De Bestenu Messenslijper Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/01/2020


Een bot mes is niet alleen lastig om mee te snijden, maar je kunt je er ook lelijk aan verwonden. Hou je messen daarom altijd scherp. In de onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een messenslijper.

Wat voor soorten messenslijpers zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende messenslijpers te krijgen. Hieronder beschrijf ik ze in het kort:

Een handmatige doortrekslijper is ****eenvoudig in gebruik. Je haalt het mes erdoorheen en je mes is meteen scherper. Sommige doortrekslijpers polijsten je mes ook. Het is een snelle methode om je mes te slijpen en daarnaast erg nauwkeurig: je slijpt altijd onder de juiste hoek. Het nadeel van een doortrekslijper is dat hij niet altijd het beste resultaat geeft en je er geen messen mee kunt uitdunnen.

Net als een handmatige doortrekslijper, is een goede elektrische doortrekslijper eenvoudig in gebruik, en als voordeel heeft deze dat het hele proces automatisch gebeurt. Hierdoor heb je een nog sneller resultaat. Ondanks het snelle resultaat, geeft een elektrische doortrekslijper je niet altijd het beste resultaat.

Het vergt wat oefening om het gebruik van een wetsteen onder de knie te krijgen, maar het is één van de meest efficiënte manieren om je mes te slijpen en scherp te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes. De korrelgrootte wordt aangegeven met een nummer: hoe hoger het nummer, hoe fijner de korrel en hoe fijner deze polijst.

Met een wetsteen dun je je mes uit waardoor deze weer scherp wordt. Het extra materiaal aan de zijkanten wordt weggeslepen: dit is van groot belang om de snijdeigenschappen te behouden.

Een aanzetstaaf, of aanzetstaal zoals deze ook wel genoemd wordt, is ten slotte ideaal om je gladde messen mee te onderhouden. Je maakt je mes er op een snelle manier scherper mee, maar je slijpt niet. Je herstelt enkel de bramen op je mes, waardoor er materiaal weg wordt gehaald.

Wat is een aanzetstaal?

hide product content

Een aanzetstaal wordt ook wel een slijpstaaf of aanzetstaaf genoemd. Een aanzetstaaf is idealiter gemaakt van diamant of een ander hard metaal zoals staal. Je mes scherper maken met een aanzetstaal is een snelle manier om je mes scherp te houden.

Met een aanzetstaal slijp je echter niet, maar maak je je mes scherper door materiaal te verwijderen en de bramen van je mes te herstellen. Een aanzetstaal gebruik je alleen voor gladde messen; gekartelde messen hebben geen baat bij gebruik van een aanzetstaal.

Kan ik elke messenslijper gebruiken op elk mes?

hide product content

Nee, niet alle messenscherpers zijn geschikt voor alle messen. Sommige messenslijpers zijn alleen geschikt voor gladde messen en niet voor gekartelde messen. Een goed broodmes moet op een andere manier worden geslepen dan een glad mes. Een aanzetstaaf gebruik je bijvoorbeeld niet voor een gekarteld mes. Let hier dus goed op bij de aankoop van je messenslijper!

Wat is beter: een elektrische messenslijper of een handmatige?

hide product content

Wat er beter is hangt af van jouw ervaring: hoe meer je je handmatige messenslijper gebruikt, hoe beter en fijner deze om te gebruiken is. Een elektrische messenslijper biedt daarentegen vaak meer gebruiksgemak dan een handmatige messenslijper.

Met beide messenslijpers zijn goede resultaten te behalen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een handmatige messenslijper, omdat je bij deze messenslijper meer controle hebt dan bij een elektrische. Persoonlijke voorkeur is hierbij dus ook belangrijk.

Wat is een wetsteen?

hide product content

Een wetsteen heeft zijn oorsprong gevonden in Japan en is volgens velen de beste manier om je messen te slijpen. De naam komt van het Engelse 'whet stone', wat aanscherpen betekent, en niet 'water' zoals velen denken. Het is een verbastering uit het Engels.

Er zijn grove en fijne wetstenen. Het werkt een beetje als schuurpapier: hoe grover de wetsteen is, hoe meer materiaal deze weg haalt van je mes. Een wetsteen heeft twee kanten: een grove kant waarmee je je mes slijpt, en de fijne kant die het slijpen voor je afrondt en een egaal resultaat geeft.

Je laat de wetsteen eerst een minuut of tien weken in water. Hierdoor wordt de steen poreuzer en laat er wat materiaal los, wat helpt bij het slijpen van het mes. Dit los gelaten materiaal spoel je vervolgens onder de kraan weg, zodat het geen krassen kan veroorzaken.

Een wetsteen is een ideale manier om je mes mee te slijpen. Het vergt wat oefening, maar als je eenmaal weet hoe je een wetsteen gebruikt, wil je niet anders meer. Je zet geen kracht tijdens het gebruik en het is zo gebeurd.

Hoe komt deze handige Messenslijper opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Messenslijper ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Messenslijpers, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Messenslijpers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Messenslijpers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Messenslijpers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Messenslijpers

De beste Messenslijpers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Word jij ook moe van al die botten messen? En hierdoor steeds geld moeten uitgeven om nieuwe messen te kopen? Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor jou! Hoge kwaliteit messenslijper van Kitchen Quality Algemene informatie Deze messenslijper is onmisbaar in elke keuken. Deze 3 stappen messenslijper is ideaal om al je botte messen weer vlijmscherp te maken. De eerste opening repareert en maakt beschadigde messen weer recht. De tweede opening slijpt de messen weer in een mooie V-vorm. Uiteindelijk, is de derde opening om de laatste oneffenheden weg te halen en voor een gepolijste uitstraling. Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken, tevens vaatwasser bestendig. Gemaakt van stevig materiaal kunststof en keramiek is deze rode messenslijper gemaakt om heel lang mee te gaan. Specificaties ✔ Materiaal: Kunststof, RVS, Keramiek ✔ Kleur: Zwart ✔ Maakt de messen vlijmscherp ✔ Speciaal ontworpen handvat ✔ Drie verschillende standen waardoor geschikt voor iedere maat mes ✔ Ergonomisch ontwerp ✔ Slijpers zijn uitneembaar om schoon te maken ✔ Gewicht: 180 gram Slijp Functies Deze messenslijper heeft drie verschillende slijpfuncties (1. De diamanten slijpsnede - voorbereiding– voor het aanbrengen van een nieuwe snijkant op het mes, dus voor echt volledig botte messen. (2. De wolfraam slijpsnede – voor het slijpen van botte messen – haal het mes enkele keren door de slijpsnede, deze zal dan weer als oude worden. (3. De keramische slijpsnede – voor messen die nog net iets scherper moeten worden – haal het mes 1 keer door de slijpsnede en klaar is kees. Type Messen De messenslijper is niet geschikt voor het slijpen van messen met een gekarteld lemmet en/of een coating. Gebruik Plaats de messenslijper op een vlakke ondergrond en trek de messen terug door de hardstalen slijpsnede. Zo worden jouw messen weer vlijmscherp!

1. Messenslijper - Zwart - Anti slip - Professioneel slijper - 3 Standen - Ergonomisch


Product informatiePlus or Show more

Botte messen, geplette tomaten en frustraties in de keuken, je kookplezier kun je er helemaal door verliezen. Botte messen zijn van nu af aan verleden tijd dankzij de exclusieve messenslijper van B&H. Deze premium slijper bevat twee slijp fasen zodat zelfs je meest roestige en botte messen weer vlijmscherp worden. ✔ GRATIS WETSTEEN - Na bestelling ontvang je niet alleen een slijper maar krijg je ook een gratis wetsteentje cadeau (deze is 7cm lang). Een wetsteen is ideaal om beschadigingen en bramen makkelijk van je messen en scharen te verwijderen. ✔ KWALITATIEF MATERIAAL - De B&H slijper wordt geproduceerd van hoogwaardig RVS en kunstof. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de slijper gaat roesten. ✔ ERGONOMISCH HANDVAT - In tegenstelling tot de meeste messenslijpers bevat deze messenslijper een met staal verstevigd (ergonomisch) handvat waardoor deze klaar is voor jaren intensief gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn na 2 maanden weer een nieuwe te moeten kopen. ✔ VEILIGHEID - Veiligheid staat voorop. De B&H messenslijper is zo ontworpen dat vingers van de gebruiker nooit in de buurt van het snijvlak van een mes komen wat de veiligheid van gebruik vergroot. ✔ SNELLE LEVERING - Natuurlijk wil je niet dagen lang op je slijper moeten wachten. Bij de B&H slijper hoeft dat ook niet! Voor 23:59 besteld (op werkdagen)? Dan heb je de B&H slijper de volgende dag al in huis. ✔ RISICOLOOS BESTELLEN - Wij willen alleen maar echt tevreden en blije klanten en zijn er van overtuigd dat de B&H slijper daar voor zorgt. Niet 100% tevreden? Dan mag je deze slijp set tot 30 dagen na aankoop kosteloos retourneren. Dit is geen enkel probleem. ✔TIP VOOR GEBRUIK - Beweeg het mes niet op en neer door de slijper. Voor optimaal resultaat beweegt u het mes slechts in een richting door de slijper. De B&H messenslijper combineert topkwaliteit met fraai design.

2. B&H Hoogwaardige Messenslijper - Doortrekslijper - Messen slijper - Inclusief Wetsteentje Slijpsteen (7cm lang)


Product informatiePlus or Show more

Deze tweetraps messenslijper is veilig en gemakkelijk te gebruiken, en vergt niet meer dan een paar halen om klingen scherp te houden. Kan worden gebruikt voor getande en gekartelde snijkanten (alleen keramische fijne trap). Zacht heft. De messenscherper met twee fasen Plaats de scherper op een vaste ondergrond en houdt het apparaat aan de greep vast. Plaats het mes in een hoek van 90° in de scherper. Houdt het mes recht en haal met een lichte druk van het begin van het lemmet tot aan de mespunt het mes door de scherper. Herhaal dit verschillende keren. Haal het mes niet heen en weer. -Tip: In de eerste fase (carbid – grof slijpen) worden stompe messen geslepen. In de tweede fase (keramisch – fijn slijpen) krijgt u een gepolijst, scherp snijvlak. Gebruikt u deze fase ook om regelmatig na te scherpen. -Onderhoud: Reinigt u de scherper na gebruik met een vochtige doek of een zachte vochtige borstel. Daarna drogen. -Niet met water spoelen.

3. Wüsthof Keramische Messenslijper


Product informatiePlus or Show more

Dit 2021 model is van alles een beetje extra. Extra slijpkracht, extra grip en extra duurzaam Hoge kwaliteit 2021 MODEL messenslijper van Kitchen Quality. Algemene informatie Deze messenslijper is onmisbaar in elke keuken. Deze 3 stappen messenslijper is ideaal om al je botte messen weer vlijmscherp te maken. De eerste opening repareert en maakt beschadigde messen weer recht. De tweede opening slijpt de messen weer in een mooie V-vorm. Uiteindelijk, is de derde opening om de laatste oneffenheden weg te halen en voor een gepolijste uitstraling. Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent. Aangezien de slijpkop andersom kan worden geplaatst. De ergonomische anti slip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken, tevens vaatwasser bestendig. Gemaakt van stevig materiaal kunststof en keramiek is deze rode messenslijper gemaakt om heel lang mee te gaan. Specificaties ✔ Materiaal: Kunststof, Siliconen, RVS, Keramiek ✔ Kleur: Zwart, Rood ✔ Maakt de messen vlijmscherp ✔ Speciaal ontworpen handvat met extra grip ✔ Drie verschillende standen waardoor geschikt voor iedere maat mes ✔ Met extra slijpkracht ✔ Ergonomisch ontwerp ✔ Slijpers zijn uitneembaar om schoon te maken ✔ Gewicht: 180 gram Slijp Functies Deze messenslijper heeft drie verschillende slijpfuncties (1. De keramische slijpsnede - voorbereiding– voor het aanbrengen van een nieuwe snijkant op het mes, dus voor echt volledig botte messen. (2. De wolfraam slijpsnede – voor het slijpen van botte messen – haal het mes enkele keren door de slijpsnede, deze zal dan weer als oude worden. (3. De diamanten slijpsnede – voor messen die nog net iets scherper moeten worden – haal het mes 1 keer door de slijpsnede en klaar is kees. Type Messen De messenslijper is niet geschikt voor het slijpen van messen met een gekarteld lemmet en/of een coating. Gebruik Plaats de messenslijper op een vlakke ondergrond en trek de messen terug door de hardstalen slijpsnede. Zo worden jouw messen weer vlijmscherp!

4. Messenslijper - Zwart - Anti slip - Professioneel slijper - 3 Standen - Ergonomisch


Product informatiePlus or Show more

Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken. Gemaakt van stevig materiaal kunststof en keramiek is deze messenslijper gemaakt om heel lang mee te gaan. Algemene informatie Life Essentials staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. Deze messenslijper is onmisbaar in elke keuken. Deze 3 stappen messenslijper van Life Essentials is ideaal om al je botte messen weer vlijmscherp te maken. De eerste opening repareert en maakt beschadigde messen weer recht. De tweede opening slijpt de messen weer in een mooie V-vorm. Uiteindelijk, is de derde opening om de laatste oneffenheden weg te halen en voor een gepolijste uitstraling. Specificaties: ✔ Materiaal: Kunststof, RVS, Keramiek ✔ Kleur: Zwart ✔ Maakt de messen vlijmscherp ✔ Speciaal ontworpen handvat ✔ Drie verschillende standen waardoor geschikt voor iedere maat mes ✔ Ergonomisch ontwerp ✔ Slijpers zijn uitneembaar om schoon te maken ✔ Gewicht: 180 gram Slijpfuncties 1- De diamanten slijpsnede – voorbereiding voor het aanbrengen van een nieuwe snijkant op het mes, dus voor echt volledig botte messen. 2- De wolfraam slijpsnede – voor het slijpen van botte messen – haal het mes enkele keren door de slijpsnede, deze zal dan weer als oude worden. 3- De keramische slijpsnede – voor messen die nog net iets scherper moeten worden – haal het mes één keer door de slijpsnede en klaar is kees. Type Messen De messenslijper is niet geschikt voor het slijpen van messen met een gekarteld lemmet en/of een coating. Gebruik Plaats de messenslijper op een vlakke ondergrond en trek de messen terug door de hardstalen slijpsnede. Zo worden jouw messen weer vlijmscherp! Veilig slijpen met de ergonomische grip Deze messenslijper is zo ontworpen dat je veilig kunt slijpen. Houd met een hand de slijper ergonomisch vast en slijp met de andere. Doordat de slijpers verzonken zitten in de behuizing kun je veilig slijpen en met de antislip onderkant blijft de slijper stevig op de ondergrond staan.

5. Messenslijper - Zwart - Anti slip - 3 Standen - Ergonomisch


Product informatiePlus or Show more

GEEN SLECHT SNIJWERK MEER: In de keuken is er nauwelijks iets meer frustrerend dan een stomp keukenmes die niet goed snijdt. Of het nu groenten, kruiden of vlees zijn - een scherp mes is de basis voor veilig en efficiënt koken. Gebruik onze professionele whetstone en ontdek met extra scherpe messen nieuw genot van het werken in de keuken. UIT DE BESTE MATERIALEN GEMAAKT: De slijpsteen is een product van hoge kwaliteit dat evenzeer is ontwikkeld voor professionele keukens en veeleisende thuiskoks. De dubbelzijdige wetstone is gemaakt van hoogwaardig korund, een mineraal dat wordt gewonnen uit aluminiumoxide. Elke wetsteen wordt zorgvuldig gecontroleerd vóór verkoop en onderworpen aan een uitgebreide functionele test. DE UNIVERSELE WETSTEEN IS NIET ALLEEN GESCHIKT VOOR KEUKENMESSEN: De VDN-slijpsteen helpt u niet alleen om scherpere keukenmessen te krijgen. Gebruik het voor het slijpen van zakmessen, vleesmessen, beitel, tuinscharen, scheermesjes, schaatsen of andere messen. De slijpsteen is veelzijdig en kan gemakkelijk zowel binnenshuis en buitenshuis worden gebruikt. U KRIJGT MEER DAN ALLEEN DE SLIJPSTEEN: naast de hoogwaardige watersteen, krijgt u een steen voor het reinigen en onderhouden van het oppervlak. Na enige tijd zal de wetsteen slijten. Gebruik dit steentje om de wetsteen recht te houden. U hebt dus altijd het beste slijpvlak voor uw messen. Ook leveren we een hoekbegeleider die uw hoek, die van groot belang is, in optimale stand houd: op 15-20 graden. EEN PRODUCT MET EEN TEVREDENHEIDSGARANTIE: enthousiaste gebruikers van toegewijde amateurkoks tot professionele koks zijn blij en tevreden met onze wetsteen. Met het bijgevoegde e-boek leert u hoe u de wetsteen nog beter kunt gebruiken. De wetsteen is ook een ideaal geschenk voor alle kookfanaten. U krijgt zes maanden garantie op onze producten. Als je ondanks alles niet tevreden bent, krijg je je geld terug zonder enige moeite of excuses. Specificaties: ✔Merk: VDN ✔Wetsteen 1000-4000. Perfecte all-rounder voor alle messen. ✔Materiaal: Korund, kristallijne vorm van aluminiumoxide in de meest pure vorm. Bamboehouder en kunststof hulpje. ✔Vlaksteentje (korrel 80): Houdt de wetsteen vlak en in perfecte kwaliteit na enig gebruik. Zorgt voor een vlakke oppervlakte van de steen. ✔Afmetingen:18x6x3 cm (wetsteen) 18.8x6.7x3.2 cm (bamboehouder) ✔Inhoud: 1 wetsteen, 1 hoegbegeleider, 1 antipslip mat, 1 bamboehouder met anti-sliplaag en een uitgebreide uitleg dmv e-book. ✔Gewicht:+- 1.2 kg ✔Garantie: 6 maanden ✔Volledig uit elkaar te halen

6. Luxe Dubbelzijdige Wetsteen Slijpsteen set 1000 4000 - Edelkorund (18x6x3 CM) - met E-book - Messen slijpen - VDN


Product informatiePlus or Show more

Dykemann™ De bestverkochte messenslijper van Nederland & België en wereldwijd bekend. Al meer dan 123.700 klanten wereldwijd gingen je voor. Heb je botte messen, kapotte messen of messen die wat scherper mogen? Onze hoge kwaliteit Dykemann™ professionele messenslijper zorgt ervoor dat jouw messen binnen een paar seconden weer superscherp zijn! Nu hoef je dus geen onnodig geld meer uit te geven om nieuwe messen aan te schaffen! 100% SCHERPE MESSEN GARANTIE! De messenslijper heeft 3 verschillende functies zodat al jouw messen weer vlijmscherp gemaakt kunnen worden. ✅Opening 1 (Diamanten slijpsnede): Repareert en maakt beschadigde messen weer recht. Ook krijgt het mes een nieuwe snijkant. (Volledig botte messen) ✅Opening 2 (Wolfraam slijpsnede): Slijpt de messen weer in een mooie V-vorm. Deze slijpsnede is voor botte messen. ✅Opening 3 ( Keramische slijpsnede): Is om de laatste oneffenheden weg te halen en voor een gepolijste uitstraling. Dit is voor messen die al scherp zijn en alleen nog even wat scherper gemaakt moeten worden. De messenslijper is niet geschikt voor het slijpen van messen met een gekarteld lemmet en/of een coating. Ergonomische grip Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken, tevens vaatwasser bestendig. De messenslijper is gemaakt van stevig kunststof, keramiek en Roestvrijstaal en gaat zeer lang mee. Waarom Dykemann™ Bij Dykemann™ staat de klant op nummer 1. Wij vinden het zeer belangrijk dat de klant de best mogelijke producten ontvangt en natuurlijk zeer tevreden is, daarom zijn onze messenslijpers van de beste materialen gemaakt en gaan deze het langste mee. De Dykemann™ messenslijper wordt tevens ook gebruiken in vele restaurants die wel 100de messen per week slijpen met onze messenslijper! Bij deze bestelling ontvang je ons zelf ontworpen messenslijper Ebook. In dit Ebook vind je alles wat je moet weten over het slijpen van messen plus zeer handige tips en tricks om je messen goed te onderhouden en scherp te houden. Anti snij handschoen De messenslijper wordt geleverd met een ani snij handschoen die ervoor zorgt dat jij volkomen veilig al je messen kan snijden zonder bang te zijn om in je vingers te snijden. Voordelen ✅ Repareert je messen in maar een paar keer doorhalen ✅ Bespaart je geld doordat je geen nieuwe messen meer hoeft te kopen ✅ Beste Kwaliteit ✅ Makkelijk schoon te maken ✅ Tijdelijk ons gratis eBook ✅ Inclusief anti snij handschoen ✅Voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag gratis bezorgd in huis! Bestel nu deze messenslijper en ervaar de uitstekende kwaliteit zodat jij vanaf morgen alweer kan genieten van vlijmscherpe messen!

7. Dykemann messenslijper - doortrekslijper - 3 verschillende slijpkoppen - antislip voet - RVS - met anti-snij handschoen & E-Book


Product informatiePlus or Show more

Deze messensnijder van JLCuisine wordt je nieuwe keukenprins of prinses! Je kunt de messenslijper voor bijna elk mes gebruiken. De messensnijder kan gebruikt worden wanneer jou mes bot begint te worden. Deze messenslijper is makkelijk in gebruik. Het maakt niet uit of je rechts of linkshandig bent, de ergonomische grip zorgt ervoor dat je messen in een mum tijd weer helemaal scherp zijn. Je hoeft het mes alleen maar in de schacht te steken en een paar keer terugtrekken en dan is je mes weer als nieuw. De slijpers zijn uitneembaar zodat je de messenslijper goed schoon kan maken. Door het stevig materiaal, kunststof en keramiek is deze messenslijper gemaakt om heel lang mee te gaan. Pluspunten Vaatwasmachinebestendig; Je hoeft geen messen weg te gooien; Voor meerdere messen te gebruiken Ergonomisch handvat. Minpunten Niet voor kartelmessen geschikt. JL Cuisine Messenslijper Gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig; Probleemloos in gebruik en duurzaam, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig RVS en kunststof; Strak ontwerp; Makkelijk messen mee te snijden; De messensnijder heeft een uitneembare slijper waardoor deze makkelijk is schoon te maken. Over JL Cuisine Sinds de oprichting in 2021 is JL Cuisine uitgegroeid tot het geliefde ‘keuken-merk’ van nu. JL Cuisine staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde hobbys. JL Cuisine biedt een breed scala aan producten; van Kaasschaven tot messenslijpers, tot alle benodigheden voor in de keuken. Stijlvolle, goed gemaakte producten, daarvoor moet je bij JL Cuisine zijn.

8. Messenslijper - JL Cuisine - inclusief online handleiding - Anti slip - 3 Standen - Ergonomisch - Professionele Slijper - Knife Sharpener - RVS - 2021 Design


Product informatiePlus or Show more

Professioneel aanzetstaal van hardverchroomd RVS met ophanging van Diamant Sabatier. Heft van sterke PP kunststof. Door beide kanten van de snede onder een hoek van 15 graden over het 25 cm lange aanzetstaal te bewegen wordt uw mes weer scherp. Levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten. Diamant Sabatier: klasse in techniek en design Met het professionele keukengerei van Diamant Sabatier maakt u uw keuken compleet. Voor klasseresultaten in de keuken is perfect gereedschap nodig. Kiezen voor Diamant Sabatier betekent daarom kiezen voor topklasse. Een feest om mee te werken! Kenmerken: • Aanzetstaal van hardverchroomd roestvrij staal • Heft van sterke PP kunststof • Vaatwasserbestendig • Levenslange garantie

9. Diamant Sabatier Aanzetstaal - Verchroomd RVS - 25 cm


Product informatiePlus or Show more

Met deze efficiënte en veilige messenslijper zijn uw messen binnen de kortste tijd weer vlijmscherp. U hoeft uw mes slechts vast te houden en het apparaat doet de rest. Hierdoor loopt u minder kans om uzelf te verwonden. Vlijmscherp mes binnen seconden. 2-delig slijpsysteem. Optimale slijphoeken. Makkelijk schoon te maken. Uitgerust met anti-slip pootjes zwart kunststof

10. Camry CR4469 - Messenslijper - elektrisch


Producten die vergelijkbaar zijn aan Messenslijpers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Messenslijpers. Er zijn namelijk 376 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Messenslijper kopen.