De Bestenu Vacumeermachine Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/08/2020


Wist je dat vacuüm verpakt voedsel tot wel tien keer langer vers blijft? Je etenswaren vers houden doe je daarom het beste door ze vacuüm te verpakken. Dit doe je met een vacumeermachine. Waar je op let bij aankoop van een vacuümmachine, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort vacumeermachines zijn er?

hide product content

Er zijn twee verschillende vacumeermachines. Er zijn 'chamber vacumeermachines' en vacumeermachines waarbij je je voedselwaren buiten de machine legt.

Een chamber vacumeermachine is een groot apparaat waar je je voedsel in legt. Je vergrendelt het deksel en vervolgens doet de machine zijn werk. Deze vacumeermachines zijn ideaal voor voedselwaren met veel vocht: doordat de bodem schuin is, kan er geen vocht wegstromen. Bovendien stel je bij deze machines vaak zelf de druk in.

Een chamber vacumeer machine neemt echter veel plaats in beslag en is lastig op te bergen. Bovendien wegen ze vaak meer dan tien kilo. Daarom kiezen de meeste mensen voor een vacumeermachine die je voedselwaren buiten de machine vacuüm verpakt. Deze machines zijn compacter in formaat en doen hetzelfde als een chamber vacumeer machine.

Ze hebben vaak verschillende standen waarmee je de druk in kunt stellen. Sommige vacumeermachines hebben bovendien ook een slangetje waarmee je speciale voorraadbussen kunt vacumeren.

Wat kan ik allemaal vacumeren met een vacumeermachine?

hide product content

Je kunt eigenlijk bijna alle voedingswaren vacumeren. Je voedsel blijft tien keer zo lang vers als je het vacuüm verpakt. Denk aan de verpakkingen in de winkel: veel vlees en vooral ook vis is vacuümverpakt. Maar ook ingeblikte voedingswaren zoals groente zijn vacuüm verpakt waardoor het zo lang goed blijft.

Heb je koekjes gebakken? Stop ze dan in een speciale voorraadbus en verpak ze vacuüm. Hetzelfde geldt voor nootjes: deze blijven heerlijk krokant en behouden hun verse smaak.

Wat heb ik nodig om een vacumeermachine te gebruiken?

hide product content

Het enige wat je nodig hebt om voedingswaren vacuüm te verpakken, is een vacumeermachine en vershoudzakken of folie. Je krijgt meestal een aantal vershoudzakken meegeleverd bij de machine. Deze koop je ook los bij de bekendere online retailers. Na het vacumeren leg je je voedingswaren in de koelkast of vries je ze in!

Hoe gebruik ik een vacumeermachine?

hide product content

Allereerst knip je de folie of de zak op maat. Zorg ervoor dat je deze niet te kort knipt, anders heb je er niets aan. Vervolgens seal je één kant waardoor er een zak ontstaat. Nu stop je je voedselwaren in de zak en zorgt ervoor dat de opening van de zak op de juiste plaats zit. Nu kies je eventueel een optie uit de instellingen van de vacumeermachine.

Als je de mogelijkheid hebt om delicaat te kiezen, dan vacumeert de machine iets langzamer: hij oefent minder druk uit, waardoor bijvoorbeeld je vis of vlees minder snel beschadigt. Als het proces voltooid is, snijd je de zak los en leg je deze in de koelkast of vries je het meteen in.

Hoe onderhoud ik een vacumeermachine?

hide product content

Een vacuümmachine voor thuis vergt weinig onderhoud. Voorkom wel dat er etensresten aankoeken. Als de vershoudzak wat gelekt heeft of je hebt zelf gemorst, maak dit dan meteen schoon. Dit doe je met een vochtige doek. Verder zorg je ervoor dat de machine stofvrij blijft door deze goed op te bergen of door er eventueel een handdoek overheen te leggen.

Wat is het voordeel van zelf de druk instellen?

hide product content

Het zelf in kunnen stellen van de druk van je vacumeermachine is handig wanneer je veel delicate voedselwaren – zoals vis – vacuüm wilt verpakken. Als er teveel druk wordt uitgeoefend, kan je vis beschadigen waardoor deze er minder lekker uit ziet. Bovendien gaan er ook voedingstoffen verloren als de structuur van de vis veranderd.

Hoe komt deze geweldige Vacumeermachine lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Vacumeermachine ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Vacumeermachines, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vacumeermachines die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Vacumeermachines het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vacumeermachines stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Vacumeermachines

De beste Vacumeermachines in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Bewaar je eten langer dankzij de Princess 492967 vacumeermachine. Deze luxe vacuumsealer trekt de zak met etenswaren vacuüm en sluit (sealt) deze daarna automatisch hermetisch af. Hierdoor blijft eten langer houdbaar en vers. Ook kunnen de gesealde zakken gebruikt worden om sous vide te koken in de Princess 263000 Multi Cooker. Kwaliteit voorop Bij de Princess Vacumeermachine ontvang je 10 kwaliteitsvacuümzakken met een formaat van 22 x 30 cm. De vacuümzakken zijn geschikt voor de diepvries, de magnetron en om in kokend water te gebruiken. Je kan de zakken zelfs hergebruiken dus met 10 zakken kan je direct starten met minder eten verspillen. Gesealde etenswaren zijn vijf keer zo lang houdbaar als niet-gesealde etenswaren. De krachtige vacuümpomp heeft een capaciteit van 9 liter/minuut en levert een druk van 85 kPa. Makkelijk in gebruik Plaats de vacuümzak op de juiste manier in de vacuümsealer en sluit het apparaat. Druk met twee duimen aan beide kanten op het apparaat. De zak wordt nu vacuüm getrokken. Laat het apparaat pas los als de zak volledig geseald is. Wat vind je in de doos: Princess Vacumeermachine, 10 vacuumzakken, handleiding Redenen om voor de Princess Vacuumeermachine te kiezen: Minder voedselverspilling doordat eten tot 5x zo lang houdbaar is als het geseald is De zakken zijn ook geschikt om te gebruiken in een sous vide apparaat Inclusief 10 kwaliteitsvacuumzakken die hergebruikt kunnen worden Krachtige vacuümpomp met een druk van 85 kPa en capaciteit van 9 liter/minuut

1. Princess 492967 - Vacuum Sealer


Product informatiePlus or Show more

Houd vlees, vis, groenten, fruit en nog veel meer etenswaren langer vers met de Princess 492960 vacumeermachine. Deze handige vacuumsealer trekt een zak met etenswaren vacuüm en sluit (sealt) deze daarna automatisch hermetisch af. Hierdoor blijft eten langer houdbaar en vers. Ook kunnen de gesealde zakken gebruikt worden om sous vide te koken in de Princess 263000 Multi Cooker. Kwaliteit voorop Bij de Princess Vacumeermachine ontvang je een rol met kwaliteitsvacuümzakken met een formaat van 28 cm x 3 m. De vacuümzakken zijn geschikt voor de diepvries, de magnetron en om in kokend water te gebruiken. Je kan de zakken zelfs hergebruiken dus met een rol kan je direct starten met minder eten verspillen. Gesealde etenswaren zijn vijf keer zo lang houdbaar als niet-gesealde etenswaren. De krachtige vacuümpomp levert een druk van 50 kPa. Makkelijk in gebruik Plaats de vacuümzak op de juiste manier in de vacuümsealer en sluit het apparaat. Druk met twee duimen aan beide kanten op het apparaat. De zak wordt nu vacuüm getrokken. Laat het apparaat pas los als de zak volledig geseald is. Wat vind je in de doos: Princess Vacumeermachine, vacuumrol 28 cm x 3 m, handleiding Redenen om voor de Princess Vacuumeermachine te kiezen: Minder voedselverspilling doordat eten tot 5x zo lang houdbaar is als het geseald is De zakken zijn ook geschikt om te gebruiken in een sous vide apparaat Inclusief een rol kwaliteitsvacuumzakken van 28cm x 3m die hergebruikt kunnen worden Krachtige vacuümpomp met een druk van 50 kPa voor het snel vacumeren van etenswarend Let op: Dit product werkt alleen met een Princess vacuümrol.

2. Princess Vacuum Sealer 01.492960.01.001


Product informatiePlus or Show more

Wist je dat je met de KitchenBrothers vacuüm sealer jouw voedselverspilling vermindert en geld bespaart? Houd etenswaren 5x langer vers en verpest nooit meer eten door vriesbrand. Bewaar vlees 2-3 jaar, houd geopende wijnflessen langer goed of kook sous vide het perfect biefstuk! De Vacuüm Sealer van KitchenBrothers is ontzettend veelzijdig! De vacuum sealer heeft 4 standen voor droge of vochtige etenswaren. Vacuüm verpak alles van een complete vlees en groente maaltijd tot chips of soep! Bespaar geld en verspil minder eten Vacuüm verpakt voedsel blijft maar liefst vijf keer langer goed. De bewaartijd van niet-vacuüm verpakt vlees in de vriezer is 6 maanden. Wist je dat je vacuüm verpakt vlees echter wel 2 tot 3 jaar kunt bewaren? Bovendien voorkomt het vriesbrand aan vlees en brood. Er ontstaan geen schadelijke ijskristallen doordat het vocht is onttrokken. Hierdoor smaakt voedsel langer vers! Super eenvoudig in gebruik! De vacuum sealer heeft een duidelijk LED display en is simpel te bedienen: → 1.) Kies één van de vier standen: teder, normaal, vochtig of droog. → 2.) Gebruik vervolgens de vacuumzakken of de vacuumslang. De vacuumslang gebruik je met o.a. een wijn flessenstop of Tupperware bakje met ventiel. → 3.) De sealer is in 6 ~20 seconden klaar! Makkelijk schoon te houden Het is wel zo fijn dat keukenapparaten hygiënisch blijven, toch? De vacuum sealer van KitchenBrothers heeft een verwijderbare bovenkant. Na ieder gebruik neem je de binnenkant af met een vochtig doekje. De sealer is in een handomdraai schoon! Vacuum verpak elk type etenswaren De vacuüm sealer is geschikt voor eten van iedere soort. Denk aan groente en vlees, maar ook aan zoete etenswaren als koekjes en snoepjes. Zelfs eten dat ondergedompeld is in de saus kan vacuüm verpakt worden. TIP!: Bewaar vloeibaar voedsel zoals soep, marinades of saus door deze eerst in de vriezer te doen en daarna te sealen! KitchenBrothers Vacuüm Sealer ✅ Inclusief 5 vacuumzakken, 200 cm rol en vacuumslang ✅ Verwijderbare bovenkant voor schoonmaken ✅ 4 standen voor droog of vochtig voedsel ✅ Duidelijk LED bedieningspaneel ✅ Externe vacuum functie ✅ BPA vrij Gebruik een vacuümzak of Tupperware bakje Gebruik de vacuum sealer met vacuumzakjes van maximaal 30 cm breed of kies voor een herbruikbaar (Tupperware) bakje met vacuum ventiel. Bevestig de vacuumslang aan het apparaat, en het andere uiteinde aan het ventiel van het bakje. Je kunt de externe slang zelfs i.c.m. een vacuüm wijnstop gebruiken om geopende wijn langer lekker te houden! Kook sous vide als een pro Sous vide is Frans en betekent 'onder vacuüm'. Bij deze kooktechniek wordt vacuüm verpakt voedsel gegaard in een sousvide waterbad op een exact gecontroleerde temperatuur. De constante lage temperatuur zorgt voor een gelijkmatig bereid product. Veel chefs zweren bij deze methode voor de perfecte biefstuk! Een gezonde en georganiseerde lifestyle Met behulp van deze vacuüm sealer wordt mealprepping een stuk leuker! Niet alleen blijft je maaltijd 5x langer vers, je bewaart het gemakkelijk en compact in een vacuümzak of -bakje. Bereid je maaltijden van tevoren klaar om een gebalanceerd en gezond eetpatroon te behouden! Productveiligheid De veiligheid van onze klanten staat bij LifeGoods voorop. We hechten daarom veel waarde aan de veiligheid en de kwaliteit van onze producten. We proberen te allen tijde te voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen die er aan een product gesteld worden. Dit LifeGoods product heeft een CE-markering en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Specificaties ▶ Inhoud Verpakking: 1 x Vacuum Sealer, 1 x Vacuum rol 20x200cm, 1 x vacuumslang, 1 x gebruiksaanwijzing ▶ Merk: KitchenBrothers ▶ Materiaal: ABS ▶ Certificaten: CE ▶ Kleur: Zwart ▶ Afmetingen: 36 x 14,2 x 6,7 cm ▶ Gewicht: 1150 gram ▶ Input: AC 220 – 240V ▶ Output: 12 V ▶ Vermogen: 110 W ▶ Kabellengte: 1 m ▶ Vacuüm druk: -0.8 bar ▶ Vacuum zuig kracht: 12L/min ▶ Sealing tijd: 6 ~10 seconden ▶ Sealing tijd met externe vacuumslang: 10~20 seconden ▶ Compatibele zakjes: afmeting van 20 x 30cm, 28 x 30cm of 30 x 30cm ▶ Aantal standen: 4 ▶ Vacuummachine functionaliteit: Delicate etenswaren, Droge etenswaren, Marineren, Vochtige etenswaren ▶ Externe vacumeer en seal mogelijkheid: Ja ▶ Vacuummachine geschikt voor: Bewaarbussen, Flessenstop, Folierollen, Vacuumzakken ▶ Inclusief vacuumslang: Ja ▶ Maximale sealbreedte: 30 cm ▶ Uitneembaar lekbakje: Ja ▶ Verwijderbare bovenkant: Ja ℹ Geschikt voor eten dat is klaargemaakt in een slowcooker. Voor 23.59 besteld, morgen in huis Kies nu voor de KitchenBrothers vacuum sealer en bestel nog vandaag. Plaats je de bestelling vóór 23.59 uur, dan kun je morgen al je eerste maaltijden vacuüm verpakken!

3. KitchenBrothers Vacumeermachine - Vacuüm Sealer Keuken Apparaat - Met Folie Rol (200 cm), Zakken (5x) en Vacuümslang - 4 Standen - Machine Geschikt voor Groente / Vlees / Vis / Wijn Pomp / Eten / Sous Vide - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Vac Pro De Solis Vac Pro is een volautomatische vacumeermachine. De machine beschikt over een sterke vacuümpomp die tot -0,8 bar kan vacumeren. Dit staat gelijk aan een afzuigcapaciteit van ca. 9 liter per minuut. Voordelen van de Vac Pro + Geschikt voor droge en vochtige levensmiddelen + Twee snelheden + Sterke vacuumpomp (-0,8 bar) + Handmatig of automatisch Goed om te weten - Heeft geen opbergvak voor vacuümrollen Krachtig en compact vacumeren in eigen keuken De Solis Vac Pro is een compacte vacumeermachine met een supersterke vacuümpomp (tot -0,8 bar). Met deze vacuümmachine kun je zowel droge als vochtige levensmiddelen langer goed en vers houden, zonder dat daarbij de heerlijke smaakaroma’s verloren gaan. Wanneer je de gevacumeerde producten in de diepvries bewaart, blijven deze maar liefst een jaar bruikbaar (bij ongevacumeerde producten is dit gemiddeld 3 maanden). Automatisch of handmatig vacumeren De Solis Vac Pro heeft twee standen voor droge en vochtige levensmiddelen en heeft ook een speciale functie voor het vacumeren van drukgevoelige levensmiddelen. Je kunt ervoor kiezen om automatisch, of juist handmatig te vacumeren. Deze verschillende standen en de eenvoudige bediening door middel van de knoppen op de machine, maken de Vac Pro een onmisbare machine in iedere keuken. Vacumeren met vacuümrollen, -zakken en voorraadcontainers De Solis Vac Pro kan gebruikt worden met vacuümrollen en vershoudzakken met een maximale breedte van 30 cm. In principe laat alle voeding zich probleemloos gevacumeerd bewaren: van de restjes van het diner tot de ingrediënten voor je dagelijkse smoothies en de fruithappen van je baby. De extra dikke sealnaad van 2,5 mm zorgt voor een extra lange en betere houdbaarheid. Verpakkingsinhoud Vac Pro 569 Vacuumslang

4. Solis Vac Pro 569 - Vacumeermachine - Met Slangaansluiting - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Verpak eten vacuüm met de Grandlux vacumeermachine en maximaliseer de versheid van je voedingsproducten. De vacumeermachine is eenvoudig te bedienen mede dankzij de geïntegreerde rolhouder en snijder, en is geschikt om zowel droog als vloeibare producten te vacumeren. Vis, vlees, soep, kruiden of fruit.. de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze vacumeermachine is compleet met een vacuümrol, 5 vacuümzakken en een slang voor wijnflessen of vacuümboxen. Pluspunten Grandlux vacumeermachine ✅ Inclusief vacuümrol, 5 zakken en vacuümslang ✅ Geïntegreerde rolhouder & snijder ✅ Meerdere standen voor droog en vochtig voedsel ✅ Mealpreppen wordt een stuk makkelijker ✅ Eenvoudig te bedienen met het bedieningspaneel ✅ Bewaar verse producten tot 5 keer langer en verminder voedselverspilling ✅ Voedsel vacumeren geeft je de mogelijkheid om sous-vide te koken ✅ BPA vrij Eten blijft langer vers De vacumeermachine is uitgerust met meerdere standen en is daardoor geschikt om vele soorten producten te vacumeren. Ook vloeibare producten zoals soep en wijn zijn geen enkel probleem voor de vacumeermachine. Vacumeren zorgt voor het behouden en versterken van optimale versheid, zo blijft vlees langer mals, groenten blijven knapperig, kruiden behouden hun intense smaak en vis blijft heerlijk vers. Ideaal voor mealpreppen Dankzij de vacuümmachine wordt mealpreppen een stuk eenvoudiger en leuker! Je kan je complete maaltijd compact vacumeren in een vacuümzak of vacuümbakje. Hierdoor blijft je hele maaltijd tot 5x langer vers en behoud je alle voedingsstoffen. Hiermee wordt een gezond eetpatroon een stuk eenvoudiger! Sealen De vacumeermachine is voorzien van een seal functie waarmee je zakken binnen 12 seconden kunt afsluiten. Dit is handig voor wanneer je bijvoorbeeld een zak chips of nootjes geopend hebt maar niet volledig hebt opgegeten. Seal de zak gewoon weer dicht met de vacumeermachine en het product zal nog heel lang knapperig en vers blijven. Vacuümzakken en vacuümrol Bij de vacumeermachine ontvang je een vacuümrol (28*300 cm) en 5 vacuümzakken zodat je meteen aan de slag kan. Dankzij de geïntegreerde snijder kun je de rol gemakkelijk en snel op de juiste grootte snijden. De vacumeermachine is bovendien uitgerust met een rolhouder, waarin je de vacuümrol praktisch kan opbergen. Meteen goed van start gaan? Bestel dan meteen extra Grandlux vacuümrollen bij je vacumeermachine! Zo heb je altijd genoeg rollen op voorraad. Productlink: https://bit.ly/3tNrlHS Specificaties Inhoud verpakking: 1x Vacuümmachine, 1x Vacuümrol 28x300cm, 1x Vacuümslang, 1x Handleiding Merk: Grandlux Materiaal: ABS, RVS Certificaten: CE, EMC, RoHS Kleur: Zwart Seal tijd: 8-10 seconden Vacuüm seal tijd: 10-12 seconden Afmetingen: 38 x 10 x 6 cm Vacuümdruk: -0.8 bar (80Kpa) Vacuüm zuigkracht: 9L/min Gewicht: 1,5 KG Vermogen: 110W Aantal standen: 4 Max. sealbreedte: 30 cm Geïntegreerde rolhouder: Ja Geïntegreerde snijder: Ja Inclusief vacuümslang: Ja Extern vacumeren mogelijk: Ja Geschikt voor Sous vide koken en slowcooking Ga bewust om met eten en ontdek alle voordelen van de Grandlux vacumeermachine!

5. Grandlux Vacumeermachine met Vacuumrol (300cm), 5x Zakken en Vacuumslang - Vacuüm Sealer - Geschikt voor Vlees/Groente/Vis/Wijn/Eten/Sous Vide


Product informatiePlus or Show more

FOLIE LASSER DE LASTIJD AANPASSEN - hiermee kunt u zich aanpassen aan het type materiaal waaruit de film is gemaakt, evenals aan de dikte ervan. STERK LAS - het apparaat heeft een vermogen van 650W, wat een sterke en duurzame las garandeert. EENVOUDIGE BEDIENING - stel gewoon de lastijd in (1-8 seconden), plaats de folie in de kaken van de lasmachine en druk op de arm. COMPACTE MATEN - het lasapparaat neemt niet veel ruimte in - wanneer het niet wordt gebruikt, kan het gemakkelijk in de kast worden opgeborgen. SPECIFICATIE: Vermogen: 650W Voeding: 220-240V Laslengte: 400 mm Afdichtingsbreedte: 2 mm Verzegelingstijd: 1-8 seconden Max. hoogte folie / zakdikte: 0,6 mm Kabellengte: 115cm Afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 53 / 8,5 / 32cm Gewicht: 2,65 kg Gewicht inclusief verpakking: 2,9 kg INBEGREPEN: Lasser Extra verwarmingselektrode De folielasmachine is een apparaat dat in elk huis of thuiswerkplaats van pas zal komen. Het werkt voor het verzegelen van folieverpakkingen, zoals sachets, rolfilms of zakjes, en zelfs documentoverhemden. Het kan worden gebruikt met de meeste materialen die onder invloed van temperatuur combineren (bijv. Voor films van PE, PP, PVC, evenals voor noppenfolie). Het handlasapparaat neemt weinig ruimte in, waardoor je hem gemakkelijk opbergt als je hem niet gebruikt. Door de uiterst eenvoudige bediening van de folielasmachine zijn er geen speciale vaardigheden nodig om deze te gebruiken. De lastijd kan gemakkelijk worden aangepast met de knop aan de voorkant van het apparaat. De lastijd moet worden aangepast aan de dikte van de film en het materiaal waaruit deze is gemaakt. Mensen die niet veel ervaring hebben met het bedienen van een dergelijk apparaat, moeten beginnen met lassen vanaf de laagste waarde en vervolgens, indien nodig, de tijd die nodig is voor het lassen verlengen. De handmatige lasmachine heeft geen verwarming nodig. Het is direct na het inschakelen klaar voor gebruik. Plaats gewoon het open uiteinde van het verzegelde zakje / folie in de kaken van de handmatige sealer en druk op de arm van het apparaat. De foliesluiter kan thuis worden gebruikt om open voedselproducten te hersluiten, maar ook om kleine voorwerpen die kwijt kunnen raken te ordenen. Sterk en nauwkeurig laswerk en uiterst eenvoudige bediening zullen door elke gebruiker worden gewaardeerd.

6. Sealapparaat - Folie lasmachine - Sealapparaat - Folie 400 mm 2 mm - Folie Lasser - 650W


Product informatiePlus or Show more

Met de Princess 492985 Hand Vacuum Sealer kun jij je eten makkelijk vacuüm bewaren en opbergen. Door het gebruik van de Princess 492985 Hand Vacuum Sealer Set kun je jouw gerechten tot wel 4x langer bewaren, terwijl de smaak bewaart blijft. De Princess 492985 Hand Vacuum Sealer set komt met 2 glazen containers van 0,7 liter en 1,1 liter. De Princess 492985 Hand Vacuum Sealer set wordt hierdoor ideaal voor meal prepping of om gewoon beter om te gaan met het milieu. Door je eten vacuum te verpakken in de Princess Hand Vacuüm Sealer set en gooi je minder eten weg. Productvoordelen van de Princess 492985 Hand Vacuüm Sealer Set De Princess 492985 Hand Vacuum Sealer Set komt met een elektrische vacuümpomp die je kan opladen door middel van de meegeleverde USB kabel. De kabel en pomp zijn makkelijk op te bergen in de besteklade of keukenkastjes. Met de Princess 492985 Hand Vacuum Sealer Set kun je jouw etenswaren vacuüm verpakt bewaren zodat het langer houdbaar en vers blijft in de vriezer of koelkast. Met de elektrische vacuümpomp trekt de glazen vershoudbak vacuüm en sluit (sealt) deze hermetisch af. Op de BPA vrije plastic deksel kun je door middel van de datum draaischijf aangeven op welke datum je jouw gerecht hebt verpakt zodat je altijd kunt checken of het nog goed is. De glazen vershoudbakjes zijn erg makkelijk in gebruik en kunnen zowel opgewarmd als ingevroren worden. Zet jouw ingevroren lasagne meteen in de oven of warm je meal prep maaltijd op in de magnetron. De Princess 492985 Hand Vacuum Sealer Set is ook uit te breiden met extra bakjes.

7. Princess 492985 Hand Vacuum Sealer Set - Vacuümsealer


Product informatiePlus or Show more

Vac Pro De Solis Vac Pro is een volautomatische vacumeermachine. De machine beschikt over een sterke vacuümpomp die tot -0,8 bar kan vacumeren. Dit staat gelijk aan een afzuigcapaciteit van ca. 9 liter per minuut. Voordelen van de Vac Pro + Geschikt voor droge en vochtige levensmiddelen + Twee snelheden + Sterke vacuumpomp (-0,8 bar) + Handmatig of automatisch Goed om te weten - Heeft geen opbergvak voor vacuümrollen Krachtig en compact vacumeren in eigen keuken De Solis Vac Pro is een compacte vacumeermachine met een supersterke vacuümpomp (tot -0,8 bar). Met deze vacuümmachine kun je zowel droge als vochtige levensmiddelen langer goed en vers houden, zonder dat daarbij de heerlijke smaakaroma’s verloren gaan. Wanneer je de gevacumeerde producten in de diepvries bewaart, blijven deze maar liefst een jaar bruikbaar (bij ongevacumeerde producten is dit gemiddeld 3 maanden). Automatisch of handmatig vacumeren De Solis Vac Pro heeft twee standen voor droge en vochtige levensmiddelen en heeft ook een speciale functie voor het vacumeren van drukgevoelige levensmiddelen. Je kunt ervoor kiezen om automatisch, of juist handmatig te vacumeren. Deze verschillende standen en de eenvoudige bediening door middel van de knoppen op de machine, maken de Vac Pro een onmisbare machine in iedere keuken. Vacumeren met vacuümrollen, -zakken en voorraadcontainers De Solis Vac Pro kan gebruikt worden met vacuümrollen en vershoudzakken met een maximale breedte van 30 cm. In principe laat alle voeding zich probleemloos gevacumeerd bewaren: van de restjes van het diner tot de ingrediënten voor je dagelijkse smoothies en de fruithappen van je baby. De extra dikke sealnaad van 2,5 mm zorgt voor een extra lange en betere houdbaarheid. Verpakkingsinhoud Vac Pro 569 Vacuumslang

8. Solis Vac Pro 569 - Vacumeermachine - Met Slangaansluiting - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Foodsaver TopLine vol automatiche vacuumsysteem RVS aansluitpunt voor vacumeerbus afmeting: 10.5x42.5x28cm gewicht: 3.6 kilo Op een veilige en eenvoudige wijze kan voedsel langer bewaard blijven. Door lucht aan voedsel te ontrekken blijven smaak en versheidvoor weken, maanden en soms jaren behouden. :Het systeem :is geschikt voor gebruik vanvacumeerzakken, rollen en voorraadbussen. Specificaties: :behuizing RVS, ABS, zwart. Voortgang lampjes, aansluitpunt vacumeerslang, : :pen houder, touchscreen bedieningspaneel, voedselinstelling droog/ vochtig, :direct seal knop, 3 snelheidsinstellingen, compact formaat, puls functie, lekbakje, rechtop staand opbergen, : :vacumeerslang houder, geï:ntegreerde rol houder, : :snij inrichting, : :snelle vergrendeling en :geluidsarme werking

9. Foodsaver Vacumeermachine V2860


Product informatiePlus or Show more

Proficook Vk 1080

10. Prof Vacuum sealer VK 1080


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vacumeermachines. Er zijn immers 204 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Vacumeermachine kopen.