Wat is de beste frietsnijder van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede frietsnijder is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste frietsnijder van 2023? Na het onderzoeken van 199 frietsnijders kwam de ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder als beste getest uit onze frietsnijder-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de frietsnijders, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 frietsnijders-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame frietsnijder-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste frietsnijders

1Score: 9.8
ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder
ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder
ReallyReal
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit
Beste Frietsnijder voor thuisgebruik
Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit
Zyliss
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Salincio Frietsnijder – Sterke RVS zwart en wit
Beste Frietsnijder voor gezonde snacks
Salincio Frietsnijder – Sterke RVS zwart en wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Yugn DeLux Frietsnijder Roestvrijstaal Zilver grijs , zilver
Yugn DeLux Frietsnijder Roestvrijstaal Zilver grijs , zilver
YUGN
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Leifheit Frietsnijder - Kunststof wit
Leifheit Frietsnijder - Kunststof wit
Leifheit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder Roestvrijstalen Snijrooster
Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder Roestvrijstalen Snijrooster
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder rood
ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder rood
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
MTM Living Frietsnijder Handmatig zwart
MTM Living Frietsnijder Handmatig zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Look Concept Cook Concept Frietsnijder rood
Look Concept Cook Concept Frietsnijder rood
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood
Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Frietsnijder Koopgids

Er is niets lekkerder dan verse frietjes! Deze maak je met de beste frietsnijder en je leest er hier meer over.

Wat is een goede frietsnijder?

Er zijn veel verschillende soorten frietsnijders op de markt, dus het hangt er een beetje vanaf waar je naar op zoek bent. 

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van een goede frietsnijder:

 • Kwaliteit: Kies een frietsnijder van goede kwaliteit die gemaakt is van duurzame materialen. Een stevige constructie van metaal of kunststof kan de levensduur van de frietsnijder verlengen.
 • Grootte van de frieten: Sommige frietsnijders maken dunnere of dikkere frieten dan andere, afhankelijk van de grootte van de openingen in het mes. Bedenk dus goed wat voor soort frieten je wilt maken en kies een frietsnijder met de juiste grootte van openingen.
 • Veiligheid: Kies een frietsnijder met veiligheidsvoorzieningen, zoals een vergrendelingsmechanisme, om te voorkomen dat je jezelf snijdt tijdens het snijden van de aardappelen.
 • Reiniging: Kies een frietsnijder die gemakkelijk schoon te maken is. Frietsnijders met afneembare onderdelen zijn meestal gemakkelijker schoon te maken.
 • Gebruiksgemak: Kies een frietsnijder die gemakkelijk te gebruiken is en weinig kracht vereist. Sommige modellen zijn handmatig, terwijl andere elektrisch zijn en aangedreven worden door een motor.

Hoe verse frietjes snijden?

Het snijden van verse frietjes is eigenlijk heel eenvoudig. Hier zijn de stappen:

 1. Schil de aardappelen en snijd de uiteinden eraf.
 2. Snijd de aardappelen in rechte stukken van ongeveer 1 cm dik. Het is belangrijk om ze allemaal even groot te maken, zodat ze gelijkmatig koken.
 3. Leg de stukken plat op een snijplank en snijd ze in frieten van ongeveer 1 cm breed. Je kunt een mes gebruiken, maar het is veel gemakkelijker om een frietsnijder te gebruiken.
 4. Spoel de frieten af onder koud water om overtollig zetmeel te verwijderen en laat ze daarna goed uitlekken.
 5. Bak de frieten in hete olie op ongeveer 175°C tot ze goudbruin en knapperig zijn. Het duurt ongeveer 4-6 minuten om de frieten te bakken. Je kunt eventueel een keukenthermometer gebruiken om de temperatuur van de olie te controleren.
 6. Laat de frieten uitlekken op keukenpapier en breng op smaak met zout en eventueel andere kruiden naar keuze.

En dat is het! Je hebt nu zelfgemaakte verse frietjes. Eet smakelijk!

Waarom frietjes opschudden?

Het schudden van de frietjes tijdens het bakken is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig worden gebakken en knapperig worden. 

Hier zijn een paar redenen waarom:

 • Gelijkmatige verhitting: Door de frietjes regelmatig te schudden, zorg je ervoor dat ze allemaal in contact komen met de hete olie en gelijkmatig worden verhit. Hierdoor worden ze aan alle kanten gelijkmatig bruin en knapperig.
 • Voorkomt aanbakken: Wanneer frietjes te lang op één plek blijven liggen, kunnen ze aan de bodem van de pan of het mandje vastplakken en aanbranden. Door de frietjes te schudden voorkom je dat ze aan elkaar vastplakken en aanbakken.
 • Verbeterde textuur: Het schudden van de frietjes tijdens het bakken zorgt voor een knapperige textuur aan de buitenkant en een zachte textuur aan de binnenkant. Door het gelijkmatig bakken worden de frietjes ook niet te droog of te zacht.

Kortom, het schudden van de frietjes tijdens het bakken is belangrijk voor het verkrijgen van perfect gebakken, knapperige en smakelijke frietjes.

Waar bak je de lekkerste friet in?

Frietjes kunnen op verschillende manieren worden gebakken, maar meestal worden ze gebakken in olie. Er zijn verschillende soorten olie die je kunt gebruiken, en de keuze van olie kan een grote invloed hebben op de smaak en kwaliteit van de frietjes.

Hier zijn een paar opties voor het bakken van de lekkerste frietjes:

 • Plantaardige olie: Plantaardige olie is een veelvoorkomende keuze voor het bakken van frietjes, omdat het een neutrale smaak heeft en een hoog rookpunt. Dit betekent dat de olie niet snel verbrandt en de frietjes niet te donker of bitter worden. Plantaardige oliën zoals zonnebloemolie, arachideolie of koolzaadolie zijn goede keuzes.
 • Dierlijk vet: Dierlijk vet, zoals reuzel of rundervet, wordt soms gebruikt voor het bakken van frietjes. Dit kan een zeer smakelijke optie zijn, maar het heeft ook een hoger cholesterolgehalte en kan niet geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten.
 • Kokosolie: Kokosolie heeft een licht zoete smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van frietjes. Het heeft ook een hoog rookpunt en kan een gezondere optie zijn dan sommige andere oliën.

Over het algemeen geldt dat de lekkerste frietjes worden gebakken in olie van goede kwaliteit en op de juiste temperatuur. De optimale temperatuur voor het bakken van frietjes is ongeveer 175-180°C. 

Bak de frietjes in kleine porties en schud de frietjes regelmatig zoals eerder uitgelegd, zodat ze gelijkmatig worden gebakken. Eet smakelijk!

Zijn friet en patat hetzelfde?

In Nederland worden de woorden 'friet' en 'patat' vaak door elkaar gebruikt en bedoelen ze meestal hetzelfde: lange, dunne stukjes aardappel die gefrituurd zijn.

Toch is er wel een verschil in de betekenis van deze woorden. 'Patat' is eigenlijk een verkorte vorm van 'patates frites', wat Frans is voor 'gefrituurde aardappelen'. 

Het wordt voornamelijk in het zuiden van Nederland en in België gebruikt om frietjes aan te duiden. 'Friet' is daarentegen de algemeen gebruikte term in de rest van Nederland.

In sommige andere landen, zoals in de Verenigde Staten en Canada, wordt het woord 'friet' (of 'fries') gebruikt om frietjes aan te duiden. In andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en Australië, wordt het woord 'chips' gebruikt voor wat wij in Nederland en België als 'friet' of 'patat' kennen.

In het kort betekenen 'friet' en 'patat' in Nederland meestal hetzelfde, namelijk gefrituurde aardappelen. Het gebruik van het ene of het andere woord hangt meestal af van de regio waarin je je bevindt.

hero illustration

Hoe testen we frietsnijders?

Om de beste frietsnijder te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze frietsnijder-test hebben we 199 frietsnijders vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze frietsnijder-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze frietsnijder-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne frietsnijder-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste frietsnijder in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 199 frietsnijders te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste frietsnijders in een handige lijst

1. ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder

 • list plusDeze frietsnijder heeft een stijlvol design, wat het een mooie toevoeging maakt aan elke keuken.
 • list plusDe kwaliteit van deze frietsnijder is uitstekend, waardoor het lang meegaat en goed blijft presteren.
 • list plusHet gebruik van deze frietsnijder is gemakkelijk, waardoor het snel en efficiënt werkt.

Nadelen ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder

 • list plusDeze frietsnijder is niet geschikt voor het snijden van grote aardappelen, waardoor het beperkt is in zijn gebruik.
 • list plusHet schoonmaken van deze frietsnijder kan lastig zijn vanwege de vele onderdelen.
 • list plusDeze frietsnijder is redelijk prijzig in vergelijking met andere frietsnijders op de markt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een handige frietsnijder die je helpt om snel en gemakkelijk de perfecte frietjes te maken? Overweeg dan de ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder! Dit keukengereedschap is gemaakt van duurzame materialen en heeft krachtige roestvrijstalen messen die moeiteloos door aardappelen snijden. Maar deze frietsnijder is niet alleen geschikt voor aardappelen; je kunt er ook komkommers, wortels, uien, ham en andere groenten mee snijden.

Wat deze frietsnijder zo handig maakt, is het efficiënte hendelmechanisme waarmee je veel sneller kunt snijden dan met een gewoon mes. Bovendien snijdt deze frietsnijder niet alleen in reepjes, maar ook in blokjes! Je kunt er dus allerlei soorten frietjes mee maken, van dunne reepjes tot dikke blokjes.

De antislipbasis zorgt ervoor dat de frietsnijder stevig op zijn plaats blijft tijdens het gebruik, en het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om op te bergen. En als je klaar bent, kun je de frietsnijder gewoon in de vaatwasser doen om hem schoon te maken.

De ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar en weegt slechts 470 gram. Zijn product lengte is 23 cm en breedte 9 cm. Hij is BPA-vrij, wat betekent dat je gegarandeerd bent van een veilige eetervaring!

Als specialist in frietsnijders kan ik je vertellen dat deze frietsnijder echt een aanrader is. Hij is gemakkelijk in gebruik, veelzijdig en produceert frietjes van een ideale maat. Het enige nadeel is dat hij wat klein is, dus als je grote hoeveelheden frietjes wilt maken, moet je misschien een paar keer snijden. Maar verder ben ik erg tevreden met deze frietsnijder en zou ik hem zeker aanraden aan iedereen die van lekker eten houdt en graag zelf frietjes wil maken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Frietsnijder voor thuisgebruik: Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze fritessnijder is uitstekend.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik.
 • list plusHet design van deze fritessnijder is aantrekkelijk.

Nadelen Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit

 • list plusGebruik geen overmatig grote stukken met deze fritessnijder.
 • list plusHet is belangrijk om de fritessnijder goed te schoonmaken.
 • list plusHet is belangrijk om de juiste inzet te kiezen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Ben jij ook zo gek op frietjes, maar heb je geen zin om ze zelf te snijden? Dan is de Zyliss Fritessnijder met 2 Inzetten wit echt iets voor jou! Met deze handige snijder snijd je niet alleen aardappels, maar ook groenten in een handomdraai tot frietjes of blokjes. En het mooiste van alles: hij is vaatwasserbestendig, dus je hoeft hem niet met de hand af te wassen.

Wat deze fritessnijder zo bijzonder maakt, is de brede basis en lange hendel. Hierdoor kun je moeiteloos snijden en hoef je niet bang te zijn dat de snijder wegglijdt. Daarnaast worden er twee inzetten meegeleverd, een 7mm en een 9mm inzet, zodat je zelf kunt kiezen hoe groot je je frietjes wilt hebben.

De Zyliss Fritessnijder is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens erg stevig. Hij is gemaakt van kunststof en metaal en weegt 883 g. Bovendien krijg je er 2 jaar fabrieksgarantie bij, dus mocht er toch iets misgaan, dan kun je altijd terugvallen op de garantie.

Ik heb deze fritessnijder zelf uitgeprobeerd en ik ben erg tevreden over het resultaat. De frietjes worden mooi gelijkmatig gesneden en met de verschillende inzetten kun je variëren in grootte. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat hij vrij groot is en daardoor wat lastig op te bergen. Maar dat neemt niet weg dat ik deze fritessnijder zeker zou aanraden aan iedereen die regelmatig frietjes maakt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Frietsnijder voor gezonde snacks: Salincio Frietsnijder – Sterke RVS zwart en wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

Je wilt natuurlijk de lekkerste frietjes maken, en daarvoor heb je een goede frietsnijder nodig. De Salincio Frietsnijder is een uitstekende keuze, met extra sterke messen van RVS die gemakkelijk door zelfs de stevigste aardappelen en groentes heen snijden. Het is ook gemakkelijk te reinigen, met alle onderdelen die je gemakkelijk uit elkaar kunt halen en in de vaatwasser kunt stoppen.

Wat deze frietsnijder echt onderscheidt, is het compacte formaat en de anti-slip onderkant en stevig handvat, die voor optimale veiligheid tijdens het snijden zorgen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het wegglijden van de frietsnijder, of over het per ongeluk snijden van je vingers. Het is ook ideaal voor kleinere keukens, waar ruimte beperkt kan zijn.

Als je op zoek bent naar een frietsnijder die gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken is, dan is de Salincio Frietsnijder een uitstekende keuze. Houd er wel rekening mee dat er geen fabrieksgarantie is, en dat het gewicht van 437 g misschien wat aan de zware kant is voor sommige gebruikers.

In mijn persoonlijke mening is de Salincio Frietsnijder een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, veilige, en gemakkelijk te gebruiken frietsnijder. Het is ook geweldig voor het snijden van andere groentes, zoals wortels en courgettes. Het nadeel is dat er geen fabrieksgarantie is, maar dit zou geen probleem moeten zijn als je voorzichtig met je frietsnijder omgaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Yugn DeLux Frietsnijder Roestvrijstaal Zilver grijs , zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

De YUGN frietsnijder is zeer gemakkelijk in omgang, extra stevig en het komt compleet met een leuk & lekker recept brochure vol met tips & tricks. Heerlijke patat of zelf friet maken Friet wie eet het niet? Een echte chef kok maakt natuurlijk zijn eigen friet, met de YUGN Frietsnijder (ook bekend als patatsnijder) ben je verzekerd van een heerlijke portie restaurantwaardige friet om van te smullen. Ook jij kan compleet van begin tot eind zelf verse friet maken: Te beginnen met de aardappels; hiervoor kun je niet de eerste beste aardappel gebruiken. Welke aardappel voor friet of patat nodig is? Afhankelijk van de friet soort die je wilt maken kies je het bijbehorende messen raster (dikkere of dunnere friet), zet de patat achter de snijder en druk het (met de hendel) door het messen raster. Nadat je de juiste hoeveelheid frietjes hebt gemaakt kun je direct beginnen met koken of eerst je eigen frietsaus en frietkruiden maken. Voor frietkuiden of frietsaus maken hebben we ook nog een paar leuke tips toegevoegd aan de recepten brochure. En vraag je je af wat het verschil is tussen zelf ovenfriet maken en airfryer friet maken? Dit nemen we ook mooi mee in de brochure. Waarom de YUGN friet snijder? ✔ Betere grip dan andere frietsnijders met uniek vernieuwde zuignap bevestiging ✔ Materiaal is roestvrij (100% food grade stainless steel), langere levensduur ✔ Makkelijk Vlaamse & Franse friet maken: 2 diktes (9mm en 12mm) ✔ Ook voor diverse groentes, ideaal om gezonde party snacks te maken! ✔ Makkelijk te reinigen met warm water ✔ Bespaart tijd en energie in de keuken. ✔ Inclusief een Nederlandstalige handleiding ✔ Inclusief recepten brochure Welke friet recepten kun je maken met een friet snijder? Onze friet cultuur heeft een mooie diversiteit aan friet recepten. Een van de lekkerste frietgerechten is patat stoofvlees, maar er zijn nog meer heerlijke friet gerechten; Boerenfriet; friet (ongeschild) Cheese fries recept; friet met een lekker laagje kaas Fish en chips recept; friet en kabeljauw of schelvis Friet goulash recept; friet en heerlijke goulash erbij Patat kapsalon recept; friet, döner of shoarma, sla, kaas en diverse groentes Cassava friet (of andere groente friet) En het bekende vlaamse friet recept Wil jij genieten heerlijke vers gemaakte friet, maar dan in eigen huis? Bestel dan nu de YUGN friet snijder en geniet van al je zelfgemaakte friet gerechten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Leifheit Frietsnijder - Kunststof wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Leifheit Frietsnijder - Kunststof wit

 • list plusHet is eenvoudig om deze fritessnijder schoon te maken en schoon te houden.
 • list plusDe prijs/kwaliteitverhouding van deze fritessnijder is goed.
 • list plusDeze fritessnijder heeft een fraai design.

Nadelen Leifheit Frietsnijder - Kunststof wit

 • list plusDe kwaliteit van deze fritessnijder is soms niet even degelijk.
 • list plusDeze fritessnijder produceert soms ongelijke frieten.
 • list plusHet is lastig om deze fritessnijder met de hand te bedienen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9

Frietliefhebbers opgelet! Met de Leifheit Frietsnijder maak je in een handomdraai de lekkerste frietjes en groentesticks. Het apparaat is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook nog eens superveilig dankzij de kunststof rand rondom de messen. De snij-inzetten zijn verwisselbaar, zodat je kunt kiezen tussen reepjes van 10 of 12 mm. Zo kun je variëren in dikte en de perfecte frietjes snijden voor jouw persoonlijke smaak.

Wat deze frietsnijder onderscheidt van andere producten is de antisliplaag op de bodem. Hierdoor blijft het apparaat tijdens het snijden stevig staan en hoef je niet bang te zijn dat het wegglijdt. Bovendien is het apparaat gemakkelijk schoon te maken onder de kraan of in de vaatwasser. Het enige nadeel is dat het apparaat zelf niet vaatwasserbestendig is, maar dat mag de pret niet drukken.

De Leifheit Frietsnijder is perfect voor liefhebbers van verse frietjes en groentesticks. Met dit apparaat kun je snel en veilig de lekkerste snacks maken. Of je nu een gezellige avond hebt met vrienden of gewoon lekker wilt snacken op de bank, met deze frietsnijder maak je het allemaal mogelijk.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben dol op frietjes en groentesticks, dus deze frietsnijder is voor mij een echte uitkomst. Het apparaat werkt snel en veilig, en de antisliplaag op de bodem is een groot pluspunt. Het enige nadeel is dat het apparaat zelf niet vaatwasserbestendig is, maar dat vind ik persoonlijk geen groot probleem. Al met al raad ik de Leifheit Frietsnijder zeker aan aan iedereen die dol is op verse frietjes en groentesticks!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder Roestvrijstalen Snijrooster

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.5

Bent u ook fan van het bereiden van uw eigen, verse friet? Met deze frietsnijder zorgt u ervoor dat alle uw frietjes dezelfde dikte hebben én bespaart u tevens veel tijd. Daarnaast ontvangt u van ons een gratis dunschiller, waarmee u in een mum van tijd uw aardappels klaar heeft. Lees verder over de talloze voordelen van deze handige en robuuste frietsnijder! Voordelen Het frame is aan beide kanten scherp. Het maakt dus niet uit hoe het frame wordt bevestigd. Ergonomisch design. Het handvat is makkelijk te gebruiken en naar beneden te duwen. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren (en dus schoon te maken). BPA vrij. Gemaakt van ABS materiaal. Makkelijk te wassen in de vaatwasser. Ook geschikt voor het snijden van groenten. Ook geschikt voor het snijden van blokjes in plaats van reepjes. Inclusief gratis dunschiller.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder rood

 • list plusDeze fritessnijder is gemaakt van kwalitatief goede materialen, waardoor hij lang meegaat.
 • list plusDeze fritessnijder heeft een sterke grip, waardoor hij veilig in gebruik is.
 • list plusBovendien heeft deze fritessnijder een geavanceerde technologie, waardoor hij snel werkt.

Nadelen ReallyReal® Frietsnijder Groentesnijder Patatsnijder rood

 • list plusDeze fritessnijder is verhoudingsgewijs duur.
 • list plusDeze fritessnijder is lomp en lastig te verplaatsen.
 • list plusDaarnaast is deze fritessnijder ingewikkeld in gebruik.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

KLIK HIER voor de MODERNSTE frietsnijder die uw aardappelen zeer gemakkelijk tot de perfecte frietmaat snijdt zonder enig vorm van inspanning! dit is precies waar u op dit moment opzoek naar bent. Geef een moderne uitstraling aan uw keuken en bestel meteen! De voordelen van onze frietsnijder: • multifunctioneel: ook handig voor het snijden van komkommers, wortels, uien, ham etc. • produceert een ideale frietmaat • weinig inspanning bij het maken • krachtige roestvrijstalen messen • BPA vrijverklaard, gegarandeerd van een veilige eetervaring! • vaatwasser bestendig • efficiënte hendel, helpt vele malen sneller snijden • snijdt niet alleen in reepjes maar ook in blokjes! Beleef ook een geweldige kookervaring met deze multifunctionele frietsnijder! Bestel meteen! Specificaties: Gewicht: 470 gr. Kleur: rood (medium) | zwart (zwaar) Vaatwasmachinebestendig: ja Materiaal: roestvrije staal | plastic Afmetingen: 25 cm (L) | 11,5 cm (B) | 12,3 cm (H) Certificaten: BPA | LFGB | DGCCRF | FDA

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

8. MTM Living Frietsnijder Handmatig zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Heerlijk zelf friet maken? Deze eenvoudige MTM Living frietsnijder helpt jou graag een handje! Met deze frietsnijder (ook bekend als patatsnijder) ben je er zeker van dat je overheerlijke friet kunt maakt, wat ook nog eens super eenvoudig en snel is! De MTM living snijmachine combineert verschillende snijtechnieken in één machine, waardoor snijden super gemakkelijk wordt! De snijmachine heeft 2 verschillende messen waardoor je verschillende grootte kunt snijden. Ook is hij compact en neutraal van kleur, hij past dus perfect in iedere keuken! SCHOON EN EENVOUDIG Bij deze MTM Living frietsnijder zit een opvangbakje, waarin alles gemakkelijk wordt opgevangen. Dit voorkomt een vies aanrecht en een rommelige keuken, hierdoor hoef je ook minder schoon te maken! GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN De messen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De fruitsnijder en de messen zijn ook vaatwasserbestendig dus ze zijn makkelijk schoon te houden. Ook wordt er een borstel bij deze frietsnijder geleverd waardoor je ook tussen de messen goed schoon kunt maken. Dit allemaal scheelt weer tijd in de keuken! PLUSPUNTEN + Vandaag besteld, morgen in huis. + Niet goed, geld terug garantie. + Gemakkelijk op te bergen. + Gemakkelijk schoon te houden en vaatwasserbestendig. + Extra scherpe en goede kwaliteit messen. + Stijlvol design, past in iedere keuken. + Er zit een opvangbakje bij. SPECIFICATIES Kleur: Zwart Materiaal: Plastic Lengte product: 13,8 cm Breedte product: 13,8 cm Hoogte product: 16 cm Gewicht: 0,56 KG Verpakking afmeting: 14 x 14 x 17 cm Vaatwasbestendig: Ja Snijtechnieken: reepjes en partjes Vorm: Cilinder

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Look Concept Cook Concept Frietsnijder rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Look Concept Cook Concept Frietsnijder rood

 • list plusDeze frietsnijder snijdt frietjes van gelijke grootte.
 • list plusDe frietsnijder is eenvoudig schoon te maken.
 • list plusEen derde voordeel van deze frietsnijder is dat het klein is en makkelijk op te bergen is.

Nadelen Look Concept Cook Concept Frietsnijder rood

 • list plusDe frietsnijder is niet geschikt voor het snijden van dikke frieten.
 • list plusEen ander nadeel van deze frietsnijder is dat het niet vaatwasserbestendig is.
 • list plusEen derde nadeel van deze frietsnijder is dat het gemaakt is van minder duurzaam materiaal.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.6

Zelfgemaakte frietjes zijn heerlijk, maar het snijden van aardappelen kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig biedt de Cook Concept Frietsnijder in het rood de perfecte oplossing. Met scherpe messenramen kun je gemakkelijk kiezen tussen kleine of grote frietjes. Dit multifunctionele apparaat kan ook worden gebruikt voor het snijden van groenten en fruit. Het is een handig hulpmiddel in de keuken, vooral als je van plan bent om snel en gemakkelijk aardappelen te snijden voor frietjes.

De Cook Concept Frietsnijder is gemaakt van kunststof en roestvrij staal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. Het wordt geleverd met twee messenramen, waardoor je de frietdikte kunt kiezen die je wilt. Het apparaat is niet vaatwasmachinebestendig, dus het moet met de hand worden gereinigd. Het gewicht van 640 gram maakt het gemakkelijk om te gebruiken en op te bergen.

Wat deze frietsnijder zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor het snijden van aardappelen, maar ook voor groenten en fruit. Het is een multifunctioneel apparaat dat een geweldige aanvulling is op elke keuken. Bovendien is de frietsnijder gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die van gemak houden.

Als het gaat om het gebruik van deze frietsnijder, is het belangrijk om op te merken dat het het beste werkt met verse aardappelen. Je kunt ook zoete aardappelen, wortels en andere groenten en fruit snijden. Het enige nadeel is dat het niet vaatwasmachinebestendig is, dus het moet met de hand worden gereinigd.

Al met al is de Cook Concept Frietsnijder in het rood een fantastische keuze voor iedereen die van gemak houdt in de keuken. Het is een multifunctioneel apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is en geweldige resultaten oplevert. Het nadeel van het niet vaatwasmachinebestendig zijn, weegt niet op tegen de voordelen van deze frietsnijder. Ik zou deze frietsnijder zeker aanbevelen aan iedereen die dol is op frietjes, groenten en fruit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood

 • list plusHet is een voordeel dat deze Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood makkelijk te gebruiken is.
 • list plusHet heeft een prachtig design.
 • list plusDe kwaliteit van deze Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood is hoog.

Nadelen Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood

 • list plusGeen nadelen aan deze Frietsnijder Patatsnijder Groentesnijder rood.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

De DKGoods® Frietsnijder is een onmisbaar accessoire in de keuken. Met deze frietsnijder bespaar je tijd en moeite. Het is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en hoogwaardig ABS plastic, waardoor het erg lang mee gaat. Bovendien is het apparaat voorzien van anti-slip voetjes, waardoor het altijd goed op zijn plaats blijft staan. Het is ook eenvoudig schoon te maken en veilig en snel te gebruiken. Je kunt er frietjes, groenten en andere zaken mee snijden. Kortom, de DKGoods® Frietsnijder is een must-have voor iedereen die tijd wil besparen in de keuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van frietsnijders. Er zijn namelijk 199 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!