Wat is de beste Konijnentoilet van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Konijnentoilet is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Konijnentoilet van 2024? Na het onderzoeken van 1555 Konijnentoiletten kwam de Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9 als beste getest uit onze Konijnentoilet-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Konijnentoiletten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Konijnentoiletten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Konijnentoilet-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Konijnentoiletten

1Score: 9.7
Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9
Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9
Trixie
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs
Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs
Ferplast
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic
Beste konijnentoilet
Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic
Beeztees
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic
Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic
Beeztees
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras met 2
AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras met 2
AWEMOZ
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Hamstertoilet - Knaagdier - 17
Hamstertoilet - Knaagdier - 17
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs
Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme
Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme
Rosewood
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
VERK GROUP Kattenbak voor honden
VERK GROUP Kattenbak voor honden
VERK GROUP
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c
Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c
Ferplast
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Konijnentoilet Koopgids

Hou je konijnenhok schoon en bespaar opruimwerk met een konijnentoilet. Hier kan je konijn zijn behoefte op doen en zorgt dit voor een gezondere leefomgeving. Ontdek hier het konijnentoilet dat bij je past!

Voordelen van een konijnentoilet

Een konijnentoilet heeft verschillende voordelen en is een handig hulpmiddel voor konijnenbezitters. Ten eerste zorgt het gebruik van een konijnentoilet dat de kooi of het hok van het konijn langer schoon blijft. Doordat het toilet afval verzamelt, hoef je de hele kooi niet zo vaak schoon te maken en bespaar je dus tijd en moeite. 

Daarnaast zorgt een konijnentoilet voor een schonere en gezondere omgeving voor je konijn(en). Doordat urine en uitwerpselen snel en efficiënt worden afgevoerd, wordt de kans op ziektes en infecties verminderd.

Een ander voordeel van een konijnentoilet is dat het konijn zich beter kan richten op zijn eigen toiletgedrag. Konijnen zijn van nature zeer schone dieren, en zullen daarom snel het toilet gebruiken als het beschikbaar is. Door het konijnentoilet op de juiste plaats in de kooi te plaatsen, zal het konijn zich automatisch richten op het gebruik ervan en minder snel zijn behoefte doen op andere plaatsen in de kooi.

Welke soorten konijnentoiletten zijn er?

Er zijn verschillende soorten konijnentoiletten beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hieronder bespreek ik enkele opties:

 • Platte konijnentoiletten: Dit zijn toiletten die plat op de grond liggen en meestal van plastic zijn gemaakt. Deze toiletten zijn geschikt voor konijnen die graag in hun toilet graven en hun behoefte ondergraven. Het nadeel van deze toiletten is dat het konijn gemakkelijk in het toilet kan gaan zitten en de inhoud kan uitgraven.
 • Hoektoiletten: Dit zijn toiletten die in een hoek van de kooi worden geplaatst en meestal van plastic of metaal zijn gemaakt. Hoektoiletten zijn ideaal voor kleinere kooien en voor konijnen die minder graven en meer op één plek blijven.
 • Gesloten konijnentoiletten: Dit zijn toiletten met een deksel erop, waardoor de inhoud uit het zicht is en het konijn minder snel geneigd is om in het toilet te gaan zitten. Dit type toilet is ook handig voor konijnen die graag hun urine en uitwerpselen op verschillende plaatsen deponeren.

Speciale functies om op te letten

Er zijn enkele speciale functies waar je op kunt letten bij het kiezen van een konijnentoilet, zoals:

 • Hoge achterkant: Een konijnentoilet met een hoge achterkant voorkomt dat urine en uitwerpselen over de rand van het toilet vallen en op de vloer van de kooi belanden.
 • Kap: Een toilet met een kap sluit geuren in en voorkomt dat de inhoud van het toilet buiten de kooi te ruiken is.
 • Lade: Een konijnentoilet met een lade maakt het schoonmaken van het toilet gemakkelijker en sneller.
 • Bevestiging: Sommige toiletten kunnen worden bevestigd aan de kooi, waardoor het toilet niet kan verschuiven en het konijn er niet mee kan spelen.

Bodembedekking

Het beste type bodembedekking om te gebruiken in combinatie met een konijnentoilet is een absorberende bodembedekking zoals hennepvezels, zaagsel of stro. Dit zorgt dat urine wordt opgenomen en geurtjes worden verminderd. Zorg er wel voor dat je geen bodembedekking gebruikt die stoffig is of te veel stof produceert, dit kan schadelijk zijn voor de luchtwegen van je konijn.

Hoe vaak je de bodembedekking moet vervangen hangt af van de grootte van het toilet en het aantal konijnen dat er gebruik van maakt. Over het algemeen is het aan te raden om het toilet één tot twee keer per week schoon te maken en de bodembedekking te vervangen. Als je merkt dat het toilet sneller vies wordt, kun je het ook vaker verschonen. Op die manier houd je de kooi van je konijn(en) schoon en fris.

hero illustration

Hoe testen we Konijnentoiletten?

Om de beste Konijnentoilet te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Konijnentoilet-test hebben we 1555 Konijnentoiletten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Konijnentoilet-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Konijnentoilet-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Konijnentoilet-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Konijnentoilet in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1555 Konijnentoiletten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Konijnentoiletten in een oogopslag

1. Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9

 • list plusHandig in gebruik voor kleinere dieren
 • list plusHoudt vulling netjes binnen het toilet
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en te onderhouden

Nadelen Trixie knaagdiertoilet nuno assorti (36X28X9

 • list plusGeen kleurkeuze mogelijk bij de bestelling

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
9.76
Ik ben dolenthousiast om je voor te stellen aan de Trixie knaagdiertoilet Nuno Assorti! Dit geweldige knaagdiertoilet is perfect voor mijn konijnen, knaagdieren en kittens. Met zijn transparante bak in een zachte kleur en lage instap, is dit toilet een absolute winnaar!

Ik moet zeggen, een van de beste kenmerken van dit toilet is de lage instap. Het maakt het leven van mijn harige vriendjes zoveel gemakkelijker! Ze kunnen zonder enige moeite in en uit het toilet stappen, zonder over de rand te hoeven springen. Super handig, toch?

En laten we het niet hebben over de hogere rand rondom het toilet. Dit zorgt ervoor dat de vulling netjes binnen het toilet blijft, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Ik bedoel, wie houdt er nou van om de boel op te ruimen? Ik in ieder geval niet! Gelukkig is het met dit toilet zo gepiept.

Maar weet je wat dit knaagdiertoilet echt bijzonder maakt? De transparante bak in een zachte kleur! Het geeft het toilet een moderne uitstraling en het is super handig om te zien wanneer het toilet een schoonmaakbeurt nodig heeft. Geen giswerk meer, gewoon een snelle blik en ik weet precies wat te doen.

Nu moet ik eerlijk zijn, er is één klein minpuntje. Het toilet wordt assorti geleverd, wat betekent dat ik geen kleur kan kiezen bij het bestellen. Best jammer voor degenen onder ons die graag een specifieke kleur willen hebben. Maar hé, dat is maar een kleinigheidje vergeleken met alle geweldige eigenschappen van dit toilet.

Het Trixie knaagdiertoilet Nuno Assorti is niet alleen geschikt voor konijnen, knaagdieren en kittens, maar kan ook op verschillende plekken gebruikt worden, zoals in een kooi of ren. En het beste is nog wel dat het super gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Een hygiënische omgeving voor mijn harige vriendjes is natuurlijk een absolute must!

Maar laat me je vertellen, de gebruikersreviews zijn écht positief. Mensen vinden dit knaagdiertoilet geweldig in gebruik en stevig. Het doet precies wat het moet doen en zorgt ervoor dat mijn huisdieren zonder zorgen hun behoefte kunnen doen. Dat is toch geweldig?

Dus al met al, de Trixie knaagdiertoilet Nuno Assorti is echt een topkeuze voor eigenaren van konijnen, knaagdieren en kittens. Het biedt gemak en comfort voor mijn harige vriendjes en is ook nog eens super makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Oké, ik kan geen kleur kiezen bij het bestellen, maar dat is echt een kleinigheidje als je bedenkt hoeveel voordelen dit toilet biedt. Het is gewoon een geweldige investering voor de huisvesting van mijn dieren! 🐰

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs

 • list plusGemakkelijk schoon te maken
 • list plusHandige haakjes voor ophangen aan tralies
 • list plusStabiel en stevig

Nadelen Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs

 • list plusKan snel kapot gaan bij konijnen die eraan knagen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.15
Functionaliteit
9.21
Gebruiksgemak
10
Het Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs - 37 x 27 x 18.5 cm is het perfecte toilet voor mijn konijnen. Met dit toilet wil ik ervoor zorgen dat mijn konijnen zindelijk worden. Wat dit toilet echt onderscheidt van andere modellen op de markt, zijn een paar unieke kenmerken.

Ten eerste is het schoonmaken van het Ferplast L305 Konijnentoilet super makkelijk. Ik ben dol op hoe eenvoudig en snel ik het kan schoonmaken. Dit is echt een groot voordeel, omdat het de hygiëne van het konijnenhok verbetert en geurtjes minimaliseert. 🧼

Een ander geweldig kenmerk van dit konijnentoilet is het slimme ontwerp. Het heeft handige haakjes waarmee ik het toilet aan de tralies van het hok kan hangen. Dit bespaart me kostbare ruimte in het konijnenhok en zorgt ervoor dat ik de beschikbare ruimte optimaal kan benutten.

Wat ik echt waardeer aan dit toilet is dat het stabiel en stevig is. Mijn konijnen kunnen er soms aan knagen of ermee spelen, maar dit toilet kan hun tandjes goed weerstaan. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan.

Hoewel de meeste gebruikers heel tevreden zijn met het Ferplast L305 Konijnentoilet, zijn er enkele nadelen die in de reviews worden genoemd. Sommige gebruikers merken op dat hun konijnen het toilet snel kapot maken door eraan te knagen. Dit kan een punt van zorg zijn als je konijn een echte knabbelaar is.

Al met al is het Ferplast L305 Konijnentoilet een fantastische keuze voor konijneneigenaren die hun huisdieren zindelijk willen maken. Het toilet heeft handige functies, zoals de haakjes om het aan de tralies op te hangen, en het is super makkelijk schoon te maken. Het is ook nog eens stabiel en van topkwaliteit. Hoewel er een paar nadelen zijn, zijn de meeste gebruikers erg tevreden met dit product. Als je op zoek bent naar een konijnentoilet dat aan al deze criteria voldoet, dan is het Ferplast L305 Konijnentoilet absoluut een aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste konijnentoilet: Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

 • list plusHoudt de kooi schoon en is gemakkelijk in gebruik
 • list plusFraai design en goede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusZorgt ervoor dat knaagdieren hun behoefte op een vaste plek doen

Nadelen Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

 • list plusMoet goed vastgemaakt worden om omkieperen te voorkomen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.22
Ik presenteer je de Beeztees Konijnentoilet Pip, de ideale wc voor jouw knaagdier! Of je nu een konijn, fret, rat of chinchilla hebt, dit handige toilet is speciaal ontworpen om jouw harige vriend zijn behoefte op één plek te laten doen. Geen dagelijkse schoonmaak meer, alleen het toilet legen en schoonmaken is voldoende!

De Beeztees Konijnentoilet Pip is een hoekmodel gemaakt van stevig plastic. Je kunt het toilet gemakkelijk in de hoek van de kooi plaatsen en met de handige haakjes aan de tralies vastmaken. Zo blijft het altijd op zijn plek staan. Het toilet is verkrijgbaar in drie mooie kleuren en heeft een afmeting van 35x20x17 cm.

Uit de reviews blijkt dat de Beeztees Konijnentoilet Pip geweldig werkt voor de meeste knaagdieren. Een gebruiker plaatste het toilet in een hoek van het konijnenhok en het konijn begreep meteen waar het zijn behoefte moest doen. Hierdoor hoefde het hok niet meteen helemaal schoongemaakt te worden. Een andere gebruiker merkte op dat het toilet handig is, maar dat het wel aanbevolen wordt om het goed vast te maken. Konijnen vinden het namelijk leuk om dingen te verslepen en om te gooien. Gelukkig kunnen de haakjes aan de tralies van de kooi dit voorkomen.

De Beeztees Konijnentoilet Pip wordt over het algemeen als superhandig ervaren, met een mooi design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het toilet heeft precies het juiste formaat en is gemakkelijk schoon te houden. Een gebruiker was zelfs zo tevreden dat hij een tweede toilet heeft aangeschaft voor in huis. Het knaagdier begreep meteen waar het zijn behoefte moest doen en er lagen geen keutels meer in huis. Geweldig toch?

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met de Beeztees Konijnentoilet Pip, is er één gebruiker die aangeeft dat zijn konijn het toilet eerder als speelgoed zag dan als wc. Maar laten we eerlijk zijn, dat kan ook aan de "intelligentie" van het konijn liggen en niet aan het toilet zelf.

Al met al is de Beeztees Konijnentoilet Pip een handige wc voor jouw zindelijke knaagdier. Het houdt de kooi schoon en is supergemakkelijk in gebruik. Met zijn fraaie design en goede prijs-kwaliteitverhouding is dit toilet een praktische oplossing voor het behouden van een schone kooi voor jouw knaagdieren. En vergeet niet om het goed vast te maken, zodat het niet omgekieperd kan worden. Jouw knaagdier zal er dol op zijn! 🐇

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

 • list plusHoudt de kooi schoon
 • list plusGemakkelijk schoon te maken
 • list plusPraktisch ontwerp

Nadelen Beeztees Konijnentoilet Pip Knaagdier Plastic

 • list plusKan door sommige dieren als speelgoed worden gezien

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
9.23
Gebruiksgemak
8.39
Ik heb dé oplossing voor eigenaren van knaagdieren zoals konijnen, fretten, ratten en chinchilla's: het Beeztees Konijnentoilet Pip! Dit handige toilet is gemaakt van plastic en heeft een handig hoekmodel, zodat het perfect in een hoek van de kooi past. Met behulp van haakjes kan het toilet stevig aan de tralies van de kooi worden bevestigd, zodat het altijd op zijn plek blijft staan.

Het gebruik van het Beeztees Konijnentoilet Pip biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat de kooi altijd schoon blijft. In plaats van elke dag de hele kooi te moeten schoonmaken, hoef je alleen maar het toilet leeg te maken en schoon te maken. Dat bespaart je tijd en moeite! Bovendien zorgt het toilet ervoor dat de ontlasting op één plek blijft, wat de hygiëne in de kooi verbetert.

Veel gebruikers zijn dolenthousiast over het Beeztees Konijnentoilet Pip. Ze merken op dat hun knaagdieren snel leren om hun behoefte in het toilet te doen, waardoor het schoonmaken van de kooi een fluitje van een cent wordt. Sommige eigenaren raden aan om het toilet stevig vast te maken, omdat hun konijnen de neiging hebben om ermee te spelen of het om te kieperen. Je kunt het toilet eenvoudig aan haakjes of schroeven hangen om dit te voorkomen.

De gebruikers zijn ook erg te spreken over het formaat en het ontwerp van het toilet. Het heeft precies de juiste afmetingen en is super gemakkelijk schoon te houden. Sommige eigenaren zijn zelfs zo enthousiast dat ze een tweede toilet hebben gekocht voor binnenshuis, omdat hun knaagdieren al snel doorhadden hoe het werkt en geen ontlasting meer in huis achterlieten.

Hoewel de meeste gebruikers positief zijn, zijn er ook een paar kritische opmerkingen. Zo was er een gebruiker wiens konijn het toilet als speelgoed zag en er alles behalve zijn behoefte in deed. Maar dat kan afhangen van de "intelligentie" van het dier. Over het algemeen vinden de meeste eigenaren het toilet functioneel en handig in gebruik.

Al met al is het Beeztees Konijnentoilet Pip de perfecte oplossing voor eigenaren van knaagdieren die hun huisdieren zindelijk willen maken. Het houdt de kooi schoon, is makkelijk schoon te maken en heeft een praktisch ontwerp. Het toilet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor verschillende soorten knaagdieren. Het enige mogelijke nadeel is dat sommige dieren het toilet als speelgoed kunnen zien, maar dat kun je oplossen door het stevig vast te maken. Kortom, het Beeztees Konijnentoilet Pip is een slimme investering voor eigenaren die hun kooi schoon en georganiseerd willen houden! 🐇

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras met 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras met 2

 • list plusVeelzijdig - kan zowel binnen als buiten worden gebruikt
 • list plusGemakkelijk schoon te maken
 • list plusGeschikt voor honden met beperkte mobiliteit

Nadelen AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras met 2

 • list plusNiet geschikt voor reutjes die hun pootjes omhoog zetten
 • list plusGeur van het kunstgras kan als chemisch worden beschreven
 • list plusKwaliteit van het kunstgras kan snel rafelen en loslaten

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.14
Ik ben dol op het AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras! Dit handige hulpmiddel maakt zindelijkheidstraining een eitje voor mijn harige vriend. Het geeft hem een eigen plekje om zijn behoefte te doen, zowel binnen als buiten. Super handig, toch? En het beste van alles is dat het kunstgras makkelijk schoon te maken is. Als bonus krijg je extra grasmatten en bevestigingsklemmen!

Een van de geweldige voordelen van dit hondentoilet is dat je het overal kunt gebruiken. Of je nu een tuin hebt of niet, dit toilet is perfect voor alle hondenbezitters. Het beschermt je meubels en tapijten tegen ongelukjes én houdt je grasveldje schoon. En weet je wat? Het is ook nog eens lichtgewicht, dus ik neem het gewoon mee als we op reis gaan. Handig toch?

Dit hondentoilet is gemaakt van waterdicht en geur-absorberend materiaal. Dat betekent dat het super makkelijk schoon te maken is. Gewoon even afspoelen met water en klaar! Het kunstgras blijft lekker fris en het frame is zo weer schoon. Dat maakt het onderhoud supereenvoudig, vooral als je net een puppy aan het trainen bent.

Weet je wat nog een geweldig voordeel is? Dit hondentoilet is ook ideaal voor honden met beperkte mobiliteit. Denk aan gehandicapte honden of honden die net een operatie hebben gehad. Ze kunnen gewoon binnen hun behoefte doen, zonder dat ze naar buiten hoeven te rennen. Dat maakt het herstelproces een stuk makkelijker. En voor honden met benchangst is dit toilet ook top. Het biedt een open ruimte zonder beperkingen.

Helaas zijn er een paar negatieve ervaringen van andere gebruikers. Sommige mensen zeggen dat dit hondentoilet niet geschikt is voor reutjes die hun pootjes omhoog zetten, tenzij ze slim genoeg zijn om het gat te vinden. Anderen klagen over een chemische geur van het kunstgras, die honden herkennen als nepgras. Er zijn ook klachten over de kwaliteit van het kunstgras, dat snel rafelt en loslaat. Dat kan gevaarlijk zijn als je hond het materiaal opeet.

Maar ondanks deze negatieve ervaringen heeft het AWEMOZ Hondentoilet Kunstgras nog steeds zoveel voordelen. Het is gewoon een handige oplossing voor zindelijkheidstraining, zowel binnen als buiten. Het gemak van schoonmaken en de veelzijdigheid maken het een geweldige keuze voor alle hondenbezitters. Maar wees je wel bewust van de mogelijke nadelen, zoals de geur van het kunstgras en de kwaliteit van het materiaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. Hamstertoilet - Knaagdier - 17

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hamstertoilet - Knaagdier - 17

 • list plusEffectieve manier om huisdieren zindelijk te maken
 • list plusInclusief schep en bodembedekking voor eenvoudig onderhoud
 • list plusGeschikt voor zowel hamsters als muizen

Nadelen Hamstertoilet - Knaagdier - 17

 • list plusGebrek aan technische details over duurzaamheid en reiniging
 • list plusOntbreken van gebruikersrecensies

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.62
Functionaliteit
8.16
Gebruiksgemak
8.06
Als eigenaar van een knaagdier, begrijp ik hoe belangrijk het is om een schone leefomgeving voor je huisdier te bieden. Daarom is het Hamstertoilet van 17 x 10 x 10 cm een slimme toevoeging aan het assortiment kooiaccessoires. Met dit toilet kan ik mijn hamster of muis trainen om op een vaste plek zijn behoefte te doen, waardoor de kooi schoner blijft.

Dit toilet is ruim genoeg voor mijn huisdier, maar compact genoeg om niet te veel ruimte in beslag te nemen in de kooi. De meegeleverde schep en Hamster Litter-bodembedekking maken dit toilet een complete set, wat het proces van opzetten en onderhouden ervan zeer eenvoudig maakt. De bodembedekking houdt vocht en geurtjes vast, waardoor de kooi aanzienlijk schoner blijft.

Wat dit hamstertoilet onderscheidt van andere modellen is de effectieve manier waarop het vocht en geurtjes vasthoudt, waardoor het een hygiënische omgeving voor mijn huisdier creëert. Bovendien is het ook geschikt voor muizen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor knaagdierbezitters.

Hoewel de beschrijving geen technische details bevat, zou het nuttig zijn geweest om te weten of het hamstertoilet gemaakt is van duurzaam materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, aangezien dit belangrijke overwegingen zijn voor kooiaccessoires. Bovendien missen we gebruikersrecensies die inzicht zouden kunnen geven in de praktische ervaringen met dit product.

Over het algemeen is het Hamstertoilet - Knaagdier - 17 x 10 x 10 cm een waardevolle toevoeging aan de kooiaccessoires voor knaagdieren. Het biedt een effectieve manier om huisdieren zindelijk te maken, waardoor de kooi schoner blijft en een hygiënische omgeving wordt gecreëerd. Met een volledige set inclusief schep en bodembedekking, is het een handige en veelzijdige keuze. Hoewel het ontbreken van technische details en gebruikersrecensies een beperking is, zijn de beschikbare kenmerken veelbelovend voor eigenaren van knaagdieren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs

 • list plusDoordachte functionaliteit en handige eigenschappen
 • list plusLage instap met handig opstapje voor knaagdieren
 • list plusUitneembaar rooster voor snel en gemakkelijk schoonmaken

Nadelen Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs

 • list plusMaatvoering kan beperkend zijn voor grotere knaagdieren

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.72
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
8.41
Ik ben dol op het Zolux Hoektoilet Knaagdier Grijs L 41,5 cm vanwege zijn slimme ontwerp en handige eigenschappen. Dit hoektoilet is speciaal gemaakt voor knaagdieren zoals konijnen, cavia's, ratten, fretten en hamsters, en zorgt voor een schone leefomgeving. Met zijn afmetingen van 41,5 cm en hoogwaardig kunststof past dit toilet perfect in de hoek van de kooi, waardoor het de ruimte optimaal benut.

Een van de geweldige kenmerken is de lage instap met een handig opstapje, zodat knaagdieren er gemakkelijk in en uit kunnen gaan. De achterkant is extra hoog, waardoor uitwerpselen effectief binnen worden gehouden, wat de algehele hygiëne bevordert. Het uitneembare rooster maakt het schoonmaken snel en gemakkelijk, waardoor het onderhoud van het toilet aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Wat dit hoektoilet echt onderscheidt, is de mogelijkheid om het met twee bevestigingspunten aan de tralies vast te maken, waardoor het niet verschuift en stevig op zijn plaats blijft. Dit draagt bij aan de veiligheid en het comfort van de knaagdieren, terwijl het ook het gemak voor de eigenaar vergroot.

Dit hoektoilet is perfect voor knaagdierenbezitters die streven naar een schone leefomgeving voor hun huisdieren, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Het is geschikt voor kooien van verschillende formaten, en de eenvoudige bevestiging aan de tralies maakt het geschikt voor diverse soorten kooien.

Hoewel de maatvoering voor sommige gebruikers beperkend kan zijn, is de algehele kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van dit hoektoilet van Zolux uitstekend. Het is een ideale keuze voor knaagdiereneigenaren die waarde hechten aan hygiëne en gemak in de verzorging van hun huisdieren. 🐾

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusIdeaal voor het zindelijk maken van konijnen

Nadelen Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme

 • list plusMogelijk te groot voor kleinere knaagdieren

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.73
Gebruiksgemak
7.99
Het Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme is echt een handig hoektoilet voor mijn konijn en andere knaagdieren. Met zijn hoge achterzijden voorkomt het morsen en het is super makkelijk te monteren met de handige easy-fit clips. Of ik kan het gewoon in de hoek van de kooi plaatsen. Met afmetingen van 42x30x21 cm is dit formaat perfect voor mijn grote konijn.

Ik ben echt heel tevreden met dit hoektoilet. Het is zo handig in gebruik en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Ik gebruik het toilet om mijn jonge konijn zindelijk te maken en het werkt geweldig. Dankzij de bijgeleverde clips blijft het toilet mooi op zijn plek en kan mijn konijn het niet steeds verplaatsen. Het toilet is veilig en doet precies wat het moet doen, aldus de gebruikers. Het blijft netjes op zijn plek en mijn konijn vindt het geweldig.

Een ander voordeel van dit toilet is dat de opstaande rand aan de voorkant hoger is dan bij andere toiletjes. Hierdoor blijven de keuteltjes en de toiletbedekking keurig binnen het bakje. Het bevestigingssysteem houdt het toilet goed op zijn plek en dat is ook echt fijn.

Hoewel ik geen nadelen kan vinden in de reviews, is het wel goed om te weten dat dit toilet misschien iets te groot kan zijn voor kleinere knaagdieren, zoals dwergkonijnen. Maar maak je geen zorgen, er is ook een maat M beschikbaar (31x22x15 cm) voor deze dieren.

Al met al is de Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme echt een aanrader voor konijnenbezitters. Het is een veilig en handig hoektoilet dat gewoon doet wat het moet doen. Het blijft keurig op zijn plek en mijn konijn vindt het geweldig. De opstaande rand is iets hoger dan bij andere toiletjes, waardoor alles mooi binnen het bakje blijft. Het bevestigingssysteem zorgt ervoor dat het toilet goed op zijn plek blijft. En als je een kleinere knager hebt, is er ook een maat M beschikbaar. Kortom, de Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme is echt een uitstekende keuze voor konijnenbezitters. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. VERK GROUP Kattenbak voor honden

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VERK GROUP Kattenbak voor honden

 • list plusUniek ontwerp met drie lagen, inclusief kunstgras en gaas voor filtering
 • list plusHandige reservoirbak maakt schoonmaken gemakkelijk en hygiënisch
 • list plusGeschikt voor honden, puppy's en katten, ideaal voor gebruik binnenshuis

Nadelen VERK GROUP Kattenbak voor honden

 • list plusSommige gebruikers zijn teleurgesteld en vinden dat het niet doet wat het moet doen
 • list plusKwaliteit van de kattenbak is niet naar verwachting
 • list plusNiet elk huisdier vindt de kattenbak prettig of het voldoet niet aan hun specifieke behoeften

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.95
Gebruiksgemak
7.11
Ik heb hier een geweldige kattenbak voor honden en puppy's die ik graag met jullie wil delen. Deze kattenbak is echt anders dan alle anderen die je op de markt kunt vinden.

Wat meteen opvalt aan deze kattenbak is het unieke ontwerp met drie lagen. De bovenste laag is gemaakt van zacht kunstgras dat geen geurtjes vasthoudt. Dit zorgt voor een comfortabele en hygiënische omgeving voor jouw huisdier. De tweede laag is een speciaal gaas dat geurtjes filtert en voorkomt dat urine en andere vloeistoffen doorlekken. En tot slot hebben we de derde laag, een handige bak die dient als opvangbak voor urine en uitwerpselen. Zo kun je de kattenbak makkelijk en hygiënisch schoonmaken.

Deze kattenbak is geschikt voor honden, puppy's en katten. Met zijn compacte formaat van 34 cm x 47 cm x 6 cm past hij in elke ruimte. Ideaal dus voor gebruik binnenshuis, vooral als je in een appartement woont of geen tuin hebt.

Natuurlijk zijn er verschillende meningen over deze kattenbak. Sommige gebruikers zijn teleurgesteld en vinden dat het niet aan hun verwachtingen voldoet. Hun huisdieren lijken het niet fijn te vinden en ze vinden de kwaliteit niet goed genoeg.

Maar er zijn ook gebruikers die juist wel positieve ervaringen hebben. Ze noemen deze kattenbak een "uitkomst" en zijn erg tevreden met hoe het werkt. Hun honden voelen instinctief aan dat het een toilet is en vinden het fijn om het te gebruiken. Ze benadrukken ook dat het veilig is voor hun huisdieren.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke huisdier zijn eigen voorkeuren heeft en dat niet elk product voor ieder huisdier geschikt is. Het kan dus zijn dat sommige huisdieren deze kattenbak niet prettig vinden of dat het niet aan hun specifieke behoeften voldoet.

Dus, samengevat heeft deze kattenbak voor honden en puppy's interessante kenmerken zoals het gebruik van kunstgras, gaas voor filtering en een handige opvangbak. Het is geschikt voor honden, puppy's en katten, en perfect voor gebruik binnenshuis. Hoewel er verschillende meningen zijn over de prestaties en kwaliteit van dit product, kan het voor bepaalde huisdieren een goede oplossing zijn. Houd wel rekening met de individuele behoeften van jouw huisdier voordat je besluit om deze kattenbak aan te schaffen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c

 • list plusGemakkelijk schoon te maken
 • list plusVeilige en rustige omgeving voor knaagdieren
 • list plusVerkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c

 • list plusGeen specifieke informatie over gebruikerservaringen beschikbaar

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.43
Functionaliteit
7.25
Gebruiksgemak
6.92
Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c! Dit handige hoektoilet is speciaal ontworpen voor knaagdieren en biedt een veilige en rustige omgeving voor jouw harige vriendjes. Gemaakt van duurzaam kunststof, is dit toilet niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar ook super eenvoudig in gebruik.

Een van de geweldige kenmerken van de Nora 2c is de cover, die je gemakkelijk aan de bovenkant kunt bevestigen en kunt openklappen. Hierdoor is het plaatsen van het toilet in de kooi een fluitje van een cent. Jouw knaagdieren kunnen hun behoeften doen in het toilet, waardoor hun verblijf schoner en frisser blijft.

Om ervoor te zorgen dat jouw dieren het toilet herkennen, raad ik aan om het te vullen met ongeveer 5 cm bodembedekking. Gebruik een absorberende bodembedekking die anders is dan de rest van het verblijf, zodat het toilet duidelijk te onderscheiden is voor jouw beestjes. Het is belangrijk om dagelijks de bevuiling te controleren en het toilet minstens één keer per week grondig schoon te maken. Vermijd kattenbakvulling, omdat dit kan klonteren en verstoppingen kan veroorzaken als jouw dieren het inslikken.

Hier is nog een handige tip: plaats ook een toilet buiten het verblijf op een vaste plek. Dit toilet moet dezelfde bodembedekking bevatten, zodat jouw dieren het herkennen tijdens het rondrennen en spelen. Als jouw dieren nog niet zindelijk zijn, zelfs als het toilet schoon is, kan het helpen om wat bevuilde bodembedekking terug te leggen, zodat de geur en functie van die hoek herkenbaar worden.

De afmetingen van de Nora 2c zijn 35x24x22 cm en hij is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, grijs en zwart met een witte cover.

Helaas hebben we geen gebruikersreviews beschikbaar om specifieke ervaringen te delen, maar op basis van zijn praktische ontwerp en gemakkelijke reiniging lijkt de Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c een goede keuze te zijn. Het toilet biedt een veilige en rustige omgeving voor jouw knaagdieren en helpt om hun verblijf schoner en frisser te houden. Het feit dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is, geeft je ook de mogelijkheid om de kooi van jouw huisdieren een persoonlijk tintje te geven.

Al met al is de Ferplast Knaagdiertoilet Nora 2c een geweldige keuze voor eigenaren van knaagdieren die op zoek zijn naar een praktisch en gemakkelijk te reinigen toilet. Het biedt een veilige en rustige plek voor jouw huisdieren en kan helpen om hun verblijf schoon en fris te houden. Vergeet niet om ook een toilet buiten het verblijf te plaatsen, zodat jouw knaagdieren kunnen genieten van wat speeltijd en tegelijkertijd een vertrouwd toilet hebben om te gebruiken. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Konijnentoiletten. Er zijn namelijk 1555 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!