Bestenu

Beste frituurpannen - dec. 2022

Met meer dan 490 frituurpannen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste frituurpannen in een handige lijst
01Score: 9.8
Tomado TDF3001S
Tomado TDF3001S
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.7
Tomado TDF6001S
Tomado TDF6001S
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.6
Tefal Super Uno FR3140
Tefal Super Uno FR3140
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.3
Inventum GF431B
Inventum GF431B
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Princess Family Castel 182626
Princess Family Castel 182626
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Princess 182727
Princess 182727
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Tomado TDF2501W
Tomado TDF2501W
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Tomado TDF2501B
Tomado TDF2501B
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Inventum GF431S
Inventum GF431S
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Princess 185000 Friteuse
Princess 185000 Friteuse
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Frituurpan Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Trek in een patatje, kroket of andere lekkere gefrituurde snack? Die maak je thuis met een goede frituurpan. Waar je op let als je een frituurpan zoekt en hoe je de beste keuze maakt, lees je in deze koopgids.

Hoe gebruik je een frituurpan?

Wanneer je een frituurpan koopt, is het apparaat bijna zo goed als gebruiksklaar. Naast de frituurpan zelf heb je frituurolie en natuurlijk de gewenste snacks nodig. Frituurpannen hebben altijd een stekker voor de stroomtoevoer; draadloze varianten bestaan (nog) niet. Je steekt dus de stekker in het stopcontact, stelt de gewenste temperatuur in en laat de frituurpan voorverwarmen.

Als de olie heet genoeg is, doe je de snacks in het frituurmandje en laat je dit in de olie zakken. Doe tijdens het frituren het deksel van de frituurpan dicht. Heeft je frituurpan een timer, stel die dan in. Wanneer de timer piept weet je dat de snacks klaar zijn! Zit er geen timer op, dan voldoet een kookwekker of stopwatch ook.

Klaar met frituren? Schakel dan de frituurpan uit en haal de stekker uit het stopcontact. Wacht altijd tot de olie volledig is afgekoeld voordat je de pan verplaatst, die olie vervangt of het apparaat schoonmaakt.

Hoe lang moet een frituurpan opwarmen?

Het is belangrijk om je frituursnacks niet te vroeg in de olie onder te dompelen. Wacht daarom altijd tot de frituurpan volledig voorverwarmd is voor je gaat bakken. De ene frituurpan is daar sneller in dan de ander, maar gemiddeld duurt het ongeveer 10 minuten.

Veel frituurpannen geven een bepaald signaal af wanneer de frituurpan goed is opgewarmd. Dit kan in de vorm van een bepaald icoontje op het display zijn, in de vorm van een geluid zoals een piepje of een combinatie van beiden.

Wat is het laadvermogen van een frituurpan?

Het laadvermogen van een frituurpan vertelt hoeveel snacks er maximaal tegelijkertijd in de frituurpan kunnen worden afgebakken en wordt uitgedrukt in kilogram. Staat er in de productspecificaties dat het laadvermogen 1,0 kilogram is, dan kun je dus maximaal een kilo aan snacks tegelijk frituren.

Let hierbij wel op een kleine valkuil, want de frituurmand is vaak ruimer dan laadvermogen aangeeft. Als je bijvoorbeeld een kilo bitterballen in de frituurmand doet, kan het lijken alsof er meer bij past doordat er ruimte overblijft. Snacks hebben echter die ruimte nodig om goed te kunnen bakken. Stapel je te veel snacks dicht op elkaar, dan gaat het bakken waarschijnlijk mis.

Hoe houd je een frituurpan schoon?

De frituurpan bestaat uit een aantal verschillende delen die je op een andere manier schoonmaakt. Zorg er in elk geval voordat de frituurpan volledig uitgeschakeld én afgekoeld is voordat je begint.

Voor de buitenkant van het apparaat is een vochtige doek met wat afwasmiddel of een andere milde reiniger voldoende. Met de vochtige doek en een klein beetje schoonmaakmiddel neem je de frituurpan af, zodat spatjes vet en stof verdwijnen en de buitenkant schoon wordt.

De frituurmand en de binnenkant van de frituurpan vereisen wat meer schoonmaakwerk. In beide gevallen heb je een schoonmaakmiddel nodig en kun je kiezen uit afwasmiddel, een vaatwastablet, baking soda of gewoon friteusereiniger. Maak de frituurmand schoon met een sponsje, warm tot heet water en het schoonmaakmiddel.

Is het vuil erg hardnekkig, dan kun je de frituurmand ook eerst een tijdje in heet water met schoonmaakmiddel laten weken. Om de binnenkant van de frituurpan te reinigen gebruik je dezelfde methodes als voor de frituurmand. Gebruik hiervoor wel de zachte kant van een spons, zodat je de binnenkant van je frituurpan niet beschadigt.

Spoel na het schoonmaken alles weer af, droog de onderdelen af (of laat ze een tijdje staan om te drogen) en doe daarna pas alle onderdelen weer in de frituurpan. Het apparaat is weer fris en klaar voor gebruik!

Hoe vaak moet je een frituurpan schoonmaken?

Er is geen specifieke richtlijn voor hoe vaak je een frituurpan schoonmaakt. Het verschilt natuurlijk ook per persoon en huishouden hoe vaak je een frituurpan gebruikt. Het handigste is om elke keer dat je het frituurvet ververst de pan ook een schoonmaakbeurt te geven. Dit doe je na ongeveer 5-7 keer frituren en op deze manier krijgt vuil ook niet al te erg de kans om aan te koeken.

Maak de frituurpan ook schoon als er iets mis is gegaan tijdens het bakken. Het kan wel eens voorkomen dat er een snack zoals kroket of kaassoufflé barst, en de vulling verspreidt zich dan door de hele pan. Laat je dit staan, dan kunnen er hardnekkige resten ontstaan. Om ook deze situatie te voorkomen is een schoonmaakbeurt een verstandig idee.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige frituurpan opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste frituurpan ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over frituurpannen, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle frituurpannen die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke frituurpannen het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van frituurpannen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste frituurpannen op een rij

1 - Tomado TDF3001S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze koude zone friteuse TDF3001S van Tomado bak je allerlei gerechten, van smaakvolle frites en kroketten tot aan krokante kipkluifjes. De friteuse heeft een maximale capaciteit van 3 liter en kan eenvoudig ingesteld worden tot 190°C dankzij de praktische draaiknop. Frituren met een koude zone is direct een stuk gezonder omdat de olie langer vers blijft in de pan. Het verwarmingselement hangt direct in de olie, waardoor je maaltijd ook nog eens lekker knapperig wordt! De friteuse is na gebruik eenvoudig schoon te maken en heeft vaatwasbestendige onderdelen. Productvoordelen van de Tomado TDF3001S: ✔ Inhoud: 3 liter ✔ Koude zone technologie ✔ Uitneembare binnenpan voor de juiste reiniging ✔ Instelbare temperatuur ✔ Stabiel dankzij de antislipvoetjes ✔ Kabelopbergsysteem ✔ 2200 Watt vermogen ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Het design De frituurpan en de deksel zijn gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met zwarte kunststof details. De deksel heeft een ‘cool touch’ handgreep. Dit betekent dat je de deksel gewoon kunt optillen zonder je handen te verbranden. Daarnaast heeft de frituurpan antislipvoetjes, zo staat hij extra stevig. Gezonder frituren dankzij koude zone Een probleem van veel friteuses is dat restjes in het hete vet terecht komen en dan bij elk gebruik gaan verbranden. Bij een frituurpan met een koude zone wordt het verwarmingselement direct in het frituurvet geplaatst. Het element bevindt zich dan ca. 2 cm boven de bodem van de kuip. Doordat de warmte van het element naar boven straalt, ontstaat er onder het element een koude zone. De temperatuur van deze zone is daardoor lager dan elders in de binnenpan. Omdat verbranding pas bij hogere temperaturen plaatsvindt, zullen de frituurrestjes, die in de koude zone zinken, niet verbranden. Resultaat: het vet gaat langer mee en frituurluchtjes blijven minimaal. Instelbare temperatuur Met de draaiknop stel je eenvoudig de temperatuur in van 140 tot 190°C. Wanneer de frituurpan op temperatuur is, geeft het handige indicatielampje naast de draaiknop dit aan. Het verwarmingselement hangt direct in het vloeibare frituurvet voor een optimale temperatuurregeling. Gemakkelijk te reinigen De frituurpan is helemaal uit elkaar te halen, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. De binnenpan is uitneembaar, hierdoor kan je gemakkelijk het vet verversen. Alle onderdelen zijn eenvoudig met een sopje af te wassen. De buitenkant is met een vochtige doek af te nemen, zodat ook daar de frituurpan niet vettig wordt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Tomado TDF6001S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze dubbele koude zone friteuse TDF6001S van Tomado bak je allerlei gerechten, van smaakvolle frites en kroketten tot aan krokante kipkluifjes. De friteuse heeft een maximale capaciteit van 6 liter verdeeld over 2 pannen en kan eenvoudig ingesteld worden tot 190°C dankzij de praktische draaiknop. De twee losse frituurpannen zijn ideaal wanneer je meerdere snacks en frites tegelijkertijd wilt bakken. Frituren met een koude zone is direct een stuk gezonder omdat de olie langer vers blijft in de pan. Het verwarmingselement hangt direct in de olie, waardoor je maaltijd ook nog eens lekker knapperig wordt! De friteuse is na gebruik eenvoudig schoon te maken en heeft vaatwasbestendige onderdelen. Productvoordelen van de Tomado TDF6001S: ✔ Inhoud: 2x3 liter ✔ Koude zone technologie ✔ Kabelopbergsysteem ✔ Dubbele pan ✔ Uitneembare binnenpannen voor de juiste reiniging ✔ Instelbare temperatuur ✔ Stabiel dankzij de antislipvoetjes ✔ 2200 Watt vermogen ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Twee apart te bedienen pannen Deze friteuse heeft een zeer ruime inhoud van 2 x 3 liter waarmee de frituurpan uitermate geschikt is om bijvoorbeeld frites en snacks tegelijkertijd kunt bakken. Doordat het vet in beide pannen gescheiden is zal het langer vers blijven. Ook heb je daardoor geen geur- en smaakoverdracht. Gezonder frituren dankzij koude zone Een probleem van veel friteuses is dat restjes in het hete vet terecht komen en dan bij elk gebruik verbranden. Bij een frituurpan met een koude zone wordt het verwarmingselement direct in het frituurvet geplaatst. Het element bevindt zich dan ca. 2 cm boven de bodem van de kuip. Doordat de warmte van het element naar boven straalt, ontstaat er onder het element een koude zone. De temperatuur van deze zone is daardoor lager dan elders in de binnenpan. Omdat verbranding pas bij hogere temperaturen plaatsvindt, zullen de frituurrestjes, die in de koude zone zinken, niet verbranden. Resultaat: het vet gaat langer mee en frituurluchtjes blijven minimaal. Instelbare temperatuur Met de draaiknop stel je eenvoudig de temperatuur in van 140 tot 190°C. Wanneer de frituurpan op temperatuur is, geeft het handige indicatielampje naast de draaiknop dit aan. Het verwarmingselement hangt direct in het vloeibare frituurvet voor een optimale temperatuurregeling. Gemakkelijk te reinigen De frituurpan is helemaal uit elkaar te halen, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. De binnenpannen zijn uitneembaar, hierdoor kan je gemakkelijk het vet verversen. Alle onderdelen zijn gemakkelijk met een sopje af te wassen. De buitenkant is met een vochtige doek af te nemen, zodat ook daar de frituurpan niet vettig wordt. Veiligheid Ook aan de veiligheid is gedacht. Deze frituurpan heeft 2 pannen, maar hoeft maar aan één stopcontact te worden aangesloten. Hij heeft dus maar één stekker, doordat de twee verwarmingselementen aan elkaar gekoppeld zijn. De verwarmingselementen kunnen apart van elkaar bediend worden, zodat je de ene pan op een andere temperatuur kan instellen dan de andere pan. Zo kies je de juiste temperatuur voor frites of snacks.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Tefal Super Uno FR3140

Loading..
Ga naar laagste prjis

De makkelijk schoon te maken friteuse! Al je favoriete gefrituurde snacks en friet bereid je perfect in de Tefal Super Uno FR3140 - Friteuse. De frituurpan is voorzien van een vaatwasmachine uitneembare pan met antiaanbaklaag, mand, handvat en deksel voor maximaal gebruiksgemak. Het geurfilter zorgt voor minder nare geurtjes in de keuken. Deze krachtige frituurpan biedt royale porties voor maximaal zes personen, met een inhoud van 2,2 l olie, die tot 1,5 kg onweerstaanbare gefrituurde lekkernijen kan bereiden. Geniet van een zeer gebruiksvriendelijke frituurervaring met een slim systeem waarmee je de mand uit de olie kunt halen zonder het deksel te openen. Met de instelbare thermostaat tot 190 °C bereid je al je favoriete snacks en friet met gemak. Productvoordelen van de Tefal Super Uno FR3140 - Friteuse ✅ Een grote frituurpan met een capaciteit van 2,2 l olie en 1,5 kg eten, voor heerlijk gefrituurd eten tot 6 personen ✅ Minder nare geurtjes dankzij het duurzame vervangbare koolstoffilter ✅ Met de handgreep van de mand kun je mand uit de olie halen zonder het deksel op te tillen ✅ Handige ingebouwde timer en een groot kijkvenster om de voortgang van je bereiding te controleren ✅ Instelbare thermostaat tot 190 ° C voor optimale bakresultaten op alle soorten voedsel ✅ Vaatwasmachinebestendige onderdelen zoals de binnenpan, deksel, mand en handvat Vaatwasmachinebestendige onderdelen Beleef een gebruiksvriendelijk frituurervaring vanuit je eigen huis dankzij de slimme functies en vaatwasmachinebestendige onderdelen. Makkelijk schoon te maken De uitneembare binnenpan en deksel maken het reinigen van de friteuse extra makkelijk en zijn ook vaatwasmachinebestendig. Groot genoeg voor de hele familie De inhoud van de mand is groot genoeg om voor wel 6 personen tegelijk te bakken, je kunt er namelijk tot 1,5 kg aan ingrediënten in bereiden. In totaal gaat er 2,2 liter olie in. Minder last van nare geurtjes Het vervangbare carbon filter zorgt dat nare luchtjes worden verminderd tijdens het frituren. Zo heb je minder last van de frituurlucht in huis. Doordacht design Met het op en neer-handgreepsysteem van de mand kun je de mand uit de olie halen zonder het deksel op te tillen. Zo houd je je aanrecht lekker schoon! Slimme functies Een compleet scala aan functies op deze friteuse, dankzij een ingebouwde digitale timer, extra groot kijkvenster en variabele temperatuurregeling tot 190 ° C voor perfecte resultaten op allerlei soorten ingrediënten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Inventum GF431B

Loading..
Ga naar laagste prjis

In de Inventum GF431B frituurpan bak je lekkere krokante frietjes of snacks voor 2 personen. De friteuse heeft een koude zone onder in de pan, hierdoor branden frituurrestjes niet aan. Dit zorgt ervoor dat de olie niet snel vervuild raakt en je de olie minder vaak ververst. Je stelt gemakkelijk de gewenste baktemperatuur in met de draaiknop. Het temperatuurlampje geeft vervolgens aan wanneer de olie op temperatuur is. Ben je klaar met frituren? De losse onderdelen van deze Inventum frituurpan reinig je eenvoudig in de vaatwasmachine.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Princess Family Castel 182626

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de Princess 182626 Familie Castel Frituurpan kan je thuis op een veilige manier krokante frietjes en snacks bereiden. Dankzij de grote inhoud van 3 liter kan je voor je hele gezin tegelijkertijd frietjes en snacks frituren. Stel de temperatuur naar wens in tot 190˚C zodat je voor elk product de juiste temperatuur gebruikt. Koude zone voor gezonder frituren Een probleem van veel friteuses is dat restjes in het hete vet terechtkomen en dan bij elk gebruik verbranden. De Princess Familie Castel Frituurpan heeft om dit te voorkomen een speciale koude zone. Alle kleine stukjes die door het mandje heen vallen komen in deze koude zone terecht en verbranden niet. Zo gaat je olie langer mee en krijg je geen ongezonde verbrande restjes op je gefrituurde producten. Makkelijk schoon te maken De binnenpan van de Princess Familie Castel Frituurpan is uitneembaar zodat je makkelijk de olie kan verversen en de binnenpan in de vaatwasser kan plaatsen. De gehele frietpan is eenvoudig uit elkaar te halen en de meeste onderdelen zijn vaatwasserbestendig dus het schoonmaken is gemakkelijk. Het handvat kan eenvoudig losgeklikt worden van het mandje zodat deze ook makkelijk gereinigd kan worden. Wat vind je in de doos: Princess Familie Castel Frituurpan, frituurmandje, uitneembare RVS binnenpan,handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Princess 182727

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Princess 182727 frituurpan heeft een stijlvol zwarte behuizing waardoor hij in elk interieur past en je er nauwelijks vetspatten op ziet. De koude zone zorgt ervoor dat kruimels en kleine stukjes niet verbranden. Dankzij de grote inhoud van 3 liter kan je voor je hele gezin tegelijkertijd frietjes en snacks frituren. Daarnaast is de Princess 182727 frituurpan voorzien van nauwkeurige, regelbare thermostaat tot 190 ºC met oververhittingbeveiliging. Let op: Alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig, maar zijn wel snel en gemakkelijk te reinigen met een sopje. Deze Princess frituurpan heeft een afmeting van 40 (lengte) x 21 (breedte) x 25 cm (hoogte) Enkel geschikt voor vloeibaar vet. Koude zone voor gezonder frituren Een probleem van veel friteuses is dat restjes in het hete vet terechtkomen en dan bij elk gebruik verbranden. De Princess 182727 frituurpan heeft om dit te voorkomen een speciale koude zone. Alle kleine stukjes die door het mandje heen vallen komen in deze koude zone terecht en verbranden niet. Zo gaat je olie langer mee en krijg je geen ongezonde verbrande restjes op je gefrituurde producten. Makkelijk schoon te maken De emaille binnenpan van de Princess 182727 frituurpan is uitneembaar zodat je makkelijk de olie kan verversen. De gehele frietpan is eenvoudig uit elkaar te halen dus het schoonmaken is gemakkelijk. Het handvat kan eenvoudig losgeklikt worden van het mandje zodat deze ook makkelijk gereinigd kan worden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Tomado TDF2501W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze friteuse TDF2501W van Tomado bak je alles; van smaakvolle frites en kroketten tot aan krokante kipkluifjes. De friteuse heeft een maximale capaciteit van 2,5 liter en kan eenvoudig ingesteld worden tot 190°C. De friteuse beschikt over een vaste binnenpan met anti-aanbaklaag en handige uitschenkopening. Het anti-reukfilter zorgt ervoor dat alle nare luchtjes verdwijnen en je kunt genieten van jouw heerlijk gefrituurde maaltijd. Productvoordelen van de Tomado TDF2501W: ✔ 2,5 liter inhoud ✔ Anti-reukfilter ✔ Koude behuizing ✔ Regelbare temperatuur tussen de 130°C en de 190°C ✔ Deksel met kijkvenster ✔ Frituurpan vermogen: 1800 watt ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Compact formaat Deze friteuse heeft een inhoud van 2,5 liter en daarmee heeft de frituurpan een compact formaat. Dankzij het inklapbare handvat kun je de frituurpan na gebruik heel gemakkelijk opbergen. De cool touch behuizing zorgt ervoor dat de frituurpan nooit te heet wordt aan de buitenkant. Hierdoor kan je de zijkanten van de frituurpan altijd aanraken zonder je handen te verbranden. Eenvoudige bediening De friteuse is heel eenvoudig te bedienen dankzij de regelbare temperatuursinstelling. De temperatuur is in te stellen van 130⁰ C tot 190⁰ C met de draaiknop. Het indicatielampje laat weten of de frituurpan aan staat. Met een vermogen van 1800 watt is de friteuse snel op temperatuur. Anti-reukfilter Vind je de luchtjes na het frituren ook altijd zo vervelend? Hiervoor heeft Tomado de friteuse ontwikkelt met een anti-reukfilter. Dit filter vangt alle nare geurtjes op en zorgt ervoor dat ze niet blijven hangen tijdens en na het frituren. Je hoeft dit filter niet te vervangen. Deksel met kijkvenster Deze frituurpan heeft een deksel met kijkvenster. De deksel zorgt ervoor dat het frituurvet in de pan blijft en niet je hele keuken onder spettert. Eenmaal afgesloten is het dankzij het kijkvenster toch mogelijk om je snacks goed in de gaten te houden. Reiniging Het mandje is uitneembaar en mag in de vaatwasser gewassen worden. De buitenkant van de friteuse heeft een koele wand en is daardoor na het frituren gelijk gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Tomado TDF2501B

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze friteuse TDF2501B van Tomado bak je alles; van smaakvolle frites en kroketten tot aan krokante kipkluifjes. De friteuse heeft een maximale capaciteit van 2,5 liter en kan eenvoudig ingesteld worden tot 190°C. De friteuse beschikt over een vaste binnenpan met anti-aanbaklaag en handige uitschenkopening. Het anti-reuk filter zorgt ervoor dat alle nare luchtjes verdwijnen en je kunt genieten van jouw heerlijk gefrituurde maaltijd. Productvoordelen van de Tomado TDF2501B: ✔ 2,5 liter inhoud ✔ Anti-reukfilter ✔ Koude behuizing ✔ Regelbare temperatuur tussen de 130°C en de 190°C ✔ Deksel met kijkvenster ✔ Frituurpan vermogen: 1800 watt ✔ 2 jaar garantie bij Tomado Compact formaat Deze friteuse heeft een inhoud van 2,5 liter en daarmee heeft de frituurpan een compact formaat. Dankzij het inklapbare handvat kun je de frituurpan na gebruik heel gemakkelijk opbergen. De cool touch behuizing zorgt ervoor dat de frituurpan nooit te heet wordt aan de buitenkant. Hierdoor kan je de zijkanten van de frituurpan altijd aanraken zonder je handen te verbranden. Eenvoudige bediening De friteuse is heel eenvoudig te bedienen dankzij de regelbare temperatuursinstelling. De temperatuur is in te stellen van 130⁰ C tot 190⁰ C met de draaiknop. Het indicatielampje laat weten of de frituurpan aan staat. Met een vermogen van 1800 watt is de friteuse snel op temperatuur. Anti-reukfilter Vind je de luchtjes na het frituren ook altijd zo vervelend? Hiervoor heeft Tomado de friteuse ontwikkelt met een anti-reukfilter. Dit filter vangt alle nare geurtjes op en zorgt ervoor dat ze niet blijven hangen tijdens en na het frituren. Je hoeft dit filter niet te vervangen. Deksel met kijkvenster Deze frituurpan heeft een deksel met kijkvenster. De deksel zorgt ervoor dat het frituurvet in de pan blijft en niet je hele keuken onder spettert. Eenmaal afgesloten is het dankzij het kijkvenster toch mogelijk om je snacks goed in de gaten te houden. Reiniging Het mandje is uitneembaar en mag in de vaatwasser gewassen worden. De buitenkant van de friteuse heeft een koele wand en is daardoor na het frituren gelijk gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Inventum GF431S

Loading..
Ga naar laagste prjis

In de Inventum GF431S frituurpan bak je lekkere krokante frietjes of snacks voor 2 personen. De friteuse heeft een koude zone onder in de pan, hierdoor branden frituurrestjes niet aan. Dit zorgt ervoor dat de olie niet snel vervuild raakt en je de olie minder vaak ververst. Je stelt gemakkelijk de gewenste baktemperatuur in met de draaiknop. Het temperatuurlampje geeft vervolgens aan wanneer de olie op temperatuur is. Ben je klaar met frituren? De losse onderdelen van deze Inventum frituurpan reinig je eenvoudig in de vaatwasmachine.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Princess 185000 Friteuse

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met Princess 185000 Friteuse bak je friet en snacks tegelijk, dankzij de dubbele frituurmand. Wil je liever een grote hoeveelheid friet bakken? Dan gebruik je de grote frituurmand. De friteuse beschikt over een koude zone. De frituurrestjes die door de frituurmand vallen, zakken naar het koude gedeelte onderin de frituur en verbranden hierdoor niet. Zo blijft de olie langer goed en is verversen minder vaak nodig. Tijdens en het bakken houd je het bakproces goed in de gaten, dankzij het kijkvenster in de deksel. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van frituurpannen. Er zijn immers 490 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste