Bestenu
Isa_Vermeulen

Isa Vermeulen

Redacteur | Productexpert
Expertise Voedingsdeskundige , Creatief schrijven
Opleiding Hogeschool van Amsterdam
button
button
button
button
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusIsa heeft een bachelordiploma in voeding en diëtetiek behaald aan de Hogeschool van Amsterdam, met een specialisatie in voeding en gezondheid.
  • list plusZe heeft prijzen gewonnen voor haar werk in voedingswetenschappen, waaronder het beste onderzoekspaper tijdens haar studie aan de Hogeschool van Amsterdam.
  • list plusTijdens een uitwisseling in Spanje organiseerde Isa een succesvol evenement rond gezonde voeding en beweging voor kinderen en ouders. Het trok meer dan 200 deelnemers en kreeg positieve media-aandacht, wat een hoogtepunt in haar leven was.

 

Opleiding

Isa heeft de voeding en diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft deze succesvol in vier jaar afgerond. 

 

Ervaring

Isa was altijd al gepassioneerd over gezondheid en welzijn. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij een diëtistenpraktijk, waar ze de kans kreeg om voedingsadvies te geven aan cliënten en behandelplannen op te stellen. Deze praktische ervaring hielp haar om haar kennis van voedingstherapie toe te passen en haar vaardigheden in het begeleiden van cliënten te verfijnen.

Naast haar stage ontdekte ze haar interesse in sportvoeding. Ze werkte samen met atleten en sportteams om hun prestaties te verbeteren en herstel te bevorderen. Deze samenwerkingen gaven haar inzicht in de specifieke voedingsbehoeften van sporters en de rol die voeding speelt bij het bereiken van optimale prestaties.

Isa's betrokkenheid bij voeding en diëtetiek strekte zich uit tot het werken aan een project gericht op het ontwikkelen en evalueren van dieetinterventies voor mensen met chronische aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Dit project stelde haar in staat om haar expertise toe te passen op een breder scala van gezondheidsproblemen en te leren hoe voeding een cruciale rol speelt bij het bevorderen van de algehele gezondheid.

 

hero illustration
Bestenu

Geschreven door Isa Vermeulen

Bestenu