EP5447/90 zwart | rvs

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 5400 EP5447/90 zwart | rvs

 • list plusDeze volautomatische koffiemachine heeft een display dat overzichtelijk alle aanwijzingen geeft.
 • list plusEen ander voordeel van deze volautomatische koffiemachine is dat het verschillende gebruiksprofielen heeft.
 • list plusDeze volautomatische koffiemachine heeft ook het voordeel dat er veel koffiesoorten zijn.

Nadelen Philips 5400 EP5447/90 zwart | rvs

 • list plusDe materialen van de behuizing van deze volautomatische koffiemachine zijn van wat goedkopere kwaliteit.
 • list plusEen ander nadeel van deze volautomatische koffiemachine is dat het opstarten van de machine even duurt.
 • list plusDe water- en koffieprut bak zitten relatief snel vol bij deze volautomatische koffiemachine.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

Geniet met de Philips 5400 EP5447/90 van 12 soorten koppen koffie van verse bonen. Maak jouw keuze in het gebruiksvriendelijke touchscreen kleurendisplay en klik op de icoontjes van onder andere een espresso, koffie, flat white en een cappuccino. Met de coffee customizer selecteer je een koffie en pas je zelf de aromasterkte en de hoeveelheid aan. Zet bijvoorbeeld een sterke koffie en voeg een extra shot espresso toe aan jouw cappuccino. Sla jouw favoriete recepten op in je eigen gebruikersprofiel. Doordat er 4 gebruikersprofielen zijn, zet jij voor je beste vrienden altijd hun lievelings kop koffie. Geniet een lange tijd van verse aromatische koppen koffie door de precies afgestelde keramische koffiemolen met 12 verschillende standen. Door het doorzichtige bonenreservoir zie je tot hoe ver de bonen zijn gevuld.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5 - De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zwart

 • list plusHet ontwerp is stijlvol en mooi.
 • list plusHet is makkelijk schoon te houden.
 • list plusHet waterreservoir is ruim voldoende voor een dag.

Nadelen De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zwart

 • list plusHet is moeilijk om de doos waarin deze volautomatische koffiemachine geleverd wordt te openen.
 • list plusDeze volautomatische koffiemachine is lawaaiig.
 • list plusDeze volautomatische koffiemachine is gevoelig voor vingerafdrukken.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Zet gemakkelijk 2 espresso's tegelijk met de De'Longhi Magnifica ECAM21.117.B Zwart. Met de grote draaiknop stel je de sterkte van jouw koffie in van mild tot sterk. Zo drink je 's ochtends een sterke espresso en sluit je dag af met een grote, milde koffie. Met het aparte vakje voor gemalen koffie zet je eventueel ook een decafé. Lust je op z'n tijd ook een cappuccino of latte macchiato? Dan schuim je zelf melk op met het stoompijpje. Raadpleeg de handleiding voor het ontkalken en reinigen van de machine.Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.Snel een kopje koffie zetten met een De'Longhi volautomaatWanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De'Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6 - Philips 2200 EP2230/10 matzwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips 2200 EP2230/10 matzwart

 • list plusDe Philips 2200 EP2230/10 matzwart heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet ontwerp van deze volautomatische koffiemachine is compact, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is.
 • list plusDoor de eenvoudige bediening is deze volautomatische koffiemachine geschikt voor iedereen.

Nadelen Philips 2200 EP2230/10 matzwart

 • list plusHet waterreservoir van deze volautomatische koffiemachine vult zich snel op.
 • list plusDeze volautomatische koffiemachine maakt veel lawaai tijdens het verwarmen van de melk.
 • list plusDe opvangbak van deze volautomatische koffiemachine vult zich vaak met water.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Met de Philips 2200 EP2230/10 zet je een cappuccino, espresso of gewone kop koffie met één druk op de knop. Zo geniet je iedere ochtend van een romige cappuccino voordat je de deur uit gaat. Je visite verras je met een lekkere kop koffie van versgemalen bonen, waarvan je er 2 tegelijk zet. Het melkreservoir is erg onderhoudsvriendelijk; de 2 onderdelen spoel je simpelweg schoon onder de kraan. Via het display bedien je de machine heel gemakkelijk. Het apparaat geeft vanzelf aan wanneer je hem moet ontkalken én begeleidt je hierbij. Dankzij het AquaClean waterfilter komt dit niet vaak voor, aangezien kalkaanslag hierdoor weinig kans krijgt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7 - Philips EP4346/70 zwart | grijs

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips EP4346/70 zwart | grijs

 • list plusDe Philips EP4346/70 zwart grijs heeft een stevig melkschuim, wat een lekker resultaat geeft.
 • list plusDe Philips EP4346/70 zwart grijs is makkelijk in gebruik en heeft een modern design.
 • list plusDe Philips EP4346/70 zwart grijs is eenvoudig schoon te maken en biedt veel verschillende soorten drankjes.

Nadelen Philips EP4346/70 zwart | grijs

 • list plusDe Philips EP4346/70 zwart grijs maakt een storend geluid.
 • list plusHet ontkalken is duur bij 5000 kopjes.
 • list plusHet waterreservoir van de Philips EP4346/70 zwart grijs is klein wanneer er een waterfilter wordt gebruikt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Met één druk op de knop van het luxe touch display zet je heerlijke koffievariaties, zoals: espresso, koffie, cappuccino & latte macchiato. Met de Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 - Espressomachine geef je jouw koffie eenvoudig een zijdezacht melkschuimlaagje en het systeem is in enkele seconden schoon te maken. Belangrijkste kenmerken van de Philips LatteGo EP4346/70: LatteGo-melksysteem Doe een laagje zijdezachte melkschuim bij jouw koffie. De LatteGo mixt bij hoge snelheid melk en lucht in de ronde melkopschuimkamer, en voegt romig melkschuim toe aan jouw kopje op precies de juiste temperatuur zonder te knoeien. Ons 2-delige melksysteem heeft geen buizen of verborgen delen en kan in de vaatwasser of onder de kraan* in minder dan 15 seconden worden schoongemaakt. LatteGo is het snelst schoon te maken melksysteem ooit van Philips. Intuïtief display Jouw volgende heerlijke kop koffie is dichterbij dan ooit met ons gebruiksvriendelijke display. In een paar stappen kun je de smaak van verse bonenkoffie helemaal aan jouw wensen aanpassen. Coffee customizer Maak koffie volgens jouw eigen voorkeuren met de coffee customizer. Hiermee kun je de instellingen voor koffiesterkte en -hoeveelheid eenvoudig aanpassen. 100% keramische molens Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 kopjes van de lekkerste koffie, door de duurzame keramische malers. AquaClean-filter Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je helder en zuiver water. Afneembare zetgroep De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kun je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan. Perfecte temperatuur en aroma Het Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun je genieten van heerlijke koffie. 12 standen voor maalmolen Onze duurzame keramische molens kunnen in 12 verschillende standen worden gezet, zodat je jouw bonen kunt malen zoals je wilt: van ultrafijn tot grof. Gebruikersprofielen Geniet elke keer weer van koffie zoals je die het liefst drinkt, met twee gebruikersprofielen waarin jouw eigen recepten zijn opgeslagen. Dankzij een extra gastprofiel kunnen bezoekers genieten van koffie zoals zij die lekker vinden, zonder dat jouw recept wordt gewijzigd. Maak met één druk op de knop 8 heerlijke koffievarianten Er is een koffiesoort voor elk moment. Van krachtige espresso tot heerlijke cappuccino, jouw volautomatische espressomachine biedt je in een handomdraai een perfect kopje. Je kan kiezen uit Espresso, Ristretto, Americano, Koffie, Café Crema, Cappuccino, Latte Macciato, Café au Lait. Supergemakkelijk schoon te maken Voor meer gemak kun je het opvangbakje van jouw LatteGo en de koffieresidubak in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaar je tijd en ben je verzekerd van een hygiënische reiniging. Aroma afdichting van het bonenreservoir De nieuwe aroma-afdichting beschermt je favoriete koffiebonen en het aroma seal zorgt ervoor dat de koffiebonen langer goed blijven, terwijl de maalmolen minder geluid maakt. Specificaties: Land van herkomst Ontworpen in: Italië Geproduceerd in: Roemenië Algemene specificaties Type display: TFT Verstelbare tuithoogte: 85 - 145 millimeter Melkoplossing: LatteGo Vaatwasmachinebestendige onderdelen: LatteGo, Lekbak Technische specificaties Capaciteit melkbeker: 0,265 l Capaciteit koffiediklade: 12 porties Frequentie: 50 Hz Max. kophoogte: 150 millimeter Voltage: 230 volt Kleur(en): Zwart Afwerking: Gespoten glanzend zilver Snoerlengte: 100 cm Compatibiliteit filter: AquaClean Afvalbak: Toegang aan de voorkant Waterres.: Toegang aan de voorkant Productgewicht: 8,0 kg Afmetingen van het product: 246x372x433 millimeter Capaciteit bonenreservoir: 275 g Capaciteit waterreservoir: 1,8 l Pompdruk: 15 bar Aanpassing Instellingen voor aromasterkte: 5 Moleninstellingen: 12 Aroma instellen vóór het zetten Gebruikersprofielen: 2, Gast Temperatuurstanden: 3 Hoeveelheid koffie en melk: Instelbaar Verscheidenheid Dranken: Espresso, Heet water, Cappuccino, Koffie, Melkschuim, Ristretto, Latte macchiato, Café au lait, Americano, Caffè crema Optie voor gemalen koffie Dubbele kop Dubbele kop melk: Nee Andere functies Afneembare zetgroep Aroma-afdichting Begeleid ontkalken AquaClean Accessoires Inclusief: Maatschepje, Tester voor waterhardheid, AquaClean-filter Duurzaamheid Eco-stand Energielabel: Klasse A Energieverbruik koffiezetten: 1500 W Recyclebaar verpakkingsmateriaal: > 95%

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8 - Krups 0010942218647 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups 0010942218647 zwart

 • list plusEen voordeel van deze volautomatische koffiemachine is dat het compact is en weinig ruimte inneemt.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik en heeft twee voorkeurprogramma's.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze volautomatische koffiemachine is goed.

Nadelen Krups 0010942218647 zwart

 • list plusHet heeft een klein wateropvangbakje.
 • list plusHet maakt veel herrie bij het malen.
 • list plusHet is moeilijk schoon te maken.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke espresso machine waarmee je eenvoudig een lekkere kop koffie zet? Met de Krups Arabica Automatic EA8160 espressomachine bereid je snel 1 of 2 ristretto's, espresso's of gewone kopjes koffie. Dankzij het meegeleverde melkreservoir behoort ook een one-touch cappuccino tot de mogelijkheden. De koffie is geheel naar eigen wens te bereiden dankzij de instelbare maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en watervolume. Dankzij de geheugenfunctie van deze Krups espressomachine kunnen er 2 koffieprofielen worden opgeslagen. Drink jij elke ochtend een kopje koffie van 100 ml die extra sterk moet zijn? Dan hoef je de machine niet elke ochtend opnieuw in te stellen. De zetgroep is niet uitneembaar, hierdoor is handmatige reiniging niet nodig en zal de zetgroep niet onnodig beschadigd raken waardoor de levensduur van deze koffiemachine wordt verlengt. Kortom, zoek jij een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke espressomachine? Dan is de Krups EA8160 geschikt voor jou. Productvoordelen van de Krups Arabica Automatic EA8160 espressomachine: Koffierecepten zijn naar eigen smaak aan te passen dankzij de instelbare maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en watervolume Met geheugenfunctie om 2 koffie profielen op te slaan Eenvoudige bediening via drukknoppen en een overzichtelijk LCD display Met melkreservoir voor het bereiden van een one-touch cappuccino Automatische schoonmaakprogramma voor inwendige reiniging en ontkalking Duurzame machine vanwege de niet uitneembare zetgroep en de zeer sterke metalen maalschijven Goed om te weten: Woon je in een gebied met veel kalk in het water? Met deze espresso machine kun je de hardheid van het water instellen zodat de machine het niveau van filteren hierop aan kan passen. Waarom zijn de Krups Arabica espresso machines zo uniek? Dit komt omdat de koffiemachines zijn voorzien van een uniek hydraulisch systeem dat koffie met een druk van maar liefst 30kg gelijkmatig aanstampt. Het koffieresidu is zo goed als droog, alle aroma’s zitten in de espresso. Het compacte thermoblock zorgt voor een snelle opwarming zodat het allereerste kopje direct de juiste temperatuur heeft. De zetgroep van de Krups machines is niet uitneembaar, de machines worden met een automatisch schoonmaakprogramma inwendig gereinigd en ontkalkt. De Krups machines zijn voorzien van zeer sterke en duurzame metalen maalschijven. Persoonlijke instellingen Via de draaiknop in het bonenreservoir kun je eenvoudig de maalgraad van de koffiebonen aanpassen. Via het display kunnen zowel de temperatuur, koffiesterkte als het koffie volume worden ingesteld. Daarnaast is het aantal kopjes via het display in te stellen. Onderhoud van de machine Deze Krups koffiemachine is erg onderhoudsvriendelijk, het heeft namelijk een automatisch schoonmaakprogramma voor inwendige reiniging en ontkalking. De machine heeft 3 verschillende schoonmaakprogramma's: Spoelen: kan afhankelijk van de instellingen automatisch worden ingesteld bij het opstarten van de machine of handmatig op elk gewenst moment. Dit is ideaal wanneer de machine vanwege bijvoorbeeld een vakantie een aantal dagen niet is gebruikt. Reinigingsprogramma: de machine geeft aan wanneer het reinigsprogramma gestart dient te worden. Het automatisch reinigingsprogramma bestaat uit 2 delen: de reinigingscyclus zelf en vervolgens een spoelcyclus. Ontkalkingsprogramma: de machine geeft aan wanneer het ontkalkingsprogramma gestart dient te worden. Je hoeft enkel een tabletje in de machine te doen en de machine start automatisch met het ontkalken. Let op: enkel het melkreservoir behoeft handmatige reiniging. Extra informatie Per zetbeurt kun je twee kopjes koffie tegelijk zetten. Dankzij de kopjesverwarmer kun je de kopjes alvast op temperatuur brengen of de koffie nog even warm houden. Het waterreservoir is uitneembaar en er kan 1,7 liter water in. De espressomachine heeft een geïntegreerde afvalbak voor koffieresidu's met volindicator. Ook het lekbakje is uitneembaar. De doorloop is in hoogte verstelbaar zodat je koffie kunt drinken uit allerlei verschillende kopjes. Graag melk in je koffie? Voor een café au lait, cappuccino of latte macchiato kun je het meegeleverde melkreservoir gebruiken. De bediening van de Krups EA8160 is makkelijk en duidelijk. De espresso machine is voorzien van een eenvoudig bedieningspaneel met drukknoppen voorzien van pictogrammen. Via het LCD-display wordt de bediening overzichtelijk weergegeven, maar wordt je ook verteld welke handelingen uitgevoerd dienen te worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9 - De'Longhi ECAM20.110.B zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen De'Longhi ECAM20.110.B zwart

 • list plusDeze volautomatische koffiemachine is gemakkelijk te bedienen en heeft een goede kwaliteit.
 • list plusHet is klein en past perfect in elke keuken.
 • list plusHet is ook een voordelige aankoop.

Nadelen De'Longhi ECAM20.110.B zwart

 • list plusEen nadeel is dat het kwetsbaar is en gemakkelijk beschadigd kan raken.
 • list plusHet is ook lastig om de sterkste stand van de koffie in te stellen.
 • list plusDe espresso is niet sterk genoeg.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.5

Een verse espresso maak je met de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. Gebruik de soft touch drukknoppen om een koffie te zetten naar jouw smaak. Met de grote draaiknop in het midden van het panel stel je de sterkte in van mild tot sterk. Zo drink je op elk tijdstip van de dag de koffie waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Houd jij op z'n tijd ook wel van een cappuccino of latte macchiato? Met het stoompijpje schuim je zelf melk op. Bewaar koffiekopjes boven op de plaat zodat je die altijd bij de hand hebt. Raadpleeg de handleiding voor het ontkalken en reinigen van de machine.Wanneer er iets mis is met de koffiemachine, biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met eigen monteurs.Snel een kopje koffie zetten met een De'Longhi volautomaatWanneer je 2 kopjes koffie zet, maalt De'Longhi in één keer de koffiebonen fijn. Hierdoor zet je sneller 2 koffies dan bij andere merken.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10 - JURA E6 Piano Black

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen JURA E6 Piano Black

 • list plusHet voordeel van de JURA E6 Piano Black is dat het een stil en krachtig apparaat is.
 • list plusHet is een voordeel dat de JURA E6 Piano Black gemakkelijk te bedienen is met een intuïtief bedieningspaneel.
 • list plusHet heeft een modern design met een hoogwaardige afwerking.

Nadelen JURA E6 Piano Black

 • list plusHet is een duur apparaat.
 • list plusEen nadeel van de JURA E6 Piano Black is dat het geen warmhoudplaat voor kopjes heeft.
 • list plusEen nadeel van de JURA E6 Piano Black is dat de handleiding alleen beschikbaar is in het Duits.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.3

De JURA E6 Piano Black onderscheidt zich door zijn gemakkelijke bediening, smaakvolle koffieresultaat en helder design. Met de functies op het kleurendisplay brengt de machine je met één druk op de knop meteen naar jouw favoriete koffie. Je kiest uit 11 verschillende specialiteiten. Zo bereidt de machine, behalve de klassiekers, ook een espresso doppio, lungo Barista en een caffè Barista. De Professional Aroma Grinder zorgt voor een gelijkblijvende hoge kwaliteit van gemalen koffie van jouw eerste tot laatste kopje koffie. Kenmerkend voor de aroma molen is dat `ie goede maalresultaten oplevert, wat leidt tot een smaakvolle koffie waarbij de aroma's optimaal naar voren komen. Het verchroomde kopjesplateau onder de koffie-uitloop vormt het ideale podium waarop je alle specialiteiten zet.Topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemakMet gebruik van het JURA Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig. De zetgroep hoeft daarnaast niet uit de machine gehaald te worden, maar reinig je gemakkelijk met een automatisch programma. Het melksysteem spoelt zich na iedere zetbeurt vanzelf schoon en voor een grondige reiniging selecteer je het reinigingsprogramma. Voor deze volautomaat zijn duurzame materialen en onderdelen gebruikt. Een goede keuze dus, wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine met een lange levensduur.Tip: schaf de JURA Smart Connect aan om de koffiemachine via je tablet of smartphone te bedienen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan volautomatische koffiemachines

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van volautomatische koffiemachines. Er zijn immers 125 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste