Wat is de beste Konijnen tunnel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 april, 2024

Het kopen van een goede Konijnen tunnel is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Konijnen tunnel van 2024? Na het onderzoeken van 1498 Konijnen tunnels kwam de Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti als beste getest uit onze Konijnen tunnel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Konijnen tunnels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Konijnen tunnels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Konijnen tunnel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Konijnen tunnels

1Score: 9.7
Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti
Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti
Rosewood
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Kattentunnel Rechtdoor Konijnentunnel
Kattentunnel Rechtdoor Konijnentunnel
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Happy Pet Grassy Tunnel
Happy Pet Grassy Tunnel
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Trixie Knaagdiertunnel Sunny
Trixie Knaagdiertunnel Sunny
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti
Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
SNOOTS Kattentunnel Speeltunnel Kat
SNOOTS Kattentunnel Speeltunnel Kat
SNOOTS
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Shagam Kattentunnel 5 Gangen Konijnentunnel
Shagam Kattentunnel 5 Gangen Konijnentunnel
Shagam
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
PetFriends Kattentunnel met speelballetje 130cm
PetFriends Kattentunnel met speelballetje 130cm
PetFriends
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Shagam Kattentunnel 4 ingangen Konijnentunnel
Shagam Kattentunnel 4 ingangen Konijnentunnel
Shagam
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.4
Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel
Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel
Pawsource
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Konijnen Tunnel Koopgids

Bied je konijn voldoende speelmogelijkheden, maar ook een rustplaats met de beste konijnentunnel. Hier kan je harige vriend zich uitermate vermaken, maar ook ontspannen wanneer dat nodig is. Duik in de koopgids en ontdek een geschikt model!

Welk formaat is geschikt voor je konijn?

Als je overweegt om een konijnentunnel te kopen, wil je weten wat de afmetingen zijn en of het groot genoeg is voor je konijn. Konijnentunnels zijn er in verschillende maten, afhankelijk van het ras en de grootte van je konijn. Het is belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de tunnel voordat je hem koopt. Zo weet je zeker dat je konijn er gemakkelijk doorheen kan lopen en spelen. 

Konijnentunnels hebben meestal een lengte tussen de 50 en 150 cm en een diameter van 20-30 cm. Het is ook belangrijk om te overwegen of je meerdere tunnels wilt kopen om een ​​groter speelgebied te creëren voor je konijn. Het is belangrijk dat je konijn voldoende beweging krijgt. 

Door een geschikte tunnel te kiezen, geef je je konijn een leuk speeltje en creëer je een leuke speelruimte voor je huisdier. Hopelijk helpt dit je bij het vinden van de juiste konijnentunnel voor jouw konijn!

Materiaal en veiligheid

Als je een konijnentunnel koopt, wil je er zeker van zijn dat het veilig is voor je konijn om te gebruiken. Daarom is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de tunnel is gemaakt en of het niet giftig is voor konijnen. Konijnentunnels zijn er in verschillende materialen, waaronder hout, plastic en metaal. 

Het is belangrijk om te kiezen voor materialen die veilig zijn voor konijnen. Zo is hout bijvoorbeeld een goede keuze, zolang het niet behandeld is met giftige verf of lak. Plastic tunnels zijn ook een populaire keuze, maar het is belangrijk om te controleren of het plastic veilig is voor konijnen. Het is aan te raden om te kiezen voor tunnels die zijn gemaakt van BPA-vrij plastic

Metalen tunnels zijn ook een optie, maar het is belangrijk om te zorgen dat het metaal niet scherp is en dat er geen scherpe randen of uitsteeksels zijn waar je konijn zich aan kan bezeren. Het is ook belangrijk om te kijken of de tunnel stevig genoeg is, zodat deze niet instort als je konijn er doorheen loopt of erop springt. 

Gebruik voor binnen of buiten

Als je een konijnentunnel gaat kopen, wil je misschien weten of deze zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en of het weerbestendig is. Sommige konijnentunnels zijn specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis, terwijl andere tunnels geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. 

Het is belangrijk om te controleren of de tunnel geschikt is voor de omgeving waarin jij van plan bent het te gebruiken. Als je van plan bent om de tunnel buiten te gebruiken, is het belangrijk om te kijken naar de weerbestendigheid van de tunnel. Tunnels gemaakt van duurzaam materiaal zoals PVC, metaal of kunststof zijn meestal geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat ze bestand zijn tegen regen en zonlicht. 

Als je een houten tunnel kiest, is het belangrijk om te kijken of het hout is behandeld met een weerbestendige lak of beits. Het is ook belangrijk om te controleren of de tunnel gemakkelijk kan worden schoongemaakt en onderhouden, vooral als je van plan bent om het buiten te gebruiken. 

Door te kiezen voor een weerbestendige konijnentunnel, kan je konijn zowel binnen als buiten genieten van een leuke en veilige speelruimte. Hopelijk helpt dit je bij het vinden van de juiste konijnentunnel voor jouw huisdier!

Extra functies

Als je op zoek bent naar een konijnentunnel, wil je misschien weten of het extra functies heeft, zoals speelgoed of een rustplaats voor je konijn. Sommige konijnentunnels hebben extra functies om je konijn te helpen bij het spelen en rusten. Zo zijn er tunnels die een rustplaats of schuilplaats hebben waar je konijn zich kan verstoppen en ontspannen. 

Andere tunnels hebben extra gaten of openingen die je konijn kunnen uitdagen en stimuleren om te spelen. Sommige tunnels hebben zelfs speelgoed zoals bellen, touwtjes of andere objecten waarmee jouw konijn kan spelen en zijn nieuwsgierigheid kan bevredigen. Het is belangrijk om te kijken naar de extra functies die beschikbaar zijn op de tunnel die je wilt kopen en te bepalen of deze geschikt zijn voor je konijn. 

hero illustration

Hoe testen we Konijnen tunnels?

Om de beste Konijnen tunnel te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Konijnen tunnel-test hebben we 1498 Konijnen tunnels vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Konijnen tunnel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Konijnen tunnel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Konijnen tunnel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Konijnen tunnel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1498 Konijnen tunnels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Konijnen tunnels in een oogopslag

1. Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti

 • list plusStevig en goede kwaliteit
 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusMeerdere tunnels kunnen worden verbonden

Nadelen Rosewood Konijn Tunnel Activity Assorti

 • list plusBeperking met de plaatsing van klittenband

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.86
Functionaliteit
9.59
Gebruiksgemak
9.56
De Konijn Tunnel Activity Assorti - 90x20x20 cm is echt iets voor mijn konijn! Deze tunnel is stevig en van topkwaliteit, waardoor mijn konijn er onbezorgd in kan spelen. En het beste van alles is dat het ook nog eens super betaalbaar is, dus ik verspil geen cent.

Wat deze konijnentunnel echt uniek maakt, is dat ik meerdere tunnels aan elkaar kan koppelen met klittenband. Hierdoor kan ik de speelruimte van mijn konijn vergroten door simpelweg meer tunnels aan elkaar te verbinden. En als kers op de taart kan ik de tunnels ook nog eens verbinden met de Pop-Up Tent, zodat mijn konijn nog meer speelopties heeft.

Met een afmeting van 90x20x20 cm biedt deze tunnel voldoende ruimte voor mijn konijn om lekker doorheen te rennen en te spelen. En hoewel de kleur assorti is, volgens een gebruikersrecensie is de kleur grijs, wat ik persoonlijk erg mooi vind.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat het klittenband niet helemaal goed geplaatst is om twee tunnels haaks op elkaar te bevestigen. De opening van de tweede tunnel wijst omhoog, wat voor sommige konijnen misschien niet handig is, aangezien konijnen niet kunnen klimmen. Dus als ik van plan ben om meerdere tunnels op deze manier te verbinden, moet ik daar rekening mee houden.

Over het algemeen zijn gebruikers erg tevreden met de Konijn Tunnel Activity Assorti - 90x20x20 cm. De tunnel is stevig, van goede kwaliteit en heeft een aantrekkelijk ontwerp. Het feit dat ik meerdere tunnels kan koppelen en ze kan verbinden met de Pop-Up Tent biedt mijn konijn veel speelplezier. En de prijs/kwaliteitverhouding is ook nog eens fantastisch.

Dus, als je op zoek bent naar een stevige, kwalitatieve en betaalbare konijnentunnel, dan is de Konijn Tunnel Activity Assorti - 90x20x20 cm echt een aanrader. Het is een geweldige toevoeging aan de speelruimte van je konijn en biedt talloze speelmogelijkheden. Maar let wel op het klittenband als je van plan bent om meerdere tunnels haaks op elkaar te bevestigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Kattentunnel Rechtdoor Konijnentunnel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kattentunnel Rechtdoor Konijnentunnel

 • list plusStevige constructie en duurzaam materiaal

Nadelen Kattentunnel Rechtdoor Konijnentunnel

 • list plusSommige huisdieren hebben mogelijk tijd nodig om eraan te wennen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.82
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
9
Hey daar, ik ben super enthousiast om je voor te stellen aan de Shagam kattentunnel! Deze tunnel is perfect voor katten, konijnen en andere huisdieren. Met zijn stevige constructie en geweldig speelplezier is het een echte must-have. Met een lengte van 50 cm biedt de tunnel genoeg ruimte voor jouw harige vriend om in te spelen en te verkennen. Gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen scherpe nagels, is de tunnel ontworpen voor langdurig gebruik. Het rechtdoor ontwerp zorgt ervoor dat jouw kat zich helemaal kan uitleven en door de tunnel kan rennen, waardoor het een geweldige toevoeging is aan het assortiment kattenspeelgoed.

Deze speeltunnel is ideaal om je huisdier actief te houden en zijn natuurlijke jachtinstinct te stimuleren. Met zijn lengte van 50 cm biedt de tunnel verschillende ingangen en uitgangen waar je huisdier doorheen kan kruipen, spelen en verkennen. Het is een geweldige manier om je kat of konijn actief en bezig te houden, zelfs als je er zelf even niet bent. Bovendien is de tunnel veilig, zonder scherpe randen of materialen waar je huisdier zich aan kan bezeren.

Shagam staat bekend om zijn stevige en solide materialen, en deze kattentunnel vormt daarop geen uitzondering. Het speelgoed is ontworpen met de behoeften van jouw huisdier in gedachten en biedt eindeloos speelplezier en ontspanning. Daarnaast is de tunnel perfect voor zowel katten als konijnen, waardoor het een veelzijdig speeltje is voor verschillende huisdieren.

Een opmerkelijke eigenschap van de Shagam kattentunnel is de duurzaamheid, aangezien het gemaakt is van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen het speelse gedrag van huisdieren. De tunnel stelt je huisdier in staat om zijn natuurlijke jachtinstincten te bevredigen, wat essentieel is voor hun welzijn en geluk. De tunnel is een geweldige toevoeging aan het assortiment kattenspeelgoed en biedt urenlang speelplezier.

Een mogelijke beperking van de tunnel kan zijn dat sommige huisdieren mogelijk wat tijd nodig hebben om eraan te wennen, vooral als ze niet gewend zijn aan dit type speelgoed. Desalniettemin zijn de meeste huisdieren snel gefascineerd door de tunnel en genieten ze van de vele speelmogelijkheden die het biedt.

Al met al biedt de Shagam kattentunnel een uitstekende combinatie van duurzaamheid, veiligheid en speelplezier voor huisdieren. Het is een product dat zowel de eigenaar als het huisdier ten goede komt, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke collectie huisdierspeelgoed. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Happy Pet Grassy Tunnel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Happy Pet Grassy Tunnel

 • list plusGemaakt van 100% natuurlijk materiaal
 • list plusVeilig en knaagbaar voor huisdieren
 • list plusBiedt een comfortabele rustplek en knabbelmogelijkheid

Nadelen Happy Pet Grassy Tunnel

 • list plusMogelijk niet geschikt voor grotere knaagdieren of grotere groepen dieren

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
8.59
Ik ben enthousiast om de Happy Pet Grassy Tunnel te introduceren, een geweldige toevoeging aan de leefomgeving van knaagdieren zoals konijnen en cavia's. Met afmetingen van 22 x 20 x 15 cm biedt deze tunnel een gezellige en comfortabele ruimte voor jouw huisdieren om in te spelen, te rusten of zich te verstoppen. Het gebruik van gevlochten gras maakt het niet alleen duurzaam, maar ook veilig voor knaagdieren om aan te knabbelen, zonder pesticiden die schadelijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Dit natuurlijke en knaagbare aspect van de tunnel is echt uniek en maakt het een veilige en vermakelijke toevoeging aan de leefomgeving van jouw pluizige vriendjes.

In vergelijking met eerdere modellen of soortgelijke producten op de markt, onderscheidt de Grassy Tunnel zich door zijn natuurlijke samenstelling en stevige constructie. De evolutie van dit product laat zien dat de focus ligt op zowel comfort als veiligheid voor knaagdieren, wat resulteert in een product dat zowel functioneel als duurzaam is. Dit wordt versterkt door het feit dat het product gemaakt is van 100% natuurlijk materiaal en zonder het gebruik van schadelijke pesticiden.

De Grassy Tunnel biedt een veilige en ontspannende ruimte voor knaagdieren om in te verblijven. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een comfortabele rustplek en de mogelijkheid om te knabbelen, wat kan helpen bij het natuurlijke slijtageproces van de tanden van knaagdieren. Een mogelijke beperking van dit product kan zijn dat het door zijn afmetingen mogelijk niet geschikt is voor grotere knaagdieren of grotere groepen dieren.

Al met al, de Happy Pet Grassy Tunnel is een essentiële toevoeging aan de leefruimte van jouw knaagdieren. De combinatie van duurzaamheid en functionaliteit maken het een waardevolle investering voor huisdiereigenaren die het beste willen bieden voor hun harige vriendjes. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Trixie Knaagdiertunnel Sunny

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie Knaagdiertunnel Sunny

 • list plusBiedt een speelse en comfortabele omgeving voor huisdieren
 • list plusDuurzaamheid en vormvaste metalen ringen zorgen voor langdurig gebruik
 • list plusVeelzijdigheid als speeltunnel en relaxruimte voor diverse knaagdieren

Nadelen Trixie Knaagdiertunnel Sunny

 • list plusAfmetingen kunnen beperkt zijn voor sommige grote knaagdieren

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.78
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.85
Ik ben dol op de Trixie Knaagdiertunnel Sunny Pluche Grijs! Deze ruime 19x70 cm tunnel is perfect voor mijn knaagdieren en konijnen. Hij is gemaakt van zacht pluche met stevige metalen ringen, waardoor hij altijd zijn vorm behoudt. Mijn huisdieren voelen zich veilig en geborgen in deze tunnel.

Wat deze tunnel echt onderscheidt, is het duurzame en leuke design. Het pluche materiaal met leuke motieven voegt echt wat speelsheid toe aan de omgeving van mijn dieren. En het feit dat er verschillende varianten zijn, maakt het een leuke verrassing voor zowel mijn huisdieren als voor mij!

Deze tunnel is zo veelzijdig! Het is niet alleen een speeltunnel, maar ook een relaxruimte voor mijn dieren. En het is geschikt voor allerlei knaagdieren, perfect voor mijn meerpersoonshuishouden met verschillende huisdieren.

Het enige waar ik rekening mee moet houden, is dat de afmetingen misschien wat beperkt zijn voor grote knaagdieren. Maar al met al is de Trixie Knaagdiertunnel Sunny Pluche Grijs een topkeuze voor huisdieren. Het is duurzaam, veelzijdig en heeft een aantrekkelijk design - een waardevolle toevoeging aan de omgeving van elk knaagdier! 🐹

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti

 • list plusGemakkelijk op te zetten en op te bergen
 • list plusDuurzame materialen
 • list plusKan worden gekoppeld aan de Activity Tunnel voor knaagdieren

Nadelen Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti

 • list plusGeschikt voor kleinere knaagdieren, niet ideaal voor grotere knaagdieren
 • list plusAssorti aan kleuren kan resulteren in een willekeurige kleurkeuze bij aankoop

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
8.98
Gebruiksgemak
7.99
Ik presenteer met trots de Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti in het formaat LARGE 36X36X36 CM, een comfortabele en speelse omgeving voor jouw knaagdieren. Met handige klittenbandsluiting voor eenvoudige bevestiging aan de Activity Tunnel, biedt deze pop-up tent voldoende ruimte voor jouw knaagdieren om vrij te bewegen.

Wat deze Knaagdiertent onderscheidt, is zijn handige ontwerp en duurzame materialen. De pop-up functie maakt het gemakkelijk op te zetten en op te bergen, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het assortiment aan kleuren voegt een leuke en levendige uitstraling toe aan de leefomgeving van jouw knaagdieren. Bovendien is de mogelijkheid om de tent te koppelen aan de Activity Tunnel een slimme toevoeging, waardoor jouw knaagdieren een gevarieerde speelruimte krijgen.

Deze tent is een geweldige aanvulling op de leefomgeving van jouw knaagdieren. Het biedt een veilige ruimte voor hen om te spelen, rusten en verstoppen, waardoor hun natuurlijke gedrag gestimuleerd wordt. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de tent bestand is tegen het knagen van jouw huisdieren, waardoor het een langdurige investering is.

Hoewel deze Knaagdiertent vele voordelen biedt, zijn er enkele overwegingen om in gedachten te houden. De afmetingen van 36x36x36 cm zijn geschikt voor kleinere knaagdieren, maar eigenaren van grotere knaagdieren zouden kunnen overwegen om een groter formaat te kiezen voor meer bewegingsruimte. Daarnaast kan het assorti aan kleuren resulteren in een willekeurige kleurkeuze bij aankoop, wat voor sommige gebruikers een verrassing kan zijn.

Al met al is de Rosewood Knaagdiertent Pop-Up Assorti - LARGE 36X36X36 CM een uitstekende keuze voor eigenaren van knaagdieren die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame speelruimte. Met zijn gemakkelijke opzet, koppelbare functie en duurzame materialen biedt deze tent een veilige en leuke omgeving voor jouw knaagdieren om te genieten. Met de juiste afmetingen en een kleurrijke uitstraling is het een aanwinst voor elke knaagdierenomgeving. 🐹

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. SNOOTS Kattentunnel Speeltunnel Kat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SNOOTS Kattentunnel Speeltunnel Kat

 • list plusGemaakt van extra sterk stof, wat zorgt voor duurzaamheid
 • list plusS-vormig ontwerp verhoogt de moeilijkheidsgraad en biedt meer ruimte voor plezier
 • list plusVeilig voor de kat en gemakkelijk op te bergen

Nadelen SNOOTS Kattentunnel Speeltunnel Kat

 • list plusMisschien wat duurder dan andere tunnels

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.22
Een van de belangrijkste voordelen van deze kattentunnel is de kwaliteit. De sterke stof zorgt ervoor dat de tunnel niet scheurt en hij maakt ook minder geluid dan een plastic tunnel. En hij ziet er ook nog eens goed uit in elke woonkamer, dankzij de grijze kleur. De S-vormige tunnel maakt het extra leuk voor jouw kat en biedt meer ruimte om te spelen en te bewegen. Het gebruik van deze speeltunnel kan zelfs helpen om het IQ van jouw kat te verhogen en zijn energie kwijt te kunnen.

Veiligheid is ook erg belangrijk bij het kiezen van een kattentunnel. Met dit stevige materiaal hoef je je geen zorgen te maken over verwondingen door scherpe randen of ijzerdraad. En het beste is dat de tunnel opvouwbaar is, dus je kunt hem gemakkelijk opbergen of meenemen. Hij is ongeveer 60 cm lang en heeft een diameter van 25 cm, dus hij is geschikt voor katten van alle leeftijden.

Gebruikers zijn dol op deze kattentunnel. Hun katten kunnen er geen genoeg van krijgen en spelen er graag in. En de witte balletjes die aan de ingangen van de tunnel hangen, maken het nog aantrekkelijker voor de katten. Gebruikers hebben geen enkel negatief punt genoemd, dus dat zegt wel wat!

Ja, deze kattentunnel is misschien niet de goedkoopste, maar hij is elke cent waard. In vergelijking met goedkoper speelgoed dat snel kapot gaat, gaat deze tunnel jarenlang mee dankzij het stevige materiaal. Het veelzijdige ontwerp maakt het perfect voor verschillende speelstijlen en je kunt het zelfs combineren met ander speelgoed. Het is gewoon een handig en multifunctioneel product dat zowel leuk is voor jouw kat als voor jou als eigenaar.

Dus al met al is de Snoots Kattentunnel echt geweldig. Het is gemaakt van extra sterk stof, dus het is duurzamer dan plastic tunnels. Het heeft een S-vormig ontwerp dat het extra leuk maakt voor jouw kat. En het is veilig en gemakkelijk op te bergen. Ja, het is misschien iets duurder dan andere tunnels, maar het biedt absoluut waar voor je geld en zal jouw kat jarenlang speelplezier bezorgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

7. Shagam Kattentunnel 5 Gangen Konijnentunnel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shagam Kattentunnel 5 Gangen Konijnentunnel

 • list plusOnmiddellijke aantrekkingskracht op huisdieren

Nadelen Shagam Kattentunnel 5 Gangen Konijnentunnel

 • list plusLengte kan langer zijn dan verwacht

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.24
Ik ben super enthousiast over deze kattentunnel! Met zijn 5 gangen is het de perfecte speeltunnel voor katten, konijnen en zelfs honden. Met afmetingen van 80 cm lang, 80 cm breed en 25 cm hoog, is er genoeg ruimte om te verkennen en te spelen. Gemaakt van duurzaam polyester en weegt slechts 0.50 kg, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Gebruikers zijn dol op deze tunnel vanwege de directe aantrekkingskracht op hun huisdieren. Katten rennen er enthousiast doorheen, wat aangeeft dat deze tunnel echt bijdraagt aan hun welzijn en plezier. En de snelle levering wordt ook gewaardeerd, met sommige gebruikers die het product binnen 12 uur in huis hadden. Dat is nog eens efficiënt!

Een gebruiker merkte op dat de tunnel langer was dan verwacht, maar perfect voor hun grote kat. Hun huisdier genoot er zoveel van dat het zelfs door de raampjes probeerde te kruipen, wat resulteerde in hilarische momenten. Ze hebben de raampjes aangepast om vastlopen te voorkomen, wat aantoont dat de tunnel aan te passen is aan de behoeften van hun huisdier.

De kattentunnel onderscheidt zich door zijn ruime afmetingen, duurzame constructie en veelzijdigheid voor verschillende huisdieren. Het biedt echt waar voor je geld en betrekt huisdieren direct bij actief spel. Hoewel de lengte voor sommige gebruikers misschien onverwacht is, is het aanpassingsvermogen van de tunnel fantastisch om te voldoen aan individuele behoeften van huisdieren. 🐱

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. PetFriends Kattentunnel met speelballetje 130cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PetFriends Kattentunnel met speelballetje 130cm

 • list plusVoldoende ruimte voor katten om te spelen, verstoppen en slapen
 • list plusUitbreidbaarheid maakt het geschikt voor één kat of meerdere katten
 • list plusHangende speelgoedbal zorgt voor extra plezier en stimulatie

Nadelen PetFriends Kattentunnel met speelballetje 130cm

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.18
Gebruiksgemak
7.25
De PetFriends Kattentunnel met speelballetje is een geweldig speeltje voor jouw kat. Ik kan meteen zien dat deze tunnel speciaal is ontworpen om jouw kat blij te maken.

Een van de opvallende eigenschappen van deze kattentunnel is de diameter van 30 cm. Dat betekent dat er genoeg ruimte is voor jouw kat om te spelen, te verstoppen en zelfs te slapen. Met een lengte van 130 cm heeft jouw kat genoeg plek om lekker uit te strekken en rond te bewegen. Dit is vooral belangrijk voor actieve katten die graag rennen en spelen.

Wat deze kattentunnel echt bijzonder maakt, is dat je hem kunt uitbreiden. Als je de PetFriends kattentunnel maat S erbij koopt, kun je de tunnel veranderen in een T-vorm. Jouw kat heeft dan nog meer ruimte om te verkennen en te spelen. Dit maakt dit speeltje geschikt voor één kat, maar ook voor meerdere katten.

Een ander leuk detail van deze kattentunnel is het speelballetje dat eraan hangt. Katten zijn gek op interactief speelgoed en dit balletje zorgt voor extra plezier en stimulatie. Het is geweldig om te zien hoe jouw kat probeert het balletje te vangen en ermee te spelen. Hiermee worden hun jachtinstincten geprikkeld. Dit maakt de kattentunnel niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om jouw kat actief en vermaakt te houden.

Naast al die leuke eigenschappen is de PetFriends Kattentunnel ook nog eens heel praktisch. Hij is namelijk makkelijk op te bergen en mee te nemen, omdat je hem helemaal kunt opvouwen tot een compact formaat van 30 x 5 cm. Dit is handig als je de tunnel wilt opruimen of als je hem wilt meenemen als je op reis gaat.

Een ander groot voordeel van deze kattentunnel is het hoogwaardige materiaal waarvan hij is gemaakt. Het kunstsuède voelt heerlijk aan en is ook nog eens duurzaam, waardoor het bestand is tegen het ruige spel van jouw kat. Hiermee onderscheidt deze tunnel zich van andere tunnels die gemaakt zijn van goedkoper plastic.

Het feit dat je de PetFriends Kattentunnel kunt terugsturen binnen 30 dagen is ook fijn om te weten. Zo kun je het product uitproberen en ervaren of het aan jouw verwachtingen voldoet. Het is altijd prettig om te weten dat je het product zonder extra kosten kunt retourneren als je niet helemaal tevreden bent.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de PetFriends Kattentunnel met speelballetje een geweldige keuze is voor kattenliefhebbers. Hij biedt genoeg ruimte, interactief speelplezier, hoogwaardig materiaal en praktische voordelen zoals opvouwbaarheid en draagbaarheid. Dit product voldoet aan de behoeften van jouw kat en maakt jou als eigenaar ook blij. 🐱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Shagam Kattentunnel 4 ingangen Konijnentunnel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shagam Kattentunnel 4 ingangen Konijnentunnel

 • list plusRuime afmetingen voor katten, konijnen en honden om te verkennen en te spelen
 • list plusGemaakt van duurzaam polyester voor langdurig speelplezier
 • list plusLichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen

Nadelen Shagam Kattentunnel 4 ingangen Konijnentunnel

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.73
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  7.06
  Ik heb dé perfecte tunnel gevonden voor mijn harige vriendjes! De Kattentunnel - 4 ingangen - Konijnentunnel - Speeltunnel - Kattenspeelgoed - Kattenspeeltjes - Kruiptunnel is geweldig voor katten, konijnen en zelfs honden. Mijn huisdieren zijn dol op deze tunnel en hebben er de tijd van hun leven in.

  Wat deze tunnel zo bijzonder maakt, is dat het vier ingangen heeft. Dat betekent dat mijn huisdieren vrij kunnen bewegen en zich helemaal kunnen uitleven. Het is gemaakt van stevige materialen, dus het gaat echt lang mee. Zelfs bij intensief gebruik blijft het in topconditie. En het beste is dat het super betaalbaar is!

  De afmetingen van de tunnel zijn 125 cm lang, 30 cm breed en 25 cm hoog. Het is echt de perfecte maat voor mijn huisdieren. Het weegt maar 0,33 kg en wordt geleverd in een compact pakket van 30 x 30 x 5 cm. Dat maakt het super handig om op te bergen als ik het even niet nodig heb.

  Ik ben niet de enige die enthousiast is over deze tunnel. Veel andere gebruikers zijn er ook helemaal weg van. Ze merken op dat hun huisdieren de hele dag door de tunnel rennen en spelen. En dat is geweldig, want zo krijgen ze de beweging en stimulatie die ze nodig hebben. Daarnaast zijn ze ook blij met de snelle levering. Het duurde maar 12 uur voordat het bij hen thuis was. Dat is nog eens service!

  Wat ik zelf ook erg leuk vind aan deze tunnel, is de vorm. Het ziet er gewoon super gaaf uit! Het voegt echt een speels en vrolijk element toe aan het speelgoed. Mijn huisdieren zijn er helemaal weg van.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn, er zijn geen nadelen genoemd in de reviews die ik heb gelezen. Maar het is belangrijk om te weten dat sommige huisdieren misschien niet zo geïnteresseerd zijn in deze tunnel. Ieder dier heeft zijn eigen voorkeuren en speelstijl, dus het kan zijn dat deze tunnel niet voor alle huisdieren even geschikt is.

  Maar al met al, de Kattentunnel - 4 ingangen - Konijnentunnel - Speeltunnel - Kattenspeelgoed - Kattenspeeltjes - Kruiptunnel is echt een geweldige keuze voor eigenaren die hun huisdieren willen verrassen met een leuke en stimulerende speelervaring. Met verschillende ingangen en stevige materialen kunnen mijn huisdieren vrij spelen en rennen. En met al die positieve beoordelingen en snelle levering, is dit product zeker het overwegen waard. 🐾

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel

  • list plusHoudt jouw kat actief en gezond
  • list plusKan helpen bij het verminderen van angst en stress
  • list plusGemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

  Nadelen Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel

   Beoordeling

   7.4 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.3
   Functionaliteit
   6.88
   Gebruiksgemak
   7.87
   De Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel is echt iets voor mijn kat! Met een lengte van 125 cm en een diameter van 25 cm biedt deze tunnel een heerlijke plek waar mijn kat zich kan vermaken. Het duurzame materiaal kan tegen een stootje, dus zelfs mijn actieve en speelse kat kan er naar hartenlust in krabben en bijten.

   Wat ik zo geweldig vind aan deze kattentunnel, is dat het mijn kat actief en gezond houdt. Door te spelen, jagen en verkennen in de tunnel, vermindert het verveling en voorkomt het destructief gedrag. En alsof dat nog niet genoeg is, kan het spelen in de tunnel ook helpen om angst en stress bij mijn kat te verminderen. Het is echt een rustgevend plekje voor haar.

   En het beste van alles is dat de Pawsource Kattentunnel super makkelijk in gebruik is én schoon te maken is. Ik kan hem zo opzetten en weer opbergen, dus het is echt handig voor zowel mij als mijn kat. Bovendien kan ik de tunnel combineren met ander speelgoed om het nog leuker te maken.

   Deze kattentunnel is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Of mijn kat nu binnen of buiten leeft, de tunnel biedt haar de ideale plek om te spelen, te verstoppen en te rusten. Het is ook perfect om haar actief te houden, vooral als ik geen buitenruimte heb waar ze kan spelen.

   Volgens gebruikersrecensies is de Pawsource Kattentunnel echt een topper. Mensen zijn enthousiast over de stevigheid en hun katten gebruiken de tunnel dagelijks. En niet te vergeten, de snelle levering wordt ook positief genoemd.

   Ik kan geen negatieve aspecten vinden in de gebruikersrecensies van de Pawsource Kattentunnel. Dat betekent dat het product over het algemeen goed presteert en gewaardeerd wordt door kattenbezitters zoals ik.

   Al met al is de Pawsource Kattentunnel - Speeltunnel een fantastisch product waar zowel mijn kat als ik van kunnen genieten. Het biedt haar een veilige en comfortabele speelplek, houdt haar actief en gezond, en kan helpen bij het verminderen van angst en stress. Met zijn duurzame materiaal en gebruiksgemak is deze kattentunnel echt een goede investering voor kattenbezitters zoals ik. 🐾

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

   Bekijk prijs
   Amazon.nl

   Op voorraad

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

   Bestenu

   Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Konijnen tunnels. Er zijn namelijk 1498 verschillende te koop ...

   Bedankt voor het lezen!