Bestenu

Beste snekookpannen - dec. 2022

Met meer dan 260 snekookpannen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste snekookpannen op een rij
01Score: 9.9
Tefal Secure5 NEO Snelkookpan
Tefal Secure5 NEO Snelkookpan
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium
Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
BK Snelkookpan -22 cm
BK Snelkookpan -22 cm
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan
Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.8
Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal
Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Royal Swiss Snelkookpan 12 liter
Royal Swiss Snelkookpan 12 liter
Ga naar laagste prjis
07Score: 6.9
WMF Perfect Snelkookpan
WMF Perfect Snelkookpan
Ga naar laagste prjis
08Score: 6.8
WMF Perfect RDS Snelkookpan
WMF Perfect RDS Snelkookpan
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.7
WMF Perfect Snelkookpan
WMF Perfect Snelkookpan
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Snelkookpan Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Met een snelkookpan maak je je gerechten sneller klaar door ze onder hoge druk te koken. Waar je op let bij aankoop van een snelkookpan, lees je in de onderstaande koopgids!

Wat voor soorten snelkookpannen zijn er?

Er zijn elektrische snelkookpannen en snelkookpannen die je gebruikt op je kookplaat. De elektrische versies zijn vaak multifunctioneel waardoor je er meer mee kunt dan alleen de snelkookfunctie gebruiken. Met deze pannen kun je vaak ook langzamer stomen.

Daarnaast zijn er snelkookpannen in verschillende diameters verkrijgbaar. Zo zijn er grote snelkookpannen, maar ook snelkookpannen die ideaal zijn voor één- of tweepersoonsgerechten. Welke ideaal is voor jou, hangt af van de grootte van je huishouden.

Waar let je op bij het gebruik van een snelkookpan?

Een snelkookpan creëert de hoge druk in de pan met behulp van water: er zal dus altijd vocht in de snelkookpan aanwezig moeten zijn. Vaak wordt er in de pan aangegeven hoeveel water er nodig is. De meeste snelkookpannen hebben een droogkookbeveiliging waardoor ze niet werken zonder vocht, maar deze beveiliging is niet altijd aanwezig.

Als er niet genoeg vocht aanwezig is, of het raakt op, dan kan je gerecht aanbranden of de pan zelfs krom trekken. Dit wil je voorkomen. Daarnaast zal de pan af en toe stoom laten ontsnappen om de juiste druk te behouden. Let op: deze stoom kan een temperatuur van rond de 120 °C bereiken. Wees dus extra voorzichtig en houd kinderen uit de keuken.

Net zoals elke andere pan, wordt de buitenkant van een snelkookpan erg warm. Wees ook hier voorzichtig mee.

Wat maak je in een snelkookpan?

Je maakt allerlei gerechten in een snelkookpan – van aardappels, groente en zelfs vlees. Soep maak je ook in je snelkookpan klaar. Eenpansgerechten zoals hachee, stoofvlees, curry's en chili con carne zijn ook prima te bereiden in de snelkookpan. Waar je hachee normaal meerdere uren laat sudderen, is deze nu veel sneller klaar.

Ook stoofschotels zijn veel sneller klaar in een snelkookpan. Er is natuurlijk niets mis met een goede slowcooker die je in de ochtend aan zet. Als je in de avond thuis komt, hoef je alleen op te scheppen en je gaat aan tafel. In een snelkookpan is je stoofschotel daarentegen in ongeveer 40 minuten klaar!

Het enige wat een snelkookpan niet kan, is je gerecht een krokant laagje geven. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een hele kip in je snelkookpan bereiden, maar om een krokant velletje te krijgen, grill je de kip een paar minuten.

Hoe veilig is een snelkookpan?

Tegenwoordig zijn snelkookpannen erg veilig in gebruik. Er zijn meerdere beveiligingen. Het deksel kan bijvoorbeeld niet open wanneer de pan onder druk staat. Pas als de druk afgenomen is, ontgrendelt het deksel zich.

Als het deksel niet goed gesloten is zal de druk niet oplopen, waardoor de pan dus niet onder druk komt te staan. Alle snelkookpannen hebben tevens een overdrukbeveiliging waardoor risico's geminimaliseerd worden.

Hoeveel sneller is een snelkookpan vergeleken met een normale pan?

Een snelkookpan is in de meeste gevallen drie tot vier keer sneller dan een gewone pan. Dit komt doordat de temperatuur ongeveer 120 °C is. Aardappelen kook je bijvoorbeeld in een gewone pan in een half uur. In een snelkookpan kook je je aardappelen in ongeveer acht tot tien minuten.

Andere gerechten zoals bijvoorbeeld een stoofschotel, maak je in ongeveer 45 minuten klaar. Kies je ervoor om een stoofschotel te maken met in een goede braadpan op je gasfornuis, dan laat je deze minimaal drie uur sudderen.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische snelkookpan ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste snelkookpan ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over snekookpannen, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle snekookpannen die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke snekookpannen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van snekookpannen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan snekookpannen

De beste snekookpannen in een handige lijst

1 - Tefal Secure5 NEO Snelkookpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan - 6 liter bereidt je een maaltijd tweemaal zo snel als in een traditionele kookpan. Deze snelkookpan van Tefal is ideaal voor het bereiden van maaltijden waarvan de bereidingstijd lang is, zoals hachee en stoofvlees of het stomen van verse groenten. Ook kan je er heerlijke visgerichten in koken of gebruiken voor het bereiden van soepen of stamppotten. Koken in een snelkookpan is supergezond omdat vitamines en mineralen niet verloren gaan. En door de veel kortere kooktijd, bespaar je ook nog eens veel energie! Deze snelkookpan van Tefal heeft twee kookprogramma's. Deze Tefal snelkookpan is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit roestvrij staal waarop Tefal 10 jaar garantie geeft. De 5 beveiligingen zorgen ervoor dat de pan veilig is in gebruik. Voor een stevige grip is de pan voorzien van twee sterke comfortabele handgrepen en door de ruime inhoud van 6 liter is hij geschikt voor het hele gezin. De handige maatverdeling aan de binnenzijde maakt een maatbeker overbodig. De sterke sandwichbodem (rvs-aluminium-rvs) van deze snelkookpan van Tefal zorgt voor een snelle opwarming en een uitstekende warmteverdeling door de hele pan. De snelkookpan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie. En ben je klaar met koken, dan kan hij makkelijk (zonder deksel) in de vaatwasser worden gereinigd. Productvoordelen: Deze Tefal snelkookpan is ideaal voor het snel bereiden van stamppotten, vis, (stoof)vlees, soepen of groenten. Gezond: optimaal behoud van vitamines De sterke sandwichbodem (rvs-aluminium-rvs) zorgt voor een snelle opwarming en een goede warmteverdeling door de hele pan. Productkenmerken van de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan - 6 liter: Inhoud 6L Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Veilig in gebruik door 5 unieke beveiligingen Vaatwasmachinebestendig Tefal: Duurzame & mileuvriendelijke pannen Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd? Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Royal Swiss 8 liter Snelkookpan Pressure Cooker Alluminium

Loading..
Ga naar laagste prjis

kleine, maar wel handige snelkookpan 8 liter 24 cm Alluminium Geen inductie! Een hogedrukpan, ook wel snelkookpan genoemd, is een pan waarin levensmiddelen onder druk worden gekookt, waarbij de kooktemperatuur hoger is dan 100° Celsius en de gerechten sneller gaar zijn. De hogedrukpan is zuinig met energie Weliswaar is het een zware pan met een grote warmtecapaciteit, maar er hoeft maar weinig water aan de kook te worden gebracht. Het voedsel wordt bij een temperatuur boven 100 °C bereid, zodat het aanzienlijk sneller gaar is dan met gewoon koken. Daardoor blijven ook meer vitaminen behouden. Producttype: snelkookpan Capaciteit 8 liter Sluitingssysteem: deksel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BK Snelkookpan -22 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

De BK snelkookpan helpt je om gezonde maaltijden snel op tafel te zetten. Het kost je de helft van de tijd die je normaal nodig hebt en vitaminen en mineralen blijven behouden. De inhoud van de pan is 6 liter. In een snelkookpan kook je een gerecht onder hoge druk bij ongeveer 160 graden Celsius, daardoor kun je de pan maximaal 2/3 vullen en is de effectieve kookinhoud bij gebruik onder druk 4 liter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze superveilige Tefal ClipsoMinut’ Easy Snelkookpan met een inhoud van 6 liter, bereidt een maaltijd tweemaal zo snel als in een traditionele kookpan. Ideaal voor maaltijden waarvan de bereidingstijd lang is, zoals hachee en stoofvlees of het stomen van verse groenten. De snelkookpan is heel makkelijk met één hand te openen en te sluiten waardoor hij super handig is in gebruik. De vijf beveiligingen zorgen ervoor dat je met deze Tefal snelkookpan al jouw gerechten in een mum van tijd veilig op tafel hebt staan. Productvoordelen: + Supergezond koken, geen verlies van vitamines + Bereidt een maaltijd twee keer zo snel + Zo makkelijk met één hand openen en sluiten! + Extreem veilig dankzij 5 beveiligingen + Koken voor het hele gezin, ruime inhoud van 6 L + Praktisch stoommandje voor tere groenten of vis + Hoge kwaliteit roestvrij staal Productkenmerken van de Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan • Inhoud 6 liter • Snelkookpan • Supergezond en snel koken • Makkelijk met één hand openen en sluiten • Hoge kwaliteit roestvrij staal en zeer veilig • Praktisch stoommandje en drievoetje • Snelle opwarming door sandwichbodem • 30% lichter dan een traditionele snelkookpan • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Extra informatie over de Tefal Snelkookpan: Supergezond en snel koken Ook voor stamppotten, (winter)soepen en vis is deze praktische Tefal snelkookpan een uitkomst, want koken in een snelkookpan is supergezond omdat vitamines en mineralen niet verloren gaan. En door de veel kortere kooktijd, bespaar je ook nog eens veel energie! Zo makkelijk met één hand openen en sluiten! De ClipsoMinut’ Easy snelkookpan is super makkelijk in gebruik omdat je het deksel heel eenvoudig met één hand kan openen en sluiten. Hoge kwaliteit roestvrij staal en zeer veilig De Tefal snelkookpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal waarop Tefal maar liefst 10 jaar garantie geeft. De vijf beveiligingen zorgen ervoor dat de pan extreem veilig is in gebruik. Voor een stevige grip is de pan voorzien van twee sterke comfortabele handgrepen die niet warm worden tijdens het koken. Praktisch stoommandje en drievoetje De Tefal snelkookpan is ook zeer geschikt om tere gerechten te stomen met behulp van het bijgeleverde stoommandje en drievoetje. Het stoommandje hangt boven het water zodat het gerecht door een combinatie van hoge druk en stoom gaar wordt gestoomd. Snelle opwarming en geschikt voor alle warmtebronnen De sterke sandwichbodem (rvs-aluminium-rvs) zorgt voor een snelle opwarming en een uitstekende warmteverdeling door de hele pan. Deze Tefal snelkookpan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie. En ben je klaar met koken, dan kan hij makkelijk (zonder afdichtingsring en veiligheidsventiel) in de vaatwasser worden gereinigd. 30% lichter dan een traditionele snelkookpan De Tefal snelkookpan is extra comfortabel doordat de pan 30% minder weegt dan een traditionele snelkookpan. Voor optimaal kookgemak in jouw keuken! Met deze snelkookpan maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Kookkunst Holland snelkookpan 4 liter roestvrijstaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de snelkookpan van Kookkunst Holland bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de lekkerste gerechten. De snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 4 liter. Deze snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere gerechten in te bereiden. Door de kortere kooktijd bespaar je niet alleen energie maar worden ook de smaken en vitamines beter behouden. De Kookkunst Holland snelkookpan is uitgevoerd met een dubbele beveiliging die ervoor zorgt dat er druk kan ontsnappen tijdens het koken. Hierdoor kan er nooit te veel druk ontstaan in de snelkookpan. De 4 liter snelkookpan is gemakkelijk te openen/ sluiten door middel van de vergrendeling op het handvat. Deze snelkookpan is gemaakt van drie lagen roestvrijstaal en heeft stevige kunststof handgrepen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Specificaties: Kookkunst Holland Drie lagen roestvrijstaal Kunststof handvaten Wordt geleverd met reserve silicone afdichtrubber Met dubbele beveiliging Inhoud: 4 liter Geschikt voor alle warmtebronnen: gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie Vaatwasserveilig: ja Diameter bovenzijde: 20 cm Diameter onderzijde: 17,5 cm Hoogte: 14 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Royal Swiss Snelkookpan 12 liter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de snelkookpan van Royal Swiss bespaar je veel tijd door de kortere kooktijd en maak je de lekkerste gerechten. De snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een inhoud van 12 liter. Deze snelkookpan is ideaal om groente, soep, (stoof) vlees en andere gerechten in te bereiden. Door de kortere kooktijd bespaar je niet alleen energie maar worden ook de smaken en vitamines beter behouden. De Royal Swiss snelkookpan is uitgevoerd met een beveiliging die ervoor zorgt dat er druk kan ontsnappen tijdens het koken. Hierdoor kan er nooit te veel druk ontstaan in de snelkookpan. De 12 liter snelkookpan is gemakkelijk te openen/ sluiten door middel van de vergrendeling op het handvat. Deze snelkookpan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft stevige kunststof handgrepen. De pan is geschikt voor de warmtebronnen gas, elektrisch, keramisch en halogeen. Deze pan is dus NIET geschikt voor inductie warmte. Specificaties: Royal Swiss RVS Kunststof handvaten Wordt geleverd met een silicone afdichtrubber die 5 jaar meegaat Beveiliging Inhoud: 12 liter Geschikt voor warmtebronnen: gas, elektrisch, keramisch en halogeen NIET geschikt voor inductie! Vaatwasserveilig: nee Diameter bovenzijde: 25 cm Diameter onderzijde: 28 cm Hoogte: 18 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - WMF Perfect Snelkookpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

De klassieker onder de snelkookpannen: WMF Perfect. De bereiding van gerechten met behulp van de snelkookpan is modern, snel en gezond. Dankzij de extreme druk en hoge temperaturen wordt de kooktijd tot wel 70% verminderd in vergelijking met traditioneel koken. En dat is niet alles, doordat de kooktijd versneld wordt bespaar je ook nog eens 50% energie! Daarnaast blijven de vitaminen in het eten veel beter bewaard waardoor dit ook een van de gezondste manieren van koken is. Dit zie je ook terug in de kleur van de ingrediënten, deze blijft veel beter bewaard. Al met al alleen maar voordelen! Daarnaast zijn de WMF snelkookpannen ideaal voor het bereiden van vrijwel alle soorten gerechten – van groente, vlees en vis tot granen, peulvruchten, soepen, pasta en heerlijke stoofschotels. Zelfs een speciaal dieet of babyvoeding kan helemaal klaar worden gemaakt. De grote kookindicator zorgt ervoor dat de snelkookpan makkelijk in gebruik is en het rustige afstomen zorgt ervoor dat de pan na het koken makkelijk en veilig geopend kan worden. Kortom: het is een onmisbare allrounder in elke keuken. Dan nog wat functionele eigenschappen: het handvat kan volledig van de pan gehaald worden zodat het gemakkelijk schoon te maken is. Het handvat en de rubberen afdichtingsring (zit onder het deksel) mogen namelijk níét in de vaatwasser worden gereinigd. Doe dit ook absoluut niet! Het bedieningspaneel zit in het handvat, dus zodra deze in de vaatwasser terecht komt en een programma meedraait zal het kapot gaan. Als het handvat kapot is, werkt de pan niet meer. Gelukkig kan deze wel apart worden besteld! De WMF Perfect snelkookpan is gemaakt van glanzend Cromargan® 18/10 roestvrijstaal en heeft aan de binnenzijde een maataanduiding zodat nauwkeurig te zien is hoeveel liter er in de pan zit. Tevens heeft de snelkookpan een TransTherm® bodem die de warmte snel verdeelt en goed vasthoudt en waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. De voordelen van de WMF Perfect snelkookpan: •Gemaakt van het hoogwaardige Cromargan 18/10 roestvrij staal •Heeft een TransTherm universele bodem. Dankzij deze bodem wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de hele pan en tevens voor langere tijd opgeslagen. Zodra de druk zich heeft opgebouwd kan het fornuis dus omlaag worden gezet omdat de warmte blijft behouden. Dit is zo ontworpen om nog energiebesparender te werk te gaan! •Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie •Snellere kooktijd met minder verbruik van energie en meer behoudt van vitaminen en kleur! •Maataanduiding aan de binnenkant •Afneembaar handvat. Deze is níét geschikt voor reiniging in de vaatwasser! •3 jaar garantie! Deze WMF Perfect snelkookpan heeft een capaciteit van 3,0 liter en kan maaltijden voor 1 á 2 personen maken. Het heeft een diameter van 22 cm en hoogte van 9 cm en wordt zonder inzet geleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - WMF Perfect RDS Snelkookpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

WMF Snelkookpan PerfectDe bereiding van gerechten met behulp van de WMF Snelkookpan Perfect 6.5 Liter is modern, snel en gezond. Het bekende ontwerp is tijdloos en de functies zijn aangepast aan de laatste veiligheidseisen. De grote kookindicator zorgt ervoor dat de snelkookpan gemakkelijk in gebruik is. Het handvat kan compleet van de pan gehaald worden voor het gemakkelijker schoonmaken van de pan.Let op: de dekselgreep en siliconenring zijn niet vaatwasserbestendig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - WMF Perfect Snelkookpan

Loading..
Ga naar laagste prjis

De klassieker onder de snelkookpannen: WMF Perfect. De bereiding van gerechten met behulp van de snelkookpan is modern, snel en gezond. Dankzij de extreme druk en hoge temperaturen wordt de kooktijd tot wel 70% verminderd in vergelijking met traditioneel koken. En dat is niet alles, doordat de kooktijd versneld wordt bespaar je ook nog eens 50% energie! Daarnaast blijven de vitaminen in het eten veel beter bewaard waardoor dit ook een van de gezondste manieren van koken is. Dit zie je ook terug in de kleur van de ingrediënten, deze blijft ook veel beter bewaard. Al met al alleen maar voordelen! Daarnaast zijn de WMF snelkookpannen ideaal voor het bereiden van vrijwel alle soorten gerechten – van groente, vlees en vis tot granen, peulvruchten, soepen, pasta en heerlijke stoofschotels. Zelfs een speciaal dieet of babyvoeding kan helemaal klaar worden gemaakt. De grote kookindicator zorgt ervoor dat de snelkookpan makkelijk in gebruik is en het rustige afstomen zorgt ervoor dat de pan na het koken makkelijk en veilig geopend kan worden. Kortom: het is een onmisbare allrounder in elke keuken. Dan nog wat functionele eigenschappen: het handvat kan volledig van de pan gehaald worden zodat het gemakkelijk schoon te maken is. Het handvat en de rubberen afdichtingsring (zit onder het deksel) mogen namelijk níét in de vaatwasser worden gereinigd. Doe dit ook absoluut niet! Het bedieningspaneel zit in het handvat, dus zodra deze in de vaatwasser terecht komt en een programma meedraait zal het kapot gaan. Als het handvat kapot is, werkt de pan niet meer. Gelukkig kan deze wel apart worden besteld! De WMF Perfect snelkookpan is gemaakt van glanzend Cromargan® 18/10 roestvrijstaal en heeft aan de binnenzijde een maataanduiding zodat nauwkeurig te zien is hoeveel liter er in de pan zit. Tevens heeft de snelkookpan een TransTherm® bodem die de warmte snel verdeelt en goed vasthoudt en waardoor deze geschikt is voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. De voordelen van de WMF Perfect snelkookpan: •Gemaakt van het hoogwaardige Cromargan 18/10 roestvrij staal •Heeft een TransTherm universele bodem. Dankzij deze bodem wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld over de hele pan en tevens voor langere tijd opgeslagen. Zodra de druk zich heeft opgebouwd kan het fornuis dus omlaag worden gezet omdat de warmte blijft behouden. Dit is zo ontworpen om nog energiebesparender te werk te gaan! •Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie •Snellere kooktijd met minder verbruik van energie en meer behoudt van vitaminen en kleur! •Maataanduiding aan de binnenkant •Afneembaar handvat. Deze is níét geschikt voor reiniging in de vaatwasser! •3 jaar garantie!` Deze WMF Perfect snelkookpan heeft een capaciteit van 4,5 liter, een diameter van 22 cm en hoogte van 13,5 cm. Het wordt zonder inzet geleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten overeenkomstig aan snekookpannen

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van snekookpannen. Er zijn immers 260 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste