Wat is de beste konijnenhok van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede konijnenhok is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste konijnenhok van 2023? Na het onderzoeken van 358 konijnenhoken kwam de Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen als beste getest uit onze konijnenhok-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de konijnenhoken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 konijnenhoken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige konijnenhok-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste konijnenhoken

1Score: 9.7
Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen
Beste Konijnenhok voor meerdere konijnen
Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Flamingo Konijnenhok Sunshine Cottage Grijs
Flamingo Konijnenhok Sunshine Cottage Grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Universele afdekking voor dubbele stal, zwart
Universele afdekking voor dubbele stal, zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Konijnenhok Gerlos Dierenverblijf Grijs/Wit grijs , wit
Konijnenhok Gerlos Dierenverblijf Grijs/Wit grijs , wit
Dierenverblijf
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
vidaXL Konijnenhok voor buiten groot bruin
vidaXL Konijnenhok voor buiten groot bruin
vidaXL
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
vidaXL Konijnenhok voor buiten met
vidaXL Konijnenhok voor buiten met
vidaXL
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
MaxxPet Konijnenhok Jana Kippenhok Dierenverblijf bruin
MaxxPet Konijnenhok Jana Kippenhok Dierenverblijf bruin
MaxxPet
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Konijnenhok voor Buiten Kippenhok Knaagdieren hout
Beste Konijnenhok voor buitenkonijnen
Konijnenhok voor Buiten Kippenhok Knaagdieren hout
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Automatische deur met lichtsensor functie
Automatische deur met lichtsensor functie
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
MaxxPet Konijnenhok/Kippenhok - Bruin
MaxxPet Konijnenhok/Kippenhok - Bruin
MaxxPet
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Konijnenhok Koopgids

Voor een gezond en gelukkig konijn, is het beste konijnenhok van belang. Waar let je op, en welke modellen zijn beschikbaar? Je leest het allemaal hier!

Soorten konijnenhokken

Er zijn verschillende soorten konijnenhokken beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hieronder vind je enkele van de meest voorkomende typen konijnenhokken en hun kenmerken:

 • Binnenhokken: Dit zijn hokken die binnenshuis worden gebruikt en zijn meestal geschikt voor kleine konijnenrassen. Ze bieden bescherming tegen weersinvloeden en roofdieren, maar hebben wel extra ventilatie nodig om de luchtkwaliteit te behouden.
 • Buitenhokken: Dit zijn hokken die buitenshuis worden gebruikt en zijn vaak groter dan binnenhokken. Ze bieden voldoende ruimte voor konijnen om te bewegen en te spelen, maar hebben extra isolatie nodig om te beschermen tegen koude temperaturen.
 • Combinatiehokken: Dit zijn hokken die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt en bieden flexibiliteit voor eigenaren die hun konijnen binnenshuis willen houden tijdens de koudere maanden.
 • Houten hokken: Dit zijn hokken die zijn gemaakt van hout en zijn meestal stevig en duurzaam. Ze zijn echter vatbaar voor schimmel en kunnen moeilijk schoon te maken zijn.
 • Metalen hokken: Dit zijn hokken die zijn gemaakt van metaal en zijn gemakkelijker schoon te maken dan houten hokken. Ze kunnen echter roesten en kunnen in de winter te koud zijn voor konijnen.
 • Plastic hokken: Dit zijn hokken die zijn gemaakt van kunststof en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen echter in de zomer te heet zijn voor konijnen en zijn minder duurzaam dan houten of metalen hokken.

Waar op letten bij aanschaf?

Het kiezen van het juiste konijnenhok is belangrijk om te zorgen dat je konijn(en) gezond en gelukkig zijn. Hieronder vind je enkele belangrijke kenmerken waar je op moet letten bij het kiezen van een konijnenhok:

 • Grootte: Het konijnenhok moet groot genoeg zijn voor je konijn(en) om in te bewegen, te eten en te rusten. Als algemene regel geldt dat het hok minstens vier keer zo groot moet zijn als het volwassen konijn zelf.
 • Materiaal: Het materiaal van het konijnenhok moet duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bestand zijn tegen de elementen. Populaire materialen zijn hout, metaal en kunststof.
 • Ventilatie: Het konijnenhok moet voldoende ventilatie hebben om de luchtkwaliteit te behouden en vochtigheid te verminderen. Zorg dat er voldoende ventilatiegaten en openingen zijn, maar vermijd tocht.
 • Isolatie: Als je in een koude omgeving woont, is het belangrijk om te kiezen voor een hok met voldoende isolatie om je konijn(en) warm te houden. Dit kan extra isolatiemateriaal omvatten, of een speciaal ontworpen hok voor koudere klimaten.
 • Schoonmaken: Het konijnenhok moet gemakkelijk schoon te maken zijn om de hygiëne te behouden. Zoek naar hokken met gemakkelijk te verwijderen lades of vloeren om het schoonmaken te vergemakkelijken.
 • Accessoires: Overweeg om accessoires toe te voegen aan het konijnenhok, zoals drinkflessen, voederbakken, speelgoed en tunnels om het comfort en de entertainmentwaarde van het hok te vergroten.

Hoe groot moet het konijnenhok zijn?

Het is belangrijk dat het konijnenhok groot genoeg is voor jouw konijn(en), zodat ze voldoende ruimte hebben om te bewegen, te eten en te rusten.

Over het algemeen wordt aanbevolen om een konijnenhok te hebben dat minimaal vier keer zo groot is als het volwassen konijn zelf. Dit betekent dat een hok voor één konijn minimaal 1 meter bij 1 meter moet zijn en minstens 50 centimeter hoog. Voor meerdere konijnen moet het hok nog groter zijn.

Bovendien is het belangrijk om een aparte ruimte te hebben voor het voederen en drinken van de konijnen, en een aparte ruimte voor hun toilet. Dit helpt om de leefomstandigheden van je konijnen schoon en hygiënisch te houden.

Naast de grootte van het hok, is het ook belangrijk om te zorgen voor voldoende speelgoed, schuilplaatsen en ruimte om te rennen. Konijnen zijn actieve dieren en hebben dagelijks beweging nodig om gezond te blijven.

Gemiddelde levensduur

De gemiddelde levensduur van een konijnenhok kan variëren afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit en de omstandigheden waarin het hok wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen houten hokken langer meegaan dan plastic hokken, maar ze vereisen ook meer onderhoud.

Als je je konijnenhok goed onderhoudt en regelmatig schoonmaakt, gaat hij jarenlang mee. Het is belangrijk om het hok regelmatig te controleren op tekenen van slijtage of schade, zoals losse schroeven, beschadigd gaas of rot hout. Als je merkt dat het hok versleten of beschadigd is, is het tijd om het te vervangen.

Het is ook belangrijk om te overwegen of het hok groot genoeg is voor je konijn(en) en of het nog past bij hun behoeften. Als je konijnen groter worden of meer ruimte nodig hebben om te bewegen, kan het nodig zijn om het hok te vervangen door een grotere.

hero illustration

Hoe testen we konijnenhoken?

Om de beste konijnenhok te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze konijnenhok-test hebben we 358 konijnenhoken geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze konijnenhok-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze konijnenhok-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen konijnenhok-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste konijnenhok in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 358 konijnenhoken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste konijnenhoken op een rijtje

1. Beste Konijnenhok voor meerdere konijnen: Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen

 • list plusDit konijnenhok is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet ontwerp van dit konijnenhok is mooi en past goed bij een tuin.
 • list plusDit konijnenhok is voorzien van handige specificaties, zoals een uitschuifbare lade voor gemakkelijke reiniging.

Nadelen Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen

 • list plusEen nadeel van dit konijnenhok is dat het aan de kleine kant is en niet veel ruimte biedt voor de konijnen om te bewegen.
 • list plusDit konijnenhok is niet geschikt voor meerdere konijnen.
 • list plusDit konijnenhok is niet voorzien van extra functies, zoals een overdekte ren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.4

Ben je op zoek naar een konijnenhok dat je konijnen beschermt tegen roofdieren en vocht? Dan is het Houten konijnenhok HOTOT misschien wel iets voor jou! Dit hok heeft een geïntegreerd buitenverblijf en een verhoogd hok, waardoor je konijnen kunnen rusten en zich veilig voelen. Het hok is geschikt voor maximaal 4 konijnen of kleine knaagdieren en is gemaakt van dennenhout met een dak van asfaltvilt. Het rooster is gemaakt van gegalvaniseerd staal en er is een verwijderbare uitwerplade voor eenvoudige reiniging.

Wat dit konijnenhok zo speciaal maakt, is de combinatie van bescherming tegen roofdieren en vocht met een verhoogd hok voor extra rust en veiligheid. Het is ook gemakkelijk te reinigen, dankzij de uitwerplade en het gegalvaniseerde stalen rooster. De afmetingen zijn ook ideaal voor maximaal 4 konijnen of kleine knaagdieren.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit een geweldig konijnenhok is voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele plek voor hun konijnen. Het biedt bescherming tegen roofdieren en vocht, terwijl het verhoogde hok zorgt voor extra rust en veiligheid. Het enige nadeel is dat het misschien niet groot genoeg is voor meer dan 4 konijnen of kleine knaagdieren.

Al met al zou ik het Houten konijnenhok HOTOT zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilig en comfortabel thuis voor hun konijnen. Het biedt bescherming, rust en gemakkelijke reiniging, wat belangrijke factoren zijn bij het kiezen van een konijnenhok.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 15 mei in huis

Bekijk prijs

2. Flamingo Konijnenhok Sunshine Cottage Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

Flamingo Konijnenhok Sunshine Cottage Grijs is een geweldig hok voor je konijnen. Met een lengte van 155 cm, een breedte van 53 cm en een hoogte van 70 cm, heb je genoeg ruimte voor je knaagdieren. Het hok heeft een nachthok, een onderren en een uitloopren, waardoor je konijnen meer ruimte hebben om te bewegen. Er is ook een houten trapje met griplatjes, waardoor je gemakkelijk bij je konijnen kunt. Het dak van het nachtverblijf is open klapbaar en de lade is uit te schuiven voor het schoonmaken van het hok. De deurtjes aan de voorzijde van het nachthok zijn te openen met een sluiting. Kortom, Flamingo Konijnenhok Sunshine Cottage Grijs is een geweldig hok voor je konijnen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs

3. Universele afdekking voor dubbele stal, zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een universele afdekking voor je konijnenhok? Dan is de Universele afdekking voor dubbele stal perfect voor jou! Deze afdekking is geschikt voor alle 121,9 cm hokken met een dakgrootte van 121,9 cm L x 50,8 cm D of minder. Wat deze afdekking zo handig maakt, is het opvouwbare transparante stalrolgordijn voor elke deurcombinatie/configuratie. Dit maakt het gemakkelijk om je konijnenhok af te sluiten en te beschermen tegen regen of wind. Bovendien is deze afdekking geschikt voor stallen met of zonder poten.

Wat deze afdekking onderscheidt van andere producten, is het feit dat het op maat gemaakt is voor dubbele stokken. Dit betekent dat het perfect past en niet zal verschuiven of loskomen. Bovendien is het zwart, wat het een stijlvolle uitstraling geeft en past bij elke tuin.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze afdekking duurzaam is en lang meegaat. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig staal en is bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Bovendien is het gemakkelijk te monteren en te demonteren voor opslag.

Het enige nadeel dat ik kon vinden, is dat de afdekking alleen geschikt is voor konijnen en cavia's. Als je ook andere knaagdieren hebt, moet je misschien op zoek naar een andere afdekking.

Al met al ben ik zeer tevreden over de Universele afdekking voor dubbele stal. Het is een praktisch, duurzaam en stijlvol product dat perfect past bij elke tuin. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een afdekking voor hun konijnenhok.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

4. Konijnenhok Gerlos Dierenverblijf Grijs/Wit grijs , wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Konijnenhok Gerlos is een praktische en ruim dierenverblijf voor buiten in een mooie kleurstelling. Het hok bestaat uit een ren en een ruim nachtverblijf met een praktische uitschuifbare lade. Afmetingen: 122 x 62 x 93 cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

5. vidaXL Konijnenhok voor buiten groot bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Dit hoogwaardige hok met 2 verdiepingen zorgt voor een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen te houden. Het is ideaal om te spelen, te trainen en je huisdieren veilig te houden. Dit hok geeft je huisdieren meer dan genoeg bewegingsruimte terwijl het strakke ijzeren gaas ondeugend gedrag en onverwachte ongelukken helpt voorkomen. Daarnaast laat de constructie van ijzergaas je naar je huisdieren kijken en kunnen je huisdieren een oogje op de omgeving houden terwijl ze genoeg frisse lucht hebben. Dit konijnenhok heeft een hoogwaardig houten frame waardoor het een sterke en veilige omheining wordt die jarenlang meegaat. Het groene dak houdt regen weg terwijl het knusse nachthok het perfecte slaapvertrek vormt. Een makkelijk te beklimmen ladder loopt van de onderste naar de bovenste verdieping. De deuren kunnen dankzij de schuifgrendels eenvoudig vergrendeld worden. Dit ruime houten konijnenhok is perfect voor kleine huisdieren. Belangrijke opmerking: wij raden aan het konijnenhok overdekt te plaatsen. Zo gaat het hok langer mee. Ruime inrichting Totale afmetingen: 140 x 46 x 85 cm (L x B x H) Massief grenenhouten frame met verfafwerking en multiplex Duurzaam gepoedercoat ijzeren gaas Bescherming tegen vocht door het groene waterdichte dak Met een anti-slipladder voor eenvoudigere toegang tot de bovenste verdieping Verwijderbare lade voor eenvoudig onderhoud Weerbestendig Eenvoudig te monteren Geschikt voor konijnen Binnenafmetingen: 36 x 137 x 82 cm (B x D x H)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 11 augustus in huis

Bekijk prijs

6. vidaXL Konijnenhok voor buiten met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Dit hoogwaardige hok biedt een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen in te houden. Hij kan gebruikt worden om te spelen, te trainen en je huisdieren veilig te houden. Dit hok geeft je huisdieren meer dan genoeg bewegingsruimte terwijl het strakke ijzeren gaas ondeugend gedrag en onverwachte ongelukken helpt voorkomen. Daarnaast laat de constructie van ijzergaas je naar je huisdieren kijken en kunnen je huisdieren een oogje op de omgeving houden terwijl ze genoeg frisse lucht hebben. Dit konijnenhok heeft een hoogwaardig houten frame, dit maakt het een stevige en veilige omheining die jarenlang meegaat. Het groene dak houdt regen weg terwijl het knusse nachthok het perfecte slaapvertrek vormt. Het bovenste dak kan geopend worden zodat je bij je huisdieren kunt. Een makkelijk te beklimmen helling loopt van de onderste naar de bovenste verdieping. Een uittrekbare lade maakt schoonmaken eenvoudig. De deur sluit en vergrendelt makkelijk door middel van een schuifgrendel. Deze houten kooi is perfect voor kleine huisdieren. Belangrijke opmerking: wij raden aan het konijnenhok overdekt te plaatsen. Zo gaat het hok langer mee. Ruime inrichting Kleur: bruin en wit Totale afmetingen: 90 x 45 x 80 cm (L x B x H) Afmetingen deur: 25 x 28 cm (B x H) Afmetingen lade: 83 x 38 x 5 cm (B x D x H) Massief grenenhouten frame met verfafwerking en multiplex Duurzaam gepoedercoat ijzeren gaas Bescherming tegen vocht door het groene waterdichte dak Met een anti-sliptrappetje voor eenvoudigere toegang tot de bovenste verdieping Verwijderbare lade voor eenvoudig onderhoud Weerbestendig Eenvoudig te monteren Geschikt voor konijnen Binnenafmetingen: 38 x 77 x 77,5 cm (B x D x H)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 augustus in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. MaxxPet Konijnenhok Jana Kippenhok Dierenverblijf bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

MaxxPet Kippenhok Jana Dit MaxxPet kippenhok/konijnenhok is geschikt voor zowel knaagdieren en kippen. Dit hok biedt uw huisdieren voldoende ruimte om te spelen en uit te rusten. Door het ijzeren gaas krijgt uw huisdier genoeg frisse lucht en kan het naar buiten kijken, tegelijkertijd voorkomt het gaas dat uw huisdier ontsnapt. Het konijnenhok is gemaakt van hout. het hout is van hoge kwaliteit. Hierdoor gaat het hok jaren mee. Het dak zorgt ervoor dat er geen regen in het hok kan komen. In het hok zit een laddertje dat van de eerste verdieping naar de tweede verdieping gaat. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade, hierdoor is het hok gemakkelijk te verschonen. De deuren van het hok zijn makkelijk te vergrendelen. Konijnenhok Jana is van hoogwaardige kwaliteit en is gemaakt van de beste materialen. Belangrijke productgegevens Afmetingen: 85 x 45 x 97 cm Afmeting deur: 25 x 35 cm Afmeting deur van gaas: 36,5 x 31 cm Vochtbescherming dankzij waterdichte groene dakbedekking Materiaal hok: geschilderd dennenhout Duurzaam gaas Anti-slip helling naar de bovenste verdieping 1 uitschuifbare lade Weerbestendig Gemakkelijk te monteren Vochtbescherming dankzij groene waterdichte dakbedekking Let op: Voor een langer levensduur van deze kooi is het aangeraden het hout een extra behandeling te geven. Omvang van de levering: 1 x MaxxPet Konijnenhok Jana Eenvoudige bouwtekening en schroevenset MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

8. Beste Konijnenhok voor buitenkonijnen: Konijnenhok voor Buiten Kippenhok Knaagdieren hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.4

Het Konijnenhok voor Buiten Kippenhok Knaagdieren hout is een ware aanwinst voor iedereen die zijn konijnen of andere kleine dieren/knaagdieren op een veilige en comfortabele manier wil huisvesten. Het klassieke ontwerp biedt niet alleen veel ruimte om te rennen en te ravotten maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het hok is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout en heeft een groendak dat beschermt tegen vocht. Hierdoor blijft het hok droog en warm, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen.

Je konijnen kunnen via de trap de 1e verdieping bereiken waar ze kunnen chillen en tot rust kunnen komen. Het hoofdgedeelte van het hok kan worden afgesloten met een schuifdeur aan de zijkant, waardoor je konijnen 's nachts veilig in hun hok kunnen verblijven. Het schoonmaken van het hok is eenvoudig dankzij de hoogwaardige lade met kunststof kuip en de draad is gegalvaniseerd en daardoor roestvrij.

Wat dit hok echt bijzonder maakt is dat het ook uitstekend geschikt is voor het grootbrengen van kuikens en voor het houden van bijvoorbeeld zijdehoenders tijdens het broedseizoen. Je kunt het hok zelfs eenvoudig uitbreiden met een aanbouw (bijv. een extra stopcontact).

Het hok is ca. 200 cm breed en biedt dus veel ruimte voor je huisdieren om te spelen en te bewegen. Het is geschikt voor dwergkonijnen (gewone rassen) en andere kleine dieren zoals cavia's. Het is belangrijk om het hok in de zomer in de schaduw te plaatsen om oververhitting te voorkomen en het hok voor kleine dieren het beste zo op te zetten dat het beschermd is tegen wind en regen.

Al met al is het Konijnenhok voor Buiten Kippenhok Knaagdieren hout een geweldige keuze voor iedereen die zijn konijnen of andere kleine dieren/knaagdieren een veilig en comfortabel onderkomen wil bieden. Het hok is ruim, duurzaam, makkelijk te reinigen en biedt vele mogelijkheden. Het is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig konijnenhok dat er ook nog eens fantastisch uitziet. Enige nadeel zou kunnen zijn dat het hok vrij groot is en daardoor niet in iedere tuin past.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

9. Automatische deur met lichtsensor functie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Ben jij ook zo gestrest als je je huisdier uitlaat? Geen zorgen meer met de Automatische Deurtje met lichtsensor functie! Dit handige apparaatje zorgt voor gemak en kwaliteit in één. Met de lichtsensor hoef je nooit meer te denken aan het openen of sluiten van het hok van je huisdier. Gebruik wel de juiste batterijen voor optimaal gebruik en plezier! Want wat is er nog beter dan een veilig huis voor je huisdier? Juist, een veilig huis dat automatisch werkt!

De lichtsensor van de Automatische Deurtje is van hoge kwaliteit en uiterst gevoelig. Gebruik niet je vingers om de sensor te dekken en monteer de deur alleen met de bovenste en onderste twee gaten. Het deurtje werkt op batterijen en is daarom makkelijk te installeren en werkt in elk klimaat. Het deurtje is ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan en is waterdicht, dus kan werken in sneeuw, regen en stof van -15°F tot 140°F (-26°C tot 60°C). Het deurtje is geschikt voor honden, katten, knaagdieren en kippen.

De Automatische Deurtje is een geweldige oplossing voor het veilig houden van je huisdier in huis of in het hok. Het is robuust genoeg om de sterkste roofdieren te weerstaan en heeft een ingebouwde lichtsensor, zodat het alleen 's morgens open en 's avonds dicht gaat. De deur is ontworpen uit één stuk en is gemaakt van aluminium met een hoogwaardige poedercoating. De fijne structuurkleur is speciaal ontworpen voor de buitenomgeving en zorgt ervoor dat het er professioneel uitziet.

Hoewel het product niet goedkoop is, is het zeker de investering waard als het gaat om de veiligheid van je huisdier. De Automatische Deurtje met lichtsensor functie is gemakkelijk te installeren, werkt in elk klimaat en is geschikt voor verschillende soorten huisdieren. De deur is ook energiezuinig, omdat het op batterijen werkt. Het enige nadeel is dat de batterijen niet zijn inbegrepen bij de aanschaf. Kortom, ik zou de Automatische Deurtje zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en gemakkelijke oplossing voor het openen en sluiten van het hok van hun huisdier.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MaxxPet Konijnenhok/Kippenhok - Bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Dit hok is geschikt voor knaagdieren en kippen. Het is met name geschikt voor het houden van kippen. Dit hok biedt uw huisdier voldoende ruimte om te spelen en uit te rusten. Door het ijzeren gaas krijgt uw genoeg frisse lucht en kan het naar buiten kijken. Tegelijkertijd voorkomt het gaas dat het dier ontsnapt. Het hok is gemaakt van hout. Hierdoor gaat het hok jaren mee. Het dak zorgt ervoor dat er geen regen in het hok kan komen. In het hok zit een laddertje dat van de eerste verdieping naar de tweede verdieping gaat. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade, hierdoor is het hok gemakkelijk te verschonen. De deuren van het hok zijn makkelijk te vergrendelen. Afmetingen: 204 x 45 x 84cm Materiaal hok: Dennenhout Vochtbescherming dankzij groene waterdichte dakbedekking Duurzaam ijzer gaas Incl. loopplank 1 uitschuifbare lade Gemakkelijk te monteren

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van konijnenhoken. Er zijn namelijk 358 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!