Plek | Productnaam | Score | 1 | Score: 9.8 | 1 | Ocina – Gietijzeren pan zwart Ocina | 9.8 | 2 | Score: 9.8 | 2 | Koock Amsterdam® Skillet gietijzer zwart Koock Amsterdam | 9.8 | 3 | Score: 9.7 | 3 | Nuovva Gietijzer Skillet Braadpan set zwart Nuovva | 9.7 | 4 | Score: 9.6 | 4 | Kitchenz Gietijzeren Pan Skillet Koekenpan zwart Kitchenz | 9.6 | 5 | Score: 9.4 | 5 | Belluci Ø31cm Gietijzeren pan zwart Belluci | 9.4 | 6 | Score: 9.4 | 6 | Cast Iron Koekenpan Barbecue Pan zwart Cast Iron | 9.4 | 7 | Score: 9.3 | 7 | Nuovva Skillet Gietijzer Braadpan Koekenpan zwart Nuovva | 9.3 | 8 | Score: 9.2 | 8 | Petromax fp30-t, skillet, 28 cm, zwart Petromax | 9.2 | 9 | Score: 9.2 | 9 | Le Creuset Ronde skillet 26cm ocean Le Creuset | 9.2 | 10 | Score: 9.2 | 10 | Valhal Outdoor Skillet / Koekenpan, zwart Valhal Outdoor | 9.2 |
Ben jij een kookfanaat die graag in de natuur of in je achtertuin kookt om zo heerlijk te ontstressen van je drukken leven? Dan is de Gietijzeren pannenset van Ocina geschikt voor jou! Deze gietijzeren pannenset is zeer geschikt voor bakken, braden en sudderen. Ook hebben ze een optimale warmtegeleiding! De pannen zijn overal te gebruiken zoals op de barbecue, kampvuur, oven, inductie en het gasfornuis. De set van Ocina bevat 3 verschillende gietijzeren pannen oftewel skillet /hapjespan. Door de verschillende diameters van ø16cm, ø19.5cm en ø25cm is er voor ieder gerecht een geschikte pan. Doordat de pannen van gietijzer gemaakt zijn gaan deze jaren mee in vergelijking met een koekenpan. Want een koeken verliest zijn antiaanbaklaag wegens veel gebruik en het gebruik van de vaatwasser. De gietijzeren pannen zijn net als een koekenpan geschikt voor op de inductie of gasfornuis. Echter is het wel belangrijk dat de gietijzeren pan na gebruik met de hand afgewassen wordt zodat de antiaanbaklaag die ontstaat door te seasonen zo lang mogelijk zijn werking heeft. Waarom is inbranden zo belangrijk? - Voorkomt roest in de pan - Zorgt voor een antiaanbaklaag - Verlengt de levensduur van de pan Hoe brand ik mijn pannenset in? Maak de pan goed schoon met water en afwasmiddel. Zet het vervolgens in de oven of op de barbecue (160-200 graden) en verwarm de pan minimaal 30 minuten. Maak de pan hierna goed schoon met een doek of keukenpapier. Vet de gietijzeren pan daarna in met Crisco, geklaarde boter of rijstolie en haal het overtollige vet weg met een doek of keukenpapier. Plaats de pan terug in de oven of op de barbecue en verwarm deze voor 60 minuten. Laat deze daarna afkoelen en neem het overtollige vet weer weg. Wanneer de pan is afgekoeld, vet deze dan nog 1 keer in. Verwarm nogmaals voor 60 minuten in de oven of op de barbecue. Nu is de pan klaar voor gebruik. LET OP: gebruik geen zonnebloemolie voor het seasonen, daar gaat de pan van plakken. Na gebruik maak je de pannen gemakkelijk schoon met een sponsje, water en een paar druppels afwasmiddel. De gietijzeren pan is niet geschikt voor de vaatwasser. Roest op je gietijzeren pan? Het kan zijn dat er toch roest in de pan komt. Dit kan door verschillende redenen gebeuren. In de regen laten staan? Toch nat weg gezet? Per ongeluk zeep (en dus de beschermlaag) eraf gehaald? Belangrijk: Gooi de pan niet weg! De pan is namelijk eenvoudig weer op te lappen. Hoe erg verroest ook, de pan is op te lappen! Hoe verwijder je al het roest in de pan: gebruik een schuurspons of een prop aluminiumfolie. Of ben je liever lui dan moe? Laat dan cola het werk voor je doen. Cola haalt eenvoudig de roest weg in je pan. Als alle roest is verwijderd spoel je de pan schoon. Let op dat je de pan goed droog maakt. Season de pan nu opnieuw in zoals boven genoemd. Je wilt immers olie in de poriën hebben, geen water! De pan is nu weer als nieuw! Bestel vandaag nog de gietijzeren pannenset en start morgen al met het koken van je favorieten gerecht!
Zware kwaliteit (3,5 kg!) gietijzeren skillet of koekenpan met vlakke onderkant waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas en elektra. Uiteraard is deze skillet ook ideaal voor de bbq en open vuur! Deze robuuste pan van Koock Amsterdam® is van extra zware kwaliteit en met de vlakke onderkant is deze heel stabiel op iedere bbq en fornuis. Een gietijzeren pan gaat bij goed onderhoud een leven lang mee. Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen. De gietijzeren pannen van Koock worden na het polijsten behandeld met plantaardige olie. De gehele oppervlakte van de pan wordt behandeld met deze olie. Daarna wordt de pan in een grote oven met hoge temperatuur van 1500 ° C gezet om te bakken en een dun laagje te vormen om kortstondige roest te voorkomen en een eerste dunne anti-aanbaklaag aan te maken. Om de 'anti-aanbaklaag' te verbeteren kan je de pan zelf inbranden en hoe vaker je de pan gebruikt des te beter de laag zal worden. Daarna heb je nauwelijks onderhoud en zal je pan vrijwel alles perfect kunnen bakken. Er zitten instructies in de doos die uitleggen hoe je de pan het beste kan behandelen om bijvoorbeeld een natuurlijk anti-aanbaklaagje te creëren. Zware kwaliteit Vlakke bodem waardoor zeer stabiel Voorbewerkt gietijzer Instructies voor gebruik en onderhoud Met deze robuuste gietijzeren pan van Koock Amsterdam serveer je in een mum van tijd de heerlijkste gerechten van de bbq, kampvuur of thuis uit de keuken. Er zijn losse deksels te koop voor de 30cm skillet. Zoek aub op: 'Koock Amsterdam deksel'.
Nuovva Zware kwaliteit gietijzeren skillet of koekenpan met vlakke onderkant waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas en elektra. Uiteraard is deze skillet ook ideaal voor de bbq en open vuur! Deze robuuste pan van Nuovva ® is van extra zware kwaliteit en met de vlakke onderkant is deze heel stabiel op iedere bbq en fornuis. Een gietijzeren pan gaat bij goed onderhoud een leven lang mee. Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen. De gietijzeren pannen van Nuovva worden na het polijsten behandeld met plantaardige olie. De gehele oppervlakte van de pan wordt behandeld met deze olie. Daarna wordt de pan in een grote oven met hoge temperatuur van 1500 ° C gezet om te bakken en een dun laagje te vormen om kortstondige roest te voorkomen en een eerste dunne anti-aanbaklaag aan te maken. Om de 'anti-aanbaklaag' te verbeteren kan je de pan zelf inbranden en hoe vaker je de pan gebruikt des te beter de laag zal worden. Daarna heb je nauwelijks onderhoud en zal je pan vrijwel alles perfect kunnen bakken. Er zitten instructies in de doos die uitleggen hoe je de pan het beste kan behandelen om bijvoorbeeld een natuurlijk anti-aanbaklaagje te creëren. Zware kwaliteit Vlakke bodem waardoor zeer stabiel Voorbewerkt gietijzer Instructies voor gebruik en onderhoud Met deze robuuste gietijzeren pan van Nuovva serveer je in een mum van tijd de heerlijkste gerechten van de bbq, kampvuur of thuis uit de keuken.
Elke gepassioneerde chef die zijn of haar gerechten én gezondheid serieus neemt, weet dat een skillet pan van gietijzer de juiste weg is. Deze kwalitatief hoogwaardige koekenpan van Kitchenz is voorbehandeld met een speciale olie. Hierdoor kun je vaarwel zeggen tegen anti-aanbaklagen, die onbewust jouw gezondheid tot last zijn. Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Gietijzer is het perfecte materiaal dat de warmte gelijkmatig verdeelt, waardoor jij straks jouw vrienden en familie omver blaast met de meest smaakvolle gerechten. Waarom de Kitchenz Skilletpan? - Een goede keuze voor jouw gezondheid - Jouw gerechten naar een hoger niveau - Een pan voor het leven - Geschikt voor alle warmtebronnen, van oven tot inductie Wat is een Skillet? Een skillet pan is een gietijzeren koekenpan die is voorzien van een kort handvat en twee schenktuiten. Dit soort pannen zijn erg geschikt voor het koken op een open vuur. Gietijzer heeft namelijk de mooie eigenschap dat het de warmte gelijkmatig verdeelt. Hierdoor kun je jouw vlees perfect, gelijkmatig garen. Een pan voor je leven Zorg goed voor jouw pan, dan zorgt deze pan goed voor jou. Na het bereiden van een nieuw culinair hoogstandje maak je de pan schoon met enkel heet water en een borstel. Gebruik vooral géén afwasmiddel. Smeer hem daarna in met plantaardige olie, en je hebt voor tientallen jaren plezier van dit gereedschap. Specificaties Materiaal: Gietijzer Diameter: 30.5 cm Gewicht: 4 kilogram Hoe houd je de Kitchenz Gietijzeren Skillet in topconditie? Regelmatig oliën Enkel met de hand af te wassen en de reinigen Geen overnatig water gebruiken bij schoonmaken Bestel deze geweldige Kitchenz gietijzeren skillet nu en begin met het maken de meest geweldige gerechten met deze levensbestendige pan!
Als kookfanaat heb jij het beste materiaal nodig om jouw familie, vrienden of jezelf van het beste eten te voorzien. Met de Skillet gietijzeren koekenpan van Belluci hoef jij niet verder te zoeken! Onze pan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen waaronder bbq en inductie. Daarnaast is de gietijzeren koekenpan gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Het voordeel hiervan is dat deze geen anti-aanbaklaag heeft en dus geen schadelijke chemicaliën bevat die je gezondheid aantasten. De emaille laag in onze pan zorgt ervoor dat je eten niet aanbakt. Perfect voor jouw kookkunsten dus! Voordelen Skillet Gietijzeren Pan Geschikt voor alle warmtebronnen Gaat bij goed onderhoud een leven mee Verlaagt je energierekening Koken zonder schadelijke chemicaliën Heerlijke veelzijdige gerechten maken Maak met de tijd een natuurlijke anti-aanbaklaag Licht geëmailleerde binnenkant Makkelijk schoon te maken Veelzijdige koekenpan Als topchef hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen wat voor geweldige gerechten je allemaal met deze koekenpan kunt maken. Echter voor een beginner kun je je fantasie waar maken door onder andere brood, pizza, cake of taart te maken. Onze pan houdt namelijk warmte vast zodat het eten gelijkmatig bakt en bruin wordt. Daarnaast komt onze pan met een extra functie daar deze ook geschikt is voor de oven. Braadpan met constante lage temperatuur Doordat je met onze gietijzeren pan een constante temperatuur kunt aanhouden om mee te bakken, zorgt dat voor een energiebesparende factor. Naast genieten van overheerlijke gerechten, kun je dus ook genieten van een lagere energierekening. Legendarische duurzaamheid Wij begrijpen als geen ander dat jij niet constant je materiaal wilt verwisselen wanneer je iets goeds hebt. Daarom gaat onze gietijzeren pan een leven lang mee wanneer je deze goed onderhoudt en maakt hij met de tijd zelf een natuurlijke anti-aanbaklaag aan. Jouw tevredenheid is belangrijk Wij vinden onze kwaliteit en service erg belangrijk en bieden daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden, of heb je vragen over het product? Neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn! LET OP: Wanneer u de gietijzeren pan wilt verplaatsen, mag u deze nooit schuivend verplaatsen. Deze moet altijd tillend verplaatst worden. Door schuiven kunnen krassen ontstaan op de pan(nen), uw kookplaat of keukenblad. Wees daarom extra voorzichtig en til de pan altijd. Gebruik de Belluci inductie beschermers en pannenbeschermers om uw keuken te beschermen. Belluci staat voor kwaliteit, gezondheid en passie voor koken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen zijn of haar passie voor koken moet kunnen uitoefenen. Daarom doneren we bij iedere review een bedrag van 2 euro aan de voedelbank. Zodat we een bijdrage kunnen leveren aan eenieder die gebruik maakt van de voedselbank en zo toch de mogelijkheid heeft lekkere gerechten te serveren voor familie en vrienden. Bestel vandaag nog onze gietijzeren pan zodat jij snel de beste maaltijden kunt creëren voor jouw vrienden of familie!
Deze prachtige Cast Iron koekenpan is gemaakt van kwalitatief gietijzer. Ontdek onze Cast Iron gietijzeren koekenpan. Gietijzer zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -spreiding. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en bruining van de inhoud. Ideaal voor het bereiden van diverse ovengerechten. Eenvoudig te onderhouden Reinig de koekenpan bij voorkeur met heet water en een borstel. Droog deze na reiniging direct af. Gebruik je afwasmiddel? Wrijf de pan dan na gebruik in met plantaardige olie. Zo houd je het gietijzer in goede conditie. Eigenschappen: Merk: Cast Iron Inhoud verpakking: 1x Cast Iron Koekenpan 20cm Materiaal: Hoogwaardig Gietijzer Kleur: Zwart Afmetingen Koekenpan: Diameter 20cm x 20cm De Cast Iron Gietijzeren ovenschaal zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -spreiding. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en bruining van de inhoud. Ideaal voor het bereiden van diverse ovengerechten. Reinig de ovenschaal bij voorkeur met heet water en een borstel. Droog deze na reiniging direct af. Gebruikt u afwasmiddel, wrijf de pan dan na gebruik in met plantaardige olie. Zo houdt u het ijzer in goede conditie. N.b.: Door de aard van het fabricageproces is het normaal dat de pan kleine onvolkomenheden in het oppervlak lijkt te hebben. Deze plekken ontstaan tijdens het pre-seasoning proces in de fabriek en hebben geen gevolg voor het gebruik van de ovenschaal. Cast Iron Cast Iron staat garant voor een hoge kwalitatief gietijzer. Mooi, zwaar, stevig, precies wat je wilt voor een pan. De pannen van Cast Iron kunnen op elke warmtebron en gaan lang mee! De ideale pan, maar dan betaalbaar. Cast Iron - Koekenpan - Barbecue Pan - BBQ - Gietijzer - 20x20cm - Zwart - Barbecue - Zomer -
Nuovva Skillet Gietijzer Braadpan Zware kwaliteit gietijzeren skillet of koekenpan met vlakke onderkant waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas en elektra. Uiteraard is deze skillet ook ideaal voor de bbq en open vuur! Deze robuuste pan van Nuovva ® is van extra zware kwaliteit en met de vlakke onderkant is deze heel stabiel op iedere bbq en fornuis. Een gietijzeren pan gaat bij goed onderhoud een leven lang mee. Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen. De gietijzeren pannen van Nuovva worden na het polijsten behandeld met plantaardige olie. De gehele oppervlakte van de pan wordt behandeld met deze olie. Daarna wordt de pan in een grote oven met hoge temperatuur van 1500 ° C gezet om te bakken en een dun laagje te vormen om kortstondige roest te voorkomen en een eerste dunne anti-aanbaklaag aan te maken. Om de 'anti-aanbaklaag' te verbeteren kan je de pan zelf inbranden en hoe vaker je de pan gebruikt des te beter de laag zal worden. Daarna heb je nauwelijks onderhoud en zal je pan vrijwel alles perfect kunnen bakken. Er zitten instructies in de doos die uitleggen hoe je de pan het beste kan behandelen om bijvoorbeeld een natuurlijk anti-aanbaklaagje te creëren. Zware kwaliteit Vlakke bodem waardoor zeer stabiel Voorbewerkt gietijzer Instructies voor gebruik en onderhoud Met deze robuuste gietijzeren pan van Nuovva serveer je in een mum van tijd de heerlijkste gerechten van de bbq, kampvuur of thuis uit de keuken.
De Petromax gietijzeren vuurschalen met hun uitstekende warmteopslag horen thuis in elke keuken. Of het nu is om buiten bij een open vuur te koken of thuis op het fornuis, iedereen heeft een gietijzeren braadpan nodig. De braadpannen met de klassieke pansteel zijn er in verschillende maten. Bovendien werken de Petromax vuurkoekenpannen op alle soorten fornuizen (inductie/gas/glas-keramisch). Inhoud max.: 2,5 l Diameter bovenrand: 11,8 in (30 cm) Diameter onderkant (ca.): 9,8 in (25 cm) Lengte pan inclusief steel: 50 cm Hoogte: 6,7 cm (2,6 in) Gewicht: 3,4 kg Materiaal: gietijzer
Zowel chef-koks als thuiskoks zweren bij onze karakteristieke skillet. Zijn matzwart geëmailleerde binnenkant brengt karamelliseren naar heerlijke ongekende hoogten. Deze keukenheld kan worden gebruikt op de kookplaat, onder de grill of in de oven, waardoor het een veelzijdig product is om mee te braden en bruin en krokant te bakken.
Voorbehandeld met een natuurlijke olie Twee handvatten én twee schenktuiten Volledig gemaakt van gietijzer Wat is een skillet? De VH25H van Valhal Outdoor is een skillet, maar wat is een skillet? Een skillet is een koekenpan geheel gemaakt van gietijzer. Hij heeft of twee handvatten of een handvat en een steel. Voordelen van een skillet Doordat een skillet volledig gemaakt is van gietijzer, kan je deze erg hoog verhitten en houdt hij hitte goed vast. Een skillet heeft geen antiaanbaklaag en hierdoor kunnen dan ook geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Het is ook niet zonder reden dat veel professionele koks kiezen voor zo’n gietijzeren koekenpan. Gietijzer is ook nog eens geschikt voor elke warmtebron en hierdoor kan je deze pan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. De VH25H De VH25H heeft een diameter van 25cm. Hij heeft twee handvatten en is hierdoor compacter dan een skillet met een steel. Wanneer je de VH25H op je barbecue gebruikt of in je oven hou je dus meer ruimte over op je rooster voor andere dingen. En dankzij de handige schenktuiten kan je sauzen of kookvocht gemakkelijk uitschenken. Een pan voor het leven Gietijzer wordt steeds mooier en beter door gebruik. Wanneer je je gietijzeren skillet goed gebruikt en verzorgt, heb je een pan voor het leven. Je kan gietijzeren pannen namelijk telkens opnieuw inbranden en dan is je pan weer als nieuw. Alle gietijzeren items van Valhal Outdoor zijn al eens ingebrand in de fabriek met een natuurlijke olie. Als je wil kan je dus direct aan de slag met je nieuwe skillet. Voor de beste bakresultaten raden wij echter aan het gietijzer zelf nog een (paar) keer in te branden. Tip! De VH.WAX is speciaal ontworpen voor het verzorgen en inbranden van gietijzer.
Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gietijzeren koekenpannen. Er zijn immers 232 verschillende aan te schaffen...
Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste