Hoe komt deze geweldige Konijnen speelgoed lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Konijnen speelgoed ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Konijnen speelgoeds, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Konijnen speelgoeds die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Konijnen speelgoeds het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Konijnen speelgoeds stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Konijnen speelgoeds

De beste Konijnen speelgoeds in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Jouw knager kan zijn lol op met deze set van drie speelballen. De speelballen van natuurlijke materialen voorkomen verveling en zijn ook nog eens heel fijn om lekker op te knagen. Geschikt voor alle knaagdieren zoals cavia's, konijnen, hamsters, muizen, ratten en fretten. Afmetingen: 8 cm

1. Trio Of Fun Balls - Knaagdierenspeelgoed - M - 8 cm


Product informatiePlus or Show more

Nature First Wilg Mega Pack 4 stDit natuurlijke setje is zowel leuk voor jouw knaagdier om mee te spelen alswel dat het lekker is om op te knagen. Wilgentakjes doen het altijd goed bij knaagdieren en konijnen. Deze set bestaat uit een spiraal van wilgentakken, een bosje wilgentakken, een bal van wilgentakken en uit een gevlochten buis van wilgentakken.

2. Happy Pet Nature First Wilg - Knaagdierenspeelgoed - 4 stuks


Product informatiePlus or Show more

De wilgen tube biedt uw knaagdier een ultieme plek om o.a. in te spelen of om een lekkere knusse slaapplaats te creëren. De tube is gemaakt van gevlochten wilgentenen, 100% natuurlijk, vervaardigd zonder gebruik van pesticiden. Veilig in gebruik, uw knaagdier mag er zijn tanden flink in zetten.

3. Happy Pet Wilgen Tube - Large - 32 x 15 x 15 cm


Product informatiePlus or Show more

Dierenvrienden opgelet! Met deze Konijnentunnel zit het wel goed met het speelplezier. Ben je je konijn kwijt ? Kijk er even in, grote kans ze in de Konijnentunnel te vinden. ✔ Konijnentunnel van wel 120 cm ✔ 2 leuke openingen waar ze zomaar op kunnen duiken ✔ Pluche balletje voor extra speelplezier ✔ Opvouwbaar tot een klein pakketje ( maar dat wil je natuurlijk niet) Leg de konijnentunnel midden in de kamer of tuin, en ga er even lekker voor zitten, de ontdekkingstocht zal snel beginnen. De konijnentunnel is dus prima buiten te gebruiken. Is deze vies geworden of is er onverhoopt een ongelukje in gebeurd is deze prima schoon te maken met een doekje en wat schoonmaakmiddel. Vermaak je konijn! Een konijn dat zich verveelt kan vereenzamen en zal minder lang leven. Gelukkig kun jij hier iets aan doen! Klimmen, springen, graven en knagen zijn allemaal bezigheden die een konijn graag doet en nodig heeft. Konijnen graven graag tunnels. Graven is voor konijnen erg natuurlijk gedrag. In het wild graven konijnen hele tunnelsystemen om zich in te kunnen verstoppen tegen roofdieren. Konijnen als huisdieren zijn dit gedrag nog niet verleerd. Natuurlijk kunnen ze binnen niet graven, maar ze zijn gek op de mooie tunnel. Speeltunnels, een rieten mand met hooi, een doos gevuld met kleine snippers of een zandbak, een stukje vloerbedekking of kokosmat zijn goede alternatieven voor het graven van tunnels. Bestel nu en geef jouw konijn een nieuwe plek om zich de hele dag te vermaken!

4. speeltunnel konijn- konijnentunnel -120cm- konijnen tunnel


Product informatiePlus or Show more

Dit unieke kasteel xl speelhuisje voor jouw kat, konijn of ander knaagdier is gemaakt uit 9mm vuren triplex. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en weer op te bergen en bestaat uit 6 delen (geen schroeven nodig, simpel in elklaar te schuiven. zie handleiding). Het huisje is gemaakt van duurzaam hout. De afmetingen van het huisje zijn 45cm x 35cm x 90cm. De afmetingen van de trap is 60cm x 25cm. Het kasteel is geheel naar eigen smaak te stijlen.

5. Konijnenhok | Speelhuisje | Konijn | Kat | Kasteel XL | 45cm x 35cm x 90cm


Product informatiePlus or Show more

Trixie Snackboard met 7 Deksels Deze braintrainer is intelligentie speelgoed voor knaagdieren. De vakken onder de plastic schijven kunnen gevuld worden met voer of lekkernijen. Het dier moet de schijven van de plek duwen om bij het voedsel te komen. Materiaal: plastic Afmeting: 20 cm doorsnede

6. Trixie snack board met 7 verstopplekken 20x20 cm


Product informatiePlus or Show more

Ultieme speelbal voor je hamster Hamsters zijn dieren die van nature veel slapen, maar het is voor je hamster ook wel fijn als hij af en toe z’n energie kwijt kan. Met de Hamster Joggingbal van Adori kan je hamster op een veilige manier de kamer verkennen. Deze hamsterbal is geschikt voor kleine hamsters (zoals de Russische dwerghamster). Hoe gebruik je de hamsterbal? Laat je hamster in het begin rustig wennen aan de bal, bijvoorbeeld in z’n eigen hok. Wanneer je hamster rustig in de bal zit, kan je deze in de kamer leggen. Hij zal vanzelf rond gaan lopen. Zorg er wel voor dat je je hamster niet te lang in de bal laat zitten. Vooral wanneer de bal naast de verwarming of in de zon ligt kan het erg warm worden vanbinnen. Let ook op dat de bal nergens vanaf kan vallen. Leg deze dus nooit op een kast, op de tafel of in de buurt van een trap. Wanneer je de bal buiten neerlegt moet je goed uitkijken voor een eventuele vijver. Gebruik de bal altijd onder toezicht! Laat je hamster nooit alleen. Gebruik in warm weer de bal niet langer dan 10 tot 15 minuten. De Adori hamsterbal is 12,5 cm groot en blauw van kleur.

7. Adori Hamster Joggingbal - S - 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze buigbare houten ladder van Duvo+ is de ideale accessoire voor in jouw knaagdierenverblijf. De brug gaat verveling tegen, bevordert het natuurlijke knaaginstinct en houdt hun tandjes gezond. De tanden van knaagdieren groeien immers voortdurend. Door het vele knagen houden ze de groei van hun tanden onder controle. Vervaardigd uit kwaliteitshout maakt dit een gezond en niet-te-missen speeltje voor op te klauteren.

8. Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm


Product informatiePlus or Show more

Uitdagend knaagspeelgoed voor je konijnen Voor konijnen is het belangrijk dat ze voldoende knagen, om lichamelijke en geestelijke redenen. Natuurlijk knagen ze op hun eten, maar ook karton. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton van Adori is een unieke knaagtunnel voor je konijnen. Deze is gemaakt van onbewerkt karton en is dus veilig om geheel te worden opgegeten. Zo verzorgt het spelenderwijs het gebit en voorkomt het verveling. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton is geschikt voor konijnen, maar ook voor andere knaagdieren. Het blok is 9,5 x 18 cm groot.

9. Adori Knaagspeeltje Boomstam Karton - Bruin - 89.5x18 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze leuke houten wipplank van Duvo+ is het ideale speeltje voor jouw knaagdier. Het gaat verveling tegen, bevordert het natuurlijke knaaginstinct en houdt hun tandjes gezond. De tanden van knaagdieren groeien immers voortdurend. Door het vele knagen houden ze de groei van hun tanden onder controle. Vervaardigd uit kwaliteitshout maakt dit een gezond en niet-te-missen speeltje voor in het verblijf.

10. Duvo+ Houten wipplank 22x8x7,5cm


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Konijnen speelgoeds


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Konijnen speelgoeds. Er zijn immers 126 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Konijnen speelgoed kopen.