Bestenu

Wat is de beste knoflookpers van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede knoflookpers is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste knoflookpers van 2023? Na het testen van 527 knoflookpersen kwam de Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver als beste getest uit onze knoflookpers-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de knoflookpersen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 knoflookpersen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige knoflookpers-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste knoflookpersen

1Score: 9.9
Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver
Beste Knoflookpers voor professioneel gebruik
Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver
Beste Knoflookpers voor thuisgebruik
IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal
Beste Knoflookpers voor fijnproevers
Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome
KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
OXO Good Grips Knoflookpers zwart
OXO Good Grips Knoflookpers zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Cuisinly® Knoflookpers RVS gemberpers zwart
Cuisinly® Knoflookpers RVS gemberpers zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
HGMD® Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers Garlic
Beste Knoflookpers voor mensen met artritis
HGMD® Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers Garlic
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers wit | transparant
Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers wit | transparant
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart
Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart
Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart
Triple J
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Knoflookpers Koopgids

Bij het koken is een knoflookpers een erg handig apparaatje: je hoeft de knoflook niet met de hand te snijden, want de knoflookpers doet al het werk voor je. Alles wat je over de beste knoflookpers moet weten, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten knoflookpersen zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende knoflookpersen op de markt. Je kunt ze het beste onderscheiden op mechanisme, oftewel de manier waarop de knoflook fijn wordt gemaakt.

Ten eerste is er de klassieke handpers. Dit type knoflookpers komt het meest voor en herken je aan de twee handvaten die je samentrekt. Door de handvaten samen te trekken, duw je de knoflookteen door de kleine gaatjes heen en komt het er aan de andere kant weer uit als geperste knoflook.

Een heel andere manier om knoflook fijn te snijden is de knoflookpers in de vorm van een wieg. Deze keukentool lijkt op een fijn raspblad met een bolling. Je legt dan de teen knoflook op een snijplank en duwt de rasp in een wiegende beweging tegen de knoflook aan naar beneden, totdat de knoflook geperst is.

Er zijn ook knoflookpersen die met een tandjesmechanisme werken. De knoflookpers bestaat dan meestal uit twee cilindervormige, dunne bakjes met tandjes aan de binnenkant. De bakjes sluiten precies op elkaar aan en als je ze tegen elkaar aanduwt en in tegenovergestelde richting draait, vermalen de tandjes de teen knoflook.

De makkelijkste optie is waarschijnlijk de elektrische knoflookpers. Dit kun je zien als een soort mini-groentesnijder. Je doet de knoflook in het apparaatje, drukt op de knop en de knoflook komt er gesneden weer uit.

Wat kun je allemaal met een knoflookpers?

Voorop staat dat je met een knoflookpers knoflook kunt vermalen. Daarnaast worden knoflookpersen ook wel eens gebruikt om andere kleine stukken van voedselwaren kleiner te snijden, zoals gember.

Wat je nog meer met een knoflookpers kunt vermalen is afhankelijk van het mechanisme. De knoflookpers die uit twee bakjes met tanden bestaat, gebruik je bijvoorbeeld ook om bladeren van kruiden en noten te vermalen. De knoflooksnijder in de vorm van een rasp met bolling kun je in principe ook als zeer fijne rasp gebruiken.

Je kunt uiteindelijk het meeste met een elektrische knoflookpers. Dat is in principe een kleine variant van een groentesnijder. Een klein uitje of stuk paprika, maar ook kruiden en noten snijd je allemaal met een elektrische knoflookpers fijn.

Heeft het materiaal van een knoflookpers invloed op de smaak?

Er zijn dus allerlei soorten knoflookpersen die vaak ook van verschillende materialen worden gemaakt. Omdat het materiaal sterk in contact komt met de knoflook, denk je misschien dat dit de smaak kan beïnvloeden. Cola uit een blikje lijkt zo soms anders te smaken dan hetzelfde drankje uit een glazen flesje.

Het materiaal waarvan de knoflookpers gemaakt is, verandert de smaak van de knoflook niet. Daarvoor staat de knoflook niet lang genoeg in aanraking met het materiaal. Het kan door intensief contact wel resulteren in een minder scherpe smaak. De scherpte van de knoflook blijft dan een beetje aan het materiaal kleven.

De smaakverschillen zijn uiteindelijk niet erg groot en het verschil wordt grotendeels alleen door professionals zoals koks opgemerkt.

Hoelang gaat een knoflookpers mee?

De meeste knoflookpersen komen met een garantieperiode van 2 jaar, maar er zijn ook uitzondering waarbij er wel 5 jaar garantie op de knoflookpers zit. Hoelang een knoflookpers precies meegaat, verschilt dus per merk, materiaal en onderhoud

Van alle materialen gaan roestvrijstalen knoflookpersen gemiddeld het langste mee. Maak de knoflookpers goed schoon, het liefst direct na gebruikt. Zo blijft niet alleen de smaak van de knoflook beter, maar heb je ook langer plezier van de knoflookpers.

Kan een knoflookpers in de vaatwasser?

Sommige knoflookpersen kunnen in de vaatwasser, maar dit geldt niet voor alle soorten. Of een knoflookpers vaatmachinebestendig is, hangt af van het merk en het materiaal. Op de verpakking vind je gebruiksinformatie terug en kun je dus ook lezen of de knoflookpers vaatwasmachinebestendig is.

Alleen in het geval van de elektrische knoflookpers is het direct duidelijkheid: het basis onderdeel (waar het snoer begint en de elektronische basis zit) mag nooit in de vaatwasser. Dit geldt overigens voor alle elektrische apparaten.

hero illustration

Hoe testen we knoflookpersen?

Om de beste knoflookpers te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze knoflookpers-test hebben we 527 knoflookpersen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze knoflookpers-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze knoflookpers-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen knoflookpers-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte knoflookpers in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 527 knoflookpersen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste knoflookpersen in een handige lijst

1 - Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Knoflookpers voor professioneel gebruik: Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver

Voordelen

 • list plusHet design van deze knoflookpers is fraai en stijlvol.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik en makkelijk te reinigen.
 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding van de knoflookpers is goed.

Nadelen Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver

 • list plusHet is moeilijk om de knoflookpers te gebruiken.
 • list plusHet is niet bestand tegen de vaatwasser.
 • list plusEr zijn geen andere kleuren beschikbaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een knoflookpers die niet alleen handig maar ook stijlvol is? Dan is de Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver de perfecte keuze voor jou! Het vernieuwde en moderne design zorgt ervoor dat je met gemak knoflook kunt persen, zonder dat er knoflook verloren gaat. Het roestvrijstalen materiaal is niet alleen duurzaam, maar draagt ook bij aan het luxe uiterlijk.

Wat deze knoflookpers echter echt onderscheidt, is de mogelijkheid om knoflook niet alleen te persen, maar ook micro te snijden. Dit zorgt ervoor dat de oliën en aroma's van de knoflook behouden blijven, waardoor je gerechten een extra smaakvolle boost krijgen. Bovendien is er bij het gebruik van deze pers weinig drukkracht nodig, wat het proces nog gemakkelijker maakt.

De bijgeleverde siliconen peller en borstel maken deze knoflookpers helemaal compleet. Met de siliconen peller verwijder je gemakkelijk de velletjes van de knoflooktenen en met de borstel verwijder je de overgebleven knoflook uit de gaatjes. Daarnaast is deze knoflookpers vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken nog eenvoudiger maakt.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat deze knoflookpers echt een aanwinst is voor in de keuken. Het gemak waarmee je knoflook kunt persen en snijden, gecombineerd met het stijlvolle design en de handige accessoires, maken deze pers een must-have voor elke keukenprins(es). Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de gaatjes soms wat lastig schoon te maken zijn, maar dit valt in het niet bij alle voordelen die deze knoflookpers te bieden heeft.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Knoflookpers voor thuisgebruik: IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een knoflookpers die niet snel kapot gaat en ook nog eens roestbestendig is? Dan is de IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver echt iets voor jou! Deze knoflookpers is gemaakt van een sterke en duurzame eersteklas zinklegering, wat betekent dat je hem jarenlang kunt gebruiken zonder dat hij breekt of buigt.

De antisliphandgrepen maken deze knoflookpers niet alleen geschikt voor verschillende handmaten, maar zorgen er ook voor dat je hem comfortabel kunt gebruiken. Bovendien is deze knoflookpers klein genoeg om in je lade te worden bewaard met je andere keukengerei.

Wat deze knoflookpers echt uniek maakt, is het feit dat je er één tot twee knoflookteentjes tegelijk mee kunt persen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je knoflook veel fijner wordt, bijna als een pasta. Je kunt de knoflook rechtstreeks in je mengkom persen of pletten voor wanneer je knoflookbrood of andere knoflookrecepten maakt.

Een ander groot voordeel van deze knoflookpers is dat hij eenvoudig te reinigen is. Je kunt hem gewoon onder stromend water afspoelen of in de vaatwasser doen.

Al met al is de IGOODS Knoflookpers Ergonomische Handgreep RVS zilver een geweldige aanvulling op elke keuken. Het bespaart tijd en energie, en zorgt ervoor dat je knoflook veel fijner wordt dan bij andere knoflookpersen. Bovendien is hij gemakkelijk te reinigen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze knoflookpers echt een geweldige aankoop is voor iedereen die van koken houdt en graag knoflook gebruikt in hun gerechten. Er zijn geen echte nadelen aan deze knoflookpers, behalve misschien dat hij niet geschikt is voor het persen van grote hoeveelheden knoflook tegelijk. Maar als je gewoon af en toe een teentje knoflook nodig hebt, dan is dit de perfecte knoflookpers voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Knoflookpers voor fijnproevers: Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Als je dol bent op knoflook, dan is de Kitchenz Knoflookpers een must-have in je keuken. Deze knoflookpers zorgt voor een optimaal smaakbehoud van je knoflook en heeft een fraai en slim ontwerp waarmee je knoflook in een handomdraai perst. Wat deze knoflookpers zo bijzonder maakt, is het gebruik van roestvrijstaal. Hierdoor is de pers niet alleen vaatwasserbestendig, maar ook erg duurzaam.

Met een breedte van 4 cm en een hoogte van 17 cm is de Kitchenz Knoflookpers een handig formaat om op te bergen in je keuken. Naast de praktische voordelen, is het design ook nog eens erg fraai en past het perfect in een moderne keuken.

Als je graag kookt en vaak met knoflook werkt, dan is deze knoflookpers een absolute aanrader. Het persen van knoflook gaat niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt om te genieten van je gerecht. Bovendien is knoflook een gezonde toevoeging aan je maaltijden en kan het zelfs helpen bij het verlagen van je bloeddruk.

Hoewel deze knoflookpers van hoge kwaliteit is, kan het persen van knoflook soms nog steeds wat lastig zijn. Het kan lastig zijn om alle knoflook uit de pers te krijgen en de schoonmaak kan soms ook wat tijd kosten. Maar dit zijn kleine nadelen in vergelijking met de voordelen die deze knoflookpers biedt.

Kortom, als je op zoek bent naar een knoflookpers van hoge kwaliteit die ook nog eens mooi in je keuken past, dan is de Kitchenz Knoflookpers een uitstekende keuze. Het persen van knoflook wordt eenvoudiger en je kunt optimaal genieten van de smaak van je gerecht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome

Voordelen

 • list plusDe KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome is fraai ontworpen.
 • list plusEen voordeel van deze knoflookpers is dat het gemakkelijk in gebruik is.
 • list plusDeze knoflookpers is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Nadelen KitchenLove Knoflookpers Gemberpers Vaatwasser Bestendig chrome

 • list plusDeze knoflookpers is lastig te reinigen.
 • list plusDeze knoflookpers is groter dan andere knoflookpersen.
 • list plusDeze knoflookpers heeft geen aanvullende functies.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

De KitchenLove Knoflookpers en Gemberpers is een handig en stijlvol ontworpen keukenhulpje dat jouw voorbereidingsproces een stuk makkelijker maakt. Met zijn grote reservoir kun je tot wel drie teentjes knoflook tegelijk persen, waardoor je tijd bespaart en zonder moeite meer ingrediënten kunt snijden. Bovendien is deze knoflookpers 100% vaatwasserbestendig, waardoor je hem na gebruik gemakkelijk kunt schoonmaken. Het ontwerp van deze knoflookpers is ook nog eens stijlvol en een ware toevoeging aan iedere keuken.

Wat deze knoflookpers zo speciaal maakt, is het feit dat je de schil van de knoflookteentjes kunt laten zitten en toch gemakkelijk kunt persen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het voorkomt ook dat je handen plakkerig worden. Daarnaast is deze knoflookpers ergonomisch ontworpen, waardoor je hem gemakkelijk kunt vasthouden en gebruiken zonder dat het veel kracht kost.

Wat betreft de afmetingen, is deze knoflookpers 17 cm hoog, 5 cm breed en 3.80 cm lang. Het materiaal waarvan deze knoflookpers is gemaakt, is chroom. En met een fabrieksgarantie van 6 maanden, kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Als je op zoek bent naar een handige, stijlvolle en efficiënte knoflookpers, dan is de KitchenLove Knoflookpers en Gemberpers zeker de moeite waard om te proberen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je maximaal drie teentjes knoflook tegelijk kunt persen. Maar dat is voor de meeste gerechten ruim voldoende. Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan deze knoflookpers aan iedereen aanbevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - OXO Good Grips Knoflookpers zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. OXO Good Grips Knoflookpers zwart

Voordelen

 • list plusDe OXO Good Grips Knoflookpers zwart is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDe knoflookpers heeft een praktisch ontwerp, waardoor je makkelijk knoflook kunt persen.
 • list plusDe knoflookpers is eenvoudig schoon te maken.

Nadelen OXO Good Grips Knoflookpers zwart

 • list plusHet nadeel van deze knoflookpers is dat de knoflook niet fijn genoeg geprest wordt.
 • list plusDe knoflookpers is relatief zwaar, waardoor hij lastig te verplaatsen is.
 • list plusDe knoflookpers kan knoeien met knoflook, waardoor je de helft verliest.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Als je van koken houdt, dan weet je hoe belangrijk het is om verse knoflook te gebruiken. Met de OXO Good Grips Knoflookpers wordt het persen van knoflook een fluitje van een cent. De knoflookpers is gemaakt van stevig gegoten zink en heeft een ruim knoflookreservoir. Met een simpele kneep plet je de knoflook en voeg je deze eenvoudig toe aan je gerecht. Wat deze knoflookpers van OXO Good Grips zo handig maakt, is het ingebouwde schoonmaaksysteem. Met een simpele klik zijn de hendels open te zwaaien, en kan de resterende knoflookresten eenvoudig worden verwijderd. De ergonomisch gevormde handvaten zijn gemaakt van zacht materiaal en zorgen voor comfortabel knijpen zonder te veel druk te hoeven uitoefenen.

Wat deze knoflookpers apart maakt van andere persen is het ingebouwde schoonmaaksysteem. Dit maakt het schoonmaken van de pers een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat er geen knoflookresten achterblijven. De knoflookpers is ook vaatwasserbestendig, wat het nog makkelijker maakt om schoon te maken.

De OXO Good Grips Knoflookpers heeft een gewicht van 368 gram en is 16.7 cm hoog, 5.7 cm breed en 43 cm lang. Dit maakt het een compacte en makkelijk op te bergen pers.

De beste gebruikssituatie voor deze knoflookpers is bij het koken van gerechten waar knoflook een belangrijk ingrediënt is. Denk aan pastasauzen, stoofschotels en marinades.

De voordelen van deze knoflookpers zijn duidelijk: het persen van knoflook wordt makkelijker en het schoonmaken van de pers is een fluitje van een cent. Het enige nadeel is dat het knoflookreservoir niet erg groot is. Als je grote hoeveelheden knoflook wilt persen, moet je dit meerdere keren doen.

Al met al is de OXO Good Grips Knoflookpers een fantastisch product voor elke keukenliefhebber. Het is makkelijk in gebruik en schoon te maken, en het ingebouwde schoonmaaksysteem maakt het schoonmaken nog makkelijker. Als je op zoek bent naar een goede knoflookpers, dan is dit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Cuisinly® Knoflookpers RVS gemberpers zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Cuisinly® Knoflookpers RVS gemberpers zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Als je vaak in de keuken staat dan weet je dat knoflook bijna elk gerecht beter maakt! Als je tijd wil besparen en elke keer perfecte stukjes look in je eten wilt verwerken dan is deze Cuisinly knoflookpers exact wat je nodig hebt! Een knoflookpers is een handig keukenhulpje dat je vaker zult gebruiken dan je zou denken. Met de micro slice techniek wordt de knoflook in hele kleine stukjes gesneden zodat de aroma's en oliën optimaal behouden blijven. Je verspilt ook geen enkel stukje knoflook zoals met een mes vaak het geval is. Tijd & moeite besparen Deze Cuisinly knoflookpers is ontworpen om razendsnel jouw knoflook in perfecte stukjes te snijden. Zo geef je zonder moeite een extra vleugje smaak aan je gerechten. De knoflookpers is een ideaal cadeau voor de echte keukenprins- en prinsessen die je kent. Door de speciaal ontworpen gaatjes (micro slice techniek) van de pers wordt de knoflook niet echt geperst, maar in heel kleine stukjes gesneden. In enkele seconden heb je zo stukjes look die perfect zijn in een gerecht zoals pastasaus, risotto of scampi's in de look. Gemakkelijk te gebruiken Knoflook is hartstikke gezond. Het zit vol antioxidanten, voorkomt hart- en vaatziekten en is goed voor je suikerspiegel. Hoe meer hoe beter! Daarom is de knoflookpers ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te gebruiken. Zo is er nooit een excuus om geen supergezonde look toe te voegen aan je gerechten! Vervolgens kun je de knoflookpers uit roestvrij staal ook eenvoudig in minder dan een minuut schoonmaken met water. Alle voordelen van deze knoflookpers: • Elke keer perfecte stukjes look • Hoogwaardig RVS • Gemakkelijk te gebruiken • Eenvoudig schoon te maken • Leuk cadeau voor keukenhelden In de verpakking zit het volgende: • 1 x knoflookpers (RVS) • 1 x siliconen peller. Knoflook pellen was nog nooit zo makkelijk. • 1 x schoonmaakborsteltje. Binnen enkele seconden weer schoon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - HGMD® Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers Garlic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Knoflookpers voor mensen met artritis: HGMD® Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers Garlic

Voordelen

 • list plusDeze knoflookpers is gemaakt van hoogwaardig RVS, waardoor hij lange tijd mee kan gaan.
 • list plusDeze knoflookpers is eenvoudig te gebruiken.
 • list plusEen ander voordeel van deze knoflookpers is dat hij een fraai design heeft, waardoor hij een aantrekkelijk uiterlijk heeft.

Nadelen HGMD® Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers Garlic

 • list plusEen nadeel van deze knoflookpers is dat hij wat kwetsbaar aanvoelt.
 • list plusEen ander nadeel van deze knoflookpers is dat hij iets duurder is dan andere knoflookpersen.
 • list plusDeze knoflookpers is wat moeilijker te reinigen dan andere knoflookpersen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.6

Knoflookteentjes snijden kan een vervelende klus zijn, maar met de HGMD® Knoflookpers is het een fluitje van een cent. Deze knoflookpers is niet alleen snel en gemakkelijk te gebruiken, maar ook nog eens zeer makkelijk te reinigen. Dit komt door het uitneembare zeefje en de mogelijkheid om het in de vaatwasser te plaatsen. Het ergonomische design van de handvaten zorgt er bovendien voor dat de pers comfortabel in de hand ligt, waardoor er minder druk op de handen komt tijdens het persen.

Wat deze knoflookpers echt zo bijzonder maakt, is dat je er ook gember mee kunt persen. Dit is ideaal voor mensen die vaak Aziatische gerechten maken en graag versgemalen gember gebruiken. Met deze knoflookpers is het dus mogelijk om twee vliegen in één klap te slaan.

De HGMD® Knoflookpers is voor links- en rechtshandigen en heeft een ophanghaak, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. De pers is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien is de pers vaatwasserbestendig, wat hem nog praktischer maakt.

Als specialist in knoflookpersen kan ik zeggen dat dit een van de beste persen is die ik ooit heb gebruikt. Het is snel, gemakkelijk en maakt het persen van knoflook en gember een fluitje van een cent. Er zijn geen echte nadelen aan dit product, behalve misschien het feit dat het een beetje groot kan zijn voor mensen met kleine handen. Maar dat is slechts een kleinigheidje in vergelijking met de vele voordelen van deze knoflookpers. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die graag kookt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers wit | transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers wit | transparant

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze knoflookpers is dat hij klein en praktisch is in gebruik.
 • list plusHet uiterlijk is mooi en sierlijk.
 • list plusDaarnaast is de kwaliteit uitstekend.

Nadelen Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers wit | transparant

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze knoflookpers.
 • list plusHet is moeilijk om nadelen te vinden aan deze knoflookpers.
 • list plusEr is geen ander product dat zo praktisch is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Als je veel knoflook gebruikt in de keuken, dan weet je hoe vervelend het kan zijn om het te snijden. Maar met de Daily Accessoires Knoflook twister Knoflookpers is dit probleem verleden tijd! Dit handige apparaatje maakt het snijden van knoflook een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is het velletje van de knoflook verwijderen, de knoflook in het bakje van de twister plaatsen en beginnen met draaien. Voordat je het weet heb je de perfect gesneden knoflook voor je gerecht.

Wat deze knoflooktwister zo handig maakt, is dat het niet alleen snel en makkelijk in gebruik is, maar ook nog eens veilig. Je hoeft namelijk niet meer met een mesje in de weer te gaan. Het is ook makkelijk schoon te maken en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien is het niet alleen geschikt voor knoflook, maar ook voor andere specerijen zoals olijven, pepers en kruiden.

Wat deze knoflooktwister onderscheidt van andere producten is het feit dat het niet alleen effectief is, maar ook stijlvol ontworpen is. Het witte en transparante ontwerp zorgt ervoor dat het in elke keuken past.

Als specialist in knoflookpersen kan ik zeggen dat deze knoflooktwister echt een top product is. Het is effectief, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben in hun keuken. Als ik dan toch een nadeel moet noemen, is het dat de knoflooktwister vrij klein is en daardoor minder geschikt voor grote hoeveelheden knoflook. Maar voor dagelijks gebruik is dit echt een must-have in de keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Makkelijk knoflook of gember persen? Dat is geen probleem met deze prachtige knoflookpers gemaakt van RVS. De knoflookpers is vaatwasbestendig en kan makkelijk worden schoongemaakt. De ouderwetse knoflookpers waarbij je hard moet knijpen is verleden tijd. Met deze knoflookpers druk je gemakkelijk de knoflook plat met weinig kracht. Slim ontworpen multifunctioneel keukengerei voor knoflook en gember Gemakkelijk te gebruiken: Plaats op teentje knoflook en beweeg heen en weer, fijne knoflook voor in uw recepten Geen geur op uw handen: Roestvrij staal elimineert de geur van knoflook van uw handen Vaatwasmachinebestendig Handvat anti-slip en comfortabel Specificaties: Merk: Namen trade Kwalitatief roestvrijstaal Vaatwasbestendig Gebruiksvriendelijk handvat Makkelijk schoon te maken Afmetingen: 10.7cm x 5.2cm x 7.5cm Inhoud verpakking: 1x Knoflookpers 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de knoflookpers, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Vragen over de knoflookpers? Stuur ons gerust een e-mail. Voor 15:00 besteld dezelfde dag verzonden door Namen trade. Let op! voorafgaand aan gebruik eerst afwassen of in de vaatwasser doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10 - Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Gaat het klaarmaken van knoflook of gember altijd lastig? Of snijd je jezelf regelmatig in de vingers? Dat is allemaal verleden tijd met de Knoflookpers van Triple J®! Met deze keuken-accessoire pers je op een makkelijke manier binnen no-time jouw knoflook en gember. Gebruik de extra bijgevoegde siliconenpeller om de schillen van de knoflook te verwijderen. Zo voorkom je ook nog eens de geur van knoflook aan jouw handen. Alleen maar voordelen! De gebruiksvriendelijke knoflookpers is geschikt voor zowel knoflook als gember. Makkelijk schoon te maken onder de kraan met het meegeleverde borsteltje. Liever in de vaatwasser? Dat kan! De pers is gemaakt van roestvrijstaal en daardoor vaatwasser-bestendig. Bespaar jezelf moeite met het snijden van knoflook en gember, de Triple J® is vanaf nu onmisbaar in jouw keukenla! Voordelen Triple J® Knoflookpers ⦁ Geschikt als knoflookpers/gemberpers ⦁ Vaatwasserbestendig materiaal ⦁ Het keukengerei is gebruiksvriendelijk ⦁ Afgewerkt design ⦁ Borstel om Triple J® Knoflookpers schoon te maken Onmisbaar in keukenla De knoflookpers heeft een gebogen design, waardoor je met een lichte schommelende beweging in een mum van tijd al het knoflook en gember hebt geperst. Daarnaast zorgt het ronde ontwerp van het keukengerei voor een prettige greep in de hand. Handige extra Voordat je begint te persen met de Triple J® Knoflookpers kun je de extra bijgevoegde siliconen peller gebruiken. Met dit extra keukengerei haal je gemakkelijk alle schillen van de knoflook, zonder daarbij een mes te gebruiken. Daarbij voorkom je een sterke knoflookgeur aan je handen. Makkelijk schoonmaken Na het gebruik van het keukengerei kun je eenvoudig onder de kraan de Triple J® knoflookpers schoonmaken met behulp van het meegeleverde borsteltje. De pers is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor het keuken accessoires ook vaatwasserbestendig is. In de verpakking aanwezig ⦁ 1 Triple J® Knoflookpers ⦁ 1 Siliconen Peller ⦁ 1 Borsteltje Vermijd vanaf nu keukenongelukjes, door het gebruik van de onmisbare Triple J® Knoflookpers. Het is een ideale toevoeging op al jouw andere keuken accessoires en keukenspullen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van knoflookpersen. Er zijn immers 527 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!