Bestenu

Beste nespresso apparaten - feb. 2023

Met meer dan 89 nespresso apparaten op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste nespresso apparaten op een rij

De top 10 beste nespresso apparaten

01Score: 10
Ciro CCM0101 white
Ciro CCM0101 white
Ciro
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.9
Krups XN1108 piano black
Krups XN1108 piano black
Krups
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.9
Krups XN1001 wit
Krups XN1001 wit
Krups
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.8
Zanussi CK116 silver,black_colour
Zanussi CK116 silver,black_colour
Zanussi
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.8
Magimix M195-11314 wit , wit
Magimix M195-11314 wit , wit
Magimix
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.8
Magimix 11350 zwart
Magimix 11350 zwart
Magimix
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.7
Magimix 11368NL zwart
Magimix 11368NL zwart
Magimix
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.7
Ciro CCM0102 zwart
Ciro CCM0102 zwart
Ciro
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.7
Krups 6100002533 rood
Krups 6100002533 rood
Krups
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Sjöstrand M1001 rvs , chroom
Sjöstrand M1001 rvs , chroom
Sjöstrand
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nespresso Apparaat Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Een heerlijk, klein maar krachtig kopje koffie zet je met een Nespresso apparaat. Deze machines bestaan in verschillende soorten en maten, wat de keuze misschien lastig maakt. Hoe je het beste Nespresso apparaat kiest, lees je in deze koopgids!

Welke functies heeft een Nespresso apparaat?

Voorop staat dat je met een Nespresso apparaat kopjes Nespresso koffie zet. Om het je allemaal zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken, heeft een Nespresso machine verschillende functies. Elk Nespresso apparaat heeft een aantal basisfuncties en sommige modellen hebben een paar extra's.

Om te beginnen heeft elk Nespresso apparaat een automatische slaapstand. Deze functie draagt bij aan duurzaamheid en houdt in dat het apparaat na 9 minuten stil te staan, zichzelf uitschakelt. Ook is de Nespresso machine uitgerust met een standaard kopgrootte, waardoor je de koffie uitloop niet handmatig stop hoeft te zetten.

Alle koffiemachines van Nespresso hebben voor koffie een standaard opwarmtijd van 25 seconden. Als je toch een sterker of lichter kopje koffie wilt, kun je dit zelf instellen met de regelaar voor de hoeveelheid water.

Daarnaast zijn veel Nespresso apparaten uitgerust met een melkopschuimmethode. Soms is dat in de vorm van een stoompijpje; andere apparaten hebben een melkreservoir of een standaard melkopschuimer. Het verschilt dus per apparaat of je de melk in het apparaat zelf giet, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om een heerlijke kraag melkschuim te maken.

Welke soorten koffie kun je met een Nespresso machine zetten?

Nespresso heeft een grote variatie aan cups in het assortiment, waardoor je ruim de keuze hebt uit verschillende smaken. Je hebt keuze uit wel meer dan 30 variaties! Het smaakassortiment bestaat onder andere uit basiskoffiesmaken, maar ook uit variaties met extra smaaktonen zoals noten, chocola, graantonen, fruittonen, vanille en nog meer.

Ook een aanbod aan koffiespecialiteiten kan natuurlijk niet ontbreken. Elk Nespresso apparaat zet een lungo of espresso. Cappuccino's komen ook vaak voor, maar kun je niet standaard met elke Nespressomachine zetten.

Met luxere uitvoeringen van Nespressomachines zet je nog meer koffievariaties, zoals een dubbele espresso, espresso macchiato, cafe latte, doppio, een flat white en nog meer.

Hoe lang gaat een Nespresso apparaat mee?

Elk Nespresso apparaat komt met een garantietermijn van twee jaar. Mankeert er binnen die twee jaar iets aan de machine, dan ben je ervan verzekerd dat het apparaat gerepareerd of vervangen wordt.

Het is gelukkig niet zo dat een apparaat meteen na de garantieperiode stuk gaat. Bij slecht onderhoud of door pech kan het apparaat sneller slijten, maar gemiddeld genomen gaat een Nespresso apparaat iets langer dan vier jaar mee.

Door je Nespresso apparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, verleng je de levensduur tot een zekere mate. Houd het maximale waterpeil in het waterreservoir in de gaten en doe geen verkeerde cups of losse koffie in het apparaat. Op die manier heb je het langst plezier van je koffiemachine.

Welke cups passen in een Nespresso apparaat?

Het dringende advies is om alleen originele Nespresso cups in een Nespresso apparaat te doen. Er zijn namelijk ook veel namaak cups op de markt. Die lijken op het eerste gezicht vaak wel in de machine te passen, maar zijn niet exact op de Nespresso machine afgestemd. Daarom kan het gebruik van verkeerde, niet-originele cups leiden tot schade aan je Nespresso apparaat.

Alle cups die door het merk Nespresso gemaakt zijn, passen dus in het Nespresso apparaat en zijn geschikt om in de machine te gebruiken. De keuze uit verschillende smaken cups is ruim: er zijn wel meer dan 30 soorten soorten cups.

Hoe ontkalk ik een Nespresso apparaat?

Om je Nespresso apparaat zo goed mogelijk te onderhouden, ontkalk je het apparaat regelmatig. De meeste Nespresso apparaten hebben een ontkalkingslampje: wanneer deze brandt, is het tijd om de machine te ontkalken. Heeft jouw Nespresso geen ontkalkingslampje, ontkalk en reinig het apparaat dan ongeveer eens in de zes maanden.

Om het Nespresso apparaat te ontkalken heb je niet veel nodig: Nespresso ontkalkingsmiddel, water en natuurlijk de Nespresso machine zelf. Je ontkalkt het apparaat door het Nespresso ontkalkingsmiddel in het waterreservoir te mengen met water en vervolgens de ontkalkingsfunctie van het apparaat te gebruiken.

Hoe je de ontkalkingsfunctie precies inschakelt, verschilt per model. Er zijn namelijk best veel verschillende Nespresso apparaten, waarvan de bediening onderling kan verschillen. Op de website van Nespresso kun je daarom jouw type en model Nespresso-apparaat selecteren en de exacte instructies terugvinden. Voor het gemak heb je zelfs de optie om video instructies te bekijken.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige nespresso apparaat lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste nespresso apparaat ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over nespresso apparaten, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle nespresso apparaten die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke nespresso apparaten het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van nespresso apparaten stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste nespresso apparaten op een rij

1 - Ciro CCM0101 white

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ciro CCM0101 white

 • list plusHet is een betaalbare optie met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusHet is vrijwel direct geleverd.
 • list plusHet is compact en licht in gewicht.

Nadelen Ciro CCM0101 white

 • list plusHet vul- en waterbakje zijn teerbaar.
 • list plusHet ontbreekt aan extra functies.
 • list plusHet heeft geen uitgebreide instellingen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Word wakker met een geur van smeulende koffie. Deze cups machine is perfekt voor uw kopjes koffie op maat, iedere dag. Ristretto, espresso of lungo, uw keuze. Enjoy your day met deze voor alle cups compatibele koffiemachine. Bon in doos met 40% korting op de cups van onze Belgische ambachtelijke koffiebrander OKE koffie uit Geraardsbergen. De CiRO is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke koffiemachine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. De gebruiksvriendelijke functies omvatten onder andere twee programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen. De hogedrukpomp van 20 bar zorgt ervoor dat alle aroma's van iedere koffiecapsule vrijkomen en er elke keer weer een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag wordt bereid. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 40 à 50 seconden de ideale temperatuur. Door de energie-besparingsfunctie schakelt de CiRO machine automatisch uit na 5 minuten niet gebruikt te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

2 - Krups XN1108 piano black

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups XN1108 piano black

 • list plusDit apparaat heeft een strak design en is compact, wat het een goede keuze maakt voor kleinere ruimtes.
 • list plusHet apparaat is geruisloos, wat het ideaal maakt voor gebruik in kantoren of andere stille omgevingen.
 • list plusHet is betaalbaar geprijsd.

Nadelen Krups XN1108 piano black

 • list plusHet waterreservoir is beperkt.
 • list plusHet bakje voor de cups is ook klein, waardoor het nodig is om het regelmatig te legen.
 • list plusEr is geen mogelijkheid om meerdere kopjes tegelijk te maken, wat het tijdrovend maakt als je meerdere kopjes koffie nodig hebt.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De Krups Nespresso Essenza Mini is de meest compacte Nespresso machine tot nu toe. Het is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat je keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Productvoordelen van de Krups Nespresso Essenza Mini: Erg compact formaat, past met gemak in elke keuken 2 instelbare kopgroottes: espresso en lungo Schakelt zichzelf automatisch uit na 3 minuten (eco-modus) Goed om te weten: Deze koffiecupmachine heeft geen melkopschuimer Deze koffiecupmachine heeft een kleine inhoud waardoor je het waterreservoir sneller moet bijvullen Dit is een relatief kleine koffiemachine, waardoor deze niet geschikt is voor bijvoorbeeld grote mokken koffie. Nieuw en compact design De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen en is zo compact dat deze koffiemachine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt 2 programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer opnieuw een heerlijk kopje koffie. 19 bar druksysteem & korte opwarmtijd Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Energiebesparende koffiemachine De Nespresso Essenza Mini machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past. Mocht je meer informatie willen over de Nespresso koffies of machines, kun je altijd contact opnemen met de Nespresso klantenservice: 0800 022 23 20. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable QualityTM Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 75.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 februari in huis

Bekijk prijs

3 - Krups XN1001 wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups XN1001 wit

 • list plusJe krijgt veel waar voor je geld met de Krups XN1001 wit.
 • list plusHet apparaat heeft een mooi design.
 • list plusJe kunt de Krups XN1001 wit makkelijk bedienen.

Nadelen Krups XN1001 wit

 • list plusDe Krups XN1001 wit kan herrie produceren.
 • list plusHet apparaat is kwetsbaar.
 • list plusDe Krups XN1001 wit is niet compatibel met Lidl cups.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

De Nespresso Inissia is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud zodat je elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereid je in 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso. Goed om te weten: Deze koffiecupmachine heeft geen melkopschuimer Deze koffiecupmachine heeft een kleine inhoud waardoor je het waterreservoir sneller moet bijvullen Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken. Compact en kleurrijk design & keuze kopgroottes De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie. Je hebt de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo. 19 bar druksysteem & korte opwarmtijd Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar dat ervoor zorgt dat alle koffiearoma's vrijkomen. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen. Aanvullende eigenschappen Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past. Mocht je meer informatie willen over de Nespresso koffies of machines, kun je altijd contact opnemen met de Nespresso klantenservice: 0800 022 23 20. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable QualityTM Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 75.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Zanussi CK116 silver,black_colour

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zanussi CK116 silver,black_colour

 • list plusHet is een kleine koffiezetter, waardoor het makkelijk is om te verplaatsen.
 • list plusJe kunt snel je favoriete koffiesoorten bereiden dankzij de optimalisatie voor Nespresso cups.
 • list plusHet heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor het een mooie toevoeging is aan je keuken of kantoor.

Nadelen Zanussi CK116 silver,black_colour

 • list plusHet is minder geschikt voor Dolge Gusto cups, waardoor je minder keuze hebt.
 • list plusHet heeft geen intelligente functies, waardoor je meer tijd nodig hebt om je koffie te bereiden.
 • list plusHet is niet geschikt voor heet water, waardoor je geen variëteit aan dranken kunt bereiden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Productbeschrijving Op zoek naar eenkoffiemachine die geschikt is voor al je favoriete koffiesoorten? Deze ZanussiAroma Quattro Espressomachine is geschikt voor Nespresso® enDolce Gusto® koffiecups. Dit Multi Capsule Espresso toestel bevat niet alleen een Italiaanse hogedrukpomp van 19 bar,maar bovendien ook een afneembaar waterreservoir met een inhoud van 800ml. Deze Aroma Quatro Espresso is geschikt voor het zetten vaneen Espresso of Lungo. Dit kan via de OneTouch-knoppen. Deze Zanussi Aroma Quattro is ideaal voor een smaakvolle kop koffie, 's ochtends om de dag te beginnen of 'savonds voor een ontspannend moment voor de tv of met het gezin. Onmisbaar Italiaans design accessoire in het hart van je keuken. Goed om te weten: Stel zelf de standaard kopgrootte in door één van de twee knoppen ingedrukt te houden en laat los wanneer de gewenste hoeveelheid koffie is bereikt. Waarom kiezen voor de Zanussi Aroma Quattro Espresso ? Deze ZanussiAroma Quattro Espressomachine is uniek in zijn soort, omdat hijgeschikt is voor diverse koffiemerken. Kies voor Nespresso® of Dolce Gusto®capsules of ESE/Senseo® pads welke smaakje maar wilt. Bovendien heeft de koffiemachine een stijlvolle roestvrijstalenbehuizing, waardoor het een echte aanwinst is voor elke moderne keuken. Italiaanse pomp van 19 bar envermogen van 1450 watt Om de gewenste Espresso te zetten, is de druk die op de capsule of pads wordtuitgeoefend van het grootste belang. Waar de meeste koffiemachines zijnontworpen met een 15 bar pomp, is de Aroma Quattro uitgerust met een 19bar Italiaanse pomp om ervoor te zorgen dat elk beetje smaak en aroma door hetwater in uw koffiekopje sijpelt. Eenvoudige bediening en reiniging De capsule- en padhouders zijn eenvoudig in Zanussi Aroma Quattro teplaatsen. Het transparante waterreservoir van 0,8 liter en de verschillendeadapters zijn afneembaar, wat een gemakkelijke reiniging garandeert. Wat zit er in de doos?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Magimix M195-11314 wit , wit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix M195-11314 wit , wit

 • list plusHet voordeel van de Magimix M195-11314 wit , wit is dat het een compact formaat heeft en prachtig past in elke keuken.
 • list plusDeze nespresso apparaat heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet voordeel van deze nespresso apparaat is dat het makkelijk in gebruik is.

Nadelen Magimix M195-11314 wit , wit

 • list plusEen nadeel van de Magimix M195-11314 wit , wit is dat het veel geluid maakt tijdens het gebruik.
 • list plusEen ander nadeel is dat de kwaliteit van deze nespresso apparaat matig is.
 • list plusDeze nespresso apparaat is kwetsbaar voor schade.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.3

Magimix Nespresso CitiZ, ontworpen voor liefhebbers van design en Nespresso. Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable Quality Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren bij één van de inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Magimix 11350 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix 11350 zwart

 • list plusHet apparaat is klein en eenvoudig te verplaatsen.
 • list plusEen ander voordeel is de korte opwarmtijd van 25 seconden.
 • list plusHet heeft ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen Magimix 11350 zwart

 • list plusEen nadeel van dit apparaat is dat het veel herrie maakt.
 • list plusHet heeft een klein waterreservoir.
 • list plusEr is geen ristretto knop aanwezig.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

De Inissia is het Nespresso apparaat om de wereld van Nespresso te ontdekken. De Inissia is compact, stijlvol en eenvoudig te gebruiken. Het o,7 liter waterreservoir is afneembaar en het apparaat beschikt over een afneembare opvangbak om gebruikte capsules in op te vangen. Kenmerken van het Magimix Inissia Nespresso apparaat: Snel op temperatuur in 25 seconden Handige capsule invoer Compact Automatische dosering Welkomset met 14 verschillende soorten koffie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7 - Magimix 11368NL zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix 11368NL zwart

 • list plusHet apparaat heeft een solide bouwkwaliteit.
 • list plusDe Magimix 11368NL zwart is prachtig, klein en handig.
 • list plusDe Magimix 11368NL zwart is voordelig.

Nadelen Magimix 11368NL zwart

 • list plusHet waterreservoir is klein.
 • list plusHet apparaat is niet geschikt voor veel drinkers.
 • list plusHet apparaat heeft een korte levensduur.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.9

Dankzij het extra compacte formaat is de Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart geschikt voor de kleinere huishoudens. Deze koffiemachine neemt namelijk weinig plek in beslag op jouw keukenblad, zodat er ook nog ruimte is voor ander keukenapparatuur. Gebruik de instelbare waterhoeveelheid om een espresso en lungo aan te passen naar jouw wens. Hoe minder water je toevoegt, hoe intenser de smaak. Ook als jij 's ochtends haast hebt drink jij voortaan snel nog een kopje koffie, want binnen 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Om energie te besparen schakelt hij na 9 minuten automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8 - Ciro CCM0102 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ciro CCM0102 zwart

 • list plusDe Ciro CCM0102 zwart is een stevig apparaat, waardoor het lang meegaat is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het een krachtig apparaat is met een vermogen van 1000 watt.
 • list plusHet apparaat is gemakkelijk te bedienen met de knoppen aan de voorkant.

Nadelen Ciro CCM0102 zwart

 • list plusEen nadeel van het apparaat is dat het geen optie heeft om de temperatuur aan te passen.
 • list plusEen ander nadeel is dat het apparaat geen optie heeft voor het maken van cappuccino's.
 • list plusHet apparaat heeft geen optie voor het maken van verschillende kopjes tegelijk.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.8

Word wakker met een geur van smeulende koffie. Deze cups machine is perfekt voor uw kopjes koffie op maat, iedere dag. Ristretto, espresso of lungo, uw keuze. Enjoy your day met deze voor alle cups compatibele koffiemachine. Bon in doos met 40% korting op de cups van onze Belgische ambachtelijke koffiebrander OKE koffie uit Geraardsbergen. De CiRO is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke koffiemachine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. De gebruiksvriendelijke functies omvatten onder andere twee programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen. De hogedrukpomp van 20 bar zorgt ervoor dat alle aroma's van iedere koffiecapsule vrijkomen en er elke keer weer een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag wordt bereid. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 40 à 50 seconden de ideale temperatuur. Door de energie-besparingsfunctie schakelt de CiRO machine automatisch uit na 5 minuten niet gebruikt te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

9 - Krups 6100002533 rood

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups 6100002533 rood

 • list plusHet design van de Krups 6100002533 rood is modern en past perfect in elke keuken.
 • list plusDoor de lage prijs is de Krups 6100002533 rood voordelig te verkrijgen.
 • list plusDe Krups 6100002533 rood is eenvoudig in gebruik.

Nadelen Krups 6100002533 rood

 • list plusDe Krups 6100002533 rood maakt geluid bij het koffiezetten.
 • list plusHet apparaat is fragiel voor schade.
 • list plusDe Krups 6100002533 rood is niet compatibel met Lidl cups.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.6

De Nespresso Inissia is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud zodat je elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereid je in 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso. Goed om te weten: Deze koffiecupmachine heeft geen melkopschuimer Deze koffiecupmachine heeft een kleine inhoud waardoor je het waterreservoir sneller moet bijvullen Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken. Compact en kleurrijk design & keuze kopgroottes De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie. Je hebt de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo. 19 bar druksysteem & korte opwarmtijd Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar dat ervoor zorgt dat alle koffiearoma's vrijkomen. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen. Aanvullende eigenschappen Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past. Mocht je meer informatie willen over de Nespresso koffies of machines, kun je altijd contact opnemen met de Nespresso klantenservice: 0800 022 23 20. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable QualityTM Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 75.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10 - Sjöstrand M1001 rvs , chroom

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sjöstrand M1001 rvs , chroom

 • list plusHet ontwerp van de Sjöstrand M1001 rvs , chroom is prachtig en duurzaam.
 • list plusHet heeft een groot waterreservoir wat handig is voor het maken van meerdere kopjes koffie.
 • list plusHet geluidsarme ontwerp zorgt ervoor dat het stil is tijdens het brouwen van koffie.

Nadelen Sjöstrand M1001 rvs , chroom

 • list plusDe Sjöstrand M1001 rvs , chroom heeft een relatief hoge prijs.
 • list plusDe Sjöstrand M1001 rvs , chroom werkt alleen met Nespresso koffiebonen.
 • list plusHet is niet mogelijk om de hoeveelheid koffie te veranderen met de Sjöstrand M1001 rvs , chroom.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

De Sjöstrand Espresso Capsule Koffiemachine heeft een hogedrukpomp van 19 bar. Samen met heet water van precies de juiste temperatuur zorgt de pomp ervoor dat alle smaken en aroma's van de koffie perfect gebalanceerd vrijkomen. Als je dan ook nog de composteerbare capsulesvan Sjöstrand gebruikt, die 100% biologische koffie bevatten, heb je een volledig milieuvriendelijk koffieconcept.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van nespresso apparaten. Er zijn immers 89 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste