Wat is de beste knoflookpers van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede knoflookpers is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste knoflookpers van 2023? Na het onderzoeken van 461 knoflookpersen kwam de Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver als beste uit onze knoflookpers-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de knoflookpersen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 knoflookpersen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige knoflookpers-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste knoflookpersen

1Score: 9.8
Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver
Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
HGMD® HGMD Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers
HGMD® HGMD Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers
HGMD®
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Knoflook en Gember Pers RVS zilver , zwart
Knoflook en Gember Pers RVS zilver , zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Hey Hey® Premium Knoflookpers Gemberpers
Hey Hey® Premium Knoflookpers Gemberpers
Hey Hey
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal
Beste Knoflookpers voor fijnproevers
Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Bikolo Knoflookpers RVS zwart / zilver
Bikolo Knoflookpers RVS zwart / zilver
Bikolo
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium
Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium
SSENZ Goods
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
SOEM Products SOEM© Knoflookpers met chroom/zink
SOEM Products SOEM© Knoflookpers met chroom/zink
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart
Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart
Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart
Triple J
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Knoflookpers Koopgids

Bij het koken is een knoflookpers een erg handig apparaatje: je hoeft de knoflook niet met de hand te snijden, want de knoflookpers doet al het werk voor je. Alles wat je over de beste knoflookpers moet weten, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten knoflookpersen zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende knoflookpersen op de markt. Je kunt ze het beste onderscheiden op mechanisme, oftewel de manier waarop de knoflook fijn wordt gemaakt.

Ten eerste is er de klassieke handpers. Dit type knoflookpers komt het meest voor en herken je aan de twee handvaten die je samentrekt. Door de handvaten samen te trekken, duw je de knoflookteen door de kleine gaatjes heen en komt het er aan de andere kant weer uit als geperste knoflook.

Een heel andere manier om knoflook fijn te snijden is de knoflookpers in de vorm van een wieg. Deze keukentool lijkt op een fijn raspblad met een bolling. Je legt dan de teen knoflook op een snijplank en duwt de rasp in een wiegende beweging tegen de knoflook aan naar beneden, totdat de knoflook geperst is.

Er zijn ook knoflookpersen die met een tandjesmechanisme werken. De knoflookpers bestaat dan meestal uit twee cilindervormige, dunne bakjes met tandjes aan de binnenkant. De bakjes sluiten precies op elkaar aan en als je ze tegen elkaar aanduwt en in tegenovergestelde richting draait, vermalen de tandjes de teen knoflook.

De makkelijkste optie is waarschijnlijk de elektrische knoflookpers. Dit kun je zien als een soort mini-groentesnijder. Je doet de knoflook in het apparaatje, drukt op de knop en de knoflook komt er gesneden weer uit.

Wat kun je allemaal met een knoflookpers?

Voorop staat dat je met een knoflookpers knoflook kunt vermalen. Daarnaast worden knoflookpersen ook wel eens gebruikt om andere kleine stukken van voedselwaren kleiner te snijden, zoals gember.

Wat je nog meer met een knoflookpers kunt vermalen is afhankelijk van het mechanisme. De knoflookpers die uit twee bakjes met tanden bestaat, gebruik je bijvoorbeeld ook om bladeren van kruiden en noten te vermalen. De knoflooksnijder in de vorm van een rasp met bolling kun je in principe ook als zeer fijne rasp gebruiken.

Je kunt uiteindelijk het meeste met een elektrische knoflookpers. Dat is in principe een kleine variant van een groentesnijder. Een klein uitje of stuk paprika, maar ook kruiden en noten snijd je allemaal met een elektrische knoflookpers fijn.

Heeft het materiaal van een knoflookpers invloed op de smaak?

Er zijn dus allerlei soorten knoflookpersen die vaak ook van verschillende materialen worden gemaakt. Omdat het materiaal sterk in contact komt met de knoflook, denk je misschien dat dit de smaak kan beïnvloeden. Cola uit een blikje lijkt zo soms anders te smaken dan hetzelfde drankje uit een glazen flesje.

Het materiaal waarvan de knoflookpers gemaakt is, verandert de smaak van de knoflook niet. Daarvoor staat de knoflook niet lang genoeg in aanraking met het materiaal. Het kan door intensief contact wel resulteren in een minder scherpe smaak. De scherpte van de knoflook blijft dan een beetje aan het materiaal kleven.

De smaakverschillen zijn uiteindelijk niet erg groot en het verschil wordt grotendeels alleen door professionals zoals koks opgemerkt.

Hoelang gaat een knoflookpers mee?

De meeste knoflookpersen komen met een garantieperiode van 2 jaar, maar er zijn ook uitzondering waarbij er wel 5 jaar garantie op de knoflookpers zit. Hoelang een knoflookpers precies meegaat, verschilt dus per merk, materiaal en onderhoud

Van alle materialen gaan roestvrijstalen knoflookpersen gemiddeld het langste mee. Maak de knoflookpers goed schoon, het liefst direct na gebruikt. Zo blijft niet alleen de smaak van de knoflook beter, maar heb je ook langer plezier van de knoflookpers.

Kan een knoflookpers in de vaatwasser?

Sommige knoflookpersen kunnen in de vaatwasser, maar dit geldt niet voor alle soorten. Of een knoflookpers vaatmachinebestendig is, hangt af van het merk en het materiaal. Op de verpakking vind je gebruiksinformatie terug en kun je dus ook lezen of de knoflookpers vaatwasmachinebestendig is.

Alleen in het geval van de elektrische knoflookpers is het direct duidelijkheid: het basis onderdeel (waar het snoer begint en de elektronische basis zit) mag nooit in de vaatwasser. Dit geldt overigens voor alle elektrische apparaten.

hero illustration

Hoe testen we knoflookpersen?

Om de beste knoflookpers te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze knoflookpers-test hebben we 461 knoflookpersen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze knoflookpers-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze knoflookpers-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen knoflookpers-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste knoflookpers in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 461 knoflookpersen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste knoflookpersen op een rij

1. Knoflookpers/Gemberpers - Vaatwasser Bestendig zwart/zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Deze knoflookpers, kenmerkend aan het vernieuwde en moderne design, zal ervoor zorgen dat je met meer gemak jouw knoflook zal persen. Bij het gebruiken van de pers, wordt er geen knoflook verspild zoals vaak gebeurd bij de doorsnee persen. De knoflook wordt niet zozeer geperst, maar micro gesneden door de kleine gaatjes waardoor de oliën en aroma’s behouden blijven. Er is bij gebruik weinig drukkracht nodig. Het roestvrijstalen materiaal draagt bij aan het luxe en moderne uiterlijk, de lange levensduur van de knoflookpers en is na gebruik gemakkelijk schoon te maken door hem onder de kraan af te spoelen of in de vaatwasser te plaatsen. Bij de knoflookpers worden nu GRATIS een siliconen peller en borstel bijgeleverd. De siliconen peller is een gemakkelijke manier om de velletjes van de knoflooktenen te verwijderen en met de borstel kun je de overige geperste/versneden knoflook uit de gaatjes weghalen. In de verpakking: 1 RVS Knoflookpers 1 Siliconen Peller 1 Borsteltje Hoe te gebruiken? Zie bovenstaande foto's en video

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. HGMD® HGMD Knoflookpers RVS Knoflookpers/Gemberpers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

HGMD Knoflookpers Onze knoflookpers is een onmisbare keukentool voor elke culinaire liefhebber. Met zijn duurzame en stevige handvat biedt hij een uitstekende grip, waardoor het persen van knoflook en gember moeiteloos wordt. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, onze knoflookpers zal je zeker bekoren. Redenen om voor de HGMD knoflookpers te kiezen · Efficiëntie · Vaatwasserbestendig · Stevig handvat · Tijd besparen · Duurzaam materiaal Moeiteloos en veilig Met het ergonomische ontwerp van onze knoflook- en gemberpers wordt het persen van zelfs de stevigste teentjes knoflook en gember een moeiteloze taak. Dankzij het stevige handvat kun je met gemak de perfecte kracht uitoefenen om elke keer weer de meest fijne en smaakvolle pulp te verkrijgen. Vaatwasser bestendig Bovendien is onze knoflook- en gemberpers vaatwasserbestendig, waardoor je hem na gebruik eenvoudig kunt schoonmaken. Geen gedoe meer met handmatig schrobben en spoelen, want je kunt hem gewoon in de vaatwasser plaatsen en klaar! onmisbare keukenhulp Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, onze knoflook- en gemberpers is een onmisbare keukenhulp die je tijd en moeite bespaart. Voeg verse knoflook en gember toe aan sauzen, marinades, roerbakgerechten en nog veel meer, en geniet van de heerlijke en gezonde smaken die ze aan jouw culinaire creaties toevoegen. Specificaties Merk: HGMD Materiaal: RVS Kleur: RVS Afmetingen: 19 x 6 x 6 cm Inhoud: 1 x Knoflookpers

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Knoflook en Gember Pers RVS zilver , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Productomschrijving: Wilt u ook een roestvrije knoflookpers die u niet hoeft schoon te maken én eenvoudig te gebruiken is? Deze knoflookpers is ideaal voor mensen die regelmatig in de keuken staan. Het mooie design zorgt ervoor dat u gemakkelijk knoflook kunt persen zonder te snijden. Het kunststof handvat is anti-slip en zorgt ervoor dat u zonder enige kracht de knoflook kunt persen. Dit keukengerei is ook nog vaatwasserbestendig en daardoor eenvoudig schoon te houden. Voordelen: 1. Attent ontwerp: Slim ontworpen multifunctioneel gereedschap voor knoflook en gember 2. Gemakkelijk te gebruiken: Plaats op teentje knoflook en beweeg heen en weer, fijne knoflook voor in uw recepten 3. Geen geur op uw handen: Roestvrij staal elimineert de geur van knoflook van uw handen 4. Vaatwasmachinebestendig 5: Handvat anti-slip en comfortabel 6: Voor elk moment van het jaar, het ideale cadeau!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Hey Hey® Premium Knoflookpers Gemberpers

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Hey hey® Op zoek naar een handige tool om knoflook te snijden zonder gedoe? Onze RVS knoflookpers is perfect voor iedereen die van koken houdt en op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om knoflook fijn te snijden. De pers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een stevige constructie die ontworpen is om lang mee te gaan en dagelijks gebruik te weerstaan. Met een comfortabele handgreep en een ruim reservoir, is onze pers ontworpen voor eenvoudig gebruik. Pers gemakkelijk meerdere teentjes knoflook tegelijkertijd zonder gedoe. De schoonmaak van deze knoflookpers is net zo eenvoudig als het gebruik ervan. Na gebruik kun je het zeefje eenvoudig onder de kraan afspoelen en vervolgens in de vaatwasser doen voor een grondige reiniging. Met onze RVS knoflookpers kun je genieten van heerlijke maaltijden zonder de frustratie van het handmatig snijden van knoflook. Als je nog vragen hebt over onze knoflookpers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Knoflookpers voor fijnproevers: Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal

 • list plusDeze knoflookpers heeft een fraai design en is gemaakt van stevig roestvrijstaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een mooie uitstraling in de keuken.
 • list plusDe knoflookpers is handig in gebruik en zorgt voor een goed resultaat, waardoor het gemakkelijk wordt om knoflook te persen voor verschillende gerechten.
 • list plusDe goede kwaliteit van deze knoflookpers zorgt ervoor dat het lang meegaat en niet snel kapot gaat, wat een duurzame investering is voor in de keuken.

Nadelen Kitchenz Knoflookpers Luxe Knoflookpers Stevige roestvrijstaal

 • list plusDe knoflookpers is tamelijk zwaar, wat het gebruik ervan minder comfortabel kan maken voor sommige gebruikers.
 • list plusDe oppervlakte kwaliteit eind controle is niet altijd goed, wat kan leiden tot chemische vlekken op het roestvrijstaal.
 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires bij deze knoflookpers inbegrepen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn in vergelijking met andere knoflookpersen op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Als je dol bent op knoflook, dan is de Kitchenz Knoflookpers een must-have in je keuken. Deze knoflookpers zorgt voor een optimaal smaakbehoud van je knoflook en heeft een fraai en slim ontwerp waarmee je knoflook in een handomdraai perst. Wat deze knoflookpers zo bijzonder maakt, is het gebruik van roestvrijstaal. Hierdoor is de pers niet alleen vaatwasserbestendig, maar ook erg duurzaam.

Met een breedte van 4 cm en een hoogte van 17 cm is de Kitchenz Knoflookpers een handig formaat om op te bergen in je keuken. Naast de praktische voordelen, is het design ook nog eens erg fraai en past het perfect in een moderne keuken.

Als je graag kookt en vaak met knoflook werkt, dan is deze knoflookpers een absolute aanrader. Het persen van knoflook gaat niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt om te genieten van je gerecht. Bovendien is knoflook een gezonde toevoeging aan je maaltijden en kan het zelfs helpen bij het verlagen van je bloeddruk.

Hoewel deze knoflookpers van hoge kwaliteit is, kan het persen van knoflook soms nog steeds wat lastig zijn. Het kan lastig zijn om alle knoflook uit de pers te krijgen en de schoonmaak kan soms ook wat tijd kosten. Maar dit zijn kleine nadelen in vergelijking met de voordelen die deze knoflookpers biedt.

Kortom, als je op zoek bent naar een knoflookpers van hoge kwaliteit die ook nog eens mooi in je keuken past, dan is de Kitchenz Knoflookpers een uitstekende keuze. Het persen van knoflook wordt eenvoudiger en je kunt optimaal genieten van de smaak van je gerecht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Bikolo Knoflookpers RVS zwart / zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Breng gerechten gemakkelijk op smaak met knoflook met behulp van de Bikolo knoflookpers. De knoflookpers is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een peller en een borstel. Met de peller kun je gemakkelijk knoflook pellen en met de borstel kun je de pers schoonmaken. De knoflookpers heeft een mooi rond en praktisch design waardoor je niet hoeft te snijden of te knijpen. Het zwarte kunststof handvat zorgt ervoor dat je zonder pijn en moeite gemakkelijk knoflook kan persen. Je hoeft alleen maar simpelweg de pers boven op de knoflook te drukken, de knoflook wordt vervolgens geperst door de gaten van de pers. Daarna kun je de pers nog een paar keer naar voor en naar achter bewegen om de knoflook volledig geperst te krijgen. Tenslotte kun je met het meegeleverde mesje gemakkelijk de knoflook van de knoflookpers afschrapen. Na gebruik kun je de pers met de borstel schoonmaken en onder de kraan afspoelen. Bestel de knoflookpers vandaag om binnenkort al te genieten van vers geperste knoflook. Voordelen van de Bikolo knoflookpers ✓ Makkelijk knoflook fijn persen ✓ Hoge kwaliteit roestvrijstaal ✓ Vaatwasserbestendig ✓ Comfortabel handvat ✓ Rond design Inhoud verpakking 1 x Knoflookpers 1 x Knoflook Peller 1 x Mesje 1 x Borstel 1 x Het Bikolo kookboek met 25 recepten (E-book per e-mail verzonden) 1 x Luxe Cadeauverpakking 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de knoflookpers, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Heb je een vraag over de knoflookpers, neem gerust contact op met onze klantenservice. Specificaties ✓ Merk: Bikolo ✓ Materiaal: Roestvrij staal + ABS ✓ Kleur: Zwart en zilver ✓ Gewicht: 134 gram ✓ Afmetingen: 4 x 10 x 6 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium

 • list plusDeze pers is zeer licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om te gebruiken voor mensen met zwakke handen.
 • list plusDe duurzame aluminium constructie zorgt ervoor dat deze pers lang meegaat.
 • list plusDe pers is geschikt voor het persen van zowel knoflook als gember, waardoor het een veelzijdig keukengereedschap is.

Nadelen Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium

 • list plusDe pers heeft geen opvangbakje, waardoor het lastig kan zijn om de geperste knoflook of gember op te vangen.
 • list plusHet ontbreken van een anti-slip handvat kan uitglijden veroorzaken tijdens het persen.
 • list plusDe pers heeft geen verstelbare maat, waardoor het alleen geschikt is voor het persen van kleine stukjes knoflook of gember.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een knoflookpers die niet alleen sterk en licht is, maar ook gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor gember? Dan is de Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium van SSENZ Goods iets voor jou! Deze pers heeft een lichte en stevige structuur, waardoor je met één simpele greep knoflook of gember fijn kunt persen. Het aluminium materiaal maakt de pers niet alleen licht, maar ook stevig genoeg om lang mee te gaan.

Daarnaast is deze pers gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor de vaatwasser. Door de binnenkant uit de pers te halen, kun je de resten van de knoflook of gember gemakkelijk verwijderen. Het stijlvolle design van de pers maakt hem een mooie toevoeging aan iedere keuken.

Wat deze pers echt onderscheidt van andere persen is het feit dat hij ook geschikt is voor gember. Hierdoor heb je niet alleen een knoflookpers, maar ook een handige gemberpers in één. Daarnaast is de prijs van deze pers aantrekkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de Knoflookpers Gemberpers Extra Licht Aluminium van SSENZ Goods een echte aanrader is. Hij werkt snel en gemakkelijk, en door het lichte gewicht is hij handig in gebruik. Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat de pers soms wat lastig te openen is, maar dit valt in het niet bij de vele voordelen die deze pers biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juli in huis

Bekijk prijs

8. SOEM Products SOEM© Knoflookpers met chroom/zink

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SOEM Products SOEM© Knoflookpers met chroom/zink

 • list plusHet fraaie design van deze knoflookpers maakt het een mooie toevoeging aan elke keuken.
 • list plusDeze knoflookpers is gemaakt van chroom/zink, wat zorgt voor een goede kwaliteit en duurzaamheid.
 • list plusDe knoflookpers is gemakkelijk te reinigen, waardoor het onderhoud minimaal is.

Nadelen SOEM Products SOEM© Knoflookpers met chroom/zink

 • list plusHet gebruik van deze knoflookpers kan lastig zijn en vereist relatief veel kracht.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze knoflookpers is niet optimaal en er zijn goedkopere alternatieven beschikbaar.
 • list plusDeze knoflookpers is niet erg compact en neemt daardoor veel ruimte in beslag.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
7.9

Ergonomisch ontworpen voor meer kracht & comfort De SOEM® RVS knoflookpers is sterk, ligt fijn in de hand en perst ingrediënten fijn zonder extrakracht. Met een ergonomische handgreep duw je knoflook moeiteloos door de zeef. Knoflook persen is nog nooit zo makkelijk geweest! Minimaal residu Knoflookpers vol restjes? Een ingebouwd schoonmaaksysteem van tandjes voorkomt residu in de pers zodat je jouw ingrediënten optimaal kunt benutten. Zo gooi je zo min mogelijk weg en werk je een stuk sneller. Waarom onze knoflookpers de slimste keuze is: ✓ Ergonomische handgreep Onze knoflookpers is ergonomisch ontworpen voor optimale krachtoverbrenging. De pers voelt stevig aan en ligt perfect in de hand. Dat betekent comfortabel persen zonder moeite of kracht. ✓ Makkelijk in gebruik Plaats de knoflook of gember simpelweg in het kuipje, knijp de pers dicht en jouw smaakmakers komen er fijngemalen uit. Met slechts één keer persen ben je klaar. Koken maar! ✓ Vaatwasserbestendig Een krachtige zink/aluminium legering en RVS coating maken onze knoflookpers sterk én mooi. Deze duurzame pers is vaatwasserbestendig, kan tegen een stootje en is groot genoeg voor meerdere tenen knoflook. Specificaties • Afmetingen: 4 x 2 x 17 cm • Gewicht: 300 g • Materiaal: RVS, zink/aluminium • Kleur: mat grijs 100% tevredenheidsgarantie Klanttevredenheid staat bij SOEM® op nummer 1. Niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan? Retourneer je product gratis binnen 30 dagen. Bestel jouw RVS knoflookpers vandaag nog en maak knoflook persen makkelijker dan ooit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Knoflookpers Gemberpers Vaatwasbestendig zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Makkelijk knoflook of gember persen? Dat is geen probleem met deze prachtige knoflookpers gemaakt van RVS. De knoflookpers is vaatwasbestendig en kan makkelijk worden schoongemaakt. De ouderwetse knoflookpers waarbij je hard moet knijpen is verleden tijd. Met deze knoflookpers druk je gemakkelijk de knoflook plat met weinig kracht. Slim ontworpen multifunctioneel keukengerei voor knoflook en gember Gemakkelijk te gebruiken: Plaats op teentje knoflook en beweeg heen en weer, fijne knoflook voor in uw recepten Geen geur op uw handen: Roestvrij staal elimineert de geur van knoflook van uw handen Vaatwasmachinebestendig Handvat anti-slip en comfortabel Specificaties: Merk: Namen trade Kwalitatief roestvrijstaal Vaatwasbestendig Gebruiksvriendelijk handvat Makkelijk schoon te maken Afmetingen: 10.7cm x 5.2cm x 7.5cm Inhoud verpakking: 1x Knoflookpers 100% Geld terug garantie Ben je niet helemaal tevreden over de knoflookpers, dan mag je het product binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug ontvangt. Vragen over de knoflookpers? Stuur ons gerust een e-mail. Voor 15:00 besteld dezelfde dag verzonden door Namen trade. Let op! voorafgaand aan gebruik eerst afwassen of in de vaatwasser doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Triple J® Knoflookpers Keuken accessoires zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Gaat het klaarmaken van knoflook of gember altijd lastig? Of snijd je jezelf regelmatig in de vingers? Dat is allemaal verleden tijd met de Knoflookpers van Triple J®! Met deze keuken-accessoire pers je op een makkelijke manier binnen no-time jouw knoflook en gember. Gebruik de extra bijgevoegde siliconenpeller om de schillen van de knoflook te verwijderen. Zo voorkom je ook nog eens de geur van knoflook aan jouw handen. Alleen maar voordelen! De gebruiksvriendelijke knoflookpers is geschikt voor zowel knoflook als gember. Makkelijk schoon te maken onder de kraan met het meegeleverde borsteltje. Liever in de vaatwasser? Dat kan! De pers is gemaakt van roestvrijstaal en daardoor vaatwasser-bestendig. Bespaar jezelf moeite met het snijden van knoflook en gember, de Triple J® is vanaf nu onmisbaar in jouw keukenla! Voordelen Triple J® Knoflookpers ⦁ Geschikt als knoflookpers/gemberpers ⦁ Vaatwasserbestendig materiaal ⦁ Het keukengerei is gebruiksvriendelijk ⦁ Afgewerkt design ⦁ Borstel om Triple J® Knoflookpers schoon te maken Onmisbaar in keukenla De knoflookpers heeft een gebogen design, waardoor je met een lichte schommelende beweging in een mum van tijd al het knoflook en gember hebt geperst. Daarnaast zorgt het ronde ontwerp van het keukengerei voor een prettige greep in de hand. Handige extra Voordat je begint te persen met de Triple J® Knoflookpers kun je de extra bijgevoegde siliconen peller gebruiken. Met dit extra keukengerei haal je gemakkelijk alle schillen van de knoflook, zonder daarbij een mes te gebruiken. Daarbij voorkom je een sterke knoflookgeur aan je handen. Makkelijk schoonmaken Na het gebruik van het keukengerei kun je eenvoudig onder de kraan de Triple J® knoflookpers schoonmaken met behulp van het meegeleverde borsteltje. De pers is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor het keuken accessoires ook vaatwasserbestendig is. In de verpakking aanwezig ⦁ 1 Triple J® Knoflookpers ⦁ 1 Siliconen Peller ⦁ 1 Borsteltje Vermijd vanaf nu keukenongelukjes, door het gebruik van de onmisbare Triple J® Knoflookpers. Het is een ideale toevoeging op al jouw andere keuken accessoires en keukenspullen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van knoflookpersen. Er zijn namelijk 461 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!