Wat is de beste koffiemachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede koffiemachine is een moeilijke opgave. Wat is de beste koffiemachine van 2023? Na het testen van 2828 koffiemachines kwam de Inventum KZ712D zwart als beste uit onze koffiemachine-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de koffiemachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 koffiemachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige koffiemachine-koopgids? Lees dan verder!

Onze koffiemachine selectie

 • Beste koop: Inventum KZ712D zwart

 • De top 10 beste koffiemachines

  1Score: 10
  Inventum KZ712D zwart
  Inventum KZ712D zwart
  Inventum
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 10
  Russell Hobbs Colours Plus+ creme
  Russell Hobbs Colours Plus+ creme
  Russell Hobbs
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 10
  Krups Nespresso Vertuo Next XN910C zwart, chrome
  Krups Nespresso Vertuo Next XN910C zwart, chrome
  Krups
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 10
  Krups Pro Aroma F312 zwart
  Krups Pro Aroma F312 zwart
  Krups
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 10
  Krups XN920410 zwart;muntkleur
  Krups XN920410 zwart;muntkleur
  Krups
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 10
  Bosch TKA6A683 neutraal
  Bosch TKA6A683 neutraal
  Bosch
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 10
  Siemens TC86503 zwart
  Siemens TC86503 zwart
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 10
  Krups XN921110 zwart; coconut wit
  Krups XN921110 zwart; coconut wit
  Krups
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 10
  Krups Nespresso Vertuo Next met grijs, zwart
  Krups Nespresso Vertuo Next met grijs, zwart
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 10
  WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart
  WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart
  WMF
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Koffiemachine Koopgids

  Een lekkere bak koffie gaat er altijd wel in, en daar gebruik je natuurlijk een koffiemachine voor! Welke opties heb je allemaal en wat is de beste koffiemachine? Hoe je die keuze maakt lees je in deze koffiemachine koopgids.

  Hoe werkt een koffiemachine?

  De details verschillen per soort koffiemachine en model, maar alle koffiemachines zetten uiteindelijk een lekkere kop koffie voor je. Je hebt vaak de keuze uit verschillende koffiespecialiteiten en soms zelfs andere warme dranken.

  Elke koffiemachine heeft water nodig om te koffie te zetten. Daar is een waterreservoir voor aanwezig. Hoe groot die is verschilt, maar de machine heeft ongeveer 200 milliliter water per kop koffie nodig.

  Dan moet er natuurlijk ook een bron van koffie aanwezig zijn: dit is misschien wel een van de grootste wisselende eigenschappen van koffiemachines. De ene machine gebruik verse bonen, de ander filtermaling, maar er zijn ook machines die werken met koffiepads of cups.

  Ten slotte moet elke machine gereinigd worden. Dit doe je het makkelijkst als er een reinigingsprogramma is en de onderdelen die schoongemaakt moeten worden uitneembaar zijn. In hoeverre dat zo is, wisselt ook per koffiemachine.

  Welke soorten koffiemachines zijn er?

  Er is dus een flinke variatie aan soorten koffiemachines. Voor het gemak en overzicht onderscheiden we dit aan de hand van zetmethode en koffiebron.

  Het filter koffiezetapparaat is een voorbeeld van een echte klassieker. Er gaat gemalen filterkoffie in het apparaat. Zoals je waarschijnlijk al weet doe je de koffie in een papieren filter, die je op zijn beurt weer in het apparaat zet.

  Bij een espressomachine gebruik je meestal versie koffiebonen. Espressomachines hebben ook weer 2 soorten onder zich: de volautomatische en de halfautomatische variant.

  Voor beide soorten gebruik je versie koffiebonen. Het verschil is dat de volautomaat de maalgraad zelf al weet en uitvoert, terwijl je bij de halfautomaat zelf de maalgraad instelt. De halfautomatische koffiemachine wordt ook wel een piston koffiemachine genoemd.

  Dan is er nog de wereld van koffiemachines die met cups en pads werken. De cups of pads die je gebruikt zijn redelijk gebonden aan het merk van de machine. Er zijn vaak wel namaak en merkloze varianten van de desbetreffende cups of pads, maar ze zijn zeker niet universeel.

  Zo gebruik je bijvoorbeeld bij een Senseo apparaat koffiepads en bij een Nespresso machine Nespresso cups. Er bestaan koffiepads die niet van het merk Senseo zijn, maar wel in de machine passen. Je kan geen Nespresso cups in een Senseo apparaat doen en vice versa.

  Meer voorbeelden van koffiemachines die met een vergelijkbare methode werken zijn de Tassimo, waar je t-discs in stopt, en de Dolce Gusto machines en cups.

  Wil ik koffiecups of koffiebonen gebruiken?

  Ben je een echte fijnproever en verlang je naar een zo vers mogelijke kop koffie, of spelen gemak, snelheid en betrouwbaarheid voor jou een grotere rol? Als je die vraag beantwoordt krijg je al snel een beter beeld van de beste keuze voor jou.

  Koffiecups uit bijvoorbeeld een Nespresso apparaat geven je koffie een andere smaak dan verse koffiebonen, want de koffie die daarin zit is een stuk minder vers. Daar staat tegenover dat goede, verse koffiebonen niet gewoon in de supermarkt liggen en het gemiddeld langer duurt voor de koffie klaar is. In sommige gevallen moet je zelfs de maalgraad zelf kiezen en instellen.

  Koffiebonen in een machine kosten dus wat meer geld en moeite, maar geven wat smaak betreft een kwalitatiever resultaat. Koffiepads en cups besparen een hoop moeite: je hoeft niets te wegen, geen kennis van maalgraden te hebben, de koffie is sneller klaar en koffie knoeien zal ook niet snel gebeuren.

  Wat is een volautomatische koffiemachine?

  De volautomatische koffiemachine is één van de twee soorten espressomachines. Onder de espressomachines heb je volautomaat en de halfautomaat. De volautomaat is van deze twee opties de machine die je het meeste werk uit handen neemt, maar nog wel de heerlijke, verse koffie zet die je van een espressomachine verwacht.

  In beide varianten doe je verse koffiebonen, maar bij de halfautomaat stel je handmatig de maalgraad af. De volautomaat is vooraf ingesteld met de juiste maalgraad per koffiespecialiteit.

  Er is dus niet maar 1 maalgraad, maar de machine heeft per koffiesoort een aparte instelling die er al in geprogrammeerd is. Koffiebonen worden dus op maat gemaald en je hoeft dit niet zelf te kiezen. Kies de koffie die je wilt en de espressomachine doet de rest.

   

  Hoe lang gaat een koffiemachine mee?

  De levensduur van een koffiemachine hangt onder andere af van de bouwkwaliteit. Er zijn ontzettend veel soorten en modellen koffiemachines, die allemaal weer een andere hoeveelheid tijd mee gaan. Toch mag je verwachten dat elke koffiemachine op z'n minst 2 jaar meegaat. Dat is dan ook meestal de duur van de garantieperiode.

  Als je de koffiemachines opdeelt in prijscategorieën valt er al wat meer over te zeggen. Van modellen die minder dan €200 kosten hoef je eigenlijk niet heel veel meer dan die 2 jaar te verwachten. Het komt natuurlijk wel voor, maar reken er niet per se op.

  Koffiemachines tussen de €200 en €500 hebben alweer een wat hogere levensverwachting van ongeveer 3 jaar. Een koffiemachine die duurder is zal waarschijnlijk nog langer mee gaan.

  Ga niet al te erg van deze cijfers uit, want het is ontzettend algemeen genomen. De levensduur verschilt namelijk ook per merk, model, materialen en variabele factoren als onderhoud of gewoon een beetje geluk (of pech).

  Hier let je op als je een koffiemachine koopt

  Het voordeel van de gigantische variatie aan koffiemachines is dat er altijd wel een machine is die perfect bij je past. Om tot de beste keuze te komen is het goed om op de volgende zaken te letten.

  Als eerste kijk je naar de soort koffiemachine. Als traditionele filterkoffie je goed smaakt en niets te wensen over laat, is dat altijd een goede keuze. Wil je wat anders, wat nog wél makkelijk in gebruik is of ben je gek op een bepaald merk? Verdiep je dan in cup- en pad machines. Als je er klaar voor bent om in kwaliteit te investeren, is de espressomachine misschien wel wat voor jou.

  Hoeveel koffie drink je eigenlijk? Als je een flinke koffiedrinker bent, een groot huishouden of veel bezoek hebt, is het wel zo fijn als het waterreservoir daarop gebouwd is. Een filter koffiezetapparaat zet natuurlijk heel veel koppen tegelijk en als de koffie er snel doorheen gaat wil je toch wel minstens 2 koppen tegelijk kunnen zetten.

  Smaken verschillen, en koffiemachines ook. Een echte fijnproever, barista of koffie expert zal geen genoegen nemen met koffie die niet vers is. Gelukkig biedt een espressomachine dan uitkomst. Met een pistonmachine kun je zelfs de maalgraad bepalen.

  Elke machine heeft weer andere mogelijkheden in koffiesoorten en specialiteiten. Belangrijkst is dat hij jouw lievelingskoffie kan zetten. Als je iemand bent die het graag op het oude vertrouwde houdt, heb je aan een koffiemachine met een paar opties genoeg. Wil je graag regelmatig wat nieuws uitproberen? Ga dan op zoek naar een apparaat die veel verschillende koffieprogramma's en soorten zet!

  De prijs speelt ook een rol; die moet natuurlijk bij jouw beoogde budget passen. Daarover lees je in het volgende gedeelte van deze koopgids meer.

  De prijzen van koffiemachines

  De prijzen van koffiemachines kun je niet over één kam scheren en lopen onwijs uiteen. Vanaf €50 koop je al een koffiezetapparaat, terwijl de duurste en meest luxe modellen meer dan €1000 kosten.

  Filter koffiezetapparaten en koffiemachines die met cups of padswerken kosten niet al te veel: die prijzen beginnen bij de €50 en zullen maar zelden boven de €200 komen. Wanneer je naar espressomachines kijkt, begint het getal achter het euroteken opeens flink te stijgen.

  De allergoedkoopste espressomachines beginnen bij een prijs rond de €300. Dat zijn de volautomaten. De budget halfautomaten kosten minstens €500. De soort koffiemachine heeft dus eigenlijk de grootste invloed op de prijs.

  Kwaliteit en merk hebben daarnaast ook nog invloed op de prijs. Voor sterkere materialen en hogere bouwkwaliteit betaal je nu eenmaal iets meer.

  Ten slotte heeft luxe ook een prijskaartje. Neem als voorbeeld de Dolce Gusto koffiemachines. Het goedkoopste model kost ongeveer €50, maar het enige model met een digitaal display kost meer dan het dubbele van die prijs. Dat terwijl dit apparaat qua functies weinig van de andere Dolce Gusto modellen verschilt. Extra's kosten dus ook wat.

  hero illustration

  Hoe testen we koffiemachines?

  Om de beste koffiemachine te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze koffiemachine-test hebben we 2828 koffiemachines vergeleken.

  illustration

  Het eerste criterium in onze koffiemachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze koffiemachine-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen koffiemachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte koffiemachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2828 koffiemachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

  illustration
  hero illustration

  De beste koffiemachines in een handige lijst

  1. Inventum KZ712D zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Inventum KZ712D zwart

  • list plusDe koffie die uit deze machine komt is van hoge kwaliteit en heeft een heerlijke smaak.
  • list plusDe timerfunctie is handig en gemakkelijk in te stellen, waardoor je altijd op tijd een verse kop koffie hebt.
  • list plusHet apparaat heeft een groot waterreservoir, waardoor je meerdere kopjes koffie achter elkaar kunt zetten zonder bij te vullen.

  Nadelen Inventum KZ712D zwart

  • list plusHet schenken van water in het reservoir kan onhandig zijn en soms leidt dit tot morsen.
  • list plusHet display en de warmhoudplaat gaan snel kapot, wat de levensduur van het apparaat kan verkorten.
  • list plusHet is lastig om het laatste beetje water uit de kan in het reservoir te krijgen.

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.4
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.3

  Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat dat je 's ochtends voorziet van een heerlijk kopje koffie? Dan is de Inventum KZ712D zeker het overwegen waard. Met een inhoud van 1,5 liter zet je makkelijk 12 kopjes filterkoffie. Het apparaat heeft een handige externe waterniveau indicator waardoor je precies weet hoeveel koffie je kan zetten. Bovendien kun je de koffiesterkte gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeur.

  Een ander groot voordeel van de KZ712D is de timerfunctie. Hiermee stel je eenvoudig de tijd in waarop je wilt dat het apparaat begint met koffiezetten. Zo kun je 's ochtends wakker worden met de geur van vers gezette koffie. De druppelstop zorgt ervoor dat je de glazen koffiekan eronderuit kunt halen zonder dat er druppels op de plaat vallen. En na 35 minuten schakelt het apparaat automatisch uit, zodat je niet onnodig energie verbruikt.

  Een herbruikbaar koffiefilter is ook inbegrepen, maar je kunt ook papieren filters gebruiken als je dat wilt. Dit apparaat is ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor. Het heeft geen verstelbaar watervolume, maalniveau aanpasbaar of automatisch ontkalkingssysteem.

  Al met al is de Inventum KZ712D een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaat met handige functies. Het is betaalbaar en bovendien is er maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat. De enige mogelijke drawback is dat het apparaat geen verstelbaar watervolume, maalniveau aanpasbaar of automatisch ontkalkingssysteem heeft, maar voor de prijs is dit apparaat absoluut een goede keuze.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Binnen 1-2 dagen klaar voor verzending

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2. Russell Hobbs Colours Plus+ creme

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.5

  De Russell Hobbs Colours Plus Crème heeft een instelbare timer, zodat jij iedere morgen opstaat met een kan warme koffie. De avond van tevoren stel je via het display eenvoudig de tijd in waarop het koffiezetapparaat aan de slag moet gaan. Je vult het waterreservoir met precies genoeg water voor het aantal koppen koffie dat je wilt zetten. Dit staat namelijk handig aangegeven op het reservoir. De filterhouder is uitneembaar en leeg je hierdoor gemakkelijk boven de prullenbak. Vergeet je de koffiemachine uit te zetten? Dan schakelt deze na 40 minuten vanzelf weer uit.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  3. Krups Nespresso Vertuo Next XN910C zwart, chrome

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Krups Nespresso Vertuo Next XN910C zwart, chrome

  • list plusDeze koffiecupmachine biedt een ruime keuze aan koffiecapsules, waardoor er voor ieder wat wils is.
  • list plusHet design van deze koffiecupmachine is mooi en past goed in een moderne keuken.
  • list plusDe verschillende kopgroottes geven de gebruiker veel keuzevrijheid.

  Nadelen Krups Nespresso Vertuo Next XN910C zwart, chrome

  • list plusDe cups zijn alleen verkrijgbaar via Nespresso, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
  • list plusHet apparaat kan na verloop van tijd gaan lekken, wat voor problemen kan zorgen.
  • list plusDe cups zijn relatief duur, wat voor sommige gebruikers een drempel kan zijn om dit apparaat aan te schaffen.

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.7
  Gebruiksgemak
  9.8

  De Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom beschikt over een bluetooth en wifi verbinding. Hiermee koppel je de koffiemachine aan de Nespresso app en krijg je een melding wanneer het nodig is om nieuwe koffiecups te bestellen. Met de Vertuo Next zet je 5 verschillende soorten koppen koffie, van de espresso (40 ml) tot de karaf (535 ml). Dat is één koffiemaat extra dan bij de Vertuo Plus (Deluxe). Zodra je de koffiecup in de machine doet, herkent het apparaat direct de barcode op de cup. Zo weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij de capsule hoort en zet `ie vervolgens automatisch jouw koffie. Dankzij de ronddraaiende zettechnologie vind je op elke koffie een smeuïge royale cremalaag.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  4. Krups Pro Aroma F312 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.7
  Gebruiksgemak
  9.7

  Met de Krups Pro Aroma F312 geniet je 4 uur lang van een warme pot koffie. De rvs thermoskan van 1 liter houdt maximaal 10 vers gezette kopjes koffie warm. Je geniet altijd van een smaakvolle kop koffie, dankzij de slimme temperatuurregeling die voor een optimale koffie-extractie zorgt. De koffiemachine gebruikt zo altijd de juiste watertemperatuur tijdens het zetproces. De waterindicator aan de voorkant is duidelijk zichtbaar zodat je precies weet hoeveel water je nodig hebt voor het aantal kopjes koffie. Je vult eenvoudig de draaiende filterhouder met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Schenk op ieder moment een koffie uit met het druppelstopsysteem, ook als de machine nog niet klaar is met koffiezetten. Zo hoef je niet langer te wachten om alvast een slokje koffie te nemen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 26 september in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  5. Krups XN920410 zwart;muntkleur

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Krups XN920410 zwart;muntkleur

  • list plusDe koffiemachine heeft een modern design dat past bij elke keuken.
  • list plusDe koffiemachine zet heerlijke koffie met een volle smaak.
  • list plusDe koffiemachine heeft een groot waterreservoir, waardoor je niet vaak hoeft bij te vullen.

  Nadelen Krups XN920410 zwart;muntkleur

  • list plusDe gebruiksaanwijzing is ingewikkeld en kan voor verwarring zorgen.
  • list plusDe koffiemachine is geen gebruiksvriendelijke voor mensen zonder technische kennis.
  • list plusDe koffiemachine heeft geen automatische uitschakelfunctie, wat kan leiden tot onnodig energieverbruik.

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.8

  De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9204 Aqua Mint is een kleurrijke, compacte koffiemachine met cupjes. Dit slanke design past op ieder keukenblok en staat zo niet in de weg. De Vertuo Pop zet 4 verschillende kopgroottes, van een espresso van 40 milliliter tot een mug van 230 milliliter. Binnen 30 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Op iedere koffiecup zit een unieke barcode. Wanneer je een capsule in het apparaat doet, scant de machine de code en weet hij precies hoeveel water hij moet gebruiken om koffie te zetten. De cup draait vervolgens razendsnel rond en creëert een smeuïge royale cremalaag op iedere kop koffie. Verbind de koffiemachine met de app voor handige updates en krijg een seintje wanneer je hem moet ontkalken.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  6. Bosch TKA6A683 neutraal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.2

  Met de Bosch TKA6A683 pas je het aroma van de koffie aan naar jouw smaak, door gemakkelijk op de aroma-plus knop te drukken. De koffie druppelt direct in de meegeleverde roestvrijstalen thermoskan. Hierin blijft de koffie lekker lang warm, zodat je na 20 minuten nog een kopje voor jezelf inschenkt. Het waterreservoir is afneembaar en vul je hierdoor gemakkelijk bij onder de kraan. De ingebouwde druppelstop voorkomt dat het filterapparaat nadruppelt zodra je de kan weghaalt. Dit filterapparaat beschikt over een handig ontkalkingsprogramma en ook nog eens vanzelf aan wanneer je deze reinigingsbeurt uitvoert.

  Verkrijgbaar bij:

  7. Siemens TC86503 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Siemens TC86503 zwart

  • list plusDit koffiezetapparaat heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor koffieliefhebbers.
  • list plusHet apparaat is van goede kwaliteit, wat betekent dat het lang meegaat en betrouwbaar is.
  • list plusDit koffiezetapparaat is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor lekkere koffie.

  Nadelen Siemens TC86503 zwart

  • list plusSommige gebruikers hadden in het begin moeite om stroom te krijgen, wat een onhandig probleem kan zijn.
  • list plusHet apparaat heeft een hoge prijs, wat het minder toegankelijk maakt voor mensen met een beperkt budget.
  • list plusSommige gebruikers vinden het lastig om de koffie warm te houden in de kan, wat een belangrijk aspect is voor een koffiezetapparaat.

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.4
  Functionaliteit
  9.4
  Gebruiksgemak
  9.7

  Met het Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart filterkoffiezetapparaat word je elke ochtend wakker met de geur van verse koffie. Door de timer en klokfunctie stel je namelijk precies in wanneer je koffie klaar moet zijn. Het afneembare waterreservoir van 1 liter vul je gemakkelijk onder de kraan. Daarnaast geniet je door de Aroma Sense Plus altijd van een heerlijk aroma, ook al zet je maar een paar kopjes koffie. Na gebruik schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit. In de roestvrijstalen thermoskan blijft de koffie lekker warm.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  8. Krups XN921110 zwart; coconut wit

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.6

  Met de Krups Nespresso Vertuo Pop Coconut White XN9211 met Aeroccino maak je van zwarte koffies gemakkelijk melkspecialiteiten. De meegeleverde melkopschuimer bereidt warm en koud melkschuim voor een cappuccino of een ijskoffie. Deze zet je naast de koffiemachine. De kleurrijke Vertuo Pop neemt met zijn compacte formaat weinig ruimte in op het aanrecht. Het koffiezetapparaat bereidt 4 verschillende kopgroottes, van een espresso van 40 milliliter tot een mug van 230 milliliter. Op de capsules zit een barcode waardoor de machine precies weet hoeveel water hij nodig heeft voor het juiste formaat koffie. Zo bereid je met één druk op de knop een smaakvolle koffie met een royale cremalaag. Je verbindt de machine met de app voor handige updates en het onderhoud.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs

  9. Krups Nespresso Vertuo Next met grijs, zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Maak van zwarte koffies een cappuccino of een latte macchiato met de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs. Zo zet je eenvoudig met de meegeleverde melkopschuimer met één druk op de knop warm en koud melkschuim. Het koffiezetapparaat bereidt naast de (dubbele) espresso, gran lungo en mug ook een karaf van 535 milliliter. Zodra je een koffiecup in de machine doet, herkent hij de barcode op de capsules. Hierdoor bereidt de machine automatisch de juiste koffiespecialiteit. Je koppelt het apparaat aan de Nespresso app via bluetooth en wifi voor de beste Nespresso ervaring. Zo voert de machine regelmatig updates uit en krijg je een melding wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen.

  Exclusief koffieglas en -mok van de afbeelding.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 4 april in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  10. WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9.6
  Gebruiksgemak
  9.5

  Bij de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go zit een thermoskan én thermosbeker waar je koffie in zet. Zo zet je in de kan tot 5 kopjes koffie en in de thermosbeker 2 à 3 kopjes koffie voor onderweg. Handig, want zo hoef je de koffie voor onderweg niet meer over te gieten in een meeneembeker. Met de timer stel je tot 24 uur van te voren in wanneer jouw koffie klaar is. Lekker, voor bijvoorbeeld 's ochtends als je wakker wordt. Drink jij graag een sterke bak koffie? Schakel dan de aromafunctie in om de koffiesterkte hoger te zetten. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat zichzelf uit om energie te besparen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad.

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koffiemachines. Er zijn namelijk 2828 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!