Hoe komt deze geweldige Konijnenkooi lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Konijnenkooi ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Konijnenkoois, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Konijnenkoois die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Konijnenkoois het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Konijnenkoois stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Konijnenkoois

De beste Konijnenkoois op een rij

Product informatiePlus or Show more

Het Terrarium heeft alle voordelen voor Gerbil EN baasje... De Gerbils worden veel tammer door de schuifruiten. Ze worden immers niet meer van bovenaf benaderd wat instinctief gevaar voor hun betekent, maar vanaf de voorkant, wat voor hun heel rustgevend werkt. Aan alles is merkbaar dat ze dat heel erg op prijs stellen. Het Terrarium is uniek omdat de deksel afneembaar is ( zie foto's ) zo ideaal in een Gerbil verblijf. U kunt van alles aan het dak ophangen zonder dat u daar dagelijks last van heeft als u de Gerbils eten en drinken moet geven. De deksel kan blijven zitten waar die zit, en u doet uw dagelijkse dingen via de schuifruiten. In een normaal Gerbilarium moet er om hun dagelijkse verse water, eten of enige vorm van activiteit in het verblijf de deksel worden verwijderd met het nodige lawaai wat onrust bij de Gerbils kan veroorzaken. 80x40x50 ( lxbxh ) - Afneembaar deksel - Schuiframen op 25 cm hoogte - inclusief 2 plateaus met opstaande rand. 1 over de gehele diepte ( 40x30x2 ) van het terrarium, en 1 in de rechter bovenhoek ( 20x20x2 ). - schuifruitjes zijn makkelijk uitneembaar wat het schoonmaken vereenvoudigt aangezien u er van bovenaf en van de voorkant bij kunt. - alle profieltjes zijn beschermd tegen het knagen - Vrij gemaakt van overtollige kitranden zodat de Gerbils die ook niet weg kunnen knagen Exclusief Cat-Proof slotje ( meerprijs € 2.95,- ) Exclusief inhoud en Magnetisch drinkfles en drinkfleshouder

1. Knaagdieren kooi 80x40x50


Product informatiePlus or Show more

Een fijne kooi voor je konijn of cavia Het houden van een konijn of cavia begint natuurlijk bij de aanschaf van de juiste kooi. De Rabbit 100 Basic is een basic kooi voor jouw knaagdier of konijn. Let op: deze kooi is geschikt voor dwergkonijnen en cavia’s. Kenmerken van de Rabbit 100 Basic De bovenkant van de kooi is gemaakt van metalen tralies. De onderkant is gemaakt van kunststof zodat de bodembedekking niet snel uit de kooi kan vallen. De bovenkant is afneembaar zodat je het hok makkelijk en snel kunt schoonmaken. De Rabbit 100 Basic wordt zonder accessoires geleverd. Zo kan je helemaal zelf kiezen hoe je het hok wilt gaan inrichten. Ferplast heeft hiervoor de benodigde accessoires in het assortiment. De Rabbit 100 Basic heeft een afmeting van 95 x 57 x 46 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij het bestellen wordt een willekeurige variant toegestuurd.

2. Ferplast Rabbit 100 Basic - Konijnenkooi - Assorti - 95 x 57 x 46 cm


Product informatiePlus or Show more

Ruime kooi voor knaagdieren, met een zijdeur. De kooi is gemaakt van niet-giftig plastic en alle sluitingen van de kooi zijn geheel veilig. Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Afmeting: 120 cm.

3. Ferplast Konijnenkooi 120 - Assorti - 118 x 58,5 x 51 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze stijlvolle konijnenkooi voor binnen past door zijn huiselijke uitstraling in iedere woonkamer. Gemaakt van duurzaam hout en erg makkelijk in gebruik. Afmetingen: 120x64,5x71,5 cm Kleur: Wit

4. Konijnenkooi voor binnen - ALBY - Wit - 120 x 64,5 x 72 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze Rabbit 100 New Colours kooi van Ferplast is een heerlijke kooi voor jouw cavia of konijn. De gehele voorzijde van de kooi kan geopend worden, zodat er heel gemakkelijk toegang tot de kooi is. De onderzijde van de kooi is gemaakt van kunststof en is hierdoor zeer gemakkelijk te reinigen. De afmeting van de kooi is: 95 x 57 x 46 cm en de ruimte tussen de tralies is 2 cm.

5. Ferplast Rabbit 100 - Knaagdierkooi - Grijs - 95 x 57 x 46 cm


Product informatiePlus or Show more

Een fijne kooi voor je konijn of cavia Het houden van een konijn of cavia begint natuurlijk bij de aanschaf van de juiste kooi. De Rabbit 140 is een basic kooi voor jouw knaagdier of konijn. Let op: deze kooi is geschikt voor konijnen en cavia’s. Kenmerken van de Rabbit 140 De bovenkant van de kooi is gemaakt van metalen tralies. De onderkant is gemaakt van kunststof zodat de bodembedekking niet snel uit de kooi kan vallen. De bovenkant is afneembaar zodat je het hok makkelijk en snel kunt schoonmaken. De Rabbit 140 is een complete kooi en wordt inclusief twee voerbakjes, twee waterflesjes en twee hooiruiven geleverd. Verder bevat de kooi twee extra plateaus, zo kan je dier de leefruimte optimaal benutten. Deze plateaus fungeren ook gelijk als huisje waar je dier veilig en beschut onder kan schuilen en slapen. Ook zit er een kunststof ladder inbegrepen waarmee je dieren veilig vanuit de kooi de kamer in kunnen lopen. De Rabbit 140 heeft een afmeting van 140 x 71 x 51 cm en is grijs van kleur.

6. Ferplast Konijnenkooi - 140 x 51 cm


Product informatiePlus or Show more

Een fijne kooi voor je konijn of cavia Het houden van een konijn of cavia begint natuurlijk bij de aanschaf van de juiste kooi. De Casita 100 is een basic kooi voor jouw knaagdier of konijn. Let op: deze kooi is geschikt voor konijnen en cavia’s. Kenmerken van de Casita 100 De bovenkant van de kooi is gemaakt van witte tralies met een uniek rond dak waardoor het hok groter aanvoelt. De onderkant is gemaakt van kunststof zodat de bodembedekking niet snel uit de kooi kan vallen. De bovenkant is afneembaar, zo kan de kooi makkelijk worden schoongemaakt. De tralies bevatten een schuifdeur zodat je konijn de kamer in kan lopen. De Casita 100 is een complete kooi en wordt inclusief voerbakje, waterflesje en hooiruif geleverd. Verder bevat de kooi een extra plateau, zo kan je dier de leefruimte optimaal benutten. Dit plateau fungeert ook gelijk als huisje waar je dier veilig en beschut onder kan schuilen en slapen. De Casita 100 heeft een afmeting van 96 x 57 x 56 cm en is zwart van kleur.

7. Ferplast Casita 100 - Zwart - 96 x 57 x 56 cm


Product informatiePlus or Show more

knaagdierenkooi Skyline 100cm zwart Afmetingen: -100cm breed -54.5cm diep -44cm hoog -tralieafstand: ca. 2,6cm -Onderbakdiepte 16,5cm -Deur voorkant 21x17cm -Deur bovenkant 58,5x34cm - Kleur: zilver met antraciet onderbak Deze traditionele knaagdierkooi is de populairste kooi van Europa. De kooi is simpel, ruim en doeltreffend! Aan de voorkant en de bovenkant zit een deurtje, zodat u uw dier gemakkelijk kunt bereiken. Deze kooi wordt standaard geleverd met kunstof voederruif. De kooi is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Geschikt voor konijn of cavia

8. Konijnenkooi / caviakooi Skyline Rabbit 100cm zwart


Product informatiePlus or Show more

Stevige nylon bodem voor de zeshoekige knaagdierenkooi van KERBL. De bodem zorgt dat de vloer schoon blijft en voorkomt dat jouw dier zichzelf uit de kooi graaft. De kooi kan binnen en buiten worden gebruikt. Kan bevestiging worden met de klittenbandsluiting. Beschermt de bodem en voorkomt ontsnapping van jouw knaagdier door het graven van een tunnel.

9. Kerbl Nylon Bodem Voor Knaagdierenkooi - Zeshoek


Product informatiePlus or Show more

Jouw kleine pluizenbol verdient natuurlijk het allerbeste plekje van het huis. Die heb je gevonden in deze Beeztees Alby Konijnenkooi voor binnen. De konijnenkooi in stijlvol wit, past door zijn strakke uitstraling erg mooi in je interieur. Deze konijnenkooi gemaakt van duurzaam hout, is voorzien van een hoge onderbak en heeft een bodem van massief hout. De kooi is voorzien van een bovenklep die volledig open kan en die vast kan worden gezet door middel van een scharnier. Zowel de klep aan de bovenkant als de klep voor de uitschuifbare lade, kunnen vast worden gezet met een sluiting. Deze uitschuifbare lade zorgt er bovendien voor dat het schoonmaken van de konijnenkooi een stuk gemakkelijker wordt, zodat je het bijna leuk begint te vinden. Bijna! Inclusief vier beschermstickers voor onder de designpoten en een deurtje met vergrendeling aan de voorkant, dat jouw konijn niet zelf open kan maken. - Voorzien van uitschuifbare lade - Bovenklep kan volledig open

10. Beeztees Alby - Konijnenhok - Hout - Binnengebruik - Wit - 100x64,5x72


Producten gerelateerd aan Konijnenkoois


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Konijnenkoois. Er zijn namelijk 97 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Konijnenkooi kopen.