Wat is de beste snelkookpan van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede snelkookpan is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste snelkookpan van 2023? Na het testen van 205 snekookpannen kwam de Kitchen Move KitchenMove 22 Snelkookpan rvs als beste getest uit onze snelkookpan-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de snekookpannen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 snekookpannen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige snelkookpan-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste snekookpannen

1Score: 9.7
Kitchen Move KitchenMove 22 Snelkookpan rvs
Beste koop
Kitchen Move KitchenMove 22 Snelkookpan rvs
Kitchen Move
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
CUILINA Snelkookpan 10 Liter zilver
CUILINA Snelkookpan 10 Liter zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver
Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver
Royal Swiss
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 8L zilver
Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 8L zilver
Royal Swiss
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver
Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver
Tefal
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver
Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver
Tefal
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver
Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver
Tefal
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Banoo snelkookpan 5L chroom
Banoo snelkookpan 5L chroom
Banoo
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Hakal Line Snelkookpan 6L zwart
Hakal Line Snelkookpan 6L zwart
Hakal Line
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Culminar Snelkookpan 6L Snelkookpan zilver
Culminar Snelkookpan 6L Snelkookpan zilver
Culminar
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Snelkookpan Koopgids

Met een snelkookpan maak je je gerechten sneller klaar door ze onder hoge druk te koken. Waar je op let bij aankoop van een snelkookpan, lees je in de onderstaande koopgids!

Wat voor soorten snelkookpannen zijn er?

Er zijn elektrische snelkookpannen en snelkookpannen die je gebruikt op je kookplaat. De elektrische versies zijn vaak multifunctioneel waardoor je er meer mee kunt dan alleen de snelkookfunctie gebruiken. Met deze pannen kun je vaak ook langzamer stomen.

Daarnaast zijn er snelkookpannen in verschillende diameters verkrijgbaar. Zo zijn er grote snelkookpannen, maar ook snelkookpannen die ideaal zijn voor één- of tweepersoonsgerechten. Welke ideaal is voor jou, hangt af van de grootte van je huishouden.

Waar let je op bij het gebruik van een snelkookpan?

Een snelkookpan creëert de hoge druk in de pan met behulp van water: er zal dus altijd vocht in de snelkookpan aanwezig moeten zijn. Vaak wordt er in de pan aangegeven hoeveel water er nodig is. De meeste snelkookpannen hebben een droogkookbeveiliging waardoor ze niet werken zonder vocht, maar deze beveiliging is niet altijd aanwezig.

Als er niet genoeg vocht aanwezig is, of het raakt op, dan kan je gerecht aanbranden of de pan zelfs krom trekken. Dit wil je voorkomen. Daarnaast zal de pan af en toe stoom laten ontsnappen om de juiste druk te behouden. Let op: deze stoom kan een temperatuur van rond de 120 °C bereiken. Wees dus extra voorzichtig en houd kinderen uit de keuken.

Net zoals elke andere pan, wordt de buitenkant van een snelkookpan erg warm. Wees ook hier voorzichtig mee.

Wat maak je in een snelkookpan?

Je maakt allerlei gerechten in een snelkookpan – van aardappels, groente en zelfs vlees. Soep maak je ook in je snelkookpan klaar. Eenpansgerechten zoals hachee, stoofvlees, curry's en chili con carne zijn ook prima te bereiden in de snelkookpan. Waar je hachee normaal meerdere uren laat sudderen, is deze nu veel sneller klaar.

Ook stoofschotels zijn veel sneller klaar in een snelkookpan. Er is natuurlijk niets mis met een goede slowcooker die je in de ochtend aan zet. Als je in de avond thuis komt, hoef je alleen op te scheppen en je gaat aan tafel. In een snelkookpan is je stoofschotel daarentegen in ongeveer 40 minuten klaar!

Het enige wat een snelkookpan niet kan, is je gerecht een krokant laagje geven. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een hele kip in je snelkookpan bereiden, maar om een krokant velletje te krijgen, grill je de kip een paar minuten.

Hoe veilig is een snelkookpan?

Tegenwoordig zijn snelkookpannen erg veilig in gebruik. Er zijn meerdere beveiligingen. Het deksel kan bijvoorbeeld niet open wanneer de pan onder druk staat. Pas als de druk afgenomen is, ontgrendelt het deksel zich.

Als het deksel niet goed gesloten is zal de druk niet oplopen, waardoor de pan dus niet onder druk komt te staan. Alle snelkookpannen hebben tevens een overdrukbeveiliging waardoor risico's geminimaliseerd worden.

Hoeveel sneller is een snelkookpan vergeleken met een normale pan?

Een snelkookpan is in de meeste gevallen drie tot vier keer sneller dan een gewone pan. Dit komt doordat de temperatuur ongeveer 120 °C is. Aardappelen kook je bijvoorbeeld in een gewone pan in een half uur. In een snelkookpan kook je je aardappelen in ongeveer acht tot tien minuten.

Andere gerechten zoals bijvoorbeeld een stoofschotel, maak je in ongeveer 45 minuten klaar. Kies je ervoor om een stoofschotel te maken met in een goede braadpan op je gasfornuis, dan laat je deze minimaal drie uur sudderen.

hero illustration

Hoe testen we snekookpannen?

Om de beste snelkookpan te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze snelkookpan-test hebben we 205 snekookpannen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze snelkookpan-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze snelkookpan-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne snelkookpan-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte snelkookpan in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 205 snekookpannen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste snekookpannen in een oogopslag

1. Beste koop: Kitchen Move KitchenMove 22 Snelkookpan rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Deze roestvrij stalen snelkookpan met een inhoud van 6 liter is ideaal voor het snel en gezond bereiden van o.a. (stoof)vlees, stamppotten en soepen. Met deze snelkookpan kook je de gezondste gerechten in de helft van de tijd, terwijl er twee keer zo veel vitaminen en mineralen behouden blijven ten opzichte van normaal koken. Voor een stevige grip is de pan voorzien van twee sterke comfortabele handgrepen en door de ruime inhoud van 6 liter is de pan geschikt voor het hele gezin. Een praktische snelkookpan met veel gebruiksgemak. Tijdbesparend Bespaar meer energie en tijd bij het koken. De RVS snelkookpan kan het allemaal; van rustig stomen tot snel koken. Bereidingstijd kan tot 50-70% verkort worden. Reken maar uit hoeveel energie u hierdoor bespaart. De RVS snelkookpan is gemaakt van hoogwaardig premium kwaliteit 18/10 roestvrij staal. Voorzien van een drievoudig veiligheidssysteem, met een overdrukventiel, veiligheidsdeksel en regelbare stoomuitgang. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. Kenmerken KitchenMove Snelkookpan Illico Snelkookpan gemaakt van Premium 18/10 roestvrij staal. Gesmeed thermische bodem. Inclusief stoominzet met standaard. Hittebestendige handgrepen. Veilig in gebruik. Druk 55-80 Kpa. Inhoud 6 liter. Afmetingen pan Ø22 x H20 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

2. CUILINA Snelkookpan 10 Liter zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Snelkookpan. Een waardevolle aanvulling voor in de (Marokkaanse) keuken. U "tovert" in korte tijd een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel. De pan zorgt voor een beter behoud van smaak, kleur, vitaminen en mineralen. Een hogedrukpan, ook wel snelkookpan genoemd, is een pan waarin levensmiddelen onder druk worden gekookt, waarbij de kooktemperatuur hoger is dan 100° Celsius en de gerechten sneller gaar zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver

 • list plusDe Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver heeft een goede kwaliteit en is duurzaam.
 • list plusDeze snelkookpan is gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusDeze snelkookpan heeft een grote capaciteit van 6 liter, waardoor je grote maaltijden kunt bereiden.

Nadelen Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver

 • list plusEen nadeel van deze snelkookpan is dat hij een duurdere prijs heeft dan andere snelkookpannen.
 • list plusEen ander nadeel van deze snelkookpan is dat hij gemaakt is van roestvrij staal, wat betekent dat het extra onderhoud nodig heeft.
 • list plusDeze snelkookpan heeft geen deksel, waardoor je er niet mee kunt verwarmen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

De Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver is de perfecte keuze voor iedereen die gezonde en lekkere maaltijden wil zonder veel tijd te verspillen. Deze snelkookpan kookt 3 tot 10 keer sneller dan gewone kookmethodes, waardoor je sneller kunt genieten van je heerlijke gerechten.

Deze snelkookpan is gemaakt van stevig en dik roestvrij staal, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming. Dit is vooral belangrijk als je malse, voordelige stukken vlees wilt bereiden. De drukregelaar zorgt automatisch voor de juiste kookdruk, terwijl de dekselvergrendelingsindicator aangeeft wanneer er druk is in de snelkookpan en voorkomt dat het deksel opent totdat de druk veilig is verminderd.

Het cool touch handvat zorgt ervoor dat je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen, terwijl de vergrendelbare deksel zorgt voor extra veiligheid. Deze snelkookpan is geschikt voor regelmatige en vloeiende bereiken en kan worden gebruikt om kip, vis, vlees en groenten snel en gemakkelijk te koken tot in de perfectie.

Wat deze snelkookpan echt onderscheidt van andere producten is de snelheid en de veelzijdigheid. Het is een perfecte keuze voor drukbezette mensen die gezonde en lekkere maaltijden willen zonder veel tijd te verspillen. Bovendien is het ook geschikt voor mensen die van koken houden en graag experimenteren met verschillende ingrediënten.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze snelkookpan ook zeer energie-efficiënt is, wat betekent dat het minder energie verbruikt dan gewone kookmethodes. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Als ik een nadeel moet noemen, is het dat het misschien even wennen is om met een snelkookpan te werken. Maar als je eenmaal de juiste techniek hebt geleerd, wil je niet meer terug naar gewone kookmethodes.

Kortom, ik raad de Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 6L zilver ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een snelle, gemakkelijke en gezonde manier om heerlijke maaltijden te bereiden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

4. Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 8L zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 8L zilver

 • list plusDeze snelkookpan heeft een goede kwaliteit.
 • list plusHet is eenvoudig om mee te koken.
 • list plusHet heeft een mooi design.

Nadelen Royal Swiss Roestvrijstalen Snelkookpan 8L zilver

 • list plusHet is onhandig in gebruik.
 • list plusHet staat als RVS vermeld, maar is gemaakt van aluminium.
 • list plusHet is niet duurzaam.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

De juiste keuze voor gezonde en lekkere maaltijden die snel en gemakkelijk zijn. Kookt 3 tot 10 keer sneller dan gewone kookmethodes - zelfs sneller dan een magnetron voor veel voedsel. Kip, vis, vlees en groenten koken snel tot in de perfectie. Helpt malse, voordelige stukken vlees. stevig en dik roestvrij staal voor snelle en gelijkmatige verwarming. Werkt op regelmatige en vloeiende bereiken. De drukregelaar zorgt automatisch voor de juiste kookdruk. De dekselvergrendelingsindicator geeft aan dat er druk is in de snelkookpan en voorkomt dat het deksel opent totdat de druk veilig is verminderd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 februari in huis

Bekijk prijs

5. Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver

 • list plusDeze snelkookpan heeft een duurzame bodem die warmte goed verdeelt.
 • list plusEen ander voordeel is dat het design fraai en modern is.
 • list plusDaarnaast is het dishwasher proof.

Nadelen Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver

 • list plusEen nadeel is dat er geen stoommandje meegeleverd wordt.
 • list plusDaarnaast is het relatief klein van formaat.
 • list plusTot slot kan het lastig zijn om de drukknop te installeren en af te nemen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

De Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver is een absolute must-have voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt. Met zijn gepatenteerde Secure 5 beveiligingssysteem ben je verzekerd van de veiligste manier van koken met een snelkookpan. De twee kookprogramma's voor groenten en vlees/vis maken het mogelijk om elk gerecht op de juiste manier te bereiden. En met de cool touch handgreep en vergrendelbare deksel hoef je je geen zorgen te maken over brandwonden.

Deze snelkookpan is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een afmeting van 43,6 x 26,1 x 21,9 cm (l x b x h). De 2-traps kookregelaar biedt de mogelijkheid om op een intensief niveau te koken (117°C) voor bijvoorbeeld vlees en vis, of op een zacht niveau (112°C) voor groenten, rijst en aardappelen. De Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Wat deze snelkookpan echt onderscheidt van andere producten is de 10 jaar garantie. Zo weet je zeker dat je jarenlang plezier kunt hebben van deze pan. Bovendien zorgt de snelkookpan ervoor dat de kooktijd tot wel 70% wordt verminderd, waardoor je tijd en energie bespaart.

Het enige nadeel van deze snelkookpan is dat hij wat aan de zware kant kan zijn, maar dat is te verwachten van een pan van deze kwaliteit. Al met al is de Tefal Secure 5 P25340 snelkookpan zilver een geweldige aankoop voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt en waarde hecht aan veiligheid en kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver

 • list plusHet voordeel van deze snelkookpan is dat het efficiënt is en van hoge kwaliteit.
 • list plusHet is handig in gebruik en heeft een fraai design.
 • list plusDaarnaast heeft de snelkookpan een lage hoeveelheid water nodig om te koken.

Nadelen Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver

 • list plusDe drukknop is soms lastig te plaatsen.
 • list plusDaarnaast is er geen stoommandje bij de snelkookpan inbegrepen.
 • list plusDe snelkookpan is klein van formaat.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

De Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver is een geweldige aanvulling op elke keuken! Met een inhoud van 6 liter en een stoommandje kun je gemakkelijk maaltijden bereiden voor het hele gezin. Deze snelkookpan heeft twee kookprogramma's, waardoor je kunt kiezen tussen groenten en vlees. Dankzij de verhoogde druk in de pan worden je bereidingen twee keer zo snel klaargemaakt als in een traditionele kookpan. Vitamines en voedingsstoffen blijven behouden, waardoor je gezonde maaltijden kunt bereiden.

Een ander groot voordeel van deze Tefal snelkookpan is dat hij zeer veilig in gebruik is. De pan heeft vijf beveiligingen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke ongelukken. De koude handgrepen zorgen voor een stevige grip en voorkomen dat je je handen brandt bij het hanteren van de pan. Bovendien is de Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Hoewel deze snelkookpan van Tefal geweldig is voor het bereiden van maaltijden met een lange bereidingstijd, is hij minder geschikt voor het bereiden van kleine porties. Als je alleen voor jezelf kookt, kun je beter een kleinere snelkookpan kopen. Maar als je een groot gezin hebt of regelmatig etentjes geeft, is deze Tefal snelkookpan absoluut een aanrader!

Al met al ben ik zeer tevreden met de Tefal Secure 5 Neo Snelkookpan zilver. Hij is veilig en gemakkelijk in gebruik en maakt gezond koken een fluitje van een cent. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte snelkookpan, dan is deze Tefal snelkookpan de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver

 • list plusDeze snelkookpan heeft een fraai design en mooie afwerking, wat het een aanwinst maakt voor elke keuken.
 • list plusDe afgeronde bodem van de pot is zeer handig, omdat het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.
 • list plusDe snelkookpan is zeer efficiënt en zorgt ervoor dat eten snel klaar is, wat tijd bespaart.

Nadelen Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver

 • list plusHet deksel kan niet in de vaatwasser, wat extra tijd en moeite kost bij het schoonmaken.
 • list plusHet openmaken van de knop voelt tegenovergesteld aan, wat enige gewenning vereist.
 • list plusEr wordt geen stoommandje meegeleverd, wat een gemis kan zijn voor sommige gebruikers die graag stomen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Met de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver bereid je gezonde maaltijden op een snelle en veilige manier. Dankzij de hoge druk en temperatuur blijven vitamines en mineralen behouden, wat niet het geval is bij traditionele kookpannen. Bovendien bespaar je ook nog eens tot 50% aan energie in vergelijking met braadpannen. De snelkookpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft 5 beveiligingen, waardoor je hem veilig kunt gebruiken. De pan is geschikt voor alle type warmtebronnen, inclusief inductie.

Met een inhoud van 4 liter is de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver ideaal voor het bereiden van maaltijden voor kleine tot middelgrote gezinnen. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijke stoofvlees, (winter)soepen en stamppotten in maken. Ook kun je er verse groenten en vis in stomen. De snelkookpan heeft 2 kookprogramma's: één voor groenten en één voor vlees en vis. Let wel op: accessoires zoals een stoommandje worden niet meegeleverd.

Wat deze snelkookpan van Tefal onderscheidt van andere snelkookpannen is de superveilige constructie en het behoud van vitamines en mineralen. Bovendien is hij geschikt voor alle type warmtebronnen en bespaar je veel energie. Het enige nadeel is dat de inhoud iets aan de kleine kant kan zijn voor grote gezinnen of etentjes met veel gasten.

Als je op zoek bent naar een snelle, gezonde en veilige manier om maaltijden te bereiden, dan is de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan zilver zeker een goede keuze. Je kunt er heerlijke gerechten mee maken zonder dat je daar uren voor in de keuken hoeft te staan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Banoo snelkookpan 5L chroom

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een snelkookpan die niet alleen super gezonde maaltijden bereidt, maar er ook nog eens elegant uitziet? Dan is de Banoo RVS snelkookpan met een diameter van 22 cm en een inhoud van 5 liter de perfecte keuze!

Deze snelkookpan maakt gezond koken gemakkelijk, want jouw gerecht is binnen de helft van de tijd klaar onder hoge druk en 160 graden Celsius. Zo behoud je niet alleen de smaak van je eten, maar ook de vitaminen en mineralen. Banoo heeft ook aan het oog gedacht, want de pan heeft een elegant ontwerp en een luxe glazen deksel.

Wat deze snelkookpan nog beter maakt dan andere pannen, is dat deze vrij is van PFOA, PTFEE en BPA. Daarnaast is het ook nog eens een energiebesparende pan door de Turbo-inductie bodem waarmee je maar liefst 35% energie bespaart. En niet te vergeten de ergonomische soft-touch handvaten die het gebruik van de pan nog comfortabeler maken.

Met deze snelkookpan kun je dus niet alleen gezond en lekker koken, maar ook nog eens op een duurzame manier. Het is perfect voor iedereen die tijd en energie wil besparen tijdens het koken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eten.

Mijn persoonlijke mening is dat de Banoo snelkookpan een geweldige investering is voor iedereen die van koken houdt en graag gezond eet. De enige mogelijke tegenvaller is dat de pan misschien wat aan de dure kant is in vergelijking met andere snelkookpannen op de markt, maar de kwaliteit en duurzaamheid maken dit zeker goed.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. Hakal Line Snelkookpan 6L zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hakal Line Snelkookpan 6L zwart

 • list plusHet design van de Hakal Line Snelkookpan 6L zwart is fraai.
 • list plusEen voordeel van deze snelkookpan is dat het eenvoudig te bedienen is.
 • list plusDeze snelkookpan is praktisch in gebruik.

Nadelen Hakal Line Snelkookpan 6L zwart

 • list plusEr is geen gebruiksaanwijzing bij deze snelkookpan.
 • list plusDeze snelkookpan is geen snelkookpan.
 • list plusDe kwaliteit van deze snelkookpan is afhankelijk van de fabrikant.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Met de Hakal Line Snelkookpan 6L zwart bereid je een heerlijke maaltijd in een mum van tijd. Deze snelkookpan is perfect voor de drukke dagen waarop je weinig tijd hebt om te koken. De keramische bodem zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de pan, waardoor je maaltijden sneller klaar zijn en je energie bespaart. Bovendien is deze pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Deze snelkookpan heeft een inhoud van 6 liter, waardoor je gerechten kunt bereiden voor vier tot zes personen. De lage drukregelklep zorgt ervoor dat de pan veilig is in gebruik en dat de druk automatisch vermindert wanneer deze te hoog wordt. Ook heeft de pan een cool touch handgreep, waardoor je je handen niet verbrandt wanneer je de pan vastpakt.

Wat deze snelkookpan onderscheidt van andere pannen is de combinatie van snelheid, energiebesparing en veiligheid. Bovendien is de pan gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. De beste toepassing van deze pan is voor het bereiden van gerechten met een lange bereidingstijd, zoals stoofschotels, vleesgerechten en soepen.

De voordelen van deze snelkookpan zijn dat de bereidingstijd van je maaltijden aanzienlijk korter wordt, waardoor je tijd en energie bespaart. Ook is de pan veilig in gebruik en geschikt voor alle warmtebronnen. Een nadeel kan zijn dat het soms lastig kan zijn om te weten hoeveel water je moet toevoegen om de juiste druk te creëren.

Al met al is de Hakal Line Snelkookpan 6L zwart een geweldige aanwinst voor iedereen die snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden wil bereiden. De pan is veilig, gemakkelijk in gebruik en energiebesparend. Zeker een aanrader voor iedereen die van koken houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Culminar Snelkookpan 6L Snelkookpan zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Ontdek de snelkookpan van Culminar - Gemakkelijk, Veilig en Snel! Heb jij ook een druk leven en weinig tijd om te koken? Of wil je gewoon snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel zetten? Dan is de snelkookpan van Culminar iets voor jou! Deze drukpan kan jouw kooktijd met 70% verminderen, zodat jij meer tijd kunt besteden aan het genieten van het eten met jouw dierbaren. Wist je dat door het gebruik van een snelkookpan de smaak en voedingsstoffen van het eten beter bewaard blijven? De druk en de hitte zorgen ervoor dat het vocht en de smaak in het voedsel blijven, en dat het voedsel sneller gaar wordt. Met de snelkookpan van Culminar geniet je van smaakvol en voedzaam eten zonder extra moeite. Voordelen die je niet wilt missen: - Bespaar tijd en kooktijd van eten met 70% - Behoudt de smaak en voedingsstoffen van het eten - Past op alle soorten kookplaten, inclusief gas en inductie - Duurzaam en milieuvriendelijk - Eenvoudig te gebruiken, met hoog rendement Bestel vandaag nog onze snelkookpan van Culminar en bespaar tijd, behoud de smaak en voedingsstoffen van het eten en maak jouw keukentijd efficiënter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van snekookpannen. Er zijn immers 205 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!