Bestenu

Wat is de beste nespresso apparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 02 juni, 2023

Het kopen van een goede nespresso apparaat is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste nespresso apparaat van 2023? Na het testen van 107 nespresso apparaten kwam de Ciro CCM0101 white als beste uit onze nespresso apparaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de nespresso apparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 nespresso apparaten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame nespresso apparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste nespresso apparaten

1Score: 10
Ciro CCM0101 white
Ciro CCM0101 white
Ciro
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Krups XN1108 piano black
Krups XN1108 piano black
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Magimix 11706 wit
Magimix 11706 wit
Magimix
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Zanussi CK116 silver,black_colour
Zanussi CK116 silver,black_colour
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Magimix M195-11314 wit , wit
Magimix M195-11314 wit , wit
Magimix
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Ciro CCM0102 zwart
Ciro CCM0102 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Krups XN110B grijs
Krups XN110B grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Magimix 11368NL zwart
Beste Nespresso apparaat voor kleine keukens
Magimix 11368NL zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
Magimix 11350 zwart
Beste Nespresso apparaat voor koffieliefhebbers
Magimix 11350 zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
Krups XN304T10 titanium
Beste Nespresso apparaat voor designliefhebbers
Krups XN304T10 titanium
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nespresso Apparaat Koopgids

Een heerlijk, klein maar krachtig kopje koffie zet je met een Nespresso apparaat. Deze machines bestaan in verschillende soorten en maten, wat de keuze misschien lastig maakt. Hoe je het beste Nespresso apparaat kiest, lees je in deze koopgids!

Welke functies heeft een Nespresso apparaat?

Voorop staat dat je met een Nespresso apparaat kopjes Nespresso koffie zet. Om het je allemaal zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken, heeft een Nespresso machine verschillende functies. Elk Nespresso apparaat heeft een aantal basisfuncties en sommige modellen hebben een paar extra's.

Om te beginnen heeft elk Nespresso apparaat een automatische slaapstand. Deze functie draagt bij aan duurzaamheid en houdt in dat het apparaat na 9 minuten stil te staan, zichzelf uitschakelt. Ook is de Nespresso machine uitgerust met een standaard kopgrootte, waardoor je de koffie uitloop niet handmatig stop hoeft te zetten.

Alle koffiemachines van Nespresso hebben voor koffie een standaard opwarmtijd van 25 seconden. Als je toch een sterker of lichter kopje koffie wilt, kun je dit zelf instellen met de regelaar voor de hoeveelheid water.

Daarnaast zijn veel Nespresso apparaten uitgerust met een melkopschuimmethode. Soms is dat in de vorm van een stoompijpje; andere apparaten hebben een melkreservoir of een standaard melkopschuimer. Het verschilt dus per apparaat of je de melk in het apparaat zelf giet, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om een heerlijke kraag melkschuim te maken.

Welke soorten koffie kun je met een Nespresso machine zetten?

Nespresso heeft een grote variatie aan cups in het assortiment, waardoor je ruim de keuze hebt uit verschillende smaken. Je hebt keuze uit wel meer dan 30 variaties! Het smaakassortiment bestaat onder andere uit basiskoffiesmaken, maar ook uit variaties met extra smaaktonen zoals noten, chocola, graantonen, fruittonen, vanille en nog meer.

Ook een aanbod aan koffiespecialiteiten kan natuurlijk niet ontbreken. Elk Nespresso apparaat zet een lungo of espresso. Cappuccino's komen ook vaak voor, maar kun je niet standaard met elke Nespressomachine zetten.

Met luxere uitvoeringen van Nespressomachines zet je nog meer koffievariaties, zoals een dubbele espresso, espresso macchiato, cafe latte, doppio, een flat white en nog meer.

Hoe lang gaat een Nespresso apparaat mee?

Elk Nespresso apparaat komt met een garantietermijn van twee jaar. Mankeert er binnen die twee jaar iets aan de machine, dan ben je ervan verzekerd dat het apparaat gerepareerd of vervangen wordt.

Het is gelukkig niet zo dat een apparaat meteen na de garantieperiode stuk gaat. Bij slecht onderhoud of door pech kan het apparaat sneller slijten, maar gemiddeld genomen gaat een Nespresso apparaat iets langer dan vier jaar mee.

Door je Nespresso apparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, verleng je de levensduur tot een zekere mate. Houd het maximale waterpeil in het waterreservoir in de gaten en doe geen verkeerde cups of losse koffie in het apparaat. Op die manier heb je het langst plezier van je koffiemachine.

Welke cups passen in een Nespresso apparaat?

Het dringende advies is om alleen originele Nespresso cups in een Nespresso apparaat te doen. Er zijn namelijk ook veel namaak cups op de markt. Die lijken op het eerste gezicht vaak wel in de machine te passen, maar zijn niet exact op de Nespresso machine afgestemd. Daarom kan het gebruik van verkeerde, niet-originele cups leiden tot schade aan je Nespresso apparaat.

Alle cups die door het merk Nespresso gemaakt zijn, passen dus in het Nespresso apparaat en zijn geschikt om in de machine te gebruiken. De keuze uit verschillende smaken cups is ruim: er zijn wel meer dan 30 soorten soorten cups.

Hoe ontkalk ik een Nespresso apparaat?

Om je Nespresso apparaat zo goed mogelijk te onderhouden, ontkalk je het apparaat regelmatig. De meeste Nespresso apparaten hebben een ontkalkingslampje: wanneer deze brandt, is het tijd om de machine te ontkalken. Heeft jouw Nespresso geen ontkalkingslampje, ontkalk en reinig het apparaat dan ongeveer eens in de zes maanden.

Om het Nespresso apparaat te ontkalken heb je niet veel nodig: Nespresso ontkalkingsmiddel, water en natuurlijk de Nespresso machine zelf. Je ontkalkt het apparaat door het Nespresso ontkalkingsmiddel in het waterreservoir te mengen met water en vervolgens de ontkalkingsfunctie van het apparaat te gebruiken.

Hoe je de ontkalkingsfunctie precies inschakelt, verschilt per model. Er zijn namelijk best veel verschillende Nespresso apparaten, waarvan de bediening onderling kan verschillen. Op de website van Nespresso kun je daarom jouw type en model Nespresso-apparaat selecteren en de exacte instructies terugvinden. Voor het gemak heb je zelfs de optie om video instructies te bekijken.

hero illustration

Hoe testen we nespresso apparaten?

Om de beste nespresso apparaat te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze nespresso apparaat-test hebben we 107 nespresso apparaten vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze nespresso apparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze nespresso apparaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne nespresso apparaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte nespresso apparaat in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 107 nespresso apparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste nespresso apparaten op een rijtje

1. Ciro CCM0101 white

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ciro CCM0101 white

 • list plusDit koffiezetapparaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor Nespresso-liefhebbers.
 • list plusHet apparaat wordt snel geleverd, waardoor klanten snel kunnen genieten van hun Nespresso-koffie.
 • list plusHet compacte formaat van het apparaat maakt het gemakkelijk om op te bergen in kleine keukens of op kantoor.

Nadelen Ciro CCM0101 white

 • list plusHet vul- en waterbakje zijn kwetsbaar, waardoor ze voorzichtig moeten worden behandeld om schade te voorkomen.
 • list plusHet apparaat heeft geen automatische uitschakelfunctie, wat kan leiden tot onnodig energieverbruik en veiligheidsrisico's.
 • list plusHet apparaat heeft geen melkopschuimer, waardoor het niet geschikt is voor het maken van melkdranken zoals cappuccino's en lattes.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

Wie houdt er niet van om wakker te worden met de geur van vers gezette koffie? Met de CiRO CCM0101 white heb je elke dag een perfect kopje koffie op maat. Of je nu van een ristretto, espresso of lungo houdt, deze koffiemachine maakt het allemaal mogelijk.

Het mooie aan deze machine is dat het compatibel is met alle cups, dus je kan je favoriete smaak blijven gebruiken. Bovendien krijg je bij aankoop een bon in doos met 40% korting op de cups van OKE koffie, een Belgische ambachtelijke koffiebrander uit Geraardsbergen.

De CiRO is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Met twee programmeerbare knoppen kan je gemakkelijk een espresso of lungo bereiden. De hogedrukpomp van 20 bar zorgt ervoor dat alle aroma's van de koffiecapsule vrijkomen en er elke keer weer een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag wordt bereid.

De machine warmt snel op, binnen 40 à 50 seconden is het al klaar voor gebruik. En als je het een keer vergeet uit te zetten, hoef je je geen zorgen te maken, want de CiRO schakelt automatisch uit na 5 minuten niet gebruikt te zijn.

Het enige nadeel is dat het waterreservoir 0.75 liter is en niet verstelbaar is. Maar als je de CiRO voor persoonlijk gebruik gebruikt, is dat geen probleem.

Al met al is de CiRO CCM0101 white een geweldige koffiemachine die gemakkelijk te gebruiken is en heerlijke koffie maakt. Of je nu een beginnende of ervaren koffieliefhebber bent, deze machine is zeker aan te raden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

2. Krups XN1108 piano black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups XN1108 piano black

 • list plusDit Nespresso apparaat is zeer compact en past gemakkelijk in kleine keukens.
 • list plus Een pluspunt van dit apparaat is dat het stil in gebruik is en weinig lawaai maakt.
 • list plusDit apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Nadelen Krups XN1108 piano black

 • list plus Een nadeel van dit apparaat is dat het waterreservoir vrij klein is en regelmatig bijgevuld moet worden.
 • list plus Een nadeel van dit apparaat is dat het lekbakje soms kan lekken en regelmatig geleegd moet worden.
 • list plus Een nadeel van dit apparaat is dat het geen automatische uitschakeling heeft en handmatig uitgezet moet worden.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een compacte koffiemachine? Dan is de Krups XN1108 piano black Nespresso machine een goede keuze. Het apparaat is de ideale combinatie van gebruiksgemak, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso. Met deze machine geniet je keer op keer van een heerlijk kopje koffie.

Het compacte formaat van deze Nespresso machine zorgt ervoor dat deze in elke keuken past. En met de 2 instelbare kopgroottes, espresso en lungo, kun je altijd jouw favoriete koffie bereiden. De automatische uitschakelfunctie na 3 minuten is ook een pluspunt, omdat het energieverbruik van de machine vermindert.

De Krups XN1108 piano black heeft een hogedruksysteem van 19 bar en een korte opwarmtijd van slechts 25 seconden. Hierdoor krijg je een heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Het creëert ook een romige crema-laag en laat de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrijkomen.

Helaas heeft deze koffiemachine geen melkopschuimer en heeft het een relatief kleine inhoud, waardoor je het waterreservoir sneller moet bijvullen. Ook is deze machine niet geschikt voor grote mokken koffie.

Wat deze koffiemachine echter onderscheidt van andere is het nieuwe design met strakke lijnen. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. Het is ideaal voor kleinere huishoudens of kantoren.

Mijn persoonlijke mening is dat dit een geweldige koffiemachine is voor mensen die op zoek zijn naar een compact en gebruiksvriendelijk apparaat. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en biedt een heerlijke kopje koffie. Het enige nadeel is dat je het waterreservoir vaak moet bijvullen en geen melkopschuimer heeft. Maar over het algemeen zou ik deze Nespresso machine zeker aanbevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Magimix 11706 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix 11706 wit

 • list plusDit apparaat zet heerlijke koffie met een perfecte crema laag.
 • list plusDit apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een mooi design.
 • list plusHet apparaat zet snel een kopje koffie, wat handig is voor drukke ochtenden.

Nadelen Magimix 11706 wit

 • list plusDe koffiepads zijn relatief duur, wat kan zorgen voor hogere kosten op de lange termijn.
 • list plusHet apparaat kan na verloop van tijd stuk gaan, wat vervelend is gezien de aanschafprijs.
 • list plusDit apparaat is niet verkrijgbaar in de supermarkt, wat kan zorgen voor extra moeite bij het aanschaffen van koffiepads.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

De Magimix Nespresso Vertuo Next Wit verbind je via bluetooth en wifi met de Nespresso app. Het handige hieraan is dat de machine zo elke nacht de nodige updates uitvoert. Je ontvangt ook een melding als het weer tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen. Handig, want zo zit je nooit meer zonder cups. De machine herkent de barcode op iedere capsule. Zo weet het koffiezetapparaat precies welke kopgrootte bij welke cup hoort. De Vertuo Next zet 5 verschillende kopgroottes, van een espresso (40 ml) tot een karaf (535 ml). Dankzij de ronddraaiende zettechnologie vind je op elke koffie een smeuïge dikke cremalaag. De machine bereidt automatisch jouw kop koffie en schakelt zichzelf na 9 minuten automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Zanussi CK116 silver,black_colour

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zanussi CK116 silver,black_colour

 • list plusDoor het compacte formaat van dit koffiezetapparaat is het ideaal voor kleine keukens.
 • list plusHet apparaat heeft een stijlvol design dat goed past bij moderne keukens.
 • list plusDit apparaat is geschikt voor verschillende soorten koffie, waaronder Nespresso cups, wat zorgt voor veel variatie in koffiekeuze.

Nadelen Zanussi CK116 silver,black_colour

 • list plusHet ontbreken van een melkopschuimer maakt dit apparaat minder geschikt voor het maken van cappuccino's en latte macchiato's.
 • list plusHet waterreservoir van het apparaat is relatief klein, waardoor het vaker bijgevuld moet worden.
 • list plusHet apparaat heeft geen automatische uitschakeling, waardoor het energieverbruik hoger kan zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een koffiemachine die geschikt is voor diverse koffiemerken? De Zanussi CK116 is een ware multi-capsule espressomachine en geschikt voor Nespresso® en Dolce Gusto® koffiecups, maar ook voor ESE/Senseo® pads. Wat deze koffiemachine uniek maakt, is dat je zelf de standaard kopgrootte kunt instellen door één van de twee knoppen ingedrukt te houden en los te laten wanneer de gewenste hoeveelheid koffie is bereikt. De Italiaanse hogedrukpomp van 19 bar en het vermogen van 1450 watt zorgen voor de perfecte druk op de capsule of pads om de gewenste Espresso te zetten.

De koffiemachine heeft een afneembaar waterreservoir met een inhoud van 800 ml en is geschikt voor het zetten van een Espresso of Lungo. Bovendien heeft de koffiemachine een stijlvolle roestvrijstalen behuizing, waardoor het een echte aanwinst is voor elke moderne keuken. Helaas is er geen automatisch ontkalkingssysteem aanwezig en is het watervolume niet verstelbaar.

De Zanussi CK116 is ideaal voor een smaakvolle kop koffie, 's ochtends om de dag te beginnen of 's avonds voor een ontspannend moment voor de tv of met het gezin. Wat deze koffiemachine onderscheidt van andere koffiemachines is de mogelijkheid om verschillende koffiemerken te gebruiken, de Italiaanse hogedrukpomp van 19 bar en het vermogen van 1450 watt.

Mijn persoonlijke mening over deze koffiemachine is dat het een goede keuze is voor mensen die houden van verschillende koffiemerken en graag zelf de standaard kopgrootte willen instellen. Het is echter jammer dat er geen automatisch ontkalkingssysteem aanwezig is en het watervolume niet verstelbaar is. Maar al met al is de Zanussi CK116 een mooie en handige koffiemachine die een uitstekende Espresso en Lungo kan zetten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Magimix M195-11314 wit , wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix M195-11314 wit , wit

 • list plusHet voordeel van de Magimix M195-11314 wit , wit is dat het een compact formaat heeft en perfect past in elke keuken.
 • list plusEen ander voordeel is de goede prijs/kwaliteit verhouding van deze nespresso apparaat.
 • list plusHet voordeel van deze nespresso apparaat is dat het makkelijk in gebruik is.

Nadelen Magimix M195-11314 wit , wit

 • list plusDe Magimix M195-11314 wit , wit maakt een hoop geluid tijdens het gebruik.
 • list plusEen ander nadeel is dat de kwaliteit van deze nespresso apparaat gemiddeld is.
 • list plusDeze nespresso apparaat is kwetsbaar voor schade.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.3

Magimix Nespresso CitiZ, ontworpen voor liefhebbers van design en Nespresso. Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable Quality Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren bij één van de inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Ciro CCM0102 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ciro CCM0102 zwart

 • list plusDeze koffiecupmachine is zeer compact en past gemakkelijk in kleine keukens.
 • list plusDe koffiecupmachine heeft een snelle opwarmtijd, waardoor je snel van je koffie kunt genieten.
 • list plusDe koffiecupmachine heeft een groot waterreservoir, waardoor je meerdere kopjes koffie achter elkaar kunt zetten.

Nadelen Ciro CCM0102 zwart

 • list plusDe koffiecupmachine maakt veel lawaai tijdens het zetten van de koffie.
 • list plusDe koffiecupmachine heeft geen melkopschuimer, waardoor je geen cappuccino of latte kunt maken.
 • list plusAls je graag grote koppen koffie drinkt, is deze koffiecupmachine niet geschikt voor jou.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Word wakker met een aroma van vers gezette koffie met de Ciro CCM0102 zwart. Deze koffiemachine is perfect voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke machine met een modern design. Met twee programmeerbare knoppen voor espresso en lungo koffiebereidingen, is het gemakkelijk om je favoriete dranken te maken. De hogedrukpomp van 20 bar zorgt ervoor dat alle aroma's van de koffiecapsules vrijkomen en er elke keer weer een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag wordt bereid. Bovendien warmt de machine snel op en schakelt deze automatisch uit na 5 minuten niet gebruikt te zijn.

Wat deze machine onderscheidt van andere koffiemachines is de compatibiliteit met alle Nespresso-cups. Ook wordt de machine geleverd met een bon in de doos voor 40% korting op de cups van de Belgische ambachtelijke koffiebrander OKE koffie uit Geraardsbergen. Dit zorgt voor een gevarieerde koffie-ervaring en maakt het gemakkelijk om je favoriete smaken te vinden.

Een nadeel van deze machine is dat het watervolume niet verstelbaar is en dat er geen automatisch ontkalkingssysteem is. Dit betekent dat je zelf de machine regelmatig moet ontkalken en dat je niet zelf de hoeveelheid water kunt aanpassen voor je koffie.

Over het algemeen is de Ciro CCM0102 zwart een geweldige koffiemachine voor mensen die op zoek zijn naar gemak en een modern design. Het is perfect voor thuisgebruik en voor mensen die van verschillende smaken koffie houden. Het is een goede keuze voor koffieliefhebbers die hun dag willen beginnen met een heerlijke kop koffie zonder gedoe en met minimale inspanning.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

7. Krups XN110B grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups XN110B grijs

 • list plusDit apparaat heeft een compact design en past daardoor gemakkelijk in kleine keukens.
 • list plusHet apparaat is stil in gebruik, waardoor je niet gestoord wordt tijdens het zetten van je koffie.
 • list plusDit apparaat is snel op temperatuur, waardoor je binnen no-time van je koffie kunt genieten.

Nadelen Krups XN110B grijs

 • list plusHet waterreservoir van dit apparaat is relatief klein, waardoor je het vaker moet bijvullen.
 • list plusHet lekbakje van dit apparaat is ook aan de kleine kant, waardoor je deze regelmatig moet legen.
 • list plusDit apparaat heeft geen melkopschuimer, waardoor je geen cappuccino's of latte macchiato's kunt maken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een compacte, maar veelzijdige Nespresso machine? Dan is de Krups Nespresso Essenza Mini in grijs zeker het overwegen waard! Deze machine combineert gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso in een compact formaat dat in elke keuken past.

Met de Krups Nespresso Essenza Mini kun je twee instelbare kopgroottes bereiden: espresso en lungo. Het 19 bar druksysteem zorgt voor een heerlijke koffie-ervaring, waarbij de aroma's van de Nespresso koffies volledig tot hun recht komen. Bovendien heeft de Nespresso Essenza Mini een korte opwarmtijd van slechts 25 seconden, zodat je binnen no-time kunt genieten van je favoriete koffie.

Een ander voordeel van deze machine is de eco-modus, die automatisch na 3 minuten wordt ingeschakeld om energie te besparen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0.60 liter, wat voldoende is voor meerdere kopjes koffie. Houd er wel rekening mee dat je het reservoir sneller moet bijvullen vanwege de kleine inhoud.

Een nadeel van deze machine is dat het geen melkopschuimer heeft. Als je graag cappuccino's of latte macchiato's drinkt, moet je deze apart aanschaffen. Ook heeft de machine geen automatisch ontkalkingssysteem, dus je moet dit regelmatig zelf doen om de levensduur van de machine te verlengen.

Al met al is de Krups Nespresso Essenza Mini een compacte en veelzijdige Nespresso machine met verschillende handige functies. Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een koffiemachine die makkelijk in gebruik is en heerlijke koffie produceert zonder veel poespas.

Mijn persoonlijke mening is dat de Krups Nespresso Essenza Mini een goede keuze is als je op zoek bent naar een compacte en veelzijdige Nespresso machine. Het nadeel van geen melkopschuimer is niet zo erg omdat je er makkelijk een apart kunt aanschaffen. Het ontbreken van een automatisch ontkalkingssysteem is wel jammer, maar dat is bij de meeste Nespresso machines zo. Al met al raad ik deze machine aan als je een eenvoudig te gebruiken Nespresso machine wilt die heerlijke koffie produceert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Nespresso apparaat voor kleine keukens: Magimix 11368NL zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix 11368NL zwart

 • list plusDit nespresso apparaat is compact en neemt weinig ruimte in op het aanrecht. Dit is belangrijk voor mensen met een kleine keuken of weinig aanrecht ruimte.
 • list plusHet apparaat is snel opgewarmd en klaar om koffie te zetten. Dit is belangrijk voor mensen die snel een kopje koffie willen drinken zonder te hoeven wachten.
 • list plusHet apparaat voelt degelijk aan en staat stevig op het aanrecht. Dit is belangrijk voor mensen die een duurzaam en betrouwbaar apparaat willen.

Nadelen Magimix 11368NL zwart

 • list plusEr is keuzestress bij het zoeken naar favoriete cups/smaak. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die moeite hebben met het kiezen van de juiste koffiesmaak.
 • list plusHet apparaat geeft niet zelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die het belangrijk vinden om hun apparaat goed te onderhouden.
 • list plusEr is veel afval van de cups, gelukkig worden de originele ingezameld voor recycling. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die milieubewust zijn en zich zorgen maken over de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.4

Ben jij op zoek naar een compacte Nespresso machine die weinig ruimte in beslag neemt op jouw keukenblad? Dan is de Magimix 11368NL zwart Nespresso Essenza Mini de perfecte koffiemachine voor jou! Met zijn verstelbaar watervolume kun je zowel een espresso als een lungo aanpassen naar jouw wens. Hoe minder water je toevoegt, hoe intenser de smaak. Binnen 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik, dus je hoeft niet langer te wachten op je ochtendkoffie. Bovendien schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit om energie te besparen.

Wat deze Nespresso machine zo bijzonder maakt, is zijn compacte formaat. De Magimix 11368NL zwart Nespresso Essenza Mini neemt weinig ruimte in beslag op je keukenblad en is daarom ideaal voor kleinere huishoudens. Daarnaast heeft deze machine een hogedruksysteem van 19 bar, waardoor je keer op keer kunt genieten van heerlijke koffie, zoals bereid door een barista.

Deze koffiemachine heeft een inhoud waterreservoir van 0.60 l en biedt twee programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo. Helaas heeft deze machine geen automatisch ontkalkingssysteem en melkopschuimer. Dit betekent dat je deze functies zelf moet uitvoeren.

In mijn persoonlijke ervaring is de Magimix 11368NL zwart Nespresso Essenza Mini een geweldige koffiemachine voor mensen die weinig ruimte hebben in hun keuken. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Het ontbreken van een automatisch ontkalkingssysteem en melkopschuimer is voor mij geen probleem, omdat ik deze functies zelf kan uitvoeren. Al met al is dit een geweldige aankoop voor elke koffieliefhebber die op zoek is naar een compacte en gebruiksvriendelijke Nespresso machine.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Nespresso apparaat voor koffieliefhebbers: Magimix 11350 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix 11350 zwart

 • list plusDit koffiezetapparaat heeft een compact formaat en past gemakkelijk in elke keuken.
 • list plus De eenvoudige bediening en het lage onderhoud van dit koffiezetapparaat maken het een goede keuze.
 • list plusDit koffiezetapparaat heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen Magimix 11350 zwart

 • list plus Het feit dat dit koffiezetapparaat bij sommige nep espresso capsules wat trager loopt kan een nadeel zijn.
 • list plus Het kleine waterreservoir van dit koffiezetapparaat kan een nadeel zijn voor mensen die veel koffie drinken.
 • list plus Het lekbakje van dit koffiezetapparaat kan bij grotere koppen niet altijd alle koffie opvangen, wat een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een compacte, stijlvolle en eenvoudig te gebruiken Nespresso apparaat? Overweeg dan de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart. Dit apparaat is perfect om de wereld van Nespresso te ontdekken. Binnen 25 seconden is het water op temperatuur en met slechts één druk op de knop zet je snel een kopje koffie, precies naar jouw smaak. Door de automatische dosering hoef je niet na te denken over de hoeveelheid koffie die je wilt zetten. Het apparaat beschikt over een afneembaar waterreservoir en een handige capsule invoer.

Wat deze machine onderscheidt van andere Nespresso apparaten is het compacte formaat en de automatische dosering. Hierdoor past de Inissia in vrijwel elke keuken en zet je altijd de perfecte kopje koffie zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Verder heeft de Inissia een afneembare opvangbak om gebruikte capsules in op te vangen en wordt het geleverd met een welkomset met 14 verschillende soorten koffie.

Een mogelijk nadeel van de Inissia is dat het waterreservoir slechts 0.70 liter is, wat betekent dat je deze regelmatig moet bijvullen als je veel koffie drinkt. Ook heeft dit apparaat geen melkopschuimer en temperatuur instellingen. Maar als je op zoek bent naar een compact, snel en eenvoudig te gebruiken Nespresso apparaat, dan is de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart zeker het overwegen waard.

Mijn persoonlijke mening is dat de Inissia een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle Nespresso apparaat en geen behoefte hebben aan geavanceerde functies zoals een melkopschuimer. De automatische dosering maakt het zetten van de perfecte kopje koffie eenvoudig en snel. Het nadeel van het kleine waterreservoir is voor mij geen probleem, omdat het apparaat past perfect in mijn kleine keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Nespresso apparaat voor designliefhebbers: Krups XN304T10 titanium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups XN304T10 titanium

 • list plusDit Nespresso apparaat biedt een ruime keuze aan koffiesmaken, waardoor er voor ieder wat wils is.
 • list plusDit apparaat heeft een compact formaat, waardoor het gemakkelijk op te bergen is en weinig ruimte in beslag neemt.
 • list plusDit Nespresso apparaat is van goede kwaliteit en levert heerlijke koffie.

Nadelen Krups XN304T10 titanium

 • list plusDit apparaat maakt net zoveel geluid als een Senseo apparaat, wat voor sommige gebruikers storend kan zijn.
 • list plusHet correct plaatsen van de cupjes in het apparaat vereist enige oefening.
 • list plusHet waterreservoir kan niet te vol worden gevuld vanwege het klotsen dat optreedt wanneer de waterkan in het apparaat wordt teruggeplaatst.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.3

Op zoek naar een compacte Nespresso koffiemachine die snel en gemakkelijk een smaakvolle espresso of lungo zet? Dan is de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zeker een aanrader! Met een opwarmtijd van slechts 25 seconden, heb je binnen no-time een heerlijke kop koffie klaarstaan. De Pixie is niet alleen compact, maar heeft ook een ruime capsule opvangbak. Pas na het zetten van 11 kopjes koffie hoef je deze te legen.

Wat deze Krups Nespresso machine nog meer bijzonder maakt, is dat je de sterkte van een espresso en lungo naar jouw smaak kan aanpassen door de waterhoeveelheid in te stellen. Zo zet je iedere ochtend een kopje koffie naar jouw smaak. Bovendien heeft de Pixie ook een energiezuinige functie die de machine na 9 minuten vanzelf uitschakelt.

Een ander pluspunt van deze Nespresso machine is het druksysteem van 19 bar, wat zorgt voor een heerlijk kopje koffie. Daarnaast bieden de knoppen espresso en lungo keuze uit twee kopvolumes en kunnen deze her-geprogrammeerd worden voor aangepaste volumes.

Het enige nadeel van de Krups Nespresso Pixie XN304T is dat het geen melkopschuimer of automatisch ontkalkingssysteem heeft. Als je fan bent van cappuccino of latte macchiato, dan moet je hiervoor een aparte melkopschuimer aanschaffen. En voor het ontkalken van de machine moet je handmatig de instructies volgen.

Al met al is de Krups Nespresso Pixie XN304T een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een compacte en eenvoudige Nespresso koffiemachine die snel een smaakvolle espresso of lungo zet. Het heeft een aantrekkelijk design, is gemakkelijk in gebruik en biedt voldoende opties om jouw koffie naar wens te zetten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van nespresso apparaten. Er zijn immers 107 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!