Bestenu

Wat is de beste koffiemachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede koffiemachine is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste koffiemachine van 2023? Na het analyseren van 2737 koffiemachines kwam de Russell Hobbs 24031-56 rood als beste getest uit onze koffiemachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de koffiemachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 koffiemachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige koffiemachine-koopgids? Lees dan verder!

Onze koffiemachine selectie

 • Beste koop: Russell Hobbs 24031-56 rood
 • De top 10 beste koffiemachines

  1Score: 10
  Russell Hobbs 24031-56 rood
  Russell Hobbs 24031-56 rood
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 10
  Krups Pro Aroma F312 zwart
  Krups Pro Aroma F312 zwart
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 10
  Russell Hobbs Retro Classic Zwart zwart/rvs
  Russell Hobbs Retro Classic Zwart zwart/rvs
  Russell Hobbs
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 10
  WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart
  WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart
  WMF
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 10
  Krups XN920510 zwart;rood
  Krups XN920510 zwart;rood
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 10
  Krups Nespresso Vertuo Next XN910N mat zwart
  Krups Nespresso Vertuo Next XN910N mat zwart
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 10
  Magimix Nespresso 11735 geel
  Magimix Nespresso 11735 geel
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 10
  Siemens TC86503 zwart
  Siemens TC86503 zwart
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 10
  Krups XN910810 zwart
  Krups XN910810 zwart
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 10
  Bialetti New Venus Induction 10 zilver
  Bialetti New Venus Induction 10 zilver
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu Koffiemachine Koopgids

  Een lekkere bak koffie gaat er altijd wel in, en daar gebruik je natuurlijk een koffiemachine voor! Welke opties heb je allemaal en wat is de beste koffiemachine? Hoe je die keuze maakt lees je in deze koffiemachine koopgids.

  Hoe werkt een koffiemachine?

  De details verschillen per soort koffiemachine en model, maar alle koffiemachines zetten uiteindelijk een lekkere kop koffie voor je. Je hebt vaak de keuze uit verschillende koffiespecialiteiten en soms zelfs andere warme dranken.

  Elke koffiemachine heeft water nodig om te koffie te zetten. Daar is een waterreservoir voor aanwezig. Hoe groot die is verschilt, maar de machine heeft ongeveer 200 milliliter water per kop koffie nodig.

  Dan moet er natuurlijk ook een bron van koffie aanwezig zijn: dit is misschien wel een van de grootste wisselende eigenschappen van koffiemachines. De ene machine gebruik verse bonen, de ander filtermaling, maar er zijn ook machines die werken met koffiepads of cups.

  Ten slotte moet elke machine gereinigd worden. Dit doe je het makkelijkst als er een reinigingsprogramma is en de onderdelen die schoongemaakt moeten worden uitneembaar zijn. In hoeverre dat zo is, wisselt ook per koffiemachine.

  Welke soorten koffiemachines zijn er?

  Er is dus een flinke variatie aan soorten koffiemachines. Voor het gemak en overzicht onderscheiden we dit aan de hand van zetmethode en koffiebron.

  Het filter koffiezetapparaat is een voorbeeld van een echte klassieker. Er gaat gemalen filterkoffie in het apparaat. Zoals je waarschijnlijk al weet doe je de koffie in een papieren filter, die je op zijn beurt weer in het apparaat zet.

  Bij een espressomachine gebruik je meestal versie koffiebonen. Espressomachines hebben ook weer 2 soorten onder zich: de volautomatische en de halfautomatische variant.

  Voor beide soorten gebruik je versie koffiebonen. Het verschil is dat de volautomaat de maalgraad zelf al weet en uitvoert, terwijl je bij de halfautomaat zelf de maalgraad instelt. De halfautomatische koffiemachine wordt ook wel een piston koffiemachine genoemd.

  Dan is er nog de wereld van koffiemachines die met cups en pads werken. De cups of pads die je gebruikt zijn redelijk gebonden aan het merk van de machine. Er zijn vaak wel namaak en merkloze varianten van de desbetreffende cups of pads, maar ze zijn zeker niet universeel.

  Zo gebruik je bijvoorbeeld bij een Senseo apparaat koffiepads en bij een Nespresso machine Nespresso cups. Er bestaan koffiepads die niet van het merk Senseo zijn, maar wel in de machine passen. Je kan geen Nespresso cups in een Senseo apparaat doen en vice versa.

  Meer voorbeelden van koffiemachines die met een vergelijkbare methode werken zijn de Tassimo, waar je t-discs in stopt, en de Dolce Gusto machines en cups.

  Wil ik koffiecups of koffiebonen gebruiken?

  Ben je een echte fijnproever en verlang je naar een zo vers mogelijke kop koffie, of spelen gemak, snelheid en betrouwbaarheid voor jou een grotere rol? Als je die vraag beantwoordt krijg je al snel een beter beeld van de beste keuze voor jou.

  Koffiecups uit bijvoorbeeld een Nespresso apparaat geven je koffie een andere smaak dan verse koffiebonen, want de koffie die daarin zit is een stuk minder vers. Daar staat tegenover dat goede, verse koffiebonen niet gewoon in de supermarkt liggen en het gemiddeld langer duurt voor de koffie klaar is. In sommige gevallen moet je zelfs de maalgraad zelf kiezen en instellen.

  Koffiebonen in een machine kosten dus wat meer geld en moeite, maar geven wat smaak betreft een kwalitatiever resultaat. Koffiepads en cups besparen een hoop moeite: je hoeft niets te wegen, geen kennis van maalgraden te hebben, de koffie is sneller klaar en koffie knoeien zal ook niet snel gebeuren.

  Wat is een volautomatische koffiemachine?

  De volautomatische koffiemachine is één van de twee soorten espressomachines. Onder de espressomachines heb je volautomaat en de halfautomaat. De volautomaat is van deze twee opties de machine die je het meeste werk uit handen neemt, maar nog wel de heerlijke, verse koffie zet die je van een espressomachine verwacht.

  In beide varianten doe je verse koffiebonen, maar bij de halfautomaat stel je handmatig de maalgraad af. De volautomaat is vooraf ingesteld met de juiste maalgraad per koffiespecialiteit.

  Er is dus niet maar 1 maalgraad, maar de machine heeft per koffiesoort een aparte instelling die er al in geprogrammeerd is. Koffiebonen worden dus op maat gemaald en je hoeft dit niet zelf te kiezen. Kies de koffie die je wilt en de espressomachine doet de rest.

   

  Hoe lang gaat een koffiemachine mee?

  De levensduur van een koffiemachine hangt onder andere af van de bouwkwaliteit. Er zijn ontzettend veel soorten en modellen koffiemachines, die allemaal weer een andere hoeveelheid tijd mee gaan. Toch mag je verwachten dat elke koffiemachine op z'n minst 2 jaar meegaat. Dat is dan ook meestal de duur van de garantieperiode.

  Als je de koffiemachines opdeelt in prijscategorieën valt er al wat meer over te zeggen. Van modellen die minder dan €200 kosten hoef je eigenlijk niet heel veel meer dan die 2 jaar te verwachten. Het komt natuurlijk wel voor, maar reken er niet per se op.

  Koffiemachines tussen de €200 en €500 hebben alweer een wat hogere levensverwachting van ongeveer 3 jaar. Een koffiemachine die duurder is zal waarschijnlijk nog langer mee gaan.

  Ga niet al te erg van deze cijfers uit, want het is ontzettend algemeen genomen. De levensduur verschilt namelijk ook per merk, model, materialen en variabele factoren als onderhoud of gewoon een beetje geluk (of pech).

  Hier let je op als je een koffiemachine koopt

  Het voordeel van de gigantische variatie aan koffiemachines is dat er altijd wel een machine is die perfect bij je past. Om tot de beste keuze te komen is het goed om op de volgende zaken te letten.

  Als eerste kijk je naar de soort koffiemachine. Als traditionele filterkoffie je goed smaakt en niets te wensen over laat, is dat altijd een goede keuze. Wil je wat anders, wat nog wél makkelijk in gebruik is of ben je gek op een bepaald merk? Verdiep je dan in cup- en pad machines. Als je er klaar voor bent om in kwaliteit te investeren, is de espressomachine misschien wel wat voor jou.

  Hoeveel koffie drink je eigenlijk? Als je een flinke koffiedrinker bent, een groot huishouden of veel bezoek hebt, is het wel zo fijn als het waterreservoir daarop gebouwd is. Een filter koffiezetapparaat zet natuurlijk heel veel koppen tegelijk en als de koffie er snel doorheen gaat wil je toch wel minstens 2 koppen tegelijk kunnen zetten.

  Smaken verschillen, en koffiemachines ook. Een echte fijnproever, barista of koffie expert zal geen genoegen nemen met koffie die niet vers is. Gelukkig biedt een espressomachine dan uitkomst. Met een pistonmachine kun je zelfs de maalgraad bepalen.

  Elke machine heeft weer andere mogelijkheden in koffiesoorten en specialiteiten. Belangrijkst is dat hij jouw lievelingskoffie kan zetten. Als je iemand bent die het graag op het oude vertrouwde houdt, heb je aan een koffiemachine met een paar opties genoeg. Wil je graag regelmatig wat nieuws uitproberen? Ga dan op zoek naar een apparaat die veel verschillende koffieprogramma's en soorten zet!

  De prijs speelt ook een rol; die moet natuurlijk bij jouw beoogde budget passen. Daarover lees je in het volgende gedeelte van deze koopgids meer.

  De prijzen van koffiemachines

  De prijzen van koffiemachines kun je niet over één kam scheren en lopen onwijs uiteen. Vanaf €50 koop je al een koffiezetapparaat, terwijl de duurste en meest luxe modellen meer dan €1000 kosten.

  Filter koffiezetapparaten en koffiemachines die met cups of padswerken kosten niet al te veel: die prijzen beginnen bij de €50 en zullen maar zelden boven de €200 komen. Wanneer je naar espressomachines kijkt, begint het getal achter het euroteken opeens flink te stijgen.

  De allergoedkoopste espressomachines beginnen bij een prijs rond de €300. Dat zijn de volautomaten. De budget halfautomaten kosten minstens €500. De soort koffiemachine heeft dus eigenlijk de grootste invloed op de prijs.

  Kwaliteit en merk hebben daarnaast ook nog invloed op de prijs. Voor sterkere materialen en hogere bouwkwaliteit betaal je nu eenmaal iets meer.

  Ten slotte heeft luxe ook een prijskaartje. Neem als voorbeeld de Dolce Gusto koffiemachines. Het goedkoopste model kost ongeveer €50, maar het enige model met een digitaal display kost meer dan het dubbele van die prijs. Dat terwijl dit apparaat qua functies weinig van de andere Dolce Gusto modellen verschilt. Extra's kosten dus ook wat.

  hero illustration

  Hoe testen we koffiemachines?

  Om de beste koffiemachine te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze koffiemachine-test hebben we 2737 koffiemachines vergeleken.
  illustration
  De eerste variabel in onze koffiemachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze koffiemachine-experts en testers in onze database.
  illustration
  Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne koffiemachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte koffiemachine in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2737 koffiemachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
  illustration
  hero illustration

  De beste koffiemachines in een oogopslag

  1. Russell Hobbs 24031-56 rood

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.9
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.7

  De Russell Hobbs Colours Plus Rood heeft een instelbare timer, zodat jij iedere morgen opstaat met een kan warme koffie. De avond van tevoren stel je via het display eenvoudig de tijd in waarop het koffiezetapparaat aan de slag moet gaan. Je vult het waterreservoir met precies genoeg water voor het aantal koppen koffie dat je wilt zetten. Dit staat namelijk handig aangegeven op het reservoir. De filterhouder is uitneembaar en leeg je hierdoor gemakkelijk boven de prullenbak. Vergeet je de koffiemachine uit te zetten? Dan schakelt deze na 40 minuten vanzelf weer uit.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  2. Krups Pro Aroma F312 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.8

  Met de Krups Pro Aroma F312 geniet je 4 uur lang van een warme pot koffie. De rvs thermoskan van 1 liter houdt maximaal 10 vers gezette kopjes koffie warm. Je geniet altijd van een smaakvolle kop koffie, dankzij de slimme temperatuurregeling die voor een optimale koffie-extractie zorgt. De koffiemachine gebruikt zo altijd de juiste watertemperatuur tijdens het zetproces. De waterindicator aan de voorkant is duidelijk zichtbaar zodat je precies weet hoeveel water je nodig hebt voor het aantal kopjes koffie. Je vult eenvoudig de draaiende filterhouder met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Schenk op ieder moment een koffie uit met het druppelstopsysteem, ook als de machine nog niet klaar is met koffiezetten. Zo hoef je niet langer te wachten om alvast een slokje koffie te nemen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  3. Russell Hobbs Retro Classic Zwart zwart/rvs

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.8
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.6

  Op de Russell Hobbs Retro lees je precies af hoelang het nog duurt voor je koffie klaar is. Hierdoor trek je de kan nog niet onder het filter uit wanneer deze nog nadruppelt. Je verspilt dus geen koffie en geniet van een kopje op de juiste temperatuur. Wil je toch halverwege al snel een kopje drinken? Schakel dan de pauzefunctie in. Hiermee onderbreek je het brouwproces en schakel je het weer in wanneer het jou uitkomt. Op het warmhoudplaatje bewaar een volle pot koffie op aangename temperatuur. Vervolgens schenk je gemakkelijk nog een heet kopje koffie bij. De retro uitstraling van het koffiezetapparaat misstaat niet in een hippe keuken.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  4. WMF KITCHENminis Aroma Thermo to zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.7
  Functionaliteit
  9.2
  Gebruiksgemak
  9.5

  Bij de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go zit een thermoskan én thermosbeker waar je koffie in zet. Zo zet je in de kan tot 5 kopjes koffie en in de thermosbeker 2 à 3 kopjes koffie voor onderweg. Handig, want zo hoef je de koffie voor onderweg niet meer over te gieten in een meeneembeker. Met de timer stel je tot 24 uur van te voren in wanneer jouw koffie klaar is. Lekker, voor bijvoorbeeld 's ochtends als je wakker wordt. Drink jij graag een sterke bak koffie? Schakel dan de aromafunctie in om de koffiesterkte hoger te zetten. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat zichzelf uit om energie te besparen.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Krups XN920510 zwart;rood

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9.9

  De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red is een kleurrijke, compacte koffiemachine met cupjes. Dit slanke design past op ieder keukenblok en staat zo niet in de weg. De Vertuo Pop zet 4 verschillende kopgroottes, van een espresso van 40 milliliter tot een mug van 230 milliliter. Binnen 30 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Op iedere koffiecup zit een unieke barcode. Wanneer je een capsule in het apparaat doet, scant de machine de code en weet hij precies hoeveel water hij moet gebruiken om koffie te zetten. De cup draait vervolgens razendsnel rond en creëert een smeuïge royale cremalaag op iedere kop koffie. Verbind de koffiemachine met de app voor handige updates en krijg een seintje wanneer je hem moet ontkalken.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Krups Nespresso Vertuo Next XN910N mat zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9.4

  De Krups Nespresso Vertuo Next XN910N Mat Zwart beschikt over een bluetooth en wifi verbinding. Hiermee koppel je de koffiemachine aan de Nespresso app en krijg je een melding wanneer het nodig is om nieuwe koffiecups te bestellen. Met de Vertuo Next zet je 5 verschillende soorten koppen koffie, van de espresso (40 ml) tot de karaf (535 ml). Dat is één koffiemaat extra dan bij de Vertuo Plus (Deluxe). Zodra je de koffiecup in de machine doet, herkent het apparaat direct de barcode op de cup. Zo weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij de capsule hoort en zet `ie vervolgens automatisch jouw koffie. Dankzij de ronddraaiende zettechnologie vind je op elke koffie een smeuïge royale cremalaag.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  7. Magimix Nespresso 11735 geel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.4
  Functionaliteit
  8.8
  Gebruiksgemak
  9.4

  Met de Magimix Nespresso Vertuo Pop Mango Dream haal je een kleurrijke, compacte koffiemachine met cupjes in huis. Dankzij zijn slanke design past het apparaat in iedere keuken. De Vertuo Pop is binnen 30 seconden klaar voor gebruik. Je zet 4 verschillende kopgroottes, namelijk een espresso, dubbele espresso, gran lungo en mug. Elke koffiecup heeft een unieke barcode. Zodra je een capsule in de machine doet, scant hij de code. Zo voegt de Vertuo precies genoeg water aan de cup toe. Daarna draait de cup razendsnel rond. Het resultaat? Een smeuïge cremalaag op iedere koffie. Daarnaast verbind je het koffiezetapparaat met de Nespresso app voor handige updates. Zo ontvang je een seintje wanneer hij een ontkalkbeurt nodig heeft.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Siemens TC86503 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.9
  Gebruiksgemak
  9

  Met het Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart filterkoffiezetapparaat word je elke ochtend wakker met de geur van verse koffie. Door de timer en klokfunctie stel je namelijk precies in wanneer je koffie klaar moet zijn. Het afneembare waterreservoir van 1 liter vul je gemakkelijk onder de kraan. Daarnaast geniet je door de Aroma Sense Plus altijd van een heerlijk aroma, ook al zet je maar een paar kopjes koffie. Na gebruik schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit. In de roestvrijstalen thermoskan blijft de koffie lekker warm.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  9. Krups XN910810 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.3
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.3

  De Krups Nespresso Vertuo Next XN9108 Zwart beschikt over een bluetooth en wifi verbinding. Hiermee koppel je de koffiemachine aan de Nespresso app en krijg je een melding wanneer het nodig is om nieuwe koffiecups te bestellen. Met de Vertuo Next zet je 5 verschillende soorten koppen koffie, van de espresso (40 ml) tot de karaf (535 ml). Dat is één koffiemaat extra dan bij de Vertuo Plus (Deluxe). Zodra je de koffiecup in de machine doet, herkent het apparaat direct de barcode op de cup. Zo weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij de capsule hoort en zet `ie vervolgens automatisch jouw koffie. Dankzij de ronddraaiende zettechnologie vind je op elke koffie een smeuïge royale cremalaag.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs

  10. Bialetti New Venus Induction 10 zilver

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  10.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9.7

  Trommel een heel gezelschap bij elkaar om samen van een sterk kopje koffie te genieten met de Bialetti New Venus Induction 10 kopjes. Ga eenvoudig en veilig aan de slag, dankzij de handige functies van het apparaat. Zo is de percolator in bezit van een ergonomisch handvat met antislip grip. Met dit zekere handvat haal je de percolator veilig van de warmtebron af. Daarnaast klap je de deksel gemakkelijk met je duim open, hierdoor hoef je maar één hand te gebruiken. De percolator heeft een roestvrijstalen, stevige behuizing en gaat hierdoor een lange tijd mee.

  Met een percolator maak je kleine, sterke kopjes koffie. Eén kopje is te vergelijken met een dubbele espresso.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van koffiemachines. Er zijn namelijk 2737 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!