Hoe komt deze fantastische Slacentrifuge ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Slacentrifuge ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Slacentrifuges, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Slacentrifuges die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Slacentrifuges het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slacentrifuges stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Slacentrifuges

De beste Slacentrifuges in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Voor iedereen die van groen en gezond houdt: de slacentrifuge van Leifheit brengt blijdschap in de keuken en tovert in een handomdraai een superverse salade op tafel. Vergrendel de deksel, draai de hendel rechts- of linksom en giet het overtollige water eruit via de praktische uitsparing op het deksel. De centrifuge beschikt over rubberen voeten, zodat deze stevig staat bij het bereiden.

1. Leifheit - Trend - Slacentrifuge 4 l - wit-lime


Product informatiePlus or Show more

De Fortuna slacentrifuge van Westmark is een onmisbare keukentool voor de echte saladeliefhebber. Deze slacentrifuge is namelijk ontzettend handig in gebruik. Plaats de sla in de mand en draai vervolgens aan het hendel aan de bovenzijde van de centrifuge. De sla wordt gecentrifugeerd en zal al het vocht verliezen, wat ook snel af te schenken is dankzij de handige schenktuit. Het solide en betrouwbare mechanisme maakt deze centrifuge een onmisbare hulp in de keuken. De slacentrifuge is gemaakt van duurzaam kunststof en kan na gebruik gereinigd worden in de vaatwasmachine. De afmeting van deze slacentrifuge is 29 x 25,2 x 21,5 cm. Belangrijkste kenmerken • Materiaal: Kunststof • Inhoud set: 1 slacentrifuge • Serie: Fortuna • Merk: Westmark • Kleur: Groen en transparant • Afmeting: 29 x 25,2 x 21,5 cm • Vaatwasmachinebestendig: Ja Westmark 50 jaar geleden is het Duitse Westmark begonnen met een innovatief product, de dunschiller. Vandaag de dag is hier een uitgebreid assortiment slimme en praktische keukenhulpen aan toegevoegd. Ieder product van Westmark is erg gebruiksvriendelijk en maakt het bereiden van ingrediënten en gerechten echt gemakkelijker en hygiënischer. Daarnaast wordt een groot gedeelte van het assortiment van Westmark “in huis” geproduceerd en zijn zij ISO-gecertificeerd.

2. Westmark Fortuna Slacentrifuge - 5 l - Groen


Product informatiePlus or Show more

De slacentrifuge van Excellent House is een onmisbare keukentool voor de echte saladeliefhebber. Met deze slacentrifuge zet u letterlijk in een handomdraai een mooie salade op tafel. Vergrendel de deksel, draai de hendel rechts- of linksom en giet het overtollige water eruit via de praktische uitsparing op het deksel. Met een afmeting van 24 cm bij 16 cm is deze centrifuge ook geschikt voor grotere salades. Door het uitneembaar design past deze slacentrifuge in vrijwel elke vaatwasser. Voordelen: Groot formaat Uitneembare onderdelen Waterdicht Eenvoudig draaimechanisme Hoge omwentel snelheid

3. Excellent Houseware® Slacentrifuge - centrifuge - groentecentrifuge - saladespinner - salade carousel - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Set van 2 slawieders (3 in 1 slakom + opbergpot + slawieder). Afmeting slawieder groot: hoogte 21 cm x doorsnee: 26 cm. Afmeting slawieder klein: hoogte: 17,5 cm x doorsnee: 20 cm. Afmeting verpakking: 26 x 26 x 24 cm. Gewicht: 1,6 KG. 3 in 1! Slazwierder + Slakom + Opbergkom

4. Slawieders - Slacentrifuge- 26 cm set van 2 - Groen


Product informatiePlus or Show more

Voordat je je heerlijke salade opdient op tafel is het fijn hem eerst te wassen. Maar om je dressing of vinaigrette goed op te laten nemen door je sla is het belangrijk hem goed te drogen. Bovendien is water in je salade het laatste wat je wilt. Deze Fortuna slacentrifuge van Westmark helpt je met het drogen van je fris gewassen sla. Leg de sla in de trommel en draai vervolgens aan het hendel dat vast zit aan het deksel. Het overtollige water kun je eenvoudig afgieten met de handige schenktuit. Daarnaast is deze slacentrifuge voorzien van anti-slipknoppen voor optimale grip op ieder oppervlak. De slacentrifuge bestaat uit een grote bak, een droogtrommel en heeft een deksel met draaihengsel. De inhoud van deze centrifuge is 5 liter en is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine. Belangrijkste kenmerken • Materiaal: Polypropyleen (kunststof) • Inhoud set: 1 slacentrifuge • Merk: Westmark • Serie: Fortuna • Kleur: Rood en transparant • Afmeting: 29 x 25,2 x 21,5 cm • Vaatwasmachinebestendig: Ja Westmark 50 jaar geleden is het Duitse Westmark begonnen met een innovatief product, de dunschiller. Vandaag de dag is hier een uitgebreid assortiment slimme en praktische keukenhulpen aan toegevoegd. Ieder product van Westmark is erg gebruiksvriendelijk en maakt het bereiden van ingrediënten en gerechten echt gemakkelijker en hygiënischer. Daarnaast wordt een groot gedeelte van het assortiment van Westmark “in huis” geproduceerd en zijn zij ISO-gecertificeerd.

5. Westmark Fortuna Slacentrifuge 5 l - Kunststof


Product informatiePlus or Show more

Met de OXO Good Grips Slacentrifuge mini gaat het bereiden van salades snel en gemakkelijk. Pomp eenvoudigweg de grote zachte, non-slip knop om de centrifuge te laten draaien. Het pompen gaat licht en makkelijk, zelfs met één hand. Dankzij de antislip ring op de onderzijde blijft de slacentrifuge stevig op zijn plaats. Met de ingebouwde rem stopt de centrifuge direct; en na gebruik klikt de grote knop naar beneden voor compact opbergen. De mooie heldere schaal kan ook als serveerschaal worden gebruikt, en ook de mand kan prima los worden gebruikt. -Eenvoudige, eenhandsbediening -Gepatenteerd pomp mechanische en remknop -Zachte, anti-slip knop klikt weg voor compact opbergen -Anti-slip voet houdt de centrifuge stabiel op het werkblad -Mand en schaal kunnen ook los gebruikt worden -Deksel is uit elkaar te halen voor eenvoudig schoonmaken -Vaatwasmachinebestendig, bovenste rek

6. OXO Good Grips Slacentrifuge mini, vernieuwd


Product informatiePlus or Show more

Krop- of ijsbergsla, Lollo Rosso of Lollo Bianco - het maakt de GEFU Slacentrifuge Rotare niet uit: In een handomdraai levert de slacentrifuge knapperige en droge sla. De centrifuge bestaat uit 3 delen: Schaaf, zeef en deksel. De deksel is voorzien van gaatjes waardoor je het water eenvoudig uit de slacentrifuge kan laten lopen. - 3 delig: Schaal, zeef en deksel - Eenvoudige krukaandrijving - In het deksel verwerkte uitgieter - Inhoud 3 liter - Doorsnede 25cm, hoogte 17cm - Vaatwasmachine bestendig Het motto van het Duitse GEFU is “Kwaliteit en betrouwbaarheid”. De producten van GEFU zijn stuk voor stuk een lust voor het oog, maar ook uiterst functioneel. De producten zijn daar waar mogelijk gemaakt van roestvrijstaal en daardoor geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Gemak dient immers de mens! Het assortiment van GEFU omvat onder andere raspen, passeerzeven, pureepersen en bakvormen. Het grenzeloze assortiment van GEFU; de droom van iedere kok!

7. GEFU Slacentrifuge Rotare - kunststof - 25cm


Product informatiePlus or Show more

Een lekkere frisse salade maken wordt een feest met de OXO Good Grips Slacentrifuge. Met deze slacentrifuge heb je de gewassen sla in een handomdraai droog. Door het ontwerp is de centrifuge compact op te bergen en door de mooie vormgeving kan de heldere schaal direct na gebruik als serverschaal worden gebruikt. Het gebruik van de OXO Good Grips Slacentrifuge Pomp eenvoudig met de zwarte non-slip knop, om de centrifuge rond te laten draaien. Het pompen gaat licht en eenvoudig, waardoor de centrifuge zelfs met een hand te gebruiken is. Dankzij de antislip ring aan de onderkant blijft de slacentrifuge stevig op z’n plek staan. Ook beschikt de centrifuge over een rem, waardoor je het draaien direct kunt stoppen Belangrijkste kenmerken van de OXO Good Grips Slacentrifuge • Eenvoudige eenhandsbediening • Gepatenteerd pompmechanisme en remknop • Zachte, anti-slip knop klikt weg voor compact opbergen • Anti-slip ring houdt de centrifuge stabiel op het werkblad • Schaal kan ook los gebruikt worden • Deksel is uit elkaar te halen voor eenvoudig schoonmaken • Schaal 5,8 liter; mand 4,6 liter • BPA vrij

8. OXO Good Grips Slacentrifuge - transparant - Ø 27 cm


Product informatiePlus or Show more

Zyliss Slazwierder - Slacentrifuge SwiftDry - 26cm - Groen De Swift-dry slazwierder van Zyliss met nieuwe Aquavent technologie en gebrevetteerd vergiet verwijdert 25% meer water dan een klassieke slazwierder. Met één druk op de pomphendel activeer je het draaimechanisme. De luchttoevoer via de openingen in het deksel en de bodem van de mand zorgen voor het efficiënt afvoeren van het overtollige water. De stopknop met remfunctie houdt de sla luchtig. Kenmerken De bowl heeft een antislipbodem en is stabiel tijdens het gebruik. Het deksel is demonteerbaar voor het gemakkelijk reinigen en drogen. Bowl met deksel zijn perfect om sla te bewaren in de koelkast. De bowl, mand en binnendeksel zijn vaatwasbestendig. Afmeting Ø: 26 cm. Hoogte: 13,4 cm.

9. Zyliss Slacentrifuge SwiftDry - Ø 26cm - Groen


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slacentrifuges. Er zijn immers 52 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Slacentrifuge kopen.