Wat is de beste slowcooker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede slowcooker is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste slowcooker van 2023? Na het analyseren van 130 slowcookers kwam de MOA SC35B zwart - 3,5 liter als beste uit onze slowcooker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slowcookers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slowcookers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige slowcooker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste slowcookers

1Score: 9.9
MOA SC35B zwart - 3,5 liter
MOA SC35B zwart - 3,5 liter
MOA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Russell Hobbs MaxiCook 6 liter rvs
Russell Hobbs MaxiCook 6 liter rvs
Russell Hobbs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Tristar Slowcooker VS-3915 – Met zwart
Beste Slowcooker voor beginners
Tristar Slowcooker VS-3915 – Met zwart
Tristar
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Slow Cooker Next Gen 5,7L zilver
Slow Cooker Next Gen 5,7L zilver
Crock-Pot
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Alpina Slow Cooker Slowcooker RVS zilver | zwart
Alpina Slow Cooker Slowcooker RVS zilver | zwart
alpina
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Crock Pot SCV400RD - Slowcooker rood
Crock Pot SCV400RD - Slowcooker rood
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
MOA Slowcooker 6,5 liter Zwart
MOA Slowcooker 6,5 liter Zwart
MOA
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
MOA Slowcooker Digitaal 6,5 liter zwart
MOA Slowcooker Digitaal 6,5 liter zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Russell Hobbs 25570-56 Compact Home zilver
Russell Hobbs 25570-56 Compact Home zilver
Russell Hobbs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
MOA Digitale Slowcooker 6,5 liter zilverkleurig
MOA Digitale Slowcooker 6,5 liter zilverkleurig
MOA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slowcooker Koopgids

Met een slowcooker kom je thuis en staat het eten al bereid voor je klaar. Ontzettend handig! Werkt dat echt zo makkelijk? Wat doet een slowcooker en hoe kies je de beste? Je leest het in deze slowcooker koopgids.

Wat is een slowcooker?

Een slowcooker is een elektrisch kookapparaat, eigenlijk een elektrische pan. Je zet hem net als andere elektrische kookapparaten gewoon op het aanrecht. Op een lage temperatuur wordt het voedsel in de slowcooker bereid. De slowcooker maakt dus gebruik van water en warmte om het eten klaar te maken.

Door de geringe temperatuur die de slowcooker gebruikt wordt het voedsel langzaam gegaard. Vandaar ook de naam. De pan loopt zelfstandig een gekozen kookprogramma door. Je hoeft dus niet meer in de keuken te staan om te koken!

 

Hoe werkt een slowcooker?

De slowcooker plaats je makkelijk in de keuken. Wel in de buurt van een stopcontact, want die moet uiteraard ingeplugd zijn voordat de elektrische pan zijn werk kan doen. Vervolgens zet je de slowcooker aan en doe je de ingrediënten naar recept in de pan. Voeg hier water aan toe.

Daarna stel je in hoe lang de slowcooker daadwerkelijk gaat koken. Zie het als kookprogramma's van verschillende lengtes. Bij sommige slowcookers stel je een tijd in, bij andere kies je uit programma's van verschillende lengtes. Wederom vertelt het recept dat je gebruikt wat hier de gewenste instelling is. Zet nu de gekozen tijdsduur aan en de slowcooker begint met de bereiding.

Sommige slowcookers hebben een timer, waarmee je ook in kan stellen hoe laat de slowcooker begint. Je kunt dus de slowcooker eerder voorbereiden, instellen dat deze bijvoorbeeld in de ochtend begint en precies klaar is wanneer jij weer thuis komt.

Wanneer de ingestelde tijd verstreken is stopt de slowcooker automatisch. Je hoeft je dus niet druk te maken om aangebrand eten, hoewel dat door de relatief lagere temperatuur al niet snel zou gebeuren. Hiermee voorkom je ook dat eten te lang door wordt gekookt.

Het verschil tussen Slowcooker en Crockpot

De termen "slowcooker" en "crockpot" worden regelmatig door elkaar gebruikt. In beide gevallen heb je het over een elektrische pan die langzaam voedsel bereidt, maar er is ook een verschil.

Crock-Pot is namelijk een merk dat slowcookers produceert en wanneer je over een slowcooker praat, bedoel je de elektrische, langzaam garende pan als productcategorie. Daar zit dus het verschil in. Elke Crock-Pot is een slowcooker, maar niet elke slowcooker is van Crock-Pot. Er zijn namelijk ook andere merken die slowcookers maken.

 

Hoeveel kost een slowcooker?

De prijs van een slowcooker varieert per merk en model. Er bestaan een paar luxe uitschieters, maar de meeste slowcookers kosten tussen de €40 en €150. Er lijken drie afgebakende prijsklassen te zijn: de budget modellen die ongeveer €40-50 kosten, het middensegment met een prijs rond de €80 en de grotere, meer luxe varianten die meer dan €100 kosten.

De prijs is niet per se aan een merk gebonden, want de meeste slowcooker producenten maken modellen met verschillende prijzen. Dat Crock-Pot geen budget modellen maakt, vormt eigenlijk de enige uitzondering. De prijs is met name afhankelijk van de kwaliteit, het formaat en extra functies.

Zo zijn er slowcookers met een behuizing van plastic, roestvrij staal of zelfs aardewerk. Materialen van hogere kwaliteit komen meestal met een hoger prijskaartje. Sommigen zijn zelfs vaatwasmachinebestendig.

De inhoud doet ook iets met de prijs. Hoe groter de pan, hoe groter het prijskaartje. Het verschil tussen een kleinere en een grotere pan kan wel 2,5 liter zijn! Dan zijn er ook nog de extra functies. Een slowcooker met veel programma's, een extra timer enzovoorts hoort al snel tot de luxe klasse van slowcookers.

Wat is de beste slowcooker?

Crock-pot is het merk achter de opkomst van slowcookers. Een origineel model van dit merk zal dus al snel tot de betere opties behoren. Maar er zijn ook slowcookers van andere merken die het uitermate goed doen.

De slowcookers van merk Russell Hobbs zijn doorgaans gunstig geprijsd en hebben goede reviews van gebruikers. Leuk weetje: Russell Hobbs heeft zelfs een slowcooker model met een Chalkboard behuizing. Je kan hier dus met een krijtje op schrijven! Verrassend genoeg is dit ook één van de goedkoopste modellen.

Ten slotte voorziet het merk MOA ons ook van een aantal budget slowcookers. Dit merk heeft in Nederland wat minder bekendheid, maar de reviews van gebruikers liegen er niet om: dit zijn fijne apparaten.

Waar let je op als je een slowcooker koopt?

Je wilt natuurlijk graag dat een slowcooker helemaal aan jouw wensen voldoet. Daar hoeft het niet altijd het duurste model voor te zijn. Het is dan wel zo slim om te kijken wat jij fijn vindt en wat voor jou overbodig kan zijn.

De eerste vraag die je aan jezelf stelt is: hoe groot is jouw huishouden? Ben je met 1-2 personen, dan voldoet een slowcooker met minder inhoud. Leef je in een groot gezin, dan is verstandig om een grote slowcooker te kiezen. De kleinste slowcookers hebben een inhoud van 3,5 liter en de grootsten wel 6 liter!

Er zijn vaatwasmachinebestendige slowcookers, maar deze eigenschap hebben helaas niet alle pannen. Als je een vaatwasser hebt en je niet graag met de hand afwast, is het goed om hier op te letten.

De slowcooker stopt automatisch met bereiden wanneer het programma erop zit, maar het verschilt per slowcooker of je in kan stellen wanneer het koken begint. Het handige aan een slowcooker is dat je zelf weinig bereidingstijd hebt, maar als je dit alsnog liever een avond van te voren doet, wil je graag het starttijdstip bepalen. Dan zoek je dus naar een timerfunctie.

Ten slotte is de prijs natuurlijk ook een punt om af te wegen. Je hebt in deze koopgids eerder kunnen lezen wat de prijzen van slowcookers zijn. Het is wel zo fijn als de keuze binnen het beoogde budget valt.

hero illustration

Hoe testen we slowcookers?

Om de beste slowcooker te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slowcooker-test hebben we 130 slowcookers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze slowcooker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze slowcooker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne slowcooker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte slowcooker in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 130 slowcookers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste slowcookers op een rijtje

1. MOA SC35B zwart - 3,5 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Of je nu vlees, vis, groentes, soepen, aardappelgerechten of een dessert wilt maken, de MOA slowcooker SC35B is alles wat je nodig hebt. Stop alle ingrediënten in de ruimte binnenpan, stel de slowcooker in op de juiste warmtestand (low, high of auto) en laat het keukenapparaat zijn werk doen. Voordat je er erg in hebt, zijn de ingrediënten gaar en kan je aan tafel. Een slowcooker werkt met stoom. Het stoom kan niet uit de pan ontsnappen, circuleert aan de binnenzijde en gaart op deze manier alles wat je in het apparaat stopt. Belangrijkste eigenschappen Slowcooker Inhoud: 3,5 liter Materialen: RVS, glas en Keramiek Kleur: zwart Vermogen: 170 watt Temperatuurbereik: 20°C - 96°C Antiaanbaklaag: ja Anti-slipvoetjes: ja Aantal warmtestanden: 3 Gewicht: 5837 gram Snoerlengte: 0,95 meter Timer: nee Digitaal display: nee BPA-vrij: ja Warmhoud-functie: ja Droogkookbeveiliging: ja Vaatwasserbestendig: ja Drie warmtestanden De MOA slowcooker SC35B is eenvoudig in gebruik. Aan de voorzijde zit een draaiknop waarmee je de gewenste warmtestand instelt. Moet je kiezen voor de lage, de hoge of de automatische warmtestand? Dat hangt af van wat je wilt garen. Vlees blijft heerlijk mals als het lang op een lage warmtestand gegaard kan worden, terwijl groentes hun knapperigheid behouden door deze kort op een hoge stand gaar te stomen. Of kies voor de auto-functie, waarbij de slowcooker geleidelijk schakelt van de hoge naar de lage warmtestand. Gezond Omdat je in plaats van olie hete lucht gebruikt om de verschillende voedingswaren in te garen, krijg je veel minder calorieën binnen. Ten tweede blijven alle voedingstoffen in het eten bijhouden, omdat ze de pan niet uit kunnen. Het maakt het gebruik van de MOA slowcooker SC35B een gezonde manier om al je voeding mee te bereiden. Onderdelen De slowcooker bestaat uit een binnenpan van keramiek met een antiaanbaklaag, een deksel van sterk en doorzichtig veiligheidsglas en de slowcooker zelf. Zowel de binnenpan als het deksel kunnen na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd. Wat zit er in de doos? Slowcooker Keramische binnenpan Deksel van veiligheidsglas Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Russell Hobbs MaxiCook 6 liter rvs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Russell Hobbs MaxiCook 6 liter rvs

 • list plusMet de 6 liter inhoud van deze slowcooker maakt u meer gerechten tegelijk.
 • list plusHet is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het sterk is en lang meegaat.
 • list plusDe timer stelt u in staat om de bereidingstijd naar wens in te stellen.

Nadelen Russell Hobbs MaxiCook 6 liter rvs

 • list plusDeze slowcooker heeft geen warmhoud functie, waardoor de gerechten niet langer warm blijven.
 • list plusHet snoer is kort, waardoor u de slowcooker niet ver van het stopcontact kunt plaatsen.
 • list plusDeze slowcooker is niet geschikt voor het maken van kleine porties.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

De Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker is een geweldige aanwinst voor iedereen die van lekker eten houdt, maar niet altijd tijd heeft om uren in de keuken te staan. Met een inhoud van 6 liter kun je tot wel 8 porties maken en dankzij de uitneembare binnenpan is het schoonmaken een fluitje van een cent. Maar wat deze slowcooker echt onderscheidt van andere modellen is de braadpan die je direct op het vuur kunt zetten. Hierdoor kun je vlees en groenten eerst aanbraden en daarna rustig verder laten garen in de slowcooker.

Een ander groot voordeel van slowcooking is dat het zorgt voor minimaal verlies van vitamines en meer smaak. Omdat de ingrediënten langzaam garen, worden de smaken goed opgenomen en blijven de vitamines behouden. Bovendien kun je de slowcooker gemakkelijk instellen met de digitale timer en de 3 temperatuurstanden, zodat je altijd een perfect resultaat krijgt.

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet thuiskomen na een lange dag werken en meteen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd die al klaarstaat? Met de Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker is dit mogelijk. Je kunt zelfs voor grote gezelschappen een gerecht klaarmaken, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de bakpan alleen te gebruiken is op een gas- of elektrisch fornuis en niet op inductieplaten. Maar als je een van deze kookplaten hebt, dan is dit geen probleem.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker. Het is een geweldige aanvulling op mijn keuken en ik kan het iedereen aanraden die van lekker eten en gemak houdt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

3. Beste Slowcooker voor beginners: Tristar Slowcooker VS-3915 – Met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar Slowcooker VS-3915 – Met zwart

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze slowcooker is uitstekend.
 • list plusDit apparaat is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit.

Nadelen Tristar Slowcooker VS-3915 – Met zwart

 • list plusDeze slowcooker is fragiel.
 • list plusDe rubber pootjes zijn kortstondig.
 • list plusHet heeft geen timer..

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Als je graag gezond eet en weinig tijd hebt om te koken, dan is de Tristar Slowcooker VS-3915 de perfecte oplossing voor jou. Met een inhoud van 3,5 liter, een uitneembare binnenpan en een warmhoudfunctie maak je in een handomdraai de lekkerste stoofschotels en soepen voor jezelf of je familie.

Wat deze slowcooker zo bijzonder maakt, is de manier waarop gerechten worden bereid. Door op een lage temperatuur te garen, blijven alle voedingsstoffen beter bewaard en wordt het vlees heerlijk sappig. Je hoeft alleen maar alle ingrediënten toe te voegen, de slowcooker aan te zetten en vervolgens hoef je er niet meer naar om te kijken. Ideaal voor drukke dagen!

En het schoonmaken van de Tristar Slowcooker is ook een fluitje van een cent. De keramische binnenpan kan in zijn geheel worden uitgenomen en worden afgespoeld. De roestvrijstalen behuizing heeft alleen een lichte vochtige doek nodig om schoon te worden.

Als specialist in slowcookers kan ik je vertellen dat de Tristar Slowcooker VS-3915 een geweldige aankoop is. Het is een kwalitatief hoogwaardig apparaat dat uitblinkt in gebruiksgemak en smaakvolle gerechten. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Het enige nadeel is dat de slowcooker niet beschikt over een timer, maar dat valt te overzien als je bedenkt hoeveel tijd en moeite je bespaart met dit apparaat. Al met al is de Tristar Slowcooker VS-3915 een echte aanrader voor iedereen die van gezond en smaakvol eten houdt, maar weinig tijd heeft om te koken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Slow Cooker Next Gen 5,7L zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Slow Cooker Next Gen 5,7L zilver

 • list plusDeze slowcooker heeft een schakelfunctie met timer waarmee je de kooktijd kunt instellen.
 • list plusDeze slowcooker is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.
 • list plusDankzij de afsluiting in deksel van deze slowcooker blijft voedsel langer warm.

Nadelen Slow Cooker Next Gen 5,7L zilver

 • list plusDe bodem van de buitenpan is dun, waardoor hij sneller kan beschadigen als je hem niet goed behandelt.
 • list plusDe prijs van deze slowcooker is hoog.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing van deze slowcooker is niet heel uitgebreid.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij op zoek naar een manier om gezond te eten zonder uren in de keuken te staan? Dan is de Crock-Pot Slowcooker Next Gen 5,7 liter zilver zeker iets voor jou! Deze slowcooker zorgt voor een optimale warmteverdeling en voorkomt het aanbranden van je gerechten. Hierdoor smaken je gerechten alsof je de hele dag in de keuken hebt gestaan, zonder dat je er daadwerkelijk zoveel tijd aan kwijt bent.

Met de Crock-Pot Slowcooker Next Gen 5,7 liter kun je nagenoeg alles bereiden. Of je nu trek hebt in een groenteschotel, een stoofgerecht, soep of zelfs een dessert, deze slowcooker kan het allemaal aan. De inhoud van 5,7 liter is groot genoeg om voor 8 personen te koken, wat deze slowcooker ideaal maakt voor gezinnen of etentjes met vrienden.

De Crock-Pot Slowcooker Next Gen 5,7 liter heeft maar liefst 3 standen: laag, hoog en warmhoudstand tussen de 55 en 60 graden. Hierdoor kun je je gerechten op de gewenste temperatuur houden en op elk moment van de dag genieten van een heerlijke maaltijd.

Wat deze slowcooker uniek maakt, is de keramische schaal. Deze schaal zorgt niet alleen voor een gelijkmatige garing, maar is ook nog eens uitneembaar, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Het vermogen van 250 Watt is perfect voor slowcooken en de snoerlengte van 1 meter geeft je genoeg bewegingsvrijheid in de keuken.

Een nadeel van deze slowcooker is dat hij vrij groot is, wat betekent dat hij wel wat ruimte in beslag neemt in de keuken. Ook duurt het bereiden van sommige gerechten wel wat langer dan wanneer je deze op een normaal fornuis zou bereiden. Maar als je de tijd hebt, is het resultaat absoluut de moeite waard.

Al met al is de Crock-Pot Slowcooker Next Gen 5,7 liter zilver een geweldige keukenhulp voor iedereen die gezond wil eten zonder veel tijd kwijt te zijn in de keuken. Met deze slowcooker kun je de lekkerste gerechten bereiden, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

5. Alpina Slow Cooker Slowcooker RVS zilver | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Alpina Slow Cooker Slowcooker RVS zilver | zwart

 • list plusDeze slowcooker heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een slowcooker.
 • list plusDe slowcooker is eenvoudig in gebruik, waardoor het een goede optie is voor mensen die niet veel ervaring hebben met slowcookers.
 • list plusDe slowcooker is makkelijk in onderhoud, waardoor het een handige optie is voor mensen die niet veel tijd willen besteden aan het schoonmaken van hun slowcooker.

Nadelen Alpina Slow Cooker Slowcooker RVS zilver | zwart

 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar op deze slowcooker, waardoor het minder veelzijdig is dan sommige andere slowcookers op de markt.
 • list plusDe slowcooker is niet erg groot, waardoor het minder geschikt is voor mensen die grote maaltijden willen bereiden.
 • list plusDe slowcooker heeft geen timer, waardoor het minder handig is voor mensen die hun slowcooker op bepaalde tijden willen instellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Hou je van gezond en lekker eten, maar heb je niet altijd tijd om lang in de keuken te staan? Dan is de Alpina slowcooker de perfecte oplossing voor jou! Deze slowcooker heeft een inhoud van 3,5 liter en is daarmee gemiddeld qua grootte, ideaal voor een gezin van 3 tot 4 personen. Het keramische materiaal van de binnenpot zorgt voor een gelijkmatige opwarming en houdt de warmte langer vast in vergelijking met metaal. Bovendien blijven de voedingswaarden van je ingrediënten beter intact en krijg je een vollere smaak.

Met de warmhoud- en 2 verwarmingsstanden, 'Low' (laag) en 'High' (hoog), kun je de temperatuur en snelheid van de bereiding naar wens aanpassen. Het gebruik van de slowcooker is zeer energiezuinig en je kunt vetarm koken zonder extra vet toe te voegen. De pan heeft een modern uiterlijk door zijn RVS behuizing en is bestand tegen bacteriën en corrosie.

Een nadeel van de slowcooker is dat het niet bakt, dus om vlees een bruin kleurtje te geven, moet je het eerst in een pan bakken voordat je het in de kookpot legt. Maar als je eenmaal begint met slowcooking, wil je niet anders meer! Het is de ideale manier om gezonde en smaakvolle gerechten te bereiden zonder er veel tijd aan te besteden. De slowcooker doet het meeste werk voor je en je hoeft niet in de buurt te blijven.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve slowcooker met een gemiddelde grootte en een moderne uitstraling, dan is de Alpina slowcooker een goede keuze. Je kunt er alle soorten gerechten in bereiden, van gevogelte en vlees tot stoofgerechten, curry, soepen en zelfs desserts. Het apparaat is CE goedgekeurd en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Dus waar wacht je nog op? Tijd om te slowcooken!

Persoonlijke mening: Als een liefhebber van slowcooking kan ik de Alpina slowcooker zeker aanbevelen. Het is een kwalitatief apparaat dat doet wat het belooft. Het enige nadeel is dat het niet bakt, maar dat is geen groot probleem. Het gebruik van de slowcooker is zeer energiezuinig en het resultaat is heerlijk mals en sappig eten. De slowcooker is een must-have in elke keuken!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 18 augustus in huis

Bekijk prijs

6. Crock Pot SCV400RD - Slowcooker rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

Niet meer de hele dag in de keuken staan, maar toch een gezonde en heerlijke maaltijd op tafel, kan met deze slow cooker! Voor het bereiden van heerlijke soepen, sauzen en maaltijden! Door uw eten te bereiden in een slowcooker, op lage temperatuur, blijven veel voedingsstoffen behouden en krijgen de gerechten meer smaak. Dankzij de langzame garing is een slowcooker de ideale manier voor het bereiden van heerlijke gezonde gerechten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. MOA Slowcooker 6,5 liter Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

Of je nu vlees, vis, groentes, soepen, aardappelgerechten of een dessert wilt maken, de MOA slowcooker SC65B is alles wat je nodig hebt. Stop alle ingrediënten in de ruimte binnenpan, stel de slowcooker in op de juiste warmtestand (low, high of auto) en laat het keukenapparaat zijn werk doen. Voordat je er erg in hebt, zijn de ingrediënten gaar en kan je aan tafel. Een slowcooker werkt met stoom. Het stoom kan niet uit de pan ontsnappen, circuleert aan de binnenzijde en gaart op deze manier alles wat je in het apparaat stopt. Belangrijkste eigenschappen Slowcooker Inhoud: 6,5 liter Materialen: RVS, glas en Keramiek Kleur: zwart Vermogen: 250 watt Temperatuurbereik: 20°C - 96°C Antiaanbaklaag: ja Anti-slipvoetjes: ja Aantal warmtestanden: 3 Gewicht: 5837 gram Snoerlengte: 0,8 meter Timer: nee Digitaal display: nee BPA-vrij: ja Warmhoud-functie: ja Droogkookbeveiliging: ja Vaatwasserbestendig: ja Drie warmtestanden De slowcooker SC65 van het merk MOA is eenvoudig in gebruik. Aan de voorzijde zit een draaiknop waarmee je de gewenste warmtestand instelt. Moet je kiezen voor de lage, de hoge of de automatische warmtestand? Dat hangt af van wat je wilt garen. Vlees blijft heerlijk mals als het lang op een lage warmtestand gegaard kan worden, terwijl groentes hun knapperigheid behouden door deze kort op een hoge stand gaar te stomen. Of kies voor de auto-functie, waarbij de slowcooker geleidelijk schakelt van de hoge naar de lage warmtestand. Gezond Omdat je in plaats van olie hete lucht gebruikt om de verschillende voedingswaren in te garen, krijg je veel minder calorieën binnen. Ten tweede blijven alle voedingstoffen in het eten bijhouden, omdat ze de pan niet uit kunnen. Het maakt het gebruik van de MOA slowcooker SC65 een gezonde manier om al je voeding mee te bereiden. Onderdelen De slowcooker bestaat uit een binnenpan van keramiek met een antiaanbaklaag, een deksel van sterk en doorzichtig veiligheidsglas en de slowcooker zelf. Zowel de binnenpan als het deksel kunnen na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd. Wat zit er in de doos? Slowcooker Keramische binnenpan Deksel van veiligheidsglas Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. MOA Slowcooker Digitaal 6,5 liter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

De MOA Slowcooker Digitaal met een inhoud van 6,5 liter is een fantastische toevoeging aan je keuken. Met dit keukenapparaat kun je op een gezonde manier al je gerechten bereiden en hoef je geen olie toe te voegen. Het vocht blijft namelijk circuleren in de slowcooker, waardoor je gerechten lekker mals en sappig blijven. Het apparaat heeft een low-, high- en auto-functie, zodat je zelf kunt bepalen hoe snel je gerecht klaar moet zijn.

De MOA Slowcooker is gemaakt van RVS, glas en aluminium en heeft een mooi zwart design. Het apparaat heeft een timer en een digitaal display, zodat je precies kunt zien hoe lang je gerecht nog moet garen. Ook is de slowcooker BPA-vrij en heeft het een droogkookbeveiliging. Na gebruik kun je de binnenpan gewoon in de vaatwasser stoppen, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

Wat deze slowcooker echt onderscheidt van andere slowcookers is de warmhoud-functie. Zo blijft je gerecht nog urenlang op de juiste temperatuur, zonder dat het verder gaart. Ideaal als je bijvoorbeeld een feestje hebt en je gasten op verschillende tijden arriveren.

De MOA Slowcooker is geschikt voor veel ingrediënten en gerechten. Het is perfect om vlees in te laten sudderen, maar ook groenten blijven knapperig en sappig. Het enige waar je op moet letten, is de bereidingstijd van de verschillende voedingswaren.

Mijn persoonlijke mening over de MOA Slowcooker Digitaal is dat het een fantastische aanwinst is voor elke keuken. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en maakt gezond koken een stuk eenvoudiger. De warmhoud-functie is echt een pluspunt, vooral als je vaak etentjes thuis organiseert. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het apparaat vrij groot is, dus je moet wel genoeg opbergruimte hebben. Maar als dat geen probleem is, dan kan ik deze slowcooker zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Russell Hobbs 25570-56 Compact Home zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.8

Een compacte slowcooker die weinig ruimte in beslag neemt Ben je op zoek naar een slowcooker die je ruimte bespaart in de keuken, maar wel krachtig presteert? Dan zal je blij zijn met de Compact Home Slowcooker, die alle voordelen van een grotere slowcooker combineert met een ideaal formaat. De slowcooker heeft een compacte inhoud van 2 liter en heeft 3 warmtestanden. Creëer de heerlijkste gerechten van een rundvleesstoofpot tot klassieke kipstoofschotels. 3 warmtestanden Wat je ook aan het bereiden bent, de Compact Home Slowcooker heeft er de juiste warmtestand voor. Zo kun je met de hoge stand je soep indikken en met de lage stand een runderstoofschotel langzaam laten sudderen. Voor elk gerecht is er een geschikte temperatuur. En als je heel veel trek hebt en voor een tweede ronde gaat, dan kun je het eten met de warmhoudfunctie warm houden. Compacte inhoud van 2 liter De slowcooker heeft een uitneembare keramische pan, met een inhoud van 2 liter. De Compact Home Slowcooker heeft een sterke deksel van gehard glas om de warmte tijdens het koken goed vast te houden. En degenen die graag een oogje in het zeil willen houden, kunnen natuurlijk altijd even gluren. Maak de Compact Home collectie compleet Heb je weinig ruimte en kun je wel meer compacte formaten van keukenapparatuur gebruiken? Maak dan je Compact Home collectie compleet met een waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, blender of foodprocessor. Alle voordelen op een rij: ✔ 145w ✔ Compacte inhoud van 2 liter ✔ 3 warmtestanden Hoog, warm & laag ✔ Deksel van gehard glas ✔ Uitneembare keramische pan ✔ Dekselophanger ✔ Geborstelde behuizing ✔ 2 jaar garantie (+1 jaar gratis garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.russellhobbs.nl)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MOA Digitale Slowcooker 6,5 liter zilverkleurig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Met de MOA Slowcooker SC65D bereid je al je gerechten op een gezonde manier. Een slowcooker gebruik je om al het voedsel door middel van stoom te garen. Het keukenapparaat houdt alle vocht dat je toevoegt aan de pan, of dat al in de voedingswaren zit, vast. Het vocht kan niet ontsnappen en blijft circuleren in de slowcooker. Het grote voordeel hiervan is dat het eten gaar wordt, zonder dat je bijvoorbeeld olie hoeft toe te voegen. Vlees en vis blijven mals, groentes houden hun knapperigheid en je gemaakte soepen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dit exemplaar heeft een low-functie, een high-functie en een auto-functie, afhankelijk van hoe snel je wilt dat de slowcooker zijn werkt doet. Belangrijkste eigenschappen Slowcooker Inhoud: 6,5 liter Materialen: RVS, glas en aluminium Kleur: zilver Timer: ja Digitaal display: ja BPA-vrij: ja Warmhoud-functie: ja Droogkookbeveiliging: ja Vaatwasserbestendig: ja Voor veel ingrediënten geschikt Een slowcooker is voor veel ingrediënten en gerechten geschikt. Het enige dat je even in de gaten moet houden, is de bereidingstijd van alle aparte voedingswaren. Vlees heeft nu eenmaal langer nodig dan groenten, maar dat is niet anders in een pan. Een slowcooker is uitermate geschikt om vlees in te laten sudderen. Snij een aantal sukadelappen in stukjes, voeg er wat fijngesneden ui en wortels aan toe en giet er een flesje bruin bier en wat extra water in. Stop alles in de slowcooker en na een aantal uur heb je het meest malse draadjesvlees dat je je maar kunt wensen. Met een handige timer Een extra handigheidje van de slowcooker SC65D van RVS van het merk MOA is de aanwezigheid van een timer. Met de timer is het eenvoudig in te stellen wanneer je het eten klaar wilt hebben. Hiermee wordt het mogelijk om alles in de ochtend in de pan te doen om na thuiskomst van je werk gelijk aan tafel te kunnen. Op het digitale display zie je snel en eenvoudig alle instellingen. Alles kan in de vaatwasser Zowel de binnenpan, met een inhoud van 6,5 liter, als het doorzichtige deksel gemaakt van Fehard veiligheidsglas van de slowcooker SC65D zijn vaatwasser bestendig. Zet ze in de vaatwasser en voor je het weet is de slowcooker weer helemaal schoon en klaar om je te helpen bij het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten en ingrediënten. Door alles op een lage temperatuur gaar te stomen, blijven veel van de voedingsstoffen aanwezig en heb je geen olie nodig voor de bereiding. Wat zit er in de doos? Slowcooker Binnenpan van aluminium Deksel van veiligheidsglas Handleiding MOA MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slowcookers. Er zijn namelijk 130 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!