Bestenu

Wat is de beste vacumeermachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede vacumeermachine is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste vacumeermachine van 2023? Na het onderzoeken van 301 vacumeermachines kwam de vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart als beste getest uit onze vacumeermachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vacumeermachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vacumeermachines-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vacumeermachine-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste vacumeermachines

1Score: 9.9
vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart
Beste koop
vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Solis Vac Quick 576 Vacumeermachine zwart / wit
Solis Vac Quick 576 Vacumeermachine zwart / wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
KitchenBrothers Vacumeermachine - 4 Standen zwart
Beste Vacuum sealer voor sous-vide koken
KitchenBrothers Vacumeermachine - 4 Standen zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine Zwart zwart wit
Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine Zwart zwart wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart
Beste Vacuum sealer voor jagers en vissers
COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Solis Vac Pro 569 Vacumeermachine zilver/grijs
Solis Vac Pro 569 Vacumeermachine zilver/grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Aigostar Doreen 30LYD Vacuummachine Vacumeermachine wit
Beste Vacuum sealer voor huishoudelijk gebruik
Aigostar Doreen 30LYD Vacuummachine Vacumeermachine wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Solis EasyVac Pro Black 569 zwart
Solis EasyVac Pro Black 569 zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Solis Vac Plus 571 Vacumeermachine zilver/grijs
Beste Vacuum sealer voor professioneel gebruik
Solis Vac Plus 571 Vacumeermachine zilver/grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw
Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vacumeermachine Koopgids

Wist je dat vacuüm verpakt voedsel tot wel tien keer langer vers blijft? Je etenswaren vers houden doe je daarom het beste door ze vacuüm te verpakken. Dit doe je met een vacumeermachine. Waar je op let bij aankoop van een vacuümmachine, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soort vacumeermachines zijn er?

Er zijn twee verschillende vacumeermachines. Er zijn 'chamber vacumeermachines' en vacumeermachines waarbij je je voedselwaren buiten de machine legt.

Een chamber vacumeermachine is een groot apparaat waar je je voedsel in legt. Je vergrendelt het deksel en vervolgens doet de machine zijn werk. Deze vacumeermachines zijn ideaal voor voedselwaren met veel vocht: doordat de bodem schuin is, kan er geen vocht wegstromen. Bovendien stel je bij deze machines vaak zelf de druk in.

Een chamber vacumeer machine neemt echter veel plaats in beslag en is lastig op te bergen. Bovendien wegen ze vaak meer dan tien kilo. Daarom kiezen de meeste mensen voor een vacumeermachine die je voedselwaren buiten de machine vacuüm verpakt. Deze machines zijn compacter in formaat en doen hetzelfde als een chamber vacumeer machine.

Ze hebben vaak verschillende standen waarmee je de druk in kunt stellen. Sommige vacumeermachines hebben bovendien ook een slangetje waarmee je speciale voorraadbussen kunt vacumeren.

Wat kan ik allemaal vacumeren met een vacumeermachine?

Je kunt eigenlijk bijna alle voedingswaren vacumeren. Je voedsel blijft tien keer zo lang vers als je het vacuüm verpakt. Denk aan de verpakkingen in de winkel: veel vlees en vooral ook vis is vacuümverpakt. Maar ook ingeblikte voedingswaren zoals groente zijn vacuüm verpakt waardoor het zo lang goed blijft.

Heb je koekjes gebakken? Stop ze dan in een speciale voorraadbus en verpak ze vacuüm. Hetzelfde geldt voor nootjes: deze blijven heerlijk krokant en behouden hun verse smaak.

Wat heb ik nodig om een vacumeermachine te gebruiken?

Het enige wat je nodig hebt om voedingswaren vacuüm te verpakken, is een vacumeermachine en vershoudzakken of folie. Je krijgt meestal een aantal vershoudzakken meegeleverd bij de machine. Deze koop je ook los bij de bekendere online retailers. Na het vacumeren leg je je voedingswaren in de koelkast of vries je ze in!

Hoe gebruik ik een vacumeermachine?

Allereerst knip je de folie of de zak op maat. Zorg ervoor dat je deze niet te kort knipt, anders heb je er niets aan. Vervolgens seal je één kant waardoor er een zak ontstaat. Nu stop je je voedselwaren in de zak en zorgt ervoor dat de opening van de zak op de juiste plaats zit. Nu kies je eventueel een optie uit de instellingen van de vacumeermachine.

Als je de mogelijkheid hebt om delicaat te kiezen, dan vacumeert de machine iets langzamer: hij oefent minder druk uit, waardoor bijvoorbeeld je vis of vlees minder snel beschadigt. Als het proces voltooid is, snijd je de zak los en leg je deze in de koelkast of vries je het meteen in.

Hoe onderhoud ik een vacumeermachine?

Een vacuümmachine voor thuisvergt weinig onderhoud. Voorkom wel dat er etensresten aankoeken. Als de vershoudzak wat gelekt heeft of je hebt zelf gemorst, maak dit dan meteen schoon. Dit doe je met een vochtige doek. Verder zorg je ervoor dat de machine stofvrij blijft door deze goed op te bergen of door er eventueel een handdoek overheen te leggen.

Wat is het voordeel van zelf de druk instellen?

Het zelf in kunnen stellen van de druk van je vacumeermachine is handig wanneer je veel delicate voedselwaren – zoals vis – vacuüm wilt verpakken. Als er teveel druk wordt uitgeoefend, kan je vis beschadigen waardoor deze er minder lekker uit ziet. Bovendien gaan er ook voedingstoffen verloren als de structuur van de vis veranderd.

hero illustration

Hoe testen we vacumeermachines?

Om de beste vacumeermachine te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vacumeermachine-test hebben we 301 vacumeermachines vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze vacumeermachine-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze vacumeermachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne vacumeermachine-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste vacumeermachine in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 301 vacumeermachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste vacumeermachines op een rij

1. Beste koop: vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart

 • list plusDeze vacumeermachine heeft een goede waar voor je geld.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusHet heeft een lange bewaartijd.

Nadelen vacumeermachine vacumeer sealer- met 10 zwart

 • list plusEr is een kwetsbare sluiting.
 • list plusHet risico bestaat dat het kapot verzonden wordt.
 • list plusHet kan soms moeilijk zijn om het goed dicht te krijgen de eerste keer.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

De Vacuümmachine is een geweldige manier om je voedsel vers te houden, vooral in de zomer. Met één druk op de knop sluit het automatisch, en je kunt ook de handmatige sealmodus gebruiken. Het draagbare formaat is perfect voor thuis en buitenshuis gebruik, zoals kamperen, picknicken, enz. De Vacuümmachine heeft een vermogen van 80 W en is gemaakt van kunststof. Er is geen overhittingsbeveiliging, maar het heeft een 3-in-1 ruisonderdrukkingstechnologie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lawaai. Het is geschikt voor zowel droog als vochtig voedsel, en zelfs luchtige etenswaren kunnen perfect worden gestofzuigd. De Vacuümmachine wordt geleverd met 10 verzegelingszakken, een netsnoer en een gebruikershandleiding. Bovendien bieden ze een 2 jaar garantie. Al met al is de Vacuümmachine een geweldige manier om je voedsel vers te houden, en het is ook geschikt voor andere dingen zoals belangrijke documenten, brieven en juwelen. Het is eenvoudig te bedienen, heeft een laag geluidsniveau en biedt een uitstekende klantenservice.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Solis Vac Quick 576 Vacumeermachine zwart / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Solis Vac Quick 576 Vacumeermachine zwart / wit

 • list plusDeze vacumeermachine heeft een makkelijke bediening.
 • list plusHet is een gunstige aankoop.
 • list plusHet toestel staat stevig.

Nadelen Solis Vac Quick 576 Vacumeermachine zwart / wit

 • list plusSommige zakken zijn niet compatibel met deze vacumeermachine.
 • list plusDe zakken en rollen zijn prijzig.
 • list plusDeze vacumeermachine wordt geleverd zonder rol of zakken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De Solis Vac Quick 576 is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken vacumeermachine. Met deze machine kun je zowel zakken als folie gebruiken om voedsel te vacumeren, en zelfs voorraadcontainers kunnen worden vacuüm gezogen door middel van de handige slangaansluiting. En het beste van alles is dat je voedsel tot 5 keer langer vers kunt houden in de koelkast of vriezer!

De Vac Quick heeft een sterke vacuumpomp van -0,7 bar, wat een afzuigcapaciteit van ca. 8 liter per minuut betekent. Dit is perfect voor het vacumeren van droog en vochtig voedsel, zoals gesneden groenten, fruit, vlees en vis. Bovendien is deze vacumeermachine voorzien van een sealfunctie, wat handig is om zakken af te sluiten zonder ze te vacumeren.

Een ander groot voordeel van de Solis Vac Quick is dat het een volautomatische vacumeermachine is. Dit betekent dat je het apparaat alleen maar hoeft aan te zetten en de rest wordt automatisch gedaan. De machine heeft ook een opbergvak voor het netsnoer, wat handig is voor het opbergen van de machine als je deze niet gebruikt.

Een klein nadeel van de Solis Vac Quick is dat er geen vacumeerslang bijgeleverd wordt. Dit kan een probleem zijn voor mensen die graag voorraadcontainers willen vacumeren, maar toch is dit geen groot probleem omdat de slangaansluiting alsnog bruikbaar is.

Al met al is de Solis Vac Quick 576 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken vacumeermachine die zowel zakken als folie kan gebruiken en zelfs voorraadcontainers kan vacumeren. Het is een geweldige manier om voedsel langer vers te houden en het is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Ik zou deze vacumeermachine zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om voedsel te bewaren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Beste Vacuum sealer voor sous-vide koken: KitchenBrothers Vacumeermachine - 4 Standen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KitchenBrothers Vacumeermachine - 4 Standen zwart

 • list plusJe kunt met deze vacumeermachine diverse types producten sealen dankzij de veel instellingen.
 • list plusHet snoer is lang dan normaal, waardoor je meer bereik hebt.
 • list plusDankzij het compacte formaat van deze vacumeermachine kun je hem gemakkelijk opbergen.

Nadelen KitchenBrothers Vacumeermachine - 4 Standen zwart

 • list plusDe handleiding is alleen in het Engelse taal beschikbaar, waardoor het voor sommige gebruikers moeilijker is om de instructies te begrijpen.
 • list plusDeze vacumeermachine is relatief lawaaierig, waardoor het soms lastig is om andere geluiden te horen.
 • list plusDe knoppen van deze vacumeermachine zijn klein dan normaal, waardoor je snel een verkeerde knop kunt aanraken..

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij ook klaar met voedselverspilling en vriesbrand? Dan is de KitchenBrothers Vacuüm Sealer zeker iets voor jou! Met deze vacumeermachine blijft jouw eten tot wel vijf keer langer vers en kun je vlees zelfs 2 tot 3 jaar bewaren. Dankzij de 4 standen kun je zowel droge als vochtige etenswaren vacuüm verpakken, van een complete maaltijd tot chips en soep.

Wat deze vacumeermachine van KitchenBrothers zo bijzonder maakt, is de externe vacuum functie en de mogelijkheid om geopende wijnflessen langer goed te houden. Daarnaast ontvang je bij de sealer maar liefst 5 vacuumzakken, een rol van 200 cm én een vacuumslang. De verwijderbare bovenkant zorgt er bovendien voor dat je de vacumeermachine makkelijk schoon kunt maken.

De KitchenBrothers Vacuüm Sealer is super eenvoudig in gebruik dankzij het duidelijke LED-display en de knoppen. Kies simpelweg één van de vier standen en gebruik de bijgeleverde zakken of de vacuumslang. Zo kun je zelfs een Tupperware bakje vacuüm verpakken!

Het beste gebruik voor deze vacumeermachine is bij het bewaren van vlees en andere etenswaren in de vriezer. Zo voorkom je vriesbrand en blijft je eten langer vers. Maar ook voor sous-vide koken is deze vacumeermachine perfect. Houd er wel rekening mee dat de sealer aardig wat vermogen gebruikt (110 W) en geen automatisch uitschakelen heeft. Gelukkig is er wel een overhittingsbeveiliging aanwezig.

Al met al is de KitchenBrothers Vacuüm Sealer een fantastische aankoop voor iedereen die voedselverspilling wil tegengaan en langer van zijn eten wil genieten. De vele extra's, zoals de vacuumslang en de mogelijkheid om wijnflessen langer goed te houden, maken deze vacumeermachine extra bijzonder. Enige nadeel is het ontbreken van automatisch uitschakelen, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de overhittingsbeveiliging.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine Zwart zwart wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

De Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine Zwart zwart wit is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare vacuümsealer. Het apparaat is in staat om levensmiddelen aroma-, lucht- en waterdicht voor langere tijd te conserveren, waardoor je voedsel langer vers blijft en je minder hoeft weg te gooien. De machine is handmatig te bedienen en heeft een 'Wet and Dry'-functie voor zeer vochtige levensmiddelen en een 'Soft'-functie voor kwetsbare levensmiddelen. Dit betekent dat je het apparaat kunt gebruiken voor vrijwel alles wat je wilt vacumeren, zonder je zorgen te maken dat het beschadigd raakt.

Een ander voordeel van de Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine is dat het apparaat een uitneembare opvangschaal heeft voor vloeistoffen, die bovendien geschikt is voor de vaatwasser. Dit zorgt ervoor dat je het apparaat eenvoudig kunt schoonmaken en hygiënisch kunt houden. Daarnaast wordt de machine geleverd met 3 meter folierol en 3 vacuümventiel-adapters, waardoor je meteen aan de slag kunt.

Het enige nadeel van de Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine is dat het apparaat niet automatisch uitschakelt, dus je moet erop letten dat je het niet te lang laat lopen. Maar dit is een kleinigheidje, gezien de vele voordelen van dit apparaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare vacuümsealer die geschikt is voor vrijwel alles wat je wilt vacumeren, dan is de Silvercrest Kitchen Tools Vacumeermachine Zwart zwart wit een uitstekende keuze. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, gemakkelijk schoon te maken en wordt geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Vacuum sealer voor jagers en vissers: COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een vacuüm sealer die jouw eten tot wel 10x langer vers kan houden? Dan is de COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart de perfecte keuze voor jou! Deze vacuüm sealer is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar heeft ook 5 verschillende zuigstanden waarmee je jouw eten op de juiste manier kunt verpakken. Daarnaast is dit apparaat ook geschikt voor sous vide koken, waarmee je jouw gerechten op een exact gecontroleerde temperatuur kunt bereiden.

Door het gebruik van deze vacuüm sealer blijft jouw eten niet alleen langer vers, maar bespaar je ook nog eens geld en tijd. Je kunt jouw eten namelijk langer bewaren en daardoor minder snel weggooien. Daarnaast wordt het koken en bereiden van maaltijden ook nog eens makkelijker en wordt de smaak van jouw gerechten verbeterd.

Wat deze vacuüm sealer echt uniek maakt, is dat het geschikt is voor elk soort eten. Of je nu groente, vlees, koekjes, of zelfs eten dat ondergedompeld is in saus wilt verpakken, met deze vacuüm sealer kan het allemaal. Door vloeibaar voedsel eerst in te vriezen en daarna te sealen, kun je zelfs soep, marinades of sauzen bewaren.

Het vermogen van deze vacuüm sealer is 135 W en het apparaat heeft een overhittingsbeveiliging om ervoor te zorgen dat het veilig te gebruiken is. Het is ook gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en heeft een eenvoudige bediening met knoppen.

Kortom, de COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk te gebruiken, veelzijdige en effectieve vacuüm sealer. Het is perfect voor het bewaren van eten en sous vide koken. Enige nadeel is dat het apparaat relatief groot is en niet gemakkelijk op te bergen is.

Persoonlijke mening: De COOKTIME® Vacumeermachine Vacuüm Sealer zwart is een geweldige keuze voor iedereen die zijn eten langer vers wil houden en sous vide wil koken. Het is gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig en effectief. Het enige nadeel is dat het apparaat relatief groot is en daardoor niet gemakkelijk op te bergen is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Solis Vac Pro 569 Vacumeermachine zilver/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.1

Met de Solis Vac Pro 569 Vacuumachine heb je een krachtige en compacte vacumeermachine in huis. Deze volautomatische vacuummachine is geschikt voor het vacumeren van droge en vochtige levensmiddelen, en heeft een sterke vacuümpomp tot -0,8 bar. Dit vacumeerapparaat is handig in gebruik, met twee snelheden en de mogelijkheid tot handmatig of automatisch vacumeren. Bovendien is er een speciale functie voor delicate of drukgevoelige voedingsmiddelen, waardoor het voedsel altijd op de juiste manier bewaard wordt.

Wat deze vacumeermachine extra handig maakt, is dat hij te gebruiken is met vershoudfolie en vershoudzakken met een breedte van maximaal 30 cm. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel je voedsel vacuüm verpakken en langer vers houden. Daarnaast is de Solis Vac Pro 569 Vacuumachine ook nog eens makkelijk op te bergen vanwege het compacte formaat.

Een ander voordeel van deze vacumeermachine is dat je er ook sous vide maaltijden mee kunt maken. Kook je gevacumeerde maaltijd in een speciale sous vide pan tot 100 graden, en geniet van een heerlijke maaltijd. Gebruik je een gewone pan? Houd dan met een keukenthermometer in de gaten dat het water niet heter dan 75 graden Celsius wordt. Anders smelt de kunststof zak tegen de hete wanden van je kookpan.

Hoewel de Solis Vac Pro 569 Vacuumachine geen opbergvak heeft voor vacuümrollen, is dit een krachtige en handige vacumeermachine voor in de keuken. Het is een ideaal apparaat voor wie zijn voedsel langer vers wilt houden en sous vide maaltijden wilt maken. Bovendien is het compacte formaat handig voor opbergen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Solis Vac Pro 569 Vacuumachine een goede investering is voor wie vaak voedsel wilt vacumeren en sous vide maaltijden wilt maken. Het apparaat is krachtig en handig in gebruik, en het compacte formaat maakt het gemakkelijk om op te bergen. Het ontbreken van een opbergvak voor vacuümrollen is jammer, maar dit is geen dealbreaker voor mij. Ik zou deze vacumeermachine zeker aanraden aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

7. Beste Vacuum sealer voor huishoudelijk gebruik: Aigostar Doreen 30LYD Vacuummachine Vacumeermachine wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Heb je genoeg van voedsel dat snel bederft en weggegooid moet worden? De Aigostar Doreen 30LYD vacuümmachine biedt een oplossing. Deze machine maakt gebruik van geavanceerde dubbele afdichtingstechnologie om voedsel vacuüm te trekken en te verzegelen, waardoor het langer vers blijft en voedingswaarden behouden blijven. Het apparaat heeft vier standen om aan verschillende voorkeuren te voldoen en is geschikt voor zowel vochtige als droge voeding. Bovendien kun je met de vacuümslang ook Tupperware bakjes met vacuümventiel gebruiken om voedsel langer vers te houden.

De Doreen 30LYD produceert een krachtige zuigkracht van 60 kPa om alle lucht uit de zak te verwijderen. Het verlengde 32 cm hitteverzegelde strip maakt het mogelijk om meerdere zakken tegelijkertijd vacuüm te verzegelen, wat zeer efficiënt is. Na het verzegelen moet je wel 20 seconden wachten voordat je de volgende zak kunt sealen.

De Aigostar Doreen 30LYD vacuümmachine is niet alleen geschikt voor het bewaren van voedsel, maar ook voor het langer vers houden van geopende wijnflessen. Dit is een unieke eigenschap die de machine onderscheidt van andere vacuümmachines.

Het apparaat is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een vermogen van 110 W. Het heeft een automatische uitschakelfunctie en kan worden bediend met knoppen. Het is een handig hulpmiddel voor meal prepping en voedselverspilling tegengaan.

Al met al is de Aigostar Doreen 30LYD vacuümmachine een geweldige aanwinst voor elke keuken. Het biedt talloze voordelen, zoals het langer vers houden van voedsel en het behouden van voedingswaarden. Het is ook een efficiënte manier om voedselverspilling tegen te gaan. Het enige nadeel is dat het apparaat niet over een overhittingsbeveiliging beschikt.

Mijn persoonlijke mening is dat de Aigostar Doreen 30LYD vacuümmachine een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om voedsel langer vers te houden. Het is een betrouwbare machine met handige functies en een mooi design. Het enige wat ik mis is een overhittingsbeveiliging, maar dit is geen groot probleem als je de machine goed gebruikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Solis EasyVac Pro Black 569 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Solis EasyVac Pro Black 569 zwart

 • list plusDeze vacumeermachine is compact en gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet voordeel van deze vacumeermachine is dat het zowel droge als natte producten vacuumeren kan.
 • list plusEen voordeel van deze vacumeermachine is dat het een goede vacuümpomp heeft.

Nadelen Solis EasyVac Pro Black 569 zwart

 • list plusEen nadeel van deze vacumeermachine is dat het alleen met geribbelde sealzakken werkt.
 • list plusHet heeft een lange afkoeltijd na iedere seallas.
 • list plusEen nadeel van deze vacumeermachine is dat de speciale zakken die nodig zijn vrij prijzig zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een krachtige en compacte vacumeermachine? Dan is de Solis EasyVac Pro Black 569 zwart een goede keuze. Deze volautomatische vacuummachine is geschikt voor droge en vochtige levensmiddelen, en heeft een sterke vacuümpomp die tot -0,8 bar kan vacumeren. Hierdoor blijven je ingrediënten langer vers en behouden ze hun smaak en aroma's.

Wat deze vacumeermachine onderscheidt van andere modellen is de speciale functie voor delicate of drukgevoelige voedingsmiddelen. Hierdoor wordt het voedsel altijd op de juiste manier bewaard zonder beschadigd te worden. Bovendien is het apparaat ook nog eens makkelijk op te bergen vanwege het zeer compacte formaat.

De Solis EasyVac Pro Black 569 zwart is ook geschikt voor sous vide koken. Je kunt je gevacumeerde maaltijd in een speciale sous vide pan koken tot 100 graden. Gebruik je een gewone pan? Houd dan met een keukenthermometer in de gaten dat het water niet heter dan 75 graden Celsius wordt. Anders smelt de kunststof zak tegen de hete wanden van je kookpan.

Een nadeel van deze vacumeermachine is dat het geen opbergvak heeft voor vacuümrollen. Maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de sterke vacuümpomp en de handige functies zoals automatisch vacumeren.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige, compacte en veelzijdige vacumeermachine, dan is de Solis EasyVac Pro Black 569 zwart zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Vacuum sealer voor professioneel gebruik: Solis Vac Plus 571 Vacumeermachine zilver/grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Solis Vac Plus 571 Vacumeermachine zilver/grijs

 • list plusDeze vacumeermachine heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is sterk en heeft een goede kwaliteit.
 • list plusDeze vacumeermachine trekt goed vacuum.

Nadelen Solis Vac Plus 571 Vacumeermachine zilver/grijs

 • list plusDeze vacumeermachine is kwetsbaar voor schade.
 • list plusEr zijn gevallen waarin de knopjes van deze vacumeermachine kapot gaan.
 • list plusDeze vacumeermachine werkt niet met speciale vacuum dozen van Solis.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een solide en veelzijdige volautomatische vacumeermachine? Dan is de Solis Vac Plus 571 zeker een goede keuze! Deze machine heeft een sterke vacuümpomp met een afzuigcapaciteit van 12 liter per minuut, waardoor hij perfect is voor grotere hoeveelheden voedsel. Dankzij de marineerfunctie en de handige opbergvakken voor folie is deze vacuumsealer ook zeer gebruiksvriendelijk.

Het apparaat heeft twee verschillende vacumeersnelheden en een directe seal functie, waardoor je droge, vochtige en kwetsbare voedingsmiddelen langer vers en fris kunt houden. Bovendien blijven de smaakaroma's behouden en kun je de gevacumeerde producten maar liefst een jaar bewaren in de diepvries. De solide behuizing van staal en de overhittingsbeveiliging maken deze vacuumsealer zeer veilig in gebruik.

Wat deze vacuumsealer echt onderscheidt van andere modellen, is de geïntegreerde foliesnijder en de eenvoudige bediening via het bedieningspaneel op de machine. Je kunt kiezen uit voorgeprogrammeerde snelheden of de handmatige bediening gebruiken voor de fijninstelling van het vacuüm.

Het enige nadeel is dat deze vacuumsealer geen geheugenfunctie heeft. Maar al met al is de Solis Vac Plus 571 een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke vacuumsealer.

Persoonlijk vind ik deze vacuumsealer geweldig en zou ik hem zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige machine.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw

 • list plusHet is een apparaat dat doet wat het moet doen.
 • list plusHet heeft een prima seallijn.
 • list plusHet is een goede koop.

Nadelen Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw

 • list plusDe stroomkabel is erg kort.
 • list plusHet voelt goedkoop aan.
 • list plusDe beschrijving is summier.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige sealmachine? Dan is de Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw wellicht iets voor jou! Dit krachtige apparaat is geschikt voor het sealen van zakken en folie tot 30 cm lang, gemaakt van PE, PP en PVC. Zelfs noppenfolie is geen enkel probleem voor deze sealmachine.

Het gebruik van deze sealmachine is heel eenvoudig. Met behulp van de instelbare temperatuurregelaar kun je de sealtijd aanpassen aan het materiaal dat je wilt sealen. Vervolgens plaats je het te sealen deel van de zak of folie op het onderste gedeelte en duw je de arm omlaag. Het sealen begint dan automatisch.

Wat deze sealmachine echt onderscheidt van andere sealmachines, is de 2mm brede sealnaad. Hierdoor ben je verzekerd van een stevige en betrouwbare seal. Ook het vermogen van 400W is indrukwekkend te noemen. Dit maakt het mogelijk om zowel dunnere als dikkere zakken en folie (max 0.4mm) te sealen.

Een ander groot voordeel van deze sealmachine is het feit dat hij automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting of het onnodig verspillen van energie. Wel is het jammer dat er geen overhittingsbeveiliging is ingebouwd.

Al met al is de Seal Apparaat 30cm - Sealmachine blauw een handig en veelzijdig apparaat dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu voedsel wilt bewaren, verzenden of gewoon wilt beschermen tegen vocht en vuil, deze sealmachine is een goede keuze.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over dit product. Het is gebruiksvriendelijk, krachtig en betrouwbaar. Het enige minpuntje is het ontbreken van een overhittingsbeveiliging, maar dit is voor mij geen reden om het product niet aan te raden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vacumeermachines. Er zijn immers 301 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!