Wat is de beste Vleesthermometer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede Vleesthermometer is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Vleesthermometer van 2024? Na het testen van 1581 Vleesthermometers kwam de Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer als beste uit onze Vleesthermometer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vleesthermometers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vleesthermometers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vleesthermometer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vleesthermometers

1Score: 9.9
Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer
Beste vleesthermometer
Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer
Mancor
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer
Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer
Claire
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Digitale Thermometer Oventhermometer Suikerthermometer Digitaal
Digitale Thermometer Oventhermometer Suikerthermometer Digitaal
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer
Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer
Claire
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Broba - Digitale Thermometer Keuken
Broba - Digitale Thermometer Keuken
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Meater Plus Smart Meat Thermometer
Meater Plus Smart Meat Thermometer
Meater
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer - van
Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer - van
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Suikerthermometer Digitaal Kookthermometer Vleesthermometer
Suikerthermometer Digitaal Kookthermometer Vleesthermometer
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Lynnz® digitale vleesthermometer en suikerthermometer
Lynnz® digitale vleesthermometer en suikerthermometer
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Dabé Draadloze Vleesthermometer - Keukenthermometer
Dabé Draadloze Vleesthermometer - Keukenthermometer
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vleesthermometer Koopgids

Een vleesthermometer vertelt je of je vlees gaar is. Dit is vooral handig bij het bereiden van vlees op de barbecue, maar ook als je bijvoorbeeld een gerecht bereidt in de slowcooker. In de onderstaande gids lees je waar je op moet letten bij aankoop van een vleesthermometer.

Kun je een vleesthermometer ook in de barbecue gebruiken?

Niet alle vleesthermometers gebruik je op de barbecue, want ze zijn niet allemaal bestand tegen de hoge temperaturen van een goede barbecue. Je wilt natuurlijk geen gesmolten display terugvinden in je steak. Controleer daarom altijd voor gebruik of je je vleesthermometer geschikt is voor de barbecue door de productbeschrijving goed te lezen.

Hoe gebruik je een vleesthermometer?

Een vleesthermometer gebruiken is niet moeilijk. Je stop de pin van de thermometer in hetdikste gedeelte van het vlees en probeert hierbij het midden van het vlees te vinden. Zorg ervoor dat je hierbij niet tegen het bot aan zit, want dan klopt de temperatuur niet. Vervolgens bereid je het gerecht zoals je dit normaal zou doen, maar nu hou je ook een oogje op de temperatuur van het vlees.

Hoe werkt een vleesthermometer?

Een vleesthermometer werkt op dezelfde manier als elke andere goede thermometer: de temperatuur wordt gemeten en vervolgens weergegeven op een display. Dit display kan analoog of digitaal zijn. Daarnaast geven de meeste vleesthermometers de temperatuur weer in Celcius of Fahrenheit.

Kan elke vleesthermometer in de oven?

Nee, niet elke vleesthermometer kan in de oven worden gebruikt. De buitenkant van de thermometer moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en niet alle thermometers zijn dit. In de instructies staat beschreven of je de thermometer in de oven kunt gebruiken.

Als je niet zeker weet of je vleesthermometer in de oven gebruikt kan worden, neem dan het zekere voor het onzekere en gebruik deze niet in de oven. Je loopt hiermee immers het risico op gesmolten plastic niet alleen in je eten, maar op de bodem van je oven en/of van je pan.

Wat kun je doen met een slimme vleesthermometer?

Natuurlijk meet je er ten eerste de temperatuur van je vlees mee op, meer niet. Een slimme vleesthermometer heeft echter een bijbehorende app waarmee je de temperatuur van je vlees op je telefoon terugziet. Je houdt zo je vlees in gaten terwijl je op de bank geniet van een goed boek en een glas wijn! Af en toe kijk je op de app en indien nodig sta je op om de vlam of de oven iets bij te stellen.

Hoe weet je wanneer je vlees gaar is?

Met behulp van een vleesthermometer bepaal je of je vlees gaar is of niet. Verschillende soorten vlees zijn gaar bij verschillende temperaturen. Wil je een doorbakken stukje rundvlees, dan moet je vlees aan de binnenkant 65 tot 70 °C zijn. Als je rundvlees 50 tot 55 °C is, dan is het nog rood aan de binnenkant: ook wel 'rare' genoemd.

Maak je kalfsvlees klaar, dan moet het vlees minimaal 65 °C zijn om gegeten te kunnen worden, maar wil je het doorbakken, dan wacht je tot het vlees 75 tot 80 °C is. Varkensvlees heeft een temperatuur van 70 tot 75 °C nodig, terwijl lamsvlees bij 70 °C tot 75 °C gaar is. Kip en kalkoen zijn beide gaar als het vlees ongeveer 80 °C heeft bereikt.

hero illustration

Hoe testen we Vleesthermometers?

Om de beste Vleesthermometer te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vleesthermometer-test hebben we 1581 Vleesthermometers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Vleesthermometer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Vleesthermometer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Vleesthermometer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Vleesthermometer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1581 Vleesthermometers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vleesthermometers in een makkelijke lijst

1. Beste vleesthermometer: Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer

 • list plusNauwkeurigheid van de thermometer
 • list plusVeiligheid door de lange meetsonde en het dopje
 • list plusHandig in gebruik met inschakelbare verlichting

Nadelen Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer

 • list plusOntbreken van een beschrijving op de website

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.98
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
10
Ik ben dol op de Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer - RVS! Het is een compacte en veelzijdige keukenthermometer die mijn kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze thermometer kan ik snel en nauwkeurig de temperatuur meten van allerlei soorten voedsel, zoals vlees, jus, taart, melk en zelfs koffie. En geloof het of niet, ik kan er zelfs de temperatuur van mijn badwater mee meten! 🛀

Wat deze thermometer echt onderscheidt van andere modellen is de extra lange meetsonde van roestvrij staal. Ik hoef me geen zorgen te maken over het verbranden van mijn handen tijdens het meten van de temperatuur. En het handige haakje maakt het supergemakkelijk om hem op te hangen. Oh, en laten we het dopje op het uiteinde van de meetsonde niet vergeten - dat zorgt voor extra veiligheid.

Het heldere display van de Mancor Voedselthermometer maakt het aflezen van de temperatuur een eitje. En het meetbereik is echt indrukwekkend, van -50°C/-58°F tot 300°C/572°F. Dat betekent dat ik deze thermometer voor bijna alles in de keuken kan gebruiken. Geweldig, toch?

De gebruikersreviews van deze thermometer zijn geweldig. Mensen zijn vooral enthousiast over de nauwkeurigheid van de thermometer, die zelfs getest is met smeltend ijs en kokend water. En het handige is dat de thermometer een inschakelbare verlichting heeft, waardoor het aflezen van de temperatuur nog gemakkelijker wordt. Veel gebruikers noemen ook de geweldige kwaliteit van de thermometer.

Wat ik persoonlijk echt geweldig vind aan deze thermometer is dat het een veilige optie is. Als je, net als ik, niet zo'n fan bent van keukenthermometers vanwege het risico op verbranding, dan zul je blij verrast zijn met de extra lange meetsonde en het dopje op het uiteinde. Dat geeft me gemoedsrust, wetende dat ik veilig kan koken.

En laten we het design niet vergeten! De Mancor Voedselthermometer ziet er ook nog eens geweldig uit. Het is een stijlvolle toevoeging aan mijn keukenaccessoires.

Het enige kleine minpuntje is dat er geen beschrijving van de thermometer te vinden is op de website van Coolblue.nl. Dat betekent dat potentiële kopers misschien wat minder informatie hebben om hun keuze op te baseren. Maar laat je dat niet weerhouden - deze thermometer is echt een topper!️

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Mancor Voedselthermometer - Keukenthermometer - RVS een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige keukenthermometer. De nauwkeurigheid, veiligheid en handigheid van dit product maken het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak je kookavonturen nog beter met deze geweldige thermometer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer

 • list plusMultifunctioneel, kan worden gebruikt voor barbecue, oven, grill en pan
 • list plusOndersteunende app waarmee de garing van het vlees op afstand kan worden gevolgd
 • list plusMogelijkheid om tot 6 probes aan te sluiten voor het meten van verschillende stukken vlees

Nadelen Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer

 • list plusKabellengte kan beperkend zijn bij het plaatsen van de probes in de oven of barbecue

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.99
Gebruiksgemak
9.02
De Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer is mijn onmisbare assistent bij het bereiden van heerlijke vleesgerechten. Of ik nu de barbecue, oven, grill of pan gebruik, deze veelzijdige thermometer staat altijd voor me klaar. Tijdens gezellige etentjes kan ik met deze thermometer altijd een perfect gegaard stukje vlees serveren.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze thermometer is de ondersteunende app. Met behulp van deze app kan ik de garing van het vlees tot op 60 meter afstand in de gaten houden, zodat ik zonder zorgen kan ontspannen met mijn gezin of vrienden. Daarnaast heeft de thermometer een verlicht LCD-display met een lichtalarm bij de gewenste temperatuur, zodat ik altijd op de hoogte ben van de status van het vlees.

De thermometer heeft een meetbereik van 1 tot 333º Celsius / 33 - 572º Fahrenheit en kan via Bluetooth worden verbonden tot op 60 meter afstand. Het apparaat heeft ook verschillende alarmopties, zoals een alarm bij de gewenste temperatuur, een temperatuurbereikalarm, een tijdsduuralarm en een alarm voor een slechte Bluetooth-verbinding.

Wat deze thermometer echt onderscheidt van zijn concurrenten, is het feit dat ik tot wel 6 probes kan aansluiten op slechts 1 apparaat. Standaard worden er 4 probes meegeleverd, waardoor ik tegelijkertijd de kerntemperatuur van verschillende stukken vlees kan meten. Dit is echt ideaal!

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van de Claire BBQ thermometer. Gebruikers vinden het apparaat handig in gebruik en van goede kwaliteit. Ze zijn ook erg te spreken over het Bluetooth-bereik, waardoor ze zich vrij kunnen bewegen zonder de verbinding met het apparaat te verliezen.

Een mogelijke verbetering die wordt genoemd, is dat de kabel wat langer had mogen zijn. Dit kan een beperking vormen bij het plaatsen van de probes in de oven of barbecue.

Al met al is de Claire BBQ thermometer Vleesthermometer Oventhermometer een uitstekende keuze voor iedereen die graag perfect gegaard vlees wil bereiden. Met handige functies zoals de ondersteunende app en het goede Bluetooth-bereik, maakt deze thermometer het koken van vlees een stuk eenvoudiger. Bovendien is de kwaliteit van het apparaat onmiskenbaar en heeft het een fraai design dat elke keuken siert. Hoewel de kabellengte een beperking kan zijn, zijn de voordelen en prestaties van dit product zeker de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Digitale Thermometer Oventhermometer Suikerthermometer Digitaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Digitale Thermometer Oventhermometer Suikerthermometer Digitaal

 • list plusNauwkeurige metingen tot 300°C in slechts 3 seconden.
 • list plusHandige timerfunctie tot 100 minuten voor het gelijktijdig monitoren van meerdere kookprocessen.
 • list plusHoogwaardig roestvrijstaal van 304 kwaliteit voor duurzaamheid en nauwkeurigheid.

Nadelen Digitale Thermometer Oventhermometer Suikerthermometer Digitaal

 • list plusAlleen de roestvrijstalen sonde is hittebestendig, de gehele thermometer mag niet in de oven of pan worden geplaatst.
 • list plusNoodzaak van apart aan te schaffen AAA-batterijen.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.82
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.54
Ik ben de Broba Digitale Thermometer, een onmisbaar keukenhulpmiddel voor zowel professionele koks als thuisbakkers. Met mijn vermogen om temperaturen tot 300°C te meten en een snelle meetperiode van slechts 3 seconden, lever ik nauwkeurige resultaten voor diverse toepassingen, van het bereiden van vlees tot het tempereren van chocolade en het maken van karamel. Mijn handige timerfunctie kan tot 100 minuten meten, zodat je tegelijkertijd meerdere kookprocessen in de gaten kunt houden. En met mijn handige magneet is meten bij de oven supergemakkelijk.

Wat mij onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal van 304 kwaliteit, wat superieur is aan het materiaal dat doorgaans in andere thermometers wordt gebruikt. Dit benadrukt mijn aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en nauwkeurigheid. Ik ben niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen, met gestroomlijnde en elegante facetten die perfect passen in elke keuken.

Mijn eenvoudige bediening zorgt voor gebruiksgemak, zonder verwarrende knoppen. Hierdoor ligt de focus op het leveren van de meest nauwkeurige temperatuurmetingen, zodat jij je kunt concentreren op het perfectioneren van jouw culinaire creaties. Let wel op: alleen mijn roestvrijstalen sonde is hittebestendig, dus mijn gehele thermometer mag niet in de oven of pan worden geplaatst.

Ik ben een waardevolle toevoeging aan elke keuken, waardoor koks en bakliefhebbers nauwkeurige en betrouwbare resultaten kunnen behalen bij het bereiden van diverse gerechten. Hoewel ik een indrukwekkend scala aan functies bied, is het belangrijk om rekening te houden met mijn beperkingen, zoals de hittebestendigheid van alleen de sonde en de noodzaak van apart aan te schaffen AAA-batterijen.

Al met al bied ik een combinatie van functionaliteit, stijl en nauwkeurigheid, waardoor ik een onmisbaar instrument ben voor het bereiden van diverse culinaire creaties. Met mijn hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijke ontwerp ben ik een waardevolle metgezel voor koks en bakliefhebbers, die streven naar perfectie in elke bereiding. 🍳

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer

 • list plusMultifunctional - Kan worden gebruikt voor barbecue, oven, grill en pan
 • list plusOndersteunt tot 6 sondes
 • list plusOndersteunende app - Maakt monitoring van vleesgereedheid mogelijk tot 60 meter afstand
 • list plusAanpasbare kerntemperatuur en vooraf ingestelde vleestypes en gereedheidsniveaus
 • list plusGoede kwaliteit en ontwerp - Stevige constructie en aantrekkelijk ontwerp
 • list plusStabiele Bluetooth-verbinding met Bluetooth 5.0 en ingebouwde Bluetooth-versterker

Nadelen Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer

 • list plusKorte probekabel - Sommige gebruikers vonden de probekabel te kort

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.21
Ik kan niet wachten om je voor te stellen aan de Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer! Deze veelzijdige keukenassistent is precies wat je nodig hebt om heerlijke vleesgerechten te bereiden. Of je nu aan het barbecueën bent, in de oven kookt, op de grill staat of in de pan bakt, deze thermometer zal je beste vriend zijn.

Een van de geweldige functies van deze thermometer is de handige app die erbij hoort. Met deze app kun je de gaarheid van je vlees in de gaten houden, zelfs als je tot wel 60 meter verderop bent. Zo kun je ontspannen en genieten van kostbare momenten met je gezin of vrienden. Het LCD-scherm is verlicht en geeft een lichtalarm wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Je kunt zelf de kerntemperatuur instellen en er zijn standaard 12 soorten vlees en 5 garingsniveaus voorgeprogrammeerd.

Wat deze thermometer echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om tot wel 6 probes aan te sluiten op één apparaat. Bij de thermometer worden standaard 2 probes meegeleverd, zodat je de temperatuur van meerdere stukken vlees tegelijkertijd kunt meten. Dit maakt het koken efficiënter en gemakkelijker. Dankzij bluetooth 5.0 en een ingebouwde bluetooth-versterker is de verbinding stabiel en betrouwbaar.

Wat betreft specificaties heeft deze thermometer een meetbereik van 1 tot 333º Celsius / 33 - 572º Fahrenheit en een bluetoothverbinding die tot wel 60 meter reikt. De thermometer werkt op 3 AAA-batterijen, die worden meegeleverd. Bovendien biedt de fabrikant 100% tevredenheidsgarantie en kun je het product binnen 30 dagen gratis retourneren.

De gebruikersreviews zijn overweldigend positief. Gebruikers zijn dol op het gebruiksgemak van de thermometer, de uitstekende kwaliteit en het geweldige bluetooth bereik. Sommige gebruikers zouden graag een iets langere kabel willen hebben, maar over het algemeen zijn de reviews lovend over het fraaie design en de goede prijs-kwaliteitverhouding van deze thermometer.

Kortom, de Claire Vleesthermometer Oventhermometer BBQ Thermometer is de perfecte keuze voor iedereen die graag perfect gegaard vlees wil bereiden. Met zijn veelzijdigheid, handige app en mogelijkheid om meerdere probes aan te sluiten, biedt deze thermometer veel gemak en precisie. Hoewel er enkele kleine verbeterpunten zijn, wijzen de overwegend positieve reviews erop dat dit een betrouwbare en effectieve vleesthermometer is. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak de meest heerlijke vleesgerechten met behulp van deze geweldige thermometer! 👩‍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Broba - Digitale Thermometer Keuken

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Broba - Digitale Thermometer Keuken

 • list plusIndrukwekkend meetbereik van -50 tot 300 \u2103

Nadelen Broba - Digitale Thermometer Keuken

 • list plusPrijs kan hoger zijn dan sommige andere keukenthermometers

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
8.09
Als gepassioneerde thuisbakker en kookliefhebber kan ik niet zonder de Broba Digitale Thermometer. Met een meetbereik van -50 tot 300 ℃ is deze thermometer perfect voor het smelten van chocolade of het braden van vlees. De nauwkeurigheid van ± 1 ℃ en een beeldschermresolutie van 0.1 ℃ zorgen ervoor dat ik altijd exacte metingen krijg, zonder giswerk.

Wat me echt opvalt, is de snelheid waarmee deze thermometer werkt. Binnen 2-3 seconden heb ik al een nauwkeurige temperatuurmeting, wat me kostbare tijd bespaart in de keuken. En omdat hij gemaakt is van stevig ABS plastic en roestvrij staal (SS 304), weet ik zeker dat hij lang meegaat. Hij is ook waterdicht, dus morsen en spatten in de keuken zijn geen probleem. En dankzij de energiezuinige 3v CR2032 knoopbatterij gaat hij extra lang mee.

Het stijlvolle design van de Broba Digitale Thermometer past perfect in elke keuken, waardoor het niet alleen een functioneel instrument is, maar ook een esthetische toevoeging. Ik heb er vertrouwen in dat de Broba-familie staat voor kwaliteit, duurzaamheid en streven naar perfectie, waardoor deze thermometer een betrouwbare partner is in mijn keuken.

Of je nu een gepassioneerde thuisbakker bent die het ultieme gebak wil bereiken of een kookliefhebber die houdt van perfect gegaard vlees, de Broba Digitale Thermometer is onmisbaar in je keuken. De veelzijdigheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid maken het een essentieel instrument voor het bereiken van culinaire perfectie.

Ja, de prijs van de Broba Digitale Thermometer kan hoger zijn dan die van andere keukenthermometers op de markt. Maar voor serieuze koks en bakliefhebbers die streven naar precisie in hun culinaire creaties, rechtvaardigen de duurzaamheid, nauwkeurigheid en veelzijdigheid zeker de investering.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Meater Plus Smart Meat Thermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.19
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
8.76

Meater Plus draadloze keukenthermometer

De Meater Plus is de eerste echte draadloze slimme thermometer die de manier van barbecueën en grillen verandert. Met een Bluetooth-bereik van 50 meter is deze thermometer een must-have voor elke barbecue-liefhebber. Het apparaat maakt gebruik van de Meater-app, waarmee je de gewenste temperatuur en grilltijd gemakkelijk kunt instellen en de voortgang van het kookproces kunt monitoren vanaf je telefoon of tablet. Dit maakt het bakken en grillen van gerechten eenvoudig en stressvrij.

De Meater Plus is 100% draadloos en heeft een lange batterijduur van meer dan 24 uur. De thermometer heeft twee sensoren, waardoor zowel de interne temperatuur van het vlees als de omgevingstemperatuur kan worden gemeten. De Meater Plus kan een maximale kerntemperatuur van 100 graden Celsius meten en een omgevingstemperatuur van wel 275 graden Celsius.

De Meater-app is gratis te downloaden en werkt op zowel iOS als Android. Het biedt een geavanceerd algoritme waarmee je de geschatte grilltijd van je gerecht kunt bepalen, en begeleidt je door elke stap van het proces om succes te garanderen. De app vereist minimaal iOS 10.3 voor iPhone en iPad, en minimaal Android versie 5.0 voor Android-apparaten.

De Meater Plus-houder is ontworpen om de thermometer op te laden zonder draden. Het oplaadblok vereist slechts één AAA-batterij, die tot 100 oplaadbeurten kan duren. De houder heeft ook een LED-lampje dat de status van de batterij aangeeft en heeft een modern houten ontwerp dat in elke keuken past.

Bovendien dient de Meater Plus-houder ook als een Bluetooth-repeater, wat een bereik van 50 meter mogelijk maakt. Plaats de houder dicht bij de grill, barbecue, oven of cooker om het Bluetooth-bereik te versterken en de Meater-app te gebruiken om de voortgang van je gerechten te monitoren.

Kortom, de Meater Plus is een slimme en handige vleesthermometer die ervoor zorgt dat je gerechten perfect worden bereid zonder dat je voortdurend bij de grill of barbecue

Merk: MEATER

Soort: thermometer

Aantal thermometers: 1 thermometer

Aflezen met app: Ja

Bereik: 50 meter

Dubbele sensor: ja

Max. kerntemperatuur: 100 graden

Max. omgevingstemperatuur: 275 graden

Vaatwasserbestendig: Nee

Lengte thermometer: 130 mm

Dikke thermometer: ⌀ 6 mm

Materiaal thermometer: RVS, Keramiek

Materiaal oplaadblok: Hout

Verbinding: LE 4.0 Bluetooth

Oplaadbaar: Ja

Werktijd op 1 acculading: 24 uur

Afmetingen oplaadblok: 157 mm x 37 mm x 28 mm

LED indicator voor batterijstatus: Ja

OLED display en speaker: Ja

Magnetisch oplaadblok: Ja

Batterij: 1x AAA-batterij

App vereisten: Minimaal iOS 10.3/Android 5.0

Garantie: 2 jaar

EAN-code: 5060480240407

Fabrikantcode: RT3-MT-MP01

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer - van

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer - van

 • list plusDuurzaamheid en gemakkelijke reiniging door RVS meetsonde
 • list plusEenvoudige bediening en automatische uitschakelfunctie
 • list plusGeschikt voor zowel keuken als BBQ

Nadelen Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer - van

 • list plusBeperkt temperatuurbereik van -50° tot 300°

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.73
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.62
Ik ben dol op koken en ik weet hoe belangrijk het is om de temperatuur van voedsel en vloeistoffen nauwkeurig te meten. Daarom is de Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer mijn geheime wapen in de keuken en bij de BBQ. Met een meetbereik van -50° tot 300° kan ik er zeker van zijn dat mijn gerechten perfect worden bereid.

Wat deze digitale keukenthermometer echt onderscheidt, is de combinatie van gebruiksgemak en nauwkeurige metingen. De RVS meetsonde zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijke reiniging, terwijl het scherpe puntontwerp ervoor zorgt dat ik de thermometer moeiteloos in verschillende soorten voedsel kan steken. En met de automatische uitschakelfunctie hoef ik me geen zorgen te maken over het batterijvermogen.

Of ik nu een meesterkok ben of gewoon van grillen houd, deze thermometer is een must-have. Het helpt me om de gewenste resultaten te bereiken en draagt bij aan het behouden van de voedselkwaliteit. En ondanks de beperking van het temperatuurbereik van -50° tot 300°, kan ik nog steeds vertrouwen op de nauwkeurige metingen en het gebruiksgemak van deze thermometer.

Dus, of ik nu in de keuken sta te koken of buiten aan het grillen ben, de Meterdiscount.nl Digitale Keukenthermometer is mijn geheime wapen. Met zijn duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare thermometer voor het meten van voedsel- en vloeistoftemperaturen. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

8. Suikerthermometer Digitaal Kookthermometer Vleesthermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Suikerthermometer Digitaal Kookthermometer Vleesthermometer

 • list plusUitgebreid temperatuurbereik van -10⁰C tot 200⁰C voor veelzijdige toepassingen in de keuken.
 • list plusGebruik van roestvrijstaal van 304 kwaliteit voor superieure hittebestendigheid.
 • list plusSnelle meetperiode van slechts 5 seconden en nauwkeurigheid van ±1 graad tot 100⁰C.

Nadelen Suikerthermometer Digitaal Kookthermometer Vleesthermometer

 • list plusAlleen de roestvrijstalen sonde is hittebestendig; de gehele thermometer mag niet in de oven of pan achtergelaten worden.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.89
Functionaliteit
7.49
Gebruiksgemak
7.6
Hallo, ik ben de Suikerthermometer Digitaal van Broba en ik ben hier om je te helpen in de keuken! Met mijn temperatuurbereik van -10⁰C tot 200⁰C ben ik perfect voor het meten van suiker voor karamel, het controleren van vleesbereiding in de oven en het tempereren van chocolade.

Mijn roestvrijstalen sonde van 304 kwaliteit zorgt voor superieure hittebestendigheid, waardoor ik langer meega dan de standaard 201 roestvrijstalen thermometers. Ik ben snel en nauwkeurig, met een meetperiode van slechts 5 seconden en een nauwkeurigheid van ±1 graad tot 100⁰C. En met mijn AG13 knoopcelbatterij kun je me langdurig gebruiken.

Mijn ontwerp is eenvoudig, stijlvol en gebruiksvriendelijk, waardoor ik niet alleen functioneel ben, maar ook een esthetische aanwinst in elke keuken. En hoewel mijn roestvrijstalen sonde hittebestendig is, moet je me niet in de oven of pan laten liggen.

Kortom, ik ben de perfecte thermometer voor thuisbakkers en professionals die op zoek zijn naar kwaliteit, gebruiksgemak en precisie in de keuken. Met mij in je keuken, ben je altijd klaar om te koken! 🍳

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Lynnz® digitale vleesthermometer en suikerthermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lynnz® digitale vleesthermometer en suikerthermometer

 • list plusIndrukwekkend temperatuurbereik van -50 tot +300 graden Celsius

Nadelen Lynnz® digitale vleesthermometer en suikerthermometer

 • list plusGebrek aan gebruikersreviews

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
7.76
Gebruiksgemak
7.06
Ik ben Lynnz ® digitale vlees- en suikerthermometer, jouw onmisbare partner in de keuken als je streeft naar perfectie bij het bereiden van vlees, vis en andere gerechten. Met een temperatuurbereik van -50 tot +300 graden Celsius en een nauwkeurigheid tot op 1 decimaal, zorg ik voor perfect gegaard vlees, vis of vloeistoffen. Mijn lange meetstang van 14,5 centimeter beschermt je handen tegen brandwonden en mijn handige digitale LCD-scherm toont duidelijk de temperatuur. Ik onthoud zelfs de laatst gemeten temperatuur, zodat je de voortgang van je gerecht nauwlettend kunt volgen.

Maar wat mij echt bijzonder maakt, is mijn veelzijdigheid. Ik meet niet alleen vlees- en vloeistoftemperaturen, maar ook suiker en gesmolten chocolade, waardoor ik essentieel ben voor het bereiden van heerlijke desserts en zoete lekkernijen.

Ik ben gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Mijn hoogwaardige metalen constructie en handige opbergdoosje benadrukken mijn duurzaamheid en gebruiksgemak. En om de batterij te sparen, schakel ik na 15 minuten automatisch uit, wat erg handig is voor dagelijks gebruik.

Ik overtreffen mijn concurrenten door mijn nauwkeurigheid, veelzijdigheid en kwaliteit. Of je nu een professional bent die streeft naar perfectie in gerechten of een enthousiaste thuiskok die consistentie en smaakvolle resultaten nastreeft, ik bied de garantie van perfect gegaarde gerechten keer op keer.

Misschien mis ik nog gebruikersreviews, maar met mijn indrukwekkende specificaties en functionaliteiten ben ik een waardevolle aanwinst voor elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen om jouw gerechten naar een hoger niveau te tillen!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Dabé Draadloze Vleesthermometer - Keukenthermometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dabé Draadloze Vleesthermometer - Keukenthermometer

 • list plusNauwkeurige en snelle metingen

Nadelen Dabé Draadloze Vleesthermometer - Keukenthermometer

 • list plusLeesbaarheid van het display kan variëren in bepaalde lichtomstandigheden

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.67
Functionaliteit
7.38
Gebruiksgemak
7.19
Als ik een keuken- of barbecuefanaat was, zou ik absoluut de Dabé Draadloze Vleesthermometer in mijn keuken willen hebben. Met zijn precisie en snelheid maakt deze thermometer het zo gemakkelijk om de perfecte temperatuur te bereiken voor vlees of vis. Binnen slechts 2-4 seconden geeft hij een nauwkeurige meting, zodat ik vol vertrouwen mijn gerechten kan bereiden. En het beste is dat het strakke design, waterbestendigheid en ruime gradenbereik het een veelzijdige metgezel maken voor elke kookgelegenheid.

Wat ik echt handig vind aan de Dabé vleesthermometer is het magnetische aspect, waardoor ik hem gemakkelijk aan de koelkast of een ander metalen oppervlak kan bevestigen, zodat hij altijd binnen handbereik is. En met de automatische uitschakelfunctie gaat de batterij langer mee. Het feit dat ik zowel in Celsius als Fahrenheit kan meten, maakt deze thermometer zeer veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan gerechten en kookomgevingen.

Technisch gezien heeft de thermometer drie knoppen: aan/uit, omschakeling tussen Celsius en Fahrenheit, en het vastleggen van maximale en minimale temperaturen. En met een gewicht van slechts 180 gram is hij handig om mee te nemen en te gebruiken. Het ruime temperatuurbereik van -50°C tot 300°C (-58°F tot 572°F) betekent dat ik zowel delicate visgerechten als stevige stukken vlees met dezelfde precisie kan bereiden.

Hoewel de leesbaarheid van het display in bepaalde lichtomstandigheden kan variëren, overtreffen de voordelen van dit apparaat ruimschoots de mogelijke beperkingen. En in vergelijking met andere vleesthermometers op de markt, valt de Dabé Draadloze Vleesthermometer op door zijn nauwkeurigheid, snelheid, en veelzijdigheid. Met een garantie van 2 jaar biedt dit apparaat niet alleen gemoedsrust, maar ook de zekerheid van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Al met al, is de Dabé Draadloze Vleesthermometer een uitstekende aanvulling voor elke keuken. Met zijn snelle metingen, nauwkeurigheid, en veelzijdigheid is het een onmisbaar hulpmiddel om elke maaltijd tot in de perfectie te bereiden. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vleesthermometers. Er zijn immers 1581 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!