Wat is de beste Nespresso apparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het kopen van een goede Nespresso apparaat is een lastige uitdaging. Wat is de beste Nespresso apparaat van 2023? Na het analyseren van 1646 Nespresso apparaten kwam de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart als beste uit onze Nespresso apparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Nespresso apparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Nespresso apparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Nespresso apparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Nespresso apparaten

1Score: 9.7
Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart
Beste Nespresso koffiemachine
Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart
Magimix
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Krups Nespresso Essenza Mini XN1108
Krups Nespresso Essenza Mini XN1108
Krups
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart
Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart
Magimix
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
DeLonghi De'Longhi Nespresso Lattissima One
DeLonghi De'Longhi Nespresso Lattissima One
DeLonghi
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Krups Nespresso Essenza Mini XN110B
Krups Nespresso Essenza Mini XN110B
Krups
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Krups Nespresso Pixie Clips
Krups Nespresso Pixie Clips
Krups
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
DeLonghi De'Longhi Lattissima One Evolution
DeLonghi De'Longhi Lattissima One Evolution
DeLonghi
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Magimix Nespresso CitiZ M196 CN
Magimix Nespresso CitiZ M196 CN
Magimix
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.7
DeLonghi De'Longhi Inissia Nespresso EN80B
DeLonghi De'Longhi Inissia Nespresso EN80B
DeLonghi
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Krups Nespresso Inissia XN1005
Krups Nespresso Inissia XN1005
Krups
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nespresso Apparaat Koopgids

Een heerlijk, klein maar krachtig kopje koffie zet je met een Nespresso apparaat. Deze machines bestaan in verschillende soorten en maten, wat de keuze misschien lastig maakt. Hoe je het beste Nespresso apparaat kiest, lees je in deze koopgids!

Welke functies heeft een Nespresso apparaat?

Voorop staat dat je met een Nespresso apparaat kopjes Nespresso koffie zet. Om het je allemaal zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken, heeft een Nespresso machine verschillende functies. Elk Nespresso apparaat heeft een aantal basisfuncties en sommige modellen hebben een paar extra's.

Om te beginnen heeft elk Nespresso apparaat een automatische slaapstand. Deze functie draagt bij aan duurzaamheid en houdt in dat het apparaat na 9 minuten stil te staan, zichzelf uitschakelt. Ook is de Nespresso machine uitgerust met een standaard kopgrootte, waardoor je de koffie uitloop niet handmatig stop hoeft te zetten.

Alle koffiemachines van Nespresso hebben voor koffie een standaard opwarmtijd van 25 seconden. Als je toch een sterker of lichter kopje koffie wilt, kun je dit zelf instellen met de regelaar voor de hoeveelheid water.

Daarnaast zijn veel Nespresso apparaten uitgerust met een melkopschuimmethode. Soms is dat in de vorm van een stoompijpje; andere apparaten hebben een melkreservoir of een standaard melkopschuimer. Het verschilt dus per apparaat of je de melk in het apparaat zelf giet, maar je hebt in ieder geval de mogelijkheid om een heerlijke kraag melkschuim te maken.

Welke soorten koffie kun je met een Nespresso machine zetten?

Nespresso heeft een grote variatie aan cups in het assortiment, waardoor je ruim de keuze hebt uit verschillende smaken. Je hebt keuze uit wel meer dan 30 variaties! Het smaakassortiment bestaat onder andere uit basiskoffiesmaken, maar ook uit variaties met extra smaaktonen zoals noten, chocola, graantonen, fruittonen, vanille en nog meer.

Ook een aanbod aan koffiespecialiteiten kan natuurlijk niet ontbreken. Elk Nespresso apparaat zet een lungo of espresso. Cappuccino's komen ook vaak voor, maar kun je niet standaard met elke Nespressomachine zetten.

Met luxere uitvoeringen van Nespressomachines zet je nog meer koffievariaties, zoals een dubbele espresso, espresso macchiato, cafe latte, doppio, een flat white en nog meer.

Hoe lang gaat een Nespresso apparaat mee?

Elk Nespresso apparaat komt met een garantietermijn van twee jaar. Mankeert er binnen die twee jaar iets aan de machine, dan ben je ervan verzekerd dat het apparaat gerepareerd of vervangen wordt.

Het is gelukkig niet zo dat een apparaat meteen na de garantieperiode stuk gaat. Bij slecht onderhoud of door pech kan het apparaat sneller slijten, maar gemiddeld genomen gaat een Nespresso apparaat iets langer dan vier jaar mee.

Door je Nespresso apparaat regelmatig schoon te maken en te ontkalken, verleng je de levensduur tot een zekere mate. Houd het maximale waterpeil in het waterreservoir in de gaten en doe geen verkeerde cups of losse koffie in het apparaat. Op die manier heb je het langst plezier van je koffiemachine.

Welke cups passen in een Nespresso apparaat?

Het dringende advies is om alleen originele Nespresso cups in een Nespresso apparaat te doen. Er zijn namelijk ook veel namaak cups op de markt. Die lijken op het eerste gezicht vaak wel in de machine te passen, maar zijn niet exact op de Nespresso machine afgestemd. Daarom kan het gebruik van verkeerde, niet-originele cups leiden tot schade aan je Nespresso apparaat.

Alle cups die door het merk Nespresso gemaakt zijn, passen dus in het Nespresso apparaat en zijn geschikt om in de machine te gebruiken. De keuze uit verschillende smaken cups is ruim: er zijn wel meer dan 30 soorten soorten cups.

Hoe ontkalk ik een Nespresso apparaat?

Om je Nespresso apparaat zo goed mogelijk te onderhouden, ontkalk je het apparaat regelmatig. De meeste Nespresso apparaten hebben een ontkalkingslampje: wanneer deze brandt, is het tijd om de machine te ontkalken. Heeft jouw Nespresso geen ontkalkingslampje, ontkalk en reinig het apparaat dan ongeveer eens in de zes maanden.

Om het Nespresso apparaat te ontkalken heb je niet veel nodig: Nespresso ontkalkingsmiddel, water en natuurlijk de Nespresso machine zelf. Je ontkalkt het apparaat door het Nespresso ontkalkingsmiddel in het waterreservoir te mengen met water en vervolgens de ontkalkingsfunctie van het apparaat te gebruiken.

Hoe je de ontkalkingsfunctie precies inschakelt, verschilt per model. Er zijn namelijk best veel verschillende Nespresso apparaten, waarvan de bediening onderling kan verschillen. Op de website van Nespresso kun je daarom jouw type en model Nespresso-apparaat selecteren en de exacte instructies terugvinden. Voor het gemak heb je zelfs de optie om video instructies te bekijken.

hero illustration

Hoe testen we Nespresso apparaten?

Om de beste Nespresso apparaat te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Nespresso apparaat-test hebben we 1646 Nespresso apparaten vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Nespresso apparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Nespresso apparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Nespresso apparaat-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Nespresso apparaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1646 Nespresso apparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Nespresso apparaten in een handige lijst

1. Beste Nespresso koffiemachine: Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart

 • list plusSnelle opwarmtijd van 25 seconden
 • list plusCompact formaat, past in elke keuken
 • list plusMogelijkheid om de sterkte van de koffie aan te passen

Nadelen Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar
 • list plusNa 11 koffies moet het opvangbakje worden geleegd
 • list plusKoffiecapsules zijn nodig om koffie te zetten

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.92
De Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart, dat is mijn nieuwe beste vriend in de keuken! Met deze compacte en gebruiksvriendelijke koffiemachine kan ik in een handomdraai mijn favoriete kopje koffie zetten. Gewoon met één druk op de knop en binnen 25 seconden geniet ik van een heerlijke espresso of lungo, precies zoals ik het lekker vind. En het beste is dat ik zelf de waterhoeveelheid kan instellen, zodat ik de sterkte van mijn koffie helemaal zelf kan bepalen.

Wat mij echt opvalt aan de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart is de supersnelle opwarmtijd. Binnen 25 seconden is het water al op de perfecte temperatuur, dus ik hoef nooit lang te wachten op mijn kopje koffie. En als ik een keertje vergeet om de machine uit te zetten, geen probleem! Hij schakelt namelijk automatisch uit na 9 minuten, wat ook nog eens energiebesparend is.

Met zijn compacte formaat past de Inissia in elke keuken, zelfs in de kleinste. En het lekrooster kan worden ingeklapt, dus zelfs mijn grote glazen en mokken passen eronder. En als ik dan toch een keer wat meer koffie zet, hoef ik me geen zorgen te maken. Na het zetten van 11 kopjes moet ik het opvangbakje legen, dus deze machine heeft een goede capaciteit.

De Nespresso Inissia M105 Zwart maakt gebruik van een 19 bar druksysteem, waardoor ik kan genieten van een kopje koffie van hoge kwaliteit met alle smaken en aroma's die vrijkomen. En het assortiment aan exclusieve koffies van Nespresso is echt geweldig. Bij aankoop van de machine krijg ik zelfs een welkomstpakket met 14 verschillende koffies, zodat ik kan ontdekken welke koffie het beste bij mijn smaakvoorkeur past. Dat is nog eens genieten!

En laten we het ook even hebben over duurzaamheid. Nespresso heeft een visie om een duurzame operatie te realiseren. Ze werken samen met de milieuorganisatie Rainforest Alliance in het AAA Sustainable Quality Programma, waar meer dan 75.000 boeren aan deelnemen. En Nespresso compenseert haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Maar dat is nog niet alles, want ik kan ook 100% van de geproduceerde capsules recyclen. Dat geeft me een goed gevoel!

Hoewel ik geen gebruikersrecensies kan vinden, ben ik ervan overtuigd dat de Magimix Nespresso Inissia M105 Zwart een betrouwbare en gebruiksvriendelijke koffiemachine is. Met zijn snelle opwarmtijd, compacte formaat en de mogelijkheid om de sterkte van mijn koffie aan te passen, biedt deze machine me veel gemak en personalisatie. En het brede aanbod aan exclusieve koffies en de aandacht voor duurzaamheid maken de Nespresso Inissia M105 Zwart een aantrekkelijke keuze voor koffieliefhebbers zoals ik die op zoek zijn naar een kwalitatieve en milieubewuste koffie-ervaring. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

 • list plusCompact formaat en strak design
 • list plusGebruiksvriendelijk met de mogelijkheid om twee verschillende kopgroottes in te stellen
 • list plusHogedruksysteem van 19 bar zorgt voor heerlijke koffie met aroma's en een romige crema-laag

Nadelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

 • list plusWaterreservoir en opvangbakje voor cups zijn mogelijk wat klein
 • list plusAf en toe lekkage van water in het opvangbakje
 • list plusCompatibiliteit met koffiecups van andere merken kan wisselend zijn

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.41
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.78
De Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 is mijn compacte koffiecupmachine die perfect is voor mensen met een kleine keuken of voor mensen zoals ik die af en toe koffie drinken. Met zijn strakke design en kleine formaat past hij gemakkelijk in elke ruimte. Ik hoef me geen zorgen te maken dat het te veel plek inneemt in mijn keuken!

Wat ik zo geweldig vind aan de Essenza Mini is het hogedruksysteem van 19 bar. Het zorgt ervoor dat mijn koffie net zo heerlijk smaakt als die van een barista. En weet je wat het nog beter maakt? Het laat de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrijkomen en creëert een romige crema-laag. Dat is echt genieten!

En laten we het even hebben over de opwarmtijd. Ik hoef niet lang te wachten voordat ik van mijn kopje koffie kan genieten. Met slechts 25 seconden is mijn koffie zo klaar. Geen geduld nodig!

Maar het beste van alles is dat de Essenza Mini energiebesparend is. Na 3 minuten schakelt hij automatisch over naar de eco-modus, waardoor ik energie bespaar. En als ik hem 9 minuten niet gebruik, schakelt hij volledig uit om nog meer energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor mijn portemonnee, maar ook voor het milieu. Ik voel me goed bij het maken van een duurzame keuze!

En laten we het assortiment van Nespresso niet vergeten. Ze hebben 24 exclusieve koffiemelanges met verschillende smaken en aroma's. Bij aankoop van mijn Essenza Mini kreeg ik zelfs een welkomstpakket met 7 verschillende koffies. Zo kon ik ontdekken welke koffie het beste bij mij past. Dat is echt een leuke verrassing!

Wat betreft de reviews van andere gebruikers, zijn de meeste mensen net zo tevreden als ik over de Essenza Mini. Ze zijn dol op het compacte formaat en het stille geluid tijdens het zetten van de koffie. Het apparaat wordt gezien als ideaal voor eenpersoonshuishoudens of mensen zoals ik die af en toe koffie drinken. Sommige gebruikers merken op dat er soms wat water lekt in het opvangbakje, maar dat vinden ze geen groot probleem. Bovendien hebben ze gemerkt dat de machine compatibel is met koffiecups van andere merken, zoals Lidl. Dat is handig!

Dus, al met al is de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 mijn perfecte keuze voor een compacte en gebruiksvriendelijke koffiecupmachine. Het biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Ja, het waterreservoir en het opvangbakje voor de cups zijn misschien wat klein, maar dat past bij het formaat van de machine. Het is een goede investering voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een snel en lekker kopje koffie. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart

 • list plusCompact formaat, neemt weinig ruimte in beslag op het keukenblad
 • list plusInstelbare waterhoeveelheid voor een gepersonaliseerde smaak
 • list plusSnelle opwarmtijd, klaar voor gebruik in slechts 25 seconden

Nadelen Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.15
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
9.16
De Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart is perfect voor mij, een compacte koffiemachine die ideaal is voor mijn kleine huishouden. Met zijn slanke ontwerp neemt hij nauwelijks ruimte in op mijn keukenblad, zodat ik genoeg plek overhoud voor mijn andere keukenapparatuur. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat, want deze machine levert koffie van topkwaliteit.

Een van de geweldige kenmerken van de Essenza Mini is de instelbare waterhoeveelheid. Hiermee kan ik mijn espresso of lungo aanpassen aan mijn persoonlijke smaak. Als ik minder water toevoeg, wordt de koffie intenser van smaak. En het beste is dat de machine binnen slechts 25 seconden opwarmt en klaar is voor gebruik, dus zelfs als ik 's ochtends haast heb, kan ik snel een kopje koffie zetten.

Een ander voordeel van de Essenza Mini is het energiebesparende ontwerp. Na 9 minuten inactiviteit schakelt de machine automatisch uit, waardoor ik energie bespaar. En er is zelfs een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld, waardoor het energieverbruik nog verder wordt verminderd.

Wat deze koffiemachine echt speciaal maakt, is de combinatie van gebruiksgemak, minimalistisch design en koffiekwaliteit. Nespresso heeft al haar koffiekennis en expertise gebruikt om een machine te creëren die elke keer perfecte koffie levert. Met de Essenza Mini kan ik kiezen uit 2 programmeerbare kopgroottes, espresso en lungo, zodat ik altijd de perfecte kop koffie kan zetten.

En het ultra-compacte formaat van de Essenza Mini betekent dat hij overal past en gemakkelijk kan worden verplaatst. Dit maakt hem ideaal voor mensen zoals ik, met beperkte ruimte in de keuken of voor mensen die hun koffiemachine graag meenemen op reis.

En laten we de duurzaamheid van deze machine niet vergeten. Alle aluminium capsules die Nespresso verzamelt, worden gerecycled, dus ik draag bij aan een duurzame koffieconsumptie.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kan ik met zekerheid zeggen dat de Magimix Nespresso Essenza Mini Zwart een uitstekende keuze is voor mensen zoals ik, die op zoek zijn naar een compacte, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige koffiemachine. Met de instelbare waterhoeveelheid kan ik de koffie aanpassen aan mijn smaak, terwijl het snelle opwarmsysteem ervoor zorgt dat ik snel kan genieten van een heerlijke kop koffie. En de energiebesparende functies en duurzaamheid van deze machine zijn gewoon geweldig. Kortom, de Essenza Mini heeft alles wat ik nodig heb voor een perfect kopje koffie, elke keer weer. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. DeLonghi De'Longhi Nespresso Lattissima One

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeLonghi De'Longhi Nespresso Lattissima One

 • list plusEen breed scala aan koffiespecialiteiten.
 • list plusEen speciaal melksysteem dat verspilling van melk voorkomt.
 • list plusEen gebruiksvriendelijk ontwerp met touchknoppen.

Nadelen DeLonghi De'Longhi Nespresso Lattissima One

 • list plusBeperking in het gebruik van andere koffiecups.
 • list plusAlleen geschikt voor koemelk.
 • list plusMogelijkheid tot lekkage bij gebruik van andere cups.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
9.53
Ik ben dol op de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart! Met deze geweldige koffiemachine kan ik genieten van een breed scala aan koffiespecialiteiten. Het speciale melksysteem herkent zelfs de hoeveelheid melk in het reservoir, zodat er nooit melk verspild wordt. Met slechts één druk op de knop maak ik heerlijke melkspecialiteiten zoals cappuccino's en latte macchiato's.

Deze machine is super gebruiksvriendelijk met zijn drie touchknoppen. Ik kan kiezen uit een espresso, lungo of een heerlijke melkspecialiteit. Binnen slechts 20 seconden is de machine opgewarmd, zodat ik snel van mijn kopje koffie kan genieten. En het beste is dat de lekbak verschuifbaar is, waardoor ik zowel kleine kopjes als grote latte macchiato glazen gemakkelijk onder de machine kan plaatsen.

Wat deze De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart echt uniek maakt, is het Single Serve-systeem. Dankzij een optische sensor weet de machine precies hoeveel melk er nog in de melkkan zit, zodat ik altijd de perfecte cappuccino kan zetten zonder verspilling. En het energiebesparingsfunctie zorgt ervoor dat de machine automatisch uitschakelt na 2 minuten.

Deze koffiecupmachine heeft een afneembaar waterreservoir en een verschuifbare lekbak, waardoor ik niet alleen gewone koffiekopjes kan gebruiken, maar ook glazen voor het maken van een latte macchiato. Met het hogedruksysteem van 19 bar en het thermoblock verwarmingssysteem zet de machine koffie en melkspecialiteiten van hoge kwaliteit.

Wat betreft onderhoud, is de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart uitgerust met een handige ontkalkings- en reinigingsfunctie. De machine waarschuwt me wanneer het tijd is om schoon te maken. Het is ook belangrijk om de melkopschuimer dagelijks schoon te maken om verstopping te voorkomen en altijd te kunnen genieten van een perfecte cappuccino.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van deze machine. Gebruikers zijn lovend over het goede melkschuim, het gebruiksgemak en de snelheid waarmee de machine werkt. Ook het mooie en compacte design wordt gewaardeerd.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het goed om te weten dat het gebruik van originele Nespresso cups wordt aanbevolen voor optimaal gebruik van de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart. Gebruik van andere cups kan mogelijk lekkage veroorzaken. Bovendien is het belangrijk om te weten dat deze machine alleen koemelk kan gebruiken voor het bereiden van melkschuim.

Al met al vind ik de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart een uitstekende koffiemachine. Het heeft een breed scala aan functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Met deze machine kan ik heerlijke koffiespecialiteiten maken, met perfect melkschuim en een snelle werking. Het enige mogelijke nadeel is de beperking in het gebruik van andere koffiecups en het gebruik van koemelk. Maar als je daar rekening mee houdt, zul je zeker genieten van deze machine. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

5. Krups Nespresso Essenza Mini XN110B

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krups Nespresso Essenza Mini XN110B

 • list plusCompact formaat, past gemakkelijk in elke keuken
 • list plusInstelbare kopgroottes voor gepersonaliseerde koffie
 • list plus19 bar druksysteem zorgt voor heerlijke koffie en romige crema-laag

Nadelen Krups Nespresso Essenza Mini XN110B

 • list plusAf en toe wat waterlekkage
 • list plusWaterreservoir moet snel bijgevuld worden

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.74
De Krups Nespresso Essenza Mini XN110B is een compacte koffiecupmachine die perfect in elke keuken past. Ik hou van de eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit die Nespresso biedt. Met zijn moderne grijze kleur ziet het er ook nog eens geweldig uit.

Een van de beste dingen aan deze machine is het compacte formaat. Het neemt bijna geen ruimte in beslag, dus het is ideaal voor mensen zoals ik die alleen wonen of af en toe koffie drinken. En het beste is dat het twee instelbare kopgroottes heeft: espresso en lungo. Zo kan ik mijn koffie precies naar mijn smaak aanpassen.

De Nespresso Essenza Mini maakt gebruik van een 19 bar druksysteem, net als een echte barista. Het systeem haalt de heerlijke smaken van de Nespresso koffie naar boven en creëert een romige crema-laag. En het opwarmen duurt maar 25 seconden, dus ik kan snel van mijn kopje koffie genieten.

En weet je wat? Deze koffiecupmachine is ook nog eens energiebesparend. Hij heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld, zodat ik energie kan besparen. En als ik hem 9 minuten niet gebruik, schakelt hij helemaal uit. Dat is geweldig voor mij, omdat ik graag milieubewust ben.

En laten we het niet vergeten, de koffie zelf is geweldig. Nespresso heeft 24 exclusieve koffiemelanges met verschillende smaken en aroma's. Bij de aankoop van deze machine krijg ik zelfs een welkomstpakket met 7 verschillende koffies, zodat ik kan ontdekken welke ik het lekkerst vind. En Nespresso doet ook veel aan duurzaamheid, met programma's zoals het AAA Sustainable QualityTM Programma en de mogelijkheid om capsules te recyclen.

Gebruikers zijn ook dol op deze koffiecupmachine. Ze vinden het compacte formaat en de stille werking geweldig. Het is gewoon perfect voor mensen zoals ik die alleen wonen of af en toe koffie drinken. En hoewel er soms wat water kan lekken, is dat geen groot probleem. Ik kan zelfs de cups van Lidl gebruiken in deze machine.

Dus als je een liefhebber bent van koffiecupmachines, dan is de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B de perfecte keuze. Het compacte formaat, de instelbare kopgroottes, het 19 bar druksysteem en de energiebesparende functies maken het een topkeuze. Het is gewoon perfect voor mensen zoals ik die alleen wonen of af en toe koffie drinken. Dus ja, er kan soms wat water lekken en het waterreservoir moet regelmatig worden bijgevuld, maar de voordelen wegen zwaarder. Het is gewoon een geweldige optie voor een snel en lekker kopje koffie. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Krups Nespresso Pixie Clips

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.82
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
7.95
Pixie is de kleine uitblinker van Nespresso. De Krups Nespresso Pixie XN3045 is een opvallend compacte machine die, ondanks het formaat, veel innovatieve en geavanceerde functies bevat. De knoppen espresso en lungo bieden u keuze uit twee kopvolumes. Deze knoppen kunnen her-geprogrammeerd worden voor aangepaste volumes. Het druksysteem van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijk kopje koffie. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Dankzij de functie voor automatische uitschakeling, wordt de machine 9 minuten na het laatste gebruik uitgeschakeld. Zo bespaart u energie. Productvoordelen van de Krups Nespresso Pixie XN3045: Op temperatuur in 25 seconden Geschikt voor 2 kopgroottes: espresso en lungo Erg compact formaat Energiezuinig dankzij de automatische uitschakeling Compact design Dankzij de compacte afmetingen past de Pixie koffiemachine in elke keuken. Aangezien deze Nespresso machine slechts 11 cm breed is, neemt de machine weinig ruimte in. Espresso & lungo De knoppen espresso en lungo bieden u keuze uit twee kopvolumes. Deze knoppen kunnen her-geprogrammeerd worden voor aangepaste volumes en zijn voor het gemak voorzien van achtergrondverlichting. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen. 19 bar druksysteem & snelle opwarmingHet druksysteem van 19 bar zorgt ervoor dat alle aroma's vrijkomen en creëren een stevige en romige crema-laag. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur waardoor uw kopje koffie binnen een mum van tijd klaar is. Automatische uitschakeling Dankzij de functie voor automatische uitschakeling, wordt de machine 9 minuten na het laatste gebruik uitgeschakeld. Zo bespaart u energie. Uitzonderlijke koffie Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 7 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past. Duurzaamheidsvisie van Nespresso Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable QualityTM Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren bij één van de inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com. Repareerbare producten - 15 jaar Ontworpen om gemakkelijk te repareren Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende 15 jaar 6200 reparatiecentra wereldwijd

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. DeLonghi De'Longhi Lattissima One Evolution

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeLonghi De'Longhi Lattissima One Evolution

 • list plusGemakkelijk te gebruiken en biedt een snelle en efficiënte bereiding van koffie- en melkspecialiteiten.
 • list plusAutomatisch Single Serve-systeem voorkomt verspilling van melk en zorgt voor perfecte Cappuccino.
 • list plusVeelzijdig in gebruik en kan worden gebruikt met verschillende soorten melk, inclusief plantaardige melk.

Nadelen DeLonghi De'Longhi Lattissima One Evolution

 • list plusMogelijke problemen met het melkschuim op de lange termijn.
 • list plusMogelijkheid tot reparatie na enkele maanden gebruik.
 • list plusSterk aanbevolen om originele Nespresso-cups te gebruiken om lekkage te voorkomen.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
8.2
De De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W is echt een geweldige koffiecupmachine. Ik kan er moeiteloos van genieten van de heerlijkste koffie- en melkrecepten. Met vijf keuzes voor koffie- en melkspecialiteiten is het zo eenvoudig om mijn favoriete drankje te maken. En weet je wat? Deze machine heeft zelfs drie verlichte drankopties: Espresso, Lungo en verschillende melkbereidingen zoals Cappuccino, Latte Macchiato of Espresso Macchiato. Daarnaast kan ik zelfs de hoeveelheid geschuimde melk aanpassen, van 30 tot 165 ml, precies zoals ik het lekker vind. 🥛

Een van de unieke kenmerken van de De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W is het automatische Single Serve-systeem. Het is geweldig! Met behulp van een optische sensor berekent de machine precies hoeveel melk er nog in de melkkan zit. Hierdoor hoef ik me nooit zorgen te maken over verspilling en kan ik altijd die perfecte Cappuccino zetten. En weet je wat nog beter is? De machine schakelt automatisch uit na 2 minuten, dankzij de energiebesparingsfunctie. En het beste is dat ik de uitschakeltijd kan aanpassen aan mijn behoeften, van 9 tot 30 minuten. Lekker handig!

Wat ik ook geweldig vind aan de De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W, is dat hij een afneembaar waterreservoir en een verschuifbare lekbak heeft. Hierdoor kan ik niet alleen gewone koffiekopjes gebruiken, maar ook glazen voor het bereiden van een heerlijke Latte Macchiato. En wist je dat deze machine het water in slechts 20 seconden kan opwarmen om koffie te zetten? Dankzij het hogedruksysteem van 19 bar en het thermoblock verwarmingssysteem gaat dat echt supersnel. Ik hoef nooit lang te wachten op mijn favoriete koffie.

Maar weet je wat het nog beter maakt? De De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W heeft ook een intuïtieve ontkalkings- en reinigingsfunctie. Deze functie waarschuwt mij wanneer het tijd is om de machine te ontkalken of schoon te maken. En het dagelijks schoonmaken van de melkopschuimer wordt ook aanbevolen om verstopping te voorkomen en altijd te kunnen genieten van die perfecte cappuccino. Oh, en ik moet echt de originele Nespresso-cups gebruiken om lekkage te voorkomen. Dat is een goede tip!

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Veel mensen zijn dol op de lekkere koffie en goede schuim van deze machine. Eén persoon merkte zelfs op dat het ook uitstekend werkt met plantaardige melk. Maar eerlijk is eerlijk, er was ook iemand die zei dat na 3 maanden het melkschuim niet meer goed werkte en dat de machine gerepareerd moest worden. Dat is jammer. Gelukkig is er ook iemand die benadrukt hoe veelzijdig de machine is en dat je alle soorten melk kunt gebruiken, zoals amandelmelk. Dat is echt top!

Al met al is de De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W echt een geweldige koffiecupmachine met zoveel handige functies. Het zet snel en efficiënt koffie en melkspecialiteiten, en het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Hoewel er enkele problemen kunnen zijn met het melkschuim op de lange termijn, lijkt dit geen veelvoorkomend probleem te zijn. Dus, als je op zoek bent naar een veelzijdige koffiecupmachine die goed presteert, dan is de De'Longhi Lattissima One Evolution EN510.W zeker een goede keuze om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Magimix Nespresso CitiZ M196 CN

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magimix Nespresso CitiZ M196 CN

 • list plusGemakkelijk aan te passen waterhoeveelheid voor gepersonaliseerde koffie
 • list plusSnelle opwarmtijd van 25 seconden voor snel koffiezetten
 • list plusHogedrukpomp van 19 bar voor barista-kwaliteit koffie met zijdezachte crema

Nadelen Magimix Nespresso CitiZ M196 CN

 • list plusAutomatische uitschakeling na 9 minuten kan voor sommige gebruikers te kort zijn

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.03
Gebruiksgemak
7.46
De Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart is dé koffiemachine voor koffieliefhebbers zoals ik, die op zoek zijn naar gemak en topkwaliteit. Met dit apparaat zet ik moeiteloos een espresso of lungo naar mijn eigen smaak. De waterhoeveelheid kan ik zelf instellen, waardoor ik de intensiteit van mijn koffie helemaal kan bepalen. Als ik minder water toevoeg, wordt de smaak zelfs nog sterker.

Een superhandige feature van deze machine is de snelle opwarmtijd. Binnen slechts 25 seconden is de machine ready to go, zodat ik 's ochtends in no time een kopje koffie kan zetten, zelfs als ik haast heb. Daarnaast heeft de machine 2 programmeerbare knoppen, waarmee ik heel makkelijk een espresso of lungo kan bereiden.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het design van de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart. Dit compacte pareltje heeft zelfs de Red Dot Award gewonnen en voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken. En wist je dat het rooster inklapbaar is? Hierdoor kan ik zelfs in hoge glazen mijn koffie zetten. Superhandig!

Maar wat deze machine echt onderscheidt, is de hogedrukpomp van 19 bar. Hiermee zet ik koffie van barista-kwaliteit, waarbij de aroma's van de koffie optimaal vrijkomen en er een heerlijk romige crema ontstaat.

Nespresso staat bekend om haar aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. En bij aanschaf van deze machine krijg ik een welkomstpakket met maar liefst 14 verschillende koffies, zodat ik kan ontdekken welke koffie het beste bij mij past. Daarnaast werkt Nespresso samen met de milieuorganisatie Rainforest Alliance aan het AAA Sustainable Quality Programma, om de toekomst van kwalitatieve koffie en koffieboeren te beschermen. En wist je dat Nespresso ook haar CO2-voetafdruk compenseert door extra bomen te planten en alle capsules te recyclen? Geweldig toch?

Hoewel er nog geen gebruikersrecensies zijn, beloven de eigenschappen van de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart veel goeds. De mogelijkheid om de waterhoeveelheid aan te passen, de snelle opwarmtijd en de hogedrukpomp van 19 bar wijzen allemaal op een koffie van topkwaliteit. Het compacte en elegante design is ook nog eens een prachtige toevoeging aan elke keuken. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de machine zichzelf na 9 minuten automatisch uitschakelt, maar dat kan voor sommige mensen juist een pluspunt zijn.

Kortom, de Magimix Nespresso CitiZ M196 CN Zwart is dé keuze voor koffieliefhebbers zoals ik, die op zoek zijn naar gemak, topkwaliteit en een stijlvol design. Met de vele instelmogelijkheden en de hogedrukpomp geniet ik van een heerlijke kop koffie, precies zoals ik het wil. En de aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit van Nespresso is natuurlijk een groot pluspunt. 🌱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. DeLonghi De'Longhi Inissia Nespresso EN80B

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeLonghi De'Longhi Inissia Nespresso EN80B

 • list plusBij aankoop ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende soorten capsules, zodat je meteen kunt genieten van diverse smaken.
 • list plusDe machine schakelt na 9 minuten automatisch over naar de standby modus, wat energiebesparend is.
 • list plusHet opvangbakje kan 9-11 capsules opvangen, waardoor je niet continu hoeft leeg te maken.

Nadelen DeLonghi De'Longhi Inissia Nespresso EN80B

 • list plusVoor optimaal gebruik wordt het gebruik van originele Nespresso cups geadviseerd. Bij gebruik van andere cups bestaat de kans dat de machine gaat lekken.
 • list plusDe machine heeft enkele beperkingen, zoals het advies om alleen originele Nespresso cups te gebruiken.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.43
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.83
De De'Longhi Inissia Nespresso EN80B is de perfecte koffiecupmachine voor mij. Compact en stijlvol, biedt dit apparaat alles wat ik zoek in een Nespresso machine. Nespresso staat bekend om zijn uitzonderlijke koffie en gaat tot het uiterste in het keuzeproces, van koffiebessen tot aan mijn kopje koffie. Met 25 exclusieve koffiemelanges en een overvloed aan smaken en aroma's, heeft Nespresso voor ieder wat wils. En als ik deze machine koop, krijg ik ook nog eens een welkomstpakket met maar liefst 14 verschillende koffies, zodat ik kan ontdekken welke smaak het beste bij mij past.

Wat deze machine echt bijzonder maakt, is het AAA Sustainable Quality Programma van Nespresso. In samenwerking met de milieuorganisatie Rainforest Alliance, zorgt dit programma ervoor dat de kwaliteit van de koffie en het welzijn van de koffieboeren worden beschermd. Meer dan 70.000 boeren in 12 verschillende landen doen mee aan dit programma. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Nespresso ook oog voor het milieu door hun CO2-voetafdruk te compenseren met extra bomen. Bovendien kunnen ze 100% van de geproduceerde capsules recyclen.

De De'Longhi Inissia Nespresso EN80B heeft zoveel voordelen. Bij aankoop krijg ik een welkomstpakket met 14 verschillende capsules, zodat ik meteen kan genieten van verschillende smaken. En na 9 minuten schakelt de machine automatisch over naar de standby modus, wat energiebesparend is. Het opvangbakje kan 9-11 capsules bevatten, dus ik hoef niet constant te legen. Het is wel belangrijk om te weten dat het gebruik van originele Nespresso cups wordt aangeraden voor optimaal gebruik. Als ik andere cups gebruik, kan de machine gaan lekken.

De reviews van andere gebruikers laten zien dat dit apparaat geliefd is bij echte koffieliefhebbers, en ik begrijp waarom. Het wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, mooie design en heerlijke koffie. En de goede kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding worden ook benadrukt. Een gebruiker vertelt dat hij de machine heeft gekocht op basis van vele positieve recensies op Nederlandse en buitenlandse websites. Binnen enkele seconden is de machine klaar voor gebruik en zet hij heerlijke koffie. Een andere gebruiker is blij met zijn aankoop en gebruikt Illy capsules in de machine.

Al met al is de De'Longhi Inissia Nespresso EN80B een fantastische keuze voor mij als koffieliefhebber. Met zijn compacte formaat, stijlvolle design en uitstekende kwaliteit zorgt deze machine voor heerlijke koffie. En het AAA Sustainable Quality Programma van Nespresso zorgt ervoor dat ik niet alleen geniet van een goede kop koffie, maar ook bijdraag aan een duurzame toekomst voor de koffieboeren en het milieu. Er zijn wel wat beperkingen, zoals het advies om alleen originele Nespresso cups te gebruiken, maar over het algemeen zijn de gebruikers zeer tevreden over dit apparaat. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Krups Nespresso Inissia XN1005

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.45
Functionaliteit
7.12
Gebruiksgemak
7.45
De Krups Nespresso Inissia XN1005 is mijn favoriete ultra-compacte koffiemachine. Met slechts één druk op de knop zet ik binnen 25 seconden mijn perfecte lungo of espresso. Dit kleurrijke en compacte ontwerp past moeiteloos in elk interieur. Ik geniet van de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes: espresso en lungo. Dankzij het 19 bar druksysteem komen alle heerlijke koffiearoma's vrij. Na 9 minuten schakelt de machine automatisch uit om energie te besparen. Het opklapbare lekrooster vangt druppels op en biedt ruimte voor mijn favoriete receptglazen.

De Nespresso Inissia XN1005 onderscheidt zich door zijn compacte formaat en eenvoudige bediening. Het is de ideale keuze voor mensen zoals ik, die een gebruiksvriendelijke koffiemachine willen die niet veel ruimte inneemt. Tijdens het zetten van de koffie maakt de machine wel wat geluid, maar dat hoort bij de beleving.

Een belangrijk kenmerk van de Inissia XN1005 is dat deze alleen werkt met originele Nespresso cups. Het gebruik van andere cups kan lekkage veroorzaken. Gebruikers hebben gemeld dat Lidl cups niet goed passen en moeilijk in het afvalbakje vallen. Gelukkig zijn de AH cups een uitstekend alternatief voor de originele Nespresso cups en ook nog eens goedkoper.

Een potentieel nadeel van de Inissia XN1005 is het kleine waterreservoir, dat regelmatig bijgevuld moet worden. Het is belangrijk om het waterpeil in de gaten te houden om te voorkomen dat het apparaat droogloopt, wat schadelijk kan zijn voor het pompje. Gelukkig schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit, wat energiebesparend is.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de Inissia XN1005. Deze machine zet heerlijke koffie met de perfecte temperatuur. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal te plaatsen. Sommige gebruikers hebben echter problemen ondervonden met het inbrengen van de koffiecapsules, waarbij de capsules regelmatig vast komen te zitten en niet meer gebruikt kunnen worden. Dit kan een constructiefout zijn bij dit type machine.

Al met al is de Krups Nespresso Inissia XN1005 voor mij de perfecte keuze. Deze compacte en gebruiksvriendelijke koffiemachine zet heerlijke koffie met de originele Nespresso cups en biedt de mogelijkheid om verschillende kopgroottes te kiezen. De handige functies, zoals het automatisch uitschakelen en het opklapbare lekrooster, maken mijn koffie-ervaring nog beter. Ondanks enkele mogelijke nadelen, zoals het kleine waterreservoir en problemen met het inbrengen van capsules, wegen de voordelen van de Inissia XN1005 zeker op tegen de uitdagingen. ☕️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Nespresso apparaten. Er zijn namelijk 1646 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!