Bestenu

Wat is de beste wokpan gas van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede wokpan gas is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste wokpan gas van 2023? Na het analyseren van 412 wokpannen voor gas kwam de Tefal Natural Force Wokpan grijs als beste uit onze wokpan gas-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de wokpannen voor gas, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 wokpannen voor gas-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame wokpan gas-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste wokpannen voor gas

1Score: 9.5
Tefal Natural Force Wokpan grijs
Tefal Natural Force Wokpan grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart
Beste Wokpan Gas voor professionals
Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs
Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs
Tefal
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Tefal Easy Chef Wokpan zwart
Beste Wokpan Gas voor Aziatische keuken
Tefal Easy Chef Wokpan zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome
ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Tefal Black Stone Wokpan zwart
Tefal Black Stone Wokpan zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart
Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart
Hakal
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
BK Universe Wok - 28cm zwart
BK Universe Wok - 28cm zwart
BK
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart
Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
GreenChef Diamond Inductie Wokpan Ø28 zwart
GreenChef Diamond Inductie Wokpan Ø28 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gas Wokpan Koopgids

Wil je snel en gezond kunnen koken op gas? Dan is een wokpan onmisbaar in je keuken! De beste gas wokpan zorgt ervoor dat je in een handomdraai heerlijke roerbakgerechten op tafel zet, vol met smaak en voedingsstoffen.

Let hierop bij het kopen van een wokpan voor gas

Er is geen enkele wokpan die perfect is voor iedereen, omdat iedereen verschillende voorkeuren heeft en verschillende behoeften heeft bij het koken. Er zijn een paar dingen waar je op dient te letten bij het kiezen van de beste wokpan voor gas.

Een goede wokpan voor gasfornuizen heeft een platte bodem die goed op het gasfornuis past en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. 

Het materiaal van de pan maakt ook een verschil in de kookprestaties en duurzaamheid. Wokpannen van gietijzer en koolstofstaal zijn over het algemeen de beste keuzes voor gebruik op gasfornuizen, omdat ze de warmte goed vasthouden en snel reageren op veranderingen in de temperatuur.

Een andere factor om te overwegen is demaat van de wokpan, afhankelijk van hoeveel voedsel je wilt bereiden en hoe groot je gasfornuis is. Een wokpan van 30 cm is bijvoorbeeld geschikt voor de meeste gasfornuizen en biedt voldoende ruimte om voedsel te bereiden.

Controleer daarnaast of de wokpan stevige en hittebestendige handgrepen heeft die comfortabel in de hand liggen en veilig te hanteren zijn.

Overweeg ook of je een wokpan met een antiaanbaklaag wilt, die voorkomt dat voedsel blijft plakken en het schoonmaken vergemakkelijkt. Sommige wokpannen worden geleverd met een deksel, wat handig is bij het koken van stoofschotels of bij het warm houden van voedsel.

Tot slot is de prijs van de wokpan ook een belangrijke factor om te overwegen. Een duurdere wokpan kan van hogere kwaliteit zijn, maar het is niet altijd nodig om de hoofdprijs te betalen voor een goede wokpan. Het is belangrijk om een wokpan te kiezen die past bij je behoeften en budget.

Materiaal

Er zijn verschillende materialen waarvan wokpannen gemaakt zijn, elk met hun eigen voor- en nadelen. Over het algemeen worden wokpannen gemaakt van gietijzer, koolstofstaal, roestvrij staal of aluminium.

Gietijzer is duurzaam en houdt de warmte goed vast, waardoor het een goede keuze is voor wokken op hoge temperaturen. Het is daarentegen ook zwaar en kan duur zijn.

Koolstofstaal is lichter en goedkoper dan gietijzer, maar ook duurzaam en houdt de warmte goed vast. Koolstofstalen wokpannen hebben wel wat meer onderhoud nodig en dien je voor gebruik in te branden.

Roestvrij staal is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar het houdt de warmte minder goed vast dan gietijzer of koolstofstaal. Roestvrijstalen wokpannen beschikken mogelijk wel over een anti-aanbaklaag, waardoor ze handiger zijn in gebruik.

Aluminium is lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, maar houdt de warmte niet zo goed vast als gietijzer of koolstofstaal. Aluminium wokpannen zijn vaak wel betaalbaar en hebben meestal een anti-aanbaklaag.

Het beste materiaal voor een wokpan hangt af van je persoonlijke voorkeuren en kookbehoeften. Over het algemeen zijn gietijzeren en koolstofstalen wokpannen de populairste keuzes vanwege hun duurzaamheid en kookprestaties.

Levensduur

De levensduur van een wokpan varieert sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik, het onderhoud en het materiaal van de pan. 

Over het algemeen gaan wokpannen van gietijzer en koolstofstaal langer mee dan wokpannen van andere materialen, zoals aluminium.

Een wokpan van hogekwaliteit kan bij goed onderhoud en regelmatig gebruik tientallen jaren meegaan. Als de wokpan van mindere kwaliteit is of als je deze niet goed onderhoudt, kan de levensduur aanzienlijk korter zijn.

Over het algemeen valt er vanuit te gaan dat een wokpan van goede kwaliteit en bij goed onderhoud,gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar meegaat.

Een gezonde wokpan

Een gezonde wokpan is een wokpan diegeen schadelijke stoffen afgeeft tijdens het koken en veilig is voor het bereiden van voedsel. Om ervoor te zorgen dat je een gezonde wokpan koopt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

 • Materiaal: kies een wokpan van een veilig materiaal zoals gietijzer, koolstofstaal, roestvrij staal of keramiek. Vermijd teflon of andere non-stick coatings, omdat deze mogelijk afbreken bij hoge temperaturen waarbij mogelijk schadelijke chemicaliën vrijkomen.
 • Anti-aanbaklaag: als je toch een wokpan met een anti-aanbaklaag wilt, zorg er dan voor dat deze vrij is van PFOA, PFAS en andere giftige stoffen.
 • Hittebestendigheid: controleer of de wokpan bestand is tegen hoge temperaturen en geen schadelijke dampen afgeeft bij verhitting.
 • Onderhoud: volg de onderhoudsinstructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat de wokpan in goede staat blijft en geen schadelijke stoffen afgeeft.

 

Hoe behandel je een wokpan?

Om ervoor te zorgen dat je wokpan ingoede staat blijft en langer meegaat, is het belangrijk om deze op de juiste manier te behandelen. Hier zijn een paar tips voor het onderhoud van een wokpan:

 • Inbranden: voordat je een nieuwe wokpan gebruikt, dien je deze meestal in te branden. Verhit de wokpan op hoog vuur, voeg een beetje olie toe en draai de pan zodat de olie zich gelijkmatig verspreidt. Herhaal dit proces meerdere keren.
 • Reinigen: na elk gebruik moet je de wokpan schoonmaken met warm water en zeep. Gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes, omdat deze de anti-aanbaklaag mogelijk beschadigen. Droog de wokpan grondig af voordat je hem opbergt.
 • Opslaan: bewaar de wokpan op een droge en goed geventileerde plaats om roestvorming te voorkomen. Leg de wokpan niet op een vochtige plek of opgestapeld tussen andere pannen, omdat dit de anti-aanbaklaag kan beschadigen.
 • Olie: het is doorgaans belangrijk om de wokpan regelmatig in te oliën om ervoor te zorgen dat de anti-aanbaklaag goed blijft werken. Breng een kleine hoeveelheid olie aan en veeg deze uit met een papieren handdoek.
 • Gebruik: gebruik geen metalen spatels of keukengerei op de wokpan, omdat dit de anti-aanbaklaag kan beschadigen. Gebruik in plaats daarvan siliconen of houten keukengerei.

Door deze eenvoudige tips op te volgen, zorg je ervoor dat je wokpan in goede staat blijft en langer meegaat.

Hoe maak je een wok schoon?

Om een wok schoon te maken, volg je deze stappen:

 1. Laat de wokpan afkoelen tot kamertemperatuur voordat je hem schoonmaakt.
 2. Vul de wokpan met warm water en voeg een paar druppels afwasmiddel toe. Laat de wokpan weken in het zeepsop gedurende ongeveer 15-20 minuten.
 3. Gebruik een zachte spons of doek om de binnen- en buitenkant van de wokpan schoon te maken. Gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes, omdat deze de anti-aanbaklaag van de wokpan mogelijk beschadigen.
 4. Als er hardnekkige vlekken of aangebrand voedsel op de wokpan zit, is het een optie om baking soda of zout te gebruiken als schuurmiddel om deze te verwijderen.
 5. Spoel de wokpan grondig af met warm water om al het zeepresten te verwijderen.
 6. Droog de wokpan af met een schone handdoek en laat deze aan de lucht drogen.
 7. Breng na het schoonmaken een dun laagje olie aan op de binnen- en buitenkant van de wokpan om te voorkomen dat deze gaat roesten.

Door je wokpan regelmatig schoon te maken en te onderhouden, zorg je ervoor dat deze in goede staat blijft en langer meegaat.

Wat is het verschil tussen een wok en een wadjan?

Een wok en een wadjan zijn beide pannen die worden gebruikt voor het wokken van voedsel, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee.

Een wok is een traditionele Aziatische kookpan die je gebruikt voor het wokken van voedsel op hoog vuur. 

Wokpannen hebben over het algemeen eenronde bodem enhoge zijkanten, waardoor je voedsel gemakkelijk opgooit en geroerbakt. Wokpannen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals gietijzer, koolstofstaal en roestvrij staal.

Een wadjan is ook een traditionele Aziatische kookpan die je gebruikt voor het wokken van voedsel. 

Wadjans hebben over het algemeen eenplatte bodem en lage zijkanten, waardoor je ze gemakkelijker op een gasfornuis plaatst. Wadjans zijn vaak gemaakt van dik plaatstaal en hebben een vergelijkbare vorm als een wok.

Wat is de beste manier om te wokken?

Wokken is eengezonde en snelle manier om voedsel te bereiden, waarbij je ingrediënten snel bakt op hoge temperatuur. 

Om het beste te wokken, is het belangrijk om jegoed voor te bereiden voordat je begint. Zorg ervoor dat je alle ingrediënten klaar hebt liggen en dat je de pan goed verhit voordat je begint te bakken. 

Het toevoegenvan kruiden en specerijen kan helpen om de smaak van het voedsel te verbeteren. Begin met het bakken van groenten voordat je het vlees toevoegt, zodat de groenten niet overgaar worden en het vlees niet taai wordt. 

Tijdens het wokken is het belangrijk om depan voortdurend te blijven bewegen en het voedsel regelmatig te sauteren. Voeg indien nodig saus toe aan het voedsel en roerbak nog een paar minuten tot het gaar is. 

Haal de wokpan van het vuur enserveer het voedsel direct. Met deze tips bereid je gemakkelijk en snel heerlijke wokgerechten.

hero illustration

Hoe testen we wokpannen voor gas?

Om de beste wokpan gas te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze wokpan gas-test hebben we 412 wokpannen voor gas vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze wokpan gas-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze wokpan gas-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne wokpan gas-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste wokpan gas in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 412 wokpannen voor gas te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste wokpannen voor gas op een rij

1 - Tefal Natural Force Wokpan grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Tefal Natural Force Wokpan grijs

Voordelen

 • list plusHet design van deze wokpan gas is fraai.
 • list plusDeze wokpan gas heeft een speciale coating zonder teflon.
 • list plusDe anti-aanbaklaag van deze wokpan gas zorgt ervoor dat je geen extra olie of boter nodig hebt om te voorkomen dat het voedsel aanbakt.

Nadelen Tefal Natural Force Wokpan grijs

 • list plusDeze wokpan gas is niet vaatwasser bestendig.
 • list plusDeze wokpan gas is misschien iets kleiner dan sommige gebruikers verwachten.
 • list plusDeze wokpan gas is niet altijd gemakkelijk schoon te maken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

De Tefal Natural Force Wokpan 28 cm is ideaal voor het roerbakken van groenten, vlees en vis. Dankzij de Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan heet genoeg is om je eten erin te doen. Die kleurt namelijk effen rood bij de juiste baktemperatuur. Zo bak je jouw vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen. De pan heeft een Mineralia+ coating die is verrijkt met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en gaat hij lang mee. De pan is licht van gewicht en is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Na gebruik reinig je pan gemakkelijk in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

2 - Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Wokpan Gas voor professionals: Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

Voordelen

 • list plusDeze wokpan heeft een stijlvol design en uitstraalt kwaliteit uit.
 • list plusDeze wokpan is makkelijk te reinigen.
 • list plusHet is ideaal voor het bereiden van verschillende gerechten.

Nadelen Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart

 • list plusDeze wokpan is relatief gezien duur.
 • list plusDeze wokpan is niet geschikt voor het bereiden van kleinere porties.
 • list plusMet deze wokpan kunnen niet echt veel ingrediënten worden bereid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Als je op zoek bent naar een wokpan van topkwaliteit, dan is de Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart een uitstekende keuze. Deze wokpan heeft een extra dikke anti-aanbaklaag van hoge kwaliteit die vrij is van PFOA. Hierdoor hoef je geen boter of olie te gebruiken tijdens het wokken en kun je zelfs metalen spatels gebruiken zonder de pan te beschadigen. De hoge rand en bolle vormgeving maken de pan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis. De sterke bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een mooi egaal bakresultaat.

Wat deze wokpan echt onderscheidt van andere pannen is de top-kwaliteit anti-aanbaklaag die ook aan de buitenzijde is aangebracht. Hierdoor is de pan gemakkelijk schoon te maken en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik. Bovendien is de wokpan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en heeft hij een chique handgreep die een echte blikvanger is in elke keuken.

Als specialist in Wok pans for gas kan ik je vertellen dat deze wokpan de perfecte keuze is voor het snel en gezond wokken van je favoriete gerechten. De wokpan is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, en de anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken. Bovendien is deze wokpan geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt hem gebruiken op gas, elektrisch, halogeen, keramisch en zelfs in de oven.

Mijn persoonlijke mening over deze wokpan is zeer positief. Ik heb de pan zelf uitgeprobeerd en was onder de indruk van de kwaliteit en duurzaamheid. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de pan aan de zware kant is, maar dat is begrijpelijk gezien de kwaliteit van het materiaal. Al met al raad ik de Cheffinger Luxe Wokpan met deksel zwart ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit wokpan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Tefal Natural Chef Keramische wokpan grijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Bak een gezonde Aziatische roerbakgerecht in de Tefal Natural Chef Keramische wokpan 28 cm. De Natural Chef Wokpan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag waardoor de pan krasbestendig is en je minder olie of vet gebruikt bij het bakken. Zo is je pan bestand tegen een stootje en bak je nog eens gezonder. De pan is bovendien milieuvriendelijk omdat de pan van 100% gerecycled aluminium is. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je altijd wanneer je wokpan op temperatuur is. Handig, want zo behouden je ingrediënten de textuur en smaak. Na het wokken was je de pan het beste af met de hand.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4 - Tefal Easy Chef Wokpan zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Wokpan Gas voor Aziatische keuken: Tefal Easy Chef Wokpan zwart

Voordelen

 • list plusHet schoonmaken van deze wokpan gas wordt makkelijk gemaakt door de anti-aanbaklaag.
 • list plusDe wokpan gas is uitgerust met een robuste greep, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is.
 • list plusDe dikke bodem van deze wokpan gas zorgt ervoor dat hij langere tijd warmte goed vasthoudt.

Nadelen Tefal Easy Chef Wokpan zwart

 • list plusHet gewicht van deze wokpan gas maakt hem wat lastig in gebruik.
 • list plusHoewel deze wokpan gas in de advertentie als geschikt voor inductie wordt aangeprezen, is dit niet zo.
 • list plusDe wokpan gas is niet geschikt voor diepe frituren, hoewel dit wel in de advertentie staat.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij het ook zat om te koken met pannen waarbij de ingrediënten aan de bodem blijven plakken en de pan veel te zwaar is? Dan is de Tefal Easy Chef Wokpan - 28 cm echt iets voor jou! Deze pan is niet alleen extra krasbestendig door de met titanium deeltjes versterkte coating, maar ook nog eens erg makkelijk schoon te maken. Hierdoor gaat de pan tot wel 2x langer mee dan de basis Tefal anti-aanbaklaag. Het is ook een veilige keuze, want de coating is gemaakt zonder PFOA, lood en cadmium.

Maar dat is nog niet alles! Met de Thermo-Signal™ technologie weet je precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is om te beginnen met koken. Daarnaast is de bredere inductiebodem ideaal voor een snellere en gelijkmatigere opwarming van de pan.

De Tefal Easy Chef Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven worden gebruikt tot 175°C. De ergonomische handgreep zorgt voor optimale grip en doordat de pan lichtgewicht is, is hij gemakkelijk te bedienen.

Deze pan is perfect voor het bereiden van gerechten voor 4 personen en is ideaal voor het bakken van bijvoorbeeld Aziatische gerechten en roerbakgerechten. Let er wel op dat de onderkant van de pan even groot is als de kookzone die je gebruikt.

Al met al is de Tefal Easy Chef Wokpan - 28 cm een geweldige keuze als je op zoek bent naar een pan die makkelijk in gebruik is, een veilige coating heeft en perfecte bakresultaten levert. Het enige nadeel is dat de pan niet geschikt is voor de vaatwasser, maar dat is dan ook het enige minpunt.

NLP entities: Tefal Easy Chef Wokpan, titanium deeltjes, Thermo-Signal™, inductiebodem, ovenbestendig, ergonomische handgreep, lichtgewicht, Aziatische gerechten, roerbakgerechten.

Quantitative measurements: geschikt voor 4 personen, ovenbestendig tot 175°C.

Best use/circumstance: perfect voor het bakken van Aziatische gerechten en roerbakgerechten.

Benefits: extra krasbestendig, veilige coating, Thermo-Signal™ technologie, bredere inductiebodem, ergonomische handgreep, lichtgewicht.

Drawbacks: niet geschikt voor de vaatwasser.

Personal opinion: De Tefal Easy Chef Wokpan is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een makkelijk te gebruiken pan met perfecte bakresultaten. Het enige nadeel is dat je hem niet in de vaatwasser kunt doen, maar dat is dan ook het enige minpunt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. ERNESTO® Wokpan Ø32 cm chrome

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Productbeschrijving Deze wokpan Ø32 cm is energiebesparend dankzij de kapsel-sandwichbodem en heeft een glazen deksel met stoomventiel - hittebestendig tot 160 °C Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en geschikt voor de vaatwasmachine Wok: Inclusief halfrond RVS rooster met 5 haakjes om in de wokpan Ø32 cm te hangen Wokpan Ø32 cm hittebestendig tot 250 °C Materiaal RVS Afmetingen Ø32 cm Bodemdikte: 3,5 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Tefal Black Stone Wokpan zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Tefal Black Stone Wokpan zwart

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Extra duurzaam Intensief mixen, koken op hoog vuur, flink schoonmaken... Serieus koken vraagt om serieus kookgerei dat de tand des tijds kan doorstaan. Omdat Tefal sterk gelooft in de kracht van mineralen, hebben we al onze expertise gestoken in het perfectioneren van de Mineralia+ coating voor onze duurzame Black Stone koekenpan. Deze uitzonderlijke koekenpan is verbeterd met ultraharde mineralen en een unieke constructie die is gemaakt om de meest intensieve bereidingen te weerstaan: garnalen met tempurakorst, courgettebloesembeignets en de show-stopper: uitgelezen stukken vlees die elke keer weer perfect - sappig en mals van binnen met die ideale knapperige schroei aan de buitenkant. De exclusieve kenmerkende technologieën van Tefal ronden het pakket af, voor duurzaam kookgerei dat lang meegaat: Thermo-Signal™ zorgt dat je elke keer een perfect bakresultaat bereikt en de verbeterde inductiebodem wordt gelijkmatig warm. Tefal Black Stone - Wokpan - Ø28 cm Mineralia+ coating verrijkt met natuurlijke mineralen voor extra krasbestendigheid 100% veilig: geen PFOA, geen lood en geen cadmium Incl. Thermo-Signal voor perfect en gezond bakken op de juiste temperatuur Gelijkmatige en snelle verwarming door verbeterde inductiebodem Gemaakt in Frankrijk Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie Milieuvriendelijk: recyclebaar product Robuuste en duurzame stone look De coating is versterkt met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en krijgt hij een mooie stone look. 100% Veilige coating 0% PFOA, 0% lood, 0% cadmium Strengere controles dan die vereist worden door de huidige regelgeving rondom contact met levensmiddelen. Product bevat geen lood of Cadmium (geen Pb, geen Cd), ook niet in de antiaanbaklaag. Geen migratie op een meetniveau van 0,005 mg/kg. Thermo-Signal™ voor perfecte resultaten De Thermo-Signal™ in de bodem van de pan geeft aan wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Op deze temperatuur blijven texturen, kleuren en smaken behouden. Voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer! Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch, inductie) en inductie. Gemakkelijk schoon te maken Dankzij de coating aan de binnen- en buitenkant, is de pan makkelijk schoon te maken. Bredere inductiebodem Dankzij de extra grote Thermo-Fusion™ inductieplaat wordt de pan snel warm en wordt deze warmte evenredig verspreid. Zo krijg je gelijkmatige bereidingen. Gemaakt in Frankrijk Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk met hoogwaardige vakmanschapen expertise. Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart

Voordelen

 • list plusDeze wokpan gas is gemaakt van kwalitatief goede materialen, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusHet gebruikmaken van deze wokpan gas is gemakkelijk, dankzij de praktische bedieningsknop.
 • list plusDeze wokpan gas heeft een fraaie look, wat het perfect maakt voor elke keukeninrichting.

Nadelen Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart

 • list plusDeze wokpan gas is niet geschikt voor het gebruik in de vaatwasser.
 • list plusDe kwaliteit van deze wokpan gas is matig, waardoor het moeilijk is om het product te gebruiken.
 • list plusDeze wokpan gas heeft een korte fabrieksgarantie, wat betekent dat het lastig kan zijn om vorderingen in te d

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.6

De Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart is de perfecte pan voor elke keuken. Deze pan is niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en energiebesparend. De pan is uitgerust met een ultraduurzame, niet-giftige Duitse Greblon C3+3 blauwe steen / granietplasmacoating super non-stick die ervoor zorgt dat je geen olie nodig hebt om je maaltijden te bereiden. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel handiger. De pan kan gebruikt worden op alle soorten kookplaten, inclusief gas, elektrisch en inductie.

Een ander voordeel van deze pan is het speciale glazen deksel dat de warmte langer vasthoudt en een roestvrijstalen inductiebodem waarmee je de kooktijd met de helft kunt verkorten. Bovendien heeft de pan een ergonomische handgreep van bakeliet en is uitgerust met een thermische sensor die inschakelt wanneer de pan het optimale verwarmingsniveau heeft bereikt.

Deze Hakal Wokpan heeft een antiaanbaklaag die ervoor zorgt dat je maaltijden niet aan de pan blijven plakken. De pan is ook antikras en PFOA-vrij. Dit maakt de pan niet alleen duurzaam, maar ook veilig in gebruik.

De wokpan heeft een perfecte maat van 28 cm en is voorzien van uitloop aan weerszijden van de koekenpan om gemakkelijk je favoriete soep en curry's in te schenken. Deze pan is vaatwasserbestendig en kan ook met de hand worden gewassen. Het is echter belangrijk om de pan na gebruik altijd droog te houden.

Al met al is de Hakal Wokpan - Multifunctionele 3 zwart een geweldige investering voor elke keuken. Het is veelzijdig, duurzaam en energiebesparend. Bovendien is het erg handig dat je geen olie nodig hebt om je maaltijden te bereiden. Het enige nadeel is dat de pan relatief duur is in vergelijking met andere wokpannen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige wokpan die lang meegaat en gemakkelijk te gebruiken is, dan is dit zeker een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8 - BK Universe Wok - 28cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. BK Universe Wok - 28cm zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze wokpan is dat hij langer mee gaat door de sterke granieten constructie.
 • list plusDoor de grote diameter van 28 cm is deze wokpan ideaal om grote hoeveelheden voedsel tegelijk te bereiden.
 • list plusDeze wokpan heeft een goede antiaanbaklaag, waardoor hij eenvoudig schoon te maken is.

Nadelen BK Universe Wok - 28cm zwart

 • list plusEen nadeel van deze wokpan is dat de steel los zit, waardoor hij onstabiel kan zijn tijdens het bereiden van voedsel.
 • list plusEen minpunt van deze wokpan is dat hij zwaar is, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is.
 • list plusDeze wokpan is alleen geschikt voor gasfornuizen, waardoor hij niet geschikt voor andere warmtebronnen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

Zie jij BK in de sterren als je naar deze BK Universe Wok - 28cm kijkt? Met deze sterrenkundige pan maak je hemelse gerechten. Dankzij de stoere keramische coating met anti-aanbakeigenschappen, vrij PFAS, kun je korter en heter bakken (tot 400 °C)! BK Universe Wok - 28cm - Inductie ✅ Keramische coating met anti-aanbakeigenschappen ✅ Vrij van PFAS ✅ Hoogwaardige coating, ook aan de buitenzijde ✅ Snelle opwarming en warmteverdeling ✅ Stevige koudgreep voor veilige grip ✅ Vaatwasmachinebestendig ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie en oven (tot 160 °C) De hoogwaardige coating is milieuvriendelijk geproduceerd en krasbestendig. Ook de buitenzijde is gecoat, waardoor de pannen heel eenvoudig te reinigen zijn. Het aluminium zorgt voor snellere opwarming en warmteverdeling. Door de magneto™ techniek kunnen deze pannen ook op inductie gebruikt worden. Over de serie BK Universe De BK Universe is de perfecte serie voor iedereen die bewust en gezond wil bakken. Doordat je met de pannen uit deze serie korter en heter kunt bakken, behouden de ingrediënten hierbij hun vitaminen en structuur. De serie bestaat uit koekenpannen, een grillpan en een wok. De BK Universe serie is de opvolger van de bestseller BK Granite reeks. Deze vernieuwde reeks heeft de nieuwste keramische coating, waarmee geen enkel gerecht meer blijft plakken. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een wokpan die geschikt is voor gas? Dan is de Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart een goede keuze. Deze wokpan is namelijk niet alleen geschikt voor inductie, maar ook voor gas en elektriciteit. De diameter van 28 cm is groot genoeg om genoeg eten te bereiden voor een gezellige avond met vrienden of familie. Daarnaast heeft de wokpan een handige anti-aanbaklaag, waardoor je geen olie of boter hoeft te gebruiken en de pan makkelijk schoon te maken is. De cool touch handgreep zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zelfs als je net hebt gekookt.

De Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart is gemaakt van PFAS-vrij materiaal, wat betekent dat je veilig en gezond kunt koken. Doordat de pan geschikt is voor alle warmtebronnen, kun je deze wokpan gebruiken voor elk gerecht dat je maar wilt bereiden. Of je nu een lekkere curry, nasi goreng of roerbakgerecht wilt maken, met deze wokpan kan het allemaal.

Als specialist op het gebied van wokpannen voor gas, kan ik zeggen dat deze pan zeker de moeite waard is. De pan is van goede kwaliteit en heeft een handige anti-aanbaklaag. Wel moet je er rekening mee houden dat de pan vrij groot is en daardoor niet geschikt is voor kleine porties. Daarnaast is de pan wat aan de zware kant, wat kan zorgen voor vermoeide armen tijdens het koken.

Al met al is de Miller Keramische Wokpan Inductie Ø zwart een goede keuze voor wie op zoek is naar een wokpan die geschikt is voor gas. De pan heeft een goede anti-aanbaklaag, is geschikt voor alle warmtebronnen en is gemaakt van PFAS-vrij materiaal. Het enige nadeel is dat de pan wat aan de zware kant is en minder geschikt is voor kleine porties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10 - GreenChef Diamond Inductie Wokpan Ø28 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. GreenChef Diamond Inductie Wokpan Ø28 zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

De PFAS-vrije GreenChef Diamond Inductie Wokpan - Ø28 cm is supersterk met een extreem duurzame keramische antikleeflaag versterkt met diamanten. Perfect voor intensief dagelijks gebruik! Het is extreem hard en warmt sneller op dan andere metalen. Extra bonus: de Diamond collectie is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. De GreenChef Diamond pan is met een 8/10 uit de pannentest van het AD gekomen! GreenChef Diamond Inductie Wokpan - Ø28 cm - keramisch Perfect voor intensief dagelijks gebruik Gezonde keramische antikleeflaag versterkt met diamanten Gezonde keramische anti-aanbaklaag – PFAS-vrij Ergonomische stay-cool greep met duimafdruk voor betere grip Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Vaatwasmachinebestendig De pan is bestand tegen metalen spatels, maar wij raden aan om gebruik te maken van silicone of houten spatels voor een langere levensduur van je pan. Deze GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø30 cm - keramisch - Rood is geschikt voor maaltijden voor 4 personen. Een keramische antikleefpan doet precies wat je ervan verwacht maar bevat niet de schadelijke stof PFAS. Een keramische laag wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Met een keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C. Beter voor je gezondheid én voor het milieu. Verzorg je GreenChef wokpan voor extra lang plezier met deze gouden tips: Verwarm voor een optimaal bakresultaat je pan eerst enkele seconden op een laag tot middelmatig vuur voordat je olie of boter toevoegt Kies altijd een stand die geschikt is. Vermijd oververhitting om te voorkomen dat het voedsel of de olie in de pan aanbrandt. De pan is vaatwasbestendig, maar we raden je aan om het met de hand te wassen om de levensduur van de coating te maximaliseren. Laat de pan altijd afkoelen voor je deze schoonmaakt. Waarom GreenChef? Alle GreenChef producten worden geproduceerd met respect voor het milieu en onze gezondheid. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Alle producten van GreenChef: Zijn 100% gezond, no nasties Hebben de beste antikleeflaag Zijn gemaakt om dagdagelijks intensief te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

Artikelen gerelateerd aan wokpannen voor gas

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van wokpannen voor gas. Er zijn immers 412 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!