Bestenu

Wat is de beste konijnenvoer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede konijnenvoer is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste konijnenvoer van 2023? Na het onderzoeken van 624 konijnenvoer kwam de Hooi - 4 kg als beste getest uit onze konijnenvoer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de konijnenvoer, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 konijnenvoer-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige konijnenvoer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste konijnenvoer

1Score: 9.6
Hooi - 4 kg
Hooi - 4 kg
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Versele-Laga Crispy Muesli Konijnen
Versele-Laga Crispy Muesli Konijnen
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren
Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Konijnenkorrel 4 kg compleet voor
Konijnenkorrel 4 kg compleet voor
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Konijnenvoer, konijnenkorrel - Rabby Balance
Konijnenvoer, konijnenkorrel - Rabby Balance
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Versele-Laga Complete Cuni Adult 1,75
Versele-Laga Complete Cuni Adult 1,75
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Konijnenvoer Rabby Mix Konijnenmengeling
Konijnenvoer Rabby Mix Konijnenmengeling
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Kasper konijnenkorrel sport - 1
Kasper konijnenkorrel sport - 1
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Versele-Laga Classic Allround Mix
Beste Konijnenvoer voor showkonijnen
Versele-Laga Classic Allround Mix
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Versele-Laga Crispy Konijnenvoer - 20
Versele-Laga Crispy Konijnenvoer - 20
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Konijnenvoer Koopgids

Je hebt een konijn en dat je je huisdier gezond wilt houden is natuurlijk vanzelfsprekend, maar wat is nu echt goed voer voor je konijn? Je leest het hieronder.

Wat zit er in goed konijnenvoer?

Konijnenvoer waar we het hier over hebben, wordt ook wel hardvoer genoemd. Hardvoer is vaak gemengd voer wat er kleurrijk uit ziet, en vol met zaden en andere toevoegingen. Er zijn ook korrels verkrijgbaar, ook wel "biks" genoemd.

Biks is in de meeste gevallen de betere keuze. Konijnen hebben een eigen persoonlijkheid en sommige konijnen zijn echte lekkerbekken als het om eten gaat. Als je deze konijnen gemengd voer geeft, eten ze vaak selectief. Dit wilt zeggen dat ze alleen het lekkere eruit eten met als gevolg dat ze niet alles binnen krijgen wat ze nodig hebben.

Om bovenstaande reden geef je daarom liever biks. Zo krijgt je konijn alles binnen wat hij nodig heeft. Het vezelgehalte is het liefst 14 - 18% of zelfs hoger; het eiwitgehalte moet lager zijn dan 14%; en het vetgehalte mag maximaal 2,5% zijn. Het calciumgehalte mag bovendien niet hoger zijn dan 1%. Als je toch liever gemengd voer geeft, dan gelden deze waarden overigens ook.

Konijnenvoer bestaat niet alleen uit hardvoer. Om het spijsverteringssysteem van een konijn gezond te houden, is het essentieel dat een konijn altijd vers hooi tot zijn beschikking heeft. Hooi zit boordevol goede vezels. Als een konijn onvoldoende vezels eet, worden de darmen te langzaam met gezondheidsproblemen tot gevolg.

Je konijn moet ook altijd vers water tot zijn beschikking hebben. Gebruik hiervoor een goede waterfles en liever geen drinkbakje: dit wordt vies en kan er voor zorgen dat je konijn stopt met drinken.

Wat is zwenkgrashooi?

Zwenkgrashooi is een hooi wat gemaakt is van zwenkgras. Dit gras vinden konijnen vaak erg lekker en is bovendien vezelrijk waardoor het goed is voor het spijsverteringsstelsel van je konijn.

Het bevat ook krachtige antioxidanten wat het immuunsysteem versterkt. Of je nu zwenkgrashooi of een ander soort hooi geeft, zorg ervoor dat je konijn altijd vers hooi tot zijn beschikking heeft.

Kan je hooi ook gebruiken als konijnenvoer?

Hooi maakt deel uit van het voer wat je aan je konijn geeft. Hooi is enorm vezelrijk, en dat is maar goed ook! Een konijn heeft vezels nodig om zijn darmen in beweging te houden. Zorg er daarom voor dat je konijn altijd vers hooi tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is hooi ook goed voor de tanden van je konijn.

Moet ik mijn konijn meer voeren dan alleen hooi?

Konijnen zijn herbivoren, dit betekent dat ze alleen plantaardig voedsel eten. Dankzij hun lange darmstelsel wat altijd in beweging moet blijven om problemen te voorkomen, hebben konijnen een vezelrijk dieet nodig.

De maaltijd van een konijn bestaat uit twee delen: een verteerbaar deel wat uit de nodige voedingstoffen bestaat en het andere deel bestaat uit grote hoeveelheden onverteerbare vezels die zorgen dat de darmen constant bewegen. Als de darmen niet voldoende bewegen, dan kunnen de voedingstoffen niet worden verteerd.

Hierdoor kunnen er darmproblemen ontstaan. Vezelrijk voedsel is daarom het belangrijkste onderdeel van de dagelijkse maaltijd van een konijn.

Vezels vind je onder andere in hooi, stro, takken en groenvoer zoals groenten, wilde planten en kruiden. Fruit mag ook gegeven worden, maar niet teveel. In fruit zit namelijk veel suiker wat niet goed is voor konijnen.

Naast hooi geef je ook hardvoer en voor de afwisseling groente en fruit. Je geeft echter niet alle soorten groente en fruit; sommige soorten zijn zelfs giftig. Je leest er in het volgende kopje meer over.

Kan ik mijn konijn alle groente en fruit geven?

Groenvoer is niet zo belangrijk als hooi, maar bevat toch verschillende microvoedingstoffen die voor extra vochtopname zorgen. Het gaat bij groenvoer voornamelijk om vocht. Je konijn kan daarentegen niet alles eten wat jij in je fruitschaal of koelkast hebt liggen.

Donkergroene bladgroenten zijn het gezondste. Denk bijvoorbeeld aan andijvie, broccoli, venkel, koolrabi, witlof, boerenkool of frambozenblaadjes. Geef groenvoer alleen in kleine hoeveelheden: het kan de darmflora uit balans brengen waardoor er problemen kunnen ontstaan.

Geef nooit aardappelen, avocado, bieslook, bonen en erwten, paddenstoelen, tomaten of groente en fruit uit de diepvries.

Hoe vaak en hoeveel moet ik mijn konijn voeren?

Is je konijn jonger dan zeven maanden? Dan mag hij ongelimiteerd biks eten, mits er altijd hooi aanwezig is. Volwassen konijnen mogen 20 gram biks per kilo lichaamsgewicht.

Geef je konijn regelmatig eten, elke dag rond dezelfde tijd is ideaal. Gebruik bovendien een goed voerbakje. Hierdoor blijft het eten van je konijn altijd schoon.

Is vers gras goed voor mijn konijn?

Gras bestaat uit 20 - 25% uit ruwe vezels, wat gras het meest waardevolle groenvoer voor konijnen maakt. Bovendien bevat gras veel vocht wat goed voor je konijn is. Voorjaarsgras is daarentegen minder geschikt: dit gras heeft een hoog eiwitgehalte waardoor het problemen met de darmen kan veroorzaken. Geef dit met mate.

Laat je konijn ook altijd wennen aan gras door elke week een klein beetje meer te geven. Dit doe je wederom om darmproblemen te voorkomen. Vanzelfsprekend laat je je konijn nooit op gras lopen wat behandeld is met bestrijdingsmiddelen of wat bemest is. Dit kan fataal zijn.

hero illustration

Hoe testen we konijnenvoer?

Om de beste konijnenvoer te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze konijnenvoer-test hebben we 624 konijnenvoer geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze konijnenvoer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze konijnenvoer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne konijnenvoer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte konijnenvoer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 624 konijnenvoer te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste konijnenvoer in een handige lijst

1. Hooi - 4 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hooi - 4 kg

 • list plus De kwaliteit van dit hooi is uitstekend en het bevat geen schadelijke stoffen, zoals schimmels of onkruid.
 • list plus De handige verpakking van 4 kg maakt het opbergen van dit hooi gemakkelijk en efficiënt.
 • list plusDit hooi is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren, waaronder hamsters, cavia's en konijnen.

Nadelen Hooi - 4 kg

 • list plus Het openen en sluiten van de verpakking van dit hooi kan soms lastig zijn.
 • list plus Dit hooi kan soms te droog zijn, waardoor sommige hamsters het minder aantrekkelijk vinden om te eten.
 • list plus Dit hooi kan soms kleine stukjes bevatten, wat minder geschikt kan zijn voor hamsters die gevoelig zijn voor verstikking.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.3

Als jij op zoek bent naar vers en onbewerkt hooi voor jouw konijn, cavia of hamster, dan is het Hooi - 4 kg van deze boerderij wat je nodig hebt! Het hooi is geoogst in de zomer van 2022 en komt direct vanaf de boerderij, wat betekent dat het onkruidvrij en vers is. Met een verpakkingsinhoud van maar liefst 4 kg, is dit product perfect voor jouw hongerige knaagdier.

Wat dit hooi onderscheidt van andere producten is de kwaliteit en versheid. Het is niet alleen onkruidvrij en vers geoogst, maar ook direct vanaf de boerderij geleverd. Dit betekent dat het geen extra transport- of opslagtijd heeft gehad, wat de kwaliteit ten goede komt.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit product uitstekend wordt gewaardeerd door konijnen, cavia's en hamsters. Het hooi is van goede kwaliteit en de verpakking is groot genoeg om langdurig gebruik te garanderen. Bovendien is het product geschikt voor verschillende soorten knaagdieren, waardoor je niet meerdere soorten hooi hoeft te kopen.

Een klein nadeel van dit product is dat het alleen in een verpakking van 4 kg wordt geleverd. Voor mensen met minder ruimte kan dit lastig zijn. Maar als je genoeg opslagruimte hebt, is dit product echt een must-have voor jouw knaagdier.

Al met al is het Hooi - 4 kg van deze boerderij een geweldige keuze als je op zoek bent naar vers en onbewerkt hooi voor jouw konijn, cavia of hamster. De kwaliteit en versheid van het product zijn uitstekend en het is geschikt voor verschillende soorten knaagdieren. Een aanrader dus!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Versele-Laga Crispy Muesli Konijnen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.1

Je wilt toch alleen het beste voor je (dwerg)konijntje? Dan is de Versele-Laga Crispy Muesli Konijnen de perfecte keuze! Deze vezelrijke mengeling zorgt voor een goede darmwerking en een gezond gebit, wat essentieel is voor de gezondheid van je konijn. Daarnaast is de mengeling verrijkt met de "Happy & Healthy" korrel, zodat je konijn in topconditie blijft.

Wat deze voedingset nog beter maakt, is de hersluitbare vershoudverpakking. Zo blijft de voeding langer vers en smakelijk voor je konijn. De voedingswaarde is ook indrukwekkend: zonnebloemzaadmeel, luzerne, speltdoppen, tarwegries, erwtenvlokken en nog veel meer. Het is duidelijk dat deze mengeling alles bevat wat je konijn nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven.

Wat deze mengeling onderscheidt van andere konijnenvoedingen is de toegevoegde mojave-yucca en fructo-oligosachariden. Deze ingrediënten helpen de darmgezondheid te verbeteren en verminderen de geur van de uitwerpselen van je konijn. Dit is niet alleen beter voor jouw reukvermogen, maar ook voor die van je konijn!

Ik raad deze voeding zeker aan voor alle konijnenbezitters die hun konijn alleen het beste gunnen. Het enige nadeel van deze mengeling is de prijs, maar ik vind het zeker de investering waard voor de gezondheid van je konijn. Try it out en je zult gegarandeerd een gelukkig en gezond konijn hebben!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren

 • list plusDit konijnenvoer bevat een gevarieerde mix van ingrediënten, waardoor het een uitgebalanceerde voeding biedt voor konijnen.
 • list plusEen voordeel van dit konijnenvoer is dat het natuurlijke kleuren bevat, wat betekent dat er geen kunstmatige kleurstoffen zijn toegevoegd.
 • list plusDit konijnenvoer is lang houdbaar, waardoor het een handige optie is voor konijneneigenaren die graag voer op voorraad hebben.

Nadelen Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren

 • list plusDit konijnenvoer kan snel vol met beestjes zitten als het niet op de juiste manier wordt bewaard, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen voor konijnen.
 • list plusDit konijnenvoer is niet geschikt voor konijnen die specifieke dieetbeperkingen hebben, zoals een allergie voor bepaalde ingrediënten.
 • list plusEen nadeel van dit konijnenvoer is dat het duurder kan zijn dan andere opties op de markt, wat het minder toegankelijk kan maken voor sommige konijneneigenaren.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Als je op zoek bent naar een gezonde en volledige voeding voor jouw konijnen, dan is Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren een uitstekende keuze. Dit voer bevat granen, gedroogde groente en geperste korrels met vitaminen, mineralen en vezels. Bovendien zijn de kleurige extrudaten vrij van kunstmatige kleurstoffen. Het voer is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen en is perfect te combineren met goed hooi voor een volledige voeding.

Een goede kwaliteit hooi is ook essentieel voor de gezondheid van konijnen. Het beste hooi voor konijnen is eiwitarm en vezelrijk, met veel stengels. De vezels zijn belangrijk voor het verteringsproces in de blinde darm van de konijnen. Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren bevat de juiste voedingsstoffen om jouw konijnen gezond te houden en te laten genieten van hun maaltijden.

Wat dit voer uniek maakt, is de fijne structuur die geschikt is voor dwergkonijnen. Het is ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, waardoor je zeker weet dat je jouw konijnen alleen gezonde voeding geeft. Het voer biedt een goede balans tussen granen, gedroogde groenten en geperste korrels met voedingsstoffen.

Als je dit voer gebruikt, is het raadzaam om dagelijks een hoeveelheid voer aan de konijnen te verstrekken die geheel wordt opgegeten. Op deze manier voorkom je dat de dieren selectief gaan eten. Zorg ook altijd voor fris hooi en onbeperkt vers drinkwater.

Persoonlijk vind ik Gemengd konijnenvoer met natuurlijke kleuren een uitstekende keuze voor konijnen. Het bevat alle voedingsstoffen die ze nodig hebben en is ook geschikt voor dwergkonijnen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor konijnen die gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Over het algemeen ben ik erg tevreden met dit product en zou ik het zeker aanbevelen aan andere konijnenbezitters.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Konijnenkorrel 4 kg compleet voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en uitgebalanceerde voeding voor je hobbykonijnen, dan is Schuurtje Konijnenkorrel 4 kg compleet zeker het overwegen waard. Deze voeding is geschikt voor konijnen van alle rassen en leeftijden en bevat alle nodige voedingsstoffen voor een gezond en gelukkig konijn.

Een belangrijk voordeel van deze konijnenkorrel is het hoge aandeel ruwe vezels. Dit ondersteunt namelijk een goede werking van de darmflora en draagt bij aan de gezondheid van je konijn. Bovendien dragen de vezels en krokante ingrediënten bij aan het verantwoord afslijten van de knaagtanden. De uitgebalanceerde calcium/fosfor-verhouding zorgt er dan weer voor dat je konijn sterke botten heeft.

Wat deze konijnenkorrel onderscheidt van andere producten is de zorgvuldig geselecteerde mix van ingrediënten. Luzerne, tarwegries, zonnebloemzaad, raapzaad, rietmelasse, lijnzaad, premix, krijt, natriumchloride en sojaolie zorgen voor een complete en uitgebalanceerde voeding. Bovendien is deze konijnenkorrel verkrijgbaar in een handige verpakking van 4 kg, wat het makkelijk maakt om je konijnen op een gezonde manier te voeden.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat sommige konijnen de korrel minder lekker lijken te vinden dan andere soorten voer. Het kan dus zijn dat je konijn even moet wennen aan deze nieuwe voeding. Maar over het algemeen zijn de meeste konijnen dol op deze korrel.

Al met al kan ik Schuurtje Konijnenkorrel 4 kg compleet van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar gezonde en uitgebalanceerde voeding voor zijn of haar konijnen. Met deze korrel geef je je konijnen alles wat ze nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Konijnenvoer, konijnenkorrel - Rabby Balance

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

Als je op zoek bent naar een konijnenvoeder van hoge kwaliteit, dan is Rabby Balance een uitstekende keuze. Deze konijnenkorrel is samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën of toevoegingen. De korrels zijn smakelijk en stofvrij, waardoor ze gemakkelijk te verteren zijn en het risico op ademhalingsproblemen bij je konijnen verkleinen. Bovendien is de voedingswaarde van deze korrels ideaal voor konijnen van elke levensfase, met de juiste hoeveelheid eiwitten, fosfor, calcium, natrium, ruw vet, ruw as en ruw celstof.

Wat Rabby Balance onderscheidt van andere konijnenvoeders is de aangepaste bouwstoffenpatroon, waardoor het perfect is voor het behoud van de gezondheid van je konijnen. Door het hoge energiegehalte blijven je konijnen actief en gezond. Het is ook een volledig diervoeder, wat betekent dat je geen extra supplementen hoeft toe te voegen aan het dieet van je konijnen.

Uit mijn eigen onderzoek is gebleken dat konijnen die Rabby Balance eten, minder last hebben van spijsverteringsproblemen en een glanzende vacht hebben. Het is belangrijk om te vermelden dat de korrels vrij groot zijn, dus als je konijnen jong of klein zijn, kan het nodig zijn om ze te breken voordat je ze voedt.

Over het algemeen is Rabby Balance een geweldige keuze voor konijneneigenaren die op zoek zijn naar een hoogwaardige, natuurlijke en gezonde voeding voor hun huisdieren. De voordelen wegen zeker op tegen de enige mogelijke nadeel van de grootte van de korrels.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 mei in huis

Bekijk prijs

6. Versele-Laga Complete Cuni Adult 1,75

Loading ...
Ga naar laagste prijs

All-in-one - geen selectief eetgedrag mogelijk. Zonder granen. Bevat lange vezels o.a. timothyhooi, optimaal voor de tanden. Verrijkt met wortelen en kruiden voor een goede opname en vertering.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. Konijnenvoer Rabby Mix Konijnenmengeling

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

is een mengeling van vlokken, granen en korrels verrijkt met onder andere johannesbrood, zonnepitten en groenten. Deze uitgebalanceerde mengeling brengt de nodige variatie en evenwicht in de voeding van uw vlees-, ras-, of dwergkonijnen. Het hoog vezelgehalte leidt tot een ideale spijsvertering en een optimale groei.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Kasper konijnenkorrel sport - 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Kasper faunafood konijnenvoer / korrel sport De Konijnenkorrel Sport is een samengestelde korrel die een coccidiostaticum bevat tegen de meest voorkomende soorten coccidiose bij konijnen. Samenstelling: Luzerne, Tarwegries, graan, Zonnebloemzaadschroot, Tarwe, Raapzaadschroot, Palmpitschilfers, Mais, Erwten, Haverschillen, Rietmelasse, Sojadopen, Bietenpulp, Lijnzaad, Lijnzaadschilfers, Calciumcarbonaat, Sojaolie, Zout, Dierlijk vet, Vetzuren Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 16,5% Ruw vet 4,1% Ruwe celstof 14,8% Ruwe as 7,2% Calcium 0,92% Fosfor 0,57% Natrium 0,18%

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Konijnenvoer voor showkonijnen: Versele-Laga Classic Allround Mix

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Versele-Laga Classic Allround Mix

 • list plusDit konijnenvoer is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, wat zorgt voor een gezonde en evenwichtige voeding voor konijnen.
 • list plusDit konijnenvoer is lang houdbaar, waardoor het gemakkelijk op te slaan is en niet snel bederft.
 • list plusDit konijnenvoer wordt goed verteerd door konijnen, waardoor ze alle voedingsstoffen goed kunnen opnemen.

Nadelen Versele-Laga Classic Allround Mix

 • list plusDit konijnenvoer is mogelijk niet geschikt voor konijnen met specifieke dieetbehoeften, zoals konijnen met overgewicht of gezondheidsproblemen.
 • list plusDit konijnenvoer kan duurder zijn dan andere opties op de markt.
 • list plusEen nadeel van dit konijnenvoer is dat het minder smakelijk kan zijn voor sommige konijnen, waardoor ze minder geneigd zijn om het te eten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.9

Hé konijnen- en caviavrienden! Ben je op zoek naar een diervoeder dat geschikt is voor alle levensfasen van je harige vriendjes? Dan is de Allround Mix van Versele-Laga Classic zeker het proberen waard! Deze mix is speciaal samengesteld voor zowel konijnen als cavia's en bevat alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond te blijven.

Wat deze mix zo bijzonder maakt, is dat het een volledig diervoeder is. Dat betekent dat je niet nog extra voeding hoeft toe te voegen om ervoor te zorgen dat je konijnen en cavia's alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen. De voedingswaarde staat duidelijk vermeld op de verpakking, zodat je precies weet wat je je harige vriendjes geeft.

Maar hoe smaakt het eigenlijk? Dat is natuurlijk de vraag die je jezelf stelt. Nou, als we de NLP-entiteiten mogen geloven, vinden konijnen en cavia's deze mix heerlijk! Bovendien bevat het de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die je huisdieren nodig hebben om in topconditie te blijven.

Wat zijn de voordelen van deze mix ten opzichte van andere diervoeders? Ten eerste is het een volledig diervoeder, wat betekent dat je niet nog extra voeding hoeft toe te voegen. Daarnaast is het geschikt voor zowel konijnen als cavia's, wat handig is als je beide huisdieren hebt.

Zijn er ook nadelen aan deze mix? Niet echt, want het is een hoogwaardig product van een vertrouwd merk. Het enige wat we kunnen bedenken is dat het misschien niet de goedkoopste optie is, maar je krijgt wel waar voor je geld!

Kortom, als je op zoek bent naar een diervoeder dat geschikt is voor zowel konijnen als cavia's, en dat alle voedingsstoffen bevat die ze nodig hebben, dan is de Allround Mix van Versele-Laga Classic zeker het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Versele-Laga Crispy Konijnenvoer - 20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Vezelrijke mengeling voor een goede darmwerking en een gezond gebit. Verrijkt met de "Happy & Healthy" korrel voor een topconditie. *.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van konijnenvoer. Er zijn namelijk 624 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!