Wat is de beste Broodmes van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Broodmes is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Broodmes van 2024? Na het onderzoeken van 1728 Broodmessen kwam de Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark als beste uit onze Broodmes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Broodmessen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Broodmessen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Broodmes-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Broodmessen

1Score: 9.7
Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark
Beste broodmes
Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark
Brabantia
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Victorinox SwissClassic Broodmes - 21
Victorinox SwissClassic Broodmes - 21
Victorinox
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
alpina Broodmes - 33,5 cm
alpina Broodmes - 33,5 cm
alpina
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Boska Broodmes Monaco+ Ergonomisch Mes
Boska Broodmes Monaco+ Ergonomisch Mes
Boska
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Evidenter Elektrisch broodmes Zwart Draadloos
Evidenter Elektrisch broodmes Zwart Draadloos
Evidenter
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Diamant Sabatier Riyouri broodmes 20cm
Diamant Sabatier Riyouri broodmes 20cm
Diamant Sabatier
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Boretti - Broodmes
Boretti - Broodmes
Boretti
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Forged Olive Broodmes 20cm
Forged Olive Broodmes 20cm
Forged
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Broodmes 21 cm - Victorinox
Broodmes 21 cm - Victorinox
Victorinox
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Keufens Broodmes Gekarteld 32.5 cm
Keufens Broodmes Gekarteld 32.5 cm
Keufens
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Broodmes Koopgids

Een goed broodmes is een onmisbaar instrument voor iedereen die van vers brood houdt. Met het beste broodmes snijdt je gemakkelijk door de korst en glijdt je door het zachte gedeelte van het brood, waardoor je perfecte plakken maakt voor toast, sandwiches en meer. Of je nou een professionele bakker bent, zelf brood bakt, of gewoon graag vers ongesneden brood in huis haalt; het beste broodmes is een investering die zichzelf bij ieder gebruik terugbetaalt.

Aankoopcriteria van een broodmes

Bij het kopen van een broodmes zijn er een aantal factoren waar je op moet letten:

 • Lemmet: het lemmet van het broodmes behoort scherp en duurzaam zijn. De meeste broodmessen hebben een gekarteld lemmet dat door het brood snijdt zonder het te pletten. Als je de voorkeur geeft aan een glad lemmet, zorg er dan voor dat het lemmet lang genoeg is om door het hele brood te snijden.
 • Handvat: let erop dat het handvat van het broodmes comfortabel en ergonomisch is, zodat je het mes stevig vast hebt terwijl je snijdt. Kies een handvat dat past bij de grootte van je hand en dat gemakkelijk schoon te maken is.
 • Grootte: kies een broodmes dat past bij de grootte van het brood dat je meestal snijdt. Voor grote broden heb je een langer mes nodig, terwijl een korter mes voldoende is voor kleinere broden.
 • Gewicht: het gewicht van het broodmes is ook belangrijk. Het mes behoort licht genoeg zijn om het mes gemakkelijk te hanteren, maar zwaar genoeg om door het brood te snijden.
 • Materiaal: het materiaal van het broodmes is ook van belang. Kies een mes gemaakt van duurzaam materiaal zoals roestvrij staal, zodat het mes lang meegaat.
 • Onderhoud: controleer of het broodmes makkelijk schoon te maken is en of het geschikt is voor de vaatwasser. Sommige messen dien je met de hand te wassen om beschadiging te voorkomen.

Materiaal van een broodmes

Roestvrij staal is over het algemeen het beste materiaal voor een broodmes. Roestvrij staal is duurzaam, roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het mes licht van gewicht en goed in balans, wat het snijden van brood makkelijker maakt. 

Er zijn ook broodmessen met een keramisch lemmet, maar deze zijn meestal duurder dan roestvrijstalen messen. Hoewel keramiek een hard en scherp materiaal is, kan het ook broos zijn en breken als het valt. Daarom geven de meeste mensen de voorkeur aan roestvrij staal voor een betrouwbare en duurzame broodmes.

Prijs van een broodmes

De prijs van een goed broodmes varieert afhankelijk van het merk, het materiaal en de kwaliteit. Over het algemeen is een goed broodmes te vinden voor ongeveer €20,- tot €50,-

Er bestaan ook duurdere broodmessen van meer dan €100,-. Deze messen zijn meestal vanhogere kwaliteit en gemaakt van premium materialen

Het is niet altijd nodig om veel geld uit te geven aan een broodmes, omdat er veel kwalitatief goede opties zijn die betaalbaar zijn. 

De kwaliteit is daarentegen wel van belang, omdat dit de levensduur van het mes verlengt en het gemakkelijker maakt om perfect gesneden brood te krijgen.

Levensduur van een broodmes

Hoe lang een broodmes meegaat, hangt onder andere af van het gebruik en de kwaliteit van het mes. Een goed onderhouden broodmes van hoge kwaliteit kan jarenlang meegaan en blijft scherp en effectief voor het snijden van brood.

Om de levensduur van het broodmes te verlengen, is het belangrijk om het mes regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. 

Maak het mes na elk gebruik schoon en droog het af met een zachte doek. Bewaar het mes op een droge en veilige plaats om te voorkomen dat het beschadigt of bot wordt. 

Het is ook belangrijk om het mes niet te gebruiken voor andere toepassingen dan het snijden van brood, omdat dit de levensduur van het mes verkort en de kwaliteit van de snede vermindert.

Kortom, de levensduur van een broodmes hangt af van hoe goed je het mes verzorgt en hoe vaak je het gebruikt. Met de juiste zorg en onderhoud kan een broodmes vele jaren meegaan en een waardevolle aanvulling zijn op je keukengerei.

Hoelang moet een broodmes zijn?

Een goed broodmes moet lang genoeg zijn om door een heel brood te snijden. De meeste broodmessen hebben een lemmetlengte tussen de 20 en 25 centimeter, wat voldoende is voor de meeste soorten broden. 

Delengte van het lemmet is belangrijk omdat het bepaalt hoe ver het mes door het brood snijdt zonder dat je het brood platdrukt. Over het algemeen geldt dat hoe langer het lemmet is, hoe groter het brood kan zijn dat je ermee snijdt zonder het te pletten.

Naast de lengte van het lemmet is ook delengte van het handvat belangrijk. Het handvat dient comfortabel in de hand te liggen en voldoende grip te bieden, zodat je het mes gemakkelijk hanteert. 

Over het algemeen is het handvat van een broodmes ongeveer 10 centimeter lang, maar dit varieert per merk en het model.

Kortom, de ideale lengte van een broodmes hangt af van de grootte van het brood dat je meestal snijdt. Voor grotere broden heb je een langer mes nodig, terwijl een korter mes voldoende is voor kleinere broden. 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het mes comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te hanteren is, ongeacht de lengte.

Mag een broodmes in de vaatwasser?

Hoewel sommige broodmessen als vaatwasserbestendig worden verkocht, is het over het algemeen aanbevolen om het mes met de hand te wassen om de levensduur van het mes te verlengen. 

De hoge hitte, vochtigheid en kracht van de vaatwasser zijn mogelijk schadelijk voor het lemmet en het handvat van het mes, vooral als het mes van een hogere kwaliteit is en gemaakt is van speciale materialen zoals hout of kunststof.

Als je toch besluit om een broodmes in de vaatwasser te plaatsen, is het belangrijk om het mes op de juiste manier teplaatsen, bijvoorbeeld met het lemmet naar beneden gericht om te voorkomen dat het mes andere vaat beschadigt. 

Het is ook belangrijk om het mes na afloop van de vaatwasbeurt grondig te drogen en op een droge plaats te bewaren om roestvorming tevoorkomen.

Als je de levensduur van het broodmes liever verlengt en de kwaliteit van de snede graag behoudt, is het het beste om het mes met de hand te wassen. Was het mes na elk gebruik met warm water en een mild reinigingsmiddel, droog het af met een zachte doek en bewaar het op een droge en veilige plaats.

Hoe houd je een broodmes scherp?

Om een broodmes scherp te houden, is het belangrijk om het mes regelmatig te slijpen. Een bot broodmes kan het brood samendrukken en de kruimels verpletteren, waardoor het moeilijker is om mooie en gelijkmatige plakken te snijden. Hier zijn enkele tips om een broodmes scherp te houden:

 • Gebruik een aanzetstaal: door het mes met een aanzetstaal te slijpen voordat je het gebruikt, behoud je de scherpte van het mes. Het gebruik van een aanzetstaal verwijdert ook kleine braampjes en oneffenheden op het mes.
 • Gebruik een messenslijper: als het mes bot is en een aanzetstaal niet meer voldoende is, gebruik dan een messenslijper om het mes te slijpen. Zorg ervoor dat je een messenslijper gebruikt die geschikt is voor broodmessen en volg de instructies van de fabrikant.
 • Slijp het mes professioneel: als het mes erg bot is of als je niet zeker bent van je eigen vaardigheden, is het een optie om het mes professioneel laten slijpen bij een messenmaker of een andere professional.
 • Bewaar het mes op de juiste manier: bewaar het mes op een veilige en droge plaats om beschadiging aan het lemmet te voorkomen. Bewaar het mes ook niet los in een lade met ander keukengerei, omdat dit mogelijk het lemmet beschadigt en de scherpte vermindert.

Kortom, door het mes regelmatig te slijpen, op de juiste manier op te bergen en voorzichtig te gebruiken, houd je je broodmes scherp.

hero illustration

Hoe testen we Broodmessen?

Om de beste Broodmes te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Broodmes-test hebben we 1728 Broodmessen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Broodmes-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Broodmes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Broodmes-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Broodmes in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1728 Broodmessen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Broodmessen in een oogopslag

1. Beste broodmes: Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark

 • list plusHoogwaardig lemmet van staal snijdt moeiteloos door harde korsten
 • list plusGoede grip en ergonomisch ontwerp voor comfortabel snijden
 • list plusGemaakt van gerecycled materiaal en recyclebaar na gebruik, duurzamere keuze

Nadelen Brabantia Tasty+ Broodmes - Dark

 • list plusGeen negatieve punten genoemd in de reviews

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.24
Gebruiksgemak
10
Het Brabantia Tasty+ Broodmes - Donkergrijs is echt een must-have voor broodliefhebbers zoals ik. Met zijn lange lemmet van hoogwaardig staal en scherpe kartelrand snijdt dit mes moeiteloos door zelfs de hardste korsten, zonder het brood te pletten. Het is gewoonweg een prachtig en duurzaam mes.

Een van de beste eigenschappen van dit broodmes is de fantastische grip. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het mes comfortabel in mijn hand ligt tijdens het snijden. En het lemmet is gemaakt van hoogwaardig staal, dus het blijft lang scherp. De handgreep heeft zelfs geïntegreerde vingerbescherming, waardoor het mes veilig is voor mijn vingers.

Dit broodmes is niet alleen geweldig voor het snijden van brood, maar ook voor andere voedingsmiddelen met een harde korst en een zachte binnenkant. Het is onderdeel van de Brabantia Tasty+ collectie, die bekend staat om zijn handige en mooie keukenhulpen. Deze collectie maakt koken net zo leuk als proeven.

Wat dit broodmes echt uniek maakt, is het feit dat het gemaakt is van 38% gerecycled materiaal en 100% recyclebaar is na gebruik. Brabantia is een gecertificeerde B Corp en staat bekend om haar positieve impact op mens en milieu. Dat maakt dit mes een duurzamere keuze.

De gebruikersreviews zijn echt lovend over dit broodmes. Het is handig in gebruik en van uitstekende kwaliteit. Het heeft een prachtig design en is makkelijk schoon te maken. De prijs-kwaliteitverhouding wordt ook zeer gewaardeerd door gebruikers.

Een van de gebruikers merkt op dat het mes licht van gewicht is, waardoor het super handelbaar is. Dat is natuurlijk belangrijk voor mensen die regelmatig brood snijden. Een andere gebruiker noemt het mes zelfs "toppie" kwaliteit en geeft het zelfs als kerstcadeau.

Kortom, het Brabantia Tasty+ Broodmes - Donkergrijs is gewoon een geweldige keuze voor broodliefhebbers zoals ik. Met zijn hoogwaardige materialen, fantastische grip en duurzaam ontwerp biedt dit mes een superieure snijervaring. Het is niet alleen handig in gebruik, maar ook een prachtig vormgegeven keukenhulp. Hoewel er geen negatieve punten worden genoemd in de reviews, is het altijd belangrijk om te onthouden dat persoonlijke voorkeuren kunnen verschillen. Maar de positieve beoordelingen en de reputatie van Brabantia als een merk van hoge kwaliteit zijn overtuigende redenen om dit broodmes aan te schaffen. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Victorinox SwissClassic Broodmes - 21

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Victorinox SwissClassic Broodmes - 21

 • list plusScherp en gemakkelijk in gebruik
 • list plusGoede kwaliteit
 • list plusVaatwasserbestendig

Nadelen Victorinox SwissClassic Broodmes - 21

 • list plusNiet geschikt voor andere snijtaken in de keuken

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.74
Het Victorinox SwissClassic Broodmes - 21 cm - Zwart is mijn favoriete broodmes. Met dit mes snijd ik moeiteloos door brood en andere harde producten. Het mes is vlijmscherp en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het heeft een zwart handvat van stevig Fibrox kunststof, dat ergonomisch is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en comfort.

Wat dit broodmes zo bijzonder maakt, is de ongeëvenaarde kwaliteit en precisie van Victorinox. Dit merk heeft meer dan honderd jaar aan traditie en ervaring en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en perfectie tot in het kleinste detail. Daarom krijg je bij dit broodmes een levenslange garantie op materiaal- en constructiefouten.

Het lemmet van het SwissClassic broodmes is 21 centimeter lang en heeft een grove karteling die vlijmscherp is. Hiermee snijd je met gemak producten met een harde korst of schil. De grove karteling zorgt ervoor dat je weinig weerstand voelt tijdens het snijden.

Gebruikers zijn zeer tevreden over dit broodmes. Ze prijzen de scherpte en het gebruiksgemak. Het snijden van brood gaat moeiteloos. Daarnaast wordt ook de uitstekende kwaliteit van het mes benadrukt.

Een ander voordeel van dit broodmes is dat het vaatwasserbestendig is. Je kunt het mes dus makkelijk schoonmaken na gebruik.

Een mogelijke beperking van dit broodmes is dat het specifiek ontworpen is voor het snijden van brood en andere harde producten. Voor andere snijklusjes in de keuken, zoals het snijden van groenten of vlees, is dit mes mogelijk minder geschikt.

Al met al is het Victorinox SwissClassic Broodmes - 21 cm - Zwart de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een scherp en hoogwaardig broodmes. Dit mes maakt het snijden van brood en andere harde producten moeiteloos en biedt optimaal gebruiksgemak en comfort. Dankzij de levenslange garantie en de betrouwbare reputatie van Victorinox, kun je erop vertrouwen dat dit mes een leven lang meegaat. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. alpina Broodmes - 33,5 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen alpina Broodmes - 33,5 cm

 • list plusDuurzaam en hoogwaardig broodmes
 • list plusGemakkelijk schoon te maken en vaatwasserbestendig
 • list plusUitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen alpina Broodmes - 33,5 cm

 • list plusEnkele gebruikers hebben problemen ervaren met roestvorming na gebruik van de vaatwasser

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.48
Gebruiksgemak
8.76
Mijn Broodmes - 33,5 cm - RVS van Alpina is echt een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en hoogwaardig broodmes. Met zijn moderne design is dit mes echt een toevoeging aan mijn keuken. Het lemmet en het handvat zijn gemaakt van supersterk roestvrij staal, waardoor het mes niet alleen roestvrij is, maar ook heel hygiënisch. En alsof dat nog niet genoeg is, kan het mes ook gewoon in de vaatwasser. Makkelijk schoonmaken dus!

Met zijn lengte van 33,5 cm en een scherp gekarteld mes is dit broodmes speciaal ontworpen om perfecte plakken brood te snijden. Of ik nu wit, bruin, stokbrood of zelfgebakken brood snijd, met dit mes kan ik altijd mooie en gelijkmatige plakken maken. Het mes is zo scherp dat ik zonder enige moeite door verschillende soorten brood kan snijden.

Wat dit broodmes echt onderscheidt, is de duurzaamheid. Het mes is uit één stuk gemaakt en het handvat is niet gemaakt van plastic, wat betekent dat het mes extra lang meegaat. Daarnaast ligt het mes ook nog eens erg prettig in de hand, waardoor het snijden van brood echt een plezier wordt.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en functionaliteit van dit broodmes. Veel gebruikers zijn enthousiast over het gebruiksgemak, het mooie design en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het mes is makkelijk schoon te maken, wat voor mij echt een belangrijk punt is in de keuken. De meeste gebruikers zijn ontzettend tevreden en raden dit mes dan ook zeker aan.

Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook een paar negatieve opmerkingen over dit broodmes. Sommige gebruikers hebben gemeld dat er roestvorming is opgetreden na het gebruik van de vaatwasser, terwijl het mes juist vaatwasserbestendig zou moeten zijn. Hoewel dit maar een paar opmerkingen zijn, is het wel iets om in gedachten te houden als je dit mes wilt kopen.

Al met al vind ik Mijn Broodmes - 33,5 cm - RVS van Alpina echt een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en hoogwaardig broodmes. Het snijdt moeiteloos door verschillende soorten brood en heeft ook nog eens een prachtig design. Hoewel er wat opmerkingen zijn over roestvorming na het gebruik van de vaatwasser, lijkt dit een klein probleem te zijn dat niet voor iedereen geldt. Over het algemeen vind ik dit broodmes echt een aanrader. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Boska Broodmes Monaco+ Ergonomisch Mes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Boska Broodmes Monaco+ Ergonomisch Mes

 • list plusUitstekend voor het snijden van krokant brood en fijne groenten
 • list plusBehoudt de structuur van het voedsel zonder het kapot te trekken
 • list plusUniek diamantpatroon vermindert weerstand tijdens het snijden

Nadelen Boska Broodmes Monaco+ Ergonomisch Mes

 • list plusMinder geschikt voor veelzijdig gebruik

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.09
Gebruiksgemak
9.03
Het Boska Broodmes Monaco+ is echt iets voor mij, als liefhebber van knapperig brood en fijne groenten. Met zijn afgeronde kartels behoudt dit mes de structuur van het eten, zonder het te verpesten. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft een extra hoog handvat, zodat mijn knokkels altijd veilig zijn tijdens het snijden.

Wat dit mes echt onderscheidt, is het slimme design. Het is smaller aan de voorkant dan aan de achterkant, zodat ik het gemakkelijk in de korst van het brood of de groenten kan zetten en er moeiteloos doorheen kan snijden. De afgeronde kartels dragen bij aan het behoud van de structuur van het eten. Dit zorgt voor een ultieme snijervaring.

Een opvallend kenmerk van dit broodmes is het unieke diamantpatroon. Dit patroon zorgt voor minder weerstand tijdens het snijden, zodat ik soepel door het eten kan glijden. Bovendien is het mes gemaakt van roestvrijstaal met een optimale hardheid, waardoor het lang scherp blijft, bestand is tegen hard voedsel en gemakkelijk schoon te maken en te slijpen is.

Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een perfecte balans tussen het gewicht van het handvat en het mes, waardoor het mes perfect in mijn hand ligt. Bovendien biedt het handvat een ideale grip en volledige controle tijdens het snijden. Het mes is eenvoudig met de hand schoon te maken in een sopje van warm water en afwasmiddel, maar ik gooi het niet in de vaatwasser om de scherpte en kwaliteit te behouden.

De gebruikersreviews bevestigen de uitstekende kwaliteit van dit broodmes. Gebruikers zijn enthousiast over het gebruiksgemak, het mooie design en de goede kwaliteit. Het mes is scherp en blijft niet vastzitten in het brood. Daarnaast vinden gebruikers het mes comfortabel en prettig in de hand liggen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat het Boska Broodmes Monaco+ mogelijk niet de beste keuze is voor mensen die een veelzijdig mes zoeken. Het is specifiek ontworpen voor het snijden van brood en fijne groenten, en kan mogelijk minder geschikt zijn voor andere snijklussen.

Al met al is het Boska Broodmes Monaco+ een zeer gewaardeerd en hoogwaardig keukenhulpmiddel. Met zijn unieke design, scherpte en ergonomie biedt het mes een uitstekende snijervaring. Gebruikers raden het mes sterk aan en het heeft een levenslange garantie, waardoor het een duurzame investering is. Als je op zoek bent naar een broodmes van hoge kwaliteit dat zijn beloftes waarmaakt, dan is het Boska Broodmes Monaco+ zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Evidenter Elektrisch broodmes Zwart Draadloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Evidenter Elektrisch broodmes Zwart Draadloos

 • list plusOnge{"e}venaarde draadloze en ergonomische snijervaring

Nadelen Evidenter Elektrisch broodmes Zwart Draadloos

 • list plusMogelijk beperkte batterijduur bij intensief gebruik

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
8.18
Ik ben verheugd om het Evidenter Elektrisch broodmes in het zwart te introduceren, een ware gamechanger voor elke keuken. Met zijn innovatieve ontwerp en krachtige accu maakt dit mes het snijden van brood moeiteloos en leuk. Dankzij het ergonomische handvat en het snoerloze ontwerp geniet je van maximaal comfort en bewegingsvrijheid tijdens het snijden.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit broodmes is de slimme veiligheidsfunctie, die het mes direct stopt met snijden wanneer je hand niet op het mes is. Daarnaast schakelt het mes automatisch uit als het te warm wordt, waardoor je met een gerust hart kunt snijden.

Met een krachtige accu die tot wel 2 uur snoerloos snijden mogelijk maakt, biedt dit mes ongeëvenaarde vrijheid en gemak. De dubbele snijbladen met een lengte van 20 cm en gekartelde rand snijden moeiteloos door elk type brood, terwijl ze ook nog eens gemakkelijk gereinigd kunnen worden in de vaatwasser.

Dit broodmes biedt 360 graden mobiliteit, zodat je in elke positie comfortabel en nauwkeurig kunt snijden. Met specificaties zoals een Lithium-ion batterij van 3,7V en 2000mAh, een oplaadtijd van 3 uur en een geschat vermogen van 20W, benadrukt dit mes zijn kracht en efficiëntie.

Met een 100% tevredenheidsgarantie kun je met vertrouwen investeren in dit hoogwaardige product. Het Evidenter Elektrisch broodmes onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies, duurzame prestaties en gebruiksgemak, waardoor het een must-have keukenhulpmiddel is voor iedereen die van moeiteloos brood snijden wil genieten.

In vergelijking met andere broodmessen op de markt biedt het Evidenter Elektrisch broodmes een ongeëvenaarde draadloze ervaring, een krachtige accu, geavanceerde veiligheidsfuncties en een ergonomisch ontwerp, waardoor het een duidelijke winnaar is in zijn categorie. Kortom, dit broodmes is een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar gemak en precisie bij het snijden van brood. 🍞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Diamant Sabatier Riyouri broodmes 20cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Diamant Sabatier Riyouri broodmes 20cm

 • list plusUitstekende snijkwaliteit

Nadelen Diamant Sabatier Riyouri broodmes 20cm

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.15
  Functionaliteit
  8.21
  Gebruiksgemak
  8.6
  Ik heb het perfecte broodmes voor jou: het Diamant Sabatier Riyouri Broodmes 20 cm. Dit mes combineert Franse vakmanschap met een Oosters geïnspireerd ontwerp, waardoor het uitblinkt in prestaties en hygiëne. Het is gemaakt van hooggelegeerd staal met een vlijmscherpe Japanse slijphoek en diepe kartels, waardoor het ideaal is voor het snijden van brood, meloen, ananas en meer.

  Het mes heeft een naadloze afwerking en een volledig roestvrij stalen ontwerp, waardoor het super hygiënisch is. Het RVS heft met anti-slip kuiltjes zorgt voor een stevige grip en controle tijdens het snijden. Gebruikers zijn dol op de comfortabele handgreep en de efficiëntie van het mes, waardoor ze dunnere sneden kunnen maken en meer controle ervaren.

  Wat dit broodmes echt onderscheidt, is de combinatie van vlijmscherp lemmet van X45CrMoV15 roestvrij staal met een edelstalen legering voor het heft, wat resulteert in een naadloze en hygiënische constructie. En het wordt geleverd in een mooie doos, waardoor het ook een geweldig cadeau is. En met de levenslange garantie tegen materiaal- en fabricagefouten, kun je erop vertrouwen dat dit mes van topkwaliteit is.

  Gebruikers zijn erg tevreden over de goede snijkwaliteit van het mes en de mogelijkheid om dunnere sneden te maken, zonder kruimels. Ze prijzen ook de balans, scherpte, hoge kwaliteit, lichtgewicht en aangename handgreep. Sommige gebruikers hebben zelfs geen nadelen ervaren, wat aangeeft dat dit broodmes weinig tot geen tekortkomingen heeft.

  Kortom, het Diamant Sabatier Riyouri Broodmes 20 cm biedt een uitstekende snijkwaliteit, hygiënische constructie en ergonomisch ontwerp, waardoor het een topkeuze is voor zowel professionele chefs als hobbykoks. Met zijn combinatie van vakmanschap, prestaties en gebruiksgemak, overtreft dit broodmes de verwachtingen en rechtvaardigt het zijn plaats in de keuken. 🍞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  7. Boretti - Broodmes

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Boretti - Broodmes

  • list plusScherp lemmet voor moeiteloos snijden van brood met stevige korsten en zachte interieurs
  • list plusErgonomisch handvat met endcap en veiligheidsbolster voor comfort en veiligheid
  • list plusGemaakt van duurzaam roestvrij staal, makkelijk te onderhouden

  Nadelen Boretti - Broodmes

  • list plusSpecifiek ontworpen voor brood snijden, mogelijk minder geschikt voor algemene snijtaken

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.27
  Functionaliteit
  7.54
  Gebruiksgemak
  7.95
  Ik kan me geen keuken voorstellen zonder het Boretti broodmes. Als liefhebber van versgebakken brood is dit mes mijn geheime wapen! Met zijn lange, sterke lemmet en scherpe kartels snijdt het moeiteloos door stevige korsten en zachte interieurs. De agressieve tanden zorgen voor perfecte plakjes, alsof ik een professionele bakker ben. Het roestvrij stalen mes is niet alleen functioneel, maar ook makkelijk te onderhouden.

  Wat dit mes echt onderscheidt, is het ergonomische handvat met endcap en veiligheidsbolster. Hierdoor snijd ik niet alleen professioneel, maar ook comfortabel en veilig. Het mes is super scherp, dus ik weet dat het serieus snijwerk aankan.

  Vergeleken met andere broodmessen is het Boretti broodmes echt een klasse apart. Het is duidelijk ontworpen om zelfs de meest uitdagende broden aan te kunnen, en de positieve beoordelingen van andere gebruikers bevestigen dit. Het feit dat het mes van roestvrij staal is gemaakt en geschikt is voor handwas, benadrukt alleen maar de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid ervan.

  Hoewel het Boretti broodmes specifiek is ontworpen voor brood, is het niet zo geschikt voor algemene snijtaken. Maar voor mij, als iemand die regelmatig vers brood snijdt, is dit mes gewoon onmisbaar in de keuken.

  Kortom, het Boretti broodmes biedt een ongeëvenaarde combinatie van scherpte, duurzaamheid en gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp en professionele snijkwaliteit maken het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig broodmes. Met zijn scherpe lemmet en doordachte ontwerp overtreft dit mes mijn verwachtingen en maakt het snijden van brood een plezierige ervaring. 🍞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Forged Olive Broodmes 20cm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Forged Olive Broodmes 20cm

  • list plusVervaardigd uit Japans staal met een hardheid van 58-60 Rockwell, biedt duurzame scherpte en precisie.
  • list plusHandvat van olijfhout biedt een natuurlijke en warme uitstraling, en een comfortabele grip voor moeiteloos snijden.
  • list plusWordt geleverd in een luxe houten kistje, wat de aandacht voor detail en het hoogwaardige karakter van het product benadrukt.

  Nadelen Forged Olive Broodmes 20cm

  • list plusNiet vaatwasmachinebestendig, vereist zorgvuldige handmatige reiniging om de kwaliteit te behouden.

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.97
  Functionaliteit
  8.26
  Gebruiksgemak
  7.3
  Ik ben trots om het Forged Olive Broodmes 20cm in Olijfhout te presenteren, geleverd in een prachtige houten geschenkverpakking. Dit pronkstuk uit de messencollectie van Forged staat bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap en opvallende designs. Vervaardigd uit Japans staal met een hardheid van 58-60 Rockwell, biedt dit mes duurzame scherpte en precisie voor elke stoere en fervente hobbykok.

  Met een lemmetlengte van 20 cm en een dikte van 2,5 mm is dit broodmes ideaal voor het snijden van verschillende soorten brood, van knapperige stokbroden tot zachte brioche. Het RVS lemmet zorgt voor langdurige scherpte en nauwkeurigheid, terwijl het handvat van olijfhout niet alleen een natuurlijke en warme uitstraling biedt, maar ook een comfortabele grip voor moeiteloos snijden.

  Het luxe houten kistje waarin dit broodmes wordt geleverd, benadrukt de aandacht voor detail en het hoogwaardige karakter van het product. Het is een perfect geschenk voor culinaire liefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl in hun keukenaccessoires.

  Belangrijk om te vermelden is dat dit broodmes niet vaatwasmachinebestendig is, wat aangeeft dat het met zorg moet worden behandeld om de kwaliteit te behouden. Dit benadrukt de toewijding van Forged aan het behoud van de uitmuntendheid van hun messen.

  Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kan worden geconcludeerd dat het Forged Olive Broodmes 20cm - Olijfhout - In Houten Giftbox een verfijnd en functioneel keukeninstrument is, dat niet alleen uitblinkt in prestaties, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan elke keuken. Met zijn hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor detail, is dit broodmes een aanwinst voor elke enthousiaste thuiskok. 🍴

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Broodmes 21 cm - Victorinox

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Broodmes 21 cm - Victorinox

  • list plusTijdloze kwaliteit en innovatieve prestaties
  • list plusErgonomische handgreep voor comfort en controle
  • list plusVeelzijdigheid voor het snijden van verschillende soorten brood, gebak, en andere etenswaren

  Nadelen Broodmes 21 cm - Victorinox

  • list plusRegelmatig onderhoud en slijpen essentieel voor optimale prestaties

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.96
  Functionaliteit
  6.83
  Gebruiksgemak
  7.82
  Ik ben super enthousiast over het Victorinox 21 cm broodmes! Dit mes is gemaakt met de expertise die Victorinox heeft opgebouwd sinds 1884 en combineert traditioneel vakmanschap met moderne precisie. Het scherpe roestvrijstalen lemmet snijdt moeiteloos door allerlei soorten brood, van knapperige stokbroden tot zachte brioche. De ergonomische handgreep zorgt voor comfort en controle, waardoor het snijden van brood een fluitje van een cent wordt. En de naadloze overgang tussen het lemmet en de handgreep zorgt voor duurzaamheid en hygiëne.

  Wat dit broodmes echt speciaal maakt, is de combinatie van tijdloze kwaliteit en innovatieve prestaties. Het lemmet blijft lang scherp en zorgt voor consistente snijprestaties, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik. En het is niet alleen geschikt voor brood, maar ook voor het snijden van gebak, cake en andere delicate etenswaren. Ik gebruik het zelfs om dunne plakjes te snijden voor sandwiches en hapjes!

  Al met al is het Victorinox 21 cm broodmes een onmisbaar instrument in elke keuken. Met zijn compromisloze kwaliteit, nauwkeurige snijprestaties en veelzijdigheid, overtreft dit broodmes echt mijn verwachtingen. Ik weet zeker dat zowel professionele koks als thuiskoks er dol op zullen zijn! 🍞

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Keufens Broodmes Gekarteld 32.5 cm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Keufens Broodmes Gekarteld 32.5 cm

  • list plusHoogwaardige constructie met scherp en duurzaam gekarteld mes
  • list plusLichtgewicht en comfortabel ergonomisch handvat
  • list plusVaatwasserbestendig ontwerp

  Nadelen Keufens Broodmes Gekarteld 32.5 cm

   Beoordeling

   7.2 Totale score
   Prijs/kwaliteit
   7.56
   Functionaliteit
   7
   Gebruiksgemak
   7.07
   Mijn Gekartelde Keufens Broodmes is een must-have voor iedereen die net zoveel van brood houdt als ik en op zoek is naar gemak en kwaliteit. Dit broodmes heeft een hoogwaardige constructie met een scherp en duurzaam gekarteld mes waarmee ik moeiteloos door elk soort brood kan snijden. Het mes is gemaakt van roestvrij staal, dus het blijft roestvrij en gaat lang mee.

   Een van de beste eigenschappen van dit broodmes is de vlijmscherpe snijkant. Ik ben dol op hoe gemakkelijk en soepel het mes door brood snijdt, zonder het te pletten of te scheuren. Hierdoor is het snijden van brood een fluitje van een cent. En weet je wat? Ik kan dit mes ook gebruiken om taarten, gebak en andere zachte voedingsmiddelen te snijden. Het is een echte alleskunner in de keuken!

   Wat ik ook geweldig vind aan dit broodmes is het lichte gewicht en het comfortabele ergonomische handvat. Het mes ligt heerlijk in mijn hand en geeft me een stevige grip tijdens het snijden. Vooral bij langer gebruik waardeer ik het comfortabele handvat. Het blijft altijd prettig aanvoelen, zelfs na een lange tijd.

   En weet je wat ook handig is? Dit broodmes kan gewoon in de vaatwasser! Het schoonmaken en onderhouden ervan is dus super eenvoudig. Het roestvrijstalen mes blijft lekker scherp en behoudt zijn kwaliteit, vooral als ik het met de hand was.

   De reviews van andere gebruikers bevestigen ook de kwaliteit en functionaliteit van dit broodmes. Ze prijzen het mes om zijn scherpte, duurzaamheid en comfortabele grip. Het mes ziet er ook nog eens mooi uit en is stevig gebouwd.

   Hoewel er geen specifieke voordelen of nadelen zijn genoemd door andere gebruikers, denk ik dat dit betekent dat het broodmes over het algemeen aan de verwachtingen voldoet en geen grote tekortkomingen heeft.

   Al met al is mijn Gekartelde Keufens Broodmes een uitstekende keuze voor broodliefhebbers zoals ik. Het mes snijdt moeiteloos door verschillende soorten brood en andere zachte voedingsmiddelen. De vlijmscherpe snijkant, het lichte gewicht en het comfortabele handvat maken het gebruik van dit broodmes een plezierige ervaring. Het kan ook gewoon in de vaatwasser, en dankzij het duurzame roestvrijstalen ontwerp gaat het mes lang mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en kwalitatief broodmes, kan ik mijn Gekartelde Keufens Broodmes zeker aanraden.🔪

   Verkrijgbaar bij:

   Bol.com

   Op voorraad. Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis

   Bekijk prijs
   hero illustration
   Bestenu

   Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

   Bestenu

   Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Broodmessen. Er zijn namelijk 1728 verschillende te bestellen ...

   Bedankt voor het lezen!