Bestenu

Beste messensetten - okt. 2022

Met meer dan 1502 messensetten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste messensetten in een handige lijst
01Score: 10
KitchenBrothers Messenset
KitchenBrothers Messenset
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Rochester 14-delige Messenset met Blok en Messenslijper
Rochester 14-delige Messenset met Blok en Messenslijper
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
LDGoods Kindermessen 3 Stuks
LDGoods Kindermessen 3 Stuks
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Berlinger Haus messenset met messenblok
Berlinger Haus messenset met messenblok
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.4
Victorinox Swiss Classic Keukenset
Victorinox Swiss Classic Keukenset
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.4
Boska Smeermessenset Mini Copenhagen
Boska Smeermessenset Mini Copenhagen
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.2
Deik Messenblok 16-delige keukenmessenset met houten blok
Deik Messenblok 16-delige keukenmessenset met houten blok
Ga naar laagste prjis
08Score: 7
Victorinox Swiss Classic Keukenset
Victorinox Swiss Classic Keukenset
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
KitchenBrothers Messenset met Blok
KitchenBrothers Messenset met Blok
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
BBQ MEATING 8 Delige Professionele Messen set – Koksmessen
BBQ MEATING 8 Delige Professionele Messen set – Koksmessen
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Messenset Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Je bent op zoek naar een nieuwe messenset voor in je keuken. "Simpel genoeg," denk je misschien – maar er zijn een paar zaken waarop je moet letten tijdens je aankoop. Die lees je hieronder terug!

Wat voor soorten messen zitten in een messenset?

Er zijn verschillende messensets verkrijgbaar. Er zijn messensets verkrijgbaar met drie messen: deze zijn vooral handig als je je bestaande messenset wilt uitbreiden. Wil je een volledige messenset, kies dan een messenset met vijf of meer messen.

In een messenset vind je vaak de volgende messen:

  • Koksmes: het meest veelzijdige mes in de set. Door de lengte kun je grote hoeveelheden in één snijbeweging snijden.
  • Officemes: dit is een klein mesje wat ideaal is voor de kleine klusjes in de keuken, zoals het snijden van groente en fruit.
  • Vleesmes: een goed vleesmes heeft een minder breed lemmet dan een koksmes. Hierdoor krijg je mooiere plakken vlees.
  • Broodmes: een goed broodmes is een gekarteld mes wat gebruikt wordt voor het snijden van vers brood.
  • Schilmes: een schilmes is een kleiner mes dat ideaal is om groente en fruit mee te schillen.
  • Santokumes: deze vind je vooral in de Japanse messensets. Een goed santokumes is een echte alleskunner: je snijdt, hakt en trancheert er mee.

Bovenstaande messen zijn er in verschillende maten, waardoor je soms twee dezelfde messen in een messenset ziet, maar in verschillende lengtes.

De onderdelen van een keukenmes uitgelegd

Keukenmessen bestaan uit twee onderdelen: het heft en het lemmet. Het heft is het gedeelte dat je vasthoudt en het lemmet is het gedeelte waarmee je snijdt. Het onderste gedeelte van een lemmet is de snede. Deze kan glad of gekarteld zijn. Hieraan lees je af waar het mes voor bedoeld is.

Zo is een gekarteld lemmet ideaal om brood mee te snijden. Een lemmet met een gladde snede snijdt egaal zonder rafels of scheurtjes.

Soms zijn messen uit één stuk vervaardigd: deze messen zijn gesmeed. Deze messen zijn duurzamer dan messen waar het lemmet en het heft aan elkaar zijn vastgemaakt.

Het verschil tussen een Japans en Europees mes

Japanse messen zijn harder dan Westerse messen waardoor deze messen dunner gesmeed kunnen worden. Daarnaast blijven ze langer scherp waardoor je ze niet vaak hoeft te slijpen. Het nadeel daarentegen is dat deze minder robuust zijn. Ze chippen sneller en zijn daardoor minder geschikt om harde voedselwaren mee te snijden. Een Japans mes is echter ideaal om vlees en vis mee te snijden.

Ook de slijpwijze van een Japans mes verschilt met de slijpwijze van een Westers mes. Japanse messen hebben een lemmet wat aan één kant geslepen is. Hierdoor snij je mooie, dunne plakken vis zonder dat deze aan je mes blijven kleven. Westerse messen zijn vaak aan beide zijden geslepen waardoor het mes op een andere manier snijdt.

De meeste Japanse messen zijn alleen geschikt voor rechtshandige mensen door de manier waarop ze geslepen zijn. Let hier dus goed op als je linkshandig bent. Westerse messen zijn daarentegen verkrijgbaar voor zowel rechts- als linkshandige mensen.

Zijn keukenmessen vaatwasbestendig?

Of keukenmessen in de vaatwasser kunnen, hangt volledig af van de messen die je hebt. Sommige messen zijn vaatwasbestendig en anderen niet. Zelfs als je de messen in de vaatwasser kunnen, is het echter een goed idee om ze af en toe met de hand te wassen.

Vaatwassers maken gebruik van erg agressieve reinigingsmiddelen en zout. Beide kunnen het lemmet en heft beschadigen. Vooral messen met een afzonderlijk heft en lemmet lijden onder deze agressieve reinigingsmiddelen. Bovendien gebruikt een vaatwasser hoge temperaturen die soms de lijm tussen de onderdelen oplost.

Wil je zo lang mogelijk gebruik blijven maken van je keukenmessen, dan is het aan te raden de messen op de hand te wassen.

Hoe vaak slijp ik mijn messen?

Slijp je messen zodra je voelt dat deze minder scherp aan het worden zijn. Dit is volledig afhankelijk van hoe vaak jij je messen gebruikt. Gemiddeld is eens per maand voldoende. Wacht vooral niet te lang, want hoe botter je mes is, hoe meer staal je moet wegslijpen om het mes weer scherp te maken.

Gebruik tussendoor een aanzetstaal voor je gladde messen om de bramen van het mes te herstellen. Dit is een goede manier om je mes te onderhouden. Het onderhouden en slijpen van je mes is belangrijk. Om je mes te slijpen, heb je daarom een goede messenslijper nodig.

Een bot mes kan de smaak van je eten beïnvloeden: denk aan het snijden van vlees. Met een bot mes moet je harder drukken waardoor er sappen verloren gaan. Daarnaast glijd je eerder uit met een bot mes, met alle gevolgen van dien. Een bot mes mag dan minder scherp zijn, maar is vaak scherp genoeg om je te verwonden.

Kan ik al mijn messen slijpen met een aanzetstaal?

Nee, je kunt niet al je messen slijpen op een aanzetstaal. Een aanzetstaal is alleen geschikt voor gladde messen en niet voor gekartelde messen. Daarnaast slijpt een aanzet staal niet, het is meer een manier om je mes mee te onderhouden. Een aanzetstaal verwijdert staal en herstelt de bramen van je mes waardoor deze scherper wordt.

Wil je je messen slijpen, dan heb je hier een wetsteen of een goede messenslijper voor nodig. Een goede aanzetstaal zorgt er daarentegen wel voor dat je mes langer scherp blijft. Gebruik deze dus regelmatig.

Waar staat HRC voor?

HRC staat voor de schaal van Rockwell C. Hiermee wordt de hardheid van een mes uitgedrukt. Over het algemeen geldt dat hoe harder een mes is, hoe langer het mes scherp blijft en hoe minder je deze hoeft te slijpen. Vaak geldt ook dat hardere messen eenvoudiger te slijpen zijn. De meeste messen hebben een hardheid tussen de 56 en 62 HRC.

Franse messen zijn vaak het minst hard, terwijl Japanse messen het hardst zijn. Gekartelde messen lijken bovendien op het eerste gezicht scherper, maar dit scherpe effect is vaak maar van korte duur.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige messenset reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste messenset ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over messensetten, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle messenset die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke messenset het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van undefined stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste messensetten in een makkelijke lijst

1 - KitchenBrothers Messenset

Loading..
Ga naar laagste prjis

Maak je keuken helemaal compleet met deze 16-delige RVS messenset van KitchenBrothers! Je grijpt nooit meer naast het juiste mes. De messenset heeft het geschikte mes voor elk klusje, van het schillen van kleine groentes tot het snijden van vlees. De set bestaat uit 7 keukenmessen, 6 steakmessen, een keukenschaar, een slijpstaaf en een stijlvol messenblok. De messen zijn zowel roestvrij als krasvrij. Ze gaan dus lang mee en zullen niet snel beschadigen! De messen hebben een hardheid van 53 HR en zijn gemakkelijk schoon te maken. De zilveren RVS look van het lemmet en het handvat maakt de set een stijlvolle toevoeging voor iedere keuken. De handvatten van de messen zijn ergonomisch en hebben non-slip coating. Bestel nu deze 16-delige set en snij zonder zorgen uren achter elkaar de lekkerste steaks, groentes of kruiden! LifeGoods 16-delige messenset ✔ Krasvrij en roestvrij staal ✔ Inclusief messenslijper ✔ Ergonomisch handvat ✔ Vaatwasserbestendig ✔ Trendy messenblok ✔ Volledige set 16-delige set De 16-delige messenset van KitchenBrothers bestaat uit 13 keukenmessen, een keukenschaar, een dunschiller, een messenslijper en een messenblok: 1x Messenblok voor volledige messenset
 1x Koksmes (33,4 cm) voor vlees, vis, fruit, groenten en kruiden;
 1x Broodmes (25,2 cm) voor brood, baguettes en bagels;
 1x Vleesmes (33,3 cm) voor vlees, vis, grotere groenten, braadstuk, vleesbeleg en zachte groenten;
 1x Santokumes (24,50 cm) voor plakjes en dobbelsteentjes snijden, maar ook fijnsnijden;
 1x Groentemes (24,50 cm) voor fruit en groenten;
 1x Schilmes (20,20 cm) voor klein fruit en kleine groenten;
 1x Schilmes (18,80 cm) voor klein fruit en kleine groenten;
 6x Steakmessen (23,00 cm) voor steak en vlees;
 1x Slijpstaaf (30,5 cm) voor het scherp houden van de messen;
 1x Keukenschaar (20,00 cm): voor kruiden of algemene knip werkzaamheden;
 Kortom, alles wat je nodig hebt om je nieuwe keuken helemaal af te maken! Inclusief slijpstaaf De messen zijn in een hoek van 16-18° per kant geslepen. Door veelvuldig gebruik kan de snijrand langzaam botter worden. Gebruik daarom van tijd tot tijd de slijpstaaf om de messen weer scherp te maken! Hoogwaardig roestvrij staal De keukenmessen zijn gemaakt van zeer hoogwaardig roestvrij staal en een hardheid van 53 HR. Dit high-carbon staal is van nature krasvrij. De messen hebben ook een non-stick coating. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te maken. Modern messenblok Berg alle messen op in een modern, minimalistisch zwart messenblok. Het moderne en simpele design van het houten messenblok past in iedere keuken. De gehele messenset past eenvoudig in het blok, zelfs de schaar en de messenslijper hebben hun eigen plekje! Ergonomisch en non-slip handvat Als je een echte kookliefhebber bent sta je soms urenlang in de keuken. Elk keukenmes uit deze set heeft een ergonomisch en non-slip handvat. Dit houdt in dat het handvat naar jouw hand gemaakt is en dus lekker in de hand ligt. De messen zijn uit één stuk gesmeed en dus zeer lichtgewicht en uitgebalanceerd. Snij zonder zorgen uren achter elkaar de lekkerste steaks, groentes of kruiden! Specificaties ▶ Merk: KitchenBrothers ▶ Inhoud verpakking: 13x Keukenmes - 1x Keukenschaar - 1x Slijpstaaf - 1x Messenblok ▶ Materiaal messenblad: RVS (3Cr13) ▶ Materiaal handvat: RVS (SS430) ▶ Materiaal messenblok: MDF, Pijnboom – Zwart ▶ Materiaal schaar: RVS (2Cr13) / PP ▶ Materiaal Slijpstaaf: Koolstofstaal (blad) / PP ▶ Kleur: RVS ▶ Afmetingen messen (handvat + lemmet): Koksmes: 33,4 cm / Broodmes: 25,2 cm / Vleesmes: 33,3 cm / Keukenmes: 24,5 cm / Schilmes: 20,2 cm en 18,8 cm / Steakmes: 23 cm / Santokumes: 24,5 cm ▶ Afmeting keukenschaar: 20 cm ▶ Afmeting messenslijper: 30,5 cm ▶ Afmetingen messenblok: 18,3 x 19,6 x 23,5 cm ▶ Gewicht messen: Koksmes: 137,5 gr / Broodmes: 70 gr / Vleesmes: 119 gr / Keukenmes: 66,5 gr / Schilmes: 60,5 gr cm en 57,5 gr / Steakmes: 64,5 gr / Santokumes: 79,5 gr ▶ Gewicht keukenschaar: 74 gr ▶ Gewicht messenblok: 2127,5 gr ▶ Gewicht messenslijper: 136 gr ▶ Hardheid messen: 53 HR ▶ Vaatwasserbestendig: Ja (*voor een langere levensduur adviseren wij messen echter altijd met de hand te wassen) Bestel nu de 16-delige messenset van KitchenBrothers en maak jouw keuken compleet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

2 - Rochester 14-delige Messenset met Blok en Messenslijper

Loading..
Ga naar laagste prjis

Of je nu beginnend kok of hobbykok bent: goede messen zijn voor iedereen een must in de keuken. Met deze luxe 14-delige messenset van Rochester heb je alle benodigde messen in één handig messenblok. De messen zijn vlijmscherp, vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en liggen fijn in de hand dankzij het ergonomische handvat. Met de ingebouwde messenslijper kun je de messen op elk gewenst moment bijslijpen. Van een koksmes tot santokumes tot broodmes, de messenset van Rochester heeft het allemaal! Complete messenset Een goede messenset is een echte gamechanger in de keuken, de 14-delige messenset van Rochester is dan ook onmisbaar op jouw aanrecht. De uitgebreide set heeft het juiste mes voor elk snij-klusje. Zo wordt het fijnsnijden van groenten, het hakken van kruiden of het aansnijden van biefstuk een stuk gemakkelijker. Waaruit bestaat de Rochester 14-delige messenset? ▶ 6 x Steakmessen ▶ 1 x Koksmes ▶ 1 x Santokumes ▶ 1 x Broodmes ▶ 1 x Vleesmes ▶ 1 x Keukenmes ▶ 1 x Schilmes ▶ 1 x Schaar ▶ 1x Messenblok met messenslijper Hoge kwaliteit De messen van roestvrij staal zijn vlijmscherp, van hoge kwaliteit en zijn bovendien voorzien van een krasbestendige coating. Dankzij het duurzame design kun je jarenlang genieten van de messen. De messen zijn lichtgewicht en de antislip handvaten hebben een ergonomische vormgeving, dus ook als je uren staat te zwoegen in de keuken liggen de messen nog fijn in de hand. Stijlvol en praktisch messenblok Het stijlvolle messenblok ziet er niet alleen spectaculair uit op je aanrecht maar is ook erg handig, elk mes heeft een eigen plekje en ook de schaar kan in het messenblok worden opgeborgen. Nooit meer zoeken in een rommelige la naar dat ene mes, dankzij het handige en stijlvolle messenblok heb je altijd het juiste mes bij de hand. Ingebouwde messenslijper Als kers op de taart is het luxe messenblok voorzien van een ingebouwde messenslijper. Na veelvuldig gebruik kunnen de messen namelijk wat botter worden, maar dat los je gemakkelijk op door de messen af en toe bij te slijpen in de ingebouwde messenslijper. Met één simpele beweging zijn je messen weer vlijmscherp en klaar voor gebruik. Pluspunten op een rijtje: ✔ Hoogwaardig roestvrij staal met krasbestendige coating ✔ Ergonomische, antislip handvaten ✔ Vlijmscherpe messen ✔ Modern messenblok staat stijlvol op je aanrecht ✔ 14-delig: alles wat je nodig hebt in één set ✔ Ingebouwde messenslijper ✔ Gratis recepentenboek met 20 heerlijke gerechten! Geef je keuken een upgrade met de 14-delige messenset met messenblok van Rochester! Specificaties Materiaal: Roestvrij Staal (3cr13) met krasbestendige coating Afmetingen: Koksmes (35.4 cm), Vleesmes (34.2 cm), Broodmes (24.5 cm), Santokumes (23.9 cm), Keukenmes (23.6 cm), Steakmes (23.3 cm), Schilmes (19.4 cm), Schaar (20.2 cm) Ingebouwde messenslijper: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

3 - LDGoods Kindermessen 3 Stuks

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vind je kind het leuk om in de keuken te staan? Vele kinderen willen graag een handje helpen. Hulp is altijd leuk en handig, maar je wilt ook dat dit veilig gebeurd. Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing. De Kindvriendelijke Kindermessen van LDGoods! Deze kindermessen zijn gemaakt van kunstof en heeft mooi afgewerkte randen waardoor het voor kinderen een stuk veiliger is om te werk te gaan. Geniet samen van de momenten en zorg ervoor dat jouw kind een echte chef wordt! Door de afgeronde kartelranden worden snijwonden voorkomen. Kenmerken ✅3 leuke kleuren ✅Set van 3 messen. Groot/Middel/Klein ✅Kan in de vaatwasser ✅Veilig voor jouw kind(eren) ✅Hoogwaardig en Duurzaam matriaal ✅Niet-goed-geld-terug-garantie ❗️Advies❗️ Ondanks dat het kindermessen zijn adviseren wij altijd ouderlijk toezicht te houden. Dit is geen speelgoed Garantie 100% geld terug garantie binnen 30 dagen. Ben je niet helemaal tevreden? Neem gerust contact op via bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. We gebruiken jouw feedback om onze producten te verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

4 - Berlinger Haus messenset met messenblok

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je zult dol zijn op deze dynamische en slanke roestvrijstalen messencollectie. De compacte opslag ziet er ongelooflijk uit en neemt de helft van de ruimte in beslag van een normaal mesrek. Elk mes is modern, elegant en duurzaam, met een metalen, gebogen ergonomische handgreep. Deze roestvrijstalen messen zijn een aanwinst voor je keuken. Ze zijn vlijmscherp, eco vriendelijk en hebben een zacht anti-slip handvat. Daarnaast zien ze er ook nog eens stijlvol uit door het zwarte ontwerp met roségouden detail. 7-delige messenset van Berlinger Haus (BH-2501) - Koksmes (20 cm) - Broodmes (20 cm) - Vleesmes (20 cm) - Groentemes (12,5 cm) - Schilmes (9 cm) - Keukenschaar - Messenblok met croco-motief (zwart) Productspecificaties Materiaal messen: roestvrij staal • Kleur messen: zwart met roségouden detail • Messenbladen met diamond anti-kleef coating (geen geurtjes) • Ergonomische soft-touch handvaten (anti-slip) • Eco vriendelijk (vrij van lood, PFOA en cadmium) Black Rosé Collection

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

5 - Victorinox Swiss Classic Keukenset

Loading..
Ga naar laagste prjis

Victorinox Swiss Classic Keukenset - 4-delig - Zwart Een 4-delige keukenset van Victorinox, fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Deze vlijmscherpe messen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben een heft van zwart polypropyleen. Deze complete en compacte messenset is onmisbaar in de moderne keuken. De Inhoud Officmes glad (8cm) Schilmes glad (10cm) Schilmes kartel (8cm) Tomatenmes kartel (11cm) Garantie Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: alles van Victorinox is een compagnon voor het leven. Daarom geven zij een levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten. Over het merk Victorinox ictorinox is bekend geworden door verschillende termen zoals 'het rode zakmes', 'het Zwitsers zakmes' of 'het zakmes met het kruisje erop'. Maar naast zakmessen en de Swiss-Multitools, maakt Victorinox ook keukenmessen. Dat Victorinox staat voor een eeuw aan traditie en ervaring, is zeker terug te zien in de productkwaliteit. Alle messen van Victorinox staan er om bekend dat ze perfect zijn tot in het kleinste detail. Hierdoor heeft Victorinox de mogelijkheid om een levenslange garantie te geven op materiaal- en fabricagefouten. EAN: 8711942001360

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

6 - Boska Smeermessenset Mini Copenhagen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Van verse kaas en tapenade tot pesto en kruidenboter; met het Smeermessenset Copenhagen van BOSKA smeer je het in stijl. Deze drie roestvrijstalen mesjes zijn licht van gewicht en zijn perfect voor bij de borrel of als je een feest geeft. De compacte smeermessen zijn vaatwasserbestendig, dus eenvoudig en snel weer schoon. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op het Smeermessenset Copenhagen van BOSKA. Zo kun je nog jarenlang genieten van de lekkerste smeersels.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

7 - Deik Messenblok 16-delige keukenmessenset met houten blok

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deik messenset. Messenset zwart voor elke Hoogwaardige keukenmessenset van roestvrij staal: gemaakt van voedselveilig hoogwaardig roestvrij staal, het materiaal is sterk bestand tegen corrosie en oxidatie, en is veilig, duurzaam, licht spits en onderhoudsvriendelijk. Robuuste houten houder houdt de messen netjes en stabiel. Scherpe lemmeten van roestvrij speciaal staal van Duitse makelij en messenblok van eikenhout. Dit staal biedt deze messen een langere levensduur en betere corrosiebestendigheid. 16-delige messenset: messenblok van hout, koksmes van 20,32 cm, aanzetstaal van 20,32 cm, trancheermes van 20,32 cm, schaar, universeel mes van 12,7 cm, santokumes van 12,7 cm, tomatenmes van 12,7 cm, 6 steakmessen van 11,43 cm, schilmesje van 8,89 cm en schilmesje van 7,62 cm. Anders dan conventionele messen zijn deze messen uit één stuk gesmeed. Moeiteloos werken dankzij het geringe gewicht. De messen zijn perfect uitgebalanceerd volgens mechanische principes. Anti-bacteriële technologie: Vuil kan zich niet ophopen, bacteriën hebben geen kans. Strak ontwerp volgens de huidige wetenschappelijke kennis In conclusie: een stijlvolle, uitgebreide, kwalitatieve messenset met messenblok voor een aantrekkelijke prijs. Ook erg leuk om cadeau te doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

8 - Victorinox Swiss Classic Keukenset

Loading..
Ga naar laagste prjis

Victorinox Swiss Classic Keukenset - 4-delig - Multicolor Een 4-delige keukenset van Victorinox, fabrikant van het beroemde "Original Swiss Army Knife". Deze vlijmscherpe ;messen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben een heften in verschillende kleuren polypropyleen. Deze complete en compacte messenset is onmisbaar in de moderne keuken. De Inhoud Officemes glad rood (8cm) Schilmes glad oranje (10cm) Schilmes kartel geel (8cm) Tomatenmes kartel groen (11cm) Garantie Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: alles van Victorinox is een compagnon voor het leven. Daarom geven zij een levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten. Over het merk Victorinox ictorinox is bekend geworden door verschillende termen zoals 'het rode zakmes', 'het Zwitsers zakmes' of 'het zakmes met het kruisje erop'. Maar naast zakmessen en de Swiss-Multitools, maakt Victorinox ook keukenmessen. Dat Victorinox staat voor een eeuw aan traditie en ervaring, is zeker terug te zien in de productkwaliteit. Alle messen van Victorinox staan er om bekend dat ze perfect zijn tot in het kleinste detail. Hierdoor heeft Victorinox de mogelijkheid om een levenslange garantie te geven op materiaal- en fabricagefouten. EAN: 8711942001360

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

9 - KitchenBrothers Messenset met Blok

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kook jij ook graag met goed gereedschap? Dan mag de 7-delige messenset van KitchenBrothers in jouw keuken niet ontbreken. Het moderne zwarte design staat perfect in elke keuken! Deze complete set bestaat uit een elegant messenblok, een messenslijper en 5 keukenmessen (koksmes, broodmes, vleesmes, groentemes en een schilmes). De messenbladen zijn gemaakt van high-carbon (55-57 HR) krasvrij RVS. Dankzij een antikleeflaag zijn de messen makkelijk schoon te maken. Het ergonomische handvat ligt perfect in de hand en garandeert urenlang snijplezier. Bestel nu deze 7-delige messenset en maak jouw keuken compleet! KitchenBrothers 7-delige messenset ✔ Krasvrij en roestvrij staal ✔ Inclusief messenslijper ✔ Vaatwasserbestendig ✔ Elegant messenblok ✔ Easy-grip handvat ✔ Complete set 7-delige set met messenblok De 7-delige messenset van KitchenBrothers maakt jouw keuken helemaal af. De set bestaat uit een messenslijper en een messenblok en 5 keukenmessen: Koksmes (33 cm): Veelzijdig groot mes met gebogen snede, ideaal voor snijden, hakken, fileren op de snijplank. Broodmes (33 cm): Met een gekartelde rand om zelfs de hardste broodkorstjes gemakkelijk door te snijden, zonder het brood te pletten of te scheuren. 
 Vleesmes (33 cm): Om nauwkeurig kleinere en dunnere plakjes van jouw favoriete vlees, vis en grotere groenten te snijden. 
 Groentemes (23,50 cm): Ideaal voor het snijden van groente en fruit. 
 Schilmes (20,50 cm): Compact, scherp en stevig. Perfect voor schillen of het snijden van klein fruit en groente. 
 Hoogwaardig RVS De keukenmessen zijn gemaakt van zeer hoogwaardig roestvrij staal. Dit high-carbon staal is van nature krasvrij. De messen hebben ook een non-stick coating. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te maken. Het staal heeft een hardheid van 55-57 HR. De messen blijven dus lang scherp en gaan lang mee. ℹ Let op: De messen zijn vaatwasser vriendelijk, maar wij adviseren om keukenmessen altijd met de hand af te wassen. Hierdoor gaan de messen langer mee. Inclusief messenslijper Goed onderhoud is zeer belangrijk voor elk goed mes. Om die reden wordt er een messenslijper meegeleverd met de set. De messenslijper heeft slijphoek van 30°, oftewel een scherpe slijphoek van 15° aan elke kant van het mes. De messenslijper heeft twee slijpmethodes. Grof slijpen (carbide slijper) om de v-vorm van zeer botte messen te herstellen en fijn slijpen (keramische slijper) om de laatste oneffenheden weg te werken. Haal af en toe de messen door de fijne slijper om het mes bij elk gebruik scherp te houden. Elegant messenblok Deze messenset is naast praktisch ook een mooie toevoeging aan het interieur van je keuken. Met dit messenblok stappen we af de oude houten blokvormige norm! Dit messenblok is gemaakt van doorzichtig acryl en stelt de messen in een driehoekige vorm naast elkaar op. Een echte eye-catcher! De 5 keukenmessen uit de set passen allemaal gemakkelijk in het messenblok. Ergonomisch handvat Als je een echte kookliefhebber bent sta je soms urenlang in de keuken. Elk keukenmes uit deze set heeft een ergonomisch handvat. Dit houdt in dat het handvat naar jouw hand gemaakt is en dus lekker in de hand ligt. Snij zonder zorgen uren achter elkaar de lekkerste steaks, groentes of kruiden! Specificaties: ✔ Merk: KitchenBrothers ✔ Inhoud verpakking: 1x Koksmes – 1x Broodmes – 1x Vleesmes – 1x Groentemes – 1x Schilmes –1x Messenblok – 1x Messenslijper ✔ Materiaal messenblad: Roestvrij staal ✔ Coating mesoppervlak: Non-stick verflaag ✔ Materiaal handvat: PP ✔ Materiaal messenblok: Acryl ✔ Materiaal messenslijper: Staal (slijpgedeelte) / PP ✔ Kleur: RVS ✔ Afmetingen messen: Koksmes: 330 x 41 x 1.5 mm / Broodmes: 330 x 31 x 1.5 mm / Vleesmes: 330 x 28 x 1.5 mm / Groentemes: 235 x 21.5 x 1.2 mm / Schilmes: 205 x 22 x 1.2 mm ✔ Afmetingen messenblok: 200 x 90 x 220 mm ✔ Afmetingen messenslijper: 320 mm ✔ Gewicht messen: Koksmes: 114 gr / Broodmes: 102 gr / Vleesmes: 108 gr / Groentemes: 45 gr / Schilmes: 40 gr ✔ Gewicht messenslijper: 69 gr ✔ Hardheid messen: 55-57 HR ✔ Staalcode messen: 3Cr13 ✔ Vaatwasserbestendig: Ja (De messen zijn vaatwasser vriendelijk, maar wij adviseren om keukenmessen altijd met de hand af te wassen. Hierdoor gaan de messen langer mee.) ✔ Slijphoek: 30°, 15° aan beide kanten van het mes Bestel nu deze 7-delige messenset van KitchenBrothers en maak jouw keuken compleet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs

10 - BBQ MEATING 8 Delige Professionele Messen set – Koksmessen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wauw wat een gaaf messenset! Bent u op zoek naar een scherpe messenset die scherp blijft? Bbq Meating heeft de perfecte oplossing voor u! Onze messen hebben vlijmscherpe lemmeten en een luxe design. De combinatie van het Pakka hout en het Japanse staal 820 maakt onze messen zeer licht en gemakkelijk in gebruik. Vanwege zijn zachtheid is pakkahout verkozen boven andere materialen zoals metaal of kunststof die meer (ongewenste) druk op de spieren van uw hand geven bij het snijden. Bent u klaar met onze messen om uw groenten te snijden? Vis, vlees of brood? Niets is te veel voor onze messen. Deze gloednieuwe set Japanse messen bevat alles wat u nodig hebt om te koken. Deze collectie messen van hoge kwaliteit zal aan al uw snijbehoeften voldoen, inclusief een schilmesje voor het schillen van fruit, een koksmes voor het hakken van kruiden en het in blokjes snijden van uien, en een broodmes. Perfecte messenset voor dagelijks gebruik! De messen zijn uniek aangezien het grootste deel met de hand is gemaakt. Gesmeed uit Duits High Carbon staal, waardoor de messen hard en zeer scherp zijn. Een prachtige en duurzame messenset die niet kan ontbreken in jouw keuken. Waarom deze messen? Comfortabel Alle messen zijn extreem scherp. Door de perfecte balans liggen ze comfortabel in je hand. Het snijden van eten was nog nooit zo leuk! Handgemaakt tot in detail Doordat de messen handgemaakt zijn, kan elke keer goed worden gekeken naar elk detail. Zo krijg jij de beste kwaliteit Japanse messen. Perfecte grip De handvatten bestaan uit hoge kwaliteit Pakka hout. Dit is een type hardhout met een karakteristieke donkere textuur. Dit creëert de perfecte grip. Een tweede voordeel van het lemmet is de krop. Deze loopt niet volledig door tot aan de snede, maar scheidt wel duidelijk de handgreep van het lemmet. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het snijden, wel zo fijn! Gemaakt van Duits high carbon staal Gehard tot 60 HRC Rockwell Vlijmscherpe 8-delige messenset Komt in een luxe cadeaubox De beste in zijn prijsklasse Een mooi cadeau De messen worden altijd geleverd in een mooie geschenkdoos. Deze zorgt er niet alleen voor dat de messen onderweg worden beschermd, maar ook dat het een lach op je gezicht toont als je het ontvangt. Wat ontvang je? 1x Koksmes (34 cm) voor vlees, vis, fruit, groenten en kruiden. 1x Broodmes (33,5 cm) voor brood, baguettes en bagels 1x Vleesmes (31 cm) voor vlees, vis, grotere groenten, braadstuk, vleesbeleg en zachte groenten 1x Santokumes (31 cm) voor plakjes en dobbelsteentjes snijden, maar ook fijnsnijden. 1x keukenmes (23 cm) voor fruit en groenten 1x Schilmes (21 cm) voor klein fruit en kleine groenten. 1x Hakmes (31 cm) voor stukken vlees en grove groente. 1x Vis fileermes (28 cm) Voor heerlijke vis en vlees. Bestel nu het Messenset en tover een lag op je gezicht en maak jou keuken compleet! Dit product is zonder messenblok

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekjik prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van messensetten. Er zijn namelijk 1502 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste