Beste Filter koffiezetapparaat - March 2020

833 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Philips Cafe Gaia HD7546/20 - Koffiezetapparaat - Zwart

Philips
9.8Score
2

Philips Grind & Brew HD7768/70

Philips
9.7Score
3

Philips Daily HD7462/20 - Koffiezetapparaat - Zwart/zilver

Philips
9.6Score
4

Philips Senseo Switch HD6592/60 Zwart

Philips
9Score
5

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.GR - Pistonmachine

De'Longhi
8.2Score
6

Philips Grind & Brew HD7767/00

Philips
8.1Score
7

Princess DeLuxe 249402 - Filter-koffiezetapparaat

Princess
7.9Score
8

Philips Grind & Brew HD7768/80 - Koffiezetapparaat - Zwart/Grijs

Philips
7.7Score
9

Philips Grind & Brew HD7769/00 - Koffiezetapparaat - Zwart/metaal

Philips
7.4Score
10

Melitta Optima Timer - Koffiezetapparaat - Zwart

Melitta
7Score

Hoe komt deze leuke Filter koffiezetapparaat ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Filter koffiezetapparaat ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Filter koffiezetapparaats, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Filter koffiezetapparaats die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Filter koffiezetapparaats het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Filter koffiezetapparaats stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Filter koffiezetapparaats

De beste Filter koffiezetapparaats op een rij

Product informatiePlus or Show more

Het metalen ThermInox koffiezetapparaat (10 - 15 koppen) met onbreekbare roestvrijstalen ThermInox-kan is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, een druppelstop en een indicator voor het wateniveau. De koffie blijft langer warm en behoudt zijn aroma. Na het koffiezetten schakelt het apparaat automatisch uit.

1. Philips Cafe Gaia HD7546/20 - Koffiezetapparaat - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Grind & Brew HD7768/70 staat er iedere ochtend een kan verse koffie klaar om de dag mee te starten. Stel de avond van te voren de timer in, zodat de koffiemachine de volgende ochtend voor je aan het werk gaat. Het bonenreservoir vul je met jouw favoriete koffiebonen en je stelt zelf de maalgraad in. Hiermee bepaal je gemakkelijk de sterkte en smaak van de koffie. Via het display stel je in voor hoeveel kopjes je koffie zet. Zo zet je precies genoeg koffie voor jou en je visite. De koffiemachine druppelt niet na wanneer je de glazen kan onder de machine vandaan haalt.

2. Philips Grind & Brew HD7768/70

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Philips HD7462/20 Koffiezetapparaat

3. Philips Daily HD7462/20 - Koffiezetapparaat - Zwart/zilver

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Senseo Switch HD6592/60 Zwart zet je niet alleen 2 kopjes koffie tegelijk, maar ook een hele kan met koffie. Uit de meegeleverde thermoskan schenk je zo'n 7 koppen koffie. De roestvrijstalen thermoskan houdt de koffie lekker warm. Handig wanneer je visite over de vloer hebt. Doordeweeks zet je een heerlijk kopje koffie voor jou en je partner. Dit gaat heel snel en gemakkelijk door een koffiepad te plaatsen en op de bereidingsknop te drukken. Druk 2 keer achter elkaar op de knop voor het zetten van een extra sterke kop koffie. Het Senseo apparaat gebruikt dan minder water, waardoor de koffie sterker van smaak is. Na het koffie zetten schakelt de machine automatisch uit.

4. Philips Senseo Switch HD6592/60 Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Beleef met de stijlvolle De'Longhi Icona Vintage ECOV 311 Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren '50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het Espresso apparaat Icona Vintage ECOV 311 geschikt voor ESE servings.

5. De'Longhi Icona Vintage ECOV311.GR - Pistonmachine

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Philips Grind & Brew HD7767/00 zet je een kan filterkoffie van versgemalen bonen. De geïntegreerde koffiemolen maalt de bonen ter plekke fijn, zodat je er heerlijk verse koffie van zet. Door de maalgraad fijner of grover te zetten, oefen je invloed uit op de smaak en sterkte van de koffie. Via die verlichte draaiknop en het display bedien je het filterapparaat gemakkelijk. Je stelt gemakkelijk in hoeveel koppen koffie je wilt zetten. Zodra de koffie klaar is haal je de glazen kan onder het apparaat vandaan, zonder dat de machine nadruppelt. Zo houd je het aanrecht mooi schoon.

6. Philips Grind & Brew HD7767/00

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zonder twijfel is koffie van versgemalen koffiebonen het allerlekkerst. Dankzij de geïntegreerde bonenmaler maakt het Princess 249402 Deluxe Koffiezetapparaat dit nu ook mogelijk in je eigen keuken. Zelfs de maalgraad en de sterkte van de koffie zijn instelbaar, zodat je precies naar eigen wens tot wel 12 perfecte kopjes filterkoffie kan zetten. Hoogwaardig conisch maalwerk met 9 maalfijnheden De maling van de koffiebonen is heel belangrijk voor de uiteindelijke smaak en sterkte van de koffie. Hoe fijner de maling is, hoe langer de tijd duurt dat het water door de koffie stroomt en hoe meer smaak en aroma de koffie krijgt. Vind je de koffie vaak iets te bitter? Kies dan voor een grovere maling. Het Princess Deluxe koffiezetapparaat heeft 9 verschillende maalfijnheden waardoor je altijd de voor jou perfecte balans vindt. Capaciteit bonenreservoir 250 gram Het bonenreservoir van het Princess Deluxe Koffiezetapparaat is eenvoudig bij te vullen en heeft een ruime capaciteit zodat je altijd genoeg koffiebonen hebt voor een volle pot koffie. Wil je liever een snelfiltermaling, bijvoorbeeld decafé, gebruiken? Ook dat kan. Schakel dan de koffiemolen uit via het display en doe de filterkoffie rechtstreeks in het koffiefilter. Handig in te stellen digitaal display Naast het in- en uitschakelen van de koffiemolen stel je via het digitale display van het Princess Deluxe Koffiezetapparaat ook de hoeveelheid, de sterkte en via de timer ook de starttijd in. Zo kan je wakker worden met het heerlijke aroma van verse koffie in de morgen. Houd je koffie lang warm Met het warmhoudplaatje van het Princess Deluxe Koffiezetapparaat kan je de koffie 40 minuten lang op temperatuur houden. Na deze tijd schakelt het koffiezetapparaat voor de veiligheid automatisch uit. Op alle producten van Princess ontvang je 24 maanden garantie Wat vind je in de doos: Princess Deluxe Koffiezetapparaat, handleiding Redenen om voor het Princess Deluxe Koffiezetapparaat te kiezen:Zet thuis de lekkerste koffie met automatisch, versgemalen bonenGeschikt voor maximaal 12 kopjes filterkoffie dankzij het bonenreservoir van 250 gramStel eenvoudig je ideale hoeveelheid koffie en de sterkte in via het digitale displayKies zelf de grofheid van de maalgraad of gebruik snelfiltermalingConische koffiemaler voor een optimaal maalresultaat

7. Princess DeLuxe 249402 - Filter-koffiezetapparaat

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geniet met de Philips Grind & Brew HD7767/80 van geweldige koffie uit vergemalen bonen met een ingebouwde maalmolen. Pas de intensiteit van jouw koffie aan met de sterkteselectie. Productvoordelen: Een geïntegreerde koffiemolen voor koffie met vergemalen bonen Instelbare sterkte van de koffie (mild, normaal of sterke koffie) Ook geschikt voor gemalen koffie Beschikt over een timer-functie Let hier op: Deze koffiemachine heeft geen uitneembare waterreservoir. Maximale aantal koppen koffie: ongeveer 6 koppen als we uitgaan van 200 ml per kop Belangrijke kenmerken De aroma twister circuleert de koffie voor een optimale smaak Dit slimme mondstuk in de kan verspreidt de verse koffie door de kan voor een optimaal en consistent aroma, van het eerste kopje tot het laatste kopje koffie. Geïntegreerde koffiemolen voor versgemalen koffie Om die heerlijke smaak van versgemalen koffie te bereiken, worden voorafgaand aan het koffiezetten verse koffiebonen gemalen. Dit koffiezetapparaat heeft kegelvormige maalmolens om de optimale maalgrootte voor de beste smaak te verkrijgen. Sterkte-instelling voor het bepalen van de intensiteit van jouw koffie Hiermee past je de intensiteit van uw koffie aan voor milde, normale of sterke koffie. Ook geschikt voor gemalen koffie Je kunt ook gemalen koffie gebruiken in plaats van koffiebonen. Met de uitschakelbare maalfunctie schakelt u de molen uit en kunt je voorgemalen koffie in het filter doen. Maalselectieknop voor het instellen van jouw favoriete smaak Bepaal zelf de smaak van jouw koffie door een van de 9 maalopties te kiezen. Selecteer een fijne maling voor een sterkere koffiesmaak of grove maling voor een mildere filterkoffie. Selecteer eenvoudig de koffie-instellingen met de zetknop Dankzij de handige zetknop kunt je de gewenste koffie-instelling eenvoudig selecteren en aanpassen, bijvoorbeeld het aantal koppen en de koffiesterkte. Instelbare warmhoudtijd van 10 minuten tot 2 uur Hiermee stelt je in hoe lang de koffie na het zetten heet moet blijven. Je kunt de automatische uitschakeling regelen van 10 minuten tot 2 uur. Druppelstop om een kopje koffie te schenken wanneer je maar wilt Met de druppelstop kunt je een kopje koffie schenken voordat de koffie volledig is gezet. Waterniveau-indicator voor eenvoudig vullen Vul het waterreservoir gemakkelijk en nauwkeurig met de waterniveau-indicator.

8. Philips Grind & Brew HD7768/80 - Koffiezetapparaat - Zwart/Grijs

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Overheerlijke koffie begint bij versgemalen bonen, daarom is de Philips Grind & Brew HD7769/00 koffiemachine de ideale machine! Geniet van geweldige koffie uit versgemalen bonen met het Philips Grind & Brewkoffiezetapparaat met ingebouwde maalmolen. Dankzij de unieke dubbele houder kunt u tussen twee soorten bonen schakelen. Met de timer kunt u wakker worden met de geur van verse koffie. Productvoordelen: Een geïntegreerde koffiemolen voor koffie met vergemalen bonen Instelbare sterkte van de koffie (mild, normaal of sterke koffie) Ook geschikt voor gemalen koffie Let hier op: Deze koffiemachine heeft geen uitneembare waterreservoir. Heerlijke smaak en aroma • Geïntegreerde koffiemolen voor versgemalen koffie • Dubbele houder voor verse bonen voor extra variatie • Aroma-afdichting zorgt dat uw bonen vers blijven in de houder • De aroma twister circuleert de koffie voor een optimale smaak Ontworpen voor jou • Sterkte-instelling voor het bepalen van de intensiteit van uw koffie • Ook geschikt voor gemalen koffie • Maalselectieknop voor het instellen van uw favoriete smaak • Selecteer eenvoudig de koffie-instellingen met de zetknop Eenvoudig te realiseren • Timer zodat u wakker kunt worden met de geur van verse koffie • Instelbare warmhoudtijd van 30 minuten tot 2 uur • Druppelstop om een kopje koffie te schenken wanneer u maar wilt • Waterniveau-indicator voor eenvoudig vullen Kenmerken Geïntegreerde koffiemolen Om die heerlijke smaak van versgemalen koffie te bereiken, worden voorafgaand aan het koffiezetten verse koffiebonen gemalen. Dit koffiezetapparaat heeft kegelvormige maalmolens om de optimale maalgrootte voor de beste smaak te verkrijgen. Dubbele houder voor verse bonen In de dubbele houder kunnen twee verschillende soorten koffiebonen. Selecteer welke type boon u wilt gebruiken voor het koffiezetten. U kunt kiezen uit de twee soorten koffiebonen of uw eigen melange maken door ze allebei te selecteren. Sterkte-instelling Hiermee past u de intensiteit van uw koffie aan voor milde, normale of sterke koffie. Gemalen koffie U kunt ook gemalen koffie gebruiken in plaats van koffiebonen. Met de uitschakelbare maalfunctie schakelt u de molen uit en kunt u voorgemalen koffie in het filter doen. Druppelstop Met de druppelstop kunt u een kopje koffie schenken voordat de koffie volledig is gezet. Maalselectieknop Bepaal zelf de smaak van uw koffie door een van de 9 maalopties te kiezen. Selecteer een fijne maling voor een sterkere koffiesmaak of grove maling voor een mildere filterkoffie. Aroma-afdichting Aroma-afdichting zorgt dat uw bonen vers blijven in de houder Timer Word wakker met de geur van verse koffie dankzij de timer. Bereid uw koffiezetapparaat voor, stel de tijd in en er wordt een verse kan koffie gezet op het moment dat u wilt. Eenvoudige keuze van instellingen Dankzij de handige zetknop kunt u de gewenste koffie-instelling eenvoudig selecteren en aanpassen, bijvoorbeeld het aantal koppen en de koffiesterkte. Specificaties Accessoires • Inclusief: Glazen kan Duurzaamheid • Energieverbruik koffiezetten: 1000 W Gewicht en afmetingen • Afmetingen van product (b x d x h): 212 x 277 x 440 millimeter • Productgewicht: 4,6 kg • Afmetingen van verpakking (b x d x h): 320 x 280 x 505 millimeter • Gewicht (incl. verpakking): 6,2 kg Algemene specificaties • Koffiedranken: Druppelfilterkoffie • Geschikt voor: Hele koffiebonen, gemalen koffiepoeder • Aanpasbaar per drank: Instelbare koffiesterkte • Maalstanden: 9 • Type display: LCD • Gebruiksgemak en comfort: Display, 2 koffiebonenreservoirs, Waterniveauaanduiding, Automatische uitschakeling, Druppelstop • Eenvoudig te reinigen en onderhouden: Vaatwasmachinebestendige onderdelen, Verwijderbare filterhouder Afwerking • Materiaal waterreservoir: Plastic • Materiaal hoofdunit: Roestvrij staal en kunststof Service • 2 jaar garantie Ontwerp • Kleur: Zwart/metaal Technische specificaties • Waterboilers: 0 • Capaciteit waterreservoir: Maximaal 12 Bekers • Koffiezettijd voor een volle kan: 10 min. • Koffietemperatuur: 80 - 85 graad • Capaciteit waterreservoir: 1,2 L • Snoerlengte: 0,85 m • Voltage: 230 volt • Frequentie: 50 Hz • Capaciteit koffiebonenreservoir: 2 x125 gr

9. Philips Grind & Brew HD7769/00 - Koffiezetapparaat - Zwart/metaal

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Melitta Optima Timer koffie filter zorgt voor koffiegenot wanneer en hoe u wilt. Het apparaat heeft een vermogen van 800 Watt. Je kunt met de timer de koffie voor morgen ochtend instellen. Het apparaat start dan op de aangegeven tijd. Pluspunten van de Melitta Optima Timer: Beschikt over een timer Ontkalk functie Uitneembaar waterreservoir Instelbare warmhoudtijd Goed om te weten: Je kunt met dit koffiezetapparaat tot 5 koppen koffie zetten. Daarbij gaan we uit van 200 ml per kopje.

10. Melitta Optima Timer - Koffiezetapparaat - Zwart

Laptop 1

Soortgelijke producten aan Filter koffiezetapparaats


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Filter koffiezetapparaats er zijn immers 833 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Filter koffiezetapparaat kopen.

Beste koop maken